Halász Gábor: hévízi örző-védő mutyi

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Helyi lakosként június második felében 1 hévízi cég alkalmazottjaként( nevetséges összegért)A Deák-téren rendezvény-biztosítóként, illetve éjszaka objektum őrként
vállaltam munkát.A munkát a cégnek -miután a feladatot jól láttuk el - a szezon hátralévő részére is megígérte a Halász Gábor féle vezetés.
Ehelyett július első napjaiban este , 2 órás szolgálat után 1 khelyi cég , Marcaliból ideautózó alkalmazottja leváltott bennünket. Azóta 3-szor ígértek Halász Gáborék. Munka
mai napig nincs, ÉN Keszthelyre kerékpározok be dolgozni. Hévízen jelenleg is az említett
cég emberei lézengenek, érdemes megnézni őket, egyik szerencsétlenebb mint a másik. Ami nálunk nem történt meg, egyik éjszaka megrongáltak 1 pavilont, amit ők állítólag őríztek.
Röhej.Mellesleg Az ilyen H gábor félék miatt is szégyenlem , hogy hévízi vagyok, ahhoz meg nem fűzök semmit, hogy első m.napomon 1 helyi rendőrnek látszó tárgy 30.ezerre büntetett,
mert nem fért be az autóm a fenntartott parkoló helyre, attól 5 méterre álltam meg.
Senkit nem akadályozva. Ennyit az egyenruhásról, az összes többinek tisztelet, velük polgárként, vagyonőrként is jó kapcsolatot tartok fenn.
Azt viszont írja meg valaki, Halász Gáboréknak miért csókos ez a bizonyos keszthelyi cég?
Azt viszont tudom, - remélem rám ismernek - ezért a városért 1 fűszálat nem mozdítok meg........, s végtelenül elszomorít , hogy ilyet kell leírnom.

http://www.helikonportal.net/video/heviz-az-egeszsegturizmus-zaszloshajoja#comment-31099

Nem értem!

Ha a Hévíz Szinpad Egyesülettel kötött Kovács Kati, illetve az őt képviselő iroda szerződést, miért a Város fizet helyettük?

Az egyesületnek azon felelős tisztségviselői ( Füzesiné, Papp Gáborné) most nyúljanak szépen a zsebükbe és fizessék ki azt a pénzt amivel az egyesületük tartozik Kovács Katinak!
Aztán majd ÖK verjék le azon, vagy azokon akinek a zsebébe landolt ez az összeg, vagy aki elmulasztott fizetni.
Ja!Nem ám csak magukat kellene fényezni,mint ezt tették és teszik még most is,hanem vállalni kell a trehányságért, a felelőtlenségért az erkölcsi és anyagi felelősséget. Ez a tisztség, amit ők betöltöttek anyagi felelősséggel is járt.

Tehát fizessék ki ők a tartozást, ne pedig a város! Legyen ez 1.-Ft, 100.000.-Ft vagy több 10 millió!
Akkor, most aki valami ügyletben a város nevében járt el és tartozást halmozott fel, az mind odaküldheti a hitelezőit és a város fizet?

Azt hiszitek...

Azt hiszitek, ha uj blogot nyittok, akkor ez feledésbe merül?

Azt hiszitek...

Nem csak ezt nem felejtük el,a Külterület szántót sem ami 50.000.000 ft-ba került az adófizetőknek,nem felejtjük a Repteret,nem felejtünk egyetlen olyan tevékenységüket amiről nem kivánnak tájékoztatni bennünket.Nagyon sürün fogjuk kérdezni és talán veszik a fáradságot és mindenről tájékoztatnak bennünket.HA ELÖBB NEM A VÁLASZTÁS ELÖTT MAJD KELLENÉNK ,de akkor már késő.

Felállt Hoffer Mihály?

Március 1-től nincs Hoffer Misi? Tegnap eldőlt?

Rohadt Zsidók!!!

A Zalai Hírlap tájékoztatása szerint, Hévízen közös megegyezéssel váltak meg a Fidesz helyi prominensei által favorizált "meleghangú" Halász (Fischer) Gábortól, ugyanis eddigi munkássága a feddhetetlenség árnyékából bizony kilépett. Köztudott - Hévíz és Keszthely környékén -, hogy nevezett kiválasztott (álláshalmozónk polgármester, rádió- és művelődési ház igazgató is egyben, valamint Papp Gábor jelenlegi polgármester kampányfőnökeként is funkcionált a választások idején, egyszóval polihisztor a kis huncut) két kézzel szórta (el) a város "kultúrára" szánt százmillióit fajtársai között, hogy csak egy-két példát említsek a temérdek meghívott közül: Koncz Zsuzsa, Korda György, Havas Henrik, "dr." Czeizel Endre... A sor végtelen, néhány valóban kiváló program kirakatjellege mellett a magyarországi zsidó "kultúr- és művész körhöz" inkább köthető produkciókkal találkozhattunk, ami - mint tudjuk - finoman szólva is belterjes.

További részletek: http://kuruc.info/r/20/108721/#ixzz2MbgCaByr

Elment Hoffer Misi!

A mai testületi ülési meghívót ma tették csak közzé a közadattárban,ahol a meghívó szerint már ki is írták a pályázatot!

Talán nem nagy kívánság,ha a választók szeretnék tudni Misi miért is távozott ilyen pánikszerűen? Ennek oka volt! Mi is? Talán a Szinpad körüli bonyodalmak? Ezzel kapcsolatban milyen lépések történnek?

Felállt Hoffer Mihály?

Nem tudja valaki,mikor lesz a nyilvános búcsuztatása? Remélem a Hévíz Színpad vezetőségi (Füzesiné,Pappné stb.)tagjai eléneklik neki a "By.by Misi" cimű dalt.

Ezt már egyszer ...

.. bedobta valaki! Akkor csak blőff volt.

most igaz a hír

állítólag érdemei felismerése mellett felmondtak neki, de a rendőrségi feljelentés se maradjon el.Remélem nem ússza meg.

Legalább

Legalább 1 elviszi és mehet tovább az összes mutyi tovább nyugiban. Ugyanmár - nem világos a képlet? Gondolom van hova menni, röhög az egészen, és leereszti a szelepet. egyszerű nem?

Pá pá Misi.

Milyen programok lesznek nyáron? Uj szinpad előadásai hétfötől-Vasárnapig? Ement a Misi,valyon ki megy még vele.

Tegyük helyre a dolgokat

Olvasom az indulatoktól nem mentes, és teljesen érthetően indulatos hozzászólásokat. DE:
fontosnak tartanám tisztázni, hogy amikor Hévíz Színpad és Új Színpad fikázások mennek, nem azokról a 8-18 éves gyerekekről van szó, akik szabadidejüket nem sajnálva, boldogan tanultak táncot, szerepet, boldogan próbáltak sokszor éjfélig, csak hogy megfelelő minőségű produkcióval állhassanak a közönség elé. Ők nem tudják, mi történt, miért hagyta el őket a rendezőjük, ők csak egyet szeretnének: örömet szerezni azoknak, akik megnézik őket. Ők nem kapnak fellépti díjat, nem kapnak buszbérlet támogatást (többségük nem is hévízi), a jelmezeiket a szüleik fizetik, sokszor az egész hétvégéjüket áldozzák be.
Kifelé ők jelentik a Hévíz és most már Új Színpadot, nem pedig az említett vezetők. Megkérek minden jó érzésű felháborodót, nevezze nevén a tényeket, és egyértelműsítsék, hogy a színfalak mögött állókkal van a probléma, nem azokkal, akik arcukat adták egy-egy produkcióhoz. És természetesen nem azok nevében írtam, akik a főnökkel együtt leléptek. Róluk nekem is megvan a véleményem.

Megnyugtatlak!

Mindenki tudja, hogy nem a gyerekekről szól ez a történet és ez senki soha nem mondta!

Folyamatosan a Szinpad felelős vezetőinek - Halász Gábor, Horváth Szilárd, Füzesiné,Papp Gáborné felelősségét forszírozzuk,de azt nagyon!

Épp az a bosszantó,hogy ezek az emberek nem a gyerekekre fordították a kapott pénzt és ha nem valahova ment volna el, akkor jutott volna mindarra, amit fent felsoroltál!

No,ezért kell - KIVÉTEL NÉLKÜL - ezeket az embereket felelősségre vonni hovatartozásukra, rokoni kapcsolatukra tekintet nélkül!!!
Az a vezetőségi tag,az a tisztségviselő,akinek a felügyelet volt a feladata - ezért vállalta és kapta a tisztségét - hagyta,hogy elvigyék a város,ezáltal a gyerekek pénzét,ugyanolyan felelős,ha nem felelősebb, mint aki vitte.

keszthelyről

miért is nem tesztek feljelentést ha valami arra érdemes? Anélkül ITT ez elveszik...
ja hogy mindenki fél? nem kellett volna a Fideszre szavazni, vagy el kellett volna menni szavazni...
2014-ben megvan a lehetőség, de kire? is???

Hévíz szinpad ! 2012 02 28

Igatatok van a szereplők nem tehetnek róla! Most nincs tüntetés az eltünt közpénz miatt? Anno a gamesz elött volt valami megmozdulás :)

Hévizi szinpad ANNO

Az akkori sajtó tájékoztató szervezője/HIDEG LEHELETÜ/a legnagyob seggnyaló,a jobbiknál is érvényes a mondás,hogy van az az állás amiért gerinctelen leszek.

Miért ?

Miért gondolják egyesek, hogy egy közös megegyezéssel történő távozással a büntető jogi felelősség megúszható?

És mi van az ...

És mi van az erkölcsi felelősséggel?

Erkölcsi felelősség.

Hévízen már régóta nincs !

Pá pá Misi.

Most ezutánn,hogy lesz Kiskutason Falunap,csak remélni tudom,hogy az ellenőrzés kiterjed a falunapra is,itt arra gondolok,hogy a falunapi rendezvénykor Hévizen volt-e rendezvény/NEM VOLT/és menyi pénz van arra a napra kifizetve és mire. Szerepel-e bevétel teherautó-agregátor-mikrobusz használatért plusz a dolgozó munkabére. A könyv viszgáló ezeket nem vizsgálja,egy átfogó vizsgálatot kellene kierőszakolni,és még nagyon sokminden kiderülne.

Miért?

Lesz ellenőrzés? Ne reménykedj! Nem teszik, mert hátha még kibukna valami?! Nem kockáztatnak, azt elhiheted!

Miért

Eszembe nem jutott,hogy a saját belső ellenőrzés valamit is megállapitana,főleg nem visszaélést,de bizzunk abba,hogy valamikor válaszokat kapunk kérdéseinkre,végtelenségig nem lehet takargatni simlis dolgokat.

Miért

Eszembe nem jutott,hogy a saját belső ellenőrzés valamit is megállapitana,főleg nem visszaélést,de bizzunk abba,hogy valamikor válaszokat kapunk kérdéseinkre,végtelenségig nem lehet takargatni simlis dolgokat.

Pá pá Misi

CSak egy dolog érdekelne de az nagyon,AZ ESZMÉLETLENÜL SOK HELYPÉNZNEK MI LETT A SORSA,hol szerepel az elszámolásban.A kitelepüléseken részt vevők befizetéseire gondolok.

Milyen érdekes?

MILYEN ÉRDEKES, HOGY AZ ÖSSZES MISIS BEJEGYZÉS EGY GÉPRŐL ÉS CSATLAKOZÁSRÓL JÖN. MAJD LEIROM HONNAN....

leírom honnan?

Az hosszú folyamat lenne,nem egyszerű kivitelezni.De találgatni lehet :)

Milyen érdekes

Csak nem éjszakai müszakba dolgozol,és unatkozol?Legközelebb a saját gépedről nyalj.

Milyen érdekes 2

Wifi vel ír, akkor mit nézel te fenyegetöző pártkatona.Gabika netán?

Milyen érdekes?

Látszik,hogy vágod az informatikát :)

Milyen érdekes?

Ha így is lenne, akkor mi van? Most meg kellene ijednie valakinek? Kitől tőled? Mert te ki vagy? Egyébként nagyon nagy tévedésben vagy!

Ne fenyegetőzzetek, hanem valljatok szint a Szinpad egyesület körüli bonyodalmakról és akkor nincs találgatás! DE NEM MERITEK MEGTENNI!!!!!! Miért is?

Pá pá Misi!

Kik az uj szinpad tisztségviselői? Misi és társai?

A régi szinpad tisztségviselői (Füzesiné vezetőségi tag, Papp Gáboné titkárasszony) mikor fogják a nyilvánosság előtt is vállalni a felelősségüket?

Pá pá Misi.

Hévizen soha nem vállalják a felelősséget,majd a Füzesiné és Pappné ráhuzza valakire a felelősséget,és élik világukat mintha mise történt volna.DE MÉG NINCS ÁPRILIS ELSEJE.
Jézusom mit vártok attól a szervezettől ahol a Füzesiné vezetőségi tag lehet?

Ezt!

Aminek ez az eredménye, BUKTA! Annak a képviselőnek,akinek vezetőségi tagként a város pénzének védelme lett volna a feladata, nem kellene levonnia a tanulságot?
Méltó arra,hogy a képviselőtestület tagja legyen? Nem!!!
Ha csak 1.-Ft-tal is nem tud elszámolni az egyesületük senkire nem húzhatják rá a felelősséget ő sem és Pappné, mint polgármester feleség meg főleg nem.
Persze,ha egy kicsi is tudják mit kíván a becsület és a tisztesség //: kétlem:// megteszik az ilyenkor elvárható lépést!

Ezt.

Hévizen már nem lenne képviselő,ha levonnák áldott tevékenységük következményeit.
Rozsakert bérbeadás
Telkek vásárlása
Reptéri sumákolások
Épületek bontása
Rendezvények kiadásainak ellenőrzése
Sátor bérlések
Piaci kis Király ellenőrzése
Hévizi szinpad müködés ell.
Sogor koma rokon alkalmazá

Szóval a Képviselők dolga lenne ezekre odafigyelniés megáljt javasolni,nem teszik mert mindnek van takargatni valója,vagyis már mindnek le kellett volna mondani.

HÉVÍZ VÁROS

HÉVÍZ VÁROS POLGÁRMESTERE
8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 1.

Szám: SZO/3-/2012.
M E G H Í V Ó

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. §-ban biztosított jogkörömben eljárva a Képviselő-testület rendkívüli nyilvános ülését

2012. január 31-én (csütörtök) 8,00 órára

a Polgármesteri hivatal 1. emeleti tárgyalójába (Hévíz, Kossuth Lajos u. 1.) összehívom.

Napirendi pontok:

1. Hévíz, Széchenyi utcában meglévő várakozóhelyek által elfoglalt földterület önkormányzati tulajdonba vétele- a tulajdonjog rendezésének előkészítése

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

2. „MLSZ pályák”-ra jelzálogjog bejegyzés a Magyar Állam javára

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

3. Hévíz Város Önkormányzat tulajdonában lévő AVE Zöldfok Zrt részvények eladása

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

4. KLIK megállapodás megkötése (az előterjesztés későbbi időpontban kerül kiküldésre a Keszthelyi tankerülettel egyeztetések lefolytatása folyamatban van)

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

5. Döntéshozatal a KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú, „Hévíz város közvilágításának korszerűsítése” tárgyú pályázat benyújtásáról

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

6. Ovi Foci pályázat támogatási szerződésének elfogadása

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

7. MLSZ kispályára labdafogó hálók beszerzése (pályázat)

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

8. Tájékoztató pályázati lehetőségről az óvoda fejlesztése céljából

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

Megjelenésére feltétlen számítok.

Hévíz, 2013. január 28.
Tisztelettel:
Papp Gábor
polgármester
K I V O N A T

Hévíz Város Önkormányzatának
Képviselő-testülete
2013. január 31-ei rendkívüli ülésének
JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

13/2013. (I. 31.) Kt. határozat

1. Hévíz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Hévíz Deák tér 1. szám alatt található Gróf I. Festetics György Művelődési Központ Muzeális Gyűjtemény és Városi Könyvtár önkormányzati tulajdonú ingatlanban térítésmentesen biztosítja a székhely használatot az Új Színpad Kulturális Egyesület számára.

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szükséges megállapodás megkötésére.

3. A Képviselő-testület a Hévíz Színpad Egyesület részére biztosított székhelyhasználati jogot visszavonja 2013. január 31. napjával.

Felelős: Papp Gábor polgármester
Határidő: 2013. február 5.

Hévíz, 2013. január 31.

(dr. Tüske Róbert) sk. (Papp Gábor) sk.
jegyző polgármester

Hévíz, 2013. február 1.

A másolat hiteléül: Lajkó Erzsébet

Kérdések: Mi ez az "ÚJ Színpad" egyesület? A redkívüli űlés napirendjében és előterjesztései között miért nem szerepel ez a téma? A közadattár miért nem napra, vagy legalább hétre kész? (Lásd képviselőtestületi űlések jegyzőkönyvei: utolsó olvasható jegyzőkönyv 2012. december 20. Azóta 2013.január 21.-én, január.31.én, február 08.-án,15,-én, és 20,-án volt testületi űlés)

kérdezd meg a Naszádost

az mindent tud. Én már hallottam a barátaitól egy két dolgot gondolom nem sokára fenn lesz a neten, a rendőrségnek már átadták az ügyet.

Kérdezd meg a Naszádost

És azt hallotad,hogy ma a misén fingottam?Te olyan messze vagy a Naszádos barátaitól,hogy az ő információja egy fény év mulva jut el hozzád.

nem a te

imaházadba járok te orrnehéz. valóban messze vagyok tőletek de az ajvékolásotoktól zeng a város

Nem a te

Szarba vagytok mi,gyüllik a sok büdös buktához vezető ügy?

HÉVÍZ VÁROS

HÉVÍZ VÁROS POLGÁRMESTERE
8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 1.

Szám: SZO/3-/2012.
M E G H Í V Ó

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. §-ban biztosított jogkörömben eljárva a Képviselő-testület rendkívüli nyilvános ülését

2012. január 31-én (csütörtök) 8,00 órára

a Polgármesteri hivatal 1. emeleti tárgyalójába (Hévíz, Kossuth Lajos u. 1.) összehívom.

Napirendi pontok:

1. Hévíz, Széchenyi utcában meglévő várakozóhelyek által elfoglalt földterület önkormányzati tulajdonba vétele- a tulajdonjog rendezésének előkészítése

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

2. „MLSZ pályák”-ra jelzálogjog bejegyzés a Magyar Állam javára

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

3. Hévíz Város Önkormányzat tulajdonában lévő AVE Zöldfok Zrt részvények eladása

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

4. KLIK megállapodás megkötése (az előterjesztés későbbi időpontban kerül kiküldésre a Keszthelyi tankerülettel egyeztetések lefolytatása folyamatban van)

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

5. Döntéshozatal a KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú, „Hévíz város közvilágításának korszerűsítése” tárgyú pályázat benyújtásáról

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

6. Ovi Foci pályázat támogatási szerződésének elfogadása

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

7. MLSZ kispályára labdafogó hálók beszerzése (pályázat)

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

8. Tájékoztató pályázati lehetőségről az óvoda fejlesztése céljából

Előadó: Papp Gábor polgármester
Meghívottak: -

Megjelenésére feltétlen számítok.

Hévíz, 2013. január 28.
Tisztelettel:
Papp Gábor
polgármester
K I V O N A T

Hévíz Város Önkormányzatának
Képviselő-testülete
2013. január 31-ei rendkívüli ülésének
JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

13/2013. (I. 31.) Kt. határozat

1. Hévíz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Hévíz Deák tér 1. szám alatt található Gróf I. Festetics György Művelődési Központ Muzeális Gyűjtemény és Városi Könyvtár önkormányzati tulajdonú ingatlanban térítésmentesen biztosítja a székhely használatot az Új Színpad Kulturális Egyesület számára.

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szükséges megállapodás megkötésére.

3. A Képviselő-testület a Hévíz Színpad Egyesület részére biztosított székhelyhasználati jogot visszavonja 2013. január 31. napjával.

Felelős: Papp Gábor polgármester
Határidő: 2013. február 5.

Hévíz, 2013. január 31.

(dr. Tüske Róbert) sk. (Papp Gábor) sk.
jegyző polgármester

Hévíz, 2013. február 1.

A másolat hiteléül: Lajkó Erzsébet

Kérdések: Mi ez az "ÚJ Színpad" egyesület? A redkívüli űlés napirendjében és előterjesztései között miért nem szerepel ez a téma? A közadattár miért nem napra, vagy legalább hétre kész? (Lásd képviselőtestületi űlések jegyzőkönyvei: utolsó olvasható jegyzőkönyv 2012. december 20. Azóta 2013.január 21.-én, január.31.én, február 08.-án,15,-én, és 20,-án volt testületi űlés)

Figyelje mindenki a 15.-i Testületi Ülést!

A Hévíz Szinpad Egyesület miért nem számolt be? Mert nem tud? Ha az elnök elment, a titkár maradt!!!! Papp Gáborné hol van? Ő is tisztségviselő nem?

Eze n a testületi ülésen ...

... az egyesületek nem a 2012-es évről számoltak be? de, igen? Akkor, hol van a Szinpad Egyesület vezetősége? Mindenki elmenekült a Szilárddal együtt? De, a TV közvetítésen ott láttam Füzesinét is! Szerintem Papp Gáborné se ment el világgá!

Ja,vállalni kellene,hogy a város pénzével rosszul gazdálkodtak! Ez már kényes dolog,ugye? Felelősségre vonás???

Halász Gábor?

Halász Gábor miért nem vállal felelősséget a társáért? Ő is elbujdokolt?

Halász Gábor...

Nem ismerik mi az a felelősség.A balhé elvivőbe nyilt szinen szoktak belerugni,a szinfalak mögött meg tisztára mossák.MINDEN CSODA HÁROM NAPIG TART,a birka nép meg elfelejti az ügyet,oszt jónapot.

Érdekes!

Amilyen hirtelen előbujt a Hévíz Színpad Egyesület a semmiből,olyan hirtelen el is tűnt a közéletből!
Nem hasonló ez,mint annak idején a Mentor Iroda körüli "események"? A Hévíz SzÍnpad Egyesület megalakulásról beszélt akkor még a vasalóm is,ha bekapcsoltam. Érdekes,a megszűnés nem járt akkora csindrattatával! Pedig már cégnyilvántartásból is törölték! Talán, szégyenteljes dolgok történtek? Azt, azért senki nem veszi be, hogy egy egyesület azért szűnik meg, mert az elnöke lemond?

Nem mondod, hogy megszűnik?:))

Akkor én most már hiába várom az adóigazolást a koncertjegyekkel történt támogatásomról? Miért is jut eszembe megint a szegény Kaya Ibrahim.?:))

Most mivel tölti az....

...idejét a Fyrst Lady? Még szeptemberben a Hévíz Tv-ben dicsekedett a Hévíz Színpadnál végzett tevékenységéről.Azt miért nem dicsekedte el,hogy nem kellett két hónap és eltűnnek? Azt azért ugye senki nem veszi be,hogy nem tudott senki semmiről,és egy ember döntött a pénzekről,meg a felszámolásról is? Egyedül nem ment?!

Mivel tölti??

Munkával vagy nem! De a keszthelyi járásnál meg tudják neked mondani!

Mivel tölti?

Ugye nem azt akarod mondani, hogy a járási hivatalnál munkahelyet kapott?

Képzetség, szaképzetség nélkül?

Milyen iskolája van? Vagy neki nem kell, mert ő a polgármester felsége?

NAHÁT, NAHÁT....!

NEM KELL AGGÓDNI! A SZINPAD EGYESÜLET MEGBUKOTT,DE LETT HELYETTE MÁSIK!

UJ SZINPAD KULTURÁLIS EGYESÜLET! NEVETSÉGES!AZT HISZIK, HA ÁTNEVEZTÉK AZZAL MINDEN ELTAKARVA ÉS MINDEN RENDBEN VAN?

AZZAL,HOGY ÁTFESTETTÉK A FELIRATOT,A BELSŐ UGYANOLYAN ROMLOTT MARAD!
AZOK AZ EMBEREK,AKIK A SZÍNPAD EGYESÜLETBEN VEZETŐSÉGI TAGKÉNT IS AKTÍVAN TEVÉKENYKEDTEK EZZEL AKARNAK MENTESÜLNI A SZÁMONKÉRÉS ELŐL?

ITT IS AZOK TEVÉKENYKEDNEK, AKIK EDDIG? HITELTELEN EMBEREK, MERT HAGYTAK VALAKIT, VAGY VALAKIKET TÖBB TIZMILLIÓVAL FUTNI! MI A BIZTOSÍTÉK, HOGY MOST NEM HAGYNAK?

Dejá vu

"Zuschlag és társai az ítélőtábla szerint is bűnszervezetben követték el a vádiratban szereplő csalásokat, hiszen a pályázati pénzek megszerzésére irányuló tevékenységüket összehangolták, illetve tudta arról is, hogy az törvénybe ütközik. A másodfokú bíróság szerint ugyanakkor személyes anyagi hasznuk nem származott belőle. Ez utóbbi miatt nincs alapja a vagyonelkobzásnak sem."

Itt 72 millió volt a sikitás összege, de ennek nagyrésze megtérült, Zuschlag kb. 8 millióval sáros csak, ezért kapott jópár évet. A 30 millióért hármuknak kinéz szintén fejenként 5-6 év. Feltéve, ha valaki feljelenti őket.

Ki az a három?

két "takarítónő", meg még egy "takarítónő"?

Dejá vu

Hévizen nem találsz olyan embert aki megtenné a feljelentést,még az 50-60 milliostelek vásárlás sem éri el a Héviziek ingerküszöbét.Szarnak a közös érdekre,mindenkit csak a saját haszna érdekli.Volt itt már elszámoltatásra igéret,mi lett belőle /MEGEGYEZTEK/én nem zavarom a Te köreidet,te ne zavard az én köreimet.Mit gondolsz a Vértes miért indult és miért nem lépett vissza,megsugom,hogy egy fügetlen ember nehogy számonkérje a szenyes ügyeket.

Rendben van!

Ha Te ennyire tudod a dolgokat, miért nem Te vagy az az ember, aki megteszi a feljelentéseket? Valaki, vagy valami megakadályoz ebben?

Rendben van

Tudod azért nem teszem meg mert nincs hozzá közöm,csak figyelem a körülöttem történteket.Megnyugtatlak ha nálunk történtek volna ilyen dolgok már rég megtörténtek volna a feljelentések.TE nehogy azt hidd,hogy más nem tájékozódik,a Héviziek hiressek arról,hogy kocsma sziten mindenki támad mindenkit,de ha valaki kimondja,hogy aláirás gyüjtés,na arra már mindenki kussol,ezek vagytok ti HÉVIZIEK.

Tökéletesen igazad van!

De!
Nem kell ahhoz hévízinek lenni,hogy,ha bűncselekmény jut a tudomásodra,akkor tedd meg a feljelentésedet!

Abban tökéletesen igazad van,hogy csak elégedetlenkedni mernek itt az emberek,szemtől-szembe,az nem megy!Lásd az utolsó falugyűlést!Az utcán hőbörög,itt a portálon ossza az észt, oda nem megy el,ha ott is van hallgat,meg nem mer szólalni!
Másnap meg az egy-két felszólalónak megszorítja a kezét,gratulál és nem érti,hogy miért kapja azt a választ,hogy a falugyűlésen kellett volna kiállni a véleményével!

Tökéletessen igazad van.

Reméllem nem várod el egy vendégtől,hogy helyetted,vagyis a Héviziek helyett,feljelentést tegyen.Két hetet voltam Hévizen,sok helyen megfordultam,jégpálya,templom,Egregy mindenhol csak az elégedetlen megnyilvánulásokat hallani.Kiváncsiságból megnéztem a honlapon szereplő adatokat a hallott mesékről,tulnyomó tőbségét nem találni,vajon miért.Minden ember akivel beszéltem,miért nem tesz feljelentést kérdésre a válasz röviden Fél,mert a szóbeszéd szerint még a gyermekeit is retorzió éri.Ti kommentelők tévedésbe vagytok mert az Ország másik feléből is figyelemmel lehetkisérni,egy településen történteket,szóval ne hidd,hogy csak ti látjátok ezt az oldalt.Tudod azt szokták mondani:az sem bolond aki halgat.

Tökéletesen igazad van!

De!
Nem kell ahhoz hévízinek lenni,hogy,ha bűncselekmény jut a tudomásodra,akkor tedd meg a feljelentésedet!

Abban tökéletesen igazad van,hogy csak elégedetlenkedni mernek itt az emberek,szemtől-szembe,az nem megy!Lásd az utolsó falugyűlést!Az utcán hőbörög,itt a portálon ossza az észt, oda nem megy el,ha ott is van hallgat,meg nem mer szólalni!
Másnap meg az egy-két felszólalónak megszorítja a kezét,gratulál és nem érti,hogy miért kapja azt a választ,hogy a falugyűlésen kellett volna kiállni a véleményével!

Nehogymá....

valaki bemesélje,hogy Halász G. nem tudott a szabálytalanságokról,ha meg tudott annál rosszab.Általában ugy szokott lenni ilyen esetbe, hogy a főnők automatikussan lemond.Milyen vezető az akinél 30.000 000ft-ot fellehet használni a tudta nélkül?/SEMILYEN/

És milyen egyesületi tikár és vezetőségi tag az...

...aki mellett az egyesület másik vezetője el tud tüntetni akár 1.-Ft-ot is, nemhogy 30.000.000-ót???

Rudi bácsi....

blogjában olvasható rajongói óhajhoz. Zalai hirlapban megjelent jelölésekhez,nem ártott volna egész alakos képeket tenni,és láthatnánk,hogy a pénzlenyúló labdába sem rughat,hacsak nincs előre levajazva,minden megtörténhet.

Mi a külömbség..

Mi a külömbség NagyBandó András és Halász Gábor között Nagybandó magától rájött,hogy nem szinésznek született,Halász meg elhiszi magáról,hogy szinész volt,kiváncsian várom,melyik vendége teszi helyre a nagyképüsége miatt.

Vendég

Dehogy teszi bárki is helyre, ő a fizető, ő most Hévízen a bankár!

Közmeghallgatás!!!

Közmeghallgatás 2012. december 11. 16 óra!

Itt is el fogja mondani mindenki a véleményét?!

Polgármester Úr!

Meg kell követnem!

Minden rendben van ebben a városban, mindent jól csinálnak, hisz az itt elégedetlenkedők egyike sem mert megszólalni a falugyűlésen,ezért az elégedetlenkedésük hiteltelenné vált!

Hát igen,a gerincesség ritka tulajdonság!

a puska vissza szólt...

Ma rosszabb világ van mint a kommunizmus idején, pár vezetőn múlik, hogy kinek van, kinek lesz Hévízen munkahelye, ki tudja a családját eltartani.
Nincs vélemény szabadság, az országban és Hévízen sem! Félnek az emberek és a félelem nem engedi, hogy szemtől szembe, őszintén szóljanak. Hogy várja el az előttem szóló, hogy bárki névvel és önmagát vállalva írjon kritikát, véleményt, ha valaki dicsérni és segget nyalni sem mer névvel és címmel?

Az igazság valahol félúton lehet.

Szerintem az alábbiakban emlegetettek egyike sem úgy kezdte pályafutását, hogy előre elhatározta, Ő márpedig a sötét oldalt fogja szolgálni. Meggyőződésem, hogy mindenkinek nagy tervei voltak a dolgok jobbá tételére. A baj a környezettel és az egyén gyenge gerincében van. Ha a környezet zsarolással, vesztegetéssel, politikai hatalommal, pályázati pénzek osztásával (oda és vissza)... belekényszeríti a döntéshozókat ilyen helyzetekbe, ember legyen a talpán, aki ellenkezni próbál. Előbb-utóbb mindenkinek meghajlik a gerince vagy így, vagy úgy. Remélem érthető, amit próbálok szemléltetni.

A hajlott gerincűeket pedig szeretném kérni, hogy tekintsenek magukba és gondoljanak vissza arra az időkre, eszmékre, amit még a polc alján képviseltek. Akkor mit szóltak volna a mostani önmagukhoz?
Biztos megérni aprópénzre váltani a nevüket?
Lehetne a nehezebb utat is választani és kiállva egy-egy idea mellett nemet mondani a mocsokra, megakadályozni a becstelenséget és másokat is erre az útra terelni.

Igazság? Gerincesség? Pénzügyi elszámoltatás?

A mostani városvezetésből egyedül Naszádos Antal rendelkezik pénzügyi végzettséggel, évek óta nap mint nap ebben dolgozik, továbbképzéseken vesz részt! Ő nagyon kényelmetlen személy Papp Gábornak és csapatának! Kapásból leordítják Naszádost, ha kényelmetlen kérdéseket tesz fel van megfogalmazza véleményét!!!
Bediné egy szolga, azt és úgy csinálja, ahogy diktálnak neki.

Papp Gábor és csapata kinyírta Bereczkyné Koronkai Anna pénzügyi osztályvezetőt, aki 18 évig tartotta kezében a pénzügyeket, mert Ő nem feküdt be nekik!

Az előző ciklusban Vértes Árpád ideje alatt:

Naszádos Antal pénzügyekért felelős alpolgármester!

Czövek Imre Pénzügyi Bizottság elnöke (Pénzügyi és Számviteli Főiskolai végzettséggel, a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet Igazgatója, 36 iroda működését irányítja!).

Gelencsér Hédi Pénzügyi Bizottság tagja (Közbiztonsági Biz. elnöke, 1991-től 1997-ig (lemondásáig) Dr. Kopácsi Sándor ny. rendőr altábornagy, OPSz elnök nevével fémjelzett Országos Polgárőr Szövetség Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának elnöke.)

Vértes Árpád polgármestersége idején a rendelkezésére álló 3 millió Ft repikeret költéséről is beszámolt a két ülés között történt fontosabb események napirendben, alapítványoknak (Rákos Gyermekekért Alapítvány stb.) mindössze 20 vagy 50 ezer Ft-os segélyről is beszámolt a testületnek!

Papp Gábor és csapata lejárató, mocskolódó kampányt folytatott, a szavazók akaratából egyedül Naszádos Antal került be képviselőnek, Ő pedig egyedül nagyon kevés!!!

Bereczkyné, Puskásné, Vértes

Bereczkyné a nagy szakember, aki mosta, sikálta Vértes garázdálkodását, amihez Naszádos is a nevét adta. Ja, Bereczkyné nem feküdt be Papp Gáboréknak? Valóban, a hivatali WC-be feküldt be tök részegen, munkaidőben, mert nehéz volt 2010 után hirtelen leszokni a piáról. Ez volt a baja Puskásnénak is, rá kell nézni a borvirágos orrú hölgyek szétcsúszott ábrázatára. Igen, ez színvonal. Tessék megkérdezni a Hivatal régi kollégáit, micsoda kollektív piálás folyt ott Vértessel és a volt vezérkarral. persze, város pénzéből!!!!

És most ki mos, kinek?

Bediné pl. a Műv. háznak,meg a Hévíz Színpadnak,meg a Reptérnek, meg ......!

Mivel különbek az elődök és az utódok egymásnál? Semmivel! Az egyik eb, a másik kutya! Nem változott itt semmi, csak a feliratot festették át és szabadabb a garázdálkodás, mert nincs kontroll!

Ha valakik meg ezt mégis észreveszik,olvasni is tudnak a sorok között azokat aztán ki is kiáltják közellenségnek!

Bediné a megtestesült szakértelem, kecsesség és bűbáj!

Soha egy trágár szó el nem hagyta ajkait. Mérhetetlen tudása és tapasztalata ellenére közgazdasági osztályvezetőként is szerény és csendes, azonban tekintélyt parancsoló, megfontolt, higgadt szavaival mindenkire jó hatással van. Szakmai tapasztalatát kemény munkával és rengeteg tanulással töltött év alatt, a rendszerváltás előtti és utáni kommunista rendszer elnyomásával, hátrányos megkülönböztetéssel dacolva szerezte meg.

A megyeszékhelyen végzett áldozatos munkáját utódai a mai napig csak dícsérő szavakkal méltatják, különösen Manninger képviselő Úr, aki Bedinét távozásakor érdemei elismeréseként több 10 milliós jutalomban részesítette. Tudását tekintve nem szorul drága szakértők segítségére, mivel kisujjában több tudás van, mint elődeiben együttvéve. Hévízen az igazság és törvényesség bajnokaként fáradtságot nem kímélve elhivatottan harcol a jogszabályok betartásáért és példát mutatva igyekszik a múltbeli bűnösök elszámoltatásában segédkezni úgy, hogy emberi méltóságát megőrízve mindig tiszteletben tartja ellenfeleit.

Megjelenését tekintve valóban letagadhatna 10 évet, mintha skatulyából húzták volna ki: csinos, ápolt frizura, szolíd smink és divatos kiskosztűm nélkül még soha nem indult munkába (eszébe sem jutna lyukas vasalatlan többnapos pólókba, lenőtt torzonborz frizurával, gyászkeretes körmökkel bemenni a hivatalba). Az őt körüllengő parfűmillatba olykor beszűrődő izzadtságszag csak a kemény munka sajnálatos mellékhatása.

Tiszteli és szereti a férjét, csak szuperlatívuszokban beszél róla, sosem kacérkodott még a megcsalás gondolatával sem. Példás családanya, gyermekei versenyeznek a diplomák halmozásában (főleg fia tör doktori babérokra, mindig vele és példás életvitelével dicsekszik).

Emberi tartása, hihetelen empátiája, életútja követendő a jövő nemzedéke számára!

JAAAAAAAAAJ!

JAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAAAAAAAAAAAAAAAJJJ!

Nagyon büszke vagy magadra

Nagyon büszke vagy magadra Hédike. Amit írtál az viszont igaz: A Naszádos nagyon kevés, de veled együtt még kevesebb.

A Naszádos több mint Te azt....

.... gondolnád, de egy biztos, Te kevés vagy a Naszádoshoz!

Te már csak tudod. Most

Te már csak tudod. Most kákán is csomót keres, de azt nem akarta észrevenni, hogy Árpi bácsi idejében mit sípoltak el az elvbarátai az ő pénzügyi (meg)vezetésével. Egyébként meg semmi mást nem lát meg, csak a számokat. Ember az ilyen? Hát nem.

Érdekes!

Egyszer az a bajod, hogy Naszádos nem látta a számokat, most meg az a bajod, hogy meglátja a számokat?!

Igen! Nektek az a bajotok, hogy látja a számokat és még érti azt is, ami a számok mögött van! Ez fáj Nektek, de nagyon!

A fájdalom az

A fájdalom az elvbarátaidnál, meg nálad adódik, hogy már nem tudjátok vezetéseddel meglopni a várost.

Ez addig igaz!

Ez addíg igaz, hogy most mások lopják sokkal keményebben,sokkal gusztustalanabbul és sokkal gátlástalanabbul! Az elődök a mostaniakhoz képest kiscsoportos óvodások voltak!

Pedig az utódokat nem jogosítja fel erre az, hogy az előd is ezt tette, ha tette! De, ha tette, hol az elszámoltatás, hol a számonkérés, hol az eltulajdonított javak visszaszerzése? ez lett volna az utódok feladata!

Ha tudsz valamit, akkor

Ha tudsz valamit, akkor tegyél feljelentést. De nem tudsz semmit bizonyítani, csak az epét hányni.
Naszádos barátod is utód, vagy nem?

Annak is eljön az ideje!

Szerinted a Naszádos ebben a csapatban döntési helyzetben van? Nincs!!! Tehát ha akarna, akkor sem tudna kétes ügyekbe keveredni! Akkor meg minek kérdezel hülyeségeket? Különben is, akinek nem inge, ne vegye magára!

Milyen helyzetben van, ha

Milyen helyzetben van, ha nem döntésibe? Nem magyarázz már hülyeségeket!

Okoska?

Az egy szavazatával?
A többiek, ha véletlenül egyet is értenének vele nem mernék megtenni, hogy mellette szavazzanak, mert Papp Gábor leordítaná a fejüket.
Tudod, az ordít, akinek nincsenek érvei.

Balfék! A többieknek

Balfék! A többieknek mennyi szavazatuk van? Annyi, mint a te Naszádos barátodnak. Akkor miről is beszélsz kispajtás?

Balfék

Nem hiszem el,hogy ilyen balfasz emberek laknak Hévizen,na az ilyen emberek miatt fejlődtök visszafelé,egy a hat ellen milyen arány?

Csakhogy ne a másé legyen az utolsó szó...?

Ki van az egyetlen szavazatával ellenzékben? A Naszádos!
A többi véd-, és dacszövetséget kötött és együtt szavaznak minden esetben a Papp Gábor mellett és a Naszádos ellen. Tehát, hogy értsd az ők egy-egy szavazata összeadódik.

Most érted, vagy ez már számodra magas?

És ezzel mi a baj

És ezzel mi a baj kispajtás? Mindenki a saját véleménye szerint szavaz. Így működik a demokrácia, ha nem tudnátok. Naszádos barátotok szinte minden esetben tartózkodik. Langyos víz. Felelősséget nem mer vállalni semmiért, ezt hívják tartózkodásnak.
Nézzetek magatokba, aztán húzzatok el Hévízről kicsi Naszádos huszárok!

Hadd idézzem a főnöködet Papp Gábort

azt hiszem "elgurult a gyógyszered"! Javaslom gyógyíttasd magad! Mert, hogy nem tudtad értelmezni, hogy eddig miről is volt szó az biztos!

Saját vélemény? Na, ne röhögtess! Láttál már képviselőtestületi ülést? Vélmény, hozzászólás? SEMMI, AKKOR SZAVAZZUNK! Szavazás eredménye, Papp Gábor diktátuma! Hallottál egyetlen határozati javaslatot a "kormánypártiak" által leszavazni, megváltoztattatni? NEM! No ennyit a saját véleményről!

Azt meg szerencsére nem rátok van bízva, hogy kik lakhatnak és élhetnek Hévízen, sőt kik, hol, mikor, milyen véleményt mondhatnak!

Ha te a Naszádos barátod

Ha te a Naszádos barátod kukacoskodását véleménynek tartod, akkor gratulálok.
Én a többi, normális kategóriába tartozó városlakót (messze a többség, nézd meg és vedd tudomásul a választás eredményét) sajnálom, hogy ilyen senkik, mint ti rontják Hévízen a levegőt. Epehányók!

Ne aggódj!

Ti nem usszátok meg, ti el lesztek számoltatva!

Ne aggódj!//Pedig van miért//

//Ti nem ússzátok meg//
Ebben reménykedtünk a rendszerváltás óta.
Sajnos ez a szomorú valóság, nincs egyetlen ember, aki felelősségek ki meri jelenteni.
Pedig tudjuk ki vagy kik a felelősök.
TELJES VAGYON ELKOBZÁS!
Máris kiderül, kinek kell elhagyni otthonát, hazáját.

Bele kényszeriteni

nem lehet akaratán kivül senkit semmibe,igazad van a környezet is hibás,mert nem kényszeriti ki a beszámolást.Ezek a döntéshozók nem ma kezdték,mondhatni ismerték mi,hogy mükődik.ha mégis vállalták a megbizatást maradjanak gerincessek vagy fejezzék be.Valószinübb, hogy ők már a kampány idején is tudták,hogy ezt fogják csinálni,Nem fognak magukba tekinteni,mert meg vannak győződve rola ,hogy amit csinálnak az az egyedüli jó ut.Sokkal kisebb dolgokért mint amit ők tesznek folyamatos HIR Tv lehivás.volt. AZ utolsó mondatodhoz.Addig nincs baj valakivel mig ISTENNEK képzeli magát,a baj akkor kezdődik mikor már el is hiszi,hogy az.amikor apolc alján voltak már akkor aljasul támadtak mindent és mindenkit aki és ami nem az ő száj izük szerint történt.Sajnos azt kell tapasztalni,hogy nem érdekli őket ki mit mond vagy gondol róluk.Nem tudom mi a véleményed azokról az emberekről,akik képviselőként mindig mindent ,mindenkit nem kultúráltan,sőt habzó szájjal támadtak,de most hatalmon tizszer erössebben teszik azt amiért akkor fel emelték a szavukat.Igen ezek a gerinctelen emberek.Szerintem az igazság nem fél utonn van

NINCS AZ A KÉNYSZER...

sem politikai sem gazdasági,amiért vállalni kellene a köpönyeg forgatást vagy gerinctelenséget.Nincs az a pénz amiért érdemes kockáztatni a család elitélését.mindig egy példa jut eszembe Papp Gyula bácsi Párt titkár létére megbecsült minden Hévizi és Egregyi által a mai napig tisztelt és imádott ember volt.Nála nam a kebelbarátság számitott.Szóval ő tudta mi az a közép ut.Szóval akár anyagi akár politikai előnyökért vállalják a megitéltetés az a saját döntésük,nekik kell elszámolni a gyermekeik unokáik elött,a lelkiismeretükre nem térnék ki van???

no, azért nem hazudtolta meg magát...

a Múv. Ház vezetése!
Póttámogatást kér, mert túlköltekezett! Ezek a birka képviselők meg meg is fogják szavazni, mert mi lesz a dajdajjal,az elkötelezettségekkel,Halász Gábor bulijaival?
Az,hogy nem tartja be a költségvetési előirányzatot az nem gond, ő diktál! Aki meg ezt szóvá teszi, azt leordítjuk!

nem kell csodálkozni

Ha ezt elolvassuk, semmin nem kell csodálkozni. Halász és Orb n cége.....:
http://hvg.hu/itthon/20120524_mediatancs_radios_palyazatok
Itt is milliók röpködnek!

NEM KELL CSODÁLKOZNI!

Orbán V. fiatalon Orsós Viktor néven focizott Zalaegerszegen, az Orbán bányák tulajdonosa vette magához!

Vértes Árpád ismeri nagyon régóta mindkettőt, hiszen a volt polgármester is futball kedvelő. Gelencsér Béla az előző ciklusban leordította Vértes Árpád fejét, hogy "1 milliárd forintot költöttél a focira, amióta polgármester vagy!'
Vértes szorgalmazta, hogy a volt hévízi szeméttelep helyén (amelyet Ő takartatott le végleg földdel, ő és néhány barátja szórták be fümaggal) a mostani edzőpályát rendbe kellene tenni. Papp Gábor és brancsa ezzel nem értett egyet!

Most mi is történt? Az edzőpálya műfüves lett és épült még két pálya is jelen ciklusban.

Papp Gábor napjainkban azt nyilatkozza, hogy "szereti a focit, ez a kedvenc sportja!!!"

"a volt hévízi szeméttelep helyén"

Amennyiben ön szerint a virágos mező szinonímája a szeméttelepnek akkor önnek, IGAZA VAN!
Épp olyan pontos ez az információja, mint a miniszterelnökről írtak. Gratulálok!:)

Őshévizi

A volt Hévizi...

Héviz melyik részén élt,és kimozdult valamikor a lakásából,betudta azonositani a területet?

sajnos

hogy Orbán Viktor papája nem szerette a sakkot. Akkor most sokkal olcsóbban úsznánk meg azt, hogy a gyerekkori álmait a mi költségünkön valósítsa meg. Pedig állítom, hogy Viktor jobban sakkozna, mint ahogy footbalozik:))
É.

Tisztelt hévízi képviselő urak! (a kisbetű szándékos)

Hányszor vették a fáradtságot, hogy egy-egy szavazás előtt betekintsenek a Bediné féle kozmetikázott és félrevezető előterjesztések mögé. Pedig joguk lenne bármilyen dokumentumba betekinteni ami a PH-ban található! Hányszor kérték el a támogatások (Sportkör, TDM, Egyházak, Alapítványok...) valódi elszámolásait a benyújtott számlákkal együtt, hogy utánaszámoljanak és meggyőződjenek a valódiságukról és szabályszerűségükről (legalább csak szúrópróbaszerűen)? Vagy ez nagyon nagy munka lenne azért a fizetésért? Tulajdonképpen a Hévíziek nem a gombnyomogatásért fizetnek és nem ezzel bízták meg önöket, hanem azokért a felelősségteljes döntésekért, amiket hosszas előkészítés kellene hogy megelőzzön és amit sohasem lehetett tapasztalni. Lefogadom, hogy sokszor fogalmuk sincs, hogy miről szavaznak, csak lehessen mielőbb hazamenni. Mit gondolnak: ha pl.: 6 év múlva az új garnitúra ezeket visszamenőleg megkapargatja, ki lesz a felelős?

Müvelődési központ..

elszámoltatásárol.gazdálkodásárol beszámolót hallott valaki?Nagyon kiváncsiak leszünk,hogy kozmetikázzák az adatokat,egy valószinü nagyon nem stimmelnek az adatok.Igaz számlát bármikor bármiről lehet szerezni,csak annak bukás a vége. Itt a felelősségnél azokra a Képviselőkre gondolok,akiknek kötelességük lenne néha megnézni,hogy gazdálkodnak a megbizóik pénzével.Van egy örök igazság a bünös mindig elnyeri méltó büntetését, reméljük Hévizen ez közös lessz és sokáig fog tartani.

Kitől vársz ellenőrzést?

Füzesinétől,Rábaitól,Keplitől,Gerencsérektől és sorolhatnám mindegyiket? Ezek az emberek csak a bólogatásban és a kézfelemelgetésben jók!

Reméljük a felsoroltak

és még sok felelös megtapasztalja mi is a felelőségre vonás.A Képviselők elfelejtették,hogy a választók mire hatalmazták fel őket.A választók érdekeinek a védelmére,a gátlástalan pénz szórás,megakadályozására.Vagyis a rengeteg igéret b
etartására.Csak a felét tartották volna be az igéreteknek boldog Héviziek lennénk.Nem tudom a Képviselőink nyugton tudnak-e aludni?.Amiért az elődeiket folyamatossan támadták,ezek ugyan azt teszik amiért támadták őket,csak sokkal gátlástalanabbul.Az ilyen gátlástalan pénzszórást mikor szüntetik meg mint ami a müvelődésnél folyik?Gondolom nem érdekük mert akkor nem jut a P.G.né szórakozására.Hamarossan jön a 2013-as év vajon menyit szavaznak meg a müv. nek? A szavazók meg kit szavaznak be2014-ben az rajtunk mulik.

Vannak akiket nem is

Vannak akiket nem is hatalmaztak fel a választók, pl Könnyid alpolgármester, őt csak odaültették a zsírosbödön mellé.

Szeretett volna polgármester lenni Rábai József,

hiszen az előző ciklusokban két alkalommal is indult Vértes Árpáddal szemben, de a választók soha nem szavaztak Neki bizalmat. 2010-ben már képviselőjelöltként sem indult, de Papp Gábor és a Vele indult képviselők megválasztásuk után Rábait is a zsíros fazék közelébe ültették. Olyan feladatot bíztak rá, melyet valójában a Hévízgyógyfürdő és Szent András Kórház szakemberei végeznek nap mint nap!!! Olvasd el a MONITOR Magazin szeptemberi számában a Kórház illetékesének nyilatkozatát!!!

Mit vagytok annyira oda.

Mit vagytok annyira oda. Rábai végre elfoglalta méltó helyét.
Ezt csak köszönjétek meg a polgitoknak!

Rábait is

csak odaültették az asztal mellé! Őt sem hatalmazták fel a választáson résztvevő szavazók!!!

AZT A SZÁMLÁT....

szeretnénk látni amit Kiskutas fizetett a 2011-2012-es falunap költségeként Héviznek.Köztudott az EGREGYI Bucsu elmaradásának oka,Agregátor,sátor kisbusz felépők KISKUTASON2011-ben ,ugyan ez megismételve 2012-ben csakk most Hévizi rendezvény sikerül rövidebre egy nappal/PÉNTEK SZOMBAT/vasárnap kihagyva.Javaslatom a Képviselöknek,hogy mig Halász Gábor Hévizenn ténykedik addig nyiltan vállaljuk fel a Kiskutasi rendezvényeket,és akkor nem lesznek ilyen kérdések.Gépkocsi km kb 200 km agregátor üzem ora személyzet mikróbusz és egyébb kiadások,vajon a Képviselők mikor veszik a fáradságot és legalább ezeket az egyszerü közszájon forgó,tételeket le ellenőrzik és nyilvnosságra hozzák,hogy ne legyenek rémhirek.

kiskutasi

És honnan, kitől volt 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban, 2009-ben, 2010-ben ugyanolyan és ugyanakkora sátor, színpad, fellépő zenekar, többnapos falunap? Ja, a Vértestől hozta el! Az elektromos ellátást mindig megoldotta a nektek halász úr, nekünk POLGÁRMESTER. Nem kellett se sátor, se áram a Hévizetekről. Mikről írogatnak maguk???

Többször megírtam már itt,

Halász Gáborral nincs komoly gond, tehetséges, széleskörű ismeretséggel rendelkezik, szereti, amit csinál ezért jól csinálja. Egy baj van vele, a közmondás szerint: "aki korpa közé keveredett, megeszik a disznók. Fiatal ember, nincs sok tapasztalata, azt kapta feladatnak, hogy Hévíznek azonnali népszerúséget szerezzen, sok vendégéjszakát lehessen statisztikailag bizonyítani. Szerintem ezt teljesítette. A baj ott van, hogy ennek a város hosszútávú érdekéhez köze semmi nincs. De miért is érdekelné ez? A mai fiatalok még nem jutottak el odáig, hogy 60-70 éves korukra gondoljanak. Arra pedig, hogy más ilyen idős ember gondjait magukévá tegyék, remény sincs. Márpedig tudomásul kellene venni, hogy Hévíz abból él, hogy idős, beteg emberek paradicsoma (volt) De ezt neki senki nem mondta el. Azt sem, hogy ezek az emberek igen jó vásárló réteg, hiszen kevés idejük van, azt szeretnék jól kihasználni, gyógyulni szeretnének, a kultúrát másként képzelik, van pénzük, amit erre költenének. De a mostani irány nem erről szól, ezért menekülnek. 5 év múlva éhenhal a város, mert a 3 napos túristák "itt már voltunk" kipipálják Hévízt, a beteg emberek pedig elszoknak másfelé. Mert azért van még ilyen fürdőhely 100 km-es körzetben jópár. Hévíz varázsa abból állt, hogy itt jómódú, jómodorú emberek hetekig gyógyultak. Volt kedvenc fodrászuk, masszőrük, ahová visszajártak. Ebből éltek a szobakiadók, és az összes szolgáltató. Most viszont 5-6 szálloda lefölözi a hasznot, a polgárságnak - aki a vendégekből élt - nem maradt semmi.
Arról nem beszélve, hogy a hévizi lakosok szinte már vásárolni sem tudnak, mert úgy elszaladtak az árak az új vásárlóréteg megjelenésével. Régen imádtam a sétálóutcában a butikokat, ma inkább Pestre megyek.
Szóval én ezt a programot ajánlanám az új polgármester jelöltnek:
- helyi közlekedés elektromos buszokkal
- mozgólépcső a Park utcában a lépcső helyére
- uszodaépítés vagy megegyezés, hogy a helyi lakosok kedvezményesen használhassák a Carbona vagy az ÁEK uszodáját
- szabadulás a sármelléki reptértől
- komolyzenei, jazz, operett programok (színvonalas előadókkal, jegyrendszerben, vagy akár ingyen, ha van rá mód)Erről jut eszembe Cserszegtomajon van egy zseniális 'aréna', amit a természet alakított ki, istenien lehetne használni, ha a közlekedés megoldott. Tokajban láttam hasonlót, 3000 -en hallgattuk Carmina Burana-t papír székeken. Különvonat is ment a rendezvényre.
- Egregy 'vissza'csatolása a városhoz - egyrészt a közlekedés, másrészt a programok által
... és még lennének ötleteim
Éva

Ennél szebben leirni ...

nem is lehetne a Héviziek kivánságait,álmait.A Halász Ur-ról irtakkal nem értek eggyet,volt szerencsém megismerni kampány főnöki minőségben,szerinte nem gond ha mást teszünk mint a kampány során igértünk.Kedves Éva van egy félelmünk, ez a két év nagyon gyorsan elmegy.Sajnos azért van olyan vezetönk amilyen mert nem volt jobb.Nem tudom ,menyire követte a választás elötti időket,minden megszólitott azzal zárta a beszélgetést, mondj jobbat.Félő,hogy 2014-ben is igy járunk,sajnos egyre több a reményvesztett ember,és őket szép szóval könyü becsapni,mint 2010-ben történt.Ezek a fiatalok azt a Hévizt nem ismerték mikor még mese városnak tartották az ideérkezők.Nagyon gyakori kérdés,mond mi lett Hévizből?Sajnos lassan mindenki látja,hogy rossz irányba megyünk, csak azok nem akiknek épp kellene. Sok Éva gondolkodásu ember kellene Hévizre,pláne ha még össze is tudnának fogni.Sok sikert kiván egy öreg EGREGYI.

Nehogy már glóriát Halász Gábornak?

Ez az ember lehet, hogy tehetséges - a mértéktelen pénzszórásban!

Tisztelt Éva!

A fent leírt program ajánlat az elmúlt kampány során az egyik jelölt programjában majdhogy nem szó szerint szerepelt!Akkor Papp Gáborék realitásoktól mentes, ötletbörzének" minősítették.
Nem kellett a hévízieknek! Sajnos!Én mindegyik induló ígéreteit eltettem, hogy, hogy ha a memóriám romlik, akkor is elő tudjam venni, és számon kérni.

Kedves Éva.

Akik a konzultációnak nevezett butitáson tudatossan hazudtak,vezették félre a Hévizieket azokat az embereket nem lehet tisztelni,mégha ön szerint okos ember akkor sem.A Halász úr saját maga választotta a gerinctelenséget nem véletlenül került közéjük,gátlástalanul aljas módon támadta azt az embert aki nagyon sokat tett Hévizért.Igaz hibái is voltak,sőt rossz döntéseket is hozott.Váltani kellett de nem igy.

Nem ismerem Halász Gábort,

csak a tevékenységét. Illetve abból annyit, ami nyilvánosan látszik. Ebből szűrtem le, hogy tehetséges. (Aktív koromban a marketingből éltem.) És lássuk be, az, hogy egy papgábort megválasztottatok polgármesternek, nem akármilyen marketing tevékenység:)) Nem ismerem Papp Gábort, csak a tevékenységét. Ebből azt szűrtem le, hogy hozzá nem értő pártkatona. Túl nagy neki a kabát, amit a fidesztől kapott, de tudjuk ott az ilyen embereket szeretik. Kézivezérléssel irányítják. Talán nem sokan tudják, de első lépése az volt, hogy 'önként' lemondott arról a plusz egy szavazatról, ami a hévizi tó tulajdonlása szempontjából a városnak kedvezett. Vértesnek azért kellett mennie, mert erre nem volt hajlandó. Ha tetszik, ha nem, most már a Fővárosban döntenek a Tó sorsáról, a marketing irányáról és bármiről, ami ezzel összefügg. Természetesen a tófürdő és kórház bevételeinek elosztásáról is. Nincs tudomásom arról, hogy az államosítás után kapott-e valamilyen kártérítést vagy kompenzációt a város. Véletlenül se higyje azt bárki, hogy azt a marhaságot a reptér üzemeltetéssel saját maga találta ki. Üzennek neki - talán éppen Halász Gábor által -, elutaztatják olyan helyekre, ahová a masszőri jövedelméből soha el nem jutott volna és ő ezzel beéri. Vagy sokkal kevesebbel.. ahogy itt néha olvasom, ingyen vacsorákkal, kávékkal. Ez szánalmas. Nem ismerem azt az Antal-t sem, akit sokan szerettek volna, de aki nyilván fidesz támogatással indult, hogy megossza a Vértesre szavazókat, eleve esélytelenül. Ezzel a helyzettel most már nincs mit kezdeni, de legközelebb talán okosabbak lesznek az emberek és megértik, hogy nem pártokra, hanem Emberekre kell szavazni. Olyanra, akinek hisznek a szavában, olyanra, akire rá merik emelni a baltát, ha nem teljesíti az ígéretét.
Éva

Kedves Éva! Inkább menjen

Kedves Éva!
Inkább menjen vissza marketingesnek.
üdv
Ádám

Végre valaki aki nem csak

Végre valaki aki nem csak ötletel,a valóságról beszél értelmesen érthetően.
Gratulálok " Éva"

//AZT A SZÁMLÁT....// Azt

//AZT A SZÁMLÁT....//
Azt elcsesztétek,ilyen gazdagok mint amilyenek ti vagytok bőven belefér egy kis alamizsna a szegény "VIDÉKINEK".Egregyi-bucsut meg fizessék azok a vállalkozók akik azt a sok vacak bort eladják!
Hajrá Halász Gábor csak így tovább!
Ezek a pecsovicsok meg mondjanak azt amit akarnak.

AZT a SZÁMLÁT

SZeretnélek látni mondjuk tiz év mulva,mikor a hajléktalanok kenyerét eszed,az ilyen felfogásnak az a következménye.

Érjük meg, és térjünk

Érjük meg, és térjünk vissza rá!
Kiskutasiak kenyerét szerinted ki eszi?
A "Te" felfogásod kicsit hiányos nem gondolod?

AGYAMENT

ne a más fa..... verd a csalánt,mert az neked nem fáj,probáld meg a sajátoddal.Ami adót én Hévizen fizetek,abból Hévizt feljesszék,más település meg olyan rendezvényekel dicsekedjen/és tartson/amenyit saját erőből megengedhet magának OSZT JÓNAPOT.MIlyen nagyszabásu rendezvények voltak Kiskutason,mielőtt Halász Gábor nem a Héviziek pénzéből rendezi?

SZERINTED EZ ÍGY RENDBEN?

Te barom

2006 ota minden évben nagyrendezvény volt van Kiskutason. soha nem volt rászorulva
a nagyképü hévizre Kiskutas. Minden évben 6 éve nagy zenekarok lépnek fel! Nemcsak 2 éve te barom!

Kedves úri ember..

nek nem nevezhetö megszóllaló,legyenszives megmondani menyit is fizetett be a hévizi kasszába a Kiskutasi önk.a 2011-2012 falunapra héviz tulajdonában lévő és a héviziek pénzén vásárolt teher autó, agregátor,mikrobusz,dolgozoi bér,ellentételezéseként?Amenyiben a felsoroltakat hivatalos áron számoljuk elég tetemes összeg lenne,ha már enyire önérzetes vagy jövőre ne Hévizről vigyétek a szükséges eszközöket.

BAROM...

az édes anyád ,meg azok az emberek akik mint a birkák kisérgették Hévizen a Polgármesterüket/Halász Gábort/.Igen Kulturális rendezvény 2006 előadó Csurka István,szedd elő a 2006-os rendezvény naptárt.

Eszement!

A tiéddel azt hiszem nincs mit verni,az enyémet meg hagyd békén.
Ugye viccelsz amikor az adófizetésssel példálózol.(CSAK TUDNÁM KI VAGY)
Azok meg akik éhbérért nálatok ,vállalkoznak, dolgoznak, szerinted mit irdémelnek?
SZERINTEM EZ NINCS RENDBEN!

Vértes Árpád

volt polgármestert Papp G. és társai egyenesen az Állami Számvevőszéknél jelentették fel és 5 ! évre visszamenőleg vizsgálatot kértek ellene, mert Pappék szerint szórta a pénzt. Feljelentették Bereczkyné volt Közgazdasági Osztályvezetőt is, aki 16 évig tartotta kézben a költségvetést!
A feljelentők nem jártak sikerrel, mert úgy Vértest mint Bereczkynét az ÁSZ dicséretben részesítette a takarékos gazdálkodásért.
Kérdés: Kik vezették félre a hévízieket és kik szórják a pénzt?!

Hat év múlva????

Reméljük két év múlva, 2014-ben!!!

Utánanézni? Mi gondolsz? Akkor hátha kénytelenek lennének ellent mondani, az meg nem jó, mert kiesnek a pikszisből! azt meg nem szabad!!!

Mutyi -Tóni?

Ne irj mutyit te kis Tóni,pont te aki feketén taxizol a mondeo val.ugyan ugyan,válts át sárga rendszámra,ja nem adnak engedélyt?transzferezz csak.

A határtalan dübörgés eredménye?!

No,akkor a határtalan dübörgés eredménye mi is?
A legkedveltebb nyaralóhelyek rangsorában megelőzi Hévízt Kehidakustány és Zalakaros!
Különben minden rendben van, ugye?
Ez pedig a népítélet,ezt nem az ellenzék találta ki és ez nem egy kozmetikázott eredmény, mint a vendégéjszakák számával való manipulálás! Ez minősíti Papp Gábor, Halász Gábor és a Képviselőtestület munkáját!
Nemhogy előbbre jutna város, hanem mindenhonnan csúszik lefele a béka s...e alá!

Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!

Megint sikerült elérni,hogy összepakoltak a vendégek nem egyetlen magánszálláshelyen és elmentek Zalakarosba!
Hossszú évek óta visszatérő idős nyugdíjasok,akik az itt töltendő egy hétben este pihenni szerettek volna! Nem sikerült!
Ez ám a marketing! Ez az eszement sorozat- színész azt kapta titkos feladatul,hogy tudatosan tegye tönkre Hévízt? Ha így folytatja, már nincs messze! Csak azt nem értem, hogy ezzel a nagy szakértelemmel,miért nem Kiskutast futtatja?

Tisztelt/ horgász/

Helikon rádiót halgatva,hallom nagyon meg van elégedve saját magával.Örülök,hogy még van olyan ember aki képes 24 órába besüritve ellátni 4-5 munka és odafigyelést igénylö munkát.Kiskutas-héviz-helikon rádió sátras cég,és még sorolhatnám.Nem nagyképüség azt állitani,hogy ezekenn a helyeken maradéktalanul teljesit?Lehet,hogy a közvetlen munkatársai ugy tesznek,vagy mutatják,hogy szeretik,de majd akkor nézze meg őket, ha má
r nem fügnek öntől.KItól kapta ezt a dijat?Nem lehet,hogy oda- vissza osztás?

Akkor kapna tiszta képet, a saját teljesitményéröl ha meg merné klrdezni a

Hévizieket,hogy mi a véleményük, az ön teljesitményéröl?NAGYON LESUJTÓ LESSZ.

Ne féljetek

van nektek egy ragyogo tehetségetek,Halász G.A helikon rádióban elhanzottak szerint nincs az a kihivás amit ne tudna megoldani.A meglévő allásai mellé még javasoljuk .Aguamarin igazgató-i teendök ellátását,akkor talán biztosak lehetünk,hogy nem adják el,és igy talán a nap 24órájában kiélhetné magát a Héviziek rovására, a Kiskutasiak örömére.

Nagyon fasza gyerek lehet

Nagyon fasza gyerek lehet Halász Gábor. Egy-két hévízi hülye gyerek kurvára irigyli, sajnálja a sok lét Gáborunktól.
Akit ennyire átkoznak- az valamit tud. Csak azt nem értem miért nem jelentik fel - ha már annyit lop.
A névtelen rágalmak csak növelik népszerűségét és még jobban belehúz a kultúr-gagyiba.
Turul

Kedves Turul

Feljelenteni nem érdemes,mert jogilag minden rendben,sajnos ezek a BÖSZME Képviselök mindent megszavaztak,hivatalossá tettek.Embert az eszéért szoktak irigyelni,apénz fogyóeszköz.Láttam már Hévizen kiskirályt most a béka feneke alatt van. Ezek az emberek nem tudják hol a határ.Sajnos a vezetök közt sok ember előre helyezi a saját érdekét,a közösség érdekével szembe.Ngy ur a pénz,ha valamelyik képviselő merne szolni,kiesne a vissza osztásból.

Azért ez...

Azért ez ebben a formában így nem teljesen igaz ! Az igaz, hogy a képviselők megszavaztak egy keretösszeget, de annak a felhasználásáért és annak mikéntjéért a felhasználó felel.Bőséges indok lenne a feljelentésre, ami megállná a helyét.

Azért ez

Csak ehhez egy t...kös hévízi kellene !

vicces

Itt kábé 25 ember beszélget egymással:)))) Fortyogjatok csak. A kollegák mondták hogy menjek már fel erre a mocskos oldalra. Itt vagyok. Akit basztattok, azért basztatjátok, mert a térdéig nem értek. Vele dolgozok a rádióban több mint két éve. Nem könnyű faszi, de tőle lettem normális müsorvezető, bár sokszor lecseszett. Végigolvasva a szaros irásaitokat, tudom, semmi szüksége a koszos kis hévizi pénzeteket ellopni. Én gratuláltam neki a dijához, mert nem láttam és nem dolgoztam még olyan emberrel, aki olyan eszes,erős lett volna mint a Halász. Buta tuskók vagytok sajnos és ez olyan kár. egy ilyen fasza városhoz ilyen kultúra kell, nem a koccintós bor meg a filléres fos zenebona.

Vicces, hogy neked

igazad is lehetne. Csak sajnos a stílusoddal (na meg a helyesírásoddal) ellentmondasz saját magadnak. Úgy látszik, még van tanulnivalód. Addig viszont "pofa súlyba", ahogy ezt régen mondták. Nem tudom, melyik rádió lehetsz, nyilván nem ok nélkül nem hallgatom.
Éva

A TE BÁTOR

FŐNÖKÖD megtette azt amit még senki nem mert hévizen,felhatalmazás nélkül hivott le pénzt,ehezz bátorság kell nem ész,ha olyan okos lenne mint leirod eddig nem ment volna el. az okos ember tudja hol kell megálni.Kiváncsi leszek mikor feljelentésre külső vizsgálat indul mi fog kiderülni?A belső vizsgálat anyi mint a volt MIÉp tagok közti beszélgetés,ami anyit jelent mjnt a semmi.Ja te egy öntelt önértekelő magával megelégedett dörzsgép vagy,a kézfejeden már lassan csak csont lessz a sok dörzsölésről.

Ehhez nem bátorság kell, hanem pofátlanság!

Nagyon jól tudja, hogy azt csinál, amit akar!
Papp Gáboréknak sem tudásuk,sem bátorságuk,sem tehetségük, sem akaratuk nincs arra,hogy ezt az embert megállítsák! Feljelentés hogyan lenne,hisz hétpecsétes titokként kezelnek mindent,ezért ordította le Papp Gábor a Naszádost!
Aztán,ha kiborulna a bili,sokan be@oznák magukat és azért Halász Gábor nem vinné el szolidaritásból a balhét!

Pedálozunk, pedálozunk?

Mi van pedálozol a főnöknek,hátha fizetésemelést kapsz? Azt,hogy normális műsorvezető vagy,azt ne te állapítsd meg,hanem azt a hallgatók tiszte megállapítani. Aztán,hogy kinek,mi a normális az bizony nagyon relatív fogalom,de ha te meg vagy elégedve magaddal, akkor minden rendben. Vagy mégsem?

Szóltál a főnöködnek ugye,hogy te voltál az a nyálgép,aki dicshimnuszt zeng róla és reméld,hogy díjazza is! Csak egyet nem értek,miért nem maradt ez az ember a színészmesterségnél és mit keres itt vidéken,ebben a "koszos" kisvárosban?Ahogy te felmagasztaltad már minimum Hollywood-ban lenne a helye!

//vicces// Kulurálatlatlan,BUNKÓ!

Te mi sz...keresel itt a megnevezett személlyel egyetemben azt tényleg nem lehet tudni.
Ha a kollégáid is ilyen bunkók "mint te" akkor milyen lehet az egész BAGÁZS?
Ilyen bugyuta vezetőkből van sok,ezért tartunk itt.
//egy ilyen fasza városhoz ilyen kultúra kell//
Fasza kultúr "EMBEREK" vagytok az biztos.
Csak egy kérdésem van mi a faszt kerestek még mindig itt?? Takarodjatok a kultúrátokkal egyetemben oda ahova valók vagytok! (PÖCÉBE)

Bátor hévizi

Hévizenn mindenki a másikra vár,várják a sült galambot.egykét hozászólás már volt a Héviziekkel kapcsolatba.Csak sirni tudnak,pontosan ezt érdemlik.Birka nép a pásztor ugy tereli öket ahogy és amerre akarja.

Volt már feljelentés, nem is egy!

Úgy elsikálták, ahogy a nagy könyvben meg van írva! Uólag éppen azok segíttettek papírokat "gyártani", akiknek a vizsgálódást kellett volna végezniük!

Volt már feljelentés?

Miért nem kérnek feljelentési tanácsot a Gábortól? Ő tudja , hogyan kell!
Minimum három példányban, egy a Hatóságnak, egy a kormánypárti médiának, egy az ellenzéki médiának, és a feladóvevénnyel a kézben egy azonnali sajtótájékoztató!Ha lukra fut akkor sincs probléma, a kudarcról már nem kell ekkora felhajtás.

Melyik.idöszakban

volt feljelentés,és milyen ügyben? Légyszives sorolj fel néhányat.

Pl a gameszos kiskirály

magáncélra használt szolgálati autó, köztéren kivágott fák ellopása visszaesőként amiről a hévizi tv is tudósított. A vizsgálatot elsikálták vagy nem tájékoztatták a hévizieket. Mindenesetre úgy tudom ez a kiskirály állásába került. Az hogy a rendőrség nem talált kivetnivalót folytatólagosan elkövetett nagymennyiségű - sok köbméter- fa ellopásába ,miközben egy cigányembert egy marék rőzséért is bevisznek, nos ez a Pintér Műveket minősíti.

Nem szeretném

védeni Király Lászlót,de ha vele szembe problémám merült fel,vele meg lehetett beszélni.
A Hévizi tv És a Hir tv sok mindenről tudositott,ami később bebizonyosodott,hogy nem igaz.Vedd a fáradságot,,bizonyosodj meg az ügyek kimenetéről és járj utánna,és ha képbe vagy máris vitaképes leszel.Arra még a sokat szidott Vértes sem vetemedett,hogy a mi pénzunkből fizetett autót lefoliázza,hogy ne lássa a pórnép ki használja.NA a Pintér müvek mintha a Fityus és bandája emberei lennének nem?

Csak egy....

Hévíz Szinpad Egyesület "javára" gyüjtött "támogatás" !? Az ügyészi eredmény? Ugyan szabálytalan,de mégsem!

Mit keresnek

ezek a hozzászőlások ennek a balfasznak a hozzá szólásai között?Itt ezzel a kretén nagyképü pici huszárról irjatok.

Tisztelt Halász

KI MIT Hol KITŐL MIT KAPOTT MIÉRT KAPTA?

A helikon rádió..

müsorát halgatva felmerült bennem a kérdés,ezt nem a HALÁSZ G. irányitja?

Elég sokáig tartott az eddigi munkahelyek felsorolása,Meghalgattam volna ,hol meddig tevékenykedett,nem véletlenül nem munkát irtam.Honnét miért kellet távozni.Rohadt nagyképüen hangzottak a szavai.idézem MINDIG ODA HIVNAK AHOL MÁR MÁS NEM BOLDOGUL,a lényeg ez volt.Ön szerintem egy nagyképü fráter.SZerintem Héviznek még senki nem ártott enyit ,Mint a két MIÉP-es jómadár H.G és P.G.SZerintem önök még hallomásból sem ismerik a munka kifejezét.Kivánom,hogy legyen alkalmuk megtapasztalni.

Nem "lehet", hanem az!

Igen! Visszaosztás! Megjutalmazzák magukat és egymást az elvtársak!

Az a kultúra, hogy cirkuszt csinálunk egy városból? Az a kultúra, hogy kivéreztet egy várost? Az a kultúra, hogy az egregyi szüreten a Kaczur Ferivel - jó pénzért - zsűrizi a főzőverseny kirendelt tagjait? Az a kultúra, hogy egyesületet alapítunk, hogy legyen a polgármester feleségének is elfoglaltsága,fizetése,lehetősége kincstári kártyával tankolni az autót? Az a kultúra, hogy egy kedves, nyugodt, csendes, elegáns kisvárosból, sikerült egy zsibvásárt,egy hangoskodó,dübörgő,zajos cirkusszal teli települést csinálni?

Mire lejár a ciklus, le lehet Hévízen húzni a redőnyt! MEGCSINÁLTÁK, kitüntetés jár ám érte!!! Hol??? mindenkinek a fantáziájára bízom!

Csak nem...

a rácsosra gondotál? Reméljük mind a megérdemelt helyén fogja végezni.Majd takarodó utánn hangos daj dajozással fogjuk szorakoztatni öket.Csak ők nem választhatnak a távozás vagy maradás mellet, mint a mostani Hévizre pihenni érkező vendégek,sajnos nagyon sokan megjegyezték örökre elkerüljük Hévizt mert a pénzünkért pihenni szeretnénk,mint azt megszoktuk nem a 14 nap alatt 6 nap dübörgést halgatni.Hogy képzelik Héviz Jó hirnevének tovább örzését.

deja vu

érzésem van. Mintha Vértes díszpolgárrá avatta volna és kitüntette volna alpolgármesterét Szendrődit, majd Szendrődi kitüntette és díszpolgárrá fogadta volna Vértest.

Köszönjük!....

Minél előbb elhúzhatnának a jó fenébe Papp Gábor, Halász Gábor, a 3 ! Alpolgármester és a Képviselő-testület minden tagja, mert tönkreteszik teljesen Hévíz városát, az összes seggnyaló azért a havi rohadt pénzért és még ami a zsebükbe mellékesen belecsúszik!!!
Meg kell nézni, ezek mindannyian betegek! Megvásárolták a Végvári féle szinte romos házat a Zrínyi út 1-ben, mert ebben Gelencsér Béla képviselőnek is volt érdekeltsége, így végre a pénzéhez jutott. Eddig sem volt túlságosan rendezett, de most 1 m magas gaz van az udvarán a bezárt kapuk mögött! Csak így tovább hévízi városvezetés! Majd megkapjátok a magatokét a választóktól. Ha lenne valamelyikőtökben is némi gerincesség, már lemondtatok volna néhányan. Vagy még mindig ennyire csábító a zsíros fazék?!

Látom komplex gondolkodás nem nyomja az agyadat

Attól a ténytől hogy a Gelencsérek soha nem veszik fel tiszteletdíjukat attól a ténytől ne zavartasd magad. Minden hónapban más rászorulónak utalják át -ők azt se tudják kinek a hivatal intézi. Nem kell a megélhetési képviselőket összekeverni az önzetlen tenniakarókkal.

Önzetlen Becsületes

Szeretnélek figyelmeztetni a becsületesség ott kezgődött volna,ha a rózsakert bérlésekor lemond.Lehet valami jogszerü attól még erkölcstelen.Ami eddig a városban történt az szerinted mind jó és azt hiszed a Gelencsérek, egyet értenek vele,a fenéket,csak nem mernek ellen szólni.Én még nem láttam a testületi ülésen szavazást amikor nem vagy tartózkodtak volnavalami megszavazásától.A FIZETÉS számold ki az 50-60.000.000-os telekvásárlás,arengeteg rendezvény,hány száz évi fizetésük lehetne.A FAGYI még mindig visszanyal. Üdvözöl egy nagyon régi Egregyi.

Önzetlen Becsületes

Szeretnélek figyelmeztetni a becsületesség ott kezgődött volna,ha a rózsakert bérlésekor lemond.Lehet valami jogszerü attól még erkölcstelen.Ami eddig a városban történt az szerinted mind jó és azt hiszed a Gelencsérek, egyet értenek vele,a fenéket,csak nem mernek ellen szólni.Én még nem láttam a testületi ülésen szavazást amikor nem vagy tartózkodtak volnavalami megszavazásától.A FIZETÉS számold ki az 50-60.000.000-os telekvásárlás,arengeteg rendezvény,hány száz évi fizetésük lehetne.A FAGYI még mindig visszanyal. Üdvözöl egy nagyon régi Egregyi.

Ettől, most el kellene ájulni?

Ettől most el kellene ájulni?

Tudod mit?
Inkább vegyék fel a tiszteletdíjukat és ennek fejében a VÁLASZTÓIK és a VÁROS ÉRDEKEIT képviseljék!

Merjenek végre nemet is mondani és merjenek ellenszavazni és kritikát megfogalmazni!
Addig,mind mindezt nem teszik, addig nem többek, mint a többi megalkuvó, birka módjára bólogató elvtársaik.
Addig amíg asszisztáltak és asszisztálnak ehhez a pénzszóráshoz,ehhez a felelőtlen városvezetéshez,ehhez a kótyavetyéhez, engedik eladni a város vagyonát, az Aquamarint, nem különbek a többinél, bármennyire is jótékonykodnak!

Irigykedünk?

Irigykedünk? Irigykedünk?...

A fent megnevezett..

emberekre,esetleg az olyan korlátolt agyu emberek tekintenek tisztelettel ,akinek felmerült a fejében,hogy ezeket a gátlástalan embereket irigyli valaki.Közülük soknak már a rokona is letagadja, hogy rokonságba lennének.IRIGYELNI MÉG A NAGYOT ALKOTÓKAT SEM SZOKTÁK,HANEM INKÁB TISZTELNI.Na ezeket az embereket nincs miért tisztelni.

Hülye ember, hülye...

megyilvánulása!!!

Buta gyerek.

Nem irigység a Város és a te jövőd féltése.

Akkor mégsem..

érdek nélkül vették meg parkolónak,sokan rebesgetik, hogy az egregyitemplom mögötti egyházközösségi terület haszon élvezői is a belső templomba járok lesznek. Normálissabb helyeken templom kertet csinálnak,vagyis fákat ültetnek,parkositanak.Nálunk hévizen a HŐSI HALOTTAK sirjai melett Buli központot terveznek.Már az egyház is beált a sorba?

Az érintett terület...

Az érintett terület az Attila út végén feltárt romkert folytatása, itt ér véget! Ez a régészeknek sokat mond! de semmi másra nem alkalmas, mint valóban bulizó helynek. Az előző ciklusban dolgozó városvezetésnek egy Hölgy felajánlotta az ott lévő ingatlanát, több mint 20 millió Ft-ért, de a testület pontosan fentiek miatt elállt a vételtől. A mostaniak úgy látszik mindent megvásárolnak! Vegyék meg a Dr. Babócsay utcában levő Szarka-féle telket is, az is a város szégyene ahogy kinéz, összedőlt pincével, felborult bitumenes hordókkal és méteres gaztengerrel! Akkor már majdnem teljes lesz a kép!

Papp Gábor kampányfőnöke volt!

Papp Gábor kampányfőnöke volt, majd kinevezte ezért a városvezetés a Művelődési Központ igazgatójává! Azt a határozatot, programot hajtja végre, amelyet a Képviselő-testület elfogadott és amelyhez pénzt rendelt! Ő is a csókosok közé tartozik, mint Horváth Tihamér a kehidakustányi Gyógyfürdő vezetője! Neki Egregyen ígért Papp Gábor zsíros falatot!

NEM, NEM............

a Horváth Tihamér az Aquvamarint veszi meg!!!!!!!!!!!!

Amikor majd.

Amikor majd Halász Úr lessz Papp G. kenyéradó gazdája akkor szerintetek mit csinál szegény megvezetett Papp G.Na nem polgármesterként képzelem,hanem valamelyik megmaradt /ha marad meg/ vállalkozásában.Milyen jól hangzana,müsor vezető Papp G.Papp G.-ból is lehet még seggnyaló vagy ez csak álom?

Amikor majd.

Még jobban hangzana SÁTOR VERŐ BRIGÁD.vezeti PAPP G.Reméljük Hévizen nem vernek sátrat,de akkor máris csődbe menne a cég,és nem huznának el a busba.

De, reméljük KISKUTASON!

Ide egyik sem kell!!!

És, ki állította össze a ....

programot, ki állapította meg, hogy mennyi pénzt kell hozzárendelni? Nem a képviselők, ők csak két kézzel birka módjára szavaztak - no nem menti őket - és helyeseltek. Ellentmondani? Ugyan már!

Határozat?Mo, azok megint csak megérnének egy-egy külön történetet! Nézd meg a honlapon! Botrányos,minden konkrétum nélküli semmi!Elfogadnak pénzügyi beszámolókat általános megfogalmazásokkal.Mi az,hogy pl.a sportkör,az Aquamarin,a TDM,a reptér beszámolóját a pénzügyi teljesítésről elfogadja?!Mit takar a teljesítés? Nyereséget,veszteséget,mekkora bevételt,mekkora kiadást,hogy áll a havi aktuális mérleg? Hogy viszonyul a tervezetthez képest?

Nem értem, hogy ez a....

képviselőtestület, ez a polgármester, ez a jegyző, ez a pénzügyi vezető, összességében ez a városvezetés hogyan van még mindig pozícióban akkor, amikor 7 millió tartaléka maradt az ország leggazdagabb városának!
Sikerült eltapsolni, elbulizni, elmutyizni többszázmillió forintot és meg vannak magukkal ezek az emberek elégedve?
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy mekkorára nőtt a hitelállomány és mekkora kötelezettségvállalások összege? Hányszázmillió az az összeg, amit a művházon keresztül kimentettek a város kasszájából!Ennyi tartaléka egy közepesen működő kisvállalkozásnak is kell,hogy legyen!
Hol voltak a "bölcs" képviselők, hogy engedték a tartalékot is felhasználni!?
Nem maradt annyi tartalék, hogy egy katasztrófahelyzetben segíteni tudjon a város a polgárainak,majd mennének segélyért Kiskutasra?

Uraim, Önöknek nyugodt a lelkiismeretük?

Már miért ne lenne.

Szerinted nem az a lényeg,hogy a nem ROKON nem SÓGOR-KOMA bagázs gazdagodjon? Most a Hivatalban NAGYITÓVALsem találsz Ismerős-Sogor-Koma-Rokon dolgozót.Külömben lelkiismeretuk már rég nincs.Azokat az embereket akik valakit valamiert támadnak,majd hatalomra kerülve még gyalázatossaban ugyan azt folytatják HITELVESZTETT embernek hivják.Ami véleményünre meg nagy ivbe SZARNAK. Ajánlom olvasmánynak a 2010-es Testületi ülések jegyzőkönyveit,talán a Képviselők is vissza olvashatnának belőle,és szembe találkoznának saját fröcsögéseikkel.

És még mindig nincs vége!

.... a buli folytatódik! A pénz elfogyott, a tartalékot is felélték, de bulizunk a maguk szórakoztatására és gyarapodására!

Senkiben a döntéshozók között nincs annyi kurázsi, hogy az asztalra csapjon és azt mondja,hogy elég, ehhez nem adom a nevemet és nem erre választották!

Uraim, hol van a felelősség vállallás,hol van a lelkiismeretük? Önöket nem azért választotta meg a város,hogy jó gazda gondosságával kezeljék a közpénzeket és a felelőtlen döntések,költekezések ellen felszólaljanak,tiltakozzanak és megálljt parancsoljanak végre!

Szégyen,hogy üres a kassza és ennek ellenére Önök továbbra is két kézzel hagyják kifele szórni a pénzt?
Ki ez a Halász Gábor,akinek nem lehet ellent mondani,nem lehet felelősségre vonni, nem lehet innen visszazavarni a sleppjével együtt Kiskutasra és szórja Kiskutas pénzét! Nem ő az egyetlen és pótolhatatlan művelődésszervező, vagy akkora panama, hogy visszaszólhat " ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek mesélni"!

Régi párt társ

A MIÉP-es mult őssze köt.Valamelyik blogon olvastam ,elég szar véleményel vannak roluk a régi párttársaik.Amenyiben horgász nem halászik a zavarosban és nem zabrál el mindent mások elől akkor a nagy család is éhes marad.

Hát igen a sátrakról nem

Hát igen a sátrakról nem is beszélve mindegy hogyan csak ki lehessen menteni a pénzt a városból.

Hát persze!

Hát persze, hogy végre kiderül itt a sátorpanama! Halász kilopja a vagyonőrök zsebéből a pénzt! Ha egy napi őrzésből (úgy mondják Keszthelyen, hogy kb. 50 ezer forint)Halász elkéri, sőt elveszi mondjuk a 20 százalékát a keszthelyi cégtől, akkor napi 10 ezer forintot zsebre tesz. Vagyis lazán megkeres egy rendezvényen 30-40 ezer forintot! Ezt az összeget aztán elosztja a szemet hunyó kollégáknak is, hogy kussoljanak a manőverről. Aztakurvaéletbe! Ezek a szemetek direkt Keszthelyt segítik!
Én nem tudom ki ez a rajzolthajú madár, de megdöbbentő, amit írt.

Mutyi?

Ki mondta,hogy nevetséges pénzért dolgozz nekik? (érdemes megnézni őket, egyik szerencsétlenebb mint a másik) te,hogy nézel ki a rajzolt hajaddal,S- Tónikám!!!

mutyi akkor is van, ha

mutyi akkor is van, ha tetszik ha nem... mindig is volt, mindig is lesz, az a nem mindegy, hogy mennyi az annyi? Legyen mindenkinek jó, vagy csak egy valaki zsebe dagadjon??? Jelenleg Halászé már repedezik... valakinek féket kell rakni mert ez ahogy jött, úgy megy mi meg voltunk és maradunk is Hévízen!

Csak remélni...

lehet,hogy megy,de valoszinübb, hogy viszik.Szegény szinésznek sem volt jó.Anyira buta,hogy azt hiszi érinthetetlen a PG-al karőltve.Nem tudják mikor kell abbahagyni. Igaz nekik már most is késö.Anyi gazságot követtek el ami már megér pár pihenéssel és gondolkodással tőltőtt évet.

mint ahogy az elődeinek is kellett volna pihenni

egy pár évet hűvösben. De nem kell,mert ez a következmények nélküli ország. Ha az előző gamesz vezető tetten ért lopását a rendőrség elsikálta , innentől szabad bármit megcsinálni.

Gamesz vezetö.

Mit gondolsz a Vértesnek miért kellet idulni,és nem lépett vissza.Mert csak igy nyerhetett P.G.Az igéretek ellenére hány feljelentés történt? Mutyi volt az egész a Hévizieket jól megvezették.Remélni tudom ez mégegyszer nem fordul elő.és lesznek következményei a GÁTLÁSTALAN HARÁCSOLÁSNAK és HAZUDOZÁSNAK.Rajtatok múlik.

Amiért nem lépett vissza...

Csak nem azt a gesztust hálálta meg a Papp Gábor most azzal, hogy igen "jó" áron megvásárolta az önkormányzat a Vértestől a volt egregyi TSz irodát?

ÉRTÉK ARÁNY

A TSZ iroda megvásárlása talán még érték aránybad történt. Mivan az 50 000000 Ft-os telek vásárlással? A kerámia üzem és Vértes birtok megvásárlására azért volt szükség.hogy továbra is kiélhessék a rendezvény MÁNIÁJUKAT. A bontáson is lehet szakitani,ha csókos végzi a bontást. A hullám pala veszélyes hulladék minden belefér az elszállitásba.Az EGYHÁZ közösségi területér mit ad az egyháznak,uganis az ő területük nélkül az elöbb emlitettek semmit sem érnek.

Számít az, hogy a megvett területek...

mit érnek? Az 50.ooo.ooo-os területért nem ennyit, hanem 80.ooo.oooo-ót fizettek. Miért is? Hogy legyen egy gaztengerünk?
Nem kell ezért vásárolni van anélkül is,lásd pl. a kiserdőt a város közepén! Botrányos!!!

Hévízen ugyanaz ment

Hévízen ugyanaz ment kicsiben Vértes-Papp cserével, mint Budapesten nagyban a Demszky-Tarlós cserével. Mindenki tudja, hogy az előző polgármesterek annyi mocskosságot elkövettek, hogy egy normális jogállamban életfogytot kapnának, de itt szépen elsinkofálnak nekik mindent, nincs és nem is lesz itt semmilyen elszámoltatás!

Keszthelyen is

Keszthelyen is (Mohácsi-Ruzsics )Gyenesben is (Szalóki-Gál) ugyan az!

Hol itt az ESZÁMOLTATÁS!

Mindenki tudja, még se tesz semmit.

Mint a birkák tűrnek az "ZEMBEREK".

Ratyi Gábor...

igen ez az ember , aki a menő tv sorozatban ratyit játszott, az életben sz@rházi, de ezt nem játssza.

Igen ezt

nem játsza.Volt kitől tanulni ezt az aljas viselkedést.Addig bohockodott amig a mentor CS.I.fogta a kezét.Jó tanuló volt P.G.-al együtt.Ténykedésükröl kérdezz Z-eg közéletben jártas embereit.Sokat tudnának mesélni a páros viselt dolgairól.

No, akkor mesélj!

Ne célozgass! Mesélj!

Nagyon kiváncsi vagy?

Amenyiben kiváncsi vagy küldhetnék neked egy csokorra való képet róluk,ami nagyon kiábránditó lenne számodra.Anyira nem tartom a köpönyeg forgatókat,hogy egy percig is foglalkozzak velük.Egy volt párttársuk.

Nem szeretnék

pontos adatok és idöpontok nélkül irogatni. Igérem pontos informáciot fogsz kapni, a bulikról,masok földbe dőngőléséről és lejáratásárol.A fröcsögő száju megnyilatkozásokrol.Igéretek benemtartásárol.Nem az előző hozzászólotol,hanem egy Zalaegerszegi lakóstol Puszillak Gábor

Továbbá

És azt ki kérdezi meg tőlük, hogy a sok sátor bérlése éven át mennyibe is kerül a hévizieknek? És nem csak a fidesz imádóknak. Jó kis üzletet üttött nyélbe ez a banda az erre a célra hirtelen megalakitott társaságával, amelytől nagyon jó áron "bérbe veszik" a sátrakat. Ezek nem lacafacáznak holmi nokiás dobozzal. Dörzsölt egy banda ez. Minden törvényes. Próbálja valaki vitatni! Remélem rövidesen számon lesznek kérve.

Számonkérés

Még nem nőttél ki a mese korból,hogy számonkérést vársz.Afelettes szervek jelenleg aszisztálnak és a Város jogilag felelős emberével együtt falaznak ennek a tisztességes,becsületes társaságnak. Mit gondolsz a telekvásárlás TIZSZERES áron aszisztálás nélkül megtörténhetett volna. Szeretnéd tudni megyi pénze van a városnak? Hát ha jól tudják a hivatali informátorok szinte semmi.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel