Hévízen lerombolják a templomokat, a testület az eretnekség mellett döntött

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Ferenc pápa: "Arra hívok fel mindenkit, hogy kérjen megbocsátást Istentől azon emberek és intézmények számára, akik bezárják az ajtót a jobb életet, a családot és védelmet keresők előtt" felhívására reagálva minap Hévíz önkormányzata "Jogtalan és értelmetlen, Hévíz turizmusára pedig kedvezőtlen hatással bírna, ezért elutasítja a kötelező betelepítés elleni kvótát Hévíz képviselő-testülete." írják eléggé "pappgábori stílusban" (azaz idiótán) az onkormanyzat.heviz.hu oldalon.

A kvótarendszer elutasításának további indokaként úgy fogalmaztak: annak bevezetése, illetve elfogadása növeli a terrorizmus és a bűnözés kockázatát, veszélyezteti kultúránkat és a mindennapok biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünk számára.
Elhangzott: az ellenőrizetlen bevándorlás komoly biztonsági kockázatot jelent. A tapasztalatok és történések azt mutatják, hogy nemcsak a terrorizmus kockázatát növeli, hanem sajnos a bűnözését is. Minden kormánynak kötelessége, hogy megvédje polgárait. Amikor ennyi ember ellenőrizetlenül áramlik be az Európai Unióba, a védelem egyre nehezebb lesz. A terrorizmus napi problémává vált Európában. Magyarország számára első a magyar emberek biztonsága, ezért minden törvényes eszközre szükség van ahhoz, hogy meg tudjuk védeni országunk határait, a magyar embereket, családokat.

A kötelező betelepítési kvóta veszélye nem múlt el. Németország, Ausztria és a Benelux államok kormányai 45 ezer bevándorlót akarnak visszaküldeni Magyarországra. Továbbra is szükség van a kötelező betelepítési kvóta elleni határozott fellépésre, és ehhez nélkülözhetetlen a magyar polgárok támogatása.

Habár a kötelező betelepítési kvóta az egész országra nézve veszélyes, városunkat még érzékenyebben érintené. Hévíz városa az elmúlt években, évtizedekben, komoly eredményeket ért el a közbiztonság terén. Egyik legfőbb erősségünk a nyugodt, kisvárosi környezet, csendes, mégis pezsgő mindennapokkal. A megfelelő közbiztonság fontos sarokköve a város turisztikai eredményeinek is, melyet nem szeretnénk veszélyeztetni – fogalmazott Papp Gábor polgármester. - A turisztika alapjaiban nagyon érzékeny gazdasági ágazat. Tapasztalatból tudjuk, hogy egy-egy rémhír, vagy nem kellő alapossággal kezelt információ bizony azonnali negatív hatásokat tud kiváltani. Egy terrorcselekmény, még akkor is, ha hazánktól messze történt, sajnos azonnal érezteti hatását e gazdasági ágazaton, hiszen az emberek óvatosabbá válnak, családjaik, otthonuk környezetében érzik biztonságban magukat.

A polgármester rámutatott: 2015 nyarán Hévíz önkormányzata már tett bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy a hazánk nemzetközi médiában bemutatott szerepvállalását az illegális határsértőkkel szemben valamiképp kompenzálja
Német és orosz nyelvű internetes kampányfilmeket készítettünk a Hévízi Televízió közreműködésével, amelyben azt üzentük vendégeinknek, hogy e nyomasztó nemzetközi helyzet ellenére Hévíz városa nyugodt, csendes környezettel várja vendégeit, távol a világ zajától. Egy nemzetközileg is elismert fürdővárosnak tehát az élen kell járnia az olyan turizmust és közbiztonságot veszélyeztető kezdeményezéssel szemben, mint amilyen a kötelező betelepítési kvóta ötlete.

Rudolf János képe

"az az ember, aki csak falak

"az az ember, aki csak falak építésére gondol... és nem a hidak építésére, nem keresztény."

http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/02/18/ferenc_papa_kiosztotta_donald_trumpot/

http://onkormanyzat.heviz.hu/

http://onkormanyzat.heviz.hu/hirek/heviz-tiltakozik-a-kvotarendszer-ellen-r6SK

Mi ez a permanens fosás - gengszterhorda ?

"..... annak bevezetése, illetve elfogadása növeli a terrorizmus és a bűnözés kockázatát, veszélyezteti kultúránkat és a mindennapok biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünk számára."

Azt a hét - meg a nyócszentségit ! Akkor mi a szarra fizetünk meg elég jól TEK-eseket, nemzetbiztoságiakat, rendőröket, katonákat, menekültügyi hivatakokat és húztunk fel milliárdokért kerítést, ha 1500-2000 migránstól - mert ennyi lenne a félelmetes kvóta ! - ekkora fosás van ? Amúgy meg egyszerű és ólcsó a dolog, ha csak azok jöhetnének, akiknek van papírjuk, vagy ellenőrizhető adatokat szolgáltatnak a hatóságoknak !

Hévíz is fosik, vagy csak a gengszterhorda helyi képviselői ? Nem mindegy !

Idióta Herold

ideges vagy és állatságokat irogatsz ide mert szembesitettek vele hogy a saját pártod véleményével ellentétes marhaságokat nyilatkozgatsz?Miért nem lapulsz inkább?Ne vedd a szádra a templomokat te keresztény imitátor majom.Szerencsétlen Jobbik jól bevásárolt veled is,majd ha a 20 éves barátnőd apja végigrugdossa azt a löttyedt 52 éves seggedet a sétáló utcán akkor gengszterhordázzál.Ez neked a nagynemzeti keresztény életmód?Hiteltelen.

feldughatod magadnak a nagy, nemzethy

álkeresztény dumádat, a keresztény de mókások is csak gennycsomók a nemzet testén, önálló megmérettetésük soha nem volt, a gengsztercsürhe vite be a Parlamentbe a bandát !
Össze ne szard magad a nagy keresztényi magamutogatásodba, te kis álszent !

az mennyire hiteles

hogy Selmeci nagyságos asszony félrekúrt egy metélttel mint nagycsaládos anya , szétverte a jobbikot, volt férje a főCsuri megszüntette a Jobbik honlapját. Miután mindenkit elüldöztek aki hitelesebben képviselte az eszmét ők is megléptek. Szép egy társaság Zakóval az élen.

Azért

ezért nem annyira rossz hír:))

Szokás szerint nagyon

Szokás szerint nagyon kiegyensúlyozott a tájékoztatásod Jancsika.
Azt nem vetted észre, hogy a saját önkormányzatod ugyanilyen határozatot fogadott el?!
Terv és fedezet is van a keszthelyi fejlesztésekre

Tartalom átvétel Tartalom átvétel