Földet kapott, szállodát építene rajta Keszthely

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

A Balaton-törvény módosítása kétszer tízhektárnyi, közvetlen tóparti, turisztikai célú befektetési területhez juttatja Keszthelyt - hangzott el egy, a jogszabály változásairól tartott keszthelyi sajtótájékoztatón csütörtökön.

Manninger Jenő (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke kifejtette, a közelmúltbeli törvénymódosítás Keszthely szempontjából legfontosabb eleme az, hogy míg a jogszabály korábbi változata nem engedte a part menti zöldterületek méretének megváltoztatását, addig a módosítással - bizonyos feltételekkel - lehetővé válik ez. Elmondta, egy évtizede küzdenek ezért a módosításért, amely a Balaton-parti települések közül elsősorban Keszthelynek állt érdekében.

Közölte, a többi tóparti városban már korábban, a Balaton-törvény életbelépése előtt eldőlt a part menti területek sorsa, épültek szállodák kellő számban. Keszthely szállodai kapacitása ugyanakkor kicsinek bizonyul már egy-egy nagyobb rendezvény estén, és az egyéb turisztikai fejlesztésekhez sem állt rendelkezésre eddig olyan terület, amit ne szelt volna ketté a tóparti sétány, illetve bicikliút - vélekedett Manninger Jenő.

A képviselő beszélt arról is, hogy munkahelyteremtés és bevétel szempontjából sem mindegy Keszthelynek, épülhet-e egy-két újabb szálloda, hiszen jelenleg maximum 55 millió forintos az idegenforgalmi adóbevétele.

Megjegyezte, Hévíz tízszer, Balatonfüred háromszor ennyit profitál a nagyobb szálláskapacitásának köszönhetően. Pálinkás Róbert (Fidesz-KDNP), Keszthely alpolgármestere az MTI kérdésére válaszolva elmondta, a törvénymódosítás a kerékpárút pár száz méteres szakaszát érintheti, amelynek nyugatabbra tolását vagy a befektetővel végeztetnék el, vagy az átépítéshez a következő uniós támogatási ciklus keretéből pályáznak forrásért.

Érdeklődés mutatkozik a területek iránt, de konkrét befektetői ajánlatot még nem kapott a város a kétszer tízhektárnyi, közvetlen tóparti területre - mondta. A sajtótájékoztatón szó esett a törvénymódosítás horgászcsónakokat érintő, nyárra életbelépő változásairól is, amelynek értelmében lehetővé válik, hogy a csónakokat az engedélyezett kikötőkön kívül is elhelyezzék.

Az Országgyűlés április 15-én módosította a Balaton kiemelt üdülőkörzet területrendezési tervének elfogadásáról és a balatoni területrendezési szabályzat megállapításáról szóló törvényt, amely alapján az önkormányzatok szabadabb kezet kaptak a zöldterületek kijelölésében.
(forrás: MTI )

Nagy hülyeség!

Az öblöt kellene kikotorni, s nem új szálloda kell. Turista alig van, kik fognak az új szállodában lakni? A Mólótól egészen a Zaláig ki kellene kotorni az iszapot**, s a Siót meg el kell zárni, hogy maradjon a viz! Hosszú évek óta elöször van annyi viz a Városi strandnál mint gyerek koromban! Kérdés, hogy meddig?? Szinte hihetetlen, hogy ennyi hülye legyen a város vezetöségében! A szigetre vezetö hidnál a hattyúk gyalogolnak mert ugyan a vizszint megfelelö, de a hordalék miatt kicsi a viz! Itt valamikor horgásztunk a kb. 50 centis vizben.....

** S mielött pár okostóni szakember beirna, hogy nincs hova tenni a kotrásból szármozó hordalékot, elmondom, hogy az egyetemnek óriási területei vannak parlagon, vagy deficites kihasználással, s ráadásul a 71-es 75-ös és a 76-os közötti területen minden elférne. Ki kell sajátitani mert a Balaton az országé, s ennek védelme fontosabb mint pár génmanipulált egyetemi kukorica!

Kordináták a hülyegyerekeknek: 46.737508 / 17.19821

(Ja, és a Zalai domságban nem egy kihasználatlan kis völgy van ahova be
lehet tölteni.... de hát, Zala megye úgy sem foglalkozik a Balatonnal!)

Nagy hülyeség!(AMIT ÍRTÁL!)

Nem a kotrással van a baj,hiszen mindenki tudja, erre nagyon nagy szüksége van a keszthelyi-öbölnek. Viszont az a nagy mennyiségű iszap elhelyezése már mindenkinek gondot jelent. Feltételezem, gyerekkorodból másra is emlékszel, például a mostani iszapkazetták helyén a nádasokban ívtak a halak és egy élmény volt látni.
Kis völgyek feltöltése iszappal KÁROS, sőt felháborító, hogy magát értelmes EMERKÉNT akarja elfogadtatni.

re

az iszap veszélyes anyag.

sajnos így kell kezelni. Nem 1xű ennek az ártalmatlanítása (a szabályok szerint) Ez olyan, mint régen a palát a tetőről simán elvitték a konténerben. MOST 300.000,- Ft egy konténer....

köszönjétek a zöldeknek, amúgy a benne lévő azbeszt rákkeltő....

Berci !

Tudom,hogy annak minősítik,de akkor miért nem tiltják be a balatoni fürdőzést,
hiszen veszélyes anyagban dagonyázol a strandokon!Az iszapot összekeverni a palával?!

Elnézést ,a csapos közbeszól ...!

A keszthelyi öböl kotrására feltétlen szükség van ,mégpedig nagyon sürgősen a Zala
által bekerült nagy mennyiségű hordalék miatt,még akkor is ,ha egyes kutatói vélemény
szerint káros a kotrás!Ami a keletkezett iszap elhelyezését illet az viszont csupán
elhatározás kérdése,mert még vannak bőven helyek ahova ellehet helyezni az iszapot!
Véleményem szerint mitől KÁROS ANYAG az iszap,mert amennyiben az lenne,akkor ártalmas
lenne a vízben való fürdés és akkor be kellene zárni a strandokat is továbbiakban káros
a benne levő halállomány és annak fogyasztása?Esetleg nem jól látom ezt a kérdést???

Elnézést ,a csapos közbeszól ...!(nem a kocsmáros??)

Ezek a kutatók az ellenkezőt is bizonyítják, ha jól megfizetik érte.
ENNYIT A TUDÓSAINKRÓL!
Szerintem se káros agyag csak kell egy menedzsment, akit szintén jól megfizetnek és máris kitalálják mit is lehet vele (iszap)kezdeni.
Egy kérdésem azért nekem is van, ki is a gazda (tulajdonos) ki az aki döntésképes és vállalja is a döntéséért a felelősséget?
ILYEN MA NINCS! azok akik meg felelősséggel tartoznának mind érdektelenek,csak a tiszteletdíjjak, pozíciók megléte, a lényeges.

A csapos véleménye !

Magyarország ontja a sok bábát (politikust)és közben meg elveszik a gyerek!
A pénz pedig szőrén szálán eltűnik kézen közön!Természetesen felelőse nincs
semmilyen hibás döntésnek!Magyarország a következmények nélküli mutyik országa,
aminek a vesztese a birka választópolgár,ha egyáltalán elmegy szavazni!
Szívélyes üdvözlettel:PHD. DOKTOR DOKTOROVICS ANTI MUTYIKOV egy soha többé nem választó!

re

jövőre is szavazzál a Fideszre!

Éljen a 2/3!!!!!!!

Komoly.

Komoly ! 47.000.-ft/hó !?

Azt én döntöm el kire szavazok,ha egyáltalán elmegyek!(Felhozataltól teszem függővé!)
A 2/3 csupán illúzió és hivatkozási alap a propagandához!!!Nem vagyok "kábítószer élvező"!
Rühellem a diktatúrát és az egypártrendszert,mert volt benne részem! = Barack

nem láttad

a smileyt...

:-)))

Ne legyen kiárusítási téma a Balaton part!

Szállodát lehet építeni távolabb is a Balatontól, a natúr környezetet tönkretenni, szánalmas magán érdekek miatt nagy hiba! Kivágni egy darabot, körbe betonozni, majd körbekeríteni, - ha majd az unokád megkérdezi 30 év múlva, hogy nagyi milyen is a Balaton valójában, majd azt mondod, hogy kiárultuk, ELADTUK, képeslapokon és könyvekben látni azt ami kellene hogy legyen.
A 21.századi ember ( sokan ) úgy gondolja, hogy füvesítéssel, parkosítással, virágosítással, betontengerrel, gyalogutak kővel burkolásával tartjuk itt a külföldi, belföldi turistákat. Az ember eddig csak kárt tett a tóban, elég a mű dolgokból, ott van erre a város köztere, parkja. Hogy kell e szálloda, majd a befektető eldönti, nem itt fog véleményt kérni tőletek, hibának tartom a Balaton parti terület eladását, SŐT AZ ELAJÁNDÉKOZÁSÁT IS!

Sajnos ez történt 1969-ben is !

Az akkori hatalmi rezsim is azt tette,ami ellen szóltál nagyon helyesen,
figyelmen kívül hagyva a keszthelyi vitorlázók érdekét durván megsértve,
amelyet azóta sem kárpótolt senki!Történetesen a Keszthelyi Yacht Clubról
beszélek!Jelen helyzet kísértetiesen hasonlít az akkori helyzethez és a
történelem úgy látszik ismétli önmagát, egyben az látszik újra veszélybe kerül
az ország egyik legpatinásabb egyesülete,ahol nagyon sok magyar bajnokot és
olimpikont neveltek ki,továbbá az eredményes munkájuk elismeréseként kaptak
a Balatoni Intéző Bizottságtól továbbfejlődésükhöz támogatást,amiből megvalósult
a jelenlegi "Libás kikötő" víz felőli mólófeje!Úgy gondolom ezt a tényt senki nem
kérdőjelezheti meg!A KYC az egyedüli vitorlás klub,amely a Festetics családig
nyúlik vissza és úgy érzem ahhoz méltóan kellene kezelni az egyesületet,amikor
bármilyen leendő beruházásról kívánnak gondolkodni!Az általam leírtakat alá tudom
támasztani az eredeti alapító okirattal,amely 1879-ig nyúlik vissza!Továbbiakban
emlékeztetni szeretném a regnáló vezetést arra,hogy a klub fennállásának 120 éves
emlékkiállításán sem képviselte senki az akkori város vezetést,annak ellenére,hogy
350 meghívott vendég érkezett az ország különböző pontjából a kiállításnak helyet
adó Balatoni Múzeumba!Reményem szerint okulnak az egykori hibákból és figyelembe
fogják venni az egyesület tovább működésének lehetőségét,hogy a munkájuk tovább
folytatódhasson,mégpedig méltó körülmények között.

Építsetek inkább

cigány szórakoztató központot. Hiszen úgyis azoké a város. A sétálón és a bazársoron már nem lehet úgy végigmenni, hogy ne lökjenek fel. Keszthelynek már úgyis mindegy a többi település legalább megtisztul.

Lepusztulás

Az tény, hogy városunk etnikai összetétele erőteljesen megváltozott a rendszerváltozás óta (amúgy országunké is), és a Sétáló utcán, a Bem utcán, a Rákóczi téren este felé már-már életveszélyes dolog közlekedni. A Belváros lepusztulásában vastagon benne van az elb@szott közlekedési koncepció, amely a centrumból direkt módon kifelé tereli azt a néhány még betévedő túristát. Ehhez képest mi a fenének kellene új szálloda, amikor októbertől márciusig a HELIKON is bezár, de ha lenne is vendég, a Fő téren és a Sétáló utcán nincs egy étterem, nincs egy jófajta söröző, mint 10 éve még a GÖSSER, nincs egy szaros mozink, tulajdonképpen semmink sincs, még egy NB-s focicsapatunk sincs,pedig a 80-as években a Balaton parti pályán 4-5 ezer néző is drukkolt az akkori NB 2-es Halinak.

2013-ban óriási szerencsénk, hogy van víz a Balcsiban, mert a tavalyi visszaesésben nem csak a koncepciótlanság és keszthelyi dilettantizmus, hanem a kiszáradó Balaton is benne volt. Ennek ellenére sem a város, sem a Kormány nem tervezett megoldást a vízutánpótlásra, pedig az időjárási szélsőség egyre inkább életünk részévé fog válni. Így aztán egy beruházónak életveszélyes vállalkozás addig milliárdos költségű új szállodában gondolkodni, amíg iszapos marad az öböl, a szerencsén múlik a vízállás, és a szállóvendégnek nincs hova mennie, mert a Város kihalt, rossz a közbiztonság, és tömény az unalom.

Vitamin

*

Szívemből szóltál....
Nem mindig csípem amiket írsz,de elfogadom,és ezzel teljes mértékben egyetértek.
Gondolom azért ezek a nagy okoskodások mert már látják előre hogy akiket ezekkel beetetnek majd mennyit osztanak vissza zsebbe.
Mert itt azért tévedés ne essék,ezek az "urak"nem azért kardoskodnak hogy NEKÜNK itt élőknek jó legyen,hanem nekik még jobb,sőt,sokkal jobb.

Elnézést,de az én szívemből is szóltál ...

Magam részéről is egyetértek Vitamin írásával és csak alá tudom támasztani én is!
Sajnos igen csak propaganda szaga van az egész dolognak,hiszen keményen elkezdődött
a választási kampány, elindult az ígérgetések időszaka.A kérdésem az lenne tisztes
alpolgármestertől,hogy hol tart a vasútállomás környezetében elhelyezkedő buszállomás
beígért felújítása és annak a kőkerítésének a sorsa,amelyet ígértek ,hogy lebontanak?
Továbbá arra szeretnék választ kapni,hogy a leendő pelenkázót milyen formában kívánják
működtetni a téli időszakban (fűtés) és úgy egyáltalán ki fogja azt higiéniai
szempontoknak megfelelően tisztán tartani?Ki finanszírozza ezt a kitűnő ötletet?
Ki fogja finanszírozni azt a zsebkendőnyi nagyságú korcsolya pályát?Tudomásom szerint
a tanuszoda fenntartása is ráfizetéses a város számára,akkor még plusz ilyeneket
vesznek hozzá!?Adjon választ arra,hogy mibe kerül ez az adófizetőknek?Végeztek e erre
vonatkozóan gazdasági elemzéseket és ki lesz az a személy ,aki a ráfizetésekért a
a későbbiekben felelősséget fog vállalni egy személyben az adófizetők felé?
Megköszönném megtisztelő válaszát!
Üdvözlettel:Egy keszthelyi választópolgár

???????????

Minek Keszthelyre még szálloda amikor az itt tengődőket sem tudják megtölteni a tulajdonosaik,ugyanis már nem vonzó Keszthely mint régen?
Minek ide szálloda amikor elkótyavetyélték a Helikont,a Hullámot a Balatont?
Kinek?
Amikor nincs normális szórakozási lehetőség csak a rablósornak becézett pavilon,bár javult ott a helyzet,de az árak?
Borzalom,vége van már a gulyás-szocinak hogy hülyének lehessen nézni a népet aki idejön,de az elszomorító hogy az éttermek is gyalázatosak pár kivétellel.
Ez a cikk annyit nem ér mint amennyi tárhelyet elfoglal,az meg hogy bizonyos lóvézsonglőr képviselők ilyennel futtatják magukat az meg a rendszer hibája Moneynger sem tud egy értelmes szót szólni,gyalogolj végig a városon hogy lásd miről beszélsz,szállodák?
Régen a május elsejéknek és a városi ünnepeknek nívójuk volt,most meg az adózó emberek szorulnak a perifériára mert a cigányok magukénak érzik az egész országot,lépni nem lehet az erőszakos viselkedésük miatt ebben a városban szinte.
Voltam a Demjén-koncerten,jó volt,de a legjobb az egészben az volt hogy megszűrte a népet a belépőjegy,nem kellett tömegnyi barnalábun átverekedni magát az embernek hogy valamit élvezhessen az egészből,nem volt kulturálatlan,nem kellett lesni állandóan maga mögé hogy mikor lökik fel,mikor lopnak el valamit.
Kicsit kezelni kellene ezt a helyzetet és nem szállodán gondolkodni hanem normális utakon-közlekedésen-körülményeken ebben a városban.
Nemcsak pózolni az újságokban a vezetőknek hanem menni gyalog egy kört hogy mégis milyen szemétdombon üldögélnek.
Ruzsics sem lát ebből semmit,mert csak furikázik a városban,sofőr viszi,gyalog max a templomba megy,el kellene tévedni mellékutcákba is nemcsak a Vaszaryn korzózni,bár ott is lenne mit csinálni.
Kicsit elgondolkodni azon hogy a pályázatok ne csak a Patyomkin város napfényes felületét érintsék hanem kapjon belőle az itt-lakó is.
Mert a főtér az nem nekünk készült,sem a strandok,sem a parti játszóterek,ebből az egész évben itt-lakó mit érzékel?
Csak gratulálni lehet ehhez az idióta város és közlekedésfejlesztéshez,sikerült 30évet visszalépni,és ez a mostani vezetés hibája.
De gondolom ők jól jártak.

Helikon Hullám Balaton.....

A helyzet a következő ,az itt felsorolt " volt szállodák ,szálláshelyek " sajnos nem ütik meg az európai normát ! A mai fizetőképes vendégek már egy teljesen más szolgáltatású szállodákra vágynak . "Sajnos" ebben a szakmában a vendég igényeit kell kielégíteni . Ebben sajnos nagyon le vagyunk maradva nemcsak külföldhöz képest is ! A fejlesztések felújítások ,beruházások előtt a piackutatás a legelső szempont,ami ebben az országban olykor szem elé sem kerül ,különböző pénzszerzési lehetőségek miatt.
Véleményem szerint szükség van szálloda építésére Keszthelyen ,akár vízpartira is (nem ez lenne Európában az első sem nem is utolsó vízpart melletti beruházás....! Minimum 4x színvonalon , éves nyitva tartással , profi személyzet versenyképes árak ....!
Kitérnék itt azért ha időm engedné bővebben országunk szállodai, vendéglátóipari hibáira is de majd talán egyszer később máskor, meg ha egyáltalán valaki kíváncsi rá :)

Egyébként érdekes ,hogy Keszthelyen elég nagy számban választották meg legutóbb a fideszes önkormányzati képviselőket , és mégis ennyire sok az elégedetlen ember . Holott nagyon bíztak ebben a ciklusban valószínűleg ! De a hibák sajnos nem az utóbbi pár évre vetítenek sötét árnyákot hanem már évtizedekre ,szerintem .
Végeznek az országban nagyon okos eltökélt motivált fiatalok akik érdekes módon tökéletesen ellátnak piacvezető cégeket Magyarországon vagy külföldön de nekünk ők nem kellenek . Sőt nekünk a helyi kiskirályok kellenek , hogy ért-e az őrá bízott feladatra vagy sem már mellékes . Sajnos nagyon elmentünk a színek felé ( bal ,jobb), ami nem oly biztos ,hogy a mi városunk országunk kilábalásából kiutat jelent !
(Előttem szólóval, egyetértek a barnaság helyzetével viszont)

Véleményem szerint mindenkinek van ezen portálon tisztelet egy két kivételtől okos gondolata , de mindenkinek eleget tenni is nehéz ebben az országban .Ajánlom minden keszthelyi embernek próbáljon egy kicsit gondolkozni döntéseik előtt ,véleményeik megfogalmazása előtt ...

: egy keszthelyi "fiatal"

Keszthely !

Amikor a "Balaton fővárosát " immáron úgy is emlegetik, mint az ország totális káoszát bemutató jelképet, - lásd : közlekedés, főtér, kosz, Balaton parti vursli, mutyi és korrupció, és még sorolhatnám. Amikor egy város vezetése képtelen normális objektív a várost építő döntéseket hozni,/mondjuk ezzel a dilettáns összetételű képviselő testülettel nem is lehetne / amikor ott áll a két jelkép a Balaton-parton,- szerencsétlen lepusztult szállodák -, akkor miről is beszélünk? Keszthely és vezetése az iskolapéldája az elmúlt huszonhárom év hülyeségének, no ebben az élen jár ! Ámbátor megjegyezném,hogy Hévíz mostanság erőteljesen követi!

Hévíz?

Lepusztult szálloda, káosz Hévízen? - Több ezer turista minden nap Hévízen, tisztaság, rend, gyönyörű parkok, virágok, bármelyik európai kisvárossal felveszi a versenyt! Keszthellyel nem akar versenyezni, mert itt a turista korlátozódik a nyári hónapokra. Ez független a politikától, az emberi hozzáállás, a pozitív megítélés, nem a hőbörgés visz előre. Mindenkinek lehetősége van megmutatni a saját házán, udvarán a fejlődést a tisztaságot!

*

Gyönyörű rend?
Merre sétálsz?
Nagyparkoló,a piactér és a jégpálya,a tó melletti kiserdő,a mellékutcák......
Nézd már meg,a szállodák közül meg ne a nagyokat nézd hanem az Aquamarint például,vagy azokat akiket nem juttat a zsírosbödönhöz a városvezetés.
Sétálj egyet a Vörösmartyn és nézd meg azt az utcát,de bármelyiket,ne legyél elfogult,Hévíz nemcsak megdolgozott érte hogy legyen valamije hanem szinte páratlanok az adottságai,csak arra kell vigyázni nehogy valaki kihúzza a dugót abból a kádból.

Örvendetes hír !

Megjegyezni kívánom,hogy a rendszerváltás utáni időszakban lett volna lehetősége
Keszthely város vezetésének arra,hogy visszaigényelje a kérdéses területet csak ki
tudja az akkori testület miért nem tette meg,így sajnálatosan késésben vagyunk!
Szerencsésebb lett volna akkor meglépnie a városnak,hiszen abban az időben hemzsegtek a
befektetők és talán már működhetne azóta ott valamilyen szállodai egység,vagy bármilyen
más idegenforgalmi komplexum!Minden esetre az tény,hogy ebből a szempontból Manninger úrnak
köszönhetően nem odázták el ezt a kérdést,így tovább fejlődhet a kérdéses terület,amire
már oly rég óta várunk,hiszen meglehetősen értékes,de nem igazán hatékonyan működő
területi egységről beszélünk!Ez a húzás minden képen dicsérendő lépés volt városunk
továbbfejlődésének érdekében!

Eddig is volt terület szállodának

A libás mögötti 10 hektáros területen eddig is lehetett volna szállodát építeni, de a befektető nem látott benne jövőt keszthelyen, eladni meg nem tudta /tudja.Kiválónak mondható tervek is vannak rá.
A Hullám és a Balaton szálló térségében is ( a Főnix motel helyén ) lehetne 150 szobás hotelt építeni, és a sportpálya helyén is, amely amúgy sem jó futballra.
A szállodafejlesztés ott üzlet (pld Füred), ahol wellness-szel együtt,KONFERENCIA-KÖZPONTTAL, vagy gyógyászatra rátelepülve ( Hévíz, Bük, Sárvár) van meg a lehetőség.
Az élményfürdő lassan 10 éve evidens, hogy kéne, az tenné 365 napossá a város és a Balaton turizmusát.
KESZTHELY UGYANOLYAN GYÓGY-ÜDÜLŐVÁROS, MINT HÉVÍZ, CSAK EL KELL KEZDENI EZT A STRATÉGIÁT BEVINNI A KÖZTUDATBA.
Mondhatni,a turizmusban most már akkora a város lemaradása, hogy teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy tenni kéne valamit. Különben, a térség növekedési pólusa teljesen átmegy a Kehida-Zalacsány-Héviz térségre.

Tapasztalatom alpján mondanám !

A Balaton szállót és a Libás térségét nem befektetők vették meg,hanem ügyeskedő
pénzhajhászok,akik mossák a pénzüket!Egy befektető az vesz,épít üzemeltet esetleg utána,
tovább adja,de ezek már akkor tudták,amikor megvették,hogy semmit nem fognak csinálni!
Ezért van nagy szerepe annak,hogy milyen feltétellel adja el a város az ingatlant!
Erre viszont nagyon felhívnám a város vezetésének figyelmét,mert nagyot lehet bukni,
ha nevezett területrészt is megfelelő referenciák nélküli társaságnak adnák el,illetve
fektetne be!Lényeges szempontnak tartom a szigorú garanciák betartatását!
Nyilván ezt nálam úgy is jobban tudják az illetékesek!Ráadásul érvényes közforgalmi
kikötővel rendelkezik,ami megtöbbszörözi az értéket!Kívánom azt minél hamarabb valósuljon
meg!

Örvendetes hír ! (?????)

Nem kell megjegyezni semmit, pláne a gengszterváltás idejéből.
Pontosan a NAGY /megváltó/Manninger tehet arról, hogy még csak most kezd ébredezni a Keszthelyi vezetés. Nem hiszem, hogy ennyi hazugság után még bárki is hisz nekik. Emlékezz csak a fontosabb tervekre (Libás, Angolnás,Villamos, Gyenesi Operaszikla, Strandi szálloda stb.)
Nem a kitűzött céllal van a baj, hiszen van épen elég tenni való a Zalai-Balatonparton "hasznosítását illetően". Az meg egyszerűen hazugság amit a befektetők tekintetében bárki is gondol róla. Ilyen hazugságokat hallunk 20 éve sajnos semmi nem változik.
Igazi befektető csak abból a világból jöhet, ahonnét nem fogadhatunk senkit, esély sincs a fejlett világból bárkit is fogadni. Velük nem lehet!(GYAKORLATI TAPASZTALATOM)

Örvendetes hír !

Közeledik a választás, kezdődik az etetés!Fényezik magukat az "urak"!

Hány évtizedig kell még

Hány évtizedig kell még ezen..@..háziakat eltűrni,ha "ők" urak akkor én vagyok a Pápa.

Hány évtizedig kell még?

Ez csak és kizárólag rajtunk,választókon múlik.Ha már nem hisszük el tovább a hazudozásaikat, merjünk váltani.Szükség lenne rá!

Nem igaz rajtunk semmi nem

Nem igaz rajtunk semmi nem múlik ,pláne semmi nincs ránk bízva. A korrupt polgármesterek (képviselők) a pénzes zsákoként működő állami-önkormányzati vállalkozások.De van olyan ember aki a közért bármire is képes?
Te merhetsz DE MINEK!KINEK!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel