Veszélyben a fiatalok a strandon

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Az utóbbi 1-2 évben rendszeressé vált a strandon, hogy fiatal gyülekezeti tagok, párosával agitálnak a strand területén. Fiatal tizenévesekhez mennek oda, akár szeretnék-akár nem, odatelepednek melléjük és próbálják őket beszervezni-befolyásolni, adataikat elkérik, felírják nevüket, címüket...
Minap is fültanúja voltam egy ilyen tolakodó-akaratos beszervezésnek, ahol a fiataloktól kicsalták a személyes adataikat. A héten Keszthelyen tartják az ifjúsági gyülekezeti találkozójukat, ellepve a strandokat beszervezéssel töltve. Miért engedi meg a strand és a város vezetése, hogy az emberek nyugalmát megzavarva, zaklassák a fiatalkorúakat, adataikat kicsalják Tőlük???

HITEL AJÁNLAT

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

KESZTHELY


Soha nem az eladó a hibás, hanem a vevö! Mig van veréb, addig lesz lószar is! Miért a rendezöket, s a résztvevöket fikázzuk? A dohányzásnál sem a dohánytermelö a hibás, hogy az ország 2/3-a cigarettázik. Van fogysztója a kábitószereknek is, világos, hogy akkor van piaca! Ha nem tudná eladni a "forgalmazó", akkor nem is lenne lehetösége! A fekete munkánál sem a munkavézö a hibás, hanem a megrendelö (a fogysztó) mert számla nélkül olcsóbb, s így kéri! .... a garancia nem érdekli! Keszthely semmivel sem veszélyesebb más városnál, csak esetleg több a narós és ez nevelés, az az a szülök területe/feladata!

Nekem 2, idestova közel 40 éves gyermekem
van, s egyik sem volt narkós, s ma sem azok!!

Kanabis

Canadában, s néhány országban (pl. Uruguay) letörték
a fekete piacát a kanabisnak (marihuana) mert legalizalták.
Van termelö hivatalosan és gyószertárban kapható tisztán és
olcsón! Mennyivel rosszabb ez a szesznél?

Egyébként a dizel pánik is hülyeség, mert az E autóknál is
van gumi és fékbetét kopás ami finom porral azonos és káros.
Jegyzem, egy Hamburgban kikötött nagy hajó** havona olyan
sok káros anyagot köp ki mint 21 millió dizel passát!

**Tengerjáró turista hajók nehézolajjal termelik az áramot
s nem kapcsolnak a városi hálozatra mert azt drágálják!

Mikor lesz aktuális a CO2 a benzines kocsiknál?
Ja, és egy E-autó töltése 6-8 óra. Van gyorsabban tölthetö
TESLA is, csak az 300 ezer euróba kerül!

B my lake fesztivál

Köszönjük, hogy engedélyezték Keszthely városában ezt a nagyszerű fesztivált(B my lake) ezzel elhozták a Balaton kulturális fővárosába a drogokat és a bűnözést, eddig soha nem tapasztalt zajt, koszt. https://www.zaol.hu/.../drogokat-akartak-bevinni-a.../ https://www.zaol.hu/.../kokainnal-furikazott-egy-ferfi.../ Bizonyos városrészekben sem éjjel, sem nappal nem lehet pihenni, a fesztiválozók, éjjel-nappal dübörögtetik a szállásokon a techno zenét, őrjöngenek, ordítoznak. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyesmiket egy ilyen városban megengednek, remélem ezekből a tapasztalatokból levonják a konzekvenciát a jövőt illetően!

rendesen fikázták a helyet

rendesen fikázták a helyet "a strand része egyenlő a mocsárral", unw..unw..

Keszthely az egyik legveszélyesebb város

Manninger, Ruzsics, Horváth István - Keszthely rendőrkapitánya, rendben van ez így?

v

Mert az egész vezetés egy rühes büdös fidesz geci banda

Keszthely az egyik legveszélyesebb város

Manninger, Ruzsics, Horváth István - Keszthely rendőrkapitánya, rendben van ez így?

Helikon ünnepségek alatt erőszakolt meg egy 17 évest 3 roma

Három garabonci roma férfi a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadt egy fiatal nőre és barátjára, és egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt. A támadók hétfőn előzetesbe kerültek. A fiatal pár a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen volt szombatra virradóra, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa rájuk támadt.

A keszthelyi Helikon ünnepségen vettek részt a fiatalok, így védi meg a város vezetése, rendőrsége az ünnepségre ideérkező több száz fiatalt?
Késő estébe nyúló programok voltak a városban, több száz fiatal jött ment a városba, rendőrt szinte sehol nem lehetett látni.
Szombaton ugyanúgy folytatták a Helikon ünnepséget, mintha mi sem történt volna, gusztustalan az egész bagázs.

RJ kedvencei voltak az elkövetők

Nincs cigánybűnözés Magyarországon, a nemi erőszakokat szinte kivétel nélkül romák követik, főként a csoportost. Az idős emberek kifosztását, megölését is csak romák követik el, mindkét bűncselekményt kizárólag fehér-magyar emberek ellen, aljas rasszista szándékból.

v

Na ezeknek kár volt megszületni szépek!!!

Akasztani az összeset

Akasztani az összeset

Jónás János hogy

Jónás János hogy kapcsolódik ehhez?

Jónás János hogy

Jónás János hogy kapcsolódik ehhez?

17 éves lányt erőszakoltak meg a Balaton parton a cigányok

Előzetes letartóztatásba került hétfőn három garabonci roma férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-megerőszakoltak egy 17 éves lányt, írja az MTI.

A hétfői információját megerősítve Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője elmondta: a 17 éves lány és barátja a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodott péntek éjszaka, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa megtámadta őket.

Először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta, megrúgta, majd elkergette. Társa ezután megerőszakolta a lányt, és a továbbiaknak csak az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez. A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

2 hét alatt rend lett, nem ez az első nemi erőszak Keszthelyen, minden évben akad 1-2 romák által elkövetett nemi erőszak, csoportos támadás!

pont

most akartam berakni.

puffancs rendőrkapcsi szerint itt minden rendben van. se alkohol, se kábítószer nincs a városban. SŐT. nincsen semmilyen bűntény....

ja, hogy ki kellene menni, viviéra, noname és tsai-hoz? jajj, minek...

Éppen azért értek oda

Éppen azért értek oda olyan gyorsan a rendőrök, mert ott voltak lent a parton.

Keszthely a bűn városa

Történik itt annyi minden... a médiába jó ha a fele megjelenik, a többit elsunyítják, hogy ne keltsenek feszültséget, riadalmat, ne rontsák a statisztikát.
Ha kiderülne, az a maradék pár turista sem jönne Keszthelyre, nem baj ha az itt lakokat, vendégeket, meglopják, kirabolják, megverik, megerőszakolják, még az áldozat a hibás.

Keszthelyieknél semmi nem

Keszthelyieknél semmi nem veri ki a biztosítékot, addig míg nem velük történik valami. Nem baj, mindenki csak üljön a valagán, kussoljon és reménykedjen, hogy vele semmi hasonló nem történik meg, pedig meg fog, csak idő kérdése.

Ne a strandot

hibáztassuk, hiszen ehez nekik semmi köze! Hol vannak a szülök? Fiatalkorúkanál a szülök a felelösek mindenért. Ha meg a gyerek kiadja a saját adatait, akkor az egy hülye! Már az alsótagozatban is oktatják, hogy mire kell vigyázni nyilvanos helyken! Nálam a gyerek már 5 évesen tudta, hogy semmilyen idegennel nem szabad szóbaállni, s ha valaki mégis tolakodó, sikitson hangosan segitségért! Soha nem volt gondjuk!

Elveszett videokamera

Tisztelt Fórumozók!

2015.07.10 -én 10:00-12:00 között, Keszthely belvárosában elvesztettük JVC típusú videokameránkat.
Kérnénk a becsületes megtalálót, hogy jutalom ellenében értesítsen bennünket
a +36-30 815-0117 számon, vagy a kalmarg@rocketmail.com e-mail címen.
A kamerán rengeteg, csak számunkra értékes, még letöltetlen felvétel volt a pár éves kisgyerekeinkről.
A kamera csak a saját töltőjével működik, ami nálunk van.

Előre is köszönjük!

Ez hogyan müködik?

Én is videos vagyok és ha a kamera nálam van akkor az
a nyakamban lóg! A kamera elvesztése az a fejem
elvesztéével is együtt járna! Másképpen nem lehetseges.
Töltöt meg akkut, lehet fillérekét kapni, tehát ez a
mostani tulajnak nem gond:

http://li-ion.unas.hu/shop_ordered/9265/shop_altpic/big/unas_272135_altpic_2.jpg?time=1412748731

Kalányos Dzseppetó

2015.07.10 -én 10:00-12:00 között, Keszthely belvárosában elvesztettük JVC típusú videokameránk töltőjét.
Kérnénk a becsületes megtalálót, hogy jutalom ellenében értesítsen bennünket.
A töltő csak a saját kamerájával működik, ami nálunk van.
Előre is köszönjük!
Kalányosék

Na ez jó vicc!

Ez legalább vidám!

Szereztünk töltőt!

Az interneten szereztünk töltőt! Minden jól működik.
Add meg itt a mailcímedet, hogy a rajta levő felvételeket
elküldhessem! (A nejed azért lefogyhat kicsit. A kádas
felvélen betölti a képernyőt a segge...) Ne izgulj, a
családi (kutyás) pornót, nem rakjuk fel a facebookra!

Kérdés: a nejed puncijára, hogyan borotváltátok a mintát?
Tök jó! Az asszony azonnal akart ilyet!

Kalányosék

A világ összes baját

az egyházak különbözősége okozta és okozza jelenleg is. Ha nem hülyítenék az embereket és mindenki a saját habitusa szerint hinne, boldogabbak lehetnénk.

Vélemény

Sziasztok! Hát elég érdekes volt a hozzászólásokat elolvasni, és lehet nem kellett volna...Elég sértőek.. Szeretném ha látnátok az érem másik oldalát is, ne csak az ócsárlás menjen. Akik oda járnak, nagyrészt jó emberek és jó keresztények, viszont vannak, akik nem teljesen jól kezelik az adott helyzeteket. Mi úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk Istent és több olyan tapasztalatunk van, ami ezt bennünk megerősítette. Mivel látjuk, hogy mennyivel jobb lett az életünk, mióta megkeresztelkedtünk, szeretnénk ezt megosztani másokkal. Ez abszolút nem erőszakosság vagy hasonló, szimplán vannak, akik túllelkesülnek és mindenéppen meg akarják győzni a másik embert Isten jóságáról. Tényleg nem helyes erőltetni, hisz Isten is megadja a szabadságot, hogy válasszunk. Viszont nem azért van, mert ez valamiféle mánia, hanem mert fontosnak tartjuk, hogy mások is lássák az élet jó oldalát. Lehetséges, hogy voltak már rossz tapasztalaitok gyülekezetis emberekel, viszont mutassatok olyan egyházat/felekezetet, ahol mindenki tökéletes! Nem hiszem, hogy van ilyen. Igyekszünk "megjavulni". Azonban megnézhetnénk a Katolikusokat, Protestánsokat, Evangélikusokat, Reformátusokat, Jehova tanúit, vagy bárkiket, ugyanis mindenhol van olyan ember, aki nem a "tökéletes" keresztény kategóriába tartozik.
Ha valaki eddig elolvasta, remélem kicsit átgondolja, hogy nem valami erőszakos beszervezésről vagy hasonlóról van szó, hanem túlzott lelkesedésről.

megtalálátok??

és mit mondott ? Milyen ruhában volt és Ő is ivott a vonyarciban??

Kedves reakció

Tisztelem mások véleményét, ugyanezt várom visszafelé is.:)

Én a legnagyobb tisztelettel mondom:

Mi lenne, ha nem mennétek a strandolók közé? Van aki zaklatásnak veszi! Pl.: Én és a családom!

Nekem/nekünk van hitünk és megtaláltuk az Istent! Persze nem Németh Sanyi a segítségével!

Mindenki maradjon a saját templomában, zsinagógájában, mecsetjébe, hit parkjába! Ha Isten úgy szeretné, akkor be fognak menni a ti alkalmaitokra, a megtérni vágyók. Vagy bemennek egy katolikus/református egyéb templomba. Az Isten jóságos és bölcs. Ő meg fogja találni azt a módot, amivel elhívhat valakit!

A szekularizált világ éppen arról szól, hogy az egyház maradjon a templomokon belül, a világiak (esetleges ateisták) pedig maradjanak a templomokon és a szakrális helyeken kívül.

Ha valóban hisztek az Istenben, akkor tudnod kell, hogy Isten akarata nélküled is teljesül. Ha ő úgy akarja, akkor megtérnek azok, akiket ti megszólítotok.

Sajnos tisztában vagyok azzal is, hogy a történelmi egyházakról milyen véleménnyel vannak szekták. Mivel nekem is volt 'gyülis ismerősöm! Nem túl hízelgő! Ám ők mégis megvárják, hogy betérjenek hozzájuk az Istent keresők! Ti is legyetek türelmesek.

Én örülök, ha megtaláltátok az Isten jelenlétét és szeretetét! Örülök, mert én is megtapasztaltam ezt, de nem a szektákon keresztül! Ez teljesen mindegy a lényeget tekintve, csupán azt szerettem volna megértetni veled, hogy én is megtapasztaltam ezt, de nem szaladok téríteni sehová! Ha azt várod, hogy téged és a hitedet tiszteletben tartsák, akkor te is tartsd tiszteletben, hogy a strand és az utca nem a térítés helye!!!

A politikai szórólapozókat is elutasítom. Ha én kíváncsi vagyok rájuk, majd felkeresem őket! Nem szeretem az erőszakos agitációt!
Nagyon remélem, hogy nem keresztezzük egymás útjait a strandon vagy bárhol, amikor téríteni indultok! Mindenkinek jobb lenne így!

Ui.: Javasolnám elolvasni Bartus László: FESZ VAN c. könyvét!

Rudolf János képe

Te is térítesz

éppen itt azt erőlteted ahogyan te szeretnéd..

Nem látom a különbséget (aközött amit kritizálsz és aközött ahogyan élsz)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Persze, hogy nem látod, mert vak vagy!

Pontosan kit és mire is térítettem? Csupán azt kértem, hogy adja meg az egyénnek azt a szabadságát, hogy maga döntsön a felől, hogy hol szeretné keresni az Istent!
Akkor térítettem volna, ha azt mondtam volna, hogy itt-ott-amott található az Isten! Nem emlékszem, hogy megemlítettem volna a vallásomat! Főleg nem kezdtem állítani, hogy az én vallásom az egyedül üdvözítő! Éppen ma néztem Németh Sanyi prédikációját a pünkösdi ünnepről. Bizony odamondogatott a "búcsúba" járó híveknek, hogy nem jó amit tesznek! Nem emlékszem arra, hogy somlyói búcsúban valaha hallottam volna hasonló üzenetet más vallások irányában! Ez miért lehet? Mert aki arra kíváncsi, azt nem vallás összehasonlításokkal kell traktálni.
Amit a gyülekezet pásztorai tesznek, az nettó vallási gyűlölet keltés más vallások irányába! Ezért nem tartom jó ötletnek, ha ők a strandot tekintik térítési terepnek!
Egyetlen rabbit, papot, pópát, szerzetest sem láttam még a strandon, aki a saját vallását hirdette volna. Ezt miért olyan nagy dolog megérteni? Értem én, hogy kellenek a bizniszegyházak számára az új, tized fizető bárányok. Én nem mondtam mást, mint azt, hogy várják meg, amíg rájuk nyitják az ajtót a megtérni vágyók!
Mindegy hogy minek nevezed az Istenedet (Jehovának, Buthának, Jahvénak) a lényeg az, hogy halld meg ha hozzád szól és elhív! Majd akkor tudni fogod, hogy hol keresd!

Sokszor hallom, ha egy pap vagy lelkész politikai tartalmú prédikációt mond, hogy "ne politizáljon!". Egyetértek, mert nem az a dolguk! De a vallási csoportok se akarjanak, a világi területen téríteni, mert nekik sem az a dolguk!!!

Bizony, nagyon is téritesz!

Pontosan ez a veszélyesebb fajtája a téritésnek. Ez már maga
Jézus is gyakorolta. Ezt nevezik "passziv késsztete´snek". Itt
leirod, hogy neked milyen jó mert Te már megtaláltad az istent!
Milyan baró életed van a szekták nélkül de eleve elutasitasz
minden más találkozast, mert ez nem fér bele a világképedbe!
Kiutasitod az ateistát a templomaidból s behivod azokat akik
hajlandók a tanaidat elismeri!

"Mindegy hogy minek nevezed az Istenedet (Jehovának, Buthának, Jahvénak)
a lényeg az, hogy halld meg ha hozzád szól és elhív! Majd akkor tudni
fogod, hogy hol keresd!"

Mert ugye én most egy szerecsétlen ateista, állat vagyok és csakis Te tudod,
hogy mi az igazi élet és boldogság?? TÖMÉNY PROPAGANDA!
Ráadásul a veszélyesebb fajtából, mert nem nyiltan teszed, csak egyszerüen
félelmet akarsz generálni másokban azzal, hogy csak a Te utad a helyes!
Nem csodálkoznék, hogy ha egy beszélgetés közben folyamatosan mosolyognál.
(Scientologya)

A hit a továbbadás révén

A hit a továbbadás révén erősödik.

II. János Pál gondolata
http://www.rakospalotaifoplebania.hu/node/947

Nem lehet a hitet csak az egyházban tartani

Miért? Mert a betegeknek van szüksége az orvosságra, nem az egészségeseknek. Persze, gyülekezeten belül is vannak hibák, de ott már elkezdődött a javítgatás. Ez csupán egy lehetőség arra, hogy Isten felé forduljanak az emberek, nem kötelező azt mondani, hogy "igen, meg szeretnék térni". Ahogy Isten is meghagyja, úgy nekünk is meg kell hagynunk a szabad akaratot.

A kommentekben sajnos sok előítéletet és tévhitet láttam, és úgy gondolom, amíg nem láttad, ne ítélkezz! Azt meg végképp nem értem, ha nem jártál még a Hit Gyülekezetében, miért olvasol róla egy utálkozó könyvet? Igen, beleolvastam én is, viszont én meghallgattam a másik oldalt is. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit lát igaznak, én úgy gondolom jót tanítanak ott.

Ha már valaki keresztény, az nagyon jó dolog, nem feltétlenül csak a H.Gy.-ben lehet valaki jó keresztény. Isten a szívedet vizsgálja, és ha épp odatéved hozzád a strandon egy fiatal, aki Istenről akar neked beszélni, akkor szimplán mondd el, hogy már hiszel és maximum lesz egy kellemes beszélgetésetek Istenről. Nem értem mi itt a probléma. Személy szerint, ha nekem azt mondanád, hogy hagyjalak békén ezzel az egésszel, akkor szimplán tovább mennék.

"De a vallási csoportok se akarjanak, a világi területen téríteni, mert nekik sem az a dolguk!!!"
Nézzük meg a tanítványokat: "és lesztek nekem tanúim úgy Jeruzsálemben, mint az egész Júdeában, és Szamariában, és a földnek mind végső határáig." (ApCsel 1:8)
Nem azt a feladatot kapták, hogy a már meglévő egyházban tanítsanak, hanem hogy legyenek tanúk mindenhol a világban. Péter első prédikációjánál több ezer nem hívő ember volt jelen, akik közül 3000 ember megtért(ApCsel 2:41). Nem azoknak kell beszélni Jézusról, akik már ismerik, hanem azoknak, akik még nem hallották az Evangéliumot.
Mit mondott Pál Timóteusnak? "Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmas, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással!"(2Tim 4:2)
Tehát Hirdesse az igét. Az intés, buzdítás, feddés pedig véleményem szerint már azokra vonatkozik, akiknek már hirdettetett az Ige(tehát akik már keresztények).

Én erre hivatkoznék, tekintve, hogy a Bibliában hiszek, nem emberi tanításokban. Úgy gondolom azonban, hogy a H.Gy.-ben hallottak a Bibliára vannak alapozva. Aki pedig nem így gondolja, olvassa el a Bibliát és kérem mutasson egy olyan cselekedetet, ami nem az Igére van alapozva! (és most nem néhány hívő magatartására értem, mert az természetesen nem tökéletes, hanem a tanításokra, amire épül az egész gyülekezet)

S ime

máris bekanyarodtunk a fanatikus idézet tömkelegébe, ahol
az egyszerü olvasó észre sem veszi, hogy mososd az agyát
olyan dokumentum alapján amit emberek akkor irtak amikor
az emberiség 99%-a volt analfabéta! Akkor kiknek is iródtak
ezek a csoda sorok? A papoknak és a hatalom gyakorlóknak
aki ilyen dokumnetumok segitségével tudták a tömeget manipulálni!

Jézus is egy potenciális anarchista volt és Róma ellen forditotta
a tömeget, ahogy már irtam "passziv késszetéssel". Gondolom tudod
hogy hogyan végzte, ezért szerintem az útja messzemenökig elitelendö!
Pilatus nem véltelnül feszitette meg.

Nekem csak az nem tetszik, hogy az ilyen irományoknak azonnal hietlet
adsz, minden bizonyiték nélkül! Miért is? Én olvastam a bibliát és
németül a koránt. Engem pontosan elriasztott a valássoktól, a hittöl,
és istentöl mert nem csak a fogalmazás sokértelmü hanem eleve azt
szugerélja mindenkibe, hogy MINDENKI BÜNÖS! Hát kurva anyja, az!

(Pardon! Elborul az agyam, ha a bibliai szövegekre gondolok.)

S most itt arról nem is kivánok értekezni, hogy ugyebár Á és É két gyermeket nemzett. Kaint és Áblet. Aztán jött a konfliktus és a házaspárna egy fia maradt. Honnan a sok ember? Kain csak nem anyuval kezdett ki? Nem, állitólag elkötözött otthonról és családot alapitott... csak tudnám honnan a neje?

(S ha ilyeneket kérdezek az szentirás ismeröitöl, akkor jön a kertelés, hogy az egész csak szimbolikus és nem szószerint értendö! Nos, akkor az egész biblia az, de akkor milyen hitele van?)

Ma a gyermekeimet letámadta

Ma a gyermekeimet letámadta két fiatal hit gyülekezetes a városi strandon, míg elmentem jégkásáért pár percre, odatelepedtek a gyermekeim mellé és próbálták őket beszervezni, csak többszöri erélyes felszólításom után voltak hajlandóak abbahagyni a zaklatást!
Jó lenne, ha Csendes Úr megszüntetné, hogy a strandolni vágyók nyugalmát ne zaklathassák, beszervezési szándékkal hasonszőrűek, főleg ne gyermekkorúakat!

Rendőrökkel kell kidobatni

Rendőrökkel kell kidobatni az ilyeneket, strandon, iskolákban, munkahelyeken, egyéb intézményekben, tilos vallási, politikai beszervezést csinálni!
Egyébként, ezen a héten van Keszthelyen a Hit Gyülekezeti ifjúsági találkozó, azért nem lehet parkolni a spár udvarban, reggeltől-estig az összes helyet elfoglalják, aki meg vásárolni szeretne, az próbáljon máshol parkolni.

Egy motel tulajdonos

Egy motel tulajdonos ismerősöm mondta, hogy ezek a kedves fiatalok kivesznek ketten egy szobát vagy négyen egy apartmant, este meg becsempésznek még 3-4 embert aludni.
A szállásadók minden évben előre rettegnek, hogy mikor is lesz a hitgyülis ifjúsági konferencia, rendszeresen a szálláshelyek többségében eljátsszák azt, hogy éjjelre becsempészik az embereket, Német Sándor lelkész úr, elmagyarázhatná nekik, hogy ez is más emberek meglopása, becsapása!

Breaking News!

Az igazi veszély amikor Selmeczi asszony árpádsávos tangában rohangálva történelemmel riogatja a homokozó kicsiket. (Nagy-Magyarország a keszthelyi strandon- kuruc infó)
Egyébként maradjuk a post címénél kedves kommentelők.

Remélem idén lesz

Remélem idén lesz kulturált balatonpart a Helikon strandon, vagy a Gacsáji már teljesen kisajátította az egészet???

Akkor te miért térsz el a címtőll?

Az erőszakos hitgyülisek és a hitgyüli a téma, buggyantkám.

Szerintem nem láttál csúnya dolgot!

Honnan tudod, hogy tangában volt? Csak nem megbámultad? És a nejed tudja, hogy az "Árpád-sávos tangákra" csorgatod a nyálad?
Szégyelld magad! Fujjjj!
Mi a bajod a Nagy-Magyarországgal? Te szívesebben látnád Nagy-Izraelt, vagy nagy szent Németh Sándor szektavezért és agymosott zombiait?
Akkor rosszhírem van! Utaznod kell! "A vonat nem vááár".......
:)))))))))))))))))))

Rudolf János képe

És csak a pár itteni hülyének (továbbképzés gyanánt)

ugyan a hülye kurucoinfosok tették fel a netre, de néha az öngól is tud roppant szép lenni:

Hevenu shalom alehem, hevenu shalom alehem,
Hevenu shalom alehem,
Hevenu shalom, shalom, shalom alehem.

Legyen a béke teveled, legyen a béke teveled,
Legyen a béke teveled,
Legyen a béke, béke, béke teveled.

link itt: http://keresztenydalok.hu/enekek/megtekintes/3375

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Hát mi van veled

Hát mi van veled Jani-ka?
Kurucinfozunk, kurucinfozunk?
Nemrég még te hisztériáztál a portálról idepakolt linkek miatt!
De nem értem, hogy jön ez ide?
Minden vallásban van egy-két futóbolond (lásd a videódon), de ettől még mindig nem emlékszem arra, hogy a strandon fekete reverendás papokat láttam volna agitálni!
Vagy te igen?
Jani, te már megint nem érted az alaproblémát! Szedd már össze magad! Megint mellé dumálsz! Mint mindig!
Ami engem illet, én sohasem énekeltem ilyen trágya dalokat! Pedig katolikus vagyok!
Na most akkor hogy van ez?
JAAAA-NI! JA-NI! JA-NI!JA-NI!JA-NI! JA-NI! JA-NI! JA-NI!JA-NI!JA-NI! JA-NI!

Mindenki!

JAAAA-NI! JA-NI! JA-NI!JA-NI!JA-NI! JA-NI! JA-NI! JA-NI!JA-NI!JA-NI! JA-NI!.......

Rudolf János képe

Neked minden milyen nehéz mindig..

ti a hiteseket piszkáljátok, mire te betettél pár ökörséget. Erre betettem neked ide egy videót és egy linket hogy mik is katolikus énekek. És nem érted. De ha neked ez ennyire nehéz, akkor miért nem kérdezel? Mire fel is vagy annyira magabiztos? Mert el tudtál a kurucon olvasni pár olyan ökörséget amivel csak azt bizonyítod, hogy kerülted az iskolát?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Mitől vagyik annyira

Mitől vagyik annyira magabiztos,
Attól, hogy tudom hogy egyetlen ütéssel el tudom majd törni, életed piciny mécsesét, ha eljő az idő!
Nekem csak egy nehéz dolog van a világon. Az, hogy a patkány liberális fajtád még nem kkerült vonatra. De ne aggódj, már dolgoznak az ügyön!
JA-
NI-
KA!
Én veled ellentétben ismerem a katolikus liturgiát. Többször voltam templomban, mint te. Pontosan tudom, hogy mely elemek az eredetiek benne és melyek azok, amelyeket néhány zsidó, vagy zsidóbérenc pápa erőszakolt bele!
Ha neked 100 életed volna, akkor sem érnél annyit, mint a körmöm alatti piszok!
Kis pondró!

Íme a keresztényi

Íme a keresztényi szeretet.
Szomorú, hogy ilyen alja ember is jár templomba. Vagy nem is templom - talán a kocsma?
Turul

Akkor a te kedvedért

Akkor a te kedvedért újra!
Leszarom ezt a keresztény szeretet dumát! Ez rám nem hat! Az énb szeretetemre ne számoljon a hitvány fajtád, mert ráb...tok! Ne számíts a kegyelemre, neked az nem jár! Túl sokáig tűrtük meg a fajtádat a Krisztusi szeretet jegyében! Ennek vége!
A egyik kedvenc igém:
Lukács 22,36

Most ennek az ideje jött el!

Rudolf János képe

Sajnálni, segíteni kell

tele van gyűlölettel, mert egyrészt erre trenírozták is (pl kurucon) és plusz még az élete is rohadt szar..
De ez a gyűlölködés még neki sem jó.. ő saját magát is szarul érzi ettől
(nem mondtam könnyű, nekem sem megy, csak tudom, hogy így kéne..)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

JA-NI! Mindenem megvan!

JA-NI!
Mindenem megvan! Egyre jobb az életem!
Egy valami még hiányzik! Az hogy személyesen is találkozzak veled, te kis gnóm!
De az is meglesz! Nyugi! Akkor lesz meg minden!
;-)

Ne dicsekedj "Édes

Ne dicsekedj "Édes Fiam"!
Egy valami hiányzik! - Üres a fejed! - Jó lenne már valami értelmes dolgot beletölteni.
Ta-Ta

Értesítsél igérem én is

Értesítsél igérem én is ott leszek!
Talán még a röhögő görcs se kap el, amikor kiosztod ezt a GANÉT!

Rudolf János képe

Gyerekek nem kell ezt túlizgulnotok

hol és mikor szeretnétek velem találkozni azt írjátok meg.
--
(leszek Kurultájon azt az időt kalkuláljátok bele léci)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Te meg a Kurultáj!!??,onnan

Te meg a Kurultáj!!??,onnan is kiutáltak már,pedig ők aztán toleránsak mindenkivel.

Kedves honlap léterhozó János

Minek Neked olyan helyre menni ami nem a Te világod? Hogy osszad róla a beteges meglátásaid? Kinek jó ez? Aztán lehet most csöndbe leszel. Isten adná.
Polgár

Rudolf János képe

A kurultáj (részben nekem is köszönhetően) sokat változott

ugye anno még úgy kezdték, hogy Krisztus szittya-magyar származás, pilisi szívcsakrák, stb.. amivel már magát a Katolikus Püspüki Konferenciát is sikerült megszólaltatniuk. Közben ugye volt az én cikkem is, ahol leírtam elsősorban pont nekik, hogy nem ti találtátok fel a spanyolviaszt, ilyen az EU-ban sok helyen van máshol is, csak ott ők ésszel csinálják. Azóta aztán az idióta sámánokat, meg a "most kiáltsuk ki a szentkorona köztársaságát" örültjeit kicsit hátrarakták, a sok áltudományos észosztós barom helyett inkább a sóműsort nyomva előre, és minő meglepő ma már úgy is hirdetik magukat, hogy "Európa legnagyobb hagyományörző rendezvénye" - és valóban (ha nem is pont hagyományörzés de) abba a sorba illik is. De ami a lényeg, hogy már a jelmondatukkal is felhívják a figyelmet arra, hogy ilyen máshol is van, sok helyen létezik. Sza nem valami egyedi magyar világszabadalom ez sem. Mert végre rájöttek, hogy a biznisz az kérlek biznisz, annak haladnia kell főleg akkor ha ilyen sokat lehet keresni is ezen.
Ami meg a félelmed. Nézd, nagy közösségekben (de akár börtön is) sokkal biztonságosabb és emberibb is, mint kóborló vadállatok közt a szabadban.
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Hit Gyülekezete? Jó reggelt!!!!!!!!!

A nagy megvilágosodás előtt javasolnám megtekinteni mindenkinek az alábbi videóket!
A már belépett, de a valóságtól még nem teljesen elszakadt gyüliseknek is utolsó esély arra, hogy lássanak:

http://www.novamov.com/video/fhjezsjlclps5

http://www.youtube.com/watch?v=Oruf83x2oj4&feature=related

Rudolf János képe

Csak annyi a probléma, hogy nem érted mit látsz

kb olyan mint mikor te zsíros kenyeret eszel, ám sok országban meg elszőrnyűlködnek ezen..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Dehogynem Jani! Én pontosan

Dehogynem Jani!
Én pontosan értem, hogy mit látok!
Egy rakás agyhalott zombit! Akik önként és dalolva lemondanak a fizetésük tiezdéről, azért, hogy egy féleszű libamájat zabálhasson és 3 jachtja legyen az Adrián+ nyaralók, luxusautók stb!
Egy csomó degenerált hulladékot látok, akik felnőtt fejjel találkoznak komolyan a Bibliával és sivár lelki életük ebben az idióta szektavezérben látja a lelki üdvét!
Ezt látom Jani!
Amúgy nem értelek Jani! Ha más vallásokról van szó, akkor roppant racionális és materiális vagy! Most meg.....
Javasolnám elolvasni a Fesz van című könyvet, amelyet egy kiugrott gyülis írt! Hasznos olvasmány. Persze csak annak, aki látni is szeretné, az igazságot és nem arra vár, hogy a szektavezér mondja meg, hogy miről mit kell gondolnia!

Rudolf János képe

Te nem csak a fizetésed egy részéről mondasz le

hanem te önként állsz be rabszolgának is. Kurucon felhúznak, aztán azon küzdesz non-stop hogyan lehetsz még csóróbb. Hát ezt minek nevezzük ha nem önkéntes rabszolgának te ész?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Kár a gőzért JA-NI-KA!

Ez nagyon avétos duma!
De jól ismételgeted magadat. Bár már te sem hoszed el azt a szar vakert!

Egyetértek az alattam

Egyetértek az alattam szólóval!
Én katolikusként még soha sem láttam házaló, agitáló papokat, lelkészeket!
persze tegyük gyorsan hozzás, hogy csak a lelkileg instabil embereket tudják beszervezni a szekták!
Igen, tudom. A Gyüli nem szekta. Legalább is a jog alapján. De hitem szerint egyházat csak Isten alapíthat, a többi szekta!
Szigorúan véve a protestánsok is azok. Viszont őket nem látom agitálni az utcákon, strandokon!
Büszke vagyok arra, hogy Magyarországon az egyik legrégibb vallásszabadság van, de úgy látszik, ez csak addig fontos a szektások számára, amig őket békén hagyják. Az erőszekos agitációt súlyos gondnak tartom! A "bizniszegyházak" (gyüli, szcientológia), erőszakos terjeszkedése sérti a vallásszabadságot. Mert mindenki vallását tartsák tiszteletben. Amikor beszólogatnak, hogy démonok szálltak vkit az másr komoly dolog! Tartsa meg magának a véleményét. Ha vki a gyülinél szeretné megkeresni az Istent, akkor várják meg, hogy az emberek személyesen kerfessék fel a Bakony műveket!
Olyant még nem hallottam, hogy egy ifúsági katolikus találkozó fiataljai elárasztanák az adott települést és agitálnák az embereket, ha kell, ha nem.
Ha hozzám odalép egy ilyen, hát az nagyon ráb@szik!

De ki dönti el, hogy melyik

De ki dönti el, hogy melyik az igaz(i) vallás? A katolikus? A magyarok többségének igen, de egy muzulmánnak, vagy buddhistának nem. Vagy: őseink 3 ezer évig a pogány Isteneket tisztelték, akkor voltunk-e hitetlenek, vagy most?
És ahány ház, annyi szokás-, vallom én, aki egyetértek Danikennel, aki azt mondta: Igen, "Istenek ivadékai vagyunk". De ezek az Istenek - nála - idegen bolygók civilizációi, akik Földre szállva - és számtalan tárgyi emléket itt hagyva -, először egy kis génmanipulációs kísérletezésbe kezdtek (szárnyas oroszlán , kentaur, sellő stb.) de végül megtalálva a megfelelő ALANYT-, maguk képére formálták , megtanították, és erkölcsi normákat határoztak meg részére.

Vitamin

Nem ez a kérdés!

A hozzászólásom nem azt feszegeti, hogy melyik az "igaz(i) vallás". E témában ez teljesen érdektelen kérdés!
Itt a hogyan a kérdés. Nem állítottam, hogy a katolikus az "igaz(i)" egyház, csupán annyit, hogy ez az agitáció már zaklatás kategóriája! Lehet élni a vallásszabadsággal, de NE ÉLJENEK VISSZA VELE!
A személyes adataim (amint a neve is mondja) személyesek, tehát az enyém! Kizárólag hivatalos személy kérheti tőlem! Ha valaki más szeretné megkapni, az gyanús és szerintem törvénytelen is!
Továbbra is várom azt a bátor, agymosott, gyülis, vagy más szektás jelenkezőt, aki odajön hozzám és az adataimat kéri!!!
;-)
Az első jelentkező ajándékot kap. Kap egy brióst és egy lángost, amit a helyszínen át is vehet!
Ha megtudom, hogy gyerekemet megkörnyékezik, ugyancsak megnyerték az ajándékokat!

Kedves Katolikus

Hívő Katolikusként nem beszélünk s cselekszünk így kérem szépen.

Nem figyeltél! Én nem

Nem figyeltél!
Én nem állítottam, hogy "hívő" katolikus vagyok!
Tehát kár ezzel az álnaív dumával előállni, hogy a "hívő katolikus nem tesz ezt+azt"! Ez nálam nem jön be! Én nem vagyok sem pap, sem oltárkoptató, álfankatolikus! Ezzel náluk operálj!
Én azt írtam katolikus vagyok. csak így szimplán!
Engem nem lehet azzal megfogni, hogy béke forever! Ezt megnyaltad!
Viszont tartom azt, hogy ilyen agresszív módon nem szabad "téríteni"! Verjen fel egy sátrat a strandon, írja ki, hogy miféle szerzet és akit érdekel, az ÖNKÉNT(!) menjen oda érdeklődni! De aki nem vevő az agymosott szektásokra, az NE ZALKASSÁK A NAGY SANYI GYERMEKEI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Oruf83x2oj4&feature=related

És a kedvencem:
Ezt már sokszor megpróbálták letörölni a netről, de rengeteg megosztóra felpakolták már!
A szektATV felvételeit látják, amint a sok agymosott vonaglik egyet Sanyi kedvéért!
Csak egy tanács: Agy picivel kevesebb Ördögűző nézés és talán nem kajálja meg senki ezt a mutatványt!
Hát kedves gyülivédő liberálisok ennek tükrében mondja azt valaki, hogy komolyan vehető ez a banda! És ezek zaklatják a fiataljainkat a strandon???????????

http://www.novamov.com/video/fhjezsjlclps5

CSÚCS EGY MŰSOR MI?

Ami a Könnyűzenei refrént illeti ("Ha az Úr velünk, ki lehet ellenünk?") engem egy német mondatra emlékeztet, de nagyon!
"unsere gott mit uns"
Ez volt a Wermacht katonák derékszíjának csatjára írva!

Én nem vagyok vallásos, de

Én nem vagyok vallásos, de a legidegesítőbbek számomra a hitgyülisek és a jehovák, utálom az ilyen szektaszerű erőszakos térítős embereket. Mindenki tartsa meg a vallását és nem indentitását magának, visszataszító mikor valakik ezzel nyomulnak! Én sem mondogatom nekik egyfolytában, hogy a vallásuk baromság, de kaptam már meg hitgyülistől, hogy ördögtől való vagyok, mert nem hiszek istenben, illetve a kutyámat is démon szállta meg, biztos azért van hitetlen gazdája.

Rudolf János képe

Én meg a minap

pont azt néztem, hogy az orosz utakon emberek miként verekednek össze..
Nincs baleset meg semmi sem extra, egyszerűen az egyik mondjuk beelőzi a másikat, mire az egyik kipattan a kocsijából és már kezdődik is a boxmeccs..
Ilyenekből vágtak össze az origosok talán vagy 6 percet, borzalmas volt.. a végén pedig nemes egyszerűséggel csak annyit írtak, ki hogy "állatok"
De hogyan jutottunk ide?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

//De hogyan jutottunk

//De hogyan jutottunk ide?//
ÚGY,HOGY "TE" MAJOMNAK SZÜLETTÉL!!

matyas képe

Az lehet,

de közted es a Jani közt az oriasi különbseg, hogy neki van arca, neve, egzisztenciaja, te pedig egy senki hazi, arctalan szar alak vagy.
Nem szeretem a Janit, mert egy lusta elhetetlen dög. de neha meg kell vedenenem a senkikkel szemben.
matyas
Nev es arc nelkül en a helyedben cxsak a budin mernek hangosat szolni. Szegyeld magad!!!! Gondold vegig a helyzetedet es rajösz, hogy igazam van meg akkor is ha nem vallod be es valami -agyadhoz illö- otrombasagot irsz, akkor is!!!

Látod Matyikám! Már

Látod Matyikám!
Már megint vakvágányra tévedtél/vagy el is hiszed, ami itt zajlik/.
Mindaz, amit leírtál a csürhe(sz..házi) "Jani" szüleménye.
Téged nem tiltanak, ki adhatod az arcod miatt, mit gondolsz miért??
Először gondolkodj, aztán cselekedj és írj ilyen baromságokat.

Miért?

Miért nincsenek úgy nevelve a fiatalok, hogy tudják, hogy idegennel nem kell, s nem szabad szóbaállni? A mai idökben, amikor minden majom az "arckönyvbe" rakja bele önként (!) az anyja nevét, a barátnöje meztelen seggét és a szomszédasszony fényképét miközben a póstással orálisan szórakozik, akkor miért nem tudja a hülye gyerek, hogy ne álljon szóba idegenekkel? A veszély álandó! Úton vannak a jehovák, a scientologia megbizott ügynökei és az atyaúristen is....

JÓ HOGY NEM ADJA ODA A GYEREK, A SAJÁT LAKÁSA KULCSÁT IS AZ IDEGENEKNEK!

EFRAIM ZUROFF a hírhedt

EFRAIM ZUROFF a hírhedt nácivadász Keszthelyen, a Hit Gyülekezetes Ifjúsági Konferencia vendége volt. Az egész higyülis találkozót teljes titoktartás övezte be, az interneten, újságokban információk nem voltak olvashatóak.
Csak a 'beavatottak' ismerték a programokat, de nekik is "a konferencia területén fényképeket, mozgóképeket internetes honlapokra és közösségi portálokra (Facebook, IWIW stb. ) kitenni biztonsági okokból nem megengedett"
Mi ez a nagy titkolózás?

Nálam volt pár hitgyülis

Nálam volt pár hitgyülis fiatal a múlt héten, fizetés nélkül akartak lelépni, jó pár dolgot tönkretettek, összetörtek, pedig nem is ittak sosem. Több ismerős szobakiadó is elég negatív véleménnyel van róluk. Azt hiszem, ha jövőre is lesz ilyen hitgyülis ifjúsági találkozó inkább bezárunk páran arra az időszakra.
Úgy látszik a mester nem tanítja meg őket arra, hogy máshová is kell fizetni, nem csak a hitgyülibe.

nem kötelező

Elég gáz hozzáállás, na nem az övéké, hanem a tisztelt szobakiadóé. Miért kellene bezárni, nem kell nekik kiadni és kész, egyébként kíváncsi lennék rá, hogy vajon mégis milyen károkat okozhattak...
V

Ne zárjatok be,

inkább adjatok nekik néhány pofont, hogy megtanulják a rendet.
Arra mindenképp jók ezek a hitgyülis találkozók, hogy legalább azok is megismerik őket, akik eddig nem nagyon találkoztak velük.
Így az átlagpolgár is megtanulja, hogy miféle "egyház" ez a pénzügyi szekta és biztosan tudni fogja mindenki, hogy hova nem engedheti sosem a gyerekét.

Még a végén kiátkozna az

Még a végén kiátkozna az imakommandójuk

Nekem a hit gyüliről mindig ez jut eszembe:

"Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott; ne higgyétek.
Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek,
annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is."
(Máté 24,23-24)

Akik pedig történelmi egyházzá nyilvánították ezt az alig 20 éves birkanyájat, soha meg nem bocsátható bűncselekményt követtek el, a nemzet ellen és az ország ellen.

Téríteni mindig a gyengéket küldik

régi igazság: ha a sok bírkád közt 1-2 meginog, akkor küld ki őket hittéríteni.
Ezek az éppen ingóbirkák ugyan 1 emberkét sem fognak beszervezni, DE miközben vadidegeneket győzködnek, megerősödik a saját hitük.
Látszatra tehát új arcok beszervezése a cél, pedig a valóságban a nyáj szétesését igyekeznek így gátolni.

Azaz ez nem a keszthelyiekről szól, hanem a hitélet válságáról

RJ

Rendben, gondolom ez is

Rendben, gondolom ez is benne van az egészben, de az emberek nagy többsége a strandra pihenni szórakozni megy, nem azért hogy különböző felekezetek tagjai zaklassák, számomra ez is ugyanolyan zavaró, mint a házalás - különböző termékekkel, vagy amikor multik parkolójában kéregetnek a felekezeteknek.

Az biztos, hogy rohadtul

Az biztos, hogy rohadtul idegesítőek, hozzák a bibliát felolvasnak belőle egy részt és teljesen átmagyarázzák a saját száj ízük szerint, közben meg a katolikus és más keresztény egyházakat szidják. Megpróbálnak beszervezni, személyes adatokat elkérni, ha én meglátok még egy ilyen zaklató gyülist, belevágom a balatonba a Csendes Antival együtt, ha Ő nem tud rendet tartani!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel