Gőgős Rudolf blogja

Papp Gábor és Testülete

cím alatt Vendég által január 22.-én 5,52 órakor kelt írásával, nem értek egyet, miszerint "Sajnos egyre szemetesebb Hévíz!" S az ugyanezen napon 16,50-kor adott válasszal: "Mint a gazdi!" sem tudok mit kezdeni, azért mert ez így NEM IGAZ.
Aztán ezt megelőzően ezen az oldalon l9 napig nem volt vendégi beírás, de egyéb sem. Aztán következett sok-minden...

Nyílt Levél Papp Gábor Hévíz Polgármesterjelöltjének!

Számomra az Ön közéletbe való feltűnése igazolja a sánta kutya és a hazug ember egymáshoz való viszonyát.
Ön a Zalai Hírlap f.hó. 08.-szerdai számában folyamatosan hazudtolja Polgármesterjelöltként induló társát Pálfinét.
Én meg kénytelen... Önt minősítem Polgármesterként elkövető sorozatos hazudozónak. Függetlenül attól, hogy mint mondott a Testület tagjainak, és mit nem mondott el a lakosságnak. Ezen túl még az is igazoltnak látszik, hogy beosztottait is érdekeinek megfelelően hazugságra igyekszik rávenni.

AZ ÖREGNEK LEFŐTT A KÁVÉJA!

Jellemzésemre ez gyakran elhangzott HÉVÍZ újdonsült bölcseinek szellemi termékeként... azon okra vezethetően, hogy sem a korábbi, sem a közeli múltunk városvezetése nem ejtett a JÓNAK bűvöletébe.
Valóba. Hozzájuk képest ÖREG vagyok. Éppen ebből eredően, nem ezen újkori sarjadékok logikáján nőttem fel, és talán ezért minduntalan átlátok a szitán.
A címben jelzőként használt kifejezés minősítésére tanulmányaimból vett idézetekkel reagálnék: A cca, 2000 évvel korább élt (öregek) KÁTO és CICERÓ által mondottak felidézésével,

Amit most utólag Hévíz nyilvánossága elé tárok

annak ellenére érdemes megismerni, hogy sokat vesztett teljesíthetőségéből az idő múlásával, de képet nyújt a helyi Önkormányzat felelőtlen költség-gazdálkodásáról, és a lakosság érdekeinek semmibevételéről, valamint lényeges javaslatok eltitkolásáról.
Az alább közölt beadványomat hitelesített (kabinet irodai) átvétel után kérésem ellenére nem iktatták, és a címzett Testület tagjaihoz sem juttatták el külön kérésem ellenére sem.

A Választás Csapdája!

A 2010-es választási csapatnak szlogenjét idézve "Hévíznek most nyernie kell!" részükről már halványulni kezd, mert az eltelt négy éves uralmuk Hévíz lakosságára vitathatatlanul vereséget jelentett. A minden hétre megrendezett hangos daj-dajból merített erejük a város pénztáránk több

A hazugság táptalaján állók...

nem mástól mint Papp Gábor hévíz polgármesterétől szerzik információjukat. Nyilván mert szerettek eddig is kedvébe járni, ezután is amíg a ranglétra tetején áll, netán függő viszonyba is vannak vele, miként a "Zsófika" által említett "terhes" titkárnő. Zsófikát keresem, mint notórius hazudozót. Ha egyáltalán létező, egyenes jellemű, álarcmentes valaki lenne...akár nő is lehet a kedves.

"Hévíznek most nyernie kell!"

Hirdette meg Papp Gábor 13 lapoldalon kinagyított széppé retusált, színes arcképével kampányprogramját hat fős csapatának bemutatásával a 2010-es választásokra felkészülésének idején.

Jó Lenne Felébredni!

Kedves Hévíziek! Amikor évente helyben csak egyetlen közmeghallgatásra kerülhet sor a városvezetés jóvoltából, akkor kellő öntudattal ide célszerű lenne elfáradni és a közérdeket illetően nem csak lapítani és gyáván hallgatni, hanem szükségszerűen hangot adni elvárásainknak. S akár ésszerű kritikát is bátran elmondani.

Hannibál Ante Portas

UGYE.. UGYE Kedves Hévízi Testület időben 2013 március harmadikán kelt "Amit Még Tudni Kell" című írásom utolsó fejezetében javasoltam Önöknek... Jó lett volna figyelemre méltatni javaslatomat. Még akkor talán nem lett volna késő.

AMIT MÉG TUDENI KELL!

Ez a l5. írásom, amivel úgy vagyok, mint akinek a tizenötödik gyereke születik és azt mondja: Ebből már elég. Meg aztán elég-sok tüskébe is keveredtem miattuk. Egyelőre tehát befejezem, de mégsem lehajtott fővel piruló arccal akrok kiszállni, mint ahogyan majd ezeknek kell, akiket szinte miden alkalommal emlegettem és a népakarat késztet majdan távozásra.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel