Orbán Viktort meggyilkoltad már? Akkor hangember vagy!

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Most, hogy már biztosan látni falusi-focistánk bukik, érdemes rátérnünk arra a témára – ami számomra egészen meglepő! - hogy miként is történhetett meg az, hogy Orbán Viktort eddig senki sem merényelte meg?
Mivel nemsokára érkezik a követező diktátor – tanuljunk hát belőle elvtársak!

Egy diktátort ugyanis mindig kötelező megmerényelni!
Ezt minden valamire is való, azaz egészséges nép megteszi!

Pl Hitler ellen szinte heti szinten szerveztek egyet, de ebben a témában még a románok vagy a szerbek is szép hagyományokat ápolnak – kivéve titeket???

Nade kezdjük onnét, hogy honnét is kéne tudni, hogy Orbán diktátor volt-e?
Mik is lennének az ismérvek? (azaz mikor is lenne kötelező népedet megmentve orgyilkolnod?)

Tök egyszerű: Orbánnak szinte nincsen egyetlen egy döntése se, ami NE meglepetés lett volna.
Soha semmit nem jelentett be előre, sőt soha semmihez nem is kérte az emberek hozzájárulását még utólagosan se.

Persze eljátszotta nektek mindig, hogy ő kíváncsi. Rendszeres aláírásgyűjtésekkel, kamu népszavazásokkal, majd un. „Nemzeti Konzultációkkal” szúrta ki a szemeteket, azaz vert át benneteket – ám mondjuk olyan fontos kérdésekről mint az Alkotmány eltörlése vagy akár az illiberális állam, „munkaalapú társadalom”, stb.. stb.. ez mind-mind úgy történt, hogy ő egyedül eldöntötte, te pedig birka magyar csak bólogathattál hozzá.
Nem volt az utóbbi három választás közül egy se, ahol programot adott volna, ahol a terveiből előre bármit is elárult volna.. ahol te bármit megvitathattál volna... ahol te bármire is felhatalmazást adhattál volna..

Ez tehát egy diktátor tök egyszerű ismérve: Ő dönt, téged pedig meg sem kérdez.
Se előtte se utána.
Neked csak annyi a szereped, hogy szokhatod majd szívhatod, amúgy pedig hangod se legyen!

Lényegét tekintve amúgy tök mindegy, hogy ezek jó döntések-e vagy sem. Azaz egy diktátor esetében nem számít (nem lényeges szempont), hogy felvilágosult lenne vagy koromsötét – viszont ha a munkásságát túl tudja élni, akkor ott igazzá válik a vers.. „gyáva népnek nincs hazája”

Jah, hogy neked ezt senki sem mondta, neked ilyen merénylet eddig eszedbe sem jutott..
Pedig akik a TEK-et kitalálták és létre is hozták, azok készültek rád – vártak téged!

Most jön egy olyan szakasz amit már oly sokszor éltünk...
Éltük már a 80-as évek legvégén is (hisz akkor sem tetszettünk forradalmat csinálni), de legutóbb Őszöd után is.

Mivel te nem gyilkoltál diktátort, most az lesz, hogy ők regnálni fognak, mi pedig vegetálni fogunk.
Látod hát mekkora nagy is a te bűnöd?
Node mindegy, Orbán lepuffantásának ma már tétje sincsen – nade lesz, hogy végre tanultok belőle?

Mert ha nem -még mindig nem- akkor még sokszor lesz, hogy megszívjátok..

-------------------------------
Na máris kaptam egy durva telefont
Nekem elment az eszem, ilyet nem szabad még gondolni se, ökör vagyok, ilyesmik..

Nade
1 – én NEM mondom, hogy ezt a járási párttitkárt öljétek meg. Pontosan azt mondom, hogy ma már nincs is annak jelentősége.. (inkább a következőre kéne készülni)

2 – Orbán megszavaztatta, hogy pl összes segélyt eltörölteti? Van arra felhatalmazása, hogy mostantól senki nem kap semmit?
Vagy pl alkotmányunk eltörléséhez kikérte a nép jóváhagyását?
Stb..stb..

Emberek!
Ha ti úgy szavaztok, szavazHATtok, hogy pl ez a Pinokkió Elvtárs jól csinálja és csinálja – nos akkor teljesen más lenne a helyzet.
Azt mondanám, hogy demokrácia van, így el kell azt fogadni ahogyan a nép dönt.
De ti NEM szavazhattatok.
Ti az utóbbi pár évben semmi értelmesről SEM szavazhattatok.

Akkor meg miért is nekem ment el az eszem?
Ti vagytok gyávák, már beszélni sem mertek, de én vagyok aki megőrült? (tudom, hogy kemény írás, de azt ki nem szarja le = azaz ki dumáljon ha már én se..)

Orbán szellemi, erkölcsi,

Orbán szellemi, erkölcsi, politikai leépülése szépen halad. Még néhány hét, hónap, és elmondhatjuk, hogy Magyarországot egy bolond, erkölcsileg züllött, hatalmához betegesen ragaszkodó ember vezeti.
Kispajti te viszont nagyon ügyes kis humorherold vagy

Orbán Viktor Kádár

Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére

Az alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:

1.
Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.

2.
Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István lányát. A házasságot az akkori V. kerületi "Ságvári Endre házasságkötő teremben" kötötték meg.

3.
Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.

4.
Pozsgay Imre a pártmegbízatásként végzett összekötői feladatot az 1956-ot feltáró történészbizottsággal a saját hatalomátmentő céljára sajátította ki, és mindenki mást beelőzve mondta be a rádióba, hogy "1956 népfelkelés volt". Miközben ő maga részese volt 1956-nak, csak éppen nem a felkelők oldalán! Tudta ő jól azelőtt is, hogy mi volt 1956, nem volt neki ahhoz szüksége a történészbizottságra! Kádár János az 1956-os "érdemei" miatt kinevezte Pozsgay Imrét 1957 tavaszán Kecskemétre az ott akkor létrehozott Marxista-Leninista Esti Egyetem igazgatójává. Később Pozsgay egészen a megyei pártvezetésig jutott. Ott barátkoztak össze Horváth Istvánnal. Kecskemétről Pozsgay a "Társadalmi Szemle" c. ideológiai pártfolyóirat szerkesztőségébe került, amelynek Benke Valéria volt a főszerkesztője. Az a Benke Valéria, aki a felkelőktől védte a rádiót 1956-ban. A két 56-os Kádár-párti kommunista jól megfért egymás mellett. Pozsgay a magyar kommunisták egyik ideológiai irányítójává vált.

5.
Az 1989-es Nagy Imre temetés szervezése során az eredeti elképzelésektől majdnem az utolsó pillanatban eltértek, és egy üres koporsót is elhelyeztek. Ez volt az a koporsó, amelyik Orbán Viktor számára a színrelépést és az imázsteremtést biztosította. Orbán Viktor beszédét mindmáig csak azok tartják bátor beszédnek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy akkor Orbán Viktor már informális bizalmas kapcsolatban állt a hatalomátmentésen ügyködő Pozsgay-Horváth-Stumpf családi triumvirátussal, Stumpf Istvánon keresztül, és így ő pontosan tudta, hogy mi hangozhat el azon a beszéden. Minden jel szerint Pozsgay előre ismerte a beszéd tartalmát, és Orbán egyeztette vele.

6.
Így lett a családi-baráti szálakon keresztül mindjárt két "hőse" az országnak egy alomból:
Pozsgay Imre, aki 1956-ot népfelkeléssé minősítette a rádióban.
és
Orbán Viktor, aki "bátran" felemelte a szavát az oroszok távozásáért Nagy Imre temetésén.
Ideje, hogy végre mindenki felismerje e két színpadi show mögött a mesterséges politikai imázsépítés technikáját.

7.
Orbán Viktor a magyar ifjúság képviseletében részt vehetett az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásain, annak ellenére, hogy éppenhogy csak megszáradt a tinta a Fidesz alapító nyilatkozatán. Ezzel szemben a KISZ vezetése nem képviseltethette magát. Az MSZMP-t és a KISZ-t egyaránt Pozsgay Imre képviselte. Pozsgaynak és Horváthnak nem sikerült az SZDSZ belső köreibe férkőznie, ezért szükségük volt Orbánra, hogy az SZDSZ "ifjúsági társszervezetének" vezetője képében az SZDSZ legfelső vezetésének közelébe férkőzhessen, és onnan szállíthassa az információkat Stumpfon keresztül közvetlenül Horváthnak és Pozsgaynak.

8.
Bizonyíték:
Orbán Viktor az 1998-ban alakult kormányában Stumpf Istvánt (a volt III/III belügyminiszter vejét!!!) kancelláriaminiszterévé tette meg.
2005-ben pedig azért esett a választása éppen Pozsgay Imrére a Nemzeti Konzultáció lebonyolításához, mert Pozsgaynak az egykori Horváth belügyminiszter barátsága révén amúgy is hasznos információi voltak a nemzet "személyi állományáról". Így a feladat nem volt igazából új, és a régi információkat gyakorlatilag csak fel kellett frissíteni és kiegészíteni. Mindenesetre ehhez a feladathoz is egy hű bizalmasra volt szüksége Orbánnak.
Pozsgay Imre feltűnő módon sem a rendszerváltás előtt, sem utána, sohasem bírálta Orbán Viktort. Arról viszont egy interjúban nyilatkozott, hogy Orbán Viktor beszédét a Nagy Imre temetésen kiemelkedő színvonalúnak minősítette. (nem csoda, hiszen ő maga volt a beszéd lektora...:-)))

9.
A fentiek világos magyarázatot szolgáltatnak arra a sokak által máig nem értett fordulatra, hogy miért szakított Orbán a "liberalizmus" eszméivel, és hogyan vált "jobboldali" populistává.
Ugyanis Orbán sohasem volt liberális, csupán a megbízatása kezdetben arra szólt, hogy az SZDSZ közelébe kerüljön, ahhoz pedig erre volt szükség. Pozsgay már a 80-as években is utálta az SZDSZ-t, éppen ezért támogatta már a Kádár-időkben is az MDF kibontakozását, ahová éppúgy beépítette a saját kádereit, ahogy a Fidesz-be Orbánt. Bíró Zoltán, az MDF első elnöke, Pozsgay közeli bizalmasa, minisztériumi beosztottja volt. Antall József pedig, akit Pozsgay ajánlatára éppen Bíró Zoltán vitt be az MDF-be, nem volt más, mint Horti József ifjúkori barátja a Toldy gimnáziumból, Horti József lányát pedig Pozsgay Imre fia vette el feleségül, és az ő esküvőjük is ugyanabban a "Ságvári Endre házassságkötő teremben" volt, mint a Horváth-Stumpf frigyé.

Ne feledjétek: egy ilyen családi-baráti szálakon szőtt konspirációról nehezen fogtok találni bármiféle dokumentumot, vagy 6-os kartont...

Tessék: van min elmélkedni...

ezek

régi adatok, és igazak.

nem történt itt rendszerváltás, hatalom átmentés történt. Más színek, ugyanazon emberek, vagy azoknak a rokonai.

és közben tönkretették az országot, az összes működő gazdaságot és ipart lezüllesztették, kiárulták és ellopták.

Most megy a visszarendeződés, de csak azt államosítjuk, ami működik, és a minket támogatóknak leosztjuk az üzletet, törvényeket írunk ennek jogi alátámasztására.
Megy a hazug propaganda az ország gazdaságának javulásáról, nézzetek körben az országban, Keszthelyen, Hévízen, széthulló családok, tönkrement város, szar utak, eladó/kiadó üzletek, házak, lakások.... szar közbiztonság, de milliárdokért új autók a rendőrségnek, szar egészségügy -de 250-300 milliárdért egy skizofrén elmebeteg mániája. stb. stb.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel