bulvár

Gyermekei Horváth Józsefet akarják, nem Mr. Joet

„Ne a közönségnek adja a szeretet, hanem a gyerekinek" - erre kéri Mr. Joe volt felesége, Ildikó (46) a Csillag születik döntős versenyzőjét. A férfi ugyanis amellett, hogy az összes nyilatkozatában arról beszél, mennyire hiányzik neki a lánya, Elisabeth (17) és fia, Millenio (11), közel egy hete nem látogatta meg a Magyarországon tartózkodó családját.

Legyen Index utca Gyenesdiáson?

Index utca Gyenesdiáson

Az index hírportál felhívása nyomán nyolc magyarországi település képviselőtestülete szándéknyilatkozatot fogadott el: ha megnyeri a szavazást, elnevez egy utcát, teret vagy parkot az Indexről. Gyenesdiás a legnépesebb település az összes pályázó közül, 3500-an laknak a nagyközségben, amely Gyenesből és Diásból olvadt össze a XIX. század közepén. Ugyanakkor talán ez a falu rendelkezik a legfeltűnőbb helyzeti előnnyel, ugyanis közvetlenül a Balaton partján fekszik, de a helyiek arról panaszkodnak, hogy mivel a település nevében nincs benne a Balaton, a turistáknak nem feltétlenül jut eszébe, hogy pont Gyenesdiásra menjenek nyaralni. Gyenesdiás másik hátránya, hogy összenőtt Keszthellyel és Vonyarcvasheggyel, így könnyű átmenni rajta anélkül, hogy észrevenné az ember. Bezzeg ha lesz Index utca!

Gyermek-szépségverseny Gyenesdiáson

Gyermek-szépségverseny Gyenesdiáson

Első ízben, hagyományteremtő céllal rendezte meg Gyenesdiás az Angyali Arc Gyermek modellügynökség szervezésében a több mint ötven elragadó kis hölgyet felvonultató Little Miss Balaton versenyt az Országalma Fesztivál keretein belül. A három korcsoportban négy és tizenöt év közötti, elsősorban kislányok vetették be minden kecsességüket és ügyességüket, hogy végül elnyerjék - ha nem is a királyfi kezét - a legszebbnek járó díjat mindenképp.

Egy bosszantóan aranyos történet

Alapesetben is gyanús lehet, ha mindössze 30 000 forintért kínálnak fel megvásárlásra két darab aranygyűrűt, ez kiváltképp elgondolkodtató, ha mindezt az út szélén teszik.
Egy keszthelyi férfi személygépkocsijával a Miskolc és Bükkszentkereszt közötti útszakaszon haladt a napokban, amikor megállította őt egy út szélén segítségért integető férfi.

Miss Balaton Fővárosa Keszthelyen

Miss Balaton Fővárosa Keszthelyen

Második alkalommal rendezték meg szombaton a Miss Balaton Fővárosa szépségversenyt Keszthelyen, a városi strandon. A sortos-pólós, fürdőruhás, majd estélyi ruhás felvonulás után végül a legszebbnek Németh Nikolett, tizenhat éves kenderesi tanuló bizonyult, aki egy kétszemélyes, egyhetes görögországi utat kapott jutalmul. Udvarhölgyei Réthi Éva és Verner Adrienn lettek, akik profi fotózási lehetőséget kaptak.

A VÉSZ „tulajdon-visszavételi akciója" Hévízen

A VÉSZ „tulajdon-visszavételi akciója" Hévízen

A Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetség aktivistái ma Hévizen estek neki egy négycsillagos hotelnek. A kivitelező vállalkozók hiába várják a pénzüket. Az akciót nagy titokban szervezték, a rendőrség nem kapott fülest, így a VÉSZ „tulajdon-visszavételi akcióját” nem hiúsíthatták meg.

Poloskák támadtak egy hévízi szállodában

Pécsi fiatalok arra ébredtek egy hévizi háromcsillagos szállodában, hogy poloskák serege csípi őket. Véres lett a párnájuk, amelyen hemzsegtek az élősködők. Éjjel egy órakor hívták az ÁNTSZ ügyeletesét, aki azt javasolta, hogy azonnal hagyják el a hotelt, később pedig utasította a szállodát a rovarirtásra.

Üzenet az űrbe a Balatonról

A Balaton közepéről, a Keszthely nevű motoros fedélzetéről létesítettek mozgó kapcsolatot a Siófoki Rádióklub tagjai a Nemzetközi Űrállomással, pontosabban az ott tartózkodó Charles Simonyival.

Megtalálták a másik eltűnt szigligeti horgász holttestét

A Keszthely közeli Fenékpuszta partjának közelében vetette ki a Balaton a tavaly decemberben eltűnt szigligeti férfiak egyikének a holttestét - írja az MTI a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján.

Drasztikus fogyókúrába kezdett Keszthely lovasa

Keszthely lovasa drasztikus fogyókúrába kezdett, hogy nagyobb eséllyel indulhasson a Nemzeti Vágtán. Kiss István elhatározta, május 31-éig tizenhárom kilótól szabadul meg.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel