Pálinkás Róbert

Pálinkás Róbertet a 444 mutyizáson kapta

A keszthelyi Festetics-kastély EU-s pénzből lesz nagyon szép. És úgy tűnik, hogy nem bízzák a véletlenre, hogy ki építkezhet majd.

Az EU milliárdjaiból: megújul a Helikon Kastélymúzeum

Két és fél milliárd forintos európai uniós forrásból (miután elbírálták a közbeszerzési pályázatot) kezdődhet az idény végén a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum felújítása. A műemlék épületben és a hozzá tartozó létesítményekben évente mintegy 200 ezer látogató fordul meg, több mint általában a magyarországi kastélyokban.

Földet kapott, szállodát építene rajta Keszthely

A Balaton-törvény módosítása kétszer tízhektárnyi, közvetlen tóparti, turisztikai célú befektetési területhez juttatja Keszthelyt - hangzott el egy, a jogszabály változásairól tartott keszthelyi sajtótájékoztatón csütörtökön.

Adócsalás, sikkasztás gyanúja a keszthelyi kastélyban

Feljelentést tett a keszthelyi kastélymúzeum új, fideszes igazgatója ismeretlen tettes ellen, miután az általa indított vizsgálat súlyos pénzügyi szabálytalanságokat talált. Az akció célpontja az előd, a nemrég 27 év után azonnali hatállyal menesztett Czoma László, egykor MSZMP-s, majd független országgyűlési képviselő, a múzeum alapítója.

Pálinkás Róbert újra alpolgármester

A képviselő-testület döntése értelmében Pálinkás Róbert társadalmi megbízatású alpolgármesterként folytatja munkáját Keszthely város vezetésében.

Pálinkás tovább háborúzik

Érdemi munka helyett a lassan megszokottá váló Pálinkástól származó sajtóanyag olvasható az alábbiakban:

Pálinkás ismét átviláglik

A keszthelyi Helikon Kastélymúzeum anyagi helyzetének átvilágítását, a vagyoni leltározást emelte ki feladatai közül az intézmény új ügyvezető igazgatója, Pálinkás Róbert, aki interjút adott az MTI-nek.

Czoma mellett

Nyílt levelet írtak a keszthelyi kastély tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-nek a Czoma László kastélyigazgató leváltásán felháborodott helyi értelmiségiek. A kastélyt 27 éve igazgató Czomát május végén menesztették azonnal hatállyal, és helyére Pálinkás Róbertet, Keszthely fideszes alpolgármesterét nevezték ki.

Pálinkás azt hazudja, hogy 170 dolgozó bére 3millió forint lenne

Gyorssegélyként Keszthely hárommillió forint visszatérítendő átmeneti támogatást utalt át a Helikon Kastélymúzeumnak, hogy ki tudják fizetni a mintegy 170 munkavállaló június harmadika óta esedékes bérét, közölte a polgármesteri kabinet szerdán.

Pálinkás Róbert a következő sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Az előzetes sajtóhíreszteléseket megerősítve ezúton tudatom, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felkérését elfogadva június 2-ától töltöm be az keszthelyi Helikon Kastélymúzeum Nonprofit Kft. igazgatói pozícióját.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel