Fodor Timót kilencszer állt dobogón

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Fodor Timót kilencszer állt dobogón

Az idén kilenc alkalommal állt rajthoz pontszerző roncsderbi versenyeken a vonyarci Fodor Timót, eredményeinek összesítése alapján országos első helyezett lett.

A zalai fiatalember immár másodszor szerezte meg a bajnoki címet, így a két évvel ezelőtti győztes helyezését védte meg.

- Összesen nyolc egyesület vett részt az idén rendezett futamokban, ami 9 versenyt jelentett - mondta Fodor Timót, aki a Somogy megyei Pusztakovácsi Autósport Egyesület színeit képviseli.

Hat alkalommal végzett az első helyen, kétszer második lett, s egy versenyen szorult a harmadik helyre. A fiatalember 12 esztendeje versenyez, 15 éves korában kezdte a terep-autósportot.

- Trabanttal indultak a tanulóévek, majd Ladára váltottam - folytatta. - A negyedik autómat nyüvöm a pályán. Fontos a műszaki felkészültség is, kétszer géphiba miatt veszítettem pontokat.

A futamok négy megyében zajlottak. Zalában Gyenesdiáson és Kerkabarabáson.

- Nekem Gyenesdiás jelenti a hazai pályát. Az ottani versenyeket a mi egyesületünk rendezi, elnökhelyettesként így ott házigazda szerepem is van - mondta a versenyző.

Erős autóval bárki

Erős autóval bárki lehetne első!!!Túl nagy arc,nem fér fel a képre!

Megértelek

Ha az én nőmet cuccolta volna meg, én is morci lennék rá.

Hulye vagy fiam ha azt

Hulye vagy fiam ha azt hiszed ennyin mulik

Tartalom átvétel Tartalom átvétel