Fodor Márk verekedett?

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott telekszomszédjának az egyik keszthelyi fideszes politikus. Fodor Márkot, az önkormányzat külsős bizottsági tagját, a megyei közgyűlés fideszes képviselőjét testi sértés miatt feljelentették, az ügyben nyomoz a rendőrség.

A politikus vonyarcvashegyi telekszomszédjával került összetűzésbe valamilyen ingatlanjogi vita miatt - tudta meg lapunk helyi forrásból. A konfliktus elsimítása érdekében a sértett megbeszélést kezdeményezett, a vita azonban elfajult és Fodor nyolc napol túl gyógyuló sérülést okozott. A szomszéd férfi azonnal feljelentést tett a helyi rendőrségen, a nyomozást elfogultság miatt a zalaegerszegi kapitányság vette át.

A Népszava információi szerint januárban az ügyben már volt egy szembesítés, ám a rendőrség semmilyen tájékoztatást nem adott az érintettek személyiségi jogaira hivatkozva. Megkerestük a sértettet is, de ő sem kívánt nyilatkozni, és a későbbi retorzióktól félve neve elhallgatását kérte.

Az utóbbi időben nem Fodor az egyetlen fideszes, aki verekedésbe keveredett. A szombathelyi Szakály Gábort márciusban szállítottak kórházba felkarcsont-töréssel egy éjszakai szórakozóhelyről. Bár Szakály nyilatkozata szerint szerencsétlen baleset történt, a szemtanúk azt állítják, hogy verekedés miatt volt szükség a kórházi ellátásra. Szakályt 2010-ben már jogerősen elítélték könnyű testi sértés és garázdaság miatt; akkor egy MSZP-s politikus testvérével került összetűzésbe.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel