Növényevők!!!!

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Sok sok év után ma 2015 aug 16.-án voltam Keszthelyen. Tudom nem hiányzok senkinek, az az igazság, hogy sem maga Keszthely, sem a keszthelyiek nekem sem hiányoznak, nem az ebbéli hiánykiegyenlítés volt az utazásom célja. A környéken volt egy személyes elintéznivalóm és mivel ez a város kikerülhetetlen hát egye, fene arra mentem. Augusztus 16 vasárnap déli órákban a Gyenes felőli bevezető úton a vasárnap ZÁRVA lévő áruházak parkolójánál működik a lámpa. Igen több mint egy perces piros fázis volt a főútvonalnak úgy, hogy a parkolóból senki nem jött ki. Logikus, mert vasárnap zárva van. Minek ilyenkor a lámpát üzemeltetni?
Csak kib@szásból? Csak mert megteheti a városi tanács VB szakigazgatási szerve? Aki meg is teszi, mert a növényevőkkel mindent meg lehet tenni.
matyas

In memoriam Göncz

Halottról jól vagy semmit

A rendszerváltás egyik elkaszálója

Köztársasági elnökünk-Árpi bácsi, aki a börtönben tanult angolul, amikor mások a börtönben még papírt,ceruzát sem kaptak és akit a rabtársai csak "patkány" jelzővel illettek. Az ismeretségi körében is aktívan dolgozó, „Patkány” fedőnéven működő hírhedt besúgó személyazonosságát államtitoknak nyilvánító iratot köztársasági elnökként személyesen ő írta alá.

Göncz az aki 91-ben az RMDSZ küldöttségnek, azt mondta, "... milyen jó, hogy trianon következtében nincsenek kisebbségeink

Megvétózta az MDF igazságtételi törvényjavaslatát: a kommunista rendszerek megtorlatlan bűneinek feltárásáról, a felelősök megbüntetéséről szóló törvényt.

Göncz a Horn-kormány alatt már sokkal kevésbé volt aktív: kevesebb parlamenti felszólalás, kevesebb visszaküldött törvény, több külföldi utazás jellemezte ezeket az éveket. A Horn-kormány döntéseit nem támadta olyan hévvel, mint az Antallét. Kritikusai szerint például érthetetlen, hogy nem emelt kifogást a Bokros-csomaggal szemben, néma maradt a Tocsik-botránynál, és nem kommentálta, amikor Horn hatpárti konszenzus nélkül nevezte ki a tévé elnökét.

te mocsok

te mocskos fideszes talpnyaló
ember volt nem mint ti,TÉBOLYODOTT AGYU BARMOK

Ember, na de milyen? Nektek

Ember, na de milyen?
Nektek a pufajkások, besúgók, tolvajok, kártevők voltak az emberek, nekem csak mocskok, legyen az fideszes vagy mszp-s bolsevik.

Szegény Göncz...

Még ki sem hűlt a holtteste!

Az egyik oldal máris utcát akar elnevezni róla. Azért ez talán korai, legalább legyen eltemetve.

A másik oldal meg hazaárulózza!

Ilyen sok év alatt, amennyit ő élt, ennyi rendszer alatt, ha valakinek gerince, véleménye volt és nem dugta homokba a fejét, valamikor csak kellett hazaárulónak lenni, vagy nem?

Nem ez a baj, hanem a mocskos rendszer. A rendszer, ami egyre-egyre mocskosabb.

A tisztességes emberek lassan már nem tudják, mihez is kellene igazodniuk.

Ha valakinek "elvei" vannak és egy darabig "viseli" azokat, egy-két évtized, azután a rendszer megváltozik. Megváltoztatják. Aki hitt a régiben, zsarolható lesz. Félreállítják vagy félrevonul.
Vagy látszólag felvállal valami mást, mert azt gondolja, így még mindig jobban jár a világ. Akkor a rendszer megint megváltozik. Még jobban zsarolják.
Pár ilyen "ciklus" , közben az ember megöregszik. Már nem is kellene semmit képviselni, de ha azt látja, hogy az újaknak még gondolatai sincsenek a tisztességről, az ember még próbálkozik.

Bárcsak más próbálná meg ugyanezt. Még egyszer!

444.hu a szélső ballib

444.hu a szélső ballib kuruc.info, csak annál szélsőségesebb, hazugabb. Az a durva amikor a libsik alulmúlják a nácikat.

A 444.hu többet hazudik,

A 444.hu többet hazudik, uszít mint bármelyik más szélsőséges kuruc féle médium, a magyarul beszélő libsik az emberiség legalja.

matyas képe

Ez a pasi.....

https://www.facebook.com/tiszatajonline/photos/a.335442436507447.145743.247563431962015/998348766883474/?type=1&comment_id=998998363485181&notif_t=like

.....nem tartozik a növényevőkhöz.

Tolvaj, megélhetési,

Tolvaj, megélhetési, élősködő ?

Imrém!

Régen jártál erre, mit szívtál?
Ebből nekem is küldhetnél.....!

(Annak ellenére, hogy a vasárnapi zárvatratás ügyében egyetértünk
s ez a barom magyar nép minden eltűr ettől a génhibás állattól!!)

Hogy ityeg a fityeg Bécs városában? Kómában van már
a sógor a meneköültektől, vagy csak itthon keverik
a szart ennyire, attól a pár ezer bevándorlótól?
A Tisza áradaásakor sem voltak ennyire pánikban, itthon!

Fején találtad a szöget ...,

már ami a városi tanács VB szakigazgatási szervét illeti! Látod itt felejtették azóta is
Sz. Aladárt, aki azt a rendszert is kinyalta, pedig azóta történtek dolgok ebben a városban, sőt még a bútorokat is lecserélték, de ő maradt ...! Talán tőle kellene megkérdezned, miért
működtetik zárva tartáskor a lápákat!? Jó a felvetésed!

Igazad van Imre, mint oly sokszor!

Az lehet, hogy Neked nem hiányzik ez az el....tt város, de nekem viszont hiányoznak a régi
elvándorolt keszthelyi barátaim, többek között Te is, aki köztük vagy!

matyas képe

lehet,

hogy rád is rád férne egy kiadós étkezési szokás változtatás?????????
Nem akarod megpróbálni esetleg a növényevésen kívül a vegyes kaját? Vagy esetleg a HÚS evést???

Válaszom az, hogy nem!

Maradok ott, ahol születtem és itt szeretnék meghalni is, mert ez az én HAZÁM!

Ott

vagyok otthon ahol jól érzem magam és ahol
jól élek! EBBEN és ITT, csak verd egyedül a farkad!
A magyarkodásoddal nem laksz jól!

Amig egy Politika azt hazudja a szemedbe, hogy 2/3-al
gyöztek miközben az ország lakosságának még csak a
negyedét sem tudhatják maguk mögött, hát komám ezt
a csontot rágd magad! Imre jól mondja! Ö sem jószántából
él Bécsben, de ma már nem jönne haza, csak azért legfeljebb
hogy megvegyen, hogy legyen valaki aki a csulát elpucolja....
Csak erre vagytok jók! Nagy az arcotok a hazafisággal, de
nincs a pucátokban vér, a munka meg büdös! Nyugaton egyhétig
nem birnátok a gyürödést

igy

igaz

Válaszom

Több évet dolgoztam nyugaton, ahol valójában dolgozni kellett, de ennek ellenére azt
tudom mondani természetesen nem megsértve senkit, akik külföldön kénytelenek a megélhetést
biztosítaniuk, hogy nekem akkor is Magyarország marad a HAZÁM, pedig lehetőségem lenne most
is kint dolgozni, de azt mondom takarodjon el az ebből az országból, akik ide züllesztették!

matyas képe

Haza?

Egy primitív kérdés. Mi a haza? Vagy más dimenzióban. Hol van a haza?
És akkor sorolhatod ahol a szociális biztonság, egészségügy, nyugdíj, korrekt bér, iskola, törvény előtti egyenlőség, igazságosság, demokrácia, stb, stb van.
Igen, és most kérdezz rá, ott ahol vagy, ott mindez meg van, mindez elérhető?
Igen barátom a válaszod a tiéd.
matyas
Ui. A világon nem a szegények jóllakatása a gond, mert az menne gyorsan, A probléma a gazdagok jól lakatása mert azzal soha sem leszel készen.

Mindenben egyetértek Veled!

Éppen ezért gyere HAZA, hogy mind ezt megvalósíthassuk, mert szükség van Rád is,
épp úgy, mint a többi kényszerből eltávozott honfitársunkra! Nélkületek elvész, illetve
nem hiteles kezekbe kerül Nemzetünk! Gondolom 1989-ben nem azért bontottad le a vörös
emlékművet a keszthelyi Főtéren, hogy utána elhagyd az országot, hanem azért, mert
akartad a változást! Értelmes okos, tehetséges ember vagy ahhoz, hogy nélkülözzünk ebből
a városból! Szükségünk van egyéniségekre és olyanokra, akik nem félnek kimondani az
igazságot és nem ijednek meg saját árnyékuktól! Várunk minden tenni akaró városunkat
szerető és eltávozott lakost, hogy szebbé élhetőbbé tegyük Keszthelyt!

Vasút állomás.

Ma voltam Keszthelyen a vasút állomáson. Az állomásépületét elnézegetve szerintem az így áll már több mint egy éve. Nem tudom, hogy mikor kezdték el a lerombolását, ill. mióta nem nyúltak hozzá, de szerintem egy éve ott nem történt semmi.
Egy normális városban!!!! Egy olyan városban ahol normális a város vezetése és normálisak a város polgárai meg lehet ezt csinálni, hogy egy ilyen exponált intézmény, mint a vasút állomás szarrá verve bekerítve több mint egy évig csak a gaz veri és semmi sem történik???? Egy normális városban egy vasút állomás épüéeteit fokozatosan újítják fel, igaz kellemetlenséggel, de végig funkcionális állapotban marad minden!!! Ez és az ilyen történetek miatt Keszthely egy élhetetlen város. Élhetetlen, mert a lakói ostoba, buta, -igaz jó szándékú-, de egyszerű növényevők. A város vezetése meg az a rafkós ragadozó falkácska, akik addig terelgetik a növényevőket, addig butítják őket központilag kiadott előreemésztett doktrinákkal, hogy azok mindent elhisznek, mindent jóváhagynak, sőt négyévente újra is választják őket.
matyas
Ui. Na látod barátom ez is egy adalék, amiért én Keszthelyre soha vissza nem megyek lakni. Maximum évente egyszer, nov 1.-én meglátogatom a halottaimat, megnézem az öreg Szt Miklós temető nevezetes sírjait aztán egy újabb évre elegem van belőle.

Nyugi max 3 hónap és minden kész lesz

Ha megnézed az állomáson a kihelyezett táblát, ott ki van írva, hogy átadás 2015 utolsó negyedév, az Amazonnál is az van kiírva.
Tehát max 3 hónap és kész az állomás és az Amazon is, biztos nem fognak késni, mert akkor hatalmas kötbért fizetnek a városnak.
Gondolom amikor hónapokat késtek az átadással a két balatonparti beruházásnál, buszállomásnál, főtérnél, elkerülő utaknál, akkor sok-sok millió kötbért fizettek a város kasszájába (vagy netalán valaki zsebébe?)

A vasút .....

... készen lesz????? Szerintem már készen van!!! És így is marad addig amíg a városka lakói maradnak olyan ostobán buták, mint amilyenek jelenleg. Abból a romhalmazból ami jelenleg a vasút állomás maradéka, használható épületegyüttest még a Betonút Rt. sem lenne képes építeni két év alatt.
Csak azt nem értem, hogy egy építkezésnek van egy ütemezése, amit folyamatosan ellenőrizni lehet. Itt ezt miért nem tették meg. Mi vezetett oda, hogy ez idáig fajulhat. Az én olvasatomban pont a város, a lakói és az idegenforgalom érdeke van magasról leszarva. A paragrafus, a szerződés meg a kötbér kurvára nem érdekel senkit. Itt Bécsben egy régi kertészet helyére csináltak egy JET kutat. Tavaly dec 2,-án kezdték a bontást, három hét alatt 21 nap múlva megnyították a kutat. Szerintem az itteniek nem jogászkodnak, hanem csak egyszerűen becsületesen dolgoznak. Na ez az ami MO-gon soha sem fog megtörténni.
matyas

Én meg nem értek egyet veletek!

Ha valaki próbált változást,"kierőszakolni" az nem "Ti" vagytok. Fogalmatok nincs a HAZA fogalmáról egyáltalán mit jelent itthon élni "boldogulni"!Mátyás rá fogsz jönni ki vagyok,épen eleget vitáztam veled is e portálon,persze mind hiába való volt. Ennyire elfelejteni(lenézni) múltunkat?!,nem csak a közelmúltat,hiszen ("Mi" már nem vagyunk gyerekek),sajnos eljár az idő és tényleg "növényevőkké" válunk. Matyi te nem csak "vörös" emlékművet bontottál,közben toltad a szekerét minden olyan embernek akitől valamit elsősorban "anyagi haszon"reméltél. Az egyéniségek itt élnek közöttünk rájuk van szüksége minden HAZÁJÁT szerető embernek. Élhetőbbé csak egyféle képen tehető "városunk" az elmúlt 25 évben bármilyen posztot betöltő személyt eltávolítjuk még a közélet közeléből is,természetesen elszámoltatjuk őket!

Ez a pátoszi

íi>hazaszeretet egy csökött, idjétmúlta felfújt kiszögelés!
A mai világban a nemzeti hovatartozásnak megszüntek a
jelentőségei! Én európai vagyok és világpolgár. Magam irányítom
életem és nem hagyok sem politikának, sem gazdaságnak teret,
hogy beleszóljon ebbe! Mindenki maga felel a saját nyomoráért!
Ha valahol nem tudok jól élni, odébb állok! Nem vagyok hajlandó
arra, hogy helyben harcoljak mások jólétéért! Mindig mások
profitáltak a lojalitásomból! Ezt megszüntettem! Egosita és
argessziv vagyok. (Nem fizikai értelemben.) Leszoktam a tipikus
magyar "dögöljön eg a szomszéd lova is" -ról! Egy célom van,
a családom és a saját jólétem, akár, mások kárára is!
Akit át lehet verni, azt át kell verni! Ezt tanította nekem
az új rendszer!

Amig az országban fiatal, munkaképes emberek rokkant nyugdijat kasziroznak,
miközben feketén dolgoznak, amig a hálapénz legális és amig az irgalmatlan
fekete munkát nem szüntetik meg, a minimálbérek mellett, s amíg nincs
hatékony vagyon ellenőrzés (hogy mit, honnan, miből?) addig én mindenkin
átgyalogolok, s ott fordulhat mindenki az árokba ahol akar!
Nulla a szociális érzékenységem.

Nulla az agyad ...

Egyik "gondolatoddal" agyonütöd a másik "gondolatodat", ha azt egyáltalán annak lehet
nevezni!

matyas képe

Tudod!

Az úgymond Hazafiságnak ez a formája egyszerűen ostobaság, ugyanis neked is csak egy életed van és ha neked mindegy, hogy azt hogyan éled le akkor tényleg csak egy ostoba növény evő vagy.

Az is ostobaság, hogy

Az is ostobaság, hogy valaki lelép, az ostoba növényevő egy formája az is.
Nem lelépni kell a problémák elől, vagy itthon maradni és beletörődni a dolgok állásába, hanem tenni kell ellene, mégis csak a birkák vannak többen nem az élősködők, a növényevőknek is van foga.

te csak egyszerüen

nem látod a dolgokat
leírsz egy ideát ami azt hiszed hazafias....nem az pusztába kiáltott szó
s természetesen küzdeni kell a mostani hatalom ellen..szavazz ennyi
máshogy nem megy...nincs demokrácia....sajnos a böszme tehenek mennek a kolomp utánn,értelem nincs
érdek van és sötétség

hehe

csak nem BIRKÁKAT akartál írni Matyi?

:-)))))))))))))))))))

NAGYON IS ÜL!!!!!

matyas képe

Igen.

BIRKÁk-kat és teheneket, meg kecskéket. Buta jámbor növényevőket.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel