Pf.: 101 - Hunnia dolgozóinak levele

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Legyen tanulság a Hunnia Húsipari Kft bezárása – felszámolása és az evvel együtt kialakult bizonytalan és kusza helyzet bemutatása, elsősorban a történet áldozatainak(150 fő és családjuknak) és a rajtuk keresztül érintett önkormányzatoknak, nem utolsó sorban azon cégek dolgozóinak országos szinten, akik hasonló kálváriát éltek át, illetve még ez előtt állnak. Mivel történetünk általános és nagyon gyakori lett országos viszonylatban, így tanulságos, bár mai törvényi keretek között nagyon nehezen elkerülhető. Magyarországon a KFT gazdasági társulási forma mögé bújva, viszonylag törvényes, bár etikátlan eszközökkel tönkre lehet tenni családokat, büntetlenül. Nem kell mást csinálni, mint csődbe vinni egy céget, eladósodni (átverni) minden partner felé és a végén fizetés és felelősség vonás nélkül távozni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Utópia?

Szerintetek csak utópia, hogy az érintettek közül 1x valaki ide jöjjön és nyilatkozzon?
Akár védve a mundér becsületét?

Már nyilatkozott. Ide

Már nyilatkozott. Ide pontosan egy érintett írta, hogy a dolgozóknak nem kellett volna szétlopni. Ennyire vastag bőr van a pofájukon.

re:

Ja, hogy az volt a válasz?

no comment

a kis köcsög Radó meg naponta fut a nejével Vonyarcon, gondolom azt is fizetik a volt cégében...

Sasszem

Itt a biztonsági őrők és a teherautó sofőrök is Audi A6-ossal jártak, örökségre, tőzsdei nyereségre hivatkozva, a városban mindenki tudta kinél lehet feketén vásárolni. Habár ők kishalaknak számítanak a Radó Gáborhoz képest.

re:

egy beképzelt köcsög kis bunkó Komlóról, aki volt egyetemista társával a Torda Csabával együtt elvoltak egy darabig...

aztán nagy lett a szeme a Torda főkönyvelő úrnak, olyat is elszámoltatott párszor költségként (pl. a neje bevásárlását), amit nem kellett volna, ezt már Radó mérnök út nem nézte jó szemmel....

és így tovább...

remélem, hogy megnézik egyszer, hogy a tavalyi görögországi 3 hetes nyaralása a családnak adózott vagy nem adózott jövedelemből volt, miből építkezett Vonyarcon, stb...

amikor meghallottam, hogy a Torda és Radó vezeti a Hunniát, már akkor mondtam, hogy nem sok ideje van a Hunniának....

pedig én nem is ott dolgoztam.

amúgy a Húsiparba, ott sokan buktak, az öreg Gyalogtól elkezdve sokan kerültek onnan sittre, és egyéb büntetésekre.. csak utána kell nézni, és itt kell élni....

mindig is a lopás volt a cél... és sokan meggazdagodtak a szalonnából és szalámiból....

re: re

ha van esze azoknak, akik elszámoltatást akarnak, +keresik Tordát, és vádalkut ajánlanak, ha bemártja, és elmeséli Radó stikliit...

megérne annyit.

mivel eléggé röptében távozott ő is....

Nem kellet volna a

Nem kellet volna a dogozoknak szétlopni a raktár készletet. Keszthelyen 4db bögre eladó hely volt.

Ezek után a dolgozókat

Ezek után a dolgozókat megemlíteni /IGY/ a fent leírt tolvajbandával párhuzamot vonva?.
Ha volt, az eladóhelyek felvásárlója lehettél te is.
Vagy valamelyik a tényleges tolvajok közül?!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel