[Kapcsolat] Hír TV Célpont - Hévíz Gyógyfürdő és Hegedűs Lajosra vonatkozó helyreigazítás

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Kedves Admin!
A Hévízi TV képújságját néztem az imént és megtaláltam rajta egy a Helikon Portál olvalsóit is érdeklő témájú oldalt, és mivel több embertől is hallottam, hogy nem lehet megtalálni sehol ezt a szöveget.

A Célpont helyreigazításának teljes szövegéről van szó, amelyet legépeltem önöknek, amennyiben úgy ítélik meg, hírként fel lehet tenni.

Üfvözlettel, elkötelezett olvasójuk,
Feri
------------------------------

A Hévízi TV képújságában olvasható a Hír TV Célpont című műsorának 2010. június 18-21. között sugárzott helyreigazítása, amelynek teljes szövege a következő:

Helyreigazítás

2009. július 10-én sugárzott adásunkban a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Non-Profit Kft-re és Hegedűs Lajos főigazgatóra vonatkozó riportunkban

* Azt a valós tényt, hogy a Reumakórház „D” osztályát 2007-ben közbeszerzési eljárás alkalmazásában felújították, hamis színben tűntettük fel, amikor olyan látszatot keltettünk, hogy egyetlen pályázatra 45 millió forint helyett 111,4 millió forintot fizettek ki. A valóságban 111,4 millió forint kifizetés nem egyetlen, hanem több beruházás együttes ellenértéke volt.
* Valótlanul állítottuk, hogy a kft egy új épület és két régi épület rekonstrukciója az általa megbízott műszaki ellenőr ellenőrzésére kötött volna újabb szerződést. A valóságban a második 6 milliós szerződés projekt-menedzselésre jött létre.
* Olyan hamis látszatot keltettünk, hogy a kft és Hévíz város sportköre között jogsértő kapcsolat állna fenn. A kft bérleti szerződés által jogosult a sportlétesítmények használatára, a bérleti díjat, a közüzemi számlákat és a továbbhasznosítás költségeit fizetik.

2009. szeptember 4-én sugárzott adásunkban a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Non-Profit Kft-re és Hegedűs Lajos főigazgatóra vonatkozóan

* Valótlanul állítottuk, hogy a gyógyfürdő adósságállománya jelenleg több, mint ötmilliárd forint. A valóságban a fedett fürdő és terápiás centrum bővítését és rekonstrukcióját az Európai Unió másfél milliárd vissza nem térítendő összeggel támogatja, a hiányzó 3,5 milliárd forintra a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft banki hitelszerződést kötött, ami alapján hitelt még nem vett fel.
* Valótlanul állítottuk, hogy a gyógyfürdő vendégszáma folyamatosan csökken, miközben a kiadott VIP belépők száma nő.

A fenti kiigazítást...

legalább olyan kivitelben kellett volna Papp Gáboréknak közzétenni, mint a 20 éves jubielum alkalmából közzétett saját "nagyságukat" dicsérő kiadványt. No, akkor mellé tehették volna a saját kudarcaikról - feljelentgetéseik eredménytelenségei - szóló krónikát is. Így lett volna krónika, a krónika!

Akkor most Papp Gábor...

megteszi, amit ilyen esetben meg szoktak tenni?Az őt támogató slepp is tudja,hogy mit várna el tőlük az etika?
Papp Gábor volt,aki az akkori riportban főszereplőként előadta a valótlant!
Most vajon vállalja-e az akkori hazug állításainak anyagi-,és erkölcsi következményeit?! Hogy a FIDESZ szlogenjével éljünk: " AZONNAL TÁVOZNIUK KELLENE A KÖZÉLETBŐL"!

Akkor most Papp Gábornak...

azonnal távoznia kell a közéletből !

Na ezzel semmi baj a sajtó

Na ezzel semmi baj a sajtó helyre igazítás nem anulál egy nyomozást. Ettől még simán viszik őket a sittre.

Ugy látom..

Ugy látom, nem nyugszik a Hévizre betelepült ponyvairó. Többször is tanuja voltam rágalmazásainak. Ő egy kemény fideszes most, amiért Papp Gábor elvtárs ki is tüntette. A multban nem lehetett valami nagy ellenálló, hiszen tanulhatott, csak most ugye másért jár a lóvé, mint akkor.

KIT is?

Akkor most kit visznek a sittre?

Ha jól tudom

Hegedüst minden vádpontban felmentették, és ha van csöpp esze, akkor most hitelrontásért kiperli a gatyájából is a valamikor az "ország leggazdagabb", de mostanra 2 év alatt eladósodott városát.

A rágalmazáshoz

Nagyon remélem, hogy Dr Hegedüs Lajos egy sztárügyvéddel Papp Gábort és a köréje csoportosuló ingyenélőket kiperli az összes vagyonukbol, hogy örökre megtanulják: a gazemberség az gazemberség mégha nemzeti szalaggal is van átkötve.

Szurkolok Dr Hegedüs Lajosnak ,mert rendes ember !

Én is remélem ,hogy pert kezdeményez Papp Gábor ellen és kártérítést fog nyerni ,
amit szívből kívánok neki ,azokért a gátlástalan rágalmakért ami érte és az
állásába került !Ígérem ,hogy figyelemmel kísérem az ügyét !Arra biztatom ,hogy
tegye minél hamarabb !!!

De mindezt személy szerint...

Papp Gáborral és a feljelentőkkel szemben tegye,hogy egy életre megtanulják,nem lehet következmények nélkül rágalmazni és egzisztenciákat tönkre tenni.
De ezt úgy tegye, hogy a választások előtt még eredmény szülessen és minden hévízi választó értesüljön róla azért, hogy az ilyen fajta emberek többet az önkormányzat közelébe se kerülhessenek.

Felelős !

Vajon érdekel-e. valakit, hogy Ma : ezért nincs felújítva a Téli Fürdő, nem készült el a rekonstrukció 3. szakasza, hogy ezért vettek el minden szociális juttatást a dolgozóktól, Vajon ki felel mindezért? A pesti sleppért, az elkúrt 900 millióért. Ki állítja már meg végre ezt az eszelős szivaros ámokfutót?

A hévizi kórház mindig

A hévizi kórház mindig alakít valami szabálytalant és embertelent, most az A osztályon lévő főnővért "áthelyezik" egy másik osztályra holott már régóta ott van mint nővér, pár hónapja főnővér, mindenki szereti a dolgozók, a betegek,
csak az a baja, hogy ápolási igazgató barátnője kinézte magának az A osztályt ezért kell mennie. De természetesen minden rendben van. Amig ilyen szemétségek megtörténhetnek addig ebben a kórházban soha sem lesz nyugalom és jó érzés dolgozni.
De a barátnőnek R.né K.-nak sincs bőr ott ahol kéne, mert odamer menni ahol mindenki utálja. Igaz, nehéz találni számára olyan helyet ahol nem, mert közutálatnak örvend.

Céltalan beruházás uniós pénzből.

jj Olvastam a Magyar Nemzetben a " Kidobott uniós pénzek"-ben a rosszúl felhasznált beruházásokról. Érdemes lenne megnézni az egri Lidl mögötti út és járda épitést,amelynek semmi funkciója nincs. jeger41@citromail.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel