Jakabosné dr. Németh Mónika másodszor is megbukott

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

A kiváló bírónő immáron másodszor szerette volna nevetséges összegre lefaragni a peres ellenfeleim kártérítési felelősségét.

Előbb a Nészabadság esetében állapította meg a Fővárosi Ítélőtábla, hogy az igen dekoratív, viszont nem bírónak való primadonna mindössze a felét állíptotta meg az indokolt kártérítésnek, majd most a Grafológiai Intézettel szembeni peremben próbálta meg ugyanezt.

Az ítélőtábla egyértelműen rámutatott: ha a primadonna ítélete a mai kereseti viszonyok ismeretében komolytalanná teszi a nem vagyoni kártérítés intézményét, ezért nyilvánvalóan meg kellett változtatni. (Jakabosné dr. Németh Mónika 50.000Ft kártérítést szabott ki egy törvénysértő módon, hozzájárulás nélkül, és szakmai alapok nélkül készített, gyakorlatilag mutyizott szakvélemény miatt, miközben az intézet eleve 120.000-et kapott a megrendelőtől a gazemberségért.)

Megjegyzem: egy harmadik esetben az Ítélőtábla egyenesen rámutatott: a primadonna tökéletesen alkalmatlan pervezetésre, ezzel pedig újabb pereket generál. (Azt csinálta, hogy egy általa vezetett perben elhangzott, illetve leírt kijelentés kapcsán kijelenntette, hogy a maga részéről semmi kivetnivalót nem talál benne - így természetesen nem is figyelmeztette a felet, majd amikor az ellenfél polgári pert indított kifejezetten emiatt a kijelenntés miatt, a primadonna kijelentette, hogy márpedig ő semmi olyat nem tapasztalt, ami jogsértő lett volna, amiért akár csak figyelmeztetést is kellett volna adnia. Láss csodát: éppen őrá szignálták ki ezt a pert is, és mit csinált?! 100.000Ft kártérítésre kötelezte azt, aki éppen az ő korábbi tárgyalásán mondta mindazt, amiért a 100.000Ft-ot meg akarta fizettetni vele a primadonna, és amiről akkor kijelentette, hogy semmi kivetnivalót nem talált benne!

Így csinált segget a szájából Jakasbosné dr. Németh Mónika.

Na, erre mondta ki a táblabíróság, hogy fogalma nincs a pervezetésről, mert hogy ilyesmi a hivatása magaslatán álló bírónál fel sem merülhetne. (Az ítéletét persze megváltoztatták ebben az esetben is.)

és akkor mi van?

Na és akkor mi van? A banánköztársaság is köztársaság, legalább rend van benne és az ilyen kis mitugrálszok mint te, kussolnak és tudják hol a helyük. Csak ebben a nagy demokráciában merik a hozzád ahsonló mitugrálszok perelni az előjáróikat.

na...

Na, néd-a ez meg a mi Mónikánk Keszthelyről. Dekoratív??? :) Budapesten hozza a zalai formát :), mert itt sem rendelkeznek nagyobb tudással a bírók... Ezért még fizetünk is nekik...??? Nem ők a hülyék, hanem mi, hogy ezt hagyjuk, hogy ilyenek még praktizáljanak tovább.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel