Digitális táblákat kaptak a keszthelyi iskolák

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Csaknem 80 millió forint pályázati forrásból korszerű informatikai eszközökkel szerelték fel a keszthelyi oktatási intézményeket - közölte a polgármesteri kabinet az MTI-vel.

Az önrész nélküli pályázaton 135 számítógéphez, 46 tantermi csomaghoz és további eszközökhöz jutott a város. A vendéglátó, idegenforgalmi, kereskedelmi szakképző iskolában, az Egry József Általános Iskolában és a Csány-Szendrey Általános Művelődési Központ mindkét intézményében a legmodernebb eszközökkel kezdhetik meg a diákok a következő tanévet.

A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program pályázatán nyert tantermi csomagok érintőképernyős interaktív táblát, valamint szoftvert, tanári számítógépet és projektort tartalmaznak. Az egyenként egymillió forint értékű csomagok, valamint a számítógépek a tanulók és osztálytermek arányában oszlanak meg a négy intézmény között.

A sajátos nevelési igényű, nagyothalló és gyengénlátó diákok tanulását speciális eszközök segítik majd.

Az anyjuk picsája!

Hány hónapig lehetne ebből rendesen fűteni és a közüzemi számlákat fizetni? Hány munkanélküli pedagógusnak lehetne ebből munkát adni? Hány falun maradhatna meg az iskola évekig?
És ez csak egy város! Szórják itt a milliárdokat a hülyeségre, a gyerekek tárgyi és általános tudása pedig egy nagy nulla. Nem digitális táblákra lenne szükség, hanem iskolai tanműhelyekre és gyakorlókertekre mint régen, hogy legalább a szöget ne fordítva akarják beverni és megtanulják hogy a tarhonya nem kerti növény.

Azt hiszem, ön kedves

Azt hiszem, ön kedves analfabéta még a palatáblától is besokallna.

Te egy nagy bunkó vagy

Te egy nagy bunkó vagy azért is kellenek ilyen táblák nehogy olyan sötét emberek nevelődjenek mint te.

most ért ide az szdsz

most ért ide az szdsz biznisz maradéka?!

az a helyzet, hogy a VSZK

az a helyzet, hogy a VSZK tanári állománya szakmailag nem áll a helyzet magaslatán. A gyerekállomány meg gyengébb mint valaha. Ez van ebből többet kihozni bajosan lehetne...

Mi köze van a

Mi köze van a szögbeveréshez a VSZK-nak?
Asbóthban tényleg jobb a gyerekanyag…. Mese habbal!

Szórják hát. Volt már

Szórják hát. Volt már páncélszekrény is a kórházi ágyak mellé tervezve. Talán le is gyártották, most porosodnak valahol. A lóvét pedig felvették.
Ez sem egy utolsó biznisz, dig.tábla. Röhej.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel