Blogok

A hülyéknek "trianon fáj", értelmesnek pedig az "ember"

Net kedvenc népbutítása "Magyar az, akinek fáj trianon"

Nekem meg Isonzó, Verdun, Somme, Przemysl, Gorlice, Caporetto, Gallipoli, stb..stb.. FÁJ - és aki nem totál hülye az még ma is az ÖSSZES magyar falu közepén megtalálja az elesettek nevét. Az ÖSSZES falu közepén még mindig ott az az emlékmű, amin azt találod, hogy arról a településről konkrétan hányan is tűntek el a háború poklában, akiknek még sírja sincsen, akikért még gyertyát gyújtani sincsen hol ..

HÁT MI A FASZOM EHHEZ KÉPEST AZ A "TRIANON"??????

Papp Gábor és Testülete

cím alatt Vendég által január 22.-én 5,52 órakor kelt írásával, nem értek egyet, miszerint "Sajnos egyre szemetesebb Hévíz!" S az ugyanezen napon 16,50-kor adott válasszal: "Mint a gazdi!" sem tudok mit kezdeni, azért mert ez így NEM IGAZ.
Aztán ezt megelőzően ezen az oldalon l9 napig nem volt vendégi beírás, de egyéb sem. Aztán következett sok-minden...

Akácmézet "mutáns" magyartól -perpillanat- egy rendes német NEM vásárol

Ebben az országban több mint 20ezren méhészkednek, a megtermelt méz 80%-át viszont nem mi esszük meg, hanem exportáljuk elsősorban az EU-ba. Ebből a 20ezernél is több méhészből több mint 2ezren Zalában laknak, azaz itt élnek és te is nap mint nap találkozol közülük valakivel.

Több év rossz hozama után idén végre jó minőségű és sok akácot tudtak méhészeink pörgetni, és tavaly nyáron még az export is szépen indult. Kezdőárnak 1500Ft-ért kezdték az exportcégek felvásárolni a hordós akácméz kilóját.

Bal - Jobb

Ma ebben az országban NINCS baloldali politika. Sőt, lassan már senki azt sem tudja, hogy az mit is jelent, ezért sorolok párat.

- míg a jobb eleve csak egy szűk réteg érdekét nézi, addig a bal igyekszik minél szélesebb kör problémáit vállalni
pl a bölcsit vagy rendes GYES-t kérdésben míg a bölcsi egy szűk réteg érdeke, addig a gyes széles népérdek
a mai álbal ugyanakkor több bölcsit követel (gyest nem mer, mert fél, hogy cigányozni kezdik)

Un. „alapfokú művészeti iskola” = érdemi oktatás HELYETT csak a buta magyar a jó magyar?

Kedves X és Y, és minden Egry iskolás tanár néni és tanár bácsi!

Rövid verzió:

Hanna lányom az iskolai több mint 1 év angol oktatás után sem tanulta, hogy I am, You are, He is, She is, It is, We are, You are, They are, … Boy, Girl, … stb.. ezért belenéztem az angol könyvébe, majd megállapítottam, hogy abban a tempóban -amit az a könyv diktál- ezek a gyerekek még 10 év múlva SEM fognak egy angollal sem tudni beszélni. (még úgymond „konyhanyelvi” szinten SE!)

Tegyük a helyére rovat: Göncz Árpádról (és Orbánról) a FB-on

Az "Együtt" (politikai mozgalom) Göncz Árpádra emlékezve, Gönczöt idézve (és persze Orbánt ekézve) a Facebook-on osztja meg "Viktor akkor is nemet mond, ha utána sem gondol nemet. (...) Kíváncsi lennék, hogy ha a sors olyan helyzetbe sodorja őket, hogy állást kell foglalni döntő kérdésekben, elvileg fognak-e állás foglalni, vagy akkor is az érdekeik fognak diktálni.”

A magyar-magyar polgárháborút elkerülendő

Szeretnék még idejében szólni, hogy Orbánék ma életbelépő új törvényei EMBERIESSÉGELLENESEK, így azok SEMMISEK. Akik viszont ezeket mégis alkalmazzák, azaz betartják és betartatják - azok nem is olyan sokára - BÖRTÖNBE fognak kerülni.
Legyetek hát észnél, kerüljétek el – én még idejében szóltam!

n/a
n/a
n/a
Tartalom átvétel Tartalom átvétel