Fodor Márk: "fontos a mértékletesség elve"

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Fodor: "a családi vállalkozásunktól nem idegen a dohányáru kereskedelem. Egy trafikot szerettünk volna üzemeltetni, biztos, ami biztos, két pályázatot nyújtottunk be - fogalmazott Fodor Márk érdeklődésünkre. - Bár mindkettőt elnyertük, úgy gondolom fontos a mértékletesség elve, vagyis csak a hévízi trafik üzemeltetését vállalja a feleségem, a keszthelyit visszamondta. Ez egyben lehetőséget biztosít arra is, hogy a városban valaki lehetőséghez jusson. Véleményem szerint a térségben vállalhatók az eredmények."

Keszthely - Bár a nevüket nem adják hozzá, többen háborognak Keszthelyen. Mondják, Keszthely néhány kiemelt helyén hosszú évek óta sikeresen működő trafikok nem nyertek a dohányárus koncessziós pályázaton. Helyettük kapott viszont engedélyt több olyan pályázó, akinek se tapasztalata, se üzlethelyisége, se piacismerete…

Kerestük az érintetteket, közülük néhányan el is panaszolták a történteket, sikertelenségüket. Egyiküktől például megtudtuk, hogy kilencvennyolc százalékban tiszta profilú, minőséget kínáló, frekventált helyen álló dohányüzlet nem kapott jogot az árusításra. A tulajdonos úgy vélte, a politika áldozatai lettek, annak ellenére, hogy megfeleltek a kiírásoknak. Elpanaszolták azt is, hogy a döntés bizony nagyban, természetesen hátrányosan befolyásolja az életüket, anyagi helyzetüket. Aztán a riport után úgy döntött: nem vállalja a nyilatkozatot. Ahogy az egyik trafik alkalmazottja is kérte, hogy a fotó, melyen szerepel, inkább ne jelenjen meg az újságban. E kérés egyébként többek részéről elhangzott, ahogy az is: nem kívánnak politizálni. Voltak azonban, akik nem zárkóztak el az elől, hogy megosszák véleményüket, érzéseiket a nyilvánossággal.

- Olyan ez, mintha egy széknek kirúgták volna az egyik lábát. Imbolygóssá vált, s valamivel ki kell támasztani, hogy használható maradjon - mondta Markó Károly, egyfajta hasonlatot adva arra, hogy az úgynevezett barna ABC melletti trafikja kínálatából hamarosan kikerül a dohányáru. Merthogy a koncessziós pályázaton nem nyert.

- Valamivel több, mint nyolc éve működtetem ezt a trafikot, egészen kezdett fellendülni a forgalma. Annak ellenére, hogy az idegenforgalomból nem nagyon részesültem, hiszen viszonylag távol vagyok a központtól. A vevőim túlnyomó többsége a helyi lakók közül kerül(t) ki, s nagyon sok a törzsvásárló. Az, hogy nem nyertem el a dohányárusítás jogát, jelentős kiesést okoz majd számomra. A vevők többsége ugyanis dohányáruért tért be hozzám, s persze ha már megvették a cigijüket, általában mást is vásároltak.

Markó Károly azt mondja, túl sok reményt nem fűzött a pályázat sikeréhez, ám azért mégis bízott benne, hogy a nyertesek között lesz.

- A politikát hagyjuk, persze nyilván van köze a dologhoz. Én azonban ezzel nem foglalkozom. Bár, megjegyzem: ha a cél az volt, hogy csökkentsék a dohánytermékek fogyasztását, akkor másképp kellett volna kiírni a pályázatot. Keszthelyen például elég lett volna kettő-három árusítóhely, ráadásul nem a központban, hanem mondjuk az elkerülő út mentén. A városban, a szezonban megnövekedő forgalom ellenére is biztosan elég lesz a tizenegy trafik. A jövőm? Egyelőre elúszni látszik az egész... Azon töröm a fejem, hogy a kieső bevételt pótoljam, valami olyan termékkel, szolgáltatással, ami kelendő lehet. Új pályázat beadásán nem töröm a fejem, hiszen annak az előírásai nagyon szigorúak, nem felelnék meg.

Első körben nyert viszont a pályázaton Tóth Attila, aki huszonkettő éve üzemelteti a trafikját központi helyen, a sétálóutcában. Vallja, minőségi szolgáltatást végez, megérdemelte a működtetési jogot.

- A legrégebben működtetem az üzletet, a pályázati kiírásoknak mindenben megfeleltünk - mondta. - A politikával nem foglalkozom, örülök, hogy ugyanúgy folytatni tudom e tevékenységet. Már csak azért is, mert családi hagyományról van szó. S azért meg kell jegyeznem, hogy a több mint két évtized alatt kitanultuk a szakmát, s mindig arra törekedtünk, hogy a kínálatunk, a szolgáltatásunk folyamatosan még minőségibb legyen. Jelentős készlettel dolgozunk, a helyiek, magyar és külföldi turisták megtalálják, amit keresnek. Mindez nem kis szerepet játszott a pályázat sikerében.

A trafikügyben folytatott beszélgetések során - politikai felhanggal - többen is megemlítették, hogy Szalay Csilla, a Fidesz-politikus, Fodor Márk felesége két koncessziót is elnyert, egyet-egyet Keszthelyen illetve Hévízen.

- Elöljáróban annyit: a családi vállalkozásunktól nem idegen a dohányáru kereskedelem. Egy trafikot szerettünk volna üzemeltetni, biztos, ami biztos, két pályázatot nyújtottunk be - fogalmazott Fodor Márk érdeklődésünkre. - Bár mindkettőt elnyertük, úgy gondolom fontos a mértékletesség elve, vagyis csak a hévízi trafik üzemeltetését vállalja a feleségem, a keszthelyit visszamondta. Ez egyben lehetőséget biztosít arra is, hogy a városban valaki lehetőséghez jusson. Véleményem szerint a térségben vállalhatók az eredmények.

Sámel József - Zalai Hírlap

Előzmény: http://www.helikonportal.net/hir/trafik-keszthelyi-mutyi

Mértékletesség-Manninger 224 ezer kap többet havonta

Keszthely és környéke keresztapja, Fodor Márk mentora, Manninger havi 224 ezer forinttal többet tesz el zsebbe.

Eredetileg a megyei biztosok díjazás nélkül látták volna el a feladatukat, de alig tíz nappal a kinevezésük után módosították a rájuk vonatkozó jogszabályt, így most akár a 748 ezer forintos helyettes államtitkári illetményre is igényt tarthatnak az újdonsült miniszteri biztosok.

Ágh Péter, Manninger Jenő és Nyitrai Zsolt fideszes képviselők a fő nyertesei az új posztoknak. Képviselői fizetésüket másod­állásban 224 ezer forinttal egészíthetik ki.

Nem tudom miért kel ezen

Nem tudom miért kel ezen kiakadni, a 224 ezer egyáltalán nem sok pluszban, a munkához és a felelősséghez képest. Nem tavaly kezdte a politikát, megérdemel ennyit. A magyar politikusi fizetések nemzetközi viszonylatban pedig nagyon alacsonyak. Csak úgy, mint a többi fizetés.
Szerintem meg kell fizetni azokat, akik képviselnek minket!

Tudod miért kell ezen bogárka?

1./ Azért, mert nem kötelező képviselőnek lenni, de mivel az, akkor mint szolgálatot
ellátó személy, jelenleg szűkös a költségvetése az országnak!
2./ Ami a felelősséget illeti, nem láttam még egy politikust sem számon kérni a munkáját
illetően! Őt sem!
3./ Egyébként pedig idézek egy politikust, amit több társa is megerősített, és pediglen!
"47.000.-Forintból is meg lehet élni ...! Tehát próbálja meg végre, képviselő úr is!
Megjegyzésként csupán annyit, mi a sok és mi a kevés, viszonyítás kérdése az egész!
Álláspontom szerint túlfizetettek a magyar politikusok és aránytalanul meggazdagodtak
a juttatásaikhoz képest! Továbbá javasolnám azt, hogy a nép dönthesse el, mennyi legyen
egy képviselő fizetése, ne pedig ők saját maguknak állapítsák meg első napirendi pontként
megválasztásukat követően! Legyenek mértéktartóak és szolidárisak az alul fizetett magyar
honfitársaikhoz, mert anélkül hiteltelenekké válnak! Jelenleg ez utóbbi úton járnak!
Amennyiben nem elégedett a szolgálatáért kapott juttatásokkal, akkor keressen magának
munkát a privát szférában és éljen meg abból, amit megtermel a teljesítménye alapján!
Hangsúlyozom, hogy a képviselőség szolgálat, ami nem kötelező! Azt gondolom, amennyiben
nem lennének megfizetve a politikusok, már régen otthagyták volna az egészet!

Igazad van, neki ez a 224

Igazad van, neki ez a 224 ezer nem sok, max. kávépénz.
Mivel ez neki csak aprópénz, ezért remélhetőleg felajánlja jótékony célra, Keszthely város szegényeinek, hajléktalanjainak.
Vagy vesz egy CT amit már 2 éve ígérget és választásokkor is kampányolt vele.

Púder

Kábítsd anyádat ezzel az ótvar dumával! Ezek engem eddig sem képviseltek, de ezután sem!
Egyáltalán nem tartok rájuk igényt! Irány el ebből az országból! Hiteltelen bagázs!

"Fontos a mértékletesség elve"

A címre utalva mondta koszorús "nagy vissza nem térítendő európai uniós-s pénz költőnk"
Fodor Márk! Bruhaha ...! Az ég nem szakad rájuk! "Mértékletesség"! Tessék mondani miben
nyilvánul meg ez a kifejezés FIDESZ berkein belül? Bár szemüveget hordok és még sem látom!

A mértékletesség az

A mértékletesség az alattvalókra, adófizetőkre, az eltartóikra vonatkozik, nem Ő rájuk!
Szóval, költsetek minél kevesebbet, tessék kevesebbet enni, ruházkodni, hogy több maradjon, amit nekik lehet adni!

MÁRKTÓL VÁLASZ!

Megszólíttatam e szent estén
válaszul verselek most én
szállodámban szilveszterkor
várom Keszthely jó népét

Ja, hogy nem tudtok eljönni
arról szerintem magatok tehettek
nincs pénzetek, nem pályáztatok
fideszhatalom ellen kár volt
akár gondolatban is lázadnotok...

Csöpp eszetek ha lett volna
engem utánozva megmódosodva
ünnepelhetnénk együtt jómódba
így marad nektek a tescós
savanyú pezsgő, olcsó virsli
és mustár, fröccs és petárda

nektek nem less most semmi
wellness, fürdőmbe majd újévbe
saját költségeteken gyühettek...

Maradok boldog új évet kívánva:....

Csak mértékletesen tessenek enni!

A múlt szombaton százfős lakodalom volt a vonyarci Tavernában. A vendégseregnek, több, mint fele komoly hasmenéssel küszködik. Az ÁNTSZ vizsgálódik.

Mértékletesen

Megbeszélés szerinti menü nem kaptuk meg az esküvőn erre azt mondták ez van szép galeri köszönjük Zoltánnak ÉS Ándrásnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem a Manningert és

Remélem a Manningert és családját is a vendégsereg között etették....

Munkában az ÁNTSZ ( Divinyi művek)

Már teljes gőzzel megy az eltusolás. Végén még az fog kiderülni, hogy a vendégsereg mérgezte meg magát a bevitt hortobágyi húsos palacsintától.

Minden konyhák disznaja

a hortobágyi palacsinta. Ilyet sehol, soha nem szabad rendelni. Ha otthon csinálod a saját maradékaidból, az más.

Lefordítom

Ez egy végtermék lenne ...?

A pofátlanság elve az nem

A pofátlanság elve az nem fontos???

áldozat

http://www.jofogas.hu/zala/Elado_teljes_uzletberendezes_10792571.htm

"Fontos a mértékletesség elve!" ???

Illetve a lóvé!

Dohányárudai eladó

Felajánlott havi bruttó kereset (Ft) 114 000
Jelentkezés kizárólag e-mailben, fényképes önéletrajz küldésével a foglalkoztatónak: kollaristvankrisztian@gmail.com

http://vmp.munka.hu/allas/reszletek/12409

fidesz

mutyi, mutyi..

adja Isten, hogy 2014-ben ne a fidesz nyerjen..... lenne ott remegés...

ha a szocik csinálják

akkor az nem mutyi ? Ha a fidesz kihagy akkor az mutyi.

A Fodor Márk az megmondja!

A Fodor Márk az megmondja! Ő a mértékletes üzletember mintapéldánya! Ugyanmár kéremszépen! Van még ember ezekben a városokban Keszthely-Gyenes-Vonyarc aki ezt elhiszi??? A SAJÁT CSALÁDJA SEM! Nem irigylem tőle a szaros trafikját, de mi szükség van erre a gusztustalan képmutatásra? Miért kell ez?

Még,hogy képmutatás!? Az

Még,hogy képmutatás!? Az a képmutatás ami eddig zajlott,Ő nem azon emberek sorába tartozik aki rá szorulna bárkire.Hajrá Fodor Márk! Csak így tovább. Ha az alkalmazottakat is meg tudja fizetni minden rendjén lesz.
Irigykedők meg mindig lesznek.

Így van! Csak így tovább,

Így van! Csak így tovább, lopjon csaljön össze még gyorsan mindent amíg lehet! Én szurkolok neki ;)

Igaz

Így igaz:))

mennyi pénzt tolt

mennyi pénzt tolt (tolatott) a Taverna projektbe a Jenő? Hát nem két forintot buzikáim! :) szopjatok FASZT irigy gecik! :))))

Közpénzből

Közpénzből- magának.
Faszt meg szopjál Te! Keresd a haverjaidat a Pride-on.

De ...

... seggnyalók is,amilyen te vagy!Idióta .f.sz!

Most érettségizik, középiskolás. Két trafikja is lesz

Jé? A mama helyi fidesz elnök?

Csodák nincsenek emberek !

Fejtől büdösödik a láb!

de vannak!

Értem !

Tehát a mi"Iljicsünk" módosította a címert,de az ideológia maradt!D.k.a.ú.a!

Visszamondta, hogy a

Visszamondta, hogy a másikat megtarthassa! Ez aztán az önmérséklet! Felhívom mindenki figyelmét, hogy Fodor Márk semmivel, ismétlem: semmivel sem különb a vele hasonszőrű Pálinkás Róbertnál. Gusztustalan, stílustalan módon üzletelnek, pitiáner módon kihasználnak helyzeteket és embereket. Ezzel a ténnyel vitatkozni nem lehet, lehet ellen és mellette érvelni, de aki egy kicsit is ismeri a keszthelyi és környéki üzleti-politikai életet az pontosan tudja, hogy miről beszélek!
UFF

KÉRDEZ MEG AZ

KÉRDEZ MEG AZ ALKALMAZOTTAIT!!!!!!!!!!!

kÉRDEZD MEG AZ

kÉRDEZD MEG AZ ALKALMAZOTTAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Próbálja ki exkluzív

Próbálja ki exkluzív trafikszolgáltatásunkat, a népszerű webcam sex mintájára megalkotott iCigi-t.
Nézze végig webkamerás közvetítésen, ahogy a világon egyedülálló módon, Ön helyett munkatársunk szívja el megvásárolt cigarettáját.
http://csempeszcigaretta.com/

Keszthelyen,trafik

Keszthelyen,trafik koncessziót nyert pályázónak,a város üzletileg legforgalmasabb helyén a 71-es főút mellett,ingyenes parkolással,üzletet,alkalmazottat,a teljes üzemeltetés lebonyolítását,reggel7-21óráig nyitvatartással vállalnám,arányos százalékért. Csilla 06 30 4360210

Figyelj haver !

A statisztika olyan,mint egy jól felöltözött csinos nő,de egy gond viszont van vele
a lényeget nem látni!Éltem én már propaganda időszakban,elegem is volt belőle,de ebből is!

(Nincs téma)

(Nincs téma)

0422_gaz_aranak_emelkedese_2010_es_2013_kozott

(Nincs téma)

0423_husfogyasztas_1970_2010_kg_fo

Van téma te balfék !

Húzz anyádba te fizetett propagandista!Kérdezd meg az egyszerű embert,majd megmondja
neked a frankót táblázat nélkül!Óvatos légy ,mert mérgesek a bácsik és nénik!
Ne csodálkozz,ha kiporolják a segged!

narancs

troll

Édes Istenem !

Áruld el szépen,hogy mire gondoltál már, amit a mértékletesség elvén értesz?
Az ivászatban feltétlen fontos,de én nem erre gondoltam,hanem a kapzsiságra!
Egy megválasztott politikus mire tett esküt a magyar nemzeti zászló mellett és
a Himnusz eléneklése előtt!Emlékeztetlek rá!A legjobb tudásommal becsületesen
szolgálni hazámat városomat és a választóimat!EU-s támogatásokat,trafikokat?
Ezeket valósítottad meg a mértékletesség elve szerint magadnak a legjobb tudásod szerint!

Demagóg vagy és

Demagóg vagy és szándékosan tekered ki a szót!

Ha ezt a helyzetet nem érted, akkor te a középiskolát sem végezted el, mert egy vers vagy műelemzésből nem lett volna meg a kettesed.

Góg és demagóg fia vagy !

"Ha"-l nem kezdünk mondatot!Te kis diplomás műelemző!Vajon ezek után megkaptad a kettest?

Takony-pócok vagytok.Akkor

Takony-pócok vagytok.Akkor még nagyon finoman fogalmazok.Ez nem diploma kérdése sz...jankó!

Figyelj ide nyalóka !

A magad fajtád kellene kielemezni egyszer,de úgy igazából!
Üdv.:Tisztán látó (NO MUTYI!)

Rudolf János képe

Sámel Józsinak ezért a mondatért TUTIBAN leüvöltik a haját..

"Véleményem szerint a térségben vállalhatók az eredmények."

Csak a térségben vállalhatóak?
Máshol meg nem vállalhatóak?

Sza ez úgy érthető, mintha Fodor Márk azt gondolná gyalázat amit most művelnek szerte az országban, node itt Keszthelyen azért szerencsére még nincsen minden úgy ahogyan országosan már van..

Én nem tudom, hogy Márk ezt mondta-e, nade Sámel meghurcoltatása szempontjából édesmindegy is lesz.
Hajrá Józsi!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

(Nincs téma)

ez kamu az MSZP adta fel a

ez kamu az MSZP adta fel a hirdetést

Dehogy az mszp, a bajnai:)) sőt, az árvizért is ők felelősek

Konok Péter gyorsinterjút készített az árvízi helyzetről:

Politikusok a gáton

Orbán Viktor: Árvíz? Majd járok rajta!
Tarlós István: Hol a mobilom..?
Kósa Lajos: Debrecen felkészülten várja a Duna áradását!
Matolcsy György: A negatív apadás kedvező hatásait érezhetjük.
Selmeczi Gabriella: Megkérjük Bajnai Gordont, hogy apassza el a magyar választókkal szemben gerjesztett alattomos, külföldről finanszírozott árhullámot!
Áder János: Az árvíz nem rajtam múlik, nekem ebbe nincs beleszólásom.
Wittner Mária: Nem tudom, nem voltam Pesten.
Rogán Antal: Majd elolvasom a Blikkben.
Budai Gyula: Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben?
Vona Gábor: Már megint az ártérhatalom!
Bajnai Gordon: Az áradó Dunát is meg akarjuk szólítani.
Mesterházy Attila: Vállalom a miniszterelnöki felkérést!
Deutsch ex-Für Tamás: Köcsög áradás! Kapja be...!
Varga Mihály: Kint vagyunk a vízből!
Pintér Sándor: Kedves állampolgárok! Tegyenek úszó mozdulatokat, fejüket próbálják a víz felett tartani!
Giró-Szász András: Miféle árvíz?

Csodaország !

Elképesztő!!!

nahát

tényleg?

NEKED MEGTELEFONÁLTÁK,

NEKED MEGTELEFONÁLTÁK, HOGY AZ MSZP ADTA FEL. VAGY HONNAN TUDOD? MINDENÉRT AZ MSZP A HIBÁS SZERINTED. SOKKAL SZEMETEBBEK A MOSTANIAK.

Nincs elérhetőség a

Nincs elérhetőség a hirdetésben és a jelig kicsit polgár pukkasztó

"Fontos a mértékletesség elve!" ???

Annyit fűznék hozzá,igen nagyon fontos lenne a mértékletesség elve,de vajon kire gondolt!?
Főleg a politikusoknál lenne igen lényeges,mivel amúgy is túlzottan és aránytalanul magas
jövedelemmel rendelkeznek,annak ellenére elveszik azoktól a lehetőséget,akik viszont
nem rendelkeznek olyan anyagi kondícióval közel sem mint amivel ők részesednek!
Meglátásom szerint erre semmilyen magyarázatot nem lehet elfogadni,mert lejáratódott
az egész úgy ahogyan van!Senki nem gondolja komolyan,bárki elhiszi azt,hogy nyer valaki
egy beadott pályázaton és utána nyertesként visszaadja!Szomorú,hogy ennyire hülyének
néznek a politikából élők bennünket és kijelentem,szégyelljék magukat!Eleve etikátlan volt
politikusnak és hozzátartozóiknak indulása a pályázaton az összeférhetetlenség okán!
Ideje lenne elgondolkodni azon,ne csak beszéljenek a mértékletességről,hanem tartsák is be
és ne akkor gyakoroljanak mértékletességet,amikor országos botrány kerekedik az ügyből!
Utólag magyarázkodni pedig rendkívül szánalmas és nem korrekt!

Milyen

Milyen összeférhetetlenségről írsz te lelki .............?
Mszp-sek csinálnak ebből is politikát? Elakarják terelni a figyelmet a rezsi csökkentésről és az ország gazdasági eredményeiről.
Keszthelyen és környékén 30-40 koncepcióból egy fideszhez köthető koncesszió miatt kiabálnak etikátlanságot?
Ha szocik lennének hatalmon akkor ez 99 % -os lenne, nem de?

Te ostoba ember !

Sem én sem a családom soha még csak a közelében nem voltunk egyetlen politikai pártnak!
Miről beszélsz?Talán fáj,hogy lebuktatok?Igen is etikátlan volt az egész trafik és a
föld mutyi,valamint az EU-s pénzek lenyúlása!Emlékeztetnélek arra,hogy Orbán miniszterelnök
úr azt nyilatkozta,"ha akartuk volna egyetlen MSZP-s sem nyert volna trafik koncessziót"!
Utolsó kérdésem pedig az lenne,hogy vajon miért nem lehet a pályázatokba betekinteni?
Az elmúlt három év nem szólt másról,mint a hatalommal való visszaélésről,amit egyáltalán
nem elegánsan,hanem arrogánsan, otrombán, cinikusan csináltak és tovább mélyítették
az ellentétet az országban!Továbbra is azt mondom,hogy szégyenteljes volt az egész,
amit függetlenként mondok!Engem egyetlen párt nem érdekelt soha!ÉRTED???Nyisd ki végre
a szemed és ébredjél fel,mert ETIKÁTLAN!Ez nem más ,mint a hatalommal való visszaélés,
ami ellen TILTAKOZOM!

Ja ezt ismerem ezt a

Ja ezt ismerem ezt a felháborodást!
Mindig ez van egy komcsinál ha lebukik.

1. fúj politika
2. ő soha nem politizál, mert a politika rossz
3. egyébként mindig politizál, mint te itt

:)

Azok kokrét tények ,amiket megírtam!

Ami a kút fejéből származik azt viszont a moslékhoz tudom hasonlítani!
Buta tanulatlan,faragatlan bunkó lénynek tartom,akinek fogalma nincs
a valós életről!Az utolsó ,hogy reagálok,mert arra sem méltó!

(Nincs téma)
1. államadósság örök

1. államadósság örök téma, euróban csökken forintban nőtt ---- árfolyam függő
2. a költségvetési szervek tartozása illetve mértéke nem befolyásolja érdemben a képet
3. a fogglakoztatás nőt a munkanélküliség kismértékben emelkedett mellette, de trendet figyelve stagnál pedig az egész EU-ban nőtt sajnos
4.ezt sajnálom, és remélem rövid időn belül visszajönnek

(Nincs téma)

Baloldali trükkök

Ez a tojás dolog megint nem igaz, mert már csak 28-35 Ft/db a tojás mérettől és helytől függően.
Ezeket a hirdetéseket a háttérben már rég megegyezett mszp és e2014-es kampánycsapat csinálja.

Ők mér rég megegyeztek:

A megegyezésük menetrendjének receptje már évtizedes kommunista trükk:

1. először bejelentik, hogy hát szeretnének valamit elvtársak,
2. majd összeszólalkoznak, és kétségeket ébresztenek
3. felvázolják, milyen nagy baj ha pedig nem egyeznek meg és pedig csak ez lenne a jó
4. a saját táboruk követeli már a megegyezést -amit elsőre nem tudtak volna végig vinni-
5. meg eggyeznek

Ez a kommunista recept, max, a 4. sor kijön de ezt használják az áremeléstől kezdve minden politikai kérdés rendezésében.

A sok grafikai reklám meg azért kell, mert az átlag baloldali szavazó nem képes elolvasni 4 sornál többet, mert az értő olvasása max. 2 mondatra terjed ki, így szükséges a vizuálé megjelenítése.

A Te olvasási értelmed

A Te olvasási értelmed pedig csak egy sor, azért vagy ilyen hülye fideszes. Ki ígérte a 14. havi nyugdijat, az ingyen oktatást, az egészségügybe 3 évet kell várni egy térdprotézisre és még sorolhatnám a te pártod áldott tevékenységét a fizetések csökkenéséről és az önkéntes nyugdijad elvételéről. De csak szeresd Viktorod az nem hazudik eleget.

Akkor beszéljünk a

Akkor beszéljünk a tényekről:
vajon a Gyurgyány Bajnai kormány jól szerepelt?

A keleti blokkban elsők voltunk majd 2010. re utolsók.
Majdnem államcsődig adósították el az országot.
Bedöntötték a forintot!
Nem állították meg a lakosság deviza eladósítását
3 és félszeresére emelkedett 10 év alatt a gáz ára.

Elloptak mindent ami mozdítható, ami meg nem mozdítható arra jelzálogot szereztek.

Eddig 28 ügyben lett jogerős büntető ítélet szocialista politikusok esetében.

Botrányok - korrupció:
BKV
MÁV,
MALÉV
autópálya építés
Sukoró

Stb....

Nézz ennek alaposabban

Nézz ennek alaposabban utána, amit itt felsoroltál. Csak nehogy meglepődj.... a zelmúltháromév viszont felülmúlta a zelmúltnyócévet....

Mennyibe kerül?

Több tízezer ellopott liba?
Több tucatnyi tönkretett emberi élet?
Pár halott ember?
Ezt utóbbit lehet egyáltalán pénzben mérni?

A gáz ára nem zavar?
2002 és 2010 között 15 alkalommal és 206%-al emelkedett. Nem emlékszel kik voltak akkor kormányon?

És az áram? Igaz, az "csak" 100%-ot emelkedett ugyanekkor, így nyilván fel sem tűnt.
Arra sem emlékszel kik adták el az EON-nak az áramszolgáltatókat? És a gáz üzletágat? Kik akarták eladni a vízműveinket (többé-kevésbé sikerült is)? Kik romboltattál le a cukorgyárainkat? Kik akarták külföldieknek átjátszani a termőföldjeinket?
Tényleg ennyire amnéziás lennél, hogy ezt elfelejtetted?

A tojás ára ellen egyébként nagyon könnyű védekezni. Tartsál pár tyúkot. :-P
Ha tanács kell szólj, több mint 30 éves gyakorlatom van benne.

Tudom, majd most jön a szokásos fideszbérenc, orbánista, stb. duma, de ebben is tévedni fogsz. A pártoskodás a hozzád hasonló hülyéknek való, hogy ha másért nem is, de ezért garantáltan haragban tudjál lenni a szomszédaiddal.

Mennyibe került ?

Keszthely Fő tér? B..d meg a tyúkjaidat legalább még vagy harminc évig és legyél
velük nagyon jóba!Sz...k a politikára ,de legfőképpen a hülyeséget megmagyarázó
védelmezőkre!Elmebetegek csak hülyítsenek benneteket ezek a gerinctelen meztelen csigák!

áruld el már végre

áruld el már végre szerinted ki jobb a fidesznél?

Elárulom !

"Szakember",aki nem korrumpálható!Egyszerűen gyűlölöm a politikust!
Tisztelet a kivételnek, nézz végig a testületi tagokon és gondolkodj!
Véleményed szerint normális ember leülne ezek közé???Egy fillért nem ér az ottlétük!
Járd körbe a várost és meglátod,hogyan képviselnek!A kutyát nem érdekli a problémád
egy a lényeg rágják a gittet és vezényszóra megnyomják a gombot,majd felveszik hó
végén tisztelet díjukat ezért!Az általuk támogatott lap pedig fényezi őket az adódból!
Hidd el láttam egyet mást a világban és eltudom dönteni hol tartunk!
Legjobban a hazug propaganda irritál,mert emlékeztet a régmúltra,ami ellen küzdöttünk!
Borzalmas a megosztottság egy ilyen világ viszonylatban városnyi országban!

Szégyelld magad te Fidesz

Szégyelld magad te Fidesz seggnyaló!
Nem az MSZP-sek csinálnak politikát ebből, hanem a normális gondolkodásúak akiket nem lehet félrevezetni, látom Te még mindig vak vagy, biztos kaptál fizetésemelést. Sajnos az enyém és még sok emberé 10-20 ezerrel kevesebb lett.
Igen etikátlan, hogy a politikus (fideszes) felesége egyet is nyert, nemhogy kettőt. Aki évek óta trafikos (piac) NEM NYER. Ugyanez vonatkozik a Rigóra is.
A rezsicsökkentés 1-2 ezer Ft kihúz a ....ból, a szemétdíj, adók, élelmiszer árak a többszörösére emelkedtek mint az általad ócsárolt szocik idején.

Ami irsz az is demagog

Ami irsz az is demagog politika.
Maffia baloldal toll bérence vagy!

TE MEG A FIDESZ SEGGNYALÓ

TE MEG A FIDESZ SEGGNYALÓ BÉRENCE VAGY

(Nincs téma)Mi ez propangandista ?

Kifestőkönyv???

hülye táblázatok

vidd a hülye táblázataidat, a Rozi néni is megmondja a tutit, ez a igaz: http://www.youtube.com/watch?v=r-UHlXz3Qqc , nem ezek a színes vackok

Nagyon jó a táblázat

Nagyon jó a táblázat tényleg látszik hova vitték le az országot a Bajnai Gyurcsány szocialista kormányok.

Innen szép feljönni

Idén már látszani fognak az eredmények

ezek

a beszédes adatok, látszik is az országon, és ezen a kis porfészekké vált, valaha szép városon.

:-(

Ha félre teszed a maffia

Ha félre teszed a maffia baloldali Gyurcsány-Bajnai-Mesterházi által finanszírozott helyi médiában is látható dumát láthatjuk, tökre mindegy mit ír itt be valaki, mert a szoci bértollnokok csak negatívan ugyan azt szajkózzák...

Igaz valaha szép volt a

Igaz valaha szép volt a város. Nézz körül mindenhol hatalmas a gaz. A Vásártéren megcsinálták a virághelyeket, most nyílik benn a pipacs és a parlagfű, mert még arra sem képesek, hogy legalább fűmaggal bevessék. Pedig erre megkapták a pénzt, a Ruzsics féle banda pedig lenyúlta és most gyönyörködnek a gazba. De bemernek nevezni a virágos városok programba. Van bőr a pofájukon.

A sétáló utcán

A sétáló utcán Pálinkás Robika száguldozik mint az őrült a kétkerekűjével, nem érdekli, hogy kisgyerekek sétálnak előtte nagyképűsködik, megteheti mert ő a Robika a kastély ura, senki nem szól neki. Szégyellje magát!!!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel