Fasizmus - Kommunizmus

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Fasizmus – Kommunizmus
Az általánosan elterjedt nézet szerin (Magyarországon) a Fasizmus-nácizmus bűnei egyelőek a kommunizmus bűneivel.
Ehhez az érveléshez nem kell nagy szellemi teljesítmény, csupán követni kell a divatos, leegyszerűsítő, tudatlan kommentollózásokat és máris összeáll egy könnyed összemosás, ami nagyon jól jön a mai magyar újnáci propagandának.
A témához tudni kellene a történelmet, ismerni a huszadik századi irodalmat és még rengeteg dolgot.

A fasizmus romba döntötte a fél világot, elképesztően világuralomra tört és saját népét (németek) totál-brutál tönkre vágta.
Kifejezetten faji alapon, fejlett technikával nagy üzemi módon egy népet totál meg akart semmisíteni. Rablógyilkosságot folytattak éveken keresztül. Ebből nem lehetett menekülni, mert ha ehhez a fajtához tartoztál, akkor a sorsod megpecsételődött. Egyenes út vezetett a gázkamrákhoz.

A kommunizmus osztály alapon működött. Ha beletartoztál az osztályba, akkor meg úszhattad, nagy sanszod volt, hogy elkerüld a Ljubjankát. Érdekes mellék szál, hogy a kommunisták saját soraikból is rengeteg áldozatot szedtek, ahogy az aktuális terror azt meg követelte. Attól sem rettentek vissza, hogy saját népüket halálra éheztessék – a cél szentesíti az eszközt. Ezt nem Sztálin találta fel – hanem a jezsuiták.
A más népcsoport, más faj módszeres kiirtását nem lehet összehasonlítani a vörös terrorral – helyesebben össze lehet, de a kettő nem ugyanaz. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy tolerálható akármelyik – dehogy. A dilettáns számmisztika, hogy ki menyit nyírt ki - tök röhejes, mert esetünkben nem erről van szó. A kérdés az, hogy fajtája miatt ki lehet e irtani egy népet, vagy egy eszement terror-rendszer irthatja e saját fajtáját.
Csupán arra kívántam rávilágítani, hogy aki nem ismeri a közelmúlt történelmét, az bele keveredik a magyar újfasiszták hungarista mocsarába és fájdalmas tehetetlen kínjukban szokás szerint másokra mutogatnak. Mi magyarok nagyon faszák vagyunk, de azért nem megy nekünk, mert az ellenünk szövetkező….(nem tudom ki a fa…) nem hagy bennünket. Ezzel a kényelmes felfogással több száz éve jól megvagyunk.
A huszadik század fent említett szörnyű nép irtásait el kell ítélni, de sunyi módon nem kell összemosni őket, mert aki ezt teszi, az nem ismeri a történelmet és nincs ízlése. Ízlése? – Istenem – mikor volt ízlése a jobb oldalbak?

komcsi --naci

Te zsido vagy?

figyelj te fehérjehalmaz

figyelj te fehérjehalmaz kinek képzeled te magad, hogy mindenkit ócsárolsz?
az irományaid egy kalap szarral egyenlőek!

Írod:

"A kérdés az, hogy fajtája miatt ki lehet e irtani egy népet, vagy egy eszement terror-rendszer irthatja e saját fajtáját."
Gondolom itt a "fasisztákra" utalsz.
Benito Mussolini elég "fasiszta" neked?
Maradjunk annyiban, hogy Mussolini kormányának voltak zsidó(!) miniszterei. Sőt ismert az is, hogy a Duce kormányzása alatt egyetlen zsidót sem engedtek elhurcolni Itáliából. Mussolini többször is kérte Hitlert, hogy hagyjon fel a zsidóság ellen folytatott harcával (persze még akkor, amikor egyenrangú államfőként tárgyaltak)!
Akkor most, hogy van ez? A "náci" és a "fasiszta" mégsem ugyanaz?
De olyan nagyvonalúan fasisztáztok, nyilasoztok, náciztok…. Jó lenne már tényleg megtanulni a fogalmak közti különbségeket! Nem szégyen utána olvasni a dolgoknak!
Sztalin eléggé kommunista volt?
Sztalin komoly etnikai tisztogatásokat végzett az ukránok és a zsidók között! Az nem lehet! Hiszen, mint írod, a kommunisták "csak osztályalapon" tisztogattak. Furcsa, de a jelek szerint a szovjet zsidó, "csak" szovjet volt, ha Sztalin ölette meg. Ám ha a "nácik" gyilkolták meg, akkor ő elsősorban zsidó volt, aztán szovjet!
A Schindler listája végén van egy mondat, amiben bene van mindaz, amit összefoglaltam. Az utolsó képsorokon egy üzem udvarán éri a szovjet ”felszabadítás” a zsidókat. A lovon érkező vöröskatonának felteszik a kérdést, hogy hová menjenek eztán. A katona válasza: Ne menjenek nyugatra, mert ott nem szeretik magukat, de keletre se menjenek, mert ott sem szeretik magukat!
Ebben benne van a kommunizmus antiszemitizmusa.
Akkor, hogy is van ez?
Maradjunk annyiban, hogy kár mentegetni egyiket, vagy a másikat, mert alapvető tárgyi tévedésid vannak a témáról! Bár 40 évig tabu volt beszélni a kommunizmus antiszemitizmusáról, attól az még létezett és virágzott. Max neked nem volt szabad tudnod róla!
Amíg nem ismered a fogalmak mögötti jelentéseket, addig ne akarj okoskodni. Tudod nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik!

Üdv:
VIGYORI
;-)

fasizálódás

Az MSZP kezdeményezésére azért jött össze kétszáz ember vasárnap –köztük más pártok képviselői, több felekezet tagjai –, mert a Jobbik ezen a hétvégén tartotta a II. Soproni Nemzeti Juniálist, a rendezvényre pedig meghívták előadónak Gyöngyösi Mártont, a Jobbiknak azt a képviselőjét, aki hírhedt felszólalásában kezdeményezte: írják össze hány olyan zsidó származású tagja van a kormánynak, aki „nemzetbiztonsági kockázatot” jelent. A soproni polgárként megszólaló önkormányzati képviselő, Kalmár István, az MSZP városi elnöke szerint Sopron újkori történetében a szégyen napja az, amikor ez a politikus hangot adhat szélsőséges, kirekesztő eszméinek.

Sándor Péter, a soproni zsidó hitközség vezetője úgy fogalmazott: Magyarországra besompolygott a hétköznapi fasizmus. Fölidézte azt is, hogy az egyik iskolában megkérdezték tőle: miért nem költöznek el a magyarországi zsidók Izraelbe? – Én magyarul beszélek és álmodom, ha az olimpián a győztesek tiszteletére felvonják a magyar zászlót, könny szökik a szemembe, válaszoltam – idézte fel a hitközség vezetője, majd hozzátette: ha valaki római katolikus, az nem azt jelenti, hogy római, hanem hogy katolikus.

– Ne csak megszólaljon végre a tisztességes emberek lelkiismerete, hanem ordítson, mert ma már ennek van itt az ideje – mondta Stubenvoll András, a Soproni Magyar–Izraeli Baráti Kör vezetője. – A csendes többségnek végre hallatnia kell a hangját, s útját kell állnunk az ordas eszméknek – hangoztatta.

Rudolf János képe

Nem jól tudod

A "náci" és a "fasiszta" mégsem ugyanaz?

Csak annyiban, hogy az egyik 19, míg a másik egy híján húsz.
Mindkettő nemzetiszocialista.
A nemzetiszocializmus egy olyan társadalmi berendezkedés ahol ha gazdag vagy, akkor aprópénzért megveheted az államot. Ha viszont csóró vagy, akkor még az ükunokád is az lesz. Rabszolga, mint te magad.
Több részletet azért nem írok, mert rövidesen saját bőrödön tanulod. (Dimitrov elhíresült gondolatát meg úgysem bírnád -főleg nem szavanként- értelmezni... "finánctőke", "legreakciósabb" "legsovinisztább", "legimperialistább", "terrorista diktatúra" .. ugye egyik kifejezést sem érted?)

Sztalin komoly etnikai tisztogatásokat végzett az ukránok és a zsidók között!

Szintén tévedés.
Sztálinnak ipar kellett, az iparhoz pénz. Pénzt pedig csak a mezőgazdaságból préselhetett ki.
Közben az ukrán paraszt meg azt mondta, hogy "nem termel". Nem termel, mert nem kap a terményéért semmit se (csak egy üres ígéretet, hogy majd valamikor jó lesz neki)
Mire Sztálin nem vitatkozott velük, hanem kijelentette, ha nem termeltek akkor nem esztek.
Ebből lett kérlek a nagy ukrán éhezés mítosz. Pár évet éheztek, sokan éhen is haltak, aztán rájöttek ha enni is akarnak akkor rettenetesen sokat kell termelniük.
Ebből -az így keletkezett feleslegből- született meg kérlek a szovjet ipar.
És kérlek ez még mindig "szebb" történet, mint ahogyan az angol vagy a német vagy bármely másik ipar született..
Ám a te esetedben a lényeg: Sztálint kurvára nem érdekelte senkinek se a származása

Sztálin -főleg így utólag- a XXszd egyik legnagyobb, ha nem egyenesen a legnagyobb államférfija ;)

Örülök, hogy ismét művelhettelek
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Sztálin - tízmilliók

Sztálin - tízmilliók gyilkosa, apai részről zsidó, Európa bolsevizálója egy tömeggyilkos zsidó aki sajnos a te fajtádat nem irtotta ki te szerencsétlen!

Azt hiszem,

most Te tévedsz. Teljesen más volt a kommunista ideológia, amikor indult, egy igazságos, mindenki számára elérhető életminőség volt a cél. Az más kérdés, hogy megvalósíthatatlan és tévútra csúszott. A nácizmus eleve célul tűzte ki embercsoportok kiírtását, elsősorban anyagi indokokból és világuralomra tört. Azt se felejtsd el, hogy nem a 'kommunisták' támadták meg a 'nácikat', hanem azok támadták meg őket, hadüzenet nélkül. A II. világháború legnagyobb emberi veszteségét pedig az oroszok - szovjetek - szenvedték el. Ha jól emlékszem, 20 millió szovjet ember életébe került a nácizmus megállítása. Ezt is hozzászámolhatod, amikor azon polemizálsz, hogy ki ölt meg több embert.

Öngól! Brávó, sittes!

Igen!
És ez a "legnagyobb államférfi" volt az első, aki szövetséget kötött a másik "legnagyobb államférfival", Hitlerrel!

A te logikád(?) mentén haladva tehát az egyáltalán nem bűn, ha egy népcsoportot éhezésbe, kannibalizmusba kerget valaki csak azért, hogy az ország más részén, gyárat építsen az áztsiai ’gyütmenteknek! Sőt állításod szerint nagy államférfiúi tett!
Ok, te tudod!
Másfelől pedig, ha valóban ismered a "nagy Sztalin" életét, amit nem kétlek, akkor tisztában azzal is, hogy kifejezetten antiszemita személyiség volt!
Persze, Hitler csúnya bácsi volt ugyanezért, de Sztálin(a hajdani vonatrabló), az más! Ő egy talpig úriember. Ugye?
Világos!
Tanulj már egy kicsit, sittes!

Üdv:
VIGYORI
;-)

Rudolf János képe

Tanulnod kellene

Sztálin Hitlerrel NEM szövetséget kötött, hanem "paktumot" - Hitlerrel szövetséget Horthy kötött.
Sőt, még "első" sem volt, mert szerződések ügyében Sztálint Hitlernél még az angolok és franciák is beelőzték.. Csehszlovákia felosztása ilyesmi.. esetleg talán hallottál róla.

Ami meg az ipar születését illeti valszeg most sem érted. Más országokban az ipar Sztálintól sokkal de sokkal borzalmasabb körülmények közt született.
Angliában a sajátjukat írtották ki (bekerítések), majd milliószámra indiaiakat, kínaiakat afrikaiakat, az USA-ban az indiánokat írtották ki majd az egész déli kontinest, Japánban elöbb szintén a sajátjaikat, majd szintén milliószámra mandzsuriaiakat vietnámiakat thaiföldieket írtottak, stb..stb..stb..stb..

Sztálin kimondottan olcsón iparosított.
Főleg a fenti példákhoz viszonyítva áldozott relatíve tök keveset - fogd fel, mert ez a valóság.
Még akkor is ez a valóság, ha manapság téged éppen hülyének néznek..

Sztálin és a kommunisták nélkül te itt ma Peru, Bolivia, Kolumbia szintjén vergődnél... de nyugodtan komcsizgass csak tovább. Rövidesen úgyis eléred ezeket az országokat. Hajrá hát!

+ui: Sztálin NEM volt antiszemita. Ez is csak az urbanlegend része.. (nézd végig a kor párt és állami szereplőit akár egészen Sztálin haláláig és magad is ráébredsz)
Nem volt cionista, azaz zsidó nacionalista. Ez igaz.
Az összes többi csak mocskolás..
Ismétlem: Sztálin leszarta ki milyen náció tagjának született.
Tudod a kommunisták "internacionalisták" Nemzetek felett gondolkodnak ahol nem a születési adottság számít, hanem a pénzviszonyok, azaz a tőke.. Témához lásd, Marx bácsi: "Tőke"

A kommunisták NEM az emberben keresik a hibát (hogy pl valaki zsidónak cigánynak stb.. születik és pusztán ettől már bűnös is) hanem a kommunisták magát a kapitalista rendszert teszik felelőssé..

Azaz ők ennek a jelenlegi rendszernek az EGYETLEN ellenzéke.. (míg a "jobbik mozgalom" a rendszer támasza)

És NEM azt mondtam, hogy a kommunisták a legszebb legügyesebb társaság (csak nagyon sokat hazudnak ma róluk, másrészt több dologban is nekik van igazuk) ám a lényeg, hogy ismét örültem, hogy taníthattalak..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

No comment, sittes!

Tényleg kimosták az agyadat a sitten!
Üdv:
VIGYORI
;-)

Ecuador eladja az esőerdőt

Ecuador 3 millió hektárnyi amazóniai őserdőt adna el kínai olajcégeknek egy nyilvános aukción. A dél-amerikai ország területén nagyjából 8 millió hektár fekszik a Föld tüdejének is nevezett hatalmas dzsungelből, amiért azért érdeklődnek ennyire a kínaiak, mert hatalmas olajkincs rejtőzik alatta. Angy területen jelenleg is zajlik a kitermelés, erősen környezetromboló eszközökkel, annyira, hogy nemrégiben a szomszédos Peru környezetvédelmi vészhelyzetet hirdetett ki a határ környékén.

Kína 2009-ben kezdett el óriási összegeket befektetni Ecuador energetikai és olajiparába. Kínai pénzből épül az ország 12 milliárd dolláros új olajfinomító-hálózata, és két vízierőmű is. Tavaly nyári adatok szerint az ország Kína felé fennálló adóssága 7 milliárd dollár körül volt, ami a GDP tizedének felel meg. Nemzetközi szakértők szerint az ország az energetikai iparán keresztül tökéletesen függővé vált a kínai finanszírozástól, és Kína most ezt használja ki, amikor az adósság fejében az ország olajkészletének nagy részét, és persze azzal együtt az őserdőt szeretné átvenni. Valami hasonlóval próbálkoztak egyébként nemrég az oroszok is, akik Ciprusnak ajánlottak fel az országot az államcsődből kihúzó tőkeinjekciót az olajkincsért cserébe.

Bár az aukciót még csak tervezik, és az ecuadori illetékesek siettek leszögezni, hogy a kínaiak mellett szívesen látnak más vevőjelölteket is, az érintett területeken élő őslakosok már lázonganak az ellen, hogy az ország eladja a lábuk alól a földjüket. Az ecuadori indiánok évtizedek óta hiába küzdenek a földjük kizsákmányolása, az őserdő pusztítása és a környezetrombolás ellen.

http://index.hu/tudomany/2013/04/01/ecuador_eladja_az_esoerdot/

az

idióta kurva anyátokat, ez a legfontosabb????????????

a HÓ az nem? a nácizmus, az fontos? tényleg jöhetne a METEOR!!!!!!!!!!!

az, hogy a város megfulladt minden alkalommal, amikor hó esett?
baaaaaaaaaaaaazzdddddddddddddddddd meeeeeeeeeeegggggggggggggggg te barom.

Te meg menj, 'oszt lapátolj!

Ne itt kurvaanyázz! A saját anyádnak udvarolgass így, az úgyis szereti, amikor lekúrvázom!
Ha sok a hó, akkor fogj egy lapátot, aztán kezdj neki! Addig sem ülsz a gép előtt és nem írogatsz ide nem illő dolgokat!!!
Ásd ki magad patkány! LEGALÁBB CSINÁLSZ VALAMI ÉRTELMESET!
Üdv:
VIGYORI
;-)

Rudolf János képe

összefügg

az új alaptörvény úgy rendeli, hogy gondoskodj magadról - magyarán ott döglesz meg ahol akarsz

sza én nem is értem mire fel hisztiztek ti itt a hó miatt.. kapitalizmus van, szokjátok hát
egyszerű szabály: ha van pénzed nincsen hó, ha nincsen pénzed lapátolsz

de van tovább is:
- ha van pénzed van orvosod, ha nincsen pénzed nincsen orvos
- ha van pénzed tanul a gyereked ha nincsen pénzed hülye marad
- ha van pénzed megveheted a politikust is és a bírót is, ha nincsen pénzed akkor hazátlan vagy (haza ugyanis csak ott van ahol jogod is van)
stb..stb..
- ha van pénzed eszel ha nincsen pénzed kipusztulsz - ez a szabály!

ÚJ Isten született! Az a neve PÉNZ!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

EU

Brüsszel gondolkozik azon, hogy időszakosan felfüggeszti Magyarország EU-s tagságát! Az EU-n belül van egy olyan törvény, hogy ha egy tag különlegesen súlyosan, törvénysértően viselkedik, akkor ezt meg lehet tenni! Ez teljes anyagi blokáddal is jár az az, a pályázati már megnyert pénzeket sem fogjuk akkor megkapni de ugya így az export is megsinyli ezt!!
Ez a sz@arrágó nyugat semmit nem ért, és mindent félremagyaráz. Ott ugyanis csak hülyék vannak, az okos politikusok, mind itt élnek Magyarországon! Megérdemlitek kétharmad! Bravó Viktor!

Nem eszik azt olyan forrón!

1. Ahhoz tételesen és részletesen meg kell indokolni, hogy mivel mi a gondjuk! Nem elég általánosságokat puffogtatni, mint eddig történt!
2. A tagállamok 4/5-ös többségi döntése kell hozzá. Kötve hiszem, hogy 21 ország ellenünk szavazna. Lengyelorzság, Románia (Schengeni határok miatt sakkban van), Írország, Litvánia, Észtország, Lettország egyáltalán nem biztos, hogy ellenünk szavaz, sőt!
Nem elég ám, hogy Baroso, vagy Merkel köhintett egyet!

Lehet bravózni!

Legalább néznél utána az EP és az ET szabályainak, mielőtt a Népszabadságot, az ATV-t, KlubRádiót kezded visszaböfögni!

El ne tévedj !

A Lánchíd Rádió talán különb ?Mindegyikben csak az agymosás folyik éjjel nappal!!!
Oldalaktól függetlenül egy politikus akkor hazudik,amikor mozog a szája!Egyforma
mind és ha rajtam múlana,akkor átengedném mindegyiket a kuttergépen !Aki hisz egynek
is az hülye!Mindegyik csak a saját érdekét nézi és a zsebeit tömi itthon is, az
EU-ban is és röhögnek rajtad!Egy hóesést nem tudnak kezelni wazze!A Ragyás Tóni ír
nekem egy SMS-T-t,hogy maradjak a kocsiban és ha kifogyott a benzin,akkor üljek át
egy másikba!Mellesleg otthon ültem a szobámba és csak röhögni tudtam rajta!Remélem
nem másztam a lelkivilágodba,távol álljon tőlem,de idióta ez mind hidd el!Nem szabad
ezekre még csak egy percet sem szánni!Arra megy a játék,hogy kié legyen a kasszakulcs!
Sz..nak ezek ránk,addig vagy fontos nekik,amíg behúzod az X-et!Azt kérdezd meg tőlük,
miből lettek milliárdosok 23 év alatt,hiszen még nem dolgoztak és értéket nem állítottak
elő!A duma az nem termék sehol a világon,az csak üres frázis!Számoljanak el,azt szívesen
meghallgatom!Belőlem ez böffent fel a négymillió koldus országából!Bocsánat érte!

Térkép neked, hogy el ne tévedj!

Ha már a hó helyzetnél akadtál ki!
1. Rühellem a Pintért! Abban viszont 100% igaza van, hogy senki sem halt meg! Ellentétben 2006 augusztusával! Akkor a Szanyi barátodék osztották az észt! Meg is lehet nézni mi lett belőle! Mr. Alkohol (Szanyi Titye), amúgy megint hozta a szocik szellemi szintjét, a "fuck you" bemutatással a parlamentben!
2. Ki kell ábrándítsalak, mert nem hallgatom a Lánchíd Rádiót! Egészen máshonnan informálódom!
3. Az ilyen kis szarcsimbókok, nagyon kis lepkefingok ahhoz, hogy belemásszanak az én lelkivilágomba!
4. Rajtam biztosan nem röhögnek az EU-ban, mert nem adtam rá okot!
Röviden ennyi!

Térkép nekem ?

Félre értesz ,mert nem erről beszéltem ! Egyébként tisztán látok mindent,ami itt
folyik,nem más a cél csak a hatalom megszerzése!Nekem nem kell térkép,mert bejártam
a világot nélküle is tudom miről beszélek!Befolyásolható ostoba nép a magyar,mind amellett tehetséges,csak nem képes élni vele,mert irigy és összeférhetetlen ami a veszte is!
Hidd el röhög rajtad nem csak az EU,hanem az egész világ!Te is én is csak egy porszemek
vagyunk!Megnyugtatlak ,hogy a regnáló hatalom is szórakozik veled,mert megeszed az ostoba
buta hazugságait,mialatt ők milliárdosok lettek 23 év alatt,aminek te ,én és a többi
szerencsétlen megfizet érte,majd megbuknak és minden kezdődik elölről,esetleg más néven!
Összefogás nélkül soha nem lesz előre lépés!Abba gondolj bele,kik ülnek a patkó két
oldalán?Megmondjam?Kun Bélák és azok leszármazottai!Rendszerváltás itt nem volt és addig
nem is lesz,ameddig az ügynökök listáját nem szavazza meg a Parlament!Vajon miért nem
szavazták meg eddig szerinted ?Egy nagyon nagy baj van itt,nem tanulunk a múlt hibáiból!

Ez most hogy jön ide, te

Ez most hogy jön ide, te féleszű????

Fasizmus – Kommunizmus Az

Fasizmus – Kommunizmus
Az általánosan elterjedt nézet szerin (Magyarországon) a Fasizmus-nácizmus bűnei egyelőek a kommunizmus bűneivel.
Ehhez az érveléshez nem kell nagy szellemi teljesítmény, csupán követni kell a divatos, leegyszerűsítő, tudatlan kommentollózásokat és máris összeáll egy könnyed összemosás, ami nagyon jól jön a mai magyar újnáci propagandának.

(Divat, leegyszerűsítő kommentálók? Te itt szintén a tudatlan kommentelés „művészetét” népszerűsíted! Ugyanis éppen abból csináltak divatot Magyarországon, hogy egy az egyben átvettétek azt a nyugati vélekedést, hogy a két irányzat nem egyenlő. Igen nyugatit írtam, mert egy brüsszeli, párizsi „liberál-demokratának” fogalmuk sincs a kommunizmusról. Csak egy romantikus eszme, amely eléggé deviáns ahhoz, hogy a kapitalista jólét közepén, játszhassák a „NAGY FORRADALMÁRT”. Kohn Bendit is könnyen kiabálta ostoba kommunista nézeteit a diáklázadások idején. Neki, nekik nem voltak napi megélhetési gondjaik, nem kellett soha félniük a csengőfrásztól, a hivatalosan nem is létező internáló=eltüntető táboroktól a messzi Szibériában. Nem kellett attól rettegniük, hogy az Ukrán éhinséghez hasonlóan, majd náluk is felüti a fejét a kannibalizmus. Bizony, ezek mind a kommunizmus „áldásos” velejárói voltak! Szóval egészen más a hipermarketek árnyékában kommunista tüntetőt játszani, mint a kommunizmus totalitárius rendszerében hőst játszani. Nyugaton csak játék volt az, amit volt keleti blokkban valóságként éltünk meg! NEKIK TEHÁT, NINCS ÖSSZEHASONLÍTÁSI ALAPJUK! Ebből adódóan, a hozzád hasonló, nyugati véleményeket majmolóknak is komoly ficam van az érvrendszerében.)

A témához tudni kellene a történelmet, ismerni a huszadik századi irodalmat és még rengeteg dolgot.

(Egyet értek! Lám ez nem ment neked sem!)

A fasizmus romba döntötte a fél világot, elképesztően világuralomra tört és saját népét (németek) totál-brutál tönkre vágta.

(Igen? Nem a fasizmus döntötte romba a fél világot, hanem a vele szemben álló világnézetek ÉS a fasizmus! A háború sajátossága, hogy minden harcoló fél rombol! Nem csak német bombák hulltak az égből, hanem orosz, amerikai, angol stb. Ergo, a náci, a demokrata és a kommunista bombák romboltak! A világuralomra törés ma sem állt meg. Csak ma a cionista és szövetséges USA erők bombázzák körbe a földet. A helyzet az, amint azt már többször is kifejtettem, hogy a cionista, értsd cionáci ideológia épp oly pusztító, a jelen kor számára, mint a „fasizmus és a kommunizmus volt a maga idejében. Csak valahogy ezt a relációt, a magad fajta megélhetési rettegő és hős antiFASZista nem hajlandó észre venni, csak mások történelmi tudását firtatni!)

Kifejezetten faji alapon, fejlett technikával nagy üzemi módon egy népet totál meg akart semmisíteni. Rablógyilkosságot folytattak éveken keresztül. Ebből nem lehetett menekülni, mert ha ehhez a fajtához tartoztál, akkor a sorsod megpecsételődött. Egyenes út vezetett a gázkamrákhoz.

(Amit itt írtál, az konkrétan a kommunista berendezkedésre is majdnem100%-ig igaz. Ukrajnában, nagyüzemi módon éheztették az embereket, akik végül kannibalizmusra adták a fejüket. Ezt a nagy tanítód tette, Joszif Viszarjonovics Sztalin. Az a Sztalin, aki pár évvel később elsőként nyújtott kezet Adolf Hitlernek, mint az „ELSŐ CSATLÓS”, Lengyelország megsemmisítésénél! Rablógyilkosságot folytattak, ugyanis az államosított tulajdonok korábbi gazdáit sorra kivégeztették. Lásd Romanovok! Ha korábbi cári hatalomhoz voltál hű, akkor a kommunista terrorhatalom előtt a sorsod megpecsételődött. Egyenes út vezetett a CSEKA, a GPU, az OGPU, a GUGB, az NKVD, az MGD, az MVD, a KGB pincéibe, a Gulagra stb )

A kommunizmus osztály alapon működött. Ha beletartoztál az osztályba, akkor meg úszhattad, nagy sanszod volt, hogy elkerüld a Ljubjankát. Érdekes mellék szál, hogy a kommunisták saját soraikból is rengeteg áldozatot szedtek, ahogy az aktuális terror azt meg követelte. Attól sem rettentek vissza, hogy saját népüket halálra éheztessék – a cél szentesíti az eszközt. Ezt nem Sztálin találta fel – hanem a jezsuiták.

(Érdekes, hogy azt írod, hogy a mit nem talált fel Sztalin. Azért, mert előtte arról írsz, hogy mely társadalmi osztályhoz nem volt érdemes tartozni. Sztalin üldözte a ZSIDÓKAT, a KERESZTÉNYEKET, a cári lojalistákat, a kapitalistákat, az arisztokratákat. Bizony sokat megöltek a kommunisták maguk közül. Rengeteget a ZSIDÓ származásuk miatt pl Tockij . Sztalin utolsó éveiben szisztematikusan kiírtatta a Kreml zsidó orvosait, köztük a sajátját is, mert meg volt róla győződve, hogy az életére törnek! A nagy Sztalin épp olyan antiszemita volt, mint Hitler haverja! HOPPÁ!)

A más népcsoport, más faj módszeres kiirtását nem lehet összehasonlítani a vörös terrorral – helyesebben össze lehet, de a kettő nem ugyanaz. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy tolerálható akármelyik – dehogy. A dilettáns számmisztika, hogy ki menyit nyírt ki - tök röhejes, mert esetünkben nem erről van szó. A kérdés az, hogy fajtája miatt ki lehet e irtani egy népet, vagy egy eszement terror-rendszer irthatja e saját fajtáját.

(Fentebb kifejtettem, hogy a kommunizmus szintén ellenségként tekintett a zsidóságra. De ellenség volt a keresztény is és mindenki, aki nem menetelt együtt a többivel. Tehát nem annyira fekete-fehér a kép, ahogy írod. Szerinted a nácik bestiálisabbak voltak, mert faji alapon gyilkoltak, míg a kommunisták „csak” saját fajtájukat irtották. Akkor mivel magyarázod a Görög katolikus egyház gyakorlatilag teljes megszűnését a szovjet időkben, az ukrajnai, mesterségesen gerjesztett éhinséget, a zsidóság marginalizálását, mint társadalmi és vallási közösség? A válasz egyszerű! Bizony, hogy faji és vallási alapon nyomtak el lényegesen nagyobb embercsoportokat, mint a nácik. Ami még fontosabb, hogy a náciknak, max. 6 évük volt arra, hogy teljes kapacitással működtessék a népirtást, míg a Szovjetunió, gyakorlatilag megalakulásának pillanatától, felbomlásáig folyamatosan működtette az őrületet. Igazad van! A 6 évet nem lehet összehasonlítani a 69 évével!)

Csupán arra kívántam rávilágítani, hogy aki nem ismeri a közelmúlt történelmét, az bele keveredik a magyar újfasiszták hungarista mocsarába és fájdalmas tehetetlen kínjukban szokás szerint másokra mutogatnak. Mi magyarok nagyon faszák vagyunk, de azért nem megy nekünk, mert az ellenünk szövetkező….(nem tudom ki a fa…) nem hagy bennünket. Ezzel a kényelmes felfogással több száz éve jól megvagyunk.

(Ennek semmi köze, a magyar újfasisztákhoz! Bevezetődben a történelem tudását, elletve nem tudását részletezted. Nos, amint azt fentebb kifejtettem, a dolog nyitja nem a „közelmúlt” vizsgálatában rejlik. Én nem találgatok arról, hogy kik nem engedik Magyarországot a helyes irányba haladni. Én pontosan tudom, hogy azok nem hagynak bennünket nyugodtan, akik a palesztinokat, vagy az afgánokat, vagy az irakiakat stb. Az a cionista terrorhatalom, aki nyíltan kifejtette, hogy felvásárolja, Manhattant, Romániát, Lengyelországot, Magyarországot. Még mielőtt nekilátnál itt az antiszemitizmussal vádaskodni, javasolnám tanulmányozni az antiszemitizmus és az anticionizmus definícióinak tanulmányozását! A kettő ugyanis nem ugyanaz!)

A huszadik század fent említett szörnyű nép irtásait el kell ítélni, de sunyi módon nem kell összemosni őket, mert aki ezt teszi, az nem ismeri a történelmet és nincs ízlése. Ízlése? – Istenem – mikor volt ízlése a jobb oldalbak?

(Egyet értek! Nem szabad összemosni! Sőt határozottan külön kell választani a két ideológiát! A történelem ismerete pedig elengedhetetlen a téma kutatásához, ez is tény! Ebben még fejlődnöd kell! Miért mondom ezt? Hát több dolog miatt. A fasizmus, mint állami berendezkedés nem a német, hanem az Olasz Királyság sajátja volt. Bár te itt a németekről értekeztél, mint fasiszták, a pontosság kedvéért ideírom, hogy a nemzeti szocializmus volt a német hatalmi berendezkedés alapja. A nemzeti szocializmus, bár rokon a fasizmussal, nem azonos vele!
Én sem lennék korrekt, ha kommunizmust csak a Szovjetúnióhoz kötném. Kétségtelen tény, hogy ott jött létre elsőként kommunista berendezkedés, ám a világ több országában is kialakultak hosszabb rövidebb időre „kommunista országok”éppen ezért a kommunizmus áldozatainak száma lényegesen nagyobb, mint a „fasizmusé”. Gondolj csak a legbrutálisabb rendszerekre! Kambodzsa, Kína, Dél-Amerika, Kuba stb. és természetesen a szovjetek által megszállt országok!
Hát ezért nem szabad „összemosni” a két ideológiát és rémtetteit. Ez a kettő úgy aránylik egymáshoz, mint a Polski Fiat a Scaniahoz! Csak sajnos a Scania esetünkben a Kommunizmus! Az ízlés pedig egyéni, hála Istennek, nem a hozzád hasonlókra van bízva, az ízlések minősítése! Ez nem jobb és bal kérdése, hanem amint te is írod, a történelem tudásának, vagy nem tudásának kérdése! A XX. század nagy népírtásainak egy másik felét mindig elhallgatja a fajtád! Azt a népirtást, ami jelenleg a Izrael, Irak, Afganisztán területén folyik. Én értem, hogy kínos róla beszélni, de pont azok végzik ezeket a népirtásokat ezekben a percekben is, akik mélységesen elítélik a fasisztákat, a nácikat, a kommunistákat. A demokraták, sőt a kisebbségi jogok világ szószólói! Ez ellen miért nem emeled fel a hangod? Az izraeli népirtás szintén 1917 óta zajlik, a Balfour-nyilatkozat óta! Hát ítld el, itt és most ezt a XX. századi népirtást is! Ja, hogy ennyire már nem ismered a történelmet??????????? Hm, érdekes!)

Rudolf János képe

Segítek

a nemzetiszocialisták (nácik, nyilasok, fasiszták, stb..) már eleve mocskos dolgot hírdettek, majd pontosan ezt a nagyon mocskosat is csinálták amit előre be is jelentettek

ezzel szemben a kommunisták egy tök szuper dolgot hírdettek, olyat amely ellen ma sem lehet senkinek sem semmi panasza sem, ám a megvalósítás során aztán olyanra sikerült amilyenre

a 2 izmus közt tehát pontosan ez a szándék, ez az irányultság az ami a legfontosabb
ebből következik, hogy a vöröscsillag az egy POZITÍV jelkép (és csak nagyon nagy debilek akarják azt betiltani) miközben a horogkereszt/nyilaskereszt már eleve eredeti jelentése szerint is emberellenes

/aztán persze lehet még sorolni, hogy a náciknál a szegény még szegényebb lett miközben korábban sosem látott módon lett az állam is korrupt, stb.. míg mondjuk a kommunisták esetében ezzel ellentétesen az mondható el, hogy tömegében a magyar SOHA nem élt olyan jól mint pont akkor/

Mindezzel szemben ma van egy néphülyítésünk.
Már olyan szarul élnek és olyan ütemben is menekülnek el az országból mint a dédszüleik száz éve, ám ezek az ökör magyarok még mindig komcsiznak.. merthogy ilyen hülyékből vannak...

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tévedsz Jankóm!

GONDOLTAM, HOGY TE MAJD "SEGÍTESZ" A BARÁTODNAK! VAGYIS BESZÁLLSZ EBBE A FINGDARÁLÁSBA! TE, MINT A TÉMA AVATOTT "SZAKÉRTŐJE"!
Külön élvezem, amikor a hozzád hasonló sittesek emelkednek valami hihetlen erkölcsi magasságokba, hogy aztán onnan osszák az igét nekünk, egyszerű, bűntetlen előéletű halandóknak, idelenn, a porban!

Tévedsz Jankóm!

A Nácik, vagyis Hitler nem hirdetett eleinte háborút! Viszont ígért munkát, kenyeret. Ne feledd, hogy a hitleri Németo. volt az első, aki kilépett a világválság nyomorából. A Horthy féle Magyarország Pengője, szintén Európa 3. legerősebb valutája lett. Mikor? A válság után!
Hitler, bár háborúra készült, ezt nem hirdette, amit mondott eleinte, azt beváltotta. Vagyis útépítések, ipari termelés stb. A szarból húzta fel az első vh. vesztes országát. Mindeközben az Emberarcú kommunizmusod dübörgött a Szovjetúnióban! Ukrajnában egymást ették az emberek, mert Sztalin úgy döntött kiéhezteti az ukránokat. Hát ezt is tedd oda a pozitív jelentésű vöröscsillagod mellé!
Amíg Hitler erős, megbízható hadsereget épített fel a semmiből, addig Sztalin lemészároltatta a teljesen vezérkarát, mert sok volt köztük a hajdani cári tiszt! Ez volt a kommunizmus!
Az a baj, hogy már Karl Marx leírta, hogy a kommunizmus megvalósíthatatlan mindaddig, amíg létezik a magántulajdon szemlélet. Csak ezt valahogy az elvtársaid nem értették meg!
Korrupció? Ez vicc? Az nem tűnt fel neked, hogy a kommunista vezetők (ideértve a legkisebb TSZ elnököt és a párttitkárokat is) valahogy mindig könnyen hozzájutottak a kurrens árukhoz, valahogy a pult alól nekik mindig jutott egy kis extra ez+az?
JAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIII!
Csak ezt ne akard már letolni a torkunkon! Hogy az elvtársaid "nem ismerték a korrupciót"!!!
Jól élt a magyar? Mihez, kihez képest? Az én nagyszüleimtől mindent elvettek, amijük volt! A 0-ról kellett kezdeniük az életet, mert az elvtársak államosítottak, loptak, padlást söpörtek! Te+én két különböző Magyarországon éltünk, élünk!
Nem utolsó sorban:
A hozzád hasonló elmeroggyantak hajlamosak még kiabálnia az „utolsó csatlós” jelzőt! Ha már itt tartunk! A te „kafa” kommunizmusod volt ugyanis az „ELSŐ CSATLÓSA” Hitlernek, amikor a Ribbentrop- Moltov paktumot aláírták! Ezt is pakold ki bátran a kirakatba!
Hagyjuk ezt az álszent dumát a jó kommunizmusról és a gonosz fasisztákról! Jó, Jani?
Te kis, zavaros tekintetű forradalmárom.....!
Üdv:
VIGYORI
;-)

Nagy baj van!!

Úgy látom, hogy te csak hallomásból ismered az egészet, különben nem szellentenél ekkor hülyeségeket! Téged jól "megkeverhetett" valamelyik plébános..... Öregem neked annyi ismereted van a dolgokról, mint a mexikói szarvaspillangónak a génmanipulációs kukorica növekedési együtthatójáról! Szerintem fordulj egy pszichiáterhez, mert neked idűlt agymosási tüneteid vannak! Nincs neked üldözési mániád is? Nem lepne meg! Ilyenből mint Te vagy, kéne vagy 1000, a baj az, hogy több tizezer van.....! >>> Szegény Magyarország!

DCT

A baj ott kezdődik, amikor

A baj ott kezdődik, amikor a magyar(?) liberálisok okoskodni kezdenek!
Miért?
Mert a magyar(?) liberális olyan fajta, aki szerint magyar földön semmilyen jó ötlet, vagy megoldás nem születhet, magyar elméből nem pattanhat ki semmilyen szikra.
A magyar(?) liberális ars poétikája: Csak rossz lehet, ami magyar! Ami jó, az csak külhonból érkezhet. Lásd kommunizmus. Mert "az idegen az szép"!
Néhány külföldről átvett "szép és jó dolog, amelyet a magyar(?) liberálisok átvettek külföldről:
Kommunizmus, enyhülő drogpolitika, cionista eszmék dicsőítése, hungarofóbia, buzerencia stb., stb.
Mind- mind csupa "építő" eszme!
Az a baj, hogy a magyar(?) liberálisok számára csak az új, forradalmi dolog lehet pozitív. Mit számít, hogy egy országnak 1000 éves kultúrája, államisága, hagyományai vannak? Az mind csak avit, idejét múlt csökevény. Helyette olyan országok "nagyon liberális, forradalmi" eszméit kell átvenni, akik max. 200 éve léteznek a térképeken. Sőt vannak olyanok, amelyek azóta meg is szűntek, mert az általuk kitalált eszme rendszerek használhatatlannak bizonyultak. De nem baj! A magyar(?) liberális virtus megmutatja, hogy működik az, ami az egész világon megbukott! Hát ilyen állatfajta vagytok ti!
DECO! A te szavaiddal élve: "EZEK VAGYTOK TI!"

Üdv:
VIGYORI
;-)

Deco, Deco...! Minek

Deco, Deco...!

Minek nevezzelek?

Velem ellentétben, te nem igazán feszültél túl, hogy tételesen cáfold az általam leírtakat!
Lássuk, melyik dolog nem igaz?
Miben vagyok járatlan?
Amíg csak nagy általánosságokban maszatolsz (MINT AZT, A LIBERÁLIS SENKIK SZOKTÁK ÁLTALÁBAN), addig te egy senki vagy a témában!
Cáfolj, vagy dugulj be!
Te már nagyon sok helyen megnyilatkoztál, itt a helikonon, a történelmi hiányosságaidról, úgyhogy egyelőre, neked csitu van! Tanuld a magyar helyesírás szabályait!

Üdv:
VIGYORI
;-(

Névtelen

Milyen érdekes, hogy csak névtelenül tudsz, Jankó írására válaszolni, bemocskolva, trágározva! Vedd elő a személyid és másold ide, amit ott látsz, majd vitatkozz, mert akkor partner is lehetsz a vitában.
Horváth Kata

Bocs, de nem emlékszem,

Bocs, de nem emlékszem, hogy szóltam volna Önhöz!
Ez egy nyílt fórum! Itt mindenki úgy ír, ahogyan akar! Vili?
Nem igazán érdekel, hogy Ön szerint ki kinek lehet vita partnere!
Érdemben hozzá tud szólni az általam leírtakhoz, vagy csak a személy(i)eskedés témájában tud nyilatkozni?
Olyan névvel írok, amilyennel akarokL! Ez a szép a liberál-demokráciájukban!
Ez van!
Kis 'kezit csókolom!

Üdv:
VIGYORI
;-)

Ez a vigyori egy lecsuszott

Ez a vigyori egy lecsuszott kocsmatöltelék? Gondolkodásmódja erre vall.

Tévedés! Vigyori nem jár

Tévedés!

Vigyori nem jár kocsmába, mert nem iszik, nem dohányzik!

Kedves "lecsúszott" hozzá(m)szóló!
Úgy látom, hogy inkább Ön az, aki kocsmákban szocializálódott. Ugyanis ott divat az, hogy ha valaki nem tud hozzászólni érdemben egy témához, az inkább a másik hozzászóló személyét kezdi ki!

Ezért van a sok kocsmai verekedés!

A témáról nyilatkozz, ne velem foglalkozz!
Ja, hogy az már nem megy?

Üdv:
VIGYORI
;-)

kiegészítés ennek a történelemből tudatlan

vagy szándékos történelemhamisító szándékú embernek . A II.Vh nem Lengyelország lerohanásával kezdődött. Előtte Sztálin már elfoglalta Lo. egy részét a Ribbentrop-Molotov paktum részeként.

Nem tudom, hogy ezt

Nem tudom, hogy ezt "történelemből tudatlan"és a "szándékos történelemhamisító" jelzőt nekem szánta-e, de Önnek részben igaza van abban amit ír. Azaz, hogy csak majdnem! Ugyanis a II.vh tényleges hadműveleteként, hivatalosan, az 1939. szeptember 1. 5:45 perckor indított Lengyelországi hadműveletet tekinti a történelemtudomány. Azonban ezt megelőzte, a német demilitarizált övezet katonai megszállása, az Anschluss, illetve a Csehszlovákia bekebelezése német oldalról. Szovjet oldalról a harcok a Finn háborúval kezdődtek, ahol csúnyán kiporolták a Vörös Hadsereget a Finn sítalpas hazafiak. A Szovjetunió első, háborús megmérettetése ez volt. Ezt tekinthetjük a nulladik felvonásnak, a II.vh előtt, illetve annak bevezetőjeként!
Csupán azért egyszerűsítettem a Ribbentrop-Molotov paktummal, hogy a Jani félék és kis barátnője, Horváth Kata is, viszonylag könnyen megérthesse az összefüggéseket!
Lengyelország felosztása nem volt más, mint a kommunizmus és a "fasizmus" kézfogása, egy nemzet temetésén!
Ezért kár itt "jó kommunizmusról" és "gonosz fasizmusról" értekezni! Ez a kettő édes testvérek, anyjuk maga a gonosz! Mindkettő bűnös! Csak más-más cselekedetekben!
Jani azt állítja, hogy a „kommunizmus eszméje alapjáraton jó volt”, csak egy kicsit átalakult. Ez pont olyan, hogy Izrael állam megteremtése is egy nemes gondolat volt. Ám szó sem volt palesztinok kiirtásáról, gettósításáról, elüldözéséről stb, csak hát Istenem, ez lett belőle! Akkor már nem is olyan nagy bűn, palesztin gyerekeket irtani, igaz? Hiszen az alapgondolat itt is nemes volt!
Szegény Janinak gyerek méretűre mosták az agyát a Kádár rendszerben. Ebben nőtt fel! Egyszerűen beleverték: "A KOMMUNIZMUS JÓ, A FASIZMUS ROSSZ!" Nem lehet sokat várni tőle!
Értjük már az összefüggéseket????
Üdv:
VIGYORI
;-)

Janinak

szántam, minden szavával egyetértek.

Ok!

Akkor, köszönöm!
Üdv:
VIGYORI
;-)

szánalom

K Zs-né anno mesélt rólad,a hajdani daliás MDF időkről,viselt dolgaidról,munkamorálodról,családi ügyeidről.Most már elhiszem minden szavát.
Szerencsétlen meghasonlott ember.

Rudolf János képe

dehogy

én a 80-as évek óta -több mint 30 éve!- ugyanazt mondom

ellenben ti akkor még kommunisták voltatok.. MIND! Az egész ország az volt (2-3 tucat azaz cirka 1 busznyi idiótát leszámítva MIND!)

ma meg hülyék vagytok
olyan amnéziás hülyék, akik momentán azon versenyeznek melyik lesz ezen ökör új hit nagyobb neofitája

és el is hiszem, szar dolog ha ezt valaki az arcotokba mondja - merthogy ti felejteni szeretnétek

a saját gyalázatotokat szeretnétek elfeledni (és nem a kommunizmusét) csakhogy azt meg NEM lehet
Kövér Laca elvtárs meg Orbán elvtárs sem feledhető, de a 80-as évekből Szaniszló Ferenc elvtárs állampártunk leghűségesebb moszkvai tudósítója sem feledhető

Ám most olyan szar világ jön rátok mint amilyenre sokszáz éve még példa sincs.. fogtok ti még újra és újra kupálódni
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ma van a „kommunizmus áldozatainak”napja

Általában, mint minden ilyen kampánynappal problémáim vannak, mert legtöbbjük hazug képmutatáson alapszanak, de azt gondolom, hogy ez a nap viszi mindőjük között a pálmát. Ez a nap, a valódi meggyalázása azoknak az áldozatoknak, akik akár 56-ban, vagy akár a második világháborúban a legdrágábbat adták hazájuknak, az életüket.

Mindannyian tudjuk, hogy Nagy Imre és sorstársai nem a kommunizmus ellen harcoltak, azt is tudjuk, hogy a Szovjetunióban oda veszett magyarok, a fasiszta ígérgetéseknek bedőlt magyar kormány áldozatai valójában.

Akkor, amikor az áldozatokra emlékezünk, legalább annyi tisztesség kellene, hogy legyen bennünk, hogy legalább ne hazudjunk. Ne hazudjuk azt, hogy az ellen harcoltak, ami még a világon sehol nem született meg, olyan társadalmi forma, hogy kommunizmus, még egyetlen egy országban sem jött létre.

Annál inkább létező valóság a kapitalizmus, amely ma világszerte szedi áldozatait, és amelyből a magyar népnek, most is, mint negyvenöt előtt, a legrohadtabb fajtája jutott osztályrészül. Magyarok százezrei kénytelenek elhagyni szeretteiket, hazájukat a jobb, tisztesebb élet reményében, miközben az itthon maradtaknak bérrabszolgaság, a falun élőknek a hatalom hűbéreseinek a napszámosává válnak. E közben egy szűk élősködő, egy valóságos mindenkori dzsentri, korrupt, dologtalan, sznob, politikai celeb réteg szívja el az erőt a valóban alkotni vágyó magyar többség elől. Szerintük, ez a mai, magyar kormány, munka társadalma.

Az igazi magyar átok ez, amihez soha nem is volt, és most sincsen a kommunizmusnak semmi köze. A mai hatalom ordenáré hazugsága ez, és mind ez azért, hogy leplezzék, tehetetlenségüket, önző bűnüket, hogy a magyar elit megint olyan útra tévedt, ami csak neki jó, a magyarságnak semmiköze!

Magyarország a dilettáns vezetőinek köszönhetően ismét Európa legreakciósabb, legelmaradottabb zuga lett, itt az ideje, hogy kimondjuk végre a valót: Magyarország a dilettáns, önző, és korrupt vezetőinek fogságában szenved!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel