[tőletek] Hévízi Kórház kicsit másként

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Az újságokban mindig arról olvashatunk milyen híres a fürdő ,és mennyi embernek ad munkát.Arról nem beszélünk nem cikkezik a sajtó , hogy meghalt egy kollégánk,aki majdnem 30 évet dolgozott le az intézménynél.Nem volt ő középpontban, nem fűződött hozzá senkinek érdeke.Mégis az a csúfság érte családját, és rokonait, hogy az intézmény vezetői,csoportvezető,helyettesek temetésén részt nem vettek. Az Intézmény koszorút sem csináltatott .Tudott,hogy S. Tibor nem kedvelte ahol tudott ártott neki.De ha egyszer neki is eljön a számadás órája,hogy fog a lelkével elszámolni,bár szerintem nincs is neki.A legnagyobb megdöbbenés akkor ért mikor hallottam,hogy az intézmény temetési segélyt sem utalt ki családjának mert már nincs kollektív szerződés.Talán pár nappal előbb kellet volna meghalnia. Próbálom a gondolataimat össze szedni, de nem tudom érteni az itt történt dolgokat.Mi alapján sorolják itt az embereket, az egyiknek lezáratom a fülkéjét, a másikról meg tudomást sem veszek, mert mi vagyunk a nagy Ö S .Tibor B .Hilda T .Erika Én és sok kollégám nevében sajnáljuk, hogy egy ilyen híres intézménynél ez megtörténhetett. Sipi mi köszönjük hogy megismerhettünk, veled dolgozhattuk,családodnak meg kitartást ebben nehéz időben, és magam és mások nevében ígérem neked mi mindig mellettük leszünk!

forrás: http://www.helikonportal.net/forum/ezek-vagytok-ti#comment-35263

Szüksége van egy sürgős hitel ma?: (dakany.endre@gmail.com)

Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat sürgős.

A kórházban sajnos a

A kórházban sajnos a nyugdijasokkal semmit sem törődnek, még egy sovány karácsonyi ebédet is sajnálnak tőlük, régen nem így volt, csak mióta az új vezetés van, sajnálja azt a kevés pénzt is rájuk, ajándékról már nem is beszélek. Más munkahelyeken meghívják a nyugdijasaikat kapnak ajándékot és vendégül látják őket. Persze ott nincs akkora bevétel mint a hévizi kórházban, azért telik rá. Vagy talán a vezetés nem lop annyit. Pedig ha a nyudijasok nem lettek volna és nem dolgoztak volna sokat, akkor a mostani vezetésnek nem jutna annyi bevétel, ezt nem ártana észben tartani és megbecsülni a régieket.

Hitel ajánlat stressz nélkül

Szüksége van egy sürgős hitel fizeti ki a számlákat? Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megszerezni a kívánt hitelösszeg
Cég Kapcsolat E-mail: (patriotictrustfundinc@gmail.com)

vendég

Záradéka egy hosszú időnek, ha fociból indulunk ki...végeredmény 2-1 .Igen ez így helyes.Azért mindenki még nem megvehető....

vendég...

Az is focieredmény, amikor egy gyermekét egyedül nevelő dolgozót - megfelelő indok nélkül - elküldenek? Remélem a döntést meghozónak van jó néhány álmatlan éjszakája!!!

ne reménykedj!

Ne reménykedj! NINCS!!!!!!!!!!!!

ne reménykedj...

Köszönöm! Remélem az élete során még visszakapja az igazságtalan és embertelen döntéséért a sorstól amit megérdemel. Az igazság órájának egyszer el kell jönnie!!!!!!!!!!!

Dózsa György

Dózsa György feltételezett születésének 500. évfordulója - irányelvei a magyar történelem kimagasló alakjaként mutatták be a parasztvezért, akinek személyében „a társadalmi haladás egyik nagyszerű hősét tiszteljük, akire emlékezve a küzdő és szenvedő néptömegekre is emlékezünk.

A NÉP NEVÉBEN

Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyû a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon õt elégetétek,
De szellemét a tûz nem égeté meg,
Mert az maga tûz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!

Köszönet

Köszönet az igazság szolgáltatásnak végre nem csak a férgek nyerhetnek.

vendég

Az ész megáll!!! Van még hova süllyedni ennek vezetőségnek?? Poziciók , de kinek.Olyannak aki embersége egy nagy nulla.

Az ész megáll!!!

Igen, van hova süllyedni még mindig! Mert fentről megmondták, mi az elvárás, kinek kell a beosztás! Semmi nem számít?! Csak a pénz, pénz, pénz, a további kőkemény harácsolás, miközben teljesen ártalmatlan személyként jelennek meg!!!

Ez ám a fejlődés...

Hévízen a reumatológia Mekkájában, ahol az átlag feletti, sőt még a'feletti is, két hónapot kell várni egy sima ambuláns szakorvosi vizsgálatra...

Ez a magyar egészségügy,ez Papp Gábor által idetelepített dr. Kvarda áldásos munkájának eredménye és ez a magyar valóság is!
Ezt is megcsinálták....

Keszthelyen, Kvarda

Keszthelyen, Kvarda kórházában az ortopédiára 5 hónap múlva adnak időpontot - ha ugyanattól a dokitól kérsz magánrendelést, 3 nap múlva mehetsz a kórházba!
Bezzeg a tb.t napra pontosan kell fizetni

csak nem gondolod komolyan

hogy ebbe Papp Gábornak volt beleszólása? Neked mindenről Papp Gábor jut eszedbe. Nincs neked Papp Gábor fóbiád? Remélem a mikor a férjed dug akkor nem Gábort dicséred közben.

Szerinted?

Ki hozta ide dr.Kvardát? Nem Papp Gábor? Vagy akkor Te?

Ha emlékszel,az első testületi ülésen mondott fel az előző főállású kóházigazgatónak és nevezte ki azonnal a mostanit,aki 8 órában 16 órai munkát kellene hogy végezzen a gazdasági igazgatójával együtt. A keszthelyi kőrház is van akkora, hogy egész embert kivánna vezetői szinten is és a hévízi körház is van akkora,hogy szintén egy egész embert kivánna...

"férjed dug"? Te lehet,ám én nem vagyok sem Hoffer Misi meg a Szilárdkája sem!

Észjárás:

Azért elég érdekes észjárásra vall, amit írtál.
2006-ban, Petrétei belügyminisztersége alatt (rendőrséget felügyelő miniszter) emberekre lőttek a nyílt utcán a rendőrök, embereket vertek stb.
Az akkori miniszterelnököt, mindenki azzal mentegette, hogy ő aztán nem adott parancsot senkinek arra, hogy a rendőrök ilyen aljasságot csináljanak. Ez LEHET, hogy igaz, viszont a te logikád alapján gondolkodva: KI NEVEZTE KI A BELÜGYMINISZTERT? -> EZEK ALAPJÁN VAN-E KÖZE A 2006-OS ATROCITÁSOKHOZ?
Vagy csak Papp Gáborék esetében felel az általa idehozott, kinevezett vezetőkért a hatalom birtokosa? Csak kicsiben működik? Vagy csak 2010 óta szabad ezt így nézni?

a hasonlat erősen sántít

finoman szólva is csúsztatás, de hát ez a megtévesztés egyik formája. lehet , hogy a zombik nem látnak át rajta de akkor az ő kedvükért - és a te megvilágosodásod érdekében fussunk neki még egyszer.
A hévízi kórház többségi (jelentős) tulajdonosa az állam, és mint ilyen a vezetőt tulajdonosi jogán ő nevezi ki. Tehát nem Papp Gábor ! - még akkor sem ha te minden patás szörnyben őt látod, vele ébredsz , vele kelsz. Amennyiben városi (pl zalaegerszegi megyei kórház)lenne akkor is a főigazgató kinevezése a miniszter kompetenciája lenne- még ha figyelembe vennék a helyi elvárásokat. Hévíz esetében erről szó sincs, nem Papp Gábor nevezte ki Kvardát, nem is ő hozta ide. Úgyhogy moss alaposan fogat, mert rossz ízű a leheleted, a bűz eltompítja az agyadat és ezért lesznek hülye végkövetkeztetéseid. Te tényleg a majomtól származol!

Javaslom...

Javaslom keresd ki a 2010-es alakuló ülés idején volt testületi ülések anyagát és megtalálod azt az elsők között hozott döntését ennek a gárdának ( a saját tiszteletdíjuk és fizetésük megszavazása után), amiben élve az egy szavazatnyi vétójoggal- ami nem Papp Gábor vívmánya volt - döntöttek Hegedüs azonnali menesztéséről és dr Kvarda Attila helyzetbe hozásáról!

Az az egy szavazatnyi vétójog akkor és előtte is sokat ért!

Tehát mielőtt csufoskodsz tájékozódj és nem lesznek hülye végkövetkeztetéseid!

Rosszindulatú és buta vagy

Hegedűs menesztéséhez Papp Gábornak annyi köze volt, hogy ő borította ki a bilit, a csalásukról, sikkasztásukról a sajtónak. De nem ő menesztette, de igen hülye, ahogy az új igazgatót sem ő hozta ide.
Állami tulajdon, az MNV Zrt választotta Kvardát. Ja, és nem Papp Gábor jár vele tensziezni, ha már itt tartunk.... Kicsit tájékozódjál már jobban, ha itt vádaskodsz!

kiborította bilit....

.. a saját fejére Te nagyon hülye! Hegedűsnél még a fideszes narancssárga elkötelezett nyomozóhatóságnak sem sikerült semmit találnia, pedig mindent megtettek érte. Aztán ez a nagymarha behemót barom állat fizetett hatszázezer kártérítést a Hegedűs részére éppen a hazug sajtónyilatkozat miatt. Akkor kinek szaros a feje???

pedig észjárásod alapján annak nézel ki

egy állami tulajdonú kórházba ahol a város a 17 százalékával max takarítónőt delegálhat a személyzet közé nehogymá a város polgármestere delegálja az igazgató főorvost. Nézegesd magad továbbra is a bőrtangádban ahelyett hogy hülyeségeket írkálnál.

Csak nem gondolod.....

Csak nem gondolod,hogy ennek az iciri,piciri,agyu polginak,kikérik a véleményét?Mit gondolsz miért ő a polgármesteretek,miért nem egy gerinces ember,megmondom,mert mellette azt csinálnak amihez épp kedvük van.HAJRÁ HÉVÍZ.

Ki lenne neked gerinces polgármester?

Mondjuk a Naszádos Tóni???? Ha-ha, az lenne aztán a tiszta kéz mintapéldája, csak azt lesi, mihez tud hozzáférni!

...iciri,piciri,agyu polgi..."

Tetszik! Hogy eltaláltad!!!

Csak nem gondolod.....(MIND ILYEN)

Te se gondolod komolyan,hogy ez csak Hévízre igaz! Az összes polgármester gerinctelen gyüt-ment szaralak.Pedig minden Isten-hívőnek mondják magukat!

Bezzeg az Árpi bácsi idején!

Nagyon jóban voltak az apát úrral, sőt a templomban is rendszeresen forgolódott az akkori "polgi". -Pedig, neki nem is ez az eredeti vallása.- Akkoriban miért nem jutott eszedbe a polgikat, az Istenhitük miatt bírálni. Pedig akkoriban is voltak nem túl Istenhívő cselekedetek. Lásd végtelen, ingyenes dorbézolások, a haveri sleppel, a hévízi-egregyi piáldákban. Vagy a cigánygyerekek leszólása nagy nyilvánosság előtt, ittas vezetés stb.
Akkor nem volt gondod a gerincekkel?
Akkor kire szavaztál? Magadra?

Csak nem.....

Nem gondolom,ez az egész bagázsra vonatkozik.Nagyon hasonlítanak a 90-es évek párt tagjaira,mikor kitúrták a híveket az első sorokból.Tudod van az a pénz amiért megéri köpönyeg forgatőnak lenni,de nem ők a ludasok hanem akik megválasztják őket.Később jön a mosakodás ÉN NEM RÁJUK SZAVAZTAM na látod ez a baj,nehéz kimondani BOCS TÉVEDTEM.

Csak nem.....(de igen!)

A lényeget leírtad! Csak szavak szintjén történt változás.ELSZÁMOLTATNI pedig már soha a büdös életben nem lehet. ÉN EBBEN BIZTOSAN NEM TÉVEDTEM azok vagy leszármazottai vannak most is hatalmon akiknek van elszámolni valójuk.Ez nem köpönyeg-forgatás annál sokkal mocskosabb.

Új program Hévízen!

Tovább a világhír felé!
Halottkeresés a hévízi tóban!

.... azért az beszédes, hogy Papp Gábor, mint a város nagytudású polgármestere egyetlen nyilatkozatban, egyetlen sajtómegjelenéssel sem ítélte el a Kórház és a Tófürdő vezetésének embertelen viselkedését a vendégekkel és a szerencsétlenül járt fiatalemberrel szemben.

Dr Kvarda, vagy Hegedűs, vagy bármelyik előd...

Lehet, hogy Hegedűsnek nincs doktori címe, lehet hogy nincs elájulva a narancsos ködtől, de tisztában lett volna azzal, mint számos elődjeik is, hogy amíg a vízbefúlt embert nem találják meg a tóban,nem dobja fel a víz,nem engedik rá a fürdeni vágyókat bármekkora is a bevételkiesés a tófürdőnél.

A Papp Gáborék által idehozott pártkatonák és a le-,és elkötelezettei eddig csak az országos sajtóban a város rossz hírét tudták kelteni.
Gondoljunk csak Halász Gábor és társa pénztalicskázására,vagy Szilárdunk kalandjára a befolyásos ember csalfa asszonykájával.
Most meg,hogy Hévízen úgy engedték be a fürdőzőket,hogy bármelyik mellett péntektől bármikor feljöhetett volna a szerencsétlenül járt ember teteme!
Senkit nem érdekel amikor az erről szóló híreket hallgatják, vagy olvassák bárhol is,hogy DrKvardát és csapatát hiába Papp Gáborék tették ide, ő nem Hévíz érdekében munkálkodik!
Nem is érteni hogy ez az igazgató és vele a tófürdő közvetlen vezetője hogyan van még a helyén?

Emlék Sipiről

" Virágerdő sűrűjében pihen
egy szív csendesen.
Rég nem dobban családjáért,
messze vitted Istenem!
Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,
akik szívből szeretnek
nem felednek Téged!"

" Egy ember addig él ,amíg emlékeznek rá"

Egy volt kollégád!

vendék

Nagyon jól megy a Hévízi kórháznál.Besegítenek a síkosságmentesítésben Reziben .Mert a Kenesei Laci ügyeleti. időben mit keres 2014.február.o2án ll-órakor a Faluban .Biztosan a főnöke küldte haza.Erre kellene oda figyelni Tisztelt FŐNÖKÖK.De van aki mindent megtehet.

Alaptalan gyanusítás!!!

Igaz,hogy ügyeletes voltam.Aznap a síkosság ellenére bementem dolgozni!!!
Itthon is besegítettem
az Önkormányzatnak.A Polgármester Úr kérésére!Saját Traktorjukkal!!!
Ha ezzel rosszat tettem.Én kérek elnézést!

vendég

Ezt a fakezű Villanyszerelőt honnan szedték a műszakhoz?Kis barátom húzzál bele mert az elődöd nyomába sem érsz.Mert fél kézzel többet nyújtott mint Te.Vagy neked nem kell többet csinálnod?Akkor oké .Tőled nem várnak többet gondolom.

Vagabond

Barátom a Király most mesélte,.Az ünnepek előtt kapott időpontot a Kórházba felvételre!Nagyon meg örült ennek végre valahára.Aztán jött a fekete leves.A két hétből lett egy, mert bele estek a szabad, és a már ledolgozott napok.Így jelentősen rövidült az idő.Mire a Hölgy mosolyogva közölte nem áll módunkban hosszabbítani.Igen ezek is TI vagytok "Lányok Gratula"
.

Ez hazugság mert mindig

Ez hazugság mert mindig hosszíbbítottak

vendég

19.-e csak ennyi ! Remélem lesz igazság.

fél igazság?

Lehet beszélni sok marhaságot ,de fél igazság nincs ,vagy nyert valaki vagy nem .Nem kell a dolgokat ferdíteni , más szájába elferdített információkat adni.

igaz

Igaz

nem

Nem jól tudod

nem

Mit????? Kicsit bővebben ha lehet!!

vendég

Van , van , van. Gondolom ( bár valószínű tévedek) a vezetés sem megy el a döntés után következmények nélkül.....Bár sok a kérdőjel de egyvalami biztos nem lehet dolgozókat egy két vezető kénye kedve szerint csinált indítékkal kirúgni.

Aki egy kicsit is ismeri,az

Aki egy kicsit is ismeri,az pontosan tudja,hogy Ő soha nem fényezné magát!!!Mindig becsületes őszinte ember volt,aki őszintén vállalta a véleményét és nem engedte,hogy hülyének nézzék!!!!És,hogy a kollégái dolgoznak????.....ez vicc!!!!!Mind SZAKMAILAG mind EMBERILEG megállja a helyét bárhol!!!!!Sok sikert neki!!!És hidd el,hogy TÖBBEN vannak akik SZERETTEK!!!

vendég

Volt bátorságod gratula.Pedig amilyen Befolyásos embereket ismersz én nem vártam volna eddig a Te helyedben.Neked már rég vezetőnek kellet volna lenned ott .De most azok féljenek akik ott maradtak.Hát nem lennék a helyükben az tuti!Amúgy sok sikert neked.

vendég

Azt hallottam megindult a vándorlás a Kórházból.Verebek csiripelik a Műszak gyökeres egy dolgozója is távozni készül.Szerintem egy roppant értékes ember. Szakmailag és emberileg is egyaránt értékes .De ezeknek az idiótáknak ez sem számít már.Sok sikert neked azt gondolom rólad teljesen mindegy TE mibe kezdesz,mindenhol megállod majd a helyed.De sajnos vannak olyan kollégáid akikről ezt sajnos nem lehet elmondani.

ember

Tudod a SEGGNYALÓK nagyon jól megélnek a mai világba,meg az alkeszok.Mert van néhány a kollégáid közül.Rád meg irigyek voltak a Nyilt dumádért és nem igazán jött be nekik ,hogy véleményed is van meg ötleted. Sok szerencsét neked.

vendég

Hidd el nekem nagyon sokan szerettek TÉGED és bizton volt aki nem.De remek ember vagy és sok sikert neked. Nekünk nagyon fogsz hiányozni.Mindig udvarias és segítőkész voltál és EMBER tudtál maradni és ez nagyon fontos.Sok embernek példa lehetnél.SOK SIKERT KÍVÁNOK

Kedves T.A. már eleget

Kedves T.A. már eleget fényezted magad, legyen elég. Mert ezeket a sorokat mind Te írtad, ugye a kollégáid nem így ismernek. Hanem egy lusta, morgós, a munkához mindig úgy álltál, hogy más is hozzáférjen és Te leléptél. mÁR 14.órakor a buszmegállóban voltál mikor a kollégáid még dolgoztak. Úgyhogy a munkádról ennyit. Mindenki boldog, hogy megszabadult Tőled.

Hilda egy mocskos ,tetves

Hilda egy mocskos ,tetves féreg vagy. Remélem nem sokáig élvezed a nyugdíjas éveidet.Nyálas szöveget amit mondtál gyomorforgató volt.Azt kívánom neked amit te másnak.Remélem neked is jó lecke lesz egy nagy SENKINEK lenni!!!!!!!

Miért mentél oda?

Miért mentél oda? Kötelezett rá valaki? Szégyellem, hogy ilyen kollégáim vannak.

birka

Ki volt ott te Birka!!!!Elég volt hallani, de neked van mit szégyelleni az biztos....Annak aki lenézi a kollégáit.

Környezetvédelmi állás!

A környezetvédelmi állásra ki lett a befutó???

tárgy?

Szegény Sipi ha látná mi lett a kezdetektől....

valaki

Mocskos, hazug banda!!!!! Tetejétől ......

vendég

Hogy lehet. hogy az a kis k......a fizikon dolgozó munkaidôben a tanulókkal massziroztatja magàt. Neki nem kell betartani a szabàlyokat.Igyis úgy jàr mintha màr valaki lenne.Vagy neki mident lehet mert a Tibike ca.......ja.

vendég

Hogy lehet. hogy az a kis k......a fizikon dolgozó munkaidôben a tanulókkal massziroztatja magàt. Neki nem kell betartani a szabàlyokat.Igyis úgy jàr mintha màr valaki lenne.Vagy neki mident lehet mert a Tibike ca.......ja.

vendég

Volt olyan ismerős aki 15 gurigát szurkolt le a Hölgynek, és már osztályra is került.Ezt nevezem.Hol a várokozási idő?Vagy neked mindent lehet?Ja pénzért igen.

?

Mennyi az a guriga?

Ki volt az ismerős? pgy

Ki volt az ismerős?
pgy

vendég

Ja a Felvételi :Nagyon nagy csomaggal kell érkezni Mert nagyon éhes a személyzet.Az elődöknek TILOS VOLT az oldal ajtót használni......... de EZ NEM vonatkozik rájuk.A Bettikének külön módszere van.Ő jól barátkozik.Kis szentes lányzó...........

öd

Miért is volt Tilos az oldalajtót használni?
Azért mert az előd ott üzletelt. Amikor kezdtek rájönni a vezető, akkor tiltották le az oldalajtót.
Igen ez nem vonatkozik a mostaniakra, de csakis azért mert Ők nem KORRUPTAK, és hiába dugják nekik a pénzt visszautasítják és nem fogadnak el még egy bonbont sem.
Aki rágalmazza őket, az sáros és a hozzátartozója volt az előd.

vendég

Remélem amit ma kaptál az majd a TORKODON akad.TE SPICLI BESÚGÓ! Látod Így is lehet előre haladni .Máshoz amúgy sem értetek.

A fasszopó kurva anyját

A fasszopó kurva anyját bassza meg mindenki!!!!

A Bettike férje vagy,hogy

A Bettike férje vagy,hogy így elkapott az ideg?

Vihar a biliben

Az évek során a Fedettfürdőben szerzett tapasztalataim alapján már nem lepődök meg semmin. Ez nem más, mint vihar a biliben! Mire jó ez az egész? Kinek az érdeke? Tovább szítani a tűzet? Ha ennek valami következménye lesz, úgyis mindnyájan szívni fogunk, nem csak az ügy kirobbantói és haszonélvezői! Ki ismeri közülünk az igazat? Elég sok változat kering! Lássuk az egyiket. A temetés csak egy olcsó trükk volt, hiszen a három közül egynek kellett volna ott lenni, de ő közben a dombtetőn feketében "áldozott", de ez a főnököt nem mentesíti a felelősség alól. De akkor ki képviselte a Kórházat? Hol volt az intézeti koszorú? És hol volt Mária? Talán mellbedobással győzött a Kvardánál ahogy a Hegedűsnél is?
UI: Ildikó, ha te vagy az igazság bajnoka, nem itt kéne irogatni név nélkül, hiszen ugye ez nem méltó hozzád????!!!

Vendég

Tapasztaljuk a következményeket a szívatást..... egyénekre lebontva. Ki fent ki lent..! Van valahol vége ennek az útnak!!!!!

..

Tegnap hoztam ki a férjemet a kórházból. Borzalmas volt és felháborító.
Tűrhetetlen!

vendég

Felvételi egy Csőd.Elszomorító milyen emberek vannak.

Menj be egyszer a GH-ba!

Az ott dolgozók szinte kivétel nélkül a föld felett járnak és mérhetetlen arrogáns, lekezelő, kioktató nagyképű hangon és stílusban beszélnek kortól függetlenül az oda betévedt kórházi, fürdőbéli kollégáikkal,szinte személyes sértésnek veszik,ha valaki is háborgatni meri őket. Tévedhetetlennek hiszik magukat, pedig van köztük olyan, aki szerintem még a 8 általánost is csak nagy-nagy nehézségek árán végezhették el!

GH

Szeretném ha kifejtenéd kikről van szó énnis oda járok és csak rendes dolgozokkal találkozom. Ne névtelenül vagdaloz.

Van valahol vége ennek az útnak!!!!!

Vajon mikor lesz vége??? Minden intézmény Posta,Önkormányzatok,MÁV, stb. Mindenhol ugyan így tartják rettegésben a még itt "éldegélő" dolgozni akaró alkalmazottakat.
Ennek soha nem lesz vége beléjük ivódott a szívatás,aki vezetőnek oda kerül az se tud megváltozni (MERT EZT TANULTA), így tud érvényesülni.

vendég

De azt gondolom az Ünnepi kitüntetetteket is meg kellene említeni.Jó eső érzés ,hogy mindig aFŐNÖSÉGBŐL lehet csak válogatni .De rendjén van ez azt gondolom nyalógépeg és alkoholisták .Parkász Főnök.Ja meg a Bettike kb párhónapja most ő a kiskirály az irodában beült a székbe.De a betegek folyamatos rohámától nem tud szabadulni PARASZOLVENCIA .Mert a nagyon szalad most neki a szekér.Az sok boríték meg csúszik neki .Igen így is lehet csinálni Gratulálok sok sikert mindenkinek.de lehetne még sorolni tovább De nem érdemes.

vendég

Igen a Bettike az elődei sokat dolgoztak!Szerintem sokkal jobban is.De mégsem tüntették ki őket pedig sokat tettek a Kórházért.De a ma csak így elehet előre jutni ahogy Ő csinálja.Pedig a Lányokat nagyon szerették a betegek .Csak nem voltak sajna jók .de emberileg EMBEREK maradhattak nem pedig csúszó mászó hüllők.IGAZ BETTIKE?

Bettike

Bettike egy kicsikét butácska

vendég

A H.Betti nagyon jól fekszik minden téren.A szó szoros értelmében.De amit művel az azért kifogásolható.Ellenszolgáltatást kérni a BETEGTŐL az azért kicsit rázós dolog.A beteg kissé felháborodott rajta.És azt gondolom azért ez már kimeríti a jó ízlés fogalmát.FINOM VOLT AMIT HOZOTT NEKÜNK HA VAN MÉG HOZHAT. Nem tudom meddig türnek meg téged ott.

Ezt a Bettikét

Ezt a Bettikét ismerem.Gyermekeink kapcsán voltunk kontaktban.Ha valaki kevesebb pénzt adott be vmire,húzta az orrát,hogy csak ennyi? Már látom,neki honnan volt.Bár állítólag nagyon szentes asszonyka,ott csúszik-mászik folyton a templomban.

vendég

Gondolom van mit meg gyónni neki nem?

vendék

Lehet szentes asszonyka .De nem a Keresztény hit szerint él az tuti.Amikor kitüntették azt sem tudták mennyire fényezzék .Meg milyen ódákat zengettek róla mennyire profin végzi a dolgát.Volt aki több 10 évet ott dolgozott öket valahogyan nem sikerült elismerni.De a BETEGEK nagyon jól dotálják,hogy bekerüljenek 15-20ezer azért ez nem semmi .Akkor én sem aggódnék minből mit fizetek nem?És gondolom te sem aggódnál.

Nagyon szégyelld magad,

Nagyon szégyelld magad, hogy ennyi hazugságot összehordasz, ezeket a kommenteket egy gonosz, irigy és tudatlan ember írta.
Talán a helyesírás megtanulásával kezdhetnéd és utána irkálj.
Ami a munkáját illeti egy nagyon alapos és precíz dolgozó, aki a légynek sem árt.
Ezért csodálkozom a gonoszságodon, ez csak merő irigység és rosszindulat.
Az elődje igen így csinálta, hogy a betegektől pénzt kért és kapott nem keveset, talán ezért lett leváltva.
A Betti még egy borítékot vagy géppapírt sem adott senkinek, vagy magának sem tett el, ezt tudom.
Szentes vagy nem, kinek mi köze hozzá és ahhoz sem, hogy milyen hit szerint él.
Szerinted egy olyan asszony aki egyedül (mert a férje nincs itthon) boldogul két kamasz fiúval akik kitünő tanulók biztos azért mert keveset foglalkozik velük. Egy nagy családi házat nagy kertel rendbe tart kívül belül elmehetsz hozzá tanulni.
Ja és az iskolába beadott pénzről, igen a Bettitől a pénz beosztást csak TANULNI lehet mert olyan ügyes.
A sütit megetted? Még egyszer nagyon szállj magadba és nagyon szégyelld magad. Egyébként biztos a sütije is finom volt mert Ő abban is irigylésre méltóan ügyes.
Menj el hozzá és kérd meg, hogy fele tudását adja át neked.
Neked pedig kívánom, hogy legyél Te is szentes és talán akkor a gonoszság és irigység is elszáll belőled.

vendég

Akkor a pattogatott kukoricát amit megettetek remélem kijön belőletek.Mert amúgy akkor azt sem fogadtátok el igaz?Ennyit az igazmondásról.

következménye.....

Minek lenne következménye, az a vezetőket sosem érintette.A dogozok meg mindig szívnak!!!!!!

neved....

Addig ne szólj meg másokat, míg te sem mered a neved felvállalni. Mert lehet rossz embernek szánod.Ezeket nem egy ember írta .Ha így gondolod tévedsz.

Vendég

Nem tudom miért kell ilyen dolgokat ezzel a kegyeleti dologgal össze kötni sajna.De megértem a dolgozók sokaságát.Akiben forr a düh és rengeteg dolog van gondolom aki és ami ki kívánkozik belőletek.De ezeket más fórumon kellene elmondani nem ?Amúgy kinek kedvez ez vagy mire jó........De rengeteg negatív dolgot hallani csak erről az intézményről.Pedig valaha a legjobban fizető melóhely volt ha jól tudom.Most is erre kellene törekedni.

A temetéssel kapcsolatban

A temetéssel kapcsolatban írottakkal én is egyetértek, illett volna elmenni valakinek a munkahely részéről. Bár tudomásom szerint a Stepán Tibor aznap még beteg volt, nem dolgozott. Nem mondom, hogy hibátlan, saját bevallása szerint sem az. Lehet a Stepán Tibort szidni, csak meg kell próbálni 50 - 70 embernek a kedvére tenni, aztán az dobja rá az első követ, aki tökéletesen, mindenkinek a kedvére téve megoldja a dolgokat. De azt a mocskolódást, személyeskedést, amit ez után írtak egyesek, az felháborító, köze nincs a munkahelyen történtekhez. Szokás mondani, a stílus maga az ember.
A nevemet én nem írom le, mert hátha elolvassa a Stepán Tibor, és kivételezni fog velem. Aztán még nekem is ide ír valaki, hogy nyalok.

Vendég

Olvasgatva a bejegyzéseket gondolatok futottak át a fejembe mi is történt három év alatt mert úgy e három év telt el azóta.. Hát jobb híre nem lett a kórháznak a régi dolgozok áramlanak el az intézménytől minden területről , de legnagyobb számba a masszőrök . Hogy miért ez még mindig nem tudatosult a vezetőkbe. Miért is mennek el akár kevesebb bérért , akar más területre. Hát mert emberségesebben bánnak velük, vagy mert nem kell egy szabiért megalázkodni.És ha jól tudom a cikkre hivatkozva már ne kell 50 -70 kedvére tenni, miért is... ? Hol vannak a dolgozok? Az ország egész területéről toborozzák már őket de azok egy része sem marad sokáig. Lassan már egy három éve dolgozó réginek fog számítani. Hová is jutott ez a részleg a csoportvezetőjével!!!

Vendég

Olvasgatva a bejegyzéseket gondolatok futottak át a fejembe mi is történt három év alatt mert úgy e három év telt el azóta.. Hát jobb híre nem lett a kórháznak a régi dolgozok áramlanak el az intézménytől minden területről , de legnagyobb számba a masszőrök . Hogy miért ez még mindig nem tudatosult a vezetőkbe. Miért is mennek el akár kevesebb bérért , akar más területre. Hát mert emberségesebben bánnak velük, vagy mert nem kell egy szabiért megalázkodni.És ha jól tudom a cikkre hivatkozva már ne kell 50 -70 kedvére tenni, miért is... ? Hol vannak a dolgozok? Az ország egész területéről toborozzák már őket de azok egy része sem marad sokáig. Lassan már egy három éve dolgozó réginek fog számítani. Hová is jutott ez a részleg a csoportvezetőjével!!!

Szokás mondani.....

"Az embert nem hite-vallása, hanem tettei minősítik." MJ

neked

Ezt azért te sem hiszed komolyan amit leírtál, azért nem ment el mert beteg volt, szombatra meg pont meggyógyult .Kérdezd meg tőle miért írom ezt, ja pont akkor romlott el a telefonja mind a háromnak,javaslom olvasd el az utolsó bejegyzést abból sok minden kiderül , és ha ilyen jó viszonyba vagytok kérdezd meg tőle mért csinálta ki a Sipit!!!! Nem az a dolga egy vezetőnek ,hogy kedvére tegyen a dolgozóinak, hanem igazságos legyen MINDENKIVEL.... És ne aggódj csak addig kivételezne veled amíg érdeke ezt kívánja.

Vendég

Nézz jobban körül és meglátod mennyi kiskirály dolgozok a cégnél.GH,Hetesház.Műszak soroljam ,soknak még végzettsége sincs a beosztáshoz.És mégis kemény pénzekért cseszegeti a melósokat.De nem gond legalább a fizetése elég magas hozzá.........POLITIKA ez van sajna

komment...

Kedves hozzászólók!

Szomorú vagyok....nem ítélkezem, nem védek senkit.....nem értem....vagyis értem,a fájdalmatokat,a jogos vagy vélt sérelmeiteket...mégis kérdezem ,mire jó ez? Kinek,minek segítetek ezzel a mocskolódással,munkahelyi szennyes kiteregetéssel?Kérlek Benneteket,ha igazatok van is/nem tisztem elírálni/ ezt így ,ne!Olyan -bocsánat a szóért-primitív ez az egész!

Komment -csatlakozom

Méltatlan ez a sok hozzászólás- szerintem is!- egy halott ember emléke fölött.
Nem kell dobálózni, kihasználni az alkalmat arra, hogy vezetőket szapuljatok.
Lehet egy blogot nyitni, aztán ami belefér.........., de itt ez a blog arról szól, hogy egy embert nem kísértek el a főnökei az utolsó útjára. Megtudtuk, és a hírt a helyére tettük!
Rozika

Rozika

Igazad van egy részében , de valami felszínre tört e tragédia folytán az meg a sok MIÉRT? Miért történt meg,mi vezetett oda stb. Viselkedésük sajnos magyarázat. Ezt meg nehéz feldolgozni azoknak akik szerettük!Talán ez a sok néha durva hozzászólás is azért került fel, mert dühös emberek azt szeretnék változás legyen addig amíg nem lesz egy másik tragédia.Lehet magyarázkodni, mi aki vele dolgoztunk akivel megbeszélte gondjait mi tudjuk min ment keresztül.Kívánom neki fent találja meg a BÉKÉJÉT!!!!!!!!!

Vendég

Komment! Nem tudom dolgozó vagy-e, tudod-e mi vezetett a feltett írásra mi lapul a sorok között.Ki nem mondott , vagy csak suttogott gondolatok, feltevések, tények amik már vissza nem fordíthatóak.Egy tönkre ment család, akinek csalódások jutottak ,és ezt nevezhetjük jogosnak vagy véltnek de azok tények.Tény hogy 30 év után Sipit semmibe nézték, mert Tibor nem "alázkodott" meg ,hogy felhívja a családját,(másnál megtette) a kórház semmibe nem támogatta őket.Ha te nem dogoztál a keze alatt nem is értheted a rengeteg problémát, és azt a sok feszültséget ami most felszínre tört.Mindenre van megoldás, csak el kéne addig jutni beismerni, és akarni változtatni,de neki nem fog menni, egyszerűen alkalmatlan rá.Tudod aki előtt ki kaparták az utat az nem becsüli azt.

Vendég

Kedves hozzászóló! Van benne valami igazság amit írtál,de annyi emberbe van sérelem és megalázottsága, és most úgy érzi itt kifejezheti.Mert Tibor annyi embernek ártott, és alázott meg következmények nélkül, csak azt felejtette el Ő honnan indult.A céljaiért bárkin átgázol,de még most sem érti a cikk lényegét.Ez ami felháborító!

Vendég

Tisztelt Kórházi vezetés!Ha lenne magukba valami tisztesség, legalább a jubileumi jutalmat kifizették volna a családjának függetlenül attól, hogy pár nap még hiányzott hozzá.Sejtésem szerint az Önök jövedelme nem csorbult volna. De ebből is látszik nincs magukba egy csepp tisztesség sem.Dolgozz megpusztulsz majd lesz más akit lehet idomítani. Ez Hévíz Kórház szégyene.

vendég

Tisztesség? Az Mi csoda .Dolgozót meg csak olyan jöhet számításba akinek nagy a hátszele.Vagy a Keszthelyi Kórházba lejár a szerződése vagy pont lapátra tennék.Amúgy százan állnak sorba.Ez a Fő szlogen DE amúgy a VEZETŐK VÁLOGATOTT B....k.és akkor még finom voltam .De a fizetésük az kellemes ezért én is cseszegetném a melósokat.Ahhoz nem kell ész........

vendég

Ezekben a Vezető emberekben egy cseppnyi Szociális érzék sincs.Csak az a fontos számukra ,hogy nekik legyen minden jó és kész.De volt anno egy olyan ember is a cégnél. Aki hivatalból az Intézet nevében mindig kifejezte és lerótta kegyeletét az ilyen eseményeken.A V.M.volt igazgató lehetne tőle emberséget tanulni és szociális érzéket........

Vendég

Miért a 13 havi bért is elveszik meg a júniusi pénzt is gondolod erre szánnak valamit dolgozz és kuss kb ennyi......

Tisztelt...

Nagyon igaz, amit Vendég hozzászóló leirt. Ilyen szinvonalatlan, tisztességtelen vezetése még nem volt a hévizi kórháznak. Ez a banda akárcsak Orbán maffiája, csak a saját zsebét tömi, nem törődik a szerencsétlen Magyar és becsületes emberekkel. Remélem bukásuk után ez a helyi klikk is elszámol tetteiről és vagyonárol. Ha az ember belegondol, borzalom, hogy mit meg nem mernek tenni ezek a gazemberek.

vendég

Az az igazság mind a három jellemtelen"ember"de sajos ott csak azok érvényesülnek.

Vendég

Sajnos Ilyen dolgok is megtörténhetnek eben a szemét országban.De mindenkinek majd egyszer számot kell adni mit miért tett.
Remélem majd fordul a kerék és nekik is leáldozik majd.

S. Tibor !

Már megint S. Tibor ! Ki az atyaúristen ő, aki mindenbe beleszólhat, elvethet, kinyírhat, kiátkozhat - sőt még véleményt is nyilváníthat az igazgatótanácsban! Akinek nevét Veszprémben , Budapesten rengeteg un. tanítványa rettegi! Urat játszik, emberek tucatjait tette tönkre, és immáron több évtizede nem mer senki hozzá nyúlni Ki az a Stepán Tibor ? Egy SENKI !Egyszer csak észreveszi már valaki, hogy csak egy léggömb!

Szegény elhunyt családjának - mély részvétem ! Ismertem, jó ember volt. Csak dolgozni akart!Élni!

Telesen igazad van Tibor

Telesen igazad van Tibor báró minden vezetésnél jól nyal ezáltal érvényesül semmit nem dolgozik a helyettesei dolgoznak Ő csak urizál és ordít, kirúg, holtrészegre issza magát. Mai világban így lehet érvényesülni természetesen jó fizetésért.

vendék

Persze azért van ilyen pozicióban még, mert a Főmari Jó barátja és a Tibike az isten.Pedig egy buta pasi........

Mit vártok attól...

.. aki 18 éves korában fejest ugrott az üres medencébe.Heteken keresztül orvosi kezelésre szorult!

De láthatjátok,Hévízen milyen karriert lehet befutni gyógymasszőrként?
Polgármesterünk is ott kezdte,abból ő sem tudott megélni,mert dolgozni azt nem szeretett,a fizikai munkát sem szerette,ezért elment politikusnak!

A munkát megbecsülő és szerető masszőrök becsülettel dolgoznak és nem érnek rá politizálni sem,meg helyezkedni sem!

vendég

Szegény becsületes masszőr ha nem kap jattot csak simogatja a vendéget.Igen ezt így is lehet hívni ,hogy becsület.Mert a betegek a folyosókon elmondják melyik szolgáltatás mennyibe kerül ennél az Intézetnél.Kezdve ott hogy bement az Orvosi szobába folytassam.

Szegény becsületes masszőr ?

Simogassál naponta 10-12 vendéget,állva,tipegve az ágy körűl.A becsület nem itt kezdődik Te okos jattos!

A kórház bellamija !

Akit csak a panziója a megfektetett nők és a f...ka vezérelt és vezérel ma is. Erről sok megalázott nő mesélhetne, akiket rákényszerített, hogy abortáljanak, aztán egyszer nem sikerült, így lett egy kis Tibike, vagy Timike, No, - persze vele sem törődik!
Masszőrök százai tudnának mesélni kiskirályságáról! Sokszoros megalázásukról !

Na ez a manusz, ez a nimand

Na ez a manusz, ez a nimand azt sem tudja, hogy ki az apja, talán még az anyja sem tudta, hogy kitől lett a Tibike!

Fele igaz fele nem

Ez talán túl személyeskedő,de örülj neki hogy te ismered [vagy legalábbis anyud férjét].Egyépként a temetéssel kapcsolatban mindennel eggyetértek,de ezzel csak az ő lelkiismeretükkel kell elszámolniuk és nem mással.A másik ami nem tetszik valamelyik hozzászóló irása hogy mindenkit meg....De ez nem volt erőszak ugye?Ezért kell óvatosann bánni a szavakkal mert lehet akkor párotoknak is ö lehet akkor az apja?De én a nevem is lemerem irni. Sélley

Sélleynek névtelenül

Sélley! Te nem azért vállaltad a nevedet, merthogy Te egy gerinces ember lennél, hanem azért,mert helyezkedni akarsz ezzel a gusztustalan benyali szövegeddel. Adódik a kérdés, hogy egy kicsit is kritikus hangu véleményt a nevezett "uriemberről" mertél volna -e leirni. Ja, most várod, hogy honorálják gerinctelenségedet ugye? Csodálkozok, hogy Neked csak ennyire telik!

Te kis névtelen

Te kis ostoba.Ha én nyalnák akkor már lehet hogy ott dolgoznák ahol te vagy,de így csak maradok fürdőmester de ha igaz a nyalizás akkor én leszek a fő fürdőmester ,helyetesem pedig M.István lessz ,de ha megirnád a neved elintézném,hogy a medencékhez kerülj.még mindig nem értem,hogy az illetékesnek az anya és az apja ,hogy kerül a képbe ezt magyarázd meg nekem.S. István.

Sélley, már te is nyalsz?

Sélley, már te is nyalsz?

Ha mi magunk is maragodunk......

Nagyon dicséretes véleményt nyilvánítani, és vállalni neveddel! Dicséretes! Célravezető. Kritika, amely inkább helyezkedés mint helyre igazítás! Névtelenül írogatunk..... Milyen primitív... Ugye kedves hármasok,ti soha senkit nem marasztaltatok el, mert névtelen mocskolódás érte,ti mindig mindennek a végére jártatok. Ami a legfontosabb mindig a munka volt az első, és mindenkinek egyenlő esélyei voltak, vannak. Az özvegy,nem írogatott névtelenül,bár gyűlésen több ember előtt ezzel meg volt vádolva,alázva ,hogy köszönését se fogatták. Miért? Mert szót emelt a bizonyos szabadnapok miatt, emlékeztek?????? Utána ......na leírhatatlan,láttuk de nem tettünk semmit,mert élni kell, ugye kedves kollégák? Ő vállalta a nevét,kért meghallgatást a Kórház igazgatójától,hivatalosan ahogy illik.... Hónapokig várt hiába.. Felmondott,nem bírta a sok megaláztatást!. Most megbecsült dolgozó egy másik intézménynél! Fél igazságok! Igaz,sok mérges,kihasznált,egykori szerető,egykori segítő,írogat.Sajnos rengeteg rosszat lehet felhozni rá, rájuk vezetőként. Magánéletük az ő dolguk. De az,hogy ilyen dolgok megtörténhetnek a mi hibánk is hallgatunk,és gyáván írogatunk név nélkül...mert élni kell.. És akik vállalták a véleményük,már nem dolgoznak itt!Míg egymás ellen megyünk...megérdemeljük!

vendég

Ha vállalod a véleményed akkor ezek úgy meg szivatnak ,hogy arról koldulsz.A Lázi is egy tök jó melós volt és látod milyen helyzetbe került.Mert szólni és betört a feje.De ha nem ment volna így akkor gyártanak róla INDOKLÁST.És akkor is erre a sorsra jut.Amúgy normális ember ő is csak szót mert emelni.Amúgy ki állt oda mellé is .na erről beszélek.

Hát igen..

Aki szót mer emelni ebben a mai világban....

Hitel ajánlat

Jó napot,

VAN SZÜKSÉGE üzleti hitelek? VAN SZÜKSÉGE SZEMÉLYI KÖLCSÖN? Szándékában KÖLCSÖNVÉTELI hitel? Tehát ELÉRHETŐSÉG MOST TÖBB INFO. Ne habozzon továbbítani a kérelmet most VIA E-MAIL (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

név:
Összeg:
Időtartam:
Pin Telefon:
Ország:

Tartalom átvétel Tartalom átvétel