Admin blogja

Eladó a HelikonPortál!

Sok pénzt szeretnénk, és még többet. Igazán sok pénz ajánlása esetén a lelkünket is eladjuk, még a monitormagazint is lepipáljuk.
Mostantól bárkivel összehaverkodunk, és bármilyen nemtelen igényt kiszolgálunk.
Megrendeléseket az admin@helikonportal.net címre várunk.

[Kapcsolat] észrevétel

Tisztelt Szerkesztőség! Szeretem a rádiójukat, egész nap hallgatom. Jók a zenék, jó a tájékoztatás is, de most már ha meghallom a Czuslag ( nem tudom pontosan hogy írja a nevét )monológot, teljesen leveszem a hangot, mert nagyon idegesítő és velem együtt sok hallgatót felháborít, hogy tényként kezelik,amiről egyáltalán nincs bizonyítva, hogy igaz-e amit mond. Ez nem igazán tükrözi az objektív tájékoztatást az Önök részéről, mert bizony ez a FIDESZ kampány része és nem lenne a rádióban helye,

Reptér: Kik hazudnak a saját választóiknak?

Ezek után csodálkozik valaki, hogy nagyon gyorsan szabadulni kell az Aquamarintól, mert ez a temérdek ráfizetést valamiből fedezni kell!

Halász Gábor: hévízi örző-védő mutyi

Helyi lakosként június második felében 1 hévízi cég alkalmazottjaként( nevetséges összegért)A Deák-téren rendezvény-biztosítóként, illetve éjszaka objektum őrként
vállaltam munkát.A munkát a cégnek -miután a feladatot jól láttuk el - a szezon hátralévő részére is megígérte a Halász Gábor féle vezetés.
Ehelyett július első napjaiban este , 2 órás szolgálat után 1 khelyi cég , Marcaliból ideautózó alkalmazottja leváltott bennünket. Azóta 3-szor ígértek Halász Gáborék. Munka

Mozart napok: miért maradt el a nyitóhangverseny?

Tisztelt Cim!
Tegnap este azaz augusztus 12.én vasárnap este szerettünk volna többekkel együtt részt venni a keszthelyi Mozart napok nyitóhangversenyén a Fő téri nagytemplomban este fél 9 órai kezdettel. Mikor az előadás megkezdése előtt kb. 1 órával odaértünk, hogy tájékozodjunk a helyszinről és a jegyárakról akkor láttunk a faliujságon kiirva nagy betükkel, hogy a Mozart egyik remekmüvének vagyis a Reqieumnek az előadása elmarad.

"Engedély nélkül boldogan" Ez: Keszthely!

Már több barátom, ismerősöm panaszkodott arról, hogy itt születtek Keszthelyen, és szeretnének itt családot alapítani, letelepedni, de szó szerint elüldözik a fiatalokat. Aki ismeri Keszthelyt, tudja, hogy főleg a belvárosban nagyon sok épületet, területet kellene gondozni, átépíteni, szépíteni a város képet. De itt nem lehet, mert nem engedik!

Hévíz Rózsakert: "mutyizás nélkül próbáljanak meg várost vezetni"

Tisztelt Szerkesztőség!
Megköszönném, ha a mellékletben írt levelem közzétennék a helikonportál oldalán.
Tisztelttel: Kovács László
Nyílt Levél Hévíz Város Polgármesteréhez és a Képviselő Testület Tagjaihoz

Választások előtt Keszthely

Tisztelt HelikonPortal.net
A mellékelten küldött írás 2009. elején készült, de most is teljesen aktuális. Ha Önök is úgy gondolják, akkor nincs ellenemre, hogy elektronikusan, vagy akár nyomtatott formában leközöljék. Csak annyit kérek, hogy a nevemet ne írják alá, mert jobb az óvatosság. Írjanak csak annyit, hogy egy Keszthelyi Pragmatista.

[Kapcsolat] keszthelyi angol tábor

Tisztelt Szerkesztőség!
Az alábbiakban szeretnék pár információt közölni egy programmal kapcsolatban, ami talán közérdeklődésre tarthat számot. Szervezője Tina és David Taylor (egy Keszthelyen élő amerikai házaspár), én, karöltve az amerikai és magyarországi baptista egyházzal.

[Kapcsolat] Hír TV Célpont - Hévíz Gyógyfürdő és Hegedűs Lajosra vonatkozó helyreigazítás

Kedves Admin!
A Hévízi TV képújságját néztem az imént és megtaláltam rajta egy a Helikon Portál olvalsóit is érdeklő témájú oldalt, és mivel több embertől is hallottam, hogy nem lehet megtalálni sehol ezt a szöveget.

A Célpont helyreigazításának teljes szövegéről van szó, amelyet legépeltem önöknek, amennyiben úgy ítélik meg, hírként fel lehet tenni.

Üfvözlettel, elkötelezett olvasójuk,
Feri
------------------------------

Tartalom átvétel Tartalom átvétel