A Jobbiknak csupán a demagógia a programja

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Kapom sorra a Jobbikos kampányújságokat -bár tudjuk, a párt szinte nem költ kampányra - és egyre jobban elképedek. A 21. század legnagyobb blöffje a Jobbik: program, valódi elkötelezettség, szellemi erőforrás, eredeti ötlet nélkül. A politika "ponyvái" ők: igénytelenek, gyökértelenek, felkészületlenek, dilettánsok, olcsók. Annyit tudnak, hogy utálják a cigányokat. Utálják a Fideszt. Kicsit szidják a szocikat, de csak kicsit. A kampány újságban miniszoknyás képeket látok "politikusokról", akikre gyorsan ráhímeznek egy kis matyót, hogy magyaros legyen. Nőnapon alkalmából egy államférfi-jelölt megkéri kedvese kezét és ezt kampányújságban közlik veled, ha érdekel, ha nem. Kicsit belekapnak Zuschlagba. Álruhában fotózzák Vona Gábort, ahogy kutyamenhelyen símogatja a szomorú szemű kutyákat. Gyerekek, itt NINCS MONDANIVALÓ.

De van a jobbiknak programja!

Kikérem minden jobbikos nevében. A kémiai kasztráció, minden pedofilnak! Erre már lehet alapozni egy ország előbbrejutását. Végre egy magvas gondolat, végre egy iránymutatás a sötét éjszakában!
Valaki mondja már el,hogy mit jelent! Ha kémiailag kasztrálnak valakit, az többet nem tudja megsimogatni, fogdosni, zaklatni a gyereket? Nem áll föl neki soha többé? És ha kiderül, hogy csak a szomszéd bosszuból bevádolta a csávót, hogy pedofil, erre a jobbik kémiailag kasztrálja, és kiderül, hogy rágalom volt, mit csinál???
Na bizony, erről van szó: csak jól hangzó, tökös szlogenek, ezek a jobbik "komoly" programpontjai. CUMI.

Sok jobbikos ismerősöm

Sok jobbikos ismerősöm van. Ott van pl. egy nálam jóval idősebb faszi. Az a tipikus "rendszerváltás vesztese" fajta ember: még ma is azt emlegeti (kb. mindig szóba kerül, mikor 10 percnél többet beszélgetünk), milyen jó volt az "átkosban" a gyárban, ahol dolgozott.
A rendszerváltás óta folyamatosan MSZP-s volt az egész családjával együtt. Csakhogy 2x éve minden kormány csak kibaszott vele (komoly eü. gondjai vannak).
A 2010-es választások előtt már azt hallottam tőle, hogy itt minden a zsidók kezében van, és miattuk van minden.

A Jobbik egyszerű üzeneteket fogalmaz meg egyszerű embereknek (és egyszerű ember alatt nem buta embereket értek, bár azért jócskán van átfedés).

Ellenségképeket kell kreálni, mert bizonyos csoportokra mutogatni könnyű. Miattuk van minden, visszarántanak minket, ha őket legyűrjük, akkor faszaság van. Ezt így sokkal könnyebb nyomatni, mint szembenézni pl. a saját hibáinkkal, és önkritikusnak lenni, vagy épp reális célokat kitűzni és ehhez reális eszközöket meghatározni.

Egy párt akkor szokott ellenségképet kreálni, amikor tudja, hogy tehetetlen és lövése sincs hogyan kell egy problémát megoldani. De ezt így nyiltan nem mondhatja ki, erre jó az ellenségkép, az emberek szeretnek utálni valakit (főleg olyat aki kisebbségben van és remélhetőleg gyenge)

Az MSZP az ellenségkép

Az MSZP az ellenségkép kreálásból él kezdetektől fogva, szerintük rajtuk kívül mindenki náci. Programjuk, céljuk nincs, csak a lopás, ez tartja egybe az egész mutyi társaságot, ha bárki megkérdőjelezi őket, hogy lopnak, az rögtön fasiszta lesz. Tönkretették az országot, ha mégegyszer hatalomra kerülnek, akkor a középkorba zuhanunk vissza, mindegyik kire szavaznak az emberek csak rájuk ne, nálunk még a nácik is jobbak(ha lennének)

Felküldenek két malacot

Felküldenek két malacot és egy rendőrt az űrbe. Mielőtt elindítanák az űrhajót mindenki elmondja, hogy mi az ő feladata.
- Egyes számú malac, Önnek mi a feladata? - kérdezi az operátor.
- Én kezelem a gombokat 1-től 20-ig.
- Kettes számú malac, Önnek mi a feladata?
- Én kezelem a gombokat 21-től 40-ig.
- Rendőr, Önnek mi a feladata?
- Gombokhoz nem nyúlni, malacokat etetni

Tessék mondani

a fidesznek mi a programja, hogyan ítélhetjük meg, hogy az demagóg vagy nem demagóg?
Én eddig jóval több fideszes lapot, újságot kaptam, mint jobbikost, de programot egyszerűen nem találtam benne.
Az eddigi "eredményekről" van szó bennük, amelyek számokkal -azok ugye nem hazudnak- cáfolhatóak.
Minden, államadósság, foglalkoztatottság - nem igaz amit leírnak. Euro árfolyama az egekben, a devizahitelesek nem hogy megmentve nem lettek, beléjük lett rúgva, méghozzá hatalmasat -erről szó nincs sehol.

A Mol részleges "államosításán" negyed billió forint a bukás van a részvényárfolyamon, még több a magánbefektetőknek. OTP ugyanígy, padlón az összes részvény. Soha nem megy vissza az árfolyam, csak ha valamilyen szinten a magánnyugdíjpénztárak segítve lennének, nem ellehetetlenítve.
Nem kell kötelezővé tenni, de szükség van rájuk, az államnak egyszerűen nem lesz lehetősége nyugdíjat fizetni, amilyen magas nyugdíjakra dobálják ki most a pénzt. A nyugdíjasok egy része dőzsöl, a másik fele éhen hal. Akik újabban és legtöbbször állami helyről vonultak el, annyit kapnak, hogy ez finanszírozhatatlan, luxus módon élnek, főleg ha két ilyen él egy háztartásban, ők akkor is megkapják hónapról hónapra a pénzüket, ha a vállalkozókból úgy kell kifacsarni, akár az éhenhalásig, tönkremenetelig. Állami nyugdíj a minimálbér fele és másfele között lehetne, ez van minden normális országokban. Nem mernek ehhez sem hozzányúlni, a magánnyugdíjpénztáraknál meg úgy jártak el, mintha az orvos egy-két tyúkszem miatt levágná a lábat. Miért nem lehetett szabályozni azt? Amelyik a legrosszabb eredményt éri el, adja át az állományát a legjobbnak, mindjárt igyekeznének. Semmi mással nincs baj, csak az ilyen kiadásokkal, segélyekkel, ezen a szinten az újraelosztás az államnak megengedhetetlen.

Néha az az érzésem, hogy Orbán is nyugodtan elmondhatná az öszödi beszédet szóról-szóra, nem sokat tévedne, de azért visszagondolva a szocikra, azért náluk pár dologban különbek. Kb. a szociknál a kormányzás 10 százalékon, a lopás 100 százalékon volt,
a fidesznél az előbbit 110 százalékra, a lopás a talpnyalóik kézből etetését is beszámítva 300 %-ra tippelem.

Orbán azt nyilatkozta, hogy itt a "struktúrával" volt a gond, ezt kellett megváltoztatni.
Úgy csinál, mintha a "túlzott" kapitalizmus megfeküdte volna a gyomrát.
De az, hogy a barátjából pár év alatt többszörös milliárdost csinált, az rendben van, az ízlik neki.

A 21. század legnagyobb blöffje ilyenek miatt a fidesz. Egy párt, egy kormány tele olyannal, akik egy része a kommunizmusban is "pozicióban" volt, a másik része csak azért nem, mert nem születtek előbb pár évvel. Így viszont az egyetemről mehettek a pártba, amely edig minden színben tündökölt már. A mostani mosottvörös áll neki a legjobban.

A békemenet. Számomra az az igazi agyrém, mi szükség van ilyen körítésekre? Arra gondolni sem merek, hogy az igazi jóléti országokban azt sem kell igazán tudni, hogy ki van hatalmon, de ilyen szinten bepalizni embereket, lehúzni őket a politika mocskába? Minek, hogy cinkosok legyenek? Kit lehet erre rávenni? Mi a célja? Hogy a szocik többet ne kormányozzanak? Akik felvonulnak, elhiszik, hogy az ellen ez jó? Már kezdem hinni, hogy tényleg fizetnek érte.

Emberek, Fidesz hívők! A politikus az egy szakma, foglalkozás, fizetést kap érte, nem keveset, cserébe azon kellene agyalnia, hogy a társadalom nagy része jól járjon, lehetőleg úgy, hogy senki ne járjon rosszul.
Nem a rá szavazók, a seggnyalóik, a sameszaik, a felvonulók vannak az egyik oldalon, az ellenzékiek meg a másikon.
Ne meneteljen, ne tartson állandóan szónoklatot, ne avasson egész évben minden elkészült szart, ami a mi adónkból lett fizetve, ne szerepeljen és pózoljon mint egy bohóc, inkább menedzsere legyen az ország, a nép jólétének egész munkaidejében. Ami nem kívánatos egy politikusban, az a fideszesekben igen benne van! Mikor jönnek rá, ha ilyen sokat vannak szem előtt, annál utálatossabbak?

Tényleg, mindenkinek LMP reklám ugrik a felső és oldalsó bannerre? Vagy csak nekem?

Keszthelyen egy az esély, ha unjuk az eddigi, kiszből kinőtt, a köpönyeget ki és be és átfordító fidemszp-t, de nem akarunk 500 forintos eurót sem:

listán LMP, egyéniben Jobbik! Így azért Vonának sem jön be az, hogy ne osszuk meg a szavazatot.

De bizony a számok is hazudnak!

Méghozzá a Jobbiknál! Mert nem tudnak, vagy nem akarnak számolni. Vagy egyszerűen hazudnak, mint ahogy teszik minden egyes felelőtlen ígéretüknél!!!! Ki hiszi el azt a sok agyatlanságot, amit a Jobbik mond? Nekik semmi sem drága, ezért bármit ígérhetnek. A valósághoz semmi közük! Innét látszik a mérhetetlen gátlástalanságuk!

Mióta lett KÉK szeme Orbán Viktornak?

Még a csapból is Orbán Viktor nemzeti színű zászló előtti kampány plakátja folyik. Elsőre nem tudtam rájönni, hogy mi olyan furcsa rajta: világos, őszbe hajló haj, kifakult fehér bőr és KÉÉÉÉK szemek! Ez mintha nem is Orbán lenne, hanem mintha Schmitt Pállal montírozták volna össze. :)
Visszanéztem a 20 éve készített kampányvideót és láss csodát: félhosszú sötétbarna már-már fekete haj, napbarnított bronzos borostás bőr és SÖTÉTBARNA(!!!) szemek!
Tudom én, hogy a kampányplakátoknál a reklámszakemberek tanácsait is meg kell fogadni a parasztvakítás miatt, de ha már semmi sem igazi rajta, akkor nem az embert kellene kicserélni? Képes lenne mostanság kék kontaktlencsét hordani a jobb benyomás miatt? Ennyire lehet a FIDESZ maga is hiteles, mint amennyire ez a kép? Ennyire hülyének néznek bennünket? Ez majdnem olyan, mintha az USA-ban Obamát fehér emberként kampányolnák nem?
Szerintem nagyon elgondolkoztató!

Patyomkin!

A válasz ilyen esetben nem az, hogy másnak sincs programja! Egyébként a
görény naciknak télnyeg nincs, de szellemi fogytékos fideszéknek sincs!

Így van! Csak a szociknak

Így van!
Csak a szociknak van: lopni, lopni, lopni....

Rudolf János képe

Figyelem a fiamat

a kisebbet..

Még nem tud beszélni, de pl ezt a videot imádja: http://www.youtube.com/watch?v=Kgmb9pw8K3s
Nevetgél hozzá, dülöngél, stb.. és akár sokszázszor is képes végignézni. Mintha sosem unná meg.
Egy hároméves gyereknél ez rendjén is van.
Egyszerű szöveg, szép színes, önmagát ismételgető már majdnem monoton dallam, stb..

Hogy miért ide írtam?
Mert a mi náciink is pontosan ezen a szinten vannak.. csakhogy a fiam még pár év és értelmesebb lesz!

Ennek az országnak viszont "annyi, meg egy bambi.. "

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Diktatura?

Miért félsz a diktaturától?
A demokráciának nevezett moslék csak árt egy nemzet fejlődésének. A legszarabb társadalmi forma. A történelem bebizonyította, hogy a diktaturákban van REND, van FEGYELEM, van társadalmi és gazdasági FEJLŐDÉS!!!!!
A diktaturában nincs helye szúnyogtenyésztésnek, mert csak munkáért adnak fizetést és odafogyelnek, hogy mire költöd. A diktaturában nincs korrupció, mert börtön és akasztófa jár érte, a diktaturában nincs drog, meg bünözés mert keményen megtorolják.
Nem tudsz olyan negatívumot mondani a diktaturákra ami a demokráciákban jobb lenne.
Ezerszer inkább egy jobbikos diktatura, mint a korrupt, protekcionista FIDESZ hatalom, vagy az ostoba, maffiozós Gy-B-M BALfasz regnálás. A demokratikusnak nevezett langymeleg zavarosban csak azok élnek jól akik kihasználják mások gyengeségét, akik korumpálhatók, akik a zavarosban, törvénysértően akarnak élni. A csalóknak és hamisítóknak a kedvenc társadalmi formája, Ott nem tisztelik sem az Istent, sem a törvényt, sem a rendet.
A diktaturákban nincs melegházasság, meg melegfelvonulás, ott a házasság CSAK férfi nő közt lehetséges, ott a gyerek, áldás és érték.
Hajrá jobbik, hajrá Gárda.
Aki normális és rendet akar az a jobbikra szavaz.
A többikenek meg KUSS van. Aztán négy év után lehet értékelni

Rudolf János képe

További előny

hogy nem kell versenyezned.
A versenyben te amúgy is vesztes szoktál lenni, hát megúszol sok-sok további pofáraesést.

Versenyzés helyett pl 28 évig gyárthatjuk ugyanazt a Trabantot méghozzá ugyanúgy, hisz minek fejleszteni? Minek évente új modell?

Versenyzés helyett lesz viszont egy szuperfejlett bürokráciánk!
Mindenről ők fognak dönteni, mindent ők fognak szabályozni.
Azaz ha bármit el akarsz intézni, akkor kérik majd a kenőpénzt.
Nem véletlen, hogy a német történelem eddig legkorruptabb állama, azt pont a Hitler féle III. Birodalom volt.

És még csodálkoztok, hogy innét minden értelmes elmegy külföldre.. (persze mert nem Trabantra akar 10éveket várni)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

ismeretlenül....

...nincs jogod minősíteni!! Érthető Jani ur. A magyarok mentalitására jelenleg az egyetlen gyógyszer a kőkemény diktatura, ugyanis csalók tolvajok hazugok sikkasztók országa. Tedd a szivedre a kezed és mond ki őszintén, igazán őszintén csak magadnak. Ha találsz egy lehetőséget ahol átverheted a szomszédodat, vagy a városodat, vagy az országodat tizezer vagy százmillió Ft-tal- - Megteszed vagy nem? Igen igazad van megteszed, mert mindenki megtenné, sőt meg is teszi.
Ebből a pocsolyamentalitásból meg nem vezet demokratikus ut kifelé, hanem csak a terror, a fegyelem, a Pofabe stilus utja.
A trabantra meg ne haragudj, mert egy KULT autó még most is.

(Nincs téma)

Nézess vele Gyurcsány

Nézess vele Gyurcsány videókat, a gyerekek imádják a bohócokat, habár lassan egy 3 éves fejlettebb szinten lesz, mint Gyurcsány és követői. Bajnait ne mutass neki, mert egy pislogó-hazudozó rossz példa.
Attól, mert a gyermeked félzsidó, Te még nem leszel az, hiába nyalsz nekik bőszen, és nácizol állandóan, mond el neki időben, nehogy úgy járjon mint a Szegedi Csanád.

Kedves János!

Ha a gyermek 3 éves és nem tud még beszélni, vidd sürgősen szakemberhez.
A szavak szintjén a beszéd kezdete általában 2 éves kor környékére tehető, két és fél éves korára már szóban kommunikálni szokás a gyermekkel, a legtöbben értelmes mondatokat tudnak formálni ilyenkor, persze a kiejtés még nem az igazi, de legalább a szülők számára úgy is érthető.
Ha ez késik is valamennyit, 3 éves korra mindenképp elvárás, hogy beszéljen a gyermek.

Mit is várunk?

...a gyermektől,ha az apjának is néhány tucat szó a kommunikációja.Holokauszt,náci,buta náci,SS,náci Jobbik stb.Terhelt szülő.

Ennek az országnak viszont

Ennek az országnak viszont "annyi, meg egy bambi.. "

Az biztos, főleg ha a fidesz és az mszp körforgás megmarad, szétlopják a maradékot is, dehát nektek ez jó, mert a jobbik az csúnya náci párt, bezzeg a fidesz és az mszp, legalább ők nem nácik, így nyugodtan lophatnak is.

Rudolf János képe

Minél JOBB, annál többet LOP!

Hajtogatod folyamatosan ugyanazt a demagóg rémképzetet!

Írd már le légyszi, hogy mit lopott eddig a JOBBIK? Találjak ki én is ilyen kis szlogeneket, amik véletlenül rímelnek is? Attól igaz lesz a tartalmuk?

Ennyi az összes érved a JOBBIK ellen? Elég szegényes! Ez szerinted elegendő indok arra, hogy miért maradjon a mutyikormány, akikről folyamatosan bebizonyosodik a korruptságuk az MSZP-vel együtt?

Hát, tényleg sokat fizethet neked a Manninger! Most már elhiszem, amit tegnap írtál!

De most komolyan! Jani! Mivel tudtak így megzsarolni?

Rudolf János képe

Olvasni nem szoktál

Most az jön:
3- Jönnek a szélsőjobbosok: Számukra minta lehet Pinochet vagy akár Ferdinand Marcos, akik elvitték -azaz saját svájci számlájukra utalták- az országuk valutatartalékát KOMPLETTE...

Áruld el,

hogy a felsorolásodból miért hiányzik a Ceausecu-klán, Sztálin, Kim Ir Szen, Kim Dzsong Il, Kim Dzsong Un, vagy nézzük a csóró magyar vörös báróinkat, Czinegét, Kapolyit, de említhetném a szerénynek kikiáltott Kádár apánkat is.
Csak nem azért felejted el őket nagyvonalúan, mert ezek kommunisták?

Valutatartalék?
Tényleg, erről jut eszembe a magyar aranytartalék, ami valamivel többet ért mint holmi papírvaluta!
Hát azt meg a Hornék alatt a Surányi dollárért eladta, mert az a jó nekünk!
Tudod mennyi arany volt? 62 tonna!
Ez sem zavar? Mert akkor valami nálad nagyon nincs rendben!

Rudolf János képe

?

miért beszélgetsz Sztálinról?
Most a nácikról van szó..

Amúgy se Sztálin se Kádár stb.. egy büdös vasat sem lopott..felesleges is lett volna nekik, tök más társadalom volt - ellenben Hitler pajtás!
A híres 3-ik birodalomban olyan szinten loptak, hogy más lehetőség nem lévén az udvariépítészt kellett a hadigazdaság élére kinevezni.

Hülyeelvtárs!
- kommunistáknál nincsen hova lopni. Ugyanis kommunistaországban nincsen a "tulajdon" szónak jelentése/értelme. (legalábbis polgári értelemben nincs..)
- ellenben a náciknál viszont maszek a cég de csak az állam rendel mivel nincsen piac. Mindennek az eredeménye az, hogy náciországban az a hülye aki nem lop!

De ez neked tuti, hogy megint tök bonyolult lesz..hát remnykedj csak, hogy náci haverjaid nem lopják ki a szemed, max majd vakon fogsz tovább óbégatni

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Te Jani! Akkor a Fidesz is náci párt?

"ellenben a náciknál viszont maszek a cég de csak az állam rendel mivel nincsen piac. Mindennek az eredménye az, hogy náciországban az a hülye aki nem lop!" Hát nem erre haladtunk eddig? Uniós támogatásokból végzett beruházásokon kívül lassan már nem találni mást. Az állami megrendelések tartják el az ország szerencsésebb "lojális" részét! A közbeszerzések körüli mutyik miatti lopásokról már nem is beszélve.
Jani, akkor a Fidesz a Te náciországodat építi már négy éve!

A JOBBIK = Hitler-féle többi hülyeséged meg pont olyan, mintha az MSZP hatalomra kerülésénél Sztálini párhuzam alapján kivégzéseket vizionálnál!

Jobban neki kellene ennek futnod, mert ez Így erősen sántít! A Manninger ekkora hülyeségekért le fog vonni a pénzedből!

Rudolf János képe

Ez már most

egy félfasiszta államberendezkedés. Nincs ügyészség, bíróság, korlátozott munkavállalói jogok, közmédia lezüllesztése, lassan nincs -nem marad- olyan hivatalnok aki nem kurva, stb..stb..

Az MSZP nem beszél kulákokról, burzsujokról, klerikálisokról, stb..stb..
A nácik (azaz a Jobbik) ellenbe beszél metelmi jog eltörlésről, melegek kirekesztéséről, zsidótőkéről, cigánybűnözésről, stb..stb..

Azaz Vona UGYANAZT mondja amit anno Hitler is

Neked csak annyi a nagy peched, hogy nem ismered a történelmet (ezért te meg is illeted, hogy te másodszor is jól rábasszál)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

hacsak nem jár úgy mint te

akinek a fejlődése hároméves korban megrekedt. Röviden kretén!

//Ennek az országnak

//Ennek az országnak viszont "annyi, meg egy bambi.. "//
Neked annyi te szerencsétlen,hülye!

Látom a fidesz főnökök

Látom a fidesz főnökök kiadták az ukázt az ilyen Zsófi féle ágymelegítőknek, droidoknak, hogy úton útfélen járassák le a jobbikot. Most benne látják a veszélyesebb riválist, az mszp összefogást leírták már, ez pár korrupciós ügy lenyomta őket. Mivel a jobbikon más fogást nem találnak, jönnek a jól bevált náci riogatással.
Fideszesek - MSZP-sek normális programmal kéne előállni, mert eddig szinte csak a jobbiknak van mindenre kiterjedő programja, nektek csak a sárdobálózás van eddig!
MSZP programja: Orbán rezsimet leváltani(hogy utána mi következik arról semmi)
Fidesz: megkezdett utat folytatni...

Nem kell a jobbikot lejáratni,

megteszi azt maga is. Milliós havi Eu fizetést húzó képviselőjük dobálja ki az ablakon az Eu zászlót? Gyurcsánytól írtózom, és Bajnai sem a szívem csücske, de ők legalább a politikusi fizetésüket jótékony célra ajánlották fel. Más politikusról ilyet nem hallottam. Ha valaki gondolkodik, rájön, ezek éhesek nagyon, idáig nekik nem jutott semmi, mindent ellopotak már az előttük uralkodó pártok. Most már ők szeretnének lopni. Van ott egy - két iskolázott ember, aki rájött, hogy Európában az ideológiájuk nem 'komilfo', marad a vallás, meg a családszeretet, most kutyát, macskát simogatnak. És azok az egyszerű gondolkodású emberek, akik elhiszik, hogy Istennek és egy szűznek gyereke születhet, aki meghal, majd feltámad, elhiszik azt is, hogy pont ők lennének azok, akik változtathatnak a keserű sorsukon. A lehető legnagyobb szemétség a hittel visszaélni.

Te komolyan gondolod ?

hogy a jobbik bármit is megcsinál abból amit hazudozik? Kilép az EU-ból?Ok.Elkergeti a multikat?Ok.
Elkergeti az oroszokat?Ok.Aztán hogyan tovább kedves barátom?Éhen döglünk kivont kardal?
Kinyírja az összes cigányt?Aha.Ezeket épeszű ember egy percig is komolyan veszi?
A jobbik pontosan addig pofázik ameddig oda nem kerül a hatalom közelébe.Aztán majd rádöbben hogy az az EU támogatás nem is olyan rossz dolog csak nem mindegy melyik végén állunk annak a bizonyos szervnek.Vicc az egész.

Rudolf János képe

A Jobbik nem rivális

a nácik a nemzet tragédiája
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Már kezdtem aggódni érted! Üdvözöllek újra körünkben!

Ha pedig már újra megjelentél, talán válaszolhatnál a távollétedben itt keringett pletykákra:
- Igaz-e, hogy Te hozzáférsz a portálon véleményt nyilvánítók IP címeihez, elérhetőségéhez?
- Igaz-e, hogy Manningerék megszorongattak/megzsaroltak valamivel?
- Igaz-e, hogy bármilyen célból/érdekből kiadtál hozzászólókat?
- Egyáltalán mi igaz az elmúlt hetekben a portálon megjelenő híresztelésekből és kinek állhat ez érdekében és honnét vesznek ilyen "információkat"?
Azt meg sem kérdezem, hogy kaptál-e tőlük valami ellenszolgáltatást, mert azt az előzmények alapján úgysem fogadnád el!
Sokan várjuk őszinte válaszaidat!

Rudolf János képe

Már régóta

semmi közöm az oldalhoz

Jenőék meg sokat fizetnek.
Miért te ingyen csinálod?
Akkor lázadj!
:))
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ezek szerint Te fizetést kapsz a Jenőéktől?

Miért fizetnek sokat? Mit csinálok én ingyen?

Lázadok is, mert látom a rendszerhibákat, amiket a saját bőrömön tapasztaltam meg és próbáltam/próbálok a magam módján, a magam lehetőségei szerint tenni ellene?

Nem gondolod komolyan, hogy azok, akik itt véleményt nyilvánítanak a fidesz-ről és próbálják legalább ezen a fórumon a kritikáikat megfogalmazni, azok ezt bármilyen ellenszolgáltatásért teszik?

Nekem elég ellenszolgáltatás lenne, ha eltakarodnának és megtisztulna a közélet a jelenlegi összefonódásoktól, mert ilyen "uram-bátyám" viszony még az MSZP regnálása alatt, de még a legsötétebb kommunizmusban sem tudott kiépülni, mint amit itt most a fidesznek sikerült ebben a négy évben elérni.

Rudolf János képe

Dehogy takarodnak el

amíg az ellenzk egyik fele olyan hülye, hogy az iditákat kilóra lehet vásárolni (lásd a náci szavazókat) addig a fidesz tök jól ellesz.

És hogyan veszed kilóra a hülyenácikat?
Mondjuk fizetsz egy kurucinfót és máris tonna számra van saját gyártású idiótád.

A megoldás iskoláztatás lenne (azaz tanítani a népet) de minek?
Ha hülye akkor sokkal olcsóbb!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Jani ollé

Éééééés itt is van hivatásos rettegőnk a mai napi szentbeszéddel!Kérünk vízionálj nekünk GESTAPO-t,SS-t,munkatáborokat,sárga csillagot,kirekesztést,lécci,isszuk a szavaid ,mi,kik csak max. 8 általánost végeztünk,vagy azt sem,de hát jól tudjuk,hogy mi vagyunk a JOBBIK szavazótábora.

Sunyirudi

megpróbálta művelni magát, mivel az önkontroll nála nem működik, de egy szaros érettségiig vitte csak. Nem volt képes ennyi év alatt egy becsületes szakmát vagy egy diplomát összehozni. Megpróbálni megpróbálta csak hát a genetikai kód.... Ennyi van benne és kész. Alapvető helyesírási problémákon nem tud túl lenni, ennek ellenére a Kárpát medence géniuszának képzeli magát. A náci az - akit ő annak tart - és punktum!
A demokráciában viszont egy esztergályos vagy egy tetőfedő -akiket ő mélyen lenéz - szavazata is annyit ér mint az övé. És itt lesz nagy meglepi! A becsületes dolgozó magyar emberből -még egyenlőre- több van , mint az élősködő hivatásos rettegőkből!

Rudolf János képe

Hülye FORDÍTVA van!

„Hogy ki a zsidó, azt én döntöm el” („Wer Jude ist, bestimme ich”) - Goebbels

Tehát aki (önkényesen, saját maga) eldönti ki a cigány, ki a román, stb.. (abból a célból hogy őket bűnösnek kiáltsa ki) az náci.

Sza hülyenáci forumtársunk legalább az alapokat ismerd meg!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

pontosan ismerem az idézeted

jobban mint te. Ennek alapján írtam, hogy mi a tuti azt te döntöd el. Hülye-gyerek érted? belefutottál saját csapdádba, mert nem jöttél rá, hogy ez az idézet rád való adaptálása szándékos volt mert te magad vagy fasiszta! Liberálfasiszta !!!Aki nem a te nótádat fújja arra egyből rányomod a bélyeget, nem tolerálod más véleményét , mindenben tévedhetetlennek hiszed magad erőszakosan szembemész érvek nélkül mások igazával nem tolerálod senki és semmi másságát , csak a te véleményed az egyedüli irányadó tehát liberálfasiszta vagy - abból is a legsötétebb műveletlen bunkó!

Rudolf János képe

Hülye! Ha szarba kened magad, akkor szaros vagy!

első eset: te saját magad összeszarozod magad, ekkor szaros lettél
lefordítva: mivel náci szöveget nyomsz (ezért!) náci lettél

második eset: te ugyan nem vagy szaros, de rád mégis azt mondják, hogy szaros vagy
lefordítva: találkoztál egy nácival

Úgyhogy nincsen "saját csapdába esés" csak annyira butának születtél, hogy még ennyit sem bírsz feldolgozni

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

akkor a te

Goebbels idézeteddel minden rendben? te nem lettél ezáltal náci? Hja, hogy te az is voltál ! Az más te liberálfasiszta. Azért idéztem neked náci szöveget, mert ezt szeretnéd halalni, hogy a napi rettegő betevőd meglegyen. Nehogy má napi rettegés nélkül kelljen vacognod az ágy alatt. Tudod mit mondott Vona ? akinek félni kell - az féljen is!!

Rudolf János képe

Neked ez bonyolult

te menj vissza a kurucra, az a te szintedhez készül

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Semmi bajom a cigánnyal, zsidóval, és a magyarral!

De ki nem állhatom a bűnözőket, akkor se, ha cigány, akkor se, ha zsidó és akkor se, ha nem cigány, nem zsidó magyar ember! Akkor most miért is vagyok náci?
A JOBBIK sem a cigányok és zsidók ellen agitál, hanem mindegyik népcsoportból a bűnözést akarja megállítani, mint ahogy nemet mond a politikusbűnözésre is és elismeri, hogy mindegyik népcsoportból vannak olyanok is, akik értékes tagjai a társadalomnak!

Akkor most minden JOBBIKOS náci? Szerintem ezt azok akarják elhitetni a Zemberekkel, aki valamelyik csoport bűnöző rétegét támogatja, abból nyerészkedik és fél, hogy a választások után ez a mézes csupor majd eltörik.

A Fidesz és az Mszp már többször bizonyította, hogyan nyertek választásokat hamis ígéretekkel, a JOBBIK-ról ezt akkor mondhatnád, ha már lett volna 4 évet kormányon és nem tartotta volna be az ígéreteit! Addig pedig miért kapjanak bizalmat olyanok, akik ezt már többszörösen eljátszották? És miért kell elrettenteni a választókat egy olyan párttól, amelyiknek még nem volt lehetősége kormányon bizonyítani? Ebben nincs semmi logika! Azért mert CSAK?

Persze érvek nélkül "lebutázni", "lenácizni" bárkit lehet, de attól még a másik kettő nem lesz semmivel sem jobb és ezt mindenki a maga bőrén tapasztalhatta az elmúlt 16 évben! Szerintem megérdemelne a JOBBIK is egy lehetőséget, rosszabb nem lehet a Fidesz/Mszp díszpintyeknél. Aztán négy év múlva visszatérhetünk erre a vitánkra.

Rudolf János képe

Nem "csak" náci

pont ezt magyarázom, ám mint látszik kevés sikerrel

Azért náci mert olyat mond amit a nácik szoktakvolt korábban.
Ebből következően ha a Jobbik nem ugyanazt beszélné amit Hitler is beszélt, akkor nem lehetne náci..

Ám Vona ugyanazt mondja, amit a Hitler is.
- zsidótőke
- mentelmi jog kérdése
- cigánytéma
- stb..stb..
EZEK A JOBBIKOS LÓZUNGOK MIND TISZTA NÁCI SZÖVEG!

Amit ha a kiskutyám mondana, akkor a kiskutyám lenne náci..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Hallom a jobbik programját

Hallom a jobbik programját lépten nyomon:
Élve felkoncolni, kibelezni megnyúzni mindenkit aki nekik nem tetszik.
Guszta egy terv!

Hallottad? Vagy olvastad is?

Mert én meg azt hallottam, hogy a Szájer buzi.
Sőt! Halottam a nemzeti italboltokról is pletykákat keringeni...

Természetesen ez utóbbi sem a jobbik programjában szerepel.

Ha már ennyire ráérsz, akkor a programból majd szó szerint idézd ide, hogy hol szerepel a felkoncolás, kibelezés, megnyúzás szó, ok?
Ha szövegértési gondjaid vannak majd segítünk az értelmezésben.
Vagy megkérünk egy ráérő 5. osztályost, hogy korrepetáljon.

Ki ez a Zsófi, melyiknek az

Ki ez a Zsófi, melyiknek az ágymelegítője, Ő milyen pozíciót kapott, hogy megpróbálja itt védeni gazdáit a gazembereket?

Remélem van annyi tisztesség, RJ-ben és a Helikonportálban, hogy megvédi az itt hozzászólókat a fenyegetőző fideszesektől, nem adja ki az ip címeket a házirendőrségüknek, előtte inkább töröljenek!

Bunkó

A szép szőke hercegé, te bunkó!
Elég sokan vagyunk ám Fideszesek, és az ország kétharmadát nem kefélik a politikusok...

Zsófika

te nem Rózsika vagy inkább a hévizi hivatalból aki három néven is regisztrált?

Rossz hírem van

Rudolf KI FOGJA ADNI az IP címeket. Mindenkiét. Erre készüljetek! A rendőrség már nyomoz, trallala.....!
De miért félsz??? Csak nem azért, mert rágalmaztál, becsületet sértettél névtelenül, tövénytelenül? Hát barátom, a csalóknak, bűnözőknek nincs kegyelem!

És mi fog

történni? Mármint ha minden beíró IP címe ki lesz adva?
Elvisz a tek? Vagy kitelepítenek? Vagy kubatov listára kerülünk? Vagy a nav lehetetlenné tesz?

Vagy milyen fidesz bosszúra számíthatunk? Kis betűvel leírni a párt nevét - ezért pl. mi jár?

Annyira szeretném, ha minden fidesz kritikust valamilyen szankció érné!!
Lehetőleg még a választás előtt, lesz most 2 hét múlva is, utána e.p. májusban, önkormányzati ősszel! Olyan jó reklám lenne, alig várom hogy rendszerünk és pártunk irányába megfogalmazott kétségeimért a bíróság folyosóján üljek! Ennek akkora hírverése lenne, megint jópár százalék mínuszban!
Leszünk ott akkor jópáran...

Addig is, ha valaki a fidesz programját megtalálná, kérem hozza nyilvánosságra!

Vagy legalább ha valamelyik fideszista hallott valami elszólást arról, számíthatunk-e a két
leggyengébb miniszter, Martonyi és Matolcsy leváltására? Tényleg ennyit sem lehet tudni?
Ez a program, amit az előző beíró leír: aki nem velük az ellenük van és ráuszítják a karhatalmat?

A jobbiknak van programja csak az a baj hogy:

A jobbikban nincs összesen 3 írástudó ember.Szegények maguk alá szarnának ha véletlenül kapnának egy bizottsági helyet.Lenne nagy ijedelem kit rakjanak oda.Támaszthatnák fel a Rózsa Sándort.

A fidesz programról nekem csak ez jut eszembe:

Quimby: Sehol se talállak :-)

Hú de hülye vagy,

Hú de hülye vagy, Zsófi,

Vendég, 2014, március 21 - 08:53
Hú de hülye vagy,

Zsófi, 2014, március 10 - 21:17
inkább kussoltál volna bmeg.

Akkor beszéljünk a fidesz programról is!

Mert az egyetlen szóból áll:
"Folytatjuk"
Ezt nem én találtam ki, O.V. írta ki a facebookra.
Gratulálunk hozzá, nagyon fantáziadús program és ami fontos, hogy demagógia nélküli...
A nagyobb baj az, hogy ti ezt is benyelitek, mint a kacsa a nokedlit.
Én viszont azt mondom, Zsófika drága; ha csak ennyi a mondanivalója a fidesznek, akkor két szóban tudok csak véleményt nyilvánítani róla:
Menjenek a picsába!
Én, és még sokan mások -akikről tudom, hogy fidesz szavazók voltak- pedig elmegyünk és szavazunk a jobbikra.
Tudod miért? Mert elegem van a fidesz önfényezéséből, a süketelésből, a töketlenkedésből, a pártállami módszerekből, az álnemzeti pótcselekvéseiből, elegem van abból, hogy bűnüldözés helyett csak a traffipaxozás és az autósok baszogatása folyik. Elegem van a mutyikból -trafikmutyi, földmutyi, útdíj mutyi, pénztárgép mutyi, pályázati mutyik-, elegem van abból hogy 24 éve megy a szabad rablás büntetlenül.
Elszámoltatóbajnokok...
Erről is lehetne beszélgetni még hosszan, de inkább arról meséljetek, hogy lesz-e nyilvános Vona-Orbán vita?!

Esélytelen vagy,

ha a jobbikra szavazol. Csak az összefogásra lehet szavazni, összeszorított szemmel, hányingerrel, bárhogy, de más esély nincs Orbán ellen. Ha a jobbik-ra szavazol, a saját ingyenélő, semmihez nem értő, 1-2 képviselődet tudod bejuttatni, akik nem Téged, hanem a saját anyagi előnyeit fogják képviselni.

miről vitatkozzon az Orbán?

miről vitatkozzon az Orbán?
hogy a Vona tud e kv-t főzni?Vagy miről?Persze a jobbikban nem is elvárás hogy valaki értsen valamihez pl: Zagyva képviselő úr.Te jó ég.
Keszthelyen is a munka példaképét találták meg.Hm.Érdekes társaság lesz ez.

Véleményedet elmondhatod

április 6-án! Ugyannyit fog érni, mint bárki másé. És mivel te a Jobbikra adod, el is fog veszni szépen. Persze, bejutnak a parlamentbe, de semmihez sem tudnak hozzászólni.
De ötletük, se felékszültségük, se tudásuk. A MIÉP-ből kisodródott nagy öregek, talán...nem-nem, ők sem. A MIÉP igazi szellemi bázisa soha nem csapódna a Jobbikhoz. Szegény Csurka annak idején meg is mondta, hogy csalók vagytok mind. Felvettetek egy jelmezt, és abban díszelegtek, hogy megnyerjétek a szegényeket, fajgyűlölőket, szerencsétleneket. Hát nem lesztek egy szellemi elit, az biztos.

még egy szó!

RIZSACSÖKKENTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komenizmusban is nyertek vele, most is!

Zsófikám!

A Te polgári neved nem véletlenül Manninger Jenő?
Vagy Pálinkás Robi?

"Oszt" regéld már el nekünk, légyszike' mi a fene a Fidesz programmja?

Vagy nem kurvára mindegy? Tán' Ti mondtátok 2010-ben, hogy 27 %-ra emelitek az ÁFÁ-t? Vagy, hogy elvesztek 3000 milliárd forintot a magánnyugdíjpénztár-tagoktól?
Vagy hogy Putyin-puszipajtás fogja építeni az új-kommunizmust Pakson?
Vagy hogy Orbán "szent" vezéretek csinál magának 5 milliárdért egy magánstadiont Felcsúton?

Mit gondolsz Zsófikám (Robikám, Jenőkém?) Ki a fene szavazott volna rátok 2010-ben, ha ezekkel kampányoltok. Tudjátok hol lennétek? A Béka segge alatt, talán 4-5 %-on.
"Hazudni csak szépen, fidesznyik módon" szól demagóg nótátok, a halál nótája, mert ha így folytatjuk, Magyarország Putyin egy tagköztársasága lesz, ahonnan a magyar fiatalok elmenekülnek, de romából és paraszt-Balogh fideszesből marad bőven!

Én meg csak mosolygok!

4 éve, még azt magyaráztátok, hogy ezek a "nácikok" be se jutnak.
Utána meg jött a döbb!

Most pedig már megy a savanykodás! Nehogy beelőzzék a MaSZoP-ot, még a végén!
Mondj olyan ellenzéki pártot, akinek reális programja van!
MSZP és szatelit pártjai? "Percenként 4-en mennek el Mo.-ról." "Eltöröljük a rezsicsökkentést!" "Minden legyen zöld." "Megemeljük az adókat." „Házasodjanak a buzik” „Fogadjanak örökbe gyerekeket a buzik” „Megszüntetjük, hogy munka fejében kapják meg a segélyeket” „Enyhítsük a csecsemőgyilkosok büntetését”……….
Ez igen! Ez program!
És még a Jobbikosokat tartod butáknak?
Aki a fenti szlogenek alapján az összefosásra szavaz, az gyengeelméjű!
Mid ettől függetlenül én nem megyek el szavazni. Tehát sem a Jobbikra, sem a Fideszre nem szavazok! Ne erőlködj a „droid” dumával! Velük is van bajom, de nem azok, amiket te és az elvtársaid zörögtök!

Ui.: Akárhogy is lesz, de ha igazi demokrata vagy, aminek hazudjátok magatokat, akkor köteles vagy tiszteletben tartani a Jobbik szavazók szavazatait! Vagy ilyenkor már nem vagytok demokraták? Csak a saját jogaitok tiszteletét követelitek meg mindenkitől? Nehogy megszorítsák az összefosásotokat, pubi!
Egyelőre a ti szénátok áll nagyon szarul, nema Jobbiké! Egyszerűen nincs már rátok szükség! Ezt jegyezd meg!

Mert a kémiai kasztrálás a pedofiloknak - az komoly program, mi?

Nem mi nézzük le a jobbikosokat, hanem a jobbik nézi le a magyarokat. Hogy azt hiszik, hogy ennyi elég nekik. Egy kis bulvár. Hogy kinek kérte meg az a kretén a kezét a kommuista nőnak alkalmából. Hát ne azért kérje meg a nője kezét, mert kampány van, meg mert nőnap hanem azért mert tényleg úgy gondolja.
Idióták, annyira fáááááááááj!

Én nem bánom, ha kasztrálják a pedókat!

Te igen?
Javaslom, hogy erre majd akkor térjünk vissza, ha a te kölyködet is felpróbálja fel, egy aberrált!
Te el is olvasod, amit írsz?
"a kommuista nőnak "?????????
Szerinted?

Még egyszer! Az összefosás ugyanolyan bulvár témákkal nyomul! Csak az bekajálod! Veled az a baj, hogy bár azt óbégatod a világba, hogy mekkora nagy demokrata vagy, közben pedig ugyúgy viselkedsz, mint az általad szidott Jobbikosok!

Nem tisztem a Jobbik és annak programjának védelme, de egy biztos. Az általam leírt összefosás szlogenek nagyobb baromságok, mint ami téged zavar, a Jobbik programjában!
Ne erőlködj annyit! Most, hogy már ti is látjátok, hogy mekkora hátrányba kerültetek a Fidesszel szemben, hirtelen a kisebb vadra mentek? Lehet, hogy még ők is legyaláznak majd titeket. Úgyhogy csak óvatosan, mert egyre inkább érezhető a rosszindulat és az irigység a hozzászólásaitokban! Persze ezt is megértem. Szar lehet a tuti vesztes oldalán indulni!!!

Friss hír: Már a szövetségesei is számon kérték az MSZP-t, hogy a holokauszt megemlékezésükön, hogyan lehetett szervező, az a szoci, aki Zuschival ült. Ez az a gyerek, aki ott állt a Zuschi mellett, amikor a holokauszton poénkodtak! Ennyire komolytalan csapat ez. Már a börtönből igazolnak vissza tagokat a szabadulásuk után! Szerinted miért? Mert senkinek sem tűnik fel a sok bűnöző között! Lassan alapfeltétel lesz a büntetett előélet, a MaSZoP tagfelvételnél!

Győzike-féle politika

A Jobbik a valóságshowkból meríti az ötleteit. Mélyen lenézni a választókat mert azt gondolja, hogy ez a magyar társadalom úgyis a Győzike-shown szocializálódott, ezért jó lesz nekik ez az olcsó, vulgáris, demagóg hablaty.

Hú de hülye vagy, Zsófi,

Hú de hülye vagy,

Zsófi, 2014, március 10 - 21:17
inkább kussoltál volna bmeg.

egy tőről a kommunistákkal

Hát nem az értelmiség pártja, az biztos. Ugyanonnét származnak, mint a kommunisták: a proli, munkásréteget célozzák meg. Amit nem csinálnak rosszul, bár így ők soha nem lesznek a fiatalok pártja, mert az a proli réteg hamarosan kihal. Nem lesz kár a Jobbikért. Most még bekerül a parlamentbe, de a következő választásokon már sehol sem lesznek.

"Sehol sem lesznek"....

Ez mondjuk előferülhet! No, nem azért mert megszűnik a Jobbik támogatása, vagy elfogynak a szavazóik, hanem azért lehet majd, mert a cidesz már bennük látja a riválist.
A következő kormány és központi párt propaganda gépezet, most a Jobbik ellen fordul majd! Az Összefogók támogatása már jelentősen csappant. Nosza! Neki ugranak a másik ellenfélnek is!
Ha az eddigi gyakorlatukat nézem, akkor én a Magyar Gárda ellen alkalmazott módszert tartom valószínűnek. Vagyis, a 2/3 (bár most már szerintem ez nem lesz meg) birtokában, majd direkt, a Jobbik elleni törvényeket hoznak! Utána meg betiltják a pártot, mert nem bírnak velük, a hagyományos korrupciós, lejáratós ügyekkel!
Így működik a cidesz hatalom!
Erre azért ne legyél annyira büszke!
Mielőtt hatalomra kerültetek 2007-2010 között, még ott tolongtak a Magyar Gárda rendezvényeken a cidesz szavazók. Vállon veregették a gárdistákat, hogy "ez az fiúk, büszkék vagyunk rátok"! Kacsintottak, hogy "el kell kergetni a szocikat". Hát megtörtént. Azóta, ugyanezek a fidesz fanok, akik párás szemmel énekelték a Himnuszt és a Szózatot, a Jobbik- Gárda rendezvényeken, hirtelen nagyon finnyásak lettek. Már húzogatják az orrukat, hogy "nácikkal nem tárgyalunk" stb.!
(Keszthelyen- Hévízen rengeteg nevet lehet felsorolni azokból, akik bizony ott tipródtak a Jobbik-Gárda rendezvényeken! Azóta már nem akarnak barátok lenni, azokkal, akik segítettek elzavarni a szocikat! Olyanok, mint a Román hadsereg. Ide állunk, oda állunk! Egy kis árulás itt, aztán ott!)
Ejnye, no! De megváltozott a menyasszony, a mennyegző óta!
Többek közt ezért nem szeretik a cideszt, a jobboldaliak! Ugyanis a Fidesz már rég nem a jobboldalon áll! Csupán egy balközép párt, piros-fehér-zöld szalaggal átkötve!

Lesz@rom a Jobbikot

de ők a jövő pártja.
A 20-as 30-as korosztályban ők viszik a prímet, "oszt" amíg így szaporodik a cigány, addig egyre csak nő a szavazótáboruk.
Írod: "a következő választásokon már sehol sem lesznek."

Mert a pocakos, szélkakas, Putyin barát, Lungo dromos felcsúti magánstadionos törpediktátor kurvára vonzó igaz? Nektek talán, akik a fideszes kapcsolataikból éltek, nem jártok és nem éltek Borsodban, Nógrádban, Belső-somogyban, az Ormánságban, Zalakomáron, Somogyzsitván, Ózdon, Salgótarjánban, Mátészalkán, Békésen...minek soroljam tovább, az ország kétharmada a halál és a pusztulás, a nyomor, a gyötrelem, a kilátástalanság képét mutatja.

Ti, a keszthelyi Rózsadombról és a fidesznyik húsosfazék mellől az orrotokig sem láttok!

Bálint Anália is the best

Bálint Anália is the best.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel