Ruzsics Ferenc

Ruzsics szerint olyan jó a szezon, hogy már üres szálláshely sem nagyon akad

Az elmúlt hétvégén nemcsak a hőmérő higanyszála kúszott egyre magasabbra, de csúcsra jártak a keszthelyi strandok, és üres szálláshely sem nagyon akadt a városban.

Ruzsics és a zsidók

Legszívesebben elfelejtené Keszthely az Auschwitzban elgázosított 800 polgárát – írja a Magyar Narancs a keszthelyi polgármester és egy blogger vitájának összefoglalásként.

108 milliós tartozást halmozták fel a romák, meg akarták lincselni a polgármestert

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat egy petíciót adott át Ruzsics Ferenc polgármesternek egy demonstráció keretében, melyen körülbelül 20-an jelentek meg, többen hangot adva lakáskövetelésüknek. Az önkormányzat jelentős pénzt áldoz a szociális juttatásokra, és több mint 108 millió forint követelése van a szociális lakásokban felhalmozott tartozások után.

A Papp Gábor Ruzsics Ferenc duó 600 új munkahelyet bukott

Kenéz István Balatonlelle polgármestere minap arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy orosz befektető 1,5milliárdos beruházással eredetileg Hévízre szeretett volna telepíteni egy 600 főt foglalkoztató lámpagyártó üzemet.

Meghívó: A Balatoni koronáról Keszthelyen

A Balatoni korona bevezetésével kapcsolatos egyeztetésre várja a Keszthely vállalkozóit Ruzsics Ferenc polgármester június 26-án, szerdán 17.30 órára a Balaton Színházba.

A helyi termékek és szolgáltatások vásárlására alkalmas fizetőeszközről Leitold László, a Balatoni Korona Zrt. Elnök-vezérigazgatója tart előadást, majd konzultációra kerül sor.

Markó jegyző megint mutyizik - ám új elem, hogy Ruzsics mozgatja

Több héttel rövidül az ügyintézés ideje azáltal, hogy 72 honosítási kérelmet hoztak Keszthelyre testvérvárosunkból, Székelyudvarhelyről, ahol Ruzsics Ferenc polgármester és dr. Markó Péter jegyző tett látogatást két hete. A gyorsítást a székelyudvarhelyi polgármester kezdeményezte, és örömmel segítettek a keszthelyiek. Az egyszerűsített honosítási eljárásról szóló törvény tavaly augusztus 20-án lépett hatályba, alkalmazni az idén január 1-jétől lehet.

Leváltották Ruzsics Ferencet a BFT általános alelnöki posztjáról

A Balatoni Fejlesztési Tanács pénteki, siófoki ülésén új általános alelnököt választottak: Dr. Balázs Árpád lett a Balaton Fejlesztési Tanács általános alelnöke. A tanács alelnökévé Ruzsics Ferenc keszthelyi polgármestert választották.

300milliós uniós támogatás a Balaton-parti beruházásra

1 év múlva is igy vigyorog majd?

Keszthely az utóbbi években számos városfejlesztési tervet és ezekhez illeszkedő pályázati projektet dolgozott ki; a Balaton-parti projekttel a város második legnagyobb beruházása indulhat el, a városközpont nagyszabású, csaknem kétmilliárd forint összköltségű fejlesztésével majdnem egy időben. a projekt támogatási szerződését február 7-én írta alá a Városházán Ruzsics Ferenc polgármester és Breznovits István, a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezetője. Az eseményen részt vett Manninger Jenő, a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, Keszthely térségének országgyűlési képviselője.

A keszthelyi tanuszoda építkezését vizitálták

A keszthelyi tanuszoda építkezését vizitálták

Várhatóan idén ősszel átadásra kerül az a tanuszoda, ami a megyei önkormányzat beruházásában készül a városban, s üzemeltetésre a keszthelyi önkormányzat veszi majd át. Tegnap a beruházó képviseletében Manninger Jenő, a megyegyűlés elnöke és Ruzsics Ferenc, a város polgármestere az építkezés helyszíni bejárását követően tartott sajtótájékoztatót.

Ruzsics az MTI-vel üzen

Ruzsics Ferenc (Fidesz-KDNP) az MTI-hezeljuttatott összefoglalójában úgy látja: az ország költségvetésének megszavazásával Keszthelyt újabb nehézségek sújtják, mivel a város kistérségi központként kiterjedt intézményhálózatot működtet.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel