Szocialista "erkölcsök"

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Olvasva "Keszthely segglyukát", ahogy egy vendég nevezi ezt a szennyportált, úgy gondoltam, én is idevetem gondolataimat, elvégre szabad ország. Ha szabad a Fideszt minden nap le-maffiázni ezen a szennyportálon,akkor már miért ne írnánk egy kicsit a szocialista erkölcsökről, amelyekről ilyenkor, kampányban, mélyen hallgatnak az érintettek. Mielőtt megijednek, hogy most megint azzal jövök, hogy hiszen a Mohácsi orvhalászkodott és konkrétan elítélték önbíráskodásért is, mégsem mondott le, mint akkor megválasztott polgármester, meg lehet nyugodni, nem őt fogom szidni. Az Isten, és a választók ugyanis többé nem fogják szegény rossz erkölcsű hülyét még egyszer komolyabb pozícióba engedni, és hát elégedjünk meg most ennyivel. Mohesz nem tényező.
Na de ki a tényező a baloldalon? Brunner Tibike, aki a mamája nélkül a saját nyálában megfulladna? Vagy Szermek Tibor, akiről SOHA MÉG nem hallottunk, és most sem nagyon sokat, és elég szívszorító, hogy szegény baloldali összefogás egy nyugdíjas rendőrt tudott csak találni, mint ideális képviselőjelöltet. De legalább ott volt egy történelmi pillanatban, és ezt ne vitassuk el tőle. 2006-ban lelkesen viperázta a kismamákat-nagymamákat a fővárosban, hát le a kalappal. Nem, ő sem lesz tényező, biztos vesztesnek indítja a baloldal, egyértelmű.
Simon Gáborról sem írok, aki elsikított 240 milliócska - Rudolf János bloggerünk szerint- aprópénzt, mert ez magáért beszél. De legalább van humorérzéke, ugyanis azt mondta, azért nem írta be az adóbevallásába, mert nem talált olyan rovatot... Édes.
Gyurcsányifletó nem létező erkölcsei az elkúrtukba, a kurva és böszme országban csodálatosan kiteljesedik. Támadja a paksi bővítést, bár néhány éve még magán cége akart rajta kereskedni. Nem kell hozzá fűzni semmit.
Na de..... most kiszabadult a börtönből Zuschlag János, a baloldal zsidózó, pályázati pénzek sikkasztója és máris ölelő karokkal várják az összefogásban. Nyolc év hat hónapot kapott a tolvaj (hatot ült), bár mindenki tudta, hogy neki ezt még megfizetik, hisz sok ember helyett ült a fiú okosan, tartva a száját. Most meg is térül neki, várta a BMW a börtön előtt, és le is nyilatkozták párttársai: "Nem bélyegezhetjük meg örökké!"
Jaj dehogy, véletlenül sem!
És hány szoci van, akik most várnak ítéletre: Juhász Ferenc, Fapál László,ésatöbbi.
Hiába, a kommunista erkölcsök kiütköznek az utódokon is, hát csak figyeljünk még!

Szopi van MaSZoPéknál!

Szegény MaSZoP!
Néhány napja még kormányváltásról álmodoztak, mára pedig a párton belüli acsarkodástól hangos a székház!
Ráadásul úgy tűnik, hogy az EP béli kollégáik sem akarják már annyira támogatni a magyar elvtársaikat. Az EP szocialista frakciójának osztrák vezetője elismerte a Fidesz nagyarányú győzelmét, illetve kijelentette, hogy tiszteletben tartják a magyar választópolgárok akaratát, sőt „dicséretesnek” nevezte, nagyarányú győzelmet. Semmi durci, semmi „csalásozás”. Már szerintük sem véletlen, hogy immáron másodszor nyer 2/3-al a Fidesz.
Az egyetlen, aki még mindig dühösen hőzöng, a pedofil hajlamairól is hírhedté vált Daniel KOHN Bendit, aki viszont fájdalom, de nyugdíjba vonul. Visszavonulva, majd Brazíliából támogatja majd, a magyarországi faj, akarom mondani elv-társait!
Nagyon úgy tűnik, hogy MaSZoP magukra marad. Itthon elfordulnak tőlük még a saját választóik is, odakint pedig már egyre kevesebben figyelnek majd oda rájuk, amikor mószerolni futnak Brüsszelbe!
Eközben, a szektATV stúdiójában, Kálmán Olgi és Lendvai Ildi arról álmodoztak egy picit, hogy mi lesz, ha az éhesés dühös proletárok tömegei, egyszerűen elsöprik, a Fideszt és „hűbéreseit”!
hi-hi
Ekkora bukta után, egy tisztességes pártvezetés, nem megdumálni akarja a vereséget, hanem lemond! Persze itt a kulcsszó a „tisztességes”!

Ui: Lesz, vagy nem rendpárti MaSZop? A vidéki szocialisták, már-már „Jobbik módra” látja, a vidéki közbiztonságot. Persze a fővárosi elefántcsonttoronyból ez másként látszik!

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS A CSÚCS!

Amikor Szanyi kapitányt megfogták, leégették......
Csak pislog és papagájként ismételgeti a kis mondatát, amikor szembe kell nézni azzal, akire pofázik!
Az alkesz gyökér jól beégett!
http://www.youtube.com/watch?v=cKIXCkTtGzQ

Most megfogták a Viktort!

Véééééégre, elvtársak!
Kálmán Olgi tévéje, végre "megfogta" a fidesz elnököt!
A nagy hír, amin most minden magára valamit adó baller rugózhat, hogy új hátizsákot szerzett be a miniszterelnök!
Végre! Ez már valami, nem? Hol van ezekhez képest a Simon bűnregény, vagy a csúfosan elbukott választás.
De honnan lehet a Viktornak új hátizsákja, ami nemhogy nem magyar, de szégyen gyalázat, a Brazil VB-t reklámozza. Még ilyent! És mindezt a VB évében? Már várom azt, hogy mikor jön a "Ja, a Viktor meg elmehet a VB-re, pedig úgy szétverte a magyar focit, hogy az idén nem is lehet ott a válogatottunk!" duma.
Szégyen, hogy új táskája van a miniszterelnöknek!

Tényleg ez a legfontosabb balleréknél?
Szerintem nyalogassátok a sebeiteket és tanuljatok a bukásotokból. A bronz is szépen csillog ám!

Halálra ítélt nemzet

Dögölj meg, ha nem vagy Fideszes?
https://www.youtube.com/watch?v=o16QwTdMUdo

Visszavonják a hevesi MSZP-elnök doktoriját

Visszavonja Sós Tamás doktori disszertációját az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az MSZP Heves megyei elnökének 2010-ben elkészíttetett 158 oldalas dolgozata szóról szóra egyező részeket tartalmaz mások korábbi tudományos munkájával. Sós Tamás forrásmegjelölés nélkül, szöveghűen másolt át a saját dolgozatába.

Rudolf János képe

Ennek mi köze a szocikhoz?

a Jobbik értelmiségi arca meg egy orosz kamuiskolából vásárolta a papírját (még saját maga sem tudja, hogy pontosan milyet), de a Fideszes CopiPali is még köztársasági elnökségig is elvitte..

Ennek tehát semmi köze egyik politikai párthoz se.. napjainkban szokásos jelenség!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Mi koze a szocikhoz?

A csalasi keszseg.

Smitpali le is mondott,

Smitpali le is mondott, ugyanezt a szoci megyei elnök nem tette még meg!

"Szocialista Erkölcsök"?

Értelmezhetetlen szóösszetétel!
Ez egy igazi oximoron!
;)

Csak egy kávét kérek!

Az MSZP-nél már elkezdődött az egymásra acsarkodás. Amíg Mesterházy, saját pozícióját szeretné megerősíteni a párton belül, addig egyre nő a tagságon belüli elégedetlenkedők száma, a választási bukás nyomán.
A PM és az E2014 elnöksége komplette lemondott.
Liberósok nem indulnak az EP választásokon (anyagi forrás, és szövetségesek hiányában).
A Milla feloszlik, tényleges tevékenység hiányában!

Mit is kívánhatnék magamnak?
Talán már csak egy kávét és egy kényelmes fotelt, ahonnét végig nézhetem a bal-libek végjátékát!

:-)))))

Az MSZP-nél már elkezdődött az egymásra acsarkodás.

Akkor most szepen hatradolunk a karosszekben, es jolesoen vegignezzuk ahogy felfaljak egymast. Mast ugysem tesznek.

De jó nekünk!

"Az öt leggyakoribb rákfajta a világon a tüdő-, a prosztata-, a vastagbél-, a gyomor- és a májrák. Szomorú tény, hogy Magyarország Európán belül a férfiak tekintetében az első, míg a nők esetében a második helyen áll a rák okozta halálozásban. Magyarországon évente közel 50 ezer rákos megbetegedést diagnosztizálnak, és csaknem 32 ezer beteg hal meg valamely daganat következtében."

De jó nekünk -2

Egy másik topicból:
"....nekem is bejött vendégem Vonyarcól tavaly nyáron egyik este családostól a kurvaúj-kurvaszép főtérre valami fos programra.

azt mondta, egyszer elég volt, a főtér 3/4-e cigánnyal volt tele.
és tele van a Rákóczi-tér, a Bem, a Pavsor, azt mondta ennyi elég volt Keszthelyből."

De jó nekünk -3

"A tavalyi adatokhoz képest jelentősen nőtt a halálos kimenetelű és a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek száma.
A rendőrség által gyűjtött előzetes adatok szerint 2014 első negyedévében 2996 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt, 11,58 százalékkal több, mint 2013 első három hónapjában (2685 baleset).

A halálos balesetek száma 2013 ugyanezen időszakához viszonyítva 27,36 százalékkal emelkedett (95-ről 121-re). Nőtt a súlyos és a könnyű sérüléses közúti közlekedési balesetek száma is, a súlyos sérüléses baleseteké 18 (753-ról 890-re), a könnyű sérüléseseké 8 százalékkal (1837-ről 1985-re).

Szintén nőtt az ittasan okozott balesetek száma: a 2013. első negyedévi 268-cal szemben 307 ember okozott személyi sérüléses közúti közlekedési balesetet szeszesital fogyasztása után."

Forrás: Vezess.hu 2014.04.15.

És mai is jó nekünk?- 4

'a teljes állami adósság 24 933 milliárd forintot tehetett ki az első negyedév végén, ami az ÁKK által használt 29 481 milliárd forintos idei GDP-re vetítve 84,6 százalékos GDP-arányos rátát eredményez. "

Forás: Mfor.hu2014.04.16.

"Igazi demokraták" fenyegették meg Schiffert!

Kálmán Olga szétakadt, amikor az LMP társelnöke "túlméretezett hisztinek" nevezte az emlékmű elleni balhét!
Azóta folyamatosan fenyegetik Schiffert, a magukat "nagy demokratának" tartó bal-libek!
""Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, 'aljas sunyi kis mocsoknak' nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek. Az idézetek nem a kuruc.info, hanem magukat demokratának tartó polgártársak Facebook-oldaláról valók. Az okos a saját, a buta a más kárán tanul, a gyűlöletcsoportok – úgy látszik – semmiből sem" – írja az LMP-s politikus, akinek közben Fodor Gábor is megüzente a Facebookon, hogy egy politikusnak többek között az is kötelessége, hogy szimbolikus ügyeket is képviseljen.
Kíváncsian várjuk, mikor fogják betiltani az LMP-t, vagy Schiffert elküldik-e auschwitzi tanulmányútra a szentséges holokauszt jelentőségének kisebbítése miatt..."

Olgika ars poétikája a egyszerű: "Aki ugyanis nincs velük, az ellenük van, azaz 'náci".
Ő már csak tudja! Ő "igazi demokrata". Azért is dolgozik a szektATVnél. Tudják, akik önkényesen eldöntik (hisz a "demokrácia" szerintük erről szól), hogy melyik párt szólalhat meg náluk!

Ui.:
Kedves Cenzor!
Mi a gondja, hogy törölgeti az írásokat?
1. Kálmán Olga rajongó?
2. A nyalikonportál is a szektATV "demokráciája" mentén működik?
3. Ennyire kellemetlen, ha az bal-lib oldalról derül ki, hogy valójában áldemokraták szövetségéről van szó?
4. Ez volna a demokratikus szólás és sajtószabadság, amit annyira féltettek?
5. Talán a nyalikonportál szerkesztősége is egyet ért a fenyegetőző "demokratákkal"?
6. Ennyire kínos az igazság, hogy csak a törölgetésekkel tudnak védekezni?

Lendvai Ildikó főcenzor

Lendvai Ildikó főcenzor asszony méltó tanítványa, a szocikról szóló bírálatokat rendszeresen szelektálja, ez az oldal a kettős mérce ékes bizonyítéka!

Mi a cenzor gondja?

Miért kérded, ha tudod? :-)
Szinte minden lehetséges okot felsoroltál, Jani Kálmán Olga iránti rajongása is betalált, persze ide tenném még a Cipő iránti rajongását is, csak a rend kedvéért.
Mivel Jani a választás óta agyban menstruál, így nézd el neki ezt a hisztit.
Majd elmúlik.
Szépen lassan, mint az mszp...
A jobbik majd bemenetel második erőként az EP-be, aztán elkezdhetjük végre lebontani az eu-t.

A szocikat rommá verték! Annyi nekik!

Még a Jobbik is lenyomta őket!
Komolytalan, bohóc banda!
:)

Büszke lehetsz!

Kik szavaznak a Fideszre?

"A legfideszesebb falu
A Somogy megyei Pálmajorban 211 szavazásra jogosult állampolgár volt a vasárnapi választáson, belőlük 101-en mentek el szavazni, és 101-en a Fidesz-KDNP jelöltjére, Móring József Attilára voksoltak - írja a Sonline nyomán az Index.
hirdetés

A Kaposvártól 20 kilométerre nyugatra fekvő Pálmajorban 359 ember él, 99 százalékuk cigány. A 2010-es statisztikák szerint az ország legszegényebb települése volt, az egy főre jutó jövedelem nem érte el a 33 ezer forintot."
Forrás: Heti Válasz

No és?

Mi a bajod a cigókkal?
Amikor a gárdisták vonultak a falvaikban, akkor sajnáltad őket. Amikor a szociknak húzták az X-et, egy pár debreceniért+egy körsó vizes sörért, akkor is szerettétek őket.
Most, hogy nem a baloldalra szavaztak, már csak másodosztályú állampolgárok?
Már nem szereted a cigókat, csak ha nektek hajtanak ilyen-olyan hasznot?
Csak halkan:
Ha cigányozol, semmivel sem vagy jobb, mint az általad utált "nácikok"!!!
Szóval, ha cigányozol, akkor náci vagy!

Lungo Drom

A cigány miért ne szavazna a cigányra?

Lásd Lungo Drom, Orbán Viktor

Örvendjetek és a turáni átok végleg beteljesedik.

Nyomjad náci!

Én annak "örvendek", hogy a te fajtádat még a cigányok is leszavazták!
Még nekik is kevesek vagytok!
Amúgy, tőlem cigányozhatod a Viktort, engem nem zavar. Soha nem rajongtam érte. Viszont a bal-libeket még jobban utálom!
Látod milyen bénák vagytok? Még a cigányokat sem tudtátok meggyőzni, pedig szerinted ők egyszerű népek. Inkább azon gyökölj, hogy mekkora zéró programotok volt, hogy a Viktorra szavaztak azok is, akik általában a baloldalra szoktak szavazni!

Szóval én leginkább annak "örvendek", hogy ti dúltok-fultok dühötökben és mindenkit gyaláztok, aki nem rátok szavazott! Ez a vesztesek totál tehetlensége! Én ennek örvendezek!
:)

Ui.: Szóval nyugottan nyomd a "cigány Viktor" dumádat, mert én soha nem fogom védeni. Azt majd talán egy fideszes Viktor hívő megteszi, ha akarja! Viszont, amint azt már írtam párszor, amíg "cigáányozol", addig te egy náci vagy!

Jobbik szavazóként nem védeném Viktort,

de egy apróságra felhívnám a szoci elvtársak figyelmét:

"A pesti folklór úgy emlegeti: a papa félig cigány, a mama félig zsidó. Egyik sem igaz."
Az idézet a zsidó Kende Péter: A Viktor c. könyvből való.

Tehát az elvtársaknak inkább azt ajánlanám, hogy a saját térfelükön söprögessenek és óvatosan cigányozzanak mert én tudok több díszpéldányt is a pártjukból:
Suchmann Tamás: félig cigány, félig zsidó származású.
Vagy ott van Teleki László (mszp cigány tagozat), Kolompár Orbán -cigány vagyok nem bűnöző- (épp sitten van).
Horváth Aladár (volt szadeszos jogvédő, jelenleg MCP elnök, vagy mi). Aztán -igaz a szadesz színeiben- Mohácsi Viktória, a hivatásos nemzetgyalázó. Vagy Fletó szóvivője Daróczi Dávid, aki rejtélyes módon meghalt.
Lendvai Ildikóról is hallani származásügyileg érdekes dolgokat...

Hát ennyit erről.

Jézusmária

Ti ilyen alapon osztályozzátok azokat az embereket akik a sorsaitokról dönthetnek? Ti tényleg teljesen debilek vagytok. Egy Kárpát medencében, ahol 1200 éve jönnek-mennek a népek, 150 évig voltak itt a törökök, 50 évig az oroszok. Nem beszélve a középkor szabados erkölcsiről, amikor mindenki, mindenkivel:)) Gondolkodjatok már. Egy intelligens cigány semmivel sem rosszabb, mint egy hülye Habsburg. Mindkettőből van példa. ov-t nem azért nem szeretjük, mert cigány, hanem azért, mert egy klottgatyás nincstelenből senkiből lett a "nép Ludas Matyija", aki a saját apjának akar bizonyítania a gyerekkori sérelmei miatt a mi pénzünkön. Tudást szerzett - a zsidók pénzéből - de intelligenciát sajnos nem, azt tanulni nem lehet, születni kell rá, jó géneknek kell keveredniük Czeizel szerint, de a cigány gén nem kizáró ok:))

Kizáró okok:

Nálam nem gén a valóban nem kizáró ok. Sokkal inkább az a pufajkás múlt, az ügynök múlt, a kulturális cenzor beosztás múlt, az alkoholizmus, a "reggel este, meg éjjel" hazudozás.
Mégis irányíthatták az országot ilyenek. Akkor miért ne szólalt meg a lelkiismeretetek?
Írod nem tetszik neked, hogy egy "egy klottgatyás nincstelenből senkiből" lehet valaki miniszterelnök. Az Apró családba benősülő, ezáltal újgazdaggá váló, ripacs miniszterelnökről mi a véleményed? Tudod, aki mindenhol ott van, ahol a holokausztozhat, de egy zsidóktól zabrált házban lakik, a Szemlőhegyi utcában. Aki köpködte a külhoni magyarokat, most meg nem érti, hogy miért szavaznak rá a külhoniak! Az rendben van?
És mi a véleményed arról a miniszterelnökről, aki egy terroralakulat tagja volt?
Vagy aki D-209-es ügynök fedőnéven szolgálta, a pártállamot! Szerinted ő milyen ember?

Szerintem, ehhez képest, klottgatyás nincstelennek lenni, egyenesen érdem! De a génekre visszatérve: Nem a jobboldal "cigányozza" a Viktort. Ezt gondolom még te is tudod! Szóval mi helyzet a génekkel? Mit is szerettél volna mondani?

kevered a szezont a farkaddal

Suchmann nem cigány, sőt, már csak nem is szoci.Ellenben Deutsh Tamásra ráillik a jellemzés.
Kolompár Orbán soha nem volt szoci, csakúgy, mint Horváth Aladár, Mohácsi Viktória, és Daróczi Dávid sem.

Ellenben volt egy szoci PM, úgy hívták, hogy Mohácsi József, aki rendbe tette, megszűntette a Hévízi úton a város szégyenfoltjának számító roma-telepet.

Amióta viszont Orbán köcsög-vezér Farkas Flórián és a LUNGO DROM segítségével kormányozza az országot, Keszthely züllik egyre lejjebb és lejjebb.

Csak a tények kedvéért.

Gyurcsány ismét hazudott, 2 milliós bírságra ítélte a bíróság!

Jogerősen pert nyert Széles Gábor, a a Magyar Hírlap és az Echo Tv tulajdonosa Gyurcsány Ferenc ellen – írja a Magyar Hírlap. Széles azért perelte be a DK elnökét, mert Gyurcsány egy októberi Facebook-bejegyzésében azt állította, hogy miniszterelnöksége idején Széles felkereste őt, azt kérve, hogy a lánya vagy a menye hadd kapja meg az Magyar Televízió kettes frekvenciáját.

Széles Gábor visszautasította a vádakat, személyiségi jogi pert indított, és kétmillió forintos kártérítés megfizetését kérte. Az ügyben február közepén tartott tárgyalást a Fővárosi Törvényszék, és a felperesi indítványt tartalmazó bírósági meghagyást küldött ki Gyurcsánynak. A lap szerint a meghagyást a bíróság most jogerőre emelte.

Széles Gábor jogi képviselője, Balsai Szabolcs szerint Gyurcsánynak a jogerős meghagyás alapján a jogerősítő végzés kézhez vételétől számított tizenöt napon belül levélben kell bocsánatot kérnie Széles Gábortól, és kamatokkal együtt ki kell fizetnie a kétmillió forint kártérítést.

A HÍR TV és a Fidesz folyamatosan hazudik, mi több manipulál

"Pert vesztett első fokon Budai Gyula Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökökkel szemben. Az ítélet nem jogerős.

Személyiségi jogi pert vesztett Budai Gyula Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökökkel szemben. A korábbi elszámoltatási kormánybiztosnak 300-300 ezer forintot kell fizetnie, és több országos sajtóorgánumban is bocsánatot kell kérnie a felperesektől.
Az évek óta húzódó jogvitában a Budapest Környéki Törvényszéknek arról kellett döntenie, hogy megsértette-e a volt szocialista miniszterelnökök jó hírnevét Budai Gyula, amikor egy 2010-es sajtótájékoztatón azt mondta: dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai és Gyurcsány is hamisan tanúskodott az ügyészség előtt."
--------------------
"Első fokon pert vesztett az Index ellen a Hír TV, amely azért perelte be a portált, mert egy cikkükben az szerepelt, hogy manipulált a Mesterházy Attila MSZP-elnök beszédéről készített felvétellel - írja a Cink.hu.

Ez volt az a beszéd, amely közben egy bekiabáló kötelet javasolt a jelenlegi kormány embereinek, és a Hír TV bejátszásából úgy fest, hogy az MSZP-elnök erre reagálva helyesel. Aztán több cikk született arról - sőt maga a Hír TV műsorvezetője is elismerte - , hogy babráltak a hangsávval, vagyis bár úgy állították be, mintha a Mesterházy hallotta volna a bekiabálást, de valójában azt egy távolabbi kamera mikrofonja rögzítette, amit aztán rámásoltak a Mesterházy-beszédbe.

A Cink szerint a Hír TV azzal érvelt, hogy amit csináltak - nevezetesen, hogy tudósításukban a szónoknál elhelyezett mikroport mikrofon hangját váltogatták az attól távolabb álló kamerájuk szféramikrofonja által felvett hanggal - az nem manipuláció. A bíróság viszont kimondta, hogy az, amit a tévé csinált, azt az újságíró tarthatja maipulációnak, a Hír TV pedig kénytelen tűrni az ilyen jellegű véleményeket."

Faszikám, egy a bökkenő,

Faszikám, egy a bökkenő, hogy ez nem jogerős ítélet, ergo ez még semmi.
Viszont a Gyurcsány haverodnál jogerősen állapították meg, hogy hazudott, habár régebben be is vallotta, hogy reggel-délben és éjjel is hazudott!
Szóval Te is hazudtál vörös droid!

Nincs bökkenő

A Sukkorói cikk 2012-es, azóta jogerős lett az ítélet.

De ami bírósági ítélet nélkül is egyértelmű, és amit Obán-köcsögvezéred csontig nyalásod közepette sem cáfol:

"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" – kommentálta a miniszterelnök, hogy az Origón megjelent, a Wikileaksről kiszivárgott állítólagos amerikai diplomáciai táviratok egyike szerint korábban arról beszélt diplomatáknak: a kampányban "hagyják figyelmen kívül", amit mond.

(Most ez nem "hazudok, mint a vízfolyás?" - baszod!)

eltünt a Zsófi kutyus

remélem megjött aza esze és valami nemzeti rendezvényen fényesitgeti azt a cukor kis seggét

Nem tűntem el,

de örülök, hogy hiányoztam. Hétfőtől ismét kétharmad, ne aggódj, lesz belőlünk elég!

És egy kampányzáró, összefoglaló klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=C5L-zC9yu0g#t=149

Az utolsó nagy "ÖSSZELOPÁS" buli!

:-)))))

Ez sokkal életszerűbb!

https://www.youtube.com/watch?v=cDqTcen_4HM

Szerintem, majd vasárnap eldől!

Vasárnap kiderül mi az életszerűbb a választók szerint!
Kellemes dühöngést, minden "KORMÁNYVÁLTÓNAK ÉS SZAVAZÓIKNAK" vasárnapra!
:-))))

"Hó-óóó AFRIKAAAAAA....."
hi-hi-ha-ha-hu-hu-hö-hö-bru-ha-ha........
:-)

ez

király, küldöm is tovább!!!

Mesterházy helyettesének 5 számlája volt 600 millió értékben

Simon Gábornak a szombaton nyilvánosságra került újabb, salzburgi számlája mellett, egy grazi és egy zürichi bankszámlája is volt a nyomozó hatóságok szerint. Akárhogy is számoljuk, az éhségmenet vezetőjének ez már az ötödik eltitkolt bankszámlája. Mesebeli pénzösszegekkel játszadozott Mesterházy helyettese.
Simonnak a salzburgi Bankhaus Spänglernél, a grazi Bankhaus Krentschkernél és a zürichi UBS AG Banknál is voltak számlái, amelyeken nagy összegű, esetenként akár az egymillió eurót is elérő készpénzes be- és kifizetéseket bonyolított le.

Simon Gábor nevére szóló számlát 2008. január 28-án nyitottak meg a salzburgi Bankhaus Spänglernél. A pénzforgalmi bizonylatok tanúsága szerint Mesterházy Attila MSZP-elnök volt helyettese ezen a számlán gyakori és nagy összegekre rúgó tranzakciókat hajtott végre. 2011. április 4-én például a számla egyenlege 762 346 euró (körülbelül 230 millió forint volt). A számla forgalma a 2008 és 2010 közötti időszakban volt a legsűrűbb.

az ugyancsak osztrák Bankhaus Krentschker grazi kirendeltségénél is vezetett bank- és értékpapírszámlát. A bekért és lefoglalt banki dokumentáció szerint az MSZP volt elnökhelyettese itt is nagy összegű pénzforgalmat bonyolított le, jellemzően szintén készpénzes be- és kifizetésekkel, amelyek esetenként több százezer eurót tettek ki.

Simonnak volt számlája a zürichi UBS AG Banknál is, a hatóságok az ehhez kapcsolódó dokumentációt is beszerezték. Ezen a számlán 2011. március 30-án az egyenlegközlő bizonylat alapján 347 068 euró volt. A bizonyítékok alapján az is megállapítható, hogy ennél a pénzintézetnél Simon Gábor egy széfet is bérelt.

Az MSZP volt elnökhelyettese 2008 januárjában nyitott Ausztriában (az Index információi szerint a Volksbanknál) számlákat, és ezeken 2008. január 28-án és 2009. április 10-én 575 000 eurót és 162 954 dollárt helyezett el. A betétszámla egyenlege 2013. október 16-án 770 000 eurót mutatott.

Simon Gábor a budapesti Magnet Bankban nyitott számlát, amelyen egy ismerősén keresztül helyeztetett el 75 millió forintnak megfelelő devizát Gabriel Derdák névre kiállított bissau-guineai útlevele segítségével.

Folytatódik a „szocialista bűnregény” ez már a harmadik nagy összegű titkos bankszámla, amit találtak, melyeken több mint 600 millió forintot tartottak.

Hajrá vörös droidok, ez kell nektek, még a szart is kilopják az alsógatyátokból!

Van egy nagy különbség

fideszes szócsőkém!

Simon már rég nem tagja a maszopnak, ők legalább 2 napon belül kipaterolták Simont.
No de mi van azzal a fideszes Simonnal, aki ellen 4-5 éve nyomoz(gat) a Szabolcs megyei Ügyészség, ám a Fidesz nem paterolta ki, és a parlamentben sem sikerült a mentelmi jogát felfüggesztetni.
És mi van a fideszes Papcsákkal, akit 100 millióval korrumpáltak meg helyi vállalkozók, és mi van a fideszes Rogánnal, aki naponta kétszer javítgatja 300 milliós vagyon-bevallását.

A különbség az, hogy a maszop nem tartja meg a bűnözőket, a Fidesz viszont igen.

Gondolhatod, hogy eszem ágában sincs a volt maszopos Simont védeni. De Te miért véded a jelenleg is fideszes bűnözőket?

et csak te hazudozod

a kis hamis simon meg kaptárban gondolkodik azon hogy akkor most egyedül vigye a balhét vagy feldurrantsa a gazdáit is. Szegény atis meg feco nem alhatnak nyugodtan :)

Kúria: Nem lehet kihagyni a Jobbikot

Törvényt sértett az ATV és Népszabadság, majd hazudott a Kúrián!

Sérti a választási eljárásról szóló törvény esélyegyenlőséggel és jóhiszeműséggel, rendeltetésszerű joggyakorlással kapcsolatos alapelveit, hogy az ATV és a Népszabadság kizárta a közösen meghirdetett választási szakpolitikai vitafórumból a Jobbikot, mondta ki a Kúria kedden nyilvánosságra hozott határozataiban.

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság korábbi határozatát, és lényegében megállapította, hogy a fórumot szervező két szerkesztőség önkényesen válogatott az országos listát állító jelölőszervezetek közül, kiválasztott hármat, a Jobbikot pedig kizárta, pedig azonos esélyt kellett volna biztosítania az országos pártlistát állító jelölőszervezeteknek.

A Nemzeti Választási Bizottság döntését megtámadta a Népszabadság, ezért került az ügy a Kúria elé. A Népszabadság hiába próbált a szerkesztői szabadsággal mint a sajtószabadság részével érvelni, és hiába hivatkozott arra, hogy a Jobbikot nem tartja demokratikus erőnek, amit a Kúria valótlanságnak állapított meg!

ATV:

Háááát, őőőőő, izééé!
Mi demokraták vagyunk! Mi mindenkit egyaránt meghallgatunk, mert a kiegyensúlyozott média a legfontosabb! <=> Nálunk nincs helye a gyűlölködő Jobbiknak! Mert azok "szemétnyilasmocskosnácihorthyfasisztapártszolgálatosantiszemitafajgyűlölőantidemokratikusirredentaaljasordaseszméjűbribékcsürhe...", akikkel mi, igazán nagy demokraták, soha sem állunk szóba!

Na, kérem! Ez a híres, hírhedt baloldali sajtószabadság, illetve a kiegyensúlyozott média tevékenység! És még ők nyüszítettek a sajtószabadság miatt? he-he

Ja és ahhoz mit szóltok:

Mesterházy kecskét ajánlott fel szexuális célra a Fideszeseknek. Komoly ember, nem? Asszem, ezt a választást már többszörösen elkúrták -hogy idézzem Fletót -, de azért még mindig tudnak mélységeket mutatni nekünk!
;)

Hú de hülye

Hú de hülye vagy,Zsófi,

Zsófi, 2014, március 10 - 21:17
inkább kussoltál volna bmeg.

Nyugtával dícsérd a

Nyugtával dícsérd a napot. Lásd: ROGÁN, PAPCSÁK, TRAFIK-MUTYI, KÖZTÉVÉ 500 MILLÁS MUTYIJA, EZ KELL NEKED?
Sajnállak! A fülkeforradalom majd téged is felfal....
És ot fogsz sírni, ahol senki sem lát.

Kulcsár-Princz 45-32

Kulcsár-Princz 45-32 milliárd, szdsz autópálya építések(Európa legdrágább autópályája) 100 milliárdos lenyúlások, még Medgyónak is mennie kellett, mikor megemlítette.
Húzzunk bele vörös droidok!
Az állami vagyon 67%-nak privatizálása,több ezer milliárd elmutyizása a haveroknak!
Energiaszektor apró pénzért elmutyizása, garantált bevétellel!

És ehhez mit szólsz Fidesz droid?

"Nagyot tévedett, aki eddig azt hitte, hogy Magyarországon drágán épülnek a sztrádák, mert egy most induló, nem egészen 29 km-es autópálya-szakasz építése mintegy 110 milliárd forintba kerül majd. A 2016-ig megépülő, Abony és Fegyvernek közötti szakaszt három építő jegyzi – köztük ott a Közgép, de a korábban épp a Fidesz által sokat szapult három nagy sztrádaépítő cég is. A miniszter szerint az ugyan felfelé húzhatta az árakat, hogy a projekthez az utolsó pillanatban hívják le az uniós támogatást, de Némethné szerint az M4-es projektjén nincs mit vizsgálni."
Forrás: Napi Gazdaság

Újabb osztrák bankszámlát talátak,

ami Simon Gábor nevén van. Azt mondja, ő csak vagyonkezelő volt. Mesterházy Attila meg - amikor felteszik neki a kérdést, hogy mit tud róla - visszakérdez, hogy van más kérdés? Nem, most ez a kérdés: van-e köze Mesterházynak Simon bankszámláihoz??? Ha nincs mit titkolni, miért nem válaszol?

És Te mit tudsz

a barátnőd bankszámlájáról? Vagy ő mit tud a Tiédről?
Gondolom és remélem semmit, de ha igen, az kurva nagy baj Zsófikám!

A különbség azonban az, hogy TI barátnők vagytok, Mesterházy és Simon meg nem voltak barátok, tehát még annyi közük sem lenne egymás bankszámláihoz, mint Nektek.

Gondolkodjál Drágám, mert így igen szőke nősre sikeredtél, bár lehet, hogy az is vagy.

Winnetu Kozlovszky

Kiakadtak a szocikra a magyar zenészek - lopnak a szocik

Megismételte kilenc évvel ezelőtti húzását az MSZP. A szocialisták 2005-ben már kiadták A buli színe című válogatáslemezt. Most viszont nem CD-vel, hanem Youtube-összeállítással próbálják megnyerni a fiatalokat. A döntés persze érthető, így ugyanis egyetlen fillérbe sem kerül. Az már más kérdés, mit szólnak az alkotók, hogy a zenéjüket politikai célokra használják fel. Az egyik nagy hazai sláger is helyet kapott a listán, az Anima Sound System Crossroads című dala.
Prieger Zsoltot, a zenekar alapítóját meglepte a hívásunk. Mint elmondta: ők nem hallottak arról, hogy felhasználták a zenéjüket. A zenekart nem kereste meg az MSZP. – Soha nem adtunk dalokat pártoknak, nem léptünk fel kampányrendezvényeken. Nagyon nem örülök, ha a mi zenénket akarják felhasználni. Megtesszük a szükséges lépéseket, mert ez pofátlanság – tette hozzá a zenész.

A tavalyi nyár slágere volt Puskás Peti zenekarának, a Biebersnek a Sorry, azaz Sajnálom című dala: – Ami a Youtube-on fent van, azzal nem nagyon tudunk mit kezdeni. Annyit azért hozzátennék, hogy sem a szám, sem a zenekar nem képvisel politikai üzenetet.

Megkerestük az MSZP-t is, hogy megtudjuk, kik és mi alapján válogatták össze a zenéket: – A fiatal párttagok állították össze a listát, a mai fiatalság ízlését tükrözi a válogatás. Egyébként nincs jogi következménye, hiszen a Youtube-ról van szó, így nem volt szükség a zenekarok hozzájárulására – mondta Budai Bernadett, az MSZP szóvivője.

Összesen 34 dal kapott helyet a listán. Pharell Happy (Boldogság) száma kissé elcsépelt, a Milky Chance Stolen Dance (Lopott tánc) című slágere pedig Gyurcsány miatt nyer új értelmet. A legfurább választás azonban a Killing In The Name, azaz Ölni a nevében című rockdal a Rage Against The Machine-től. Budai Bernadett szerint azonban nem kell szó szerint érteni ezeket a címeket.

LOPNI, LOPNI, LOPNI....

Az MSZP mást nem tud, mindenhol csak lopnak, hazudnak, benne van a vérükben, nem tudnak és nem is akarnak leszokni róla.

LOPNI, LOPNI, LOPNI.... A

LOPNI, LOPNI, LOPNI....

A FIDESZ mást nem tud, mindenhol csak lopnak, hazudnak, benne van a vérükben, nem tudnak és nem is akarnak leszokni

fáj mi ?

Simon Gábornak a szombaton nyilvánosságra került újabb, salzburgi számlája mellett, egy grazi és egy zürichi bankszámlája is volt a nyomozó hatóságok szerint. Akárhogy is számoljuk, az éhségmenet vezetőjének ez már az ötödik eltitkolt bankszámlája. Mesebeli pénzösszegekkel játszadozott Mesterházy helyettese.
Simonnak a salzburgi Bankhaus Spänglernél, a grazi Bankhaus Krentschkernél és a zürichi UBS AG Banknál is voltak számlái, amelyeken nagy összegű, esetenként akár az egymillió eurót is elérő készpénzes be- és kifizetéseket bonyolított le.

Simon Gábor nevére szóló számlát 2008. január 28-án nyitottak meg a salzburgi Bankhaus Spänglernél. A pénzforgalmi bizonylatok tanúsága szerint Mesterházy Attila MSZP-elnök volt helyettese ezen a számlán gyakori és nagy összegekre rúgó tranzakciókat hajtott végre. 2011. április 4-én például a számla egyenlege 762 346 euró (körülbelül 230 millió forint volt). A számla forgalma a 2008 és 2010 közötti időszakban volt a legsűrűbb.

az ugyancsak osztrák Bankhaus Krentschker grazi kirendeltségénél is vezetett bank- és értékpapírszámlát. A bekért és lefoglalt banki dokumentáció szerint az MSZP volt elnökhelyettese itt is nagy összegű pénzforgalmat bonyolított le, jellemzően szintén készpénzes be- és kifizetésekkel, amelyek esetenként több százezer eurót tettek ki.

Simonnak volt számlája a zürichi UBS AG Banknál is, a hatóságok az ehhez kapcsolódó dokumentációt is beszerezték. Ezen a számlán 2011. március 30-án az egyenlegközlő bizonylat alapján 347 068 euró volt. A bizonyítékok alapján az is megállapítható, hogy ennél a pénzintézetnél Simon Gábor egy széfet is bérelt.

Az MSZP volt elnökhelyettese 2008 januárjában nyitott Ausztriában (az Index információi szerint a Volksbanknál) számlákat, és ezeken 2008. január 28-án és 2009. április 10-én 575 000 eurót és 162 954 dollárt helyezett el. A betétszámla egyenlege 2013. október 16-án 770 000 eurót mutatott.

Simon Gábor a budapesti Magnet Bankban nyitott számlát, amelyen egy ismerősén keresztül helyeztetett el 75 millió forintnak megfelelő devizát Gabriel Derdák névre kiállított bissau-guineai útlevele segítségével.

Folytatódik a „szocialista bűnregény” ez már a harmadik nagy összegű titkos bankszámla, amit találtak, melyeken több mint 600 millió forintot tartottak.

Hajrá vörös droidok, ez kell nektek, még a szart is kilopják az alsógatyátokból!

Kisújból szopás, tudatos félrtetájékoztatással?

"Simon Gábor a budapesti Magnet Bankban nyitott számlát, amelyen egy ismerősén keresztül helyeztetett el 75 millió forintnak megfelelő devizát Gabriel Derdák névre kiállított bissau-guineai útlevele segítségével."

Simon ügyvédje cáfolta a hírt, az ügyészség szerint ők sem mondtak ilyent!
Az sem biztos, hogy egyáltalán volt útlevele Simonnak. Az Unióba ugyanis elég a személyi igazolvány!

Narancsköd

http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/04/01/simon-vedoje-provokaciorol-fedotortenetekrol/

Ismétlés a tudás anyja?

fideszes szócsőkém!

Simon már rég nem tagja a maszopnak, ők legalább 2 napon belül kipaterolták Simont.
No de mi van azzal a fideszes Simonnal, aki ellen 4-5 éve nyomoz(gat) a Szabolcs megyei Ügyészség, ám a Fidesz nem paterolta ki, és a parlamentben sem sikerült a mentelmi jogát felfüggesztetni.
És mi van a fideszes Papcsákkal, akit 100 millióval korrumpáltak meg helyi vállalkozók, és mi van a fideszes Rogánnal, aki naponta kétszer javítgatja 300 milliós vagyon-bevallását.

A különbség az, hogy a maszop nem tartja meg a bűnözőket, a Fidesz viszont igen.

Gondolhatod, hogy eszem ágában sincs a volt maszopos Simont védeni. De Te miért véded a jelenleg is fideszes bűnözőket

Zsófi! Oszt ma a Nagy

Zsófi! Oszt ma a Nagy Május Elsejei felvonulásra mész-e? Igazi balos ünnep lesz, békamenetnek álcázva..

te kevés vagy ehhez a Zsófihoz barátom

minek kötekedsz? Szorongasd a tökeidet mint bányász a hűségpénzt az nem lesz ennyire égő.Nincs neked ehhez elég eszed te paraszt.

Sajnos nem!

Nem érek rá, pedig hidd el, ott a szívem. De dolgom van, számolgatom össze a hazugságaitokat, és félek, nem végzek egész nap!
De ne aggódj, lesznek elegen rajtam kívül is! Ahogy április 6-án is.

Viszont nem hasonlít a ti május 1-i felvonulásaitokhoz, hidd el. A békemenent Fidesz-összetartás, jó hangulat, mert igazán felemelő 400-500 ezer emberrel egy plattformon lenni, és egyet akarni. Ezt ti nem tudhatjátok. Ja, és itt nem szoktak viperázni, szemet kilőni, mint a ti időtökben. És mi nem sunnyogunk, mint ahogy ti teszitek, mert ti ugye elkúrtátok, nektek ez egy böszme ország, és ti hazudtok reggel, délben meg este. Azért ezzel szar lehet azonosulni. Sajnállak. Mi büszkék vagyunk, és mi kormányzásra készülünk. Ti meg igazából csak a köldökötöket nézitek, szégyenlitek vezetőiteket (már aki még szabadlábon van), és kétségbeesetten gyűlölködtök.
Mi mások vagyunk. Mi jól érezzük magunkat. És mi többen vagyunk. De nem vagyunk kirekesztők, neked is szabad a FIDESZ-re szavaznod április 6-án, szeretettel várunk!

2002-2 millió, 2014-400 ezer

2002-ben a "baszkizós" szépfiú Rákay Philip - hű de magyar? -, az harsogta, hogy 2 millió fideszes özönlötte el a Kossuth teret.
Idén, saját bevallásotok szerint 400 ezren voltatok.
Jó, legyen 300 ezer. De annak fele határon túli magyar, 1/5-e meg lengyel volt.
A többiek inkább nem kértek a 27 %-os ÁFÁ-ból. A trafikmutyiból. A földmutyiból.A Felcsúti magánstadionból.A Pökhendiségből. A magánnyugdíj-pénztár ellopásából.

2002-ben a 2 millióval is buktatok.

Szerinted?

Asztaaaaaaaa!

Te nagyon tudsz ám számolni! Gratula!
Most azt kéne kiszámolni, hogy vasárnap mennyien voltak az összeomlás/összefosás/összebújás/összejátszás stb. gyűlésén!
A szektATV szerint akár 50 000(!) ember is lehetett az opera előtt!
Hmmmm! Akárhogy is nézem, az még az általad kiszámolt 300 000-hez képest is gyíkfing!
Viszont most számoljuk ki azt, hogy az állítólagos 50 000-ből, mennyi volt a DK-s, az MSZP-s, az E2014-s, a liberális stb! Elég szórt a kép! Nálatok, 5 szervezet sem tudott megmozgatni 50 000 embernél többet!
Az már csak hab volt a tortán, amikor valamelyik nagyreményű kormányváltó szónokod, azt hirdette ki a színpadról, hogy a tömeg már túl lóg az Oktogonon! A szektATV ugyan nem, de más csatornák mutatták az említett teret! ha-ha-ha-ha
Annyira "lógott túl a tömeg", hogy a Teréz körúti villamos zavartalanul járt-kelt.
400 méter! Ennyi az Opera és az Oktogon közti táv. Még ennyit sem tudtatok kitölteni!
Úgyhogy, lehet itt farigcsálni a szombati 500 000-es számot, attól még igaz, hogy ott a létszám, minimum 8-9-szeres volt!
A határon túli magyarral kapcsolatban:
Azon elgondolkodtál, hogy a ti buliaitokra miért nem mennek el? Azért, mert Gyurcsány vezéretek, ezt is szépen elqrta! Nem kicsit, nagyon!
Ki mondta nektek, hogy rúgjatok beléjük a kettős állampolgárság szavazáskor? Ezt csakis magatoknak köszönhetitek. Lehet szidni a kinti magyarokat, de a ti saját hibátokból fordultak ellenetek! Gyurcsány még mindig büszke az akkori kijelentéseire, döntéseire ez ügyben. Nála tessék reklamálni, hogy szavazathátrányba kerültetek miatta! Ez nagyon nem a jobboldali pártok hibája, hanem a ti balfaszságotok! Kár ezen rugóznod, mert ezt Fletó mester intézte nektek!
Ám, ha nektek Fletó kell, akkor NESZTEK! MOST ÖLELGESSÉTEK!
:-))))

Milyen "összeszedett"

Milyen "összeszedett" magasztos gondolatok. ZSÓFIKA!
Csak még mindig titkolod a neved,ne szégyelld. Vagy pedig félsz? kitől? miért?

Titkolja a nevét? Miért

Titkolja a nevét? Miért neked vendég a neved? Te miért nem írod ki! Idióta!

//Te miért nem írod ki!

//Te miért nem írod ki! Idióta!//
Én nem titkolom hanem egyenesen kitiltottak,ilyen Zsófikák meg bármit írhatnak.
Ki is itt az IDIÓTA??

nekem ehhez mi közöm?

Ahhoz hogy téged letiltottak, nekem mi közöm??? Szidd az admint, vagy Rudolfot, de ne engem. Zsófika beírhat bármit igen, mert nem rágalmaz, nem követ el törtvényelenséget.
Tanulj a nagyoktól, kicsit vedd lazábban, aztán akkor téged se tiltanak le. De ne sírj azért, olyan túl sokat nem vesztesz, ha nem a Helikonportálon tudsz önmegvalósítani...

Ezt te mondod nekem,

ezt te mondod nekem, aki Vendég néven van bejelentkezve? Ha-ha-ha.

Napi szoci botrány:

Kunhalmi Ágnes "oktatáspolitikus" két diplomát hazudott magáénak - egy sincs neki
Mint kiderült, nemhogy nem pedagógus, de még csak nem is diplomás az MSZP jelöltje.

Gratulálunk, csak így tovább elvtársak! Jó sok csalót a pártba, ti ettől lesztek hitelesek! :-P

A legértelmesebb jobbikos (nem egy sűrű mezőnyben...)

Volner munkabírása egyébként egészen kivételes lehet, 2010 óta 207 indítvány nyújtott be, és 545 felszólalása volt. Ezzel ő az egyik legaktívabb parlamenti képviselő. És még ezen felül egy ilyen kemény sulit is ki tudott járni.

Egy kamuegyetemnél meg aztán tényleg mindegy hogy Volner összekeveri még azt is hogy most akkor közgazdaságból vagy marketingből doktorált.
Biztos meglepődött, hogy nem ugyanaz a kettő.. :P

http://444.hu/2014/03/28/a-jobbikos-volner-janosnak-van-diplomaja-csak-epp-a-vilag-egyik-legviccesebb-egyetemen-szerezte/

Hogy is volt?

Gyurcsány diploma munkája? A sógija segített neki, vagy csak simán ellopta? Ugye nem?
Sós elvtárs? Szintén zenész? Plagi dokik?
Martin Schulz miről is írta a a diplomamunkáját? Hányasra is érettségizett?
Kérlek segíts!
:-P

Smitt

csökött agyú Pali bácsi diploma-hazugságán is kibuktál?
Kunhalmi azért mégsem köztársasági elnök.

Ő lemondott!

Mert önkritikus ember nem is tehet mást!
Te meg akkor tapsikáltál!
Most meg másra mutogatsz? Most is tapsolj Kunhalmi visszaléptetése/visszalépése mellett is! Jaaaaaaaaaa, hogy a ti kutyátok kölke az más?

A pécsi elvtársad (Sós Tomika) plagizált doktoriával kapcsolatban van már valami új fejlemény?
;-)))))

Kunhalmi

Kunhalmi épp most szeretné elnyerni a választók bizalmát. Nem kell ködösíteni, terelni. Most Kunhalmi a téma, ő van ringben. Tűrjed bazeg. Vagy vissza lehet léptetni, és akkor lehet mutogatni a Fideszre, meg Smitt Pálozni. De egyelőre Kunhalmi Ildikó vigyorog az óriásplakátokon és nem más.
De ha már így összeakadtunk: aztán hogy volt a Gyurcsányi Fletó szakdolgozatával? Megtalálta már azóta amit a sógoráról másolt? Hi-hi-hi.

Nekem mindegy ki lesz

Nekem mindegy ki lesz Keszthely és körzetében, bárkire rászavazok(legyen az náci, bolsevik vagy tolvaj)aki ezt az idióta RJ-t bezáratja a diliházba!, ezzel már sokat nyerne a város, hogy ezt az uszító, szarkeverő, beteg embert eltünteti.

Egyetértek!

Egyetértek!

Rudolf János képe

Mi a több?

- Zuschlag 60milliója, vagy az éves 600 milliárd forgalmú trafikmutyi?
- Simon 240 milliója, vagy az Ángyán által feltárt ismét sokszázmilliárdos értékű földmutyi?
- Következő lebukó pár milliós pitiszoci vagy a NAV igazgatók védelmét élvező cukoráfa csalók?
stb..
stb..

Olyan hülyék vagytok mikor aprópénzen felpörögtök miközben a lényeget meg észre sem veszitek..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Aprópénz, mi?

Nem hülye itt senki. Csak az, aki aprópénznek nevezi a 240 milliót. Tedd hozzá légyszíves az afriakai útleveleket is, és az összes többit. Zuschlag maga mondja a könyvében: ő csak a jéghegy csúcsa volt!!!!! Tehát nem piti szocik buknak itt le Rudolf, hanem hatalmas nagy csaló, köztörvényes bűnözők.
Amiket te meg a Fideszre dobálsz, demagóg baromságok, egy sem állja meg a helyét. Majd ha hozod a bírósági határozatot, oké? akkor lehet itt pofázni, meg hülyézni mindenkit. Te erkölcscsősz.... mi a lakcímed? Miért bújkálsz? Csak nem azért mert neked is takargatni valód van? Hogyan papolhat egy ilyen senkiházi itt erkölcsről, mint TE???

Az igaz,hogy nem hülye itt

Az igaz,hogy nem hülye itt senki,csak te vagy az!Nem szégyelled magad,ilyen baromságokat le mersz írni.Utálom a Janit,de ez már tényleg sok!

Mi a több? Az szdsz

Mi a több?

Az szdsz autópálya építése, ahol 100 milliárdokat mutyiztak el, még Medgyót is eltávolították, amikor pedzegette.
MSZP postabank ügye 30 milliárd
MSZP Kulcsár ügye 43 milliárd
AZ MSZP az állami vagyon 67%-t privatizálta, legtöbbször áron alul a hevroknak, az energiaszektort garantált nyereséggel mutyizta el, több ezer milliárdos lenyúlások a privatizációkor.
Ezekhez képest a fidesz kisóvódás!

Olyan hülyék vagytok mikor aprópénzen felpörögtök miközben a lényeget meg észre sem veszitek...

Csak hát, ha az MSZP tízszeresét lopja el a rendben van!

Rudolf János képe

Látom nem érted

a szociknál 1-1 magányos ürge lop (aki így persze időről időre lebukik)
a fidesznél már olyan a szisztéma, hogy az egész banda komplette lop (itt már nem bukik le senki)
a náciknál meg majd úgy lesz, hogy lopni sem lopnak mert eleve minden a sajátjuk lesz

De mindez neked biztosan nagyon bonyolult..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

ZJ magányos elkövető lett volna???Nonono

a SIMON MAGÁNYOS?? ugyan már

Pl a trafikmutyiban az

Pl a trafikmutyiban az ország ÖSSZES fideszes képviselője részt vett. Erről szól pl a szekszárdi hangfelvétel ahol a városi képviselők osztják el a trafikokat.
Ez mit jelent?
Csak azt. ha betartanánk a joganyagot, akkor az ország ÖSSZES fideszes országgyűlési képviselőjét, és az ország ÖSSZES fideszes önkormányzati képviselőjét EGYSZERRE le kellene tartóztatni.
Persze csak akkor, ha betartanánk az irott jogszabályokat.

Mindezzel ellentétesen Simon vagy Zushlag ügyeiről szinte kizárt, hogy Tolnában, vagy Zalában esetleg Borsodban bárki is tudott volna.

De a földmutyi ugyanilyen.

RJ

Komolyan ott tartunk, hogy azon vitatkoztok, az MSZP vagy a

FIDESZ lopott-e eddig többet? Hát ez szégyen! Mindkettő lopott és ezek már tények, teljesen mindegy, hogy melyik lopott többet! Itt tartunk a választások előtt? A lényeg az, hogy ha már nincsenek elszámoltatások, a legkevesebb, ami elvárható, hogy soha többet ne kerülhessenek a kormányzás közelébe! Az elszámoltatások majd aztán következnek!

RJ szerint az mszp csak

RJ szerint az mszp csak aprópénzt lopott, ergo nekik szabad, ők jó tolvajok, a balosok lophatnak a jobbosok nem!
Szerinte ők csak magányos bűnözők, senki nem tud róluk a pártban, most vagy ennyire buta RJ vagy aljasul falaz nekik.
Szerinte 10-100 milliárdokat egyedül tudtak lopni a szoci képviselők az autópálya építéskor, meg a privatizációkor. Innentől teljesen hiteltelen RJ bármilyen hozzászólása, mondjuk eddig sem adott senki a szavára a környék bolondjának tartotta mindenki, azért nem is jelenti fel senki rágalmazásért, beszéljen csak a bolondja.

Ha a hülyeség virágozna,

Ha a hülyeség virágozna, akkor Te már rég botanikus kert lennél!

Rudolf János képe

Arról nem én tehetek

hogy nem fejlődött ki az agyad
témát lásd pl itt http://www.atv.hu/videok/video-20140326-gyermeknevelesi-strategiak

ugyanis akinek az agya rendben fejlődött, az a fentieket végigolvasva SE ír olyat, mint most te

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Jó lehet enyire fejlett agyúnak lenni....

Csak az a baj hogy neked az agyvíz helyett húgy lötyög a fejedben.
Azért nézed a szektATV-t is, ugye?
Tényleg olyan nehéz azt megérteni, hogy ezek a magányos szocik sem maguknak loptak? Szerinted miből kampányolt-kampányol az mszp?
Aztán mikor látványosan lebukik valaki közülük, akkor azt a szerencsétlen balfaszt odalökik a rendőrségnek és otthagyják a szarban. A képviselőségről lemondatják, mentelmi jog ugrik, kész a bűnbak.
Pont ezért aljasok a szoci haverjaid, mert még a betyárbecsület is hiányzik belőlük.
Arra pedig már rájöhettél volna, hogy azért lopnak 24 éve ennyire gátlástalanul -pártállástól függetlenül-, mert a mentelmi joggal takaróznak. Ha valahogy kihúznak 2-3 ciklust a parlamentben, addig az ügyeik is elévülnek. Mi pedig fizetünk helyettük.
Tehát amíg mentelmi jog lesz, addig ez lesz.
Mindenhol ez megy a nagyvilágban, csak a módszerek különböznek.
Még az elvbarátaidnál, Észak-Koreában is így működik. A nép éhezik, ki sem teteheti a lábát az országból, a nagyvezérük pedig kaviárt zabál, francia pezsgőt iszik, luxiusjachton piheni ki a diktátorkodás fáradalmait.

Rudolf János képe

Apróság

1 - a történelem során a mentelmi jogot eddig csak nácik törölték el (és soha senki más!)

2 - de a nácik sem használták azt soha egyszer sem a korrupció letörésére. Azaz a mentelmi jog eltörlését a nácik is csak és kizárólag politikai ellenfeleik bebörtönzésére használták.

Erről szól Martin Niemöller német teológus:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Amikor a szocialistákat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista.
Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó.
Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

//Amikorra engem vittek el,

//Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.//
Ez vagy te is,hát csak tiltakozz.

Rudolf János képe

Nem lep meg

hogy csökött agyad most sem érti..

1 - nem rólam szól, nem engem vittek el
2 - a mai nácik műnácik. Tök gyáva, szar alakok, ahogyan te is. Azaz senkit sem fognak sehova sem elvinni
3 - ellenben a téma arról szólt, hogy a mentelmi jog eltörlése mihez is vezet. Azaz átbaszás, hogy mentelmi jog hiányában nem lesz politikus bűnözés.

De te ugye mindezt nem bírtad agyilag lekövetni..

Ez van. Ilyen selejt a mai magyar nagyátlag, és még csodálkozik, hogy miért nem jut neki kaja..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

//hogy csökött agyad most

//hogy csökött agyad most sem érti..//
Te lángelme??!! Esztelen barom,meddig bírod még ezzel a sok baromsággal etetni a közönségedet? Bírsz követni? Te tényleg a legalja selejt vagy.

Rudolf János képe

Írtál valamit?

Mit?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Rudolf János képe

Kapitalizmus van

itt senki nem számol el semmivel, és soha nem is fog -> ergo az a hülye aki nem lop!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

A szocializmus 7 csodája:

Mindenkinek volt munkája.
Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
Bár senki sem csinált semmit, a terv 100% fölött teljesült.
Bár a terv 100% fölött teljesült, mégsem lehetett semmit kapni.
Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene.
Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.

Elérkezettnek tűnik az idő, hogy a liberalizmus csodáit is számba vegyük.

A liberalizmus 8 csodája:

Már alig van valakinek munkája.
Bár már alig akad, akinek van munkája, a gazdaság mégis dübörög.
Bár a gazdaság dübörög, mégis egyre nő az államadósság.
Bár egyre nő az államadósság, egyre nagyobb a jólét.
Bár egyre nagyobb a jólét, mégis csak hitelből lehet megélni.
Bár csak hitelből lehet megélni, segélyre mindig van forrás.
Bár a segélyre mindig van forrás, mégis egyre többet lopnak.
Bár egyre többet lopnak, a bűnözés mégsem növekszik.

ez a szavazóbázisotok - egy a sok liberálisból.

Előfordult, hogy naponta többször is lefeküdt a gyerekkel, akinek hallgatását cigarettával vásárolta meg.

Jogerősen kilenc év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki éveken át molesztálta örökbefogadott gyermekét. A Gyulai Törvényszék ezzel helybenhagyta a Szarvasi Járásbíróság korábbi döntését. A férfit folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülésben és folytatólagosan elkövetett megrontásban találták bűnösnek – írja a beol.hu.

A nevelőapa 2002 ás 2003 márciusa között kezdte zaklatni a lányt, aki akkor mindössze 10 éves volt. A gyerek beteg volt, emiatt nem ment iskolába, a férfi először akkor közelített hozzá, mondván, hogy felkészíti a nemi életre. Simogatta őt, ám néhány nappal később már közösült is vele. Megfenyegette a lányt, ha elmondja bárkinek, mi történt, abból nagy baj lesz.

Évekkel később a vádlott – kihasználva, hogy a lány 10 éves kora körül rászokott a dohányzásra – már cigarettát adott az akkor 13-14 éves gyereknek az együttlétekért. A férfi 2009 márciusáig napi rendszerességgel közösült a gyermekkel, esetenként naponta több alkalommal.

A nevelőapa – miután leülte büntetése négyötödét – feltételesen szabadulhat.

Te Bunkó!

Honnan tudod, hogy nem fideszes?
LUNGO DROM!

ráadásul liberálfasiszta

az illető, hiszen a cikkből nem derül ki az etnikai hovatartozás, de te mint -LIBERÁLFASISZTA- egyből megbélyegeztél egy kisebbséget. Ezek vagytok.
Ugye milyen szar ha saját fegyvereteket fordítják ellenetek.

onnan tudni, hogy nem fideszes

, hogy nem a keresztény értékrend sajátja a történtek, hanem a liberálisoké. ENNYI !!!!!

Rövid agyúkám:

írod: "hogy nem a keresztény értékrend sajátja a történtek,"

Mert az Inkvizítorok talán nem válogatott kínzásokat alkalmaztak? (A szeretet vallás nevében. Ennél undorítóbb nincs a világon!)

Te hülye!

A keresztény értékrend nem azonos ám a keresztény (katolikus) vallással. Mielőtt ideírsz valamit nagy fölényesen, azért tájékozódj. Ne szennyezd feleslegesen a környetedet a butaságaiddal. Okoska....

éljen az összefosás-lopás

Beetetett. agyatlan Fidesz robotok!

Simonnak nem is volt útlevele!

"A lap úgy tudja, vallomásában a nemrég - tisztázatlan körülmények között - elhunyt Welsz Tamás sem állította, hogy ilyet „szerzett" volna neki, vagy biztosan tudná, hogy van ilyen okmánya, Simon Gábor mégis részben emiatt van előzetesben. A napilap információi szerint a volt politikus ügyvédje az előzetes elrendelésekor a bíróságon hiába kérte a vádhatóságtól a bizonyíték bemutatását, ezt visszautasították....

Simon Gábornak még igazi útlevele sem volt - mondta a lapnak egy, az ügyet jól ismerő forrás. A Magnet Bankban állítólag ezzel nyitott Simon-számla valóban létezik, de ahhoz információik szerint nem mutattak be útlevelet, amikor a számlatulajdonos adatait az ügyfél lakásán ellenőrizték a bank alkalmazottai."

Forrás: Heti Válasz, 2014.03.26.

A csinnadrattás

A csinnadrattás csúsztatásodhoz képest viszont:

"Molnár Zsolt (szocialista) előzőleg a testület nyílt ülésén kezdeményezte: minden parlamenti párt frakcióvezetőjét hívják meg, hogy nyílt ülésen számoljanak be arról, a frakciótagoknak van-e a magyaron kívül más útlevelük, illetve állampolgárságuk. Miután ezt a javaslatot a bizottság többsége leszavazta..."

Forrás: Heti Válasz 2014.03.25.

Hé, csinnadratta!

Amikor ilyen bátran ezt követeled, akkor előbb nézz utána, hogy ezt javasolta-e már valaki! Várj, segítek!

http://alfahir.hu/elkepeszto_listazna_a_kettos_allampolgarsagu_kepviseloket_a_szoci_politikus

Amikor a Jobbik javasolta, akkor antiszemitizmust, idegengyűlöletet, kirekesztést visított Molnár és elvtársai! Mára ezt elfelejtette!
Hát már ezt az ötletet is a "piszkos nácikoktól" kellett ellopni? Már ilyen szinten nincs önálló gondolatotok?
Bár szerintetek ti vagytok a világ eszei! Az egyetlen párt, akinek programja van! Mégis lopkodtok ötleteket? Pont a Jobbiktól? ...éééés a becsületesség mintaképei is ti vagytok! (Gondolom)
Hmmmmmmmmmmm......

Köszönjük Emese! Megint megégetted magad! Idehallom a zsírod sercegését!
:-)

Narancsinges Orbán szolga Fidesz robotok

https://www.youtube.com/watch?v=D_8Pma1vHmw

Я твой слуга.....A szolgád vagyok.....(Viktor!)

És te

és te kinek a szolgája vagy, bolsevik barátom?
amerikából vagy izraelből irányítanak? Te vagy a robot, mert észre sem veszed, hogy irányíva vagy.

És te

és te kinek a szolgája vagy, bolsevik barátom?
amerikából vagy izraelből irányítanak? Te vagy a robot, mert észre sem veszed, hogy irányíva vagy.

Eredetibb

mint Te Zsófikám, így a kérdés, hogy ki a robot-, nálam egyértelmű.
(Másrészt a belinkelt Kratwerk nyugatnémet együttes volt, korántsem vádolható bolsevista, vagy izraeli szimpátiával.)
Hiába, "a tudás hatalom" (Bacon) Neked viszont láthatóan abból nincs!

Kraftwerk

nem jól írtad nyuszi.Az meg a másik hogy nyugatnémet országban nem voltak izraeli,meg bolsevista szimpatizánsok ezek szerint?Ezt komolyan mondod?

hehe

ez jó!!!

Ott a pont!!! Ez nagyon jóóóóó!

:))))

Neked orvos kellene!

Úgy látom neked az a bajod, hogy nem jutott a léből! Simon milliói sehol nem hiányoznak és akár hogyan is erőlködik ez a trágya kormány, nem tudnak semmi bűnös dolgot rábizonyitani! Az én milliómhoz sincs senkinek semmi köze. Az övéhez sem, akkor sem, ha neki sokkal több van, mint nekem!

Szóval Paytás, úgy látom, hogy te is a múltat firtatod, (gondolom azért hogy rád ne figyeljen senki) ahelyett, hogy a jelen vétkeseit itélnéd el! Tudod a nagy helyzet az az, hogy MA KELLENE megakadályozni azt, amit a kormányok a múltban elkövettek, ne ismétlődjön meg! Erről viszont kuss van. MA kellene megakadályozni ezeknek a félkegyelműeknek a tevékenységét. A múlt az elmúlt, azt nem lehet már megváltoztatni! Ezért aztán ne komcsizz hanem inkább a saját szemétdombodon tegyél előbb rendet! Azért mert a múltban valakik tettesek voltak, azért ma is lehet ugyan ezt???

Most meg hamis adatokkal kampányolnak

Igen, az új kampányfilmjük máris botrány, valahogy nem megy ez a mostani kampányolás baloldaliéknál. Meg kéne próbálni törvényes, erkölcsös eszközökkel operálni, csak ugye, az nem megy.
Percenként négy magyar vándorol ki külföldre, ha-ha-ha.
Meg jön a 23 millió román munkavállaló. Emlékeztek? 2004ben ezzel riogatták a népet, és ezért nem szavazták meg a kettős állampolgárságot. Nincs új a nap alatt, a szocialisták ilyenek, csak látni kell.

Bizony!

Majdnem azt mondtam, hogy nem megy a matek balleréknél!
Csak az a baj, hogy előkerülő százmilliók viszont arra utalnak, ha lopásról van szó, akkor rohadtul jól számolnak!
Hülyék ezek mind! Csak az a gond, hogy tőlünk lopnak össze-vissza!

Jól melléfogtál

kis köcsög!
Juhász és Fapál ugyanis nem követtek el bűncselekményt a bíróság szerint. A fidesz taktikája szerint amúgy a hír addig hír, amíg tart a nyomozás, de akkor a seggnyaló lakáj-média unalomig ismétli....
"Oszt" ha jő a felmentő ítélet, legfeljebb az internetről tudhatod meg.

Zusi pénzért hazudott, most a fidesz fizeti. Ha fordul a szél, majd őket is bemártja. Nem tényező, miért hivatkozol rá?
Amúgy pedig akkora sötétség, hogy nem veszi észre: magát vádolta meg újabb bűncselekménnyel?

És a legújabb: Orbán rendőrei nem csak az izsáki kényszervallatásnál ölték meg a gyanúsítottat, hanem ezt a Simon féle Wels Tamást is a rendőrautóban. Lehet, hogy mindketten bűnöztek, de ennek eldöntése nem a rendőr feladata, de Orbán jogtalan államában ezt is lehet.

te nagyon okos vagy:)

Szegény fidesszel szándékossan sem lehetett volna jobban kibaszni mint hogy kinyuvvadt az a szerencsétlen idióta.Azok jobban vigyázztak volna a Welsre mint a saját gyerekükre mert az úgy rávallott volna a Simonra mint a szél,ez most ugrott.
Orbán jogállamában hazudozni is lehet meg áratatlanokat köpködni is ugye?Itt vagy Te erre mindjárt szép példának.

Szerintem meg pont ti voltatok, komcsik!

Szerintem nektek volt fontos, hogy elhallgasson a Wels Tamás, nehogy tovább gyűrűzzon a baloldali maffiabotrány. A ti rendőreitek embereket nyomorítottak meg 2006-ban. Szemeket kilőni, ártatlan járókelőket viperzáni, azt lehetett Gergényi alatt, Gyurcsány vezényletével. Ti mind bűnözők vagytok, börtönben a helyetek. Zuschlag is az, és nem érdekel, hogy ki fizeti. De legalább elmondja, hogy milyenek vagytok! Ennyi!!!!

Meghalt Welsz Tamás az afrikai MSZP-s útlevelek örzője

A Simon-üggyel összefüggésbe hozott vállalkozót ma akarta kihallgatni a Központi Nyomozó Főügyészség. Welsz Tamásért egy rendőrautó ment az irodájához, ahonnan bilincsben szállították el, menet közben azonban rosszul lett. Ezután egy egészségügyi intézménybe szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét.
Ismert: az Interpol által körözött Welsz Tamás házában található széfben találták meg Simon Gábor, az MSZP egykori választmányi elnökének bissau-guineai útlevelét, valamint nyolc másik, ebből az országból származó úti okmányt. Az Index információ szerint más szocialista politikusnak is volt itt útlevele: a portál úgy értesült, hogy Veres Jánosnak, a Gyurcsány-kormány pénzügyminiszterének és Fürst Györgynek, Terézváros MSZP-s alpolgármesterének is volt bissaui útlevele.

Lehet az MSZP-sek eltették láb alól Welszet, mielőtt tanúskodhatott volna ellenük?
úgy látszik az MSZP-s Bissau-Guineai elvtársak halálos ölelése mindenhová elér, ha a lebukás veszélye fenyegeti őket.

Ja,

és a rendőrautót Mesterházy vezette, az előzetesben lévő Simon pedig - miután megszökött a börtönből -, méreginjekcióval végzett bűntársával a hátsó ülésen.

Mert a belügyminisztert nem Pintérnek, a főügyészt meg nem Polt Péternek hívják, és kib@szottul nem is a Fidesz kormányoz, hanem Gyurcsány Fletó....

Ebből...

.... csak annyi a világos, hogy te Fletóra polírozod a bohócod! A te dolgod! Rossz hírem van! Mostanában nem kerül ziccerbe!
:-)

Savanyú

vagy b@szod és fideszes.
Mi nem világos? Pintért, Poltot és Orbánt is a maszop pénzeli talán?

Az világos.....

...., hogy egyszerű vagy, mint a pártbélyeg. Meg az, hogy Gyurcsány fletóra polírozod a bohócod! A többi, csak bla-bla-bla-bla.......
Mind ettől függetlenül: Nekem mindegy, hogy milyen összeesküdés elméleteket gyártasz! A te dolgod!
Nekem csak az a fontos, hogy a hozzád hasonló, nagypofájú, "ellenzéki" hőzöngőket, áprilisban megint csúnyán kiporolják majd azok, akik ellen morgolódsz!

Szar lehet, a biztos vesztes oldalán állni! Sajnállak, de örülök is neki, hogy egyre ingerültebb vagy, a vesztedet érezve!
Gyerünk! Nyomjad! Csak mérgeld magad!
Én meg röhögök rajtad!
:-)

Lehet

hogy elporolják az ellenzéket.
Mert ott lesz annak az 500 ezer erdélyi és délvidéki magyarnak is a szavazata, akiket Orbán megvett kilóra, pedig ők nem itt adóznak, és nem is ismernek minket. De ők döntenek rólunk!?

Ám ettől még Magyarország ugyanolyan lepusztult, kedvetlen, szomorú ország lesz, és a ZH halálozási rovatában naponta látod majd az 50-60-as hallottak tucatjait, mert Orbán vezér inkább stadionokra költ, mint egészségügyre.És a béred továbbra sem ér majd 500 EURO-t sem!

FIDESZ=HALÁL ÉS SÖTÉTSÉG

Bocs, de ez magas labda volt!

//Mert ott lesz annak az 500 ezer erdélyi és délvidéki magyarnak is a szavazata, akiket Orbán megvett kilóra, pedig ők nem itt adóznak, és nem is ismernek minket. De ők döntenek rólunk!?//

És a baller idiótáknak ki tiltotta meg, hogy nyisson a határon túli magyarok felé? Ki mondta, hogy tagadjátok meg őket? Hogy 23 millió románnal riogassatok?
Arról végkép nem a jobboldal nem tehet, hogy ti leszartátok magasról külhoni magyarokat, most meg lebüntetnek benneteket! Gyurcsány Néró még mindig büszke rá, hogy a leszavazta a kettős állampolgárságot! Ti pofon vágtatok sok százezer magyart, most meg sírtok, hogy ti kaptok tőlük állcsúcsra? Ti készítettétek elő ezt az egészet, amikor nagyarcúan lerománoztatok, szerbeztetek, szlovákoztatok stb. magyarokat. Legalább ilyenkor maradnátok kussban ezügyben, te nyomorék!

ÖSSZEFOSÁS/ÖSSZELOPÁS/ÖSSZEOMLÁS/ÖSSZEFOGÁS=HITEL-ADÓSSÁG-HAZUGSÁG(reggel-éjjel, meg este)-POLITIKUSMAFFIA

Lehet Kuncze előszedte a

Lehet Kuncze előszedte a régi maffia kapcsolatait, majd visszatérnek az MSZP-vel a maffiózók is, újra mindennaposak lesznek a robbantások, leszámolások, húzzunk bele, igen-igen!

A fentiekkel egyetértek,

csak annyit azért szögezzünk le, az MSZP-vel már nem tér vissza semmi, mert az MSZP meghalt. Béke poraira.

re

szerinted ha a bukna bármelyik párt nem így lenne???

emlékezz a hosszú bájtok éjszakájára....

ha ugyan tudod miről is beszélek, narancska

9 szocinak, köztük Veresnek lehetett afrikai útlevele, számlája

Nemcsak Simon Gábornak, hanem további nyolc magyar állampolgárnak volt bissau-gineai útlevélre nyitott számlája a Magnet Bankban – tudta meg az Index.
A célozgatás alapján az MSZP-ben Veres Jánosra gondoltak!

Előkerült többek között Fürst György, VI. kerületi szocialista alpolgármester számlája is.

Fürst saját nevének kissé fellengzős átiratával, George First Curtis néven jelentkezett be a bankba hamis bissaui útlevéllel.

Fürstről már korábban is tudható volt, hogy afrikai papírokkal védte magát, amikor rendőrség és az adóhatóság vizsgálatai ellen. Fürst ezen kívül Dominikában jegyeztette be saját magyarországi vállalkozásainak anyacégeit, hogy ezzel nehezítse meg az adóhatóság vizsgálatát. Fürst a körülötte zajló nyomozások ellenére sem próbálta meghúzni magát, az ország egyik legdrágább autójával, egy BEAST1 rendszámú Rolls-Royce Fantommal járkált Budapesten.

Veres éppen ma cáfolta, hogy valaha is

találkozott volna Welssel.
Ez nem zavar?
(Ja, mondta a szomszédom, hogy a Te nevedre kiállított egy hamis azeri útlevelet. Ezt most bedobom a köztudatba. Aztán cáfolhatod erősen, de ki nem sz@rja le már, hogy mit óbégatsz össze-vissza? Rajtad marad, hogy a szomszédommal üzleteltél hamis azeri útlevéllel.....)

Ilyen egyszerű a fidesz módszer!

Nekem meg az a gyanús....

...., hogy Veres pont azon napon nyilatkozik arról, hogy nem ismerte Welst, amelyik napon W.T. meghalt! Kínos egybeesés! Ugyanis mostantól már nem lehet megkérdezni W.T.-t.
Annak idején, ez a Veres, bikaként öklelte fel a sajtó munkatársát! Bemutatkozott már ez a pali!

Szerintem, majd most jön a Ron Werber féle duma: "Nem az MSZP, hanem a Fidesz áll ez mögött a dolog mögött is! Biztosan lefizették a rendőröket, hogy tegyék el láb alól, hogy az MSZP nagyobb bajba kerüljön."
Sőt! "A rendőrök is Fidesz tagok voltak és a párt utasítására ölték meg W.T.-t, mert félnek attól, hogy amit a náci médiában eddig sugalltak, az nem is igaz és W.T. elmondaná, hogy minden MSZP-s ÁRTATLAN ÉS SZENT!"

'Mer ilyenek ezek a nácikok!

Csak az a baj, hogy jelenleg az MSZP egykori 2. embere ül a csempésben és nem hajlandó nyilatkozni! Persze nem lennék meglepve, hogy most, a koronatanú halálával, hirtelen eszébe jutna már egy-két dolog a Simonnak is! Most már azt mond, amit akar! Nehéz lesz a szembesítés!
:-)

Hogy én ezen miért nem tudok meglepődni?

A vérükben van ez vircsaft!
Mindenki náci, tolvaj, diktátor, rabló stb...
Csak ők nem! Ők a ma született bárányok. A becsület és erkölcs példaképei!
Hi-hi!
Ezeknek egy külön dutyit kell majd kiüríteni! Ott meg gyilkolhatják majd egymást, hogy ki, kit nyomott fel!
"Hö, khiráááály!"

A bolsevik vér ugyanis kötelez

Ezek az emberek és elődeik köztörvényes bűnözők. Gátlástalanok, a hatalomért és a pénzért mindenre képesek. Ne lepődjünk meg rajta, volt 40 évünk, hogy hozzászokjunk. Semmi furcsa nincs benne.

Más MSZP-sek is rendlkeznek afrikai útlevélellel

Az MSZP politikusai közül nem csupán Simon Gábor szerezhetett magának bissau-guineai útlevelet.

Afrikai úti okmányokkal rendelkeznek más szocialista országgyűlési képviselők is.

Felidézik, hogy a Simon-ügyben gyanúsított, „remek MSZP-s kapcsolatokkal rendelkező Weisz Tamás" lakásában a nyomozók tucatnyi afrikai útlevélre bukkantak.

Ugyancsak utalnak arra, hogy az Index szerint ezek között volt kitöltött, de biankó okmány is. Idézik a Népszabadság információját is, amely szerint Weisz Tamás 500 magyarnak intézhetett afrikai útlevelet.

A nyomozók számára igencsak értékes információ lehet, hogy Weisztől kik kértek még hasonló, pénzek tisztára mosásához szükséges szolgáltatást.

Kőhegyi István a pécsi MSZP 'táskás' embere

A nagy MSZP-s lenyúlások egyike, Simon Gábor MSZP alelnök után, Kőhegyi pécsi MSZP-s is külföldön rejtegeti a 10 milliókat:

Kőhegyi jelenleg is MSZP-tag, a párt Baranya megyei elnökségi tagja, 2006-2010 között városi képviselő Pécsett, 2009-10 között pedig az országgyűlésben is képviselhette városát. Őt mindenki csak a pécsi MSZP táskás emberének hívta. Ha valahol pénzt kellett beszedni, ha valahol korrupció volt, ő mindig ott ólálkodott.

Tóth Bertalan, prominens MSZP-s pécsi alak, volt alpolgármester, szárnyai alá vette Kőhegyit, és küldte mindenhova, ahol pénzt lehetett keresni, erre pedig ezek mindig találtak helyet és alkalmat, ez az elmúlt 24 év tanulsága. Az öreg pécsi kommunisták forrásunk szerint csak „csokitolvajok” néven aposztrofálták őket. 2009-ig ők irányították a Pécs Európa Kulturális Fővárosa projektet, náluk reprezentatívabb gengsztere talán éppen nem akadt a pártnak helyben, ezért érhette őket a megtiszteltetés. Szintén Tóth, hősünk főnöke döntött a több milliárdos kárt okozó pécsi buszkiszervezésről. Kőhegyi akkoriban a Pécs Holding Városi Vagyonkezelő Zrt. felügyelő-bizottsági elnöke volt, aki már 2008-ban azon dolgozott vagyonpolitikai tanácsnokként, hogy a városi képviselő-testület beleszólása nélkül értékesíthessék a városi cégek vagyontárgyait. Mellesleg az ügyben Keczer László a Pécsi Közlekedési Vállalat akkori elnöke amúgy első nekifutásra 7 évet kapott az ügyben, de azóta elölről kellett kezdeni az elszámoltatást.

Kőhegyi anyagi viszonyairól. Ugyebár 2010-ben hivatalosan vagyonnyilatkozatot kellett tennie, mint országgyűlési képviselőnek. Itt még egy egyszerű szegénylegény politikus képében tetszeleg, csaknem 40 milliós banki hitel, illetve 10 milliós tartozás terheli magánszemélyek felé. Egy Suzuki Jimny terepjárója van. Két cégben pedig ügyvezető 100, illetve 25 százalékos tulajdonrész mellett. A mindössze 2 milliós megtakarítás. Kocsiban rögvest feljebb lép, egy Volkswagen Touareget lízingel májustól.

2011 a bankszámlakivonata mesés vagyongyarapodásról árulkodik: az ország házában bizony nem volt ilyen jó sora. Októberben könnyűszerrel telt neki arra, hogy 20 ezer eurót utaljon egy ciprusi offshore számlára (aznapi középárfolyamon 5,5 millió forint). Vélhetően ekkor is részvényeket vásárolhatott, mint például 2012 tavaszán és őszén. Maradva 2011-nél, novemberben pedig értékpapírokban, devizában és jó magyar forintban immár bizony közel 66 milliós vagyont tudhat magáénak az Ersténél.

The walking

The walking dead

http://www.youtube.com/watch?v=rNxvo8AcpQQ

És a magyar verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=wWBWwLSn97U

Megdöbbentő a hasonlóság! Ugyanaz a hullaszag, ugyanaz a higany mozgás,ugyanaz az agresszió és gyilkos ösztönök. A rossz nyelvek szerint, a következő évfolyam forgatását az MSZP gyűlésein folytatják! Autentikus statisztákkal, a párt nyuggereivel. A gázsiról annyit lehet tudni, hogy egy napra, egy korsó vizezett sört és egy pár főtt debrecenit "fizetnek"/fő, a film készítői! Tarolni fog az új évad! A stáb bármelyik MSZP fórumon, gyűlésen, kongresszuson feltűnhet, a kampány idején!
Hajrá, szockó nyuggerek! Itt a nagy kiugrás esélye! Ha már nyerni nem fogtok, legalább bekajálhattok!

A helikonportál is gyönyörűen ideillik

Merthogy, mint köztudott, a Helikonportál TÖRVÉNYTELENÜL működik. Ezért lehet ide BÁRMIT felírni, következmények nélkül. Mert Rudolf János, az üzemeltetője ki tud bújni a törvényi felelősség alól. Megtalálja a kiskaput, és ha ott van, hát be is megy rajta. Ez az igazi szocilaist "erkölcs". Zuschlag is így fogalmaz a könyvében: "Ha találsz egy ezrest az utcán, melyikünk rohan visszaadni? Zsebrevágod gyorsan."
Ezek vagytok ti. Nektek átmosta a kommunista rendszer az agyatok, titeket anyátok még így nevelt. Engem nem. Az én szüleim kénytelen-kelletlen beálltak a sorba, mert muszáj volt akkor a túlélésrt. De engem soha nem neveltek másnak, mint a gyökereim!
Én hiszek Istenben, mert ebbe szocializálódtam. Én nem tenném el az ezrest. És nem bújnék ki a törvényi felelősség alól, mint ti, Rudolf Jani, csak azért, mert erre adódik egy kiskapu. Ti zuschlagok vagyok valamennyien. Erkölcstelen lelkű, csaló, orvhalász, önbíráskodó (Mohácsi), gerinctelen, korrupt, rosszindulatú patkány (Czoma László), alkoholista, kurvázó, tolvaj (Vértes Árpád) te pedig egy rágalmazó zsoldos vagy Rudolf, aki ezt titkolva itt megpróbál nekünk papolni.
De átlátunk rajtatok, és hamarosan megint megmutatjuk, hogy MI, TÖBBEN VAGYUNK.
És egyszer kihaltok, kommunisták...

Megtalálták Simon Gábor egyik útlevelét

Nahát!

Ez a fiú tiszta anyja!

Terry Black szerint,

Terry Black szerint, Zuschlagot nem kellett megrontani egy szoci párttársának, sem egy liftben, sem máshol, mert már korábban is folytatott viszonyt férfiakkal.
Tóbiás után Zuschlag a második családos ember az MSZP-ben aki férfiakkal is félrelép, Szanyi csak fiatal gyakornok lányokkal csalta várandós feleségét.

a Terry azt mondta hogy a Vona is buzi

ez is igaz????mert akkor én rá nem szavazok ha köcsög az biztos

Nem értem a gondotokat,

tényleg ez a fontos? Itt csupa olyan ir, aki baromi erkölcsös, soha nem csalta meg a partnerét, nem voltak kollégiumi élményei hasonló nemüvel? Ez csak akkor érdekes, ha valaki olyanról derül ki, aki a 'keresztény' mittudomén milyen erkölcsről prédikál. Egy politikus szerintem nyugodtan félrekefélhet, lehet tőlem homo vagy bisexuális, nem érdekel. A teljesítmény érdekel, mint ahogy egy színésznél is. Mondjuk Zuschlag soha nem volt igazi politikus, ő egy baf's. Más kérdés, hogy milyen káderhiánnyal kűzdött az mszp, hogy ilyen vizesnyolcasokat volt kénytelen támogatni.

Hoppá... egy coming out!

Tudod, mi nem szoktunk a kollégiumban kalandokba keveredni a saját neművel.... Lehet, hogy ezen most meglepődsz, mert neked természetes, de hidd el, nekünk, a nagy többségnek nem az. De pont erről szól ez a blog, úgyhogy köszi, ez egy értékes hozzászólás volt, egy igazi coming out. Ti ilyen erkölcstelenek vagytok. További jó farkalgatást, vagy mittudomén.

Rudolf Jani,

te csúnya fiú. Észreveszem ám a sunyiságodat, talán nem véletlenül hívnak Sunyirudinak? Nem mered letörölni a fórumomat, de mindent megteszel, hogy háttérben maradjon, ugye?
Nem szép dolog, ki fogsz kapni érte. Csak figyelj...

Őrizetbe vették az exMSZP-s Simont

Az MSZP-s Simon megkérte egy ismerősét, hogy egy saját nevére kiállított hamis útlevéllel nyisson neki számlát Magyarországon.
Egy dél-afrikai országban kiállított útlevelet szerzett, majd megkereste egy korábbi ismerősét, aki a hamis útlevél felhasználásával kérésére egy magyar banknál bankszámlát nyitott.

Doktor úr, azt hiszem új

Doktor úr, azt hiszem új szemüvegre lenne szükségem!
- Az biztos, mert ez egy hentesüzlet!

Ruttner 90milliót kapott egy ismert szocialista politikustól

Ruttner György 90 milliót kapott egy ismert szocialista politikus barátnőjétől és párjától ingatlanvásárlásra 2011-ben, amivel a védő nem tud elszámolni.
Emellett az ügyvéd felajánlotta, hogy egy másik kerületben, ahol szintén jó kapcsolatai vannak, segít befektetési céllal más önkormányzati ingatlanokat is vásárolni a szocialista politikusnak.

Ezeknek a szociknak honnan van 240 millió, meg 90 millió?

Tudod milyen hír ez?

Hát ilyen:
Orbán köcsög-vezér keresztanyjának a szomszédja nem cáfolta, hogy barátnőjének az anyósa 90 milliót adott Rutnernek.
Akkor most Orbánnak honnan a picsából volt szabad 90 millája?

Az MSZP-s Tóbiás lehet a drogozó, kurvázó képviselő

Az MSZP-s Szanyi(miközben újdonsült felesége várta a babájukat), szexért cserébe gyakornoki állást kínáló után, egyik másik MSZP-s Tóbiás szexügye van napirenden.

"Keleti Györgyi A leghíresebb magyar madame című könyvében megjelentekkel összefüggésben a BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága - kábítószer-birtoklás bűntett gyanújával - a közelmúltban nyomozást rendelt el. A Privát Kopó négy kérdéssel kereste meg az MSZP frakcióigazgatóját, Tóbiás Józsefet"
A könyvből egyértelműen kiderül, hogy a drogozó, kurvázó, prostikat verő, férfiszexet is kipróbáló politikus Tóbiás!

De hát ezek büszkék arra, hogy buzik, mit ahogy az közismert.

Igen, elég gusztustalan aljas banda, gyönyörűen bebizonyosodik, hogy a szocialista erkölcs olyan ellentmondásos kifejezés, mint a szaharai tömeglélektan, vagy a sarkvidéki mezőgazdaság. Magyarul olyan, hogy szocialista erkölcs, olyan nincs, mert értelmezhetetlen, ellentmondásos szókapcsolat....

Deutsch

Tomika hány nőt csalt meg a nagy fidesznyik keresztény eszme bűvöletében?
Balogh baromarcú komondoros paraszt hányszor gyalulta betonba ököllel a feleségét a katolikus szeretet érzületében?
Vona nemzeti-keresztény divat-jobbikos szittya-magyar erkölcscsősz tán' nem dugott
félre ezerrel, miközben a házasság szentségéről papolt nektek?

Tudjátok mit? Az ember gyarló, a szoci-libcsi-ateista ugyanúgy, mint a áljobbos, szélkakas fidesznyik-jobbikos, miépes-bebaszos, kurvázós magyar-paraszt fajta.

Csak az áljobbos, szélkakas fidesznyik-jobbikos, miépes-bebaszos, kurvázós magyar-paraszt fajta hazugan, ájtatos manóként hirdeti a szentségét és prédikál a tiszta erkölcsről, miközben ugyanazt csinálja, mint a szoci-libcsi-ateista.

Te kit választanál?

(Nincs téma)

Az elvtársaid 40 éve

Az elvtársaid 40 éve folyamatosan ellopják az országot, ez az alak meg kiszolgálja, alányal nekik.

Ez az alak egy igazi liberális fasz.

Én erre azt mondom neki, hogy még mindig ott tartanak, hogy holokauszt?
És erre minden héten többször is emlékeztetnek?
Mikor volt már az a holokauszt?
Ki emlékszik már arra?
Kit érdekel?
Mi közünk hozzá?

Ő meg a fajtáját nagyon

Ő meg a fajtáját nagyon is érdekli, mert nagyon jól megélnek belőle.
Ha bármi van, rögtön előkapják a náci - holokauszt kártyát, aljas megélhetésiek ezek, semmi közük az egészhez, más nyomorán élősködnek, az igazi túlélők és leszármazottaik is köpnek ezekre!

Nincs szocialista vagy jobboldali erkölcs,

Csak erkölcs van. Ebbe beletartozik a ne lopj is. De ha mégis, akkor sokat kell lopni.

Juhász Ferencet, Fapál Lászlót bűncselekmény hiányában felmentették, valami öröklakás eladással vádolták őket. Zuschlag 8 millióért ült 6 évet. Hagyót sem tudják elitélni 4 éve, Hunwaldra sem bizonyítottak rá semmit. Ezek mind fityingek ahhoz képest, ami pl. a felcsúti gázszerelő vagyonosodása, vagy akár Viktoré. Vagy nézd meg Szíjjártó több tíz milliós vagyongyarapodását. Teljesen legális, ha a tőzsdén szerezte. Más kérdés, hogy nyilván voltak információi. Én is tudom, hogy ha Matolcsi kamatot csökkent, romlik a forint, váltani kell. Csak ő azt is tudta, mikor fog erről nyilatkozni. A lopás nem pártfüggő, hanem hatalomfüggő. Ezért mondom ezer éve, nem szabad klottgatyás szegénylegényeket a hatalom közelébe engedni, mert azok étvágya, bosszúvágya határtalan. És sok más mellett ezért félő most a Jobbik előretörése, mert ők is gátlástalanul akarnak markolni, hiszen idáig nem sok jutott nekik. Nézd csak meg az az EU-s parlamenti képviselőt, aki felveszi a hatalmas fizetését az EU-tól és közben kidobja az eu-s zászlót a parlament ablakán. Ezek mind eszementek, hajszolják a népszerűséget, hogy amikor a birkák rájuk szavaznak, akkor majd nyírhassák azokat. Az ország jövője, boldogulása kicsit sem érdekli őket, nem is tudják, hogyan kell egy országot vezetni, ehhez sokkal nagyobb formátumú politikusok kellenek, vagy legalább olyanok, akik belátják, hogy hülyék hozzá és szakemberekre bízzák. De sajnos szakértői kormányunk még soha nem volt.

re

http://index.hu/gazdasag/2014/03/03/az_allammal_uzletelt_masnap_meghalt/

tessék, narancs elvtársak....

mondjuk azt tudjuk, hogy hülyék vagytok mint a segg, de egy utánaolvasás után (már amelyikőtök tud...) már látható miről is szól a történet....

ja persze,

olvasni csak ti tudtok, mi helikonportálos köcsögök?

Elvtárskák

Jobboldal, baloldal nekem egyforma jellemtelen bagázs, éppen ezért nem érdekel egyik
oldal sem! Választani ezekből képtelenség! Irány el ebből a mocskos fertőből minél hamarabb.
Jó szerencsét ezekhez. Magam részéről nem kérek belőlük, elég volt a hülyítésből.

a Szanyi féle sexügy

eléggé elhalkult.
Lehet, rájöttek a fidiszisták és a jobberek, hogy ettől nem fogják utálni a Szanyit. Sőt sokaknak akár szimpatikus is lehet, nahát, szereti a csajokat, a friss pipihus kell a vén rókának!
Még a végén Rudolfnak lesz igaza, minnél inkább bal, jobban áll a fasz. Hiába minden pártnak megvan a maga ízlése. Kdnpések például kis énekesmadarak lesörétezésére buknak. Fityiszisták jelenleg a hatalomtól és pénztől élveznek el.
Szociknál pedig forr a vér, még a kályhára sem kellett felcsücsülni. Tényleg, más privát fészbukját milyen úri dolog feltörni és közzétenni! A jobbereknek meg úgy látszik ez jön be.

Te keményfaszú kommunista

hú de megmondtad most a frankót. Persze, mindenki abberrált, csak ti, körömletépő, tolvaj kommunisták, ti vagytok a fasza csávók mi?
Lendvai Ildike, aki a 20 éves kisfiúj pejhes kis szájára szeretett ráülni, az a normális ugye? Forr a véred, majd jól meghúzatlak a cigó tesókkal.

Gyurcsányék engedélyeznék a buzinak az örökbefogadást

A választások után mindenképp törvényjavaslatot nyújt be az azonos neműek házasságáról, és azt is lehetővé tenné, hogy gyereket fogadjanak örökbe – mondta az Origónak Gyurcsány Ferenc.
"Mivel az azonos neműeknek nagyon akarni kell a gyereket, ők bizonyítottan többet foglalkoznak vele, és kulturálisan, intellektuálisan fejlett gyereket tudnak nevelni. És az általam ismert statisztikák szerint a homoszexuális hajlam sem nagyobb az ilyen gyerekek körében" – mondta Gyurcsány.

Lesz itt kánaán, munka szexért cserébe, buziknak örökbefogadás...gratulálok Szermek úr, jó kis programja van a DK-nak

Ez kell a proliknak,

Ez kell a proliknak, Bajnaiék legalizálják a füves cigit, nyílnak majd a szoci coffee shopok, Gyurcsányék megengedik a buziknak az örökbefogadást, jön az ingatlanadó, második szja kulcs bruttó 200-tól...

Hát mert így lehet tönkretenni az országot, nem?

Ez a szoci program: lezülleszteni ezt az országot, ami az őszödi beszéd óta csak "kurva ország", meg "böszme ország".
Nem kellenek ide családok, gyerekek, nem kell egészség, keresztény értékek, hanem narkó kell, buziskodás!

Mióta megszidták itt

Mióta megszidták itt Molnár urat, hogy ne politizáljon a diákjaival a facebookon, azóta leállt ott, persze attól még az iskolában szóban folytathatja.
Most inkább enyeleg a diáklányokkal a facebookon, biztos Szanyitól tanult, aki ugye szexért cserébe adott gyakornoki állást, diáklányok biztos a közelgő érettségi vizsgák miatt rajzák körbe Molnár urat, vélt előnyökért, Ő persze atyaian, szinte cukros bácsiként nyáladzik a facen.
Alakul szépen az összefogás, megint jönnek a whiskys és nokiás dobozok, 10-20% visszaosztások, gyakornokok-diáklányok máshogy is törleszthetnek.

nekem

ugyan ehhez semmi közöm, de barátom ez meleg pite, amit te ide irogatsz...

IP cím?

Ez az igazán meleg

Ez az igazán meleg pite:
"Nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem a gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra "

sőt , az összefosásba beállt

áruló LMP sek a gyermekgyilkosok büntetését is lefeleznék.

Barmok ezek mind.

Azon kiakadnak, amikor az állatkertben elaltatnak egy vérfertőzésből született zsiráfot, de a gyerekgyilkosság és a korlátlan számú abortusz az belefér a fene nagy liberalizmusukba.
A legnagyobb baj az, hogy még csak nem is érzik úgy, hogy az erkölcsi érzékükkel és a világnézetükkel valami hibázik. Meg akarják fordítani a világot, ami normális és természetes az szerintük elítélendő, minden más ami ami évezredes természeti törvényekkel ütközik az szerintük normális.
Kérdés, hogy ők normálisak-e?

Vérfertőzésből született zsiráf?

Tán csak nem egy egér dugta meg az anyját?
Amúgy pedig nem hiszem, hogy politikusoknak kellene beavatkozniuk abba, hogy ha egy nő nem akar gyereket, akkor azt ne kelljen megszülnie. Mivel a politikusok többnyire férfiak, nincs is jogalapjuk ebben dönteni. Ellenben hozhatnak olyan törvényt, hogy az apáknak kötelességük eltartani a gyereket. Nem csak gyerektartást fizetni, de ha az anya úgy gondolja, akkor nevelje fel az apja. Ha pedig mindketten nyilatkoznak, hogy nem, akkor közösen döntenek az abortuszról. De azért minden törvényhozót köteleznék, hogy vegyen részt egy szülésen. Kiváncsi vagyok, ki támogatna egy ilyen törvényt. Miért ne fogadhatnának örökbe gyereket a melegek? Minden gyereknek jobb, ha nem intézetben nő fel (erről tudnék mesélni személyes tapasztalatból). Ezeket az eseteket egyenként kell vizsgálni, hogy milyen környezetbe kerül a gyerek. De nem zárnám ki a melegeket. Mint tudjuk, ez nem tanult viselkedés, adottság. Sok intézeti gyerek adja el magát kikerülve az állami gondozottságból, hajlamai ellen is. Nem sok meleget ismerek, de akiket igen, azok intelligens, jó anyagi helyzetben lévő emberek és ha a pénzüket, energiájukat arra szeretnék fordítani, hogy egy szerencsétlen helyzetű gyereken segíthessenek, nem kellene megakadályozni.
Más kérdés, hogy Gyurcsány megint hülye, mint az öszödi beszéddel. Ez a társadalom még nem érett meg az igazságra, apránként kell beadni nekik.

Hú de hülye vagy,

inkább kussoltál volna bmeg.

Ha hülye vagy, inkább maradj csendben.

Vérfertőzésből született=rokon szülők kapcsolatából született.
Írhattam volna azt is, hogy beltenyészet, de pont a hozzád hasonlók agyát nem akartam terhelni ilyen bonyolult fogalmakkal.
"Örülök, hogy taníthattalak." (Rudolfot idézve)
Te seggfej. (magamat idézve)

Melegek?
Legfeljebb a sajtos szendvicsek a sütőben...
A saját nemükhöz vonzódókat felénk buzinak, homokosnak, stb. hívják.
A többi hülyeségedet már ne is elemzem, mert csak felmegy a vérnyomásom.

liberálfasiszták!

Ők mindennek neki mennek ami az emberiség évezredes fejlődésének eredménye, őket mindenki tolerálja akármennyire is nyilvánvalóan eltér a normálistól , de ők nem tolerálnak senkit és semmit.Rá akarják erőltetni a többségre a kisebbségi akaratukat. Kevesen vannak hála Istennek, de annál hangosabbak azért tűnnek soknak. Ordítanak , üvöltenek , jajveszékelnek, ajvékolnak, - mert félnek. Félnek az egyszer elpattanó népharagtól ami elsöpörné pofátlanságukat velük együtt örökre.

A zalai marianna árok újabb megnyilvánulása ez a szösszenet!

De érdemes az alábbiakban a fideszesek alpári hozzászólásait végigolvasni. Le lehet vonni a következtetéseket, hogy milyen emberek és támogatóik vannak most hazánkban hatalmon. Remélem a narancsfejűek ideírt mocskolódó kampányának is meg lesz az eredménye április 6-án és soha többet nem ültetünk a nyakunkba ilyen söpredéket!

Azt gondoljátok, hogy túl sokat volt mani itt a lista elején, ezért generáltatok egy baloldalt mocskoló helyet a sok narancsfejűnek? Rá is harapott néhány, hacsak nem magad generáltad a hozzászólásokat is...
Nem szeretném védeni a baloldali gennyes csapatot, csak érdekes, hogy miután volt 4 évetek az elszámoltatásra, miért csak most, a kampányban kezditek el ilyen tessék-lássék módon?
Ha már elszámoltatás, akkor ezzel kellett volna 4 éve gőzerővel kezdeni, nem a komcsik által elkezdett korrupció folytatásával. Az országnak abban a helyzetben nem a külhoni magyarok kampányfogásszerű honosítása volt legnagyobb problémája, de mégis ez volt az első lépés, amit megtettetek! És folytathatnám a sort a többi átgondolatlan hatásvadász, de szart sem érő kampányfogás mércéjét is csak alulról súroló látszatintézkedésekkel.
Komolyan mondom, hogy az elmúlt 4 évben legjobb döntésetek a dohányzási tilalom volt!

Ez azért elég szegényes a nagy ígéretekhez képest!

Nem a baloldal pocskondiázásával kellene most már kampányolni, hanem a saját narancsos 4 évetek érdemeinek felsorolásával!
Ja, hogy az édeskevés? Hát most már késő bánat!
Takarodjatok a szoci barátaitok után!
Itt remélem már nem terem több szegfű sem narancs!
Ha egy csöpp tisztesség szorult belétek, megkímélitek az országot az ukrán eseményektől és még azelőtt elhúztok külföldre, mielőtt még elzavarnak! Dánia tárt karokkal vár. Még...
Aztán végre hazajöhetnek azok, akik az elmúlt 20 év görény politikusainak vérlázító döntései miatt most külföldön kénytelenek boldogulni, mert az egymillió új munkahely is csak választási ígéret maradt, az összes többivel együtt!

KI az a Szermek Zsolt?

Valai ismeri? Mondjatok már róla valamit? Hogyan akar képviselő lenni, ha még nem látta-hallotta senki? És mit akar? Van valami elképzelése? Nem hallani róla semmit!

az a programja,

hogy képviselő szeretne lenni.

Bocsánat!

Bocsánat, én rontottam el a nevét, a képviselő jelölt úrnak! Nem Szermek Tibor, hanem Szermek Zsolt! Bocsika, nem volt okom megjegyezni ennek a jelentőségteljes és fontos úrnak a nevét. Lehet, nem is kell....

Helyreigazítás

1. Szermek Zsolt Ottó

És no comment.

Júj de kemény vagy.

Juj de kemény vagy. Igyekszem megjegyezni.

csodálkoznák, ha sunyirudi

nem törölné a topicot mint a "minél bal , annál többet csal" topicot is. Ezen a szennyportálon - amit ő tett azzá a vén idióta kommunista adminjával - nem lehet a kommcsikat szidni, csak a jobboldalt.

Ne bántsd sunyirudit!

Neki ezek a legjövedelmezőbb időszakok, és neki is meg kell élni valamiből. Itteni mocskolódásait meghálálják majd a barátai.
Amúgy, lehet hogy letörli, de akkor másnap írok mégegyet.

Ne bántsd sunyirudit! (miért is ne??)

"Zsófika"!Csak nem megint egy háttérben megbújó (országgyűlési képviselő "JELÖLT")személyét tisztelhetjük benned!?

Ja, és még egy:

nem szeretem, ha Zsófikának hívnak! Az olyan kurvás. Úgyhogy, ha megkérhetlek...

Hú de hülye vagy, Zsófi,

Hú de hülye vagy,

Zsófi, 2014, március 10 - 21:17
inkább kussoltál volna bmeg.

Ki kell ábrándítsalak, nyuszikám...

Nem vagyok ogy. képviselőjelölt, de még lehetek, az én nevemet azért jobban jegyezd meg, mint a Szermek Tibor, akarom mondani Szermek Zsolt, vagy Zoltán vagy kinek a nevét...
Amúgy kire gondolsz, csillagom? Csakmert Sunyirudi mögött egyértelműen a baloldal áll, hiszen megállás nélkül aljazza a fideszt. Az én írásomból viszont egyértelműen kiderül, hogy kit támogatok. Nem is tagadom.
Hajrá Magyarország, Hajrá magyarok!

Ki kell ábrándítsalak, nyuszikám...(BOGÁRKÁM!)

Zsófika egy másik portálon négy évvel ez előtt hasonló körülmények között "írogatott" aztán ismeretlenül tényleg országgyűlési képviselő lett (Sáringer).Ki az Szermek én se tudom,de nem is érdekel. Sunyirudi az más ,sajnos volt személyes tapasztalatom az aljasságát illetően.Az meg,hogy te kit támogatsz magánügy! az már nem ,hogy név nélkül ítélsz meg vagy el másokat.

Neked hol a neved babám?

Neked hol a neved babám? Nem kéne okoskodni, mert én is ismerek ám valakit, aki négy éve képviselő akart lenni, bloggolt is veszettül ezen a szennylapon, aztán nem gurult be a szekér.... Akkor is elkentem a száját, most is meglesz, még ha név nélkül is írogatsz.

Hú de hülye vagy, Zsófi,

Hú de hülye vagy,

Zsófi, 2014, március 10 - 21:17
inkább kussoltál volna bmeg.

A zalai marianna árok újabb megnyilvánulása ez a szösszenet!

Azt gondoljátok, hogy túl sokat volt mani itt a lista elején, ezért generáltatok egy baloldalt mocskoló helyet a sok narancsfejűnek? Rá is harapott néhány, hacsak nem magad generáltad a hozzászólásokat is...
Nem szeretném védeni a baloldali gennyes csapatot, csak érdekes, hogy miután volt 4 évetek az elszámoltatásra, miért csak most, a kampányban kezditek el ilyen tessék-lássék módon?
Ha már elszámoltatás, akkor ezzel kellett volna 4 éve gőzerővel kezdeni, nem a komcsik által elkezdett korrupció folytatásával. Az országnak abban a helyzetben nem a külhoni magyarok kampányfogásszerű honosítása volt legnagyobb problémája, de mégis ez volt az első lépés, amit megtettetek! És folytathatnám a sort a többi átgondolatlan hatásvadász, de szart sem érő kampányfogás mércéjét is csak alulról súroló látszatintézkedésekkel.
Komolyan mondom, hogy az elmúlt 4 évben legjobb döntésetek a dohányzási tilalom volt!

Ez azért elég szegényes a nagy ígéretekhez képest!

Nem a baloldal pocskondiázásával kellene most már kampányolni, hanem a saját narancsos 4 évetek érdemeinek felsorolásával!
Ja, hogy az édeskevés? Hát most már késő bánat!
Takarodjatok a szoci barátaitok után!
Itt remélem már nem terem több szegfű sem narancs!
Ha egy csöpp tisztesség szorult belétek, megkímélitek az országot az ukrán eseményektől és még azelőtt elhúztok külföldre, mielőtt még elzavarnak! Dánia tárt karokkal vár. Még...
Aztán végre hazajöhetnek azok, akik az elmúlt 20 év görény politikusainak vérlázító döntései miatt most külföldön kénytelenek boldogulni, mert az egymillió új munkahely is csak választási ígéret maradt, az összes többivel együtt!

Mohácsi vész

Mit marianna árokozol, te paraszt? Erre futja, hogy a családot kezdjétek ki? Gusztustalan ronda népség vagytok, igazi demagóg kommunisták.
Viccelődjél csak nevekkel, kispöcsű, akkor én is viccelődök: keszthelyi Mohácsi vész az kell nektek mi? BŰNÖZŐ, MOCSKOS TOLVAJ BANDA!

Nagyon jó ez a "Mohácsi vész"!

Csak az a baj narancsfejű parasztkám (hogy a saját szinteden szólítsalak meg), hogy velem nagyon mellélőttél, mert egy dolgot gyűlölök a Fidesznél is jobban, a komcsikat!
Ha a címnél is tovább olvastad volna írásomat, akkor ez neked is világossá vált volna. Öngól!

Úgy látszik nálatok nagyon beakadtak a fogaskerekek, csak egy csapában bírtok fröcsögni, mert csak addig jut el a demagóg agyatok, hogy aki a Fideszt gyűlöli, az csakis komcsi lehet! Addig már el sem bírtok jutni, hogy vannak olyan egykori Fideszesek (nagyon-nagyon sokan), akiket úgy átráztatok az elmúltnégyévetekben, hogy nagyobb ellenségetek lett, mint bármilyen komcsi! Mert a komcsi alapból gyűlöl titeket, de a csalódott, átrázott, általatok lenullázott volt választóitoknál senki sem tud jobban gyűlölni! Remélem ez lesz a vesztetek! Ha pedig mégis kicsalnátok a választásoknál a győzelmet, itt lesz a következő Ukrajna! Vannak még nagyon sokan hozzám hasonlók, akiket úgy ellehetetlenítettetek, hogy már nincs vesztenivalónk és szívesen áldoznánk az életünket is azért, hogy a hazánk megszabaduljon az elmúlt 65 év mocskától!!!

A marianna árok hasonlatot pont egy naracsfejű hozzászólásából vettem egy másik oldalról! Dupla Öngól!

Ugye, nem a Jobbiktól várod sorsunk jobbra fordulását, te fasz?

Vagy ki a pék faszától? Nem, oké, nem vagy kommcsi. Na de a legvadabb álmaimat is felülműlja, ha azt mondod, hogy azért szidod a Fideszt, mert Jobbikos vagy. Ha így, van, akkor aztán tényleg baszd szájba sürgősen azt a tetves kurva anyádat, te seggfej, hogy csak ennyi eszed van!
A Selmeczi Zsuzsa egy ostoba kurva, nem több, akinek egy önálló gondolata nincs. Viszont kellően rosszindulatú, és ennyi már elég is a Jobbikhoz! Láttátok a Jobbik szórólapját, amivel megterítették a megyét? Hát vicc, komolyan az az idióta, komolytalan, demagóg társaság. KÉmiai kasztrálás, hát persze, apádnak kellett volna annak idején, hogy nem szaporítsa a parasztokat.

ÖNÖK

egy narancsos hozzászólását olvasták, keszthely segglyukából....

van egy szintetek fityisz....

Tehát tényleg jobbikos vagy.

Szégyelled mi? Én sem büszkélkednék vele! Na de akkor mit nyilvánoskodsz itt, ha még leírni sem mered. Segítek, figyelj: a jobbik faszát szopom.
Ennyi!!!

Jobbik

Én azt a szórólapját láttam a jobbiknak, ahol a Selmeczi Zsuzsikának éppen csak a pinájára nincs matyóhímzés varrva. Nagyon gusztustalan, eröltetett. Az ostoba, drabális pulyka nyakában egy 100 forintos nagymagyarország jelvénnyel, tényleg ciki.
De az egész jobbik ciki, ezek nem itt élnek, nem földlakók, de komolyan. De hogy Zsuzsika bugyikájában egy 25 cm-es kékeres péló van, az tuti.

Egészségedre te kisegítő iskolás, gusztustalan, csököttagyú...

Én a te kedvenc elfoglaltságod helyett (már ha valamelyik Jobbikos oda alacsonyodik, hogy a szádba adja...)inkább "csak" szavazok a Jobbikra. Aztán remélem a hozzád hasonló másfelesek elhallgatnak végre!

hehe

ugyan az előzőket nem én írtam, de örülök, hogy faszt szopsz....
Jó látni, hogy van még, aki ezt elismeri, maxi respect neked, buzikám...

ahogy a jobbikosok között faszkorbácsos, cicagatyában rúdon pörgő emberek is vannak, örülök...

sajnos jelen pinanyalatban nincs normális politikai alternatíva.

REMÉLEM egy ukrajnai (érik a Krími ugye..) történet egyszer rendet csinál nálunk is. Tekintettel arra, hogy ITT VALÓBAN elmaradt a rencerváltás....

Te igen hülye!

Aztán szerinted ki jönnek "végre haza", és honnét? Talán nem Gyurcsány barátod volt az, aki azt mondta, hogy "el lehet menni innét"? Gondolkodjál te paraszt!
Nem lett egymillió munkahely?! Hát milyen állapotban vette át az országot a Fidesz 2010-ben?! Csoda, hogy egyáltalán lettek új munkahelyek, ha nem is egymillió!
Milyen eredményeket nem látsz? Az, hogy végre lett egy olyan kormányunk, ami kiáll a magyar érdekekért? Hogy Orbán szembemegy az EU-val, a bankokkal,a multikkal, csakhogy egyszer ebben a kibaszott életben a magyar érdek is érvényesülhessen!
Hát igen, nem volt elég négy év, éppen ezért fog nyerni a Fidesz most is. Mert az ország nagyrésze azért nem ilyen ostoba, mint te!

4 éve két harmaddal

4 éve két harmaddal zavarták el a szocikat,
ma ugyanazok akarna visszaülni a hatalomba
nincs megújulás a bal oldalon

mégis

ezt a mocskot olvasva, az ember már kezdi azt hinni, hogy megint az övék a világ. Gyurcsány bohóc ismét a kezébe vette őket, ő dirigál, Mesterházy és Bajnai csak bábok. NÉznek még nagyon hogy megvezeti őket a minden hájjal megkent Gyurcsány!

Ne sajnáljuk őket!

Jaj nehogy sajnálni kezdjük szegény baloldaliakat, hogy becsapja őket Gyurcsány!!!! Gazember mind,egytől egyik, és tényleg nincs köztük egyetlen olyan tisztességes ember, akit ki lehetne állítani vezérnek!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel