Halász Gábor távozik a hévízi közéletből- a hír igaz!

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

A mai nap Hévíz város rendkívüli testületi ülésén bejelentette Papp Gábor, "hogy a Gróf Festetics György Művelődési Központ igazgatói tisztségére írt ki pályázatot a képviselő-testület. Ezzel kapcsolatosan elhangzott, hogy a múlt héten zárt ülésen szabálytalan gazdálkodás gyanúja miatt elvégzett vizsgálat után tárgyaltak az intézményről, és büntető feljelentést is tettek. A vizsgálat megállapította, hogy az egyik programszervező esetében sikkasztás alapos gyanúja merült fel, az ő munkaviszonyát rendkívüli felmondással megszüntették. A gazdasági munkatársat szintén elküldték, és az intézmény helyettes vezetőjeként dolgozó beosztott megbízatását is visszavonták. Közös megegyezéssel távozik tisztségéből az ügy miatt Halász Gábor, az intézmény eddigi vezetője is."
Pap Gábor Polgármester jelölésére Halász Gábor - aki alkalmas egy időben legalább három állást betölteni - Zala Megye Közművelődéséért díjat kapott,
miszerint elévülhetetlen érdemei a következőek:
- 2006-tól Kiskutas község polgármestere,
- 2010-től igazgatója a Helikon Rádiónak is,
- 2011 óta Hévíz Város kulturális életét szervezi.
Halász Gábor mindössze egy évnyi munka után kiérdemelte tavaly a megyei díjat, nem talált erre alkalmasabb jelöltet Polgármester Úr? Talán még emlékszünk arra többen is, hogy milyen méltatlan módon megalázva, becstelenül küldte el a mostani vezetés Dr. Szarka Lajos történész-muzeológust, akinek a nevéhez "csak" könyvek, írások kapcsolhatóak, nem pedig sikkasztás vagy annak gyanúja.
Hát valóban, most nem megyei, hanem országos hírnévre tettünk szert a mai nap!
Elképzelhető, hogy egy intézmény vezető tudta, aláírása, engedélye nélkül lehet pénzeket utalni, sikkasztani?
Így adódik a kérdés ha az intézménynél csak gyanú merült fel, miért közös megegyezéssel mondanak fel Halász Gábornak, miért nem várják meg a vizsgálat végét, majd annak eredményeként lehetne felelős döntést hozni.
Ezek után csak remélni tudom, hogy nem a celeb világból választunk ismét a városnak elkötelezett igazgatót a Művelődési Intézmény élére!
A Pa Dö Dö-vel intek búcsút bay bay Gábor rossz voltál velem...........
Rozika

Halász?

Jól keresett!Sikerült annyit összespórolnia hogy vegyen magának tokkal vonóval adóssággal piaccal egy ablakgyártó üzemet Zalaapátiban.Kitől?A börtönviselt Farkas Ernőtől!

Jó kis pénzt hozott a konyhára az a Hévízen eltöltött alig két év.

Ha most bezárják a Halászt,akkor meg a Farkas Ernő visszaveszi!Segít neki a Horváth Tihi is meg a timpás Tóth Imre is!Nem hagyják szarba a barátaikat.

A Farkas Ernő?

Az a környéken a FIDESZ orra és füle!

hülye vagy

csak nem képzeled, hogy a Fidesz kompromittálja magát egy bukott sittes csaló Farkas Ernővel? A Fidesznek semmi köze hozzá. Az hogy eladta a nem működő ablakgyárát az meg a jó üzleti érzékére vall. Ha ment volna nem adja el. Amennyiben Halász üzemelteti akkor meg szerez rá állami megrendelést a kapcsolatain keresztül.

hülye vagy

az elhíresült sajátmagának és feleségének is diplomát hazudó Papp Gábort se szégyelli a FIDESZ!

szerintem meg szégyenli

mert, ha mégsem, akkor kapott volna az év végi osztogatásból - amit az önkormányzatoknak, némelyiknek adtak - de mi nem kaptunk egy fityinget sem.

Hévíz anyósa, a hírhedt

Hévíz anyósa, a hírhedt Gyöngytyúk, pedig áfa csalás miatt 1.5év felfüggesztettet kapott, most is elítélték két rendbeli lopásért, hazudott is a múltját illetően, még sem szégyelli magát.

Hazudott?

Kérdezted tőle nyilvánosan és személyesen? Válaszolt neked? Mit?
Nem kérdezted!Ahhoz már nem volt merszed!Akkor meg fogd be a pofád te barom!

Hírhedt? Kicsoda?
A Hoffer Misiként elhíresült Halász Gábor.Megkaptad a mai ítéletet?Nem esett jól?Ezért valakire köpködnöd kell?Nem más tehet róla hogy elcsaltad a nyelvvizsgát és a diplomát.Ez csak a kezdet!Számot kell adnod hamarosan arról is hogy polgármesteri segítséggel diplomás bérért hogyan talicskáztad ki a pénzt Hévízről diploma nélkül.

Hírhedt? Kicsoda?
Papp Gábor Hévíz Fideszes polgármestere a diploma nélküli egészségtantanár a szakmunkás egészségtantanár feleségével!Nem mást kell okolni hogy kiderült a hazugság.Mindenki számára nyilvánvaló volt!Nem kellett volna hazudni és nagyzási hóbortban szenvedni. Akkor nem tennének fel kellemetlen kérdéseket a rendőrök.Nem kellett volna hazudni és akkor nem kellene a Zala sajtóban magyarázkodni hogy nem kellett diploma.
Arról már nem irat cikket ugyanitt Papp Gábor hogy a rágalmazási feljelentését elutasították mert a rágalmazás nem rágalmazás.

ez már

ült is. bizonyítottan sikkasztott, azért van különbség. már csak az kell, hogy a kisfia lebukjon a droggal

Drogos!

Van pofád kibeszélni,hogy a Farkas gyerektől szerzed be a drogot?

Diploma?

Nagy dilemma Hévízen a diploma kérdése igaz lehet a hír? Hoffer Misinek sem volt meg a képzettsége,a diplomája amikor kineveztette Papp Gábor? Ahhoz képest diplomás fizetést és havi 10000 forint nyelvpótlékot vett fel

Mutyi-mutyi hátán. Ezek a fideszes fiúk

Bulváros, szivárványos

Bulváros, szivárványos Naszika, Te nagyon szereted Halászt és Molnárt, fáj, hogy anno nem kellettél nekik?
Nincs Pesten elég szivárványos fiúka?

idióta fidesznyik

a kérdésre válaszolj!

Hazudtunk reggel meg este?

Ez a kérdés nyalogány!

Árpi hentesnek megvolt-e a

Árpi hentesnek megvolt-e a diplomája, vagy csak az volt a lényeg:
"megetessük, megitassuk, megbaszassuk" aztán ezek örömére jót mutyizzunk?

Ez a kérdés libsibolsi tolvaj!

Megint megy az elkenegetés! Fideszes maszatolás...

Másnak a szemében a szálkát is, a sajátjukéban a gerendát sem! Itt a legnagyobb probléma az, hogy az ellenfelek nem hazudtak maguknak diplomát! Igaz, hogy csináltak mást, de nem hazudták magukénak egy okirat meglétét! Papp Gábor pedig igenis azt hazudta, hogy egészségtanári diplomát szereztek a feleségével együtt. Többször, több helyen is! Írásban is! A gyengébbek kedvéért a diploma egy kemény fedeles okirat, amit megkap az ember, ha minden vizsgakötelezettségének eleget tett (a nyelvvizsgának is!). Ez vagy van, vagy nincs! Nincs köztes állapot! Az Államháztartási Törvény értelmében az önkormányzatnál sem kapja meg senki a diplomás fizetési besorolást egy záróvizsgára...
Fordított esetben már Papp Gábor sem ilyen elnéző senkivel szemben! Mi meg nyeljünk be egy ekkora hazugságot? Fordított esetben vajon Papp Gábor mekkora feneket kerítene egy ilyen hazugságnak? Most sajnáltatja magát, hogy őt mocskolják és hazugságokat terjesztenek róla... Könyörgöm mondja már meg valaki, hogy mivel mocskolják és mi volt a hazugság?

A nagy Ő!

Az egyik közösségi oldalon befolyásos emberünk büszkélkedik a a nagy Ő képével! .... hiányos a kép,szerintetek ki hiányzik onnan?

A Zala Megyei

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztálya vádemelési javaslattal zárta le azt a nyomozást, amelyet jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint egy 29 éves férfi egy hévízi intézmény programszervezőjeként 2012 április és december közötti időben városi rendezvényekre és beszerzésekre felvett, elszámolási kötelezettséggel kiadott előlegekkel, valamint több belépődíjas rendezvény bevételével nem tudott elszámolni, továbbá számos Hévízen fellépő művész produkciós díját nem fizette ki, ezen kívül több készpénzátvételi elismervényt javított át, hamisított meg, mely cselekményeivel több millió forint kárt okozott. A kiskutasi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte el.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztálya M. Sz. ellen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntett, valamint nagyobb értékre elkövetett sikkasztás bűntett, továbbá nagyobb kárt okozó csalás bűntett és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

M.SZ az a személy, akit a

M.SZ az a személy, akit a befolyásos asszonyka a szerelmével üldözött, közben meg M.SZ Halásszal élt együtt?

PONTOSAN!

Eltaláltad!!!

Ennél jobb sztorit egy

Ennél jobb sztorit egy forgatókönyvíró sem tudna kitalálni.
Még hogy unalmas kisváros Hévíz tele nyugdíjasokkal, kész brazil szappanopera az egész.

Pénznyelő

http://zaol.hu/hirek/milliokat-sikkasztott-a-programszervezo-1630563
Mit irkálsz hülyeségeket molnár?

tavalyelőtt a Halász idejében

jobbnál jobb programok voltak - miközben még arra is jutott, hogy lenyuljanak egy keveset. Tavalyelőtt Csík zenekar, Magna Cum Laude, Edda , Kovács Kati , SP, Szikora, stb. Az idén meg Szörényi anekdotázott a Vujicsiccsal, hogy milyen jó hogy ők harminc éve barátok, közben három számot játszottak. A nagyérdemű meg nézett értetlenül, hogy miről beszélgetnek, lévén többnyire külföldiek. Ha a költségvetés ugyanannyi mint korábban -amikor még loptak is , akkor most miért nincsenek nívós műsorok????? Keszthelyen hétvégén komoly műsorok lesznek, megnézhetik hányan lesznek Hévízen!

Akkor menj Keszthelyre!

Ha Keszthelyen lesznek nívós műsorok, akkor menj Keszthelyre! Meg is volt az ára az ingyen buliknak!
Hoztátok a sörötöket meg a szalonnátokat a szatyorkátokban, teleszemeteltétek a várost, a buli előtt jöttetek, a buli után meg elmentetek és egy fillért nem költöttetek a városban.
Na ilyenekre és Hoffer Misi bandájára nincs is szüksége a város üdülő-, és gyógyulni vágyó vendégeinek. Azóta sem lett kevesebb a vendég amióta nem dübörög minden este a város.

ok

de hol az a sok pénz amit megtakarítottak azzal, hogy filléres műsorok voltak?

ok!

A repülőtér egy feneketlen kút, megy bele a pénz korlátlanul és megállíthatatlanul, aztán kirándulások belföld - külföld egyaránt, repkedések a világban pereputtyostul, megetessük, megitassuk a Kis-Helikon örömére, bérek,jutalmak. Magánparkoló a képviselő úrnak, faszámlálások évente háromszor, kártérítések a vesztett perek miatt, tervek-tervezetek gyártása a fiókoknak, református parókia teljes felújítása közpénzből.... csak így érintőlegesen! Meg amiről még nem tud a köznép!

A pénznyelő

http://zaol.hu/hirek/milliokat-sikkasztott-a-programszervezo-1630563

A Hévíz szinpad müvészeti vezetőt keres....

Szóljatok befolyásos emberünk csalfa kis asszonykájának, hátha már kiszemelte a következő áldozatot!

A másság és a fiatalság nem akadály!

"Újra megelevenedtek a boldog békeidők"

Idézet a Forrás újság,illetve a helyi propagandakiadvány címlapjáról!
Befolyásos emberünk és szerelmetes csalfa kis asszonykája is azokra a boldog békeidőkre emlékezett amikor még nem volt itt Hévízen a befolyásával visszaélő Hoffer Misi és szerelme?
Hoffer Misi szerelme, akit férje befolyásának kihasználásával szerelmetes asszonyka nagyon meg akart szerezni magának,le is járatta ezzel befolyásos emberét mint férjet, mint férfit, mint befolyásos személyiséget egyaránt!

Most meg majd befolyásos emberünk nemhogy a saját háza táján tenne rendet, befolyásával visszaélve nyomoztatni fog? Ez ám a jellem, de még milyen!

Azt ugye, tudod, Halász

hogy sajnos ráismerni a stílusodra.
Te Szilárdkázol meg gyalázod a befolyásos férfi feleségét itt egyfolytában, mert nem tudod megemészteni azt, hogy Papp Gábor lapátra tett. Pedig ez volt a legjobb döntése az ocsmány, tervetekre, amivel ki akartátok rabolni a város szemét. Dörgölőzzél Vértesékhez, Naszádoshoz, ott még lecsöppenhet valami. Jól jöhet egy-két infó, amit a 2010-es kampányból tudhatsz.

Ez sántít!

Miért gyalázná itt Halász Gábor saját magát is?

Mert így van beprogramozva

Mert így van beprogramozva génileg, meg a legjobb védekezés a támadás!!!

Infó?..

Nocsak, nocsak! Van olyan info ami komprommitáló lehet? Féljen csak, akinek van félnivalója!

INFÓ.....

A Halászt már kifízették,kimosták a szarból,mi meg fizettünk száz milliókat,amiről levették a bizonyos százalékot.Mégegyszer amíg nem basztatják csendbe marad,akkor terít,ha a nyomozóknál a volt párja beköpi.NA akkor lesz szarban a sok nagyképű tudálékos,balfék.

"Újra megelevenedtek a boldog békeidők"

Idézet a Forrás újság,illetve a helyi propagandakiadvány címlapjáról!
Befolyásos emberünk és szerelmetes csalfa kis asszonykája is azokra a boldog békeidőkre emlékezett amikor még nem volt itt Hévízen a befolyásával visszaélő Hoffer Misi és szerelme?
Hoffer Misi szerelme, akit férje befolyásának kihasználásával szerelmetes asszonyka nagyon meg akart szerezni magának,le is járatta ezzel befolyásos emberét mint férjet, mint férfit, mint befolyásos személyiséget egyaránt!

Most meg majd befolyásos emberünk nemhogy a saját háza táján tenne rendet, befolyásával visszaélve nyomoztatni fog? Ez ám a jellem, de még milyen!

Felemelő volt!

Felemelő látványt nyújtott befolyásos emberünk és az ő csalfa kis asszonykája amint kart-karba öltve sétáltak végig Hévízen a boldog békeidőket megidézendő.

Mit gondolhattak magukban, egymásról és a boldog békeidőkről?
Asszonyka büszke lehet magára,hogy sikerült majmot csinálni befolyásos férjéből, aki fapofával,de kifelé mosolygós képet vágva volt kénytelen végigvonulni ismerősei előtt!
Egy olyan asszonykával,aki nemrég még egy fiatal fiút ostromolt szerelmével, akivel az összeköltözést tervezte! Ha nem borul ki a pénzes buli, talán már itt sincs!
Azért sikerült nemcsak a szűk pátriája, de ország-világ előtt megszégyenítenie befolyásos férjét!

Mondjuk megvan a vélemény arról a férjről is,aki erre rávehető és azt hiszi a "befolyása" mindent eltakar és mindent elfelejtet.

nőnapra a polgármester

mindenkinek küldött meghívót. Ez a két jómadár közül melyik kaphatott ? Halász Gábor anyuci vagy apuci lehet a papás - mamásban?

A befolyásos asszony, aki

A befolyásos asszony, aki szerelmével üldözte Molnár Szilárdot, Ő is kapott meghívót?

Naná!

Ő lesz a díszvendég! Apropó, díszkakukk,aki más fészkébe akart beköltözni....
Díszpáholyt is kap,ahol mindenki láthatja! A polgármester meg külön köszönti, mint városunk elhíresült asszonyát...

NEM!!!

Maga mellé ülteti és kezet csókol neki!
...mert megérdemli!!!!!!!!!!

Jellemző!

Azért az jellemző,hogy befolyásos emberünk és csalfa asszonykája azt hiszi, ha közzé teszik "szerető" képeiket, akkor elfelejtődik asszonyka csalfasága?

Nem rajta múlt, hogy asszonyka nem lépett meg. Milyen férfi az ilyen, milyen papucs férj az ilyen?

Ez csak egy április elsejei tréfa volt!

Aki látja, annak meg van erről a véleménye!

Na meg a nagy nyelvcsapású olvadozó hozzászólókról is!

Mit gondoltok...

Mit gondoltok a befolyásos ember régi jó szokásához híven csalfa asszonykája hírbehozása miatt feljelentette már a BLIKK-et?

gyerekek!

Szeretnék hozzászólni mint aktuális károsult.

Nem tudom, hogy Hévízen ki, hogy mit lopott, és ki kivel dolgozott együtt, de amit mi láttunk az ez:
Megjelenik M. Szilárd Budapesten, a hévízi ügytől 250 kilométerre. Elvállal egy tanodás rendezést gyerekeknek, majd elhinti, hogy tele van japán befektetőkkel, hatalmas darabot rendezne, majd kioszt anyagi felelősséget a tv-ben említett tanodavezetőnek. A vezető állja a korrepetítort, koreográfust, a termet, rezsit, minden anyagi részt, Szilárdunk elvállalja az intézkedést a színházakkal, jogokkal, többi anyagi résszel (zenekar, szerződések színészekkel, kellékek, ruhák.)
Mi történik? Lemegy 2 hónapnyi kőkemény próba, kifizetésre kerül mindenki a tanodavezető oldaláról, viszont semmi hír, sőt, egyre több hazugság Szilárd felől. Az ő általa vállalt próbapénzek nincsenek utalva, kellékekért lemegy Kiskutasra de otthagyja véletlen, amikor szembesítik, hogy se jogdíjak, semmi nincs felmutatva hisztérikusan elrohan, hogy senki nem bízik meg benne, majd kiderül, minden egyes dolog amit mondott hazugság. Szerződéseket hamisít, hazudik folyamatosan.
Nem tudja senki, mi köze lenne ehhez Hévíznek, vagy bárki ottani társnak/károsultnak. Ez az ember teljesen egyedül vitt végig egy gigantikus méretű átverést, és 45 színházbakban dolgozó embert ugráltatott 2 hónapig. Nézzétek meg facebookon a Rent - az igazság oldalt, elég ember meséli el mi történt. Ennek az ügynek sosem volt köze az ügynek sem polgármesterhez, sem feleségekhez!

Vértes féle seggnyaló banda

hozta ide Hévízre a témát, a bulvárt. Ennyi telik tőlük. Mindenki tudja, nincs köze a városhoz ennek az ügynek, de nekik volt hozzá gyomruk, pénzük, hogy inkább Hévízről beszéljenek. De mit várunk Árpiéktól, annak idején is csak arra volt jó, hogy a bulvárban botrányt csináljon. Ennyi telik a paraszttól. Majd csak elviszi a mája...

Remélem téged meg a

Remélem téged meg a bandádat is a elvisz a kábitószer, amit szedsz te fideszes mocsok. Hogy tudszt igy gyülölködni, te okádék!?

De feledékenyek vagytok Papp "féle seggnyaló banda"....

Nektek volt szokásotok lépten-nyomon sajtótájékoztatót tartani mindenről, ha volt valóságtartalma,ha nem! Többnyire - sőt sohasem - nem voltak igazak,de a hazug kampány szerves része volt!

Erre tanított benneteket Halász Gábor kampányfőnök!
Nem számított,hogy igaz volt-e a sajtónyilatkozat? Csak az volt a lényeg,hogy Papp Gáborról és példás asszonykájáról szóljanak a hírek.
Hamar elfelejtettétek például,amikor a HÍR TV riporterének lobogtatta Papp Gábor az igaztalan számlákat és kiáltotta világgá,hogy Hévízen a Vértes tudtával és segítségével lopnak,csalnak!
Akkor nem voltatok ilyen kényesek és nem zavart benneteket,hogy téged idézzelek: "volt hozzá gyomruk..., hogy inkább Hévízről beszéljenek"! Amikor a Blikkben a Vértest kellett lejáratni akkor sem voltatok ilyen kényesek!

Akkor sem voltatok ilyen érzékenyek, amikor kiderült, hogy a Hegedűs féle vádaskodás teljes hazugság volt. Persze ti tudtátok,hogy rágalom az egész!
Erről bezzeg már nem nyilatkozott a HÍR TV-ben Papp Gábor,nem hívta ki a Hír Tv-t! Nem volt bátorsága elmondania a HÍR TV-ben,hogy az általa megszervezett előző riport egyetlen szava nem lett igaz,hogy akkor hazudott!
Nem tanította meg anyukája, apukája, hogy ha valakit nyilvánosan megvádolunk és kiderül, hogy az alaptalan volt, akkor illik azt ugyanolyan nyilvánosan megkövetni!

Nincs köze a városhoz ennek az ügynek? Miért is? Ha csak Szilárdka lopott volna egyedül akkor is lenne, mert a város pénzét lopta, ha voltak akik hagyták lopni, azok meg a város, a város intézményei és egyesülete tisztségviselői voltak és vannak.

Azon, meg, hogy ki a paraszt lehetne vitatkozni! Általában az, aki leparasztozza a másikat...

ugyan már, Ruttner

ugyan már, Ruttner Györgyöt is hagyta valaki lopni, sikkasztani??? Megbíztak benne, sajnos tévedtek. Ugyanez volt a helyzet itt is. A kérdés, hogy a köcsög gyerek mellett vádlott lesz e a vezető és a pénztáros is? Ha van igazság akkor igen. Veled sose történt még meg, hogy tévesen ítéltél meg valakit?
Aztán majd kiváncsi leszek, hogy nyilvánosan te is megköveted e Papp Gábort? Vajon te mennyire leszel jól nevelt?

Sántít...

Egy baj van! Kissé sántít a hasonlatod! Ruttner nem egy város közpénzét nyúlta le és nem volt körülötte annyi felettes ember, akik mindegyikének külön-külön és együttesen is felügyeleti joga volt és kötelességük lett volna felfigyelni a pénzek eltalicskázásának!

Ruttner az ügyfeleitől lopott, Szilárd(ha Szilárd lopott?Nem tudjuk...) és társasága egy egész várostól!
"tévesen ítéltél meg valakit"... a közszolgálat nem a hitre, hanem jogszabályokra alapszik, ami még egy nagytudású MIÉP-esből lett fideszes masszőrre is vonatkozik. Egy intézmény vezetése, közpénzek kezelése nem hit kérdése! De annyira elfogult volt magával és kampányfőnökével meg annak lakótársával ez az ember, hogy azt sem hallotta meg amikor már egy egész város szinte hangosan üvöltötte nekik, hogy nem mennek a Művelődési háznál rendben a dolgok....

Mennyire leszek jól nevelt?

Annyira biztosan mint szeretett királyod, Papp Gábor!

Míg Papp Gábor abban a pillanatban, amint szorult helyzetbe kerül csak leordítani tudja az embereket, nincs miről beszélni!

Hallottad te már egyszer is,hogy Papp Gábor megkövetett valakit? Csak ordítani,kiabálni és ledorongolni tudja a másikat.

Ott van például a Hegedüs ügye, ahol bebizonyosodott, hogy alaptalanok voltak az állítások. Ott van például Váginé ügye, ami szintén alaptalannak bizonyult, de még sorolhatnám...
Mikor követte meg őket,pedig tudta,hogy koholt vádakkal húzkodta meg őket és még hány embert?

Amikor már tudott volt a belső ellenőri jegyzőkönyv szerint a Halász -féle szabálytalan gazdálkodás, még akkor is volt pofája leordítani a Naszádost a testületi ülésen és állította, hogy minden rendben van!
Hallottad, hogy utána egyszer is csak annyit mondott volna, hogy elnézést képviselő Úr!

Ja kérem, az úriember tudja, ha téved, akkor mi a kötelessége, ha tévesen vádol valakit - főleg nyilvánosan - mi a kötelessége és mit diktál a becsület!

A paraszt, az paraszt marad, a bunkó, az bunkó, ha valaki öntelt bunkó, az meg főleg öntelt,elvakult, bunkó paraszt marad!

Ha valóban van

Ha valóban van feljelentés, majd ott kiderül mi az igazság erről, mert hallani sok mindent és mondani is lehet sok dolgot, főleg, ha valaki károsultnak érzi magát

Gyerekek!

Az általad említett ügynek lehet,hogy nem sok köze van a polgármesterhez és a feleségéhez,de ez bennünket hévízieket igazán nem is érdekel!

Az azonban igen - de az nagyon érdekel bennünket - hogy végre kiderüljön kik és hogyan és főleg kiknek a segítő,vagy éppen hanyag( pl.Papp Gáborné egyesületi titkár,Füzesiné képviselőasszony egyesületi vezetőségi tag) vagy éppen szerelmes közreműködésével lehetett Hévízről kitalicskázniuk Hoffer Misiéknek a sok-sok milliót!?

Milyen érdekek állnak az mögött,hogy a Művelődési ház gazdálkodásáért felelős vezetőt - Halász Gábort - elengedték érdemei elismerése mellett, mi áll a szerecsenmosdatás hátterében? Ha annak idején Váginét megcincálták, mint intézményvezetőt,akkor Halász Gábor miért úszta meg akkor,amikor egy olyan belső ellenőrzési jegyzőkönyv készült a Műv.ház gazdálkodásáról 2012 decemberében ami önmagában botrányos!?

Kinek áll érdekében kimosdatni Hoffer Misit és belenyomni a sz@ba egyedül a "takarítónőt", a beosztottat! Annak a szerencsétlen hülyének az lett a bűne,hogy nem adta be a derekát asszonykának hiába ostromolta,szóban,tettel és levelekkel?

most akkor buzi vagy nem a Szilárdka?

döntse már el valaki.Ha buzi,akkor kivel buzult???A halász az unokatestvére volt.Vagy az sem????Azt is hazudta??? És ha buzi akkor miért is udvarolt volna neki bárki is?
Nem értem teljesen.

Valakinek nagyon sokat ér

valakinek nagyon sokat ér a buzigyerek lopását most a polgármester nyakába varni. Nem talicskázott itt senki semmit ki, Szilárdka rakott el csak, de ő viszont ami csak a keze ügyébe került. Ennyi. Most meg csinálja itt a cirkuszt két Vértesnyaló csóka, akik még mindig nem emésztették meg a 2010-es választást. Ez van, a ti hajótok elment, még akkor is, ha itt rosszindulatúskodtok, rágalmaztok. Azt nem mondom, hogy megjárjátáok a rágalmazásért, mert nem. Ugyenis: a kutya nem foglalkozik veletek. Csak én. De én élvezem elkenni a szátokat.

Valakinek....

Valaki azért csak talicskázott közületek,csak a külterületi szántót említem,5milla helyett,50 milla,mire a miénk lett,100milla,most a kőzmű terv készítés csókosokkal több 10 milla.ezt minek neveznéd?

Gyerekek!

Az azért sok mindent elárul, hogy a polgármesteretek csak akkor szereti a sajtó képviselőit, ha neki is tetsző - lehetőleg előre megbeszélt - kérdéseket tesznek fel neki.

Ha nem várt,ráadásul számára még kellemetlen témát feszeget a kérdező,például a felesége a volt színpad egyesület titkárának szerelmi viszonyát az egyesület elnökéhez
akkor jön a megszokott koreográfia: leordítja a kérdezőt, vagy lecsapja a telefont!

Ez is egy reakció és beszédes reakció!

Itt is megmutatkozik Gáborotok szellemi szinvonala!

Gyerekek..........

Mit vársz tőle,egy ripacs celeb,legalább is úgy viselkedik.

Hévíziek....

őt érdemik,ők választották,hajrá Hévíz,még sok focipályát,és utól éritek a cigány királyt!

Utol éritek?

Le is hagyjátok! A "cigány király"- nak nincs reptere, de Hévíznek lett bármi áron! Hogy rámegy a város legértékesebb ingatlanegyüttese és rámegy a város összes pénze, nem számít!

Tévedsz

van reptere:))Nézz utána.

rámegy a város összes pénze, nem számít:))))

Sosem volt Hévíznek ennyi pénze:))))))))legalább nézz utána mielött írsz valamit:))))
Te nem a hegedűs vagy????Az a marha mondta be a közmeghallgatáson hogy hévíznek csak 7,5 millió forintja van:)))))))))))))))))))))))miután levetitették elötte a 750 milliót:))))

Nem várható több újság

Nem várható több újság cikk Halász-Molnár-befolyásos asszony szerelmi háromszögéről?
Molnár azt ígérte kipakol a sikkasztásról, egyedül nem viszi el a balhét.
http://ciganyorszagkiralya.blogspot.hu

Nyugalom!

Nyugalom! Ez volt a bevezető, egy kis epizód a nagy bummmmm ezután következik , hadd lássa és érezze Papp Gábor milyen, ha más is elmegy a médiához és kiteregeti a szennyest? Ezek szerint van mit kiteregetni?

Ismerős lehet neki,csak most a barikád másik oldalára került ráadásul feleségestül és ki kellene védeniük azt,amit - ha egy szó nem lenne igaz belőle - akkor sem tudnak soha!

Anyukának otthon,vagy legalábbis a háttérben kellett volna maradnia,vezetnie a háztartást, nevelni a gyerekeket, kimosnia, kivasalnia a férje szennyesét és nem minden lében két kanálkodnia és azt éreztetnie a városban, hogy őbelőle is lett valaki miután a férjét egy hazug kampány után véletlenül megválasztották egyszer polgármesternek.

A saját butaságuk és ostobaságuk csapdájába estek bele, amiből már nem lehet kimászni! Mostantól a férj háta mögött, vagy a szemébe is összeröhögnek, hogy nicsak ez az ember az, akit egy fiatalabbra akart az asszony cserélni?
A feleség sem járt jobban! Elveszítette a nagycsaládos,példás,családcentrikus anyuka és példás feleség nimbuszát és megvetően tekinthenek rá, hisz a befolyásos férjet egy az ő korához viszonyítva gyerekre cserélte volna, ha annak a gyereknek nincs több esze...???

Molnárék! Mi itt

Molnárék! Mi itt Kiskutason csak egyet kérünk: húzzatok el innen a fészkesbe vagy melegebb helyre, ott a család nagy része úgyis jobban érzi magát. A falut szégyenítitek meg folyamatosan. Sikkasztás, csalás, okirathamisítás, mocskos, gátlástalan viselkedés, alkoholfüggő, kábítószeres magatartás. Elég volt belőletek!!

Ez így nagyon egyszerű.......

Most,hogy bebuktak húzzanak el,már nem vagy a barátom,(magyar mentalitás)Mit gondoltok Kiskutasiak, miért maradt el az Egregyi BUCSÚ,miért csak péntek szombat volt rendezvény Hévízen stb.megsúgom,Mert nálatok falunap volt,és az itteni szereplők nálatok léptek fel,nálatok ált a mikróbusz a mi pénzünkön,hogy a ti prominens,részeg vezetőiteket ,Z,eg-re és környékére hazahordja.Könyű letagadni(csak gusztustalan)ikitől már nem remélhettek semmit.CSAK ELŐRE HG-valegyszer csak azt veszitek észre,hogy nincs falutok.

Helló Szilárdka!

Örülök, hogy írsz ide nekünk, amíg még szabadlábon vagy! Szétloptad a kenyeret adó várost, lejárattad az embereket akik bíztak benned, most meg itt gyalázkodsz névtelenül? Hát nem mondom: van egy gyomrod kisköcsög.

Héviziek? Ismeritek a mondást?

Embert barátjáról.... hévizi "befolyásos személyiséget" Halász Gáborról, Halász Gábort Molnár Szilárdról, Molnár Szilárdot asszonykáról....tovább is van, mondjam még?

Hát igen!

Az a legrosszabb és legkivédhetetlenebb, ha a hátbatámadás arról az oldalról érkezik, ahonnan a legnagyobb támogatást várja el valaki, a családtól a családból!

Ha egy feleség tesz keresztbe a befolyásos férjnek az a legnagyobb szégyen!

Valentin nap!

Mit gondoltok a felszarvazott hévízi "befolyásos személyiség" és csalfa asszonykája miként ünnepelték a Valentin napot? Kettesben vagy hármasban?

Halász, Molnár, Könnyid, zsákban hozzák a meleget

Halász, Molnár, Könnyid...érdekes, hogy PG melegekkel vette magát körbe, vajon miért, feleségét féltette? Egyikük sem váltotta be a reményeket.
Művelődési központ - Molnár, Halász mutyi;
Reptér - Könnyid mutyi

azért ez kurva gáz !!!!!

Ha én férfi lennék és a csajom megcsalna egy buzival - hát leköpném magam!

én páholyból néztem végig ezt a szappanoperát

Halász és Szilárd ugye egy pár voltak, ahogy ezt a ki is súgta a Blikknek a csaló gyerek. Halász idehozta tehát a kis barátnőjét, aki roppant megnyerő, kedves, barátságos és ne felejtsük el: rendkívül szorgalmas volt. Ha valaki járt akkoriban hévízi rendezvényekre, az tudja, hogy Molnár Szilárd megállás nélkül jött-ment, szervezett, problémát megoldott, Halász meg csak piált a fellépőkkel a színpad mögött. Az nem dolgozott semmit.
Amit most látunk, az bizony nem más, mint egy éppen szakító buzipáros sárdobálása. Szilárd megelégelte, hogy ő betegre dologzza magát, a párja meg csak a napos oldalon sütkérezik. Elhatározta, hogy megvígasztalja magát, és apró kis csalásokkal, hazugságokkal, néhány hónap alatt szétlopta a művházat. Erre Halász rájött, lett a nagy csetepaté, és kitálalt az önkormányzatnak.
És itt a lényeg: Papp Gábor leszarta azt, hogy Halász a kampányfőnöke volt, úgy kivágta a két kis buzit, mint a huzat. Ami most a Blikkben folyik, az bosszú egymás ellen, Papp Gábor ellen. De mit lehet várni tőlük? Én semmin nem csodálkozom. És higgyjétek el: én ott voltam, láttam mindent.

Én páholyból.....

Csak egy baj van,szelektív a memóriád,pl nem kivágta,munkája elismerése mellett közös megegyezéssel távozott,stb.

Ne, hogy már...

... ne hogy már szentté avasd a Halászt! Kitálalt?! Kitálaltak azok a fellépők akik nem kapták meg a pénzüket, meg kitálalt a belső ellenőr, aki nem a Papp Gábornéval fémjelzett Szinpad egyesületet (mert nem volt arra jogosultsága...Azért csinálták azt gittegyletet), hanem a Müvelődési ház belső gazdálkodását vizsgálta... meg is köszönte neki Papp Gábor! Ez a vizsgálat lett az utolsó munkája, ezért aztán menesztette is a belső ellenőrt az "eredmény" miatt!

Csak egy szabályos momentum ebből a jegyzőkönyvből: 2012 augusztusában 900.000.-Ft-ot fizetett ki készpénzben a Művelődési ház az egyik fellépőnek a 2012-es decemberi, jól látod -decemeri fellépéséért. A teljesítést és a kifizetés engedélyezését nem Molnár Szilárd irta alá! Ezt többször is megtette a Művelődési ház vezetője!

Gáborod kivágta a két kis buzit? Ugyan már! Hisz akkor arról szólt Papp Gábor szájából a hivatalos sajtónyilatkozat, hogy Halász Gábor önkritikát gyakorolt és ő mondott fel! Tehát nem küldte el volt kampányfőnökét Gáborod és nem volt Gáborodnak mersze feljelenteni egy szabálytalanságoktól hemzsegő belső ellenőrzési jkv. birtokában sem a kampányfőnökét! Miért is?

hogyan lehet beleszeretni Szilárdba

egy nőnek? -hiszen messziről süt róla, hogy meleg mint a rezsó. Ami persze nem baj, szíve joga - de hogy ezt egy magát NŐNEk tartó nem veszi észre? ez gáz

ennyi eszed van?

Azért gondolkodjunk már! Molnár Szilárd hamarosan megy a börtönbe, ugye, mert sikkasztott Hévízen, majd becsapott Pesten is kb 50 embert. KITALÁLJA, HAZUDJA ezeket a baromságokat, nehogy már valaki is higgyen! Hát hiteles egy csaló, sikkasztó szélhámos, buzigyerek, vagy mi? Naná, hogy a polgármester felesége szeretett bele, hát ki más. Az a baj, hogy a csavó még most is azt hiszi, hogy egy szappanoperában van, de ez nem lesz már így sokáig, szappan az marad, csak éppen a börtönzuhanyzóban.... De legalább őt ez nem zavarja.

ennyi eszed van?

Mit gondolsz a Molnár fejéből pattant ki,hogy a Hévizíek pénzén falunapozzanak,ket-három éven keresztül,Hévíz fizesse a fellépőket,Hévíz biztosítja az agregátort,Hévíz biztosíta a mikrobuszt,hogy Z,eg és környékén szállitsa a be baszott urakat,gondolod,hogy ezeketés még sok mást megtehetett volna saját maga,nem.Igen ha bűnös oda való,de vele együtt azok is akik szemet hunytak a disznóságok felett.

Ne olyan hevesen!

Eddig Papp Gábor temérdek feljelentéséből egy sem állt meg, most miért lenne másképp?

Még visszaüthet a bumeráng, aztán fizetheti megint a kártérítést, mint eddig annyiszor!

Úgyhogy csak óvatosan!

Igaz,egy csalódott szerelmes nő, egy visszautasított asszonyka, egy visszautasított szerető, sőt egy felszarvazott férj is mindenre képes....

most akkor melyik??????

szerelmes Nő- visszautasitott asszonyka- visszautasitott szerető- felszarvazott férj.
Hogy a bánatba lehet egy visszautasitott asszonyka férje- felszarvazott?
HA VISSZAUTASITOTTÁK NINCS MEGCSALÁS!!!
Hogy a bánatba lehet egy visszautasitott asszonyka - szerető?
HA VISSZAUTASITOTTÁK NEM LEHETETT SZERETŐ!!!!
Döntsd már el bazdmeg melyik.

Szilárd....

... Szilárd, Hoffer Misi, Kaczor Feri, Könnyid.... Papp Gábor?! Szép kis társaság!

Halász Gábor már távozott!

Mikor távozik végre Papp Gábor is és vele együtt a slepp?

Nem hiszem el, hogy ilyen hülye vagy

Nem bazmeg, az távozik, aki lopott, csalt és hazudott. Halász és Szilárd. Vedd már észre, te rosszindulatú, félinformált, hogy Papp Gábor és az Önkormányzat mihelyt tudomást szerzett a buzigyerekek sikkasztásáról, azonnal útilaput kötöttek a lábukra, és a rendőrséghez fordultak. Ennél többet nem tehette.
A balfasz logikád alapján akkor Keresztes Ildikó, meg Pogány Judit meg mittudomén még ki távozzon a színéséletből, mert becsapták őket???
Lássál már tovább az orrodnál, Vértes-fan!

Az általad példaként felhozott két művésznőnek sosem volt

feladata és felelőssége a város érdekeinek megóvása. Saját bajuk, ha félrevezetik őket, mivel csak a saját fizetésük bánja.
Ezzel szemben egy polgármesternek azért csekélyke felelőssége felmerül, ha a kampányfőnöke a neki jutalomból kibulizott zsíros állásában több tízmilliókat elsikkaszt az élettársával együtt a város pénzéből!
Egyébként mellélőttél, mert a Gáborkáddal egy helyre való az Árpikád is! Megsúgom, nem polgármesteri székre gondoltam.

Ez a nyakatekert narancsagyú okfejtésed igen sántított!

halász még a mai napig

bejár a hivatalba "egyeztetni" Pap Gáborral. Nemrég két órás megbeszélésük volt. Hogyan lehet ez a bűnöző egy rádió igazgatója. Csak nem a tulaj is szerelmes belé?

Persze!

... most azon dolgoznak, hogy lehet "kiprivatizálni a "müvelődést" és hogyan lehet a tervezett újabb pénznyelő vállalkozásnak az "ügyvezetője" éppen a Misi? Gyakorlata már van benne! A testület decemberben elején határozta el, hogy kft-t csinál a Művelődési házból...Hoffer Misi adja ehhez a tanácsokat, nem?

Ezt az embert a város határán belülre nem engedném, ha a polgármester helyében lennék, nemhogy tárgyalnék vele? Miről tudnak tárgyalni,hogy hogyan talicskázta ki a milliókat?

Amikor lesz Hévíz választópolgáraiban annyi tartás...

... hogy leváltja ezt a rabló bandát!

OSSZÁTOK , OSSZÁTOK

OSSZÁTOK , OSSZÁTOK EZERREL! ORBÁN /ORSÓS/ JELENLEGI VAGYONA TÖBB MINT 7000 MILLIÁRD FORINT! EZ TÖBB KAMIONNYI PÉNZ! 1998-2002 KÖZÖTT TÖRTÉNT! RÉSZLET AZ ALÁBBI CIKKBŐL: "Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta. Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években
eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban
volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."KATTINTSATOK AZ ALÁBBI LINKRE:
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftitkolthirek%2Fposts%2F339086689518445&ei=KR2XUeHuIsnQtAaTxoEY&usg=AFQjCNFFVnwOEDbSyN-m0U4r46RVr8BRIQ&sig2=B9ANG9VRyilGSEoe3Ae4Hw

Margit, maga Normális?

Töröljék mér ezt az idióta trollt!
500milliárd Orbán vagyona, bruhahaha, múltkor még 3ezer milliárdot írtál.

Kit érdekel?

Kit érdekel, amikor végre kiderülni látszik, hogy a Papp Gáborné, Füzesiné, Halász Gábor és Molnár Szilárd által fémjelzett gittegylet hogyan és miért tolhatta ki a pénzt felső vezetés tudtával, beleegyezésével, talán a segítségével is Hévízről!

Halász-Molnár, beleszeretett a felesége

Szerelmi botrány után vádolták meg sikkasztással:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szerelmi-botrany-utan-vadoltak-meg-sikkasztassal-halaszt-2237007

Ami a cikkekből lejön:

1. PG kézi vezérelte az egészet: "az önkormányzat minduntalan beleszólt a művészeti kérdésekbe"
2. Ki sikkasztott igazából? mivel Szilárd nem férhetett a pénzhez "Szilárd dolga a művészek fellépésének szervezése volt, munkaköri leírása szerint egy forintot sem utalhatott ki senkinek, így nem tudni, hogyan sikkaszthatott."
3. PG-né beleszeretett Szilárdba? "Szilárdba ugyanis beleszeretett a város egyik befolyásos személyiségének felesége,"
4. Lehet Szilárd csak bűnbak volt, nem is Ő sikkasztott hanem, PG-né, mert Szilárd elutasította a szerelmét? "az asszony december közepén mindent bevallott befolyásos férjének: a programszervezőt ezután arra kérték az önkormányzattól, hogy menjen betegszabadságra. Pár héttel később sikkasztás miatt feljelentették a programszervezőt"

a blikk mint hiteles hírforrás:)))))))))))))))

a sikkasztás nem utalással jön létre.Az nem sikkasztás.A sikkasztás az ha felvesz valaki pénzt és nem tud vele elszámolni.Ne adj isten hamis bizonylattal számol el.
Erre sem volt lehetősége???Csak mert valaki azt írta itt hogy ő fizette ki a művészeket.Pesten pontossan ezt állitják a jelenlegi ügyben feljelentők.Tessék UTÁNA OLVASNI.
Egyébbként a város egyetlen ellenzéki képviselőjének ismernie kell e feljelentést.
Miért nem kérdezi meg senki erről???Ilyen egyszerű lenne megtudni az igazságot.

Ez egyre szebben gömbölyödik!

Posványosabb ez a polgármesteri család, mint valaha gondoltuk volna!

Ágnes asszony továbbra is büszkén feszít a Járási Hivatalban, Gáborka pedig osztja az észt, hogy hogyan lehet a mínuszt plussznak előadni! :)))

Hogyan tudtak ilyen vastag bőrt növeszteni?! Szegény gyerekek!

Uru meg a Furu

Szerintetek egy gebe mit ehet egy 150 kg-os disznón? Főleg, ha még veri is!

Mit csodálkoztok?

Kifordított egy értékrend!

Asszonyka szerelmével üldözi férje beosztottját és kinek köt a férj útilaput a talpára? Nem az elcsábult asszonykának,hanem annak,aki nem állt meg az asszonykának!

Az meg megint csak beteges, hogy asszonyka fideszes létére Gyurcsány elvtárs tanácsát akarta követni és öregecske létére az öregecske férjet fiatalabbra cserélte volna!

Mondd Te kit

Mondd Te kit választanál...
ha nő lennél, egy Michelin babát(malacot) aki még ronda és állítólag agresszív is,
vagy egy fele annyi idős, ápolt, kedves úriembert?
Egy befolyásos, kiéhezett, visszautasított, sértődött asszonynál és egy féltékeny, becsültébe megalázott férjnél veszélyesebb páros nincs, Molnár úr ezt a saját bőrön tapasztalhatja meg. Miután visszautasította a kiéhezett, szerelmes asszonyt, aki kitálalt a férjének, érdekes módon Molnár urat rögtön megvádolták és kirúgták.
Most vagy csak kicsinyes bosszú és rágalmazás az egész, vagy előtte is tudta az asszony, hogy csal Molnár úr, de míg volt rá esély, hogy magáévá teheti, elnézte neki.

a buzit????

magáévá teheti, elnézte neki.???????? Most akkor nem buzi?Miért akart egy buzit a magáévá tenni????

Halász-Molnár, beleszeretett a felesége

Szerelmi botrány után vádolták meg sikkasztással:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szerelmi-botrany-utan-vadoltak-meg-sikkasztassal-halaszt-2237007

Ami a cikkekből lejön:

1. PG kézi vezérelte az egészet: "az önkormányzat minduntalan beleszólt a művészeti kérdésekbe"
2. Ki sikkasztott igazából? mivel Szilárd nem férhetett a pénzhez "Szilárd dolga a művészek fellépésének szervezése volt, munkaköri leírása szerint egy forintot sem utalhatott ki senkinek, így nem tudni, hogyan sikkaszthatott."
3. PG-né beleszeretett Szilárdba? "Szilárdba ugyanis beleszeretett a város egyik befolyásos személyiségének felesége,"
4. Lehet Szilárd csak bűnbak volt, nem is Ő sikkasztott hanem, PG-né, mert Szilárd elutasította a szerelmét? "az asszony december közepén mindent bevallott befolyásos férjének: a programszervezőt ezután arra kérték az önkormányzattól, hogy menjen betegszabadságra. Pár héttel később sikkasztás miatt feljelentették a programszervezőt"

Csak nem?

Csak nem leomlani látszik a szent család nimbusza? No ezért érdemes volt eljátszani hogy minden rendben van,nincs olyan titok, ami ki nem derül!

Asszonykának ezért kár eljárnia a templomba így a választások közeledtével, mert kár közszereplőt játszania, erkölcsileg lenullázta magát meg a férjét is!

Csak nem?

Csak nem leomlani látszik a szent család nimbusza? No ezért érdemes volt eljátszani hogy minden rendben van,nincs olyan titok, ami ki nem derül!

Asszonykának ezért kár eljárnia a templomba így a választások közeledtével, mert kár közszereplőt játszania, erkölcsileg lenullázta magát meg a férjét is!

Csak nem?

Csak nem leomlani látszik a szent család nimbusza? No ezért érdemes volt eljátszani hogy minden rendben van,nincs olyan titok, ami ki nem derül!

Asszonykának ezért kár eljárnia a templomba így a választások közeledtével, mert kár közszereplőt játszania, erkölcsileg lenullázta magát meg a férjét is!

A TV2szerint

40 millát tapsolt el a rendezvény szervező,az adófizetők pénzéből,képviselő mama nem érez felelősséget?A tv szerint110millából gazdálkodtak,mi más számokat ismertünk.Az a temérdek pénz amit a kitelepülők fizettek hova lett elszámolva?

Molnár Szilárd lesz-e annyira....

... bátor, hogy kipakol és elénekli hova és hogyan mentek a 10 milliók? Ha van benne bátorság és nem akarja elvinni a balhét a főnökei helyett, akkor dalol és a nyilvánosság előtt!

Nem kell kihagyni Papp Gábornéval és Füzesinével fémjelzett gittegyletet sem! Ha Szilárdunk ügyesen kipakol,megúszhatja, hisz ő "csak" a balek volt. Gondolom neki is csurrant-cseppent egy kicsi, de, hogy a nagyobbik részt mások szakították ki, az szinte biztos... hogy kik, mindenkinek a fantáziájára bízom!

Kézivezérelte PG Halászt és Molnárt

Megjelent egy cikk a blikkben a hévízi sikkasztásról, Halász Gábor és Molnár Szilárdról:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-baratok-kozt-hoffer-misijet-vadolja-baratja-2236797

Itt kiderül miszerint PG kézivezérelte az egészet, a pénz nem számított:
"– A polgármesteri hivatalból többször ideszóltak, hogy ez vagy az a művész ne lépjen fel, hívjunk inkább másikat. Akkor is, ha az sokkal többe kerül. Így folyton felülírták az egész éves munkatervet és költségvetést. Gábor azt mondta, ne törődjek vele, ha drágább lesz. Aláírási jogom nem volt, csak a programokat, a fellépőket szerveztem. Aztán megtudtam, hogy Gábor, akiről 10 évig azt hittem, hogy a barátom, mindent rám fogott a rendőrségen – magyarázta Szilárd, hogy miért állt a nyilvánosság elé."

Úgy látszik nem csak pletyka Halászról(Hoffer Misizés)
"A rendőrségen pedig Szilárd ellen tett vallomást. Annak ellenére, hogy mint a Blikk megtudta, szoros barátság fűzte hozzá 10 éven át, egy időben még együtt is éltek. "
"– Gábort még Kiskutasról ismerem, ahol ma is polgármester. Az évek során közel kerültünk egymáshoz – számolt be Halászhoz fűződő kapcsolatáról Szilárd."

Még egy érdekesség Molnár Szilárdról, máshol is tömte a zsebét:
"Pórul jártak
A Blikk keddi számában több színész állította, nem kapták meg a gázsijukat, és a vizsgaelőadás is elmaradt, amit Molnár Szilárd rendezett volna a Thália Tanodának. A társulat igazgatója, Seszták Szidónia feljelentést tett, mert úgy értesült, nincs pénz a darabra. Molnár szerint a hévízi nyomozás tett keresztbe."

Kézivezérlés.....

mit rugóztok itt negyven millán,mit gondoltok a Szarka bírtokot a Képviselők vásárolták meg,nem ők csak megszavazták.Nem tudom a Jegyző minek van Hévízen?Na itt minden kézivezérléssel működik,ilyen szavazógépek mellett megteheti,és miért ne tenné meg.A Kiskutasi falunapokat is Molnár úr szervezte a mi pénzünkön?A gamesz vezető nem tudott a teher autó és mikróbusz használatról.Szegény Molnár elviszi a balhét és vége.

Csodálkoztok?

Egy ilyen zseni, mint polgármesterünk, aki egy személyben pénzügyi zseni, jogász, mezőgazdasági-, környezetvédelmi "szakember", utazásszervező, repülőterek üzemeltetésében kiváló. Mindezeken felül turisztikai szakember, kereskedelemben, vendéglátásban, szobakiadásban, szálloda üzemeltetésben, közigazgatásban, parkfenntartásban, városüzemeltetésben párját ritkítja! Hét nyelven beszélő masszőr, de ha kell megtervez egy lépcsőt, utcákat, parkolót, helyi-, és régiós közlekedést, rendezvényeket, de riporterkedik, legyen a téma, politikai, irodalmi, sport, vagy pszichológia, vagy bármi, csak szerepelhessen! Neki mindegy, mert ő egy csodagyerek! Azért kellett nekifutnia az érettséginek kétszer is a Nagyváthyban, mert egyszer nem értették meg a zsenialitását.

Ezek után csodálkozunk, hogy abba is beleszólt, ki-, léphet fel és mikor Hévízen? Vajon mi befolyásolta a döntést? Csak nem az, hogy ki volt hajlandó "visszaosztani" és ki nem?

Ja kérem ára van az ingyen kampánynak és már Gyurcsány elvtárs is megmondta: Ingyen ebéd pedig nincs!!!

Halász?

Ezt a Halászt, egy lapon sem lehet említeni a Dr Szarka Lajossal, nem egy súlycsoport. Az egész ügyből süt a mutyi és a korrupció, mert Hévízen szeretjük a "csendes" ügyeket és szeretjük az ügyeket "csendesen" elrendezni, legalábbis, amelyikhez köze van polginak...

Szép lenne..

látni számszerűen,menyibe fájt nekümk Halász úr,megérne egy misét,hány falunapot finanszíroztunk a kis falujában,hány millióval tőbbet fizettünk a fellépésekért a valószínű vissza osztásokért.Hova lett elszámolva az eszméletlenűl sok bérleti díj,egyáltalán van-e róla kimutatás,na mindegy egyenlőre sumákolnak,de jön még Kutyára dér.Egyszer mindenkinek el kell számolni a lelkiismeretével,még a képviselőknek is(ha van)Szép lenne tudni mi van a Szarka bitok megvétele mögött.(TÍZSZERES ÁRÉRT)Szép lenne tudni mibe került nekünk a sok megvásárolt ház bontása,és mibe kerül majd a Vértes épület és a Kerámia épületének a bontása:Szép lenne tudni menyivel kerül többe most a hivatal üzemeltetése,mint az előző ciklusban.Gondolom ezekre a kérdésekre ha elöbb nem a vélasztási kampányba választ kapunk.

Türelem

Türelem, idővel, minden kiderül... :)

Minden a helyére kerül....

... a mai Blikkben megjelenő cikket ajánlom Papp Gábor és gittegylete figyelmébe!

Ezt vártuk,hogy Molnár Szilárd a saját maga védelme érdekében is kipakol és elmondja mi folyt és mennyi pénz folyt el két éven keresztül a Művelődési háznál!
Remélhetőleg a rendőrség sem áll meg Molnár Szilárdnál,sőt Hoffer Misinél sem, hanem feltárja többek között Papp Gáborné titkárasszonynak és Füzesiné képviselő asszonynak a Hévíz Színpadnál betöltött tisztségbeli hanyagságát is, ami nagyban hozzásegítette ezeket az embereket,hogy gátlástalanul szórhatták a város pénzét. Senki nem korlátozta őket!
De remélhetőleg még tovább megy a rendőrség, akár a legelső emberig is és nem riad vissza és feltárja mindazt a felelőtlenséget,összefonódásokat, amik és akik miatt és érdekében lehetett lopni, csalni és marékszám kivinni a milliókat Hévízről!

figyeljétek meg

azért nyújtják húzzák halasszák a vizsgálat befejezését, mert a végén majd az lesz , hogy nem is hiányzik egy forint se . Max. egy radír beszerzését könyvelték rosszul nyolc forint értékben , de ez is megtérült. Lesz még Hévizen Fischer Gábor

Miért is kell...

... ilyen sürgősséggel kiprivatizálni a művelődést? Ez megint kinek a bulija? A Rózsakert bezárásának csak nincs ehhez köze? Nem csodálkoznék.......

Csak nem?

Csak nem a privatizálandó művelődésen mennének keresztül majd a kampánypénzek ellenőrizhetetlenül....????????

Hoffer Misinek megint fizetni kell a kampányért?

Csak most már nem utólag, hanem előre? Ezért kerül ki a költségvetési törvény adta korlátok alól a Művelődés? A kft-nek átadott pénzek további utja nem ellenőrizhető!

Hévíz Színpad helyett....

Papp Gáborné és Füzesiné által felügyelt villámgyorsan felszámolt Hévíz Színpad Egyesület helyett alakulni látszik egy újabb gittegylet!

Azon gyakorolták az érintettek,hogy hogyan lehet ellenőrizhetetlenül elvarázsolni a pénzeket, a most alapítandó Kft-ben hasznosítják majd a tapasztalatokat!?

Vissza hozzuk Hoffer Misit is?

Ha már privatizálják Papp Gáborék a művelődést, akkor remélem Halász Gábort hozzák vissza ügyvezető igazgatónak, mert még kevés pénzt talicskázott ki a városból...

Kinek jutott eszébe megint az az agyament ötlet, hogy a Festetics Művelődési Intézményt "megszüntetik" és egy ellenőrizhetetlen Kft-t alapítanak helyette - aminek próbája volt Papp Gáborné áldozatos munkájával fémjelzett Hévíz Színpad és utódja az Uj Színpad egyesület - ahol aztán ellenőrizhetetlen csatornákon folyhat ki a város pénze.

Jó duma, hogy mindez azért kell, mert nem tud az intézmény a jövő évre vonatkozóan szerződéseket kötni... ekkora marhaságot még nem hallottam. 100 évig tudott, sőt még Halász Gábor is tudott ebben a formában szerződéseket kötni,//: de még milyeneket!!!! :// csak most az önkormányzati választások előtt nem? Ugyan már.... kell a kampányfőnöknek a bujtatott pénz a választások megnyerésére...?

Egy ujabb mutyi?

Megint egy ujabb törvényes lehetőség a mutyira? Azért kell kivinni a város közvetlen felügyelete alól a művelődést egy Kft-be? Ellenőrizhetetlenül folyhat a pénz ide-oda, ennek-annak, ezért-azért.............
Hát igen! Jönnek a választások, nehogy már az eddig összekuporgatott kis vagyonkát kelljen beáldozni!

Mit gondoltál....

... miért lett minden igazgatói pályázati kiírás eredménytelen?

Hát ezért!!!!!!!!!!

Mert...

Azért lett érvénytelen mert a mostani igazgatót nem lehet, nem tudják kinevezni...
Ha nem lehet kinevezni, akkor a gombhoz varrnak kabátot.
Egyszerű. De lehet hogy a nagyseggű szervező csaj lesz a góré:))))

Aquamarin is, meg művelődés is...?

Nem sok ez egy kicsit? Igaz abban is van pénz, ebben meg különösen.... Halást Gáborék már megmutatták....

Gondolod?

Akad követője?

JA

Az biztos

Halász Gábor távozik a hévízi közéletből..

No nem egészen!
Kevés pénzt talicskázott ki segítőivel a városból, vagy már elfogyott...?

Halász Gábor nevének sem szabadna elhangoznia Hévízen annyi kárt okoztak, nemhogy most a polgármesteri hivatal informatikai rendszerének megújítására kiírt tender kapcsán ajánlattételre hívja fel kedves barátja Papp Gábor!

Ha ő jelentkezne akkor is el kellene hajtani, elég kárt okozott alig több mint két év alatt, nemhogy még lehetőséget adnak neki, hogy tovább nyerészkedjenek Hévízen!

Menjen Kiskutasra, ott modernizálja az informatikai rendszert, itt már modernizált eleget, sokjába is került a városnak!

Eddig is tudtuk,

hogy egy borzasztóan tehetséges ember:)) ért a filmhez, a rádióhoz, falu vezetéshez, ..de hogy még az informatikához is. Valahogy mindig a budapesti csodagyerek, a Vitézi Dávid jut eszembe róla.

Halász Gábor Könnyid

Halász Gábor
Könnyid László
coming out !

Közéleti kávéház....

Javasolnám Papp Gábornak, hogy egy közéleti kávéházi beszélgetés keretében meginvitálva Halász Gábor barátját, Molnár Szilárdot, Papp Gábornét,Füzesinét érdeklődje meg,hogy is volt az a Hévíz Színpad-beli közös buli?
Hogy vannak most?
Mi történt és történik az ügyben?
Hogy érzik ennyi idő eltelte után kinek mekkora szerepe volt a pénzelhordásban?
Kinek szólalt meg azóta a lelkiismerete és vonta le a tanulságokat?
Van-e olyan lelkiismeretes ember ebben a társaságban,aki levonva a tanulságokat erkölcsi kötelezettségének eleget téve távozott a közéletből?

Megjósolom teltházas lenne a rendezvény még akkor is,ha belépőjegyet szednének!

Te jó ég,

ezek még szabadlábon vannak?

Közéleti kávéház...

Megtoldanám a napirendet,miért is vették meg a gaz tengert,50-70 millió-ért,mi lesz a sorsa,gondolom itt is közös a felelősség.Igaz a Héviziek túlnyomó töbsége, nem is tudja miről van szó.

Szerintem szép

Szerintem szép, nem gaztenger az.
Jutányosan jutott hozzá az önkormányzat.
István, kis pont vagy te, hogy mindenkit rágalmazz.

Szerintem szép...

Szerintem meg nem tudod,miről is irtak elötted,a Szarka féle,4,7ha terület,külterület szántó,ami 1700m-re található,Északi irányba,a Héviz végét jelző táblától.A reális értéke kb.5 millió ft,kérlek sétálj ki egregyre, és győzödj meg a milyenségéről,de ha ezt a területet szépnek találod,ÚGYLEGYEN.

150

Az minimum 150 millió, ne viccelj már!

Menj el a falugyűlésre....

... és ne hallgass mint szar a fűben!
Itt mondod a magadét,még akár igazad is lehet,de ha személyesen kell ugyanezt elmondanod ahhoz már nincs bátorságod!

Igen, így könnyű!

Menj el a falugyűlésre.....

Melyikre a beigért ÉVI négyből??????????????????????????????,

Azon az évi eggyen...

... is hallgattok! minek akkor négy? Szerintem így gondolkodnak Papp Gáborék is!

KÖZTISZTVISELŐK ESKÜJÉNEK SZÖVEGE:

Küldöm továbbgondolásra azoknak akik letették. Értelmezzék, majd gondolkodjanak rajta. Nem túl nyakatekert. Remélem az utolsó sor fényében minden hívő közszolga tudja mit jelent az Isten előtt szegett eskü.

1992. évi XXIII. törvény a kötisztviselők jogállásáról, 12§/(2)

Az eskü szövege a következő:

„Én ………………………………………. esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Országunk Alkotmányát, alkotmányos jogszabályait megtartom. A minősített adatot megőrzöm. Hivatali kötelességeimet részrehajlás nélkül, lelkiismeretesen, becsületesen, a jogszabályoknak megfelelően, pontosan, etikusan, az emberi méltóságot feltétlenül tiszteletben tartva, a legjobb tudásom szerint, nemzetem (és ………………………. önkormányzat) érdekeinek szolgálatával teljesítem. Hivatalomban és azon kívül példamutatóan viselkedem, s minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését, szellemi és anyagi javainak gyarapodását előmozdítsam.”

(Az eskütevő meggyőződése szerint:)

„Isten engem úgy segéljen!”

Szerinted...

Szerinted van aki ezt komolyan veszi? Ugyan már?

Igen képben vagyok

kommentelőjének üzenem, hogy lehet hogy neki ennyi éppen elég, de higgye el hogy a város közvéleményének ez még egyáltalán nem elég. Egyébként egyszerű lenne a képlet, oda lehetne állni az évi sok-sok megígért közmeghallgatás egyikén és el lehetne mondani a teljes igazságot. Én úgy vélem, hogy ez lenne mindenkinek az alapvető érdeke, és ha úgy van ahogyan állítja kommentelőnk, akkor pedig leginkább a polgármesternek és feleségének kellene ezt szorgalmaznia.

igaza van!!!

Tízmillió forint bírsággal sújtotta az EOS Faktor Magyarország Zrt.-t a PSZÁF és megtiltotta az általa elkövetett jogsértő magatartás további folytatását. A társaság az ügyfeleinek küldött fenyegető sms-üzenetekkel és levelező lapokkal többszörösen megsértette az agresszív kereskedelmi gyakorlatot tiltó rendelkezést.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) fogyasztói beadványok nyomán hivatalból fogyasztóvédelmi célvizsgálatot folytatott le az EOS Faktor Magyarország Zrt.-nél. A hatóság azt vizsgálta, hogy jogszerű volt-e a társaság által 2011-ben pénzügyi szolgáltatásból eredő követelések behajtása kapcsán az ügyfelek felé irányult kereskedelmi kommunikációja.

A PSZÁF a vizsgálatot lezáró, ma közzétett határozatában megállapította: az EOS Faktor által az ügyfeleknek küldött rövid szöveges (sms) üzenetek tartalma – egyebek között a „saját érdekében azonnali visszahívását várom”, a „jogi eljárás elkerülése végett fizessen határidőre”, vagy a „Szeretné, ha önnel szemben kényszerintézkedéseket foganatosítanánk?” kitételek –, s azok fenyegető jellege a fogyasztók megzavarásával pszichés nyomást fejtett ki.

Az üzenetek szóhasználata alkalmas volt arra, hogy – kényszerintézkedést vagy egyéb (például rendőrségi vagy büntető jogi) hátrányos eljárást kilátásba helyezve – félelmet keltsen a fogyasztókban, s befolyásolhatta ügyleti döntésüket, hogy fizetési kötelezettségüknek milyen formában és módon tegyenek eleget, vagy esetlegesen vitassák a társaság által támasztott követelés összegét. A több mint 61,5 ezer fogyasztónak összességében bő 102 ezer alkalommal kiküldött üzenetek így megsértették az agresszív kereskedelmi gyakorlatot tiltó törvényi előírást.

Ugyancsak e jogszabály ellen vétett az EOS Faktor azzal, hogy a pénzügyi szolgáltatásból eredő követelések behajtása során jogsértő tartalmú nyílt levelező lapokat küldött több mint 31 ezer, tartozással rendelkező fogyasztónak. A levelező lapokban szereplő burkolt fenyegetés – „saját érdekében azonnali visszahívását várjuk”– ugyanis szintén alkalmas volt a fogyasztók ítélőképességének torzítására, s tisztességtelen módon befolyásolhatta döntésüket fizetési kötelezettségük teljesítése kapcsán.

A PSZÁF a társaság által elkövetett jogszabálysértést rendkívüli súlyúnak minősítette, mert a behajtási, követeléskezelési eljárással érintett fogyasztó a fennálló tartozása miatt már alapvetően pszichés nyomás alatt áll, hátrányos helyzetben éli meg a vele szemben foganatosított követeléskezelési lépéseket. A PSZÁF álláspontja szerint a követeléskezelés körébe vont fogyasztó számára — éppen ezen rendkívül érzékeny, különösen kiszolgáltatott helyzeténél fogva — a társaság által küldött üzenetek, amelyek félelemkeltésre alkalmasak, fokozottan járhatnak hátrányos pszichés hatással. A PSZÁF álláspontja szerint ugyanis a fenyegető, félelemkeltő kommunikációs gyakorlat felerősített pszichés nyomást eredményez a követeléskezelésbe vont fogyasztó számára.

A PSZÁF mindkét jogsértés esetében megtiltotta a társaságnak a jogsértő magatartás folytatását, egyúttal összességében 10 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a történtek miatt. Ebben jelentős szerepet játszott az esetek, ill. az érintett fogyasztók nagyon magas száma is.

Hogy jön ez ide?

//://

Azért nem eröltetik a közmeghallgatást

mert lehet, hogy más, kényes dolgokra is rákérdeznek az emberek.
Mellesleg hogyan nem felelős az a vezető, akinek a felügyelete alatt ilyen 30 milliós sikkasztás megtörténhetett?
Lapítás = bűnrészesség!

Közmeghallgatás!

Na ne röhögtessetek!
Mindegyik közmeghallgatás előtt jártattátok itt a "szátokat",ott meg hallgattatok, mint szar a fűben! Mindenkinek ((:tisztelet a kivételeknek:))csak itt,meg az utcán,meg a konyhájában nagy a szája,de szemtől szembe már kussoltok!

Holnaptól öt napon

Holnaptól öt napon keresztül a hévízi polgármesteri hivatal Ház körzetében lesz a világon a legnagyobb az egy főre jutó UFO kutatók száma. Nem, sajnos még nem a földönkívüliek létezésnek beismeréséről szóló kormányzati sajtótájékoztatóra gyűlnek össze a világ minden részéről érkező szakemberek, de a rendezvény végcélja mindenképpen ez.

Augusztus 29. és szeptember 3. között, a zalai Sajtó Klub épületében kerül lebonyolításra Molnár Szilárd UFO kutató és csapata, a Paradigm Research Group által hosszú hónapok szervezőmunkájával életre hívott ál-közmeghallgatás. Hétfőtől péntekig minden a földönkívüliekről fog szólni a Sajtó Klub épületének dísztermében, ahol az öt nap alatt összesen harminc órán keresztül kormányügynökök, pilóták, katonák fogják megosztani az idegenekről szerzett közvetlen tapasztalataikat az időközben ötről, hat fősre bővült meghallgató bizottság tagjaival, akik korábban egytől egyig képviselők voltak az amerikai Kongresszusban.
Hermann Katalin főszervező, a Népszabadságnak elmondta, a rendezvénnyel azt szeretnék elérni, hogy Magyarország kormánya vessen véget az évtizedek óta tartó folyamatos tagadásnak és ismerje be, az emberiség kapcsolatban áll az idegenekkel.

A meghallgató egykori képviselők közül ötöt korábban már bemutattunk, hozzájuk csatlakozott most Füzessyné, aki Hévíz város egyik képviselője. Füzessyné elmondta, ugyan két évtizedes politikai pályafutása alatt, soha nem találkozott olyan irattal, amely egy földönkívüliekkel kapcsolatos kormányzati összeesküvésre utalt volna, ennek ellenére mindenre nyitottan fog hétfő reggel odaülni a szemtanúk elé.

"Hatalmas univerzumban élünk, ezért meglehetősen nagyképű és arrogáns hozzáállás lenne azt feltételezni, hogy rajtunk kívül nincs értelmes élet benne" - mondja Füzessyné, aki számára egyáltalán nem új terep a világűr, hiszen 2000 és 2006 között tagja volt a Parlament Űr- és Légügyi albizottságának is.

"A meghallgatók kiválasztásánál egyáltalán nem volt szempont, hogy higgyenek a földönkívüliek létezésében" - mondja Hermann Katalin főszervező. "Valójában ez a kérdés soha nem is merült fel közöttünk az egyeztetések során. Az ő dolguk az lesz, hogy kérdésekkel bombázzák a szemtanúkat, ezen kívül pedig egyetlen elvárásunk van feléjük, hogy mindvégig maradjanak objektívek".

"Molnár Szilárd tökéletes választás ebbe a meghallgató bizottságba. Az eddigi munkássága a feladathoz pont ideális és úgy vág az esze, mint a borotva, úgyhogy nagyon örülünk, hogy sikerült őt is beszerveznünk" - mondja Bassett

A hat képviselő egyébként fejenként 450 millió forintos tiszteletdíjban részesül az öt napos munkáért, a rendezvény teljes költségvetése pedig mintegy 600 milliárdra rúg, amely összeg egy eddig meg nem nevezett "nagylelkű adományozónak” (Papp Gábor)köszönhetően már egy ideje a szervezők rendelkezésére áll.

"A helyzet az, hogy jóval több volt szenátor szeretett volna eljönni, de a büdzsénk sajnos véges" - mondja Bassett, akinek csapata hétfő reggeltől péntek délutánig, megállás nélkül forgat a rendezvényen, amelyből az ígéretek szerint 2014 elejére elkészülhet egy hosszabb dokumentumfilm. Ez a tervek szerint az események fogadtatását és a rendezvény utóéletét is bemutatja majd.

Mi pedig a következő öt napon igyekszünk teljes képet adni erről az egyedülálló eseményről.

ZH

re

nyeheheheeeee!!!!

Egy javaslat!

Ha már Az Új Szinpad Egyesület alelnökeként Papp Gábornénak megint ötletei vannak,javasolnám elsősorban arra legyen ötlete,hogy hogyan szerezzék vissza azt a temérdek pénzt,amit titkárkodása alatt és az oda nem figyelésük miatt a Hévíz Színpad Egyesületen keresztül Horváth Szilárdéknak sikerült a város kasszájából kitalicskázniuk.
Füzesinével egyetemben van még merszük újabb tisztséget vállalni egy azonos célra alapított következő gittegyletben és még nyilatkozni is,mintha mi sem történt volna?

Te annyira képben vagy,

Te annyira képben vagy, hogy még azt se tudod, hogy nem Horváth Szilárd hanem Molnár.

Szerencsére...

.. kiigazítottál, tehát te jobban képbe vagy!
Akkor tudod, hogy egy egyesület választott tisztségviselőjének mi lett volna a feladata! Mivel ezt elmulasztotta, semmi erkölcsi alapja nincs arra, hogy "feljebb bukva" ujabb gittegyletben alelnökösködjön.

Abban hibán Papp Gáborné,

Abban hibás Papp Gáborné, hogy naívan bedőlt ennek a szélhámosnak. De sajnos bedőlt Molnár Szilárdnak mindenki, mert okos, megnyerő modorú volt, szorgalmas, és fáradhatatlan szervező, nagy munkabírással és jó ötletekkel. Mindenki szerette, ez tény. És mindenki meg is lepódött, hogy kiderült, hogy egy gátlástalan tolvaj, egy szélhámos, aki kihasználta mindenki jóindulatát, és soha nem akart ő Hévíznek semmit adni, csak elvenni, lehetőleg jó sokat magának és sokszorosan hátrnyos helyzetű családjának. Ő maga, Molnár Szilárd is hátrányos helyzetű, és haragszik is a világra miatta. Nehéz ebben a fideszes világban, az öt gyermekes, feleségével boldogan élő polgármester mellett egy tetű buziként élni és érvényesülni. Hát ezért jól megbüntetett mindenkit, ha már őt senki nem akarta megbüntetni, amiért ilyen rossz kisfiú volt. Na majd a börtönben megbüntetik a zuhanyzóban, és akkor mindenki boldog lesz.

Igen, képben vagyok. De

Igen, képben vagyok. De ér-e valamit ha elmondom az igazságot? Mert Te már elítélted azokat akikről egyébként félinfórmációid vannak. Úgyse hinnéd el, amit mondok. Én tudom, hogy a polgármester felesége nem bűnös és ennyi elég. Füzesiné sem, ráadásul utóbbi benne sincs az új egyesületbe.

ztán Igen, képben vagyok.De

Meg vagyok győződve arról, hogy Te önkormányzati képviselő vagy. Kb 80%-ban tudom a nevedet is.Elég gyakran irogatsz itt névtelenül, pedig neked aztán semmiféle aggodalmad nem lehet a megnyilatkozásod miatt -ellentétben a többi véleménynyilvánitóval szemben-. Persze csak addig, amig Orbán fedezni tudja a disznóságaitokat, azaz a választásokig.Jól túdod, hogy Te is felelős vagy a három év alatt ellopott pénzek ügyében,ezért is zártok össze, ezért is véditek a védhetetlent. Rá fog menni a három év alatt "megkeresett"millióid a héviziek kártalanitására. Ezt jól jegyezd meg, mert büntetlenül nem lehet ekkora pénzeket eltüntetni!

bizonyos értelemben nem bűnös!

Abban az értelemben nem bűnös,hogy biztosan nem ő vitte haza az "eltűnt" pénzeket! Abban az értelemben azonban nagyon is bűnös,hogy annak az egyesületnek a vezető tisztségviselője volt,((:titkár:))amelyik sajátjaként bánt a város pénzével.
Füzesiné is és Papp Gáborné is azért kapta és vállalta ezt a tisztséget,((:illetve kellett volna kapniuk:)) hogy felügyeletet gyakoroljanak az egyesület működése felett.
A mulasztás is bűn! Mert ki lehetett az orruk előtt síbolni a milliókat, tehát mulasztottak! Mulasztottak, a saját kenyéradó gazdájuk kárára!

Lehet,hogy Füzesiné nincs benne az uj gittegyletben,de Papp Gáborné "alelnökként" tetszeleg.

Ne a keringőzőkkel dicsekedjen,hanem azzal,hogy befizette-e már azt a pénzt az önkormányzat kasszájába,amit az önkormányzat helyettük fizetett ki a titkárkodás alatt szerzett adósságok fejében.
A Hévíz Szinpad Egyesület szabálytalan működéséért nemcsak az elnök a felelős, hanem az összes tisztségviselő és vezetőségi tag!

Ez nemcsak az anyagi,hanem az erkölcsi felelősségvállást ((:ami erősebb:)) is jelenti.

Látod, hogy felesleges

Látod, hogy felesleges bármit is mondanom?
Úgy vagy Papp Gábornéval, mint a nyuszika a sapkájával. Ha van rajta az a baj, ha nincs, az.

Azért azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy ez az

egész keringős felhajtás a Papp Gáborné ötlete volt? Sőt, hogy bármit részt vett a szervezésben? Nagys'asszony csak a "nevét" adta hozzá a PR brigád és a hangyák meg a háttérben szorgoskodtak gőzerővel név nélkül. Nehogy már ezzel akarja etetni a 2014-es választókat!
Valaki azt mondta: "Gyerekek elég nagy égés volt ez a molnárszilárdosdi, talán már eltelt annyi idő, hogy elfelejtsék! Kinek van valami ötlete, hogyan lehetne a first ladyról valami kedvezőbb képpel újra a köztudatba kerülni?"
És akkor sok bugyuta ötletet követően valaki bedobta ezt a keringőset...
Te meg még sajnálod is ezt a "nyuszikát"! Ez a nyuszika megszokta a hirtelen jött répahegyet és négy lábbal kapar, hogy még négy évre bőséges legyen az ingyen répa termés!

Már itt lenne az ideje...

.. hogy visszakerüljön oda ahonnan jött és ahova való! Én mondom, sokkal jobban állt neki a megélhetési háziasszony szerep.

Nagy gond,ha valaki nem tudja hova való és nem tudja mik a határai!

Papp Gáborné most Keszthelyen a tankerület

titkársági referensi székébe került. Biztosan megpályázta a nyilvánosan meghirdetett állást és az összes jelentkező között Ő volt a legfelkészültebb, legalkalmasabb és legtapasztaltabb a képességeit és végzettségét tekintve! Azóta napi 8 órában nyomja rendületlenül...

Persze, hogy megszüntették a kapcsolati rendszeren alapuló állásosztogatást, mint ahogy azzal kampányoltak.

igen Ő volt bizony a

igen Ő volt bizony a legfelkészültebb, legalkalmasabb, legtapasztaltabb és neki volt a legjobban csengő vezetékneve

Új szinpad???

Ennek a Papp Gábornének és Füzesinének ugy látszik, hogy nincs lelkiismeretfurdalása és szégyenérzete a héviziek lenyult milliói miatt.És ez borzasztó már csak erkölcsi szempontból is. Valóban ugy tesznek, mintha semmi sem történt volna.Azt hiszik, hogy az új gittegylettel tisztára mosták magukat? Meddig megy ez a gyalázat?

Mi ez???

Mit keringőztök, mit Papp Gábornéztok, amikor ebben a címlapban Halász Gábor az ördög! Őt kell szidni, nem a keringőt, meg egyesületet. Bálint Natália, Te ördögien tehetséges szépség! Legalább annyit tegyél meg, hogy ne otthonról kommentelj mindenkit alázva, amiről szart se tudsz (mint a zenéről), hanem menj a femina.hu-ra és olvasgasd, hogy mitől lehetsz karcsú, és miből veszed észre, hogy megcsalnak. Habár, ez legalább olyan semmitmondó oldal, mint a femina, azzal a különbséggel, hogy azt sokan olvassák és sokan kommentelik, itt meg 27 ember irkál 100 embernek. Ócska szar. Ha ebben az egészben igazság is lenne, akkor megbocsátható. De nincs. Szálljatok le a polgármesterről és a feleségéről, szidjuk tovább inkább Halászt. Most nem jut új eszembe, de holnapra kitalálok valamit. Amúgy a Keringőfesztivál mögött is ő volt és 3,5 milliót adott vissza a bevételből a polgármesternek és társainak.

:)

A polgármester nem tudja elrendezni otthon úgy a feleségét, hogy annak ne izegjen-mozogjon a babszem a fenekébe, és ne fontoskodjon-szervezkedjen valamit. Szerintem még ő is elhiszi, hogy ezzel magasztos célt szolgál. Értünk ,a közért, a kultúráért és a gyerekekért dolgozik... Ohhhh... inkább ültessen narancsfát!

Szerintem csak elkezdődött a 2014-es kampány!

Ismét jönnek majd az 5 gyerek nevelése (Keszthelyi Járási Hivatalba nyomták be titkárnőként) és a napi 8 órás munka mellett még fontos közéleti szerepet vállaló tökéletes mintafeleség képet festő néphülyítő akciók.
Ugye ezt nem szopja be senki, hogy egy seggel ennyi lovat meg lehet ülni?
Azoknak a neve meg említésre sem került, akik a háttérben dolgoznak helyette, hogy őnagysága villoghasson.
GUSZTUSTALAN ÉS GYOMORFORGATÓ!
Ezek az emberek teljesen kifordultak magukból. A tíz évvel ezelőtti önmaguk szemközt köpné a mostani lényüket. Ennyire meg lehet szédülni a magasban?

Az igazság

Marian Cozma nevét skandálta csütörtök este percekig a veszprémi aréna közönsége. A kézilabdacsarnokban mutatták be ugyanis a Szíven szúrt ország című mozifilmet, amely dokumentarista elemekkel dolgozza fel Marian Cozma brutális meggyilkolásának körülményeit.

Mint egy szokásos veszprémi kézilabda-rangadón, csütörtök este is négyezer ember töltötte meg az Arénát. A februárban brutálisan meggyilkolt Marian Cozma emlékére készült film bemutatóján jelen voltak a kézilabdacsapat tagjai, Petre Cozma, és a filmben szereplő színészek is.

A vetítés alatt többször kifütyülték a gyanúsítottak ügyvédjeit, a sportolók nyilatkozatánál pedig tapsolt a publikum. A film után a közönség még percekig a helyén maradt és Marian Cozma nevét skandálta.

"Itt három-négyezer ember ült és folyamatosan történtek reakciók, egy interaktív film készült, ahol az emberek reagáltak a történtekre. Én azt gondolom, az egész országban elindít egy olyan gondolkodást, ami mentén ez a film gondolatot ébreszt" - mondta Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője.

A film producere évtizedek óta a Veszprémnek szurkol és személyesen is ismerte Marian Cozmát. Kálomista Gábor szerint a filmben a leginkább döbbenetes valójában az, hogy mindez ebben az országban megtörténhetett.

"Én azt gondolom Magyarország eljutott, - nem csak gazdaságilag, azt ki lehet heverni, - erkölcsileg a mélypontjára. Olyan szintű mélypontra jutott el, amiből a kilábalás, ha azonnal nem kezdjük el, nagyon-nagyon nehéz lesz. Nem gondolom azt, hogy normális dolog az, hogy ilyen film, ilyen hatást váltson ki. Itt négyezer ember sírt a végén. És siratta Marian Cozmát és siratta Magyarországot. Siratta a hazáját. Egyszerűen brutális, ami történik, és nyissuk fel a szemünket, álljunk ki és mondjuk azt, hogy itt a vége" - nyilatkozta Kálomista Gábor producer.

Petre Cozma a filmben fia gyilkosait gyávának nevezte, mert előre megfontoltan, szándékosan felfegyverkezve, támadták meg. A vetítés után azt mondta: a nézők reakciói nem lepték meg.

"Igen, a végén a közönség felállt. Mert itt Veszprémben azt tanulták, hogy ezek előtt a csodás emberek előtt fel kell állni. Én mindig hatalmas büszkeséggel a szívemben jövök ide. Csak azért fáj a szívem, mert nincs itt a gyermekem, pedig itt lenne a helye" - közölte Marian Cozma édesapja.

Petre Cozma hozzátette: szeretné elintézni, hogy a filmet bemutassák a magyar börtönökben is, hogy ott is lássák milyen ember volt a fia.

Azt azért...

Azt azért leszögezhetjük, hogy az elmúlt 16 év alatt nem volt annyi botrány - pedig akkor is voltak érdekes dolgok - mint a mostani 3 év alatt.

re:

nyehehe...
aztán a kis buta nép - aki 2 hétnél korábbra már nem emlékszik - mégis újra meg fogja választani a fityiszt. Mert jó neki ez az állapot.

Lehet, hogy megválasztja a nép, majd....

... a fityiszt,de reménykedjünk,hogy Papp Gáborékat soha többet!
Nekik sikerült bebizonyítaniuk,hogy csak a mutyira alkalmasak,de arra minden szinten!

re

mint ahogy az egész fityisz

Halász Gábor továbbra is

Halász Gábor továbbra is szabad lábon! Jó ez nekünk??

Nem ismertem Halász

Nem ismertem Halász Gábort,de akkor volt élet Hévízen.Sikkasztani egyedül biztos nem tudott.A programokra a pénzt valakik jóvá hagyták.Ha meg nem ellenőrizték,akkor ők is hibásak.
A tegnapi Egregyi Búcsu egyenesen siralmas.Semmi reklám,alig tudtak róla.
A környéken lakókon kívül nem is volt ott senki.Még a tanácsrendszerben is különbben megszervezték.

Annyi pénzből

amit ő elb@szott - lehet is "élet", bár ez nézőpont kérdése. Akiknek az adóforintjaiból van ez az egész - a helyi vállalkozók és lakók - akik egy forint bevétellel se lettek gazdagabbak mert műsor után azonnal eltűntek a buszokkal jött "vendégek" azoknak a helyi embereknek ez nem hiányzik.

Nem csak ő hanem a Molnár

Nem csak ő hanem a Molnár Szilárd is. Biztosan közösen pityeregnek valahol...de el fog jönni az igazság órája!

Vajon mi lesz most

Vajon mi lesz most kiskutason a falunappal? Ki fogja kifizetni, ha lesz egyáltalán...talán az új szponzor a divatbox? Ezek mindig találnak valakit akit le lehet nyúlni!

Hát úgy

ahogy írjátok pénz nuku ezért nem lesz Kiskutas napja , de ezt is biztos megmagyarázzák majd.................itt kellene Hévíznek elgondolkodni , hogy eddig belőle volt a lóvé...................

Majd megy a kisbarátja, aki

Majd megy a kisbarátja, aki arról énekel, hogy beveheted egyből...:)))

Ahogy Alsóörsöt

ismerté lehetett tenni motorosfesztivállal, úgy Kiskutast is fel lehetne dobni buzifesztivállal. Ketten már vannak és jó szervezők.

http://melegeskuvo.qwh.hu/ J

http://melegeskuvo.qwh.hu/

Jó lenne meleg paradicsommá varázsolni Kiskutast, a sok balliberális egymásra találhatna

ez érdekes!

Érdekes hogy mindegyik hozzászólás azonos IP címről érkezett:)))))))))))

ez érdekes!

Érdekes hogy mindegyik hozzászólás azonos IP címről érkezett:)))))))))))

Szinte látom

ahogy lila fűszoknyában és sárga körömcipőben vonul a polgármesteri hivatal előtt mellette tipeg a titkára bőrtangában kirúzsozva. már csak a mostani kenyéradó gazdája hiányzik mellőle. Bizonyára neki is másféllel kezdődik a személyi száma - madarat tolláról , embert alkalmazottjáról - ahogy a mondás tartja.

Meg a Könnyid is éli még

Meg a Könnyid is éli még a világát, habár sajnálom szegényt, mert beteg-amnéziás, elfelejette mi lett a sorsa pár 100 milliónak a reptérnél!

és buzulnak nagyokat!

és buzulnak nagyokat!

Butuska vagy

A nemi identitás mindenki saját magánügye, hogy buzul-e vagy sem, ahhoz közöd, közünk semmi. Nem ezért nem szeretjük. Bár én nem emlékszem, hogy volt-e coming out-ja, viszont felesége van, mint ahogy Szájernek is:))Igaz, elég csunyácska mindkettő.
Felőlem nyugodtan buzulhatnak. A főbaj az, hogy Halász egy végtelen nagytudású embert váltott a poziciójában, az ő kultúrális programjait überolta nagynevű fellépőkkel, akiket régi tv-s múltjából ismerhetett. Ezzel hamar népszerűvé vált, de jót a várossal nem tett, pl. egy ingyenes Edda koncert idevonzotta a komplett balatoni populációt annak összes hátrányával (zaj, szemét) és elriasztotta azt az idős, beteg, jól fizető réteget, akiből a város él. És a tendencia folytatódik, az orosz közönség - bár fizetőképes - kultúrálatlanságával tovább rombolja a város nimbuszát. Senkinek ne legyenek kétségei, ezek nem visszatérő vendégek, akik itt akarnak gyógyulni, hanem alkalmi túristák egy-két éjszakára. a szobakiadók, akik a város polgárságát jelentették, gyakorlatilag elveszítették a megélhetésüket. És mindezt közel 3 év alatt sikerült elérni, szerintem legalább 30 év kell, visszaállítani...ha egyáltalán lehet.

Teljesen igazad van!!!

Remélhetőleg a 2014-es önkormányzati választáson a szobakiadók is a szavazataikkal "díjazzák" ezt a gyalázatos csapatot.
Reméljük elhajtják őket olyan távol a közélettől,hogy soha többet ne tudjanak ekkora kárt okozni a város polgárainak és a város jóhírének.
De abban is bízni kell,hogy lesz egy olyan utód,aki végre tényleg számonkéri ezektől a tetteiket és a felelősségrevonás sem marad el..
Halásznak sem szabad megúsznia,de azoknak sem,akik statisztáltak,hallgatással, kézfelemelgetéssel,tapssal annak az ámokfutásnak,ami több százmilliójába került a városnak.
Mondjuk a reptér sem maradhatna ki,de az Aqumarin tudatos leépítése is számonkérhető. A reptérbe beleinvesztált több százmillióból az Aquamarinból luxusszállót lehetett volna csinálni.Nem véletlenül maradt el a juliusi testületi ülésen a reptér havi beszámolója és volt olyan "visszafogott" a júniusi is.
Talán lesz egy olyan bátor,senkinek és semminek el nem kötelezett utód,aki elszámoltatja ezt a vezetést az utazgatásokról is,annak költségeiről,azokról az "eredményekről",amiket ezek a kirándulások hoztak.Hoztak?

Még kéne ide ökörség!

Úgy hozzá szólnék, csak ennél nagyobb ökörséget nem tudok kitalálni. Ide kb 10 tökhülye irkál fel? Ez valami helyi kisközösségi irkafüzet egymásnak és akkor jómegmontuk? Vagy mi ez az egész???

Mi van ?

Kevereg a moslék a fejedbe,mert amit leírtál talán még te sem érted!

Ide leginkább olyan emberek

Ide leginkább olyan emberek írnak: "A nevemet ugyan nem vállalom, de nagyon bátor vagyok"
polgár

//"A nevemet ugyan nem

//"A nevemet ugyan nem vállalom, de nagyon bátor vagyok"//
Ez se igaz!,mert hiába vállalod neved még se írhatsz!
www.porkolabgyorgy

Nincsen semmi ökörség

Nincsen semmi ökörség ebbe, ha nem érted vagy ökörségnek tatod minek olvasod. Röviden: jött ez az igazgató, hozta magával a "kisbarátját". Jöttek, láttak, tönkretettek, egyikük sikkasztott, meg sorozatban követte el a csalásokat. A gyanú szerint. És még mindig szabadlábon éli az életét. Hát hogyne lennénk erre kiakadva.

és szerelmes lett

Hozta a kisbarátját, akibe szerelmes lett a polgármesterné és most inkább át kell vinni buzulásba a témát, mert akkor ugye nem lehetséges, hogy dugja a polgármesternét. ez nem titok itt Hévízen. Sokan, sokat láttak. Halász egy fasz hogy nem lépett az általa vérszövetséges polgármester felé és nem mondta el azonnal. Mert nyilván látta a nagy szerelmet. Vagy ha nem akkor olyan hülye mint a hülyére vett férj

Te egy akkora

h...e vagy a Molnár Szilárd farka a Halász Gábor seggén és száján nem kívül nem volt sehol a polgármesterné nunijában meg biztos nem...kiskutason a Halász élettársi kapcsolatban éltek egymással, vagy elhitted hogy rokonok mert én nem ....most meg elzavarták egymást a Molnár a Hegyi Rolival folytatja a Halásznak meg a Kaczor Feri az új barátja....nem vitte át senki buziba mert annak születtek és így is halnak meg...........

végre ez már vicces is:)))

Végre egy jó duma:))) Ez már legalább vicces is:))) Micsoda buziszövevény! Szegény Kacor meg Halász halálra röhögi magát ezen. Meg én is. Hiába szajkózod hogy buzik, attól nem lesznek buzik, te is tudod, csak így jól erre lehet tolni a dumát. Az egész szinpad látta tudja a nagy szerelmet polgármesterné meg a félkarú rabló között

Vicces?

De igaz mert én meg az öltözőben voltam 25 másik lánnyal akik közül fele Halászba fele a Molnárba volt szerelmes és mindegyik szüzen ment haza. Ennyi lány között öltöztek mint fellépők a Művész urak is minden normális faszinak felállt volna, de ők még csak rá sem néztek egyre sem, Nézd meg hova van bejelentkezve a Halász nem rokoni szálak füzik a lakcímen lakó Molnárhoz ahonnan persze most kirúgták és a Kaczor- nál lakik. Téged jól meg vezettek és elég hülye vagy mert mindezt el is hitted.Nézz körül máshol is ne csak itt elég sok minden megjelent róluk mind álca, egyébként a nagy szerelem alakulásánál is ott voltam na meg a veszekedéseknél is ,,ÉBRESZTŐ::::::::::::::::NAIV VAGY DE NAGYOn!!!!Magát az Ágotát kérdezd meg most tudta meg mikor lebuktak a pénz miatt hogy ők BUZIK:::::::::::::::::::::őt is a földbe döngölte a felismerés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi a sz...keresel itt azok a

Mi a sz...keresel itt azok a tök hülyék között akik mernek pár sort írni. Azért teszik,hogy te mint érintett kapjál a fejedhez és takarodjál el erről a portálról.Hidd el nem leszünk szegényebbek ha téged nélkülözni kell.Ez az egész pontosan rólad szól és mindazon gazemberekről akik nem akarják megérteni,ÍGY NEM LEHET!!!
Ugy se érted, ez a pár sor nem neked szólt.

NA, ÉS - mondá Horn

NA, ÉS - mondá Horn elvtárs, Könnyid László több 100 milliós reptéri pénzeket nem tisztázott megnyugtatóan, és továbbra is alpolgármester+

Mindezek ellenére

tegnap a városi ünnepségen ott volt. Ahelyett hogy messzire elkerülné Zala megyét is ez a szélhámos még mindig a rádió vezetőjeként parádézik a közutálattól nem zavartatva magát. Ez persze csak azért lehet mert a tulajdonos primitívsége vagy vaksága engedi.

Most hallottam, hogy Halász

Most hallottam, hogy Halász Gábor visszaosztott. Elöbb korrumpálta a körülötte levőket, aztán cselekedett. Mert milyen önkormányzat az, ahol nem tudnak milliók utjáról. Hát ezért. Ja, hogy feszitett a városi ünnepségen? És a többi miért feszitett? Én az ő helyében még jobban szivatnám ezt a bandát, hiszen egy gyékényen árulnak!

Ez a Halász hozta ide a

Ez a Halász hozta ide a Molnár Szilárdot is, aki a Hévíz Színpad elnöke volt. Arról miért nem beszéltek, hogy ellene folyik a sikkasztás gyanúja miatt a nyomozás. Most állítólag egy 17 éves fiúval él együtt, akinek a zenei karrierjét egyengeti.Gusztustalan. Hogy kerülhettek ilyen emberek ide?

Miért, Te mit gondoltál

Miért, Te mit gondoltál ezekről a fideszes "uriemberekről"? Láthattad és most is láthatod, nap- mint nap, hogy micsoda erkölcstelen egy horda, akikről minden lepereg.

Miért, a szociknál

Miért, a szociknál nincsenek melegek? de önmagával ezzel nem is lenne gond, de hogy bűnöző is, azért az már problémás...

Hát igen mert a Halászt

Hát igen mert a Halászt kirúgta a kis köcsög mert nagyon kitágult, itt szorosabb a bőr még mert nincs bejáratva.Bocs de kijött belőlem.....

ez durva...

ez durva...

Mindezek ellenére?

Mindezek ellenére a mutyiban aktív gyorsan megszüntetett Hévíz Színpad volt prominens személyiségei ( Füzesiné, Papp Gáborné) olyan büszkén jelennek meg a városi rendezvényeken, mintha a kötelességeiket és feladataikat hibátlanul teljesítették volna!
Pedig, ha ellátják azt a feladatot, amiért vezetőségi tagnak, illetve egyesületi titkárnak választották ki őket, akkor Halász Gáborék nem biztos, hogy talicskával tolhattak volna ki annyi milliót büntetlenül.

Hát igen,mit lehet várni,ha valaki tanítási gyakorlat és tapasztalat nélkül ezek után tanfelügyelő lehet!? Azért mert valaki polgármester feleség, azért szakmai felügyeletet képes gyakorolni a tapasztalt, évtizedek óta a katedrán álló pedagógusok felett? Tanítási tapasztalat nélkül? A mentoriroda, nem iskola!
Vagy hol és mit tanított? Hány éves tanítási mult áll mögötte?

A világ legjobb

futballedzői, boxedzői és még sorolhatnám se futbaloztak vagy boxoltak. Kívülállóként jobban rá lehet látni a hibákra ami bentről a régi beidegződés és gyakorlat miatt nem látszik.
Nem tudom ki az illető, munkaügyi felügyelő vagyok egy nagy vállalatnál másodállásban pedig anyagvizsgálattal foglalkozik a magáncégem hegesztéseket vizsgálunk röntgennel - pedig nem tudok hegeszteni.

Pedig a jelzett hölgy jobb,

Pedig a jelzett hölgy jobb, ha csöndbe marad. Végzettsége sincs, tapasztalata sincs, és intelligenciája sincs a Fidesz által nekiajándékozott státuszhoz. Ugyanaz történt a tankerületnél is, mint a trafikoknál. Elkötelezett jobboldali legyen, és ennyi elég is. Szégyen ami történik ebben az országban. Aki nem hajlandó beállni a sorba, az jobb, ha menekül.

Miért?

VAJON MIÉRT NEM ÉRTI MEG SZERÉNY KÉPESSÉGŰ POLGÁRMESTERÜNK VÉGRE, HOGY EZ A SZÉLHÁMOS A VESZTÉT OKOZZA! No meg a város adófizetőinek pénzét !

az rendben van

hogy a "miimink" - a rádió tulajdonosa egy primitív buta szobafestő de hogy a Manninger miért engedi garázdálkodni ezt a kor Rottenbillerét az talány.

Meg azért...

... mert Papp Gáborék ideengedték! Ezek szerint az adósság még mindig nincs leróva? Talán még kezet is nyújtottak egymásnak és együtt röhögtek a választóik szemébe?

Hogyan lehetett ezt az embert ideengedni és nem azonnal kikísértetni a város széléig!

Miért?

mert a zsidaszja nem érez bűntudatot! Majd ha a szavazó fülkében leírjátok azt kis parányi x-et, nem kell elfelejteni a város vezetőinek a HOZZÁÁLLÁSÁT!

Gelencsér képviselő Úr!

A minapi testületi ülésen mekérdezte Ön, hogy a rendezvények kapcsán (szabadon idézve) "egy számlát kétszer fizetünk ki"? Nem kapott egyértelmű választ, ezért válaszolok Önnek: IGEN !!!!!!

Mivel a Héviz Szinpad Egyesület vezető tisztésgviselői,Papp Gáborné, Füzesiné hűtlenül vigyáztak a város pénzére, kétszer fizet a város a produkcióért. A felelősség alól nem menti őket semmi!

Ön szerint ezeknek a tisztségviselőknek, az egyesület felelős vezetőinek nem kellene lehajtott fejjel kivonulni a közéletből? Hanyagul kezelték a város pénzét, amit a mostani testületi ülési döntés egyértelműsített is!

Megkérdezem Önt mint vállalkozót,ha az Ön alkalmazottjának hanyagsága,oda nem figyelése,feladatának el nem végzése (Papp Gáborné és Füzesiné esetében többek között a felügyelet hiánya) miatt Önnek kétszer kellene ugyanazért az áruért fizetnie, maradhatna az alkalmazott? Nem hiszem!

TEHÁT GELENCSÉR ÚR, IGEN KÉTSZER FIZETÜNK EGY PRODUKCIÓÉRT!

Belső ellenőrzési jegyzőkönyv!

Érdemes tanulmányozni a honlapon közzétett belső ellenőrzési jegyzőkönyvet! Ezt az embert engedték el közös megegyezéssel, mindenféle következmény nélkül a Képviselők és a polgármester?
Egyszerűen undorító, ahogy ez az ember szórta a város pénzét és cseppnyi felelősséget sem lehet tapasztalni a ténykedésében.

kérdés

Szeretném megkérdezni , hogy hol lehet megtalálni ezt a jegyzőkönyvet lépésről lépésre köszi , hogy segítesz

A lépések!

A lépések!Szerintem siessetek megnézni,mert olyan hamar leveszik,amilyen lassan feltették!

Szóval: 1./ Gazdálkodási adatok
2./ Vizsgálatok, ellenőrzések listája
3./ 2013.02.28. Gróf Festetics ......

Jó szórakozást!!!

köszönet

Köszönöm szépen

fajtajellege

miatt érinthetetlen.

geccimano

rúdólf jánós kirekesztő!

ha a fidesz

a választásokon eséllyel akar indulni akkor ezt a rákfenét a rádió közeléből is el kell távolítani nem csak Hévízről. Ha vki hallgatta a HIT tv- n a Havast ahogy habzó pofával lekezelő gyűlölettel ekézte a nemzeti oldalt és ezt az akasztófára való hernyót hívta Hévízre bájcsevegni a fajtársa ez vagy nem tudja , hogy melyik kapura focizik, vagy nagyon is tudja , csak a csapattársaik hülyék. Manninger ! te kivel vagy? ez a te felelősséged!!!

EZ KEMÉNY!

EZ KEMÉNY!

Manninger ! te kivel vagy? ez a te felelősséged!!!

Tudod én mindenkit egyformán képviselek,derítsed ki hova is tartozok.Egykapura játszunk ahol "ellenfélként" még csapat, pláne kapus sincs.
A GYŐZELEM NEM LEHET KÉRDÉS!

Ez igaz

amit írtál , de ezt a MI Jenőnk így nem merné kimondani.

A GYŐZELEM

Miért szarakodtok a Művelődés 38milliós lenyúlásán és miért nem az50-70 milliós
telekvásárláson? Igen mig ezek a történések nem érik el a Héviziek ingerküszöbét,addig a győzelem nem kérdéses.

Nem értesz hozzá! Ehhez se

Nem értesz hozzá! Ehhez se a megyének se a helyi polgármesternek semmi köze.A szakértő az aki semmit nem ért a szakmájához.Ővele kell megfizetteni akár a 38 milliót is.
Ez nem ingerküszöb kérdése.

Ehhez se.....

Komolyan gondolod,hogy a Polgármesternek,és a Képviselőknek nincs közük a tizszeres áron vásárolt telekhez?Igazad van nem értek hozzá,de te sem,de igen is ingerküszöb,kérdése,mert mig a Hévizieket nem érdekli,hogy mit miért és menyiért vásárolnak meg,addig azt csinálnak amit akarnak.Ja és nézd meg ki végzi a becsléseket Héviznek.(A becsült értéket NEM kötelező elfogadni)

Érdekes világot élünk,ez

Érdekes világot élünk,ez a telekértékesítés is ugyan az, mint a Keszthelyi Fő-tér,Gyenesi iskola stb.,és az összes uniós pályázat, ami több milliárd közpénzt jelent. Úgy tűnik, a képviselők csak azért vannak, hogy ezeknek a pénzeknek legyen egy (FANTOM) gazdája. Ezért nem érdemes képviselőket választani, ezt a nélkül is ki lehet osztani az arra érdemeseknek. Sajnos ez nem csak a mostani világ sajátja.
EZ MINDIG IS ÍGY VOLT!

Érdekes világot élünk....

Igazad van régen is loptak hazudtak,de ez nem jogositja fel a mostaniakat,hogy lopjanak,csaljanak,hazudjanak különössen azért nem,mert azzal nyertek,hogy megetették a birkákat,elszámoltatás lesz ,és mi majd nem a sógor-koma-rokonnak osztunk,ez igaz mert a kampányba résztvevők is kapnak bőségessen.A mai világban bemondásra lehet életveszélyessé nyilvánittani,egy falusias környezetbe lévő ovodát,amit pár éve úniós pénzből ujjítottak fel.A mai világba meglehet fenyegetni az ellene felszóllaló,szülőket.
(lehet,hogy szemetvetett valaki az ovira)
Igazad van így volt,így van és így lesz,elég kiábrándító nem,már csak azért is mert mi nem teszünkellene.

Érdekes világot élünk..../de még mennyire/

Ez a mindenki lop már jó lenne ha véget érne.//sógor- koma-rokonnak osztunk// Ez is minden normális országban így működik. A miénkben se várhatunk változást,hiszen ha azonos végzettséggel felkészült "ZEMBEREK" kerülnek vezetői beosztásba (még politikus is)mindenki csak nyer vele. Sajnos a gyakorlat ettől eltérő,hiszen az nyer aki minél nagyobbat tud hazudni,vagy lefizetni,megfélemlíteni az ellenfelet. Szülők megfélemlítése már gyakorlat,pláne ha sérti pár politikusi,vagy gazdasági "hatalommal" rendelkezőt. Pláne a csemete előmenetelét előbbre jutását nem látja biztosítottnak.
//csak azért is mert mi nem teszünk ellene//
Teszünk akár itt a Helikonon is,de minek,kinek van ennek egyáltalán valami értelme.

Javaslat kitüntetésre!!!

Javaslom kitüntetésre Halász Gábort,Molnár Szilárdot,Papp Gábornét és Füzesinéről nem is beszélve!
Ők aztán közvetlenül vagy közvetve igazán sokat tettek a város gazdasági "előrejutásáért", valamint a város jó hírnevének növelése érdekében.

Az a helyzet, hogy Halász

Az a helyzet, hogy Halász Úr ezt nagyon elrontotta. És senkit sem okolhat csak saját magát. Arrogancia, hozzá nem értés, gőg, nagyképűség, kapzsiság.... bizony ezek a tulajdonságai vezettek a jelenlegi helyzethez. Ide vissza már többet nem jöhet. Könycseppet nem morzsolunk. A nagy támogató barátok meg ideje, hogy magukba szálljanak. Még szerencse, hogy Hévízen van igazság, és a bűn nem marad felelősségre vonás nélkül. Ez sem volt az előző ciklusban...
csak így tovább, a nehézségek ellenére is kitartunk és szurkolunk!

Viccelsz te?

Halász Gábor csinált polgármestert ebből a tohonya rémből. Na most könnyet én sem ejtek érte, de pezsgőt bontok, ha a fidesz eltűnik Héviz vezetéséből.

"... a nehézségek ellenére..."

..."a nehézségek ellenére kitartunk és szurkolunk!"
Kinek, minek? Hogy kiderüljön vagy éppen nehogy kiderüljön, hogy milyen érdekek állnak a Rózsakert bérleti szerződése mögött, hogy milyen alku köttetett a Szarka-féle ugar megvásárlása mögött, hogy kinek az érdekét szolgálta a Teréz anya otthon vezető cseréje, hogy milyen érdekeket szolgált a Kossuth utcai összközműves telek elkótyavetyélése, kiket véd a Hévíz színpad egyesület elszámoltatás nélküli azonnali felszámolása....stb...stb...stb.

Pedig a jogi osztályvezető

Pedig a jogi osztályvezető szerint: "a Halász vitte a hátán a várost!" Akkor most mi lesz???

vége a világnak :) egy

vége a világnak :)
egy majommal kevesebb

Naszádos

Tudjátok milyen ellenzék Naszádos? Halászt ő is megszavazta, néha szól csak egy-két ostobát, amikor előző este elhúzódik a kisfröccsözés a parkolóban Árpiékkal, és baszogatják, hogy miért nem csinál már valamit. Na ilyenkor nekigyűrkőzik, mond valami csúnyát, de butát a testületi ülésen. De neki nem ez a lényeg. Aki ismeri tudja: az a lényeg, hogy éves bérlete legyen neki és a feleségének a Tófürdőre, hogy legyen ingyen parkoló kártyája a városban neki és feleségének, hogy legyen ingyen belépője neki és a feleségének az Aquamarinban, amit le lehet nyúlni azt szeretné lenyiúlni csak úgy pitiáner-pancser módon, amilyen a való életben is Tóni. Egy nagy balfasz, aki csak a saját kis szánalmas érdekével van elfoglalva. Egy fürdőbérletért ő nem fog kutatni meg matani a város pénze után. Megalkuvó kis geci patkány.

Halász Gábor az Ördög

Az ördög kilenc kérdése

Kedve támadt egyszer egy szegény székely legénynek, hogy megházasodjék. El is árulta végül az édesanyjának is, hogy miben töri az eszét.
– Ó, te semmirevaló, te élhetetlen! Tán bizony neked való a házasság! – mondja fölharsanva az anyja. – Tedd le magad arról a lóról s ne bolondulj meg! Jobb lesz, láss dologhoz ahelyett.
– Miért, anyám? Én bizony megházasodom! – mondja nagy nyersen a legény. – Immár ideje nekem is, hogy ne üljek itthon.
– No, ide ne hozz menyecskét, ebbe a házba – mondja az anyja. – Főzök, sütök, mosok és magam rád, míg bírom magamat. Lám, a szomszédban az a hegyes nyelvű menyecske is, hogy bánik az ura anyjával! Hogy pocskondiázza, hogy becsmérli utca szeriben mindenütt, minden igaz ok nélkül, pedig ő maga teli van hibával, mint a rossz veteményeskert burjánnal. Velem is bánhatna a te feleséged, mert mit tudom én, milyen fergeteges menyecskét hoznál a házunkhoz, s az milyen zenebonát csinálna a háznál. Velem ne is ellenkezz, mert hidd meg, még pórul jársz, ha nem nyughatol.
Így beszélt egy szuszra a legény édesanyja.
Szegény legénynek minden kedve leveszett. Nagy szemet meresztett az anyjára, s végül azt mondta nagy dérdúrral:
– Ne tereturáljon annyit, édesanyám; hisz immár mind megházasodtak a faluban a legények, akik velem egykorúak voltak, most már én következem.
– Ne meregesd nekem olyan rútul a szemedet – mondja ismét nagy haragosan a legény anyja. – Nem tudom, miféle gonosz lélek furdal, hogy úgy nem férsz a bőrödbe. Jobb lesz, fogd meg a szád, s hallgass.
– Nem furdal engem semmi gonosz lélek – mondja dünnyögve a legény -, de ideje, hogy megházasuljak én is.
Erre ismét azt mondja az anyja:
– No, ha csakugyan feleséget akarsz hozni, vidd inkább a pokolba, de ide nem, mert inkább a nyakadat csavarnám ki, mintsem hogy azt megengedjem.
A legény apja belé sem kottyant a dologba; nem, mert a felesége parancsolt a háznál.
A szegény legény nagyon szívére vette a dolgot. Kiment nagy morgolódva a házból. Vacsorára sem ment be, éjjelre sem, hanem meghált az udvarban egy kis halom poros szénán. De egész éjjel nem tudott aludni egy cseppet is egész virradatig. Akkor felkelt, elindult felesége után!
Mendegélt, igen szomorúan s tele bosszúval, hogy édesanyja olyan rútul bánt vele, hogy szinte megette kezét-lábát mérgében, azért hogy ő meg akar házasodni!
Ment, utazott immár egyes-egyedül, egy kicsi pálcikával s egy üres tarisznyával. Mert persze az anyja nem adott útravalót sem neki. Ment, ment idegen, ismeretlen helyeken, hegyen, völgyön, sík mezőkön keresztül, mindaddig, míg egy fényes rézhídhoz nem érkezett. Ott megállt, úgy elcsodálkozott a hídon, félt is rámenni. Amint ott álldogált, meglátja őt egy fehér szakállú, ősz öregember, s azt mondja neki:
– No, te szegény legény, menj csak föl erre a hídra. Semmit ne félj, de csak lábujjhegyen járj rajta, mert különben otthagyod a fogadat. Mert ezt az ördög hídjának hívják. Úgy menj hát rajta keresztül, hogy meg ne nyikorgassa a csizmád kérge! Eddig kilencvenkilencen vesztek el itt, azért, mert nagy hetykén, lármásan s nem szép csendesen mentek rajta keresztül. Ottveszett egyszer egy egész násznép is szekerestől, lovastól, vőlegényestől, menyasszonyostól, csak azért, mert dörömbölve vágtában nyargaltak azon a hídon át!
A szegény legény előbb félt erősen a hídra lépni. Úgy félt, hogy szinte reszketett belé, de minthogy azt a hidat sehol másutt el nem lehetett kerülni, megerőltette magát, nekibátorodott. Szerencsésen, nagy vigyázva átment a rézhídon, éppen azon mód, ahogy az a fehér szakállú öregember megtanította.
De alig haladt a hídon túl a szegény székely legény, egy ördög csak kiugrott a híd alól, s ezt kiáltotta neki: – Megállj, megállj, te szegény legény! Egy kicsi beszédem van veled!
Megállott a szegény székely legény egy helyben, de úgy megijedt, hogy még a lélegzete is megállott ijedtében. Az ördög közelebb lépett hozzá, s azt mondta neki:
– No, te legény! Én jól tudom, mi járásbeli vagy! Tudom, hogy házasodni akarsz. Azt is tudom, hogy szegény vagy. De amiért olyan becsületesen mentél keresztül a hidamon, hogy nem háborítottál, s nekem semmi bosszúságot nem okoztál, mint más utazók, én téged megjutalmazlak. Mégpedig azzal, hogy mikor majd erre hozod a feleségedet, megkapod tőlem, amivel kiálljad a lakodalmi vendégséget. Ezért, amikor visszajöttök a menyasszonnyal együtt, nehogy másfelé, hanem éppen itt menjetek el. Mert itt adom meg, amit adni akarok. Most pedig csak menj a kilencedik faluig.
– Azt a falut Jámbortelepnek hívják. Ha el találnád veszíteni az utat, csak kérdezősködj, hogy vagyon Jámbortelep, csak ráigazít valaki. Abban a faluban, éppen a falu végin, a vetéskapu sarkánál lakik egy gazdaember. Van neki három lánya; kérd a legkisebbiket. Ha azt nem adják, kérd akármelyik másikat. Elindult a szegény legény, s mindaddig utazott, míg el nem érte a Jámbortelep nevű falut. Ott bement egyenest ahhoz a házhoz, ahová az ördög igazította. Jól fogadták a háznál. A lányok gyanították, hogy mi járatban van a legény. Forgolódtak, sürgölődtek körülötte, jól is tartották, mégpedig rántottával. Amint ott mulatott a legény, csak előhozta, csak kisütötte aztán, hogy bizony ő azért jött, hogy elvenné a valamelyik lányt, ha adnák.
– Melyiket vennéd a három közül? – kérdezte a lányoknak az apja. A legény a legkisebbikre mutatott, s azt mondta:
– Nekem éppen ez is jó volna!
– Hej, öcsém – mondja az apa –, az asztagot sem a fenekén szokták megkezdeni. ha mindjárt a leggazdagabb herceg kérné, annak sem adnám a legkisebbet, míg a két nagyobb el nem kelt. – Nem bánom hát, ha a legnagyobbat adják is, ha azt adni akarják – mondja a legény.
Az apa s anya aztán odaígérte a legnagyobbik lányt. Tüstént papot hívattak, s még aznap meg is történt az összeesketés. Hogy az esketés megvolt, ebédeltek együtt, s azzal útnak indult az új házaspár.
Mikor az ördög hídjához érkeztek, olyan szép csendesen mentek azon keresztül, mint a vőlegény ment azelőtt egyedül. Ahogy átértek, kiugrott az ördög a híd alól, nagyot kiáltott:
– Hó! Megálljatok! Hadd adjam meg, amit ígértem volt!
Azok megállottak, az ördög pedig kihajtott kilenc kövér disznót a híd alól. Azt mondja a vőlegénynek:
– No, én ezt a kilenc disznót nektek adom. Majd otthon ölessétek le! Kettőnek az aprólékjából álljátok ki otthon a lakodalmi vacsorát, a kilencnek a szalonnáját pedig aggassátok fel a padlásra, és éljetek abból takarékosan. De azt megmondom én neked, te vőlegény, hogy mától számlálva négy hét betelte után meg foglak téged keresni, mégpedig estéli tíz órakor. Ha kilenc kérdésemre meg nem tudsz felelni, elveszted a kilenc disznó szalonnáját, s azonkívül még egyéb bajod is lesz! De nehogy féltedben elmenj hazulról, mert ha mindjárt a tenger fenekébe rejtőzöl, onnét is kiveszlek!
A vőlegénynek szöget ütött a fejébe ez a beszéd, ezért a feleségével szépen maguk elébe vették a kilenc kövér disznót, s hazahajtották.
De nem az apai házhoz, mert hiszen a vőlegénynek megmondotta az anyja, hogy oda ne vigyen feleséget, hanem máshová. A faluban kibéreltek egy tisztességes házat a menyasszony pénzéből, abba beszállították. Megölették aztán a kilenc kövér disznót, kettőnek az aprólékából kiállították a vendégséget, kilencnek a szalonnáját pedig a padlásra felakasztották, s gazdasághoz fogtak.
Mikor a négy hét éppen betelt az összekelés után, a vőlegény búsulni kezdett. Nyugtalankodott erősen, hogy az ördög el talál jönni a kilenc kérdéssel, s ő nem tud azokra megfelelni.
Míg így emésztődött, bement hozzájuk egy rongyosnál is rongyosabb, koldusforma idegen ember. Szállást kért éjszakára., Adtak neki mindjárt, s jó vacsorával megkínálták.
Aztán lefeküdtek. A koldus is lefeküdt a tűzhely elé. Amint ott a hamuban heverészett, megkérdezte a vőlegénytől, hogy miért nem alszik, miért olyan szomorú, mikor az új házasoknak többnyire jó kedvük szokott lenni.
– Nekem elég bajom van – mondja a vőlegény. – Nagy dolgot sújtottak az én fejemhez! Azt, hogy nekem ma kilenc kérdésre kell megfelelnem! Még ha tudnám, hogy mik lesznek azok a kérdések! Akkor talán nem búsulnék, hanem gondolkoznék. De az a baj nagyja, hogy nem tudom, mik azok. S ha nem tudok megfelelni, rosszul lesz dolgom!
– Azért egy mákszemnyit se búsulj – mondja a koldus a tűzhely elől. Bízd rám az egész dolgot! Te majd csak hallgass, egy szót se szólj. Én majd minden kérdésre megfelelek helyetted, a te képedben. Erre már kezdett ocsúdni egy kicsit a vőlegény. Megcsókolták egymást az új feleségével, de csak nem jött álom a szemükre. Tépelődtek tovább, hogy vajon mit hoz az éjszaka.
Amint ott feküdtek, éjfél felé kopogtattak ám az ablakon.
Az ördög volt ott, s bekiáltott nagy dörgősen:
– Alszol-e, gazda?
– Nem alszom! – feleli hangosan a koldus a tűzhely elől a gazda helyett.
– Hát mered-e biztatni magadat, hogy megfelelsz a kilenc kérdésre? – kérdi ismét az ördög.
– Merem biztatni! – mondja megint a koldus.
– No, hát azt kérdem tőled elsőben is – mondja az ördög –, mi van a világon, ami csak egy?
Feleli a koldus:
– Egy nap van az égen, egy feje van minden embernek.
Kérdi az ördög:
– Tudsz-e mondani valamit a kettőre?
Feleli a koldus:
– Akinek két látó szeme van, szerencsés ember: mindent tisztán láthat a nap alatt.
Kérdi az ördög:
– Mit tudsz mondani nekem a háromra?
Feleli a koldus:
– Amelyik házon három ablak van, az elég világos.
Kérdi az ördög:
– Hadd halljam, mit mondasz a négyre!
Feleli a koldus:
– Négy kerék elég egy szekérre, több nem is kell.
Kérdi az ördög:
– Hát tudsz-e valamit mondani az ötre?
Feleli a koldus:
– Öt kézujj elég egy kardnak a markolatára.
Kérdi az ördög:
– Mondj valamit a hatra!
Feleli a koldus:
– Akinek jó hat ökre van, szánthat, vethet, boronálhat segítség nélkül is.
Kérdi már mérgesen az ördög:
– Tudnál valamit mondani a hétre is?
Feleli a koldus:
– Akinek hét lánya van, annak főhet a feje, míg rendre mind a hetet jó helyre férjhez adhatja.
Kérdi még mérgesebben az ördög:
– Mondj valamit most a nyolcra!
Feleli a koldus:
– Akinek nyolc asztaga van a csűrkertben, az nem szorul másra kenyér dolgában.
Kérdi haragosan az ördög:
– Hát utoljára, mit mondasz a kilencre?
Feleli a koldus:
– Akinek kilenc disznó szalonnája van a padlásán, nem fut a szomszédba pörkölnivalóért!
Az ördög elbámult a kész feleleteken, szava is elállt. Mind azt hitte, a gazda maga felelget neki.
Végül is azt mondotta:
– No, légy hát magadnak! Látom, többet tudsz, mint én!
Azzal ellódult, ahonnan jött, de még lépésén hallatszott, hogy eszi a méreg.

válasz a Vendég, 2013, március 3 - 17:47 írt szösszenetére

Ha bajod van a Naszádossal , mond el neki, de nyilván az őszinte egyenes megnyilatkozástól mentes vagy, írj egy bejegyzést ezzel kapcsolatban, itt és most a Halász Gábor a téma. Ha tudnál irigységtől mentesen tisztességesen írni egy véleményt nem is lenne baj, de ez az alpári stílus egy " geci, patkány " ember nyilatkozata!

milyen érdekes Tóni, hogy

itt még vagy 5-6 ember neve felmerül Fischer Gábor mellett, de azokért nem hőbörögsz, hogy -hogy jön ide és írj róla külön topicot - csak ha rólad van szó akkor hőbörögsz. Nem értek egyet az előző stílusával, de a tartalmával igen. Milyen "szalon ellenzék " vagy Te ? Neked mindenben van lehetőséged a legmélyebbekig betekinteni és számszaki ember lévén - ha érdekelne egyáltalán- akkor szólhattál volna előbb is nem csak amikor már a feljelentés a rendőrség felé már megtörtént. Mert akkor már megtörtént!! Hja ha a ma ti loptok és nem szólok mert előtte mi loptunk és ti se szóltatok - az más! - cakl akkor nem kell megjátszani a nagyhalált - mert bűnösök közt cinkos aki néma. Te pedig néma voltál!!!

Na, ne mond!

Csak erről az esetről: A feljelentésről polgármestered nyilatkozata szerint február 20-án döntött a testület és február 28-án ment el!
Naszádos már jóval előtte tette azt bizonyos kijelentést a "garázdálkodásról" és kapta meg érte a bunkó,leordító,idegbeteg, alpári reakciót a polgármesteretektől!
....és nem a Tóni vagyok! Tévedtél!!!!

Mi van? Kinlódtok,kinlódtok? Nehéz elviselni,hogy ezt nem lehet kimagyarázni,a kedvencetek kicselezett benneteket? Most ne mást hibáztassatok,Ti sem vagytok különbek az elődeiteknél, sőt bűnösebbek!

tőlem lehetsz a

Vlagyimir Iljics Lenin is de tudod nagyon jól mert ez mindig így van -kicsiben (önkormányzat) és nagyban(országgyűlés), hogy egy döntés nem akkor születik amikor a tv veszi, hanem jóval előtte. Nem kell itt szépíteni Leninkém bűnös vagy te is. A polgármester az meg annyira az enyém - mint amennyire a tied vagy inkább a tied , mert én nem állandó hévizi vagyok.

Csak nem igaz?!

Ha nem vetted volna észre itt mindenki terítékre kerül egyszer.
//egy " geci, patkány " ember nyilatkozata!//
Rólad is ugyan ez elmondható!

re

könyvelőként ismerem Keszthelyről. szerintem nem neki kell magyarázkodnia. Akinek kellene annak szerintem sokkal komolyabb problémái lesznek, ha a nagy OV-nek végre lealkonyul.... már nincs is olyan messze.

Tudjátok!

.. ez már a kínjában nyüszítő embernek a köpködése!
Nehezen tudjátok elviselni,hogy igaznak bizonyult Naszádos nemrégiben tett testületi ülésen elhangzott megjegyzése,hogy "a Művelődési Háznál nem gazdálkodás, hanem garázdálkodás történik?
Ez miatt Papp Gábornak volt képe bunkó módon egy város előtt leordítania,amikor már nagyon jól tudta,hogy idő kérdése és már nem tudják takargatni a stiklit.
A fenti szösszeneted a sarokba szorított patkány nyüszítése!
Nehéz elviselni,hogy van aki nem áll be a sorba!? Nehéz elviselni, hogy nincs 100%-otok?

Felsoroltad,hogy Naszádos milyen előnyöket élvez? Annyit és azt,amit a többség szavazott meg magának is!Ingyen belépője nemcsak a Naszádosnak van,ugye Polgármester Úr?

Nagytudásu Bediné?

Hol volt nagytudású Bediné,akinek a feladata a város pénzének "őrzése",a törvényes pénzkezelés betartása és betartatása!
Alkalmas ez az ember e tisztség betöltésére,ha meg lehetett vezetni?

BEdiné

Ne becsüljétek le, ő csinálta ki Halászt, mindenki tudja, hogy ott vágta, ahol tudta. Neki Váginé volt a barátnője, nem a Halász Gábor.

Azért csinálta ki...

Váginét? Logikus!

mellényultál öcsi

először ő fedezte fel

Fenét!

Nem Bediné fedezte fel, ő csak szépen kikanyarította belőle, amit lehet. Ügyes tehén.

Elég későn!

Amikor már "huszadszor" kellett ilyen-olyan indokokkal módosítani (emelni) a Műv.Ház költségvetését?
Amikor az elszámolásokat folyamatosan pontosítani és korrigálni kellett?

mellényultál öcsi

Te is nagyon mellé fogtál,Ő a kiskapukat fedezte fel/nem a pályán lévőket/de már nem tudta becsukni,és lépnie kellett.

kár érte

szegény Fischer Gábor. Pedig minden adottsága megvolt hozzá, hogy akár országos hírű politikus is legyen belőle. Buzi is , zsidó is.....

http://kuruc.info/r/20/108721

http://kuruc.info/r/20/108721/

megy a jó híre a városnak :)

Nem találom a bejegyzést..

Nem található a link. Hol található még ez a cikk?

Nem szeretem a kurucinfot, de...

... ezt mindenkinek ajánlom elolvasni!

Erősen jobboldali ember vagyok,

de pártnak tagja nem! Nincs rokonom a testületben, a Vértes Árpi sem volt a barátom, de ezzel így van nagyon sok hévízi polgár.
Nem tartom jó érvelésnek, ha az elmúlt 5-10 év eseményeit hozzuk ellenpéldának, hisz azért nem szavaztuk meg erre a ciklusra a volt testületi tagokat.
Minden polgármesternek, választott képviselőnek vállalnia kell a döntése utáni kritikát.
Az egyetlen ellenzéki képviselő Naszádos Antal,- akit nem irigylek a mostani sokszor méltatlan helyzetért, - éppen az ellenzékisége miatt várnám el, hogy többet és erősebben kritizálja a testület döntéseit!
Nyilván név nélkül sokan könnyebben mondanak véleményt, de Uraim és Hölgyeim, válogassák meg, hogy mit! - most a Halász Gábor és Müv. Intézmény a téma.
Rozika

Most hol a polgármester felelőssége?

Két és fél évvel ezelőtt Papp Gábor még nagy szájjal ordította a GAMESz( Király ) esetében az akkori polgármester felelősségét, pedig ott jóval kisebb összegről volt szó! Most ebben az esetben mi van?

Főleg....

Főleg,hogy kedves neje éppen ennek az intézménynek (Műv.Ház,illetve Hévíz Színpad Egyesület) a közelében tisztségviselőként serte-pertélt!

khm

Kedves neje inkább a háztartást gondozná, minthogy a fene nagy unalmában mindenbe beleüti az orrát. Ostoba nőszemély, de még ostobább a férje, ha nem tudja rendre utasítani. A férje politikai pályáját tette kockára, a családja jó hírét. Ki fogja és miből eltartani a gyerekeket, ha a férje megbukik? Okos, értelmes, jó tanuló gyerekek, akik mind egyetemet fognak valószínűleg végezni, és ez nem két fillér lesz!
Érthető, hogy a háztartásbeli szerepbe beleunt az elmúlt 20 évben, csinos, kedves, melegszívű nő, de végtelenül egyszerű, és most jókora bajba keveredett...

No, nehogy már....

.... nehogy már a "megélhetesi lopás" mentségét definiáljuk és a vétkest felmentsük!

Való igaz, a gyerekeket semmi módon nem szabad ebbe az ügybe belekeverni,az gusztustalan!
Ám úgy sem,hogy rájuk hivatkozással mentenek fel embereket az elkövetett hibáik miatt!

Sok család nevel még ebben a városban tehetséges gyerekeket és becsülettel végzik a munkájukat! Másnak elég a munkája,a család,a háztartás és nem vágyna közszereplő lenni azért mert ő polgármester feleséggé avanzsált.
Meg kellett volna maradnia azon a szinten,ahol előtte volt és tudnia,hogy az elvállalt tisztség felelősséggel jár!(ezt pedig már megtanulhatta volna a keszthelyi mentoriroda kapcsán) A felelősséget, ha az csak erkölcsi is vállalnia kell mindenkinek gyerekre és gyerekekre tekintet nélkül.
Ez vonatkozik Papp Gáborra,Papp Gábornéra és Füzesinére is! De a többi érintettet sem kihagyva a képviselőtestület minden egyes tagját is beleértve!

Senki nem kényszerítette

egyiküket sem arra, hogy azt csinálják, amit csinálnak! Undorító dolog a gyerekekre hivatkozni! A család " civil " tagjait ne keverjük az ügyeikbe! Senki nem választ magának szülőt, az adva van!

Hallod-e Rozika,

Hallod-e Rozika, te,
Gyerünk a moziba be,
Tudok egy olyan mozit, hogy valami csuda.
Az se baj, ugye Rozi,
Messze van az a mozi,
És ez a legjobb mozi, tudja egész Buda.

Nincs ottan hangosfilm, csak zongora
És szól a Liszt rapszódia
És csókolódzik minden ember fia.
Hallod-e Rozika te,
Gyerünk a moziba be,
Tudok egy olyan mozit, hogy valami csuda.

Bent a csöppnyi kis moziban, minden páholy oly finom sötét,
Egy kicsike zug.
Nem csodálom, ha egy férfi szíve hölgyét csak így kéri és
A fülibe súg:

Hallod-e Rozika, te,
Gyerünk a moziba be,
Tudok egy olyan mozit, hogy valami csuda.
Az se baj, ugye Rozi,
Messze van az a mozi,
És ez a legjobb mozi, tudja egész Buda.

Tisztelt Rozika!

Abszolút méltányolva az Ön hovatartozását, jelen esetben egy teljesen egyértelmű gazdasági bűncselekményről van szó, ami teljes mértékben pártsemleges! Csak és kizárólag Ember függő!

Erősen jobboldali ember vagyok,/Van ilyen?/

Akkor, mint "lehetséges" jobboldali, akinek nincs, pártja biztosan tudja, nem csak az elmúlt 20 év az, amit mérlegre kell tenni.
Ezek az események nem csak Hévízen vannak így, ismerve a környék településeit mindenhol meg vannak ezek a problémák.
A Müv-ház és Intézményei mind hasonló KORRUPT módon működnek. Ez Hévízen még látványosabb amiért nem csak a Hévízen lakók a felelősek.
Naszádos képviselő úr nem ellenzéki,mert ilyen ma Magyarországon nincs,ez alól Hévíz se kivétel.
Keszthelyen a látszat még meg van "Jobbikos" Szelmeczi révén, bár ő is egyre jobban beilleszkedik és beolvad a "többségbe".
Itt újra egypártrendszerben működik mindenhol.
/MINDEGY MINEK NEVEZIK MAGUKAT EGYESEK/.Mind a személyes érdeküket KÉPVISELIK.
www.porkolabgyorgy.hu

Porkoláb Úr,

had legyen véleményem, engedje meg, hogy legyen hovatartozásom, létezik pártfüggetlen elköteleződés, amikor az eszme fontosabb, mint akik terjesztik és vezetik.
(A Naszádos amiatt ellenzéki, mert nem Fidesz tag és szimpatizáns, mint a többi képviselő.- csak kiigazítás! )
A korrupció ellen itt és most szólunk, mert idézek:
"És lészen csillagfordulás megint,
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat,
mert elfut a víz és a kõ marad,
a kõ marad...!"

Porkoláb Úr,/Rozika kedves/

Nem csak az Ön véleményével vitázom,hiszen minden józan gondolkodású embernek kell,hogy legyen véleménye a körülöttünk zajló eseményekről. A pártfüggetlenséget jól tükrözi a Gyenesdiási "képviselők" polgármester státusza. Nálunk még Alapszervezet sincs, ami lehetőséget teremtene az adott képviselők státuszát illetően.
MIND FÜGGETLEN!
Persze mindenki tudja hova is tartoznak, kinek tartoznak elszámolással (Manninger-Szalóki)gyüt-menteknek.
Ezzel összefüggésben a Naszádos is csak "független" még ha néha kritizál is néhány számára is már elfogadhatatlan döntést. EZ AZ Ő DOLGA!
Korrupció meg mindenhol van csak kevesen vállalnak felelősséget érte.
Találó a bibliai idézet.
Lehetne a mi világunkból is idézni. Minden képviselőnek KÖZTISZTELETBEN ÁLLÓ KÖZÉLETI SZEMÉLYNEK kéne lenni.
Sajnos csak kevesen értenek belőle.
www.porkolabgyorgy.hu

?

A Szalóki az íj-készítő Szalóki?

!!

Dehogy az "apuci" a tettes.

Jaj Te gyuri!

Ha nem lennél BETILTVA, akkor azon sem csodálkoznék, ha mindenhonnét KITILTVA lennél annyira ostoba vagy - szegény ember - ! Hogyan lehet egy kultúrház vidéken korrupt, hiszen egy vasuk sincs, ez csak itt Hévízen volt remélem, - eddig !

Jaj Te gyuri! /Jaj TE vendég/

Ha nem lennék kitiltva/nem betiltva/ minden portálról még innen a csürhe-Jani portáljáról is,talán más lenne a világ.
Szegény ember??? Kérlek, olvasd, el még egyszer az előző kommentet talán még értesz is belőle.
Még-hogy nem lehet korrupt a kultúrház dolgozója igazgatója (polgármesterekkel az élen)(ugye viccelsz). Egy vasuk az biztosan nincs, csak azok a rendezvények, amik itt akár a Baklaton-parton is szerveződnek mind enyhén szólva gyanúsak, még egyszer mondom ez nem csak Hévízre érvényes.
www.porkolabgyorgy.hu

Hol van a gyors lábú

Hol van a gyors lábú oknyomozó Hír TV stábja, hogy lerántsa a leplet a gaz bűnözőkről? Hol nyilatkozik a gaztettekről Tisztelt Polgármester Úr?

Sorba buknak el a nagy

Sorba buknak el a nagy 'szakemberek' HALÁSZ - KÖNNYID és menekülnek a süllyedő hajóról.
Lassan kiderül a reptérről is, hogy nem 50 vagy 80 millióba, hanem van az 200 millióba is.
A maga által alapított kitüntetéssel jutalmazott KÖNNYID Kedves Vezető, mikor áll a nyilvánosság elé, hogy elszámoljon????
Ez már tűrhetetlen, tarthatatlan, országos médiákba is el kell juttatni, hogy mik zajlanak itt, minél nagyobb nyilvánosságot az ügyeknek, itt nem 10fillérről, hanem 200millióról van szó!

Csak tudod, jólértesült

Csak tudod, jólértesült barátom és tárasi a mostani önkormányzat és a Vértes Árpád által fémjelzett rezsim között az a KÜLÖNBSÉG, hogy itt számon is kérnek embereket, és aki megbukik annak mennie kell!!! Ugyanis az önkormányzat kérte a vizsgálatot, ha el akarták volna tusolni az ügyet megtették volna!!! Ezen is el kéne egyeseknek gondolkodni mielőtt össze-vissza fröcsögnek mindent.

Ha így van !?

Tudod, jól értesült ("első-kézből") barátom, akkor az Önkormányzat önmagára is kérjen vizsgálatot!!!!!!!!!!!!! Ezt azért írtam, mert elgondolkodtam.

Csak tudod...

Csak tudod jólértesült barátom,hogy azt felejted el,hogy elég sokan már hosszú ideje mondogatták,figyeljenek oda, mert a Műv.Háznál nem mennek rendben a dolgok! Mi volt a válasz? Leordítás,leminősítés és a választópolgárok hülyének titulálása!
És nem utolsó sorban Halász Gábor kitüntetése. most azt is visszaadta?

És, lássunk csodát, mégsem mentek jól a dolgok! Annyi pénzt,amennyiről szól a fáma nem lehetett egy nap alatt elvinni!!! Nem takargattátok, mert már nem lehetett takargatni!
Azt azonban most is takargatjátok, hogy - hisz polgármesterünk felesége és Füzesiné is érintett lehet - miért szüntettétek meg szinte azonnali hatállyal a Szinpad egyesületet és kik fémjelzik az ujonnan alapított UJ Szinpad Egyesületet? Egyáltalán miért van rá szükség? A szakköröket a Műv. ház maga is működtetheti.

Ne megint a Vértes rezsimmel gyere! Az megkapta az ítéletet!Ti azzal kampányoltatok,hogy azt felszámoljátok,elszámoltatjátok és visszaszerzitek az elvitt pénzeket,nálatok ilyen aztán nem lesz! Nem kellett 2 év,hogy lett, és ki tudja, hogy még mi van a jéghegy csúcsa alatt.

Hogy mi van a jéghegy csúcsa alatt,

az is ki fog derülni! Isten malmai lassan őrölnek. Csak az a baj , hogy az eredmény egyre fájdalmasabb lesz.

Sokba buknak el a nagy...

Én speciel a HVG oldalain olvastam,elég mosdatási szaga van,Nektek Hévizieknek kellene sok más üggyel együtt,eljuttatni országos médiákhoz,mint régebben.

Én azt gondolom hogy ez a

Én azt gondolom hogy ez a viszonylag rövid időszak is nagyon sok volt a Halász Gáborból. Nyílt titok volt mindaz, amit most egy belső vizsgálat (?) elkezdett feltárni és vélhetően olyan ügyetlenül és szemérmetlenül történt a közpénzek ellopása és sikkasztása, hogy ezt nem lehetett tovább tusolni. Így már talán az is érthető, hogy a 2010 év végi közmeghallgatáson feltett kérdésre és kérésre - mely kérte a kulturális pénzek kimutatását - a mai napig miért nem érkezett válasz. Mindenesetre ha akkor komolyan veszik a kérdést, akkor a visszaélés előbb feltárható lett volna.Az hogy valakit ilyen helyzetben közös megegyezéssel elengedtek, egyenesen felháborító.

Most persze joggal felmerülhet az is, hogy a 2011 évi közmeghallgatáson feltett kérdést, hogy egészséges tendencia-e az, miszerint egy év alatt több mint négyszázmillió forinttal csökkent a város pénzmaradványa, komolyan kellene venni és érdemes lenne ezt is kivizsgáltatni egy tucat - a valódi versenyeztetéseket megkerülő vagy azt egyenesen mellőző - szerződésekkel egyetemben. Úgy gondolom, hogy ami most kipattant az csak a jégyhegy csúcsa.

Már megint egy téves

Már megint egy téves információ NEM KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL MENT A HALÁSZ! Kérdezd a Naszádos barátodat, hátha az még emlékszik... bár folyamatosan megcsalja a memóriája :)

TE vagy az "első-kézből" információ?

Akkor, most kinek van igaza? Neked, vagy a Zalai Hírlapnak?

A szégyenletes igazság!!!!!!!!!!!

K I V O N A T

Hévíz Város Önkormányzatának
Képviselő-testülete
2013. február 20-ai rendkívüli zárt ülésének
JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

39/2013. (II. 20.) Kt. határozat

1. Hévíz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Halász Gábor igazgató közalkalmazotti jogviszonyának közös megegyezéssel, 2013. március 1-ei hatállyal történő megszűntetésére irányuló kérelmét elfogadja.

2. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket a közalkalmazotti jogviszony 1. pont szerinti megszűntetésével kapcsolatosan tegye meg, a közalkalmazott kérelmét, mint megszüntető okiratot írja alá.

Felelős: Papp Gábor polgármester
Határidő: 2013. február 28.

Hévíz, 2013. február 20.

(dr. Tüske Róbert) sk. (Papp Gábor) sk.
jegyző polgármester

Ez mit is jelent?

Nem érdemelt Halász Gábor egy rendkívüli felmondást sem,hanem közös megegyezést,ha már ez a zseni annyira menni akar!!! Miért is?Hogy megkaphassa a végkielégítést,szabadság megváltást,sőt szerintem még az időarányos jutalmat is megkapta?!
Hát igen!Jól csinálta,hagyta vinni a város pénzét,ezért aztán jutalom jár,nem ám ejnye-bejnye!
Vagy meg tudott zsarolni valakit,vagy valakiket,ha így nem engedik,borít? Az meg kényelmetlen lenne sokmindenkinek? Füzesiné? Pappné? stb. stb. stb.
Ehhez asszisztáltak a város képviselői és egyikőjüknek sem szólalt meg a lelkiismerete,nem jutott eszükbe mire is esküdtek,mit is vállaltak és kiket kell képviselniük.
Undorító,gusaztustalan,gyomorforgató ez a gátlástalan meghasonulás és hűségeskü a "nagyvezér", mellett a nép ellen!
Pedig ha Pappné belekeveredik,(tisztsége miatt nehezen hiszem,hogy ki lehetne ebből húzni)akkor férjének kell megtennie az ilyenkor elvárható lépést! Megteszi?

Azt már látni,hogy meg van szeppenve,igencsak megszeppent kisfiúként viselkedett az utolsó testületi ülésen, szűkül a nagymellény!

Szerintem

ez volt a legolcsóbb megoldás. Mert azért gondolj bele, miket tudhat Halász G. ezekről(( Nyilván megegyeztek és a zsarolás fel sem merült. Mert azért intellektuális különbség van egy kicsi. Mondjuk, ha nics Halász, nincs fidesz éra Hévizen.

Igaz!!!

Minden szempontból szűkülhetne a mellénye!!!!!!!!!
Viszont félő, hogy pártalapon, összefonódás alapon mindent elsimítanak!?
Ebben az országban minden megtörténhet, de az mindig negatív az "Istenadta nép" számára!
Mikor lesz már változás, mikor ébredünk, mikor fogunk össze????????

Olvasd el a Zalai Hírlapot!

A város bértollnokának(sj) kiadott sajtónyilatkozat szerint közös megegyezéssel távozott!

De!

A város honlapjára feltett határozat szerint is! Tehát elengedték! Szerintem még meg is paskolták a fejét "ügyes voltál apukám, mehetsz"!

Nem járt fegyelmi annak a vezetőnek, akit a díszes testület 2013. február 2o-án határozatban utasított,hogy a Müvelődési Ház gazdálkodását hozza helyre!
Ez testület? NEM! Ezek bólogató Jánosok!Egy karakán ember nincs közöttük,egy olyan ember nincs közöttük,aki azt merné mondani: ebből elég és ehhez már nem adom a nevem,a becsületem! Ismerik Uraim a Babits idézetet? CINKOSOK KÖZT VÉTKES AKI NÉMA!
Megkérdezte valamelyiki képviselő is Füzesinét,mit is csinált, mint vezetőségi tag a Szinpad egyesületben? Kezdeményezte valaki Papp Gáborné számonkérését,hogy miért is viselte vezető tisztségét az egyesületben? Mert, hogy az általuk képviselt egyesület benn volt a buliban nem kétséges!

De! /De még mennyire!/

Ne parázzatok, nálunk még honlap "pláne hivatalos" sincsen, adatok meg határozatok pláne nem publikusak.
EZ(Gyenesdiás)De hasonlók a történések,mint Hévízen csak mindez simlis módon titokban történnek.
A polgi feleség több százmilliós fejlesztések mentora (Gálné) Forrásvizes-egyesület elnöke, és persze személyes cégek közreműködésével gátlástalanul Szalóki-Manninger tudtával és beleegyezésével költik el számolatlanul a KÖZPÉNZT.
VALLOM én is. //CINKOSOK KÖZT VÉTKES AKI NÉMA!//
www.porkolabgyorgy.hu

A polgi feleség több százmilliós fejlesztések stb. stb.

volt egy római szenátor aki mindegy miről volt szó azzal fejezte be mondandóját hogy, "Karthágót pedig el kell pusztítani"
Te ugyanilyen vagy . Mindegy miről van szó Szalóki -Manninger fikázását nem hagynád ki,
Hülye vagy/

A polgi feleség több százmilliós fejlesztések stb. stb. /!!!!!!/

//"Karthágót pedig el kell pusztítani"//
Nem Karthágót kell elpusztítani,hanem a mi világunkban kell rendet teremteni.
TILOS! A közéletben résztvevő CSALÁDOKNAK,állást,vállalkozásokat,tisztségeket halmozni.
//Hülye vagy//
KI IS A HÜLYE????
www.porkolabgyorgy.hu

Még mindig nem tudom!

Miért számolták fel a Hévíz Szinpad Egyesületet is?

Az nem indok,hogy az elnök elment,mert más egyesületnél is mondott le elnök, azzal az egyesület nem szűnt meg! Pl. TDM. Sport egyesület, Polgárőrök, de még lehetne sorolni.

Ezek szerint az egyesülettel is kapcsolatos a stikli!Akkor az egyesület vezetőségének a felelőssége is fennáll.Nem hallottam Füzesiné képviselő asszony lemondását sem és a Fyrst Lady felelősségének elismerését sem. Pedig ez vitathatatlan! Az ő feladatuk lett volna a város pénzére vigyázni! Nem sikerült!

Átgyűrűzött a sikkasztás

Ahogy hallom, olyan 30 millió Ft-ot keresnek. És miután megáll a bűnszövetkezet, fejenként 8-10 évet saccolok nekik, függetlenül attól, hogy közös megegyezés, lemondás stb. Az egyesület nem azért szűnt meg, mert lemondott a polginé, hanem azért mondott le, mert meg kellett szüntetni az egyesületet a nevetséges gazdálkodása miatt.

Jaj de hülye vagy te!

Egy: nem 30 millió tűnt el, hanem 2,5.
Kettő: és milyen bűnszövetkezet, te okostóni? Molnár Szilárd volt a tolvaj, egyesegyedül.

Három: Tudod mire adnak 8-10 évet? Max gyilkosságra, te nagyon hülye.

MIért lehet ilyen agyament ostoba barmoknak itt ilyen hülyeségeket írogatni? Az Admin csináljon már valamit!

Jaj de ostoba vagy

Ne nyalj oly nagyon kérdezz,érdeklődj,járj utánna a dolgoknak,és ne írj baromságokat.menyi is az anyi?

"Molnár Szilárd volt a tolvaj egyesegyedül"

Ja! A többiek meg segítettek neki!

Ez a Halász olyan mint a

Ez a Halász olyan mint a Könnyid, az is kitüntetéssel(olyan kitüntetéssel amit maga alapított) lépett le az alpolgármesteri és reptér igazgatói székéből, mai napig nem számolt el, hogy 50 vagy 80 millióba került-e az adófizetőknek.
Ez a Halász nem rokona a Könnyidnek(Kedves vezető) olyan hasonlóak.

Ez a Halász olyan mint a

Király elvtárs. Az is eljampizta a város pénzét és még éveken keresztül lopta a fát -azt is elengedték . Abba bukott bele Vértes, ebbe meg Papp fog.

Papp Gábor

abba bukna bele, ha most takargatná az ügyet és nem tárná ki. Itt nem lett senki elengedve, Papp Gábor még annak elenére sem, hogy a haverjai. Na ha Vértes egyszer az életben lett volna ilyen becsületes, még most is polgármester lenne. De ott mindent lehetett, és soha nem volt következmény.

Most állt elő az a helyzet,

hogy egy- magára valamit is adó- vizsgáló hivatal előtt a Polgármester Úrnak nem lehet jó válasza.Ha nem tudott róla az nagy baj, mert akkor van a nagy kárt okozó hűtlen kezelés,gondatlanság esete. Ha meg tudott róla abba jobb nem is bele gondolni.Bízzunk abban , hogy a vizsgálat során, az érintettekkel ismertetett enyhítő és súlyosbító körülmények megfelelő módon javítják a memóriájukat!

Vajon meddíg tart a havarság?

A tisztelt " Vendég " vagy nagyon naiv, vagy elkötelezett barát. Ugye azt senki nem gondolja komolyan,hogy egy ekkora intézménynél 30-40 milliót úgy el lehet síbolni, hogy azt a fenntartó ne vegye időben észre, főleg úgy nem , hogy a támogatás összegét és változtatását Ő terjeszti a testület elé!Ebben az esetben valószínű nem akarta észre venni, így látta legegyszerűbben törleszthetőnek a választási kampányban nyújtott- nem kis - segítséget. Csak a hála mértéke meghaladta az ekkora intézménynél elviselhetőt. Már csak az a kérdés , hogy mikor borul a bili? Ugyanis van az a pénz amiért hallgatok, és van az a büntetési tétel, amiért nem!

Hülyék vagytok???

Milyen 30-40 millió???? 5 millió tűnt el, nem kell rögtön a vérszag miatt hazudozni! Molnár Szilárd egy kispályás kis hüye gyerek volt, Árpi bá taníthatta volna még egy kicsit, hogyan kell sok pénzt kimarkolni a közösből.

5 millió

Jól mehet Kegyednek, ha 5 millióval valaki kispályásnak számít. 5 millió egy átlagkeresetű magyar ember 2 évi bruttó fizetése! Amiért meg is kell dolgozni napi 8 órát.

Hülyék vagyunk?

Ja , ha csak 5 millió, akkor kitüntetést neki ! is!

Öcsém!

Ha, hőn szeretett polgármesteredben lett volna annyi mersz, hogy nem ködösít, akkor nincs találgatás. De az összeg ebből a szempontból közömbös!

Ez a gyerek ennek a csapatnak az üdvöskéje volt, ennek a díszes társaságnak kell felelnie érte! Nem Árpi bácsi hozta ide, neki megfelelt az a helyi ember,akit ismert! Nektek olyan kellett, aki idegen volt, fel is ültetett benneteket polgármesterestül, fyrst lady-stül, Képviselőtestületestül...stb.stb. Ne visszamutogassatok! Ez a ti kutyátok kölke,vállaljátok érte a felelősséget is! Nektek kellett!!!

Pontosan!!!

Pontosan!!!

Pontosan????

Glóriát neki! Megérdemli a "szent ember"!

a Királyt is elengedte

hogyan büntetné akkor a haverját? A folytatólagosan elkövetett falopással le kellett volna ültetni és nem lett semmi akkor a cimboráját se fogja bántani.

Nyalunk, nyalunk?

A közös megegyezéses távozás az mi? Nem elengedés? Miért is kellett titkos testületi ülés?
Ha a nyilvánosság előtt tárgyalják meg az ügyet és annak eredménye az elengedés,akkor még akár igazad is lehetne, de így?
Vértesre hivatkozol?
Most nem kellett egy ciklus sem,hogy kibukjon a "haveri kutyák" gátlástalansága, akkor ehhez 16 év sem volt elég!

Soha nem volt következmény? Volt! annak lett a 2010-es választási eredmény!
Azzal szédítettétek meg az embereket,hogy ti aztán bebizonyítjátok az előző időszak alatti mutyit, visszaéléseket, elszámoltattok,leszámoltattok...stb.stb. Sikerült? N e m!
Ami feljelentést tettetek azok is rendre eredménytelenek maradtak és ti fizetitek a kártérítéseket!
Király elvtársat miért engedtétek el? Ott volt a lehetőségetek,hogy elszámoltassátok! Nem tettétek! Miért is?
Tehát semmiféle erkölcsi alapotok nincs az elődöket kritizálni,mert mint most kiderült ti sem vagytok különbek,SŐT!!!!!!!!

Ki kért titkos ülés?

Megbízható információk szerint a művelődési Gzadasági Vezetője kért titkos ülést. No komment...

" titkos " ülés

Hibás az információ! Személyi kérdést érintő ügyet - törvény szerint - zárt ülésen kell tárgyalni. Ez alól az érintett beleegyezése adhat felmentést. Az más dolog, hogy Ő valószínűleg nem járult hozzá az ügyének nyilvános ülésen való tárgyalásához. Az ügyet ismerve ez nem is csoda.

Pedig ő kérte

Igen,ez igaz,a zárt ülés írásban Hubainé Jónyer Szilvia kérte. A kérelem kikérhető hivatalosan. De úgy tudom ez a Hubainé el se ment az ülésre. Halász állítólag bent volt.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel