Nagyon Balaton programok vs. Keszthely

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Címlap   NagyonBalaton-02.png

Elszomorító látni,hogy amíg a legkisebb balatoni települések is komoly, színvonalas műsorral lépnek elő, addig a "Balaton Fővárosa", egy Fenyő Miklóst prezentál nekünk, természetesen "Fergeteges Utcabállal"... ;) Minden tiszteletem Fenyő Miklós munkásságának, de egy komoly műsort csak rá építeni.. Érdemes megtekinteni a többi balatoni település programját!! Elszomorító az összehasonlítás. Talán bennünket keszthelyieket is meg kellene jövőre kérdezni, hogy mire lenne igény. :)

Vannak itt is izgalmas

Vannak itt is izgalmas programok, a zámorban már a harmadik napja nincs közvilágítás( ott ahol a legtöbb turista van a városban) mókás mikor a turisták sötétben botorkálva mobiljukkal próbálkoznak világítani, hogy ki ne törjék a bokájukat, lehet hirdetni ingyenes kalandpark.

Egyik panziós recepciósa

Egyik panziós recepciósa panaszkodott, hogy a vendégek nem mernek kimenni, teljes sötétség van immáron 3 éjszaka a zámorba, ez az igazi város imázs, Keszthely a sötét város(sötét zala legsötétebbje)
Egyébként a zámorban rendszeresen 2-3 napokra nincs közvilágítás, ha erősebb szél fúj. Majd az ott lakók, kevesebb iparűzési adót, IFA-t, gépjárműadót, kommunális és építményadót fognak fizetni, ha város a legalapvetőbb dolgokat sem képes biztosítani rendszeresen!

A kíváncsiság fúrja az

A kíváncsiság fúrja az oldalamat, ezért megkérdezem az érintettektől: Önök olvassák az itt leírt véleményeket ? Ha igen milyen érzést vált ki lelkükben, szégyent vagy önteltséget ? Valószínű egy harmadikat, a sumákolásba hajló mély hallgatást a ciklus végéig !

biztosan

olvassák, és aztán küldenek ide egy köcsögöt, aki pl. a szitakötők táncáról szúrkál be ide leírást...

csak hogy ne olvassák az oldalt....

narancs troll mindenütt van....

Nagyon Balaton !

Miközben néztem a televízióban a budapesti tűzijátékot Keszthelyen még közvilágítás
sem volt!Arra gondoltam hányan vannak külföldön kényszerből dolgozni,hány ember éhezik
és van állás nélkül Magyarországon,mialatt százmilliókat költenek propagandára,
valamint tűzijátékra teljesen feleslegesen és ez nem demagógia,még ha néhányan azzal
vádolnának!Egy szemvizsgálatra három hónapot kell várni,de lehetne még mást is mondani ...!
Vége a nyárnak,vége mindennek!Szebb jövőt mindenkinek!

nagyon Balaton

A vidék, az vidék maradt. Az is volt mindig. Budapest pedig egy ország az országban. Ez volt régen, ez ma is. A fizetések tekintetében is, árakban is: ott sokkal olcsóbb minden termék. Pl. zöldség, gyümölcs, stb. plussz a szolgáltatások: víz, villany, gáz. A fizetés pedig sokkal több, mint vidéken. Kb. 150 ezer netto. Egy bolti eladónak is. Ennyi. Beletörődtünk, vagy nem?!

A nagy fal!

A nagy helyzet, hogy be kéne falazni Budapestet.
ELSZOMORÍTÓ, HOGY AZ OTTANI 2 MILLIÓ EMBERT A
VIDÉK TARTJA EL, MÉGIS ŐK FIZETNEK MINDENÉRT A
LEGKEVESEBBET, MÍG A VIDÉKEN MINDEN SOKKAL DRÁGÁBB!

Kettős mérce Magyarországgal szemben és Magyarországon !?

Na kérem szépen ebbe nem szabad beletörődni,mert akkor mindig másodrendűek maradunk!
Ez a fő gond az országban és ezért van kettészakítva az Magyarország ahelyett,hogy
összefognánk végre ,példát vennénk más nemzettől!Egységben van a nemzet ereje,nélküle
mindig gyengék és sebezhetőek maradunk!

Hévíz ellopta Keszthelyről a showt

Ma délután a közszolgálati tévé a környéken készített riportokat, Keszthelyen megszólaltattak több turistát, akik szomorúan panaszkodtak, hogy itt elmarad a tűzijáték és a programok is szegényesek, pedig Ők ezért érkeztek a városba nyaralni. Riporter arra biztatta őket, menjenek Hévízre, mert ott megtartják a tűzijátékot.
Közben a keszthelyi Helikon Rádióban a délutáni műsorban, folyamatosan a hévízi programokat, tűzijátékot reklámozták, hogy annyi ember tódul oda Keszthelyről is, hogy újabb parkolókat nyitottak a piac területén.
Több betelefonáló is volt Keszthelyről, akik a hévízi programokról, parkolási lehetőségről érdeklődtek.

Még egy pofon Keszthely városának, haldokló turizmusának, a földön fekvőbe még belerúgott Hévíz, a közszolgálati tv, és a Helikon Rádió is.

Közben okos rendőreink a Helikon irányából csak a pavilon felé engedték be a forgalmat, kifelé pedig a Halász csárda irányába tereltek, semmi szükség nem volt rá, nem volt tömeg-fennakadás, több volt a távozó Hévíz irányába, mint az érkező.

Jövőre is sok visszatérő vendége lesz Keszthelynek!

re:

a város hibája.

a szemétszállításból elküldték azokat az embereket, akik minden pártnak -az előző fityisznek is- megfeleltek.

Forster Sanyi idejében vasárnap is lementek kiüríteni a szemeteseket, erre az új embernek az volt a reakciója, hogy minek, spórolni kell. A piac környéken az alsó részen egyetlen egy szemetes nincsen a turisták egy darabig viszik a szemetet, aztán csak eldobják. Meg kell nézni MOST a szélben mit hord a vihar a piac környékén, de eklatánsabb a példa szerdánként.

Volt szerencsém idén Jesolóban megnézni, hogyan csinálják ő. MINDEN utcasarok MINDKÉT oldalán szemetesek, amit NAPONTA ürítenek, az utcát MINDEN nap söpri az autó, előtte lefújják a járdáról a fenyőtüskét az útra...

TESSÉK! Egye meg, akik ezekre szavazott.

Sajnos a pavsor tele van lumpennel, cigánnyal, taknyos kábszeres, alkesz tizenévesekkel, akik napi szinten lopnak, verekszenek, kötekednek, és egyre gyakrabban rabolnak is.

Keszthelyiként 3 éve nem voltam lenn, normális ember nem megy oda. És sokan vagyunk így.

El kell menni megnézni Füredet. A Főtér helyett csinálták volna meg a Pavsort rendesen, de végülis mindegy, a gyökerek szétszednék azt is...

Nem kell elmenni Füredig!

Nem kell elmenni Füredig, bár tényleg le a kalappal előttük. Csak tekintsünk el Hévíz felé, ahol jobbnál jobb programok az ünnep alkalmából. Ha elővesszük a hévízi fesztivál programját, biztos, hogy mindenki talál magának egy olyan koncertet, amit szívesen megnézne!
Gratula a városnak!
Keszthely meg nekiállhat szégyenkezni!

Keszthelynek jó ez is,

Keszthelynek jó ez is, legalább nyugalom van. Ez volt tavaly is, mindenki átment Hévizre, ott meg se lehetett mozdulni, mert a Halászotok kitalálta hogy koncertek, meg felfordulás kell, meg tömegrendezvényezni. Le is lépett,de az elv maradt.Nekünk meg normális múzeumunk van! Keszthelyen nem kell zaj, nyugalom kell. Héviz meg meg fogja szivni, hogy odacsalogat mindenkit és ott fogyasztanak.Majd csak helyre kerül minden,szépen lassan rendezödik vissza héviz. Oda ahol volt. A fiatalok meg menjenek bulizni a szigetre.Odavalók!

Ez a helyesírás neked talán elég jó! Eszedhez mérjük!

Keszthelynek jó ez is, legalább nyugalom van. Ez volt tavaly is, mindenki átment Hévizre (HévÍzre), ott meg se lehetett mozdulni, mert a Halászotok kitalálta hogy koncertek, meg felfordulás kell, meg tömegrendezvényezni. Le is lépett,de az elv maradt.Nekünk meg normális múzeumunk van! Keszthelyen nem kell zaj, nyugalom kell. Héviz(HévÍz) meg meg fogja szivni(...meg, megfogja szÍvni), hogy odacsalogat mindenkit és ott fogyasztanak.Majd csak helyre kerül minden,szépen lassan rendezödik(rendezŐdik) vissza héviz(HévÍz). Oda ahol volt. A fiatalok meg menjenek bulizni a szigetre.Odavalók!

Csak egy észrevétel: Az utolsó mondatból arra következtetek, hogy nem egy "fiatal" írhatta. Ha ez így van, akkor csak annyit, hogy a nem szép dolog abba a kézbe harapni, amelyik enni ad a nyuggereknek. A mai "szigetre valók" termelik ki a nyudíjakat!

Butaság

Személyedben egy antiszociális nyugdíjast tisztelhetek??

akkor

zárasd be a Viviérát! A városnak, a szülőknek, a gyermekeknek, a rendőrségnek, és mindenkinek jó lenne....

ha Ozorán volt pénz 2 hétig motozni a rendőröknek cca. 30 milláért, itt miért nincs?

???

költői a kérdés.

Jogos

Még hogy Keszthelyen nyugalom van?
NIHIL. Mellette meg mindennapos vegzálás, cigány-bűnözés, részegek randalírozása.

Nézzétek meg a Rákóczi utcát, Arany János utcát!! A nyomor, Pakisztán és az erőszak költözik egyre és egyre beljebb. CSAK A FIDESZ!!!!

Ott kezdődik a probléma,hogy rossz a szlogen !

Ennyire idétlen megnevezéssel eleve minden bukásra van ítélve!
Mindenből árad a propaganda,amiből végképp elegem van,mert idézi
a régmúltat!Erőltetett az egész, főleg a ricsaj és a ringlis!
Kinek hiányzik ez?Normális nézhető és hallgatható előadás nélkül
olyan volt az egész hétvége,hogy egyszerűen minősíthetetlen, a szemétről
nem is beszélve!Sajnos a PROGRAMOK osztályzata NAGYON NULLA!

Napok óta a repülővel

Napok óta a repülővel húzzák ezt a reklámot a keszthelyi strandok felett, ciki, más települések reklámoztatják itt magukat

davinci66

Igen ez szégyen és gyalázat, hogy egy ekkora városnak, ekkora vonzáskörzettel nem telik semmiféle komolyabb nyári zenei -kulturális programra!!!

re

minek?

Kultúra a cigóknek, meg a lumpennek, szinte csak azok vannak lenn.

Azoknak meg jó a ringlis, meg a dajdaj! Más úgyse megy le, vagy ha igen, legközelebb már nem.

Mit reklamáltok ?

Ott van a FŐTÉRI REPTÉR gyönyörködjetek benne!A Ferinek tetszik,meg a snapszernak !

Az még mind semmi,

Az még mind semmi, bogláron pár nap alatt annyi fellépő és program van-lesz, ami Keszthelyen 20 év alatt sem volt.
Más Balaton parti településeken meglátszik mire fordítják a vendégek által befizetett idegenforgalmi adót, itt csak kötözködő, pénzéhes ellenőrök eltartására futja.
http://www.balatonboglar.com/bbszuret/2013/programok_2013.jpg

davinci66

Amikor egy zalakarosi falunapon az Ocho Macho lép fel, vagy a 12.000-es lélekszámú Körmend megszervez már évek óta egy AlteRába fesztivált , akkor nincs miről beszélni Keszthellyel kapcsolatban.... Szégyen!!! Nekünk lakosoknak kellene kikényszeríteni valamilyen módon a változást!! Erre jövőre alkotmányos jogunk is lesz... ;)

?

Zalakaros város.
Amúgy az Ocho Macho jónak számít?
Mert szerintem nem,de attól ami Keszthelyen van attól jobb volt,én voltam rajta.....
Boglárral párhuzamot vonva,kezdem azt gondolni hogy ez a Keszthely hamvaiba holt,a hulladék főtér amit semmire nem hasznosítanak,meg lehetne sorolni a baromságokat.....
Amiket ez a bólogatójancsi-Feri csinál,Bogláron a borfesztiválon 100ft egy dl normális minőségü száraz bor,Keszthelyen 300......
És ezek csak az anyagi részei ami nekem lényeges....
Arányaiban minden olcsóbb máshol,itt most prezentáltak nekünk városlakóknak egy minimagyarországot korrupcióstól-hülyeségestől-tehetetlenségestől...

Pár napja láttam az egyik

Pár napja láttam az egyik kereskedelmi adón, pár déli parti üdülőhely polgármesterét arról nyilatkozni, hogy a náluk beszedett idegenforgalmi adó 100%-át az idegenforgalomba fordítják vissza, ami nyomon követhető, mindenki számára nyilvánossá teszik, mikre költik fillérre pontosan!

Tetszettek volna alkalmasabb

Tetszettek volna alkalmasabb Városvezetőket választani, a kínálat megvolt ! Utólag nincs helye a siránkozásnak ! Ez a Város nem képes átlépni árnyékát, nem a szakma a hozzáértés, hanem a Fidesz politika mozgat mindent ebben a Városban és úgy látszik ez megfelel az itteni lakosok igényeinek !

Keszthelynek több mint 20

Keszthelynek több mint 20 ezer lakosa van, 17125 jogosult választópolgára volt 2010-ben, ebből 4111 szavazott Ferkóra és szerintem ebből a 4 ezerből is rengeteg elégedetlenkedő van, akiknek nem tetszenek a dolgok alakulásai.
Mohacsi jobb lett volna újra?

Keszthelyen másolják az

Keszthelyen másolják az ország irányításának mintáját, míg az országban Orbán, Keszthelyen Manninger dönt el mindent ! A portálról ismert,/ " Tombol a B közép" /szereplői pedig kiszolgálói a politikából élő,jövőre nemgondoló közömbösségben fulladozó városvezetésnek ! Hiányoznak a kiművelt okos fiatalok a jövőben gondolkodók a városvezetésből, akiket nem politikai hovatartozás kényszere irányít, hanem a célravezető független a közért tenni akaró alázatos munka ! A Balaton parti kisebb települések, azért körözik le Keszthelyt mert függetlenek tudnak maradni a politika kényszer utasításaitól, náluk a közösségért végzett munka a jövő érdekében az elsődleges, míg Keszthelye a saját érdek az első, a közérdek csak ezután következik ! Amíg ez nem változik, marad a sóvárgás és a bosszankodás !

Nem csak Keszthelyen

Nem csak Keszthelyen másolják, ez minden településen így van. Különösen ahol még valami kötődés is fellelhető (Manninger)Gyenesdiás. Politikából élők meg egyre többen vannak,pedig az lenne az üdvözítő,ha egyre kevesebb "ingyenélőt" kellene eltartani.
Az meg nem igaz,hogy kiművelt emberfőből kevés van,csak nem itthon kamatoztatják a megszerzett tudásukat. Az itthoni buta "kiművelt" emberek nem engedik az igazi tudást érvényesülni,az aljasságnak úgy tűnik nincs határa.
Tombol bizony a "B"közép,szégyen,hogy mindenütt csak ők érvényesülnek,Györök ismételt "társközségi"státusza,Vonyarc mélyrepülése,Gyenes élhetetlensége,Hévíz dölyfös kihanemje,Cserszeg idegenek térnyerése, Lehet folytatni (DE KINEK?MINEK?)

Nem mindenhol igaz ez,

Nem mindenhol igaz ez, Füreden is fideszes város vezetés van és Keszthelyt minden téren kenterbe veri évek óta.

Hévízen öt napja óriási tömegek szórakoznak

kulturáltan, igényes folklór-jazz-és egyéb zenei programokon. Ők meg tudják szervezni magukat! Megoldják a parkoltatást, megoldják a takarítást, a kánikulát, három színpad, kellemes, pörgős, vidám és jól szervezett fesztivál!
Gratulálok érte, Keszthely meg nyissa ki a szemét! és tanuljon!!!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel