Bálint Natália megint hisztizik, a mi buta náci énekesünk most zsidót ünnepelne :)

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

2015-ben a komolyzenei világ Goldmark Károlyra emlékezik, halálának 100. évfordulóján. Kivéve Keszthely. Keszthely, a zeneszerző szülővárosa nem szervezett semmit, amivel tisztelegne egy világhírű művész előtt, aki világszerte minden rangos komolyzenei témájú kiadványba belevéste városunk nevét. Én ezért személyesen szégyellem magam.

Admin egy hozzászólásból törrölte és ide áthelyezte:

Nyílt levél
Ruzsics Ferenc Polgármester Úr
és Csengei Ágota Igazgató Asszony (Goldmark Károly Művelődési Központ)
részére

Tárgy: Goldmark-év

Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Igazgató Asszony!

Idén 100 éve, 1915. január 2-án elhunyt Goldmark Károly, Keszthely városának egyik leghíresebb szülötte. Világhírű zeneszerző, akinek 80. születésnapján (még életében) a város emléktáblával tisztelgett, és a művelődési központ is a nevét viseli. Ugyanez a város és művelődési központ azonban elfeledkezett Goldmark halálának 100. évfordulójáról. Ahogyan a 2011-es év Liszt-, a 2013-as Wagner- és Verdi-év volt, 2014-ben Richard Straussra emlékeztünk, 2015-ben a komolyzenei világ Goldmark Károlyra emlékezik, halálának 100. évfordulóján. Kivéve Keszthely. Keszthely, a zeneszerző szülővárosa nem szervezett semmit, amivel tisztelegne egy világhírű művész előtt, aki világszerte minden rangos komolyzenei témájú kiadványba belevéste városunk nevét. Én ezért személyesen szégyellem magam. Ugyan a január 2-ai évfordulót lekéstük, de szerény lehetőségeimhez mérten szeretném kiköszörülni a csorbát. Evgeny Alexeev zongoraművész kollégámmal hangversenyprogramot állítottunk össze Goldmark zongora- és dalműveiből, néhány operaáriájával kiegészítve. Ezzel a programmal, a nyár és az ősz folyamán ellátogatunk több európai városba, Oroszországtól Németországig, ahol hangsúlyozni fogjuk, hogy a magát "A Balaton fővárosa"-ként aposztrofáló Keszthelyen születtünk. Goldmark is, én is. Ezt a programot el kívánjuk vinni Keszthelyre is. A hangversenyért pedig sem költségtérítést, sem honoráriumot nem kérünk. Viszont számítunk a város és a művelődési központ közreműködésére, ami az infrastrukturális feltételeket, illetve a marketinget illeti. A hangversenyhez kapcsolódóan szorgalmazzuk előadás és kiállítás szervezését, a zeneszerző életéről, mindezt hangsúlyozottan nyereségmentesen (tehát ingyenes programként, kultúrmissziós céllal). Amikor 2010-ben megálmodtam, 2011-ben megszerveztem az első Keszthely-Klassz Fesztivál és Mesterkurzust, a nagy sikerre való tekintettel a városvezetés folytatást ígért. Erre azonban nem került sor, holott nemzetközi partnerek (elsősorban Japánból és Németországból) is felajánlották hozzájárulásukat, segítségüket. Akkoriban az volt a tervem, hogy idénre a Keszthely-Klassz "kinövi magát" egy olyan nemzetközi fesztivállá, amelyet Goldmark nevével fémjelezhetünk. Sajnos ebből sem lett semmi. Viszont azt elfogadhatatlannak tartom, hogy a város semmilyen szinten nem emlékezik meg Goldmark halálának 100. évfordulójáról. Bízom benne, hogy felajánlásom a 2015-ös év során megvalósulhat, egy kiválóan megszervezett esemény keretében, amelyet professzionálisan felépített kampány előz meg, ily módon sokakhoz eljutva, ápolva a goldmarki hagyományokat.

Együttműködésükben bízva, tisztelettel:
Bálint NatáLia operaénekes, Stuttgart"


Kedves Natália!
Nagyon köszönjük, hogy a zenei tanulmányaid mellett figyelemmel kíséred Keszthely kulturális életét. Az idei év kulturális programjainak tervezése során az őszi komolyzenei kínálatba kerül a megemlékezés a művelődési központ névadója halálának 100 évfordulójáról. Évek óta szervezünk a diákoknak és a felnőtteknek október és november hónapban komolyzenei vetélkedőket, koncerteket, és előadásokat, amelyekben megemlékeztünk Erkel Ferenc, Liszt Ferenc, Kodály Zoltán, Bartók Béla munkásságáról, így 2015 őszén Goldmark Károlyra fogunk emlékezni.
A felajánlott koncertet nagyon köszönjük, több művésszel már tárgyalásban vagyunk az évforduló kapcsán, így neked már nem tudunk lehetőséget adni a koncert megtartására.
Tanulmányaidhoz és kulturális missziós munkádhoz további sok sikert kívánok.

Keszthely, 2015. 03.06.
Üdvözlettel: Csengei Ágota"


Válasz Csengei Ágota levelére
"Tisztelt Igazgató Asszony! Köszönöm válaszát, amely mind stílusában, mind tartalmilag tökéletesen megfelel annak, amire az eddigiek alapján számítottam.
Üdvözlettel: Bálint NatáLia"NataLia Balint - Facebook
forrás: https://www.facebook.com/natalia.balint.sopran

2013. október 9
Aki ismer, tudja, hogy a radikális véleményformálásom miatt nincs lehetőségem szülővárosomban fellépni. Tudják, hogy be- és letiltottak engem is, és az általam szerzett és előadott keszthelyi városi himnuszt, mert sokak szerint én "náci/rasszista/fasiszta" vagyok csak azért, mert (egyébként építő jelleggel, jóindulatúan) kritizálom, nem dörgölőzöm az aktuális hatalomhoz, és mert a hazám érdekeit nézem, mindenek fölött.

2013. október 13.
És mert a történet így kerek... Aki azzal vádolt, hogy "politikai önreklám" volt a trinidadi focista fiú védelmében született levelem, nézze és hallgassa meg ezt a dalt: 2009-ben született, álnéven írtam és énekeltem. Mert akkor nem volt fontos, hogy ki vagyok, ma már viszont nem tehetjük meg, hogy arc nélkül harcolunk. Mert ma is nagy a tét, talán még nagyobb, mint korábban. http://kuruc.info/r/34/118934/

Boglárka tehetségtelen

Az, hogy Bálint Boglárka Natália jobbikos, egy dolog. Ennél sokkal bántóbb, hogy kifejezetten tehetségtelen, és mellé arrogáns. Meg tudom érteni, hogy Magyarországon a lőtéri kutyát nem érdekli a "produkciója".

Ajjjj

Ki az a Natália? Nem a Karcsika írta a dalt? Himnusznak nem nevezném ...

Ostoba Fajankó!

Kiállítottad magadról a bizonyítványt az írásoddal! A lényeg az, hogy külföldön elismerik
tehetségét! A füleddel pedig forduljál orvoshoz, mert süket lehetsz! Ezt zenészként mondom!

Segítségnyújtás....

Én nem vagyok nagy műértő a kérdésben sőt korábban nem ismertem dalait az énekesnőnek de az én véleményem szerint azért egy koncertet megért volna !
Miért is !?
Hát mert egy keszthelyi származásúról van szó!
Ezért szerint kötelessége a programszervezőnek elfogadni a felajánlást és támogatni a rendezvényt !
Ja meg hasonló érdeklődő szám /HA NEM TÖBB / biztos részt vett volna ,mint pl. 1 2 Goldmark műv. ház által szervezett eseményen !
PÁRT hovatartozás nélkül !!! Személyes sértődések.... ! Kicsit engednünk kellene folyni a dolgokat és végre 1 hajóban evezni a fejlődés érdekében !
Érdekes párhuzamot tudok egyèbként vonni a külföldön dolgozó szakemberek Magyarországon való megbecsülése között is ! Nekünk nem kell vagy nem értékeljük a külföldön dolgozókat ők meg nem értik hogy miért is nem kellenek ezek az emberek a saját országának ! Ez azért megérne 1 külön fejezetet !

Köszönöm, annak aki olvasta és időt szánt írásomra még ha nem is ért vele egyet !;)

egy keszthelyi "fiatal"

Bálint Natália Keszthely szégyene

Nagyon helyes, hogy nem ezt a nyávogó idegbetegeket kérik fel koncertezni. A hideg kiráz ettől a jobbikos, ostoba, libától.
Zeneileg egy nulla, rosszindulatú, és folyamatosan születési előjogokat akar magának Keszthelyenn. MIre fel?????
El kell küldeni a susnyásba.

na

Varass kutya vagy.

Te nem csak Keszthely

Te nem csak Keszthely szégyene vagy, hanem a magyar nyelvé is!
Ajánlom figyelmedbe a helyesírási kéziszótárt!

attól

még igaza van...

hülye nyelvtan-náci te!

Te sem tudsz

Te sem tudsz magyarul!
Gyűlölködő, sikertelen, nulla alak vagy!

Hagyd ezt az Isten barmát!

Számára a magyar nyelv, érthetetlen! Ne várd, hogy használja azt, ami idegen számára! A "nácikozást" megtanulta, s lám azt hiszi, hogy ő majd jól kioszt mindenkit, aki nem "nácizik" vele és ajvékoló kórusával! Mert, ő felvilágosult, liberális kozmopolita, aki mindenhol otthon van, de hazája sehol sincs! Nácizni viszont megtanult, s most ebből megél!
Ő szívesebben lát egy "szakállas nőt" énekelni, csak ne "magyarkodjon", mert az "náciság"! Nem tudod meggyőzni, az agymosott szerencsétlent. Köszönjük SZDSZ! Az ilyen hülyéket ők nevelték ki!

ezt

jól megmondtad na!!!!

Bálint AnáLia

Kedvesem, azt lehetne kérni, hogy a felajánlott produkcióval ne éljen Keszthely?
Hisz' oly nehéz Stuttgartból hazalátogatni.
Mondja meg valaki ennek az ostoba picsának, hogy aláírás alkalmával, úgymond hivatalos levél esetén az "egyéni művészneveket" nem szokás érvényesíteni. NatáLia. Mert ő Liácska:)))))
Tiszta röhej. Ez a nő tuti elmebeteg. Az ostoba himnuszaival, borzalmas nyomulásával.
Aztán úgy kommunikálja azt, hogy lényegében nincs rá szükség, hogy Ő, mármint Anália, nem hajlandó csak úgy fellépegetni alantas hazájában, ahol oly' méltatlanul nélkülözik.
Anália a középszer alján ténfereg. Jellemzően az a szerzet, aki kibérel New York-ban egy kávézót (egyébként 300 dollár) és kornyikál 1 órát, majd leadja magyar honban, hogy ámerikai koncerttúrnén van éppen, ezért sajnos nem ér rá.
Habár ezt azért még ügyesen is lehet csinálni.
De ő még nem is ügyes.
Inkább totál szánalmas.
Mondjuk ez az oldal is.
Meg én is, hogy ide írtam:)))
Szóval mély főhajtás valódi művészeink előtt.
Sőt, még a valóságshow szereplők előtt is: ugyanis ők nem érzik felkenetve magukat művészettel. Ezért tulajdonképpen becsületesebbek.

Szánalmas!

Egyetértek: Szánalmas vagy!
Javasolnék orvost, de a felmutatott elmeállapotod alapján szerintem már Csernus sem segíthetne rajtad!.
Elmebajt kivetíteni másra - ez tuti PÓZVA! Szegénykém, szánlak, de remélem, hogy amíg írtad emelkedett hozzászólásodat, legalább volt egy kis ágyéki bizsergésed vagy netán orgazmusod is?
Játsz a nemiszerveddel,az a tiéd, maszturbálj és dugulj el te szerencsétlen!

Újabban Pózván a ketreces

Újabban Pózván a ketreces játszótéren is lehet internetezni?
Rosszindulatú, aljas, irigy, sikertelen komplexusos kis görcs vagy!

Bocs, de te valóban beteg lehetsz ...!

3X3 tablettát vegyél be, de ha súlyosbodik a dolog, akkor emeld duplájára, vagy vedd be
csak úgy az egészet!

Goldmark évforduló

Kedves Helikon Portál!

Javaslom, hogy definiálja a "náci" fogalmat, mert a levél kapcsán, annak tartalmát illetően ez valahogy sántit..
NatáLiát butának nevezni? Igaz, hogy 2-3 diploma és több nyelvvizsga megszerzése még nem jelent "észt és intelligenciát", de szerintem nyugodtan kitölthetnének, kedves Rudolf János, versenyszerűen egy IQ tesztet. Meg azok is, akik fel sem érik ésszel, hogy a művészet átível faji, nemzeti,politikai szemléleti kérdéseken, túlmutat a napi acsarkodáson, s a kisstílű, pitiáner emberek gondolkodásmódján!
Remélem NatáLia tudja, hogy kivel áll szembe és nem süllyed le erre a stílusra,színvonalra!
Jó látni, hogy vannak normális emberek, akik a kérdést helyén kezelik és megértették a lényeget, s talán a "ludmillázók" fényévnyi távolsága csökken valamelyest a kérdés valódi lényegétől!
De mégis "buta" / Lehet, hogy erre céloz a címadó?/, mert úgy gondolta, hogy itt "babér" teremhet számára! A Keszthelynek írt"Himnusz" szavait keserűen hallgatom, mert abból semmi sem marad lassan.Itt már nem jó élni, mert elfogy az élet-tér, csak kő-tér maradt.
Az igazi kérdés az, hogy egy olyan vezető aki erre a válaszra ragadtatta magát,akkor amikor vélhetően eddig nem volt tudomásuk az évfordulóról, nem nevezte meg a megemlékezés időpontját, a szerződtetett művészt, stb.- hogyan végzi munkáját. Egyébként is sehol nem hangzott el ez az esemény, pedig a Kúltura-napi megemlékezésen még aktuális is lett volna. Ezen kellene elgondolkodni és erről vitázni, kulturáltan, okosan, építő jelleggel, hogy Keszthely többre jusson, mert többet érdemel! A cím- hiszti, náci, buta- kifejezéseiért, Kedves János, én szégyellném magam, s mint keszthelyi, ezért bocsánatot is kérek, azzal, hogy az csak egy vélemény- az ÖNÉ-, ami nem tükrözi a vélhető többség álláspontját!
Tisztelt NatáLia! Kérem, hogy énekeljen nekünk, Keszthelyre is elhallik a hangja, akár akarják, akár nem! Levele végre rámutat néhány ember igazi énjére,hozzáállására s jó lenne felébredni Keszthelynek!- minden tekintetben! A Város vezetése, ha kulturáltan megköszöni és elfogadja a felajánlását, mint egyetlen okos megoldást, nem kérdőjelezte volna meg alkalmasságát.

Sajnos lesüllyed

Sajnos lesüllyed igen mélyre.

Rudolf János képe

pedig egy ilyen nagy magyar hisztike jó szórakozás lenne..

pl ha a Rákóczi szövetségnek írna, és a Sziszi szobor tövénél énekelne egészen jó kis látványosság lehetne..
Alföldi elvtárs előadhatna közben történelemből, meg még talán kis Wass Albert olvasgatást kéne az eseményhez kapcsolni - Balatongyörök máris elbújdoshatna!

Emberek Keszthelyen NEM kutúrára van igény, a csaj tehát tökéletes!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

nácizás?

Ha valaki a zenét szeri nÁci???? Én n apop zenét szeretem akkor náci vagyok????

Válasz Bálint Natália levelére

Admin törölte

Kedves Csengei Ágota!

Aki leír egy ilyen cinikus válaszlevelet egy felajánlásra, az alkalmatlan Keszthely város
kulturális életét irányítani! Lenne mit tanulnia és pótolnia kulturális missziós munkája
kapcsán, talán még néhai férje is forog a sírjában emiatt. Ennyire ordenáré módon megírt
válaszlevelet még nem olvastam és nem tapasztaltam életem során, mint az öné, amely önmagát
minősíti és képet ad arról, morálisan hol tart szülővárosom! Ekkora szégyent még nem láttam
és hallottam! Ez a válaszlevél mindennek a legalja és egyszóval minősíthetetlen!

Csengei Ágota?

Ez az a Csengei Ágota aki Cserszegen a kerítését természetesen munkaidőben a szinház dolgozójával építtette meg?

Rudolf János képe

PUPÁK! - Goldmark zsidó volt!

drága barátom értem Hisztike nagyon felzaklat, de spec Goldmark (akiről ugye elvileg ennek szólnia kéne) nem hiszem hogy örülne egy olyan Ludmillának, aki a nácik (azaz antiszemiták) szeanszaihoz kornyikál.

Így felfogtad?

Mivel Vona Gábor is pontosan ezen linket elolvasva jött rá, hogy ő micsoda, javaslom hát megtekinteni: A nácik nem demokraták, tévedésben vagytok - www.rudolfjanos.hu/node/64

Pupák válasza!

Magam is tisztában vagyok Goldmark Károly származását illetően, amivel nekem semmi kifogásom
nincsen, ellenben azzal viszont igen, hogy egy helybéli születésű tehetséges művészt, aki
kezdeményez egy nemes gondolatot, azt ilyen formában minősítsen bárki is, csak azért, mert
egyszer fellépett egy jobboldali kampány megnyitóján! Tisztán látszik az, hogy álláspontom
szerint "politikát krampácsolnak" egyesek egy nemzetközileg is elismert művész nemes
kezdeményezéséből, amit súlyos hibának vélek felfedezni, mert a két dolgot összemosni bűn!
Kedves Rudolf János! Politikai nézetünk ezidáig sokban egyezett, de ebben e kérdésben nem
értek egyet Önnel, mert el kell tudni választani egymástól a két dolgot, már mint a
politikát a kultúrától, mert ha erre képtelenek vagyunk, akkor soha, de soha nem lesz béke
szeretett hazánkban Magyarországon! Bibliai idézet: "Szeressük felebarátainkat, úgy mint
önmagunkat", Goldmark Károly zeneszerzőre és Bálint Natália előadó művészre tisztelegvén!
Igen csak nagy boldogság töltene el akkor, ha a nemes gondolatok nem ütköznének egymással,
hanem összetalálkoznának, legalább a művészet színterén! Úgy gondolom, Bálint Natáliának
ez volt kezdeményezésének alapgondolata, minden hátsó szándékot nélkülözve! Ellenben ennek
visszautasítása nem vall tisztességes hozzáállásra! Megértését köszönettel venném!

Rudolf János képe

Ludmilla szarik Goldmarkra - már bocs az őszinteségért

Ha ugyanis nem így lenne, akkor 1 ével ezelött jelentkezik már jóelőre.

Akkor ő mit is szeretne?
Le is írja, " egy kiválóan megszervezett esemény keretében, amelyet professzionálisan felépített kampány előz meg, ily módon sokakhoz eljutva "
Magyarán SÓT, egy jó nagy műsort akar, méghozzá SAJÁT magának.

Ő nem Goldmarkra gondol, az csak egy apropó.
Belerúg a művházva (több témában is lebassza őket), majd hisztizik egyet azon, hogy itt őt a nép miért nem imádhatja..

FONTOS, fenn már leírtam: Keszthelyen NEM kultúrára van igény, ez a csaj tehát TÖKÉLETES.
Azaz én támogatom, hogy környékünkön a népünket szórakoztassa
(csak akkor azt NE hívjuk "művelődésnek", "kultúrának", stb.. legalább a szavaink jelentését ne csesszük szét)

---
Drága barátom Ludmilla NEM "művésznő" (csak szeretne az lenni) mint ahogyan pl Mága Zoltán sem "művészúr", de a vásártéri Rákóczi szobor sem "művészeti alkotás"
De ez már mind-mind messze vezet..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

müvészet

de ostoba vagy jani!!!

Művész?-nem művész?

Kedves Rudolf János Művész Úr!

Kommentjeiből megállapítottam, hogy Ön és Bálint NatáLia hál' Istennek, nem egy "kategória". Egyszerűsítve a dolgot, két részre osztva az embereket - Művész és Nemművész- Ön tagadja a diplomás MŰVÉSZEK művésziségét, akkor csak Ön lehet a művész, meg Fásy Ádám, Zsülike, Berki, stb. Nyilván Önnek megvan a képzettsége, végzettsége ahhoz, hogy otromba, közönséges módon másokat /le/minősítsen!!!
Érdemi hozzászólásom a témához:

NatáLiának biztosan nem volt dolga sem tavaly, sem idén törődni az évforudlóval. Ő ezért bizonyára nem kap havi fizetést. Valószinű, észlelve ezt a hiányt, jelentkezett. Azért, hogy egy ingyen koncertet kívánt adni, nekünk, itt lakóknak, s az kikötése volt, hogy legyen egy ingyenes koncert,s ezért csak hálásak lehetünk-NEKI! Az Ön fanyalgása, stílusa jól példázza, hogy kár volt ezt megtennie. Támogatni és nem támadni kellene egy ilyen kezdeményezést, de nyilván ezt valami frusztráció megakadályozza....Az Ön "munkássága" alapján nem nagyon lehet fellelni olyat, amit támogatna, pártolna. Lehet, hogy nem is nagyon van ilyen, de akkor azt a kevés jó dolgot, amit segíteni kéne, ne kritizálja! A MŰVÉSZNŐ ( ezt Önnél érdemesebb ítészek diplomával tanúsítják!) vélhetően a megfelelő kampányon, reklámon azt értette, hogy méltó színvonalú plakát és hirdetés legyen, hogy a város polgárai arról tudomást szerezzenek.. - nekem legalább is ez jön le, s nem az Ön "sajátos" lelkivilágú értelmezése! Megjegyzem, hogy december 28-án, Karácsony után, délelőtt Hévízen a templomban, különösebb hirdetés nélkül, zsúfolásig volt a templom s több perces álló vastaps volt a köszönet az ingyenes koncertért. Persze erről nem értesült, pedig a magas C-t megkritizálhatta volna mint a téma jeles szakértője!
A GMK tavaly már kampányolhatott volna az évfordulóval, pályázati pénzeket hozhatott volna erre, hirdethetett volna országos Goldmark versenyt, beírhatta volna magát legalább erre az évre a magyar és külföldi kulturális életbe! EZ IS KIMARADT, mint sok minden más. Keszthely hova jut így? Erről kommenteljen,-értelmesen, érdemben, s ne a Művésznőt kritizálja mint egy sértett, visszautasított szerelmes!

Rudolf János képe

Ajaj Ludmilla (ne bújdokolj, hanem írd alá!)

sokan nem tudják az utókornak hát leírom
Nekem NEM ismerősöm ez a csaj, sosem láttam sosem érdekelt.
Ellenben Polgár Gyuszi még a facebookon is ismerősöm, és Gyula volt oly botor hozzáírt egy kommentet, méghozzá egy kiröhögtetős kommentet Ludmilla valamely bejegyzéséhez.
Igen ám, csakhogy ez olyan nagy művész, hogy még egy kommentet sem ért, hát meglájkolta pontosan azt a Polgár Gyulás bejegyzést, amin őt szivatják.
Én meg voltam olyan marha, hogy nem rászóltam, hanem csak szép szofisztikáltan leírtam Ludmillának, hogy Gyula pontosan miként is veszi hülyére.
ÓÓÓ kapásból az a válasz jött, hogy én bele vagyok esve..
Még ki sem röhöghettem magam, mikor Ludmillára a saját barátnője is rászólt, hogy nem én szivatom (hanem Polgár Gyula) azaz igyekezzék megérteni amit olyan szépen leírtam számára - ám mire ezen is kiröhögtem volna magam már tiltólistára is kerültem.

No kérem így esett (egész 10perces nevetés erejéig) az én nagy szerelmem Ludmillával :))

Kislány szedd össze magad (nekem most születik a napokban a 4-ik gyerekem) - ha pedig írsz akkor azt NE sumákban tedd. NE szégyeld, írd bátran alá!

Amúgy köszönm neked, hogy ismét -amíg ezt felidézhettem is- jót nevethettem :)

--
amúgy a HelikonPortál címlapján jobb oldalt a Keszthely Himnusz stabil megjelenését -azaz reklámját- nekem köszönheted
Amikor hát azzal dicsekszel, hogy ezt a videot hányan is nézték, ez jusson csak mindig eszedbe ;)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ajjaj Rudolf Szása Úr!

Tisztelt Rudolf Szása!

Kikérem magamnak, sőt Bálint NatáLiának is! Remélte ugye, hogy szóba áll Önnel? Nem, nem vagyok Ő! Hát ennek jól mellétrafált kedves Szása! Nem jött össze, ugye most csalódott?

Az IP cimem alapján - mivel Ön az admin - le tudja ellenőrizni, hogy Keszthelyről írok.
A facebook alapján NatáLia Stuttgartban van. Ön lehet, hogy paranoiás?
A véleményem sajátom, s nevem is van, de az Önnek semmit nem mondana, de nekem esetleg okozhatna kellemetlenséget a közszolgák által. Más lenne a helyzet ha aláírnám, hogy Horvát Mária vagy Farkas Rómeó? Ne nevettessen. Szánalmas komédia amit előad,lehet, hogy betaláltam az érzékeny pontjára?! 4 gyerek! Mi közöm nekem és a témának hozzá? Sajnos ahhoz elég kevés kell,hogy gyermeket nemzzen valaki, de a felneveléshez már több is szűkéges! Egyébként Isten éltesse Őket! Kívánom Önnek kedves Szása, hogy találjon lelki nyugalmat, megfelelő önértékelést, örömet,és ne abban élje ki magát kedves Szása, hogy tisztességes, jóakaratú embereket cikizzen! Persze, ha Önnek csak ez az egyetlen öröme - 4 gyermek után -akkor miért ne tehetné!Tegye, nem érdekel! A témáról elmondtam mindent, ami konkrét és kézzelfogható! Magam részéről befejeztem, ez már méltatlan lassan hozzám, s Bálint NatáLiához is! Kb. óvodás stílust használ Ön- kedves Szása, s ha kell egy kis cukorka, hát küldök, vagy töröltesse meg az orrát, mert csöpög.
Látja Szása, kezdem felvenni az Ön alpári stílusát, hát így jár akik korpa közé keveredik! Remélem NatáLia Stuttgártban olvassa amit írok, s így üzenném neki, hogy gyöngyöt dobott ... na hova is?

Viszlát, By-by, Szása!

A polgár gyuszi az az

A polgár gyuszi az az egykori III/III-as besúgó emberke, számodra az ő szava a mérvadó?
Madarat tolláról....

Tistelt Rudolf János!

Én, aki több mint tíz évig tanultam komolyzenét és hat országban volt szerencsém koncertet
adni, talán van annyi rálátásom, hogy megtudjam ítélni Bálint Natáliában rejlő tehetséget!
Ami az Ön stílusát illeti, nem méltó e téma megvitatásához, ezért a továbbiakban erről nem
szeretnék vitát folytatni. Szép hétvégét kívánok! Üdvözlettel: Pupák, egy másként látó és
érző helyi zeneszerető, aki tisztelettel van Bálint Natália iránt, ezzel nem megbántva
mások véleményét! Az idő gondolom egyszer igazolni fogja nézetemet! Annyit mondanék, hogy
magamat soha nem tartottam tehetséges zenésznek, de legalább annyi megmaradt belőle, hogy
fülem van hozzá, ezért gondolom tehetségesnek! Ami azt illeti, elítélem mindazokat, akik Önt
lecigányozzák és azt is elítélem, akik akár Goldmarkot lezsidózzák, de azt is, aki egy jó
szándékú kezdeményező tehetséget "Ludmilláznak", mivel ez soha ,de soha nem fogja előre vinni közös gondjainkat és dolgainkat! Különösen az bántja a lelkemet, hogy egy helyi
tehetséggel ilyen formában viselkednek és még csak lehetőséget sem adnak számára, hogy
bizonyítani tudjon! Remélem Európában és a világban lesz módja rá, ha saját szülővárosában
nem adnak neki lehetőséget sem! Befejezésül annyit, az idő Bálint Natáliának dolgozik ...!

Te egy KULTÚR barom vagy!

Olvasd el még egyszer a fenti kommentet.Bár azt hiszem nem is érted amit fent leírtak!

Rudolf János képe

Ami "tömegigény" az eleve nehezen lesz "művészet"

ugyanis alap, hogy a művész attól művész, hogy ad valamit..
Márpedig ha az mindenkinek van, akkor nem tudod adni..

Nem véletlen, hogy az igazi művészt nem ritkán csak haláluk után sok-sok idővel értik meg, az un. széles "tömegek"..

Viszont PONGÓK és társaik addig is SZÜKSÉGESEK - de ezt miért is kell Goldmark kapcsán tárgyalni?

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

müvészet

jani ha nem érted attól még müvészet!!!

Tisztelt Csengei Ágota!

Levelét olvasván azt tudom önnek mondani, hogy soha nem lépjük át vezetett színháza küszöbét,
amíg ott fog ténykedni és szégyellje magát! Újabb reklám Keszthely városának! Gyalázat!

Halálra van ítélve a város,nem baj lesznek cselédek Tiborczéknak

Jól tükrözi a keszthelyi állapotokat, büdös, posványos, mutyihely!
Keszthely városvezetése alulmúlja szinte az összes fideszes városvezetést!

NA

ennek igazat adok!

(Nincs téma)

Bálint Natáliának örök hála a magyarságáért!

Mindent meghallgatok, amit Natália feltölt az internetre és csak csodálni tudom!
Szívemből gratulálok a tehetségéhez és segítő zenész társainak! Isten áldja meg!
Keszthely városa büszke lehet rá, mert nem mindennap adatik meg egy ilyen tehetség,
mint Bálint Natália! Tiszta szívből sok szeretettel köszöntöm és mint keszthelyi
lakos büszke vagyok arra, hogy egy ilyen tehetséges művésszel rendelkezik városunk!
Elárulom, hogy előadásait elküldtem Ausztráliába, Mexikóba, Kanadába, Brazíliába és
az USA-ba, mindenhonnan a legnagyobb elismerést kapta, nem érdemtelenül!

Ferkóék nem érnek rá,

Ferkóék nem érnek rá, nincs rá humán erőforrásuk, meg idejük sem, meg a kikötő minden figyelmüket elvonja!
Különben sem jó ez, mert nem az Ő ötletük volt!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel