Keszthely Bíróságának nyilvánosságáról (videó+írat)

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Keszthely Bíróságának nyilvánosságáról

Hiába no – kisváros vagyunk. Nálunk nem szoktak emberek csak úgy „kíváncsiságból” tárgyalásokra járogatni, így vidéki bíróink sem igazán tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, ha érdeklődők jelennek meg egy-egy alkalommal a teremben.
Értem aztán azt is, hogy Pesten főleg Magyar Gárda pereken tumultuózus jelenetek is lezajlanak, de ez akkor sem ok arra, hogy bíróink félelemből leigazoltassák és lajstromba szedjék a megjelenteket.

Történt, hogy a 66 napot az egerszegi börtönben töltő Kossuth-téri tárgyalására mindenféle különösebb szerevezés nélkül megjelent mintegy féltucat-tucat ember.

Mivel a videót a bírónő később jogszerűtlennek minősítette és a kamerát azt követően állíttatta le, hogy annak készítőjét mindenféle /pontosan nem tisztázott/ jogi következmények vállalásával intette, így csak azt a részt hozom nyilvánosságra ahol a lastromozást elrendeli:

Illetőleg a bíróság elnökétől erre a "panaszra" várjuk a választ:


Sólyom László

Sólyom László köztársasági elnök rövid nyilatkozatot adott a Parlament folyosóján a sajtónak. „Nyilván hallották a jó hírt: a Legfelsőbb Bíróságnak van elnöke. Ez nagyon nagy öröm számomra, hiszen egy egy éve méltatlanul húzódó probléma most megoldódott […] Abban is biztos vagyok, hogy a következő hat év közéleti klímáját, egész Magyarország állapotát jótékonyan fogja befolyásolni, hogy Baka András a Legfelsőbb Bíróság elnöke. És van még egy pozitívum: ma végérvényesen véget ért a Lomnici-korszak.”

http://hvg.hu/itthon/20090622_solyom_laszlo_lomnici_zoltan_baka_andras.aspx

Tomcat bombapere 6 óra videó

http://allamrend.freeblog.hu/files/html/banner/tomcat_bombaper_video.html

Ha ezt föl lehetett tenni,

Ha ezt föl lehetett tenni, akkor a keszthelyi tárgyalást miért nem töltitek föl???

János! Mi van ezzel az

János!
Mi van ezzel az üggyel??? Csak nem "lebeszéltek" róla? Közeleg a dec. 9....!

Jujj ez egy nagyon hosszú,

Jujj ez egy nagyon hosszú, kacifántos és összetett történet (emberrablással, lakásmaffiával, számtalan bal-jobboldali politikától független jószándékú ember segítésével, stb..stb..) ezért is írok róla nehezen mert roppant-roppant sok.
De megkísérlem.

A történet itt a portálon valahol ott fejeződött be, hogy a magánvádló pénzt kért.
Ez anno úgy történt, hogy egy pesti barátom felvetette, hogy mi lenne, ha megkérnénk a feljelentőt vonja vissza az ügyet és akkor Nyári fogvatartása is indokolatlanná válna. Akkor már 40napja volt börtönben és még ha igaz is lenne az amit a feljelentő állít már akkor is megbűnhődött.
Azonban mindannyiunkat meglepve erre a feljelentő nem azt mondta legrosszabb verzióban, hogy Ő akkor is haragszik és Nyári szenvedjen csak, hanem azt, ha kap pénzt –persze szigorúan csak a költségeire- akkor, csak akkor visszalép.
Én ekkor beszéltem egy nyugdíjas Somogy megyei bíróval (akivel egészen más miatt azt gondolom nagyon jó a nexusom) aki egyrészt azt mondta, hogy ez a „pénzt kér” nagyon nagy gáz, ezért nagyon meghurcolhatja egy tisztességes bíróság - viszont arra is figyelmeztetett, hogy azért mi is legyünk észnél nehogy mi kerüljünk bajba. Ugyanis jogilag akár fordítva is elsülhet mint a valóság.
Mi pontosan ezért erről az ajánlkozásról csináltunk egy videófelvételt (hogy mi véletlen sem fenyegettünk és a pénz sem mi tukmáljuk) és ezt ugye aztán a keszthelyi eljárást lefolytató bíró felé hivatalosan jeleztük is.
Keszthelyi bírónk azonban a kis üvegbúrácskájából egészen buta gondolatokra jutott. A tárgyaláson az történt, hogy a feljelentőt kezdte el faggatni, hogy mi fenyegettünk-e.
Persze a feljelentő hazudni nem hazudhatott, így a tárgyaláson többször is elismerte ő kérte a pénzt és mi szépen beszéltünk vele – de bírónk nem kapcsolt. Keszthelyi bírónk sablonos előítéletét nem volt képes leküzdeni.

Aztán másik fordulat volt még ugyan ezen a tárgyaláson, hogy Nyárinak az élettársa nem volt jelen. Ugyanis Őt meg időközben a rokonai elrabolták. Persze Nyárit mikor kiengedték bement a keszthelyi rendőrségre, de ott meg a hülye ügyeletes tiszt nem hitt egy börtöntölteléknek így segítséget sem kapott. Ez az ügy meg úgy folytatódott, hogy a Főtéri tüntetések vezetője, a Horváth Józsi (akire nem tudok találóbb jelzőt, mint hogy egy igazi „jó ember”) és pár barátja segített úgy a családon, hogy mikor Nyári felesége vitte az iskolába a közös gyereküket, akkor kis igazgatói segítséggel és rendőrséggel való fenyegetőzéssel szabadították ki az őrzővédősök kezei közöl a fogvatartott élettársat.
Ezt követően persze tettek a keszthelyi rendőrségen ismételten egy bejelentést arról, hogy mi történt, de ekkor meg begazoltak a keszthelyi rendőrök, hisz ekkor meg ugye már arról volt szó, hogy egy valós emberrablási ügyben ők elmulasztották a kötelességüket.
Ez az ügy tehát azóta ott tart, hogy most Bertalan kapitány kiscsicskái igyekeznek elkenni a történteket.

Viszont megint nagyot ugorva és számos részt kihagyva: közben kiderült az is, hogy amíg Nyári börtönben volt, addig a gyermeke anyukájával elrablása alatt aláírattak egy ingatlanról való újabb lemondásos papírt is.
Ez az ügy meg egészen pontosan úgy van, hogy az a manus aki eredetileg is feljelentette Nyárit (ugyan az aki tőlünk pénz kért) korábban már egy kétszázezres összeggel megterhelte az élettárs 3 db Sümeg melletti ingatlanát és egy Keszthely Nagyváthy utcában találhatót is.
A Sümeg melletti ingatlanoktól Nyáriékat már a nyár folyamán sikerült megszabadítaniuk, most ősszel Nyári fogsága alatt csak ugyan arra az egy darab tartozásra hivatkozva(!!) a keszthelyit vették el. Nem sámli! Mindezt pár százezer forint tartozás miatt!
Ebben az ügyben meg egy helyi liberális barát próbált sokat jönni-menni, de az irat azóta jogerőssé vált, aztán az ügyészek is úgy látszik szarnak a történetre, jelenleg ez tehát csak odáig jutott, hogy gyakorlatilag már az összes iratot sikerült begyűjteni de még vizsgáljuk, hogy melyik keszthelyi ügyvédet és miért is kell nagyon-nagyon csúnyán meghurcolni.

Nos tehát ez az egyik szál, Nyáriék története – roppant nagyokat ugrálva.

Aztán van ugye a másik szál (amiról ez a topic szólna) ahol meg ettől a pupák keszthelyi bíróságtól kellene azt kivívni, hogy embereket egy tárgyaláson nem szedünk lajstromba és örüljünk ha egyik ember nem szarik se a másikra se a köz ügyeire.
Ebben a konkrét ügyben azonban én meg most még gondolkodok, hogy mit lenne okos – mert még nem döntöttem.
Ugye a bíróság elnöke a fenti „panaszomra” nem válaszolt, így most megint nálam a labda.
Lehetőségem lenne, hogy átlépek az elnökasszonyon, és erőből elkezdem őket csesztetni magasabb jogszolgáltatási pontokon, de én azt gondolom, hogy csak buták és hülye előítéletesek (pl. hogy megfenyegettük-e a vádlót ez is arra vall, mert csak sablonos bíró gondol arra, hogy fenyegetik a tanúját egy kisvárosban és csak butának nem jut eszébe, hogy ha sok ember mondja akkor tényleg a feljelentő lehet a tróger) és ráadásnak bíróink még sarokba is vannak szorítva. Hisz mi a nyavaját lehetne nekik ebben a konkrét szituban okosat válaszolni? Azt, hogy sajnálják? Akkor hova a tekintélyük?
No szóval most lehet erővel tovább vinni az eredeti beadványomat, de az is lehet, hogy csak mi hibáznánk és csak a sarokban levő rókát késztetnénk feleslegesen harcra. Mert lehetséges, hogy a Keszthelyi bíróság azóta már sokat okosodott csak ugye cikis lenne nekik ezt be is ismerni, viszont lehet ha kapnak lehetőséget akkor ma már teljesen máshogyan csinálnák... Lehet, nem biztos, hisz nem tudjuk.
Így pl. én ennek a hétnek az elején még direktben azt találtam ki, hogy nem élezzük a helyzetet és adunk a Keszthelyi Bíróságnak még egy esélyt, és mondjuk elmegyek most én is erre a 9-ei tárgyalásra és rájuk próbálunk. A puding próbája az evés alapon. Azaz azt mondom, ha megint páran elmegyünk most már szervezve, és mondjuk most egy második alkalommal a bíró immár betartja a szabályokat és nem akarja az embereket lajstromba szedni és a közönség soraiból még a videót sem tiltatja le – akkor ugyan hallgatólagosan de elértük, hogy nem gátolják már helyben a bíróság nyilvánosságát – így ebben az ügyben nincs is további célja a mi keménykedésünknek.
Azonban azóta ezzel a megoldási ötletemmel meg az történt, hogy – huu most nagyképüsködöm – pont a tárgyalás időpontjára hívott meg lakására 90-es rendszerváltásunk egy nagyon emblematikus alakítója ebédelni. (mellesleg ő meg pont azért erre a napra hívott, mert azt tudta, hogy előtte nap amúgy is Pesten leszek elfoglalt, így cca már az is nagy megtiszteltetés részemre, hogy ehhez az én elfoglaltságomhoz igazította a meghívását – minderre viszont tőlem meg most ritka buta reagálás lenne egy számos törvényt kidolgozó nagytiszteletű embernek azt a választ adni egy invitálásra, hogy most azért nem érek rá, mert egy kis vidéki kisvárosi bírót szeretnék tesztelgetni.) Szóval akármilyen fontos is nekem is ez a téma, de ilyet most nem válaszolhatok.
Ezzel a bemegyünk ismét a keszthelyi tárgyalásra és kiderül van-e még dolgunk típusú elképzeléssel meg tehát aktuálisan most az a baj, hogy tényleg fontos elfoglaltságom van.

Másik baj aztán még, hogy ez az egész történet is nagyon-nagyon sok idő. Munka mellett főleg. Itt is most számos altörténetet soroltam, olyat amely mind-mind rengeteg energia egyenként is és az ember már azon is filózik, hogy mire marad még és mire nem. Hogy mást ne említsek pl. lumpenproli Lukács Zoli VSZK igazgathelyettes az MDF-től most éppen azon örömködik, hogy már a takony MDF-es vezetőire sincs időm és egy általam indított ügyben ha már nem jelenek meg akkor mindjárt bárányokká szeretnének bábozódni. (a személyes megjelenés tehát ezért is sokszor nagyon fontos mert hülyéi néha egészen fals következtetéseket vonnak le és eszükbe sem jut, hogy az embernek tényleg csak ideje nincs még őket is orrbaverdesni.)

Így az a helyzet, hogy ebből a számos nem kis balhés felsorolásból is mára már nem csak azt kell nézni, hogy melyik szemétség melyik törvénytelen, azaz melyiket lehet kiharcolni és megnyerni - hanem sajnálatosan oda jutottunk, hogy ma már azt is figyelni kell, hogy mire van fizikai kapacitásunk és mire nincs.

Így a „keszthelyi bíróság nyilvánossága” ügyet bárki kérdi biztos lehet, hogy végigvisszük (mert ez roppant fontos eleme közviszonyainknak) de csak addig és annyi energiát felhasználva szabad amíg pozitív fejlemény nem történik.
Hogy ez most pedig konkrétan miként lesz azt pedig ebben a percben még nem tudom – de lehet ebben a pillanatban nem is kell tudnom.

Tudom ugyan sok részt ebből a történetből átugrottam, de hiszem azért nem keveset most tájékoztatós lustaságomból azért ledolgoztam és folytonos érdeklődésre azért egy piciny infót ha nem is sokat most levéstem.

Szép estét: RJ
Ui: tényleg annyit még mindenképpen le akartam írni – csak a nagyképűsködésemmel voltam elfoglalva - hogy ez a történet arra nagyon-nagyon jó példa, hogy a tisztességes emberi viselkedés mennyire nem politikai hovatartozás vagy anyagi helyzet kérdése.
Azaz ha bajba jutott emberek megsegítéséről van szó, akkor baloldali, liberális vagy másik oldalról igaz keresztény nemzeti érzelmű emberek mennyire össze tudnak fogni, össze tudnak dolgozni.
Ilyen szinten viszont nekem nagyon tetszik Keszthely! Mert ezt sajnos manapság már csak ilyen kisvárosban lehet átélni. (neveket meg most csak azért nem sorolok, mert tudom, hogy nem mindenki szeretné hiányosan meg nem illik – de le a kalappal előttük!)

nem kell

szöszmötölni,magyarázkodni,hanem a bírót feljelenteni.ha nem akarjátok,nem meritek én megteszem,csak mivel nem voltam ott keellene mindenki neve és a tényállás.....ha leesik egy kétforintos a földre az egyik ember nézegeti minden oldalról, hogy vegye fel alányúljon szélére állitsa, bal kézzel vegye fel,jobbal,lehajoljon vagy csak gugoljon...én odamegyek és felveszem,ilyen egyszerű. snooker

Snooker nekem nem az a

Snooker nekem nem az a célom, hogy a bíró megszenvedjen - hanem az, hogy a bírósági nyilvánosságot ne korlátozzák, emberek ne féljenek elmenni egy tárgyalásra, stb..stb..
Mert a cél mégiscsak ez lenne és nem a boszzú ;-)
Különben meg gondolj bele: a bírós is fél. Pontosan azért igazoltatott le mindenkit mert megilyedt, erre Ő ilyesztett. Blöff oda is és vissza is - azonban visszautalok a levélre: Bibó szerint ha kialkul a félelem légköre megszűnik a demokrácia... ;-)
És ezt - pontosan a jellegéből adódóan - igazából csak kedvességgel tudod kezelni. Oly módon, hogy elsőnek valaki bátorságot merít és nem fél nem visszaütni.
Ezért itt jelen esetben szerintem senki sem lusta felvenni azt a pénzdarabot amit említesz, vagy megírni egy levelet - viszont ha neked ilyen elszántságod van én örülök nagyon, valamikor keress meg és számos más ügyet tudok adni. Olyat amit én szégyenlem, de már nincsen rá időm viszont valakinek vinnie kellene..
Rudolf János
70/252-0484 (most pár napig Pesten leszek, de csötörtöktől bármikorra mondod nekem lesz időm rád.)

úgy legyen

kereslek...snooker

Hááát, RJ azért te egy

Hááát, RJ azért te egy nagy közvéleményformáló vagy, vagy csak szimplán buta.

A szimplán butát

A szimplán butát választom / vállalom.
RJ

ebből se lessz máe semmi!

ebből se lessz máe semmi!

idő?

No hát?Még mindig nincs válasz a biroságtól? Erre nincs valami törvényi határidő?

VIDEÓ

Kedves János!
Addig is míg a válaszra várunk, legalább a teljes videót tegyétek fel! Kockázzátok ki a szereplők arcát és akkor nem lehet belőle semmi gondotok!
S.A.

tárgyalás

December 9-én menjünk el minél többen a tárgyalásra. Ha a birónő kéri a személyit, nem adjuk oda, mert nincs joga felírni az adatokat! kiváncsi lennék, hogy mit csinál! Kivezettet azzal az egy szem biztonságiőr gyerekkel? Őneki is meg kellene tagadni a törvénysértő utasítást!

Zárt tárgyalást rendel

Zárt tárgyalást rendel el, és ha mást nem, akkor a Bertalantól /városi rendőrkapitány/ kér 2 pingvint és azokkal vitet el...
Lehet viszont ezt szerintem "civilizáltan" is rendezni, vagy ha nem akkor még mindig ők vannak miértünk és nem mi őértük, így ha valami nem tetszik nekik akkor lehet idővel nekik is ki lehet törvényesen is osztani azt az "útilaput".
De addig nyugi. Adjuk meg a lehetőséget. Úgy feeer ;)
Szerintem. (mert nincs még világvége.. ;) )
RJ

Kedves János! Nem úgy megy

Kedves János!
Nem úgy megy az! A bíró nem rendelhet el zárt tárgyalást kénye-kedve szerint! Szigorú szabályai vannak annak, hogy mikor lehet:
A büntetőeljárásról szóló törvény 237. § (3) bekezdées:
"A bíróság hivatalból vagy az ügyész, a vádlott, a védő, a sértett, illetőleg a tanú indítványára a nyilvánosságot az egész tárgyalásról vagy annak egy részéről indokolt határozattal kizárhatja (zárt tárgyalás)
a) erkölcsi okból,
b) az eljárásban részt vevő kiskorú védelme érdekében,
c) az eljárásban részt vevő személyek (V. Fejezet) vagy a tanú védelme érdekében,
d) az államtitok vagy szolgálati titok megőrzése végett.
Ezek az okok nem állnak fent!!!!
Üdvözlettel: S.A.

mizújs?

Van már válasz a méltóságos Keszthelyi bíróságtól?

Üdv

Most jöttem a keszthelyi postáról és még nincs válasz...
Mondjuk ez engem is meglep, mert eddig Atala mindig viszonylag gyorsan (1-2 nap) és korrekten reagált még olyan esetben is amikor elég keményet írtam. /ergo eddig nagyon okosan csinálta és nem egyszer aratott erkölcsi győzelmet is/ És ennek a mostani anyagnak maga a hangvétele ráadásnak szerintem nem is durva.. Szóval furcsa, hogy pont erre nem reagál - ráadásnak ez jogilag is "panasz"
Ám talán -pontosan a történet miatt- gondolom kényelmetlen helyzetben van, de csak azért mert most talán bután látja. Igen megértem, mert ha tényleg nagyon leragadok a konkrét történéseknél akkor valóban nehéz úgy neki most okosat válaszolnia, hogy a kollégáját se sértse meg (azaz a bíróságát se szolgáltassa ki), viszont a felháborodott embereket is lenyugtassa.
Pedig egyszerűbb lenne mint gondoljuk, csak talán pontosan most van az a pont ahol nem jogászként kellene a paragrafusokhoz szaladnia, hanem emberként kellene meglátni a fától az erdőt és egy elegáns gesztussal rövidre zárhatná.
Mert tényleg az lenne a szerencsésebb, ha ezt "városon belül" rendeznénk, méghozzá úgy, hogy a jövőben az emberek bátran eljárhassanak tárgyalásokra anélkül, hogy ott megfélemlítsék őket - node mindegy.
Nem tudom hány nap van még vissza, de illik becsülettel kivárni.(ha meg jön valami akkor ígérem felteszem)
RJ

feljelentés

miért nem jelentitek fel büncselekmény/hivatali visszaélés/miatt.ezt meg KELL tenni ,függetlenül,hogy mit válaszol a sebestyén.a feljelentésben az összes ott lévő ember neve szerepeljen,mert őket tanúként kell meghallgatni,és annyi rendbeli hivatali visszaélés.kötelességetek megtenni,s a feljelentés ismeretlen tettes ellen legyen,hogy még véletlenül se tudják visszaforgatni hamis vádra,"ha ártatlannak találnák" azt hiszem téged sokkal kisebb dologért hurcoltak meg. ez büncselekmény feljelenteni!!!!!

Korrekt tájékoztatás

Rudolf János bírósági tudósítása korrekt és pontos volt. Valóban, egyesével a bekért személyi igazolványok alapján jegyzőkönyvbe vették a nyilvános tárgyaláson megjelent személyeket, sőt megkérdezte a bírónő azt is, hogy a felperes vagy alperes miatt jött-e, és milyen az ismeretsége a vádlottal?!
Nyári urat szabadlábra helyezték, a tárgyalását december 9-én 13 órakor folytatják. Reméljük a hivatalból kirendelt védőügyvédnője (bojtár) akkor már érdemben is képviseli, és a tárgyalás alatt nem az egyetemi jegyzeteit olvasgatja! (Egyébként az alperes több mint 60 napos alaptalan elözetes fogvatartása alatt az otthon maradt család komoly veszélybe került, és ha néhány jó szándékú ember nem segít, vajon melyik állami szerv vállalta volna az esetleges tragédiáért a felelőséget?)

nem

nem lehet lastromba venni,igazoltatni tárgyaláson.mindenképpen jeletsétek fel,s tanúként mondjátok el.országos napilapba vagy tévébe is be kell kerüljön,magyarúl nyilvánosság,s úgy gondolom nagyon rosszul jár.

nem lehet

Ezt ne hagyjátok annyiban! A bíró nem kérheti el a halgatóság személyijét, csak a tanujét, meg a vádlottét!!! És felírta az adatokat? mi alapján? Legalább az ombudsmannak kellene írni, meg a legfelsőbb bíróságnak!meg mi az, hogy nem mondhatjátok el, hogy mi történt? Nyilvános volt a tárgyalás, nem? Írjátok szépen le részletesen, hogy mi volt!!!Elítélték a Nyári urat?

Felháborító és

Felháborító és undorító!Magyarország 2008!Nem kell csodálkozni hogy itt tartunk,lassan élhetetlen országban élünk..

irtam róla

ez egy undormány bíró,wc-en kell lehuzni,ezt irtam,s lám ismét igazam lett. észrevétel....nem csak a pénzügyi rendszer müködésképtelen,hazug,hanem testvére az igaz/SÁGTALAN/szolgáltatás is.ez is egy lufi.

Rosz az...

..aki rosszra gondol. A bírónő ezzel olyan csapdába lépett, amiből jól nem jön ki.
Válaszol a beadványra? Kétségbe vonja az igazát, bukta. Helyt ad neki, ugyanúgy bukta.
Nem válaszol? Ennél jobban nem minősítheti a hatalom félelmét.
Vajon a főnök hogyan reagál? Szó nélkül nem hagyhatja, mert törvény általi kötelessége a válaszadása.
Elutasítja, na de mit? A Bibó idézetet, vagy magát a tényeket amik megtörténtek Keszthelyen 2008-ban.
Nagy kérdések, kiváncsian várom mit lép a hatalom.
Qed

Fölöleges RJ minden

Fölöleges RJ minden marhaságát elhinni. Ugyanis a bírónőnek a bírósági elnök nem főnöke. Az elnök igazgatási vezető, ha tudjátok, hogy ez mit jelent. A bíró független, elvben mindentől és sajnos sokszor a törvénytől is. Jó hogy a RJ fellebbezni nem akar ehelyett a nagyon bátor ember helyett.....

a törvényektől

nem független,nem csinálhat következmények nélkül büncselekményt.igen nem a fönökének a dolga ezt eldönteni hanem az űgyészségen kell feljelenteni/nyomozó hivatal/,bár megjegyzem ha a biróság elnöke büncselekményről értesül kötelessége hivatalból feljelentést tenni......bár ebben az egyesek számára minden következmények nélküli országban minden lehetséges. a fellebezés nem bátorság dolga,hanem véleményem szerint tudatlanság és azt az embert meg is félemlitették azzal,hogy börtönbe zárták egy piti dolog miatt.inkább igy nézd kedves vendég,s ne gonoszkodj ne szálljon lila köd a szemed elé,ne gyülöld RJ-t annyira.légy objektiv...snooker

Ez az "R.J."

Ez az "R.J." egy iskolázott roma talán? (Attól ilyen öntelt?)
Elég szurkos fejű az a tököli zárkában(?) készített fotója...

Őt kérdezted?

"R.J"

Jelenleg nem él Keszthelyen. Állítólag Budapesten "lapít" valahol és egy kveruláns beteg ember. Rengeteg ellenséget szerzett magának.
Jelenleg érvényben van ellene egy FELFÜGGESZETETT börtönbüntetés...

Az ő Kerka.net-jén való kiakadásának oka az volt - hiába írt éppen a tucatadik ál és (önválaszolgató is!) "szerep" nevén - szóval érzékenyen érinti személyesen, ha a "zs." és "c." etnikumot nem kellően tisztelik szóban avagy írásban. (...)

Akivel legújabban kikezdett egy otromba tréfájával, nos azt éppen biztos helyről tájékoztatták R.J. személyéről és "viselt dolgairól", szokásáról.
A pszichiátriás utalás is pontosan beigazolva látszik, az információk alapján immár.

János, bárhol vagy, MENJ orvoshoz!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel