Értékesíti szállodáját Hévíz önkormányzata

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Értékesíti háromcsillagos szállodáját Hévíz önkormányzata, legalább 1,4 milliárd forint bevételt remél a hotel eladásától.

A fürdőváros képviselői még októberben döntöttek arról, hogy eladják az Aquamarin Szállodaipari Kft.-ben meglévő kizárólagos üzletrészt, amelyet a város tartós részesedésként tart nyilván befektetett pénzügyi eszközei között. Az önkormányzat az értékesítést nyílt versenyeztetési eljárásban bonyolítja le, több érvényes ajánlat esetén licittel döntenek a vásárlóról.

Az önkormányzat akkori ülésén Papp Gábor polgármester (Fidesz-KDNP) kifejtette: a szálloda csak komoly felújítás után válhatna versenyképessé. Az első félévet pozitív mérleggel zárta ugyan, de a bevételei nem elegendőek egy 2,5-3 milliárd forintos felújítás finanszírozására. Az önkormányzat ekkora összeget nem tud erre a célra fordítani, mert akkor több évre le kellene mondania minden egyéb városi fejlesztésről.

A napilapokban és az önkormányzat honlapján a napokban megjelent ajánlati felhívás szerint a jelentkezőktől legalább 1,4 milliárd forintos vételi ajánlatot vár az önkormányzat a kitűzött december 20-i határidőig.

Honlapja szerint a hotel saját tulajdonú gyógyvízkúttal, két beltéri és egy kültéri gyógyvizes medencével rendelkezik. Két épületrészből áll, a régebbi építésű 44 szobás, az újabb - 2009-ben felújított szárnyban - 56 szoba van, a szálloda egyszerre 192 vendéget képes fogadni.

Gyáva, sunyi banda!

Ez a gyáva, sunyi, a hatalom mámorától elhülyült polgármester és képviselőtestülete igencsak be van szarva,hogy hátha még megakadályozza a város népe a nagy üzletüket, az Aquamarin eladását!

Annyira félnek a néptől és a népharagtól,hogy a helyi népszavazásról és népi kezdeményezésről szóló 2004 óta érvényben volt rendelethez eddig nem nyúltak, de most amikor felvetődött annak lehetősége. sürgőssé vált akként módosítani a február 25-i testületi ülésen e rendelkezést azért,hogy megnehezítsék annak még a lehetőségét is,hogy a város lakossága és választói dönthessenek az Aquamarinról.

A törvény a támogató aláírásokat a választópolgárok minimálisan 10% és maximálisan 25%-ában állapítja meg! Feljogosítja a törvény helyi képviselő testületet, hogy helyi rendeletében határozza meg ezen belül azt a százalékot, hogy a választópolgárok hány százalékának aláírása szükséges egy népszavazás kiírásához.

Az eddigi 2004-től érvényben volt rendelet szerint ez a szám a választópolgárok 10 %-a volt Hévízen.

Most mekkora lesz ez a szám? Szerintetek? 25%, a lehető legmagasabb!
EZ ÁM a nagy büdös DEMOKRÁCIA ÉS PÁRBESZÉD A LAKOSSÁGGAL!!!!!!!

Mit jelent ez? Azt, hogy nem partnereknek,hanem alattvalónak tekintenek benneteket hévízi választópolgárok és alattvalókként kezelik azokat az embereket,akik hatalmat adtak a polgármester és a testületi tagok kezébe! Ezek,a hatalomtól megittasodott "tisztségviselők" nem elősegítik, hogy a megválasztóik véleményt nyilvánítsanak, hanem minden lehetséges eszközzel akadályozzák a véleménnyilvánítást!

Ez a hatalomtól megittasodott,nagyképű,arrogáns,öntelt,elvakult banda nem kíváncsi már arra,hogy a hévíziek mit gondolnak és nem kérnek a hévízi választókból,csak majd akkor kellenek megint, ha ujra a hatalomba segítik őket! Utána és előtte minden eszközt megragadnak ahhoz,hogy a véleménynyilvánítást megakadályozzák! Ez a 25% ezt szolgálja!

Az is jellemző, hogy a bizottsági vélemény szavazati aránya 4-ből 4! Naszádos Úr ennyire érdekli Önt, mint egyetlen "ellenzék"-ben lévő képviselőt Hévíz és a hévizi választópolgár joga! Önnek is csak ennyit jelent a demokrácia?

Úgy tűnik,

egyenlőre ez a veszély elhárult, mert eredménytelen lett a pályáztatás, bár Gelencsér vagy hogy kell írni helyesen, nagyon pártolta, hogy akármennyiért is, de adják el. De azért egy népszavazást tényleg meg kellene szervezni, hogy a jövőben se merülhessen fel a gondolat. És mindenki gondolkodjon el azon, a szeptemberi önkormányzati választáson ilyen nevűt véletlenül se jelöljön be. Merthogy kettő is van belőle.

Úgy tűnik......

a Héviz tv is beált a seggnyalók közé,már a Testületi ülés anyagát is megvágva közvetítí,csak így tovább a Lenini úton.

Úgy tűnik?!!!!!!!!!!!

Nemcsak úgy tűnik, úgy is van és nem csak most!

Ne mond,hogy nem láttad eddig is amikor Papp Gábor előadja magát akkor a kérdések előre szerkesztettek és egyeztetettek! Hallottad te egyszer is, hogy Partics Andrea kényes kérdést mert volna feltenni, vagy feszegetni?

És a Helikon rádió?

Az sem kutya, pedig ott vannak jobb sorsra érdemes fiatalok, de mégis azt hiszik, csak az a jövő, ha nyalnak ennek a rezsimnek.

Ennek a rezsimnek?

Nem! Halász Gábornak,a kenyéradó gazdájuknak nyalnak,aki meg Papp Gábornak nyal, aki hagyta, hogy büntetlenül hordhatta ki Halász Gábor szerelmével együtt a tizmilliókat a városból polgármesterné asszonyság és Füzesiné képviselőasszony trehányságát, vagy tehetségtelenségét is kihasználva....

Be is vannak szarva rendesen,hogy mi lesz,ha az elhagyott szeretők kitálalnak....

Döbbenetes az is, hogy PG

Döbbenetes az is, hogy PG kérdőre vonja a képviselőket, ha nem neki tetsző módon szavaztak. Vicc!

Mit vágtak ki belőle?

Mit vágtak ki belőle?

Megvágva....?

Ezek szerint nem minden a forgatókönyvek szerint alakul és nehogy már képben legyen a lakosság? Csak arról kell tudniuk, amit ők szeretnének, hogy tudjanak! Indul az agymosás...Magyarország jobban teljesít, Hévíz szint'úgy??? Az előbbi is kampányduma, az utóbbi meg főleg!

Indul...

Kedvesem tévedésbe vagy,az agymosás 2010-ben a nagy konzultációval(HALÁSZ FÉLE BUTÍTÁS) megtörtént,sikeressen,azóta szünetelt,és most újra kezdik.Igen Hévíz jobban teljesít,és ezt a sok nyalonc elhiszí,de reméljük,hogy kevesen vannak.

Eddig is 25% volt te majom!

Eddig is 25% volt te majom!

Te majom!

Akkor olvasd el a saját polgármestered nevével fémjelzett előterjesztést! Ő maga írja, hogy 10 % volt.

Ám,ha Neked van igazad és 25 % volt,akkor meg miért hagyták meg? Ha nem félnének a nép véleményétől, akkor éppen csökkenteni kellene a szükséges százalékot,nem magasan tartani!

TE MAJOM!!!!!!

Te majom és csatlósaid!

Miért akarjátok ti eladni az Aqumarint, amikor ti magatok terveztek 16 milliós nyereséget? Milyen alávaló, tisztességtelen egy társaság vagytok, hogy nemhogy fejlesztenétek azt, ami hozná és hozza a pénzt, hanem mindenáron el akarjátok adni!

Mi van a Ti agyatok helyén?

Amikor a reptérről döntetek, akkor miért nem vagytok ennyire kényesek az eredmény tekintetében? Mert az Aquamarinra fogva nem lehet feleségestül repkedni közpénzen a világba, a reptér meg jó indok? Más az, hogy annak eredménye semmi, de jót kirándultatok és költitek a város pénzét!

Reméljük lesz olyan utód, aki minden egyes elrepkedett pénzt visszafizettet veletek kamatostul.

Dagi lányék veszik

Dagi lányék veszik meg?
http://ciganyorszagkiralya.blogspot.hu

Forrás ujság!

Megdöbbenve olvasom Papp Gábor kétségbeesett magyarázkodását a Forrás ujságban az Aquamarin eladásának a szükségességéről.

A bő lére eresztett semmi közepén a lényeg, hogy mert 20 millióba kerül a medence (pont most, ugyan már) felújítása.... és ez óriási kiadás!

Aztán elfelejtette, hogy mit kamuzott és elmondta, hogy a nyereség 20 millió körüli! Tehát nem kell mást tenni, mint visszaforgatni a nyereséget a vállalkozásba!

Addig, amíg az alapítás időpontjában veszteségre ítélt reptérbe, hogy Keplit idézzem 50-80 milliót(meg amennyivel többet) nyomnak mégsem akarják eladni, megszüntetni, felszámolni, hanem mindenáron ragaszkodnak hozzá, addig a város lakosságát, a város szobakiadóinak érdekeit szolgáló Aquamarint, ami még ebben az állapotában is nyereséget termel, mindenféle hülye magyarázattal csak-csak dobra akarják verni, mert a 20 milliós nyereség visszaforgatása megingatja a város 3 milliárd feletti költségvetését.

No ezt csak egy szakmájában is megbukott MIÉP-esből átnyergelt masszőr kifordított hülye magyarázkodása, amit józan paraszti ésszel sem lehet felfogni!

Valakinek nagyon kell az a pénz!

Elindult a "szervezett" ellehetetlenítés!

Elindult a második felvonás!

Hogy ne lehessen az AQUMARIN nyereségére hivatkozni elindult a módszeres veszteségessé tétel a fenntartó segítő közreműködésével.
Első lépésként nemhogy kihasználja a fenntartó a jogszabály adta lehetőséget az egy éves építési engedély meghosszabbítására,ami megjegyzem semmijébe nem kerül a városnak, hanem azt elutasítja! Ezzel azonnal értéktelenebbé teszi a szállodát!
De még ez sem elég! Ennek kapcsán egy könyvelési manőverrel garantálja a 2014-es gazdasági év 33 milliós veszteségét!
Nehogy már arra tudjon hivatkozni is valaki, hogy még mindig nem termel veszteséget a vállalkozás!Ha a szálloda vezetése nem képes veszteséget termelni,majd maga a tulajdonos egy adminisztratív eszközzel megteszi helyette! ÜGYES!

Aztán mindenféle szakértői véleményt kérnek jó drágán - gondolom - hogy készítsen több olyan szakvéleményt, ami azt hivatott igazolni,hogy mi minden "szükséges", mekkora tetemes költségen ahhoz,hogy úgy ne mehessen tovább a szálloda és a gyógyászat, ahogy és amennyiért eddig ment! Szerintem a feladat nem a költségkímélés, hanem annak bizonyítása, hogy el kell adni a város értékét.

Az. hogy a reptérbe a kát év alatt legkevesebb 300 milliót belenyomtak mégsem ynereséges, az nem számít, mert nincs rá vevő, nincs még egy hülye, aki beletenne ennyi pénzt, csak az AQUAMARINT kell bármi áron eladni, mert valaki, vagy valakik nagyot akarnak szakítani belőle!

FIDESZ-es aktivisták továbbképzése Karsádi módra!

Ha már a jólinformált Karsádi elvtárs meg akarja győzni alárendelt FIDESZ-es aktivistáit, hogy mindenáron el kell adni az AWQUAMARIN-t legalább hihető magyarázattal szolgáljon, vagy legalább egyeztessen a főnökével, mielőtt a saját főnökét hazudtolja meg!

Mint azt tudjuk Papp Gábor több fórumon szóban és írásban is kijelentette, hogy 2013 évvel bezárólag az eladásra szánt AQUAMARIN-ba nem kellett pénzt beleraknia az Önkormányzatnak, bevételeiből eltartja magát, sőt ezen felül még mindíg némi nyereségre is szert tett.

Karsádi Úr ezzel szemben mivel képzi a FIDESZ-es hévizi aktivistákat? Azzal,hogy az AWQUAMARIN folyamatosan veszteséges,évente az Önkormányzat 300-380 millió forintokat tesz bele a szállodába és micsoda teher ez a városnak!

Nagy a sötétség a hivatal egyes alkalmazottai körében,ha egy köztisztviselő ekkorát hazudik és nem tudja,hogy hazugsága átlátszó és követhető!
Ekkora összeget csak képviselőtestületi döntéssel lehetne az AQUAMARIN-ba beletenni,ilyen képviselőtestületi döntés pedig nincs. Tehát ez a propaganda NEM IGAZ, még ha narancsos akkor sem!

Igen....

2-3 év múlva kiváncsi leszek egy-két vagyonosodási vizsgálat eredményére,egyszer csak nekiálnak elkölteni a vissza osztott pénzt.

Csak azt nem értem....

... miért nem lehet átalakítani és úgy hasznosítani, ha annyira sokba kerül a szinten tartás? Az iskolák közelsége adja a lehetőséget! Sportcentrum? Ha csak annyit nyomnak bele, mint eddig a reptérbe, már előbbre vannak....

Ja! Hogy akkor nem jut belőle senkinek....?

Forrás ujság.

Megkérdeztek szakértőket,sőt a hivatalban hozzá értő bizottság is megtárgyalta.A szakértő kb.olyan lehetett,mint aki a Szarka féle birtokot TIZENKÉTSZERES áron értékelte,vagy mint aki az Egregyi ovodát ÉLETVESZÉLYESSÉ nyilvánította.Egyszóval és röviden,mindenkivel megtárgyalták,csak az érintett LAKOSSÁGGAL nem,nálunk is megy picibe ami oszágossan nagybalásd PAKS.

Érdekes,

hogy Kehida vonatkozásában is hallottam annak idején a Horváth nevet. Csak nem ő ment csődbe? Mindenesetre igy már sikerül kimászni a tartozásból, lehet venni mást.

http://hvg.hu/gazdasag/20140127_Udulesi_jogot_vettek_futhatnak_a_penzuk_u

Érdekes.

Szerintem nem a Horvát szállodája ment csődbe,a Horvát cégei 2010elött voltak csőd közeli helyzetbe,mikor a teljesítmény szerint kezelték őket.Azóta vagyis 2010-től fut a szekér,volt még egy időszak muikor királyok voltak/vagyis egyenlőbb az egyenlőnél/na mikor is?1998-2002-ig de semmi nem tart örökké.

Jól teszi, valamit tudnak

A hévizi tó forrás hőmérséklete az utóbbi 6 évben évente 0.4-0.6 fokkal csökkent, ez titkosítva lett. A legrosszabb forgatókönyv szerint 20 éven belül nem csak a hőfok, hanem a vízhozam is jelentősen, mintegy 50 % - ban csökkenhet. Ez azt jelenti, hogy akár a tó ki is száradhat. Vízhozam helyett víznyelő is lehet, azaz egy száraz üreg lesz belőle. Nem tart örökké semmi. Sok ilyen un. tőzegtó van a világban, nem működnek pár száz, pár ezer évnél tovább. Így vegyen ingatlant Hévizen. Hévizen és a környékén jelenleg mintegy 1000 ingatlan van, amiből 300 eladó, azaz mintegy az összes ingatlan egyharmada eladó, ez kiemelkedő országosan is. Ennyit az "oroszok" és senki sem fog megvenni. Rossz befektetés, gondolkozzon, Hévizen semmit sem szabad megvenni!

Eladták?

Ma hallottam a városban, hogy állítólag a Horváth-épes vette meg az Aquamarint, igaz ez, hogy már el is adták????

NA NE....

A Tihi-nek a Egregyi ovoda lett odaigérve/azért lett életveszélyessé nyilvánitva/,de az nem jött össze csak nem ezzel fizetik ki a seggnyalását?

Egregyi óvoda

Igen, ez érdekes volt, anno, hogy életveszélyes az óvoda sos el kell adni, de azóta is oda járnak a gyerekeink :) Biztos elmúlt az életveszély, mert nem jött össze az üzlet. :)

Még se a dagi lányék?

Még se a dagi lányék?

nem .mondtam

már , hogy anyádnak vette apád, hogy ne az utcán sticheljen a hidegben.

Ketten meghaltak a tó vizébe esett mobiltelefon miatt

Ketten meghaltak egy vízbe esett mobiltelefon miatt!

Tragédiát okozott egy vízbe esett mobiltelefon Hévízen hétfőn hajnalban. A mobiltelefon egy 89 éves férfié volt, aki a tó parton áll, majd beleejtette a készüléket a gyógytóba, majd maga is beleesett, amikor megpróbálta kihalászni. Ezután rájött, hogy telefonját már úgysem találja meg, így úszni kezdett, de ekkor lábai beleakadtak egy liliomba. A férfi kiabálni kezdett, amelytől szája vízzel telt meg. A segélykiáltásra Gőgös Gedeon hévízi lakos szintén vízbe ugrott, de a korábban már telefonjáért beugró ember magával húzta a mélybe a segítségre igyekvőt.

Az arrogancia határtalan!

A hévíz TV "bérripoteri" kérdésére mi a válasz a népszavazási kezdeményezésre? Hogy a vételkor sem kérték ki a lakosság véleményét, akkor most miért.... hát azért kedves polgármester úr, mert a vétellel akkor növelték a város vagyonát, az eladással meg elkótyavetyélik a város értékét! NAGY KÜLÖNBSÉG!

Aztán kedves polgármeter úr, ha még nem mondta önnek senki, akkor elmondom, hogy helyi népszavazást nemcsak a lakosság kezdeményezheti,hanem a képviselőtestület és annak bármely tagja, sőt maga a polgármester is! A különbség abban áll, hogy ha a lakosság kezdeményezi akkor kell X számú aláírás, amit aztán Önök mazsolázhatnak, ha a képviselőtestület,vagy valamelyik képviselő,vagy maga a polgármester kezdeményezi, akkor nincs szükség az aláírások gyűjtésére és nem tud mazsolázni az aláírók között.

Látszik, hogy nincs akkora bátorság, tisztesség ebben a korrupt,gyáva bandában, hogy merjék maguk kezdeményezni a helyi népszavazást.... Hát igen ennek az eredménye egy bizonyos előremutatás lenne a jövőjükre nézve, ezért félnek annyira ettől a megmérettetéstől!!!
Ha a döntésüket tisztességesnek tartják, miért félnek ennyire? Vállalják döntésük következményeit és erősíttessék meg azt a választóikkal!

Mikor pakoljanak az Aquamarin dolgozi?

akkor mikor is pakoljanak és mehetnek sorba állni a segélyekért a munkaügyi központba az Aquamarin dolgozói? Uraim csak gratulálni tudok Önöknek!

gyáva népnek nincs hazája

ha 85 dolgozó aláírásgyűjtésbe kezd a népszavazásért - most azt számolva, hogy legalább három emberrel a családban alá tudják iratni - plusz a bejáró fürdőzők ugyanigy háromszorosa is aláír, akkor az már elég lenne. De elég lenne, ha csak egyetlen képviselő kérné. Akkor is kötelező lenne kiírni.

Szerintem nincs igazad...

Egy képviselő nem képviselő,tegyük fel,hogy a Naszádos kéri a szavazást,a /NEM/tisztelt/ testület most nagyon gyorsan megtalálná a NEM gombot,és már nincs is szavazás.Igazad van, nem kellene a Testületre várni,a szavazóknak kellene lépni,DE GYORSAN.Sajnos Hévizen ez az ügy sem sokakat érdekel,ez már csak így van.

Valószinű!

Szinte biztos, hogy holnapi rendkívüli testületi ülés nem publikus anyaga és célja a halálos ítélet meghozatala!?

Mikor volt..

a testületi ülés,és született-e valamilyen döntés,vagy ez is titkos mint sok minden? Mi már csak a kész tényeket ismerhetjük meg?

Valószinű...

Biztosra vehetitek az új pályázat kiírását,mivel,hogy megvan a vevő,és nincs vissza út.Kiváncsian várom a Héviziek reakcióját,mernek-e Népszavazást kezdeményezni az eladás megakadályozására.Arra külön kiváncsi leszek,ha és amenyibe lesz aláírás gyüjtés,menyien merik vállalni névvel a nem eladást.

Megvan a vevő....

Megvan a vevő? Akkor minek írnának ki új pályázatot? Holnap zárt ülésen egyhangúlag megszavazzák az eladást azon az áron, amit ajánlott a "kiválasztott" vevő. Ebből a potom árból kifizetik a még le sem járt hitelt, aztán "jut is-marad is" mindenkinek akinek jár!

...és a város legnagyobb értéke önös érdekek mentén elment a lecsóba! Mindenki gazdagodik belőle, csak Hévíz városa lesz egy felbecsülhetetlen értékkel szegényebb!

Hévízen hol?

Tudnátok abban segíteni, hogy Hévízen hol lehet teltkarcsú guminőt kapni? Nézegettem a nagyparkoló bazárokban, de sajnos nem láttam.
Köszi!

egy búcsús bazáros cigány van a

parkolóban a Cserkó. Neki van , igaz hogy három pálcára van kötve

köszi

Köszi szépen, akkor megkeresem.
Nagy választéka van?

valószínűleg

nagy , mert ha elmész a bazár előtt van ott minden a kotontól kezdve a harckocsiig minden. Valszeg a guminőből is sokféle lehet annyi kínai szar között.

Még nem unjátok?

Még nem unjátok?

Nem lehet megunni!

Az az igazság, ha kiröhögtök, ha nem, én nem tudom megunni a guminőt. Ez van. Ha megunom, veszek, szerzek másikat, addig félreteszem az előzőt, aztán egy idő után újra előveszem és újra az újdonság erejével hat rám.
Ki kell próbálni.
Nem szégyen az!

A kupi se szégyen,csak azok

A kupi se szégyen,csak azok akik oda járnak megpróbálják letagadni. Azt se lehet megunni,csak azért az más mint egy műanyaggal kufircolni.

miért?

unod anyádat? próbálkozz apáddal.

a legjobb megoldást

a legjobb megoldást mindezen problémákra: „Szarni bele, menjünk bowlingozni!”

Na okoskák!

itt a lehetőség mindenkinek, hogy kitörjön lelki nyomorából. Egy óra alatt lehet alakítani egy kft-t vagy bt-t ingatlanközvetítési profillal. Szerezz vevőt négy milliárdért és máris kerestél két milliárd hatszáz milliót. Az összes nagy , Demján , Csányi, Leisztinger és a többi milliárdos legnagyobbat az ingatlanbizniszen kaszált. Ne hagyd ki a vissza nem térő lehetőséget. Lelki nyomorodat felcserélheted anyagi gazdagságra. Mutasd meg ennek a sok hülye képviselőnek, hogy mennyit is ér valójában az a romhalmaz.

Te lelki nyomorult!!!

A tiltakozók nem az eladási ár, hanem elsősorban az E L A D Á S ellen tiltakoznak! Nagyon nem mindegy!

Ha szerinted az egész egy romhalmaz, akkor ott a lehetőség, hogy Papp Gábor valamelyik grandiózus tervét, tanuszodát, konferencia központot, élményfürdőt, szabadidőközpontot stb.stb.stb... valósítsa meg ott és ne kótyavetyélje el a rábízott vagyont.

Romhalmaz? Ahhoz képest megtermeli a pár éve történt felújítás hitelének törlesztőrészleteit és ezen felül még mindig hasznot hoz és nem kell beletennie a városnak sem - hogy Keplit idézzem - 50-80 milliót, mint a reptérbe. Aminek a valós eredményei soha sem lesznek megismerhetőek a választók előtt, akkora a bukta!

Nem kellett volna évente többszázmilliós daj-dajt engedélyezni Halász Gáborék csapatának a pénzkitalicskázásuk érdekében, meg nem kellene bejárni feleségestül, sleppestül a világot közpénzen, meg nem kellett volna luxusautóval jutalmazni Benák Krisztiánt, meg meg kellett volna gondolni a fegyelmiket, pereket, kirúgásokat, emberek meghurcolását, hogy utána ne kelljen 10 milliókat kártérítésekre fizetni, meg nem kellett volna minden haveri kutyát felvenni a Hivatalba és az intézményekbe, meg az ideérkező vendégeket, küldöttséget a saját érdekeltségű szállodában és étterembe kellett volna etetni, itatni, elszállásolni, nem a KISHELIKON-nak fizetni, meg akkor venni külterületi minden közmű nélküli ugart, ha arra szükség van, meg nem fillérekért eladni az értékeket, fillérekért kiadni a Rózsakertet, nem parkolót építeni Gelencsér képviselő Úrnak.............és amiről még nem is tud a nép több még nem lekötött pénz lenne, nem lenne szüksége erre a végén kevesebb mint egymilliárdra!

re

keress rajta inkább egy kis pénzt aztán tojj az egészre. Annyit kéne arra költeni, hogy nézzen ki vhogy, hogy nem éri meg. Akik szerint meg kéne tartani azok vegyék meg. Annyit értenek a vállalkozáshoz mint ökör a tangóhoz.
A többi dologban egyébként igazad van.

Ökör a tangóhóz????

Hogy mennyire igazad van! Aki egy kicsit is ért a vállalkozáshoz az tudja, ha van két vállalkozása, akkor amelyikbe folyamatosan nyomni kell az 50-80milliókat és mégsem eredményes, azt mielőbb felszámolja, amelyik meg nem termel veszteséget azt tovább fejleszti a még nagyobb nyereség érdekében.

De azt azért nagyokosok nem vettétek észre, hogy Papp Gábor uralkodása előtt megindult a részleges felújítás,utána meg nem folytatódott... miért is?

Azért amiért a MIÉP-esből lett FiDESZ-es masszőr nem tudta továbbfejleszteni az Arany
János utcai masszőrkulipintyóját sem.... még ahhoz is tehetségtelen volt....

Hogy ez mennyire igaz!

Így igaz!

Mégiscsak kéne az a

Mégiscsak kéne az a népszavazás,de nincs,aki megszervezze.

Mégiscsak....

Meg kell várni,hogy a Testület lép-e az ügyben,amenyiben nem, úgy el lesz inditva a népszavazást kezdeményező aláírás gyüjtés.

Ennyire Te sem lehetsz naív!

Ezek lépnek? A következőképpen igen: a januári "licittárgyalás eredményét" egy villámgyorsan összerántott zárt rendkívüli testületi ülésen szentesítik és utána széttárják a kezüket, hogy ők igazán megszavaztatták volna róla a lakosságot, de már késő.......

Ez a képmutató, megalkuvó gyáva banda nem tesz semmit ami a vezérük ellenére lenne.
A vezérüket meg nem a város jövője, hanem az saját jövője érdekli, abban érdekelt. Számít neki,hogy a város egyik, ha nem az első legértékesebb vagyontárgyát kótyavetyéli el? Soha nem volt semmije amit maga szerzett volna, ezért nem érzi át, hogy mit jelent,hogy a megszerzett értékeket őrizni, gyarapítani és nem céltalanul elherdálni kell.
Főleg ami nem is az övé!!!!!!!!!!!!!

szálloda eladás

akárkivel beszélek,mindenki föl van háborodva a szállodaeladás miatt.Várom az aláírásgyűjtőket ellene.

Ne csak itt hangoztasd a felháborodásodat....

... ami jogos! Keresd fel az önkormányzati képviselőidet és nekik is mondd el, mert ők nem akarják meghallani a felháborodást!

Minél többen, minél többször mondjátok nekik, hátha valamelyikben megszólal a nemlétező lelkiismerete és mer ellentmondani! Persze ez attól is függ, hogy mennyire van benne a mutyiban? Mert, hogy mutyiszaga van a dolognak, az egyértelmű!!!!!

Fél Hévíz szállodái eladóak, az árakat csak össze kell vetni az Aqumarin kikiáltási árával. Például a Széchenyi utca és a József A. u. sarkán lévő valamikori SZOT üdülő 900.000.000-ért, az Alba hotel a Petőfi utcában közel 600.000.000.- Ft-ért, és akkor az AQUAMARIN saját kúttal, parkkal,két bejárattal, medencékkel, épületekkel, gyógyászattal 1.400.000.000.-ért???

Gusztustalan ez a pazarlás!

Vissza kellene venni a daj-dajokból (mert aztán a programfüzetet nézve, megint csak elszalad alattuk a ló)ott kellene ennyire "körültekintően" gazdálkodni.

Elolvastam.....

Elolvastam a falugyűlési összefoglalót! Ekkora hazugságot, egy mondata nem igaz! Egy igazi klasszikus szerecsenmosdatás!

DE! Minél jobban mosdatjátok a szerecsent, annál feketébb lesz!

Dagi lány

Én úgy tudom hogy tényleg a dagadt müvelődéses lány családjáé lesz a szálloda.

én meg úgy, hogy apád

veszi meg és nyilvánosházat csinál belőle, hogy legyen munkahelye anyádnak.

Lesz pofája 7 embernek..

.... a város lakosságának megkérdezése nélkül eladni ekkora vagyont, ekkora értéket, megint potom áron, minden mindegy alapon? Ezeknek semmi nem drága?

Vannak és lesznek ennyire lelkiismeretlenek, ennyire pofátlanok, ennyire önteltek, ennyire felelőtlenek, ennyire arrogánsak? Ezek azt hiszik, ha a nép megválasztotta őket, akkor már mindent lehet? Lehet lelkiismeretlenül, felelőtlenül mindent kiszórni az ablakon?
Nem okoztak még elég kárt, még mindig nem elég? Még mindíg van üres zseb, amit meg kell tölteni, ha rámegy a város legnagyobb értéke az se baj, csak a saját zseb teljen?

Ezeket az átkosban nemhogy a városból, de a megyéből, sőt az országból is kiebrudalták volna! Ezt még a nagyhatalmú párttitkárok és tanécselnökök sem merték volna megtenni büntetlenül!

Gazemberség, amit az Aqamarinnal tesznek!

szarért-húgyért?

szarért-húgyért?

1,4 mrd

1,4 mrd neked szar és húgy????, te büdös hévízi paraszt, hogy rohadnál bele a tóba a szobakiadásból összehordott, számlával nem lefedett millióiddal.
Te büdös paraszt rohadék hévízi háztáji

1,4 mrd

Sajnálom, hogy a saját stílusodba kell válaszolni,Te mikropöcsű, aberrált barom, de az eddigi beírásaid alapján úgy gondolom, hogy így talán megérted. Az 1,4 milliárd forint rengeteg sok pénz!Azt nem is remélem, hogy egyáltalán fel tudod fogni, hogy mennyi, de most jön a de: az a nem mindegy, hogy ezt a pénzt mire fizetjük ki! Haszontalan dologra, rétre, gaztengerre, rendezvényre stb., ezekre sok! Hévíz belvárosában egy egyedüli adottságokkal rendelkező szállodára, a hozzá tartozó területtel, infrastruktúrával,arra nagyon kevés! Ugyanis ilyen nincs több,és pótolhatatlan érték , az adottságainál fogva!Ezt kellene megérteni!

Sajnos megérti!

Sajnos azok értik igazán, akik ezt a döntést hozták! Ezért adják el!

A repteret, illetve a repteret működtető Kft-t bezzeg nem árulják, mert tudják az a kutyának sem kellene! Nincs még egy olyan felelőtlen önkormányzat amelyik ekkora buktát finanszírozna.

Hiába zengenek a Reptérről dicshimnuszokat,hazugságokat Papp Gábor Horváth Orsolyával karöltve az MTI-nek! A legutóbbi közös nyilatkozatuknak egy szava nem igaz, minden szavuk hazugság!

Ilyent a világon sehol meg nem tehetnének hogy egy NEM veszteséges vállalkozást eladnak, egy Kepli által is (nagyon nehezen) elismert IGEN veszteséges vállalkozást meg tovább működtetnek!

Ezt csak egy elvakult MIÉP-esből átnyergelt FIDESZ-es senki nem látja, akinek soha nem volt semmije, nem tudta megtanulni, hogy a vagyonnal hogyan kell és lehet sáfárkodni! A többi birka meg elvakultan béget mögötte...

Könnyidnek megérte

Könnyidnek megérte a reptérnél, azóta sincs pontos elszámolás pár 100 millióról, csak annyit mond sikersztori, PG meg tapsol hozzá!
Könnyid úr mohó és pitiáner, a szállodában dolgozó külsős vállalkozókkal újíttatta fel ingyen pl a pesti lakását(lehet a tapolcait és a hévízieket is)
Még szerencse, hogy a hévízieknél birkább nincsen, röhögve megteheti ezt velük, úgy ahogy beutazta a fél világot a szobakiadók, hotelek pénzéből is.
Hozta is a sok vendéget, csak nem nekik, hanem magának(Európának)!
Közben mindenki PG-t szidja, de nem Ő teszi el a sok pénzt, hanem a háttérben álló strómanok, ha bukik PG, Ők akkor is ott maradnak az új polgármester mögött és röhögnek a birkákon tovább!

Ezt csak Papp Gáborral lehet megcsinálni!

Azzal,aki a polgármesterséget összekeveri az utazásszervezéssel!

Könnyid csak élt a lehetőséggel,amit Papp Gáborék adtak a kezébe...

Könnyid megcsinálta ezt

Könnyid megcsinálta ezt Vértes Árpi alatt is, már akkor elkezdte áldásos tevékenységét, Hévíz Turizmus Marketing Egyesület elnökeként 3 éven keresztül Árpi polgármesterkedése alatt. Utazgatott és hozta a vendégeket Hévízre(az Európának) amit mások fizettek meg.
Tehát az első lehetőséget Vértes Árpi adta a kezébe, amit azóta sem eresztett el, igazi szerencselovag!

Azzal a különbséggel, hogy....

... egy repülőtéri őrületről nem tudta meggyőzni!

De hát Könnyid azt mondta

De hát Könnyid azt mondta a reptér sikersztori!

Hévíznek Könnyid a sikersztori nem a reptér !

Vagy talán tévedek?

Könyidnek.....

ATV Híradó szerint már naponta érkezik járat Oroszországból,nyilatkozta a Hotel Európa vezér igazgató h.NÁLUK igazán sokan vannak,csak azt nem értem, miért nem ők működtetik a REPTERET:

Héviznek Könyid.....

Vak vezet Világtalant.

SIKER

A hévízi önkormányzat által járatfejlesztési és partnerkoordinációs feladatokkal külsős alpolgármesterként megbízott Könnyid László óriási sikerként könyveli el a reptér működését!

Honnan volt nekik 1.4

Honnan volt nekik 1.4 milliárdjuk rá, bérből-fizetésből?
Vagyonosodási vizsgálatot az egész családra!

Biztos vagy Te abban?

Biztos vagy Te abban, hogy 1.4 milliárd lesz a végleges ár?

Ugyan már! Megvan annak a "törvényes" forgatókönyve, hogyan lehet ennél is olcsóbban elkótyavetyélni a város egyik legértékesebb ingatlanát, a város legnagyobb értékét!

Van még olyan "zseb" amit meg lehet még tömni és a licit "eredménye" a béka segge alá csúszik!

Hogy a város elveszti a legnagyobb vagyonát? Kit érdekel? SENKIT! A polgármestert sem,csak egyesek saját bugyellárisa teljen!

Hogy hova lett az a nagy önérzet,az a nagy igazságérzet,az a nagy aggódás a városért és annak vagyonáért........?????????????!!!!!!!!!!!!!!

Biztos vagy Te abban...

Nagyon sokan suttogják,hogy megtartották a pályázati levélbontást,CSAK-HOGY az 1.4 milliárdos kiírásra senki nem pályázott.Most lehet majd olcsób pályázatot kiírni,eddig két pályázati csomagot vittek el.Sztem megvan a nyerő,mi meg megyünk a KÜLTERÜLET SZÁNTÓN létesülő szabadidő központba vadakat etetni.Hévizen minden forditva működik,mi drágán veszünk ,és olcsón adjuk el a vagyonunkat.

Csak nem csodálkozol???

Ez így lett megcsinálva!

A két "pályázót" behívják licittárgyalásra és a már korábban megalkudott a jelenleginél is lényegesen alacsonyabb ( csak a nyilvánosság által nem ismert) áron az egyik "nyertes" viszi. Potom áron, amiből még kifizeti az önkormányzat a hitelt és marad a semmi.

De jó üzlet,fogja nyilatkozni Papp Gábor, mert amilyen öntelt azt hiszi,ha elmondja a HÍR Tv-nek, meg az ECHO tv-nek, meg megjelenteti a FORRÁS újságjában, meg a SUPERINFO-ban, meg megíratja bértollnokával a Zalai Hírlapban,de még WC papírra is rányomtatja, akkor mindenki el is hiszi, hogy az évszázad üzletét kötötte meg?!

1,4mrd

Tegyük fel,hogy kijózanodtál,és megérted,hogy miért kevés az emlegetett ár.Tegyük fel,hogy neked van egy /házad/putrid ami ér ezer Ft-ot és én azért kinálok 100 Ft-ot akkor mi van?Talán nem te tehetsz róla,hogy ilyen bárdolatlan vagy,még Karácsonykor is.

Te bödüs paraszt rohadék NEM hévízi háztáji....

.... mi a qrva anyádat pofázol bele a héviziek dolgába?

te

kultúr-állat te, karácsony van....

hazaengedtek a pszichiátriáról?

Kié lesz az Aqumarin?

Orosz befektető? Le is van vajon zsírozva? Nem lepődnék meg, ha megint- mint a kossuth utcai telek - pityigorszki érdekeltség lenne?

Ha két érdeklődő fizette ki a 300.000.-Ft-ot a pályázati kiírásért és abból egy, lássunk csodát, orosz, a másik meg egy ügyvéd, akkor a másik csak "bohócnak" kellett, hogy ne az a látszat legyen, hogy előre lejátszott az ügylet, ami szinte 99%, hogy előre lejátszott az ügylet.

Ha mindez nem igaz egyetlen lépéssel tudja bebizonyítani ez a felelőtlen társaság, ha megkérdezi a lakosságot, vagy visszatáncol az eladástól!

Ha nem veszik figyelembe azt a tetszésnyilvánítást, ami arra a kát javaslatra vonatkozott, hogy írják ki a népszavazást az Aquamarin eladása tárgyában, akkor bizony Papp Gáborék beírják magukat Hévíz történetének szégyenkönyvébe!

Most olvasom a hírt!

Hát ekkora a csőd már Hévízen is,hogy el kell adni ezt is?

Hol van az országgyűlési képviselőtök, akinek kellene,hogy legyen ráhatása és felnyissa a szemét annak a dilettáns társaságnak, aki kidob ekkora értéket az ablakon?

Hát senki nincs aki normálisan, reálisan és nem a napi kicsinyes érdekeit nézve gondolkodik?

Gyuláé a gyulai várfürdő!

Gyuláé lesz a Gyulai Várfürdő
2013. december 18., 14:55
Privátbankár

Újabb állami vagyonelemek kerülnek ingyenesen az önkormányzatok tulajdonába

Siker, pénz, csillogás és annyi más érdekes - Olvassa a Privátbankár Bloggereit!

A kormány döntése alapján tizenhat önkormányzat jut ingyenesen negyvenegy ingatlanhoz, összesen 1,6 milliárd forint értékben. Gyula híres várfürdőjét üzemeltető gazdasági társaság állami tulajdonban lévő kisebbségi társasági részesedésével válik gazdagabbá - közölte a Privátbankárral a Nemzetei Fejlesztési Minisztérium.

A jelenleg nem – vagy nem hatékonyan – hasznosított ingatlanok fenntartási, üzemeltetési, őrzési költségének megtakarításával a központi költségvetés kiadásai csökkennek. A helyi önkormányzatok pedig ingyenesen jutnak hozzá feladataik ellátását vagy fejlesztéseiket, beruházásaikat elősegítő vagyonelemekhez.

Lakóházak és gazdasági épületek

A korábbi állami ingatlanok Abádszalók, Bonnya, Budapest II. és XI. kerülete, Cegléd, Dég, Dunaharaszti, Ecseny, Kistarcsa, Sopron, Szada, Szellő, Szolnok, Tatabánya, Tiszaigar és Győr-Moson-Sopron megye önkormányzatának tulajdonába kerülnek.

A települések többek között lakóházakkal, gazdasági épületekkel, eddig is közösen használt vagy még beépítetlen területekkel lettek gazdagabbak. Az ingatlanok elsősorban a településfejlesztési célok megvalósításában lehetnek a helyiek hasznára, de a turisztikai, kulturális, sporttal és egészségmegőrzéssel kapcsolatos önkormányzati feladatok teljesítését, a közérdekű szolgáltatások ellátását is segíteni fogják.

Gyuláé lesz a Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő Fürdő és Gyógyszolgáltató Kft. állami tulajdonban lévő társasági részesedése is ingyenesen a helyi önkormányzathoz kerül. Gyula így hatékonyabban valósíthatja meg a Dél-Alföld egyetlen nemzetközi minősítésű gyógyfürdőjének fejlesztését. A kimagasló vendégforgalmú létesítmény jelenleg is zajló bővítését az Új Széchenyi Terv 1,2 milliárd forinttal támogatta.

A kormány az állami vagyonról szóló törvény alapján nyilvános határozattal döntött az ingyenes vagyonjuttatásról. A tulajdon-átruházási szerződéseket állami oldalról a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. köti meg. A szerződésekbe több, a felelős vagyongazdálkodás elvének érvényesülését biztosító garanciális feltétel épül be, ilyen pl. az elidegenítési tilalom megállapítása vagy a hasznosítási cél rögzítése.

Idén ezen felül további 5,5 milliárd forint értékű állami ingatlan és más vagyontárgy ingyenes átadásáról született döntés. A szerződések megkötése folyamatosan zajlik.

Hévizé...........??????????

Hévizé a Hévizi Gyógyfürdő??????????????

No, itt a különbség!

Gyula városa visszaszerezte, ami az övé, Hévíz városa meg kiengedi a kezéből ami az övé! Nem tudtak élni a 26 %-kal sem, meg most nagyon akarnak élni az Aqamarin eladásából is... nem a város érdekében!

Közmeghallgatás....

Megkérdezed-e személyesen is, hogy miért sürgős eladni, miért annyiért amennyiért, mennyi marad belőle és mire fordítják az árát?

NA

Ne már!!

Mit gondoltok?

Vissza lépnek-e a képviselők az eladástól és lesz-e bennük annyi gerinc, hogy megkérdezzék a választóikat is az eladással kapcsolatban?

Ha nem írják ki a helyi népszavazást, akkor mutyi van a háttérben, az szinte 100 %!

Szerintetek....

.... kinek mekkora lesz a sikerdíja az ügylet kapcsán???!!!

Dagi lány

Az igaz, hogy a művelődéses szőke dagi lánynak a családja veszi meg az Aquamarint?

Nem tudom

Hogy hívják a dagi művelődéses csajt? Az a szőke?

.

az jó

Undoritó

Az a nagyseggű szarkavaró elég undoritó

...

Az elképzelhető hogy a nagyseggű csajé lesz. Nem csak a segge nagy, a szája is

:))))))))))))

az igaaaaaz:)))))))))))

Azt nem tudom...

... de hogy azért is sietős az eladás mert megvan a vevő a háttérben, az biztos, meg az is, hogy ügyesen kidolgozott taktikával még az 1.4 milliót sem fizeti meg! Ha nem így lesz, nagyot kell csalódnom!

Hogyan van bátorsága?

Hogyan van bátorsága 7 embernek, bármilyen bölcsnek is érzik magukat, a város lakossága véleményének kikérése nélkül önhatalmúlag eldönteni, hogy ekkora vagyont, értéket potom pénzért dobra verjenek?

Nem erre hatalmazta fel a nép akkor,amikor 2010-ben bizalmat szavazott nekik.
Arra hatalmazta fel,hogy a város értékeit megóvják, megőrizzék, a város vagyonát gyarapítsák!

Nem vetted észre?

Ezek tévedhetetlennek érzik magukat! Azt hiszik nekik mindent szabad!

Az, hogy neked és másoknak nem tetszik ez a mérhetetlen dölyfösség, arrogancia, önteltség nem számít, megválasztódtak és ezért mindent lehet!!!!

Nagy feladata lesz a következő polgármesternek és képviselőknek a valós számonkérés és felelősségrevonás a város javainak mostani elherdálása és a mérhetetlen pénzszórások miatt.

Abból indulok ki !

Az arabok nem adják el az olajkútjukat, hanem a kitermelt olaj nyereségéből fejlesztik
az idegenforgalmukat nagyon helyesen és úgy néz ki elég sikeresen! Hévíz városának az
olajkútja a termálkút, amit nem volna szabad eladni, hanem példát kellene venni az arab
világtól és a város kincsére építve fejleszteni tovább az eddig viszonylag jól működő
gyógyító idegenforgalmat, ami további lehetőséget és hasznot hozhatna a fejlődést illetően!
Véleményem szerint nem szabadna eladni a területet semmilyen formában! Keresni kellene
olyan megoldást, amely biztosítaná azt, hogy továbbra is magyar tulajdonba maradjon!
Azt az eredményt, melyet idáig Hévíz városa elért azt nem másnak, mint a termálvíznek
és az orvostudománynak köszönheti! Ebből kiindulva kellene megfontolni ennek a két húzó
elemnek a jelentőségét és fontosságát! Gondoljunk bele abba, ha nem lett volna Balogh
főorvos úr, aki megvédte annak idején Hévízt, akkor most min vitatkoznánk, mert nem
lenne termálvize Hévíz városának és maradt volna egy kis falu Zala megyében munkahelyek
nélkül! Rendkívül fontosnak tartom továbbiakban megemlíteni azt, hogy az elfolyó még meleg
termálvizet miképpen lehetne hasznosítani, mert elengedni csak úgy kidobott pénz, amely
milliárdos veszteséget jelent éves viszonylatban! Erre kell megoldást találni és ezen kell
elgondolkodni a döntést hozóknak nem pedig eladni a stratégiai és egyben a megélhetés
lehetőségét biztosító "kincset"! Magyarország annyi kiváló orvossal rendelkezik, akiknek
itt kellene kamatoztatniuk tudásukat nem pedig külföldön! Ezen kellene elgondolkodni,
amíg nem késő! Keresni kell a kitörési pontokat racionálisan megfontolva, mert Hévízen
óriási lehetőségek vannak kiaknázatlanul! Ennek érdekében olyan szakembereket kell bevonni
akik átlátják ennek a stratégiai, gazdasági és egyéb más lehetőségét!

Vitamin monológja a mellékszálakról (komolyan és komolytalanul)

1.) Gyerekkoromban a Hévízi Tó vize jóval melegebbnek tűnt, lehet, hogy "pásztoraitok" tudnak valamit, ezért addig adnak el, amíg fenntartható a látszat? Kérdés: Ha ez így lenne, nem kellene a választókkal is tudatni? Válasz: Ha mindenki tudná, hogy a Hévízi források hűlnek és a város hanyatlani fog, ki venne szállodát, főleg 1,4 milliárdért?

2.) Addig tartsd a vasat a tűzben, amíg meleg! A németek húznak el Hévízről, ám jönnek az oroszok. Most még! Ott még van pénz, miért ne költhetné el egy goszpogyin az olajból és uránból származó nyereségét? Mert ha bejön bikanyakú Széles Gábor antigravitációs szerkentyűje - amiben szerintem még Viktor is hisz -, nem lesz szükség atomra és olajra, "oszt" báj-báj Szása....(ismét)

3.)Gúvadt szemű Széles Gábor amúgy is alátok fog fúrni, Zalacsányban már készíti elő saját termálfürdőjét, ami nyilvánvalóan összefügg a Hévízi vízbázissal, ország-világ a fideszen röhögne, amint a megcsapolt termálon összeveszne Széles-Papp meg a Tihamér..tóth ottó..
("Szélessel veszekedjen az orosz, vagy más.....gondolhatná Papp Gábor -, miért nekem kéne konfrontálódnom Viktor háttér-emberével, anyagi támaszával? )

4.) A város a látszat ellenére - esetleg -, mégiscsak el van adósodva, vagy legalábbis nincs pénz a képviselők további kínai, szingaléz és leendő marsbéli utazásainak finanszírozására, pedig arra szükségük van.... - nyalinga Monitor szerint -,minden sikertörténet, ami Hévízen (és Magyarországon) az elmúlt 3,5 évben történt....
Ám az is lehet, hogy a Város költségvetése elfogadható, ám kell egy kis plusz pénz a jövő évi választásokat megelőző "cirkusz és kenyér" előteremtéséhez, a regnálókat fényező ingyenes nyár-esti koncertek finanszírozásához...

Sok-sok igazság van abban amit írtál!

De abban tévedtél, hogy Papp Gábor vitatkozna azzal, akiknek köszönheti pünkösdi királyságát.... meghunyászkodott, megalázkodott, meghasonult ő a hatalma, a végre jövedelme érdekében....

A gerinc az máshol van, hisz ugyanúgy nem harcol Széles Gábor kútfúrása ellen, mint ahogy már nem harcol az agolnásnál épülő szálloda ellen sem....

Jól el van őt saját dagonyájában és élvezi annak minden hasznát,előnyét. Mit érdekli őt a város polgárainak véleménye, a város jövője.... amit 4 évvel ezelőtt kritikusan szemlélt és sajtótájékoztatót- sajtótájékoztatóra halmozott, feljelentésekkel foglalkoztatta a megye és az ország rendőrségét, ügyészségét - más az, hogy minden feljelentése megbukott - most nem számít... mert van kenyér, sőt vaj is, de még kidobni való téliszalámi hegyekben.... mint ahogy gyermeke mondá anno az iskolában... "most már mi is gazdagok vagyunk..."

Teljesen igazad van...

.. de hülye, ostoba embereknek magyarázd meg!

Minden érv az eladás ellen szól, a mellette felhozott érvek mondvacsináltak!
Sajnálatos, hogy a város vezetői ezt nem hajlandóak meghallani, csak a saját érdekeikben és saját tévedhetetlenségükben hisznek.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy Gelencsér képviselő, ha nyugdíjba megy eladja-e a vállalkozását és az ingatlanait vagy meghagyja és biztosítja a gyermekei jövőjét.

Az Aquamarin a város értéke,jövője, a saját termálkút felbecsülhetetlen érték.

Ennyi okos embernek nem volt tudása és tehetsége, mert amikor megtudták,hogy az állam vinni akarja a kórházat, mit tegyenek, hogyan mentsék vissza a tavat és így elvesztette a város a tavat, a vele járó értékeket! Akkor nem kellene megvédeni és nem kiengedni a kezünkből a termálkutat?

Nem vagyok benne biztos, hogy ezek az emberek egyáltalán felfogják ésszel, ezek szerint sokkal ostobábbak,hogy megértsék,mekkora kárt okoznak hosszú-hosszú évtizedekre a városnak?

A kiaknázatlan lehetőségek optimális kihasználásához

kellene egy komoly szakember gárda. Nem pedig egy ilyen bugris, aki több 10 milliókat költ az ismerősök "szakértői vizsgálataira", amit akárki összeollózhatna a netről és nem kellene a HÉTFÁN fütyülőknek leperkálni a használhatatlan semmiért. Ez is hűtlen kezelés! De csak így lehet visszaosztani a támogatóknak.

Hátt igen!

A Vörösmarty utca fáit is már 100-szor átszámolta különböző szakértői csoport, de szerintem már azt is megszámolták hány ág van rajta, meg hány kutyaszar van alatta.
Szerintem nem ingyen számoltak olyan szorgalmasan.

Két éve felfestették a javításra váró kátyúkat, azóta is ott a festék, meg a felvágott aszfalt!

kell valami munka

a képviselőaszony lányának, különben felkopik az álla . Azért kellett felvenni a Gamesz állományába , hogy éhen ne haljon. A maga esze után éhen halna. Ő meg a férje számolgatták a fákat éjjel nem e lopott el belőle valaki.

De, ki volt az a marha...

... aki ezeket az éhenkórászokat megbízta? No, annak a megbízását kell nagyon gyorsan visszavonni!

kérdezd meg falugyűlésen

ha mered !

innkább vettek volna

fel két utcaseprőt azokra nagyobb szükség lenne. Ilyen elhanyagoltak még nem voltak a parkok. Végül is ennek a két embernek is lehetne seprűt adni a kezébe elvégre azzal csak hasznosat tennének

re

szeretném megkérdezni az itt szónokoló hévízieket, kire tetszettek szavazni 2010-ben???
A 2/3-ot kérdem, hiszen a szónoklók 2/3 is reá szavazott minden bizonnyal, máshogyan nem jön ki a matek....

Nem gondolták, hogy egy MIÉP-ből átnyergelt Fideszes masszőr egy kicsit kevéske lesz észben és egyebekben egy VÁROS -nem is akármilyen- vezetéséhez?

Tetszettek volna akkor gondolkozni. DE akkor elég volt a Gyurcsányt köpködni, és ez elég lett egy ilyen megválasztásához?

Megérdemlitek! Egyétek, amit főztetek. Olyan szintű pénzeket lopnak el országosan a 10 és 20%-osok, hogy ismét meg lesznek választva. Vagy így vagy úgy, de hatalmon maradnak. ÉS akkor jön a komolyabb feketeleves.

Csodálkoznék, ha nem így lenne....

Be e, be e, be e ...

A lakosság kecskére bízza a káposztát, megeszi, majd jóllakik belőle ..., be e, be e, be e!
Ilyen országban élünk ...! Amit főztetek magatoknak egyétek és b.....tok meg!

Én úgy emlékszem...

A régieknek igértek 1,5 milliárdot,akkor a jelenlegi hatalmat birtoklók,azt az összeget keveselték.Menyit is érne ma az-az összeg,biztos nem 1,4 milliárdot,vagy igen?

Ja, kérem!

Hol van már a tavalyi hó....?
Akkor az angolnatelepi szálloda miatt is vereték a tam-tamot, cirkuszoltak össze-vissza,most meg, hagyják kivágni az erdőt is... hallgatnak a nagy környezetvédők...
Aztán a Szarka-féle terület akkor ingyen sem kellett,most a költségekkel együttes 100 millió sem volt sok érte...

Ezektől vársz következetességet? Ostobábbak ezek annál....

Gyűlik a lista a hűtlen kezelések miatti feljelentéshez!

Gyűjtögessétek csak! Minél nagyobb disznóságot csinálnak tavaszig, annál biztosabb a bukásuk. Mindenkit nem tudnak családostól külföldre vinni, annyi pénzt csak nem loptak össze. Akik itt maradnak, azoknak pedig felelniük kell! Akkor már nem lehet az uram-bátyám mögé bújni.
Bárki, bárhonnan jön majd, akármilyen kampány ígéretekkel, megkönnyebbülten fogjuk megválasztani ezek helyett. csak azt a feltételt kell teljesíteni, hogy se komcsi se narancsos nem legyen. Sok veszteni valón nincsen, ígérhetnek bármit, mint ahogy ezek tették, de az újaknál legalább van esély az ígéretek betartására, míg ezeknek többet már nem hiszünk! Eljátszották a bizalmunkat!

Gyűlik a lista....

Egy baj van,GYÁVA népnek nincs városa,a hátatok mögött azt tesznek amit akarnak,vagyis ott és akkor vernek át benneteket, amikor az érdekük úgy kivánja.Szarnak a választóra,szarnak az igéret betartására,szarnak a véleményedre.Már húzzák a mézes madzagot,utépítések,templom park,idősek othona park,egregyi járda,stb.jön a választás.

Gyűlik a lista....

Egy baj van,GYÁVA népnek nincs városa,a hátatok mögött azt tesznek amit akarnak,vagyis ott és akkor vernek át benneteket, amikor az érdekük úgy kivánja.Szarnak a választóra,szarnak az igéret betartására,szarnak a véleményedre.Már húzzák a mézes madzagot,utépítések,templom park,idősek othona park,egregyi járda,stb.jön a választás.

Azt hiszik Papp Gáborék, ha ezen az új oldalon foglalkoznak...

... az AQUAMARIN eladásával,senki nem olvassa a "Hévízi ingatlanokat felvásárolják az oroszok..." címszó alatti bejegyzéseket senki nem olvassa azt az oldalt és azok a vélemények nincsenek?

Akkor egy a sokból:

BÁTORSÁG?

Javaslom Papp Gábornak és díszes tányérnyalóinak, ha annyira biztosak a dolgukban és mivel nagy önkormányzati vagyon elherdálásáról szól a döntésük, saját maguk meg a választóik megnyugtatására határozzanak el egy népszavazást és ha ott megerősíti őket a lakosság,hogy eladják,akkor utána nem vethet senki, semmit a szemükre.

Mert ugye Papp Gábor elmondta, hogy kikérték jogászok, közgazdászok, ingatlanbecslők a vételben érdekeltek véleményét jó pénzért, de a legfőképpen érdekelteket, Hévíz város lakosságát elfelejtették megkérdezni, pedig ők ingyen válaszoltak volna és válaszolnának arra, hogy....

... egyetért-e Ön azzal, hogy, az Önkormányzat tulajdonában álló AQUAMARIN Szállodaipari Kft-t a jelenleg regnáló képviselőtestület értékesítse?...

Igen ? Nem ?

....egyetért-e Ön azzal, hogy az AQUAMARIN Szállodaipari Kft-t a jelenleg regnáló képviselőtestület úgy értékesítse, hogy nem határozza meg azt a konkrétan megnevezett célt, amire ezt az összeget fordítani akarja?...

Igen ? Nem ?

.. egyet érte-e Ön azzal, hogy az Aquamarin Szállodaipari Kft eladásából befolyt pénzt másik vállalkozás - kiemelten a Repülőtér - veszteségeinek finanszírozására fordíthatja?...

Igen? Nem?

Tiltakozik-e Ön az ellen, hogy a saját gyógyvizes kút kikerüljön az Önkormányzat tulajdonából...

Igen? Nem?

Egyetért-e Ön azzal,hogy az Aquamarin Szállodaipari Kft átalakuljon és a szállodai tevékenység visszaszorítása mellett a területen a lakossági igényeket is kielégítő uszoda, strand egyéb szabadidős tevékenységre alkalmas önkormányzati vállalkozás működjön tovább a saját vízvételi lehetőség kiaknázásával....

Igen? Nem?

Természetesen ehhez korrekten kellene megválasztóikat is tájékoztatni és nem fű alatt titokban tartani holmi üzleti titokra meg miegyebekre hivatkozással!

Ha ezt a lépést nem teszik meg, joggal merül fel a mutyi feltételezése, hisz ez a kikiáltási ár még a Hévízen általánosan elfogadott telekárat sem éri el!
Nem beszélve azt a pénzben kifejezhetetlen értéket, amit a saját gyógyvizes kút képvisel!

Ha ezekben az emberekben, akik most el akarnak pazarolni ekkora értéket maradt még egy minimális becsület, mielőtt aláírják az adásvételi szerződést a saját maguk lelkiismerete - ha lehet még erről beszélni - és az őket megválasztó hévízi polgárok megnyugtatása végett kikérik a lakosság véleményét!

És van e merszük kikérni a lakosság véleményét?

Ha nem, akkor egy gyáva korrupt banda akik lefekszenek valakinek...de kinek?

Hülye kérdések! Erre

Hülye kérdések! Erre tényleg nem lehet válaszolni.

engem érdekelne,

hogy Te miért nem tudsz ezekre a kérdésekre válaszolni? Eldöntendő kérdések, nem okozhat gondot. Esetleg nem tudod értelmezni, amit olvasol? Próbáld meg mégegyszer,figyelmesen, hangosan hátha mégis, és esetleg oszd meg velünk a válaszokat. Az se baj, ha egyetértesz az eladással, úgyis lehet válaszolni.

Én tudom a választ/veled

Én tudom a választ/veled ellentétben/.El kell adni! NEM EL KÓTYA-VETYÉLNI! Érted!
Ha van pénz azt meg értelmes célokra fordítani,előre tudni kell mit is szeretnétek a befolyt milliárdokkal. NEM REPTÉRRE! NEM SZARKA FÉLE ingatlanvásárlásra!
KAPISE.

ÉN tudom a választ.

Légyszives meséld el nekünk mire gondolsz.Gondolom sok ötleted van,ami jó lenne Hévizieknek és az idelátogató vendégeknek.Ne olyan befektetésre gondolj, ami száz év múlva sem térül meg.

ÉN tudom....

Már tárgyalnak a vágóhid megvételéről,SPORT CENTUM!!!!!! Ti még nem tudjátok milyen JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ befektetés.Nálunk az a jó üzlet ami soha nem térül meg, ez a Polgi gazdaság tudománya,azért tartott ott megválasztása elött,hogynapról napra élt.HAJRÁ HÉVIZ EZT ÉRDEMLITEK!!!!!!!!!!!!

No, az meg kinek lesz jó buli?

Ki az eladó? Mert annak megint csak jóóóóóóóóóóóóóóó buli lesz, az biztos!
De, hogy a város anyagi helyzetének nem, az biztos!
Megint meg fog valósulni az eddigi pappgábori tendencia, olcsón, mélyen a piaci árak alatt adnak bármit is bérbe, olcsón, mélyen a piaci ára alatt adnak el, ezzel szemben magasan a piaci árak felett vásárolnak bármit is, legyen az szántó, rét, üzlethelyiség!

Ám akkor kérdem én, miért is vette meg az önkormányzat horror áron a Szarka-féle gaztengert, a Vértes birtokot, a Balázs-féle gzatengert?
A 2011-es közmeghallgatáson még azzal indokolta, hogy oda sportcentrumot képzelt el.

Jobb lenne a városnak, ha Papp Gábor nem képzelődne már tovább, az ő képzelgései kemény pénzekbe,100 mlilliókba kerülnek!

Na és a Balónak fizetett pénz mennyi volt ?

Azt milyen alapon fizették a Baló "kereskedőnek"? Az is megérne egy vizsgálatot!

DE meg ám!

((:))

Tételezzük fel egy

Tételezzük fel egy ötcsillagos szállodával ismét gyarapszik Hévíz ez csak a befektetőn múlik eladás esetén.Olyan vendégkört céloz meg aki tud fizetni,élni, szórakozni,pihenni.Pláne a dolgozóit megfizetni!A kérdés a befolyt összeggel mit kezd a város? Ehhez kell igazán előrelátó okos városvezetés,egy ilyen szálloda 10 év alatt megtérül a befektetőnek,különben nem éri meg,ezt nálam sokkal okosabb emberek is tudják.
Nektek kellene azon gondolkodni mit kezdetek azzal a 3 milliárddal!

3 milliárd???

1 milliárd 400 millió(lenne),de ez sem annyi, mert ebből még ki kell fizetni a fennálló még le nem járt hitelt,aminek aktuális részleteit eddig az Aquamarin kitermelte és még azon felül is nyereséget termelt.

A te eszmefuttatásodat követve,ha a leendő befektetőnek megéri kifizetni az 1,4 milliárdot,meg ezen felül megéri neki felvenni rá hitelt és szerinted mindez 10 év múlva már meg is térül, akkor ezt miért nem ez a nagyeszű városvezetés lépi meg? Nekik 1.4 milliárdnál kevesebbet kellene befektetniük!

Ezt a bomba üzletet ez a sok okos ember nem értem miért engedi át másnak, amikor már megmutatták,hogy a repteret micsoda eredménnyel tudják működtetni. Eddig mindenki belebukott,de ők kerül amibe kerül,de kitartanak! Hogy milyen áron, az nem számít!

Hogy rámegy, elpotyázzák a város legértékesebb ingatlanát,nem számít,csakhogy a reptér, Papp Gábor rögeszméje tovább nyelje a pénzt,a százmilliókat és legyen még mindig indoka miért repdesni a világba feleségestül.

Ám érdekes módon még mindig Ferihegyen vagy Bécsben szállnak fel és Ferihegyre vagy Bécsbe érkeznek ,hiába ez a nagy forgalom Sármelléken!

3 milliárd???/Minimum!/

A lényeget leírtad! Ha igazi a befektető ennyiért eladó. Ha én vagyok a polgármesteretek csak így tárgyalok,mert a Hévízi termálvíz csak így eladó!!!

Hülye kérdések?

Tegyétek fel a kérdéseket a város lakosságának és megláthatjátok, hogy valóban nem lehet rá válaszolni, vagy mégis????

Nem meritek megtenni, mert hátha számotokra kedvezőtlen eredmény jön ki, akkor meg oda az üzlet!!!

Ha biztosak vagytok a dolgotokban miért nem írtok ki egy népszavazást?
Mert GYÁVÁK vagytok!

Miért is?

Miért is?

Miért is?

???

Beruházás !

Végül is nem a szállodaipar az egyik legjövedelmezőbb iparág egyike ??? Talán az arab országok is viccből fektetnek szállodák építésébe !? Nem most kellene 2-3 milliárdot elővenni ,hanem folyamatos fejlesztéseket kellett volna véghezvinni ! Ja és komoly marketing munkákat az üzemeltetésre ! Komoly személyzettel versenyképes árakkal ,stílusszerű szobákkal ..... ! Ne haragudjanak ,de szinte mindegyik hévízi szálloda meg sem közelíti a jól menő nyugati szállodák szintjét ! Szinte semmilyen szintem sem ! Nézzünk már körül, milyen a vendégösszetétel , a minőség! Ja persze ehhez el kell jutni 1-2 Magyarországon kívüli helyre is,hogy legyen összehasonlítási alap ! Miben tudsz többet nyújtani mint a másik szálloda miben vagy jobb szebb kedvesebb !!! Egyszerűen más ! Egy komoly imázs kialakítás !
Aquamarin esetében a gyógyvíz az első számú lényeg,az e köré kialakított imázs!
Vélemény ,hogy komoly szakmai vezetéssel ez még mindig egy jó befektetés lenne ,még a mai viszonyok között is !!! Eladni ? Komoly hiba lenne ! Inkább megfontolni a vezetést és egy fejlesztési folyamat beindítása ,haszon visszaforgatása 100% ig ,új marketing !

: egy keszthelyi "fiatal"

El kell adni!!! Az ár lehet

El kell adni!!!
Az ár lehet csak kérdéses. Nincs ma Magyarországon olyan tőkeerős vállalkozás aki egy ötcsillagos szállodát tudna belőle varázsolni. Lehet itt nagy okosságokat mondani,az semmit nem ér. Rógner típusú szállodákra van szüksége nem csak Hévíznek,hanem a Zalai-Balaton-partnak is!
A többi mese.....

El kell adni..

Nagyon sokminden szól az eladás ellen,egy biztos,ha eladják,soha nem lesz az iskolának uszoda építési lehetősége,nem lehet a sport csarnokot bővíteni,de mind ez nem érdekli a NAGYTUDÁSÚ SZAVAZÓGÉPEKET.Ha és amenyiben eladják,vissza szerezni lehetetlen lesz.

Butaság,

mert nem globálisan nézed a dolgot. A város érdeke nem az, hogy legyen még egy nívós szállodája. Itt az emberek jó része él a szoba kiadásból. Az ő vendégeik használták eddig a szálloda vizes részét. Ha ez megszűnik, sok ember megélhetése veszélyeztetett. Rengeteg embernek van itt nyaralója, üdülési joga. Ők is az Aqamarin uszodáját, strandját látogatták, de a városban vásárolnak, költenek. Ide járunk mi, itt lakók. Mi mindannyian fizetünk ilyen-olyan adót az önkormányzatnak. Ebből kell fenntartani ezt a létesítményt vagy egy hozzá hasonlót. Tehát a dolog nem a szállodáról szól, hanem a lehetőségről. Ha ezt úgy szüntetik meg, hogy nincs hozzá hasonló, akkor az igenis bűn és hiba. Az eladással a jövőbeni lehetőséget szüntetik meg. Azt, hogy egy normális, gondolkodó, elkötelezett városvezetés kiaknázza az ebben lévő lehetőséget.
Akik itt írnak, mindannyian tudják ezt, tudod ezt szerintem Te is, csak nyilván más az érdeked.

//Te is, csak nyilván más

//Te is, csak nyilván más az érdeked.// NEKED IS CSAK MÉG NEM TUDOD!Pár család biztosan megsiratja,de a többségnek érdeke az értékesítés.

Mese ?????

Lehet okosságot írni persze , és valamit ér is !!! Márpedig jómagam egy 5 csillagos szálloda egyik vezető beosztásában dolgozom ! Nyugodt szívvel mondhatom ,mint ahogy ezt mi is átéltük , fejlesztés ,pénz visszaforgatás, teljesen más vendégkör megcélozása , marketing ,kitűnő szakmai vezetés ,versenyképes bérek, ja és kitartó munka vezet célra ! Ezek a célokhoz viszont a tulajdonos kell! Jelen esetben önkormányzat !

Az biztos viszont hogy nem 1-2 hanem több 4 és 5 * os szállodára lenne szükség a Balaton partján ! Viszont amíg Magyarországi turizmusnak külföldön szinte semmi vagy gyatra reklámja van addig kinek is akarunk szállást biztosítani ??? Konkurencia világszerte óriási ! De ne feledjük a legnagyobb utazó Európában még mindig a német állampolgár ! Ők azonban igénylik a felső kategóriás éttermeket már , és szállodákat (gourmet ételeket ....., borokat ) ! Hol is van hasonló szálloda a Dunántúlon ?????? Ez nem MESE .....!!!
egy keszthelyi "fiatal"

Ezek a célokhoz viszont tulajdonos kell....

Jelen esetben önkormányzat!

Ez így igaz! Csak itt az volt a cél,hogy az Európának egy konkurenciával kevesebbje legyen, és az Európa minél több orosz vendéggel legyen tele, amihez kellett a reptér bármi áron!

Ezért a saját tulajdonú szállodát leamortizálták, ( de még mindig nem képes veszteséget termelni) az eleve veszteségre ítélt repteret, amit bérelnek meg a veszteség ellenére nyomatják....

Ha azt a pénzt, amit beletettek a reptéri őrületbe az Aquamarinba fektetik, több a nyereség és nincs többszázmilliós reptéri veszteség!

Ja, csak ehhez a masszőrnek tovább kellett volna látnia az Arany János utcai masszőrkulpintyóján, kellett volna egy kis közgazdasági ismeretet szereznie és nem birka mód elhinni, amit a Könnyid és társai "megmagyaráztak" neki...
Mondjuk csak józan paraszti ész kellett volna ahhoz, de neki annyi sincs, ha egy 200.000 feletti utasszámmal egy nemzetközi múlttal rendelkező repülőtársaság kivonult, ha egy turizmusra specializálódott országos cég kivonult, akkor annak oka volt... mit akar akkor egy szakértelemmel és tapasztalattal nem rendelkező masszőr,fogtechnikus,pedagógus, agrármérnök,egy pályázatíró bürokrata és egy másik masszőr fia? Mindenki a saját szakmájában lehet,hogy nagyot alkotott,de egy ekkora projekt,mint a reptér, mint az be is bizonyosodott nagy falat...
Ezzel a dilettantizmussal sikerült nekik egy folyamatosan egyre nagyobb veszteséget termelő vállalkozást (Reptér) létrehozni egy minden erőlködésük ellenére is még mindig NEM VESZTESÉGES vállalkozást (Auamarin) felszámolni....
Ez ám a felelős, lelkiismeretes gazdálkodás a köz javaival....és ezek az emberek ki mernek állni egyenes gerinccel a választóik elé?

Apukám!

Add el a tiedét,de ne Hévíz városának a vagyonát...

Mi indokolja, hogy el kell adni? Nem lehet például profilt váltani,bérbe adni?
Miértkell elkótyavetyélni a tulajdont, amikor például a repülőtérrel szemben még mindig nem termel veszteséget?

Azért kell eladni mindenáron és sürgősen, mert valaki,vagy valakik kinézték maguknak? Azoknak meg fogja érni? Ha az új tulajdonos lát benne fantáziát, a jelenlegi miért nem?

KINEK,KIKNEK, MEKKORA BULIJA VAN EBBEN A DOLOGBAN?

Kis fiam! Az indokolja,hogy

Kis fiam!
Az indokolja,hogy még Hévíz városa is nagyon szegény. Profilt váltani? ugye viccelsz mit szeretnél szálloda helyett.Nem elkótyavetyélni kell /EL KELL ADNI/ olyan áron ahogyan az UNIÓ-ban eladnak egy egy ilyen szállodát. A baj az,hogy a nyilvános versenytárgyaláson minden szélhámos meg akarja venni,persze hitelből!

Ha jól tudom,

minden önkormányzat tartozását részben vagy egészben átvállalta az állam. Mitől is szegény Hévíz? Amikor átvettétek a hatalmat, szép kasszát is kaptatok hozzá, ha azóta lett adósság, azt elengedték. Akkor most mi is a baj, tán csak nem az, hogy hülyék ültök a vezetésben?

//minden önkormányzat

//minden önkormányzat tartozását részben vagy egészben átvállalta az állam.// Mit képzelsz az állam csak úgy leírja a milliárdokat??//hülyék ültök a vezetésben?// EZZEL EGYETÉRTEK !
Papp Gábor és csapata ne adjon el semmit,mert a korrupt vezető nem alkalmas még egy szalmaszál eladására se.

Ennyire Te sem lehetsz naív!

Ez egy nagyon ügyesen kidolgozott konstrukció!

Meg van már itt a vásárló,aki,mint a többi jelentkező mélyen a kikiáltási ár alatt ajánl.
Mivel nem lesz a kikiáltási áron vevő, leárazzák annyira, hogy éppen a függönyök mögött álló vevőnek az ajánlata lesz a "legmagasabb".

Csodálkoznék, ha nem ez a forgatókönyv jönne be!

Hévíz városa nagyon szegény? A polgármesterváltáskor nem volt az. Sok önkormányzat örült volna, ha fele pénzből gazdálkodhatott volna!
Ha most szegény a város köszönheti ennek a "szakértő bandának",akik két kézzel szórták és szórják a város pénzét és herdálják a vagyonát! Nem kellene közpénzen bejárni a világot,nem kellett volna haveri szállodák és utazási irodák kedvéért egy veszteséges vállalkozásba kezdeni és repülőteret üzemeltetni,kevesebb mindenféle jött-ment küldöttséget vendégül látni közköltségen,akiket a nyakunkra küldenek innen-onnan a város meg "megetssük, megitassuk... meg...suk!
Nem kellett volna hagyni Halász Gábor díszes társasága pénzkitalicskázását és nem kellett volna koncepciós perek miatt 10 milliókat kifizetni csakhogy pl. a haver papnak vezető munkahelye legyen, vagy nem kellett volna a fél világot feljelenteni, aztán a vesztes eredmények miatt fizetni a kártérítéseket. Nem kellett volna a hivatalt felturbózni ki tudja honnan szalasztott cicababákkal, barátokkal, barátnőkkel, ismerősökkel haverokkal... akik nem a város érdekeit képviselik!
Nem kellett volna összevásárolni horror árakon hasznosíthatatlan külterületi földeket és potom pénzért eladni belterületi értékes ingatlanokat.
Nem kellett volna mélyen a piaci ár alatt kiadni a Rózsakertet és nem kellene magánparkolót építeni Gerencsér képviselő úrnak!

Volt itt pénz, csak két kézzel szórta, akinek amíg polgármester nem lett soha nem volt, tehát nem tanult meg felelősen gazdálkodni. Akik meg korlátot szabhattak volna gyorsan leköteleződtek.

Ennyire Te sem lehetsz

Ennyire Te sem lehetsz naív!/Pontosan azért mert nem vagyok az!
Ez a konstrukció ugyan az mint a többi ÁTVERÉS! Itt mindent mondanak,egyetlen Önkormányzat által értékesített (használatba adott) ingatlan se volt tiszta az elmúlt 23 évben.Ez nem csak Hévízen van így! Országosan bevett gyakorlat.A szegénységet arra értem,hogy úgy szellemileg,mint értékítélet,pláne emberileg nagyon szegények vagyunk. Hiába van viszonylag gazdag "ŐSI" család nincsenek tisztában azzal a kinccsel amivel rendelkezünk.
Papp,Halász,Rózsakert,akár a Rógner vagy a Tó NINCSEN FELELŐS GAZDÁJA!
Tulajdonosi érdek csak addig él ameddig személyes érdeke megkívánja.Nem a polgármester szórta el a pénzt,azt se tudta mit írattak vele alá, ahhoz meg nincs bátorsága,tudása,kiállása (képviselőivel együtt),hogy megájt!! parancsoljon.
NINCSEN olyan "nép"-képviselet aki ezt helyre tudná tenni. Ehhez teljes tisztogatás összes vezető menesztése kellene. TÜNTETNI! TÜNTETNI! ÉS TÜNTETNI!

Nem

Nem tüntetünk

Ennyire Te sem lehetsz naív!

Ez egy nagyon ügyesen kidolgozott konstrukció!

Meg van már itt a vásárló,aki,mint a többi jelentkező mélyen a kikiáltási ár alatt ajánl.
Mivel nem lesz a kikiáltási áron vevő, leárazzák annyira, hogy éppen a függönyök mögött álló vevőnek az ajánlata lesz a "legmagasabb".

Csodálkoznék, ha nem ez a forgatókönyv jönne be!

Hévíz városa nagyon szegény? A polgármesterváltáskor nem volt az. Sok önkormányzat örült volna, ha fele pénzből gazdálkodhatott volna!
Ha most szegény a város köszönheti ennek a "szakértő bandának",akik két kézzel szórták és szórják a város pénzét és herdálják a vagyonát! Nem kellene közpénzen bejárni a világot,nem kellett volna haveri szállodák és utazási irodák kedvéért egy veszteséges vállalkozásba kezdeni és repülőteret üzemeltetni,kevesebb mindenféle jött-ment küldöttséget vendégül látni közköltségen,akiket a nyakunkra küldenek innen-onnan a város meg "megetssük, megitassuk... meg...suk!
Nem kellett volna hagyni Halász Gábor díszes társasága pénzkitalicskázását és nem kellett volna koncepciós perek miatt 10 milliókat kifizetni csakhogy pl. a haver papnak vezető munkahelye legyen, vagy nem kellett volna a fél világot feljelenteni, aztán a vesztes eredmények miatt fizetni a kártérítéseket. Nem kellett volna a hivatalt felturbózni ki tudja honnan szalasztott cicababákkal, barátokkal, barátnőkkel, ismerősökkel haverokkal... akik nem a város érdekeit képviselik!
Nem kellett volna összevásárolni horror árakon hasznosíthatatlan külterületi földeket és potom pénzért eladni belterületi értékes ingatlanokat.
Nem kellett volna mélyen a piaci ár alatt kiadni a Rózsakertet és nem kellene magánparkolót építeni Gerencsér képviselő úrnak!

Volt itt pénz, csak két kézzel szórta, akinek amíg polgármester nem lett soha nem volt, tehát nem tanult meg felelősen gazdálkodni. Akik meg korlátot szabhattak volna gyorsan leköteleződtek.

Családi ezüstöt nem adok el !

Ez az ingatlan Hévíz város családi ezüstje ...

Sőt!!!

Ez a saját kút miatt - miután Papp Gábornak sikerült elveszítenie a tavat - ez a családi arany!!!

a fiúk kihízták az

a fiúk kihízták az érettségi öltönyüket

Jön majd egy kóbor izraeli befektető

és jut új öltönyre is.

Jön majd...

Az új öltöny már megvan,csak a gerinctelen viselője miatt tünik réginek.

Gratulálok!

Csak nem Papp Gáborra és díszes csapatára gondolsz???!!!

TÖKÉLETES!!!!!

Gratulálok....

Tudod én azokra gondoltam,akik birka módra szavaznak,sunyogva a választóikat kerülve,élik világukat./sajnos a mi pénzünkön/

Gratulálok!

... én is!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel