Van-e Cigány bűnözés?

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Tudom, hogya Janinak ettől felál a szőr a hátán, de.!
A miskolci rendőrkapitány kijelentette, egy vezető ügyész megerősítette, a Veszprémi eset kézzelfoghatóvá tette, hogy vannak cigányok -romák- akik gyakrabban nyúlnak törvénytelen, azaz tiltott cselekedetekhez amivel anyagi előnyökhoz jutnak, mint az ország túlnyomó többsége. A veszprémi esetnél amikor kiadták a kőrözést a cigány- roma elnevezést csak mint ismertető jegyet használták. Ennyi erővel kiadhatták volna a kőrözést kopasz, nagydarab, nagyfülű emberek ellen is, de a jelenlegi magyar ismertető jegy garnitúrában a roma - cigány jező egyértelmű és felismerhető jellemzés.
Kiadták a kőrözést és lám, lám igaz lett. Az ismertető jel alapján meg is fogták őket, egy még lógóban van de az élete védelmében szerintem reggelre már beszállásolja magát a BM vendégei közé.
A GyF úr meg hiába veszi védelmébe A népcsoportot, ugyanis Mo-gon magyar állampolgárok vannak akikre a magyar törvények egyenlően érvényesek. Ha valakik, -legyen az etnikai, vallási, vagy felekezeti népcsoport-, ezek ellen a törvények ellen vét az BÜNTETENDŐ!!!!
És ez igy korrekt!!
matyas

tesvírek

ha jót akartok bulizni akkor gyertek Hévízre október 11.én este 6-kor a Bibó gimibe mert ingyenes Bangó Margit buli lesz , meg eszem-iszom!

Ennyit a gyűlöletkeltésről:

https://www.youtube.com/watch?v=9tvod171XDw

Kíváncsi lennék, ha ezt egy nem cigány mondaná egy cigány embernek, abból mi lenne?
TASZ, Obama, Demszky, Kertész, MAZSIHISZ, Gyurcsány, Lendvai, Karácsony, Helsinki bizottság, Szanyi kapitány és még sokan mások kórusban: "Jaaaaaaj! Visszajönnek a nácik! Népirtás leeeeeesz! Tiltakozzunk! Ne hagyjuk az ordas eszmék terjedését!!!!! stb., stb."
Most miért nem lázong senki? Vagy a demokrácia csak egy irányba működik? Van, aki gyűlölködhet és szólíthat erőszakra????? Másnak viszont tilos?

Még gyerekek megölését is említi, ez nőstény példány! Akkor most hol is az elítélő nyilatkozat, "kedves" demokraták? Vagy annyira már nem 'teccenek demokraták lenni, hogy ez ellen is tiltakozzanak?

hagyjad

vannak az egyenlők, és az egyenlőbbek.

Egyszer eljön az idő, amikor a mai jogvédők belét húzkodják ki ezek az állatok (mert már akkor SOKKAL többet fognak ezeknek meg a többi ingyenélőknek kifizetni, mint amennyi befolyik), remélem én már akkor nem leszek itt.

de amikor a Viktor, Mészáros Lőrinc a pofája alapján ránézésre is cigány, miről beszélünk?

Ezek a lények a mának élnek, aztán lexarják, mi lesz utánuk.

Elmondom az agymosottaknak, hogy az ÁRÁT Mi fogjuk akkor is megfizetni, ha nem tudnátok...

Embert öltek, kutyát akasztottak, raboltak a tizenéves romák

"Egy embert agyonvertek, egyet súlyosan bántalmaztak és kiraboltak, és egy kutyát felakasztottak háromnapos ámokfutásuk során a fiatal miskolci fiúk – derül ki a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Főügyészség sajtóközleményéből.

A B.A.Z. Megyei Főügyészség nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, rablás, állatkínzás és betöréses lopás miatt emelt vádat a 17, 18 és 19 éves roma férfiakkal szemben 2014. szeptember elején.

2013. március közepén a vádlottak közösen italoztak egyikük lakásán Miskolc Lyukóvölgy városrészében. Éjfél körülre már erősen ittas állapotba kerültek, majd közülük ketten elhatározták, hogy betörnek egy szomszédos házban lakó idős férfihez. Bemásztak a kerítésen, majd a ház ajtaját berúgva behatoltak. A zajra felébredő sértettet a 18 éves férfi ököllel leütötte, majd amikor megpróbált felállni a földről, 17 éves társa ismét megütötte. Ezután egyikük elővett egy kést, és azzal kezdte szurkálni a 64 éves férfit, társa pedig tovább ütlegelte és rugdosta, közben folyamatosan pénzt követeltek tőle. A bántalmazás következtében a sértett rövid időn belül meghalt. A vádlottak bántalmazása miatt az élet kioltásával szükségszerűen vele járó szenvedést jóval meghaladó testi-lelki gyötrelmeket volt kénytelen átélni. A vádlottak 37 ezer forint értékben vittek el használati tárgyakat a házból, majd otthon eldicsekedtek tettükkel.

Másnap egy másik férfi házába törtek be, ekkor már hárman. A 48 éves férfit hasonló módon ütlegelni kezdték, ő azonban bemenekült a vécébe, és azt magára zárta. Innen 50 ezer forint körüli összegben vittek el értékeket. Ezen a helyszínen a sértett nagy testű kutyáját saját láncára felakasztották, így az állat különös szenvedés mellett elpusztult. Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottakkal szemben határozott tartamú fegyházbüntetés, a fiatalkorú vádlott esetében fiatalkorúak börtönbüntetése kiszabását indítványozta."

kérdés

Amennyiben én magyarok által elkövetett bűneseteteket írok neked,akkor az mivel jobb? Mert az meg a magyar bűnözés ugye. Aztán mikor még cigányok nem is voltak köztetek,mégis olyan súlyosan sokat loptak(csak nem a magyarok?),hogy kézlevágással kellett büntetni. Térj magadhoz ember,és magadat vizsgáld meg,mármint,ha van annyi önkritika. Nos,nem hinném,hogy van.

A rendszertani besorolást

A rendszertani besorolást ki kell bővíteni (emberek, állatok, növények) + romákra, akik sehová nem besorolhatók, embernek, állatnak túl aljasak, növénynek túl primitívnek, életmódjuk valamely agresszív élősködőéhez hasonlítható.

Talán nem kellene

Talán nem kellene elfelejteni, hogy a jobboldal fasiszta gondolkodása felelős a problémáért, mert csak 1990-ben 1 év alatt a cigány munkahelyek 55%-át szüntették meg.
A jobbik azt hazudja, hogy ez faji kérdés. NEM! Ez nyomorkérdés. Az ugyanúgy lezüllött magyarok is ugyanúgy bűnöznek. Nem cigánybűnözés van, hanem nyomorbűnözés. És nem a cigányságot kell megszüntetni, hanem a probléma okát: a kapitalizmust, a tőkés kizsákmányolást. Ehhez nem a jobbik az út, hanem az Európai Baloldal. A szocializmusban minden cigány tisztességesen dolgozott, mert volt tisztességes munka, tisztességes bér és tisztességes életkörülmények.

//Talán nem kellene

//Talán nem kellene elfelejteni, hogy a jobboldal fasiszta gondolkodása felelős a problémáért, mert csak 1990-ben 1 év alatt a cigány munkahelyek 55%-át szüntették meg.//
ÁLLJ!
Te tudod, hogy mi az a "fasiszta"? A jelek szerint fogalmad sincs! Olvass már utána drága! Persze, nem a világ proletárjainak kézikönyvében, hanem a határozóban! Semmi köze a fasizmusnak a romákhoz-cigányokhoz!

//A jobbik azt hazudja, hogy ez faji kérdés. NEM! Ez nyomorkérdés. Az ugyanúgy lezüllött magyarok is ugyanúgy bűnöznek.//
ÁLLJ!
Ezt senki sem vitatta! Nem is az a kérdés, hogy ugyanúgy bűnöznek-e, hanem az, hogy ugyanannyian-e? Ezt valamiért egyik baller-liberátor sem feszegeti! Vajon miért?

//Nem cigánybűnözés van, hanem nyomorbűnözés.//
ÁLLJ!
Ebben is tévedsz! Tagadhatjátok ugyan, még egy darabig (ahogyan eddig is homokba dugtátok a fejeteket), de majd rájöttök, hogy már csak a magyarországi, herélt agyú, baller-liberátotok állítják ezt, egész Európában! Most hadd ne másoljam már be ide újra, hogy hány európai ország nevezi nevén azt, amitől ti úgy rettegtek!

//És nem a cigányságot kell megszüntetni,//
ÁLLJ!
Ezt megin senki nem mondta! Te magaddal vitatkozol?

//hanem a probléma okát: a kapitalizmust, a tőkés kizsákmányolást.//
ÁLLJ!
Tedd hozzá, hogy "ÉLJEN RÁKOSI! ÉLJEN A PÁRT!" Ez a duma akkoriban és a Kádár haverod idejében volt "trendi"!

//Ehhez nem a jobbik az út, hanem az Európai Baloldal. A szocializmusban minden cigány tisztességesen dolgozott, mert volt tisztességes munka, tisztességes bér és tisztességes életkörülmények.//
ÁLLJ!
Az utolsó mondatod egy igazi gyöngyszem! Csak egy picit pufajka szagú! Kb. annyira túlzó, hogy "minden cigány tisztességesen dolgozott", mint az, hogy "minden cigány bűnöző"! Mindkét mondat a baloldal találmánya. Ugyanis azt soha sem állította senki a jobboldalon, hogy a cigányság 100%-a bűnöző lenne! Viszont a "cigánybűnözés" szó, egy a szocializmusban, egy létező, kriminológiai kifejezés volt! Ejnye elvtárs! Ennyire már nem emlékünk a hajdani retorikára?
Európai baloldal: BRUHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA..... Bocs!
A szocialista rendszer egyik erényeként említik, hogy "mindenkinek volt munkája". Ez lehet! De milyen munka? Ezt úgy nevezték, hogy bújtatott munkanélküliség. A szoci időkben mindegy volt mit dolgozott a polgár, csak csináljon valamit! Mindegy volt, hogy hasznos-e, amit csinál. (Ma ez a közmunka program. Az ellen éppen a cigányok és a baloldal lázad a leghangosabban! Bár ez szerintem is egy nagy átverés!) Semmi munkáért fizetést? Nem! Azzal lopták el a sok pénzt az államkasszából. Aztán, hogy a hiányt pótolják, 1981-ben hitelt vett, a "jó Kádár bácsi". Aztán jöttek a kamatok, a kamatos kamatok és azok kamatai stb..... Szóval a nagy semmi volt a szoci korszak "jólétje" mögött, amit te és a barátaid vissza sírtok. A Kádár által felvett hitelt görgetjük magunk előtt te lökött, mint egy hógolyót, amely egyre nagyobb. Hát ez volt az akkori jó élet ára! Szóval hagyjuk a "tisztességes munkáért, tisztességes bér" dumát, mert ez egészen egyszerűen nem igaz!

Ami a képet illeti:
Cuki! Csak nem igazán találó! Ráadásul, a hajdani szocialista cégek hiperprivatizációjában és azok, villám gyors tönkretételében bizony hogy élen jártak, az egykori elvtársak és az MSZMP utódszervezetének politikusai! A hirtelen szocialista munkásból lett kapitalista milliomosok!

Ja! Csak egy jó tanács: Csak óvatosan a vöröscsillagokkal! Tudod, az valóban egy önkényuralmi jelkép, amely ábrázolását (bizonyos kivételektől eltekintve) a törvény BÜNTETI!

Ha már MDF: Hadd legyek stíl szerű! "Tetszettek volna forradalmat csinálni!" Akkor most nme kéne búslakodni a hozzád hasonló elvtársaknak! Ugyanis úgy jártatok volna, mint románoknál, vagy a lengyeleknél!

Na, pá! Pubi!

Te ilyenkor azt hiszed magadról, hogy jópofa vagy ?

Pedig csak egy szép nagy marha, kongó koponyával a nyakadon.

"Ja! Csak egy jó tanács: Csak óvatosan a vöröscsillagokkal! Tudod, az valóban egy önkényuralmi jelkép, amely ábrázolását (bizonyos kivételektől eltekintve) a törvény BÜNTETI!"

Ezt beszoptad ! Strasbourg a törvény, nem gengszterisztán ákom-bákom jogszabályai !

Ebben is szopott a maffiabirodalom !

Hát akkor a statsiztika:

Alább egy hiánypótló tanulmánnyal ismerkedhet, minden heréltagyú, cigánybűnözést tagadó liberátor!
Bizony, már olvashatják számokban is, amit eddig, csak "megfoghatatlan, üres vádaknak" tituláltak, a jogvédő(?) botrány és bohózat cégek, kétes származású és nemi indentitású aktivistái!

"Amit eddig is tudtunk, de lenáciztak érte: újabb "rászístá" statisztika a cigánybűnözésről"

Itt olvasható egy új kriminológiai kutatás angol nyelven. Címe: The Presentation of crime frequency among the gypsy population of Hajdú-Bihar County via the particular main groups of crime (Mátyás, Szabolcs 2011). Egy debreceni egyetemi periodikában található, aminek a következő német címe van: Gesellschaft für Kritischen Zeiten. Ehhez képest a cikk angol nyelvű, de a hangsúly most nem ezen van - bár eleve elgondolkodtató, hogy szinte kerülik a magyar nyelv használatát a "kényes" témák esetébe

Részlet a tanulmányból
Nos, a lényeg, a szerző minden prekoncepciót félretéve arra volt kíváncsi, hogy a hajdú-bihari cigányok milyen bűncselekményekben milyen arányban szerepeltek. Ehhez 2010-ben húsz napig bejárt a debreceni bíróságra, és feljegyezte a tárgyalandó bűncselekmények típusát és az elkövetők etnikai hovatartozását. Ezt külső jegyekből, valamint direkt rákérdezésből, illetve a rokonokkal, a tárgyalásra várakozókkal történő beszélgetésekből szűrte le. A munka lényegi meglátása, hogy Tonhauser László felvetése helyes volt: ha egy etnikai csoport túlreprezentált egy speciális bűncselekményben, akkor a bűnüldöző szervek sem tehetnek mást, mint alkalmazkodnak ehhez.
Eredményes bűnmegelőző munka az etnikai csoportra specifikus tudás nélkül lehetetlen vállalkozás.
És a megállapítások:
- az ezer körüli elkövetői kör 46%-a volt cigány,
- a cigány elkövetők ötöde volt fiatalkorú,
- a vagyon elleni bűncselekmények 49%-a cigány,
- lopás 51%, ezen belül az 59 fiatalkorú tolvajból 44 volt "roma",
- rablás 60%-os dominancia, a fiatalkorú rablók kétharmada "norvég",
...a többi a cikkben.

Részlet a tanulmányból
Említésre méltó, hogy ezek az adatok 10%-os hajdú-bihari etnikai összetétellel számolva 5-6-szoros túlreprezentációt jelentenek.
Ugyanennek a kutatásnak a magyar verziója itt található. A téma hazai “tiltottsága” miatt sokkal kevésbé nyíltan fogalmaz, de azért az összefoglalásban (135. oldal) benne van a lényeg:
8.3.2. A Hajdú-Bihar megyei bűnelkövetők etnikai összetételével kapcsolatos felmérés eredményei:
Megvizsgáltam és összehasonlítottam Hajdú-Bihar megye bűnelkövetőinek etnikai összetételét. A vizsgálat során a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon és a Debreceni Városi Bíróságon végzett adatgyűjtést követően szerkesztettem meg Hajdú-Bihar megye elkövetőinek etnikai aspektusú, bűnelkövetői korcsoportok szerinti (fiatalkorú, felnőtt korú) és bűncselekményi főcsoportok szerinti struktúráját. A felmérés során megállapítást nyert, hogy bizonyos deliktumok és főcsoportok esetén a Hajdú-Bihar megyei cigányság jóval létszámarányán felül válik elkövetővé. Kiugróan magas a romák részesedése a vagyon elleni, a közrend elleni és a házasság, a család, az ifjúság és nemi erkölcs elleni bűncselekményi főcsoportban.
A rasszista statisztika ismét bebizonyította, hogy az az előítéletességnek nevezett liberális kórság valójában nem más, mint egyszerű tapasztalati tudás.
(Kuruc.info)

https://kuruc.info/r/35/133009/

Maga a tanulmány:
https://dea.lib.unideb.hu/dea/bitstream/handle/2437/160264/Microsoft%20Word%20-%20M%C3%A1ty%C3%A1s-III.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Már várom, hogy befussanak az első "ezek hamisított adatok, amelyeket gaz nácik terjesztenek" beírások.
Ja, és még idevárom a "nincs saját véleményed, csak a kurucot másolod ide" szövegeket is!

"Gyerünk! Húzzunk bele! A hétszázát neki! Ne legyünk már böszmék! Csináljuk meg! Csináljuk együtt! Ha cigányoznak? Cigány vagyok! Ha zsidóznak? Zsidó vagyok! Ha kretén buziznak? Akkor őőőő, hááát őőőő..."

(Nincs téma)

Rudolf János képe

Én cigány vagyok

te meg hülye.

Melyik a jobb?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

A hülye jobb, az legalább

A hülye jobb, az legalább nem lop, rabol, öl!

Ééééés igen!

Megvan a győztes!!!!!

Jani, a származásodban semmi titok sincs!

Egyéb dolgot szeretnél még elmondani?

Olvasgasd a tanulmányban lévő statisztikát és közvetítsd a szésőliberális,fajvédő haverjaid és a sokszor analfabéta etnikumod felé is!
No, akkor ezzel is megvolnánk!
badum-badum....
:)

Rudolf János képe

?

úgy látom te nem tudsz olvasni - akkor milyen alapon használod az analfabéta kifejezést?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

ccc

Jani, Jani, Jani...!

Ennyi? Más egyéb?

Mikro Kolompár Orbán csendben szabadult a sittről!

http://pestisracok.hu/hamarabb-szabadult-a-jol-viselkedo-kolompar-orban/

Tudják, aki azzal a pólóval demonstrált, hogy "Roma vagyok, nem bűnöző!" Még jó, hogy legalább ő nem bűnöző!
http://csepel.info/wp-content/uploads/Kolomp%C3%A1r-Orb%C3%A1n.jpg

Vagy mégis? Egy cigánybűnözővel megint több járkál közöttünk?
Vagy ő nem cigány? Vagy ő nem bűnöző?

Akkor mi?
HELP!!!

Rudolf János képe

A bűnözők a parlamentben vannak

nálunk ma komoly bűnözők NEM kerülnek börtönbe..

Ergo Kolompár Orbánnak most arról van papírja, hogy becsületes emberek közt volt - miközben te bűnözők közt élsz

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

"nálunk ma komoly bűnözők NEM kerülnek börtönbe.."

Tudod Jani? Pont így beszél egy olyan piti, börtönviselt bűnöző, mint te!
Na, de ez a dolgod!

Most én kérdem:
Irigy vagy rájuk, hogy ők nem kerülnek a böribe?
Amúgy, ez sem teljesen igaz! Zuschlag, Molnár Gabi és még sokan mások, a parlamentből kerültek a sittre! Meg aztán ott vannak az olyanok, akik egy-egy település, vagy egy fővárosi kerület éléről került a rácsosba!
Tehát ez a megállapításod sem volt igaz! Szaladj neki újra, sittes!

Ötlet: Menj és politizálj a parlamentbe! Indulj és nyerj a választásokon és te is megúszod a sittet! Ja? Hogy annyi támogatót már nem tudnál magad mellé állítani, hogy parlamenti politikus, vagy kormánytag legyél? Az kinek a hibája? Csak a kritikára futja? Mutasd meg hogyan kell, ne csak szövegelj! Te egy lúzer vagy, azért kellett csücsülnöd!

Rudolf János képe

Az M7-esen

most előzött le egy BMW. Egy durván 25milliós BMW.
MTV-s azaz Magyar Televíziós rendszáma volt.
De ő nem bűnöző

Viszont az a nyomorult 50 éves kőműves akinek nincsen számlája 3 azaz három mázsa homokról az börtönben volt. Majd fél évet volt az Egerszegen.
Voltam vele egy körleten, sőt olvastam az ítéletét is.

Ez a mai magyar valóság - szokj hozzá!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Jani!

Hagyjuk már ezeket, a nosztalgikus börtön sztorikat. Azt mesélsz onnan, amit akarsz! Ki tudja, hogy úgy volt-e? Értem én, hogy könnybe lábad a szemed, amikor visszagondolsz, a teát főző vőlegényedre, de hidd el, az egyszerű, nem börtönviselt embereket, nem érdeklik a sittes kalandjaid!

Engem meg naponta előz meg az M7-esen, egy csomó 25-30 milkás autó! És? Mi közöm hozzá? Az legyen annak a gondja, aki megveszi és aki vezeti.
A Simon Gábor által hajtott MSZP szolgálati autó sem 2 forintot ért. Mégsem emlékszem rá, hogy azon háborogtál volna, hogy az MSZP-nek, miből 'fussa rá?
Aztán ajánlanám figyelmedbe ezeket a verdákat is:
http://vastagbor.blog.hu/2008/04/01/az_szdsz_hezitalasanak_valodi_oka
Lehet morgolódni, hogy a kib@szott liberátor politikus barátaidnak, honnan és miből telt ezekre???

Engem nem érdekel, mert ez nem az én dolgom, ráadásul nekem soha sem lesz ilyen. Viszont ha te annyira szeretnél mások zsebeiben turkálni, akkor légy kiegyensúlyozott (nem szektATV módra)! Mindenhol háborogj, ahol ilyeneket látsz! Ne csak a számodra, éppen akkor nem tetsző brigádoknál. szóval, miért nem morogtál az SZDSZ-es politikusok csodaautói miatt?

Jani!! Te akkor a

Jani!!
Te akkor a Kolompárokhoz TARTOZOL?!

Rudolf János képe

Már megint ez a csodaszellem

én értem, hogy neked kell az akol melege (ezért gondolod úgy, hogy másnak is biztosan kell valahova tartozni) de nem mindenki olyan birka ám mint te ;)

Csoda-szellem!!? Dehogyis

Csoda-szellem!!?
Dehogyis nem érted,csak úgy teszel mint aki "hülye"(hányszor leírtad)nem kell tartozni sehova (szerinted) szerintem meg a vér nem válik vízzé.Tehát ne szégyelld származásod!

:)))))))

Egy átlagos miskolci történet, segély után!

https://www.youtube.com/watch?v=1snPqnNuHtg
:)))))

A svéd fiatalság üzenete Európa népei számára:

https://www.youtube.com/watch?v=8bePFj4DZVg

Skócia egy lépésnyire a nemzetállamiságtól!
Mert: "A MULTIKULTI MEGBUKOTT!"
-Angela Mekrkel-

Ez az!!!!!!

Két román koldus Párizsban az Eiffel toronytól nem messzire találkozik:
- Mennyi pénzt kerestél ma? kérdi az egyik.
- 6 eurót.
- 6 eurót? Hát mit csináltál, hogy csak 6 eurót gyűjtöttél össze ?
- Mindent amit kell.Szegényesen öltöztem, nyomorult koldusarcot vágtam, egy kis kartonlapra pedig azt
írtam hogy a feleségemet és 5 kiskorú gyermekemet kell fenntartanom. De te mennyit kerestél?
- 600 eurót!
- Mennyit??! Mit csináltál hogy annyi pénzt adtak?
- Magam elé tettem egy kartont amire ezt írtam :
“Még 2 euróm hiányzik ahhoz, hogy visszamehessek Romániába!”

Hoppá! Már a németek is?

A Der Spiegel, 2014/09/03-i cikke szerint:
-a németek harmada nem örülne annak, ha egy cigány lenne a szomszédja,
-a lakosság fele úgy véli, hogy a „Szintik” és „Romák”, saját magatartása az ellenségeskedés oka,
-minden második lakos úgy véli, hogy korlátozni kellene a „romák”, Németországba való belépését

Hogy akkor most, mi van?

Hát csak annyi, „kedves” jogvédők, hogy már a németeknek is tele van a bakancsuk ezzel a népséggel!

’Jááááááj, mán more, segítség! Ezeknél a németeknél már megint jönnek a „nácikok”!!!! ’Há fájgyűlölet vááááán!
Lehet itt satírozgatni, tagadni, elbagatellizálni, magyarázni a cigánysággal kapcsolatos problémákat, ám attól még létezik a dolog! Gondolom, Németországban is a német többség tehet a cigányság viselkedéséről…. Ugye? Néhány éve még a törökökkel volt a legtöbb gond, ám mára, a cigányok erősen veszélyeztetik a, törökök elsőségét, ebben az ügyben!
Hoppá!
Pedig "Németország, nagyon multikulti, nagyon toleráns, nagyon jogvédő és demokratikus,". Ha nem így lenne, akkor az Imre Kertészek és a Gabriella Demszkyk sem éreznék olyan jól magukat ott!
Franciaországban, Olaszországban, Angliában sem jobb a kép! Vajon miért? „’Azé, mert mindenhol ’nácikok vannak, akik gyűlölködnek!” Ugye?

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/roma-und-sinti-studie-ueber-antiziganismus-in-deutschland-a-989616.html

Azt már csak halkan jegyezném meg, hogy nemrég éppen ez a Spiegel írt a „gaz, náci” magyarokról, akik nem szeretik a cigányokat! Most, hogy már hozzájuk is sokan „menekülnek”, már nem is annyira egyszerű a kép! Hirtelen náluk is gondot jelent a „viselkedésük”! Hát, akkor most hogy is vagyunk ezzel a kérdéssel? Kedves, híresen "demokratikus, toleráns, mltikulti, jogvédő" német atyafiak!?
Hm, hm, hmmmm…..
badum-badum-badum…..

:)

"Köszönjük - Emese "!

A kurucinfó azonban azt is alátette, hogy aszongya: " (MTI nyomán)" ergo: az alapcikk kurucosítva és így tálalva ! Te vajon miért is nem jelölted meg a kurucos forrást ?

Szeva ! ( ez sem jött be ! )

Hát csak azért nem tettem oda a kurucot forrásként,

mert nem onnan van az infóm! Hanem egy barátom küldte át az eredeti Spiegel linket!
Ám, ha valóban van kurucon erről cikk, akkor légyszi tedd ide a linkjét! Én nem találtam a kurucon erről semmit, persze ettől még lehet! Küldöd a linkjét?

Szóval ez nem igazán jött össze neked, uborka!
Megint mellé! Nem kicsit, nagyon!

Mindenesetre, nem igazán reagáltál, a nagyon toleráns, német, demokraták fajgyűlöletére! Miért is?
Már a demokratikus, multikulti nyugat is "megnácisodott"?

hát persze, cikkeket küldözgetnek neked........

1/ valami hihetőbbet !
2/ miután rájöttél, hogy a kuruc levette, rögtön kéred a linkjét - nőni kell még......
3/ ott a kurucos idézet ( MTI nyomán)..
4/ mióta aggódsz te a németországi események miatt ?
5/ mi közöd a németországi eseményekhez ?
6/ Németországban is működnek a hatóságok, csak semmi izgalom, még megárt neked !

Egyéb óhaj, sóhaj, panasz - te kis trükköcske, kezdő vagy nagyon, ez a gond !

Megint mellé!!!! :)

1. Képzeld, még a hírtv sajtó figyelő hírei is bemutatta. Az szektATV lemaradt? Vagy csak erről nem szívesen közvetít, csak a Magyarországot lehúzó Spiegel cikkek érdeklik?
2. Levették? Miért tettek volna ilyent, te nyomi? Ennél keményebb dolgokat is felpakolnak és fent is hagynak! Csak örültek volna neki! Elaludtak ez ügyben, ennyi! Szóval nincs link, mi? Kár! Bár látom, amint lázasan próbáltál keresni, csak hogy igazad legyen! Szóval légy nyugodt, nem onnan van az info! Upsz, ezt megnyaltad, kis gyökér!
3. Hol is?
4. Isten ments, hogy aggódjak! Csupán egy újabb infot osztottam meg a hozzád hasonló nyomorékokkal, hogy lássátok, mennyire gáz, amikor mellédumáltok a cigány ügyekben!
5. Nekik mi közük volt a magyar eseményekhez, amikor nácigárdacigánygyűlöletantiszemitizmusfasizmus stb cikkeket hoztak le, éppen a Spiegelben? He? Nekem kb. ugyanannyi közöm van hozzájuk!
6. Ezt korábban sem vitattam! Ám a problémát nem sikerül sem ott, sem itthon megfelelően orvosolniuk! Ez van a liberáldemokráciákban! Ahol a bűnözőnek van több joga, az áldozatnak pedig csak a kussolás, mert ha fellép, akkor fajgyűlölő!

Óhaj: Akkor nem küldesz linket mégsem, uborka? Nem is tudsz küldeni, mert nincs! Szóval mielőtt elcuppannál a saját "profizmusodtól", előbb tanuld meg, hogy ha blöffölni szeretnél, akkor tanuld meg jól csinálni! Mert te egy igazi amatőr vagy!

Ja, igen! Még valami! Az feltűnt, hogy én az eredeti Spiegel cikk linkjét küldtem át? Ami német nyelvű!!! Ennyit az "MTI nyomán" dumádról! Hűűűű, de beégtél te kis hülye! Szerintem ne vitézkedj tovább ebben a témában, mert nagyon mellé lőttél!
Cumi!

:)

szopcsin vagy öcskös !

A Spiegel cikkének lényege – nem kurucosítva !

- minden harmadik német, a szinti vagy roma szomszédot nagyon, vagy meglehetősen kellemetlennek találná

- kevés együttérzés van a szintik és a romák iránt

- a lakosság fele véli, hogy a szintikkel és romákkal szembeni ellenségeskedés kiváltó oka a sajátos viselkedésük.

Látod, te kis ökör, ilyen felmérés már Magyarországon is készült, a kuruc tapintatosan kivette a szintiket a közlésből, csak a cigányokat hagyta benne, aztán az egészet levette az oldalról ! Nyilván Varga Bélának nem kell még több probléma Kanadában, mert most ott lébecol a jenki hatóságok elöl pucolva !

Szopcsin vagy?

Mert nem találod a kurucon a cikket?
Szar ügy, mi?

"-minden harmadik német, a szinti vagy roma szomszédot nagyon, vagy meglehetősen kellemetlennek találná

-kevés együttérzés van a szintik és a romák iránt

-a lakosság fele véli, hogy a szintikkel és romákkal szembeni ellenségeskedés kiváltó oka a sajátos viselkedésük."
Magyarázhatod, ahogyan akarod! Egy tuti! Ez a cikk arról szól, hogy már nagynyugaton is tele vaz a f@sz@ mindenkinek cigányokkal és a viselkedésükkel!

Az, hogy a "szintiket" hozzájuk sorolták, még semmit sem változtat azon a tényen, hogy a németek szerint is nem kívánatos, antiszociális banda!

Csak neked:
"sinti:
A szó eredeti jelentését a 'társ', 'csoport-béli', 'rokon' szavakkal lehet körülírni."

Részletek:http://hu.wikipedia.org/wiki/Cig%C3%A1ny_n%C3%A9pcsoportok

Szóval csak szopcsizd tovább őket, kis rajvédő!
:)

ejnye, te kis hazug !

Mi francért küldene neked a barátod német nyelvű cikket, amikor nem tudod lefordítani ?

Már egy piti hazugsághoz sincs meg a kellő gógyi ?

Bocs, ha nem adom ki a barátom nevét és címét neked!

Azt berregsz, amit akarsz!
A lényeg, hogy a cikk megjelent, de te nem tudsz rá reagálni, csupán személyeskedni!
A németeknél nagy gondot jelentenek a kis védenceid és ennyi! Inkább ezzel törődj, gógyi felügyelő!
Én értem, hogy ez neked kínos, de hát ez van! Szokj hozzá!
:)
És, hogy miért küld ilyen cikket a barátom? Mert ugyanúgy problémának látja ezt a dolgot. Tudod az az érdekes, hogy éppen ez a barátom, hajdan pontosan olyan hülyén látta ezt a dolgot, mint te és a kis barátaid! "Jaaj, azok is ugyanolyan emberek. Ez rasszizmus. Ilyeneket nem szabad mondani. NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS!...."
Aztán, amikor jól elverték az öccsét, a cigók (6-an 1 ellen), azután ő is másként kezdett gondolkodni! Csak annyit kívánok, hogy valamelyik szerettedet is lincseljék meg, rabolják ki, verjék meg a nem létező "cigánybűnözők". Aztán dumálunk megint! Lehet, hogy akkorra neked is megadom a mail címemet, hogy küldhess ilyen cikkeket!

ettől

még kibaszottul igaza van, kedves retek-cigányvédő...

mi szeretnél lenni?

kérdeztem egy ismerősöm most nyolcadikos fiát? A fiú szemrebbenés nélkül rávágta, hogy cigány!. Megállt a kanál a kezembe. Nem mosolyodott el , nem viccből mondta, 13 éves létére már tud valamit. Látta, hogy nekik mindent szabad nem kell tanulni úgyis átengedik őket, nem kell közösségi munkában részt venni úgyis megkapnak mindent, sőt többet mint aki tanul és dolgozik.

Mi szeretnél lenni..

Megkérdeztem a szomszédom nyolcadikos fiát, hogy mi szeretne lenni? A legényke egyből rávágja, hogy fideszes. És ezt nem viccből, hanem a legkomolyabban mondta a siheder. A bajsza még nem serken az ifju titánnak, de a felnőttek megfontolt komolyságával részletezte, hogy miért vonzó számára ez az "életpálya". Egy fideszesnek, ha kell törvényt alkotnak vagy módositanak, száz meg ezer hektár nagyságu állami földeket kaphatnak, nemzeti dohányboltokat nyithatnak,ha a rendetlenkedő gyerekeire mérgesen néz a tanár, nem a gyereket fegyelmezik, hanem a tanárt rugják ki.És sorolta, sorolta, még most is sorolja, hogy milyen előnye lesz, ha ő fideszesnek szegődik. És ez nem is mese gyermekem, ezek mind megtörtént dolgok, érdemes rajta elgondolkozni!

JÓ.......

mese mondó vagy,írjál felnőtteknek mesét.

a felknőttek naponta megkapják a mesét

a fidesz.hu-n, az mno-n, a magyar hírlapban, akkor is, ha Orbán csak a száján vesz levegőt, továbbá az mtv1-en, a tv2-n, a (rém)hír tv-n és minden bealázkodott kommunikációs csatornán !

TESSÉK!!!!!!!!!!!!!

http://otthonterkep.blog.hu/2014/08/26/a_bun_varosai_2_itt_a_teljes_lista

büszkék lehettek!

13. Keszthely az egy főre eső bűnözések számában.
A nagyvárosok után mindjárt Keszthely az első!!!!!

Köszönjük a cigányokat támogatóknak!!!!!

bubu

Felháborító
A romákat gyakran méltánytalanul tudatlannak, semmirekellőnek és bűnözőnek ábrázolják a médiában. Arról azonban senki nem beszél, hogy a cigányság számos tudóst és feltalálót adott a világnak. Gondoljunk csak például az Orsós-magnóra és a Kanalas-orvosságra.

és az hol van, hogy

számszerint mennyi a cigány elkövető ? Addig nem érdemes köszöngetni senkinek.
Szal hol van, hogy mennyi a cigány ?

Statisztika?

1990 óta nem vezetik, hogy hány cigány és nem cigány bűnelkövető van.
Helyette meg kel nézni a börtönöket! Segítek, nem fehér emberrel vannak tele...

Tessék, egy kis olvasmány, ha a Tony-féle story és a mindennapos sétáló utcai rablások, fosztogatások nem jelentenének elég bizonyítékot.
(A történetben P.=Pusoma, B.=Bogdán)

"Lopással, rablással szerzett pénzt az a két "kamasz", aki ellen a napokban emeltek vádat - írja a Zaol. A történet lényegét Kis-Király Ervinné megyei főügyészhelyettes ismertette a lappal.
Az 1997-ben született P. Csaba Roland és két évvel idősebb társa, B. Szabolcs tavaly tavasszal követett el bűncselekményeket Keszthelyen. P. Csaba Roland március második hétvégéjén az egyik éjjel bemászott a városi strandfürdőbe, és vörösréz ereszcsatornákat lopott el. Közel hatvanezer forintot ért a megszerzett holmi, amit ismeretlen összegért adott el, és a pénzt elköltötte.
P. Csaba Roland és B. Szabolcs 2013. április 28-ra virradóan kora hajnalban a keszthelyi mólónál a szabadtéri színpad közelében két fiatalhoz lépett, és fenyegető hangon pénzt követeltek tőlük. B. Szabolcs lökdösni kezdte az egyik fiút, aki ennek hatására 500 forint aprópénz nyújtott át. B. Szabolcs a pénzt kevesellte, méltatlankodott, és tarkón ütötte a fiút, de hagyta elmenni. Közben P. Csaba Roland a másik fiataltól követelt pénzt, a nemleges válaszra fenyegetőzött, majd megragadta áldozata nyakát, fojtogatta, földre rántotta, dulakodtak. Eközben a fiatal pénztárcája kiesett a zsebéből. Ezt B. Szabolcs emelte fel a földről, kivett belőle 3500 forintot, és a tárcát visszadobta. Ez után P. Csaba Roland elengedte a fiatalt, aki társával elment. A két támadó a pénzt alkoholra, buszjegyre költötte.
Ennyivel azonban nem elégedtek meg. Másfél órával később, két óra tájt az előbbi helyhez közel, a móló pavilonsoránál két padon ülő fiatalhoz léptek oda, és pénzt kértek. Az elutasító válasz után P. Csaba Roland az egyik mellé leült, B. Szabolcs pedig váratlanul „megfejelte”. P. Csaba Roland ezután ütésre emelt kézzel is megfenyegette. Pénzt ekkor sem kaptak, de elővetették a fiúval a tárcáját, ám abban csak egy vonatjegy volt. Ezek után átkutatták a farzsebeit, de ott sem találtak semmit, mire B. Szabolcs pofonvágta a fiatalt.
Ezek után a másik padon ülőt pécézték ki, tőle is pénzt követeltek Az előzőhöz hasonló módon P. Csaba Roland rátámadt a fiatalra. Megragadta mellén a ruháját és rángatta, B. Szabolcs közben végigtapogatta, és nadrágzsebéből kivette a fiatal mobiltelefonját. Ezek után a támadók otthagyták áldozatukat. A készüléket a rendőrök még aznap lefoglalták P. Csaba Rolandtól, és visszaadták tulajdonosának. A történtekért a Zalaegerszegi Járási Ügyészség lopás, rablás, zsarolás, rablás kísérlete miatt emelt vádat P. Csaba Roland és B. Szabolcs ellen."
(Zaol nyomán)

jó a cikk !

Mert benne van, hogy működik az igazságszolgáltatás. Mi a baj ?

re

vonyarci vendégeim egyszer mentek be valami programra este.

Azt mondták soha többet nem mennek Keszthelyre, a moló és az egész belváros ezekkel van jóidőben tele, az összes programra ezek mennek, lesni, hogy mit tudnak lopni.

a Viviérán mindennaposak a lopások, verekedések, balhék.

Télen nem látod őket, mert az oláh cigány két dolgot nem szeret: dolgozni és fázni....

az Irigy hónalmirigy egy videója jut eszembe. " jók itten a pogramok, csak hát sok itt a köcsög"

biztos az

nem véletlen a statisztika

nézd meg a listát, ahol sok retkes él, hogy mind magas a bűnözési ráta....

csak azért kérdeztem, mert

Devecser 5000 fős lakosságának 1/3-a cigány ! Ehhez képest Devecser nem szerepel az ominózus térképen !
Tudsz ennek okáról, illetleg ezzel összefügésben az állításod - "ahol sok retkes él, hogy mind magas a bűnözési ráta...." - mennyire lehet helytálló ?

re

https://www.youtube.com/watch?v=oXD7Qx9vUow

PONT Devecser és Kolontár óta ugrott meg a környékre érkező retkek száma, vele együtt a bűnözés is.(a kapott pénzért ITT vettek occsó ingatlanokat, és jött velük a bűnözés is...)

Meg kellene kérdezni a rendőrséget, hogy nyári estéken a két fekete vonat - lsd. Tapolca, másik irányból Szentgyörgy- miért is nézik a komancsokat, hogy mivel és hogyan érkeznek...(egyenként ellenőrzik a ZEMBER formájú lényeket...)
ERRŐL ugye nem írkál az újság, nem vetít a Keszthely TV?

amúgy TELJESEN helytálló.

TE retkes kis cigány, TELJESEN helytálló a statisztika, MIKOR ér el vajon Ruzsics Ferikéhez és bandájához???

itt valami nem jól müxik ! Szerinted ?

Szóval akkor miért nincs Devecser a listán ha "TELJESEN helytálló a statisztika" ?
Esetleg mégsem annyira helytálló ?
Ennyire "hiteles" a lista ? Még a Jobbik is Devecserbe ment tutulni - akkor most mi a helyzet ?

mert

eljöttek onnan, IDE.....

aha, értem.

Ahol sok atomtudós él, ott magas a sugárzási szint, ebből eredően minden atomtudós sugárzik és fertőzi környezetét ! Még azok is, akik kórházi gépkeet terveznek, szerkesztenek, állítanak össze.
A logkád szerint...........

Mit mondtál, számszerint menyi cigány él Keszthelyen ? És ebből mennyi a bűnöző ?

???

én egyet kérdezek:

HA egy darab cigány nem lenne Keszthelyen, vajon milyen bűnesetek lennének és milyen mennyiségben?

várom a választ...

Ne várd az adekvát választ !

Olyat ebben a tárgyban nem tudnak adni, most éppen belebuktak a cigányozásba, mégpedig pont az általuk hivatkozott statisztika okán. Pedig a kiscsávó - aki feltette - már maga alá ürített örömében, azt viszont már nem nézte meg, hogy van-e kéznél papír !
Egyszóval: bukta a téma !

Amikor a lekvár rakja el a nagymamát!

1990-ben, libsiék kisírták, hogy szüntessék meg a bűnelkövetők, etnikai nyilvántartását. Most meg, pont ők követelik, hogy mutasson már valaki bizonyítékot arra, hogy a cigányság körében kiugróan magas, bizonyos kategóriákban, a cigány elkövetők aránya!
Amint valaki hivatkozni kezd pl. a 1990 előtti adatokra, azt megkontrázzák azzal, hogy az már rég volt. Ha valaki a büntetés végrehajtásban fogvatartottak etnikai arányait vizsgálná, akkor rögtön felhördülnek, hogy ezt tilos!
Ez olyan, mint amikor a tüntetőket előbb körbe vették a rendőrök, aztán meg távozásra szólították fel őket! Aki ugye nem tesz eleget, az meg ellenszegülő! Hát így kell ezt csinálni ballibéknél!

Ez olyan, mintha egy példányos szerződés mindhárom példányát elégetném, aztán meg azt mondanám, hogy tessék előállni valami írásos bizonyítékkal, ami a szerződés feltételeit részletesen bemutatja!
Így kell ezt csinálni! Igaz, "kedves" rajvédők?
Hogy kussoltok, vagy hazudoztok egy jelenségről, attól még a jelenség nem szűnik meg! Kérdést, hogy kit akartok átverni? Magatokat? Mert másokat nem tudtok!

mert akkor mi lenne, ha tudnád pontosan

hogy mennyi a cigány-elkövető ? Amúgy nem a "libsiék sírták ki" hanem felkészületlen vagy a gengszterváltás időszakából. Az akkori demokratikus átmenet velejárója volt az etnikai bűnüldözési statisztika eltörlése, mint ahogyan ez máshol is működik, tőlünk kissé nyugatabbra !

Szóval, mi is lenne, ha tudnád, hogy a zseblopások, esetleg a betörések, a testi sértések nagyobb hányadát cigányok követik el ? A hatályos büntető eljárásban nem népcsoportra/nemzetiségre vetítve kell a bűnösséget kimondani, hanem személyre, ahogy nyugatabbra is ! Amúgy a szocializmusban is személyre szólóan kellett a bánüsséget megállapítani.
Általános alapelv.

Mivel lennél beljebb, ha ismét "cigány-bűnözési " statisztikát olvasnál ? Milyen gondjaid oldódnának meg ? Jobban élnél ? És azokkal a cigányokkal mi van, akik még egy Selmeczi féle kiflicsücsköt sem loptak, őket miért is kéne utálni ?

Az nem foglalkoztat, hogy a jelenlegi gengszterkormány - amúgy 25 év összes tróger kormánya ! - piti rezsi-rizsával fogja be a szádat, miközben az adód jelentős hányada egymás közti elosztásra kerül ? Orbán csettint és máris nulla Km-es új milliárdosok vannak, persze csak a berkeken belül ! Ez az adódból működik, koma !

Na,látod, ez befolyásolja az életnívódat - nem a cigányok !

Egyébként meg iskolázottabb cigányok maguk is tudják, hogy a koszból, bűnből történő kiszakadásért nekik is van bőven tennivalójuk !

A helyhatóságok, nyomozóhatóságok, ügyészségek és bíróságok működnek, amint a nagy lihegve bedobott cikkból is kiderül.

Mi a problémád ?

mit oldasz meg azzal, ha tagadod a jelenséget?

// Amúgy nem a "libsiék sírták ki" hanem felkészületlen vagy a gengszterváltás időszakából. Az akkori demokratikus átmenet velejárója volt az etnikai bűnüldözési statisztika eltörlése, mint ahogyan ez máshol is működik, tőlünk kissé nyugatabbra !//
Libsik és a demokrácia: Számukra az a demokrácia, hogy nem beszélünk etnikai gondokról, mert az a "náci ideológiákra" emlékeztethet egyeseket. Verjük bele mindenkibe, hogy ha kell, akkor inkább tagadja a nyilvánvalót is, csak nehogy rosszul érezze magát egy kisebbség. Még akkor is, ha ez a "nyilvánvaló dolog", a többségi társadalom boldogulásába, életébe, testi épségébe, vagyonába kerül! Az a demokrácia, amit a libsik tutolnak, egy utópia! Egy olyan baromság, amit józan ember soha nem tesz magáévá, mert az ellenkezik a saját, jól felfogott érdekeivel!
Nyugatabbra: javasolnám elolvasni a Der Spiegel 2014. 09. 03.-án megjelent cikkét, amely szerint a németek harmada nem lakna cigány mellett. minden második ember szerint, a cigányok, saját viselkedésüknek köszönhetik az ellenük irányuló ellenszenvet. Sőt, ugyanennyien korlátoznák, a romák bevándorlását Németországba!!!
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/roma-und-sinti-studie-ueber-antiziganismus-in-deutschland-a-989616.html

//Szóval, mi is lenne, ha tudnád, hogy a zseblopások, esetleg a betörések, a testi sértések nagyobb hányadát cigányok követik el ? A hatályos büntető eljárásban nem népcsoportra/nemzetiségre vetítve kell a bűnösséget kimondani, hanem személyre, ahogy nyugatabbra is ! Amúgy a szocializmusban is személyre szólóan kellett a bánüsséget megállapítani.
Általános alapelv.//
Népcsoport/etnikum és a nyugat: Folyton a jenkiket hozzák példaként. Hogy ott nem létezik etnikai bűnözés, a már a kifejezések szintjén. Ez csak azért sem igaz, mert a körzések közzétételekor bizony, hogy elhangzik, hogy "afroamerikai, latin, ázsiai stb.".
Ha valóban nincs etnikai megkülönböztetés, akkor ez hogyan lehetséges?
Szocializmusban: Látod? Ebben is tévedsz, uborka! A szocialista, magyar rendőrségen ugyanis léteztek az ún.: "cigányügyes" nyomozók! Kérdezz utána! Hogy mondod? He?

//Mivel lennél beljebb, ha ismét "cigány-bűnözési " statisztikát olvasnál ? Milyen gondjaid oldódnának meg ? Jobban élnél ? És azokkal a cigányokkal mi van, akik még egy Selmeczi féle kiflicsücsköt sem loptak, őket miért is kéne utálni ?//
Te mennyivel lennél beljebb, ha tagadod a jelenséget? Milyen gondjaid oldódnának meg? Jobban élnél? Bocs, hol olvastál tőlem olyant, hogy "minden cigány, értsd: a cigányok 100%-a" bűnöző???? Én egy szóval sem mondtam, hogy azok is bűnözők, akik semmit sem követtek el! Ne írj olyant, amit nem írtam, vagy mondtam! Kicsit úgy érzem, hogy te már magaddal vitatkozol, hiszen olyan mondatokra is reagálsz, ami meg sem jelent sehol!

//Az nem foglalkoztat, hogy a jelenlegi gengszterkormány - amúgy 25 év összes tróger kormánya ! - piti rezsi-rizsával fogja be a szádat, miközben az adód jelentős hányada egymás közti elosztásra kerül ? Orbán csettint és máris nulla Km-es új milliárdosok vannak, persze csak a berkeken belül ! Ez az adódból működik, koma !//
De, nagyon zavarnak a politikus bűnözők is! Viszont ők nem törik rám a konyha ajtaját, hogy 500 forintért, vagy egy PB palackért elvágják a torkomat. Nem tudom, hogy érted-e különbséget a gazdasági és az életellenes bűncselekmények között? Orbánt nem is látom naponta élőben, de a sétálón, vagy a boltban, vagy a parton stb. naponta kötnek bele a cigánybűnözők!
Adóm: Nagyon érdekel, hogy mire költik az adómat! Mert ugye adott egy cigánybűnöző, aki nem dolgozik. Az adómból kapja a 'segílyt, aztán amikor az elfogy 2-4 nap alatt, akkor megy és szerez magának. Kitől? Hát tőlem, a hétköznapi embertől. Így, vagy úgy elveszi, ami kell neki. Aztán talán elkapják, az én adómból fizetett rendőrök és talán el is ítélik, a szintén az én adómból fizetett bíróságok. Aztán kap x év letöltendőt. nem fogod kitalálni, hogy kinek az adójából tartják majd (fűtés, villany, víz, őrzés, élelmezés, utaztatás). Akkor számoljunk! Hányszor is vesz le engem pénzzel ez a bűnöző?
1.'Segíly (az adómból)
2.A tőlem erőszakkal elvett, elrabolt, ellopott értékeim
3.A rendőrség és a bírósági költségei (az adómból)
4.A fogva tartási költségek (az adómból), amelyek napi összege durván 6800 ft/fő/nap. Ebből csak a napi élelmezése kb. 2500ft. Egy óvodásnak napi 485ft, egy 8.-as gyerek szüleinek kb. 700 forintot kell fizetni a gyermeke közétkeztetésére.
Összességében, durván 40,5 milliárddal terhelik a költségvetést évente, a fogvatartottak. Az nem kis összeg. Képzeld, az én adómból, "koma"!
Na, látod, ez is befolyásolja az életnívódat - nem csak a politikusok! Ha már, mindenáron az adóforintokra szeretnél mindent lefordítani!

//Egyébként meg iskolázottabb cigányok maguk is tudják, hogy a koszból, bűnből történő kiszakadásért nekik is van bőven tennivalójuk !//
Csak már látnám, hogy tesznek valamit. Amikor egy kikupálódott cigány megnyilatkozik ez ügyben (pl. Lakatos Attila), akkor az rögtön "besúgó".
https://www.youtube.com/watch?v=I0HAuzsJdzM
Vagy pl.: Bogdán László, Cserdi polgármestere. Ő, valami egészen új dolgot mond el! Az igen! Le a kalappal előtte!
"Igenis vannak cigányproblémák, amiről beszélni kell! Asztal alá rejtjük, a fiókba tesszük? Akkor megoldódik?... Nem megsértődni kell, hanem tenni!" Nagyon kevesen vannak, de ők nem tagadják a tényeket. Csak te és a jogvédő cimboráid éreztek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy félremagyarázzátok a dolgot, illetve mentségeket keressetek és a többséget és a politikusokat kiáltsátok ki felelősnek. A saját sorsukért a cigányok a legfőbb felelősök. Csak utána mindenki más! Csak az a baj, hogy a te fajtád folyton mentegetni szeretné őket, a "nagy szent demokrácia" nevében! Hát nem! Tanulj egy cigánytól, hogy mi lenne a jó megoldás:
https://www.youtube.com/watch?v=Ztg3aGzFEQE

//A helyhatóságok, nyomozóhatóságok, ügyészségek és bíróságok működnek, amint a nagy lihegve bedobott cikkból is kiderül.
Mi a problémád ?//
Hát csak annyi a problémám, amit feljebb kimatekoztam neked! Semmi több! 40,5 milliárd problémám van a dologgal! Elég? Vagy most jön az, hogy a 'zorbénék sokkal többet lopnak?
Ha igen, akkor tényleg nem érted a gazdasági és az életellenes bűncselekmények közti különbségeket!

én meg elmondom a választ:

élhetőbb város lenne.

megnézve a statisztikát, a sokcigányos Nagykanizsa is Keszthely mögött van, tehát oka van annak, hogy itt bűnöznek (bűnözhetnek)

gyenge a rendőrség.

Ja, nem távcsővel kellene szombat délelőtt az utcákon az árnyékból nézni, hogy kinek nincs bekötve a biztonsági öve, talán le kellene menni a Pavcsira, meg a molóra, meg fel a sétálóra.

a "vendégbűnözőket" kifelejtetted !

Hova megy zsákmányért a deviáns nyáron ? Üdülőhelyekre ! Mi ebben a furcsa ? Ezért van ott Keszthely, ahol !
Csak a fél aggyal működők hozzák azonnal összefüggésbe a cigányokkal a bűnözési változásokat.

:)

http://www.youtube.com/watch?v=e6yboc_mJMA
Amikor még a ló is rasszista!

http://www.youtube.com/watch?v=gvIYcHRJjmo
"Was problem?" Csatt! Oh, ja-ja! Gut, gratulation!
:)

:)

http://www.youtube.com/watch?v=e6yboc_mJMA
Amikor még a ló is rasszista!

http://www.youtube.com/watch?v=gvIYcHRJjmo
"Was problem?" Csatt! Oh, ja-ja! Gut, gratulation!
:)

Az egyik kedvencem:

http://www.youtube.com/watch?v=2ZSG8otPotw

IQ-fighter beszélni akar, de nem tud!
Aztán olvasni akar, de azt sem tud!
Aztán jön a végső érv, ami mindig bejön és amihez igazán ért:"...anyádat szólogatsz be itten? Szétverlek 'mingyá úgy, hogy szétmegy az agyad! Mi az anyádat 'provokász?"

dum-dum-dumdudum.....
:)

Jááááááááááj, 'hát mán a Google is rásszistá!

Beírtam a Google chrome, videó keresőjébe, a "cigány" szót.
Tiszta rasszista találatokat dobott ki!
Ez mitől lehet? Nem is értem!
"Kedves" raj/fajvédők! Lehet perelni a google-t! Tessék csak!
:)

köszönjük a

kurucinfós "saját sztorit" !

Óóóó, nagyon szívesen!

Bár attól még, hogy neked nem tetszik, amit ott írnak, az nem jelenti azt, hogy nem úgy van valami!
Én a holdra mutatok, te meg a mutató ujjamat nézed! Így nem jutsz előrébb!
De, ha már a saját és a hivatkozós témáknál tartunk!
Itt én olvastam már hir24-es, népszavás, népszabadságos, magyar narancsos, indexes, ATV-s stb "igazságokat", saját sztorikat is! És?
Az a helyzet, hogy ha jobban utána nézel, akkor jó párat, a felsorolt orgánumokkal szemben, sokszorosan ver a kuruc, az olvasottsági mutatókat tekintve. Ha nem hiszed, járj utána!
Sokszor még a ballib politikusok és újságírók is a kurucról értesülnek elsőként, a fidesszel kapcsolatos balhékról! Upsz!

Ui.: A jelek szerint, te is olvasod! sssssssssssssssssssssssssssz, de ciki!
:)

http://www.youtube.com/watch?v=oAfJ7MxD7NI

http://www.youtube.com/watch?v=RMHHn9QGaBM
65000 ft a gázszámla adósság, de az utcát fűtik! Persze lakhatási segélyt igényeltek.
A másik lakásban 700 000 ft vízdíj hátralékot halmoztak fel!
Nem is értik, miért érdeklődik az önkormányzat, a helyszínen. Én sem! Értehetetlen!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RMHHn9QGaBM
Persze mindenki ’rásszista, akinek nem tetszik a bűz és a csótányok! Miközben „lapos tetőn sátoroztak az oláh cigányok”… Gyurcsányék fészekrakó programjának gyümölcse! Feltó erre a programjára nagyon büszke volt!

http://www.youtube.com/watch?v=to1QH99094M
Bándi Kata gyilkosa, Péntek (szintén zenész) László: „Minek dolgozzak, eltart a Magyar Állam!”
„Többet ült a börtönben, mint varjú a fán.”

http://www.youtube.com/watch?v=irsbv65AtBg
Két család verekedett össze Fehérgyarmaton. Szerintem norvég diákok voltak!

http://www.youtube.com/watch?v=3ZlHIXnwa0E
Kalocsán is rend, tisztaság, higiénia, pedantéria….HELYET: fekália, patkányok, bűz, szemét, mocsok, fertő,fertő, fertő…… Természetesen ezért is a „nácikok” a hibásak!Vagy nem? Ez is az EU, kedves jogvédők! Erről nincs vélemény?

http://www.youtube.com/watch?v=d3-4seBLFCQ
Cikánské Matinée, ahogyan ott mondják!

http://www.youtube.com/watch?v=kFGWSNU-CtY
„Tescoból loptam ezt is! ……..Rá vagyunk szorulva! (lopásra) …….Csináljanak Sarkadbul gettót, cigányokat telepítsék egyhelyre.”

http://www.youtube.com/watch?v=x6I87tKUz4k
Már Norvégiában is ismerkednek az eltérő kultúrával. Mintha a Gangesz partján járnánk!

http://www.youtube.com/watch?v=oAfJ7MxD7NI
És itt a lényeget összefoglalva!

ezek a patkányok is rá vannak szorulva - szerinted ?

"Az országgyűlés már elfogadta a saját magáról szóló törvény módosítását, amely alapján a képviselők nem csupán ingyen irodára (bútor, internet, telefon) tarthatnak igényt, de az adófizetők fizetik az összes rezsit is. A törvényjavaslat a köztársasági elnök aláírására vár.

Nem teketóriázott sokat a kétharmados parlamenti többség, az első adandó alkalommal - vagyis a hétfői ülésén - elfogadta az országgyűlési képviselőknek járó juttatások bővítését. A javaslatot minden jelenlévő képviselő - az egy DK-s Vadai Ágnes kivételével - elfogadta - tudósított az MTI. Az indoklás szerint az egyébként hét törvényt módosító salátajavaslat gyors tárgyalására azért volt szükség, mert az országgyűlési törvény pontatlan, és például mindazon polgármesterek vagy önkormányzati képviselők, akik parlamenti tisztséget viselnek, önkormányzati mandátumuk lejártáig továbbra is két díjazást vehetnének fel - nyilatkozta korábban Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője."
(napi.hu)

Ezek az igazi bűnök, a cigányoké eltörpül ezeké mellett. Amúgy meg: - amelyik sáros, azal szeben járjanak el, annyi hataóság van, mint a bánatos qrwa élet, nem vinnygni kell, hanem eljárni a normasértőkkel szembe !

Hűűűűű!

Nem kis szöveget nyomtál ide!
Az idemásolt szövegen kívül, összesen kettő sort írtál!
"Ezek az igazi bűnök, a cigányoké eltörpül ezeké mellett. Amúgy meg: - amelyik sáros, azal szeben járjanak el, annyi hataóság van, mint a bánatos qrwa élet, nem vinnygni kell, hanem eljárni a normasértőkkel szembe !"

Akkor sorolnám a termést:
-"azal"
-"szeben"
-"hataóság"
-"vinnygni"
A "kurva" szó szimpla "v"-vel írandó. A "Q" betűt értem, nem is sorolom hibának!

Viszont, nem kis teljesítmény ennyi hibát összehozni, kettő sorban! Ügyes vagy! Vagy csak ideges? 'Há, 'vágy nem 'vákerászó 'gádzsóul 'tezsvírem?

Mindegy is! Ennek a blognak az a címe, hogy: "Van-e cigány bűnözés?" Nem igazán értem, hogyan jön ide a politikusbűnözés? Az is van, de az nem menti fel a cigány bűnelkövetőket semmi alól, ahogyan balkáni, antiszociális viselkedésükre sem választ a politikus bűnözés!
Most mit is szerettél volna?
A fenti videókra nem válaszoltál semmit! Csak elkezdtél a politikusokkal takarózni! Fuss neki újra!

nem működnek az illetékes hatóságok ?

Mert ha működnek, akkor mire "huzogatod" a bőrt ?
Csak kérdezem...mer qrwára érdekelne az a személyes önelsülős sztori, úgy tűnik neked csak ez jutott.

"rövidhullámú" a zagyad ? Magold be !

ezek a patkányok is rá vannak szorulva - szerinted ?
Vendég, 2014, augusztus 24 - 18:21

"Az országgyűlés már elfogadta a saját magáról szóló törvény módosítását, amely alapján a képviselők nem csupán ingyen irodára (bútor, internet, telefon) tarthatnak igényt, de az adófizetők fizetik az összes rezsit is. A törvényjavaslat a köztársasági elnök aláírására vár.

Nem teketóriázott sokat a kétharmados parlamenti többség, az első adandó alkalommal - vagyis a hétfői ülésén - elfogadta az országgyűlési képviselőknek járó juttatások bővítését. A javaslatot minden jelenlévő képviselő - az egy DK-s Vadai Ágnes kivételével - elfogadta - tudósított az MTI. Az indoklás szerint az egyébként hét törvényt módosító salátajavaslat gyors tárgyalására azért volt szükség, mert az országgyűlési törvény pontatlan, és például mindazon polgármesterek vagy önkormányzati képviselők, akik parlamenti tisztséget viselnek, önkormányzati mandátumuk lejártáig továbbra is két díjazást vehetnének fel - nyilatkozta korábban Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője."
(napi.hu)

Ezek az igazi bűnök, a cigányoké eltörpül ezeké mellett. Amúgy meg: - amelyik sáros, azal szeben járjanak el, annyi hataóság van, mint a bánatos qrwa élet, nem vinnygni kell, hanem eljárni a normasértőkkel szembe !

Mennyit ér?

Írod:
"Ezek az igazi bűnök, a cigányoké eltörpül ezeké mellett. Amúgy meg: - amelyik sáros, azal szeben járjanak el, annyi hataóság van, mint a bánatos qrwa élet, nem vinnygni kell, hanem eljárni a normasértőkkel szembe !"
A helyesírásoktól eltekintve, hadd kérdezzek valamit! Én tökre megértem, hogy ezt magoltatták be veled (politikus bűnözés vs cigánybűnözés), de lényeget nem igazán érted! Szerinted ugyanis (ha jól értem), akkor sokkal súlyosabbak a politikusok által elkövetett gazdasági bűncselekmények (amit én soha nem is védtem, sőt elítéltem), mint a életellenes cselekmények!
De, hogy te is értsd, hogy miért sánta, ha ezt a két dolgot szeretnéd összehasonlítani:
Légy szíves írj egy összeget, hogy számodra mennyit ér a legkedvesebb családtagod élete (szülő, gyermek, testvér stb.)? Csak egy számot kérek! Hány forintért adnád oda valamelyik szeretted életét, egészségét?
Ha neked az emberélet és a gazdasági bűncselekmények értéke között egyenlőségjel van, akkor a hiba, a te készülékedben van! Szóval mennyit ér a családtagjaid élete? Hány forintot? 1 000 000 000? 1 000 000 000 000? 100 000 000 000 000?..... ?

Ha pedig a hatóságokon szeretnéd számon kérni a "tehetetlenségüket", akkor megint nem jó helyen kopogtatsz! A hatóságok, a törvények alapján kötelesek működni. Viszont, ha alaphelyzetből, még csak nevén sem nevezheti a problémát egy hatóság (lásd: "nincs cigánybűnözés" mantrád), akkor hogyan várhatod, hogy megoldják azt? Amikor a bűnözőknek több joguk van, mint az áldozatoknak, vagy a hatóságoknak, akkor te miről mekegsz itt?

Ha nem, haragszol akkor újra, ezt is!

Nem kis szöveget nyomtál ide!
Az idemásolt szövegen kívül, összesen kettő sort írtál!
"Ezek az igazi bűnök, a cigányoké eltörpül ezeké mellett. Amúgy meg: - amelyik sáros, azal szeben járjanak el, annyi hataóság van, mint a bánatos qrwa élet, nem vinnygni kell, hanem eljárni a normasértőkkel szembe !"

Akkor sorolnám a termést:
-"azal"
-"szeben"
-"hataóság"
-"vinnygni"
A "kurva" szó szimpla "v"-vel írandó. A "Q" betűt értem, nem is sorolom hibának!

Viszont, nem kis teljesítmény ennyi hibát összehozni, kettő sorban! Ügyes vagy! Vagy csak ideges? 'Há, 'vágy nem 'vákerászó 'gádzsóul 'tezsvírem?

Mindegy is! Ennek a blognak az a címe, hogy: "Van-e cigány bűnözés?" Nem igazán értem, hogyan jön ide a politikusbűnözés? Az is van, de az nem menti fel a cigány bűnelkövetőket semmi alól, ahogyan balkáni, antiszociális viselkedésükre sem választ a politikus bűnözés!
Most mit is szerettél volna?
A fenti videókra nem válaszoltál semmit! Csak elkezdtél a politikusokkal takarózni! Fuss neki újra!

és rendőrbűnözés, hazudozás van-e ?

Beégett az ORFK veztője !

A leleplező videó ellenére tagad a rendőrség
propeller.hu, ma, 07:52 2 hozzászólás

A rendőrség bírságolási gyakorlatában nincs jelen az etnikai profilalkotás írta Papp Károly, országos rendőrfőkapitány.

A Roma Sajtóközpont, a Társaság a Szabadságjogokért, az Eötvös Károly Intézet, a Magyar Helsinki Bizottság, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, valamint az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat képviselői 2014. július 15-én levélben fordultak az országos rendőrfőkapitányhoz, hogy a szabálysértési bírságolási gyakorlat fejlesztése érdekében kezdeményezzék egy munkacsoport létrehozását. "A rendőrség bírságolási gyakorlatában nincs jelen az etnikai profilalkotás jelensége" – írta Papp Károly országos rendőrfőkapitány a Roma Sajtóközpont elnökének címzett és a rendőrség honlapján, csütörtökön közzétett levelében.

Papp Károly a nyilvánosságra hozott válaszlevelében felidézte: a levélírók "megkeresésük szerint egyedileg meg nem jelölt konkrét esetekből arra következtetnek, hogy a rendőrök – elsősorban Északkelet-Magyarországon – a magukat roma származásúnak valló embereket kiemelkedő arányban büntetik tipikusan kisebb fokú szabálysértésekért, és a feltételezett jelenség mögött a rendőrök etnikai profilalkotását vélik felfedezni."

Papp Károly kizártnak nevezte, hogy közlekedési szabálysértéseknél befolyásolná a rendőröket az etnikai hovatartozás, mivel – utalva a vonatkozó jogszabályokra – ezeknél a szabálysértéseknél az összeg meghatározásakor nincs mérlegelési jogkörük, azok mértékét jogszabály határozza meg.

"Azon felvetést, miszerint a rendőri jelenlét adott területre történő koncentrálása mögött etnikai profilalkotás húzódna meg, kategorikusan visszautasítom" – írta levelében a főkapitány.

Az általa leírt cáfolatok alapján, a főkapitány szerint megállapítható, hogy a panaszok és a beadványok tartalma sem támasztja alá azt a feltételezést, hogy a rendőrség gyakorlatában az etnikai profilalkotás jelen lenne.

Mindezek alapján Papp Károly úgy vélte: nem indokolt közös munkacsoport létrehozása. Hozzátette azonban, ez nem jelenti azt, hogy ne számítana a civil szervezetek véleményére, észrevételeire.

Mindezek ellenére, amit Papp mond, az Index korábban rejtett kamerás felvétellel bizonyította, hogy ugyanazzal a kerékpárral közlekedő fehér nőt nem állította meg a Mezőszemerén szolgálatot teljesítő rendőr, de amikor roma hajtotta azt, rögtön lekapták a kerékpárról és megbüntették.

oszt' jó napot ! Ennyire piti módon megbukni egy rendőri fővezérnek, azért több, mint ciki !

én

egyet sajnálok, hogy nem úgy csinálnak velük, mint most a négerekkel az USA-ban...

:-)))))))))))))))))))))))))))

ha gyanús, kap 12 golyót.

oszt' jónapot!

addig ezek a mocskok nem fognak visszahúzódni, míg így nem bánunk velük.

figyelmetlen vagy -üveggolyó!

"ha gyanús, kap 12 golyót." A hírek szerint nem pusztán gyanús volt a színesbőrű, annál többet tett. Amennyiben elég lenne a puszta gyanú, akkorakár te is sorra kerülhetnél, mondjuk pl. azért, mert büdös a szád.

te

meg mindenbe beleugatsz húgyagyú!

a másik videóról beszélek, ami pár nappal később volt.

és ez miből derül ki ?

te f*szfej ! Belepofázol a nagyvilágba, azt sem tudod, hogy mit és miről.

amúgy

abból, hogy megnézed a videót, és nem pofázol bele kisgyermekként a felnőttek dolgába, úgy....

hol tettél be linket te barom ?

"
én
Vendég, 2014, augusztus 22 - 14:35

egyet sajnálok, hogy nem úgy csinálnak velük, mint most a négerekkel az USA-ban...

:-)))))))))))))))))))))))))))

ha gyanús, kap 12 golyót.

oszt' jónapot!

addig ezek a mocskok nem fognak visszahúzódni, míg így nem bánunk velük.

válasz"

Ennyi, te über-sötét tapló, járatod azt a büdös pofádat, azt sem tudod miről !

Link? Nesze neked!

Tájékozódj, kis hülye!
Amúgy az 1. esetben kiderült, hogy az ártatlan nigger előbb összeverte a rendőrt, aki a végén lelőtte!
A 2. esetben nem várták meg, amíg a nigger támad, Amint átlépte az ún. biztonsági távolságot, rátáraztak!
Ha nincs információd, akkor ne akarj vitatkozni a témáról!
Majd én küldök linket:
https://kuruc.info/r/4/131958/

És még mielőtt az orrodat húzogatnád a kuruc szó láttán közlöm, hogy a cikkben kék szöveggel olvashatod az eredeti amerikai hivatkozásokat! Arról nagyon nem én tehetek, hogy egyetlen más "magyar" média sem hajlandó kitenni ezeket az infókat. Most hol van a Népfasza,a Néphazugság, a Magyar Narancs stb.? Jaaaaaaaa?

ugye, hogy van link - te f*szfej !

Az már csak ráadás, hogy magad is két esetről ugatsz - te f*szfej !

Látod mennyire ostoba vagy ?

re

te majom!

az Indexen is fenn volt a videó, ÉN ott láttam....

brühüyyy

neked is, mert dettó nettó hülye vagy !

A barátod már rádöbbent, hogy két eset is szóba jöhet. Te is dettó f*szfej vagy, ugyanolyan ökör.

orvos

látott már?

fidesz gyökér....

ez tapló nem fidesznyik gyökér, hanem

primitív jobbikos egyesjtű !

A Jobbik és a kenyérünnep.

"Tegnap Miskolcon a Jobbiknak is kapóra jött a kenyérünnep. A helyi országzászló tövében tartott szónoklatot Jakab Péter, aki a párt polgármesterjelöltje. Az Északhírnök portál tudósítása szerint „Jakab Péter beszédében intelligensen cigányozott (ahogy egy tanáremberhez illik), kikelt a multik ellen, és közölte, hogy a kisvállalkozásokat fogják helyzetbe hozni a rablókkal szemben”. Szóval a szokásos műsort láthatták az érdeklődök, csakhogy a cikkhez mellékeltek egy fotót is a nemzetiszín szalaggal átkötött ünnepi kenyérről is, ami – valószínűleg az eső miatt – nejlonzacskóba csomagolva várta, hogy a megszegjék. Ennek ellenére a képen jól kivehető a címke, amiből kiderül, a kenyeret egy multinál vásárolták."

Hapci ! Gagyi gyülekezet - gagyi "csak a nemzet" - igaz, Dunyhás testvérkék ? Ezt (is) beszoptátok !

A cikk folytatása a magyarnarancs.hu-n.

(pu)Fajkasházi narancsa?

Komoly újság! Csak olvasgasd, te nyomi! Veled együtt, már legalább 50-en olvassák!
nyehehehehehehehe

Amúgy, mizu a jenkiknél? Tudod, ahol "nincs nigger bűnözés"!
Képzeld kiderült, hogy az ártatlan lepuffantott nigger, előtte súlyosan bántalmazta a rendőrt, aki beletárazott! Hmmm............
Ezzel szemben mi volt a liberális média által tíz napja sulykolt verzió?
Egy ártatlan, fegyvertelen fekete fiú (esetenként "tinédzser") békésen sétált az út szélén, amikor felbukkant mellette egy rendőr (nyilván zaklatási céllal, az egyik hazai bűnözővédő lap ugyanis az eset után már arról cikkezett, hogy sok "afroamerikait" "vegzálnak" a gonosz fehér rendőrök Amerikában). Ő azonnal készségesen együtt akart működni vele, ám a fehér rasszista agyonlőtte, mint egy kutyát (bizonyára mert éjszakánként a Google fordító segítségével Kuruc.infót olvas, mialatt a nagymamája lepedőjéből készített nagy, fehér csuklyát viseli a fején). Ugyanaz történt tehát, mint az ugyancsak ártatlan Trayvon Martin (mely ügyben végül felmentették az ugyancsak meghurcolt önkéntes rendészt), és nagyjából az összes hazai cigány esetében...

Naháááát! Hogy mik vannak?

Azóta egy másik (bedrogozott) niggert is kilyuggattak a rendőrök. Ott ugyanis, ha a felszólítás ellenére, tovább közeledik a rendőr felé valaki, akkor annak annyi! Ez is Amerika! Csak a jenki példára visszautalva! Az a helyzet, hogy ezt még videóra is vették! A rendőrök szabályosan jártak el. A jogvédő liberális gyökereknek meg kuss!

További infók:https://kuruc.info/r/4/131958/

Jól beszoptad Fajkasházyt - még te is a kurucra hivatkozol

amelyik ugyancsak lerántotta ezt a hibbant jobbikost, hűen adta vissza a balfasz magyarázatot. Látod, ennyire maflácska teccel lenni. Ez nálatok a napi nívó !

Sötét jobber mese,

hogy a jenki rendőr úgy lövöldöz, ahogy akar. Főleg, ha csak puszta kézzel közelednek felé. Egyéb ismeret hiányában kevés Reality-t néztél, ezért vágyálmokkal pótolod a mesét.
Anno, voltak magyar rendőrök hónapokig az USA-ban, különböző államokban. Közülük az egyik nyilatkozta, hogy tévhit, miszerint a jenki rendőr már akkor is lő, ha ferdén néznek rá.
Fegyverrel/felfegyverkezve, egyértelmű támadási szándékkal kell közelteni a rendőrhöz ahhoz, hogy néhány gramm ólommal nehezebb legyél.
Te kis "mesés".A vágyálmokat otthon osztogasd.

Itt a kurucinfós jobbikos "magyarázat" - egy röhej !

Jakab Péter a jobbikos megmagyarázós. Figyeljük, hogy besétál a marhaságba:

"A kenyeret egy, a multinál rabszolgabérért dolgozó jobbikos pék sütötte és ajánlotta fel nekünk. Az nem egy multi terméke, hanem egy magyar ember munkájának az eredménye, amiért a jelenlegi hatalmi elit szerint harmadik világbeli bérezés jár, szerintünk meg európai. Ez nem multiellenes kirohanás, hanem jogos elvárás, főleg egy európai uniós vállalattal szemben." (kuruc.info)

Tehát, ha "jobbikos pék" sütötte a multinál a kenyeret, az attól már kóser, igazi nemzeti és még elterel a bérezés felé a megmagyarázóst...vazze, ehhez is "képesség" kell, nem is akármilyen....amúgy ez a Jakab szeretne Miskolc polgármestere lenni !

Egy szinten mozog az érpataki Orosz-Hibbant-Májküllel !

és mi köze a jenkiknek egy

agyhibbant jobbikos leszerepeléséhez ?

Ismét mutattatok egy alacsony nívót, pontosan a kurucon, amire hivatkozol !

Mivel magyarázta ez a szellemi szegény a multis kenyeret ? Azzal, hogy a multinál is magyar emberek dolgoznak, ergo nem az a fő szempont, hogy a kenyér multitól származik, hanem, hogy magyar hozta létre !

Ennél primitívebb, röhejesebb, ostobább magyarázatot senki más nem adhatot volna, csak egy jobbikos !

Tehát továbbra is szopcsi van kenyér-ügyben !

Újabb "szamurájok" a törvény előtt!

//"Megdöglötök!" - Vádat emeltek az érdi szamurájok ellen
Vádat emeltek két érdi cigány ellen, akiknek januárban egy falopási ügyben támadt nézeteltérésük a rendőrökkel, valamint egy harmadik érdi Balog-kedvenc ellen, aki pedig szamurájkarddal fenyegette a rendőröket.
Kétszer is karddal szegültek ellen a rendőri intézkedésnek januárban Érden, a két ügy gyanúsítottjai ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség - közölte az ügyészség pénteken.
Január 25-én a Pilisi Parkerdő Zrt. erdésze falopást jelentett be, az ezzel gyanúsíthatók lakására tizenegy rendőr ment ki. A házban lakók az udvarra futottak és obszcén szavakat ordítva fenyegették őket. Két férfi egy-egy karddal a kezében a kerítésen keresztül a rendőrök felé szurkált, egyikük egy hatalmas kővel is megcélozta őket.
Az egyre veszélyesebb helyzet miatt lezárták a helyszínt, majd a Terrorelhárítási Központ (TEK) előállította a gyanúsítottakat. A két férfit azóta előzetes letartóztatásba helyezték, és most csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat az ügyészség.
A másik, hasonló ügy január 28-án történt: egy érdi férfi az udvaráról kövekkel és égő ronggyal dobálta szomszédja házát. A helyszínre kivonuló hét rendőr le akarta őt állítani. Mivel ezt nem tette meg, bemásztak utána az udvarra. Az akkor már a lakásban lévő férfi szamurájkarddal a kezében rohant ki, és rátámadt a rendőrökre, miközben azt kiabálta, hogy „megdöglötök”. A rendőröknek végül sikerült a földre vinniük, majd előállítaniuk a gyanúsítottat, akit utóbb szintén előzetes letartóztatásba helyeztek. Ellene is felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt emeltek vádat.
Mindhárom gyanúsított esetében börtönbüntetés kiszabására tett indítványt az ügyészség – közölte Gyugyi Csilla.
(MTI nyomán)//

https://kuruc.info/r/35/131732/

Hiába, no! Szamurájképző nagyhatalom lettünk! Ez is hungarikum?

A BBC is rásszistá?

Egy BBC film az európai cigány problémáról, kelettől-nyugatig, északtól-délig! Arról a problémáról, ami a herélt agyú, "magyar", ballib jogvédők szerint, nem is létezik!
A képek meglehetősen valósak!
Hmmmmm, pedig a BBC elég "felvilágosult nyugatinak" számít! Vagy már az sem? Már azok is nácikok lettek?

rövidlátó vagy gyermekem !

Milyen ballib jogvédőkről nyüszítesz ? Miskolc fideszes polgármestere 2 millát ajánlott fel a várost elhagyni szándékozó cigányoknak, továbbá ingyen laptopokat is osztgatott a Fidesz !

Te jössz........

Ha nem szóltál volna.....

Pl.: TASZ (Társaság A Szabadságjogokért), AI (Amnesty International)
E két társaság magyarországi aktivistái, bizony rendre a baloldalról és a liberálisok (értsd ballib) közül kerülnek ki! Iványi Gábor, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szanyi Tibor, Horn Gábor, Dánel Péter, Kende Péter, Orosz József, Lendvai Ildikó, Szetei Gábor, ..... valahogy egyik sem az a kimondott jobboldali személyiség, vizont rendre feltűntek a TASZ és a AI rendezvényein!
A TASZ és az AI jogvédő szervezetek! Ezek futkoztak a gárda vonulások helyszínére, hogy telenyávogják a médiát, hogy "rasszizmus van". Valahogyan a nyugaton történt atrocitások miatt nem óbégatnak ilyen hevesen! Lehet, hogy a BBC is náci lett? Lehet, hogy a BBC hazudik?

Ha már Miskolc:
Ha emlékezetem nem csal, akkor éppen a baloldal támogat Miskolcon egy olyan "független" jelöltet, aki szerint VAN CIGÁNY BŰNÖZÉS!!! Hoppá!

Ám újra elmondom, mert a jelek szerint, megint éppen csak az alap témára nem reagáltál! Van-e cigány bűnözés?

továbbra is rövidlátó vagy gyermekem !

- "Elfelejtettél" reagálni a Fidesz osztogatta laptopok tárgyában és a 2 millás "lelépési pénz" ügyében !

- Dr. Juhász Albert soha nem mondta, hogy van cigánybűnözés, ellenben Kovács Attila miskolci vajda kimondta azzal, hogy "akkor minek nevezzük, arab-bűnözésnek ? " ! Dr. Juhász azt mondta ( visszakereshető a neten a városi tv. felvétele ! ) hogy 100 rablásból, 100-at cigányok követtek el !Ezért hívott ösze Gyurcsány egy parancsnoki értekezletet, ahol azt mondta: " nem lehet cigányozni !"
Az már Gy. F. szegénységi bizonyítványa, hogy évek múltán mégis csak JUhász mellé állt, s ezzel abszolút komolytalanná tette magát !Tehát Juhász nem azt mondta, hogy van cigánybűnözés - ezt Kovács vajda mondta - hanem számszerűsítette a cigányok által elkövetett rablásokat és az elkövetőket.

Cigány bűnözés nincs, ahogy magyar bűnözés sincs ! Azonban vannak olyan bűncselekmények, melyeket főleg cigányok követnek el ! Nincs náluk végzettség és pozíció, amely lehetőséget teremt az intellektuális bűncselekmények megvalósítására, ellentétben a jobbikos "vállalkozó" Volnerrel, vagy a keszthelyi ügyvéd-csemete jobikossal, a fideszes mutyikirályokkal, oligarchákkal, az mszp-s lenyúlókkal !

A valóban szabad szólású jenkiknél sincs néger/színesbűnözés, vagy latinbűnözés !

Rendszeresen - és szándékosan - keveritek azzal, hogy a sok etnikumú USA, a bűnügyi felderítés eredményének érdekében, megjelöli a vélt, vagy valós elkövető etnikai hovatartozását, de ebben a magyarázat is benne van !

Ez már viszint a te "képességeid"(?) szegénységi bizonyítványa, aikor nem veszed ( nem akarod !) észrevenni, hogy a TASZ és más jogvédők, nemcsak az etnikai kisebbségek érdekében jár el, hanem olyan, jogsérelmet elszenvedett "fehérek" jogaiért is síkra száll, legyen az bűnelkövető, vagy tiszta priuszú polgár, akiket a mindekori hatalom simán, erőből lenyom és csak Hágában, vagy Strasbourgban kereshetik a jogorvoslatot. Különösen most, a hazai gengszerisztánban !

Még egyszer: - nem csak cigányok ügyeiben járnak el !

Ennél már csak az lenne szebb, ha önhibádon kívül, belefutnál egy téged alaposan érintő jogsérelembe, kíváncsi lennék, mikor, hány helyre és hova futkároznál jogorvoslatért, ahol nem kérnek ügyvédi díjat, ergo egy büdös vasadba sem kerül a jogvédelmed - neked !

Összegezve: - NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS, AHOGYAN MAGYARBŰNÖZÉS SINCS !

Beszélhetünk jobbikos bűnözésről is, hisz a már említett keszthelyi ügyvédcsemete, vagy Volner, de akár Juhász Oszi polgármester, aki - elszámolása szerint - 1 nap alatt 2000 Km-t tett meg az önkormi szolgálati autójával, az önkormi pénzén ( közpénzen ! )majd nem kerültek elő a menetlevelek ( nem tudom, azóta előkerültek-.e ! ) elautókázott pártrendezvényekre és a franc se tudja még hova, mert elszámolási lyukak vannak/voltak ekörül !
Meg ahogy szokásos, a legtöbb sár mindig később derül ki - a Jobbik körül is, mert Magyarosórszágon nincs egyetlen egy makulátlan párt sem !

Csókollak !

Ejnye-ejnye, nem figyelsz?

Tehát, ha jól értem, akkor te azt állítod, Gyurcsány mestered után szabadon, hogy az elkövető származása alapján nem szabad bűnözési kategóriát címkézni?
Akkor a nácik által elkövetett bűnök sem „náci bűnök”, csak simán bűnök? Miért? Hisz nem minden náci ölt embert! Szintén ez a helyzet a kommunista bűnökkel! Akkor hogy is van ez?
Ha a bűnözésnek nincs etnikuma-bőrszíne, akkor politikai ideológiája sincs. Ugyanis a diszkriminációs törvény szerint sem lehet senkit megkülönböztetni etnikai, származási, faji, vallási, szexuális hovatarozása, politikai nézetei miatt! khm-khm… Akkor, most hogy is van ez? A mi bűnözőnk jó bűnöző? Csak a másiké rossz és skatulyázható?
Az áldozatok származása alapján szabad csak etnikumot megjelölni? Lásd „roma gyilkosságok”! Akkor a „roma gyilkosságok” kifejezés, amely nem egy alkalommal elhangzott a parlamentben jobbról és balról is (utána nézhetsz), szintén hibás kifejezés?
Ezzel ugyanis azt állítják, hogy a cigányság áldozatként szerepelhet a közbeszédben, de elkövetőként nem! Ez DISZKRIMINÁCIÓ! Ezt nevezik struccpolitikának! Ebben az élen jársz, de sebaj! A te dolgod!
A cigány bűnözés alatt annyit kell érteni, hogy a cigányság által elkövetett bűncselekmények. Lehet, Gyurcsány módra, álnaív módon félre magyarázni a dolgot, de attól még létezik! Még ha ezt fáj is megérteni! Ezt sem Gyurcsány, sem te nem tudod megváltoztatni. Tagadhatod, mint a Jobbikosok a holokausztot, de attól az még létezik.

Juhász és a 100-100-as duma:
Aki cigánybűnözésről beszél, az sem mondta azt soha, hogy minden cigány bűnöző! Persze ezt sem te, sem Gyurcsány mestered nem értitek. Érdekes nyakatekert mondatokkal próbálod megmagyarázni Juhász szavait, de nagyvonalúan elfelejted, hogy azt is kizárólag a jogvédők és barátaik (te, Gyurcsány és a többiek) állítják, hogy a cigány bűnözés azt jelenti, hogy a cigányság 100%-a bűnöző! Légyszi, másold ide azt, hogy ki mondott olyant, hogy a cigány bűnözés egyenlő azzal, hogy a cigányság 100%-a bűnöző lenne! Igen?
Ilyent a jogvédők mondanak! Pl.: A cigánybűnözés kollektivizálja a bűnözés fogalmát! Pl: TASZ

Jogorvoslatommal kapcsolatban: D.A.S. Ennyi!

Fideszék 2 millás lelépési lóvéi: Csak, hogy ne legyen hiányérzeted! Gusztustalannak tartom!!! Ahogyan az MSZP által kifizetett végkielégítéseket is!
És igen! Van politikus vagy politikai bűnözés is! Pártoktól politikai oldalaktól függetlenül! Ettől függetlenül még létezik a cigánybűnözés!

Bizonyára hallottad, hogy Erdélyben, az ottani cigányok lekoppintották Szögi Lajos esetét, amikor meglincseltek egy motorost a héten! Gondolom neked ez is „csak bűnözés”. Semmi köze az elkövetők etnikai hovatartozásához. Ugye? Vajon miért nem hallani olyant, hogy nem cigány társaság rohamoz meg egy autóst, vagy motorost és gyilkolja meg kegyetlenül? Vagy, hogy nem cigányok erőszakolnak, kínoznak, gyilkolnak meg 90 éves néniket, 5000 forintért és fagyasztott húsért? Vagy hogy, a nem cigányok által lakott utcában lopják az áramot és rendőrséggel kell kimennie az elektromos műveknek, hogy intézkedni tudjanak?
Csak, hogy jobban értsed a hasonlatot:
A Lombard Pápa 1-0-ra legyőzte a Fradit. A Fradi 2-1-re kikapott a Chelsea-től. Mindkét esetben egy góllal nyertek a Fradi ellen, de a Pápa nem kapott gólt. A gyurcsányi logika szerint: A Pápa erősebb, jobb, mint a Chelsea!!!
Hát így vagytok ti a cigány bűnözéssel is. Nem számít, hogy bizonyos bűncselekmény fajtákat, 97%-ban a cigányok követnek el, ha csak egy nem cigány elkövető is akad adott kategóriában, akkor az már nem lehet vegytiszta cigány bűnözés. Na, ja! Hát persze! Ha nem akarod látni, hogy egy autó tép feléd 140-el, a sötét országúton, akkor gondolj csak arra, hogy az két motoros is lehet, akik majd elkerülnek jobbról-balról! Amikorra rájössz, hogy a két lámpa egy járművön van, és te nagyon tudsz már félre ugrani, majd akkor is mondogasd magadban, hogy „de lehetett volna két motoros is”! Sokra mész vele!

Hát kb. így működik a logikátok, cigány bűnözés ügyben is! Ezzel nincs semmi gond! Csak annyi, hogy őszintén kívánom neked, hogy téged megtaláljon néhány lincselő hangulatban lévő nem hiába született. Aztán majd folytass velük eszmecserét a témáról, az első késszúrás, baltacsapás előtt, mert utána már nem kell!
Viszont bevallom, nagyon becsüllek, amiért egy veszett ügyet ennyire próbálsz védelmezni. Nem érdekel sem téged, sem Gyurcsányt, hogy már példaképként mutogatott, „felvilágosult, fejlett, demokratikus nyugat” is cigány ügyről, cigány problémáról, cigány bűnözőkről => cigány bűnözésről beszél, ti még mindig kitartatok a hülyeségeitek mellett, hogy „Magyarországon akkor sincs cigány bűnözés”! Ha ti mondjátok…..
Értem én! A kék, az tulajdonképpen zöld, a szögletes pedig, gömbölyű! Sőt, az egér nem is rágcsáló, hanem hal! Hát ez is logikusnak tűnik……. :)
Vagy mégsem????

"Magyarbűnözés" azért nincs, mert bizony éppen a liberális fajvédők vesszőparipája az, hogy a magyar, mint olyan nem is létezik, mert egy keveredett faj, nem pontosan meghatározható. Ezzel szemben a cigány saját maga határozza meg magát cigánynak. Juhász is erre hivatkozott, amikor azt mondta, hogy a jegyzőkönyvek ezzel a mondattal kezdődnek: "én magyar vagyok"! khm-khm.... A magyar etnikailag, antropológiailag nem körülírható. A cigány igen! Ha génekben keresnéd a választ, az is zsákutca! Azt a nácik csinálták. Így marad a cigányok identikus önmeghatározása. Vagyis, hogy saját maguk mondják magukról, hogy cigányok. A jegyzőkönyvekben le is írják, aztán aláírásukkal elismerik!
Igen?

Olyan jegyzőkönyv nem ismert, amelyben úgy kezdődik a gyanúsítotti kihallgatás, hogy "én egy magyar ember vagyok"! Nem tudom, ezt érted-e? A cigány, saját magát határozza meg cigányként. Ez az etnikai identitása. Az állampolgársága a magyar. Az átlag magyarnak ez a kettő azonos. Mert olyan etnikum nincs, hogy magyar! De cigány, mint etnikum létezik. Ha azt mondod, hogy nincs cigány bűnözés, azzal is mondod, hogy nincsenek cigányok! Érted már? A cigány és a jogvédők által feltett első kérdések egyike: "Hát miért, a cigány nem magyar?" Az állampolgársága lehet, de az etnikuma, ami összeköti őket Romániától, Magyarországon, Itálián át, Angliáig, az a cigány identitásuk!!!!

van bőven fogalomzavarod - gyermekem !

1/ A "náci" nem etnikai megjelölés !

2/ Ahogy nem minden náci párttag követett el bűnöket, úgy nem minden kommunista sem.
Hogy értsd - megelőlegezem - a waffen ss tagjaitól párttagságot követeltek, de ha nem bizonyatották, hogy az ss tagja résztvett emberölésben, akkor semmi bántódása nem esett a háború után.

3/ Ez zavarosara sikerült: "Ha a bűnözésnek nincs etnikuma-bőrszíne, akkor politikai ideológiája sincs."
Ritkán hallani ekkora ökörséget ! A bűnözés és a politikai ideológia ? Ez mi akart lenni ?
4/"Az áldozatok származása alapján szabad csak etnikumot megjelölni?" Mert mennyivel vagy beljebb, ha a bejátszott felvételen jól,látható a cigány kezén a bilincs ?

5/ "A cigány bűnözés alatt annyit kell érteni, hogy a cigányság által elkövetett bűncselekmények."
Helyes ! A magyar bánözés alatt meg azt, hogy a nem cigány magyar állampolgárok által elkövetett bűncselekmények ! Így jó ?

6/" Érdekes nyakatekert mondatokkal próbálod megmagyarázni Juhász szavait, ..." mondjuk, miért nem nézed meg a felvételt ? Csak mesélsz, ahelyett, hogy megnéznéd/meghallgatnád Juhász mondatait !Persze, azok a mondatok nem azt támasztják alá, amit te szeretnél !

7/"Pl.: A cigánybűnözés kollektivizálja a bűnözés fogalmát! Pl: TASZ" Jól mondja a TASZ ! Még egyszer neked: - mennyivel vagy beljebb, ha a cigánybűnözés szót használod, miben segít ez neked, milyen eredményt vársz ettől ?

8/ "Bizonyára hallottad, hogy Erdélyben, az ottani cigányok lekoppintották Szögi Lajos esetét, amikor meglincseltek egy motorost a héten! " Olvastam ! És ? Móron is cigányok lövöldöztek "magyarokra" ? A sikkasztók, milliárdokat lopók is cigányok ? Egyetlen egy cigány-bankárt sem ismerek, aki padlóra küldte, öngyilkosságba kergette volna a hitelt-felvevőt !

9/"Viszont bevallom, nagyon becsüllek, amiért egy veszett ügyet ennyire próbálsz védelmezni." Kösz, de erre a megbecsülésre nem tartok igényt, ami a veszett ügyet illeti: - a jenkik miért nem beszélnek négerbűnözésről ? Ide fogunk mi is eljutni !Ehhez persze idő, munkahely és jobb életkörülmények kellenek a cigányságnak, de maga a cigányság is sokat tehet még ezért !

10/ "Magyarbűnözés" azért nincs, mert bizony éppen a liberális fajvédők vesszőparipája az, hogy a magyar, mint olyan nem is létezik, mert egy keveredett faj, nem pontosan meghatározható. Ezzel szemben a cigány saját maga határozza meg magát cigánynak."
Ezzel csak az a gond, hogy az a magyar, aki annak vallja magát ! Semmiféle liberális meghatározásnak nincs köze ehhez - erről törvny szól !Nem így tudod ?

11/ Soha semmilyen jegyzőkönyv - nyilván gyanúsítottiról van szó ! - nem kezdődik úgy, hogy "én magyar vagyok !" JUhász sem mondta ezt, Juhász tudja, hogyan néz ki egy gyanúsított kihallgatási jegytkönyv ! Tedd ide a vonatkozó nyilatkozatát, vagy linkeld be a vonatkoztó felvételt !
Olyan visznt van, hogy az életrajzi adatokat így kezdik rögzíteni: " Cigány családból származom....." Ezt amúgy nyilván nem a gyanúsított mondja, mert ennek semm9i jelentősége nincs a gyanúsítás szempontjából, az eljáró vizsgáló/nyomozó önhatalmúlag rögzíti ezt jegyzőkönyvbe !
Melyik, ügyészségen, vagy bíróságon készült jegyzőkönyvben olvastad, hogy az önéletrajzi adatok a származással kezdődnek ? Egyikben sem !

12/"Olyan jegyzőkönyv nem ismert, amelyben úgy kezdődik a gyanúsítotti kihallgatás, hogy "én egy magyar ember vagyok"!
Erről szóltam feljebb ! Nincs is jelentősége az etnikai hovatartozásnak ! Ezt te magad is megerősítetted most !

13/ " Ha azt mondod, hogy nincs cigány bűnözés, azzal is mondod, hogy nincsenek cigányok! Érted már? " A logikádra nem lehetsz büszke !

Csak a lényegi kérdésekre igyekeztem válaszolni, a többi - már bocs - mesés szófordulat és álkérdés !

Álmaidban Amerika visszainteget?

1/ A "náci" nem etnikai megjelölés !
Tényleg?

Nem mondod! Ha figyelmesen elolvastad volna, akkor én sem ezt írtam! Csupán annyit írtam, amit a törvény is ír! Nem lehet senkit faji, vallási...... politikai nézetei miatt üldözni, megbélyegezni, hátrányosan megkülönböztetni! A náci ideológia, egy politikai ideológia. Ha cigányok mellett kiállsz, mint üldözöttek, akkor a nácik mellett is állj ki!
Tudod? "Egyenlő mérce"!

2/ Ahogy nem minden náci párttag követett el bűnöket, úgy nem minden kommunista sem.
Hogy értsd - megelőlegezem - a waffen ss tagjaitól párttagságot követeltek, de ha nem bizonyatották, hogy az ss tagja résztvett emberölésben, akkor semmi bántódása nem esett a háború után.

" a waffen ss tagjaitól párttagságot követeltek,"
Ebben tutira biztos vagy? Ha hozok ellenpéldát, akkor elfogadod, hogy bukott az "általánosításon" alapuló süket dumád?

3/ Ritkán hallani ekkora ökörséget ! A bűnözés és a politikai ideológia ? Ez mi akart lenni ?

Lásd, 1. pont!

4/ Mert mennyivel vagy beljebb, ha a bejátszott felvételen jól,látható a cigány kezén a bilincs ?

Fordítsuk meg! Mennyivel vagy beljebb, ha tagadod a cigánybűnözés tényét?

5/ Helyes ! A magyar bánözés alatt meg azt, hogy a nem cigány magyar állampolgárok által elkövetett bűncselekmények ! Így jó ?

Sajnos nem, mert mint írtam: A magyar nem etnikum! Etnikailag nem körülhatárolható csoport!

6/mondjuk, miért nem nézed meg a felvételt ? Csak mesélsz, ahelyett, hogy megnéznéd/meghallgatnád Juhász mondatait !Persze, azok a mondatok nem azt támasztják alá, amit te szeretnél !

Nézheted betűnként, szavanként, félmondatonként Juhász mondatait, de ő arról beszélt, hogy bizonyos bűncselekményeket (erőszakos, életellenes, vagyon elleni...) szinte 100%-ban a cigányság követi le! Persze, ha te mást szeretnél belehallani, akkor teljesen mindegy, hogy mit mondott, mert te azt nem akarod érteni!

7/"Pl.: A cigánybűnözés kollektivizálja a bűnözés fogalmát! Pl: TASZ" Jól mondja a TASZ ! Még egyszer neked: - mennyivel vagy beljebb, ha a cigánybűnözés szót használod, miben segít ez neked, milyen eredményt vársz ettől ?

Akkor a náci bűnöket miért lehet kollektivizálni, hiszen van olyan SS tag, akit te is náci párt tagnak tartasz (hisz erről írsz a 2. pontban), pedig nem volt az! Tehát hibás a kollektivizálásod ez ügyben is! Ahogyan hibás a Benes dekrétumok kapcsán is. Ám ez utóbbi ügyben sem hallom tiltakozni a TASZ-t! Vagy ez nem annyira érdekes, mint a cigánybűnözés!

8/ Olvastam ! És ? Móron is cigányok lövöldöztek "magyarokra" ? A sikkasztók, milliárdokat lopók is cigányok ? Egyetlen egy cigány-bankárt sem ismerek, aki padlóra küldte, öngyilkosságba kergette volna a hitelt-felvevőt !
Akkor újra! A cigánybűnözés egyik legdurvább változata az élet ellenes, különösen kegyetlen, brutális gyilkosságok, kínzások. Rohadtul nem kell összehasonlítani a gazdasági (értsd bankárok, hitel ügyek stb) bűncselekményekkel! Mór 1 eset. Bocsánat akkor javult a mérleg 1:1 000 000 000-hoz arányban! Ugye te ebből arra következtetsz, hogy ha már egy kivételt találsz az egymillióval szemben, akkor már nem is igaz dolog?
Ok!, Viszont akkor bukott a "a waffen ss tagjaitól párttagságot követeltek" elméleted is, hiszen tudok olyan SS főtisztet, aki nem volt a NSDAP tagja! Hoppá!

9/ Kösz, de erre a megbecsülésre nem tartok igényt, ami a veszett ügyet illeti: - a jenkik miért nem beszélnek négerbűnözésről ? Ide fogunk mi is eljutni !Ehhez persze idő, munkahely és jobb életkörülmények kellenek a cigányságnak, de maga a cigányság is sokat tehet még ezért !

Ezt a pontot külön köszönöm neked! Ez magas labda, engedd meg, hogy le is csapjam!
Tehát jenkik? Ok! A Jenkiknél hivatalosan működi a Nemzeti Szocialista mozgalom.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetiszocialista_Mozgalom_(Egyes%C3%BClt_%C3%81llamok):
//A Nemzetiszocialista Mozgalom (angolul: National Socialist Movement, rövidítése NSM88) napjaink legnagyobb szélsőséges nemzetiszocialista (neonáci) pártja az Amerikai Egyesült Államokban. 1974-ben jött létre. Bejegyzett, legálisan működő párt, együttműködik néhány egyéb szélsőjobboldali csoportosulással. A szervezet tagokat tudhat magának az Egyesült Államok egész területén, de vannak kapcsolataik/tagjaik tengerentúlon is. Pontos taglétszámuk nem ismert, de a szervezet növekedése folyamatos.[1]
Működését egymást követő demonstrációk, tüntetések, tiltakozások, felvonulások jellemzik. Kampányuk során főként a cionizmus, a homoszexualitás a bűnőzés és a közel-keleti háború ellen lépnek fel. A fehér felsőbbrendűség hirdetői („white power”). Jelképük az Egyesült Államok hagyományos jelképeivel összevont horogkereszt. Nyilvános szerepléseik során barna inget viselnek fekete nyakkendővel és fekete nadrággal, amely az SA uniformisára emlékeztet, és a tagoknak a szervezeten belül katonai rendfokozatuk is van.[2] Tagjaik időnként a mexikói–amerikai határon járőröznek fegyveresen.[3] 2010. április 27-én a mozgalom 70 tagja tüntetett Los Angelesben az illegális bevándorlás ellen, amin több száz antifasiszta tüntető jelent meg.[4] A The New York Times 2011 májusában a legnagyobb felsőbbrendűséget hirdető csoportként írta le, amelynek 400 tagja van 32 államban.[5]//
Nem tudom figyeltél-e? SA egyenruhákban (tehát nem mellénykékben) "masírozgatnak" a fiúkák! A jelképeik között ott a horogkereszt. És ezek a derék jenkik aggódtak a magyar demokráciáért és a növekvő a növekvő antiszemitizmus miatt? És a TASZ, miért nem huhog?
De nézzük tovább! Náluk olyan nagyon nincs nigger bűnözés, hogy Fergusonban már a Nemzeti Gárdát is kivezényelték, mert a csőcselék fosztogatni, gyújtogatni, erőszakoskodásba kezdtek, a szent szabadságjogok álcája mögé bújva! Az "ártatlan" niggerről (ahogyan a jogvédők próbálták beállítani a lepuffantott négert) már fenn vannak a neten azok a videók, amikor félrelöki a azt a boltost, aki szóvá teszi neki, hogy lopott! "Szegény, ártatlan néger fiú!" A négerek és a jogvédők által előadott, történet (hogy "felemelt kézzel lőtték le" szegényt) is kb. ennyire lehet igaz!
Szóval, ha jenkikkel szeretnél példálózni, akkor ezt is tedd gyorsan oda! Mert az ebéd sem a desszertből áll, hanem van ott még leves és második is! Szóval ne csak azt akard átvenni az USA-ból, ami neked tetszik, hanem azt is, ami nem! Annyira "demokratikus és szabad" ország ez a "jenki" ország, hogy rendőr felléphet a bűnözőkkel szemben, fegyverrel is. Annyira szabad és demokratikus ország, hogy rendőrségi biztosítással demonstrálhatnak a neonácik az utcán! Szóval ez a jenki példa, szép nagy öngól volt! Ügyes vagy!

10/Ezzel csak az a gond, hogy az a magyar, aki annak vallja magát ! Semmiféle liberális meghatározásnak nincs köze ehhez - erről törvny szól !Nem így tudod ?
//az a magyar, aki annak vallja magát//
Szerinted! Szerintem nem! Erre a londoni, "magyar" szamuráj a legjobb példa! A nemzetközi média, magyar emberről beszél. Szerintem ez a hitvány bűnöző nem "magyarnak" tartja magát elsősorban! Ne csak akkor legyen magyar, amikor bűnözik! Amikor neki az hoz hasznot, akkor rögtön elbújik a "védett tulajdonsága" mögé! Ha segélyről, továbbtanulásról, egyéb előnyökről van szó, akkor ő cigány! Tényleg? Akkor el kéne dönteni! Nekem egy identitásom van. Nekik is egy legyen!
De hozhatnám azokat a liberális "magyar" írókat is példának, akik különösen a ballib oldal bukása óta, folyamatosan a magyarság és Magyarország mocskolásával hívják fel magukra figyelmet, írásaikban! Ők is magyarnak vallják magukat? Igen?

11/ //JUhász sem mondta ezt, Juhász tudja, hogyan néz ki egy gyanúsított kihallgatási jegytkönyv ! Tedd ide a vonatkozó nyilatkozatát, vagy linkeld be a vonatkoztó felvételt !
Olyan visznt van, hogy az életrajzi adatokat így kezdik rögzíteni: " Cigány családból származom....."// A CIGÁNY CSALÁDBÓL SZÁRMAZÓ EMBER CIGÁNY! EZ MARADJUNK KETTŐNK KÖZÖTT! EBBŐL DERÜL KI AZ ETNIKUMA! //Ezt amúgy nyilván nem a gyanúsított mondja, mert ennek semm9i jelentősége nincs a gyanúsítás szempontjából, az eljáró vizsgáló/nyomozó önhatalmúlag rögzíti ezt jegyzőkönyvbe !// NA, EZT AZ ÖNHATALMÚLAG RÖGZÍTÉST, TUDNÁD BIZONYÍTANI? MERT TŐLEM FOLYTON BIZONYÍTÉKOKAT KÖVETELSZ! IGEN?
//Melyik, ügyészségen, vagy bíróságon készült jegyzőkönyvben olvastad, hogy az önéletrajzi adatok a származással kezdődnek ? Egyikben sem !//

Juhász rendőrségi j.könyvekre hivatkozott, mert hogy rendőrkapitány volt! Egy szóval nem írtam az ügyészségről, bíróságról! Maradjunk a témánál, ne keverj!
De, ha már az ügyészségi-bírósági szaknál tartunk. Az ügyvédi gyakorlat az, hogy a rendőrségi kihallgatásnál rögzítik a "cigány származást", illetve a szegény körülményeket, ugyanis ezeket a bíróság figyelembe veheti majd, a mérlegelésnél! Szóval a származás megjelölése, nem a rendőr "önhatalmúsága", hanem a védelem taktikájának része!

12/Erről szóltam feljebb ! Nincs is jelentősége az etnikai hovatartozásnak ! Ezt te magad is megerősítetted most !

Akkor a politikai világnézetnek sincs köze hozzá! Lásd "ideológia-SS-nácik" pontokban!

13/ A logikádra nem lehetsz büszke !

Akárcsak te. Lásd: "Cigány családból származom pont!"

Csak a lényegi kérdésekre igyekeztem válaszolni, a többi - már bocs - mesés szófordulat és álkérdés !

Elképesztően sötét vagy - gyermekem !

Legenyhébb megnyilvánulási formája ennek a hatalmas sötétségnek a fogalmak keveredése, öncélú magyarázata, párhuzamok vonása a villanykörte és a nádszál között, abszolút ismeret hiány egy-egy hatósági jegyzőkönyv felvételének körülményeit és a személyes életkörülmények rögzítését illetően, ennek ellenére szükségét érzed belebölcselkedni, magyarán és egyszerűen - buta vagy gyermekem, jobbikosnak pont megfelelsz !
Több szót nem érdemelsz.

Jobbik? hehehehe

Ennyire futja Fodor Gabriella egyik menyasszonyától?
Értem én, hogy perverz vagy, de legalább ne kérkednél vele!
Anyád tud róla, hogy fogalmatlan libsi lettél?
:)

szedd össze magad gyermekem!

Nagyon szétszórt vagy - gyermekem ! A nyári szünetben felkészülhettél volna a pótvizsgáidra, vagy kérj egyéb segítséget - gyermekem ! "Színvonalad kisegítőbe is kevés lesz, hisz tudod....

Ennyi?

Ez nagyon kemény duma volt! Ügyes vagy! Büszke vagyok rád! Egyedül találtad ki, vagy súgott valaki?

A szamurájkardos Jauzsika.

https://kuruc.info/r/2/131643/

A "magyar" szamuráj, Angliában is bemutatta kardos formagyakorlatát. Most a TOP 14-es körözési listán tartják számon a szigetországban.

Mint ismeretes 2005-ben, a Normafánál szúrta meg az egyik "magyar" szamuráj, a másik "magyar" szamurájt! Nyilván becsületbeli ügyüket rendezték így. Akkor a magyar sajtó arról cikkezett, hogy erősödik a cigányok elleni erőszak. Az, hogy az elkövető is szintén zenész volt, már nem igazán mozgatta az akkori "magyar" sajtó lihegőit!

Akkor, ezt a szamurájt legyőzték. Ám a jelek szerint ebbe nem tudott beletörődni, hát Angliába ment és ott kezdte kardjával rémisztgetni a járókelőket!

Csakhogy, azok a piszkosnácifajgyűlölőfasisztapribékromafób.... angol rendőrök ezt nem igazán díjazták. Pedig ez is csak egy "tiszteletre méltó eltérő kulturális szokás", amit a fajgyűlölő rendőrök nem képesek tolerálni. Nyilvánvaló, hogy a vak cigánygyűlölet vezérelte őket, amikor elfogató parancsot adtak ki, Jauzsika ellen. Most már Angliában is bujkálniuk kell a szegény üldözött romáknak, mert tombol a rasszizmus!
HALLÓ, FAJVÉDŐK! FASIZMUS ÉS FAJGYŰLÖLET ÜTÖTTE FEL A FEJÉT, A KÖDÖS ALBIONBAN!!!!
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉG! S.O.S.!!!!

A szamurájkardos...

Azt azért nem tudom, hogy miért nem tartottad megirásra érdemesnek, hogy egy "echte" igazi középázsiából származó, rovásirásos magyar nevű bünöző kiirtotta a teljes családját. Csak ugy hazafias felbuzdulásból? Zárójelben én se nem zsidó, se nem cigány vagyok. Te pedig egy szégyenletes gyülölködő rasszista vagy, hiába próbálsz terelni. Neked semmi erkölcsi alapod nincsen, hogy az Angol rendőrséggel takarózz, amikor hadban álltok az egész felvilágosult, demokratikus nyugati országokkal. Nektek a Kina, Oroszország, azerbajdzsán, északkorea a baráti ország.

Éééééééés, igen!

Befutott, az ügyeletes raj/fajvédő!
Üdv, pubi!
Csak barátilag kérdem: Te most miről zörögsz?
A blog címe: Van-e cigány bűnözés?

Persze, tudom. Hozhatnak 1 000 000+1 példát, mindig lesz egy-két, hozzád hasonló, aki talál 1-2 ellenpéldát, amivel azt kívánja bizonyítani, hogy az a jelenség, amelyet már Nyugat- Európa is elismer, nálunk nem létezik!
Ez kb. olyan, mint amikor azt hirdették, hogy a rothadó kapitalizmusban mindenkinek rossz, bezzeg nálunk mindenkinek jó! A hozzád hasonló, herélt agyúak azt is bevették!

A felvilágosult nyugat alatt pontosan mit értesz? A multikultit? Csak, mert Angela Merkel szerint az megbukott!
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110211-megbukott-a-multikulturalizmus-elve-vezeto-europai-politikusok-szerint.html

vagy:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20101017-nemetorszag-bevandorlas-angela-merkel-szerint-a-multikulturalis-allam-megbukott.html

Ha figyelmesen elolvasod a cikkeket, akkor látni fogod, hogy a Nyugat, ez ügyben nem fel, hanem MEGvilágosodott.
Amiről eddig azt tartották, hogy ez a jelenség csupán kelet-európai jelenség, mára véres valósággá vált náluk is!
Franciaország oly annyira "felvilágosult", hogy nemes egyszerűséggel ledózerolja a cigánytelepeket és elzavarja az országból őket! Hollandiában, a pedofiloknak, saját jogvédő szervezetük alakul. Szerinted miért? He? Mondtál valamit?

Ez a "nincs cigánybűnözés" duma, még a liberális korszak egyik "nagy gondolata" volt. Ám ez kb. annyira életképes, mint a liberális szervezetek! Persze, a hozzád hasonló idióták szerint "tömegek állnak a nemes liberális eszmék mögött". Csak azt nem értem, hogy hol van ez a mérhetetlen tömeg a választásokon?

Rasszista lennék? Az országos média is "cigány férfiről" beszél ebben az ügyben!!!

Értem én, hogy muszáj, sőt kötelező védened a baromságot, de legalább olvass egy kicsit utána a tényeknek, mielőtt bohócot csinálsz magadból!

Erkölcsi alap?
Ez hatalmas duma! A "magyar" szamurájnak milyen erkölcsi alapja volt karddal kergetni az őt befogadó nemzet polgárait? Milyen erkölcsi alapja volt Szögi Lajos, Bándi Kata, Marian Cozma stb. gyilkosainak???
Neked milyen erkölcsi alapod van a bűnözők védelmében, bárkit is kritizálnod?

Kína, Észak-Korea, Oroszország.....
Ez, hogy jön ide? Ja? Biztosan arra szeretnél utalni, hogy náluk "diktatúra" van. Ugye?
A hozzád hasonló sunyi senkik voltak a magyarországi diktatúra legnagyobb kiszolgálói 1989-ig. Neked már csak elhihetjük, hogy tudd, mi is a diktatúra! Gondolom, akkoriban nem zavart, ugye?

De visszatérve az eredeti témához. Végre már a magyar média is be meri mondani, hogy az elkövető cigány volt. Ez, a "felvilágosult" nyugaton nem probléma. Ott annyira fel vannak világosulva, hogy az afroeurópai, afroeurópai. Az ázsiai, ázsiai. A cigány pedig, egyszerűen cigány! Érdekes, hogy a "felvilágosultságnak" ez a része nem akar eljutni hozzád, te kis fajvédő!

re

teljesen igazad van.

Mellettem laktak nemrég, saját magukat cigánynak hívják.

Mi találtuk ki a romát, ŐK nem szégyenlik, hogy cigányok....

Meg régen így is volt, lsd. Egri csillagok, Cigánytábor az égbe megy c. film stb....

Amíg ezek a tetvek nem akarnak integrálódni, mi hiába akarjuk. RÁJUK KELLENE valahogy kényszeríteni, segélyelvonással és erős kézzel, akkor talán.

De ha nem tetszik, vissza lehet menni Indiába nyugodtan. OTT majd megnézhetik mennyi pénzt kapnak INGYÉ'....

És igen....

Na ez a hibbant agyu ujra itt van . Ez elöbb-utóbb belebolondul a gyülöletbe. A zavarodott gondolatvilágát bizonyitja a fenti hablatyolása is. Ez überokosnak képzeli magát, mindenről tuti biztos véleménye van és azt prosztóintelligenciájával próbálja eladni magát. Hát nem szeretnék egy fedél alatt lakni vele, de még szomszédja sem szeretnék lenni. Ennyi.

Ennyi...

Prosztóintelligencia:
"agyu, ujra, elöbb, gyülölet, bizonyitja"
Gratulálok!!!
:)

Nincs belebolondulás, csupán egy szerencsétlen magyarul sem tudó ütődött! Ez te vagy!
Írod: "Zavarodott gondolatvilágú"
Minden esetre, a helyesírási hibáidon kívül nem sok mindent tudtál hozzátenni a témához!
Szerintem mindkettőnknek jó, hogy nem lakunk egymás közelében! Legalább nem esik bajod!
:)

"hejesirás" koma! Vagy helyesírás? Ha már a témához nem lősz, legalább tanuld a betűvetést, hátha!
;)

Cigánybűnözés? Dehogy!

Perui indiánok!
http://www.youtube.com/watch?v=LDPfGQk949Q
05:28-tól jön a tuti!
:)

Bűnözés? Csak "szórakozni mentek" a kátrányos helyzetűek!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=lambert&pid=140932&blog_cim=Cs%F6r%F6gi%20cig%E1ny%20t%E1mad%E1s-%20m%E1ris%20szabadl%E1bon%20az%20%F6sszes%20elk%F6vet%F5

Azok a szemét "parasztok" nem hagyták őket szórakozni! Hát, akkor mindjárt mááás.....

//Száva Vincétől kérdezhetnénk: hogyha ezek olyan rendes, beilleszkedni vágyó "roma származású" emberek, akkor miért van az, hogy még a csörögi, falubeli cigányok is ki vannak akadva a dolgaikon? (Az elkövetők ugyanis vácdukaiak.) Még a helyi cigányok közül is többen mondták, hogy el kell kapni őket és ugyan úgy elbánni velük, mint ahogy ők tették. Talán a csörögi cigányok is rasszisták?
Ezekről a szegény beilleszkedni vágyó, ,,jó szándékú" cigányokról néhány köztudott tény: sajnos ítéletet nem kaptak eddigi tetteikért, mert a sértettek meg lettek fenyegetve, és vagy visszavonták a feljelentést, vagy nem is mertek tenni. Tavalyi év végén Csörögben az Oláh családnak ugyanez a négy tagja megtámadta a Baranyai családot. Ennek az volt az oka, hogy a Baranyai lány dobta az Oláh fiút és ezt nem hagyhatták annyiban. Baranyiék szintén cigányok, akkor ezek az Oláhék rasszisták?//

Akicók-Reakciók

"A nem is létező jelenség":
http://www.youtube.com/watch?v=E8V1MmDGJBE
http://www.youtube.com/watch?v=kFGWSNU-CtY
http://www.youtube.com/watch?v=d3-4seBLFCQ
http://www.youtube.com/watch?v=HJqqq_tUoBQ
http://www.youtube.com/watch?v=FSWVXdyajAA
http://www.youtube.com/watch?v=Zfxe_gofNvA
http://www.youtube.com/watch?v=peWYEZqTwso
http://www.youtube.com/watch?v=Zwi0z0MqY6s
http://www.youtube.com/watch?v=MkipJgS3ozI
http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4

És a létező válaszok:
http://www.youtube.com/watch?v=MpvVqg7TSuQ
http://www.youtube.com/watch?v=Z93it4VS6nA
http://www.youtube.com/watch?v=gvIYcHRJjmo
http://www.youtube.com/watch?v=K9LBBxD5XDM
http://www.youtube.com/watch?v=Pz9ygTxRl2Q
http://indavideo.hu/video/Romak_belekotnek_a_boxoloba_

bizony....akció-reakció egy jobbikos tanyán !

Gyújtogatás, fenyegetés, erőszak és rengeteg per kíséri az “érpataki modell” diadalmenetét.

Érpatak, ez az 1700 lelkes nyírségi település korántsem olyan vicces hely, mint amilyennek a polgármester, Orosz Mihály Zoltán nyilvános fellépései alapján gondolnánk. Érpatakon az emberek félnek. Spiclik járkálnak az utcán, a mezőőrökre mint Orosz karhatalmistáira tekinkenek, és a legtöbb ember lehalkítja a hangját, ha fölbukkan a közelben az önkormányzat valamelyik munkatársa. Orosz településvezetői stílusa – akárcsak legtöbb utcai politikai akciója – kifejezetten erőszakos, maga az érpataki modell sem jelent sokkal többet, mint a deviánsként megbélyegzettek folyamatos zaklatasát. Videóriport.

Az erőszak mélyen átitatta a falu életét. Az elmúlt három évben féltucatnyi gyújtogatás történt, tavaly ismeretlenek megtámadták és agyba-főbe verték a TASZ helyi aktivistáját, néhány hete pedig – a romagyilkossságokból ismert módszerrel – Orosz egy másik helyi ellenlábasára, Polyák Ferencre és feleségére próbálták rágyújtani a házat. Az eset éjszaka történt, Polyákék nehezen mozognak – nem tűnik légbőlkapottnak a félelmük, hogy a romagyilkosságokkal való analógia a tekintetben is áll, hogy nem figyelmeztetést kaptak, hanem az életükre törtek.

Filmünkből kiderül, hogy Orosz polgármesteri hatalma is erőszakban fogant: a sors iróniája, hogy kezdetben éppen azok támogatták, akik mára helyben legfőbb ellenfeleivé váltak. Súlyos kérdés, hogy Orosz miképp töltheti be lassan tíz éve háborítatatlanul polgármesteri tisztségét, miközben kisebb-nagyobb törvénytelenségek gyanúja lengi körül tevékenységét, nem tud, vagy nem akar a nyilvánosság előtt elszámolni a rá bízott közpénzekkel, miközben nyilvánvalóan a köz pénzén folytatja privát háborúit, múltja zavaros, és számos esetben tanújelét adta annak, hogy nem képes uralkodni az indulatain.

Gyújtogatás, fenyegetés, erőszak és rengeteg per kíséri az “érpataki modell” diadalmenetét from atlatszo.hu on Vimeo.

Szerettük volna megkérdezni a térség országgyűlési képviselőjét, Simon Miklóst, de hiába kerestük. Pedig ha valaki, ő bizosan jól informált a polgármester körüli ügyekben: túl azon, hogy a faluban született, sógornője Érpatak alpolgármestere, másik tesvére pedig tagja a képviselőtestületnek.
(atlatszo.hu) 2014. július 21.

Ennek a darutollas agy-hibbant bohócnak - Orosznak - az egész OPNI kevés lenne, ha még működne.........

Átlátszó, hogy ki vagy!

Átlátszó, mi?

Tudod, szerintem az igazán átlátszó te vagy és a TASZos hülyegyerekek!
Ha figyelmesen végignézed a „jelenségeket”, akkor láthatnád, hogy nem csupán magyar videók. Vagyis ez nemzetközi probléma!
A TASZ stratégiája:
1.Először mondjuk azt, hogy amit a cigányokról állítanak, azok bizonyíthatatlan, üres vádaskodások.
2.Aztán, amikor sorra elénk tárják a „bizonyítékokat”, akkor kezdjünk rá, a „mocskos, rasszista, fajgyűlölő nácik” rigmusra. Természetesen továbbra is állítsuk azt, hogy bármilyen bizonyítékokat tárnak elénk, mind hamis és semmi sem igaz abból, amit a cigányokról állítanak.
3.Aztán kezdjünk rá arra, hogy „amúgy is a többségi társadalom, sőt a cigányok által elkövetett bűncselekmények áldozatai a hibásak mindenért”. Ezzel mentsük fel a cigányokat, a saját felelősségük alól és bátorítsuk őket arra, hogy bárkivel, bármit megtehetnek, hiszen „egy cigány áldozat, nem lehet bűnös”!

Hiába is raknak eléd sok ezer órányi bizonyítékot, te akkor is azt fogod mantrázni (amire be vagy idomítva), hogy a kék az piros, a bal az jobb és a kerek az szögletes…. Mindegy, csak az ellenkezőjét állítsd a nyilvánvalónak! Ugye? Liberálisék, sajnos már csak ezzel tudnak kitűnni, mivel a támogatóik sokszázezres tömegeivel nem tudnak, azzal ugyanis nem rendelkeznek. Hát meghökkentő, a józanésszel ellenkező dolgokat kezdenek védelmezni.

Kis barátom!
Az általam bemutatott jelenségek európai méreteket öltöttek (Olaszország, Nagy Britannia, Franciaország, Szlovákia, Csehország, Németország, Románia…….) . Nem fura neked valami? Vajon miért van az, hogy ez a jelenségek és a reakciók valahogyan mindig a cigányok körül történnek? Nem a ruténok, nem a ruszinok, nem a szlovákok, nem svábok, nem a horvátok, vagy a szerbek körül!

Értem én, hogy bizonyos külföldi alapítványok sok pénzt adnak az általad végzett polgárpukkasztásért, de attól még, sajnos nem igaz, amit mondasz.

Jobbik téma: Én tudom, hogy te jobban tudod, hogy én vagy bárki melyik pártnak szurkol, vagy nem szurkol, ezért nem is mennék bele újból abba a témába, hogy rühellek minden pártot! Szerinted Jobbikos vagyok és kész! Legyen úgy, ezen már ne múljon. Vegyük úgy, hogy az vagyok, az egyszerűség kedvéért. Ez csak azért vicces, mert éppen most kezdett az MSZP-DK-Együtt PM, egy jó kis cigányozós kampányba! Pedig eddig én úgy tudtam, hogy ők a „jófiúk”, az „igazi demokraták, akik elítélik a rasszizmust, a kirekesztést, a megbélyegzést”. Erre kiderül, hogy most olyant támogatnak, aki ezekkel kampányol? Egy hajszállal sem különbek a ballib pártok a Jobbiknál!
’Szal a Jobbik téma kipipálva!

Viszont!
Én hoztam számos példát, te meg ezzel az Orosz Misi gyerekkel takarózol? Ugye emlékszel még rá, hogy több példát is hoztam a megoldásokra. Nem feltétlenül a Misi szerepel mindben. Ugye ez feltűnt?
Vagyis, a Mitya gyerek faluján kívül, nem sok olyan helyet tudsz felsorolni, ahol –irgalom atyja, ne hagyj el- ilyen sanyarú sorsot kapnának a cigányok. Ahol dolgozniuk kell a henyélés és a gyerekgyártás helyett/mellett! Én viszont 100 meg 100 olyan helyet tudok, ahol a helyi cigányság terrorban tart egy települést, annak idős és kiszolgáltatott lakóit! Mennyit soroljak?

Érpataki téma:
Én videókkal illusztráltam, amit állítok. Te viszont az áltátszó.hu-ra hivatkozol, amire azt mondják, hogy bemondásra blöffölnek. Van videó a fenyegetésekről és azzal összefüggő gyújtogatásról? Van bizonyítékod a bűncselekmények számának emelkedésére, vagy fogadjuk el a TASZ bemondását?
Máskor te óbégattok, hogy másolják ide, hogy konkrétan mivel tudják alátámasztani a kijelentéseket. Ám a te állításaitokat mindenki fogadja el bemondásra? Áááááááá……., ez sajnos nem működik.
Ami az átlátszó.hu videóján látható:
Egy pedofil kéjgyilkosra hasonlító alak(akinek még a nevét sem írják ki, tehát nem is tudjuk ki az), a videó elején arról beszél, hogy az elmúlt időszakban emelkedtek az erőszakos cselekmények Érpatakon. Ha nem túl nagy baj, akkor én ezt inkább egy illetékes rendőr szájából szeretném hallani, nem a helyi vagy átlásztós Hókuszpóktól!
Utána Polyák Ferenc érpataki lakos, a megégett házfalát és redőnyét. Majd a leégett gazdasági épületét. Kérdésem: Igen és? Tűzeset bárkinél előfordul. Értem, hogy azt szeretnék sugallni, hogy a polgi áll az ügy mögött, de hát ugye azt bizonyítani is kéne! Hm… Nem sok bizonyítékot mutatnak be, de menjünk tovább!
Ezt követően egy beszédhibás (szerintem értelmileg is terhelt) alak, a házi Fradi oltára előtt kezdi panaszait. Szőllősi Gábor, merthogy így hívják, a TASZ korábbi munkatársa volt, egyem a kicsi szívét!
A legény nem egy agydózer, szegény! Fradi jelképek előtt morgolódik, a „cigánygyűlölő” polgármestere ellen? Ráadásul a TASZ munkatársa volt? Szerintem nagyon népszerű lenne, ha bemenne a Green Monsters, vagy az Aryan Greens „B”közép szektoraiba, egy FTC meccsen! Lehet, hogy a meccs végére kiféléznék, de amilyen kis hülye, tökre nem értené, hogy miért! :)
Ám bennem is felmerült egy csomó kérdés a videót illetően. Viszont egy kommentelő, fel is tette ezeket. Egyetértek a kérdésekkel, hát idemásolom ezeket:
//az "nagyon" jó ám, hogy csinálsz egy 10 perces videót ÉS SEMMI SE DERÜL KI BELŐLE!
de a zene az jó...
MIÉRT gyújtották fel a házat, vagy csűrt? miért kapott koktélt? mikor korábban ő támogató volt, nem is értem mi a baja most neki konkrétan? miért van a videóban? hogy jöttek vmi izmos emberek mindig orosz mihállyal? és?
(lehet hogy cigányok gyújtották fel a raktárját, mert támogatta többezer forinttal oroszt. miért ne? ennyi erővel.)
a másik: miért verték össze, kik verték össze? összeverték-e egyáltalán? a rendőrség mit mond? megvannak az elkövetők? mik a konkrét mondatok a perben, mik miatt támadja orosz. ez a félhülye amúgy állítólag már nem is tasz-os.
jelzem ez az Orosz ezzel a sok maskarával tényleg vmi bolond látszatát kelti, de teljesen jogos hogy fel akarja venni a kérdéseiteket. hát látom most is hogy milyen bután manipulatív ez a videó, tényleg megdolgoztok a stróman norvégok pénzéért.
de orosznak nyilatkoznia kellett volna, biztos hogy nem volt valahol egy kamerás ember, akire csak 1 órát kellett volna várni, hogy létrejöhessen az interjú vele?
vagy csak ti nem járultatok hozzá, hogy felvegye a kérdéseiteket?
legközelebb ha csinálsz videót, legyen már értelme vmi, jó hogy nem már a Napló nyomdokain az érzelmekre akartok csak hatni. azt ennyi a újságírás//

Amikor Pátkán vonult a Gárda, utána még a (S)láger rádió is arról harsogott, hogy a gárdisták egy csoportja, a vonulás után, állarcban, a mező felől (mivel a rendőrök a település felől lezártak minden egérlyukat) megrohamozták a cigányok házait. Még Mohácsi Viktória (szintén megélhetési ajvékolásból élő ex „politikus”, azóta bujkáló cigánybűnöző) is a helyszínről nyilatkozott, hogy cigányok hősi küzdelemben védték meg magukat és családjaikat, a „nácikok” ellen. Ám a rendőrség semmi nyomát sem találta annak, hogy bárki, bárkit is megtámadott volna. Sem annak, hogy az állítólagos bozótban (ahol a „gárdákok” lesben álltak) ember járt volna. Ugyanis a 1,5 méteres fű úgy állta, mint a szög! Nyoma sem volt a 8-10 fős gárdista csoport által letaposott csapásról! Ekkor Vikike rákezdett, a „magyar rendőrök nem védik meg a romákat” siránkozásra. A rendőrök pedig halkan megsúgták nekik, hogy a rendezvény ideje alatt több százan védték a seggüket, úgyhogy dugó legyen! Nagyon jól jött volna Vikinek, ha akkor és ott össze tudnak akaszkodni a „nácikokkal”, hiszen azok után már lehetett volna arra hivatkozni, hogy erőszakos cselekmények történtek. De nem történtek. Sem akkor sem máskor. Az ő kárukra biztos nem! Ezért is volt bajban a gárda pert tárgyaló cserebíró (a cserére azért volt szükség, mert az eredetileg eljáró bírónő, Öcsödi Ágnes, nem volt hajlandó a Draskovicsék által kitalált koncepció alapján állni az ügyhöz). Ha nincs erőszak, akkor hogyan lehetne erőszakkal vádolni egy csoportot.
Mesélek neked valamit, amit a TASZnál és az SZDSZnél nem tanítottak meg neked. A cigányok hajlamosak olyan sztorikat is kitalálni, ami meg sem történt. A lényeg, hogy ő érjen előbb a rendőrségre. Tesz egy feljelentést, onnan ő a „szegény áldozat”. Ha figyelmesed végignézted a videókat, akkor erre is találsz példát!
Íme: http://www.youtube.com/watch?v=MkipJgS3ozI
01:58-nál a zaklatott, csapdába esett nőstény, két kézzel kezdi lökdösni a bolt biztonsági őrét. Aztán kézzel és táskával püföli az őrt, aki nem hagyja magát, hanem visszaüt (ezt hívják jogos önvédelemnek). A purgyé, a kép baloldalán végig a babakocsiban van. A dulakodás 02:08-ig tart. 02:21-nél a másik nősténynek új ötlete támad. (Most figyelj!) Azt állítja, hogy az őr megütötte a kocsiban ülő purgyét. Erre a másik nő óbégatni kezdi, hogy a „megütötted a gyerekemet, te geci?!”, eközben a másik odalép a gyerekhez, hogy gyorsan valami nyomot keressen, amire rá lehetne fogni, hogy az őr megütötte. Csak akad egy kis gubanc. A pofozkodást vágás nélkül láthatjuk! A cigányok pechére! Ugyanis jól látható, hogy az őr a gyerekkocsi közelébe sem járt. Ő az ajtót őrzi, a rendőrség megérkezéséig! Ha elérte a gyereket, akkor ez a pali egy Jedi mester, öcsém! Mert fizikai képtelenséget óbégatnak az „igazmondó megfélemlítettjeid”, az tuti!
De sebaj! A TASZnak is meg neked is meg kell élnetek valamiből!
Hát így születnek a „horror legendák” a romasoron is, a fegyverrel járőröző „nácikokról”, a pátkai „gárdista rohamról”, a 3-4 életerős kancigányba belekötő 70 éves aggastyánról, vagy az ok nélkül cigányokat fenyegető polgárőrökről……. Ha van rendőr ismerősöd, aki tud is, a cigányok iránt érzett aberrált érzéseidről, akkor nyugodtan kérdezz rá! Csak nehogy meglepődj! Tudod a Pásztor Albi haverod is ezt próbálta elmakogni a tévében. Lám, a baloldalon is egyre inkább igaznak gondolják ezt a helyzetet. Hogy lehet ez? Hát nem csak a Jobbikban vannak „nácikok”? Már a baloldal „igaz demokratái” is nácik lettek?

Arra is kíváncsi lennék, hogy nálad a cigányok által elkövetett önbíráskodás, miért nem büntetőügyi kategória?
http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4
Gondolom, ami 01:23 körül történik, az is jogos önvédelem és még véletlenül sem arról van szó, hogy cigány nő testvére visszaél azzal, hogy két kamasz gyerekkel áll szemben! Ugye?
A két kölyök mást sem mond, mint „elnézést, elnézést”. Ekkor megjön IQ fighter és igazságot oszt. Érdekes, amikor a csuklyások („gárdákok”, betyárok, véderősök meg a Jó Isten tudja, hogy kik) vonulnak túlerőben a cigánysoron, akkor kuss van! Akkor elő sem mernek bújni a putrikból! Olyankor nem jó dolog a túlerő? Csak, ha ők vannak erő vagy létszámfölényben?
Kíváncsi lennék arra, hogy a TASZos hülye gyerek mit szólna ezekhez a videókhoz. De még inkább kíváncsi lennék arra, hogy ahhoz mit szólna, ha ő vagy a családja lenne egy ilyen cselekmény áldozata? Ez a kérdés rád is vonatkozik, szájkaratés!

Szóval, mondom, hogy művelődj! Szerintem maradj távol az olyan kétes hitelű bandáktól, mint a TASZ.
Ja, igen! Akkor hogy is van a dolog a civilszervezetek és a politika közti átjárás között? Egy TASZhoz köthető személy indulna a helyi politikai életben? Hát, én úgy tudtam, hogy a civileknek (legalább is a ballibeknél), semmi közük a politizáláshoz, csak a CÖF-ös birkamenet politzál! Ez amúgy ugyanaz a TASZ, aki nem hajlandó elszámolni a Norvég alapból kapott zsetonnal?
Akkor hogy is van ez?

Mi a helyzet, hólapát? Örülök, ha művelhetlek!
Apropo OPNI! Nem emlékszel véletlenül, hogy kik is záratták be, hogy fingért lenyúlják? Ki is volt akkor kormányon??????
nyehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

arról nem tehetek, hogy korán kimaradtál a suliból........

...valszeg te annál többet tehetsz róla.

Mert az a helyzet, hogy sem ezen az oldalon, sem más netes oldalon nem találsz tőlem olyan írást, amely kiállna a deviáns cigányok mellett, de mert természeténél fogva hiányos jobbikos agykezdeménnyel gondolkodsz, azonnal ráveted magad a takonyra ! Mert te/ti, ennyire kis egyszerűek, ostobácskák, butuskák vagytok, akik mindenáron be akarják skatulyázni azokat, akinek nem kell egy hülye-gyerekekből álló, alul-képzett, maskarás ócska gyülekezet, akiknek a zöme anno sorkatonai szolgálatra is alkalmatlan volt és most a Jobbik nevű rakásban próbálja pótolni elveszett/ soha nem volt cserkész ismereteit !

Idetaknyozol egy bő félméteres oszlopot a semmiről, mert egy bővített mondatot nem vagy képes értelmezni, mást látsz, mint ami le van írva - nálatok, a csürhében is terjed a lószérum, mert a reagálásaidból ez derül ki.....- azt hiszed, hogy most aztán kiböfögted a tutit !

Mindezt miért ? Mert roppant primitív vagy, talán még a budira sem mehetsz egyedül !

Ja, a nyehehét nyugodtan váltsd vissza nyihahára, már kérdeztem, hogy ilyenkor enni kérsz ?

Te kis "értelem gyöngye".....ez szint a Jobbikban biztosan átlagos és elvárt, de ide (is) kevés.........legalább dolgoztál egy félmétert, mire ideszenvedted ezt a sok ostobaságot és über-ökörséget - józsibogár, ami a lényeg: -tök feleslegesen, amint e sorok elején olvashatod, ha nem érted, kérj segítséget !

Apropó: - Juhász Oszkár jobbikos polgármester már elszámolt az önkormányzati autó időközben "eltűnt" menetleveleivel ?
Mintha az is közpénz lenne.............

Mi van veled, hólapát?

Hát, minden estre, nem sok válasz jött a feltett kérdésekre!
Mi a gond? Csak nem fog ki rajtad egy félméteres szöveg?

"Mert az a helyzet, hogy sem ezen az oldalon, sem más netes oldalon nem találsz tőlem olyan írást, amely kiállna a deviáns cigányok mellett, de mert természeténél fogva hiányos jobbikos agykezdeménnyel gondolkodsz, azonnal ráveted magad a takonyra ! Mert te/ti, ennyire kis egyszerűek, ostobácskák, butuskák vagytok, akik mindenáron be akarják skatulyázni azokat, akinek nem kell egy hülye-gyerekekből álló, alul-képzett, maskarás ócska gyülekezet, akiknek a zöme anno sorkatonai szolgálatra is alkalmatlan volt és most a Jobbik nevű rakásban próbálja pótolni elveszett/ soha nem volt cserkész ismereteit !"

1.Feltűnt, hogy mindketten név nélkül írunk? Hogyan másolhatnék ide bármit is, ha nincs aláírás. Akármit ideraknék, ami engem igazol, akkor csak le kell tagadnod. "Ezt nem is én írtam józsibogár!" Vagy valami hasonló elmés kifogással!
2.Gondolom a maskarás gyülekezet alatt, a gárdát, meg a többi hasonló bandát érted. Hmmm...Ha ezek ennyire egyszerű lények, ami nem kizárt, akkor a cigányok miért fostak annyira tőlük?
3.Sorkatonaság: Na, annak eltörlésével kik is kampányoltak? Ja, hogy az a szervezet már nem is létezik?
Mi van veled? Ájulj el!

fúúúú..vaze....súlyosabb eset vagy mint elsőre látszott........

" Hogyan másolhatnék ide bármit is, ha nincs aláírás. "

Idézőjelek közé teszed azt, amire válaszolnál és rögtön látszik, hogy mire válaszolsz !

Na, most nyeríts, te kis pc-zsonglőr.......kapcsold be a vasalót, abból többet megtudsz, mert hogy pc-d hiába van, az már tuti !

akkor folytassuk a "takarózást".....mondjuk Volnerrel !

Tizenkétmillió forintos köztartozással vált fantommá a Jobbik-alelnök cége
Terveket szövöget? Igényeljen Cofidis Fapados Kölcsönt szuperalacsony THM-mel! http://www.fapadoskolcson.hu

Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket. Volner szerint a cég fantomizálók ellen határozottan fel kell lépni, saját érintettségét viszont tagadja.

- Az ATV pert nyert a jobbik alelnökével szemben - Sztárklikk közélet ...
http://www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/103096/
2014. júl. 4. ... Miután mindezt az ATV kinyomozta és megírta, Volner pert indított ... szereplője: a
cégtemetőben több száz, tartozással terhelt cég "tűnt el".

Aha, szóval "kimondjuk - megoldjuk !" Mi a nagy lóf*szt is ? Az elsunnyantott tartozást, a Nagy Multi Ellenes Jobbikos Alvezér.....röhej a köbön, kiderül, hogy adócsaló gazember !

Most röfikézz valamit - józsibogár.........

Látom, nem megy át hozzád a program!

Mehet a böribe, az összes Jobbikos!
Nem tudom, hogy vajon a szövegértés melyik pontján akadtál el!
Juhász Oszkár, Volner Jani, de tőlem a Vona is mehet a börtönbe! Szarok rájuk! Azok is politikusok!
Mikor olvastad tőlem, hogy "hajrá Jobbik, vagy a kimondjuk-megoldjuk" dumát? Másold már ide légyszí!
Szerintem lassan olvasd, hátha leesik! Ha nem, az is jó! Legalább a saját, boldog, kis világodban ér majd a halál!
"Hisz boldogok a lelki szegények......."

ATV? Ja? A szektATV? Így jobban ismerem!
Ahol az túlmozgásos Kálmán Olgi értetlenkedik? Ahol Németh Sanyitól tudhatja meg vasárnaponként a világ, hogy zsidóság a világ ura? Ahol az agyhalott szektások rángatóznak a padlón? Akkor már tudom! Komoly műsorok!
NYEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEEEEEEEEEEEE

:)

"ATV? Ja? A szektATV?"

ja-ja, amelyik pert nyert a "kimondjuk, megoldjuk " Volnerrel szemben !

Halmozod az ostobaságot és továbbra is hazudsz ? Gennyes a jobbikosság ?
A "szektATV" kifejezetten kurucinfós terminológia - józsibogár !
Legalább hazudni próbálj, de ne ennyire piti bukta-módon........

Attól, hogy

A Jobbikot fényezi egy portál, még nem jelenti azt, hogy aki olvassa, az mind Jobbik támogató.
Én tudom, hogy sok kínos témát feszegetnek s a hozzád hasonlók meg agyhúgykövet kapnak, hogy hogyan lehetne kikapcsolni, ám ez NEM RÁD VAN BÍZVA!

ATV? Ja? Akit jogerősen elmarasztalt az Ítélőtábla, mert nem volt képes, az egyenlőség és a kiegyensúlyozottság elve mentén működni? Magyarul ők döntötték el, hogy kik szerepelhetnek és kik nem szerepelhetnek a műsorban! Magyarul önkényesen kizártak politikai és egyéb szervezeteket a műsoraikból! Ezt úgy nevezik, hogy egyoldalú tájékoztatás!
Ám akár hiszed, akár nem, én oda-vissza kapcsolgatok a cidesz tv (Hírtv) és a szektATV között. Ugyanis az igazság, valahol a kettő között van. Elolvasom a nol.hu-t, az mno.hu-t és a kurucot is. Na?
És igen, nekem gennyes a Jobbikosság! Csakhogy kezded érteni! Mégsem volt felesleges annyiszor leírni! Nemsokára a hardvered is rögzíti, csak nyugi! Én nagyon szurkolok neked!
De most vissza a Jobbikhoz! Viszonylag korán felismertem, hogy csupán addig tartottak a nagy szavak, amíg be nem jutottak a parlamentbe. A legjobb fokmérője, ahogyan átváltottak a kemény dumáról, a kutyus simogató design-ra. Gyomorforgató banda!

óóóó......már ATV ? Nem szektATV ?

tudod, aki mindentől és mindenkitől függetlennek állítja be magát, miközben bőszen magyarázza, hogy mennyire utálja a pártokat és közben agy-hibbant jobbikos terminológiát használ, az ne meséljen itt senkinek semmit - de főleg ne magyarázkodjon !

Gerinc....kiscsikó....gerinc......tapogasd meg a hátad, van-e ?

Hűűűűűűűűűűű, de kínos!!!

Megint égtek szektATVsek:

https://kuruc.info/r/6/111181/

ssssssssssssssssssssssz, ciki! Nagyon ciki!

Cigánybűnözés? Szerintem nincs!

Még cigány sincs! Még bűnözés sincs!
A sok agyonvert, kirabolt, meggyalázott, megerőszakolt áldozat csak mind szimuláns (főleg aki bele s halt a dologba)! Saját maguk ellen követték el bűncselekményeket és aljas módon a szegény, ártatlan cigányokra kenték!

Lehet, hogy mind rasszista Együtt-DK-MaSZoP hívek voltak?
:)))

Roma gyerekcsíny immár Keszthelyen is

Iskolai erőszak Keszthelyen

Zsarolás, testi sértés büntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség egy fiatalkorú és testvére ellen.

A fiatalkorú terhelt Keszthelyen egy ismerősét különösebb indok nélkül veréssel fenyegetve a földre térdeltette, többször arcul ütötte, majd megnyalatta vele a cipője talpát. A történteket a terhelt barátja felszólításra a telefonján rögzítette.
Legközelebb egy játszótéren találkoztak, amikor is a terhelt megfenyegette a sértettet, hogyha másnap nem visz neki 7.000, Ft-ot, akkor fejbe fogja rúgni. A terhelt nem sokkal később a sértettel egy társaságban lévő másik fiatalhoz lépett és megszorította a nyakát, hasba, majd lábon rúgta. A sértett a fenyegetés ellenére nem tett eleget a követelésének.

A fiatalkorú terhelt a testvérével néhány nap múlva megjelent az egyik keszthelyi szakiskolaudvarán, hogy megkeressenek egy másik fiút, akiről azt hallották, hogy meg akarja védeni akkorábban bántalmazott sértetteket. Az iskola udvarán meg is találták másik három fiatal
társaságában. Az idősebb testvér felszólította, hogy kérjen bocsánatot az öccsétől. A fiú - félelmében - a felszólításnak megfelelően nyújtotta kezét, a fiatalkorú terhelt bátyja tenyérrel nyakon és tarkón ütötte, majd arcon rúgta. Ezek után a fiatalkorú terhelt még odalépett egy
másik fiúhoz, akit nyakon vágott, és megpróbálta megrúgni.

Az egyik sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket, a jobb oldali járomcsont feletti lágyrészek zúzódását, és a jobb oldali felső állcsont többszörös törését szenvedte el, melyek tényleges gyógytartama 42 nap.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a terheltek ellen kényszerítés, zsarolás, testi sértés büntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járásbíróságon.

Jaj már!

De gonosz vagy! Az a szegény elkövető, biztos nehéz körülmények közt él. Igazán szomorú, hogy egy ilyen kis gyerekcsíny (cipőtalp nyalatásos megalázás!!!!!) miatt akarják rabosítani ezt a kis pondrót! Hoppá! Akarom mondani "ezt kis szegény magyar elkövetőt".

De most komolyra fordítva! Minden cigány jogvédőnek szívből kívánom, hogy a saját gyerekével is megtegye ezt valaki! Utána szívesen leülnék dumcsizni vele egyet!
Emlékszem, hogy a hajdani Gárda ellen mit óbégattak a gipsyk és a rajvédők, pedig ők senkit sem bántottak! Igaz volt, amit velük kapcsolatban mondtak. Csak azok féltek tőlük, akiknek volt miért félniük! Azért nem tetszett a Gárda a cigányoknak, mert találkoztak egy olyan erővel, amelyik nagyobb túlerőt tudott kiállítani ellenük, ha kellett! Ha már nem az ő hordájuk volt a legelrettentőbb, akkor rögtön berottyantottak!

Ezek is skandináv egyetemisták

Ezek is skandináv egyetemisták: magzathalál tömegverekedés közben Kutason
Két csoport esett egymásnak Kutason a Szabadság utcában hétfőn délután. A veszekedés brutális összecsapássá fajult, kövekkel, botokkal, vascsövekkel támadtak egymásra. Egy 30 hetes terhes nőt, aki a verekedés helyszínén volt, úgy rúgtak hasba, hogy életveszélyes állapota került. Csak kórházban tudták megmenteni, magzata azonban életét vesztette.
A verekedők közül nyolc férfit állítottak elő a rendőrök a nagyatádi kapitányságra. A 19 éves B. Zsoltot, a 20 éves B. Sándort, a 23 éves B. Jánost, a 32 éves B. Ferencet, a 34 éves B. Józsefet és a 44 éves B. Sándort őrizetbe vették. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják őket.
A nyomozók kiderítették, hogy a terhes nőt egy 16 éves "fiú" bántalmazta, indítványozták, hogy őt is helyezze előzetesbe a bíróság. Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást. A rendőrök igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatják a nyomozást.

A cigánybűnözésl balról!

A pontosság kedvéért, tegyünk előbb rendet a cigány-roma kifejezések között!
Az alábbi definíciót, a http://www.romanishib.hu/tortenelem/ oldalon találtam:
Az 1893 és 1897 között kiadott Pallas Nagy Lexikona cigányok szócikke a következőképpen határozza meg a cigány népet: „Indiából származó nép, mely a XV. sz.-ban jött be Európába s terjedt el annak különböző országaiban. Magukat rom-nak (ember), néha kálo-nak (fekete) nevezik, s ezzel szemben parno (fehér) névvel illetnek minden nem-cigányt. A hazai vándorcigányok manus-nak (ember) is nevezik magukat, a nem-cigányt gadzsio-nak”. A cigány szó a Magyar Értelmező Szótár szerint a következőt jelenti: „Ázsia és Európa országaiban szétszóródva élő, sötétes bőrű, sötét hajú, indiai eredetű ”.

A mai balliberális oldal álságos érvrendszereit e témában, szerintem alapjaiban rengeti meg ez a meghatározás. Ugyanis az említett (mára már szétesőben lévő) politikai erők szívesen kiabálják, hogy a „cigányozás” nem polkorrekt, hiszen kirekesztő és ők különben is ROMÁK, nem pedig cigányok!
Jó, akkor vizsgáljuk meg ezt a kifejezést közelebbről!
1.A Pallas Nagy Lexikont elfogadhatjuk-e hiteles elfogulatlan forrásnak? IGEN!
2.A mai ballibek, ideértve Tamás Gáspár Miklóst, Kálmán Olgát, Juhász Pétert (ex kendermagos elnök, ma Együtt PM vezető), Sziegtvári Viktor stb., mind azt mondják, hogy Kirekesztőek Pásztor Albert 2009-es szavai. Pásztor akkor cigány és magyar elkövetőek említett egy interjúban. Kálmán Olga azt mondja, hogy ezzel azt mondta Pásztor, hogy a cigány nem magyar, tehát kirekesztette őket!
3.A fenti idézet azt mondja, hogy a ROMA szó a ROM tőből fakad. A ROM szó embert jelent. Idáig nincs is semmi baj. Csakhogy a folytatásból kiderül, hogy a NEM-CIGÁNYOKAT GADZSIO-nak tartják. Akkor a nem-cigány nem is ember? Akkor mi? Állat? Ez nem kirekesztés? Nem degradáló?
4.Aztán van itt még KÁLO(fekete), illetve a PARNO(fehér) kifejezés. Tessék? Csak nem bőrszín alapján különböztetik meg magukat a „romák”? Nekik szabad?

Szóval kedves, álszent polgárjogi harcosok, balosok és liberálisok, szélső balosok és szélső liberálisok! Minden rendű és rangú faj/raj/meleg/jog-védők, antifasiszták és antirasszisták! Nagyon „demokrata összefogó, kormányváltó erők”. A rasszizmust előbb a cigányság oldalán kéne észrevenni és visszaszorítani, illetve a saját politikai szövetségesi rendszerükben is jelenlévő cigányok elleni rasszizmus, aztán kellene mutogatni a másik oldalra!
A „cigánybűnözés” kifejezés immáron megjelent a ballib retorikában is. Nem véletlenül. Egyesek már felismerték, hogy ez egy létező probléma. A Tamás Gáspár Miklósok még tagadják ugyan, de mások már kimondják ugyanazon az oldalon. Én értem, hogy szép dolog a Rózsadombon arról elmélkedni, hogy nem létezik ilyen, csupán a „nácikok” vesszőparipája ez a téma. Illetve úgy kezelni a problémát, hogy „nem is beszélünk róla, tehát nincs is”! Ez azonban csak álhumanizmus, önátverés!
Rossz hírem van, mert a jelek szerint, van ilyen jelenség! Miskolcon, Nyíregyházán, de Zalakomárban is másként látják ezt a dolgot. Ott, ez nagyon is létező dolog. A mindennapokban ott is mindenki (értsd: bal és jobboldali választók) így látja. Csak az a baj, hogy ez ügyben eddig, a budapesti pártközpontok mondták ki, hogy egy jó baloldalinak mit kell gondolni, mint egyfajta központi véleményként. A központi vélemények ideje lejáróban. Mára az MSZP és a DK is szeretne felpattanni erre a pacira. (Csak halkan: Ezzel sem fognak nyerni! MÁR NEM! ELKÉSTEK A NAGY BEISMERÉSSEL!) Változik a világ!
TGM szerint, ezzel megkezdődött a magyar baloldal széthullása! ÚGY LEGYEN!!!

Drága "hiányos " barátom !

"Szóval kedves, álszent polgárjogi harcosok, balosok és liberálisok, szélső balosok és szélső liberálisok! Minden rendű és rangú faj/raj/meleg/jog-védők, antifasiszták és antirasszisták! Nagyon „demokrata összefogó, kormányváltó erők”.

-Kifelejtetted a felcsúti talaj menti csoda - ergo a nevelőapád - mondatát a "nem hiába születettekről " !

- Kifelejtetted, hogy Balog EMMI kedvenceivel, nem csak az idézett mondatod beli politikai orientációk nincsenek maradéktalanul megelégedve, hanem a zalaegerszegi születésű Forgács István(?) sem, sőt - ez csapás lesz a lelkedre - igen sok fideszes birka sincs velük azonos hullámhosszon !

Tehát, óvatosan a balozással és a libsizéssel cigány-kérdésben......söprögess szorgalmasan a pajtád előtt kiskomám............

Szövegértés, kisgyerek! Szövegértés!

Hűűűűű, ez elég gyenge szöveg volt.
Akkor vegyük sorra:
1.A cím: Tudod, nem véletlenül írtam bele „baloldal” szót! A helyzet az, hogy a hozzád hasonlóktól már kb. 1 000 000-szor hallottuk már, hogy a jobboldalon mindenki fajgyűlölő, cigánygyűlölő. Erre kiderül, hogy a baloldali emberekben ugyanúgy benne van ugyanez az érzés. Hoppá? Hitelesség elvtársak, hitelesség! Na, az nincs a baloldalon. Főleg ezek után!
2.A „talaj menti”: Gondolom Orbánra gondoltál. Segítek, jó? Ő ugyanolyan felelős a helyzetért, mint bárki más. Csakhogy az 1. pontban vázoltak alapján abban semmi meglepő sincs, mivela szerintetek a jobboldalon ez megszokott! Nem a jobboldal kiabálja állandóan, hogy a tolerancia a demokrácia fokmérője. Nem a jobboldal aggatja magára állandóan a „demokrata antirasszista” és a toleráns jelzőket, hanem jelenlegi „kormányváltók”! Tőlem nyugodtan mocskolhatod a Fideszt és a Jobbikot is, engem nem zavar! Egyik sem érdekel. Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy a történtek után semmi jogalapja sincs a ballibeknek, hogy a szokott erkölcsi magaslatokról osszák az észt a cigánybűnözésről, rasszizmusról stb.! A Viktor sem érdekel,a Vona sem érdekel, a Balogh sem érdekel, a Fityisz sem érdekel, meg a Jobbik sem érdekel! Nekem mind egy kutya!
3. Balozás és a libsizés cigány-kérdésben: A jelek szerint valamelyik, vagy több kategóriában is érintett vagy, hogy kikérted magadnak a baloldal és a liberálisok nevében, a szösszenetemet. Még egyszer: Nem az a hír, ha kutya megharapja a postást, hanem az, ha a postás harapja meg a kutyát. Lefordítva ez azt jelenti, hogy most ugyanazt követi el a ballib oldal, amiért a jobboldalra mutogat. Éppen azt magyarázom a lökött agyadnak, hogy eddig a ballerek és a liberátorok söprögettek, a szerintük faj és cigánygyűlölő jobboldal portáján, közben meg kiderült, hogy ugyanúgy vélekednek a témáról. Csak amíg másra mutogatnak, addig sem kell a saját faj és cigánygyűlöletük jelentette problémával foglalkozniuk!
4.A baloldalnak sem volt ekkora a pofája, amikor kormányon voltak. Ellenzékből már elismerik a cigánybűnözést! (Eörsi esete a szektATV-n)
5.Érdemben nem sikerült a témához szólnod, csupán annyit derült ki, hogy Orbánt is felelősnek tartod. Én is! Éééés? A lényegen ez nem változtat. Kiderült, hogy a ballibek ugyanolyan érzelmeket táplálnak a cigányok felé, mint amiért a jobboldalt köpködik! Erről szólt a beírásom, te kis hülyegyerek! A cigányság önmegahtározása (ROMA=egyenlő ember, tehát a GÁDZSIÓ-t nem tartják embernek!) éppen olyan kirekesztő, mint az állítólagos többségi kirekesztés! Lásd: ROMA=egyenlő ember, tehát a GÁDZSIÓ-t nem tartják embernek! A bőrszín alapján megkülönböztetést sem fogadjátok el sem ti sem a cigányok ám ők mégis ezt teszik. Lásd: KÁLO és PÁRNO emberek!
Hogy is van ez, te kis fajvédő ballib? Erről nyilatkozz, mert jelenleg arról szólnak hírek, hogy a baloldal kampányol a „cigánybűnözéssel”, de másnak megtiltanák! Nem a jobboldali választók verik a másik jobboldali aktivistát, hanem a ballibek! Most ez van!
Én tudom, hogy kellemetlen, ha rólatok is kiderült, hogy „rasszisták” vagytok, de sebaj! Most a saját szarotokat kell megennetek!
:)

Tedd helyre magad, ne szenvedj !

Segítek ( mint minden szerencsétlenek):

- "Hitelesség elvtársak, hitelesség! "
Itt vannak az elvtársaid - csak feledékeny vagy kismókus:
Kövér László: a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa, Pozsgay Imre: MSZMP KB tag, Szűrös Mátyás: MSZMP KB tag, Schmitt Pál: miniszter-helyettes elvtárs, Stumpf István: MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök, Járai Zsigmond: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő, Matolcsy György: MSZMP tag, III/2 együttműködő, Martonyi János: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő, Pintér Sándor: MSZMP titkár, Boross Péter: MSZMP tag, Kerényi Imre: MSZMP alapszervezeti titkár, Fónagy János: MSZMP tag." Persze több is van, csak még nincsenek a napfényen ! Pl. Tasnády III/II László........

- " Gondolom Orbánra gondoltál." Úgy van ! Érdemes lesz lottóznod !

- "A Viktor sem érdekel,a Vona sem érdekel, a Balogh sem érdekel, a Fityisz sem érdekel, meg a Jobbik sem érdekel! Nekem mind egy kutya!" Legalább némi gerinced legyen, vagy már szégyelled őket.....amúgy lehetett volna annyi eszed - ha már tagadod a pártszimpátiádat - hogy nem tipikusan jobbikos szófordulatokat használsz.....kevés volt az iskola, mi, a logikát nem tanították, pedig így nehéz hazudni.......

- " Balozás és a libsizés cigány-kérdésben: A jelek szerint valamelyik, vagy több kategóriában is érintett vagy" Tévedtem, mégse lottózz....felesleges pénzkidobás.......

- " Még egyszer: Nem az a hír, ha kutya megharapja a postást, hanem az, ha a postás harapja meg a kutyát." Nagy élmény, hogy már hozzád is eljutott ez az ósdi sajtós szólás......

- ".A baloldalnak sem volt ekkora a pofája, amikor kormányon voltak. Ellenzékből már elismerik a cigánybűnözést! (Eörsi esete a szektATV-n)" Ezzel egyet értünk, ez az egyetlen, amiben igen........

- "Érdemben nem sikerült a témához szólnod, csupán annyit derült ki,....." Mert ha még adnék a véleményedre ebben a tárgyban, 5 pontban szedted össze a nagy semmit, ehhez is teheccség köll.......

Amire nem kaptál reagálást, arra nem is érdemes.......ugye mondtam, hogy ne lottózz, te kis sunyi, "alul-vértezett" jobbikos iparitanuló..........

Jobbikos szófordulat?

Az a baj, hogy a Jobbik hozzám képest egy szélső balos gittegylet. Ugye ebből lejött az is, hogy a Zorbánékról mi a véleményem? Nem szimpatizálok egyetlen jelenlegi párttal sem. undorodom tőlük, ahogy tőled is!
A te fajtád csupán akkor találja a helyét, ha van egy politikai erő, vagy politikus, aki megmondja, hogy miről mit kell gondolnod! Sebaj! A sötét embereknek is 'köll a lámpás, hogy lássátok merre menjetek!

Amúgy jól összeszedted a hajdani elvtársaid névsorát, akire azért haragszol, mert elárulták az eszméidet? Sunyi kétszínű alak mind. Olyanok, mint a te fajtád. Fikázzátok a Jobbikot, utána meg felpattantok a lovukra? Ejnye no! Hát csinál ilyent, egy jó "demokrata"? Egy igazi toleráns baller?
Szóval akárhogy is mocskolódsz, én (veled ellentétben) nem járok szavazni, csak röhögök rajtatok, hogy elhiszitek, hogy bármin változtathattok. Mivel nincs pártom, nincs is kire szavaznom. Ám jókat röhögök azon, ahogyan a ballib erők eszik egymást, pedig esélyük sincs. Ráadásul már ők sem tudják lemosni magukról a rasszista bélyeget!
Te, kis "kormányváltó erő", te!!!
cccccc
:)
hey-ho, hey-ho......
:)

jó "anyagod" van kismókus.........

.......maradt még, vagy már odaadtad a szombathelyi fidesznyik nyalogánynak...........ja és önmagában már a magyarázkodásod is erősíti a sunyi jobbikosságodat, aki mindenkitől független 'hazaffynak' állítja be magát, miközben jobbikos szlenget használ,mert a minimális sincs a haja alatt, az ne verje magát - kismókus !

cccccc! Szar duma! :)

cccccc!
Szar duma!
:)

csak ennyi ?

....hát ez nem sok......túlkoros lettél, hogy korán kimaradtál ? Szar ügy, ha a nagy arcoddal megbux, mi ?

Addig is művelődj!

Jelenség:
http://www.youtube.com/watch?v=E8V1MmDGJBE
http://www.youtube.com/watch?v=kFGWSNU-CtY
http://www.youtube.com/watch?v=d3-4seBLFCQ
http://www.youtube.com/watch?v=HJqqq_tUoBQ
http://www.youtube.com/watch?v=FSWVXdyajAA
http://www.youtube.com/watch?v=Zfxe_gofNvA
http://www.youtube.com/watch?v=peWYEZqTwso
http://www.youtube.com/watch?v=Zwi0z0MqY6s
http://www.youtube.com/watch?v=MkipJgS3ozI
http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4

Néhány megoldás:
http://www.youtube.com/watch?v=MpvVqg7TSuQ
http://www.youtube.com/watch?v=Z93it4VS6nA
http://www.youtube.com/watch?v=gvIYcHRJjmo
http://www.youtube.com/watch?v=K9LBBxD5XDM
http://www.youtube.com/watch?v=Pz9ygTxRl2Q
http://indavideo.hu/video/Romak_belekotnek_a_boxoloba_

köszönjük - Emese.........

....máshol is "bejön" a jutub.....a válaszok arról szóltak, hogy sunyi jobbikos vagy, aki úgy balozik, hogy közben Orbán mondta ki a tutit a "nem hiába születettekről".....egy segítséget kérhetsz telefonon, amúgy Vona szerint a cigányok testvérei, azt miért nem teszed ide ?

"jutub"?

Hehe
Tudod, azért a Youtube-ról hoztam példákat, mert azt reméltem, hogy azt még a te képességeiddel is tudod kezelni. Semmi kuruc.infonácinyilasfasisztapribékrasszistahorthybérencnyilascsőcselékfajgyűlölő stb... oldal.
Vona és cigó testvérei:
Többek közt ezért mondom, hogy nem szeretem a Jobbikot sem! Bár úgy látom, hogy ez nem ér el az agyadig! Sebaj! Akkor óbégasd, hogy az vagyok! Te úgyis jobban tudod nálam!
hehe
Baloldal:
Éppen most kampányol a Együtt P*csábaMasírozók-MaSZoP-DáKó tengely Miskolcon, egy kis cigány gyűlölettel!
Igen? Egyéb dolog?
Inkább nézd végig a videókat újra és újra és újra...... Hátha leesik a lényeg! Pubikám!
Hehe
:)

Ne magyarázkodj szopkovics,

annál rosszabb és egyre gyengébb a magyarázkodásod - szopkovics......

Gyurcsányék szerint (DK) is van!

Bár már magyaráznák a dolgot, de Eörsi elszólta magát. Érdekesek a magyarázatok.
Gyurcsány: "Nem a véleményt kell nézni, hanem az embert." Tényleg? Feri! Amikor ezt más mondja (jobboldalon), akkor az minden lehet, csak rendes ember nem! Most, hogy a pártotok támogatása a nullához konvergál, már "cigányozással" is növelnétek a szavazatszámotokat?
Világszép Lendvai Ildikó is valami ilyen baromságot adott elő a szekATV-ben.

A nagy összefogás libásabbik fele pedig továbbra is folytatja a "demokraták" struccpolitikáját. Nem hajlandóak elismerni a miskolci (és nem csak miskolci) problémákat.

A poén az, hogy már pofozkodnak egymás rendezvényein a "nagy demokrata összefogók"! Hajrá!
"Húzzunk bele! Gyerünk, húzzunk bele! A hétszázát neki! Igen-igen.... Megcsináltuk!"

Fő Úr! Én már csak egy kávét kérek!

Vajon kik loptak csecsemőt Szombathelyen?

http://kuruc.info/r/2/130223/

Mit ad Isten, ők is "original norvégok". Az adatlapjaik alapján az Együtt-DK-MSZP rendezvényeken aktivistaként tűntek fel!

Na, ki lepődött meg?

Bevallom én nem!

és ezek is "originál norvégok" ?

Előzetes letartóztatásba került egy 19 éves hajdúszoboszlói nő és 19 éves párja, azt követően, hogy július 8-án a mentők értesítették a rendőrséget arról, hogy a fiatal lány otthonának fürdőszobájában világra hozott egy gyermeket, aki életét vesztette, közölte a Police.hu.

Az orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született, halálát idegenkezűség okozta. A nyomozók kihallgatták a gyermek anyját és apját, majd őrizetbe vették őket. A fiatal nő és a férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

http://index.hu/belfold/2014/07/17/csecsemogyilkossag_miatt_orizetbe_vettek_egy_19_eves_not/

Szar ügy, de pofára estél........még a klu-klux-infó szerint sem cigányok.............

Pofára estem volna?

Miért is kellett volna?
Mert a zsindexen olvastál végre egy hírt, hogy 999 999 eset után előfordult egy olyan, amit nem a "navajonkik" követtek el? 1 aránylik a 999 999-hez? Nem rossz átlag! :)
Egyenlőre 999 999:1-re vezetek! Gyerünk, húzz bele! Innen szép nyerni! ;)
Hány esetet hozzak, megerőszakolt, halálra kínzott, halálra vert idős emberekről, akiket "nem az idén barnultak" gyilkoltak meg bestiális kegyetlenséggel? Szögi tanár úr esetére emlékszel még? Bándi Kata eset? Marian Cozma? Dereng valami? Folytassam?

Az, hogy történt egy olyan eset, amit most "Gádzsiók" követtek el, még semmin sem változtat! Ha pedig most jönne a "nem lehet általánosítani, ha már egy kivétel is akad" duma, akkor arra két dolgot mondok:
1. A kivétel erősíti a szabályt!
2. Ha mégis ragaszkodsz ehhez a "nem lehet általánosítani, ha már egy kivétel akad" dumához, akkor kérdek valamit. Ha akad egyetlen olyan náci párttag, aki zsidókat mentett, akkor a nácik nem is irtottak zsidókat? Akkor nem volt holokauszt sem? Vigyázz mit válaszolsz!!!
Oscar Schindler. 1939-ben belépett az NSDAP-ba. Akkor? Hogy is van ez, a kivétel és általánosítás dolog?

De maradjunk a mai magyar valóságnál! Nem engem kell meggyőznöd arról, hogy a nincs cigánybűnözés. Győzködd Pásztor Albertet, Gyurcsány Ferit, Eörsi Matyit, a MaSZoP és a DK híveket! Ugyanis már szerintük is van!
Pedig Eörsi Matyi, nem is olyan régen még másként látta a dolgokat a néhai szadeszben. Gyurcsótánynak pedig nemrég még hányingere lett ettől a kifejezéstől is! Szóval győzködd őket,csak nehogy nehogy úgy járj, mint a krétakörös hülye gyerek!

Apropó! Mai hír, hogy a Szabadság téren összecsődülő, tojásdobáló, DK-s csőcselék, elzavarta a kis Karácsony Gergőkét? Hát ilyen a "demokraták" toleranciája? Így viselkednének az igazi demokraták?

Szóval csak nyugi! Én mostanában nem estem pofára. Ellentétben, a hozzád hasonló, nagyon toleráns, nagyon demokrata, nagyon antiFASZista, nagyon meleg párti, nagyon filoszemita, nagyon internaCIONalista, nagyon cigánybarát, nagyon baloldali, nagyon librális faszkalapokkal!
cccccccc
:)

Cigány bűnözés?

Ha egy kicsit a nyelvészkedés rejtelmeibe is belekóstolunk, ahogyan van fegyveres bűnözés, vagy computeres bűnözés, vám és pénzügyi bűnözés, lehet, hogy a címben szereplő bűnözésben a cigány, CSAK, mint eszköz adja a bűnözés minősítését?
Ha igen akkor ki az aki elköveti, elkövetteti, vagyis hagyja, hogy az eszköz azt elkövesse. Érdemes lenne egy kicsit jobban a dolgok méllyére ásni és felmerül az alap bűnüldözési kérdés: "Qui prodest"?
Ahogyan a fegyveres bűnözésben sem a fegyvert büntetik, hanem azt aki azt roszra használja, ugyanúgy a computeres bűnozésben sem a computer a hibás. A fegyvert és a computert is lehet rendeltetésszerüen, mondhatni pozitív dologra használni, a tárgyban jelzett bűnözést is jó lenne az igazi elkövető nyakába varni
Bár a dolog aktuáli súlya és a társadalom jövőjére kivetíthető súlya sokkal nagyobb, mint az jelenleg gondolnánk, a megoldás sürgősségére való tekintettel tisztázandó kérdés van rengeteg.
Talán majd eljön az az idő is amikor a nertársak készen lesznek az égetően fontos falusi stadionépítési programmal, erre is szakítanak időt.

Vajon kik loptak...

Most hallom, hogy "igazi magyarok" voltak, még a nevüket is rovásirással karcolták.

Ühüm-ühüm.....

Jó duma! Csak kár kínlódva izzadtad ki, ráadásul baromság!
Én tudom, hogy kínos, de ha képeiket és a neveiket megnézed, akkor sok minden kiderülhet számodra! Persze, ha seggeddel olvasol, úgy nehéz! Előbb húzd ki a fejed a hátsódból, úgy könnyebb!
;)

Keszthely

Arany J.u.5.

belváros.

tolvaj mocsok kisebbségi bűnözők.

lakhatási segéllyel támogatva egy olyan bérleményben, amit leraboltak (eresz, radiátor, csövek) és még kapják tovább -csakme'jár- a PÍZT...

ja, és még viselkedni sem tudnak... Keszthely, Belváros (a város lassan elavul, lassan nagyközség...) ide engedi be ezeket a mocskokat a város, és a tulajdonos....

Ki mondja azt. ,hogy nincs?

Ha az ember ralep a netre, bekapcsolja a TV-t masrol se hall hireket mint hogy "fiatalok" agyonvertek egy oreget, koraboltak, stb.

Sajnos igen van..

De kimondani nem szabad, mert rögtön rád aggatják a jelzőt, hogy cigányellenes vagy...

rablás

MOST RABOLTÁK KI A FIAMAT ÉS TALÁLJÁK KI KIK VOLTAK! MÉG HOGY NINCS ILYEN BÜNÖZÉS
FELHÁBORITO

elég

elég volt!!! le!

naigen....

A cigány etnikum az autochton magyar lakosság ellen bevetett demográfiai-biológiai taktikai fegyver, amelyet a magukat liberálisnak álcázó transznacionális politikai tényezők alkalmaznak az adott területen élő őshonos magyar, vagy rég honosult sváb, szlovák lakosság felszámolására, olyan módon, hogy ezzel megvalósítják az eredeti lakosság elleni etnocídiumot.
A cigány etnikum olyan demográfiai fegyver, hogy ahol alkalmazzák, ott az eredeti tárgyi-anyagi és épített, valamint szellemi kultúra és természeti környezet elsorvad, az ökológiai egyensúly felborul, majd megsemmisül. A személyi és magán, valamint közösségi tulajdon fogalma kiüresedik.
Eközben a háttérben meglapuló aljas politikai tényezők álnokul a "humanizmusra, toleranciára, emberi jogokra, a szegregáció mentességre" hivatkozhatnak. Ezen politikai tényezők középtávú célja, hogy az adott geopolitikailag, gazdaságilag hasznosak ítélt földrajzi térségben fokozatos lakosságcsere következzen be. Cél, hogy az őshonos lakosságot élet és egzisztenciális lehetőségeit leszűkítsék és demográfiailag elsorvasszák.

Ezen transznacionális politikai és gazdasági tényezők tevékenységüket szociálpolitikának és humánpolitikának álcázva és azt szegregáció elleni harcnak feltüntetve, a magyar lakosságot ősi életteréről, lakhelyéről olyan módon szorítják ki, és mezőgazdasági termőterületeit fokozatosan, -közvetve- olyan módon foglalják el, hogy a helybeli vagy oda bekötöző vagy oda tervszerűen beköltöztetett alacsonyabb tudatszintű cigány népességet további szaporodásra bátorítják. Valamint ezzel egyidejűleg különféle bürokratikus szabályozásokkal csökkentik az állam rendfenntartó szervezeteinek mozgásterét és hatékonyságát. Az önvédelemre szerveződő és berendezkedő személyeket és csoportokat szélsőséges rasszista szervezeteknek nyilvánítják és önvédelmi, vagyonvédelmi tevékenységüket büntető kategóriaként kezelik.

Ennek következtében a körzetben a kriminalitási mutatók megemelkednek. A magyar lakosság élet és vagyonbiztonsága rohamosan romlik, majd veszélybe kerül.

Kitűnő írás!

Sajnos 100%-ban igaz is, jelen állás szerint egyetlen pontja sincs, amit bárki cáfolni tudna.
Persze úgyis lesz majd aki azt mondja, hogy összeesküvés-elmélet szagú dolgok vannak benne, de amit annak nyilvánítana bármelyik nagyokos "humanista", az már nem csak elmélet.
Sajnos mindez gyakorlattá vált, a gyakorlati példák itt vannak előttünk, csak észre kell venni őket. Meg kell nézni mi van Borsodban, Zemplénben, Szatmárban, Somogyban és itt Zalában is. Ha az EU-ban körülnézünk, akkor Franciaország és Olaszország a jó és követendő példa, sőt jelen esetben pozitív példa, mert ott nem hagyják kicsúszni az irányítást a kezükből.
A folyamat még visszafordítható, de már nem sokáig. Az utolsó 24 órában vagyunk!

Lehet, hogy igaz?

Ezért ne dolgozz, hanem csinálj gyereket!
2013.09.28. 14:40 Szarvas Norbert

http://iflgazdasag.blog.hu/2013/09/28/ezert_ne_dolgozz_hanem_csinalj_gyereket

forrás: Móriczka

Okos gondolatok ...!

...de két héten belül rend lesz ...! Bár olyan régen volt, hogy nem is tudom ki mondta?

talán

PINTÉR SANYA?
hehe

naja

Keszthely, Arany J.u.5.

Többszörösen elítélt börtöntöltelék bűnözők bérelnek házat, gázzal fűtenek, kutyát tartanak, a legdrágább boltokban vásárolnak, lottóznak, a gyermekek okostelefonnal mennek óvodába.

így kell ezt...

Ausztriában meg valakik siratják a vagyonukat........

ui. a keszthelyi önkormányzat lakhatási segéllyel támogatja Őket.
Ja, van egy vak öregasszony, aki úgy kap vakságit, hogy lát mint a sas...

sunyirudi !!!!!!! most miért kussolsz ????

Szólalj meg! vagy arra vársz , hogy a feleséged hulláját erőszakolják meg vagy a lányodét? Szólalj meg te rothadt görény magyargyűlölő undorító liberális féreg ezért te is felelős vagy. Amit itt műveltél az évek alatt azzal hozzájárultál nap mint nap hogy ide jutottunk.

Ez az

Hát ez az, még ilyenkor se gondolkodik normálisan,akkora komcsi, hogy még erre se mondja azt hogy cigánybűnözés

Megdöbbentő:

Viccelődhetnénk is rajta, de eszem ágában sincs ezen viccelődni és feltenni a kérdést, hogy „na vajon kiket gyanúsít a rendőrség, a kocogó nő meggyilkolásával kapcsolatban?”!
Nem is teszem fel a kérdést, hogy milyen etnikumú személyeket gyanúsít a rendőrség, a kocogó családanyát meggyilkoló, majd a HOLTESTÉT MEGERŐSZAKOLÓ(!) bűncselekmény ügyében?
A rendőrség öt ember őrizetbe vett. Bár nem szabad elhamarkodottan nyilatkozni, de tény, hogy az önkormányzati lakásban élő, öt gyanúsított etnikai származása is kiderült!
Miközben ezt a tragédiát próbálja feldolgozni az ország, a közben, a Helsinki bizottság, még mindig a "szegény, ártatlan, megfélemlített" devecseri cigányok sorsáért aggódik és bizonygatják, hogy a szélsőjobb, a legveszélyesebb dolog, amitől ebben az országban félni kell!
Hát szerintem meg nem!
Álljon itt Schobert Norbert (az áldozat családjának ismerőse) nyilvános levele:
" Megosztom, hogy ne lehessen eltussolni...

Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát, akivel a gyilkosság után aljas és ember által igazán elképzelhetetlen tetteket műveltek az elkövetők! Megerőszakolták. A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szörnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket.
Sajnos etnikai támadás volt és az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt.
A hírt egy szintén egykori és ottani kollégám juttatta el hozzám. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást. Sajnálom, de nem bírtam nem megosztani... Norbi"

Norbi rasszista, vagy fajgyűlölő? (Szerintem egyik sem!)
Vagy csupán az ártatlanul és kegyetlenül legyilkoltak iránt érzett, emberi lelkiismeret szólalt meg benne, általa? Az a valami, ami a elkövetőket sohasem buzerálta belülről!
Norbi sohasem volt sem jobbikos, sem gárdista, sem hungarista-neonáci. Most, hogy ezt leírta, az lett? Dehogy! Csak már neki is tele van a bőgetője ezzel az egésszel, amit itt romaprogramnak, integrációnak, felzárkóztatásnak neveznek, Viktorisztánban!

Meddig tart, amíg a hivatalos szervek is végre kimondják, amit már kimondanak nagyon sok, NAGYON DEMOKRATIKUS, NAGYON JOGVÉDŐ ORSZÁGBAN? Mikor áll végre az ország vezetése, törvényhozása, törvényalkalmazása, a többségi társadalom mellé?
Meddig tart az efféle etnikai terror, ennyire gyenge felderítéssel és büntetési tételekkel??????????????????
Mivel központilag tilos, a bűnözők etnikai származását nyilvántartani, persze, hogy nincs cigány, magyar, kínai, arab stb bűnözés Magyarországon. A nagyon demokratikus USA, Nagy-Britannia, Svédország, Kanada, Franciaország stb. szerint pedig létezik afroamerikai, afroeurópai, latinamerikai, ázsiai, keleteurópai, orosz, ukrán, sőt még cigánybűnözés is!
Most akkor, ezekben az országokban van, vagy nincs demokrácia, emberi jogok stb.?????

" Megosztom, hogy ne lehessen eltussolni...

Azert elegge ezen igyekeznek valahol. Kivancsi lennek hol tart a nyomozas!

Nem értem,

mi köze ehhez a cigányoknak? Az asszonynak szeretője volt, a férje egy gyorsharagú ember. Ez a hírekből kiderül. Az, hogy norbi mit mond, nem etalon. Ha jól tudom a termékeivel is vannak apró gondok. Úgyhogy, aki elhiszi a hülyeséget, maga is hülye.

naja

amikor az országnak egy maffia-kapcsolatokkal rendelkező min.elnöke van, miről beszélsz??????????????

Norbit ki nem állhatom, de itt igaza van...
ahogy sok más ügyben igazunk van... de elmossák...

Új kamerák lézerezni, az fontos!!!!!!!!!!!!!!!

???

"Új kamerák lézerezni, az fontos!!!!!!!!!!!!!!!"
Meg a stadionok Felcsútra...
Meg a Lungo Drom...
Meg Farkas Flóri és bandájának szavazatai

?

Ez nem tartozik ehhez... Ne tagadd a cigánybűnözést

Ej-ha!

Svédország:
Elég demokratikus? Elég szabadelvű?
Képzeljék el, hogy a Svéd rendőrség listázni kezdte a svédországi "CIGÁNYBŰNÖZŐKET"! Micsodaaaaaaaa? Svédország szerint van cigánybűnözés? Neeeem, az lehetetlen! Hát ők rosszul tudják! Miért nem megy már oda egy magyarországi raj/fajvédő és magyarázza el nekik, hogy ILYEN AZTÁN NINCS!?
Úr Isten! Megint itt vannak a "nácikok"!
http://www.origo.hu/nagyvilag/20130924-a-sved-rendorseg-listazza-a-ciganyokat.html

Franicaország:
Elég demokratikus? Elég szabadelvű?
Képzeljék el, hogy a BALOLDALI KORMÁNY tovább folytatja az illegális romatelepek felszámolását és a romák kitoloncolását!
Ááááááááá, az nem lehet! Hát Franciország szabadság szerető népe soha sem tenne ilyent. Főleg nem egy baloldali kormány! Hát az rasszizmus lenne! Sárközit ezért is támadta a baloldal és lám...
Pedig a baloldal, nem is "nácikok"! Vagy mégis?...
http://www.infotata.hu/hir_olvas/permalink:befejezodott-az-egyik-legnagyobb-franciaorszagi-illegalis-ciganytelep-felszamolasa-2013-09-18-133144/

Szlovákiát nem is említem! (Mert ők nem olyan fejlett demokráciával rendelkeznek, mint a svédek, vagy a franciák.) Ők az izraeli (szintén borzasztóan demokratikus állam!) mintát, a falépítést választották! Persze ez a szlovákoknál "náciskodás". Izraelben, sima biztonsági intézkedés!
Há' értem éééén! Vagy mégsem?
http://c-press.hu/200910195916/kulfold/szlovakia-berlini-fal-epult-a-ciganytelep-korul.html

Hát, ha összejön, amit a

Hát, ha összejön, amit a sittesekkel szemben terveznek, akkor nem lesz annyira csábító a börtönélet!
Fizetni kell majd a tv-ért, a hűtőért, a merülőforralóval elhasznált áramért, a konditeremért stb.+kötelező lesz a munka odabent is!
Kívánom az összes C-típusú és egyéb sitteseknek, hogy mielőbb megtapasztalják, hogy ott sem lehet nyugtuk! előbb-utóbb, de szembe kell majd nézniük nekik is, hogy vége az alanyi jogon járó juttatásoknak, illetve azzal, hogy a jogaik mellet kötelezettségeik is vannak! Nekik a munka a legnagyobb büntetés! Sok külszíni bányát újra nyitnék, ahol megmutathatnák, hogy milyen erősek! Persze külső munkahelyeken, hogy az őket vigyázó őrséget éles lőfegyverrel lehessen ellátni.
Következő lépésben az orosz mintájú jogokat kellene megadni a Bv-seknek is! Vagyis mindig a smasszernek és az elektrosokkolónak+tonfának van igaza!
Ha tudatosul a kis buksijukban (mind a két agysejtjükben), hogy vége C királykodásnak (rajoskodásoknak) idekinn, és odabenn, majd visszavesznek a harci kedvükből! Eddig a sitt ezeknek üdülőtelepként funkcionált. Semmi munka, kötelezettség, csak jogok és pihenés!
A szomorú csak az, hogy bár a radikális jobboldal (és nem csak a Jobbik!) már réges-régen javasolta ezeket a változásokat, Fidesztánban csak most lett fontos, a többségi társadalom igazságérzete, hogy közeleg a választás és már papokat gyilkolásznak! A C típusú bűnözők által kivégzett, megkínzott, megzsarolt, lemészárolt, megerőszakolt áldozatok ezreinek, tízezreinek talán nem kellet hiába szenvedniük. Talán Fidesztán vezetői is kezdik megérezni, hogy nem csak az alja bűnözőknek vannak érzései és jogai! A gádzsó-paraszt áldozatok hozzátartozói is megérdemlik a kártérítést, nem csak a roma gyilkosságok után jár ez! Nem baj! Jobb később, mint soha!
NEM ÉRDEKELNEK A JOGAIK, HA MAGYART GYILKOLNAK, HA PAPOKAT ÖLNEK, HA IDŐS ÉS FIATAL NŐKET ERŐSZAKOLNAK MEG!

Csak annyi, hogy félsz

félsz mert gyenge vagy
Van is rá okod.

Ugyanis az állatok közt is a ragadozók mindig a beteget, az időset, a sérültet támadják meg.
Azért őket, mert az a könnyű préda.

És te is gyenge vagy.
Te is áldozat leszel.

Tök mindegy milyenek lesznek a börtönök, -mivel gyenge vagy- te sem úszod meg.

Ez van - szokj hozzá!

RJ

Majd jönnek a liberósok -

Majd jönnek a liberósok - RJ félék, hogy ezt nem lehet, nekik jogaik vannak, a magyarok, mind rásszisták, nácik.

Tévedsz

ti vagytok beszarva.

Nekem pedig tök mindegy, hogy téged kirabolnak-e vagy sem, vagyhogy éppen te kirablod-e a másik nyomorultat-e vagy se.

TI FOSZTOGATJÁTOK EGYMÁST - ÍGY BÖRTÖNBE IS TI JUTTOK (ez a fenti új szabály tehát neked és nem nekem lesz probléma)

RJ

Amikor elfogynak a

Amikor elfogynak a gyengék(betegek, idősek) az állatok(cigányok) a segítőik ellen fordulnak-például ellened, csak idő kérdése mikor következel, hiába nyalsz, segítesz nekik!

Te úgy látod, hogy elfogynának a gyengék?

mert én azt látom, hogy egyre több a szegény - ergo egyre több a legyengült, lesoványodott potenciális zsákmány

És pont ez az egyre szegényebb réteg -védekezésként!- verődik össze egy náci bandába.(pl Magyar Gárda)

Azaz a cigányok után SEM az erősek fognak következni, hanem pont a gárdistások.. (mert ők is szegények, ők is soványak)

Egyik csóró a másik csórót fosztogatja És NEM a gazdagot!

Merthogy a gazdagtól félnek, a gazdag erős, a gazdaggal nehéz elbánni..

RJ

Budapesten a Népligetben

Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilkosát - W. Renátó Zoltán, egy 19 éves roma a tettes.

Csütörtök este a 19 éves férfi beismerő vallomást tett a rendőrségnek. A fiatalember úgy bukott le, hogy a plébánostól ellopott autó lerobbant a fővárosban, melyet otthagyott lezárva egy forgalmas útszakaszon - tájékoztatta a Szoljon.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság.
Részleteket későbbre ígért a megyei lap.
A mindenki által szeretett 72 éves plébános brutálisan összevert holttestét szerda délelőtt találták meg a parókia pincéjében, a plébánia berendezéseit összetörték, felborogatták.

Miért van az,...

...hogy még csak meg sem lepődök ezen?????
A tipmixen ez, 0,00000000000000000000000000000000000000001-es odsal volt!

Miért van az,...

...hogy még csak meg sem lepődök ezen?????
A tipmixen ez, 0,00000000000000000000000000000000000000001-es odsal indult volna!

A gyanú szerint egy 19 és

A gyanú szerint egy 19 és egy 23 éves fiatalember előzetes szóváltást követően többször ököllel megütött és megrugdosott egy 18 fiút Keszthelyen 2013. szeptember 10-én délelőtt.

A keszthelyi rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy miközben a 19 éves fiú a Vásár téri parkolóban bántalmazta a sértettet, addig 23 éves társa lefogta a sértett barátnőjét. A keszthelyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves Horváth Bencét és a 23 éves Horváth Jánost. A gyanúsítottak nem tettek vallomást, szabadlábon védekezhetnek. A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Horváth Bence és Horváth János keszthelyi lakosok ellen.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Felfegyverkezve elkövetett

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette Kolompár Tamás 23 éves dunaalmási lakost, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án éjszaka kést szorított egy fiatalember oldalához, és cigarettát követelt tőle.
A sértett szeptember 9-én tett feljelentést a rendőrségen, ahol megmutatta a késtől szerzett sérülését is. Feljelentésében elmondta: a bűncselekmény éjszakáján Kolompár Tamás a román-magyar focimeccset nézte a helyi rendezvényen, ő pedig az utcán beszélgetett egy hölgy ismerősével.
A mérkőzés végén a gyanúsított útban hazafelé odament a fiatalokhoz, és a sértettől egy szál cigarettát kért. Mivel nem adott neki, erőszakkal vette el.
(kemma)

Farkas Tibor rendőr

Farkas Tibor rendőr alezredes, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetője elmondta. hogy szeptember 2-án éjjel ki akartak rabolni Zalaegerszegen egy belvárosban lakó helyi vállalkozót. Egy fiatal férfi bement a lakásába, megfenyegette, és pénzének, értékeinek átadását követelte. Ez nem történt meg, ezért kést rántott. Dulakodni kezdtek, a vállalkozó súlyosan megsérült. Az elkövető ugyanakkor, látva az ellenállást, felhagyott rablási szándékával és elmenekült. A megkéselt férfi nem merte a bejárati ajtón át elhagyni a lakást, az erkélyen keresztül távozott, s ment be a megyei kórházba.
A rabló és a vállalkozó a nyomozás eddigi adatai szerint ismerték egymást, de nem jól, alkalmi ismeretségről volt szó. A rabló ugyanakkor számított rá, hogy a vállalkozónál jelentősebb összegű pénz van, ez motiválta a cselekedetét. Azt nem tudják, hogyan jutott be a lakásba. A sértett nem emlékezett pontosan arra, hogy bezárta-e a bejárati ajtót.
Mivel a tettes felfegyverkezve elkövetett rablásnak minősülő cselekményt követett el, a rendőrség minden szolgálatban lévő munkatársát mozgósította. Köztük volt Szűcs Ádám törzsőrmester, aki Igor névre hallgató kutyájával gyalogos szolgálatot teljesített a belvárosban. Húsz percen belül elfogta a lakás közelében elbújt elkövetőt, a 22 éves zalaegerszegi Lakatos Csabát, aki ellen már folyt egy eljárás orgazdaság miatt.
Szűcs Ádám a férfi elfogásáról elmondta: mozgolódást hallott egy kis utcában lévő bokros területről, ott talált rá a férfira. Igazoltatni akarta, de Lakatos Csaba támadóan lépett fel. A rendőr utasítására a szájkosarat viselő kutya közbeavatkozott, és elhárította a támadást: a szájkosárral mellkason ütötte a férfit, aki ezután már hajlandó volt igazolni magát.
Kiderült, hogy körözi a rendőrség, és nagyon véres volt a ruhája, ezért előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Jelenleg előzetes letartóztatásban van, még egy korábbi bűncselekmény miatt, így a rablás miatt már nem volt szükség erre az intézkedésre. Szűcs Ádám Igorról elmondta: december óta dolgoznak együtt. A kutyát Dunakeszin képezték ki arra, hogy segítse a rendőrség munkáját.

Gratulálok a gyors intézkedésért !

Köszönjük és egyben gratulálok a gyors elfogáshoz és továbbiakban is ezt kérjük!

Mit szóltok, hogy nem

Mit szóltok, hogy nem cigány a gyáli gyilkos?
Szerintem tüntessünk a magyar bűnözés ellen!

Csepp a tengerben! Tüntess,

Csepp a tengerben!
Tüntess, ha az neked jól esik!
csak előbb hívj meg egy-két cigó jogvédőt is, mert lapos lenne a parádé nélkülük!
Időben hirdesd meg, hogy legalább annyian elmenjenek, mint a legutóbbi romatüntetésre, amikor gyelog mentek 7-en(!) vidékről pestre!
:-)
Látod? Ez ellem senki sem szisszen fel! Itt demokratúra van! A kisebbség mellett bármikor, bárhol, bármennyit demonstrálhatsz, de a magyarságért? Áááá verd ,ki a buksidból, amíg nem a droid-sün teszi!
:-(

matyas képe

Egyetertek!

A nyolcadik kerületi szakkepzett bokszolo, pirez agyonvert egy nalanal vekonyabb fiut. Segitseggel, aza harman voltak a kissebb ellen. A gyerek belehalt a belsö serüleseibe. Majrepedes, lepszakadas, a veseje leszakadt, stb.
A pirez boxolot eliteltek egy ev fegyhazra es azt is negy evre felfüggesztettek, azaz marad szabadlabon.
A felfüggesztessel egyetertek, de valami tevedes folytan negy evre lett felfüggesztve. Szerintem a jogos a kenderkötelre valo felfüggesztes lett volna.
matyas

Szerintem meg fog be inkább a pofád.

Tudod, a kivétel mindig csak erősíti a szabályt.
100 gyilkosságból egyet magyar követ el, akkor azzal van tele a sajtó.
Azt meg hogy a többi 99-et cigány, már mindenki megszokta... Már ha ezt meg lehet szokni.
Beszélj inkább arról a pszichopata salgótarjáni baromállatról, aki 2 ember kaszabolt össze.
De a rendőrkapitány is egy idióta volt, amikor lebeszélte az öngyilkosságról! Most majd kényszer gyógykezelhetik évekig az adófizetők pénzén, aztán ha kiengedik és bekattan akkor majd újra öl.

üdv: Z.K.

Tényleg nincs?

Tényleg nincs?
Akkor vajon mi lehet abban az 1300 aktában, amit a rendőrség elő akar venni, hogy kizárja a CIGÁNYbosszú variációt?
A főrendőr szerint, meg a cápaarcú Drazsé szerint nincs mokkabűnözés, de azért van 1300 aktájuk a cigány elkövetők tetteiről!
Hogy is van ez?
Ezt megint megszoppantotta a hazudós kormány, hazudós minisztere! Persze mit lehet várni tőle? GYurcsány volt a mestere! Azt meg tudjuk, hogy mi a szocionisták legkedveltebb elfoglaltsága. Teljesen világos, hogy mit csinálnak "reggel-délben-meg este" böszme kormány böszméi! Nem baj, majd jön az aduász, a "rászistá" bűnözés, meg a neonácik, meg a "szkinderek", a "gárdákok" stb. Ezzel majd jól lehet maszatolni!
HAZUDNAK,HAZUDNAK,HAZUDNAK......a média pedig bokázik nekik!
Amúgy talán nem kellene addig cimkézni, amíg meg sincs a tettes, tettesek. Ellenben Szögi tanár úrnál, Marian Cosmánál tudjuk, hogy mokkák tették! Akkor erről talán ennyit nem igaz?
gézenzgúz88

Cak az van!!!

A cigok alapban bünözök.

Azért fura, hogy ha az

Azért fura, hogy ha az áldozat a CIGÁNY, akkor fontos az etnikai hovatartozása, ha pedig elkövető egy bűncslekményben, akkor pedig tilos, kiejteni a CIGÁNY, vagy a ROMA szót is!
Tehát a "CIGÁNY áldozat" engedélyezett kifejezés, míg a "CIGÁNY bűnöző" tilos, sőt egyenesen nem is létező fogalmak!
Fura az is, hogy amikor egy NEM cigót ölnek meg (bármilyen bestiális módon teszik is), akkor nem fontos a média számára, hogy DOLGOZNI, vagy ISKOLÁBA indult. A CIGÁNY áldozatnál ezt soha sem felejtik el kiemelni! Kedves MAGYAR emberek! A munka, a bűntetlen előélet stb... NEM KIVÁLTSÁG, VAGY VALAMI EXTRA DOLOG! EZ AZ ALAP! Nálam legalább is!
A cigánybűnözésről pedig kérdezzék meg Szögi tanár úr, Marian Cosma stb. családját is!
IGENIS VAN CIGÁNYBŰNÖZÉS! Ez egy teljesen bevett fogalom volt a redszerváltás előtti kriminológia számára. Azóta nincsenek cigányok? Vagy nincsenek bűncselekmények? Vagy nincsenek cigányok által elkövetett bűncselekmények? Tessék már megmondani! Melyik szereplője tűnt el a dolognak 1989 óta?
Ez nem más, mint önáltatás! Stuccpolitika! Mert, amiről nem beszélünk, az ugyebár nincs is! Vagy mégis?
gézengúz88

Erdek?

Ez a hiszti csak az MSZP erdeke, mert ha rendkivüli allapotot tudna kihirdetni, azzal elkerülhetne a 2010-es valasztasok megtartasat, akkor maradna, mar legallisan is, ez a diktatura.

Qui prodest?

Borzalmas lelekre vall a sorozatban elkövetett romagyilkossagok tenye.!!!!!!
De, a sorozatos remtettek möge felall egy kerdes. Ki az aki, akiknek ezek a remtettek az erdekeben all. Egy ultrajobbos ciganygyülölö melymagyar? Oke, de a varhato büntetes merteke, az azzal jaro tuti börtön, a ciganyokkal töltött magyar börtönökben? Ki az aki ezt be meri vallalni? Ez magaban mar nem normalis.
A sulyosabb, hogy ha egy melymagyar csoport az elkövetö, akkor az a ciganyok közül melyik reteget fogja igazan utalni? A bikalancos dagadt seftelö romat, vagy azt aki a leteert küzdve nyomorog, de DOLGOZIK? Szerintem a gyülölet nem a teljesen ismeretlen nyomorgo, putri sori munkas romat venne celba, hanem a seftelö bikalancost. Akkor hol a valasz a Qui prodest -kinek az erdekeben- elkövetett gyilkossagokra?
Lehet, hogy az elkövetes magyarazata messze van attol a helytöl, erdektöl ahol a tetteseket keresik? Borzalmas kerdesek, de valaszlehetösegei meg borzalmassabbak.
zrinyiutca

Rudolf János többet ért hozzá és elöbb is írt róla, csak amig

te negatívan írsz a roma bűnözőkről addig a János pozitivan és kitörési pontot lát a bűnözésben a romák számára. Néhány hónapja már valamelyik topicban a János írt egy a veszprémi tragédiához hasonló zalai űgyről ami állitólag a pacsai diszkóban történt ahol a romák átvették az írányítást és közben a szintén jelenlevő biztonsági őrök a túlerőt látva meghunyászkodtak és félrevonultak. A János ezt helyes magatartásként állitotta be amivel az esetleges tragédiákat el lehet kerülni. Talán ezzel a János hozzájárult ahhoz , hogy itt Zalában eddig nem történt tragédia. Talán, ha a János ilyen jól tájékozott akkor bővebben is leíhatnáa zalai helyzetet.

Zalaiak Veszprémben

Meg tudná mondani valaki, hogy hány zalaegerszegi személy harcolt Sztojka Iván oldalán Veszprémben és milyen volt a viszonyuk Sztojka Ivánnal, hogyan kerültek oda? Vajon Sztojka Iván segitséget kért-e a zalai bűnözöktől vagy a zalaegerszegiek korábban is Sztojka Iván csapatában teljesítettek szolgálatot?

van-e cigány bűnözés?

Sajnos hatalmas probléma ez,és állami szinten sem mernek belenyúlni ebbe a témába!De miért,az talány!!!

Ausztria kifosztása

Megkezdődött Ausztria keleti felének elözönlése és kifosztása. Az akcióban a magyar bűnbandák mellett más keleteurópai országok szervezett bűnözői is résztvesznek. Az osztrák rendőrség tehetetlen.

Elkövetők

Bécsben, kertvárosban egy helyi kis üzletben a kijáratnál egy idős hölgy mellé szegődött egy huszonéves fiatal, elkisérte hazáig, segitette vinna a motyokáját. Amikor a néni elővette a kulcsot és kinyitotta a lakása ajtaját a fiatalember bement vele a lakásba, de addigra ott volt már 4 kollégája is, gumikeztyűben ami érték volt összeszedték, autóba ültek és eltüntek.

Csak elkövetők vannak az

Csak elkövetők vannak az nem faji kéréds

NBH szerint jelentősen előretört a szervezett bűnözés,

céljaik között szerepel az uniós pénzek megszerzése, lenyúlása is. Eddig sikeresen elkerülték a rendőrség által történő felszámolást és maga a NBH sem sokat tett ellenük. Az is elképzelhető, hogy a korán, kevés szolgálati idő után nyugdíjba vonuló rendőrök és NBH-i munkatársak jelentik a szervezett bűnözők legfőbb utánpótlását mivel az életérős, jó kapcsolatokkal rendelkező tisztek mégsem tétlenkedhetnek otthon. A szervezett bűnözői csoportok létéről tudnak a szervek, ismerik őket,a felszámolást mégis elkerülték és felszámolásuk most sincs napirenden mintahogy soha sem volt napirenden. Fejlődik a szervezettbűnözés és ha majd itthon nem lesz mit zsákmányolni akkor prédának itt vannak a szomszéd államok is. Mi lehetün Közép Európa Szomáliája, sőt az egész egész Unió is itt van prédának. Ismét a magyaroktól retteghet Európa mint ezer évvel ezelött. Ha Szomália sakkban tudja tartani a fél világot, akkor miért ne tehetné meg ezt Magyarország is. Jó lesz ez így?

matyas képe

Szerintem ????????

http://barikad.hu/node/11165

nem kell hozzza kommentar

Félnek Zalalövőn a cigányok.

Oké, de kitől és miért. Nem félni kell, hanem azokat az agressziv suhanc hordákat kéne megfékezni, akik fékevesztetten, hordában az egyedül közlekedő gyerekeket fenyegetik és rabolják. Az alap megint az egészséges család modell hiánya. A gyerek mit lát otthon, hogy "ezek a parasztok nem dolgoznak és nincs segély". Ez az alap kép amihez egy cigánygyerek alkalmazkodni tud.
Amig a cigányoknál a csuvendározás elfogadott és pozitív dolog addig ez igy is marad.

Meg azokat a "magyar"

Meg azokat a "magyar" hordákat is meg kellene fékezni, akik fekete egyenruhába pálinkától és fröccstől begőtzölve masíroznak a cigánytelepeken.

Kiskunlacháza

Nem magyarország!!!!!

Zalában történt:

Mocskos, tetves Zalalövői cigánygyerek az egyik elkövető.

gyenge állam, gyenge

gyenge állam, gyenge rendőrség

Gyenge állam!?

Ha gyenge az állam és azt látja mindenki, hogy a vezetésnek mindent szabad büntetlenül, akkor előbb-utóbb borzasztó állapot alakul ki! Már csak az a kérdés, kinek jó ez? Azokat kell megkeresni, akik felelősek ezért és posztjukról eltávolítani, mert alkalmatlanok a feladatra. Ez láthatóan nem történik meg, hogy miért(?), ki tudja, de így ne csodálkozzunk semmin! Hajrá tisztességesek, „hajrá” bűnözők! Van egy mondás! Erősebb kutya b.szik! Bocsánat!

Ez csak az egyik fele.

Ez csak az egyik fele a dolognak, a mások, az igazán szomorú, hogy mesterségesen a biológiai erejüket meghaladó mértékben lettek túltenyésztve. Ide vezetett az az örökös támogatás, ellenszolgáltatás és kontroll nélküli un. szociális pénzek szórása. Most aztán lehet kapaszkodni ellenük?, miattuk,? Tökmindegy.

pape képe

A veszprémi bestiális

A veszprémi bestiális gyilkosság gyanusítottjait szerintem hagyni kellene szabadlábon védekezni.A TV nyilvánossága előtt,kiengedném őket.Egy hónapon belül úgyis kiderülne bűnösök-e? Saját maguk kérnék elítélésüket,ha addig még nem hajtanák végre rajtuk az ítéletet.

Ebben nem vagyok biztos!

A nép a saját jövőjéért nem képes tenni semmit, csak nyafog, akkor miből gondolja, hogy ezért tesz!?.

Mond te normális vagy?

Ekkora baromságot ritkán lehet olvasni. Igy is mentik őket, ha pedig még össze is beszélhetnek akkor az is kiderülhet, hogy nem is ők a bünösek.

Az elkövetők tisztára mosása elindult

A többség ellen egyáltalán nem indul eljárás, az eljárás alá vontakat pedig sztár ügyvédek fogják védeni. A bünszervezet kérdéséről hallani sem akarnak. Raffael esetében azt mondják, hogy ütést kapott a fejére és nem volt beszámitható állapotban, a többiek pedig a verekedésen kivül nem csináltak semmit. A védelmi pénzek szedéséről szintén hallani sem akarnak.

matyas képe

igaza van ..

.. szabadlábra kellene engedni Őket, Ogyanis a Petre Cosma elérné. hogy nem lenne tárgyalás, nem lenne börtönköltség
matyas

Úri ember nem cigányozik,

Úri ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem buzizik - a többinek meg nem szabad.

"Ha elfogy, menjenek gyalog"

"Ha elfogy, menjenek gyalog" - 18 és fél kilométert szabad járőrözni naponta
Napi 18 és fél kilométerre korlátozták a rendőrség szolgálati járőrautóinak napi futásteljesítményét - értesült a HavariaPress.
A nemrég kiadott utasítás szerint egy műszakban egy járőrpáros ennél többet nem közlekedhet a szolgálati járművel. Ha a naponta meghatározott kilométer elfogy, az egyenruhások vegyék igénybe a tömegközlekedést, vagy menjenek gyalog.
A korlátozást január elsejétől minden megyében és a főváros minden kerületében életbe léptették. Vidéken többször előfordul, hogy már az első kivonulás alkalmával elérik a bűvös 18 kilométert; ekkor még vissza tudnak térni, de a nap többi részében más módon kell közlekedniük. Az intézkedés ésszerűségét és közbiztonságra gyakorolt negatív hatását firtató kérdésre legtöbb helyen közölték, hogy a megszorító intézkedések nem publikusak, sem helyben, sem az ORFK-n nem adnak tájékoztatást róla.
Időközben az ORFK-n annyit elárultak: valóban 300 kilométerrel csökkentették a havi kilométer-felhasználást a tavalyi szinthez képest, 180 gépjárművet pedig eladnak, a kötelező biztosítási díjak csökkentése érdekében, hogy az így megspórolt összegeket működésre fordíthassák.
(HavariaPress)

A cigány kultúra újabb ékes bizonyítéka:

Rudolf János képe

Mire "bizonyíték"?

Az emberi butaságra?
Hmm?
/Mert én más egyebet ebben a videóban sajna nem láttam.. a megélhetési keresztényt(?) pedig nem is csesztetném annyira szaralak/
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ha nincs cigánybűnözés,

Ha nincs cigánybűnözés, mert nem minden cigány bűnöző,
akkor nincs cigányzenész sem, mert nem minden cigány zenész.

Cigánypecsenye

És a cigánypecsenyével mi van?

A lent (is) látható videóval kapcsolatban:

Ez már 2008. augusztusban megjelent több portálon is. Olyan nemzeti oldalak is közzétették, amik folyamatos titkosszolgálati megfigyelés alatt állnak. Az is nyilvánvaló, hogy valamelyik jobb szándékú rendőr keze munkája van a netre kerülésében, hiszen ez egy rendőrségi térfigyelőnek a felvétele.
Tehát joggal merül fel a kérdés:
1. Ha erről 3/4 éve tud a rendőrség, az NBH, és egyéb állami erőszakszervezetek, akkor mi a francért nem csináltak semmit???

2. Miért nem vezényelték oda a pesti rebiszt -1 órányira vannak csak Siófoktól- és miért nem csináltak aprófát az egész bandából??? (ja, tudom, nem volt a cigányoknál Árpád-sávos zászló, mert a rebisz csak arra gerjed)
Ha akkor lépnek, akkor egy ember most is élne és 2 súlyos sérülttel kevesebb lenne.

3. Miért csak most mutatja be ezt a felvételt a cionista média (pl. TV2, RTL, Index) nagy többsége? Ők ugyanúgy tudtak a felvétel létezéséről, hiszen emilben is körbejárt a neten és ismerek több olyan embert is aki vette a fáradságot és elküldte 1-2 hírszerkesztőnek!

A rendőri felső vezetést, a minisztert, ugyanúgy felelősségre kell vonni mint az elkövetőket, csak őket kötelességszegés miatt!

Sztojka Iván csapata

Sztojka Iván csapata Budapesten is bevethető a tüntetők ellen.

Rontotta volna a

Rontotta volna a statisztikát.

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás
2009.02.13. péntek 12:39
Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középiskola második vagy harmadik évfolyamán tanuló cigány származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére

Budapesten, illetve megyénként 3 fő részére

a ……./…….. tanévre

Pályázati feltételek

Pályázatot azok a cigány származású fiatalok nyújthatnak be, akik - évismétlés nélkül - a középiskola második vagy harmadik évfolyamán tanulnak, az előző év végi tanulmányi átlageredményük legalább 3,00 és a hivatásos szolgálati jogviszony létesítésének feltételei közül az alábbiak már a pályázat benyújtásakor teljesülnek:

a) magyar állampolgárság;

b) magyarországi lakóhely;

c) büntetlen előélet;

d) a hivatásos szolgálati, a köztisztviselői vagy közalkalmazotti jogviszony vállalása;

e) kifogástalan életvitel és jó hírnév a pályázó vonatkozásában; a pályázó hozzátartozóinak és a vele egy háztartásban élőknek az életvitele pedig a szolgálat törvényes és befolyástól mentes ellátását nem veszélyezteti;

f) egészségügyi alkalmasság;

g) írásbeli hozzájárulás a személyes adatoknak az utasításban foglaltak szerinti kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy e követelményeknek való megfelelés megállapítása érdekében a pályázó lakó- és családi körülményeit, továbbá a korábbi büntetéseire vonatkozó adatokat előzetesen, és a tanulmányi szerződés hatályának tartama alatt a Rendőrség bármikor megvizsgálhatja.

A támogatás formája, mértéke

A pályázatot elnyerők számára a támogatást a rendőr-főkapitányságok biztosítják saját költségvetésük terhére, a középiskolai tanulmányok hátralévő idejére, de legfeljebb az utolsó két évfolyamra, az alábbiak szerint:

a) számla vagy egyéb igazolás alapján a diákotthoni, vagy kollégiumi szállásköltség teljes körű térítésével; a menzai étkeztetés költségeinek teljes körű térítésével, vagy - a szerv választása szerint - étkezési utalvánnyal;

b) tanévenként - számla alapján, személyenként legfeljebb 25.000 forint értékben - ruházkodási segéllyel;

c) tanszersegéllyel (a tankönyvek költségeinek számla alapján történő, teljes mértékű térítésével, az egyéb taneszközök esetében pedig - ugyancsak számla alapján - tanévenként és személyenként legfeljebb 4500 forint értékhatárig);

d) az előző félév végi tanulmányi eredmény függvényében a tanév alatt, havi rendszerességgel folyósított pénzbeni juttatással:

- 3,00-4,00 tanulmányi átlag esetén

nettó 2000 forint/hónap,

- 4,01-4,50 tanulmányi átlag esetén

nettó 3000 forint/hónap,

- 4,51-5,00 tanulmányi átlag esetén

nettó 4000 forint/hónap

összegben.

Egyéb tudnivalók

A pályázatot 20…. március 20-ig kell a ……. Rendőr-főkapitányság vezetőjének megküldeni.

A magyar állampolgárság, a magyarországi lakóhely, és a büntetlen előélet igazolására szolgáló dokumentumokat (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány másolata, érvényes hatósági erkölcsi bizonyítvány), a pályázó egészségügyi alkalmasságával kapcsolatos házi orvosi véleményt, a személyes adatok kezeléséhez történő írásbeli hozzájárulást, valamint a tanulói jogviszony és a tanulmányi átlageredmény igazolására szolgáló dokumentumokat (a tanulói jogviszony fennállásáról, az oktatási intézmény által kiállított igazolás, a bizonyítvány másolata) a pályázat mellékleteként kell benyújtani.

A pályázatokat a ……. Rendőr-főkapitányság vezetője által kijelölt személyekből álló bizottság bírálja el és készíti elő döntésre.

A támogatás odaítéléséről a bizottság javaslata alapján a ……. Rendőr-főkapitányság vezetője dönt.

A pályázat elbírálásának határideje 20… április 30.

A pályázatot nyert tanulókkal a ……. Rendőr-főkapitányság tanulmányi szerződést köt.

Egy ambiciózus cigánylány véleménye első kézből:

"Én roma vagyok. A következő a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő ! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog történni. Lassan,és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi, vigyázunk majd a magyar kissebbségre. Adunk nekik munkát a saját országunkban. Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz,hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen. Annyi nép eltünt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején.
Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. Béke veletek..."

szocializáció

Kedves Roma lány!
Majd ha a roma származásúakkal lesz tele az egyetem(nem fizetős), majd ha 4 nyelven lesz képes a megszólalni intelligensen a roma értelmiségi és nem a leterített szalmán hemperegve hol erre, hol arra csinálni az aktuális partnernek gyereket(jaj-vérfertőzés-genetikának nézz utána),akkor majd eljön a te országod, de nem lesz meg az akaratod.Mert dolgozni, húzni az igát igenis meg kell tanulni, fent vagy lent, -ez gyakorlatilag mindegy, ha valaki tisztességgel teszi a dolgát.Azokat sajnálom, akik ki akarnak lépni a lealacsonyító környezetükből és ti húzzátok vissza, minek a becsület, a munka, a tisztesség, az állam úgyis eltart-ugye, csak jó sok gyereket csináljunk.A mennyiségen túltesz a minőség, nem feledjük.Ja, és ha a te rokonyodat nyársalnák fel bárkik, mit szólnál?

matyas képe

Sajnos igaz,

De ha csökken a magyar emberek létszáma az országban és a romáké nő, Akkor a roma fogja tanítani a magyar embert az iskolában, a roma fogja a fonendoszkópot a nyakában hordani és a magyar emberekél esz az ágytál, A parlamentben szavazás alatt lagzi lajcsi lakodalmas fog szólni? A családi pótlékból részegen nemzett purdék lesznek a rendőrök és az adóhivatal, vámhivatal, pmh-k vezetői?
Hál istennek én már öreg vagyok és neme érem meg, de a családom sem. A határokon belül.
matyas

Igaz!!!!

Ez azeredménye ennek a nihilista magyarellenes politikusi csürhe "áldásos" és nemzetrontó hazardőr politikájának. A cigánypolitikához nincs mit hozzátenni, de reagálni lehet rá. Vesszen az ország az ittmaradó túltenyésztett tetükkel és éljen meg a politikusi bagázs az Ő adójukból.
Megtehetik,mert a magyar mindig is birka volt és hagyta, hogy a tetük megegyék.

Kelet-Magyarországról romákat telepítenének Zalába

Enyinghez hasonlóan Zalába is telepítenének romákat Kelet-Magyarországról. A szervezésbe a rendőrség is besegítene úgy hogy zalai rendőröket vezényelnének Borsod és Szabolcs-szatmár megyébe hivatalosan rendfentarási célból. A rendőrök a rendfenntartás mellett informális uton tájékoztatást adnának a védelem nélkül maradt zalai falvakról, az üres lakóházakról, az áttelepülés, a területfoglalás lehetőségéről. A Zalába történő áttelepülést azzal is ösztönöznék, hogy Kelet-Magyarországon átmenetileg keményebben fellépnének a bűnözés ellen, ami egyszerre több célt is szolgálna. Ez a keményebb fellépés is ösztönözné a Zalába történő áttelepülést, enyhitene a Kelet-Magyarországi szociális problémákon. Szabolcsban már a bűnöző bandák kifosztották a kisebb településeket , ezért új vadászmezőkre van szükségük amit Zalában kapnának meg. Ez egyben büntetés is lenne a jobbra szavazó Zalának.

Zalába jönnek a bűnözők

Az országos rendörkapitányság a Zala megyei rendőrök egy részét az ország keleti felébe vezényli, mert szerintük ott nagyobb szükség van rájuk. Így könnyű célpontá válnak a zalai kis települések és várhatóan a szomszéd megyékből is ide jönnek a bűnözők. Így büntetik a FIDESZ-es vezetésű megyét, népnevelés lesz ez a javából, most megtudhatják az emberek, hogy hibáztak amikor a FIDESZ-re szavaztak. A bűnözők pedig bevonulnak a apolitikába, annak aktiv szereplői lesznek.

így igaz, ahogy írod !

Kenderestől költöztek cigányok az egyik zalaegerszegi társasházba. ( Göcseji u. 2/A )Több hónap után állandóan cserélődik a família, mintegy váltásos rendszerben, meglehetősen pénzes dzsipszikről van szó, a mély-nyomor egyik látványos jele egy Jaguár gépkocsi. Még ezzel sem lenne probléma, de azzal már annál inkább, hogy míg a környéken lakó II. rangú magyar (fehér ) állampolgárok alkalmazkodnak a törvényi normákhoz, addig Kenderes szép legényei nem hajlandóak !
Ennek egyik megbízható jele, hogy amíg mindenki más betartja a garázs-soron a parkolási rendet ( nem parkolunk más garázsa elé, engedély nélkül - KRESZ 42 § (2) bek- c./ pont ) addig a kenderesi vitézeket ez nem igazán izgatja, még akkor sem, ha egy "megállni tilos " tábla van kint jól látható helyen a garázs-sor elején !

A zeg.-i rendőrök nem törik magukat, hogy időben a helyszínre érjenek, amikor közlöd velük, hogy nem tudsz beállni a garázsodba, mert a "Balog-kedvencek" odaparkoltak ! Idős garázstulajdonosok nem mernek nekik szólni, nekem panaszkodtak, rólam meg közismert a környéken, hogy nem tökölök, ha a garázs elé beparkolnak, megy telefon a yardnak !
Amikor a "Balog-kedvenc" észrevette, hogy érkezem a garázshoz - az erkélyen keresztül mindig figyel valaki a lakásból közülük - és veszem elő a mobilt, máris " kifáradt a Jaquárhoz, de még vagy 5 percig rakosgatott az egyébként láthatóan üres csomagtartóban, nehogy azt higgyem, hogy megijedt a telefonlástól, komótosan bedobta magát a kocsiba és szép lassan, nehogy túl meleg legyen a motor, kiaraszolt a garázs-sorról.
Elhajtottam a kocsival, majd 2 óra múlva érkeztem vissza, a Jaguár most a szomszéd garázsa előtt parkolt.

Úgy döntöttem, hogy használni fogom a car-kamerát és sorban rögzítem a szabálysértéseit, majd kellő felvétel után irány a jegyző és birtok védelmi közjegyzői határozattal kitiltatom a garázs-sorról a "Balog-kedvenc" kocsiját, tekintve, hogy tulajdonosi, sem bérlői jogviszonya nincs a garázs-soron.

Miért kellene szeretni őket ?

Jegenye és Vitamin!

Nincs véleményetek a témához?

Tisztul a levegő, a füst

Tisztul a levegő, a füst elszállt.

Olvasó: képzelt Gusztos-nyilatkozat Veszprémről

A mélyfélelemben élő romák egy kis közössége jött össze csendes beszélgetésre egy veszprémi szórakozóhelyen.
Az alagsori helyiségben tomboló, egy szexuális tevékenység eredményét zajosan ünneplő sportoló társaság mindent felülmúló tűrhetetlen tombolása miatt azonban jobbnak látták, ha mielőbb távoznak.. A nagy sietségben elmulasztották a számla kiegyenlítését, mire a szociálisan érzéketlen csapos lány minősíthetetlen hangon utánuk kiabált. A fizetési szándékkal visszatérő romáktól a fizetséget követelő csapos lány azonban megbotlott az általa kikészített baseball-ütőben és arccal a pultra zuhant.
A segítségére köré csoportosuló romákra ekkor késsel a kézben rárontottak a lerészegült sportolók. A kavarodásban a késsel hadonászók önmagukat sebezték meg, végzetesen.
Magyarország nevében őszinte együttérzésünket fejezzük ki a megfenyegetett romák felé és biztosítjuk a roma társadalmat, hogy mindent megteszünk ehhez hasonló durva inzultusok megelőzése érdekében

Az SZDSZ azonnal kérjen

Az SZDSZ azonnal kérjen bocsánatot a magyar társadalomtól, hogy szemforgató, hazug és farizeus politikájával jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a dolgok idáig fajuljanak. Tegye ezt azonnal az MSZP is. Draskovits mondjon le.

Teljes cikk: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771

Te se hiszed, hogy mindet megbüntetik

Korrektségre ne számits, már kezdték mondani, hogy csak három elkövető volt,a többiek békés vendégek voltak éjjel 2-3 óra körül. Pilanatnyilag nem tudom, hogy még a három elkövetőnél tartanak-e, vagy valamivel nőtt-e a számuk, de ez nem is lényeg.

huhh

ez durva

Megdöbbentő videó: Cozma gyilkosai késekkel, kardokkal vonultak

Siófokon is garázdálkodtak azok az enyingi férfiak, akik a hétvégén Veszprémben szíven szúrták a román kézilabdázót, Marian Cozmát. Pillanatok alatt csapatokba verődnek és félelmet keltő sereggé képesek verbuválódni - ezt mondják az enyingiek arról a bandáról, amelyiknek tagjai vérfürdőt rendeztek a veszprémi éjszakában vasárnap.

Keszthelyen még nem járt ez a banda?

Az étterem

tulajdonosa Veszprémben az enyingi banda érdekeltségébe tartozik. Ez a 30 fős társaság szinte minden héten megfordult ott. 20%-os kedvezménnyel fogyaszthattak amit akartak.

A móri

A móri bank-rablógyilkosságot a magyar etnikumhoz tartozó szemályek követték el.
hun@

A kivétel pedig csak a

A kivétel pedig csak a szabályt erősíti!

Egyébként pedig szeretnélek emlékeztetni, hogy naponta történik cigányok által elkövetett gyilkosság! Sok esetben csak 100 Ft a zsákmány, a kegyetlenség pedig minden elképzelést felülmúl!

Szóval a máig tisztázatlan, 8 évvel ezelőtti móri esetet emlegetni, elég nagy demagógia!

Igen, a magyar, szlovák, a szerb, a horvát, az ukrán is öl embert csak nem mindegy az, hogy 100 gyilkosságból 98-99 esetben cigány elkövető, 1-2 esetben pedig más nemzetiségű az elkövető.
Magyarán: elmehetsz a cigány-fajvédő dumával a picsába!

A Cozma gyilkossággal

A Cozma gyilkossággal kapcsolatban a rendőrség ez ideig letartóztatott:
-két cigányt - finomabban szólva:két szinesbőrű romát
-és két fehérbőrű un. magyart.

hu@

Kösz a jó tanácsot,

Kösz a jó tanácsot, mindjárt megyek a picsába, de azért először megkérdezném öntől, hogy kik vágtág galydeszra a fél országot, kik hordták "zsák" számra a pénzt a bankokból, kik árulták a budapesti ingatlanokat bagóért, kik raboltak piramisjátékokkal, ki volt Tocsik Márta és Zuschlag János, ki volt Princz Gábor, ki volt Torgyán József, kik zsiroztak a grippen szerződéseknél, kik falatoznak az önkormányzat zsíros asztalánál, kik voltak az elmúlt húsz év legnagyobb autó tolvaj maffiái, ki volt Farkas Imre, a Zalahus "legendás" vezére, aki milliókat lopott el egyszerű nelósoktól, kik lopják folyamatosan szét a keszthelyi kórházat, kik a fő uzsorások keszthelyen, kik nem fizetik be a százmilliós áfákat, kik az adócsalók, kik korrumpálják a hivatalokat, a rendőrséget, az igazságszolgáltatást, a politikusokat, kik juttatták ilyen helyzetbe az országot, hogy megtörhetett ez a szörnyű eset Veszprémbe.....?????

Megmondom önnek a fenti bűnöket fasza magyar emberek követték el. Magyarországon a legnagyobb bűnözök MAGYAROK!
OrszáguK totál lezüllött, amiben a cigányok is rendesen benne vannak, de ez a "drága" magyar csőcselék felülmúlhatatlan.

Nem usszák meg a magyarok a nagy katarzist, hogy rájöjjenek, a cigány is éppolyan ember mint ők.

Már várom a cigány miniszterelnök, vagy államfő eljöveteleét.

hun@

hun@ egy vadbarom

Nem érvelek. Hun@: A kurva anyádat.

Minden egyes cigány által lemészárolt magyar ember nevében: A cigányvédő kurva anyádat.

Egy kolléganőm férje és 9 éves kislánya pár hónappal ezelőtt vonatbalesetben meghalt mert a szerencsétlen, elnyomott cigányok szétszedték a fénysorompót.

HUN@, az igazság nevében: A kurva anyádat.

Nem érvelek.

te cigány vagy? vagy csak

te cigány vagy? vagy csak teljesen vak?

Majd cigányországban

Majd cigányországban várhatod a cigány államfődet, de előtte még ki lesztek innen ebrudalva! Itt nem lesz cigányország, elfogyott a türelmünk!
Kezdhetitek felkötni a gatyát!

Ááhhh! Dehogyis van...

Zalakomárban is a magyarok miatt van szükség felfegyverzett mezőőrökre, erősített rendőri jelenlétre, bekamerázott intézményekre, portánként több emberevő házőrző kutyára stb...

Emlékeztetőül Lakatos Attila borsodi cigányvajda véleménye:
http://www.youtube.com/watch?v=kh41BvlPs7Y

Aki az mondja hogy nincs cigánybűnözés az:
1. Hazudik
2. Seggében hordja a fejét

(Ja, El-Qro-t úrnak nevezni azért az nagyon erős...)

:)

huhh...

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINCS!!!!

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINCS!!!!!!!!!!!!!!!

Az esetek 98-99 százalékában véletlenszerűen előforduló roma származású elkövetők vannak.

Rudolf János képe

Senki nem mondta, hogy ne

Senki nem mondta, hogy ne legyen büntetendő - de mivel ismét csak eljutunk a "buta" és "rosszindulatú" jelzőkig hát nem irogatok neked.
Te az az ember vagy, akit ha megcsíp a szúnyog és viszket akkor kaparod. Hiába mondom, hogy ne vakarózz jobban jársz, nem bírsz uralkodni magadon -> így amíg véresre nem piszkálod és el nem fertőződik addig azt hiszed fasza kölök vagy.. (de nyugi a délszlávok ugyan ilyen hülyékből voltak .. most a háborújuk után meg éheznek)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

jani

Az alkotmány kimondja, hogy magyarországon több kissebbségvan köztük, első a cigány. Igen ezzel a szóval, hogy cigány. Ha ezt az alkotmány kimondja akkor ki az aki megtilthatja? Sem te sem a haverod a fletó. Cigány, volt, van és sajnos lesz is. Egyetlen pozitívum a cigányokkal kapcsolatban, hogy az átlagéletkoruk alig 60 év.
A véleményem erről, hogy még ez is sok.

A nem megfelelő

mennyiségü és minőségü ismereteken alapuló vélemény ilyen, mint amit irtál.

Igen

Igen!

igen

igen

matyas képe

Érdemes megnézni

index.hu/belfold/2009/02/10/fidesz_no_a_ciganyok_altal_elkovetett_buncselekmenyek_szama/

Nem az én, hanem az INDEX véleménye!!!!!
matyas

Tartalom átvétel Tartalom átvétel