Papp Gábor

Hévízen lerombolják a templomokat, a testület az eretnekség mellett döntött

Ferenc pápa: "Arra hívok fel mindenkit, hogy kérjen megbocsátást Istentől azon emberek és intézmények számára, akik bezárják az ajtót a jobb életet, a családot és védelmet keresők előtt" felhívására reagálva minap Hévíz önkormányzata "Jogtalan és értelmetlen, Hévíz turizmusára pedig kedvezőtlen hatással bírna, ezért elutasítja a kötelező betelepítés elleni kvótát Hévíz képviselő-testülete." írják eléggé "pappgábori stílusban" (azaz idiótán) az onkormanyzat.heviz.hu oldalon.

Papp Gábort csalással gyanúsítják

Csalás miatt nyomoznak Halász Gábor és Hévíz polgármestere, Papp Gábor ellen – értesült a Blikk.

A lap azt írja: azzal gyanúsítja a rendőrség őket, hogy olyan vezető pozíciót töltöttek be, amihez nem volt meg az előírt képesítésük. Halász Gábor annak ellenére vezette a művelődési központot, és vette fel több éven át a fizetését, hogy képesítés hiánya miatt erre nem lett volna joga. Ezért nyomoz most a rendőrség jelentős kárt okozó csalás miatt.

Papp Gábor szájából éppen jó sok pénzt énekelnek ki - még elismerést is kap!

Aki kicsit is vendéglátós, az már vagy egy évtizede járatja magának a Turizmus.com hírlevelét, un. "buletinjét". Ebben a sajtóban amúgy is megjelenő cikkek mellett ugyanis számos iparági pletyka is olvasható. Persze itt is a lényeg a reklám! Amivel nincs is baj, hisz ők ebből élnek. Abból élnek, hogy egyik vendéglátósnak reklámoznak egy másik vendéglátóst :)
Akik viszont sok pénzt hozhatnak számukra -azaz a Turizmus Kft számára- azoknak fontos az ülepét is néha fényesre pucolni. Ezért a turizmus.com is időnként szervez bálokat, talál ki és ad át különféle díjakat, vagy éppen a -számukra!- legbefolyásosabb emberekről kiad néha 1-1 könyvet.
Az idei könyv már vásárolható is. Ebbe immár Papp Gábor is bekerült -aki nagyon büszke is rá!- hisz tőle is sok pénzre számítanak.
Olvassuk hát el milyen szép szavak:

A Papp Gábor Ruzsics Ferenc duó 600 új munkahelyet bukott

Kenéz István Balatonlelle polgármestere minap arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy orosz befektető 1,5milliárdos beruházással eredetileg Hévízre szeretett volna telepíteni egy 600 főt foglalkoztató lámpagyártó üzemet.

Buszközlekedési fejlesztés

A környék négy települését is bekapcsolva indul buszközlekedési fejlesztés Hévízen és térségében: a fürdővárosban új buszpályaudvar épül, korszerűsítik és kiegészítik a térségben a megállóhelyeket, illetve megteremtik az összeköttetést a sármelléki repülőtérrel.

Elindult a sármelléki repülési szezon

Négy németországi nagyvárosból érkező charterekkel indult szombaton az idei repülési szezon a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ahol vasárnaptól hetente két új moszkvai járatot is fogadnak, jelentősen bővítve ezzel az utasforgalmat.

Hévíz viszi tovább a sármelléki repteret

Hévíz-Balaton Airport néven üzemel ezentúl a sármelléki repülőtér, amelynek új üzemeltetője a hévízi önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló, újonnan bejegyzett társaság – közölte a város polgármestere. Papp Gábor közleménye szerint a cégalapításról Hévíz képviselő-testületének március 14-én meghozott döntését követően szerdán bejegyezte a Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága a Hévíz-Balaton Airport (HBA) Kft.-t.

Megszüntették a hévízi gyógyfürdő gazdálkodását érintő nyomozást

Bűncselekmény hiánya miatt a rendőrség két év után megszüntette a nyomozást a hévízi gyógyfürdő gazdálkodását érintő feljelentés kapcsán.

Folytatódik a hévízi hagyomány, immár Papp Gábor sómester "megetessük megitassuk megb..ssuk"

Az alábbiakban egy szerencsétlen internetes magazin, az EuroAstra szerkesztője szaladt alá ennek a régi hévízi hagyománynak. Irni ugyan nem tud, de nem is ezért lesz érdekes.

Habsburg Ottó meghalt, Papp Gábor dumál

Hévíz Város Önkormányzata mély megrendüléssel osztozik a 98 éves korában elhunyt Habsburg Ottó hozzátartozóinak gyászában.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel