gesz

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

szegény gesz irodai dolgozók és könyvelők, majd megszakadnak a munkában :(
csak érdekes, hogy akkor hogy van idejük egész álló nap iwiw-ezni és facebook-ozni a gazdasági vezetővel az élen
egyébként pedig gyomorforgató dolgok történnek a gesz, főleg az iroda tájékán, érdemes lenne körülnézni...
hova és mire megy el pl. rengeteg pénz? (megsúgom: pl. minőségi piákra a rendezvényeken...fénymásoló papírokra, amik sosem érkeznek meg a céghez, kávéra, a legdrágább tejre (amire minden más munkahelyen a dolgozók dobják össze a pénzt)
folyamatosak a csalások, a dolgozók lógásai, az irodán való business-elés, turkálás, bugyi, zokni árulás...a legtöbb dolgozó, főleg a gazdasági vezetőnő helyesírása megérne egy misét ... sok magyar tanár dobna egy hátast, ha meglátná, hogy milyen megfogalmazású és helyesírású levelek mennek ki a gesz-től
a legbutább, s az egész nap regényt olvasó, illetve semmit nem csináló, max. alvó dolgozók vannak megbecsülve
na, lehetne még egy Háború és Békére való könyvet is írni a gesz irodán folyó dolgokról, kérdés, érdemes-e

Gachályi András

Az új "Főnökről" is lehetne pár sort írni, mert a Dallos Csaba Úr elbújhatna az Ő "stiklijei" mellett.

Ránézésre is legalább életfogytiglanra ...

Fészekrabló fajták családjához tartozik ...

Hajrá GESZ! Én nekik

Hajrá GESZ! Én nekik szurkolok. Rendes emberek!

A fia sem semmi ,olyan

A fia sem semmi ,olyan részegen vezet hogy meneküljön aki tud. Jelezném a rendőr uraknak van kire vadászni!!! )))

Ne irigykedj, legyél Te is

Ne irigykedj, legyél Te is fideszes, gazember, lopjál, mutyizzál és Te lehetsz a kiskirály!

Helló mindenkinek!

Helló mindenkinek!

Idetévedtem erre az oldalra, szoktam járni az Ali-ba , és el kell mondanom nagyon kedves, és igen csinos a portás kisasszony, azt kell mondjam mint férfi,én is szívesen jobban megismerném. Mindent félretéve legyen már mindenkiben MAGYAR GERINC!!!

Milyen

a magyar gerinc? meszes, hogy nem hajlik, vagy több csigolyából áll, vagy kívül hordják? Nekem nincs nemzeti gerincem, csak gerincem van, tartást ad, segít egyenesen állni:)))

Elég sokmindenről

Elég sokmindenről mesélnek itt ezen a kedves értelmes oldalon!!! Olyanok akik valószínű nem dolgoznak , csak unalmas idejükben itt írogatnak mint én is :-))))Szóval, bárki kíváncsi bármire kérdezzen engem! Pl meséljünk az óvodákról, ahol a gyerekek tortáját az óvóóóónénik viszik haza,vagy az ebéd maradékon vitatkoznak:-)). Vagy, hogy tudnak viselkedni amikor a szülők megjelennek, majd utána mindennek elmondják a gyereket, és a szülőt mindenféle semmirevalónak, butának. Vagy beszéljünk arról ki írt itt ezen az oldalon a GESZ-ről. A neve: SZÁNTÓNÉ CSÓTÁR KRISZTINA!!! Nos kérem véleményüket mihamarább!! hajrááhajrááá !!! Éljen a GESZ , és a benne rejlőőőő szex! Mert ugye a pletyka az pletyka. De ha valaki valamit tud, akkor pletykáljunk mi itt férfiak, vagy nők:-))))

Üdv minden kedves olvasónak!

szex-gesz

Ne irigykedj, hogy ott megy a szex, menj oda dolgozni, ha otthon nem megy.

RE

De hát én ott dolgozom :-)))))))))))))))))

Mázlista :)

Mázlista :)

RE

Elolvastam mindkét kommentet, de irigységre utaló jeleket nem láttam. Emiatt ajánlani tudnám az általános iskola alsó osztályait, ott tanítják, hogy hogyan kell a szöveget értelmezni :) és mindjárt jön a válasz, hogy én mennyire okosnak tartom magam blabla. De ne fáradjon a buta kis válaszokkal! Köszönöm!

GESZ

Rendes krapek a GESZ góréja és emberséges (lehet, hogy ez a baj...?!).

RE

Rendes? hahahahahahaha

GESZ SZCSK...:-))))) GHZFJGUUFCHGJHGJ

Skizofrénia
A skizofrénia erőt próbáló, súlyos betegség, olyan állapot, amelyben nehéz különbséget tenni valóság és fantázia között, szétesnek a gondolatok és az érzelmek és sérülnek a társas viszonyok. Ezek a problémák akadályozhatják a rendes mindennapi működést, és azt, hogy az ember gondoskodni tudjon önmagáról. De ez nem jelenti azt, hogy nincs remény.

Valójában a skizofrénia sikeresen kezelhető. Az első lépés a jelek és tünetek azonosítása. A második haladéktalan segítségkérés. A harmadik kitartani a kezelés mellett. Megfelelő terápiával és a család, a barátok és szakemberek támogatásával a skizofréniával élő embernek nem kell lemondania az elégedett, tartalmas életről.
A skizofrénia agyi rendellenesség, mely befolyásolja az ember cselekedeteit, gondolkodását, és azt, ahogy a világot látja. A skizofréniában szenvedők a másképp észlelik a valóságot, sőt elvesztik a realitásérzéküket. Előfordul, hogy nem létező dolgokat látnak vagy hallanak, furcsa, zavarba ejtő dolgokat mondanak, azt képzelik, hogy mások kárt akarnak okozni nekik, vagy hogy folyamatosan figyelik őket. Mivel a valós és a képzelt közötti határvonal ennyire elmosódott, skizofréniában nehéz – sőt ijesztő – lehet a mindennapi teendők ellátása. Az érintettek erre a külső világtól való visszahúzódással reagálnak, vagy zavartan, félelemben intézik teendőiket.

:)

:)

"SZTK, feleség"

Dallos úr felesége, az "SZTK" (egyébként helyesen már "ezer éve" A.L.I - Alapellátási Intézet)portása egy aranyos, készséges, kedves, ügyes, talpraesett, mindig vidám hölgy. Az ALI-ban dolgozom, ezért meggyőződésem, amit írok. A hölgy nem érdemli meg, hogy bárki a szájára vegye,nyilvános fórumon gyalázza, pláne azért, hogy vezető beosztású férjét támadja vele hátulról. Vagy ma már a család, a privát szféra sem szent?!

Feljelentést kell tenni

Feljelentést kell tenni becsületsértésért, rágalmazásért, Ő nem közszereplő, hogy ilyeneket el kelljen tűrnie!

a gesz csupán a jéghegy csúcsa

GESZ!? szégyen gyalázat, nincs rá szó. A vezetés pedig nemhogy korrupt, egyenesen maffia.
A jelenlegi vezető Dallos úr mit csinál, azon kívül, hogy napi szinten hót részeg? Ja, és az SZTK-ba beprotezsált újdonsült felesége, aki egyébkénk komplett őrült,ugyancsak élvezi a GESZ nyújtotta előnyöket, ha másképp nem is de azáltal biztosan, hogy napi szinten fuvarozza őt a férje a gesz által finanszírozott "GESZ" autóval.

hihetetlen

Jó estét kívánok kedves Hozzászóló! Idéznék pár gondolatot az Ön szavaiból, majd én is mesélnék erről pár dolgot, mert ahogy olvasván az Ön gondolatait, nem igen stimmel a valóssággal. "GESZ!? szégyen gyalázat" Na már most.. Ha a GESZ nem lenne, Ön valószínűleg mocsokban járna Keszthely utcáin, nem élvezhetné a Főtér által nyújtott kényelmet és szépséget, a Balaton part által nyújtott lehetőségeket, a rendezvényekről pedig nem is beszélve. Következő gondolatát is elemezném: "A jelenlegi vezető Dallos úr mit csinál, azon kívül, hogy napi szinten hót részeg? " Gondolom Ön biztos közeli hozzátartozója, hogy ennyire ismeri a magánéletét és pontatlanul állítja ezt. Annyira kíváncsi lennék, hogyha maga lenne egy ekkora felelősség alatt, akkor hogyan birkózna meg azzal, hogy más tudatlanok okoskodnak az életéről. Amíg nem ismeri Dallos urat, addig kérem tartsa meg magának az okoskodását. Következő: "beprotezsált újdonsült felesége" Gondolom zavarja a kis fejecskéjét, hogy másoknak a mai világban könnyebb volt munkát találnia. Azon esetleg nem gondolkozik el, hogy ez a "komplett őrült" - ahogy Ön nevezte - nő, ugyan mivel foglalkozhatott ezelőtt? Igen, valóban most egy jó munkahelye van, ahol főként ülőmunkát végez, de arra esetleg nem gondol, hogy Ő korábban bolti eladóként dolgozott és napi több, mint 8 órát töltött el olyan hülyék között, mint Maga?! Mellesleg arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy miért tartja Őt komplett őrültnek. Netán nem kapta meg a receptét 10 percen belül? Vagy várnia kellett a telefonra, mert foglaltat jelzett? Hát igen, ez a való élet. Szokjon hozzá, vagy ne nyilvánuljon meg butaként. "élvezi a GESZ nyújtotta előnyöket, ha másképp nem is de azáltal biztosan, hogy napi szinten fuvarozza őt a férje a gesz által finanszírozott "GESZ" autóval " Gondolom nincs azzal tisztában, hogy a Hölgynek van jogosítványa és magánautóval jár dolgozni, amibe Ő a saját fizetéséből tankol. Nyugodjon meg, nem a cég fizeti! Remélem most egy nagy kő esett le a szívéről! Elhiszem, hogy kellemetlen dolog az irigység, de vagy megszöksz vagy megszoksz, mint ahogy a mondás is tartja. Nagyon várom, hogy legalább arra méltatja a kissé hosszúra sikerült hozzászólásomat, hogy átgondolja az általam írottakat. Vagy esetleg, ha valami ütközik az ön véleményével, akkor szívesen várom a válaszát! További szép jó estét kívánok!

:-D

Egy kicsit járjon már a földön jóember.
Először is nem a gesz-nek köszönhetjük a Főteret bár amúgy sem sok köszönnivaló van benne hisz évente max 3 olyan rendezvény van a futással együtt ami megtölti,amúgy meg egy nagyzolási mániától fűtött barom elképzelés a forgalom ilyen jellegű megviccelésével együtt,az meg hogy mennyire tartják rendben hát érdemes megnézni a templomkertet is,meg azt is hogy kik takarítják.
Nem a gesz alkalmazottai elsősorban hanem közmunkaprogramosok akiket reggeltől-estig amíg a munkaidejük tartja csak csoportokban támaszkodnak a szerszámaikon és fejben oldják meg a köréjük gyűlt rokonokkal-barátokkal az indiai menekültkérdést,TISZTELET a kivételnek,mert látni azt is.
Ettől függetlenül ha már gesz,a szemét az hatalmas gond a városban,és nem kell védeni az úriembert mert mint ahogy az elődei,Ő sem oldotta meg a problémát,meg kell nézni akármelyik tömbháznál a Vaszaryban meg a Fodorban,ott a legneccesebb,a tavalyi hóeltakarítás semmitelenségét nem is említve.
A munkaidőben ivásra pedig semmiféle probléma nem jogosít fel senkit,gusztustalan erre hivatkozni,én megbízhatatlannak gondolom az ilyet,ha meg alkoholista,kezeltesse magát.
A hölgyről nem tudok semmit,de a több tisztelet az jár szerintem mindkét fél részéről.
Nem keveset fizetünk a gesznek és nem azért hogy családtagokat cipelgessenek a vezetők.

kabaré

Sajnálattal látom, hogy Ön nincs tisztában a dolgokkal, bár eléggé tudálékosnak gondolja Magát. Annyira szeretném megtudni, hogy Ön honnan tudja, hogy a család mivel közlekedik? Talán ott áll a ház előtt és azt lesi, hogy ki melyik kocsiba ül be? Ne nevettesse már ki Magát.. Hóeltakarítás? Annyira sajnálom, hogy maga nem tudja mennyi intézkedéssel jár ez.. Bár gondolom biztosan Önt hívják télen hajnali 2-kor, hogy most mi legyen a hóval.. És Maga szerint a közmunkásoknak nincs közük a GESZ-hez?! Vicc. Munkaidőben ivás? Gondolom Ön ezt látja és átéli, vagy azt állítja amit a sok tudálékos majom. És kérdezem én, miért ne védeném az Úriembert? Csak szidni lehet vagy, hogy is van ez? Védeni manapság nem lehet egy-két vezetőt?

?

Nem érdekel a család mivel közlekedik ha az nem a szolgálati autó.
Hóeltakarítás:Nem érdekel hogyan-ki-mivel-mikor takarít de gondolom Ön nem közlekedett Keszthelyen tavaly vagy azelőtt,mert ha igen,akkor tudja miről beszélek.Fodor utcában egész hétvégén és minden nap 3 után álló hóeltakarító autó miközben a városból nem lehet kijutni,sőt megmozdulni sem.
Nem hajnali 2-röl beszélek hajnalban de mégha arról is lenne szó,nehogy már elnézést kelljen kérnem hogy a vállalt munkájukat amiért pénzt kapnak el kell végezniük,és gondolom azért kettőkor mert akkor nincs jóformán forgalom,de fényes nappal sem nagyon jártak ezek a gépek,és mintha a teljesítményadónk erre lenne sarcként beszedve,meg a kátyútalanításra részben.Ami szintén nem valósul meg mert a város aknamező már.
Munkaidőben inni?Elítélem,nem alkalmaznék ilyen embert semmilyen szinten.
Védje csak,de járjon a földön kicsit.és ha ez a város olyan tökéletes mint amilyennek gondolja akkor nincs gond,de nem az,kicsit sem.

re

a Dallos napi kvótája 1 liter tömény/nap.... ezt tudják sokan... amióta elvált, egy kicsit talán kevesebb

bukott gyenesi könyvelő átnyergelt a szopok-nyalok-mindent tudok-ra.... eltűnt irodaszer, piálás napestig.......

ez a GESZ. igaz, aki ezt mondja, ez van.

re

Ó hát akkor Ön biztosan együtt él vele, és pontosan tudja. Gondolom Ön, a megnyilvánulásaiból ítélve egy irigy ember, aki szeretne olyan pozícióba kerülni, mint Dallos Csaba. Csak ahhoz tanult embernek kéne lennie, pár diplomával a segge alatt, és jó pár év tapasztalat, de a hozzászólásaiból ítélve, Ön ezekkel nem rendelkezik, úgyhogy ha ennyire fontos, kitűnő, példamutató ember maga, akinek nincsenek hibái, akkor teszem fel a kérdést, hogy miért nem maga például a polgármester?! Az olyan emberek, mint Maga, nincs jobb dolguk, minthogy más magánéletébe belekössenek. Más szemében a szálkát, a sajátban pedig a gerendát.. Ugye-ugye?! Ahelyett, hogy másokról ítélkezik, inkább foglalkozzon a saját dolgaival, és ne máséval. Eltűnt irodaszer? Piálás napestig? Könyörgöm, ez most vicc akart volna lenni?!

Én is megsúgom, te nagyon

Én is megsúgom, te nagyon bunkó vagy.

Én is megsúgom, te nagyon

Én is megsúgom, te nagyon bunkó vagy.

GESZ

A Hévízi GESZ gazdasági vezetőjénél nagyobb rabló nincs...
Ezt mindenki tudja, csak lépni nem mernek.
Ugyanaz a szőke nő lopott a régi gesz vezetőnek
most sincs semmi baja
marad a helyén
Alkalmatlan rabló

Igen

rabló, de eddig mindent és mindenkit megúszott

Valljátok be irigyek

Valljátok be irigyek vagytok a munkájukra: jó fizetés, kevés meló, egész nap lehet netezni, ingyen kávézni, lógni, dugni... mindenki ilyenről álmodik.

Aki nem irigyli őket, az

Aki nem irigyli őket, az hazudik!
Aki irigy és hazudik az náci(RJ szerint) tehát a gesz dolgozok kivételével, Ti nácik vagytok!

Munkahelyi szex, csak hogy

Munkahelyi szex, csak hogy ne unatkozzanak és valamivel elbaxák az időt?
Ilyenekről is hallani...

jól hallod :(

jól hallod :(

Irigyled mi?

Irigyled mi?

Tartalom átvétel Tartalom átvétel