Papp Gábor és Testülete

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

cím alatt Vendég által január 22.-én 5,52 órakor kelt írásával, nem értek egyet, miszerint "Sajnos egyre szemetesebb Hévíz!" S az ugyanezen napon 16,50-kor adott válasszal: "Mint a gazdi!" sem tudok mit kezdeni, azért mert ez így NEM IGAZ.
Aztán ezt megelőzően ezen az oldalon l9 napig nem volt vendégi beírás, de egyéb sem. Aztán következett sok-minden...
Mi az, hogy egyre szemetesebb Hévíz? Naponta látom a Közmunkásokat és a Közterület fenntartó gépeit takarítani közterületeinket. Ezért is nem vagyok alkalmas az ilyen jellegű, lélektelen, semmitmondó megjegyzéseket méltatni.
Ez nem egy kifinomult magasságokat ostromló színvonal jellemzője... Amit a portal ugyan közvetít bár nem vagyok meggyőződve, hogy manipulatív szándékkal...
Mindettől függetlenül nekem is vannak fenntartásaim, észrevételeim bizonyos dolgokkal, de semmi esetre sem az évszakok okozta levélhullással, rügyek, virághullás okozta dolgokkal, hanem olyanokkal, mint a légszennyezés, vegyi, technikai, végtermékek által okozott méregkeveréssel, amit ez az utóbbi század zudított a nyakunkra
Tudva levő, az ember mint természeti jelenség földhöz kötött. Olvastam, hogy a földnek két éltető tüdeje van: a tengerek és az erdők. Vagyis a fák és a víz. Szervezetünket 52% oxigén, 10% hidrogén, 25% szén és több tucatnyi egyéb elem alkotja. Így eljutottam oda némi okoskodással, amikor a Hévízi zsilip felé jártomba-keltembe szemmel láthatóan utóbbi napokban ennek közvetlen közelében több-száz köbméternyi hatalmas élőfát muzsikált ki a lánc-fürész egészségben.
Kedvesem, amikor írsz arról, hogy belebotlottál Hévízen a hulló falevélbe és ezt a város-vezetés nyakába varrod, javaslom, járd körbe magad és ébredj fel.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel