Már alakul a REND! Dögöljön is meg az összes jogvéddő :))) Hajrá magyarok :)))

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Egy anya Zalaegerszegen nem a zebrán ment át az úton hétéves kislányával, ezért nemcsak, hogy 20 ezer forintra büntették meg a rendőrök, de később a gyámhivatal kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást is indított ellene, írja a veol.hu.

Az asszony május végén kislányával a buszhoz sietett, mert el akarták érni a falujukba induló járatot. Esett az eső, az egyik kezével a lánya kezét fogta, a másikkal az esernyőt és a táskáját. Zalaegerszegen a Kovács Károly téren két zebra van egymástól távol, de a buszmegállóhoz naponta százan mennek át az úton. Itt egy négysávos út megy, de a forgalom csak egy irányba halad, ezért csak egy irányba kell nézni. Az anya is így tett. Körülnézett, majd elindult az úttesten.

Ekkor hallotta, hogy a másik irányból a rendőrök rászólnak: "Jöjjön vissza". Igazoltatták a zuhogó esőben, miközben egy tócsában álltak, a kislánya sírt, a nő pedig hiába kérte a rendőröket, hogy ne a keresztnevén szólítsák.

A nő együttműködött a rendőrökkel, de kérte őket, hogy gyorsan vegyék fel az adatait, mert el kell érnie a buszt, hogy a kisfiáért odaérjen az óvodába. Erre azt a választ kapta, hogy "addig marad itt, amíg az eljárás tart, ha akarom, bevitetem 12 órára". Az adatok felírása végül 20 percig tartott, a nő közben felhívta édesanyját, hogy menjen el a kisfiáért az óvodába. 20 ezer forintra bírságolták meg.

A pedagógusként dolgozó nő kollégái biztatására panaszlevelet írt a rendőrségre. A hivatalos válaszlevélben mindenben a rendőröknek adtak igazat, majd azt is közölték, hogy mivel hétéves gyermekével akart szabálytalanul átmenni az úttesten, hivatalból értesítik a zalaegerszegi járási gyámhivatalt.

A gyámügytől később egy olyan levelet kapott, amelyben arról tájékoztatták, hogy ha kiskorú gyermeke életét, testi épségét súlyosan veszélyezteti, a hatóságok a gyermeket ideiglenesen elhelyezhetik hozzátartozónál, nevelőszülőnél vagy gyermekotthonban.

Az asszony ügyvédhez fordult, aki azt mondta: praxisa alatt még nem találkozott hasonló esettel. Egy nap a gyámügy munkatársai megjelentek a család kertes házában. Az asszony megmutatta nekik a gyerek szobáját, a ruháit, a játékait, az iskolai bizonyítványát, az oltási könyvét, és elmondta, hogy a gyerek jár hittanra, angolra és zeneiskolába. A gyámügyesek azt mondták, látják, hogy a gyerek rendezett körülmények között él, de nekik hivatalból el kell járniuk, és mindettől függetlenül "az eljárást le kell folytatni".

Ezen a héten zárult le a kiskorú veszélyeztetése miatt indult gyámügyi eljárás. Az asszonynak be kellett mennie a község polgármesteri hivatalába, ahol kimondták: a környezettanulmány alapján mindent rendben találtak.

JAAAAAAAAAAAAAAAAANÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Én soha nem hittem volna, hogy a következő mondatot valaha leírom!
Végre, egyszer valamiben egyetértünk!

A böffeneted címével 100%-ig egyet tudok érteni!

A többi? hmmmmmmmmmm
Szokás szerint, olvasására sem érdemes! -Mint mindig!
:-)))))))))

De

De mégis itt vagy és olvasod a "böffneteit"! Te komplett vagy? :-)))) Egyébként, tényleg durva amit műveltek, de hát "A szabály az szabály Pelikán elvtárs" :-).

A cím valóban magas labda,

ügyesen le is ütötted, de:
A történet kivételesen nem Rudolf böffenete, hanem átvette a zaol-tól, az indextől, vagy a kuructól, de a lényeg, hogy sok helyen megírták.
A cím jött csak saját kútfőből neki, no ezt nem is tudta helyesen leírni /jogvéddő->jogvédő/, de most nem is rugóznék ezen, mert egyrészt nem ez a lényeg, másrészt Rudolf esetében ez annyira fölösleges dolog, mint cigányt a szappan használatára tanítani)

Az egész sztoriban több elkeserítő dolog is akad, amin nekem már régóta nincs kedvem röhögni, pláne úgy, hogy már megint egy rendőrségi túlkapás van a történet középpontjában.
Szóval olvasd végig, gondolkodj el rajta és megérted, hogy hova is jutott ez a magyar rendőrségnek nevezett gittegylet/erőszakszervezet/pénzbehajtó hadsereg 2006 ősze óta.
Sokan gondoltuk akkor, hogy ennél már nincs lejjebb.
Hát súlyosan naivak voltunk, mert azóta is hónapról-hónapra bizonyítják, hogy nem érték még el a gödör alját, sőt!
Kíváncsi lennék, hogy ezek a hős egerszegi gyalogkakukkok vajon zalakomári cigánysorra is ki mernének-e menni, megrendszabályozni az úttesten sötétedéskor az autók között félmeztelenül/meztelenül rohangáló cigánypurdék szüleit? Vagy az nem kiskorú veszélyeztetése? A közlekedés biztonságának veszélyeztetését már nem is említem, mert az már csak a hab ezen tortán, legfeljebb majd ott is Szögi Lajos sorsára jut egy vétlen autós.
És mi van a gyámüggyel? Ők is kimennek ellenőrzést tartani a cigánysorra?
Vagy oda nem is kell kimenni, mert rend, tisztaság, fegyelem van ugyebár...

Szolgálunk és védünk... Röhej, hogy ezt ki merik írni az autóikra...
Eljutott a rendőrség oda, hogy már mindenki csak köpni fog egyet, ha rendőrt lát. Az ugye nem tilos? Vagy arra is van valami szabály?

Olvassatok Kosztolányit!

"Szóval olvasd végig, gondolkodj el rajta és megérted, hogy hova is jutott ez a magyar rendőrségnek nevezett gittegylet/erőszakszervezet/pénzbehajtó hadsereg 2006 ősze óta."

Kosztolányi Dezsőnek van egy kevésbé ismert novellája, a címe: Aurelius.
Ajánlom figyelmetekbe, főleg az idézet, és a jelenleg futó Gergényi per árnyékában.

A Kosztolányi novella lényege: Ha a kötelességét teljesítő rendőrt (a novellában: Sextust)kisebb hibája miatt megbüntetné Aurelius császár, akkor az Állam létét kérdőjelezné meg, mivel megingatná a többi rendőr rendbe, parancsba, értelembe és a nyugati civilizáció védelmébe vetett hitét....

"- Ha elvenném az életét ennek a szerencsétlen fickónak, aki végre csak kötelességét teljesítette, olyan hibát követnék el, mely nagyobb lenne az övénél is, mert ezzel alapjában tagadnám az Állam elvét, megingatnám a hitét a többi zsoldosnak, aki engedelmeskedik a parancsnak, szövetségesévé, cinkosává válnék azoknak a fölforgatóknak, kik Keletről hozott jelszavakkal, Egyiptomból átplántált hülye mesékkel támadnak a rend, az értelem, a latin szépség ellen, és arra törekszenek, hogy itt a világosság helyett a sötétség és zűrzavar uralkodjék, a bölcsek helyett a műveletlenek és piszkosak ítélkezzenek."- írja Kosztolányi Dezső, 1931-ben.

Vitamin

te egy diktaturarol beszelsz

..vagyis Kosztolanyi.
Azert ezt vegyuk eszre! (foleg mielott mintava teszel jellemhibakat)
RJ

Tartalom átvétel Tartalom átvétel