!!!!!!!APRÓK-HIRDETÉSEK!!!!!!!

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Ha valamit szívesen VENNÉL, ELADNÁL, KIADNÁL, BÉRELNÉL, stb.. azt itt jelezheted. Legyen az bármi, aminek köze van Keszthelyhez, Hévízhez, Nyugat-Balatonhoz - egyebeket törlünk. (ha hirdetnél kattints az "Új hozzászólás"-ra és oda már írhatod is)

Hitel ajánlat

Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Kvithyll Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek, mint például a személyi hitel, az adósságkonszolidációs kölcsön, a kockázati tőke, az üzleti kölcsön, az oktatási kölcsön, az otthoni hitel 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: kvithyllfinance@gmail.com Az elégedettség és a pénzügyi siker a mi célunk, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. Whatsapp: +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

E-mail: kvithyllfinance@gmail.com

pénzre van szüksége Kapcsolat:(richardcosmos5@gmail.com)

Jó nap,

Regisztrált magánhitelező vagyok. Olyan hiteleket bocsátunk ki, amelyek segítik az embereket és a vállalatokat, akiknek pénzügyi helyzetüket világszerte frissíteniük kell, nagyon alacsony éves kamatlábon 2% -kal, egy 30 éves visszafizetési időszakra a világ bármely pontján. Kölcsönöket 5000 és 100 000 000 euró között adunk ki. A hitelek jól vannak biztosítva, és prioritásunk a maximális biztonság biztosítása. Az érdekelt személy e-mailben (richardcosmos5@gmail.com) forduljon hozzám.

Hitel ajánlat.

Halálos itélet!

Aki hitelböl tudja csak beinditani, vagy fenntartani
a vállalkozását, az halálra van ma itélve!

Karácsonyi hitel ajánlat: richardcosmos5@gmail.com

Kell kölcsön? Karácsonyi kölcsön? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? adunk ki mindenféle hitel 2% kamat! Kapcsolatfelvétel e-mailben (richardcosmos5@gmail.com)

Karácsonyi hitel ajánlat.

HITEL AJÁNLAT

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Minusz kamat, infláció, fedezet!

"Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól."

Hát ha Józsi mondja....

"Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat
minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt."

Nyugaton most MINUSZ kamat van az az, ha beteszem valahova
a pénzem akkor fogy s ekkor még az inflációt nem számoltam bele!

Egy kérdésem volna: Milyen az a kölcsön amelyik "ingyenes fedezetet nyujt?"
Hogy hogy "ingyenes fedezet"?? Ezt, hogyan értsem? Nincs kamat?

richardcosmos5@gmail.com

Regisztrált magánhitelező vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítséget nyújtanak az emberek, a vállalatok és a vállalati egyének számára, akiknek évente frissíteniük kell pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, minimális éves kamatlábonként legalább 2% -kal egy éven belül és 30 évre visszafizetési időtartamra a világ minden részére . Kölcsönöket adunk ki az 2.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva a maximális biztonság érdekében. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (richardcosmos5@gmail.com)

Hitel ajánlat.

Hitel s visszafizetés!

Mindent elhiszek! Akkor is bajba kerülhet a hitelfelvevő, ha eladósodik! Aki csak hitellel tudja a vállalkozását beindítani, vagy életben tartani, az valamit rosszul csinál. Pontosan ezért vagyok alkalmazott..... Akkor és ott dolgozom ahol akarok. Semmi kényszer! Oda költözöm ahol munka van. Se csőd, se adósság! Egy hitel az mindig kényszer, mert valamikor vissza kell fizetni! A bankok most nem adnak kamatot a megtakarításokra, /sőt, minusz kamat van nyugaton is/ akkor ez a 2% most tiszta nyereség! (?)

100 milliónak (€), egyébként 2 millió (€), a 2%-os kamata.
Ez a 2 millió euró meg (317-es forinttal) 634.000.000 forint
lenne. Hatszázharmincnégy millió. Ezt meg kell termelnie!
Miből is?? Vagy mivel???

hitel javitás

... nyújtózkodj ...

Hitel

Az eladósodás megkeseríti az emberek életét! Van elég
pénzem, nem kell deviza hitel (sem). Akinek meg nincs
pénze, az úgy sem tudja visszafizetni a hitelt!

A jó magyarszólás:
"Addig nyúktózkodj ameddig a takaród ér!"

Egy hitellel gyakorlatilag öngyilkos lesz a tulajdonos!
A sok hülye devizahiteles sem tud olvasni, ezért bele is buktak!
Most fújjoznak az akkori politika miatt, de önként írták alá...!!

HITEL

Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

HITEL

Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor €3000 és €80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max,megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel.Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com

Gyors és könnyű kölcsön

Mind a biztosított, mind a nem garantált kölcsönöket kínáljuk {beruházási hitel, üzletkölcsön, lakáshitel, kölcsönhitel, személyi kölcsön, hallgatói kölcsön, hitelkonszolidáció stb.

info.trustfirm2012@gmail.com

Kösz.
ELÉRHETŐSÉG MOST: info.trustfirm2012@gmail.com
NÉV: Catherine Cole
 

HITEL

Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max megbízható hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

HITEL

Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható hatékony gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

HITEL

Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

Sürgős kölcsön ajánlat.

Hello, Sürgős hitelre van szüksége? vagy pénzügyi segítségre van szüksége? Kölcsönöket kínálunk az 5000 dollárról 100 000 000 dollárra a magánszemélyek, cégek és a pénzügyi támogatásra szoruló együttműködő szervek számára egy alacsony és megfizethető évi 2% -os kamatlábbal. Az alkalmazások csak 18 éves és annál idősebb jelentkezők rendelkezésére állnak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha érdeklődik a gyors és könnyű kölcsön e-mail útján: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Sürgős kölcsön ajánlat.

Kölcsönre van szüksége ?, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

HOGY KÖVETÉSRE VAN SZÜKSÉGES IGÉNYRE?

HOGY KÖVETÉSRE VAN SZÜKSÉGES IGÉNYRE? ( luiscarlosfinance@outlook.com )

Mindenféle hiteleket és pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk. Hitelünk az üzleti tevékenységtől a személyi kölcsönökig vagy a kedvező kamatozású (2%) hosszú vagy rövid távú feltételektől függ. A hitelezési folyamat nagyon gyors és megbízható garanciával. További információ a szolgáltatásainkról ( luiscarlosfinance@outlook.com ) kérjük, közölje velünk a szükséges kölcsön összegét, és kérje a kölcsön futamidejét. Reméljük, hogy hallottam tőled. Üzenetet küldhet az alábbi e-mail címre. luiscarlosfinance@outlook.com

kell pénz, ha igen Kapcsolat (richardcosmos5@gmail.com)

Hitelre van szüksége? Ha kölcsönre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben. richardcosmos5@gmail.com

HITEL

Szia.
Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

HITEL

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

hitel ajánlat.

Helló, szüksége van egy kölcsön? Ha igen kapcsolat minket keresztül email: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

Valódi hitel ajánlat.

Sürgős valódi hitel felajánl, alkalmaz most:
Keres egy üzleti hitel?, személyi kölcsön, ház hitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitel, biztosított és fedezetlen hitelek, jelzálog, kockázati tőke, stb Vagy, voltál visszautasított egy kölcsön mellett egy part vagy akármi pénzügyi intézmény részére akármi okok. Mi a magán hitelezők, hitelezés hitelek üzleti férfiak/nők és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2% évente. Ha érdekli a kölcsön, lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (pataibalint01@gmail.com), és kap-a hitel ma ASAP.
Valódi hitel ajánlat.

Hitel

Hello

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

HELLO

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

HELLO.

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

Hello

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

SZÜKSÉGES ÜZLETI / SZEMÉLYES KÖNYV

SZÜKSÉGES ÜZLETI / SZEMÉLYES KÖNYV

Am Luis Carlos, Am legitim és megbízható Hitelnyújtó kínálok mindenféle csomag Kölcsönök adok kölcsönöket világos és érthető feltételek mellett 2% -os kamatláb, adunk ki üzleti hitelek, személyi kölcsönök, diákhitelek, autó Hitelek, bankhitelek és kölcsönök kifizetése. Ha érdekelt, várjuk jelentkezését: luiscarlosfinance@outlook.com

Mi tanúsítvánnyal rendelkezünk, és az Ön adatainak 100% -ban biztonságban vagyunk. Ne aggódj többet a kölcsönökről vagy a pénzügyekről.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma:

Név: Luis Carlos
E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Készen állunk a szolgáltatásaink biztosítására

Szia

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

Szia

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Szia

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Hello, megkapom a $ 20,000.00USD összegű kölcsönt a {REMY.CREDIT

Hello, megkapom a $ 20,000.00USD összegű kölcsönt a {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}

Sürgős hitre van szüksége az elkövetkező 24 órás időszakban Németország nevem Mary Anne-től. A REMY FINK COMPANY-tól kölcsönöket kapok a stressz vagy késedelem nélkül, ha késedelem nélkül szükséged van sürgős kölcsönre, az E-MAIL-on: {remy.credit111 @ gmail.com}

E-mailt küld neki most egy gyors kölcsön EMAIL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

Isten áldja meg REMY úrral

Josef Lewis

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

Hitel

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél {lapolendersfirm@gmail.com}

Hitel

Hello..

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

Hitelre van szüksége?ha igen,írjon nekünk:dakany.endre@gmail.com

Különböző kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön), és együttműködünk a testületeknél 2% -os kamatlábbal. Ezzel segítséget nyújthat pénzügyi kötelezettségeinek teljesítésében, különösen a folyamatban lévő pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 1.000 - 50.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

Hitel ajánlat.

progresiveloan@yahoo.com

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

dakany.endre@gmail.com

Hitel ajánlat!! keres egy becsületes kölcsönt? ha igen, 2% -os alacsony kamatlábat kínálunk, ha érdekel, kérjük vegye fel velem a kapcsolatot további információval e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat.

lapolendersfirm@gmail.com

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Hitel

HELLO

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

Keszthely, befejezésre váró nagy házrész haszn.vételi engedély!

Keszthelyen, a RUSZEK József 40-ben ~320 nm-es sorházi rész (a hátsó traktus 2/3-a) egyben eladó. Itt jogilag már csak 2 lakás alakítható ki, de ez még 3 lakás+iroda egységként lett kialakítva, ezért is értékesebb (az iroda is lakás). Befejezésre vár, de használatbavételi engedély már van! Saját nagy telekhányad tartozik hozzá. Befektetésre ideális. 67.3mFt, tulajdonostól. Soós János Csaba, 70/37-848-37 Képeket kérésre küldök: info@sjcs.hu

Takarítás

Vállaljuk Medencék nagytakarítását,beüzemelését !
Térkő,kerítés,lábazat tisztítását!
Medencék rendszeres karbantartását valamint
uszodák és nagyüzemi konyhák éjszakai takarítását!
hevizitakaritas@gmail.com
+36-30/2638-243

Elvihető terméskő

Cserszegtomajról elvihetők sziklakertnek alkalmas szép nagy kövek. 30 9072448

Hitel ajánlat

Hitel ajánlat

Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% megválni. Ennek az a célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a jelenlegi globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni 5000 és 100,000.000.00 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

Üdvözlettel.

albèrletet keresünk

kiadó albèrletet keresûnk egy kis gyerekkel aki tud kèrem jelezzen 06303764431 rs telefon szàmon.elöre is köszönöm

progresiveloan@yahoo.com

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

///

aztán

nem tudnak majd kitenni ha nem fizettek, mert kisgyermekesek vagytok....

Hitel ajánlat sürgős.

Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat sürgős.

hogy

nem basszátok meg már a csaló hiteles kurva anyátokat!

hogy sürgősen, 2% jogos kölcsönt ajánlatot még ma

Én egy magánbefektető és bejegyzett hitel hitelező, és segít abban, hogy 2% sürgős hitel
  számlák befizetése, hogy az üzleti és vásárolni ház stb kapcsolati selsumat@gmail.com

Daruskocsi eladó

Daruskocsi eladó, 30 évig nem volt konkurenciánk, annyit kértünk amennyit nem szégyelltünk, számlát nem adtunk.
Állítólag a Libás kikötőbe akarnak hozni egy daruskocsit, oda a jó világnak.

Ezért kár volt felkelned ...

Mond csak "hülye e vagy"?, vagy csak rosszindulatú? Szerintem az utóbbi úgy együtt!
Annyit kérdeznék tőled mint bennfentestől! Hány versenyt rendeztek az idei szezonban
ezek a tehetséges üzemeltetők a földvárin kívül, mert azt ugyan is nem ők rendezték,
hanem a TVSK, csak úgy a rend kedvéért mondanám! A daruval kapcsolatosan annyit, hogy nem
elég darut venni, azt évente ellenőriztetni kell és külön darukezelő vizsgával rendelkező
személy kezelheti! Természetesen minden emelés után szigorúan szálát adva! Jó munkát ...

Szigoruan szamlat adva...

Szigoruan szamlat adva... ezen jot rohogtem, azert meszelte el oket a nav. Csak kozuleteknek adnak szamlat maganhazakhoz nem. Nagyon faj nekik hogy lesz konkurenciajuk lesz arverseny vege a szocializmusnak majd a piac eldonti kire van szukseg.

Az idő nagy úr, meglátod!

Meglátjuk, hogy ez a kimondottan becsületes üzemeltető hogyan végzi tevékenységét!
Abban viszont tévedsz, hogy vége van a szocializmusnak, mivel tudomásom szerint
az üzemeltető elődei egytől egyig páttagok voltak! Rendszerváltás akkor lesz, ha az
ügynöktörvényt megszavazzák az Országgyűlésben, addig viszont nem! Pardon!
Emlékeztetésként annyit mondanék, hogy rendszerváltás 1945 május 09.-én volt!!!
1989-ben hatalom és vagyon átmentés volt, amely tart napjainkban is! Meglehetősen
hiányos a történelmi ismereted! Próbáld meg pótolni, hogy tartani tudd a lépést!

Elveszett videokamera

Tisztelt Fórumozók!

2015.07.10 -én 10:00-12:00 között, Keszthely belvárosában elvesztettük JVC típusú videokameránkat.
Kérnénk a becsületes megtalálót, hogy jutalom ellenében értesítsen bennünket
(+36-30 815-0117 számon, vagy a kalmarg@rocketmail.com e-mail címen).
A kamerán rengeteg, csak számunkra értékes, még letöltetlen felvétel volt a pár éves kisgyerekeinkről.
A kamera csak a saját töltőjével működik, ami nálunk van.

Előre is köszönjük!

Termékbemutató

Ha téged is felháborít, hogy idős embereket tesznek lóvá aljas trükkökkel gazember cégek, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. Olyan társat keresek, aki rá tud érni délelőttönként termékbemutatók békés és törvényes eszközökkel való bedöntésére.
Tisztítsuk meg a várost a csaló bandáktól!
Szabó Tamás 06 30 9569 261

Szörf eladó

Szörf eladó Keszthelyen.Ár:25000Ft.Tel:06/20/992-5311.

SERVICE

Hurrá! Én örömmel jelenthetem, hogy mindenki ma az interneten keresztül, hogy végül már ütött egy nagy

hitelösszeg (500,000.00 $ egy úr NASMITH akik a hűség BANK NYRT nem vesztegeti

pénzt azokkal csalók internetes mert akkor nem kapja meg a kölcsönt, csak alkalmazni úrral

NASMITH együttműködve FIDELITY bank és megkapja a kölcsön online 24 órán belül

kapcsolatba úr NASMITH Mostantól email: nasmithloancompany3@gmail.com vagy forduljon bankjuk oldalon:

http://www.fideliti.wisen-web.com/ng/index.html

Keszthely Szupermarket (br 604 Ft- 1078Ft/óra )

Bolti kisegítői és árufeltöltői munkakör betöltésére várjuk 16-25 év közötti fiatalok jelentkezését. Rugalmas beosztással igazodunk az igényeidhez, akár iskola után is végezhető munka.

Jelentkezni üzenetben, névvel, életkorral, e-mail címmel, és telefonszámmal.

bérezés: bruttó 604->1087Ft/óra

Egészségügyi könyvre és tüdőszűrő leletre szükség van, ha ez van azonnal munkába tudsz állni, ha még nincsen gyorsan szerezd be!

Lándori Eszter
06 20 5059926

gratuláció!!!

No comment!!!

Éljen a megkülönböztetés!!!!
NAV-hoz,Eu-hoz,Galaktikus Föderációhoz elküldve.

Mellnagyobbítás kézrátétellel!

Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!
Jelentkezni itt

Én ezt teljesen ingyenesen csinálná!

Jelentkezni itt! Csupán annyit kell mondani mellnagyobbítást szeretnék!

2007-es Jaguár XJ eladó,

2007-es Jaguár XJ eladó, megkímélt állapotban, új nyári gumikkal. Kérem jelentkezzen, meg tudunk állapodni! kemenessy.bela@gmail.com

Opel Astra – ha van gyereked 200ezerrel olcsóbb!

ha van gyereked akkor 2 gyerekre 50ezret, 3 gyerekre 100 ezret, 4 gyerekre 200ezret ELENGEDEK az árából

http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-ha-van-gyereked-200ezerrel-olcsobb-ID2QHuW.html

Nekem tíz van

Akkor mennyi lesz az ASTRA?

akkor

te buszt vegyél, ne Astrát....

:-))))))))))))))))))))))))))

Munkahelyet keresek.sos- ben

Tisztelt Olvasó és leendő munka adó cég!

Nagyon szeretnék dolgozni.jelenleg munka nélkülin vagyok.
Takaritás,virágkötészet.Kertészeti munka.Idős gondozás.
E területeken keresek munkát,várom mi előbbi jelentkezésüket.
Ellőre
köszönöm segitségüket.Éva

Elérhetöségem:06.20.5053496.

Felszolgálót keresünk

Keszthelyi éttermünkbe jó kommunikációs készséggel, szakmai tapasztalattal rendelkező pincért, pincérnőt keresünk azonnali kezdéssel. Német, Orosz nyelvtudás előny!
+36706158426

az ilyen

már régen kinn dolgozik, sajnos....

Kerthez értő segítséget keresek.

Cserszegtomaji házam kertjének rendben tartásához keresek hozzáértő segítséget.

30 9072448

hehe

vettél volna lakást....

ELADÓ NYÁRI GUMIK

ELADÓ 2 db, egy tengelyen használt, nagyon megkímélt, keveset futott
MATADOR Elite 2 márkájú, 185/60/R14 méretű nyári gumi.

Irányár: 14 ezer ft/pár
Tel.: +36/30/259-2668

Kutyaszerető pótgazdit keresek

általában, de konkrétan május 19-től 25-ig. Természetesen nem ingyen, és szívesen viszonzom is. Lakáshoz szokott, kertes házban élő, de mentett lévén félős, nem kártékony, nem ásós, szeretetre éhes, ivartalanított kiskutya. Ebben az időben, ha van kert, még sétáltatni sem kell.
pewa1@t-online.hu
83 330 249
30 9072448

Ariel MosoGel

Bezart uzletbol meg maradt Ariel Moso Gel 5L-es ki szerelesben 50%-os aron elado! A keszlet erejeig! 0630-304-28-97

alberlet!

Alberletet keresek keszthelyen....masfel ket szobasat! 06303042897.......

ingatlan, melyen Anasztázia- birtok kialakítható!

Keszthely- Hévíz térségében eladó két hektár erdő, rét szántó gyümölcsös udvar egy tagban, két lakóházzal, több melléképülettel, két kúttal, vezetékes víz, villany van. ár: 39000000Ft Érdeklődni: almaafaalatt@citromail.hu

Félnapos angol tábor 5-től 18 éves korig Keszthelyen

Nyáron!
Hétfőtől péntekig:9-12-ig. Időpontok alakulóban.
2 tanár:egy tapasztalt diplomás és egy anyanyelvi.
Maximum 5-6 fő/ csoport.
Jelentkezz minél előbb!
czchili333@gmail.com
tel 06304473178

Eladó a volt Gösser épülete 185millió forint

Érdeklődni Elek András 06 20 9336306

Kár volt megvenni

Miután elb...ták egy forintért sem kellene! Bunkók!

Téli madáreleség, napraforgó

Napraforgó eladó közvetlenül a termelőtől Várvölgyön. Kérésre Keszthelyen is átvehető!
Ár: 150 Ft/kg
Tel.: 06306176181

Kezdőknek vagy gyermeknek olympus fényképezőgép eladó

Olympus keveset használt 6 megapixeles 3x optikai zoom-os fényképezőgép eladó olcsón 9000 ft-ért
Keszthelyen,érd :83 314 179,0670 6189799

Gyermek kerékpár és Go-kart eladó Keszthelyen

A kerékpár jó állapotban van nem sokat használt, nem sebváltós,7500 ft,a gokart pedig kétszer használt szinte teljesen Új, eladó 12500 ft új ára :18500 mindkettő 4től 9 éves korig nyilván magasságtól függően.Érd :0670618 9799, 83 314 179

albérlet kiadó

Keszthelyen ,Zámorban egyedi mérőórás butorozott garzon,nem dohányzó egy főnek kiadó ,nagy saját fedett terasszal ,rövidebb hosszabb távra is,zárt parkolási vagy garázslehetőséggel kiadó.28000 ft + egy havi kaució,+ rezsi .Beköltözhető december 07-től Érd :06 70 6189799 este 8 óráig

Fotel eladó

2 db új fotel eladó
fotelkeszthely@gmail.com

Etik Pont nyílászárók - Keszthely és környékén

Minőségi műanyag, és fa nyílászárók (ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó) széles választékával, kedvező árakkal,- folyamatos akciókkal, ingyenes felméréssel és árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére. További szolgáltatásaink: bontás és beépítés, párkányozás, árnyékolók felszerelése, belső visszajavítás, bontott nyílászárók elszállítása.
További részletek web oldalunkon: www.etikpont.hu

Reméljük, hogy Önnek is tudunk segíteni!

Etik Pont Nyílászáró Gyári Szakkereskedés
Fészekrakó 96. Bt.
8360 Keszthely, Bercsényi M. u. 72.
T.: 06/30 32-92-444
etikpont@t-email.hu

Fa és fém-hulladékát,

Fa és fém-hulladékát, ingyen elszállitom!!! Hivjon Bizalommal!!! 06/30/377-1234

pénzügyi- számviteli

pénzügyi- számviteli szakügyintézői végzettséggel állást keresek.
Polánszki Katalin
30/20-22-460

4 órás takarítói vagy

4 órás takarítói vagy szobaasszonyi munkát vállalnék.
Cserép Ilona
30 2942471

Használt gumik

Egy pár/2db/ jó állapotban lévő PIRELLI gumik,személyautóra való /215/65/R16 98H/20.000FT-ért eladó.
Érdeklődni a 06309794400 telefon számon lehet.

OpelVectra eladó Keszthelyen

Opel Vectra 1.6 benzines 1997decemberi,2014 02-ig müszakiztatva,szervízkönnyvvel 149000km-el,kiváló állapotban eladó Keszthelyen.Ár:590000Ft.Tel:06/20/992-5311.

Munka ausztriában

Keresünk lakatosokat ausztriaai munkára. 15 euro/ora.

ELADÓ GARZON Keszthely Pipacs utca, déli fekvés

Igényesen felújított, jó állapotban lévő fiatalos garzonlakás eladó. Parkettás, járólapos. Csendes, nyugodt környéken.
Gázkonvektoros, vízórás
CSERE LEHETSÉGES Tel:0630/627-4385

Alfa 164 2.5 Td eladó Keszthelyen

Alfa1642.5Td szgk.1989-es,2014 02-ig műszakiztatva jó állapotban sok extrával eladó 160000Ft-ért,vizibicikli 70000Ft-ért eladó.Tel:06/20/992-5311.

ELADÓ NYÁRI GUMIK

ELADÓ 2 db, egy tengelyen használt, nagyon megkímélt, keveset futott,
MATADOR Elite 2 márkájú, 185/60/R14 méretű nyári gumi.

Irányár: 15 ezer ft/pár

Tel.: 30/259-2668

Bérleti diíj nélkül üzlet kiadö

Bérlrti díj nélkül Keszthely Martinovics uti üzletsoron 25 nm res sarki üzlet +22nm területtel kiadó. 20/481-5407

eladó használt cserép

Nemesbükön - Lóhegyi út 63. - használt cserép eladó !
Kb. 1500 db. használt cserép 20 000 - Ft-ért azonnal elvihető.
Tel : 06209818157 Email : fraudodi@t-online.hu
Keresztesné

Keszthelyen eladó egy jó elrendezésű lakás tulajdonostól

Keszthelyen csendes, nyugodt, rendezett környéken eladó egy lakás (csusztatott zsalu) a tulajdonosától. 2,5 szobás, jó elrendezésű, tágas és világos ingatlan rendelkezik egy erkéllyel. A lakáshoz tartozik egy saját tároló helyiség és egy közös is.
Kérésre szívesen küldök fényképeket! Hívjon bátran és megegyezünk!!!
20/4043403

Hitel ajánlat a 2%-os kamat nélkül előzetes

Edmonds Hitel Iroda olyan cég, amely azért van, hogy segítse Önt, hogy véget vessen a pénzügyi problémákat. Adok kölcsönt alacsony kamatláb a pénzügyi fogyatékos, magánszemélyek, cégek, iparágak, vállalkozások és az emberek a társadalomban és szponzorál, hogy unlish a tehetség, és elérje a goals.We adnak összeg tól $ 2,000.00 USD $ 50,000,000.00 USD és a újbóli fizetési határidő 1 év és 30 évig tartó, 2%-os kamattal nélkül előzetes.
Ügyfél elégedettsége a mi PRIDE.To alkalmazni lépjen kapcsolatba velem e-mailben edmondsloanfirm1@gmail.com

Albérlet

Keszthelyen kiadó albérletet keresek 1fő részére.

Hitel ajánlat a 2%-os kamat nélkül előzetes

Edmonds Hitel Iroda olyan cég, amely azért van, hogy segítse Önt, hogy véget vessen a pénzügyi problémákat. Adok kölcsönt alacsony kamatláb a pénzügyi fogyatékos, magánszemélyek, cégek, iparágak, vállalkozások és az emberek a társadalomban és szponzorál, hogy unlish a tehetség, és elérje a goals.We adnak összeg tól $ 2,000.00 USD $ 50,000,000.00 USD és a újbóli fizetési határidő 1 év és 30 évig tartó, 2%-os kamattal nélkül előzetes.
Ügyfél elégedettsége a mi PRIDE.To alkalmazni lépjen kapcsolatba velem e-mailben edmondsloanfirm1@gmail.com

INFO

MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS B.Ú.É.K.

Örülök, hogy 21.-én elmaradt a világvége, mert nekem ez sehogy sem passzolt bele az éves tervezetembe! Van valakinek infója a következö idöpontról? A TV-ben azt mondták, hogy elszámolták (bocs) és 2136-ben lesz. Na, ez megnyugtatott, mert van idöm felkeszülni....ha kiröhögtem magam!!

:D

Energetikai tanúsítás

Rövid határidővel vállalunk épületenergetikai tanúsítvány készítését!

Parcella Bt. 06309571697

Üzlet-iroda kiadó!

Keszthely felújított Fő terére néző bejárattal, a K&H Bank mellet közvetlen utcafronti sarok kirakattal rendelkező kettő szintes üzlethelyiség hosszú távra kiadó. Az ingatlan irodának, orvosi rendelőnek üzlethelyiségnek egyaránt alkalmas. Egyedi közmű mérés, gáz központi fűtés, klíma. Korábban utazási iroda, használt ruha bolt, jelenleg ingatlaniroda működik benne. Bérleti díj a rezsi költséget nem tartalmazza. Érd: 06309571697

eladó!

Eladó egy nagyméretű, egyszersem használt fekete bőrdzseki. Érdeklődni itt a portálon, vagy telefonon: + 36 30 536 2734

Albérletet keresek

Nyugdíjas házaspár hosszú távre különbejáratu szoba-konyha fürdőszobás albérletet keres.Telefonszám: 06-308572974

Állást keresel Hévízen, Keszthelyen és környékén? dashaus.hu

Érdekel az ingatlanos szakma? A környék egyik legtapasztaltabb ingatlanközvetítője kollégát keres!

Állást keresel Hévízen, Keszthelyen és környékén?

Kreatív, önálló munkát szeretnél végezni, rugalmas munkaidőben és érdekel az ingatlanos szakma, akkor jelentkezz!

A több, mint 10 éves ingatlanközvetítői tapasztalatunkkal segítünk, hogy sikeres legyél!

Munkatársakat keresünk, akár mellékállásban is! A munkavégzéshez szükséges képzés cégen belül díjmentesen biztosított.

Többek között miért legyél ingatlanértékesítő?

Mindig lesz munkád, mert mindenki lakni szeretne valahol (egyedülálló, vagy családot alapít, összeköltözik, szétköltözik, befektet, stb..)

Nálunk nincs:
• nincs alapképzési díj
• nincs csatlakozási díj
• nincs asztalpénz

Nálunk:
• a 100 első névjegykártya ingyenes
• reklámtábla ingyenes
• 50%-os jutalékmegosztás az első 6 hónapban
• igen kedvező jutalékmegosztás 6 hónap után: személyes megbeszélés alapján Elvárások:
• érettségi
• vállalkozói igazolvány
• számítógép használati szintű ismerete
• jó kommunikációs készség
• empatikus készség
• munkabírás, kitartás, szorgalom

Infó: http://www.ingatlantv.tv/tartalom/ingatlankozvetito_allas

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet és szeretnél nálunk dolgozni, akkor várom jelentkezésedet! Sipos András Ingatlanközvetítő, Ügyvezető, Das Haus Immobilien KFT. 30/3140123, www.dashaus.hu

Használt Goodyear UltraGrip 8 185/60R14 82T 4 db

Használt Goodyear UltraGrip 8 185/60R14 82T 4 db téli gumi elado 1 telet használt kb 7000 km futással.
Az uj ára tavaly 73000 ft volt,csak személyes átvétel Keszthelyen.December közepéig.
Ha kell képet tudok küldeni.
kocsisimreerik@gmail.com
70/551 7335

Kastély melleti öreg nádas ház 2013-ban uj bérlöre vár

Keszthely központjában a kastély mellett lévö nádfedeles ház 2013-ban uj bérlönek kiadó. Eddig az épületben jól bevezetett régiségbolt, ajándéküzlet és kézmüves mühely üzemelt. Hasonló tevékenységre, az idegenforgalomhoz kötödö de egyéb vállalkozásra is alkalmas. A kb. 80m²-es épület elosztása: 2 szoba, konyha,mosdó-WC, elöszoba, kis udvarrész. Szükség esetén egy mellette lévö berendezett szolgálati lakás vagy iroda is igénybe vehetö. Teljes közmü, külön mérökkel és a ház elött ingyenes parkolóval. Bérleti dij megegyezés alapján. Egyéb információk az alábbi cim alatt:
balatontom@gmx.de Tel:0036-309130474

Kiadó lakás

Kiadó egy teljesen felújított külön bejáratú egy szoba, konyha, fürdőszoba vécével 1 vagy 2fő részére.
Bútorozott.(digitális kábeltévé és internet). Rezsivel 40.000 Ft
Egy hónap kaució szükséges.
Érdeklődni: Tel.: 0670-5059722

FIZIÓTERÁPIÁT KERESEK

Német ismerősömnek eltört a lábszára. A sérülés súlyos, mindtkét csont eltört. Az operáció Németországban volt, de hamarosan ismét jönnek vissza Mo.-ra. Mivel még hosszasan kezelni kell, (lapokat csavaroztak be)keresnek egy németül tudó, fizióterápiás kezelést itt Keszthelyen vagy a környéken! Magánpraxis vagy kórházban mindegy, csak a minőség legyen jó! Anyagi probléma nincs, amit nem fed a biztsoító zsebből fizetik! Tud e valaki egy jó praxist??

ELADÓ HiFi készülékek

Eladók az alábbi, nagyon megkímélt, nem túlhajtott, HiFi készülékek:

Technics SL-PG 480A típ. asztali CD-lejátszó, távirányítóval ( i.ár: 6000 Ft )

Denon DRW 580 típ. duplakazettás, oda-vissza játszó kazettás deck ( i.ár: 5000 Ft )

Technics ST 600 típ. digitális quartz rádiótuner ( i.ár: 5000 Ft )

SONY TA-F 101R típ. integrált sztereo erősítő ( i.ár: 10000 Ft )

JAMO E 430 típ. 3utas, álló hangfal(pár), 4 ohm-os ( i.ár: 14000 Ft )

elérhetőségem: 30/259-2668

LAKÁS KIADÓ EGYETEMISTÁKNAK!!!

Lakás kiadó Keszthelyen a Rózsa utcában (Rózsa utca - Fodor utca találkozásánál), 15 percre az egyetemtől (a Tanuszoda mellett). Magasföldszinti, egy szoba, konyha, fürdőszoba, bútorozott (beépített szekrény, konyhaszekrény, étkező, két heverő, dohányzóasztal, stb.). Rendelkezésre állnak: hűtőszekrény, mikro, mosógép, villanytűzhely, stb.
Egy vagy két egyetemi hallgatónak ideális.

Érdeklődni lehet: Telefon: 06-30-4551802
E-mail: zobb@freemail.hu

Gyermek íróasztal eladó!

Eladó 2 darab gyermek, használt íróasztal!
Ár: 3000.- Ft
06 20/ 223-4013

Munkát keresek

Jelenlegi munkám mellett, a délutáni, esti órákban, illetve a hétvégén végezhető
munkát keresek.
Lehet irodai, számítógépen végezhető, szövegszerkesztési, nyomtatási, stb.,
könnyű fizikai munka, árufeltöltés, kiszállítás...

Lehet alkalmi, lehet 4-6 órás,a lényeg: a fent felsorolt napszakokban vagyok szabad.

Értelmes, precíz, megbízható, keszthelyi férfi vagyok, aki szeretne a jelenleginél jobb, nyugodtabb hátteret biztosítani a családjának.

Elérhetőségem: printir@freemail.hu

Délutáni, esti, hétvégi munkát keresek...

Jelenlegi munkám mellett, a délutáni, esti órákban, illetve a teljes hétvégén végezhető
munkát keresek.
Lehet irodai, számítógépen végezhető, szövegszerkesztési, nyomtatási,stb.,
könnyű fizikai munka, árufeltöltés, kiszállítás... Lehet alkalmi, lehet 4-6 órás,
a lényeg: a fent felsorolt napszakokban vagyok szabad.

Értelmes, precíz, megbízható, keszthelyi férfi vagyok, aki szeretne a jelenleginél jobb, nyugodtabb hátteret biztosítani a családjának.

Elérhetőségem: printir@freemail.hu

Keszthelyen albérlet kiadó.

Keszthelyen a Zámor utcában 2-4fős apartmanok albérletbe kiadók szeptember 01.-től.Tel:06/70/618-9799.

Lakás kiadó Keszthelyen

Kiadó egy 2,5 szobás lakás Keszthelyen. 30/2871291

Alfa 164 2.5 Td.szgk.és vizibicikli eladó.

Keszthelyen Alfa164 2.5Td szgk.1989-es,jó állapotban friss műszakival eladó.Extrák:motorikus ablakok,tükrök,ülések.Centrálzár,klíma,vonóhorog.Tartozékok:csomagtartó,nyári gumi garnitúra.Ár:220E Ft. Ugyanitt alu.úszós vízibicikli 7 fős 50E,FT,műanyag vb.5fős 70E,Ft,szörftalp 5E Ft-ért eladó.Tel:06/20/992-5311.

KIADÓ ÜZLET!

HÉVIZEN A NAGYPARKOLÓBEN ÜZLET KIADÓ.
Érdeklődni lehet a 30/2355571-es telefonon.

Zanussi kombinált hütöszekrény kitünö állapotban eladó

ZANUSSI 170/95 L. Kombinált hütöszekrény kitünö állapotban eladó.
Keveset használt és külön is müködtethetö.
Felsö része 170 Literes hütögép az alsó pedig 95 Literes fiókos fagyasztó.
Irányár: 22000 Ft.

Megtekinthetö és szállitható: Keszthelyen a kastély mellett aug.18-30 között.
Érdeklödni: 0036-309130474 (SMS)

CsatolmányMéret
hütö.jpg388.54 KB

Sármelléki ingatlan eladó 3,7 millió Ft,sürgős

Sürgősen eladó szép, rendezett falu főutcáján 73 nm-es családi ház, 3500 nm-es telekkel. Az ingatlan 3 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, fedett terasz beosztású. Esztétikai felújításra szorul. Vezetékes víz, fúrt kút, villany van, többi közmű az utcában (csatorna, gáz, internet, kábeltv). A telek gazdálkodásra is alkalmas. Termő gyümölcsfák, ólak, istálló van rajta. Csendes környéken, Hévíz szomszédságában található a település, kitűnő pihenőhely, sok a hétvégi házas ingatlan. És ami talán a legfontosabb, nagyon jó a közbiztonság, kedvesek a szomszédok, és sok a látnivaló a környéken.
Fix ára 3700000Ft.
T:0620-2942488.

Szakácsot/nőt/ keresek!!!

Balatongyöröki étterembe azonnali belépéssel,leinformálható szakácsot/nőt/keresek.
Tel: 06-30-300-5705
06-83-346-014
Érdeklődni egész nap lehet.rf22

Alfa 164 2.5 Td.szgk.és Tabbert 385 lakókocsi eladó.

Alfa 164 2.5Td szgk.1989-es,friss műszakival,motoros tükör,ablak és ülés állítással,vonóhoroggal eladó.Ár:250000Ft.Ugyanitt Tabbert Caraván 385tipusu lakókocsi 1981-es,4 fős,forgalomba helyezhető Keszthelyen eladó.Ár:195000Ft.Tel:06/20/992-5311.Vízibicikli 50000Ft-tól eladó!

Áron alul eladó Balatongyörök-Szépkilátón fekvő étterem, panzió

ÁRON alul /betegség miatt/ ELADÓ balatoni Panorámás /Szigligettől Keszthelyig/ étterem, mely belső, teljes üvegfelületű panorámával rendelkezik, 80 fő egyidejű kiszolgálására nyújt lehetőséget! A teraszon ugyanennyi vendéget tudunk kiszolgálni.Az udvaron gyermek játszótér áll a kicsik rendelkezésére.
Épület jellemzői:összkomfortos,téliesített
konyha legújabb technikai gépekkel felszerelve
szakosított raktárak
Pince: Söröző /udvarral egy szintben,udvarról nyílik/
Első szint:Konyha, étterem, terasz
Második szint: /fogadó/ 5 szoba,tusoló, WC, beépített szekrények.
Parkoló van.
Az étterem 1500 négyzetméter területen fekszik. Az étterem 3-szor 220 négyzetméter.
Teljes berendezéssel, azonnal átvehetően / működik az étterem most is/,irányár:96000000+ÁFA.
Megtekinthető minden nap, nyitvatartási időben.
Telefon: 06-83-346-014 vagy
06-30-500-9905 vagy
06-20-517-1000

Előadás vételi szerződés!!!

Tisztelt tulajdonos volna 1-2 kérdésem, ajánlatom !!!
Mi a Juditok-Kárpátmedence KFT. részéről. Mi 6 hónapos előadás vételi szerződést tudnánk kötni. Foglaló és előleg NÉLKÜL. Mi diszkont üdülő jogot szeretnénk árulni. 6 hónap lejárta után ha nem tudjuk ki árulni az árát minden kártérítés nélkül el állnánk az előadás vételi szerződéstől! A 6 hónap idő alatt ha önnek vevője lenne minden további nélkül el állnánk a szerződéstől. (Legfeljebb elő vásárlást kérnénk)!.
Tisztelettel:Pauleczki István
Ügyvezetője
E-mail:pauleczkiistvan@freemail.hu
Juditok-Kárpátmedence KFT. Bp.Podmoniczky ut.57 sz.2em./15 ajtó.
Budapest 2013.Julius.06.

Helyesírási szótár

Írás előtt helyesírási illetve értelmező szótár kellene.......

Ez? Mi ez?

Legalább magát érti?

retrós- gondnok

Gondnoki munkát keresek a Balaton északi oldalán. Ifjusági táborok és vállalati üdülők is.Saját igényes retró Discó (70'-80'-90'-es évek )szolgáltatással. Teljes felszereléssel, engedéllyel. Megoldanám a napközbeni zeneszolgáltatást, és esetenkénti bulikat is az üdülő területén.

telefon : 06-30/532-57-93 E-mail cím : genius46@freemail.hu

Németh Andrásné

Lakást keresek sürgősen Keszthelyen! Férjem elhagyott, 3 éves kislányommal maradtam egyedül és sürgősen szükségünk lenne egy albérletbe, ahol bizonságban és nyugodtan élhetünk. Segítsetek kérlek, csak a jó szándékotokban bízhatok! Már egy 30 m2-es kis lakás is elegendő lenne kettőnknek. Ha bárki bármilyen lehetőségről tud, segítsen!!!

lakas

Van egy butorozott lakasom Keszthelyen, 1 szoba, 27 m2, de eladasra. Iranyar: 5,5 M Ft.
Ha esetleg erdekel, tel: 96-326-309
Udvozlettel: N.H.

Keszthely Árnyékolástechnika +3670 5085390

A Keszthely Árnyékolástechnika magánvállalkozásként működik, több éves szakmai tapasztalattal.
A modern lakás ma már nem nélkülözheti a nyílászárók és a belső terek árnyékolását, védelmét.
Célunk, hogy minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolástechnikai berendezést.

Szolgáltatásunk:
Kültéri Árnyékolók
- redőny
- napellenző
Beltéri árnyékolók
- reluxa
- roletta
- szalagfüggöny
Szúnyogháló
Harmonika ajtó
Motoros szerelések

Vállaljuk ezek széles választékájának felszerelését, javítását, felújítását, és automatizálását.
Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden feladatot vállalunk.

Arra törekszünk, hogy megrendelőink igényeit a legmagasabb színvonalú és minőségű termékkel elégítsük ki!
Köszönjük figyelmét, reméljük hamarosan leendő ügyfeleink között üdvözölhetjük, Önt is!

utólagos falszigetelés

FALSZIGETELÉS! Vizes falak utólagos szigetelése három féle technológiával: lemezes eljárással, injektálással ill. magasnyomású injektálással. A technológiák alkalmasak talajszint feletti (kapilláris), és talajszint alatti nedvesedések ill. vízbetörések (pincék, szuterének) szigetelésére. Az eljárásokkal minden típusú falszerkezet szigetelése megoldható. Munkánkra garanciát vállalunk. "A SZÁRAZ FALAKÉRT!!" www.basa-falszigeteles.5mp.eu, Tel: 0036-70-264-4349, pbasahidi@gmail.com

Vízisportszer-kölcsönző eladó Keszthelyen

Vízisportszer-kölcsönző eladó a Libás strandon 15 eszközzel, stéggel,lakókocsival.Ár:1.8MFt Ugyanitt vízibicikli 60EFt-tól,szörftest 5EFt-tól,trambulin 3m átmérővel 25EFt-ért eladó!Tel:06/20/992-5311.

Érdeklödés!!

Tísztelt Hírdető! Érdeklödni szeretnék hogy a trambulin meg van-e még? Elöre is köszönöm. M. Adrienn

ÁLLÁS, MUNKA

HÉVÍZI DIVATÁRU ÜZLETÜNKBE ELADÓT KERESÜNK ÉVES ÁLLÁSRA ALAP NÉMET NYELVTUDÁSSAL.GYAKORLAT ELŐNY.
ELADÓT! - NEM PÉNZTÁROST - KERESÜNK.
HA ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT,HÍVD EZT A SZÁMOT : 0607 420 9241 / KATA

Telefonmarketing állás - Keszthely

Telefonmarketing munkára keresek fiatal, jó kommunikációs készséggel megáldott munkaerőt, 4 órás keszthelyi állásra. Szakmai gyakorlat, számítógépes ismeret előny. Tel.: 70/238-4406

Zanussi kombinált hütöszekrény kitünö állapotban eladó

Kombinált hütöszekrény, alig használt, kitünö állapotban elsö kézböl eladó.
A gép tiszta, ujszerü de költözés és helyszüke miatt kerül eladásra.
Felsö része hütögép és az alsó fiókos fagyasztó. 170/95 literes.
Ìrányár:23000 Ft. Keszthely, Katona J.u. Tel: 0036-309130474 (SMS)
(szükség esetén képet is küldhetek)

Zanussi kombinált hütöszekrény kitünö állapotban eladó

Kombinált hütöszekrény, alig használt, kitünö állapotban elsö kézböl eladó.
A gép tiszta, ujszerü de költözés és helyszüke miatt kerül eladásra.
Felsö része hütögép és az alsó fiókos fagyasztó. 170/95 literes.
Ìrányár:23000 Ft. Keszthely, Katona J.u. Tel: 0036-309130474 (SMS)
(szükség esetén képet is küldhetek)

Zanussi kombinált hütöszekrény kitünö állapotban eladó

Kombinált hütöszekrény, alig használt, kitünö állapotban elsö kézböl eladó.
A gép tiszta, ujszerü de költözés és helyszüke miatt kerül eladásra.
Felsö része hütögép és az alsó fiókos fagyasztó. 170/95 literes.
Ìrányár:23000 Ft. Keszthely, Katona J.u. Tel: 0036-309130474 (SMS)
(szükség esetén képet is küldhetek)

CsatolmányMéret
hütöm.jpg345.97 KB

Eladó

3 karú, 100 éves, üzemképes réz csillár eladó Keszthelyen. kérésre képet küldök.
Érd.: 30/354-48369

Adománybolt!!!

Adománybolt működtetéséhez adományozókat valamint támogatásra szoruló szervezetek, egyesületek, alapítványok jelentkezését várom a következő email címre:
Adomany2012@freemail.hu
Elérhetőség megadása után visszahívom a részletek miatt.

Keresem azt az embert !

Aki megmondaná nekem a jövő heti nyertes lottószámokat !
Amennyiben valóban azokat adta meg ,ígérem megkapja a szelvény árát !

Turbó-gázkazánt és antik

Turbó-gázkazánt és antik kézzel faragott ólomüveg berakásos tálalószekrényt adnék tüzifáért cserébe

Érd:0630 9726864

Jövedelem Neked, mások adásvételeiből.

Elindult az első nemzetközi aukciós oldal, itt Te is részesedhetsz mások eladásaiból. Ezt most ne hagyd ki, ilyet még nem láttál! Részletek az oldalon.

http://aukcio.bloglap.hu

Piramis

Építitek az új Piramist?- nem hiszem el, hogy van aki még bedől, vagy aki belép!

Van kiút a válságból!

Már mindent megpróbáltál és megtettél, mégsem jutsz előre? Lépj a „B” tervre! Részletek az oldalon.

http://aukcio.bloglap.hu

Érdekel egy hatékony üzlet?

Magyarországról indult a világon az első, trinális rendszerben szerveződő aukciós oldal. Kitűnő új üzlet, zseniális marketingterv, rendszere egyedülálló, nincs még egy aukciós oldal, ami a nyereségének nagy részét visszaosztja tagjainak. Részletek az oldalon.

http://aukcio.bloglap.hu

Szélhámosság !

Soha senki ne próbálja meg !!!

Dzsungáriai törpehörcsög eladó

Kedves, szerethető, szelíd kisállatok! 2011. szeptemberében születtek, vadas színű hörcsögök. 500 Ft/kishörcsög. Érdeklődni lehet: horcsolde@gmail.com
Információk: www.horcsolde.hu

FELHÍVÁS!

Aki találkozott a söralátét méretű adóbevallásommal, jutalom ellenében küldje el Orbán Viktornak!

Felhívás !

Pénzbüntetésre számíthatsz ,mert nem írtad alá !

Szükséged van egy hatékony üzletre?

Az eHarex rendszere a világon egyedülálló, nincs még egy aukciós oldal, ami a nyereségének nagy részét visszaosztja tagjainak.
Regisztrálj és nyerj.

http://tinyurl.com/eaukcio

Könyvelést vállalunk

14 éve müködő könyvelőcég Keszthely-Héviz vonzáskörzetéban lévő vállalkozások teljes körü könyvvezetését, bér,- munkaügyi feladatok ellátását vállalja, most garantáltan olcsón.
Hivjon telefonon 70/354-2101, 70/217-2333, ill irjon iroda53@freemail email-cimre.

Keszthelyi ingatlanra cserélem Velencei házamat

Keszthelyi-Hévizi, BP-i v. Siófoki ingatlanra cserélem Velencei téliesített új 50nm faházamat. Telek 540nm,kertben 25nm tégla épülettel,gyümölcsfák.
T:0620-483-2613

Hévízi ing. cserélem

Balatonlellei 86nm kávézót lakással,cserélem Hévizí-Keszthelyi ingatlanra.
Eladó 14,5MFt
T:0620-483-2613

MAGISTRAL fürdöruha AKCIÓ

Keszthely, Kossuth Lajos u. 54 MAGISTRal bikini 90 féle szin és fazon Swarovski kristállyal is. 6900-12900 Ft S-M-L-XL
..............................
Varrás szolgáltatás!!!!

kérdés

Én is érdeklődni szeretnék, hogy Magistral fürdőruha Aphrodite fazonja kapható-e még? És ha igen milyen méretben és áron?

Kérdés

Üdvözlöm!

Érdeklődöm, hogy van-e még eladó Magistral fürdőruha, engem egészen pontosan a 2011-es kollekcióból az Aphrodite fazon érdekelne (páva mintás).

Köszönöm előre is!
T: 06-30-499-5955
Tünde

Infra-kályha IR-5000 + 2.db. pb.-palack hozzá - eladó

Eladom az IR-5000 tip. infra kályhámat ( szieszta rendszerű ), kerekein gördíthető, piezzó gyújtású, összesen 14 napot használtam, 3 fokozatban állítható fűtés, biztonsági kikapcsolás, csak 13 Kg. a súlya, vele adok 1.db. töltött 11.5 Kg-os pb-palackot, valamint 1.db. üres pb. palackot. ) ugyanilyen infra kályha most a Praktikerben 25.990.- !)

Az infra-kályha és a 2.db. palack ára összesen: 25.000. HUF. ( Zalaegerszeg)

Tel: 30/2386-828

KESZTHELYEN, ÁRON ALUL 11,6 MFt, Lakás árban, családi ház,cirkós

KIZÁRÓLAG, JÖVŐBELI TULAJDONOS ÉRDEKLŐDÉSÉT VÁROM, KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! ALKALMI VÉTEL! Keszthely belváros kedvelt környéken, ÁRON ALUL TULAJDONOSTÓL eladó ez a 70 nm-es hangulatos jó állapotú családi ház, 2 nagy szobával, zárható udvarral. Kedves szomszédok! ALAPTERÜLETEN FELÜL, külön garázzsal (14nm) és különálló tárolóval (6nm) és nyári konyhával (6nm). kb. 210 nmes telken. Az udvart a füvesített rész mellett virágos kert is díszíti. Minden fogyasztása egyedileg mérhető,CIRKÓS, így rezsi költsége alacsony! A házhoz tartozik egy kis terasz ill. a garázshoz és a tárolókhoz vezető út levan betonozva. (A külső falak vastag téglafalak) A szobák utcára néznek és keleti fekvésűek, napközben viszont az étkező világos. Az ingatlan TEHERMENTES és gyorsan birtokba adható! Pár lépés a kisbolt, iskola, óvoda, bölcsöde és a gyerekeknek a játszótér és a buszmegálló! Az ár minimálisan alkuképes! Ár: 11,6 MFt. ! Tel.: 30/9398185 vagy 30/4220795

Város kiadó a balaton

Város kiadó a balaton nyugati csücskében a lehetőségek korlátozottak

mosogatógépet adok ajándékba

Vendéglátásból megmaradt 10 liter gépi pohármosogatószer, 10 liter gépi poháröblítőszer, 20 liter gépi mosogatószer és 20 liter gépi öblítőszer egyben jelképes összegért most eladó! És hihetetlen de egy beépíthető mosogatógépet adok ajándékba!
Így együtt csak 25.000,-Ft , tehát a tisztítószerek áfa nélküli árának a fele áráért!! Keszthelyen átvehető! most 20 ezerért! Telefon: +36302471066

Lakás kiadó Keszthelyen

Keszthely központjában csendes helyen 3 szobás lakás kiadó garázzsal,leinformálható nem dohányzó személyeknek.Ár:55EFt.Tel: 06/70/618-9799.

Vízisportszer-kölcsönző eladó Keszthelyen

Vízisportszer-kölcsönző eladó a Libás strandon 15eszközzel,stéggel,lakókocsival 2.5MFt-ért.Ugyanitt szörftest 5000Ft-tól,vízibicikli 60000Ft-tól,trambulin 3m.átmérővel 28000Ft-ért,eladó!Tel:06/20/992-5311

HÉVIZEN A KIS HELIOS HOTEL

HÉVIZEN A KIS HELIOS HOTEL VÍZJOGI ENGEDÉLYJEL(2900m3/hó termálvíz) fejleszthető állapotban ( szálloda kiegészítés, villapark kialakításstb) ELADÓ,vagy PARTNERT TÁRSAT KERES!!AkárNagy MULTI formájában! AUGUSZTUSBAN - 10 +HETENTE -0.1 AZ ELADÁSIG
3.9M Eur,-+36303941029 nanassy.zoltan@gmail.com

Cukrász állás

28 éves nő elsősorban cukrász állást keres.De bármilyen bejelentett munka érdekel! Telefonszám:06302726359

Duguláselhárítás-csőrepedés-csőtörés elhárítás Hévíz, Keszthely

Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás éjjel-nappal.

Duguláselhárítás profi gépekkel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás.

KISS IMRE:0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!

www.dugulas-viz-villany.com

Hévíz

Bikini szuperkoncert

2011. szeptember 10.

A rendezvény helyszíne: Hévíz

A MAGYAR DAL NAPJA
Helyszín: Széchenyi utcai autós nagyparkoló

16:00 The Fact
17:00 Jóindulat
18:00 Steel Orange zenekar koncertje
19:00 Bikini zenekar szuperkoncert (élő)

Belépés ingyenes!

Keszhelyen, ÁRON ALUL, Családi ház eladó! Tulajdonostól,t.mentes

KIZÁRÓLAG, JÖVŐBELI TULAJDONOS ÉRDEKLŐDÉSÉT VÁROM, KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! ALKALMI VÉTEL! Keszthely belváros kedvelt környéken, ÁRON ALUL TULAJDONOSTÓL eladó ez a 64 nm-es hangulatos családi ház , 2 nagy szobával, zárható udvarral. Alapterületen felül, külön garázzsal (14nm) és különálló tárolóval (6nm) és nyári konyhával (6nm). kb. 210 nmes telken. Az udvart a füvesített rész mellett virágos kert is díszíti. Minden fogyasztása egyedileg mérhető,CIRKÓS, így rezsi költsége alacsony! A házhoz tartozik egy kis terasz ill. a garázshoz és a tárolókhoz vezető út levan betonozva. (A külső falak vastag téglafalak) A szobák utcára néznek és keleti fekvésűek, napközben viszont az étkező világos. Az ingatlan TEHERMENTES és gyorsan birtokba adható! Pár lépés a kisbolt, iskola, óvoda, bölcsöde és a gyerekeknek a játszótér és a buszmegálló! Irányár: 14 MFt. ! Tel.: 30/9398185 vagy 30/4220795

Széchenyi terv keretében TÁMOP. támogatási

lehetőséggel, államigazgatási főiskolai végzettséggel, több mint 15 éves közigazgatási, 5 éves kereskedelmi gyakorlattal hévízi 53 éves nőként, Keszthely és Hévíz közelében munkát keresek, fő-, mellék állásban, teljes, vagy részmunkaidőben egyaránt.
Alkalmazásom esetén bérem és TB járuléka 100 %ban támogatott, további 4 hónapig bérem és tb. járuléka 50 %-áig támogatott, további 4 hónapban tb. járulékom a támogatott.
Minden tisztességes munka érdekel! 06 20 4239320

Mogorva képe

Tények

Egyre hosszabbak a listák,
Ilyenek az optimisták!

Szenzáció ! ! !

CsokoládéSzökőkút megrendelhető teljeskörű szolgáltatással!!!

TARTALMA:
-Helyszínre Szállítás
-Beüzemelés,Dekoráció
-Teljes szervír az időtartam alatt/1 fő személyzet 3-4 óra/
-Elszállítás

A régióban elsőként helyi szinten tudjuk kiszolgálni megrendelőinket 10-től akár 200,300 főig is bármilyen alkalomra.
( Esküvő,Party,Szülinap,Zsúr,Rendezvény )

Tej Ét vagy Fehércsokival,szines és ízesitett csokival.

Mártogatni valók -Idénygyümölcsökkel
-Piskótatallérral,pillecukorral
vagy a megrendelő igénye szerint extrákkal.
Megrendelés,egyéb info telefonon,e-mail-en
Lakesz Péter 30/2658-233
Lakeszné Eszti 30/3315-013
lararuha@gmail.com
www.lararuha.hu

Lakást bérelnék Keszthelyen

2011. október 01-től 40-45m2-es, másfél szobás, alacsony rezsijű, lehetőleg bútorozatlan, vagy részben bútorozott, társasházi lakást bérelnék családommal (3fő) Keszthelyen. Földszint, vagy első emelet érdekel, esetleg liftes házban feljebb is. Panel nem akadály. Bérleti díj: 30000-35000Ft/hó, - 1 havi kaucióval rendelkezem. Ajánlatokat a 70/340-3936 vagy a 70/361-9112 mobilszámra kérnék. Köszönöm.

Mogorva képe

Remény

Hiba ebben, egy dologban,
Van, amit itt elfeledtél,
Kisrezsivel, egy tömbházban,
Soha erre nem hevernél!

Iroda helyiségek, appartmanok takarítása!!!!

Megbízható,rugalmas,gyors és precíz hölgy, Irodák, appartmanok takarítását, rendben tartását vállalja!
Ajánlatokat a következő e-mail címre várom: tagi29@indamail.hu

szoba kerékpár eladó

Alig használt szoba kerékpár eladó. 8 funkciós elektromos kijelzővel, elektromos mágnesfékkel, 125 kg-s terhelhetőséggel, állítható üléssel. WESCO T 169 tipusú. Hévízen.
25.000.- Ft-ért
tel: +36/20/9580 689

REIKI l. TANFOLYAM

REIKI l. TANFOLYAM

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

2011. július 24-én Keszthelyen Reiki I. fokozatú
tanfolyamot szervezünk.

Helyszín: Keszthely, Petőfi út - Lovassy út sarok, Harmónia Háza

Minden előzetes érdeklődést örömmel fogadunk.

A REIKI a természetgyógyászat egy ősi, energetikai ága. Behangolás során válik alkalmassá a tanuló e kozmikus gyógyító, harmonizáló, vitalizáló energia közvetítésére. A tanfolyamot követően a tanultakat alkalmazva magunknak és másoknak is tudunk energiát közvetíteni, s ezzel segíteni.

Reiki erő az Univerzum legmagasabb rendű (Isteni) energiája. A japán szó jelentése: vitális energia, életerő, spirituális energia, kozmikus energia, világmindenség ereje. Az összetett szóban egyesülnek a Rei mint "Szellem, Lélek, természetfölötti, csodás, Isteni, éteri lény", és ki mint " energia, erő, életerő, az élet energiája" szavak.
Érdeklődni:
Rónai Balázs, +36 30 /2938685
Harmónia Háza, +36 30 /2001125

Még mindig keresem!!!!!!

Még mindig keresem május 1-jén Zámorból elveszett cicámat. Nőstény, 3 éves, ivartalanított. Fehér és szürke cirmos keveréke, hasa, nyaka, mellkasa, mellső lábai fehérek, hátsó lábain is fehér "zoknikat" visel, mellső lábain szürke folt van, pofája is fehér orrától lefelé. Vékony, hosszúkás testű, nagy mozgásigényű, ügyes macska. Eltűnésekor piros bolhanyakörvet viselt. Nagyon hiányzik nekünk! Kérem, ha valaki látta, vagy látta, hogy elgázolták, akár sérülten elvitték, értesítsen telefonon! Vagy ha "befogadtatta" magát valakivel, abban az esetben is hívjon fel,kérem!(83) 310-569, és 30/ 586-76-66. Nagyon-nagyon köszönöm! Fotói megnézhetőek az iwiw-en vagy a Facebook-on. (Nagy Szilvia, Keszthely)
Nagyon várom a segítőkész, állatbarát emberek segítségét!

Keszthelyen 34m -s lakás

Keszthelyen 34m -s lakás kiadó. 06-70-3428445.

Főállású, bejelentett munkaviszony

Biztosítási üzletkötőket keresek Főállású bejelentett munkaviszonyban végzendő munkakörre. Piacképes fizetés, juttatások.
Pontos információk miatt a toborzas@gapconsulting.hu címen lehet jelentkezni, mindenkit visszahívok, de csak olyanok jelentkezését várom, akik komolyan érdeklődnek! Kis Zsuzsanna

Garzon lakas elado

Keszthely, Schwarz David u. 1 szoba+etkezos 35nm-es foldszinti garzon lakas azonnali bekoltozessel ELADO!!! +36/70-5517496

CD-k minden mennyiségben

CD-gyüjteményem szeretném megritkítani és ezért majd' minden zenei irányzatból (kivéve a most legdivatosabbakat) eladok nagyon megkímélt állapotú CD-lemezeket. Listám nincs, mert több száz CD-ről van szó. Egy db 1000,- 3 db 2500,- 5db 3500,-Ft. Nyugodtan kérdezzetek!
kavasy@freestart.hu

KISÁLLATBÖRZE, KISÁLLATVÁSÁR

Június 19-én a Börze-parkban kisállatbörzét, kisállatvásárt, kiállítást rendezünk!
Árusokat, érdeklődőket egyaránt szeretettel várunk!
További infomációk:
www.borze-park.gportal.hu
borze.park@gmail.com

Állattartók figyelem ! ajándék lucerna !

Cserszegtomaj felé a sümegi út mellett kb. 100m² friss lucerna vágás után bérmentesen elvihetö. Tel: +3630- 3122992 vagy +3630-9130474

Kérdés

Tisztelt Hirdető!
Ez első vagy második kaszálás lenne? Ön levágná, és csak el kellene hozni, vagy a vevőnek kellene levágni is?
Válaszát előre is köszönöm!

Hütöszekrény eladó

Zanussi, fehér kombinált hütöszekrény 150 Literes + 3 fiókos melyhütövel kb. 180cm magas, nagyon jó állapotban költözés miatt eladó esetleg kisebbre,
80 literesre is elcserélhetö.

Tel/SMS: 0036/303122992 és 0036/309130474

Keszthelyi 29 éves nő

Keszthelyi 29 éves nő munkát keres, bármilyen megoldás érdekel.Lehet az rész v. teljes munkaidő is.Ajánlatokat telefonon kérnék.+3620/547-5539

Igény lenne!

Valamilyen szakmai képzettség leírására!

kényeztető

kényeztető masszázs-variációk igény szerint uraknak Keszthelyen naponta 8-22-ig. 305683656

Állás keresés.!!!

Állást keresek Raktárósi és könnyűgép kezelői képesittéssel Keszthely környékén de a fizikai munkától sem riadok vissza-épitőipar-vagy mezőgazdaság -kaszálás kert gondozás- vagy árnyékolás technikai termékek javitása!!!Elérhetőségem:+36-70/232-7904

Patikaüvegek eladóak 4000

Patikaüvegek eladóak 4000 ft /db
Érdeklődni 30/6679727

NÉMET NYELV ÉS

NÉMET NYELV ÉS TÖRTÉNELEMTANÁRI VÉGZETTSÉGGEL ÁLLÁST KERESEK KESZTHELYEN
TELEFON 70 261 6692

Segédmunkás állást keresek - Keszthely

Keszthelyen vállalnék fizikai segédmunkát (ács és kőműves mellett is dolgoztam), vagy motoros futár munka is érdekel. Kérem keresenek ezen a telefonszámon: 06 20 586 5770

szakképzett gyakorlattal

szakképzett gyakorlattal rendelkező varrónő munkahelyet vagy bedolgozást keres Keszthelyen. kovács lászlóné telefon 70/930-4526

GRILLSÜTŐ! KITELEPÜLÉSEKRE!

Grillsütő, gázpalackkal működő, lávaköves,3m hosszú,tetővel, belső melegentartóval eladó! KERTI PARTY? 30-60 főig kiváló!
TEL:06 20 517 1000

LAKÓKOCSI

LUXUS LAKÓKOCSI ELADÓ!!!! Nappali,átalakítható 2 személynek éjjelre? hálószoba 2 személynek, WC, fürdő, konyha, beépített szekrények!
ÁR: 350000 FT
TEL: 06-20-517-1000

Talpra esett független nő

Talpra esett független nő keszthely és környékén munkát keres jogsi van bármi érdekel hivj ! 0620 4047469

Munka ajánlás!!!

Tisztel Címzett!
Diszkont üdülő jog értékesítéshez munkatársakat,csapatokat keresünk. Nagyon jó feltételekkel.
Tel:06205086275
E-mail:pauleczkiistvan@freemail.hu
Ü dvözlettel:Pauleczki István
Ügyvezető
Juditok-Kárpátmedence KFT.
Bp.2013.Julius.06.

melegkonyhás büfé eladó

Balatongyörök Szépkilátón balatoni panorámás, felujított büfé falatozó eladó vagy kiadó. Azonnal nyitható.
Kiadási ár:600000 Ft/év
Eladási: megtekintés után alku tárgyát képezi!

Pintérné Hamar Magdolna 06-20-5171000

Ingatlan eladás

Balatongyörök-Szépkilátón eladó
a Panoráma Fogadó, mely a Balaton legszebb kilátású étterme.

Érdeklődés:Pintér József 06303005705
Peresztegi Roland 06305009905

sűrgősen munkát keresek!

fiatal 22 éves nappali tagozatos srác munkát keres.hétvégi munkát és h-csütörtökig is dolgoznék.h-cs-ig három vagy négy órától dolgoznék.pénteken meg még inkább ráérek
Keszthely, Szent M. u.
Temesi Félix
30/843-74-89

Elveszett!!!

Május 1-jén Zámor városrészben eltűnt 3 éves nősténymacskám. Fehér és szürke cirmos keveréke, pofája orrától lefelé fehér, nyaka, mellkasa szintén. Teste vékony, hosszúkás. Mellső lábai "térdig", hátsó lábai "bokáig" fehérek, többi részén szürke. Piros bolhanyakörvet viselt! Tipi névre hallgat, nagyon nagy mozgásigényű, bezártságot nem bíró, ügyes cica. Ivartalanítva van. Kérem, ha valaki tud róla, látja, vagy hall valakitől róla, (akár arról, hogy elgázolták)értesítsen! (06-30-586-76-66 vagy 06-83-310-569) Bizonyára nem itt böngészgetnek azok, akik élő háziállatot elvisznek magukkal, mégis, azért leírom: ha valaki bármilyen megfontolásból magával vitte, nagyon kérem, hozza vissza, mert a cica nagyon hiányzik nekünk! Akár pénzért is. Vagy ha bezárta valaki, nagyon kérem, engedje el! Köszönöm!

300 000 forintra lenne

300 000 forintra lenne szükségem ha valaki kevés kamatra, rövid határidőre tud hitelezni, írjon....ellenszolgáltatásba is benne vagyok...
leila79@mailbox.hu

Kedves Leila!

Milyen konkrét ellenszolgáltatásra gondoltál, s mennyi az a "rövid határidö"?

noe képe

Ha ötvenévesen úgy

Ha ötvenévesen úgy gondolkodsz, mint húsz évesen, akkor elvesztegettél harminc évet.

Mindig

elszórakoztat, amikor valakit megitélve, magunkból indulunk ki!

UI: 55 múltam áprilisban, de eddig is úgy éltem mint egy 20 éves!
(Akkor most mit vesztegettem el?)

Ezermester munkát keres!

Keszthely és környékén vállalok házkörüli külső és belső munkákat, kertépítés, fűnyírás, stb.. 30/276-8859

KÖZGAZDASÁGI, INFORMATIKAI VÉGZETTSÉGGEL keresünk ...

Közgáz / informatikai / logisztikai, esetleg média irányú végzettségű fiatalt keresünk informatikai, döntéselőkészítési, jobb esetben projektmanagement feladatokra. Alapvető feltétel a tanulásra való hajlandóság. Munkavégzés helye (betanulást követően): nagyrészt távmunka.
Bővebb tájékoztatásért kérem hívjon az alábbi számon.
harmincas hatöthat hathét kilencöt, (inkább reggel)

Büfés kerestetik

Figyelem!

20011.Május 08-tól havonta Kézműves és kirakodóvásár a Cserszegtomaji "Börze-Parkban"
BÜFÉ ÜZEMELTETÉSÉRE VÁLLALKOZÓT KERESEK!
TEL:06-70-218-63-52

VÁSÁROZÓK KÉZMŰVESEK FIGYELEM!!!

Cserszegtomajon május 8-án a Börze-parkban országos havi kézműves és kirakodóvásárt rendezünk! Ezek után minden hónapban megrendezésre fog kerülni ez az esemény!
További információk:
www.borze-park.gportal.hu
borze.park@gmail.com
06-70-218-63-52
06-30-446-64-44

Húsvéti NYUSZIK

Húsvétra nyuszik kaphatók (törpe és házi nyúl)!!!!!!!!! Bérbeadás is megoldható!
Érdeklődni: 06-70-218-63-52

ingyen sms

Ingyen sms küldési lehetöség korlátlan mennyiségben ha valakit érdekel azt szivesen tajékoztatom mindenfajta kötelezetség nélkül.
E-mail: lenke19@freemail.hu

eladás

Eladó kettő egyszersem használt 56-os férfi öltöny. Egy fekete és egy sötétszürke.Ugyanott egy 56-os világosszürke is/ egyszer használt/.

Admin képe

Pedagógus takarítást,

Pedagógus takarítást, bevásárlást, ház körüli és kerti munkákat alkalomszerűen vagy rendszeresen vállal. Érd.: +36-30/578-3839

Meg kell

mondanom, hogy szüleim pedagógusok voltak, de azért a szakmájukban igyekeztek pluszt keresni ha kevés volt a lé! Rengeteg a hülye gyerek az iskolákban és jól lehet(ne) korrepetálásokkal is keresni! Ennek még más haszna is lenne.....

Ismerősöm 13 éves fia tök hülye a metematikához, de szülei
nem találnak senkit, aki külön oktatná magán úton......!

Miért van nekem olyan érzésem, hogy ez csak propaganda?
A szabadidő és a fizetett szabadságok viszonyában, a pedagógusok
nagyon is jól meg vannak fizetve!

Frankielfree képe

itt megint

megmutattad a gyökérségedet.
gratulálok.

Nézd!

A stilusod alapján, több mint valószínű, hogy te tartozol a növényi részek e csoportjához, de inkább az a gyanúm, hogy a korhadt fákon élősködő gombafajtához tartozhaszt!** Egyszer próbálnál meg valamilyen értelmes ellenérvet felhozni! Amit ítt olvastál, ezek tények!

Még akkor is jó a bérük a pedgógusoknak, ha azt veszed alapul, hogy dolgozatot javitanak, felkészülnek, stb. Melyik más szakmában van még ennyi szabadidő? Egyet mondj! Tavaszi szünet, nyári szünet, téli szünet, s közben a sok egyéb szabadnap ami mind fizetett! Magasan több fizetett szabadságuk van mint 30 nap évente!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

** Tapló

Frankielfree képe

olvasd

el mit írtál.

mi van, megérintett a fröccs?

legalább helyesen írjál, ott a Fodor végén a tömbházban...

Büfé!!!

Balatoni strandokon keresek kiadó büféket, vendéglátó egységeket, szezonális üzemeltetésre.Esetleg Megvásárolnám!!!! +3630-299-32-68

házi nyúl

Vágnivaló házinyulak eladók!Kérésre akár konyhakészen is!/Keszthely/
Tel:06-70-218-63-52
e-mail:thilman@freemail.hu

Admin képe

Állást keresek azonnal!

23 éves, fiatal lány vagyok, azonnali kezdéssel keresek munkát, bármi érdekel, ami nem erotikus, pultos végzettségem van, tesco-ban árúösszeállító voltam... bármilyen munka! azonnal!!! nappalra!!
N: O. Viola
desire87@indamail.hu
T: +36305093493

Admin képe

Sürgősen szükségünk lenne 100.000ft

Sürgősen szükségünk lenne 100.000ft.kölcsönre.kilakoltatás miatt szeretnék befizetni...vissza fizettem.aki tud segítsen..köszönöm...
Tilla
Mail: titi099@freemail.hu
Tel: 06309441939

Ne is haragudj,

de ha vissza tudod fizetni, akkor miért kell kölcsön?

Vagy Ti lakoltattok ki valakit, s azért kell, hogy
el tudjátok szállitani a cuccokat? Nem derül ki
a szövegből, hogy pontosan mire kell a pénz!

Admin képe

Hentes-eladói állás

34-Éves vagyok egyedül nevelem a fiam szeretnék a szakmámba dolgozni minél elöbb.
Attila Tel.: 0630-392-6511 Cím: Keszthely Vásár Tér 10. Fizetés igény: 89000-Ft

Európában ennyi hentest keresnek a mai napon!

Ha Te hentes-eladóként nem találsz állást, akkor valamit nagyon rosszúl csinálsz.(Még a szomszédban is 517 ilyen üres állás van!) Én garantálom neked, hogy ezek közül az állások közül bármelyiknél többet fogsz keresni (nettó) mint 89 ezer ft!!

Az ide tartózó LINK, ahol magad is kereshetsz munkát az ez: > INFORMÁCIÓ<

(A startoldal ahol a nyelvet is megválaszthatod az ez: http://ec.europa.eu/eures/ Itt kattints a "hu"-ra, vagy amilyen nyelven szeretnél keresni!) Sok esetben ugyanis idegen nyelven -német vagy angol- még több infó van!!!

Ma ennyi hentes kellene Európában:
Luxemburg: 1 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Románia: 2 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Svájc: 2 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Ausztria: 587 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Dánia: 35 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Egyesült Királyság: 1164 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Finnország: 177 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Franciaország: 176 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Görögország: 3 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Litvánia: 11 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Németország: 348 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Belgium: 165 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Svédország: 188 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Hollandia: 100 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Norvégia: 2 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Portugália: 5 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Olaszország: 21 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Észtország: 1 a keresésnek megfelelő állás(ok)

Hentes-eladói állás

89.000 Ft.? Hát ez meg mire elég?
Pesten egy belvárosi hentesnél 140-160.000-et kap az egyik haver aki hús-hentesárú eladó,és az ő haverja,munkatársai is s van aki többet is keres.
Ez elképesztő ez a különbség.És az a baj hogy minden szakterületen jellemző a keresetek különbségek. Én is Pesten 90-130 százalékkal többet kapnék. Nehéz dolgok ezek.

Pedig Zsolti,

ez egyszerű! A forgalom viszonyában nézd a fizetéseket! Egyébként is! Annyit keresel amennyiért eladod magad, az az amennyiért elvállalod! Ha az itteni hentes elmegy ennyiért, akkor nem fog többet kapni! Ha a vállalkozó nem kap ennyiért melóst, akkor majd többet fog igérni és adni!

lucio képe

vidokamera olcsón

Sürgősen eladó Keszthelyen egy Panasonic NV-GS 27e típusú videokamera,villámár 15.000 FT.

Bővebben: luciofish@gmail.com

kiadó

Családi,baráti összejövetelekre,házibulikra,gyerekzsúrokra vendégház,szakáccsal vagy anélkül Gyenesdiáson kiadó,akár egy napra is.Érd.:06702404812,cseresznyeshaz@gmail.com www.cseresznyeshaz.fw.hu

Gránit Termék Kereskedés

Gránit és márvány síremlék, kripta, lépcső, baluszter korlát, váza, kaspó, gyertyatartó, pult, tábla kedvező áron a nagykereskedőtől megrendelhető. Urna sírkövek 120000-Ft-tól, egyes sírkövek 250000-Ft-tól, duplás sírkövek 350000-Ft-tól, 20/2 cm ablakpárkányok 3600-Ft/m-től, fejkövek 50000-Ft-tól.Áraink a komplett sírkövet,a kiszállítást,Felállítást, név bevésését, Vázát, és a murvázást tartalmazza.Sírköveseknek és temetkezési vállalkozóknak mennyiség orientált kedvezmények. Kérésére színes katalógust küldünk.
Tel: 06/30-431-58-58 E-mail: mystiquestone@citromail.hu

DÍszhal

Cserszegtomajon eladók guppik, xifók,ancik. Érdeklődni:30/377-0970

ShopCenter képe

Regionális Területi Képviselő Franchise Partner

ShopCenter Virtuális Áruházlánc. gyakorlattal rendelkező területi képviselőket keres Franchise Partneri pozícióba az egész ország területéről, azonnali kezdéssel Fő / Mellékállásba.
Az Áruházlánc Partneri körének bővítésére. Szolgáltatók, kereskedők számára létrehozott megjelenési csomagok, értékesítésére.
Munkavégzés helye: a lakóhely szerinti megyén belül.
Feladatok:
• új szolgáltatók ,kereskedők felkeresése, új partneri kapcsolatok kiépítése,
• kapcsolattartás a meglévő partnerekkel
• régiós weblap kezelése, adminisztráció,
• adatfelvitel.
Követelmények:
• legalább középfokú végzettség,
• szakmai tapasztalat,
• önállóság, kiváló tárgyaló- és kommunikációs készség,
• alapszintű számítógépes ismeretek,
• B kategóriás gépjárművezetői engedély,
• számlaképesség.
Előnyt jelent:
• vállalkozói, kereskedői, kapcsolatrendszer megléte,
• saját autó.
Pályázatát fényképes szakmai önéletrajz csatolásával az alábbi e-mail címen várjuk:
mm.shopcenter@gmail.com

Gyakorlatiag ez

házalás! A kérdésem az lenne, hogy honnan vegyem az új kuncsaftokat? (Tehát nem az a gondom, hogy fel kell valakit kersnem (a saját kocsimmal), hanem honnan veszem akiket fel kell(ene) keresnem??

Az ugyanis már régen ne működik hatékonyan, hogy
csak úgy bekopogok, hogy "itt vagyok, ragyogok"...

Aztán tegyük fel, hogy aggályaim ellenére, érdeklődnék. Meglehetősen szűkös információ van itt a kereseti lehetőségekről -semmi-! (Ilyen, hogy alapbér + % a forgalomtól függően, stb.)

Na, majd meglátom, hogy kivácsi leszek e a visszhangra! (Ha lesz!)

mosógép

Eladó, egy ritkán használt kb: 1 éves INDESIT WTP82-es felültöltős mosógép. 35.000Ft
Varga Attila Keszthely, Rákóczi tér Telefon: 30/552-8442

Német oktatás

Német korrepetálásra keresek keszthely és környékről tanárt.
ajánlatokat elérhetőségeket a lenke19@freemmail.hu címre várom

Piacképes tudásra tehetsz szert, gyakorlattal!

Okt. 3-tól Linux rendszeradmin oktatás indul 95% gyakorlattal, kezdő szinten, hétvégi időbeosztással. Ha nem akarsz hónapokig iskolapadban üldögélni, jelentkezz most!
Referencia, tematika az oldalon
http://www.bertronstudio.hu

Magánóvoda

Magánóvoda létesítéséhez óvodapedagógus munkatársat keresünk.
Érd.: +36-30-588-58-88

Magánóvoda

Sajnos csak most olvastam a hirdetésed, ha még aktuális, jelezz vissza itt!:D
Óvónéni

Keszthely Árnyékolástechnika

Vállaljuk Redőnyök, Reluxák, szúnyoghálók, napellenzők, Árnyékolók karbantartását, felújítását Helyszíni javítást Árnyékolók tervezését házakhoz, irodákhoz, ipari épületekhez.Tetőablakra szúnyogháló készítés.Redőnygurtni cserék. Segítségnyújtást az optimális árnyékolás tervezéséhez.Aluminium redőnyök Beke László 0670 50 85 390

Ha segitség kellene benne vagyok!!!!

Ha annyi melód van hogy nem bírod szivesen besegitek van 18-éves gyakorlatom az üzletkötéstől a kivitelezésig ráadásul szeretem is csinálni.Tel:+36-70/232-7904.De ha csak szerelni kell segitség alkalmanként azt is nagyon szivesen-mert valoban szeretem ezt a fajta melót.

Eladó

Kancigányok áron alul eladók, öregebbje ingyen elvihető.
Kolompár köz 4.
Telefon kikötve, csengő ellopva, ajtó nincs.

OKJ tanfolyam

Kazánfűtő, kazánkezelő tanfolyam indul szeptember elején Nagykanizsán és Keszthelyen. A tanfolyam OKJ vizsgával zárul. Munkaidőhöz alkalmazkodunk. Részletfizetési lehetőség.
Érd.: 06-30/260-8761 állandóan; 06-46/402-156 az esti órákban.

elveszett vállusrol

elveszett vállusrol simaszörü foxterier kan kutya 3 -éves bőr szijjal a nyakán .aki látta kérem hivjon 06 30 331 39 63

Felhívás!

Álláshirdetés!

A Lehet Más a Politika Zala Megyei Szervezete alkalmazottat keres zalaegerszegi titkár-ügyintéző munkakörbe. Feladatai: elektronikus levelezés bonyolítása, szervezés, ügyintézés, közterületi megjelenés a párt színeiben. Feltétel: önálló munkavégzés képessége, jó szervező és tárgyalókészség. Munkaidő 6 vagy 8 órában, bérezés megegyezés szerint. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal július 25-ig e-mailben a következő címre: zala@lehetmas.hu

Családiház 4millióért!

Balatonhoz közel Hévíztől 4,5 km 2szobás családi ház eladó
30/373-4765 lazarati@citromail.hu

Sürgősen eladó Khelyen,

Sürgősen eladó Khelyen, Fodor u.-i távhős lakás áron alul, akár hitelátvállalással. Bármilyen ajánlata lenne az ingatlanra vonatkozóan, hívjon a 06 20/215-1002 számon.
Iller Judit

A Városi Kórház Keszthely

A Városi Kórház Keszthely pályázatot hirdet pénzügyi és számviteli ügyintéző munkakör betöltésére. Pályázati feltételek: Mérlegképes könyvelői képesítés. Pályázatok benyújtása: Kertész Márta gazdasági igazgató részére. Pályázatok benyújtásának határideje: 2010.07.05.

Eladó lakás

Eladó győri panellakás a Gerence uton, 55nm, 2 szoba hallos, erkélyes, részben felújított lakás tulajdonostól.
Ára: 8.000.000 Ft. Árban megegyezünk.
Érdeklődni: 06/70-369-0576 telefonszámon lehet.

Singer varrógép régi

Singer varrógép régi típusú, lábhajtásos eladó 10000Ft! Tel: 30/398-1176

Építkezőknek Asztalosoknak!

Nyílászárók /zsalus/ bontott, asztalosipari gépek /csiszoló, daraboló, fúró, gyalupad és az asztalos műhely összes tartozékaival stb./
Műhely megszüntetése miatt eladók.
Gyártásból visszamaradt, sokfajta tovább megmunkálásra alkalmas palló, deszka több éve szárított dió, tölgy stb.
T: 06 83 510 188

zanusi fagyasztó 6 fiokos

zanusi fagyasztó 6 fiokos új szerü 2hetet használtan eladnám 45000 Ft
Horvath György 208033192

bontott bejárati ajtó 6.000 Ft


ELADÓ a képen látható ( 90x200-as ) bejárati ajtó. A tokját sajnos nem lehetett megmenteni. Belső felén műbőr borítás van. ÉRD: 06 / 30 / 979-1448

Állást kínál: Telefonmarketing szakember

Ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra, új ügyfelek megkeresésére, ügyfélszolgálati munkára keresünk jó kommunikációs készséggel rendelkező alkalmazottat. Helyhez kötött irodai munka. Angol nyelvtudás és PHP ill. MySQL programozói, webdesign ismeret előny, de nem feltétel. Nem az iskolai végzettséget nézzük, hanem a tudást.
Munkavégzés helye: Keszthely, Intersparral szemben. Érdeklődni: 70/238-4406

Német nyelvű Remote Desktop Management (Vasvár / Rábahídvég)

Jól tudsz németül és szeretnéd is használni a nyelvtudásod?
Érted az Active Directory működését és jól ismered a Windows-t?

Akkor vár téged a Hewlett Packard rábahídvégi csapata

Remote Desktop Manager (német nyelvű) munkakörbe

Feladatok:

- Folyamatos német nyelvű támogatás multinacionális partnerek felhasználói számára
- Második szintű szoftveres és hardveres informatikai problémák kezelése és feltárása e-mail-en és telefonon, remote eszközök használatával
- Nyomon követés és monitorozás
- Részvétel nemzetközi bevezetési projektekben, rolloutokban, frissítésekben
- Új belépők betanítása
- Tudásbázis naprakészen tartása

Amit várunk Tőled:

- Felsőfokú német és alapfokú angol nyelvtudás
- Ügyfél-, problémakezelési tapasztalat
- Erős Windows, Office, Lotus Notes / Outlook tapasztalat, alapvető hardveres ismeretek
- Active Directory tapasztalat (jogosultság megosztás, jelszó létrehozás, stb.)
- Hajlandóság trénelésre
- Utazási hajlandóság az első hónapban

Amit Te várhatsz Tőlük:

- Napi nyelvhasználat
- Multinacionális környezet
- Fiatalos csapat
- Versenyképes fizetés
- Szakmai fejlődési lehetőségek

Érdekel a lehetőség? Ne habozz, jelentkezz nálunk online vagy a 06 1 354 2173-as számon vagy a bence_bak@kellyservices.hu címen Bak Bencénél!

Viharos időjárás okozta

Viharos időjárás okozta károk felszámolása, helyreállítás!Fakivágás, gallyazás, takarítás, kerítés és egyéb építmények javítása, vagy bontása.Tető, kémény, egyebek.Nyaralók karbantartása. 06/70/634-8655

Kiadó albérlet

Keszthelyen a Rózsa utcában földszinti másfél szobás bútorozott lakás kiadó. ár: 30 000 Ft+rezsi tel 06/30/617-3657

Keszthelyen a Balatonparton

Keszthelyen a Balatonparton a Helikon szálloda és a Libás strand közötti partszakaszon, a vitorláskikötő szomszédságában 6.000 m2-es üdülő övezeti építési telkek eladók. A telkek 100.000 m2-es fejlesztési terület felosztásával alakulnak ki, igény szerint.
A területre üdülőapartmanok, társasüdülők, sport, kultúrális, létesítmények, szállodák, üdülőparkok építhetők. Ár 780 000 € cca 207M Ft
http://www.creatura.hu

Keszthelyi városi strandon

Keszthelyi városi strandon Elektromos Jet-ski kölcsönző eladó. Két ilyen kölcsönző létezik a Balatonon. A helyért nem kérek semmit csak az eszközökért. 0630 2157306

Már megbocsajts!

Az a "Jet-ski" ami a keszthelyi strandon bérelhető (?), az egy rémálom! Akumltoros, lomha, kütyük, minél még egy úszó is sokkal gyorsabb. Miért "JET" akkor ez? Mert majdnem úgy néz ki? Nem csodálom, hogy eladó.....
Az viszont csoda, hogy kettő is van ebből!

Sürgősen 40ezer forint

Sürgősen 40ezer forint kölcsönre lenne szükségem. akár uzsora kamatra is egy hónapra. Dolgozom fedezetem nincs.
00-36-30-6187431

Energiaköltség csökkentés magánszemélyeknek, cégeknek

Cégünk gyári képviseleteként, az alábbi termékek forgalmazásával és telepítésével segíti önkormányzatok, cégek, magánszemélyek energiaköltség megtakarítására irányuló elképzeléseinek megvalósítását.

** HŐSZIVATTYÚ rendszerek: Fűtés-hűtés-melegvíz. Önálló, gáztól független rendszerek.
** NAPKOLLEKTOR rendszerek: használati melegvíz és medencefűtés (80% megtakarítás) és fűtésrásegítésre (30% megtakarítás)
** NAPELEM rendszerek: ONGRID hálózatba tápláló és OFFGRID akkumulátoros rendszerek villamos energia előállítására.
** SOLAR-HYBRID rendszerek: egyetlen rendszerben napkollektor-napelem-hőszivattyú.
** SZÉLKERÉK rendszerek: családi villamos energia ellátás, akár napelemekkel kombinált rendszer is.
** ELEKTROMOS FŰTÉS: infrafűtés, padlófűtés és speciális hőtárolós villanyradiátorok energiatakarékos kivitelben.
** LED világítástechnikai rendszerek: közvilágítás, teremvilágítás napelemes LED lámpákkal.
** ENERGIATAKARÉKOS házak tervezése, építése.
** SUPERTHERM festékek: hőszigetelésre, grafiti elleni védelemre és azok eltávolítására, speciális területek rozsdagátló festése.

Igényes csúcstechnikát biztosítunk kedvező, gyári áron az ország egész területén.
További részletek a www.otthontechnika.hu weblapon.
Ingyenes ajánlatkérés, melyre gyors, minden részletre kiterjedő ajánlatot adunk szaktanácsadással. Kérje segítségünket e-mailben vagy telefonon.

Használt márkás PC, laptop, szerver - Számlával és Garanciával

Használt márkás PC, laptop, szerver (IBM, DELL, HP, FS) garanciával, számlával. Minden nálunk vásárolt számítógéphez ajándek optikai egér és billentyűzet! Igény szerint futárszolgálattal házhozszállítjuk!
Ízelítő árainkból: FS Intel 2.66 GHz, 512MB RAM, 40 GB HDD, DVD - 19.900.- ft További info: 30/959-66-67; www.interbolt.eu

Admin képe

Balatoni nyaraló 7,9 M Ft.-ért teljes berendezéssel eladó!

Gyenesdiáson, 1985-ben épült, 524 m2-es telken, téglából és fából készült, 65 m2-es, 2+fél szobás, kevés felújítást igénylő, kétszintes nyaraló, árengedménnyel eladó. Azonnal költözhető, teljes berendezéssel együtt eladó.
Fszt.: konyha, két szoba, előszoba, fürdő-wc. A hozzáépítés könnyűszerkezetű: folyosó, szoba, étkező.
Emelet: nagy terasz, wc, szoba. Belül üveggyapottal szigetelt az egész épület, kívül 4 cm-es hungarocellel szigetelt. A hozzáépített szoba a gipszkartonozott, befejezésre vár, csak a festés és a burkolat hiányzik. Üzletek, intézmények, bevásárlóközpont a közelben található.

Irányár: 7,9 M Ft.
(06-70/244-54-31)

The North Face

AKCIÓ!

50% kedvezmény

The North Face 2009/2010-es kollekció legszebb darabjai 50%-os kedvezménnyel, nagyker áron, újonnan, címkével eladók!
Férfiaknak, nőknek M-es ruházati-, illetve 38 és 42-es cipőméretben: sínadrágok, snowboardnadrágok, futócipők, túracipők, szandál, papucs, polár pulóverek, mellények, futóruházat, vitorlásruházat, síkabátok, divatkabátok.
Gyermekeknek 6-7 éves méretben: polár kardigánok, pulóverek, nyári pólók, bakancs.

Próbalehetőség! Időpontegyeztetés a 20/9365-710-es telefonszámon!

A kollekció darabjai megtekinthetők a http://gyutand.fw.hu címen!

új hütők,és mosógépek

új hütők,és mosógépek nagyon kedvező áron keszthelyen eladó. éreklődni: 30/3313997

hűtószekrény

Üdv a hűtőszekrény iránt érdeklődnék mennyi lenne nekem ilyen mini kéne ami nem nagy hanem kicsii üdv

Olcsón eladó Keszthelyen 1

Olcsón eladó Keszthelyen 1 db. ágyneműtartós heverő, 1 db. ágyneműtartós fotelágy, újszerű, szép állapotban. Telefon Keszthely: 06-20-950-97-21

Keszthelyen lako papámat

Keszthelyen lako papámat keresem nagyon szeretném felvenni vele a kapcsolatot Bognár Imre Andort keresük unokáid Imike Ákos és Vivi 06/70-3287036

Albérletkeresés

Keresek Keszthelyen kiadó, max. másfél szobás bútorozatlan lakást megbízható, egyedülálló, nyugdíjas férfi (67 év) részére, legfeljebb második emeletig. Kérem, csak azok hívjanak, akik hosszútávra tudják a lakást biztosítani.
Elérhetőségem: 30-240-34-36

Villanymotor és VW hengerfejtömítés

Eladó egy jó állapotban lévő, alig használt, új csapágyakkal, peremes kialakítású 3 ~ fázisú EVIG villanymotor. 7,2 KW, 1450 RPM, IP 44, Y/Delta.
Ár: 45.000 Ft.
Ugyanitt eladó VW 1.6 D motorhoz eredeti, gyári hengerfej tömítés, három ékes(vastagság), két darab.
Ár. 5000 Ft/ darab.
Érdeklődni: 30-85-99-269.
Kérésre küldök képet mindkettőről.

Én azon gondolkozom,

hogy hogyan és ki végez el olyan munkát, amit
hozott hengerfej tömitéssel kérek? A másik meg
az, hogy miért és kinek kell ilyen cucc?!

eladás

Eladók / Keszthelyen/ Xipho kishalaim, csodálatosan szép színekben, darabja 250Ft-ért. Kérésre küldök képet e-mailben(boszeb@freemail.hu) vagy SMS-ben.
Érdeklődni a 30-85-99-269-es telefonszámon lehet.

Ne a multikat gazdagítsuk!

Cégünk vevőket, üzleti partnereket keres! Magyarországi körülményekhez kifejlesztett élelmiszer webáruház, ahol megszokott márkák és termékek közül válogathat, sőt az áruház bevételéből is részesedhet! NINCS belépési díj, NINCS regisztrációs díj! Információ a weblapon! http://hallottal-rola.cpn.hu vagy: devotto08@gmail.com

Szuper információ!

Az oldalon csak ez van:

Okay

Ha csak ennyit lehet itt "vásárolni", akkor
inkább megyek a multikhoz! Azzal legalább
a helyi alkalmazottaknak biztositom a havi
fizetést!

Keszthelyi homokkő

Keszthelyi homokkő 1200ft/m2-től eladó.
Tel: 06-20-264-0454

GYEREKRUHÁK

Jó minőségű alig használt,sok esetben ausztriában vásárolt gyerekruhák téli-nyár,cipők,csizmák,focicipők olcsón eladók Hévízen .Ruhaméret:68-122
Tel: 30/6475585

adok mellé

egy pár Vértes üleptisztogató idiótát - elfekvő készlet. Mindenre kaphatók jellige a portálra kérem az ajánlatokat

Történelmi Kisgazdapárt a

Történelmi Kisgazdapárt a megye egész területére 25 éves kortól 35 éves korig megyei elnök, megyei főtitkár és megyei pártigazgató munkakörbe személyek jelentkezését várja. Elvárás: középiskolai végzettség. Munkakör: megye egész területén párt alapszervezetek létrehozása. Amit kínálunk: 110.000 Ft nettó bér - három hónapos próbaidőt követően - 250.000 Ft nettó bér. Fényképes önéletrajzzal, telefonszám megadással jelentkezését várjuk Történelmi Kisgazdapárthoz címezve kisgazdapart@freemail.hu e-mail címre.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.belyegzoexpressz.hu/blog/category/tortenelmi-kisgazdapart/

Sajnos belefutottunk egy csalóba. Nem kevés pénzünkbe került az információ, de ha már eljutott hozzánk, gyorsan megosztom Önnel is, mert könnyen meglehet, hogy Önnél is próbálkozik ez az ember........

te jó ég !!!!

Hát ide süllyedtek? Már apróhírdetésben tudnak csak vezetőt találni?
Ez nem úgy van,hogy a tagság krémjéből kerülnek ki,termelődnek ki a vezetők?
Ezért tart itt az ország....
Remélem nem jutnak be a parlamentbe!

Ez igy tévedés, de nagy!

A legrosszabb az ha a saját tagságból lesz egy vezető! Egyrészt elfogult, másrászt részrehajló és nagyon szubjektiv a kolegákkal szemben! Az sem garantált, hogy csak azért mert valaki már több éve egy cégnél van, az jobb vezető mint egy új és friss "agy"!!

Internetes vagy irásos apróhirdetésre sokan jelentkeznek akikből az optimális és a legjobb vezetőt lehet kiválasztani rizikó nélkül!

Ez tehát nem "ide sülyedtünk" hanem végre itt tartuk!!

Keszthelyen, a város

Keszthelyen, a város tulajdonában lévő, a legközpontibb helyen fekvő 100 nm–es 3 szobás lakás elcserélendő egy akár kisebb öröklakás ellen Sopronban, Pécsett vagy Budapesten, értékegyesztetéssel. E: keszthelyilakas@gmail.com

Angol nyelvtanfolyamra jelentkezőket várunk - Keszthely

Angol nyelv tanfolyamra várom jelentkezésüket 10 főtől indul már egy képzés.A részletekért kérem hívjon. 30/429-2101

nyelves

Aki a nyelvtanfolyamot két szóban írja, az nem nagyon tud magyarul.
Hogy tudhat akkor angolul ?

32 m²-es ingatlan eladó - Szentgyörgyvár

Keszthelytől 10 km-re 75-76-os főútvonalak körforgalmától 400m-re lévő zártkerti terület rajta kisházzal.(32m2 pince,30m2 lakótér, padlástér/hálónak kialakítva/) Telek területe:2540m2
Veér Miklós Keszthely, Pipacs u. 16. Telefonszám:06/30/936-8949 veermiklos@freemail.hu

Minden amii kömunka!!!

Térburkolás körakás,laposköragasztás,köbástyák.szakszerü kivitelézése....

Admin képe

hun?

nincs semmi elérhetőség, se telefonszám, se cím se semmi..

Kedves, csinos,

Kedves, csinos, kalandvágyó lányokat keresünk, akik szeretik a napsütést, tengert és szeretnék még meghosszabbítani a nyarat egy héttel, az Adrián vitorlázva. Minden költséged fedezzük és még össze is tudod kötni a kellemeset a hasznossal. Barátnők jelentkezését is várjuk az ország bármely részéről. Fényképet és telefonszámot kérünk az egyszerűség kedvéért. 10 nap múlva indulás : -) sailingboys@gmail.com

homokszórás

Vállaljuk veterán autók,motorkerékpárok,hajók homokszórását Veszprém megyei,városlődi kisüzemünkben.Ipari jellegű és mennyiségű szórásra is lehetőség van.
Web:acelradir.mlap.hu
Tel:06-20-2067372

István

Eladó lakás Hévízen !

Hévíz belvárosában zöldövezetben igényesen felújított, fiatalos , modern, 62 négyzetméteres erkélyes lakás áron alul eladó !
Azonnal beköltözhető !
Irányár 12,5 M ft
Érdeklődni : 20 / 359 33 08

Lentiben eladó ikerházrész!!!

Lentiben eladó ikerházrész a Bocskai utcában bőven a piaci ár alatt. Sűrgős!
Bővebben: 30/4719658

Daewoo Kalos

Daewoo Kalos 1,2-es, 2004. júniusi, fehér,szervókormány, központi zár, rádiós magnó, elektromos ablak elől, garázsban tartott, első tulajdonostól, megkímélt állapotban, 22.000 km-rel eladó. Ár: 950.000.- Ft

Lakáscsere

Zsidi úti 4 szobás egyedi fűtéses, légkondis, felújított (nyílászárócsere, stb) tehermentes első emeleti lakást kisebbre cserélnék. Csak első emeleti jöhet számításba

Telefon?

Esetleg ha tudnálak hol elérni..

Tartalom átvétel Tartalom átvétel