Manninger Jenő

Manninger-poszt: Nem kell technobuli Keszthelyre

Manninger-poszt: Nem kell technobuli Keszthelyre

Nem tetszik a keszthelyieknek, hogy náluk rendeznék meg a B.my.Lake fesztivált nyáron. Korábban Zamárdiban csapatták az elektronikus zene kedvelői, idén viszont már egy keszthelyi kemping adna otthont az eseménynek.

Miniszteri biztos lett Manninger Jenő

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatása céljából megyénként egy-egy miniszteri biztost nevezett ki - az ezekről szóló utasítások a hétfői Hivatalos Értesítőben jelentek meg.

Manninger: Nőnapi ajándék és aláírásgyűjtés

Manninger Jenő, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje a keszthelyi piac bejáratánál elhelyezett Fidesz standnál várta szombaton a támogatókat, további aláírásgyűjtés céljából.

Csak tavasszal folytatódik az utak felújítása

Az elmúlt években jelentős útfelújítási program indult Zalában, és az egyik legforgalmasabb utunk, a 76-os nagy része megújult. A Zalaegerszeg-Zalacsány szakasz már elkészült, átadták a Keszthely-Hévíz elkerülő utat is, és várhatóan év végére befejezik a Felsőpáhokot elkerülő szakaszt is.

Caligula a lovát jelölte

Végleges a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek névsora, és rajta nem egy ló szerepel, hanem JENŐ! Manninger Jenő!

Manninger kampányol 2

Az egészségügyi és pedagógus bérek térségbeli emeléséről és a Balaton Fejlesztési Tanács nyertes pályázatairól tartott sajtótájékoztatót Keszthelyen Manninger Jenő országgyűlési képviselő, aki bemutatta a napokban elkészült Zala megye megújított értékei (Területi fejlesztések az Új Széchenyi-terv által) című fényképes kiadványt.

Manninger kampányol

Térségi munkahelyteremtő beruházásokról, azokkal kapcsolatos pályázati támogatásokról, s út projektekről tartott sajtótájékoztatót Keszthelyen a Fidesz országgyűlési képviselője, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, Manninger Jenő.

Földet kapott, szállodát építene rajta Keszthely

A Balaton-törvény módosítása kétszer tízhektárnyi, közvetlen tóparti, turisztikai célú befektetési területhez juttatja Keszthelyt - hangzott el egy, a jogszabály változásairól tartott keszthelyi sajtótájékoztatón csütörtökön.

Adósságának 70 százalékát írhatja le Keszthely

Zala megye városai közül a legnagyobb mértékben, 70 százalékban, Keszthely írhatja le adósságát, a megmaradó hitelállománya az idegenforgalmi adó bevételéből is fedezhető - jelentette be a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Manninger Jenő (Fidesz-KDNP) a város polgármesterével közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta: Keszthely esetében nem a működés, hanem a jelentős fejlesztések miatt keletkezett mintegy egymilliárd forint körüli adósság.

Manninger: kevés a szakmunkás

Zala az országos átlaghoz képest jobb eredményeket mutat a szakképzett munkaerő szempontjából, de az építőiparban és a vendéglátásban számos területen nincs elég szakember - mondta a megyei közgyűlés elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Zalaegerszegen.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel