Jobboldal = irigység = nyomor

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Zala megyében a 15 ezer 874 megváltozott munkaképességű közül 4878 főnek kell március 31-ig kérnie komplex orvosi minősítését, egyébként májusban megszűnik az ellátása.

A komplex minősítés időpontja elsősorban az életkortól függ. Először a fiatalabbakat vizsgálják, ám azokat, akiknek közben előírt orvosi felülvizsgálata lenne, legkésőbb a felülvizsgálat esedékességének hónapjára be kell rendelni. Ha munkaképesnek nyilvánítják őket, és rehabilitálhatók, rehabilitációs ellátást, ha nem, rokkantsági ellátást kapnak a jövőben. Mindkét ellátás csak abban az esetben jár, ha egészségi állapotuk a komplex minősítés alapján legfeljebb 60 százalék vagy kisebb mértékű.

A rehabilitációs ellátás összege a minimálbér (jövőre 93 ezer forint) 30 és 50 százaléka, azaz 27 ezer 900 és 46 ezer 500 forint között lesz. A rokkantsági ellátást az egészségi állapottól függően a minimálbér 30 és 150 százaléka, azaz 27 ezer 900 és 139 ezer 500 forint közt határozza meg a törvény.

A rokkantsági ellátást meg kell szüntetni, ha a keresőtevékenységből származó jövedelem 3 egymást követő hónapra vonatkozó átlaga meghaladja a minimálbér 150 százalékát, tehát a 139 ezer 500 forintot.

Akit a rehabilitációs hatóság munkaképesnek ítél, annak együttműködési kötelezettsége van, azaz a számára felkínált állást el kell fogadnia. S míg dolgozik, a rehabilitációs ellátást szüneteltetni kell. Feketemunkával azonban nem érdemes próbálkozni, mert ha kiderül, 12 havi ellátásnak megfelelő összeget kell visszafizetni. Az ilyen ellátásban részesülők igényelhetnek Rehabilitációs Kártyát, ami mentesíti a foglalkoztatót a munkabért terhelő járulék megfizetése alól. S az ellátásra jogosultnak sem kell fizetnie eho-t, nyugdíjjárulékot viszont igen

Ma már ott tartunk , ha

Ma már ott tartunk , ha még nagyobb nyomort és kilátástalan helyzetet nem akarunk okozni az országnak és szerencsétlen népének, 2014 előtt , de belátható időn belül kormányváltást kell kierőszakolni ha tetszik ha nem a szabadságharcot folytató erőszakos hatalomnak ! Ez a Kormány és a paprikajancsikból álló parlamenti kétharmada , együtt a KDNP –al akiknek nevéből fakadóan is a nyomorgó vallásos hívek , de valójában minden jobbsorsért esengő ember hangját megkellene hallani , ehelyett közösséget vállal egy zsarnok, a szegényeket kivéreztető hatalommal aki földönfutóvá teszi az ország népének 80 %-át ! Ha hagyjuk Orbánt, hogy véghez vigye eszeveszett terveit a választási törvény megváltoztatásával, nem lesz olyan erő aki belátható időn belül , demokratikus eszközökkel letudná váltani a hatalomból ! Ezért a ma még szunnyadozó civil és demokratikus ellenzékből álló erő amely az ország 80 %-át teszi ki, összefogásra van ítélve ! Mondhatnak bár mit, Jávor Benedekek, Mesterházy Attilák , járhatják a maguk útjukat, reménykedhetnek sikerekbe, de egyedül nem megy ! Döntő jelentőségű lehet egy október 23 közös demonstráció, ha úgy tetszik tüntetés , amely kijelölheti és meghatározhatja Magyarország jövőjét, és kiinduló pontja lehet a pozitív változások beindulásának !

Pintérék=Fideszék új rendje:

"A belügyminiszter szerint ma lényegesen nagyobb a rend az országban, mint két éve. Pintér Sándor az M1 Az este című azt mondta: jogszabály-módosításokkal alapozták meg a rendteremtést, így például lehetővé tették, hogy a szabálysértéseket elzárással büntessék.

Közölte: hivatalba lépésekor megállapították azokat az objektív mérőszámokat, amelyek alapján a rendőri vezetőket és egységeket minősíteni lehet. Hozzátette: titkosszolgálati eszközökkel és módszerekkel gyűjtöttek adatokat a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai, és amikor a kellő bizonyítékot sikerült begyűjteniük arról, hogy milyen szintig ért el az alvilági vesztegetés a rendőrségen belül, akkor az ügyet átadták a Legfőbb Ügyészségnek.

A belügyminiszter arról is beszélt, hogy 4.200 rendőr kiképzését kezdték meg miniszteri kinevezése óta, amelynek révén 3.500-zal nőtt a rendőri létszám. A közfoglalkoztatás eredményességéről pedig azt mondta: jelenleg 210 ezerre tehető az ebben a körben dolgozók száma, de többen jelentkeznek a munkára, mint ahány embert fogadni tudnak.

(InfoRádió)"

Tehát Pintér szerint azzal, hogy a kisebb szabálysértések elkövetőit elzárással büntetik, az a rend fokmérője!
Akkor tessenek már elárulni, hogy Biszku Béla tömeggyilkos miért kaphatott lakhelyelhagyási tilalmat! Gondolom az általa elkövetett "bűnöcske" még a szabálysértés szintjét sem ütötte meg! Ugye?
Pintér szerint nagyobb a rend! Tényleg? Akkor miért szaporodnak az idősek terhére elkövetett, erőszakos cslekmények Borsod és szabolcs megyében?
Akkor hogyan lehet, hogy a ceglédi cigányok (Volner János video felvételei alapján) megfutamították a kivezényelt rendőröket?
Kedves Pintér 2 hét alatt rendet teszün vidéken Sándor, kedves Fidesz! A szavak szintjén mi már gyönyörű, napfényes, luxusországban élünk! Csak az a baj, hogy a valóságban egyre mélyebbre csúszunk! Nem hogy rend lenne, hanem egyenesen anarchia van kibontakozóban a vidéken!
Örülök, ha Pintér úr arra recskázik, hogy az autósokat lépten nyomon 30 000-es csekkekkel kínálgatja a rendőrség, de a közbiztonság ettől még rohamosan romlik! Jó lenne végre olyan rendőrökkel előjönni, a nagy kiképzési láz végén, akik nem futnak el a cigányok elől, mint Cegléden. Akiket nem ruháznak meg a nyílt utcán, a cigányok, mint Érden, Siófokon stb!
A pintéri arrogancia, nagyképű, kioktató, lekezelő stílus nem ismer határokat!
Csak annyit kérdeznék még a tisztelt fidesz szavazóktól: ÖNÖK ERRE SZAVAZTAK? Mert akkor úgy kell ennek az országnak!
Ja és még valami! A rendhez az is hozzájárulna, ha betartanák a nagy elszámoltatási ígéreteket is! Mert most nagyon úgy néz ki a dolog, hogy addig húzzák a Biszku és a Mátsik ügyet, míg az érintett gazemberek szépen lassan, BÉKÉBEN elhúnynak! Horn Gyula pufajkást pedig maga O.V. köszöntötte születésnapján és biztosította a családját, hogy élete végéig, állami pénzen tartják majd életben, egy VIP kórteremben! Tessék szépen átszállítani a tököli rabkórházba, ahová a többi bűnözővel együtt való!
A fidesz szavazók is ezt a tökölődést értették elszámoltatás alatt?
Csak mert én nem!
JOBBOLDALIKÉNT, DE NEM FIDESZESKÉNT annyit módosítanék a címen, hogy FIDESZ=IRIGYSÉG=NYOMOR

Fidesz:"Felszámoljuk a korrupciót, a földmutyikat!"

Íme:
1.rész:http://www.youtube.com/watch?v=89z4EKju3lw&feature=player_embedded#!
2.rész:http://www.youtube.com/watch?v=dXHhTjIGipE&feature=player_embedded

Persze most Ángyán az "áruló", a szemét stb!
Nagy a csend Fideszék körül, földmutyi ügyben!
Most akkor mi van?

A 90 éves nagymama (Orbán Ráhel) például, aki Budapesten lakik egy idősotthonban, 180 hektárt kapott, miután papíron csákvári lakos lett. Ugyanott van még egy 50 hektáros gyümölcsöse, de úgy látszik, annyi energia szorult az idős hölgybe, hogy az nem elég neki. Valójában persze az a taktikájuk, hogy az oligarchák családjának minden tagja pályázik - és nyer. Ez a becsületes fideszes földosztási program?

????????????????????????????????????????????????????????

Lehet magyarázkodni, bár felesleges!

Jó kérdés,de Ez a mai

Jó kérdés,de Ez a mai történés,mindez már 1995-ben Gyenesdiáson lezajlott,azzal a különbséggel,hogy azok a gané MDF-MSZP-FIDESZ tagok ma is élnek mint Marci-hevesen.
Szégyen Magyarország szégyene.
EZ LETT AZ ELSZÁMOLTATÁSBÓL!

Ismét beégett, O.V. magánkommandója (TEK)!

A 13(!) milliárdos, állami támogatást élvező Terror Elhárító Központnak ismét sikerült leégetni magát! Sikeresen csaptak le, a Műegyetem egyik gólyájára, aki a rá kiosztott vicces feladatát teljesítette. Az MR1 krónikájának információi szerint, egy "fürdőköpenyes, lézerkardal és játékpisztollyal felfegyverkezett" elsős terroristára csaptak Hajdú kommandósai!
Az első hírek alapján az elsős fiatalnakmegy vicces feladatot kellett teljesítenie. Ekkor rontottak be a terembe a kommandósok. A "veszedelmes terroristát" lefegyverezték, majd kikísérték a teremből. A "fegyvereket" lefényképezték, majd elvitték a helyszínről a "fegyverest"!

Már számolni sem tudom, hogy hányadik fiaskója ez már a professzionális terrorvadászoknak!
1. Volt, hogy a szomszéd családot rángatták ki, fektették hasra az udvaron, a célszemélyek helyett.
2. Aztán meg a vadi új Q8-as terepjárót törték tropára párnapos korában.
3. Aztán "lecsaptak" Brad Pit, készülő zombi filmjének kellékfegyvereire.
4. Aztán meg bohócot csináltak belőlük a gárdisták Csókakőn!
5. Aztán ugye az sem volt túl elegáns, amikor Szíriából hazatért, exzsaruk sajtótájékoztatóján olyan "diszkréten" súgta, a nyilatkozó fülébe, hogy "Kevesebbet mondjál, mert abba nem tudnak belekötni!", hogy behallatszott a mikrofonokba is. Most akkor a barettsapkás Hajdú milyen minőségben volt ott? Sajtóreferensként, kommunikációs munkatársként, vagy hős terrorirtó tábornokként? De hát mindig a fejétől bűzlik ugyebár?
Akaratlanul felmerül a kérdés:
Vajon ennyi pénzért (13 milliárd!) megengedhető-e, hogy ilyen kapitális hibákat csináljanak? Vajon TEK csak a külföldi háborús övezetekből tudja hazakísérni, az amúgy mások által kiszabadított magyar állampolgárokat?
Ahhoz egy picit soknak érzem a 13 milliárdos támogatást, az adófieztők pénzéből!
A minap azt nyilatkozta Hajdú fődandárvezértábornagyezredes, hogy nem tartja fontosnak, hogy Daflics ezredest (romagárda vezető) lekapcsolja. Pedig Daflics azzal kérkedett, hogy fegyvereket kíván vásárolni, amellyel a saját gárdáját kívánja felszerelni!
Akkor hogy van ez? Filmes kellékfegyvereket, gólyatáboros müanyagpisztolyos, lézerkardos gyrekekre lecsapnak, csak a nyíltan fegyverekező, többszörösen büntetett előéletű kancigány nem gyanús?

Bizony már azt is meg kell gondolnom, hogy merjek-e vízipisztolyt, dugóspuskát vásárolni a kisfiamnak, a búcsúban. Félő, hogy ezen "terroreszközök" miatt az udvarra fektethetik a családomat, miközben házkutatás során megtalálják a gyerek "fegyvereit"!

Remélem Viktor elégedett a testőrvezérből főkommandóssá avanzsált barátjával. Én csak halkan jegyezném meg, hogy 13 milliárd forintot más hasznosabb dologra is lehetne fordítani! Innentől nekem senki ne jöjjön Fideszéktől azzal, hogy spór van, mert ezek után ez nem igazán lehet hiteles! Ha ilyen hibaszázalékkal dolgozna a postás, vagy a vasutas, már rég kirúgták volna! 2 év alatt ennyi baki? Talán újra kellene gondolni a TEK létjogosultságát! Pancser brigád! Maradjanak Viktor magán, testőrhadserege, de ne állami pénzből! Fizesse a fidesz, a főnöke biztonságát, az nem érdekel! De ne az én pénzemből tartsák ezt a sok töketlent!

Riadóóó! A "Gárda" vezetője adományokat gyűjt fegyverekre!

Bár a magyar helyesírással még gondjai vannak és és lopásért volt már büntetve, "DAFLICS ezredes"(szül.:BAGÓ FERENC) szigorú arot vágva pózol facebook oldalán!
Kérdés, hogy hányszor 600 rendőr megy majd Pécsre, hogy rajatüssön, a fegyverkező "Gárdista" vezéren! :-))))) Vicces arc!
http://kuruc.info/r/6/100877/
Kedves raj és fajvédők! Kedves Liberális Ballerek! Most lehet sikítozni, hogy polgárháborúra lázít egy "mocskos gárdista"!
Hajrá!
Ennyit a békeszerető népségről!

A tűzzel játszik a hatalom

A tűzzel játszik a hatalom ha nem lép valamit , már látni lehet ,hogy lassan kezelhetetlen lesz a folyamat !

széles néptömegek ájultan hallgatják Vezérüket

" ...és a széles néptömegek ájultan hallgatják

2012. szeptember 04., kedd, 11:56
Szerző: PLT

Életképek a Nemzeti Együttműködés ünnepi eseményeiből.

A valóság egy laza csuklómozdulattal felülmúlja Milos Forman vagy Jirí Menzel legjobb pillanatait.

Vegyük csak, ami a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján történt. A tiszteletére odavezényelt jövendőbeli beosztottak, mostani diákok sorban dőlnek ki, de a főnök csak beszél, beszél, rendületlenül. Röhejes, de röhögni persze senki nem mer. A naptól védett nómenklatúra áhítattal issza a szavait. A leendő beosztott is csak azokat ihatja, mert víz, az nincs. Nekik még árnyék se.

Tökéletes képi illusztrációja, ami az országban zajlik. Mi állunk ott a tűző napon kilencmillió-valahányszázezren, egyre többen zuhannak közülünk a földre a napszúrástól, az általuk celebrált idétlen napimádó mise lassacskán szédülésbe és hányásba fullad, de nem veszik észre magukat. Összeomlik, felbomlik körülöttük minden, elrettentő példa, Hülyeország vagyunk a világ szemében.

Beszél a másik NER-funkci is, persze szintén lapos közhelyeket, de még azt is pontatlanul. Miért is ismerné Kósa Lajos az általa másfél évtizede vezetett nagyváros iskoláinak mutatóit? Miért is volna a környezetében bárki, aki képben van és kezébe nyom egy beszédvázlatot? Miért is érdekelné őket az egész?

Az odavezényelt beosztottak persze itt is hallgatnak, szólni senkinek nem bátorságos. Ha a választód egyben az alkalmazottad is, az áhítatos csend garantált, akármilyen kreténséget mondasz is. Hát legyen állami mobilcég, állami áramszolgáltató, állami bank meg állami öntözés. Legyen a beosztottunk az összes választó! Ha a diákok után a növények is kiszáradnak, a tehenek és birkák meg összeesnek a szomjúságtól, a parasztok éppúgy nem mernek majd szólni a szolgabírónak, mint ahogy a jövő altisztjei sem.

Mondjuk, ha egyszer ez a vezetői által lesajnált, birkanyájnak nézett félázsiai nép, jármát megunva síkra lép, akkor nem lennék a napernyő alatt pipázgató pásztorok helyében. Persze ez ma még rémálmaikban sem jut eszükbe.

Föl sem fogják, mi történt velük. ’89-ben nehezen tudták volna elképzelni, hogy negyedszázad se telik el, s küllemükben, valamint frázisaikban is azokra a hájas, tokás pártemberekre fognak hasonlítani, akik ellen akkor lázadtak. A Nagy Imre ravatalánál szónokló erkölcsi forradalmárból diktátorokkal bratyizó, a gyilkost a testvéri olajrezsim kedvéért futni hagyó, a műnépies álbölcsességek szünetében a zsírpárnák közül kikacsintó Kucsera lett. Akit már az sem zökkent ki embertelen rutinjából, ha szó szerint hullanak körülötte az emberek."

Forrás: HVG

matyas képe

Sapienti sat.

Mo.-gon szeptember elejen 103 ezer kisiskolas kezdett. 9,8 millio lakos.
Ausztriaban 135 ezer kisiskolas 8,3 millio lakosra.
matyas
lehet szamolgatni.

Mogorva képe

Hány a mennyi?

Kinek kell a sok utód,
Ha nem tudod etetni,
Te hány ivadékot tudsz,
Iskolába küldeni?

Nyomorba szülsz? Nagy gond,
Ne másokra mutogass,
Gyárts magadnak tizet,
Hogy a folyamatra hass!

Felnevelni a nagy trükk,
Dugni tud itt mindenki,
Határon túl, nagy okos,
Könnyedén tudsz érvelni!

Mátyás Úr! Ausztria

Mátyás Úr!

Ausztria lakóssága az elmúlt húsz évben egy millió emberrel csökkent - akkor most mi van?

Ezt a bemásolt cikket

Ezt a bemásolt cikket remélem olvassák azok is akik csak a múltra képesek emlékezni és hetet havat összehordanak sokszor olyanokat amelyek köszönő viszonyban nincsenek az igazsággal, a jelen felett pedig elsiklanak merthogy vakon hisznek egy eszmébe és a hazug szavakat hirdető szónokokba . A mát kell nézni, mert ebből fakad a jövő, bár hirdetik a fényes jövőt de a jelek azt mutatják, hogy az ígért kánnán még nincs megfogható közelségbe ! Ma már nem csak a fokozódó szegénység nyomasztja az országot és annak népét, hanem szégyenünkre becsületünket is árúba bocsájtották egy brutális gyilkos kiadásával derék vezetőink , a világ közvéleménye előtt hitványokká aláztak bennünk !

1. Mi a forrás? HVG? No

1. Mi a forrás? HVG? No comment!
2. A mát kell nézni, mert abból fakad a jövő? Ühüm, ja! Csak a ma a tegnapból fakad, légy következetes. Tehát nem felejthető el az a múlt sem, amely most oly érzékenyen érinti a jelen baller-liberálisait is!
Amúgy pedig az úgy van, hogy annak a népnek, amelynek, nincs múltja (mert nem akar beszélni róla, mert fél szembe nézni vele, mert elhazudták stb), annak nincs jövője!
A jövőnk a múltban van. Még ha ez kényelmetlen is a hajdani mészárosok mai ideológiai és párt örököseinek!
3. A múltat néző, hetet-havat összehrodók alatt, gondolom a folyamatosan, habzó szájjal ajvékoló "nácizó" csőcselékre gondoltál! Mert akkor egyet tudok érteni az első mondatoddal! Mert bizony, hogy ki kell beszélni a baloldal sötét múltját, hiszen a jobboldalé, éppen a baloldal jóvoltából, már régóta ismert!

Aktuális bűnök

Vezető politikusaink viszont most, a jelenben követnek el megbocsáthatatlan bűnöket (pl. baltás gyilkos kiadása), és azok nem a "balliberálisok". Ezekről miért nincs elítélő véleményed?

De ha már a múlton rágódsz: Eszmetársaid rendre hozzák vissza a Kádári diktatúra intézményeit, szokásait, embereit - hogy csak a Fideszben ücsürgő volt MSZMP-sekre utaljak -, napirenden vannak az államosítások- köztük a magánnyugdíjpénztárak lenyúlása- , az iskolaköpeny, a járások visszaállítása mind-mind a Kádári nosztalgia jegyében zajlik, csakúgy, mint azt előzetes választási regisztráció, ahol majd figyelik, ki kire szavaz.
És amúgy ki a balliberális? A volt MSZMP káder "Két hét múlva rend lesz Pintér", avagy nagyokat sunyító volt MSZMP káder Martonyi? Vagy az a Mesterházy Attila, aki már csak koránál fogva sem lehetett MSZMP tag?

És annyira biztos vagy az elmúlt 8 év bűneiben is? A bíróság éppen ma mentette fel Molnár Gyuláékat a bűncselekmény vádja alól, és sorra dőlnek Budai és a Fidesz vádjai.
Tulajdonképpen azok felelősségét állapították eddig meg, akiket maguk Bajnaiék, még kormányzásuk idején jelentettek fel, ahol kb. 10-ből 8 bejött, míg Budai esetében 1400-ból egy sem!
(Persze a 8 elkövetett bűncselekmény is sok, de igazolja, hogy Bajnai alatt kevésbé a szerecsenmosdatás ment, viszont igazolja azt is, hogy az Orbán rezsim politikai célja az ellenfél fizikai megsemmisítése, ellehetetlenítése, bármilyen áron és eszközzel... mint anno a komcsiknál és a náciknál a koncepciós perek.)

Vitamin

Megbocsáthatatlan bűn? Ez

Megbocsáthatatlan bűn? Ez egy roppant nagy baklövés! Szerintem nagyobb és megbocsáthatatlanabb bűn az volt, amikor 2006-ban a kormány tudtával a tömegbe lőttek a rendőrök!
Fideszeben ücsörgő MSZMP-sek? Te tényleg nem értetted meg, amit írtam, ugye? Én arról írtam, hogy nem ismerek szent teheneket! Sem az MSZP-ben, sem a Fideszben! Aki sáros, az takartodjon a közéletből!
Pintér és Martonyi? Lásd fent! Takarodjanak azok is a francba!
Ha ennyi írásból nem tudtad leszűrni, hogy ki a balliberális, akkor értelmezési gondjaid vannak!
Mesterházy?
Pontosan ez a baloldal legnagyobb bűne! Ha nyíltan feltárhatnánk a baloldal igazi arcát, akkor nem biztos, hogy a Mestreházy féle fiatalok, olyan nagyon büszkén vállalnák az MSZP-jüket! Igen! Az igazi bűn az, hogy még mindig meg lehet részegíteni a fiatalságot, a baloldal "eszmeiségével"!
Elmúlt 8 év bűnei?
Érdekes, hogy a Budaházy ügybekben(!) sorra hozott felmentő ítéleteket senki sem kommentálja! Sem Fideszék, sem ballibék! A legnagyobb bűnért(2006 ősze), eddig egyetlen politikus bűnöző sem lett megvádolva!
Hogy felfogd végre:
NEM VAGYOK SEM ORBÁN, SEM FIDESZ FAN! SŐT! EGYETLEN PÁRT SEM SZIMPATIKUS SZÁMOMRA!
A múlton rágódás, ahogyan te írod, bizony hogy fontos! Maximum kényelmetlen lehet az érintetteknek(Martonyi, Pintér, Lendvai Idli, Gyurcsány stb)! Azért viszont hadd ne én izguljak, ez legyen az ő lelkiismereti problémájuk!
Ennyi!

Kedves "Vendég"! Amíg ön

Kedves "Vendég"!
Amíg ön a múlton rágódik addig én és még sokan mások szép lassan tömögetjük a zsebeinket és magasan teszünk az Ön és az Ön-höz hasonló über okos elszámoltatókra.
Tetszettek volna Forradalmat csinálni!

A magyarokra, a magyarok a legveszélyesebbek, de lassan kiheverjük ezeréves bajainkat.
.hu

Vendégek.

Akkor lesz jó világ Magyarországon, ha a m,agyarok kipusztulnak. Ehhez má alig pár év kell asztán minden rendben van. Orbán bátyómarad a király nekünk meg mégnagyobb lesz a kirájság.

ezek

vagytok nácik egy senkik,de már alakul a sitt!

Na jobberek ehhez mit szóltok!

Fegyházbüntetést kapott a lányát megerőszakoló gárdista

Első fokon tíz év kilenc hónap, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a Dabasi Városi Bíróság azt a férfit, aki 2006 és 2010 áprilisa között rendszeresen megerőszakolta és verte a lányát.

A sérelmeket elszenvedő lány azt is elmondta, hogy apja nem csak otthon volt ilyen, hanem a Magyar Gárda tagjaként is elég szélsőséges nézeteket vallott, például házi készítésű lángszóróval készült a melegfelvonulásra.

Idézet a jobbik kiskátéjából:

A Jobbik egy keresztény erkölcsi alapokon álló nemzeti párt. Minden politikai lépésünket és programunkat áthatja a keresztény erkölcsi kötelesség.

Link: http://index.hu/belfold/2012/08/30/fegyhazbuntetest_kapott _a_lanyat_megeroszakolo_gardista/

Csak, hogy értsd, átlásd, belásd:

Alább felsoroltam a baloldal néhány prominens gyilkosát!
És még mielőtt elkezdenél mellédumálni baller, a Wikipediáról idemásolom a ballerek "evolúcióját":
Kommunisták Magyarországi Pártja (1918–43)
Békepárt (1943/44)
Magyar Kommunista Párt (1944–48)
Baloldali Blokk (1946–48)
Magyar Dolgozók Pártja (1948–56)
Magyar Szocialista Munkáspárt (1956–89)
Magyar Szocialista Párt (1989- )
Magyar Kommunista Munkáspárt (1989- )
Magyarországi Munkáspárt 2006
Az a nagy harci helyzet, hogy amíg ti itt náciztok( pedig nincs jogi folytonosság a JOBBIK és a Nyilaskeresztes Párt között), addig én ki tudom mutatni, hogy a baloldal pártjai mind örökösei a hajdani gyilkosságok ezreit elkövető baller terror pártokkal!
Az MSZP maga deklarálta megalakulásakor, hogy az MSZMP jogutódjának tekinti magát.
Hogy 'aszongya:
"A Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) marxista–leninista párt volt, mely szovjet támogatással és felügyelettel kizárólagosan (mint állampárt) gyakorolta Magyarországon a hatalmat 1956 novembere és 1989 októbere között. A magyarországi rendszerváltás során nem szűnt meg teljesen, csak átalakult, pontosabban két részre szakadt: a keményvonalasok megalakították a Munkáspártot, míg a demokratizálódás folyamatába beletörődők a Magyar Szocialista Pártot (MSZP), ez utóbbi egyben a párt jogutódja."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Szocialista_Munk%C3%A1sp%C3%A1rt
Teccik érteni?
A ballerek nem csak a pártkasszát örökölték ám, hanem minden, a baloldali elődpártok által elkövetett bűntett felelősségét is!(1919, ÁVH-ÁVO-Munkásőrség, erőszakos TSZ-esítés, RECSK, KISTARCSA, BISZKU BÉLA, KITELEPÍTÉSEK, PADLÁS SÖPRÉSEK, napjaninkaban korrupció, csepeli gyilkosság, Zuschlag ügy+Zuschlag antiszemita megnyilatkozása, STB, STB, STB, STB)Folytassam?
Úgyhogy bárki pofázhat a jobboldali radikálisok ellen, csak ne annak a baloldalnak a hívei, amelyik baloldalt ilyen súlyos felelőség terheli a múltját!
Akkor talán ennyit a jobb és a baloldal bűneiről! Ilyen múltal ne nagyon ugráljatok, nyugi!
Na joccakát!

Furcsa

hogy a cikk írója fontosnak tartotta azt kidomborítani, hogy gárdista VOLT az illető!
Arra lennék kiváncsi, hogy az első vh-t követő kommunista népírtás felelőseinek, vagy a 1919-es és a'48-'58 közti gyűlöletperek és halálos ítéletek elkövetőinek származása miért nem ennyire fontos?
Azt miért nem domborítja egyetlen (zs)indexes cikk sem?
Csak pár konkrét személy:
Szamuely Tibor
Kun Béla (szül: Kohn Béla)
Rákosi Mátyás (szül: Rosenfeld Mátyás)
Böhm Vilmos
Péter Gábor (szül: Eisenberger Benjamin)
Gerő Ernő (szül: Singer Ernő)
Farkas Mihály (szül: Lőwy Hermann)
Révai József (szül: Lederer József)
És persze a kis puafjkás Zoltay Gusztávunk (http://www.magyarhirlap.hu/belfold/zoltai_gusztav_sztalin_mellett_pufajkaban.html)
stb, stb, stb, stb, stb,
Ezek közül az emberek közül, a legtöbben ezreket gyilkoltak le, kínoztak meg! Miről is beszélünk?
De soha sem olvastam még az indexen arról, hogy mi lehet a közös bennük, a politikai világnézetüket leszámítva! Ez miért lehet?
És még több:
http://www.youtube.com/watch?v=YVd8o9v6FMw
Na kérem! Ezek itt a nagy Bal-Liberális elődök! Lehet tapsikálni nekik, ha van gyomrotok hozzá!

Magyarok

Az alábbi csirkefogó "magyar-elődök" ki tetszett felejteni kedves zsidózó al-magyarkám.
Együtt érvényes ez a névsor. Nem kell ferdíteni, be kell iratkozni ismét iskolába és akkor még van remény, hogy felszedjen valami tudást. A Kuruc-infó kevés, ott a legsötétebb bunkók tanyáznak, tessék feljönni a napfényre és akkor minden fényre derül.

Tisza István
Károlyi Mihály
Horthy Miklós
Prónay Pál
Héjas István
Osztemburg Gyula
Gömbös Gyula
Teleki Pál
Sztójai Döme
Szálasi Ferenc
Imrédy Béla
Kádár János...

Lehet tapsikolni
.hu

1.Csupán arra

1.Csupán arra világítottam rá, hogy kik voltak azok, akik az általad nagyra tartott Bal-Liberális eszméket Magyarországra "Importálták".
2.Az általa felsoroltak közt volt pár balos seggfej is! Te inkább tapsolj nekik, mert azok a te elvtársaid, még ha ma már nem is trendi egyik másik, a köreitekben!
3.Amiről neked a pártiskolában azt tanították, hogy "fehér terror" az gyakorlatilag nem volt más, mint az akkori társadalom immunrendszerének, teljesen logikus rekciója, a bal-liberális vírúsfertőzés legyőzésére. Az nem zavar, hogy, hogy a "fehérterror" csupán válasz volt arra sok kegyetlenekedésre, amelyet a vörös proletariátus elkövetett?
De, hogy értsd: Ha pl, a te anyádat-apádat akaosztották volna fel a falu fő terén, mert szerintük "burzsuá kollaboráns", akkor gondolom te ezt szó nélkül hagytad voln. Sőt,ha később alkalmad adódik megtorolni, akkor is futni hagyod őket! Ugye?
Látod? Így épülnek a dolgok egymásra! Ok-okozat. A pofozkodás nem ott kezdődik, hogy a "gárdista visszaütött"! Comprende?
4.Az általam felsorolt bal-lib csürhe névsora koránt sem teljes. Viszont azon túl, hogy megpróbálkoztál, egy másik listával visszavágni (ami elég gyenge lett), nem tudtad cáfolni a megcáfolhatatlant! A baloldal bűnei mellett eltörpülnek a jobboldal bűnei! Már csak az idő miatt is!
5.Egy szóval le nem írtam a "zs" betűs szót! Azt te írtad le!

Károlyi? Ők kiknek is

Károlyi?
Ők kiknek is tapsikált? Ugyanaz a Károlyi, aki kinyiratta Tisza Istvánt?
Tisza? Kit gyilkoltatott le?
Horthy? Az ottrantói hős?
Nem emgyek bele, mert a 40 év, demagóg, ballib-komcsi hazugság iparán szocializálódott agyad ne lenne képes felfogni, hogy mekkora hazugság-tévedésben leledzik, a roggyant kis elméd!
Azaz, hogy egy-két dolog: Ki is volt az, aki Koszorús ezredest odarendelte a pesti gettó kijárataihoz páncélosaival, hogy be ne engedje a német erőket?
Kinek a kenederesi kriptájban jelenik meg évről évre egy kék-fehér szalaggal díszitett kegyeleti koszorú, magyar és héber felirattal hirdetve, hogy köszönet a budapesti zsidóság nevében?
Úgy vélem nem a te álatalad felsorolt emberek járták a magyar vidéket páncélvonatokkal és akasztgatták az embereket (pl.Bíró Lajos esete), és nem is az általad felsorolt emberek tomboltak 15 évig (1945-1960) az államvédelem, később BM táborokban, börtönökben. Talán 1956-ban sem az általad felsorolt emberek lövettek a tömegbe....
Tényleg nem emlékszel véletlenül, hogy hívták a baloldal egyik volt karhatalmista miniszterelnökét? Vmi Horn Gyula, nem?
Tudod a "na és" elvtársad? Akiről még a parancsnoka is azt írta, hogy félelmetes és kegyetlen elvtárs.
Na! A baloldali csürhe egy ilyen szardarabot választott miniszterelnöknek. Jó-jó én tudom nem volt valami nagy a felhozatal komcsiéknál. De hát azért akkor is! Egy mocskos kis pufajkást. Csatlakaozom Wittner Mária véleményéhez. És kívánok neki nagyon sok kínnal teli halált! Mert ez a szar jankó ennyit érdemel!
Na most tapsolj! BIBLIA. HU!
UI.: TÉNYLEG A BIBLIÁBAN HOL TARTASZ, KIS TEOLÓGUSOM? ELÉRTED MÁR AZ "ÚJSZÖVETSÉGET"? COKI, KUSS!

Nem érdekel kik vagytok, de

Nem érdekel kik vagytok, de azt kell mondanom ezzel a hülye vitátokkal egymást ölitek ! Mondjátok meg mi az értelme ennek ? Ha már ennyire bele ástátok magatokat a történelembe , a politika ennyire megtudott bolondítani bennetek az életben nem lesz nyugalmatok , rossz álmok fognak gyötörni bennetek ! Végül rádöbbentek arra, a történelem ismétlődik, mindenféle hatalomnak van miért magába nézni, csak erről már nem Ti, hanem a jövő hozzátok hasonló okosai fognak vitatkozni !
Magatok nyugalmára való tekintettel, abba kéne hagyni a parttalan okoskodást!

Köszönöm!

Intő szavaidat megfontolom!
Ám addig nem fog megnyugodni a magyar lélek, amíg a kommunisták által elkövetett rémtettek napvilágra nem kerülnek 100%-ban!
A holokausztról és az állítólagos "fehér terroról" már mindent ránk öntöttek, többek közt a gengszterváltás előtti történelem hamisító történelemkönyveken keresztül. Ám a '19-es borzalmak, és a '45-'89 közti témák még mindig tabu témának minősülnek!
A féligazságok nem elegendőek! Ha kijelentjük, hogy volt holokauszt és náci háborús bűnök, akkor igenis nevezzük nevén azokat a gazembereket, akik a magyarság, a magyar jobboldal ellen követtek el bűncselekményeket, csupán világnézetük, ne adj Uram Isten vallásuk miatt!
És tetszik vagy nem a baloldal mindezért felelős! A baloldal és a hozzájuk lojális, vagy inkább cinkos liberálisok szintúgy! Miért nem lehet beszélni a "magyar félmúltról" anélkül, hogy ne ütköznénk a "nemzetbiztonság", vagy az "ezek bizony még mindig kényes ügyek kérem" duma falába?
Hogy lehet az, hogy még mindig azon kell vitatkozni, hogy mit keres még mindig Budapesten, a megszálló vörös csürhének emléket állító obeliszk, a tiltott önkényuralmi jelképpel? Jól lehet az ügyészség is kijelentette, hogy folytatólagos, mulasztásos törvénysértésről van szó! Legalább a saját törvényeinket tartanánk be!
Hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon még mindig akadnak olyanok akik büszkén viselik nyilvánosan azt a vörös csillagot, amelynek árnyékában sokszor 6 millió embert gyilkoltak le, nyomorítottak meg?
Hogy fordulhat elő egyáltalán, hogy az egykori terror pártok (Békepárt, Magyar Kommunista Párt, Baloldali Blokk, Magyar Dolgozók Pártja, MSZMP) jogutódja még mindig a magyar parlementben ücsöröghet, az adófizetők pénzén?
Hogyan lehetséges, hogy az egykori cenzorasszony még mindig aktívan politizálhat?
Hogyan volt az lehetséges, hogy az egykori karhatalmista miniszterelnök lehetett?
Hogyan lehetséges az, hogy az a Gyurcsány Ferenc mutogasson a "nácikra, antiszemitákra", aki maga is egy zsidóktól elkobzott villában él a Szemlőhegy utcában?
Amíg ezek a kérdések nem rendeződnek, addig a soha nem lesz béke! Amig a baloldal nem képes magába nézve kijelenteni, hogy bizony minden a múltban elkövetett bűnnek is örököse, addig ne várjon megbékélést senki! Még Ön sem!
A jelenlegi jobboldal sem szentek gyülekezete. Ám egy biztos! A jelenleg Magyarországon működő pártok egyike sem tartja magát, a Nyilaskeresztes Párt jogutódjának! Jó lenne végre ezt a baloldalon is felfogni! (utalok az itt habzó szájjal ajvékoló "nácizókra")
Lehet szidni, kritizálni a jobboldalt, de párhuzamba állítani a nyilasokkal, főleg a baloldalnak, az ő múltjukkal, na kérem azt nem lehet! Mert az bizony erős torzítás, hazugság!
Erre a baloldalra nincs szüksége a magyar társadalomnak. Hosszú idejük volt arra, hogy bebizonyítsák, amit amúgy sokáig ígértek, hogy lesz itt Kánaán! Nem lett! Helyette lett kérem vörös terror, megtorlás, padlás söprés, eladósítás, korrupció stb, stb.....
Tehát a baloldal lehetősége megvolt, de elrontották! Bebizonyították, hogy teljesen alkalmatlanok a feladatra. Most pedig savanyú a szőlő. Más fegyverük nem lévén, maradt az ország lejáratása külföldön! Sértődött, durcás rekció. Amivel nem is volna baj, csak az a baj, hogy senkinek sem használ! Ám annyira korlátolt banda, hogy észre sem veszik, hogy már odakint egyre többen csóválják a fejüket és tartják komolytalannak őket!
Röviden tehát! A tisztel magyar baloldal, a maga történelmével, inkább ne akarjon beleszólni az ország ügyeibe! Örüljenek neki, hogy nem szedték még atomjaira őket, mint ahogyan azt a többi posztkommunista országban megtették! Ott valódi baloldal alakult, mert nem a vörös csürhe képezi az alapokat!

Már , már beteges

Már , már beteges rögeszméd a múltba vájkálásban, a jelenről, a jövőről miért nem beszélsz, talán ez tetszik így ahogy van és kielégíti furcsa háborgó lelkednek ? Azok az elkövetett becstelenségek amelyek napjainkban népünk szomorúságait okozzák, a Te lelkületedben teljesen rendjén valók ?
Írásomban kérdeztem mi értelme van annak, amit itt néhányan műveltek, amint látom nem hatott meg ! A féloldalas eszmédet , sötét és mély gyűlölettel beitatva továbbra sem változtattad meg. Hogy féloldalas eszmédet említem, teljes csak akkor lenne, ha a mostani kormányzásról a jelen tettekről is leírnád véleményedet !
Ezt persze elveidhez hűen nem teszed, mert kiszolgálója vagy egy múltba forduló, mesés világot ígérő , végül a hazugságokba belefulladó rendszernek ! Továbbra is fenntartom, nem ártana vigyázni lelki nyugalmatokra !

"Barátom"!

Az én lelki nyugalmam iránt nem kell aggódnua! Nyugottan alszom! Az én ismeretségemben, családomban nem nagyon vannak volt kommunista nacsalnyikok!

Már már beteges?
Az a beteges, ahogyan a baloldal próbálja elbagatellizálni a múltben elkövetett bűneit! Ahogyan mindig a jelenben, vagy a még távolabbi múltban próbál ellenpéldákkal előhozakodni! Furcsa, de a baloldali ember, csak akkor szeret a múltban "vájkálni", ha nácikat, fasisztákat stb-ket kell mutogatni! Ha már a baloldal mocskai kerülnének az asztalra, akkor jön a "minek a múltban vájkálni" és a "jelen a fontos" duma! Hát akkor hogy is van ez????

A jelenről?
Hm, jó:
Írod, hogy én kiszolgálom a jelen rendszert! Sajnos ebben tévedsz! Senkit sem szolgálok. Főleg nem a jelen rendszert. Ám most nyílik alkalom arra, hogy nyíltan beszéljünk olyan dolgokról, amelyek a múlt lezáratlan dolgai! Igenis le kell zárni a baloldal által nyitott sebeket! De előbb tisztába kell tenni, hogy gyógyuljanak! A baloldal ÁVH-s, munkásőr bűnözői, Biszku Bélái még köztünk járnak! Ideje őket is abajgatni, ha már Csatáryt piszkálja az igazságszolgáltatás!
Gyűlölet? Igen, lehet hogy a baloldalon annak vélik, de az igazság keresése, kimondása nem gyűlölet! Kényelmetlen lehet nekik? Elhiszem, nekem is az lenne a helyükben!
Ám amíg itt vígan náciznak olyanok, akik jogelődjei akasztgattak, tömegbe lőttek, addig bizony nem lesz béke!
A jelen rendszer megítélése a jövő nemzedékek dolga lesz. Azoké, akik már látják a következményeket. Ha úgy tetszik, az ok-okozati összefüggéseket.
A múltban való vájkálás kötelező, még ha ez nem is tetszik a baloldaliaknak! Most már az ő bűneiken a sor! Elő velük, mindet!

Annak a nemzetnek, amelyiknek nincs múltja (mert szándékosan elhazudja, mert tagadni szeretné, mert fél szembe nézni vele, mert kényelmetlen számára stb), annak nem lehet egészséges jelene. Mert a romlott múlt megrontja a jelent! A romlott jelen pedig a jövőt mérgezi meg! Ezért szükséges a múlt tisztán látása!

Szeretném, ha megértené, hogy egyik párt elkötelezettje sem vagyok, de a jelen "rendszer" tette lehetővé, hogy kimondjunk dolgokat, bár még most is sokat nem engednek kutatni. A múlt "rendszerek" ezt a dolgot tabuként kezelték! Egy szép, csinos kötést tettek a sebre! A szép kötés alatt azonban szépen elmérgett a seb és a genny már kibuggyant alóla! És ez a gyenny az, amit ma "a baloldal által, a múltban elkövetett bűnöknek" nevezünk!
Rákosival, Kádárral, Gyurcsánnyal, Kun Bélával együtt!
Gyűlölet? Nem!

IGAZSÁG!

"Megismeritek az igazságot és az igazság szabaddá tesz titeket." (János 8:32)

A szabad ember pedig saját belátása szerint cselkedik és nem engedi, hogy mások mondják meg, hogy neki mi a jó! Pártok meg nem részegíthetik az igazság tudóját! És itt hadd idézzek egy klasszikust: " Az SZDSZ érdeke fontosabb, mint az ország érdeke." Horn Gábor
Köszönöm, de ebből a rendszerből én nem kérek!

Kérem ne győzködjön tovább, mert nem tudott érvelni, csak üres frázisokat pufogtatott!
Egyetlen általam említett dolgot sem tudott cáfolni. És amíg tételesen nem cáfolják meg az általam felvetett bűnöket, addig élek azon jogommal, hogy eszerint kezeljem a baloldalt és a liberális köröket!
Tessék kérem mindet cáfolni, vagy férfiasan beismerni, mindegy! Aztán majd beszégetünk!

Kifelejtetted a felsorolásból

Orbán Viktort, aki néhány millió azeri manatért cserébe kiadta az azeri baltás gyilkost.

(Ettől a kurva annyiból jobb, hogy ő legalább nem titkolja, hogy kurva, Gyurcsány pedig bár nem jobb, de ő legalább bevallotta, hogy Magyarország kurva ország.)

Vitamin

Ezek meg ti!

Nagyon helyes, ha az ilyen emebereket bezárják! De még mindig nem értem, hogy jön ez az itteni feljelentgetősdihez!
Hány "bal-lib" seggfej nevét soroljam fel, aki ennél bestiálisabb dolgokat is megtett?
Kezdve Szamuelytől, a Lenin fiúkon, Péter Gáboron és szmkilövető Gyurcsótányon keresztül, a keszthelyi önbíráskodásért is elővett MSZP-s polgin át, Deme Gábor (volt mszp-s parlamrenti képviselő) csepeli kettős gyilkosság egyik vádlottjáig...?
És ha már a párthadseregeknél tartunk(Gárda):
Az MSZP jogelődjének, az MSZMP munkásőrsége, illetve annak jogelődjének AVO-ja és ÁVH-ja sem elsőbálos kislányokból alakult ám! Bizony kedves ballerek! Bármilyen érzékenyen is érint benneteket a magyar félmúlt, de a baloldal bűneinek se vége, se hossza!
És még:
Bauer Miklós (Bauer Tamás apukája)
Pető László ÁVH-s őrnagy, felesége pedig ÁVH-s százados(Pethő Ivánka apukája-anyukája)
Apró Antal (Dobrev Klára apukája)
Mennyit soroljak még?
De vissza a lényeghez! Teljesen egyetértek veled abban, hogy a lányával fajtalankodót börtönbe kell vetni! De az elég gyenge próbálkozás volt részedről, hogy egy esetből álatalánosíts a gárdára. (Tényleg nem ti huhogtok mindig, hogy "egy-egy cigány által elkövetett gyilkosság, bűncslekmény alapján nem szabad általánosítani, cigánybűnözésről beszélni"?) Vagy nektek szabad általánosítani, csak a másik oldalnak nem? 'Há hogy van ez?
Tudod, az a különbség az általam felsorolt kommunista gyilkosok és az általad, nagy nehezen összekapart perverz között, hogy az én példáim mind hivatásos, meggyőződéses gyilkosok, szadista, perverzek voltak! Annyi bűnt követtek el, amennyit a Gárda és a többi jobboldali csoportosulás 100 év alatt tudna csak elkövetni. De nem fog! Ők nem a lányuk megerőszakolására jöttek létre (a nagy számok törvénye alapján óhatatlanul is bekerül egy-két idióta), viszont a baller terrorszervezetek pontosan azért jöttek létre, hogy elpusztítsanak minden más politikai erőt (de balfaszok voltak és nem sikerült nekik)!
Hát ez a baloldal igazi arca! Ez a bal-liberális világ igazi gyökere! A cinkos közös múlt! A Bauerek, Pethők, Aprók stb!
Ja és még valami:
Én sem lennék a helyében ennek a nyomorult perverznek! Mert ha valaha kikerül a sittről, akkor ami maradt belőle, azt tutira, maga a Gárda fogja elintézni! Nagyon helyesen!
Ha szeretnéd, nagyon szíevesen pakolok fel egy-két zaftos videó linket a magyar és a világ ballerjeinek emberiesség elleni bűntetteiről! Aztán majd térjünk vissza arra, hogy kik azok a balodali és liuberális emberek? Meg hogy milyen örökséggel járnak köztünk és mutogatnak mások bűneire!
Gondolom az általam említett időszak('45-'89) nem volt tananyag a Lauderben, csak a holokauszt!

És tegyük a

És tegyük a szélsőbalosokhoz a zOrbánt is, legnagyobb vezérünket!! Jobboldalinak tartja magát (most éppen), de Kádár is megirigyelné ezt az ultrabalos politikát, amit művel. Nemrég poénból írtam, hogyha így folytatjuk, akkor a fidesz központi bizottság utasítására lassan kötelező lesz újra az iskolaköpeny és a narancsszínű nyakkendő. Az iskolaköpeny már érik...

Na

náci egy gyáva senki vagy,nyugodtan szidjad álarc mögé bújva a romákat,a zsidókat a magyar embereket!
Azt hittem emberi lény vagy,de látom csak banánevő kis hazug senki vagy aki csak a betűkaratéban vagy jártas,nyugodtan fenyegess mindenkit,és talán egy 90 éves nénike majd megijed tőled betűharcos!
Ezért vagytok senkik és semmik a jobbikkal,és a gárdával együtt,ne válaszolj,adtam rá lehetőséget,hogy egyszer az életben férfi legyél,de te nem csak férfinak vagy kevés,de még fenyegetőnek is!

Bujkáló baller!

Te rottyantottál be egy sziréna hangtól!
Nem gondolod, hogy 5 percenként szaladgálok vissza a vasútra, mert te éppen bújkálsz!
Én dolgozom. A jelek szerint te nem. Eért múlatod az idődet az állomáson!
Ha te is lent voltál, akkor láttad az általam leírt fogyatékos gyerekcsoportot is!
Jött vmi szirénázó autó, te meg elbújtál! No comment!
Ez a baj veletek! Mindig ti vagytok a "csendes többség", de sunyiban fenyegetőztök! Csak azt nem értem, hogy ha te ilyen kemény gyerek vagy, ahogyan magadról állítod, akkor miért zavar, ha valaki a te fajtádat "fenyegeti". Jelen esetben pont te vagy az, aki fenyegetőzik. Te mennyiben vagy jobb az általad utált jobbereknél?
Mondjuk nem csalódtam a fajtádban. Lassan olvasd, hogy felogd!
S-E-M-M-I K-Ö-Z-Ö-M A J-O-B-B-I-K-H-O-Z, N-Y-U-G-O-T-T-A-N M-O-C-S-K-O-L-H-A-T-O-D!
:-)))
195cm-s, 130kg-s, láthatatlan, bujkáló ember!
hahahahahahahahahahahahahaha

Running man, sötétben bújkáló baller!

;-)))))))

Van

még 10 perced náci,várlak..

Bocs, feltűnt valakinek,

Bocs, feltűnt valakinek, hogy 1 órát késik az óra perc, a beírás idejénél?
Nálam 14:37 van ehhez képest az időpontot lásd fent 13:37!

Akkor tényszerűen! btk.174§/A., a)

Fenyegetés szó a BTK-ban ezeknel a magatartasoknal szerepel:

Kényszerítés

Btk.174. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, amennyiben más bűncselekmény nem valósul meg, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A lelkiismereti és vallásszabadság megsértése

Btk.174/A. § Aki mást

a) a lelkiismereti szabadságában erőszakkal vagy fenyegetéssel korlátoz,

b) a vallásának szabad gyakorlásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz,

bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tehát:
"A lelkiismereti és vallásszabadság megsértése

Btk.174/A. § Aki mást

a) a lelkiismereti szabadságában erőszakkal vagy fenyegetéssel korlátoz,"

Ki korlátozott, kit? És miben?
Valaki írja már le, hogy mi volt a konkrét fenyegetés ezen a komment oldalon!

Végre

Hogy volt egy tökös gyerek aki feljelentette ezt a náci csürhét,és remélem kinyomozzák,hogy ki is volt,aki fenyegetőzik egy nyílt portálon,és azt is remélem,hogy rendesen megbüntetik!
Jó lenne látni,ahogy közmunkázik az általa annyira gyűlölt romákkal!

hahahahaha

"Tökös"? Egy spicli? Nálatok lehet, hogy az!

Közmunka?
Hát már nem börtön?
Na, mi van? Beleástad magad a BTK-ba?
Ennyire inflálódnak a törvények? Reggel még börtön, után meg csak közmunka?
Ha engem küldenének közmunkára a cigók közé, én tökre örülnék neki, mert én lennék a brigádvezetőjük, ők melóznak én meg osztom az észt!!!
Tudod a közmunkánál figyelembe veszik az iskolai végzattséget és más tényezőket is!
hihihihihihihi-hahahahaha

Ne ugass

náci,ha annyira nagy gyerek vagy,most van 14óra,15 órakor várlakk az állomáson a peronon,egy mai zalai-hírlap lesz a kezemben,könnyen megismersz fasiszta 195 cm magas vagyok meg 130 kg,ott várlak és átmegyünk a síneken,aztán megbeszéljük!
Igyekezz,várlak!

hahahaha

Lementem! Hol voltál?

Most két dolog lehet:
1. vagy te vagy a láthatatlan ember
2. vagy pedig torzít a tükröd, mert nem volt senki az állomáson az általad leírt külsővel(195 cm 130 kg), Zalai Hírlappal a kezében! Viszont volt lent egy csomó daunos és más fogytékosságal rendelkező gyerek, a kísérő pedagógusokkal. Más verzió nem lehet. Te melyik voltál?
Illetve még lehet egy lehetőség: most forgatják a RUNNING MAN 2. részét és te leszel a főszereplő!
Na most lehet "ugatni" baller!
hihihihihihihi-hahahahahahaha-bruhehehehehehehehe!

Miért hazudsz náci?

Ha itt vagy meséld el nekem meg a többieknek,hazug fasiszta,hogy mi történt itt az előbb,hogy egy megkülönböztető hangjelzést használó autó jött?
Ja és milyen autó volt?
Megint hazudtál náci,de mit várok egy olyan párt tagjától aki tagadja a holokausztot!

Várlak ám még náci,gyere..

Volt egy koccanás a sarkon!

Nézz már körül! Beszartál Baller?
Édesanyád a náci! Jól áll neki a barna ing!
Amúgy nem vagyok párttag, semmilyen pártnál!
Holokauszt? Ez most hogy jön ide? Te kis beszari, hazug baller senki?

NA ez a

NA ez a FENYEGETÉS!
Köszi!
Most már legalább lesz párja a feljelentésnek! De ez meg is fog állni!!!
hahahahahahahahahahah
Majd a bíróságon dumálgatunk baller!

Náci

Itt vagyok az állomásom,még van 1/2 órád,nehogy hiába várjalak,igyekezz.

hahahaha

Running man!

:-))
hihihihihihihihahahahahahaha

Lent voltam, de beszartál

Lent voltam, de beszartál és nem voltál ott!
Ez vagy te!

A HÉT VICCE!

A hét vicce: Névtelen kommentelő - feljelenti - a névtelen kommentelőt.
szerk.

Tisztelt szerkesztő!

Hát bizony-bizony, tiszta '50-es évek! De hát úgy látszik, hogy még ég az a spion láng a szívekben! Aztán megint mások meg gratulálnak az ilyen spicliknek. Na hiszen! Nehéz lesz magunk mögött tudni, azokat az átkos, feljelentgetős, kommunista időket!
Magam is csak mosolyogni tudok ezen az anonim háborún!

Tisztelt szerkesztő!
Ezúton szeretném megkérdezni, hogy ossza már meg, az itt kommentelő jobber és baller beírókkal, hogy konkrétan most melyik beírás a feljelentés tárgya?
A "bitófás", vagy melyik? Szeretnék már tisztán látni! (Csak hogy világos legyen, azt nem én írtam!) Csupán em szeretnék egy ilyen érzékeny lelkű baller miatt a rendőrségre szaladgálni!
Itt már börtönöznek, náciznak, fasiztáznak stb!
Most akkor konkrétan melyik beírástól rettent meg a feljelentő?
A kérdés nyílt, tehát bárki válaszolhat. Akár a feljelentő is, ha mer/tud/akar stb.!Szóval, melyik a szóban forgó komment???

Tiszta

Szívemből gratulálok annak,aki feljelentette ezt a fasiszta csürhét!
Mit gondolnak ezek,mindent megtehetnek?
Most remélem jól megszívják,és ahogy az egyik rendőr ismerősömtől hallottam,megkezdték az adatok begyűjtését!
Nácik,hamarosan mentek a sittre!

hahahahaha

Ezért senkit nem zárnak

Ezért senkit nem zárnak sehová.
Viszont a gyáva feljelentő személye előbb utóbb ki fog derülni! És egyre többen kiváncsiak már rá!
hahahahaha

Senkit nem zárnak be

olvasgass a neten náci,megtudod,hogy mennyit kapott az a fogorvos aki fenyegette az egyik betegét..

hahahahahaha

Csak bátorítsd magad náci,majd sitten "leápolnak!

Jó, de te is! Ugye olvastad

Jó, de te is!
Ugye olvastad az ítéletet is?
Csak néhány megkülönböztető tényező:
1. Az elítélt ismerte az általa megfenyegetett embereket! Tehát nem két ismeretlen ember indulatos vitája közben született súlyos szavakról volt szó! Ha a "bitófás" beírás a feljelentés tárgya, akkor sztem a két fél nem is ismeri egymást! De ez majd kiderül a szembesítésnél (ha eljut egyáltalán odáig az ügy). Másfelől ha ez a komment a feljelentés tárgya, akkor olvasd el a fenyegetőző(nek vélt) mondatot! Ki fenyeget kit?
Nincs első szám 1. személy+ismeretlen a megfenyegetett személye is! TECCIK ÉRTENI?
Ha én fenyegetni szeretnék valakit, akkor azt kell mondanom, hogy én XY, ezt és azt fogom veled csinálni, te QZ!
2. Nem egy esetről van szó, hanem hangsúlyozottan többszörösen fenyegetett meg embereket.
3. Mivel fegyverrel is rendelkezett, amelyekre nem volt jogosultsága, fennállt a fegyveres tettlegeség veszélye!
4. Tettlegességig fajult a dolog, mivel megpróbálta autóval elgázolni az egyik áldozatát!
5. A fenyegetés többszörösen (tehát a folytatólagosság kimutatható) minősített esetéről volt szó!
Szóval majdnem minden stimmel, csak éppen semmi sem! De azért reménykedj nyugottan baller!
hahahahaha

Ezért senkit nem zárnak

Ezért senkit nem zárnak sehová.
Viszont a gyáva feljelentő személye előbb utóbb ki fog derülni! És egyre többen kiváncsiak már rá!
hahahahaha

Na kérem

Lehet ünnepelni!
Íme egy hős antifa, aki a rendőrökre is rátámadt!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9hVHVUgkbno#!

Ballerek, lehet hullámozni! Íme a "csendes többség" egyik prominense!

Jól megjárta ez a kis "hős"!

Na kérem

Megtettem a feljelentést a rendőrségen,átnézték és csak annyit mondtak,hogy a következő lépésként megkeresik a szolgáltatót,és kikérik a fenyegetőzök nevét és címét!
Ha megáll a törvénysértés,kivizsgálják,és megteszik a feljelentést a bíróság felé!
Engem senki nem fenyegethet meg az országomban büntetlenül!

Csak, hogy világos legyen a dolog:

Ez a beírás a feljelentésed tárgya?

"Butaságot írtál
Vendég, 2012, augusztus 25 - 06:46
Butaságot írtál BESUGÓ!
A megfelelő hely,tudod hol található?
Bizony nem csak a "dárda" nem felejt,minden tisztességes ember tudja kit is kell "BITÓFÁRA" juttatni!
Te leszel az első!!"

???

//Én// Vendég, 2012,

//Én//

Vendég, 2012, augusztus 27 - 07:59

Valójába egy író vagyok,akit akasztással fenyegettek meg!
Szerinted ez rendben van?

Kedves Író!

Én mást kérdeztem, amire Ön egy másik kérdéssel válaszolt.
Tehát a kérdés újra:
A bemásolt üzenet a feljelentés tárgya? ha már azt megosztotta portál közönségével, hogy feljelentést tett, akkor azt is tegye közzé, hogy pontosan mi annak tárgya.
Azt értem, hogy Ön úgy látja, hogy "akasztással fenyegette" meg valaki, de a kérdésem az, hogy ez egyetlen beírás volt, amelyet a hatóságok elé tárt? Csak mert mások is írhattak Önnek. Tehát akkor egyértelműsítsük! A "bitófásas" üzenet(amelyet nem írtam) miatt tett feljelentést?
Csak mert nagyon nem szeretnék Ön miatt a rendőrségre szaladgálni! Főleg úgy, hogy semmi közöm az Ön által kifogásolt részhez!
Tehát?

De, hogy lássa szándékomat, az Ön kérdésére a válaszom:
Nem, valóban nincs rendben, ha valakit akasztással fenyegetnek. Ám az is igaz, hogy mivel itt a személyazonossága nem jelent meg, így nem hiszem, hogy beszélhet-e a hatóság konkrét fenyegetéssel! De csak hajrá!
Minden esetre szeretném, ha az ügy további fejleményeit is megosztaná a portállal, ha már belekezdett! Ne csak addig legyen valaik huszár, amig a feljelentéssel fenyegetőzik, hanem adott esetben akkor is, ha elbukja a vádat.
És ugyanitt várom a bírósági meghívót is, a portál látogatói számára(bármely résztvevőtől), ha már odáig jutna az ügy. Már engem is érdekel, hogy ki-kicsoda konkrétan az ügyben!

Na kérem

SZERKESZTŐK!!
Ez mit is jelent valójában?
//Személyes adatok - NEM adjuk tovább!//
(Engem senki nem fenyegethet meg az országomban büntetlenül!)
Csak egy név hiányzik!
Mégis ki is vagy "TE" valójában?
HITELTELEN számomra, és minden tisztességes Helikonos számára./REMÉLEM ÉRTED!/

Én

Valójába egy író vagyok,akit akasztással fenyegettek meg!
Szerinted ez rendben van?

Kedves Sértődött Vendég

Kedves Sértődött Vendég !
Ha tényleg író vagy írjál verseket, regényt és add ki könyv formájában , ne ezen a portálon próbálj szerencsét, mi az oka, hogy e sokféle furcsa felemás ember közé tévedtél ?

Még néhány gondolat !
Szerintem aki normális , az névtelenül is képes elfogathatóan társalogni , aki pedig valami okból erre nem képes azzal felesleges foglalkozni , az eszéhez kell érteni és nem reagálni rá mert a reagálás csak olaj a tűzre ! Sajnos a szellemi fogyatékosok, a normálisak közé keveredtek ez okozza az ideiglenes zűrzavart, itt a portálon ezt már észrevették, magasabb szinten még várat magára , hogy eszméljenek ! Sajnos ez a népség nem tudja mit beszél , főleg azt nem tudják fenyegetéseik hova fognak elvezetni ! Mindennek a legfőbb oka pedig az , aki tenni tudna a jelenségek megszüntetésén hallgat , nem tud vagy nem akar ellene fellépni !

Kedves Sértődött Vendég

Nem vagyok sértődött,és nem vagyok író,ide szerettem volna írni,vitatkozni..
Én megtettem azt amit szerintem másoknak is meg kellett volna tennie,mert a vita egy dolog,a másik a fenyegetés akasztással!
Ha nem reagálunk,akkor azt hiszik,hogy megijedtünk tőlük,hát én nem félek tőlük,és ezt majd a bíróságon is megmutatom,elég volt,hogy a saját országomban-a városomban rettegni kelljen!

Minden esetre a

Minden esetre a bejelentésed arra jó volt . hogy a nagypofájú észosztó elhallgatott ! Láthatjuk a hangjuk az efféle fajtáknak csak addig nagy ameddig komolyan vissza nem szólnak, lám megtörtént, máris tele a gatya ! Az ország is azért tart itt , mert vezetőink, hatóságaink szemet hunynak afelett , hogy a törvényes rendet, nyugalmat zavaró egyének és masírozó bakancsosok egyre gyakrabban megzavarják ! Ideje lenne már végre valamit tenni ez ellen , annak az egy embernek, akinek beleegyezése nélkül , a hatóságok sem mozdulhatnak

és az nem lehet...

, hogy csupán addig maradnak csendben a "nagypofájú feljelentők, ameddig meg nem tudja, hogy ki is jelentette fel?
Az egész dologban az a szép, hogy a Csatáry ügy elején volt egy hasonló eset. Akkor angolul írták ki Csatáry ajtajára, hogy "nem felejtünk". Most fordított kontextusban történt és lám már nem is tetszik a máskor oly nagyon demokratikus érzelmeikkel hencegő liberálisoknak!
A Csatáry ügyben megnyilvánuló hölgy neve, adatai azóta kint vannak a radikális portálokon, ezáltal pokollá vált az élete, az állandó "fenyegetésektől". Biztos, hogy átgondolta az ide "Író", hogy feljelentéssel henceg? Csak mert a Csatáry ügyben nagyon megbánta ám kishölgy, amit tett!
Hála Istennek én nem vagyok érintett ebben az ügyben, de már nagyon érdekel, hogy kik lehetnek a szereplői!
Végül, az én ismerettségi köröm, az ilyen feljelentgetőket a következő jelzőkkel illették:
-sunyi
-vamzer
-besúgó
-számító
De leginkább : GYÁVA! Aki nem meri megvédeni magát férfiasan, hanem gyáván elszalad árulkodni! Az ilyen embert már az oviban le kellene szoktatni az árulkodásról, mert az sem túl pozitív erény! De sajnos, valószínűleg, ő még azokban a bizonyos feljelentős időkben szocializálódott, amikor érdem volt feljelenteni, akár a saját családtagokat is!
Szerintem az ilyen feljelentgetős alakok miatt tart itt ez az ország!
Ahogyan liberálisék mondják manapság, divatosan:ELHATÁROLÓDOM az ilyen "feljelentgetős alakoktól"!

Ha

Ha névetelnül irogatsz, akkor senki nem téged fenyegetett,
hanem csak egyszerűen, az a gyengeelméjű, nem ért veled egyet!
Az ilyet nem szabad mellreszívni, azt kell nézni, hogy ki írta!
Itt Mátyás urunk is sokszor fenyegetőzik, ráadásul névvel, de
senki nem veszi zokon tőle, mert fogyatékos! Az erőszak az
már nagyon régen a gyengék fegyvere!

Ha

Névtelenül is írok,ahogy te is,nem az én a mi hibánk..
De értsd meg,ha nem ért velem egyet az rendben van,sőt továbbmegyek elmondhat minden hülyének,és mondhatja,hogy húzzak el innen,de azt kikérem magamnak,hogy valaki engem a saját hazámban egy politikai véleményért akasztással fenyegessen meg!
Ha moderátor,vagy aki figyelemmel kíséri a hozzászólásokat,kiveszi,vagy figyelmezteti,mint ahogy más politikai oldalakon szokás,szavam sem lett volna,de nem tűrhetem,hogy cinikusan összekacsintsanak!

Én

Nincsen rendjén!
Sőt elitélendő még akkor is ha vélt vagy valós igazságot is tartalmaz.
Az nincs rendjén, hogy aki névvel elérhetőséggel (felelősség vállalással) ír azt kitiltják a portálról, szerinted ez rendjén van.

Nincs rendjén

De erről én nem tehetek,ezt azzal beszéld meg,aki ezt az oldalt üzemelteti,de azt hiszem egy kitiltás mégsem olyan,mint akit akasztással fenyegetnek meg!

Mi a véleményed erről?

Nincs rendjén

Azt hiszem nem csak te vagy az, aki nem tehet arról, ha valakiket elnémítanak,kitiltanak,ne adj, isten mocskolnak (névtelenül).
Az oldal üzemeltetője meg azt tesz, amit csak akar (törvényesen).
Igaz belőle talán nem lesz Köztársasági elnök,Házelnök,stb.
Akasztással fenyegettek már többünket is itt Magyar honban (pl.Kövér) még is mindenki természetesnek veszi, talán még te is.
Köztetek a különbség az, hogy "Ő" névvel tette, ezért lett az "aki".

nincs rendjén

Butaságot írtál
Vendég, 2012, augusztus 25 - 06:46

Butaságot írtál BESUGÓ!
A megfelelő hely,tudod hol található?
Bizony nem csak a "dárda" nem felejt,minden tisztességes ember tudja kit is kell "BITÓFÁRA" juttatni!
Te leszel az első!!

válasz

Szerinted itt hol található a neve?
Gondolom,hogy ezért sehol nem kapna dicséretet,és nem is fog,mert leperlem róla a gatyáját is!
Egyébként a zsidózásért 3 év börtönt lehet kapni,ezt az üzemeltető figyelmébe ajánlom!

Úgy látszik, hogy a régi,

Úgy látszik, hogy a régi, jó feljelentgetős ösztön még nem halt ki! Lásd alább!
Végigolvastam, de nem találtam fenyegetőzést a beírások közt! Sem pedig nyílt antiszemita kirohanásokat!
De, ha a feljelentés valamit megold, hát csak tessék!
De figyelem!
Egy estelegesen elbukott vádnál, nagyon könnyen lehet egy viszont per, amelyben az alábbi feljelentő lehet az alperes és fizet, mint a köles!
Üdvözlettel:
Nemzeti Jogvédő Iroda munkatárs

A megszeppent

Olyan iroda nincs, hogy Nemzeti Jogvédő Iroda. Olyan van, hogy Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Iroda, és olyan is van, hogy Nemzeti Jogvédő Alapítvány.

Mindenesetre beírásodból a megszeppent ember blöffölését olvastam ki.

Ami pedig a fenyegetőzéseket illeti: Néhány bunkó, főleg "jobber", ritkán azért balról is -, ha nincsenek érvei, tényleg ocsmány fenyegetéssel leplezi tudatlanságát, amely bizonyára sérthet emberi, etnikai és nemzeti érzéseket.
A "Közösség elleni izgatás" az "önkényuralmi jelképek használata" közvádas bűncselekmények, elméletileg tehát még csak feljelentés sem kell ahhoz, hogy ezekben az ügyekben eljárás induljon.

A "rágalmazás", "becsületsértés" esetén, mivel azok magánvádasok-, nincs más eszköze a sértettnek, mint a magánindítvány.
És miután az ide beírogatók nem közszereplők, nem kötelesek eltűrni, hogy a bunkók sértegessék és akasztással fenyegessék őket. (Ráadásul roppant gyáva módon, mert még egy szaros becenevet sem adnak maguknak.)

"Oszt" van egy olyan bűncselekmény kategória, az "Állam elleni bűncselekmények", ahol viszont maga a BTK írja elő kötelezően a feljelentést, hiszen annak elmulasztása már maga bűncselekmény.

Említed a "viszont per" lehetőségét is, amelyben - gondolom- , a hamis vádra utalsz.
Elképzelhető ilyen eset, bár elnézve azt, hogy Budai fidesznyik főnyalinga hány más oldali embert és politikust vádolt meg ártatlanul anélkül, hogy ebből hamis vád miatt eljárás indult volna ellene-, ne legyenek illúzióink.

Vitamin

Hmmm!

Kitől/mitől is szeppentem meg?
Tiszázzuk az elején:
A beírás, amely az "akasztással fenyegetőzik", nem én írtam! Nem vagyok érintett!
De, ha jobban elolvasod ezt az oldalt, akkor gyorsan rájössz, hogy amint címéből is következik, ez egy köpkölődő blog. Ebből következik, hogy itt bizony jó pár mosdatlan szájú baller-liberátor is meg-meg nyilatkozik! Hol gúnyolódva, hol fenyegtve! Egy dolog azonban eltérő! A jobberek nem fenyegettek meg senkit feljelentéssel. Ez egy gőzleerszető, dühöngő blog. Csak sajnos vannak gyenge idegzetű olvasók is, akik rendőrért kiáltanak! Vége hossza nem lenne azoknak a törvénysértő, vagy a közeli eseteknek, amikor a jobberek is feljelenthetnének, de nem teszik! Tudod miért? Mert a feljelentés a ballerek fegyvere! Istenem ebbe nőttek fel! Volt olyan időszak, amikor ez még érdem is volt. Legalább is a saját köreikben. Ám a mai és a korábbi jobberek is hányingert kapnak az ilyen alakoktól!
A feljelentést már csak azért sem értem, mert a beírás, két arctalan, névtelen ember közt zajlott le!
Tehát, ha én most azt mondanám, és szigorúan a példa kedvéért, hogy "Pofon fogom vágni azt az embert, aki 2012. 08. 28-n, 12 óra 42 perckor, a bivalybasznádi Aranka presszó pultjánál kisfröccsöt kér, miközben én Keszthely, Büdöske utca 12 alatt ücsörgök pont abban az időben, akkor én kit is fenyegettem meg?"
Ez pedig nyílt erőszakkal való fenyegetés! Vagy nem az?

Tisztelt

Tisztelt Üzemeltető!
Mivel itt ön engedi a nyílt rasszizmust-fenyegetéseket,a hétfői napon feljelentést teszek az ide beíró jobbikos-gárdista fenyegetőzőkkel szemben,majd kíváncsi leszek,hogy a bíróságon is ilyen nagy fiuk lesznek-e?
Előre közlöm,hogy az oldalt lementettem,és kiírtam lemezre,amit holnap a kapitányságon leadok a feljelentésemmel együtt-fenyegetés-és kisebbségi rasszizmus miatt!
Ezzel befejeztem az ideírást,a bíróságon találkozunk!

A jelenlegi állapotok, hogy

A jelenlegi állapotok, hogy idáig fajultak a hatalom vessen magára ! Már közel van az idő , hogy kezelhetetlenné váljanak az események . Amíg a Miniszterelnök diadalmenetben dicshimnuszokat zengve politikai haszonszerzés reményében járja az országot , addig népének egy tetemes része a napi megélhetésért küzd, magyarul éhezik . Éppen ezért nem kell csodálkozni az egyre növekvő, egyre furcsább bűnözési formákon, aki éhes az életéért küzd annak nincs akadály, mindenre képes , hogy maga vagy családja életét fenntudja tartani . Nem akarok hasonlatot vonni , állat és ember között , de engedtessék meg, az élelemért a betevő falatért az állatvilágban is farkas törvények kíméletlen harcok uralkodnak , hogy élni tudjon bármely áron meg kell szereznie a zsákmányt .
Ma Magyarországon nagyon sok ember küzd a betevő falatért de ez a veszély a roma lakosságot érinti legjobban, és még csodálkozni sem kell azon , hogy nőtt a romabűnözés ! A 21 században Magyarországon egy EU országban , már mégsem halhat éhen állampolgár azért mert az állam nem tud neki munkát biztosítani amiből családját eltartsa ! Amíg a kedvezményezett réteg dúskál a javakban , mert az orbáni hatalom ezt akarja , a közállapotokra fittyet hányva a legfontosabb védelmezőét a rendőrséget is szét zilálta , ma elérkezett oda, hogy nem képes az országban a törvényes rendet biztosítani ! A gárda masírozik , a rendőrség feje Pintér S. elrejtőzött csapatai cselekvésképtelenekké kezdenek válni, vaklármákra vonulnak, mondja már vaki, hogy nem a fejétől bűzlik a hal ! A gárdának nem a romák ellen kellene vonulni, hanem azok ellen akik ezt a kilátástalan helyzetet előidézték, a hatalom ellen akiknek egyébként is a gárda púp a hátán akik azt várják, hogy a gondok maguktól megoldódnak, legnagyobb emberünk mondta . „ Jönnek a jogászok az ügyvédek és megoldják , azt jó napot” ! Hát nem is olyan egyszerű ahogy azt elmés vezérünk elgondolta ! Azt lehet jósolni, a küszöbön lévő további szorítások amelyek egyre nagyobb rétegnek vágnak a húsába, kifogják kényszeríteni az azonnali változtatást! Egy Lenini idézettel élnék ami talán ma is , és később is örök értékűnek mondható, „ ami nem megy azt ne erőltessük” !

Rudolf János képe

Ezt a kommentet elloptam

lusta vagyok már írni, szori

itt a link, ide loptam el: http://www.kuklux.info/node/11

A dunaföldvári események

A dunaföldvári események hiteles leírása:
http://kuruc.info/r/2/100431/

Rudolf János képe

Csupa jó hír!

már pont izgultam, hogy jó drága lesz most a kaja, amire az emberek lázongani fognak, így a végén még különféle extra szocjuttatásokkal agyonvágják ezt a mostani szuper eurot.
De látom már nem kell ilyen euros mozgástól tartanom. Hajrá Gárda!
(az Izaura sorozatért jelen epizódjáért pedig külön köszönet. Hisz ez nem csak üzletileg hasznos, hanem mint látszik még szórakoztató is - szuper!)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Csókakői szivatás! Rendőrök szívtak, ahogy kell!

Újabb gól Pintér kutyáinak hálójában!
Miközben a rendőrök Csókakőn keménykedtek, lezárva a települést, aközben az Új Magyar Gárda megtarotta avatását Dunaföldváron!
Megint bohócot csináltak a Pintér kutyákból!
Kérdés. Vajon a csókakői 24 órás készenlét költségei mennyibe kerültek? Ki fizeti? Csak nem Pintér (milliárdos, főgengszter, két hét alatt rendet teszek) Sándor számlájáról vonják le? Ha nem, akkor tessék felelőségre vonni, a közpénzek ilyen herdálása miatt!
Budai úr! Adott a feladat!

hogy

Hogy lehet az,hogy a lakosság fél az ilyen ostoba ráérő gyerekektől?
Ha annyira nagy és mélymagyarok,miért nem állítják vissza a honvédséget,és ott hősködhetnének,vagy miért nem lépnek be a seregbe?
Ja ott vissza is ütnek,és nem lehet 30 megfenyegetni egy 5 éves roma gyereket?
Vagy nem lehet öreg néniket elmondani,minden "kommunista kurvának"!
Azért arra is kíváncsi lennék,hogy ezek az unatkozó hülyegyerekeknek a szülei,milyen rangot töltöttek be a Kádár-rendszer alatt?

Nem az 5 éves retkektől

Nem az 5 éves retkektől félnek, hanem a 18 éves 6.-osoktól!
Honvédség? Honvédség? Jó ötlet! A cigányokat ott nagyon sokat szopattuk, mert nem bírták a fegyelmet, ezért mindenért szivathattuk őket!
Ki üt vissza a honvédségnél, te kis hülyegyerek? Te voltál katona? Ott parancsuralmi rendszer van! Ott kemény büntetés van, a visszaütésekért. A cigányok nem bírják a fegyelmet, ezért volt velük ott is gond!

De térjünk vissza az "ártatlan" cigány elkövetőkhöz! Ezt az "5 éves cigánygyerek" dumát ne hangoztasd pl egy borsodi, vagy szabolcsi ember előtt, mert lehet, hogy gyorsan a kezedbe adják a füleidet!
Az a helyzet, hogy neked fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az a szó, hogy "CIGÁNYBŰNÖZÉS"! De ha majd a te nagymamád, édesanyád torkát vágja át egy ilyen beilleszkedni képtelen, deviáns, felzárkóztatásra (hiába) váró retek, a saját konyhája kövén, miután jól megerőszakolta, akkor majd beszélgethetünk!
Jó, hogy a Kádár-rendszert felhoztad! Tudod akkoriban volt olyan, hogy "cigánybűnözés", sőt a rendőrségnél külön alosztály volt a "cigányügyekre". Hogy lehet ez? Azóta megszűnt ez a jelénség? Nem kellet foglalkoznia a "hülyegyereknek" ezzel, mert a rendőr elintézte. Nem úgy, mint ma. Amikor a legbestiálisabb bűncselekmény cigány elkövetőinek is alapvető jogaival foglalkozik mindenki. A rendőr meg összeszarja magát, ha egy cigány balhéhoz hívják ki!

Szerintem hajrá Gárda!
Szebb jövőt!
A sok buzi meg nyüszítsen csak nyugottan, senkit sem érdekel! Megint gólt kaptatok!

Rudolf János képe

Sokat is lopott össze az SZDSZ

nagyon is kérlek vigyázzatok rá - rend legyen ám!
(olyan NEM lehet ám, hogy a tolvajtól is elszedik!!! Ezért ti feletek, Sose feledd!)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Lehet rettegni baller-liberátorok!

A MAGYAR GÁRDA újra, törvényesen tart nyilvános rendezvényt!
A rettegőkhöz csatlakozhat, az összes hithű FIDESZ-es p.cs is, akinek a vezérkara nyilvánosan határolódott el a dolgtól! Csak halkan jegyewzném meg, hogy amíg a Gyurcsótány megbuktatása volt a cél, akkor nem kapkodtak ennyire elhatárolódni! Akkor pont jól jött a Gárda. Még Wittner néni is zászlóanya lett!
Kedves(?) SZDSZ-es senkik, ti mikor jöttök össze nyilvánosan? Mertek még egyálatlán nyilvánosan mutatkozni? Titeket feloszalatni sem kellett. A romlottságotok maga falt fel benneteket! A Gárdát pedig hiába akartátok feloszlatni bíróságon, túlélte. Ahogyan titeket és minden büdös baller-liberátor seggfejet túl fog élni!
Szóval csicskák! Lehet megint jajgatni, rettegni, Brüsszelbe futkozni panaszkodni! A Gárda nem felejtett el benneteket sem! Még van egy kis időtök, menjetek Dániel Péter után! Jobb lesz nektek ott!
Ugye milyen szép is a demokrácia?
Szebb jövőt!!!!

Butaságot

Butaságot írtál,jobbikos!
1:nem lehet törvényes az,ami be van tiltva!
2:Miért kellene félni egy SZDSZ-nek,szerinted egy demokráciában félni kell egy SZDSZ-s párttagnak?
3:Akkor merre voltál jobbikos,amikor az Orbán elárulta a hazáját,és kérte,hogy ne fizessék ki a kormánynak a kohéziós pénzeket!
4:"ez a dárda nem felet el benneteket",ez már kimeríti a megfélemlítés fogalmát,amiért súlyos büntetés jár!
Ugye megérted,hogy ezt az írásodat,el kell,hogy küldjem a megfelelő helyre!

Nem vagyok JOBBIK-os!

Vagy ha szerinted mégis, akkor felhatalmazlak, hogy itt tedd közzé a párttagsági számomat!
1. Akkor a te kedvedért újra: A Magyar Gárda Egyesületet tiltották be, nem az Új Magyar Gárda Mozgalmat!
Tehát ezért adott helyt a bíróság a rendezvénynek, ellentétben a Orbán kutyáival(rendőrség)!
Ezt bszívtad!
2. Szerinted miért kell félnie egy szdsze-es patkánynak? Te hol voltál az elmúlt 22 évben?(Demszky és a többi bűnöző)
3. Orbán? Éppen fentebb írtam le, hogy nem a szívem csücske! Nem figyelsz?
4. Oda küldöd ahová akarod! "ez a dárda nem felet el benneteket" Tudod a jog betű szerint mindenre. Ehhez képest itt "dárda" van és "felet". Nem érzed, hogy nem kerek a mondat?
A fenyegetés, megfélemlítés fogalma amúgy az, ha azt is leírom, hogy ezt vagy azt fogom tenni valakivel, valaki ellen! Ez nem történt meg!
De ha már ez megfélemlítette a kis szdsz-es szívedet, akkor már nagyon jó napom van! :))))

Butaságot írtál

Butaságot írtál BESUGÓ!
A megfelelő hely,tudod hol található?
Bizony nem csak a "dárda" nem felejt,minden tisztességes ember tudja kit is kell "BITÓFÁRA" juttatni!
Te leszel az első!!

A hülyeséget betiltani nem lehet!

Dehogy rettegünk, pár száz henteslegénynek beöltözött hülye-gyerek vonulásának láttán.

Nem hiszem, hogy félni kellene ezektől a "drága" fajtiszta neu-fasisztáktól.

Nagyon helyes, hogy így összejönnek, legalább tudjuk kik voltak ott.

Turul

hehehehe

hihihihihi

Zalacsányba jár nyaralni?
Nagyon megszaladt a Matyinknak:))

Gőzös fejű ötletezők,

Gőzös fejű ötletezők, egymást piszkálók , öntelt okosok akiknek csak a saját üres gondolatai jelentik azt az élvezetet, hogy valakit alázzanak oktalanul bántsanak , csak azért mert sok mindenről mást gondolnak az életről, napi gondjainkat tisztábban látja mint a megvezetett beütésben szenvedő gyarló embertársaink! Nem csak az anyagiakban de úgy látszik gondolatokban is a végelgyengülés jeleit lehet megfigyelni , mintha sikerült volna kioltani az emberekből az egymásiránti megbecsülés érzéseit, ma a legtöbb megszólalás az ellenszenv, a gyűlölködés hangján történik ! Mintaként szolgál napjainkban sokak számára a politika, a politikusok megszólalásainak hazug erőszakos stílusa , ezekre erősít rá a KDNP politizálásából eredő oktatás és egyházpolitika, az egyházak szereptévesztő munkája , amely inkább politizálásban ,a támogatásokért való kuncsorgásban merül ki , mintsem az emberek lelki gondozásába, ebből aztán adódnak azok az állapotok amelyek napjainkat uralják ! Ezért aztán amíg nem késő mindenkinek tenni kell , hogy az út ne a vadonba hanem egy konszolidáltabb világba vezessen . Az ország vezetőinek is tartani kell magukat ahhoz , hogy a hitegetések , a kézen fogható hazugságok helyett az igazmondásnak a becsületnek kell felelős munkájukban felülkerekedni ! Akik pedig veszik a fáradságot , hogy gondolataikat másokkal megosszák, kérem tegyék ezt kulturáltan mások megbántása nélkül !

mátyás

Más oldalakt átolvasva találtam rá,hogy ezt a gyengeelméjű jobbikost Mátyás Imrének hívják?
No remélem van telefonja,és azt is remélem,hogy Keszthelyi:))

Lehet hogy ő az:

Matyas Imre Laszlo
Adolf Sterz-Str 25
2345 Brunn am Gebirge
0223636072

Tulajdonképpen nem is lényeges! Elveszett ember!
Már a rendszerváltás előtt sem volt életképes!

Ez nem az?

Te, ez nem az a Mátyás Imi, aki a sógornál, a
pasikat tapogatja? Valami masszőr dzsanki?

"Professional-quality therapeutic and relaxational massage,
office massage, kreis Wien. Handy (43) 6991 7096 537"

Ez itt valamikor azt hintette el, hogy az egészségügyben dolgozik!(S ez
akar 50 eurós órabérrel hazamenni!) Szerintem ilyen cimletet sem látott!

matyas képe

Ipics-apacs.

Kedves zázrivecz tusko-bunkó-jankó.
Ha nem árulod el, mert szégyenled a nevedet, nem baj. Igazad van ha ilyen névvel még a sarki kocsmába sem mersz bemenni.
Egy valamivel azonban minden kedves arctalan névtelen vendég bunkónak illene tisztába lenni. Azért mert TE nem értesz a computerhez, van aki ért hozzá, akkor is ha nem kérkedik vele. Téged is és minden " vendég" sunyi disznót meg lehet találni.
Most hogy tudom a neved már tudom azt is, hogy miért vagy ilyen kitüntetően bunkó velem. 1996-os áron 180 ezer Ft értékben amit tőlem elloptál nyomtatványokat eladtad és a pénzzel leléptél. Szégyeld magad te aljas szemét szarjancsi.
matyas
Zázrivecz Pöcske, hogy érzed magad, hogy érzed magad azok után, hogy apád kizavart a házából, mert őt is átbasztad?
Lehet rohanni akárhová, lehet köpkölődni, de a bizonyítékokkal szemben te sem tudsz lépni.

Most olvasom

Te buta jobbikos,hát veled sem mehet sokra jobbik,mert az eszed nem sok,tudod ki az a Zázriveczek?
Te agyhalot,hát a párelnököd a Vona Gábor.

hehehehehe
Mekkora égés,gyermekem remélem égsz mint a rongy..
Remélem sokan elolvassák,hogy mekkora hülyék ezek,és ettől-ezektől félnek?
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Matyikám

Matyikám,nem válaszoltál,te vagy az a Mátyási Imre akinek az édesapja alapszervezeti párttitkár volt..
Okosan a válasszal,már rájöhettél jobbikos gyermekem,hogy engem az ocsmány szöveged nem érint meg,csak magad és a pártodat járatod le,amit ennél jobban már nem tudod:))

matyas képe

Szegenyke.

Van telefonom is, de mert te egy csoro figura vagy az email cimemre irhatsz: matyas@src.hu.
De mint emlitettem egy egy agyilag is szegeny figura vagy, csak akkor irj, ha az arcod, -bocs de az csak rendes embereknek van- a niemand pofad is mered vallalni. Maradjunk a szegenyseged melett, mivel fizikailag is csak egy csutfasz, tornabol felmentett verszegeny figura vagy csak akkor merd vallalni a talalkozozt, ha a mankodat felujjitottad, a kerekeszszekedben a csapagyakat megzsiroztad, a gumikat felfujtad. Egy dologban biztos lehetsz, hogy az elsö megnyilvanulasodat megvarom, de aztan padlot fogsz, te artatlan megvezetett hülye szegeny.
matyas
Ui. Szegenykem a kesei valaszomnak az az oka, hogy nyaralni voltam. Messze! Ott szandekosan nem nyitottam meg ezt a szemeteskosarat ahol ilyen szegenyszemetek vannak mint te.

Meddig

Meddig várjak még Matyikám,nem érek rá egész este veled foglalkozni,még van pár ápoltam máshol is..
Ja,csak nem te vagy az a Mátyás Imre,akinek az apukája alapszervezeti párttitkár volt?

Te szegény

Te szegény jobbikos gyermekem,csak nem fenyegetsz?
Ugye nem akarsz a Zegi.börtönbe kerülni?
Ott vannak ám a szeretteid a romák,gondolod,hogy megúsznád?
a másik buta gyermekem,tudod,hogy a "zsidózásért"3 év börtönt kaphatsz?
Tanulj még gyermekem,mert hamarosan sittre kerülsz,ha így folytatod..

Mogorva képe

Hát igen.

Hosszú volt a Mátyásunknak,
Nyaralási útja,
Szelleméből bizony nagy kár,
Csak ennyire futja!

Fenyegetve, mellét veri,
Fejében, Ő tudja,
Biz' ottan már nincsen más sem,
Mint sötétség kútja!

Hol nyaraltál "messze"?

Zalacsányban? Mesélj, milyen volt a sötét Zalában?
(Nagy élmény lehetett!) :-)

matyas képe

Szegénykéim.

Névtelen primitiv lelki szegénykéim. Olyan szegények vagytok, hogy sem nevetek sem arcotok sem egyéniségetek sincs. Sajnos amit apátok nem csinált meg, azt mostmár senki sem pótolhatja. Ha szegény lennék minte, Te szegény "vendég" akkor találkozhatnánk a csányi dagonyátokban, ott ahol a bagoly a madárposta, de én oda nem járok, mert nem vagyok szegény.
Mindenesetre nagy leki szegénységre vall, ha valakik egy ostoba dolgot készpénznek vesznek. Adok lehetőséget egy szegény szerencsétlen keszthelyi pöcsnek és meghívom ide, hogy lássa, hogy hol van vége a szegénységnek és hogyan élnek azok akik sem agyilag, sem anyagilag, sem lekileg NEM SZEGÉNYEK.
A véleményetek meg annyit ér mint a nevetek, azaz semmit.
Az apámmal meg kéretik nem játszani, mert már nem él és te csak hálás lehetsz neki, hogy megmentette a családodat a tetűtől, meg az éhenhalástól. Az arctalan szgénységnek nagy előnye, hogy a számomra mindeggyikőtök egy szegény szerencsétlen agyi toprongy, még akkor is ha izzadtságszagu kinrímeket farag. Addig amig csak böfögtök a klaviaturátokon nincs miről "beszélni", mert beszélni csak azzal lehet akinek a szemébe tudok nézni, akinek arca, lelke, személyisége van.
matyas.
Egyébként idén kétszer voltam az olasz tengerparton, egyszer Krk szigeten, holnap megyek Rab szigetre és még szeptemberben egy hosszúhétvégére horváthországba. Megtehetem, mert nem vagyok szegény és az 50 eurós órabéremből futja. lehet irigykedni. Firkálni csak akkor ha igazat irsz. Mégegyszer mondom, gyere ki nézz körül aztán mondj véleményt, akkor talán a szegény agyadban is reális kép fogalmazódik meg.

Matyikám! Nem veszed

Matyikám!
Nem veszed észre,hogy ez a /verselő cigány/valamint a neve sincs senki, faragatlan tuskók csak ugratnak.

Mogorva képe

Sajnos

Sajnos soha nem éred fel,
Hogy miről is beszélünk,
Nem a kép a fontos! Jenő!
Igazságot remélünk!

Haverod és Mátyás urad,
Kintről ugat befele,
Könnyű neki, mert megvették,
S mi nem jutunk eszébe!

Szolgalélek hajbókolva,
A labanccal egybe kelt!
Nagy lehet igy néki, szája,
Mert már régen útra kelt!

Gernic nélkül, néma csendben,
Eltűri a kényeket,
Hazájában ő oltotta,
Régen ki a fényeket!

(De neki van igaza. A patkányok mindig elhagyják a sülyedő hajót!)

//Sajnos soha nem éred

//Sajnos soha nem éred fel,//
Téged felérni felél egy eszetlen őrül-tel.
//Haverod és Mátyás urad,//
Nem haverom,csak különb mint te.
//Szolgalélek hajbókolva,//
Ő legalább megmutatja a váltás nem is korhoz van kötve.
//Gernic nélkül, néma csendben,//
A gerince neki nem sérült a tiéddel ellentétben.
Pár év és kíváncsi leszek, te milyen hajót tudsz elhagyni!?

Mogorva képe

Mátyás uram...

Mátyás uram, nagy bajban van,
Digó lápban fentereg,
Horvátoknál nagyra vagyon,
Fejlödésben megrekedt.

Ötvenesböl bruttó, koma,
Jó, ha tizes megmarad,
Tíz évenként, egyszer sziget?
Pöffeszdni nem szabad!

Szolga lettél, nyalod urad,
Eladtad az életed,
Hazád sincsen, cigány lettél,
Pénzzel ezt nem mérheted!

látom

Úgy látom,hogy a gyengeelméjű jobbikost lenulláztam,ezért nem kell ezektől tartani,csak a szájuk nagy,tehetség meg semmi..

Kommentár

Egyébként Vona egy hazaáruló!

Itt van rá a bizonyíték:

"Még idén levélben fogok fordulni Mahmúd Ahmadinezsádhoz, és iránból jönnek ide (...) és nem az ÁVH fog grasszálni a választásokon, hanem az Iráni Forradalmi Gárda" - Zázrivecz (Vona) Gábor 2008. október 23.

A politikusok hazug

A politikusok hazug ígéreteiktől megnőtt fejekből ideje lenne már a káros gőzöket kiszellőztetni , a bódult állapotból pedig fel kellene ébredni azoknak is akik még a történtek után tovább a Magyar csodába hisznek és reménykednek ! Nincs Magyar csoda, nem mintáznak bennünk ahogy azt kétségben esett vezetőink mondják , hanem iszonyodnak tőlünk ,a felforgató politikánktól én szédítő elméletű politikusainktól ! Azt akarják elhitetni megnyugtatásunkra , minden a legnagyobb rendben van, jó úton haladunk a fényes jövő felé! Igen az ország kiváltságos ¼ része, a ¾ pedig éhezve munka nélkül küzd a fennmaradásáért ! Ez lenne az újkori csoda , ami Miniszterelnökünk agyában megszületett ? Ne álltassuk magunkat ! Ez a kormány akinek szellemi és fizikai erejét leköti a hatalomba maradás lehetőségének erőfeszített munkája, nincs ideje az ország népének sorsával foglalkozni ! Elérkezett arra a pontra , hogy képtelen kontrolálni a helyzetet, a gazdaságpolitika kudarca, a rendőrség ellehetetlenítése ami a közbiztonság érezhető romlásához vezet, ma már a gárda megjelenését nem tudja kezelni, lassan a farok csóválja a kutyát ! A még nagyobb bajok megelőzése érdekében , megkerülhetetlen az azonnali változás !

Jobbágy

Jó napot!

Ennyi ostobaságot mint ettől az ostoba jobbostól,már régen olvastam!
Jobbágykám,miért is zsidózol?
Kinek is a pártjában volt zsidó-meleg-pornós-gyilkos-tolvaj?
Miért Gyurcsányozól?
Már több mint 2 éve a Viktorod a mini.elnök.meséld el nekem,hogy mi nem drágult ez az idő alatt?
2006?
Azt a Viktorod szervezte,és a jobbikos félkatonai szervezetek voltak a végrehajtók-lőttek?
Emlékszel rövid agyú barátom,hogy amikor Orbán autóját elakarták lopni,simán lelőtték a tolvajt!
Beköpte külföldnek az országot?
Meséld el nekem,mosdatlan szájú mélymagyar,hogy 2008-ban kikérte az E.U-tól,hogy ne fizessék ki a kohéziós pénzeket?
Na,ezekre válaszolj mélymagyar,ha tudsz,a személyeskedésed nem hat meg!

Gyurcsányék pértjából

Gyurcsányék pértjából zsidót? Mennyit mondjak?
Gyurcsányéktól buzit? (Szetey, Darócy Dávid, aki Liptai mellett transzikat is döngetett+ apesti meleg éljszakai lokálok lelkes látogatója volt! Ott van még Orosz Jozefina is)
Gyurcsányéktól gyilkos? A csepeli MSZP-s iskolai gyilkos.
Pornós? Az ki volt?

Válasz

Csúcsgázsiért pornózott a jobbikos Kabai

Magyarország — Csúcsfizetést akaszthatott a pornózásból a jobbikos Kabai Zoltán (43), hiszen a 90-es évek elején Németországban a hazai 22 ezer forintos átlagfizetés többszörösét keresték a felnőttfilm-színészek.

Itt van mosdatlan szájú jobbikos..
Azt írod Mszp-s volt az iskolai gyilkos?
Ostoba gyermekem,az melyik párthoz tartozott,aki elvágta egy 18 éves kislány torkát?
a butaságod kézzelfogható..

A JOBBIK-os pornós

A JOBBIK-os pornós kirúgták!
Attól, hogy a 18 éves gyilkosa JOBBIK szimpatizáns volt (amit én is elítélek!!!!!), attól még Csepelen MaSZoP-os csicska gyilkolt, mert rájöttek egy másik, sikkasztásos bűntettére!
Hoppá!
Még érdekel pár balos gyilkos névsora?
Ok!
Szamuely Tibike
Ságvári rendőrgyilkos Endre
Kohn Béla
Rákosi (Roth) Mátyás
Péter Gábor
Biszku Béla
Bogár elvtárs
stb, stb,stb, stb,
És ki is volt az aki az auschwitzi áldozatokon élcelődött? Csak nem a kis Cusika?

Mielőtt még jajgatni kezdenél, hogy nem MSZP tagokat írtam, hát kérlek nézz utána, hogy az MSZP akkori vezetése maga deklarálta, hogy a korábbi MSZMP jogutódjának tekinti magát, amely elődje az MKP volt, amely szintén a TANÁCSKÖZTÁRSASÁG vörös söpredékének jogutódjának tekintette magát! Így nem csak a pártkasszát, hanem a mocskos tetteket is megörökölték!
Be veheted te kis majom! Tanulj történelmet! Legalább ne akarj gayilkosokat mosdatni!

ostoba

Ostoba gyermekem,ne múltban most a 21.századot írjuk,újra megkérdezem,melyik páran volt annak a 18éves kislánynak a gyilkosa?
Kinek a pártjában volt az az ügyvédnő,aki a kisemberek pénzét elsikkasztotta?
Ostoba gyermekem,ha felsoroltak gyilkoltak is/amit elítélek/akkor sem tettek akkora kárt,mint az eszmétek,a Vitéz Lóbányai!Aki 150.000 ember halálért felelős!
Rád fér még a tanulás,de én szívesen oktatlak szűk agyú gyermekem!

Én tudom, hogy nem

Én tudom, hogy nem szeretitek,ha az orrotokat beleverik a baloldal soha nem el éhülő bűneibe!
De még egyszer elmondom: A pornóst kirúgták, ahogyan azt kell. A Csepeli gyilkosság elkövetője MSZP képviselő volt!
Gyermeked?
Anyád!
Lóbányai?
Szerinted RÁkosiék, Kohn Béláék és a világ proletariátus többi ámokfutói hány 10 000 000(!)ember életéért felelnek? A kommunizmus áldozatait 100 000 000-ra becsülik! Te itt miről taknyálsz? A kommunizmus pedig a BALOLDAL találmánya! Bukta, kis buzi!
150 000?
Megszámoltad darabra? Vagy csak bebifláztad, amit a holokamusok beidomítottak a hülye fejednek?
Amúgy Zwack Peti és még sok zsidó, a komcsik alatt lépett le ('46-ban), mert a baloldal ugyanúgy állt a gazdag zsidókhoz, mint nácik!
na erre legyél büszke kis antifa!

Tényleg kár agyalni

Főleg, mert elfogult vagy.

Nézd! A legnagyobb népirtást a katolikus, meg keresztény vallások nevében követték el, kiirtva az Észak amerikai indiánokat, inkákat, majákat, stb.
Ezt megelőzően az inkvizíció több millió embert küldött válogatott kínzásokkal halálba, csak azért, mert esetleg felvilágosultak voltak, és azt állították, hogy a Föld nem tányér alakú. "Oszt" most mi van? A tömeggyilkosságok ellenére ma a keresztény vallásoknak több milliárd híve van, mint ahogy a kommunizmus bűntettei ellenére a kommunizmusnak is van néhány milliárd híve./Főleg Kínában, de azért a Nyugat Európai munkásmozgalomban is vannak követői./

A szabad-versenyes kapitalizmus meg semmibe vette a munkást, tényleg kizsákmányolta, - nézd meg Vajdától "Az ígéret Földjét" -, ezért törvényszerűen születtek a baloldali eszméket valló munkás-, és szakszervezetek, szocdem pártok. (Ha pedig érdekel a német fasizmus születésének társadalmi , emberi háttere, olvasd el Heinrich Mann 1915-ben írt "Alattvaló" című regényét, és mindjárt visszafogottabb leszel...)

Én azt mondom, hogy majdnem minden rendszerben voltak jó, és rossz elemek, az az optimális rendszer, amely a különböző, követhető elemeket szerencsésen konvergálja. Ilyennek tartom a skandináv és a német-osztrák polgári demokráciákat, amelyekben nagyon sok szociális elem a baloldaltól, és néhány pedig a Közép európai szocialista országoktól lett elcsenve, nem vitásan , és szerencsére viszont a magántulajdon szentségét hirdetve.

(Sajnos Orbánék ma már olyan elemeket csenegetnek vissza a a szocializmusból, amelyeket viszont már nem kéne, ilyen pl. a pártvezér kezében összpontosuló túlhatalom, a visszamenőleges jogszabályalkotás, bíróságok, főleg az Alkotmánybíróság jogkörének csorbítása, és a magántulajdon szentségének semmibe vétele-, lásd magánnyugdíjpénztárak vagyonának lenyúlása.)

Bocs, hogy közbe szóltam.

Vitamin

He he he...

"A szabad-versenyes kapitalizmus meg semmibe vette a munkást, tényleg kizsákmányolta."

Hát persze, hogy kizsákmányolja! Van helyette ezer másik! Ki akar ma asszociális 100-150 kilós gyerekgyárakat etetni? Nézz már körül mi van! Minél hülyébb egy réteg, annál jobban szaporodik, kivéve az izraeli elvtárakat akinek politikája hogy sokan legyenek! Az ilyet agyon kell dolgoztatni, hogy a kedve is elmenjen attól, hogy a frakát valahova belelógassa!!

Ma hazánkban a

Ma hazánkban a pártoskodások révén megerősödtek és egyre nagyobb hangon próbálnak teret hódítani furcsábbnál furcsább elméletekkel beitatott , zavaros időkben , zavaros környezetben nevelkedett a rossz ideológiákra fogékony egyedek ! Akik beképzelik maguknak, és el is hiszik egyedül ők a megváltók, az igaz becsületes emberek , rajtuk kívül mások nemléteznek, csakis az Ő személyiségük által bitorolt hatalom képes a jólétet megteremteni . Pedig az Ő általuk képzelt elméletek ma Magyarországon szemünk láttán dőlnek meg, amikor a politika a kormányzási tanácstalanság bénultsága a normális cselekvést is akadályozza , mert a hatalom általában rossz döntései egy személy kezében összpontosulnak ! Nem a gazdasághoz értők szakértelme dönt a gazdaságot érintő fontos kérdésekben, hanem a politika ezen belül is egy ember azért , hogy az erőfeszítések árán megszerzett hatalom minél tovább megtartható legyen ! És ez az állapot mennél tovább marad annál mélyebbre sűlyedünk, ennek kárát pedig nem a mai hatalom gazdag kiváltságosai a tízmillió ¼ , hanem a leszakadók ¾ szenvedi el ! Végre szembe kellene nézni a valós gondokkal, a ma már tarthatatlan helyzettel ami lassan javíthatatlanná növi ki magát ! Az azonnali cselekvés helyett, 2014 -ig várva hova növi ki magát a kilátástalanság ? A ködösítések helyett, ki kellene állni és a mai helyzetért a felelőst név szerint kellene említeni, nézzük kiben van kurázsi ?

matyas képe

20 eve!

Akkor teljesedett ki az antalizmus faszsaga, akkorra erte el az orszag vezeteseben az ostobasag azt a visszafordithatatlansagi szintet ami a mai nyomort letrehozta. Akkor 45 Ft volt egy liter benzin es 28 Ft egy l Dizel. Akkor 26 Ft volt a kenyer. Igaz a napidij meg mindig csak 13 Ft. 1992-ben az orszag mezögazdasagi teljesitmenye 18 millio ember elelmiszer bazisat adta a 2010 teljesitmeny 7,2 millio embernek volt eleg.
Nincs tovabb, nincs mit tovabb mondanom. A SZAMOK MINÖSITENEK.
matyas

Mogorva képe

Hogyan számolsz?

Hogyan számolsz Mátyás?
Ki fia borja vagy?
Tetted országunkban,
Hol, s milyen nyomot hagy?

Akkor bizony, régen,
Olcsóság volt java,
Bizony csóró népünk
Adóságot hagya.

Ma meg azt fizetjük,
Mit akkor felfaltál,
De most előtted van,
Diszitett bécsitál!

Ne kurjongass, Matyi,
Jer haza keblemre,
Itthon verd a nyálad,
Ne "sógor" terhére!

matyas képe

Válasz.

Figyelj rám te arctalam Mogorva,
ne engem baszogas,
hanem kapd a haverod farkát a torkodra.

Akkor talán lessz a szádban érték,
és nem beszélsz szamárságát, akkor sem ha kérték.
matyas

Mogorva képe

Ne mellé!

Ne mellé beszéljél,
Válaszolj stilussal,
Kérdésemhez szóljál,
Ne ocsmány virtussal!

Gondolod, ha zajongsz,
S trágár versed irod,
Nem fogják taposni,
A kompsztált sírod?

Hired sehol nem lesz,
Tetted nyomot nem hagy,
S ott a patologián is,
Csereszavatos vagy.

Jó nagy "karrier" ez,
Cégböl, szolga élet,
Földig hajbokolva,
Nyugdijadat kéred!

Külföld Teljhatalmat kapott Benjamin Netanjahu

http://index.hu/kulfold/2012/08/13/teljhatalmat_kapott_benjamin_netanjahu/

A cikk szerint, az izraeli elnök bármilyen döntést megvétózhat. Nincs olyan döntéshozó szervezet, amelyet ne bírálhatna felül!

Hát kedves ballerek, liberálisok, jogvédők, LMP-sek, Népszabadság, Népszava, brüsszeli bürokraták, USA demokraták stb.!
MOST TESSÉK NYÜSZÍTENI, HOGY CSORBUL A DEMOKRÁCIA!!!!!!! A MAGYAR ESETBEN AZONNAL JAJGATTATOK! HÁT MOST, MIÉRT NEM?
"RIADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! JOGSÉRTÉS! JOGSÉRTÉS! JOGSÉRTÉS!"............

Mi

közünk van Izraelhez? Azt csinálnak úgy is amit akarnak. Bombázzák a palesztinokat, s fenyegetik Iránt.... Nekünk meg van a saját Viktátorunk.

Akkor azt is szépen fogadd

Akkor azt is szépen fogadd el, hogy a Viktorzimus ellen sem tehetsz semmit! Semmi közöd hozzá, és azt csinál, amit akar!

Annyi közünk van

Annyi közünk van Izraelhez, hogy pontosan azok a zsidók kiabálnak itt Viktatúrát, akik észre sem akarják venni, hogy náluk, otthon mi folyik!
Rengeteg kettős állampolgárságú(izareli-magyar) ember(?) csak abban leli örömét, ha ideutazhat és a magyarség ellen uszíthat! Meg lennél lepve, hogy mennyi ilyen kettős állampolgár él köztünk, vagy van az államigazgatásban!
szóval ezek a laupló senkik tüzelik a hozzád hasonló, mosott agyú, ballib senkiket, akik aztán szépen ismétlik is a szájukba adott hülyeségeket!
Az is elgondolkodtató, hogy az Amnesty International előbb tüntet a Pussy Riotért Budapesten, mint a saját konyhájukban, cigányok által megerőszakolt, agyonvert magyar nyugdíjasokért!
Hát ilyen szervezetek uszítanak a szabadságjogok maskarájában, a magyarok ellen is!

Kérlek Bátyám a rengeteg

Kérlek Bátyám a rengeteg kettős állampolgárságú /izraeli-magyar/ uszítókból soroljál fel párat - szeretném tudni kiktől kell félnem. Kik azok a lapuló senkik. Lapuló /magyar/ senkit nagyon sokat ismerek, most kíváncsi lennék a zsidókra is.
.hu

Olvasd el a Bibliában! Kis

Olvasd el a Bibliában! Kis majom!
De ha ennyire érdekel, akkor nézz körül a bankszektor vezetőinek névsorában! Csintalan szintén kettős állampolgár! És a legtöbb volt SZDSZ nacsalnik, akik a politikai kudarcuk után, most az üzleti életben próbálják elárulni az országot!
De neked nem kell tőlük félned, mert a testvéreid mind. Téged nem bántanak! Te jó emberük vagy, ha a magyart kell gyalázni!
Ui.: Miért nem reagálsz a Bibliás kérdésekre? Csak nem égtél be? Ja persze tudom, ti csak az Ószövetséget tanuljátok, ugye? Égééééééés!

Azért nem jajgatunk, mert a

Azért nem jajgatunk, mert a "mi netanjahunk" Viktor már két éve korlátlan hatalommal bír, a jobber népség legnagyobb örömére.
A bal-libcsik is örülnek Viktor kivételes hatalmának, annyira örülnek, hogy nem is látszanak.
Turul

Nyugodtan lehet jajgatni!

Te kis háTurul!
Mert aki Á-t mond, az mondjon B-t is!
Tehát kórus indul:
"RIADÓÓÓÓÓÓÓÓ! VESZÉLYBEN A DEMOKRÁCIA IZRAELBEN! DIKTATÚRAAAAAAAAAAA!"
Nyugodtan!
Csak halkan mondanám, hogy Izraelben is "jobber" kormány van!
Hogy van az, hogy a figyelmetek ennyire szelektív?
Ejnye, ejnye! Kettős mérce? Mondjuk ha más nem is, de az nagyon megy nektek!

Jogos az észrevétel

hiszen a magyar jobberek "testvérpártja" hozta a döntést, amit egyébként az ellenzéki (ballib?) Munkapárt hevesen bírált.

Forrás: MTI, 2013.aug.13.:

"A javaslatot a kormány nagy többséggel fogadta el, viszont a teljes politikai elitből heves bírálatokat váltott ki. Selli Jahimovics, az ellenzéki Munkapárt vezetője például úgy reagált, hogy Netanjahu gyakorlatilag érdemi vita nélkül viheti majd keresztül bármilyen akaratát. Erre válaszul a miniszterelnöki hivatal azt közölte az Ynet hírportállal, hogy a javaslat célja "a kormányzás minőségének javítása".

Vitamin

Bár még vagytok

Bár még vagytok néhányan akik képesek a szart is aranynak látni, Ti akik még ezek után is azt bizonygatjátok, hogy minden a legnagyobb rendben van. Birokra mennétek azokkal akik a szakmai felkészültségük révén látják a kormányzás rohanását az ismeretlen semmibe, a sokak által jósolt katasztrófába ! Talán az írogatás helyett jobban tennétek ha egy alapos önvizsgálatot elvégeznétek, vajon az igazság, vagy a hazugság oldalán álltok-e, mert írásaitokból a mások iránti gyűlölet, farizeus magatartás olvasható ki, emellett egy párt, egy személy meggyőződés nélküli imádata amivel fanatikus ostobaságotokat meg mutatjátok ! Vajon mi kell még ahhoz, hogy ilyen alakok tisztábban lássanak ? Tanítani ? Tanítani is csak azokat lehet akik képesek felfogni a tananyagot sajnos ez az oktatási kormányzat sokat tett azért , hogy ami jó volt ezek után rosszabb legyen . Ti bizonyságot adtok arról , hogy ennek a rendszernek ennek a kormánynak nagyobb szüksége van a könnyen irányítható , megvezethető buta emberekre, mint az okos tanultakra , mert Ők átlátnak a hatalmaskodó úri huncutságokon !

Ühüm, ühüm, ja persze!

Írod:
"Ti bizonyságot adtok arról , hogy ennek a rendszernek ennek a kormánynak nagyobb szüksége van a könnyen irányítható , megvezethető buta emberekre, mint az okos tanultakra , mert Ők átlátnak a hatalmaskodó úri huncutságokon !"

Mert az MSZP panelproli választói mind egyetemi docensek voltak. Ideértve a babkonzervért vásárolt borsodi cigányokat is!
Tanult emberek? Az MSZP-SZDSZ koalíciónak mindenkinél nagyobb szüksége volt a buta, tanulatlan emberekre, akik nem kérdeztek, csak aláírtak, vagy x-eltek. Ha lett volna pár tanult becsületes ember az akkori kulcspozíciókban, akkor ma jóval kevesebb MSZP- SZDSZ körüli ember ülne a sitten gazdasági bűncselekmények miatt! A saját, buta, vagy okos, de cinkosságot jó pénzért vállaló embereikkel rakták meg a közigazgatás és a törvényhozás intézményeit! Akik könnyen manipulálhatóak voltak szóval, vagy pénzzel, vagy babkonzervel!
Kérdés: Miért húzott el az országból Demszky? Miért koccolt le a hajdani liberális párt sok prominense?
Hová tűnt a harcos MSZP-s Veres Jancsi, Draskovics, Kóka, Fodor stb? Csak nem a lopott milliárdjaikat számolgatják?
Hatalmaskodás?
Még egy olyan hatalmaskodó, öntelt, pimasz pojáca, mint a nagy ElQró hatalmi ámokfutása után is van poifád a jobboldalra mutogatni? A jobboldalt számonkérni?
Gyurcsányt, ha rajtam múlna, már rég sittre vágták volna. És nem a gazdasági bűnei miatt, hanem pontosan azért, mert hatalmaskodása idején, a tömegbe lőttek a rendőrök és lovasrohamot vezényeltek 2006-ban? A leginkább felelős ezért, az akkori kormányfő, a hatalmaskodó őrült Néró, Gyurcsány ELQRÓ Ferenc!

Írod:

"Ti akik még ezek után is azt bizonygatjátok, hogy minden a legnagyobb rendben van. Birokra mennétek azokkal akik a szakmai felkészültségük révén látják a kormányzás rohanását az ismeretlen semmibe, a sokak által jósolt katasztrófába ! Talán az írogatás helyett jobban tennétek ha egy alapos önvizsgálatot elvégeznétek, vajon az igazság, vagy a hazugság oldalán álltok-e, mert írásaitokból a mások iránti gyűlölet, farizeus magatartás olvasható ki, emellett egy párt, egy személy meggyőződés nélküli imádata amivel fanatikus ostobaságotokat meg mutatjátok ! Vajon mi kell még ahhoz, hogy ilyen alakok tisztábban lássanak ? "

Az elmúlt 8 évben jól látható volt a rohanás iránya! A szakadék egyre mélyebb és mélyebb tartományaiba, ahová a MaSZoP-SZaDeSZ koalíció irányította a gazdaságot és az országot!
Hazugságok?
Talán ismerősek ezek a klasszikussá vált mondatok: "Teljesen világos, hogy végig hazudtuk az elmúlt másfél évet. Hazudtunk reggel, délben, meg este!"
És ezek után másra mutogatsz, hogy hazudik? Nem szép dolog!
De menjünk tovább!
Gyűlölet? No, kiszólt a lyukból a gödör? Az MSZP-sek "cigány Viktor"-ozása sem túl szeretettől túlcsorduló mondatai közé tartozik. A jelenlegi baloldalt egyetlen dolog vezérli és az a mérhetetlen, tehetetlen düh. Ezért szaladgálnak ki Brüsszelbe mószerolni, lejártani Magyarországot. Ezért mocskolódik az amerikai Népfasza újságírója, gyalázva mindent, ami magyar és nem liberálisan magyar. A sárga irigység és a számonkéréstől való félelem, amely összefogásra szorítja a bűntársakat (Lendvai nemzet anyósa Ildikót, Szanyi Mr.alkohol Tibit, Kovács pupi Lacit és a többi bűn/elv-társat)!
Az pedig, hogy a Fidesz hívek (magam nem vagyok az) egy szemét annyira "imádnak", hogy "fanatikusostobaságukat mutatják", nos az szintén a baloldalról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ugyanis sem az MSZP, sem az SZDSZ nem volt képes olyan embert kiállítani maga közül, akinek az elmúlt 22 évben töretlen volt a megbecsülése, aki nem keveredett bűncselekményekbe, akit nem akart mepuccsolni a sját pártjának vezetése, netán tagsága stb.
A ballib oldalon egyszerűen NINCS EGYETLEN hiteles,becsületes politikus!
Felkészültség és szakmaiság?
Hmmm... A jelek szerint ballibéknél csak a lopásra, sikkasztásra, hazugságra kaptak "felkészítést" és szakmai képzést!
Elég nehéz lesz rendbe rakni azt a disznóólat, amit hátra hagyott a ballib csürhe!
Fogadd el, hogy eddig ti szórtátok az igét, most meg nektek hintik! És tetszik, vagy nem ti, szépen végre is fogjátok hajtani, amit az új törvények rátok mérnek!
Fogadd el szépen a sorsod és vedd észre, hogy senki sem kiváncsi már a levitézlett, csúfosan megbukott baloldal véleményére!

Fontos:

Én magam nem szívlelek egytelne pártot. Jobboldali ember vagyok, de sem a Fidesz, sem a KDNP, sem a JOBBIK nem tett le més olyan programot, amit 100%-ig támogatni tudnék! Én még a JOBBIK-tól is jobbra állok! De egyet biztosan tudok! Soha többé bal-liberális hatalmat Magyaroroszágon, mert az eddig mindig csak a romlást hozta a magyarságra!
Ámen!

Nem igaz,

hogy az MSZP babkonzervért vett cigány szavazatokat!
Saját szememmel láttam, hogy egyes helyeken sört és virslit is adtak nekik! :-)))

Bocs, lehet hogy még ilyen

Bocs, lehet hogy még ilyen is volt! Mert azért az igaz, hogy inkább piájuk+cigijük legyen, mint kaja a családnak!
:))))))

Volt kitől tanulniuk

Keress vissza az archívumokban, a Fideszes Gyuga Pál városszerte partikat rendezett akkori megválasztása érdekében, ingyen folyt a sör a Hullám szálló előtt.

Biztos, hogy volt az

Biztos, hogy volt az ellenoldalon is ilyen, de azért azt nem lehet mondani, hogy országos szinten a Fidesz operált ezzel az eszközzel!
De országos tekintetben az MSZP élt ezzel az eszközzel. Főleg a lecsúszott, cigányfertőtött és a hajdani proli területeken. Borsod, Szebolcs, Csepel stb.
Nézz csak ennek is utána az archivumokban! Meg fogsz döbbeni!

Na látod, ezek vagytok Ti

Na látod, ezek vagytok Ti akik magatokkal sem vagytok képesek megbékélni, harcban álltok a világgal, embertársaitokkal, az efféle harcotok csak gyűlöletet kelt ! Víziókat fabrikáltok és találtok ki másokkal szembe beképzelitek , hogy csak Ti vagytok a tökéletesek, a fenét , kódolva van bennetek a mások iránti gyűlölet elhitették veletek , hogy létezik Magyarországon a jó magyar és rossz magyar, Ti vagytok a jók és a felsőbbrendűek és ezt ma vakon hiszitek ! Ez az ország mai baja, senki nem tette még jobban padlóra ezt az országot mint két év alatt ez a jobboldal, és még nincs vége! Amit íj hosszasan leírtál részetekről a hazug propaganda szöveg semmi újat nem tartalmaz, tetszik a főnökeidnek kapsz érte pár jó pontot és egy dicséretet , mert jó hazafi voltál ! De a legnagyobb baj a szövegedet, pár hozzád hasonló el is hiszi mert képtelen körülnézni és észrevenni mi is zajlik körülötte ! Az ühüm, ühümmölésed az írásomra, részedről egy erős izzattság árán megszületett hazug termék amelyekkel már amúgy is tele a padlás !

Eltaláltad vannak jó és

Eltaláltad vannak jó és rossz magyarok!
A rossz magyar onnan ismerszik meg, hogy ha érdeke úgy kívánja, akkor elmegy külföldre és lehúzza saját hazáját, csak hogy sértődöttségét, amelyet hatalmának elvesztése miatt érez, ezzel orvosolja! Lásd MSZP-s Eu-s politikusok és szennylapjaik firkászai! Mert az önös, vagy pártérdeke előrébb való a nemzet érdekénél! Az a rossz magyar. Meg az a rossz magyar, akinek csak az állampolgársága magyar, de a szíve egy elvtelen kozmopolitáé! Akinek mindig az idegen a szép! Az a rossz magyar!
Nekem, veled ellentétben, NINCS politikai "főnököm", akitől dicséretet várnék.
Gyűlölet?
Ebben igazad van! Gyűlölöm a mocskos ballib senkiháziakat, akik ebban lelték örömüket, hogy lehúztak mindent, ami magyar, ami érték! Akik idegen éredekek kiszolgálásának érdekében szét akartak verni mindent, ami magyar! Akik az én unokáim nevében vettek fel visszafizethetetlen hiteleket! Gyűlölöm, az a ballib söpredéket, amelynek holdudvarához tartozó egyedei, még az olimpiai siekreinken is csak savanykodni, és gúnyolódni tudtak!
Végül pedig:
Egy lendülettel írtam le a gondolataimat. Egyáltalán nem izzadtam meg. Csupán tételesen megcáfoltam azt a sok baromságot, amit ideböffentettél!
Hogy focirigmussal éljek:
EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK! OLÉ! OLÉ! EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK! OLÉ! OLÉ!

Hazug probaganda?
Melyik része nem igaz az írásomnak?

Csak egy kis kiegészítés

Magyarországot mindig a jobboldal vitte romlásba - a klerikális-feudális, maradi, fajgyűlölő, műveletlen, kivagyi, kultúr--soviniszta, szarházi jobboldal, azt hiszem ehhez nem kell valami nagy spiritusz, hogy belássuk történelmi bunkósságunkat.
Azt nem állítom, hogy a mai jobboldal egyenlő a múlt horthizmusával - talán retorikájában kedvezni akar az újfasisztáknak, de a mai Európában a diktátorokat rögvest a sufniba vágják.
Mielőtt elkezdenének ekézni - akkor Kun Béla és Kádár akkor mi volt?
Aki ezekre a "jeles" senkiháziakra azt mondja , hogy ez volt a baloldal, az nagyon téved. Az igazi baloldal nem ismeri a diktatúrát.
A huszadik századi Európai jólétnek megteremtője a szabadon választható jobboldal és baloldal.
Még el kell telni pár évnek mire Magyarországon létrejön egy europér baloldal, de hogy létre jön az biztos - hacsak nem a Fidesz az!
.hu

Jé, itt van Biblia.hu!

Na megint előmásztál a liberális pöcegörből?
Akkor megint megkérdem:
hogy állsz a Bibliával te kis hülyegyerek?
Már megint a mások dolgába ütöd azt a csúnya kampós orrodat?
1. Maradjunk annyiban, hogy az helyesen Horthyzmus, nem "hortizmus".
2. A diktátorokat a sufniba vágják? Ühüm, ja persze! Csak azt nem tudom, hogy melyik nagy európai DEMOKRATIUS ország fogja a sufniba vágni elöször Benjamin Netanjahut, aki tegnapelőtt teljhatalmat kapott. Bármely törvényhozói, vagy államigazgatási hatóság, vagy igazságszolgálatás döntését megvétózhatja! Ez ugyanis a diktatúra. Itthon jóval kisebb dolog miatt nyüszített a mocskos ballib csürhe!
3. Ha már te hoztad fel: A Horthy korszak csak válasz volt arra a vörös mocsokra,amit a Kun (szül.: Kohn) Béla hozott Magyarországra.
4. Feudális, klerikális stb.?
Kis barom!
Ha nem tudnád a Horthy által vezetett Magyarország az elsők közt keveredett ki a világválságból. Európa 3. legjobb valutája lett a magyar Pengő! Akkor is voltak, hozzád hasonló, irigykedő, ballib senkik, akiknek ez csak azért fájt, mert nélküle érte el az ország, az eredményeit!
Kádár?
Kis butus!
Tudod hogy hívták azt a patkányt, aki 1948-ban megszervezte a tsz agitátor brigádokat, akiknek az volt a dolga, hogy ököllel, puskatussal kényszerítsék azt a "feudális" parasztságot a TSZ-ekbe? Segítek jó? Kádár Jánosnak hívták!
A kib.szott baloldalnak volt egyszer 133 dicsőséges napja, aztán meg 41 éve, utána pedig 12 éve, hogy itt kánaánt teremtsen. Hát vonjunk mérleget:
Tanácsköztársaság: Gyilkolás, terror, hazaárulás
'48-'56: Erőszak, kényszer, padlás lesöprések, ÁVO, tömegmészárlás, tömegbe lövetés
'56-'89: Gulyáskommunizmus, titkos hitelek felvétele, munkásőr-rendőr hatalom
'94-'98,: egy volt pufajkás karhatalmista, Horn "na és" Gyula vezeti az országot.
2002-2010. Megyó Ciceró megbukott, korrupció, korrupció, korrupció, SZDSZ-MSZP hatalmi hisztéria, szakítás, Gyurcsány (hazug Néró) Ferenc a tömegbe lövet rendőrkutyáival, hitel-hitel-hitel-hitel.....
Tovább is van mondjam még?
Ha te ezeket országépítésnek véled, akkor vagy a történelmet nem ismered, vagy nem látsz!
5. Maradi? Ne keverd a hagyománytiszteletet, a maradisággal. Tudod mi a maradiság? Az aki azt hiszi, hogy magyarság 1000 éves keresztény gyökereivel egy azóta megbukott, kizárólag csak elméletben létező, társadalmi berendezkedéssel akarja felcserélni. Aki azt hiszi, hogy a Marx és Engels versenyképes lehet egy minimum 1000 éves államisággal! Az a maradi!
6. Fajgyűlölő? Tényleg? Akkor meséld már el, hogy a nagyon liberális, nagyon demokratikus Egyesült Államokban miért létezhet hivatalosan "afroamerikai, spanyol stb" bűnözés? Csak nem fajgyűlölők? Nem hiszem. Vagy talán mégis?
Vajon a nagyon demokratikus Németország kanecellárasszonya, miért jelentette ki, hogy a multrikulti megbukott?
Vajon a nagyon liberális Franciaország miért toloncolja ki a cigányokat? Miért újulnak ki állandóan az arab-francia ellentétek?
És végül: Hogy lehet az, hogy Európa stratégiai partnere, az az ország, amely minden ENSZ bt döntést figyelmen kívül hagy és elítél (Izrael), amely az egész világon toleranciát követel magának, nos pont ők vadásznak a palesztin gyrekekre éles fegyverekkel?
Izrael már csak elég demokratikus ország! Vagy nem? Ha nekik szabad, nekünk miért nem szabad a faji, vallási megkülönböztetés?
7. Végül pedig: Európa "jólétének" megteremtése nem a választásokon múlott, hanem a hitelgazdálkodáson, amelynek most fizetjük meg az árát. Európa olyan hiteleket vett fel, amlyre semmi szüksége nem lett volna. Ideértve hazánkat is. Ám valakik meggyőzték a politikusokat, hogy minél többet vegyenek fel, ha kell, ha nem! Csakhogy ezt luxust nem lehet örökké hitelből fedezni! Itt nem politikai oldalak irányítanak, hanem a bankok. Csakhogy ez most változni látszik! Képzeld a jobboldali kormányok, egyre másra szorítják sarokba, a válságért felelős bankokat! Te nem olvasol újságokat?
8. Mondtam már, hogy tanulmányozd a Bibliát, ha azzal kész vagy és felmondtad, majd utánna ugass bele mások dolgába!
Takarodj a helyedre! Vissza a pöcegödörbe, ahonnan előbújtál!!!

Ideje lenne részedről

Ideje lenne részedről lezárni a régebbi időre való visszaemlékezéseket, mert helyenként sántít a nagy tudálékosságod ! Jó ha tudod, ennek az országnak népe, egy pusztító világháború után , amelybe az akkori jobboldal sodorta ezt a nemzetet, képes volt felépíteni a romokban lévő országot, ennek a munkának mi még élők, résztvevői voltunk, Te nekünk ne próbáld megmagyarázni mi volt akkor, és mik történtek az ezt követő időkben. Politika akkor is szerepet játszott, de a meggyötört nép sorsának talpra állításán életkörülményeinek folyamatos javításán dolgozott . Általad oly átkosnak ítélt rendszerben mindenkinek munkája volt, épültek a családi házak gyarapodtak a családok, létbiztonság volt ! Mindezeket egy háborút nyert hatalom regulája és beleszólása ellenére tudta megtenni. Az igaz a földosztás után a már megerősödő magángazdálkodókat a közösbe hajszolták ezzel egy ígéretes vidékfejlődést zúztak szét. De az akkori népnek volt olyan hite és ereje a közösben is megmutatta képességeit , a megerősödő TSZ –ek egyre jobb megélhetést biztosítottak, de az 1956 események után újból lenullázták szétverték őket, és újra kellett kezdeni . Az ismételt újrakezdés után 1990 –re komoly jól működő nagyüzemekké nőtték ki magukat, ekkor jött a rendszerváltás a mezőgazdaság újabb tragédiája a privatizálás, a hozzáértő mezőgazdászok mellőzése, a tűzhöz közelállók harácsolása , végül a mezőgazdasághoz analfabéta Torgyán féle jogászok, és politikai bohócok kártétele ! Már is elérkeztünk a mába, a mezőgazdasági termeléshez nem értők , haszonszerző „ Oligarhák” akik az összeharácsolt fölterületek művelése helyett az Uniós támogatások elnyerésén a könnyű pénzszerzésen ügyeskednek, az ország pedig nem képes saját lakosságát ellátni élelemmel ! Most csak dióhéjban a mezőgazdaságról írtam, de az ipar is hasonló tragédiákat élt át! Mialatt ennyire elmerülsz és szenvedélyesen pálcát törsz és csak a rosszra emlékszel a múltból, vagy csak hallásból mondod el mindezt , a tárgyilagosság azt kívánná nem csak az árnyoldalát, hanem a naposat is kellene látnod, mind ezt összevetni , hogy 2012 évben vagyunk és mi változott azóta , és kilátásaink milyenek a következő évekre nézve! Megjegyzés !
Ha már a kesztyűt felvetted és kiakarsz oktatni másokat, próbáld meg ezt kulturált emberhez méltó szavakkal és fogalmazott gondolatokkal tenni, mert ismeretlenül sosem tudhatod kivel állsz szembe, annyi tiszteletet pedig adj meg másnak amennyit magadnak is megkívánsz ! ( Végül , csak javaslom a pöcegödrös , és az ehhez hasonló gondolataid pedig gondolatvilágodat minősítik! )

1. köpök a

1. köpök a minősítéseidre! Nem érdekel, hogy tetszik-e a stílusom!
2. a hozzád hasonló "túlélőkkel" az a baj, hogy max 2. vh-ig bírtok emlékezni! Tök szépen leírtad, hogy a romokból, hogy kaparták ki az országot '45 után. Csak az a bökkenő, hogy az 1. vh-t követő időre már nem igen emlékszel. Akkor pontosan a ma oly sokat mocskolt "hortista" rendszer jelentette az ország felemelkedését!
Érdekes, hogy a baloldal irígy, savanykodói arra valahogy nem, vagy másként akarnak emlékezni! Akárhogyan is volt az elmúlt században elég sok időt kapott a baloldal, hogy bizonyítsa rátermettségét. Nem tették! Sőt!
Ha valakik, hát ők tényleg ne kárhoztassanak senkit a mai állapotok miatt!
Lett volna éppen elég ideje a baloldalnak, hogy megváltsa a világot. NEM TETTÉK! Most tehát senki sem kiváncsi a véleményükre! És igen! A pöcegödör mélyére való az ideológiájuk és szövetségeseik is!
Úgyhogy pofa súlyba és laposkúszás indul, a sok "túlélő" ballib senkinek!
Ha nem inged ne vedd magadra!
De miből gondolta azt bárki is a baloldalon, hogy az elmúlt 41+12 év mocskát majd szó nélkül hagyjuk? Vagy azok megbocsátható "bűnöcskék"? A jobboldal bűneit már betéve kell tudnia mindankinek! Hitlerestől, Horthystól, Szálasistól stb.
De valahogy a baloldal bűnei, csak nem akaródznak mi? Hát mondok valamit, amig én és a hozzám hasonló "gyűlölködő komcsivadászok" élünk, addig egyre többször találkozni fogtok ezekkel a bűnökkel! Szembesíteni fogunk benneteket vele minden sarkon!
A stílus?
Hmmm.. ÁVH, ÁVO, Munkásőrség, Ifjúgárda, Kádár rendőr stb...
Emlékszel? Mert én emlékszem az ő "stílusukra"! Akkor egyik balos patkány sem hőbölgött a "stílus" miatt! Ahogyan a komcsikat nem érdekelte, hogy a parasztnak nem tetszik a komcsi stílus, úgy most engem sem érdekel a balos önérzet!
És nekem ne gyere a rendszerváltás mesével, mert ott is a pártvagyont menekítették a legtöbben!
3. nekem te semmit se javasolj, hanem maradj csendben? És kérje elnézést azért a mocsokért, amit a "dicsőséges" baloldal elkövetett a nemzetem ellen, az elmúlt években!

Gratulálunk az ön

Gratulálunk az ön hozzászólásához!
Vissza kell "verni" a minősíthetetlen hangnemet, rágalmakat, tudatlanságot, sovinizmust, kisfröccs böfögést...
Még-egyszer - Kösz!
szerk.

Gratulálunk az ön

Én is egyet értenék a szerkesztővel,de sajnos ezt nem tehetem.
Poresz56 még mindig ki van tiltva a portálról,pedig fent nevezett hangnemet mindig mellőztem.
www.porkolabgyorgy.hu

Le ne sz.ojátok már egymást itt nekem!

Ne gusztustalankodjatok már!

Bezzeg az elmúlt szélsőliberális- szocialista

koalíció az igen! Ott minden rendben volt. Nyugodt kiegyensúlyozott kirablása az országnak, lassú visszafordíthatatlan eladósítása , rabszolgasorsba döntése.A nemzeti vagyon maradékának idegen kézre játszása, a nemzeti öntudat porbatiprása , maradék önbecsülésünk meggyalázása. Történelmünk meghamisítása, bűntudatunk megerősítése, fokozása, más népekkel szembeni alárendeltségünk megerősítése - na ez az ami neked tetszene!. Csakhogy ÉBRED A MAGYAR!!!

Találós kérdés jobbereknek

Hé fiúk, ki a magyarabb?

Az államalapító nyugatos István - alias Pogány Vajk -, aki német segítséggel irtotta a magyart, de amúgy a mai kormánypárt és fél-ázsiai fidesznyikek példaképe, vagy Koppány, aki szintén pogány volt - pechjére az is maradt -, de ő nemzete függetlenségért harcolt, - így "jutalmul" EU ellenes törekvéséért fel is négyeltette őt az államalapító példakép. (Nem vitásan jókora fejtörést okozva ezzel a Fradi B közép kigyúrt drukkereinek, és az EU támogatás ellen tüntető fidesznyikeknek.)

Ki a magyar?

Magyar = magyar útlevele van és magyarul beszél.
Ilyen egyszerű. Azok magyarkodnak, akiknek hiányzik egy kerekük. Ezért Magyarország egykerekű, de vannak biztató jelek. A magyarkodó kretének egyre kevesebben vannak, az IQ szintjük olyan mélyen van, hogy már nem is látszik.
.hu

Ez a definíció bőven

Ez a definíció bőven elég, a hozzád hasonló, ballib-proli iskolát végzett, agyilag defektes senkinek!
Szerinted az állampolgárság egyenlő az identitással?
Na ezért tarunk itt! Mert, neked már az is jó magyar, aki bár kukkot sem beszél magyarul, de kap magyar útlevelet lásd kínaiak.
Mi az, hogy magyarkodás?
Ha a zsidó "büszkélkedik" az identitásával, az zsidókodik?
Ha a Farkas Flórián a cigány "kultúrával" jön elő, az cigánykodik?
Amikor a szlovák kijelenti, hogy ő bizony a nagy Szvatopluk király leszármazottja, az szlovákkodik?
Nektek az fáj, hogy széthullott a jó meleg biztonságot adó állampárti igazgatás, amely ideológiát és identitást adott nektek! Nem kellett gondolkodnotok semmin, mert amit elétek öntöttek a vájuba, azt azonnal bekajáltátok! Ideértve a nemzeti önérzet és a hamisított történelem oktatásotok kérdését is.
Most meg nem tudtok mit kezdeni magatokkal, mert kiderült, hogy egy fikció volt minden, amiben hittetek és ezért haragszatok a jobboldalra. Mert a pofátokba rázzák, hogy mekkora hazaáruló szar alakok is voltatok, vagytok, lesztek! Én is dühös lennék a helyetekben, ha a világ megtudná, hogy mit tettetek!
Nektek minden fáj, amin nincs vörös zászló, vagy sarló-kalapács, vagy Dávid-csillag...
De sajnos, meg kell szoknotok és megigényelnetek az igazi útleveleteket, amelyiket már nem a magyar hatóságok állítanak ki!
Go home, innen!
Antimagyar baller senkik!
IQ szint?
Hmmmm....
Ezt pont a baloldal mondja?
Hogy van az, hogy amikor a Csatáry, vagy Képíró bácsikat kell vegzálni, akkor rögtön akad közületek pár nyikhaj, aki flashmobot szervez a bácsi ajtaja elé, de ha Biszku Béláról és atöbbi szaralakról van szó, akkor "tessék már figyelembe venni, hogy idős", meg "csak parancsra cselekedett" stb?
Amúgy rendesen bericcentették azt az antifas(z)ista luvnyát, amelyiknek kiraktát az adatait a Kurucra! Azóta nem hősködik, mert fél szegény!
Így kell ezt veletek csinálni, kis csírák! Ez a sorsotok!
Na, szabadság, vagy Shalom! Lehet választani!
:)))))

Válaszolhatnál a találóskérdésre is.

"Oszt" írod "tökéletes magyarsággal": Go home, innen!

Talán Neked kellene először menned. Ha neved Németh, Horváth, Tóth, Lengyel, vagy Török....stb., ahogy az ország felét hívják.
Vagy mennie kéne Janics Natasának,Kozák Danutának, Risztov Évának, Navracsicsnak....stb (A fene a szláv fajtájának...igaz?)

Csodálatos két hét

Csodálatos két hét amelyet a Magyar Olimpikonjaink okoztak ! Függetlenül attól, hogy ki milyen éremmel vagy anélkül tért haza, igazi kikapcsolódás és büszkeség érzése volt számunkra szereplésük ! Jó közérzetünket csak fokozta az a tény, hogy a jókedvünket elrontó életünket megkeserítő politikusaink akkumlátorai pont ez időre merültek le ! Hogy feltötődésük , a Bahhamákon, a Kanári szigeteken vagy éppen Felcsúton végzik, teljesen mindegy a lényeg az , hogy két hétig nyugalom volt , csak elvétve hallottunk róluk és politikájukról ! Az elkeserítő csak az , hogy lesznek és már vannak is páran politikusok akik sportolóink alapos és becsületesen elvégzett munkájuk sikereiből politikai tőkét próbálnak kovácsolni ! Pedig Ők ezt a sikert amelyet elértek, Magyarország dicsősségéért ,tették nem pedig kalandor plitikúsok politikai haszonszerzéséért !
Sportolóink dicsősségükről csak az elismerés hangján lehet beszélni !!!

Balos csürhe!

A baloldali csürhét, a tehetetlen düh és a sárga irigység vezérli, amikor mocskolja a magyar olimpikonok örömét és mindenkit, aki magyarként mer örülni a magyar dicsőségnek!
De rohadjon meg az irigy snekik tengere! Csak dühöngjetek!
HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MAGYAR SPORTOLÓK!

A megszólítást inkább

A megszólítást inkább nélkülözöm , mert csak valami csúnyán tudnálak megszólítani !

Hogy jobboldalon kihez tartozol arra nem vagyok kíváncsi de , hogy egy nagy barom vagy azt állíthatom ! Ti így csináltok politikát mindenből, lám az olimpiából is ! Amit leírtál, ha komolyan is gondolod , tényleg ázsiai származék vagy a javából, a jobboldali felsőbbrendűségeddel együtt! Állj a tükör elé , és köpd szembe magad !!!

1. leszaroma

1. leszaroma megszólításodat!
2. tudod a magyar törzsek valóban Ázsiából, érkeztek és verték laposra Európa népeit! Nem érzem dehonesztálónka az ázsiai jelzőt!
3. nemrég még, a mai ballodali csürhe még élt-halt egy ázsiai birodalom barátságáért (SZU)! Veled együtt!
4. a JA-NI haverod állította, hogy "elloptuk az olimpiát", pedig a ballib csürhéhez tartozó Bochkor(os) és hasonló szennyemberek fikázták az olimpikonjaink sikerének örülő embereket!
5. addig örülj, amig nem tapasztalod meg, hogy a jobboldalon én hová tartozom. Ha tapaszatalni fogod, akkor már neked késő lesz!
6. köpködni szeretnél, keresd meg anyukát és löpd le őt, hogy téged a világra sz@rt! Inkább csináltak volna 100 forint adóságot a kocsmában, azon az éjszakán, amikor megfogantál!

Tusko.

Tudod mi az ami F-el kezdődik, SZ-el vegződik es tele van gecivel?
A kedvenc pártod a FIDESZ.

Azt majd én tudom, hogy

Azt majd én tudom, hogy nekem melyik a kedvencem és melyik nem az!
De az első mondatod 100%-og igaz! Valóban egy geci párt a Fidesz, de még ők is jobbak, mint a bármelyik balos csürhe-liberális volt!
:)))))))

Igazán öreg hiba, hogy a

Igazán öreg hiba, hogy a Lipótot megszüntették! Ilyen figuráknak zárt osztályon a helyük.
Jut eszembe: napi gyógyszeradagodat már bevetted? Tudod, azt napi rendszerességgel szedni kell!!
Egyébként válaszodra kiváncsi nem vagyok., azt boritékoltam!

Kivánok néked nyugodt, szép napokat. Béke legyen veled!

1. ez a "Lipótos" duma már

1. ez a "Lipótos" duma már nagyon unalmas! Találj már ki valami újat!
2. hogy te mire vagy kiváncsi (válaszom), arra magasról szarok!
3. a Lipótot nem a Fidesz és nem a joibboldal pártjai zártak be, hanem a tolvaj ballib banda, amelyik abból is pénzt szerzett és megtömte a saját zsabait, úgyhogy kár itt Lipótozni, mert az is a baloldal (lásd te magad) sara!
4. a köszönéseddel kapcsolatban pedig nyugottan használd az anyanyelvedet és mond "Shalom"! Vagy szégyelled? Megértem, én is égnék a helyedben!

Mogorva képe

Életed

Életed a szemét,
Hangodban is moslék,
Nyálnyi agyadba,
Kéne egy két kerék!
Ketyegni sosem fogsz,
Géned is állati,
Téged vittek hunok,
A Dunára itatni!

Ma meg nagy az arcod,
Öszvér nép sarja vagy,
De ha ész is kéne,
Véred is vizzé fagy!
Folyassd csak nyáladat,
Szeretjük a nagy faszt,
De mi fogjuk kapálni,
A sírodon a sok gazt!

Ez is nagyon gyenge volt!

Ez is nagyon gyenge volt! (Mint mindig!)
De egy kiderült!
Szereted a faszt! Menj a Kék osztriga bárba! Ott örülnek az ilyen kis b.ziknak, mint te!
:))))))))))

sajnos

az olyan köcsögök mint te miatt nem látogatják normális emberek ezt a fórumot.
Normális blogokban a személyeskedést -főleg olyan stílusban mint a tiéd- törlik.

Amíg normális hangnemben nem lesz itt fórumozás -és hiába jók a témák, pár b*zi miatt, aki nem tud normálisan beszélni- akinek még ide kellene találni, és kinyitni a kicsiny kis szemét, nem fognak idejönni, vagy igen hamar mennek is....

Köcsögözőnek!

Bocs! Nem én írtam hogy "szeretjük a FASZT". Attól, hogy rímbe szedi valaki, attól az még NEM(!)"stílus". Attól, hogy L. Simon László rímekben írta le vulgaritásait, attól az még vulgaritás maradt, hiába állítja róla, hogy líra!
Ha jobban elolvasod, én öncenzúráztam az írást. Írom: "b.zi"
A . ugyanis sípszót helyettesíti az írott szövegben!
De az, hogy hol és mit olvasol, az a te hibád!
Amúgy az igazságnak nincs stílusa! Az csak igaz és kész! He nem vagy képes elviselni az igazságot, akkor tényleg ne látogass fórumokat, mert az nem neked való!
De már megszoktam, hogy itt mindig a stílus marad az utolsó érv, ha valakinek a 'tyúxemére lépnek!

Egy irigy ballib

Egy irigy ballib vergődése:
Bochkor Gábor egy hét után kért elnézést Horváth Marianntól, aki szerinte pofont érdemelt volna olimpiai közvetítéséért. A világbajnok párbajtőröző ettől viszont nem hatódott meg.

Hatalmas vihart kavart Bochkor Gábor kijelentése, amelyben a párbajtőrben hatszoros világbajnok Horváth Mariannt támadta, aki a Magyar Televízió szakkommentátoraként elérzékenyült Szilágyi Áron olimpiai bajnoki címének közvetítésekor. A Bumerángban élő adásban fejtette ki a véleményét.

„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondta Bochkor, az ezt követő napokban pedig számos sikeres sportoló közleményben fejezte ki felháborodását.

Egy héttel az eset után Bochkor lapunkon keresztül kér bocsánatot.– Kimondottan sajnálom a történteket – kezdte. – A Bumerángban sokszor elragadtattam magam egy-egy szópárbaj során, ez is ilyen helyzet volt. Nem gondoltam komolyan, és elnézést is kérek ezért! Amennyiben szakmailag nézzük, és nem emeljük ki ezt a mondatot, biztosan más lenne a megítélése, ennek ellenére nem kellett volna ezt mondanom – tette hozzá.

A Bors tegnap elérte Horváth Mariannt, aki nem kér Bochkor bocsánatkéréséből.
– Itt vagyok Londonban, nem olvasom az otthoni lapokat, nem figyelem a rádiókat, pláne nem Bochkor Gáborék műsorát. Biztos van egy hallgatótáboruk, amelynek ez a stílus kell, de én nem tartozom közéjük. Életemben tíz percet se hallgattam a műsorát, ha véletlenül mégis odatévedek, akkor rögtön elkapcsolom. Ennek az ügynek nem én, hanem Bochkor Gábor a főszereplője, hiszen ő beszélt rólam. Se arra nem tartok igényt, hogy bocsánatot kérjen tőlem, se arra, hogy foglalkozzon velem. Az azért jól esett, hogy a kollégáim kiálltak értem – mondta lapunknak Horváth Mariann.

"Köhögő gomb"

A Bochkor(os) Gábor és nyamvadt bandája meg is kapta a "köhögő gombot"! VÉGLEG! ELŐBB KELLETT VOLNA!
Megérdemelték!
Egy libsi szennyadóval kevesebb mérgezi az étert!
Na, most nyomkodhatjátok a gombot, kis senkik!

Az igazság megint "odaát van"

Kár, hogy - akár jobbról, akár balról -, már a sportba is belekeverik a politikát, de ez egyenes következménye a tudatos megosztó politikának, amiben pl.a Monitor Magazin is élen jár akkor, mikor azt átallja írni: hogy akinek nem tetszik a Fő tér, az bizonyára a magyar sikereknek sem örül.(Ezt a Fő tér rovatban már kifejtettem.)

Igenis örülünk a magyar sikereknek, mindenki vérmérséklete és érdeklődése szerint, mert én pl. a magyar vizilabda sikerének örülnék a legjobban, talán egy -kért sörrel is ünnepelve az érmet,mert ezt a sportot szeretem. (Akkor is, ha pl. a Magyar Nemzet meg a női csapat vízilabda kapusát kezdte ki.)

És örültem Szilágyi aranyának is, miközben dögunalmasnak tartom a vívást, de jókat nevettem Horváth Mariann közvetítőnő erőltetett bőgésén is, aminek őszintétlensége még az éteren is átjött.(Ez a Horváth Mariann féle bőgés jó kis téma lesz a humoristáknak!)

De hogy egy eklektikus paradoxonnal zárjam véleményemet: A legjobban annak örülnék, ha Matolcsyék elb@szott költségvetésében Viktor Terrorelhárítási Magánhadseregétől kellene elvonni néhány milliárd forintot, mert a sok-sok arany-és ezüst érem miatt a betervezett jutalmazásra nem lenne elég a költségvetési forrás.

Vitamin

A ballib mocskosságának

A ballib mocskosságának nincs határa, olimpikonjainkat - Gyurta Danit kikezdte a söpredék - Aczél Endre, Gréczy Zsolt, Bochkor Gábor, Magyari Gábor.
Aczél Endre sietett leszögezni, hogy, ha még 10 métert kellett volna úszni, az angol fiú nyer, és nem Dani.Gréczy Zsolt azon akadt ki, hogy Czene Attilának államtitkárként volt pofája élő adásban szurkolni ifjú sporttársáért. Magyari Péter a következő bölcsességgel hozakodott elő: »Kétségtelen, hogy Gyurta Dániel most nagyon nagy szám, mindenki vele foglalkozik, ebben gondolom szerepe van a világcsúcsnak is, ami az eredményjelzőn szerepelt. De ezzel együtt ne felejtsük el, hogy sok szorgalmas ember van még ebben az országban, akik esetleg ugyanígy tudnának örülni annak, ha velük is foglalkoznának a közvéleményben.«

Az 1987-ben világbajnoki címet szerző női tőrcsapat tagjai közleményt adtak ki, miután az egyik kereskedelmi rádió műsorában a műsorvezető(Bochkor) megjegyzést tett a korábbi világbajnok vívó, a Szilágyi Áron aranyérmét közvetítő Horváth Mariann teljesítményére. A közleményt alább szöveghűen közöljük.
Bochkor:
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...”

Rudolf János képe

A fő probléma, hogy ti ellopjátok(!) az Olimpiát

az újkori Olimpia alapötlete, hogy az ókorban a görög városállamok még az egymás közti háborúkat is felfüggesztették a sport kedvéért. Coubertin báró az újkori olimpia kiagyalója ezért egyenesen úgy hitte, hogy ha csak időnként is, de a sport kedvéért képesek lennétek a nacionalista alapú harcot beszüntetni, akkor ez egyenest világBÉKÉhez fog idővel elvezetni.

Ezzel szemben ma ti NEM a sprotnak örültök, hanem "hajrá magyar, öld meg" szabályosan egy Fradi-Újpest lelátót(!) csináltok még az Olimpiából is. Ahol a sport, a foci már kurvára nem is számít, csak az lesz a lényeges, hogy a másik nép ellen hogyan lehet uszítani.

Márpedig ez amit ti műveltek, ahol a harchoz használjátok fel a sportot és nem a békéhez, pontosan, hogy az olimpiai eszme ELLOPÁSA!

Érti maga ezt Margit?

(mikor lenne ez másként? ha élvezni tudnád akár azt is, ahogy egy román vagy izraeli sportoló is sikert ér el - ugyanis az is ugyan olyan szép, abban is ugyan annyi sok munka van)

Szóval döntsd el, az Olimpia kapcsán maga a "sport" a fontos, vagy pedig a lelátón folytatott harc.

Hiszem segítettem rajtad..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

JA-NI!

Na, hányszor hallottad felcsendülni az izraeli himnuszt? Rossz hírem van Nethanjau vizsgálóbizotság felállítását rendelte el a zsidó leégés kivizsgálására! Nem hogy aranyat, még érmet sem szereztek!
A hős románjaid pedig 18-al maradtak le rólunk az éremtáblán!

Háááááát, neked elég szarul végződött ez az olimpia! Elég keveset hallhattad a két kedvenc himnuszodat (Izarel, Románia)! Szeeegéééény JA-NI!
:))))))))

A fő probléma, hogy idióta vagy.

Amerika felfüggesztette az olimpia idejére az afganisztáni agressziót?
Izrael az olimpia ideje alatt egyetlen palesztint sem ölt meg?
A válaszokat te is tudod, ugye?

Ennél már csak az az undorítóbb amikor izrael minden egyes európa bajnokságon képviselteti magát, de pl. Egyiptom vagy Líbia az nem lehet ott, mert nem Európa.
Pedig sokkal közelebb vannak Európához mint a metszett pöcsűek országa.
Izrael mióta Európa???
Ebben is megy az agymosás, mint minden másban.
A korcsolya EB-n kaptam igazán röhögőgörcsöt, amikor izrael amerikából bérelt (zsidó) sportolókkal indult.
Mert nekik ez is jár...
Én igenis büszke vagyok minden egyes éremre az olimpián, mert ott vagyunk a világ élvonalában.

Te pedig nyugodtan legyél kicsi.
Felőlem össze is töpörödhetsz, Janika drága!

JA-NI!

"Merjél kicsi lenni"!
Látom neked Kovács Lackó poszter lehet az ágyad fölött! Arra recskázol esténként?
Amit a ballib söperedék haverjaid megengednek maguknak a magyar olimpikonjainkkal szemben, az pontosan a Kovács Lászlós beszólást tükrözik! Savanyú a dolog, hogy Pekingben sokkal szerepeltünk, amikor a MaSZoP és egy darabig a SZaDeSZ volt a menő?
Szokj hozzá, nektek még ez sem ment!
Elloptuk az olimpiát?
Nem! Csak végre MERÜNK NAGYOK LENNI! Az ilyen Bochkor féle senkik pedig mehetnek a levesbe! Nekik megnyomták a "köhögő gombot" be is kussolt a szánalmas rádiójuk, bumerángostul!
Nesze Gábor, itt a pofonod! Beveheted, ha hagyom!
HAJRÁ, NAGY-MAGYAR SPORTOLÓINK! NE TÖRŐDEJETEK A ROSSZINDULATÚ, SEGGFEJ, BALLIB JÁGÓKKAL!
CSAK AZ IRIGYSÉG BESZÉL BELŐLÜK!
JA-NI! Te meg nyugottan örülj a román és az izraeli sportsikereknek. Tőled nem is várok mást! Égne a pofám, ha veled egy táborban kéne szurkolnom! Az izraeli sikerekkel kapcsolatban annyit, hogy nem fogod túl gyakran hallani a himnuszukat, ezen az olimpián sem!!!! :))))))))))))))

Jani helyett a hülyeségeidre

Engedd meg, hogy én válaszoljak /Tényszerűen, de nem mindig komolyan/

"Elloptuk az olimpiát?
Nem! Csak végre MERÜNK NAGYOK LENNI!" - írod.,

Akkor Neked az etalon Rákosi Mátyás és az ő diktatúrája, ugyanis az ő idejében, pontosabban 1952-ben és Helsinkiben 16 magyar arany született. (Látod a Grósz féle puha diktatúra "már csak" 11 aranyat termelt - pedig bizonyára még ők is mertek nagyok lenni, talán jobban mertek, mint Viktorod 2000-ben, amikor már csak 8 arannyal tértünk haza Szöulból.)

Sokan mondják azt is, hogy Rákosiék idején azért volt sok arany, mert az elnyomott nép csak így tudott kitörni a diktatúra szürke nyomorából. (Ha 16 aranyunk lesz Viktor alatt bármikor, majd jöhetnek a hasonlatok./
Kérdésem ezek után - persze nem komolyan -, ki mert nagyobb lenni akkor, ha mondjuk az éremtáblázaton a Kínai kommunisták, vagy az USA liberálisai - esetleg a koreai "ferdeszeműek" /együtt bizonyára, külön majd meglátjuk/ több aranyat akasztanak le, mint mi?
És szerinted a sportoló Hu-csin Tao /ha kínai/ , Obama /ha amcsi/ esetleg Kimdzsongun /ha észak-koreai/ vagy Orbán Viktor "két szép szeme miatt" hajtja ki magát?

A kérdéseim költőiek, a számadatok tényszerűek, a sportoló meg többnyire sz@rik az aktuális politikára - és jól teszi, ha ezt teszi -, ám ha sokáig rágjátok a ballibes-jobberes szart, és átpolitizáljátok már a sportot is, akkor 20 év múlva nem csak aranyunk nem lesz, hanem országunk sem.

Vitamin

Kossuth Rádió, 2012. 08.13. reggel 06-os Krónika:

"Az elmúlt 20 év legsikeresebb Olimpiáját zárta a magyar csapat."
Köszönöm, nincs több kérdésem!
Ezt megint megynyaltad Vitamin!

Vakvarjú

Vitamin írta 2012.augusztus 6-án:

"De hogy egy eklektikus paradoxonnal zárjam véleményemet: A legjobban annak örülnék, ha Matolcsyék elb@szott költségvetésében Viktor Terrorelhárítási Magánhadseregétől kellene elvonni néhány milliárd forintot, mert a sok-sok arany-és ezüst érem miatt a betervezett jutalmazásra nem lenne elég a költségvetési forrás."

Bejött a számítás (De jó ez így?)

"Az eredetileg a költségvetésben tervezett összeg nem lett elég olimpikonjaink jutalmazására, így kétmilliárddal meg kellett toldani. Vagyis majdnem meg kellett duplázni.

A teljes jutalmazási keret így több mint 4,471 milliárd, ami 35 millió forinttal számolva 127 aranyérem jutalmazási díjának felel meg. Összehasonlításul: a gyermek- és ifjúságvédelem intézetei 3,4 milliárd forintot kapnak a költségvetésből (ez utóbbi keret töredékéből körülbelül 500 ezer gyermek kap gyermekvédelmi támogatást)."

Hír24

Válaszolok én is a hülyeségeidre (szintén más helyett):

A szöuli olimpia 1988-ban volt, nem 2000-ben, mint azt írod, ugyanis 2000-ben a sydney-i olimpia volt.

Az aranyaink száma pedig így alakult:

1988 Szöul: 11
1992 Barcelona: 11
1996 Atlanta: 7
2000 Sydney: 8
2004 Athén: 8
2008 Peking 3
2012 London 8 (eddig)

Ha már statisztikázunk, akkor érdemes az aranyak számát a lakosság arányához is hasonlítani, ugyanis nyilván sokkal könnyebb 1 milliárd kínaiból 100 kiváló sportolót kitermelni, mint 10 millió magyarból 10-et, de valahogy nekünk mégis sikerül.
Persze ez azért is lehet mert sem a sportolóink sem a szakvezetőik nem küzdenek hozzátok hasonló kisebbségi komplexusokkal.

Átlagos

Tehát totálra hozta az elmúlt 7 olimpia átlagát, se nem kimagasló, se nem gyenge.

Hát mégis?

Hát mégis vitakozol, Vitamin elvtárs?
De jó, maradjunk a statisztikáknál!
Képzeld, én is tudok statisztikai adatok után kutatni a neten!
NESZE:
1. Jelenleg az éremtábla 8.(!) helyén állunk!
2. Köszönöm, hogy a lakosság számára vetített adatokat is említed, ugyanis abban a 2.!!! helyen állunk a világon! Tehát, ha már a 2000-es évet+'88-as évet tekinted, kizárólag statisztikai szempontból, akkor látnod kell, hogy a rohamosan fogyó magyar lakosság számát tekintve, bizony hogy többet ér ez a londoni (eddig) 8 arany, a korábbiakhoz képest! Hoppá!
3. Örülök, hogy előrángattad az '52-es olimpián szerzett eredményeinket. Csak azt felejtetted el leírni, kis statisztikusom, hogy akkor 69 nemzet versenyzett, '88-ban 159, 2000-ben pedig kerek 200!!!!, Pekingben 205, idén pedig 204 nemzet verseng!
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy összhasonlítható a két olimpia (1952-2012)? Biztos véletlenül kerülte el a figyelmedet ez az "apró kis adatocska". Már ami az '52-es és 2000-es olimpián résztvevő nemzetek számát mutatja! 69 nemzetből egy fakatkát könnyebb 16 aranyat szerezni, mint 200-ból! Remélem ezt még a te pont agyad is képes átlátni!
4. Ami "Rákosi elvtársért megnyert" aranyakat illeti: Elég sokan felejtettek el hazajönni "népünk nagy tanítójához", hogy megköszönje, hogy nyerhetett a kis kopaszért! Mondtam, hogy tanulmányozd a történelmet, ne csak a statisztikai adatokat! A számokat sokféle képpen magyarázhatod! Ezt teszik a politikus haverjaid is!

Mondtam már neked:

Légy jó kutya és takarodj a helyedre! Ne ugass bele a mások dolgába!

Már bocs,

de az előtted lévő beírás a statisztikai adatokkal nem vitamin elvtárs írása volt.
Én tettem a bejegyzést és és nem kizárólag vitaminnak szóltak az adatok, hanem mindenkinek aki a "merjünk kicsik lenni" elvet vallja.
Semmilyen negatív célzata nem volt sem az olimpikonjaikra sem az eredményeikre, kizárólag felvilágosításara szántam a dolgot, méltatva az eddigi teljesítményüket.
Tessék értelmezni az írásokat mielőtt nekiugrasz valakinek!

Szájhősök

Adjatok má' legalább egy kib@szott fantázianevet magatoknak, mert így rajtatok röhög egész Fél-ázsia.

"Elkelkáposztástalaníthatlanságotokért"

Ez nem Viktorról szól! De,

Ez nem Viktorról szól!
De, ha már előhoztad, akkor leszögezném, hogy rühellem a Viktort és a Fideszt is!
Ám nagyon jól körülhatárolható az a kör, akik a médiában fanyalognak, ha arról van szó, hogy egy ország örül annak, hogy Magyarország neve dicsőségesen ragyog Londonban!
Aczél Endre, Gréczy Zsolt, Bochkor Gábor, Magyari Gábor.
Ugye nem kell részleteznem, hogy melyik patkány mit mondott, illetve azt, hogy melyik politikai oldalhoz kötehetőek ezen antimagyarok?

Vitamin ELVTÁRS! Te kis p.cs!

Egyszer már itt idetartottad a valagadat, hogy "lehettünk volna szövetségesek" dumával!
Sem akkor, sem ma nincs gusztusom a fajtádhoz! Akkor is, most is ua mondom:
Ne ugass bele mások dolgába!

Örülök, hogy ekkorát emlékeztél, a nyilván számodra oly kedves, Rákosi és Grósz érára!
Azért tudod az fura, hogy ilyenkor egészen Rákosiig vissza tudsz tekinteni, máskor meg "mihamarabb le kéne zárni a sötét, kommunista múltat"! "Ugyan ne bolygassuk már, mert rég volt!"

Ami a "tényszerű számadataidat illeti":
Írod:
"2000-ben, amikor már csak 8 arannyal tértünk haza Szöulból.)"
Melyik olimpia volt 2000-ben, Szöulban? Te, az 1988-as csapat, csak 2000-ben talált haza?
Közben meg elhagytak 3 aranyat? Vagy most mi van?

Hát igen kérem! Azok a dicső, szép napok! Azok voltak ám a szép idők!
Vitamin ELVTÁRS!

Azért

Azért én megnéznélek magamnak,hogy szemtől-szembe is ilyen "nagyfiú"vagy?

Mint írtam, KÖCSÖG BUNKÓKKAL nem vitázom

Vitamin

Vitamin elvtárs! Nem

Vitamin elvtárs!
Nem vitatkozol? Mégis mindig te ugatsz bele mások dolgába, mások helyett!
Mondtam már, hogy neked pofa alapállásba, és takarodj a helyedre! Majd szólok, ha udvaribolondokra van szükségem!
Köcsög bunkó! Na mert te aztán nivós vagy!
Kis p.cs!

matyas képe

Barom!

Nevtelen, arctalan senkihazi szarjancsi vagy.
Sem neked, sem masnak nincs joga a portalon hozzaszolokat utasitani.
A stilusod, a minösithetetlen mocskos pofad, jelzi a 63 alatti IQ-dat.
De ezt megszoktuk ez nem jelent ujdonsagot.
matyas.

Mogorva képe

Mert e stilus

Mert e stilus oly' könnyed,
Mint tavaszi pára,
Génhibás vagy Mátyás uram,
Ez életed ára!

Tehát a balibsik azért

Tehát a balibsik azért cikizik az olimpikonokat, mert a szurkolók hajrá magyaroznak, "túlzottan" szurkolnak, akkor csendben kéne ülnünk és nézni az eseményeket, értem már-segítettél rajtam, örülök a liberalizmusodnak!

A hét vicce!

A jobberek legüdítőbb ügyeletes hülyéje Novák Előd - jampi fajgyűlölőről kiderült, hogy az általa kiebrudalt "zsidó gyerek - szeged Csanád korábban eurós apanázsba részesítette Novák nemzettársat.
Novák nemzettárs közben uniós zászlót éget drága honfitársaim egy részének legnagyobb örömére.
Na-már most érdemes elgondolkodni azon, hogy egy ilyen szarkupacot, mint a jobbik, hogy a picsba sztárolják jó magyarjaink.

Azt hiszem az az igazság, hogy a valódi probléma nem nem Orbán vagy Gyurcsány, vagy a cigányok és zsidók, bankok, multik...
A PROBLÉMA MI VAGYUNK MAGYAROK.
Turul

Ma i Magyarország

Ma i Magyarország rákfenéje, Orbán Viktor Miniszterelnök ! Neki köszönhető a Jobbik íj módon történő megerősödése, elérkezett az , az idő amikor már nem mer, nem akar vagy már nem is tud ellene semmit tenni! Neki köszönhető Európa és a környező országok irántunk megnyilvánuló útállata, demokráciánk szétverése, gazdaságunk tönkretétele, az ország népének totális leszegényítése ! De lehetne sorolni tovább amiben káros tevékenysége megnyilvánul ! Neki és apparátusának szédítő meséi a csodás jó világról , az általa kitalált új rendszerről amivel beeteti naiv, hiszékeny rajongóit, nem másért mint megtartani a tábort, ami mára minimálisra fogyatkozott ! Ne tévesszen meg senkit , nála nincs másról szó, csak a hatalom megtartásáról ! A hátralévő idő a következő választásokig nem fog szólni másról mint a cselszövésekről , a fondorlatos törvények meghozásokról amelyekkel a hatalomba maradás biztos lehetőségét kívánja megteremteni ! Ezért továbbra sem marad idő a valódi kormányzásra, igaz arra eddig sem volt ötlet, hogy miképp kellene azt csinálni. Tehát a következő két év is az elvesztegetett idő közé fog tartozni, amennyiben továbbra is hatalomba marad ! Ez az igazi Magyar katasztrófa amin ellehet gondolkozni !!!

Ma

utálata, nem pedig útállata. (sic) Út állat, az egy más dolog.
A közös múltból eredően együttesen szépen kitervezett tönkretétel, úgymint gy. f. és o. v.
Mindketten kisz-es titkárok lévén és szépen áthajózva a veszélyes korszakon, most mindenkin jót röhögnek. Pont.

A képlet nem ilyen

A képlet nem ilyen egyszerű !
Nem lehet a két személyt egyforma cselekedetekkel bűnbaknak kikiáltani . Amíg Gy F –et a pártja és a pártjába lévő megélhetési vénemberek akadályozták a sikeres kormányzásban, mellette az akkori Fidesz ellenzék hazug állításai , hogy „ minden rossz amit a kormány csinál” az esetleges kormánydöntés céljából a szónoklatokkal OV , felhergelte majd a rajongóit és a szélsőjobbot utcára parancsolta . Mindezek nyomán Gy F látva és érezve a saját pártjának kihátrálását mögüle , utolsó lehetőségként megkísérelte egy igaz beszéddel , őszödön helyrerázni a poshadt társaság öregurait, akik nem értették meg a lényeget, ezért aztán nem tehetett mást , mind levonni a konzekvenciát és ami mellette szól, gerinces emberként távozott ! A másik akivel nem lehet egy lapon említeni, a mostani Miniszterelnök , aki hibát hibára halmoz ! Szabadságharcot vív a világ ellen, saját népe ellen . A hatalomtól elvakulva saját ízlése, értékrendje szerint változtat meg mindent, ami működő és jó volt, kiakar zárni mindenkit , hogy mások akár demokratikus választásokon is rajta kívül hatalomba kerülhessenek ! Sorcsapás ez az ország népének, nincs jövőkép működésképtelen a gazdaság , egyre több a munka nélkül tengődő , egyre több az éhező szegény ember , a vesztében kormányozzák az országot. Aki tud és fiatal menekül az országból és keresi a boldogulást máshol annak ellenére is, hogy odakint megkell küzdeni a bevándorlókat ért előítéletekkel ! Lehetne sorolni tovább a rosszat amit a nép már a bőrén érez, és ez a mai valóság ! Jókat csak a vezér és annak jobb keze tud szónokolni, amelyek természetesen a mesék szintjén hangzanak el, csak kitalációk és úgy is kell venni mint a meséket, nem igazak ! Két év alatt sikerült annyi kárt okozni ennek az országnak, és népének, hogy helyre hozásához nagyon sok idő fog eltelni ! Ezért e hatalom minden további napja kárt okoz és tragédiába fogja vinni az országot ! Az előző kormányfő GyF a maga idejében, pedig akkor az ország helyzete korán sem a mostani volt, de kormányfőhöz méltóan volt becsülete belátni, az a jó ami egy ország népének , nem pedig egy embernek a jó ! Hát a két ember ebbe különbözik egymástól , az egyik kormányfő volt, a másik pedig egy hatalmaskodó nagyképű pancser !

Rudolf János képe

Nem kell Orbánt túldimenziónálni, csak "biorobot"

persze könnyű mindent rákenni, ám a valóság az, hogy ő csak egy jó politikus. Ugyanis az a jó politikus, aki azt csinálja amit az emberek tőle elvárnak (és nem mondjuk valami egyéni olyat amit tőle senki sem akar)
Azaz MI (már úgy értem a többség) felel Orbánért. És Orbán csak végrehajt.. "biorobot"
Szerintem..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Sólyom véleménye

"Sólyom bírálta a Fidesznek kedvező módon átírt választási törvényt, a nagyobbik kormánypárt előzetes feliratkozásról szóló terveit pedig - az érveit egyelőre nem részletezve - egyenesen alaptörvénybe és az emberi jogok európai egyezményébe ütközőnek nevezte.

Megítélése szerint "gőzerővel, kíméletlenül folyik mindennek az átalakítása, a törvénygyárban valóságos sztahanovista mozgalom működik. De a nagy átalakítás mégis átláthatatlan. (...) A politikai és gazdasági hatalom bebetonozásán és központosításán túl legfeljebb pillanatnyi, taktikai célok ismerhetők fel.”

Forrás: Hír24, 2012.08.04.

Vitamin

Rudolf János képe

Sólyom ugyan azt a hibát követte el amit Kádárék is

megelőzte a saját korát.
Nagyon fejlett jogrendszert épített ki (ahogy Kádárék is nagyon fejlett társadalom alapjait rakták le) ám mi ehhez még nem voltunk elég érettek.
Csak egy példa: az angolnás szerződés körüli közcélú adatszolgáltatási per azért érdekes, mert ezt előttünk a Dunántúlon még senki sem alkalmazta. Tizenvalahány éves törvény volt és még senki sem élt vele..
Most, hogy Orbán pedig ebből az 1-el fejlettebb világból 2-őt hátralép, persze nem tetszik ez Sólyomnak. Sza érthető Sólyom viselkedése, de "savanyú a szőlő" nem mosható le róla. Tetszett volna olyat alkotni, ami passzos ránk és nem olyan ruhát, amibe majd több 10 év múlva növünk bele.. (talán kevesebb közvagyont loptak volna el ebben a 20 évben, ha mondjuk nem rám bízza az angolnás iratok perelését pölö)
De nincsen baj, mert Orbán meg azzal, hogy 2-őt lép hátra túl nagyot ment. Ugyanis Horthy nyomorvilágát már senki sem akarja vissza. Orbánon már most röhögnek, és én más (valaha tisztán jobbos) helyeken is megfordulok és mindenhol azt látom a nevetés mellett már keresik, hogyan határolódnak el tőle..
Sza Sólyom sértettsége érthető, de amit mond sem lesz szerencsére már igaz... (ezt az igazmondást is szegényem eltökölte, 2 éve még érdekes lehetett volna, ma már csak a bukott pervesztes jogász fájdalma érződik át)
Szerintem
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Rudolf János képe

Ebben a sztoriban nem az a gáz,

hogy a kuruc szerkesztőit éppen zsidó fizeti
hogy az EU zászlóégető pont EU-s fizetést kap
hogy Novák Előd azt az ember nyírta ki, aki korábban őt etette.
stb..stb..
HANEM az, hogy hivatalosan is elismerték, a Jobbik náci
Én éveket vitatkoztam sok hülye bobberrel ezen a jobbik náci-e vagy sem témán, totál semmi eredmény mondhattam én bármit is, de most jött Előd és megmondta a frankót.. Nesze nektek hülye bobberek
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Arra gondolsz,

hogy származás, vagyis faj avagy rassz szerint is szeretnék nyilvántartani a bűnözőket?
Mint ahogyan az usa-ban és még sok helyen ezt megteszik...
De ez nem lehetséges, mert Magyarországon az alkotmány szerint ilyen módon sem lehet megkülönböztetni az embereket.
Tehát nem lehetne roma felzárkóztatás, ilyen-olyan roma program sem. Ezek ugyanúgy alkotmányellenesek.
Remélem a jobbik ezeknek még jobban nekimegy ezekután.

Sokan a náci, rasszista szavakkal nincsenek tisztában, (mert ez a hivatalosan elismerte... szöveg nem a nácival, hanem a rasszistával jelent meg a liberális sajtóban) az jobb, ha előbb utánanéz ezeknek, mielőtt terjesztené az ócska libsi szöveget.

Kitiltották

Kitiltották a cigányokat a strandi dizsiből!
Ki állapítja meg, hogy ki a roma?
De érdekes, hogy van olyan pályázati kiírás, hogy ha romát veszel fel a vállalkozásodra, kaphatsz támogatást!
Ki mondja meg, hogy ki a cigány!?
Ezek nagyon érdekes kérdések.

Viviéra?

Nagyon helyesen. Ők terjesztik benn a kábszert.....

A cigány maga kiabálja a

A cigány maga kiabálja a rendőri intézkedés közeben, "azér mert cigány vagyok?"
Amúgy Devecserben egyértelmű volt vasárnap, hogy ki a cigó! Aki elmenekeült, amikor már nem ők volta 10x-es túlerőben!
http://kuruc.info/r/2/99630/

Rudolf János képe

Nem, nem erre

hanem arra a Novák Előd nyilatkozatra, ahol megmondta a frankót, hogy hozzájuk az ő pártjukba zsidó származású ember nem kell..
Link itt: mno.hu/ahirtvhirei/szinjatek-szegedi-kilepese-1095951 (a videót nézd meg rajt)
„Ha nem hazudik, ha nem titkolja el származását, akkor – szép dolog vagy nem, más kérdés – soha nem lett volna sem EP-képviselő, sem alelnök” – írta a párt vezetésének Novák Előd.
Azaz "szép vagy nem szép náci vagyunk" - közölte Novák
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

matyas képe

Eddig soha ....

.. sem ertettem egyet veled Turul, de most tökeletesen igazad van. Söt, az összes baj, gond okozoja az az ostoba un. magyaros mentalitas. Nektek sem istenetek sem törvenyetek nincs, es nem is lesz soha. Folytatva, eredmenyetek ugyanannyi!!!!.
matyas

Hatalom, minden áron!

A Fidesz politikája semmi másra nem irányul, mint a hatalom megtartására. Ennek érdekében alaposan megosztotta a "félázsiai hordákat", így 4 ellenzéki párt 4 felé húzva akkor sem szerezhet többséget, ha együttesen tripla annyi szavazatot szerezne, mint a fidesz. A jelenlegi állás szerint - az időközi választások statisztikájából kiindulva -, általában a választásra jogosultak 20 %-a megy el szavazni, ezek 30-40 %-a szavaz kb. fideszre, a fennmaradó megoszlik az egyéb 5-6 induló között.

A fidesz ezért mindig attól fél, mi lesz, ha nem az általa lekenyerezett 20 %, hanem mondjuk 60-70 % megy el szavazni, és ezért mégis elbukná a következő választásokat. Ennek kiküszöbölésére találták ki az előzetes regisztrációt, amelynek az lesz a következménye, hogy tényleg nem lesz több részvevő mint a jogosultak 20-30 %-a.

Kérdés azonban, hogy milyen ország épül Viktor alatt? Az előző hozzászólásokhoz is kissé kapcsolódva: Buta, degenerált ország, ahol a magyar fiatalok 60 %-a inkább máshol, a Viktor által erősen lesajnált Nyugaton képzeli el jövőjét, míg a közmunkások, bérmunkások, cigányok, analfabéták és önálló akarat nélküli fidesznyik massza inkább marad, és vagy elvegetál havi 28 ezres közmunka-bérért, vagy lop és csal amíg lehet, az aljasabbja pedig még gyilkol is.

A különböző egyenruhás mozgalmak céljával bár egyetértek, szinte csak tűzoltásra valók, ezért inkább a megelőzésre helyezném a hangsúlyt. Az egyik ilyen preventív eszköz a degresszív családi pótlék lenne, amelyet úgy képzelek el, hogy 2 gyerekig járna a jelenlegi, a harmadik után már nem adnék, a negyedik után pedig már CSÖKKENTÉM a családi pótlék összegét, elejét véve a megélhetési gyerekszülésnek. (Úgy tudom, Iránban van valami hasonló rendszer.)
A Fidesz célja azonban ezzel éppen ellentétes, terveik szerint a jövőben a nyugdíj összege annál magasabb lenne, minél több gyereke volt egy családnak. Ez időzített bomba, ezért - ha megvalósítják -, 2050-re Magyarországa úgy fog kinézni, hogy lesz 5 millió cigány, akit 3 millió magyar fog eltartani.........

Vitamin

Tiszavasvári megmutatta!

http://www.youtube.com/watch?v=LT_qz8xVyQk&feature=player_embedded#!

Látjátok viktoristák?

Nem ti találtátok fel a spanyolviaszt!
Lám-lám, kormánytámogatás nélkül sikerült a -220 milliós hiányból, +30 milliós többletet csinálni!
Na, így kell ezt kérem!

Könnyű úgy Hódmezővásárhelyen, Keszthelyen és más településeken "csodát művelni", ahol a ti kutyátok kölkei a nagykutyák!

A "fideszcsoda" nélkül durrant a Vasvári sikerbomba!

Lehet, hogy nélkületek is működik valami?

Persze lehet, hogy már érzitek is? Azért kell regisztrálni a választásokra! Így a kevesek is hatalomban tarthatnák a Nagy Szent Viktort! Ugye?

Tanuljatok! Nem szégyen az!

Rudolf János képe

vállalkozó -mint mondja is "termelő" - önkormányzat

szóval ti tényleg ennyire nem bírtok az SZDSZ-es gondolkodástól megszabadulni?
és mi lesz ha a paprikabiznisz bedöglik? rántja magával az önkormit is, megy az is a levesbe pont mint egy köfötö?
Kis kedvenc liberálisom! :)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

SzDSz?

Jani!
Ha valaki, hát te már csak tudod, hogyan gondolkodnak SzDSz-ék! Az ő kutyájuk kölke vagy te is! Nosztalgia, nosztalgia?
Valóban ingatag lábon áll az ilyen, "biznisz" önkormányzat, de azt te sem gondolod komolyan, hogy egy Jobbik vezetésű város kiemelt helyen lesz a Fideszes pénzek szétosztásában, vagy a pályázatok, titkos elbírálásainál!
Ők megpróbálták, eddig bejött! A Fidesz vezetésű városok pedig az alapján kapják a zs-t, hogy adott terület képviselőjének, kinek és milyen mélyen van a nyelve, a fidesz vezérkar valamelyik prominensének seggében!
Ennyi!

Rudolf János képe

Hát lottóznom kellene az biztos

a te kedvenc településed már fel is oszlatta önmagát
Lehet ezt neked a kurucon nem írják?
Itt a link: http://mandiner.hu/cikk/20120801_feloszlatta_magat_a_tiszavasvari_kepviselo_testulet
Tudom azok a szemét zsidók megint világösszeesküdtek ellened mert nem veszik a paprikát.. BORZALOM!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ezért volt az önfeloszlatás!

Ha már máshol te is bemásolgatsz kurucinfos linkeket (bár te ugye nem is olvasod azt a szar oldalt?), akkor itt a kérdésedre a konkrét válasz!
Itt a konkrét válasz a hülye okoskodásodra és gúnyolódásodra:
http://kuruc.info/r/2/99483/

Az első válaszomban (alább) még nem tudtam, de sejtettem. Hát íme!
Akkor hogy is van az a lottó dolog? JA-NI?

Rudolf János képe

Téged szegény megint átvernek

2 arcot a tieid közül simán kilóra megvettek. Ennyire bagatell, csak ha ezt neked a kuruc így le merné írni, akkor mi lesz azzal a mítosszal, hogy ti nem loptok?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ne lottóz, barkóbázz!!!

Most jöhet a barkóba, hogy ki lő téged tarkóba!
:-)
Megnyaltad JA-NI! Nekem nincs kedvenc településem, de amit a zsidó világösszeesküvésről írtál, nos azt te mondtad, nem én! De legalább most nem beszéltél hülyeséget!
De valóban érdekes, hogy egy sikeres önkormányzat miért kényszerül az önfeloszlatásra! Nem lennék meglepve, ha kormányzati, vagy rajvédő, vagy éppen titkosszolgálati szálak kerülnének elő idővel!
Gondolom Esztergomban is minden ok. Ugye?
Jani, hogy van az, ha egy "független", amúgy libsi közeli polgármester száll szembe a hatalommal, az nálad hős, ha jobbikos, akkor pedig csak egy dilettáns, korrupt, náci-nyilas-fasiszta lehet a polgármester. Szerinted Esztergom miért nem működik?

Rudolf János képe

Hol szidtam én Tiszavasvári polgiját?

én max csak röhögtem azon, hogy SZDSZ-es hagyományokat ápoltok. LopStop tábla nem kell?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Még jó, hogy "rendet tettek 2 hét alatt"!

Kedves Pintér Sándor!
Ön ígérte, mi meg nyögjük!
Alább olvashatjuk, hogy nem is olyan messze mi történik a szegíny, kátrányos helyzetű polgártársaink által, bőségesen lakott Devecseren!
Bizony, kedves FIDESZ hívők, bizony kedves kormány! Megint Devecser! Nem elég, hogy a vörösiszap nemrég letarolta a települést, most ismét egy katasztrófa helyzet állt elő. Amíg a vörösiszapról nem, de a mostani etnikai katasztrófa beköveztéről annál inkább tehet, "forradalmi kormányunk" és mindaz, aki hatalomra segítette őket! De ne felejtsük ki azokat a baloldali és liberális jog/faj/raj-védő elemeket sem, akik évek óta kiabálják, hogy "NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS", vagy hogy "A BŰNÖZÉSNEK NINCS BŐRSZINE". Tényleg nincs? Megint a "navajokik" támadtak magyarokra!
Amíg a kormáyn minden követ megmozgatott(mára kiderült sikertelenül), hogy felszámolja az általuk kitalált "Egyenruhás bűnözés" fogalmát, addig elfeletkezett egy létező, de sajátmaga által inkább letagadott bűnözésről, aCIGÁNYBŰNÖZÉSRŐL!

Hol van a 2 hét alatt beígért rend a vidéken?
Miért grasszálhatnak az utcákon Devecserben, a magyar lakosságot tettleg terrorizáló cigányhordák?
A kormány miért nem igyekszik fellépni az egyre szaporodó, hasonló jelenségekkel szemben?
Miért nem hajlandóak végre beismerni, hogy etéren romlottak a mutatók?
Miért hagyják, hogy cigánybűnözők bántalmazzanak ártatlanokat az utcán, vagy éppen rendőröket, ahogyan az Siófokon történ?
Hát ez volna a Pintér által beígért rend? Megint leszerepelt a FIDESZ! De a többi áldemokrata párt is nyugottan álljon melléjük!

Tehát két segélykérő levél, amely egyikét egy, a devecseri polgármesteri hivatal dolgozója küldött!

"
Segítségeteket szeretnénk kérni a kis városunkban tegnap este történt gyalázatos események várható folytatásának lezárásához. Történt, hogy egy a város erősen cigányfertőzött részén lakó magyar család háza előtt parkoló autó a cigányok szerint "akadályozta" a forgalmat, mire a tulajdonos mondta nekik, hogy egy Ifa is bőven elfér még mellette, haladjanak csak tovább.
Erre a cigányok elkezdték ütlegelni a tulajt és fiait. A magyarok "szerencséjére" arra járt épp pár barátjuk, akik besegítettek a családnak, látva a cigányok erőfölényét.
Vesztükre persze, mert a cigány ugye gyorsan szaporodik, lettek is hamar (óvatos becslések szerint) vagy 80-an, és jól helybenhagyták a maroknyi magyart.
A kiérkező, magukat rendőrnek mondó nyikhajok a magyarok ellen tettek feljelentést csoportos garázdaság miatt, a saját háza előtt parkoló tulajt pedig jelenleg is kórházban ápolják, mert a cigányok megkéselték.
Városunkban sajnos kevés a mozgósítható, ereje teljében lévő magyar, ehhez kérnénk külsős segítséget, mivel ma délutánra visszavágó várható, és szeretnénk méltó ellenfélként felvenni a harcot a cigány terrorral.
Természetesen nem utcai harcra számítunk elsősorban, de fel kell készülni a legrosszabbra is.
Elég lenne egy erődemonstráció is, amihez, mivel kevesen vagyunk, szintén várnánk némi segítséget.
Tisztelettel
egy devecseri lakos"

"
Kérem, segítsenek!
Tegnap este Devecserben cigányok egész hada támadt egy maroknyi magyarra. Becsületes, dolgozó magyarokra!
Először a család kisebbik fiát támadták meg az utcán a házuk előtt, majd a segítségükre érkező családtagokat is támadni akarták. Szerencsére a hájas retkeket elég szépen helyben hagyták honfitársaink. Természetesen a cigány horda egyre csak gyűlt. Közel százan lettek, lapátokkal, botokkal felfegyverkezve. A családfőt, id. Bognár Ferencet és feleségét lapáttal ütlegelték, Ferencet úgy megverték, hogy az egyik ujja majdnem leszakadt, a kiérkező mentők varrták meg. Az eset hallatán kiérkező rendőrök tizenhat személyt állítottak elő. Bognáréknál házkutatást is tartottak, természetesen a cigányoknál nem, pedig nem Bognárék indultak cigányt verni, hanem fordítva. Az eset előzménye csak annyi volt, hogy a retek "lomis" nem fért el a buszával az utcán, és szó szót követett.
Tudomásomra jutott, hogy a devecseri retkek nincstelen városlődi késelősöket hoznak hadra, mert ha ők szúrnak, „nekik már úgyis mindegy”. Tehát nekik már mindegy, ha megöletnek velük egy-két adófizetőt!!
Sajnos Devecserben csak kevés hadra fogható magyar van, mert innen is elűztek mindenkit, vagy külföldre, vagy nagyobb városokba. Kevesen vagyunk, de meg akarunk mindent tenni, hogy ne váljunk mi is áldozatokká, és ne kelljen menekülni nekünk is.
Kérem Önöket, jelentessék meg portálukon, hogy segítségre van szükségünk, mert sajnos kevesen vagyunk!"

Teehát nemhogy a megtámadottaknak segítettek volna Pintér féle rendőrök, még ellenük tettek feljelentést!

Köszönjük Viktor, köszönjük Sándor!
Íme a hírhedt romaintegrációtok, felzárkóztatásotok! Még belegondolni is borzongató, hogy mi lett volna, ha a nemrég felállított cigányokból álló rendőrkülönítményt vezénylik a helyszínre! Szerintem, már akasztgatnák a magyar lakosságot a szégíny tezsvírek!
Vita nem férhet hozzá! Erre a kérdésre végre gyors, hatékony, ha kell drasztikus megoldást kell találni! De ha lehetne kérni, akkor ne a békés, magyar lakosság terhére, hanem azok ellen, akik képtelenek beilleszkedni és elfogadni az együttélés alapjait!
Csak akkor jár a tisztelet és megbecsülés, ha ezt viszonozni képesek! Ám most nagyon nem így fest a kép!
Vége a türelemnek, a jóindulatnak! Itt az idő, hogy a Magyar Rendőrség végre a sarkára álljon és ugyanolyan keményen és határozottan lépjen fel, mint azt tette a buzifelvonulás idején, a magyar hazafiakkal szemben!

Kérem a moderátort, hogy az ügy fontosságára való tekintettel, hagyja meg a bejegyzést!

Az eset tegnap történt.

A jelek szerint vagy nem éri el az új, nemzeti média ingerszintjét az eset (Gyöngyöspatán rögtön ott voltak), vagy csak hírzárlat van, nehogy már kiderüljön, hogy nem működik a "2 hét alatt renedet teszünk vidéken" tervecske! Kellemetlen, de ez emberek életébe kerülhet!
Lehet megint "nácikat" kiabáni!
Viktor meg "zárkóztassa fel" őket, a rabolomobil mögött, tömött sorokban!

Új fidesz "rend"?

A Transparensy International jelentése szerint, a visegrádi országokban (lásd mi), a közigazgatás és a rendvédelmi szervezeteknél a legnagyobb a korrupció!!!!
Hát igen! A fejétől bűzlik az a bizonyos!
A jelek szerint, a Fidesz és Pintér Sándor új rendje nem arról szól, amire mi vágyunk, hanem amire ők vágynak! Csak az a gáz, hogy ez két, homlokegyenesen ellentétes igény!
Hát erről szól ez a "nagy forradalom"!

Újabb pofon a FIDESZnek!

Nesztek!
Újabb pofon a Fidesznek, KDNP-nek, Mszp-nek és az összes hasonló BALOLDALI pártnak!
Nemrégiben a Szebb Jövőért polgárőrség ellen indított perben mentették fel az alpereseket(nesze neked Lázár Jankó, nesze neked fidesz hatalom!) . Tegnap pedig a brüsszeli bíróság mondta ki, hogy az ÁRPÁD-sávos lobogót nem lehet betiltani, mivel NEM ÖNKÉNYURALMI JELKÉP!
Nos, kedves hivatásból rettegő "ballerek", "libberek"! Erre mondják, hogy ezt megszívtátok!
Nem tetszik az ÁRPÁD-sáv? Nem baj! Csak nézzétek!
Minden hivatásos rettegő beveheti, a fa-darabot! :-)
hihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Jobberek!

Brüsszeli barátom meséli - azon röhögnek Brüsszelben, hogy a henteslegénynek beöltözött vér-jobbikos képviselő /valamilyen Csanád/ bizony-bizony nem árja magyar, zsidó vér is folyik ereiben.
Novák nevezetű párttársa máris beszólt neki, hogy jó lenne ha elhúzna a közismerten fajvédő gittegyletből.

Már a jobberek sem férnek meg egymással?
Kire fogok én szavazni -ajjaj!

Csodaszarvas.hu

Ex náci

Ex náci Szeged Csanád meggyónt a rabbinál.

Csak tudnám, hogy kik voltak azok az emberszabású "emberek", akik erre a pártra szavaztak - hogy semmi közük a magyarságoz az biztos.
.hu

Helyesen tette a Jobbik,

Helyesen tette a Jobbik, hogy kirúgta!
Bár a Fidesz meg többi párt is kirúgná a sok kétszínű házi zsidaját, komcsiját!
Már csak ezért is sok szavazót nyertek!
Mert nem félnek kivágni az ilyen mocskokat!
A többi szar pártnak nincs mersze ehhez!
.hu! Olvasd a Bibliát, mert az még nem megy neked!

Ajjaj! Ez sem jött be FIDESZéknek!

"Nem tiltotta be a bíróság a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet

Folytathatja tevékenységét a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület - döntött szerdán a Gyulai Törvényszék.
A Gyulai Törvényszék nem látta bizonyítottnak, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tevékenysége jogsértő lenne. A dr. Mucsi Erika vezette tanács ezért elutasította a Békés Megyei Főügyészség indítványát a szervezet feloszlatására.
Az ítélet nem jogerős."
(Beol nyomán)

Húhúúúú! Na ehhez mit fognak majd szólni a faj és rajvédők? Na ezzel dicsekedjen a Szíjjártó Peti!
Ez sem jött be! Égés!
Megint a hatalom túlkapása volt az főügyészségi feljelentés?

Megszoktuk!

Gyurcsány, vagy Viktor? Ez a banda sem csinál mást, mint az előző, csupán ők piros-fehér-zöld szalaggal átkötve nyújták át a totál csődöt, aminek okozásában ők is részt vettek az elmúlt 21 évben! A sok nagyon FIDESZes, nagyon nemzeti, nagyon magyar birka meg tapsol hozzá!
Hol vannak már azok az idők, amikor még a Fidesz szavazók is vastapsal köszöntötték a fekete formaruhás gárdistákat? Ja, amnézia? A 2/3-os "világforradalom" törölte a memóriákat igaz?
Ezt nem fogja elfelejteni a valódi jobboldal! lesz még választás, amikor nem lesz 2/3! Lesz még olyan, hogy szavazatokat kuncsorog a Fidesz, a tőle jobbra állóktól! Majd akkor milyen jól jönne a most elvesztett sok szavazat!

Ezért mondom, a lánc a régi, csak a kutyát cserélték a végén! A rendszer a régi!
HIHIHIHIHAHIHAHAHIHA

Szegény "kis Viktor"

Szegény "kis Viktor" (Szíjjártó Péter), hiába ment sírni az USA-ba, az ő kedvéért sem kapcsolják le a radikális honlapok szervereit!
De miért is tennék?
Ez belefér az amerikai szólásszabadságba, amint az a hivatalos válaszból is kiderült!
Na ja! Ott hivatalosan bejegyzett Náci Párt is működik!
Peti, miről beszélgetünk? Gondolod, hogy nekik a ti ellenségeitek a legfőbb problémájuk?
Ennyire már nem kellene erőlködni a gazdáidnál! Ez már nekik is sok!
Ez most nem jött be!
ISMÉT!
HIHIHIHIHIHIHIHIHI

Figyú, kis alul művelt

Figyú, kis alul művelt magyarka.
Ha nem tudná Európában sehol nem lehet náci párt, mert az ismert okok miatt az emberiség legaljának pártját és az ő klónjait (nyilasok)...civilizált ország ne tűri meg.
Amerika más - ott a náciknál még rosszabb is van de a működő demokrácia folyamatosan ledarálja a hányadékot..
Turul

Te kis "felülművelt"

Te kis "felülművelt" senki!
Amerikában szabadon, karlengetve vonulgatnak az SA és az SS egyenruhás skinheadek. Sőt, a rendezvényeiken a rendőrök VIGYÁZNAK rájuk!
Miből gondolta a Petike, hogy az amerikai zsidó szervezeteknek, a magyarországi mellényes csapat a legfontosabb dolog?
Szerintem ők, előbb a saját náciaik miatt huhogjanak, aztán kacsingassanak kis hazánkra!
Az EU és az USA nagy antifái bevehetik, mert kettős mércével mérnek. Brüsszel szerint a kommunizmus bűnei és a náci bűnök közt nem lehet egyenlőségjelet tenni. Ugyanők szemet húnynak az Izraelben történő náci tettek miatt! Úgyhogy coki!
Ledarálják a hányadékot?
Kis butus!
Ezek csak az aktuális hatlmak izadságszagú erölködései. 80 éve nem tudnak mit kezdeni velük, csak a bibsikhez dörgölőzés egyik eszköze, ez a "harc"!
A jelek szerint hatástalan! Nem baj, csak erölködjenek! Én/mi pedig röhögünk rajtuk és a hozzád hasonló, hivatásos rettegőkön!
HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

Figyu

Vagy tegezel, vagy nem.Amúgy pedig már abba kéne hagyni a nácizást. Amerikában legalább a szar alakokat lelövik, megmotozzák, bespájzolják. Majd amikor érintett leszel, te is ezt fogod megjeleníteni, szerintem. Addig pedig nyalóka van, amint látom. Egy kicsike empátia.
Ennyi.

Kutyából nem lesz szalonna!

Avagy, megint egy álom, egy ígéret, egy hazugság vége.

Orbán elszámoltat: megszüntették a nyomozást Gyurcsány ellen

Bizonyítottság hiányában megszüntette a Központi Nyomozó Főügyészség a Gyurcsány Ferenc elleni nyomozást Sukoró-ügyben. Öt embert ugyanakkor megvádoltak.
"Bár a hivatali visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja Gyurcsány Ferenc vonatkozásában fennállt, ugyanakkor – a nyomozás során foganatosított újabb tanúkihallgatások, és különösen a párhuzamosan folyó polgári per eredményére figyelemmel – nem lehetett egyértelműen bizonyítani a volt miniszterelnök szerepét a cseréről hozott döntésben, mint ahogy az eljárásának a célját sem" - áll az ügyészség közleményében.
Tátraiék viszik el a balhét?
Vádat emeltek ugyanakkor Tátrai Miklós, az MNV Zrt. volt vezérigazgatója ellen különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette kísérlete miatt. Rajta kívül vádolják Cs. Zsoltot, az MNV Zrt. volt értékesítési igazgatóját, M. Andreát a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkárát, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács volt tagját, F. Zsolt értékbecslőt és V. Bálint ügyvédet is az ügyben.
Középpontban egy tanácskozás
2008. május 21-én, az Országgyűlés Nándorfehérvári termében találkozott Gyurcsány Ferenc köztörvényes bűnöző, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter Joav Blum és Fred H. Langhammer zsidó "üzletemberekkel". A tanácskozás témája a Sukoróra tervezett gigantikus szálloda-kaszinó-sport komplexum volt, ami a nagyságrendjét tekintve az Audi győri vagy a Mercedes kecskeméti beruházásán is túltett volna.
Ez a tanácskozás áll az ügy középpontjában. A kormány utólag úgy magyarázta, kiemelkedő érdek volt a "nemzetgazdasági szempontból is jelentős, több ezer munkahelyet teremtő beruházás" megvalósulása. A nyomozás arról szólt, a tanácskozáson történtek az államnak milliárdos kárt okozó hivatali visszaéléssorozat kulcsmomentumai voltak, ami felveti az ügyben közbenjáró miniszterelnök büntetőjogi felelősségét.
Gyurcsány szerint nem születtek döntések
Maga Gyurcsány a találkozóról azt hazudta: szerinte nemhogy döntések nem születtek, hanem további vizsgálatokat rendeltek el, ő pedig mindenkit a jogszabályok betartására kért, mondta azzal kapcsolatban, hogy az ügyészség szerint túllépte a hatáskörét, és visszaélt a hivatalával, amikor a tárgyaláson kijelentette, hogy támogatja a telekcserét. Mint mondta, az ingatlancsere érvénytelenítéséért indított polgári per tanúi ugyanezt igazolták.
Joav Blum zsidó felvásárló két hónappal később, 2008 júliusában cserélt el három (két albertirsai és egy pilisi), összesen 787,4 millióra becsült, 183 hektárnyi telket egy 1 milliárd 84 milliós, állami tulajdonban lévő sukorói ingatlanra a Velencei tó partján. Az állam kényszerhelyzetben volt: Blum egymással határos ingatlanjai "véletlenül" az M4-es autópálya tervezett nyomvonalára estek, és a kisajátítás miatt ilyenkor a tulajdonos maga választhat cserealapot.
"Kiemelt beruházás"
A csere létrejött, Blum befizette a közel 300 milliós különbséget. A fejlesztésre létrehozott és Blum által vezetett cég, a KC Bidding Kft. mögött mások mellett Fred H. Langhammer és Ronald S. Lauder amerikai üzletemberek álltak. A King's Cityt a kormány kiemelt beruházássá minősítette, ami elsősorban az adminisztratív eljárások felgyorsítását ígérte.
A telekcsere miatt a kezdetektől a visszaélés gyanúja merült fel, az ellenzék pedig folyamatosan támadta: a Blum által becserélt telkek (gyümölcsöskertek) beszámított értéke a vád szerint jóval meghaladta a valóságost, a sukoróié pedig annál jóval alacsonyabb volt, ezért az államot több mint 1,3 milliárd forintos kár érhette.
Hűtlen kezelés
2009 áprilisában különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja – ingatlanpanamázás – miatt eljárást indított a Központi Nyomozó Főügyészség, melynek keretében Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont is tanúként hallgatták meg. Joav Blumot közokirat-hamisítással is megvádolták, amiért a gyanú szerint csak papíron létesített az ügyintézéshez szükséges lakóhelyet Sukorón.
A kormányváltás után, 2009 júliusában Bajnai Gordon miniszterelnök vizsgálatot rendelt el, majd polgári pert indított a csere előtti állapot helyreállításáért, hogy bíróság állapítsa meg, jogszerű volt-e az ingatlantranzakció.
A 2010-es fülkeforradalmat követően az óriásberuházás ismét előkerült: Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos szinte azonnal vizsgálatot indított az ügyben, a kormány pedig szeptemberben levette a King's Cityt a kiemelt beruházások listájáról.
Több tucatszor elkövette
2011 szeptemberében a parlament megszavazta Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztését. Parlamenti beszédében akkor azt mondta, "ha egy beruházás támogatása, amire minden résztvevő, akit megkérdeztek az ügyben, azt mondta, hogy fontos és hasznos, bűncselekmény, akkor én ezt több tucatszor elkövettem".
Áprilisban a Népszabadság arról írt, azért késik a vádemelés, mert Gyurcsány nyomtatásban kérte ki a per anyagait, a negyvenezer oldalt pedig az ügyészség három hétig nyomtatta.
(Index nyomán)
Friss: Gyurcsány már el is kezdte a vádaskodást - mindenki felelős, csak ő és bandája ártatlan
A köztörvényes bűnöző pénteken azután, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség bizonyítottság hiányában megszüntette az ellene hivatali visszaélés miatt folytatott nyomozást a Sukoró-ügyben, Facebook-bejegyzésében alkalmatlannak, tisztességtelennek és alávaló embernek nevezte Polt Pétert, amiért "hamisan gyanúsította meg" egy súlyos bűncselekménnyel.
A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Polt Péter megijedt, nem merte vállalni megvádolásának kockázatát. Bírálta az ügyészséget azért is, mert bizonyítottság hiányában nem emelt vádat, pedig "ha nincs bizonyíték az ügyészség kezében, az azt jelenti, hogy koholtan vádolt".
A nemzetvesztő gazember arra is kitért, biztos benne, hogy a sukorói telekcsere miatt most megvádolt emberek - köztük Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója, Császy Zsolt egykori értékesítési igazgató és Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium korábbi szakállamtitkára - ártatlanok, és ha szükséges, a bírósági eljárásban tanúként is kiáll mellettük.
(MTI nyomán)

És ahol tutira nincs spór!

Avagy a "Pintér műveknél" nincs megszorítás!
---------------------------------------------------------------------------
"Félmilliós fizetés és 200 ezres cafeteria jár a TEK-eseknek, Schmitt díszőrsége 9,5 milliónkba kerül

A legmagasabb havi bruttó bér 966 ezer 250, az átlagbér 450 ezer 900 forint a Terrorelhárítási Központ (TEK) állományában, ehhez 200 ezer forint cafeteria jár - derül ki a belügyminiszternek egy képviselő írásbeli kérdésére adott válaszából. Egy más témájú megkeresés nyomán a honvédelmi miniszter pedig arról adott tájékoztatást, hogy havi mintegy 9,5 millió forintból tartják fenn a palotaőrséget.

Pintér Sándorhoz a Demokratikus Koalícióban politizáló Vadai Ágnes független képviselő fordult "Fussunk neki újra, avagy mi mennyi a TEK-nél?" címmel írásbeli választ igénylő kérdéssel. A belügyminiszter a parlamenti honlapon elérhető válaszában azt írta: a jogszabályok értelmében, a kiemelt kockázatokra is tekintettel a Terrorelhárítási Központ állományában a legmagasabb bruttó bér 966 250, a legalacsonyabb 200 ezer, az átlagos bruttó bér pedig 450 900 forint havonta.
A TEK-esek jövedelmét 200 ezer forint cafeteria-juttatás egészíti ki, a képviselő egyik korábbi megkeresése kapcsán ugyanis a tárcavezető tájékoztatott arról is, hogy az irányítása alatt álló költségvetési szerveknél dolgozók az idei évben ekkora összegű választható béren kívüli juttatásban részesülnek.
A jobbikos Ferenczi Gábor - szintén írásbeli kérdésben, de a honvédelmi minisztertől - arról érdeklődött, hogy mennyibe kerül összesen "Schmitt Pál díszőrsége". Hende Csaba erre adott egymondatos válaszában azt közölte, a Honvéd Palotaőrség fenntartásának "hozzávetőleges havi összköltsége" 9 millió 541 ezer 247 forint.
A palotaőrök január 7-én álltak szolgálatba, akkortól vette át 32-es Nemzeti Honvéd Díszegység 75 katonája a Belügyminisztériumhoz tartozó Köztársasági Őrezredtől a Sándor-palotában lévő Köztársasági Elnöki Hivatal protokolláris őrzését.
(MTI)

--------------------------------------------------------------------------------

Mit lehet ehhez hozzátenni?
Talán csak annyit, hogy: Köszönjük Viktor! Köszönjük Pintér Sanya!
Illetve még annyit, hogy ennyi pénzért ne blamálják magukat azzal a "renszer pitbulljai", hogy a szomszédokat állítják elő a célszemélyek helyett, majd pedig ezt a csorbát azzal próbálják kiköszörülni, hogy lecsapnak Brad Pit fegyvereire. Hát régi igazság, hogy a pénzzel nem jár együt feltétlenül az ész is! De azért mégis! Ennyit talán elvárhatunk, ennyi pénzért! Vagy nem?

Nem érted ?

Azért keresnek annyit ,hogy javítsák az átlagbér statisztikáját !
Persze ennyiből könnyű okosnak látszani vagy mégsem ?/ A betegápolási díj 26500.-ft/hó ,
de csak azért ,mert legfőbb érték az ember Magyarországon !/

Kövér Laca szerint ez az

Kövér Laca szerint ez az ügynöklistázás már unalmas és csupán egy "értelmiségi kör" belügye!
Értem! A mi komcsink jó komcsi, ahhoz senkinek semmi köze! De a többi komcsi mind bűnös!
Hát engem is nagyon zavarna, ha a saját pártom, esetleg a közvetlen munkatársaim, vagy netalán magam is érintett lehetek az ügynök ügyek kapcsán!
Bajusz, bajusz! Melegszik a pite? Kit/kiket fedezel? Pár éve még te is ajvékoltál, hogy 20 éves adósság az ügynöklisták nyilvánosságra hozása! Most meg itt nemzetbiztonsági kockázatokkal jössz elő?
Hová lettek a tiszta eszmék?
Hová tűnt a forradalmi lendület?
Miért nem fontos már annyira az igazság?
Csak nincs valami titkolni valód/valótok???????????
HITELESSÉG! Kedves narancsék! Az a bizonyos HITELESSÉG! Most ez a tét!

Hűű, de kínos!Zorbán III/III-as aktája?

Hát ezért kapkodik a Zorbán, hogy kiderüljenek a zügynök listák!
Alább egy kafa kis cikk, amely a fideszes atyaistenek ügynök és III/III-as múltját is boncolgatja!
Van itt szó kérem mindenről. Bajuszról (alias Kövér Laca), Ovi (alias Zorbán viktor), sőt még egy csinos kis karton van a mélyen tisztelt Zorbán papa (Orbán Győző) múltjából is!

http://kuruc.info/r/9/93098/

Hát így mindjárt világos, hogy miért csak a szavak szintjén működik a rendteremtés! Elszámoltatás? Ugyan kérem! Ezekkel a vezetőkkel, ilyen múlttal? Ez valami rossz vicc?
Még viccnek is rossz!

A"jóságos" Budai gyula " tévedései":

A Malév-csőd és a privatizációs szerződések: Budai Gyula és a sánta kutya esete.

Budai Gyula korábban azt állította, hogy „[k]özel 1000 milliárd forint az az állami teher, amit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt.-vel kötött szerződés tartalmaz, ha a Malév felszámolásba kerül.” Ennek alátámasztásául felolvasott a szerződésből, egy szerződésoldalt fel is mutatott, de a sajtó képviselőinek a sajtótájékoztatón nem adta oda az iratot. Ezután közérdekű adatként kértük ki tőle a szerződéseket, de azokat nem adta ki.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. ma (alig megcsonkítva) nyilvánosságra hozta a Budapest Airport privatizációjával összefüggő szerződéseket.

A közzétett szerződésekből és a sajtótájékoztató fotójából beazonosítható, mire is gondolhatott Budai Gyula:

Az egyetlen probléma a kormánybiztos úr hivatkozásával az, hogy a szerződés hivatkozott része nem a Malév felszámolásáról, hanem a Budapest Airport felszámolásáról rendelkezik.

Valóban elgondolkodtató

Valóban elgondolkodtató lehetne ez a szösszenet!
DE!
Még érdekesebb az a gondolkodásmód, ami mostanában divat "baloldaléknál"!
Miszerint 2002-2010 között minden a legjobban ment, de bezzeg az elmúlt 2 év alatt történt minden gebasz......
Ezt ugye egyik komcsi csicska sem gondolja komolyan?
Hogy van az, hogy a baloldal semmilyen árat sem tart túl drágának, csak hogy a jelenlegi vezetést megbuktathassa (akár még a nemzetárulás is belefér Brüsszelben), csak az ő jóhírnevükhöz ne merjen nyúlni senki?
Lehet, hogy a millió ügyben lesz pár tévedés, de a nagy számok törvénye alapján ez becsúszhat! 2006-ban, a gyurcsányi rendőr sem válogatott a kődobáló és a szimpla nézelődő, vagy éppen a sörözőben sörözgető emberek között (akkor egyik büdös komcsi sem nyitotta panaszra a mocskos pofáját Brüsszelben)! Hát most miért a komcsi faszkalap főtolvajok között kellene válogatnia Budai úrnak?
Rács mögé az összes szegfűs+szabad madaras seggfejet! Kit érdekel, hogy tett-e valami törvénytelent? Már az is törvénytelen, hogy elszívja mások elől, ezt a drága magyar levegőt!
Úgyhogy csak hajrá Budai úr! minél több seggfejet tessék levadászni! Ahogyan az MSZP és annak idején, annak jogelődje tette; akár koholt vádak lapján is! Legalább most ők is megkóstolhatják, hogy milyen is az!
Kit érdekelnek a mocskos, komcsi privatizátorok? Engem nem! Az összes mehet a levesbe!
HAJRÁ BUDAI? CSAK ÍGY TOVÁBB!

A "kis-Rogán" osztogatása közpénzből:

Amint arról korábban beszámoltunk, Rogán Antal kerülete rengeteg pénzt költött ingatlanfelújításokra az elmúlt években, az önkormányzat által favorizált alvállalkozó cég azonban ma már felszámolás alatt áll. Az alvállalkozók kiválasztásának mikéntjét firtató kérdéseinkre nem kaptunk választ, és létszámhiányra hivatkozva húzódik az adatkéréseink teljesítése.

>>> Százmilliók csókos alvállalkozóknak

Cikkünk nyomán a Belváros-Lipótvárosi Önkormányzat büntetőjogi következményekkel fenyegette meg az atlatszo.hu szerkesztőségét, de a Szervezett Bűnözés Elleni Osztály látogatásai után ettől már nem ijedünk meg. Állításai alátámasztására az önkormányzat kavart egy kicsit a honlapján.

>>> Büntetőjogi következményekkel fenyeget Belváros-Lipótváros

Mai írásunk az ötödik kerületi önkormányzat különös civil támogatási politikájáról szól. Ennek megismerésére az önkormányzati üvegzseb adatait használtuk, és kissé önkényesen a 2008 januárjától napjainkig terjedő időszakban néztük meg, mely civil szervezetek támogatását tartotta fontosnak Rogán Antal kerülete.

A 2008. januári közlés mindjárt vaskos támogatási listát tartalmaz. A táblázat első soraiban a Budapesti Rendőrfőkapitányságnak, és a különböző önkormányzati cégeknek juttatott pénzeszközök szerepelnek, majd egy hosszú felsorolás kezdődik a támogatott civil szervezetek neveivel. Ezen támogatások jellemzően 100-200 ezer Ft közötti összegeket tartalmaznak, de néhány esetben sokmilliós összegek is szerepelnek.

Így például 11.473.335 Ft szerepel az Élő Belváros Polgári Egyesület neve mellett. E szervezetről nem árul el sokat a Google keresője, tevékenységéről nem érhető el információ. Nagyon érdekes azonban, hogy a bejegyzett székhelye (Veres Pálné u. 16) megegyezik a belvárosi Fidesz iroda címével, képviselője pedig az a Turbó Annamária, aki jelenleg a Fővárosi Önkormányzat Gazdasági Bizottságának titkára.

Szintén 11.473.335 Ft összegű támogatást kapott az Összefogással a Belvárosért Polgári Egyesület. E szervezetről sem tudható meg sok minden, eddigi tevékenységének nincs nyoma a világhálón. Érdekes viszont a képviselő személye, bizonyos Orbánné Galambos Ildikó, aki a Rogán-féle önkormányzat jegyzői titkárságán dolgozik. A szervezet székhelye pedig ugyanúgy a Fidesz belvárosi irodája, mint az előző egyesület esetében, de itt a saroképület másik címét jegyzik (Cukor u. 5.). A Fidesz frakció irodáit felsoroló honlap mindkét címet említi.

Alaposabb vizsgálat után minden jelentősebb támogatást kapott “civil” szervezetről megállapítható valamilyen politikai beágyazottság, igaz, nem feltétlenül fideszes. Mintha a kerület irányítói jobban kedvelnék a nagykoalíciót:

Egymásért Egyesület. Képviseli: Ripp Gézáné, a belvárosi önkormányzat szocialista frakciójának korábbi tagja.

Magyar Értékmentő Kör Alapítvány. Képviseli: Horváthné Vasvári Ilona, ő a MIÉP 2006-os fővárosi listáján szerepelt.

Alapítvány az Esélyegyenlőségért. Képviseli: Kurdi Krisztina, az MSZP belvárosi szervezetének tagja.

Belvárosi Szabadegyetem Egyesület. Képviseli: Veress Istvánné, a belváros Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottságának egykori elnöke (MSZP).

Kárpótlásra és Segítségre Szorulók Érdekvédelmi Szövetsége. Képviseli: Szentgyörgyvölgyiné Szilágyi Veronika. Itt talán azt érdemes megjegyezni, hogy a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. nevű önkormányzati cég ügyvezetőjét Szentgyörgyvölgyi Péternek hívják.

Társaság a Szabadelvű Belvárosért. Képviseli: Palotás Imre (SZDSZ), Belváros – Lipótváros Önkormányzata Kulturális, Emberi jogi és Kisebbségi Bizottságának akkori tagja.

Támogatást kapott továbbá az Országos Ruházati Ipartestület melynek elnöke Pásztor Lajos fideszes képviselő. További érdekesség a Belvárosi Művészek Társaságának támogatása. Ebben az esetben a siker titka egy 1998-as cikkből deríthető ki, mely szerint „a Belvárosi Művészek Társaságának negyvenkét tagja tavaly áprilisban belépett a Fidesz V. kerületi Szervezetébe, ahol elnökké választották Varga Sándorné V. kerületi önkormányzati képviselőt.”

Említést érdemel még bizonyos Tiszta Kezek Belvárosi Polgári Kör Egyesület támogatása, mivel ilyen nevű szervezetet semmilyen adatbázis nem ismer, így a társadalmi szervezeteket nyilvántartó bírósági portál sem. A 2008. januári adatközlésnek így a végére értünk, de a további adatközlések sem nélkülözik a meglepetéseket. Egyrészt a felsorolt szervezetek visszatérően kaptak milliós támogatásokat, másrészt újabb szereplők is feltűntek.

Belvárosi Aranykereszt Egyesület: 2008 – 2011 között összesen 13,6 millió Ft támogatást kapott. Székhelye az Október 6. utca 19., képviselője bizonyos Sántha Dávid. A cím megfelel a KDNP irodának, melyben bizonyos Kereszténydemokrata Önkormányzati Tanács székel (KÖT), ennek elnöke Jeneiné dr. Rubovszky Csilla, a belváros alpolgármestere. A KÖT akkori szervezője pedig Sántha Péterné, korábbi ötödik kerületi önkormányzati alkalmazott, aki 2010-től a Józsefvárosban lett alpolgármester.

Fiatalok az összefogásért Egyesület: 2008 – 2011 között összesen 12,1 millió Ft támogatást kapott. Az egyesületről szintén nem sok információ érhető el, de a Facebook megoldást kínál: ez az egyesület a Fidelitas Aulich ifjúsági klubjának üzemeltetője.

A felsorolt szervezetek a Belváros-Lipótvárosi Önkormányzattól az elmúlt 4 évben folyamatosan kaptak támogatásokat összesen több mint 205 millió forint értékben. A szervezetenkénti elosztást itt letöltheti (XLS) (ODS), és az alábbi táblázatban összesíthető:

A felsorolt szervezetek közös jellemzője, hogy gyakorlatilag alig érhető el tevékenységre vonatkozó információ, ezért az atlatszo.hu közérdekű adatigényléssel fordul a Belváros-Lipótvárosi Önkormányzathoz, hogy hozzák nyilvánosságra ezen szervezetek támogatási szerződéseit és elszámolásait.

Update: Belváros-Lipótváros alpolgármestere, Puskás András így reagált cikkünkre:

“Belváros-Lipótváros Önkormányzata minden évben nyilvános pályázatot ír ki a kerületben működő egyházak, társadalmi és civil szervezetek, valamint alapítványok támogatására, ennek keretösszege évente 35.700.000 forint. Ezen a pályázaton minden olyan szervezet elindulhat, amelynek tevékenysége a belvárosi lakosok érdekeit szolgálja.

Az idei évi pályázatot éppen a napokban hirdettük meg, ennek beadási határideje 2012. április 20. A határidő lejárta után minden évben a Képviselő-testület – tehát nem a polgármester -dönt arról, hogy mely szervezetek kapnak önkormányzati támogatást munkájukhoz. A pártok képviselőivel minden esetben addig zajlik az egyeztetés, amíg konszenzusos döntés nem születik.

A cikk címében és tartalmában ismét valótlanságot állít, amikor „álcivi lekről” beszél, a valóság ugyanis az, hogy az önkormányzat által támogatott összes civil szervezet valós, és folyamatos tevékenységet folytat a Belvárosban. Ezek alapszempontok a testületi ülések döntései során. A cikkben említett szervezetek évről-évre rendszeresen szerveznek ingyenesen látogatható előadásokat, továbbképzéseket, tanfolyamokat, kulturális programokat stb. Természetesen az utolsó fillérig pontosan el kell számolniuk az Önkormányzat felé a támogatások megfelelő felhasználásáról. E nélkül el sem indulhatnának a következő esztendőben a pályázaton.

Az Önök által kiemelt, 2008 óta tartó időszakban összesen 322 győztese volt a civil szeivezeteket és alapítványokat támogató pályázatoknak. Ezek mindegyike valós tevékenységgel járult hozzá a kerületben élő idősek és fiatalok tartalmas mindennapjaihoz.”
(atlatszo.hu)

Bártfai Imre:

Bártfai Imre: Középosztály és egyéb más mesék.

„Az újfajtájú nacionalistáknál veszedelmesebb alakok nincsenek….

A lepergett évszázadokat akarja összerázni. ”

(Ady Endre: Diákdolgok)

Orbán Viktorról tudjuk hogy nem idegenek tőle az ötletek, főleg ha váratlanul jönnek. Váratlanul és alaptalanul. Viszont úgy véli, hogy a bonyolult világfolyamatok avatott váteszét tisztelhetjük benne, korunk Mózesét, aki a sivatagon át is a Kánaánba visz minket. Eddig persze csak a sivatagig jutottunk. Mindenesetre, ő úgy véli, hogy mindig a Történelem zászlóshajóját követi. Most megint súgott neki a Haladás Szele egy új elméletet, egy új regét a jövendőről:

A miniszterelnök azt mondta: teljes középosztályban gondolkodik, nemcsak a tetejében vagy az aljában. Orbán úgy fogalmazott: a középosztálynak alulról nyitottnak kell lenni, de nem azért, hogy a tagjai kipotyogjanak, hanem azért, hogy mások felkapaszkodjanak. (forrás: origo.hu)

Most ebben gondolkodik. Megtalálta az új eszme, talán éppen mikor szotyizott a verendán. Úgy tűnik, nem elég az idegenek ellen egységesítő, hazafias szívet dobogtató ellenségkép, kell valamiféle pozitív ideál, is, amelynek tervezett megvalósítása érdekében a kisembernek le kell nyelnie a békát, a megszorítást. Nagyot kell nyelni, mert korábban, még ellenzékben, arról ment a rege, hogy ingyenes oktatást, tisztes bért kell kapnia a nép többségének és hozzá még jó szavakat. Ebből még a jó szavak se teljesültek. A kiegyenlítésre szolgál e nagyúri „plebejus” új elmélete, a középosztály felemelkedésének szélesvásznú víziója. Ilyen víziók ellen mások tablettákat szednek, no de ők a vakondemberekben sem hisznek. Szóval lesz ilyen középosztály, teccik érteni, tetején fődő, hogy ne hulljanak ki a népek belőle, az alja meg bedeszkázva, úgy istenesen, tartson ki az is.

Szép. Egy kérdés marad: miből fog épülni ez a középosztály? Amint azt tudjuk, a bruttó 300 ezer alatti fizetések csökkennek a zseniális egykulcsos adó következtében. Az állami cégek vagy tönkremennek vagy centralizálják őket leépítésekkel, a kisvállalkozásokat szorongatják, a multikat zsarolják, és felépítettek egy bizonytalan, elszegényedő közeget. Én nem hoznám ide a cégemet, ha lenne, de még egy újságos standot sem.

Maradnak az oktatásból most kimaradó diákok, a minimálbérre bejelentettek tömegei. És a munka világába „visszavezetett” munkanélküliek, akiket új jobbágysággá akarnak tenni, hogy az államtól függjenek és kegyelemkenyéren tengessék napjaikat, mert egyébként új munkahelyek csak a sírásói hivatalban lesznek nálunk.

Már tudom. Az új középosztály egyedüli tagjai a „hazafias” TV-k pomádés szódagasztói, a sajtósameszek, kormányhű menedzserek lesznek. Azok, akik mindig igenelnek, lengetik a zászlót, és akiknek semmi se drága, ha építeni kell a felcsúti feudalizmust. A hazafiak, akiknek addig virágzik a haza, amíg cégeik állami megrendelésekben és mutyikban feredőznek. A Honfoglalás minden évfordulóján avatnak egy Turul-szobrot (szigorúan közpénzen) úgyhogy ezzel le is tudják a hazafiságot.

Ezek lennének a jövőbelátó, karizmatikus vezető bölcs emberei? Ezeknek nyilatkoztatta ki magát a Történelem szigorú, de szép istennője? Fene az ízlését, én azt mondom. Először talán írni és olvasni kéne megtanulniuk, ahogyan azt kedvenc gyűlölet-hetilapjaik mutatják. Most mindjárt a világtörténelem értőiként pózolnak, és handabandáznak a Nyugat hanyatlásáról, a demokrácia idejétmúltságáról, arról, hogy eztán az alkalmazottaiknak kevesebb jut majd sajnos, de cserébe matyóhímzéses szentkoronákat varrnak majd a rongyaikra. No és felszedhetik a szemetet az Operabál után.

A magyar középosztállyal mindig csehül álltak a dolgok. Romsics Ignác írja, hogy a Horthy-korszakban a társadalom heterogén csoportjai, mintegy 9 százaléka tartozott csupán ide. (Magyarország története a XX. században, 190-193. o) Viszont „közülük kerültek ki a legfőbb állami hatalom birtokosa, Horthy Miklós, sőt ők tartották kezükben a hadsereg, a csendőrség, a közigazgatás számos pozícióját is.” Majd így folytatja: „Ezt a néhány ezer fős réteget igen erős elhivatottságtudat jellemezte. A nemzet gerincének tudták magukat, s különböző privilégiumaikat természetesnek vették.” Az egyik ilyen kiváltság az volt, hogy számított a szavuk, és együtt bridzsezhettek a kormányzó ellentengernagy úrral. A Kádár-korszakban létezett egy széles réteg, amelynek fogyasztási opció korlátozottak voltak (lévén hogy államszocializmus volt), viszont keresetéből el tudta tartani magát, gyereket nevelhetett. A „középosztályba” sorolhatóak körülbelül a társadalom húsz százalékát érhették el ekkor legalább. A rendszerváltás fokozatosan szétbombázta ezt a fejlődést is, és megindult a társadalom legatyásodása.

A magyar középosztály megsemmisült. Ami a helyén – és a soha létre nem jött magyar polgárság helyén – áll, az egy bombatölcsér, amibe a kormány biorobotjai, elvtelen mamelukjai ültek be, a rendszerváltás során létrejött új elit. Orbán olyan társadalmat képzel el, amiben van pár báró és önmaga, alattuk meg ott hullámzik az arctalan tömeg, „milliók egy miatt.” A két szélsőség között lehetnének a bürokraták, sajtóemberek, a nemzeti kontraszelekció által és arra kinevelt, Darwint tagadó új arisztokrácia. Vagy nevezhetjük őket nyögéreknek (nuker) is, mint a tatárok.

Ennek az új arisztokráciának – mert még véletlenül sem középosztály ez – az a jellegzetessége, hogy cinikus, szociálisan érzéketlen, csak a jog technikai oldalát szemlélő, elvtelen és aluliskolázott. A reprezentáció számára a hazafiság alfája és omegája, de a díszmeneteket, operabálokat mások fizessék, a prolik, a pórok. A történelmet csak hazafias lózungokból ismeri (mint az ősmagyarkodó kisember és a magát dáknak képzelő hithű román nacionalista) ez a kelet-európai „elit”, a szociológiát, közgazdaságtant, filozófiát, egyáltalában véve az eszméket, a töprengő analizálást megveti, mint ahogy a polgárság klasszikus értékeit is: a szigorú munkaetikát, a pontosságot, a kommunikációra, nyilvánosságra való nyitottságot.

Figyeljük meg őket, alighogy egy új lózung, bon mot, szellemeskedés elhagyja a legfőbb vezető, a fődzsentri uram-bátyám száját, felkapják és viszik magukkal a kaszinóba és a kocsmába. Ha Orbán Viktor holnap a demokráciát úgy definiálja, hogy „habos torta hab nélkül” akkor tíz-húsz csinovnyik máris megismétli ezt, a Demokratában, az Echo TV-n és a Parlamentben. Mire a kisemberhez eljut már-már néphagyománnyá lesz. Az a miskolci fideszes, aki Matolcsyt követve csőbe húzta magát és kisdobosként szajkózta a nagykutyák ötleteit, csak kis pont egy végtelen sötétségben. Csattant rajta a népi humor ostora, pedig csak azt tette, amit a galeri csinál kicsiben és nagyban, minden egyes áldott nap.

Vezetője ennek az elitnek egy olyan „plebejus”, aki talán még a szó jelentésével sincs tisztában, mert két fociedzés között zárva volt a bibliotéka. A római plebejusok vezetői a Gracchus-testvérek voltak, és Marius, kedves Fidesz. Szerencsétek, annyit mondok, hogy ők nincsenek köztünk.

Hajh, épül a magyar középosztály, be épül. A nagyúri tatárok, nagyok a hitben ma is, a Csák Máték, a Kőszegiek, a Borsa Kopasz meg a Kán László. Az ilyet ma „középosztálynak” hívjuk.

Helyettesítsük be az új fideszes kiskirályok neveit és megkapjuk azt a magyar „középosztályt”, akikért ver a volt komcsi – most nagy hazafi – Pozsgay szíve, és akik szerint 47 ezerből meg lehet élni. Ők fogják végképp eltörölni a komcsi múltat, mint ahogy a krumplilevest már eltörölték a magyar családok asztaláról és tettek helyébe friss, ropogós szavakat.

Amíg őket nem törli el a történelem, vagy a színleléstől, nyíkhaj-kereszténységtől megbántott Úristen bosszuló keze. Nagy vereség lesz ez nekik, eljön majd az ő Rozgonyijuk is.

„Keressük azt az emeltyűt, amivel a leszakadókat is fel tudnánk emelni” – fogalmazott Orbán Viktor.

Nos, ez így nem fog menni. „Ott keresse kend, ahun van, nem ahun nincs” – ahogy Karinthy paródia-parasztasszonya mondaná.

egy tisztességes " fehér holló" odaátról:

Mellár Tamást árulónak tartják a Fidesznél.

Budapest – Interjút adott a 168 Órának Mellár Tamás, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke, aki nemrég az orbánista-matolcsysta gazdaságpolitikát nyilvánosan, ráadásul az egyik, ellenzéki lapban bírálta, ezért – hiába maradt meg jobboldalinak, konzervatívnak – kegyvesztett lett.

Nem lett baloldali, a Fidesz-közeli Professzorok Batthyány Körében azonban egyedül maradt, mivel a Kör kimondta, a külföldi támadások alatt egységesen támogatni kell a kormányt, a gazdaságpolitika bírálata ráér – Mellár ezután otthagyta őket. A Népszabadságban épp a békemenet napján jelent meg Fegyverletétel? Világos? című írása, amely a „szabadságharc” abbahagyására szólította fel a rezsimet. Mellár azt állítja, a cikkel nem a professzorokat akarta pukkasztani: „Muszáj volt megírnom a cikket, mert ha ők így gondolkodnak, akkor az átlagemberek még inkább hisznek a kuruckodás értelmében, a függetlenségi harcban, az unortodox gazdaságpolitikában. Egy értelmiséginek kötelessége felhívni a figyelmet ennek a tarthatatlanságára.”

Mellár a 168 Órának cáfolta azt a vádat, amely szerint a Fidesz csődközeli helyzetben vette át az országot: „A 2002-esnél jóval nagyobb volt ugyan az államadósság, de normális forintárfolyam és harmad-negyedekkora adósságkockázati (CDS) felár volt 2010-ben. (…) Az Orbán-kormány csodafegyvere az egykulcsos adó volt, amely – úgy hitték – növeli a foglalkoztatást, az adóbevételeket, beindítja a növekedést, és így kinőhető az adósság. Addig átmenetileg szükség lett volna a hétszázalékos hiányra, de mivel ez uniós akadályba ütközött, a finanszírozást csak az egyszeri bevételekből lehetett előteremteni. Ezért indult el a gazdasági szabadságharc.”

A KSH korábbi vezetője nem bízik abban, hogy az orbánista politika jelenlegi, viszonylagos visszafogottsága tartósnak bizonyulhat. „Tartok tőle, hogy most sem lesz változás, nem jön a konszolidáció, mint ahogyan a 2011 tavaszán meghirdetett Széll Kálmán terv nagy része sem valósult meg. Akkor is nyugalomra volt szükség, hogy államkötvényeket lehessen kibocsátani, most meg az IMF–EU-tárgyalások miatt kell a nagyobb bizalom, a jobb légkör. Az Orbán-beszédből azt éreztem, hogy most visszakozik egy kicsit, de amint csökken a külföld ellenállása, visszatér sokat bírált elveihez.”

Mellár szerint a jobboldalon sem csak maroknyian vannak, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak, azonban „sokan nem értik a környezetemben – például abban a presbitériumban, amelynek tagja vagyok –, hogy miért nem állok Orbán Viktor, a kormány mellé, sőt: a rokoni köröm egy része sem ért egyet velem.” Arra a kérdésre, hogy árulónak tartják-e, a válasz így hangzik: „Politikai körökben igen. A barátok, ismerősök, rokonok nem, ők tudják, hogy engem nem lehet megvenni, de nem értik, mit miért teszek. Egyelőre magányos harcosnak érzem magamat, akire a jobboldalon nem tartanak igényt, a baloldalon meg csak azért vagyok érdekes, mert nekik kedveset mondok. Egy baloldali fordulat után azonban eszük ágában sem lenne megkérdezni a gazdasági ügyekről.”

nem változott itt semmi - csak szarabb és bizonyt5alanabb lett!

Tisztességes oldal az nézőpont kérdése !/ Sötét ló ! /

Aki áruló számomra eleve nem lehet tisztességes !

Rohad a nari - belülről!

Egyre többet kaptok a nagy orcátokra - kis narancs! Most éppen az EB-tól, mert a Kedves Vezető, csökönyös, mint egy traktor. Ba...sza meg, bukjon, a csürhéjével együtt !
Dagadt a feje a kokiktól és sallerektől!

Egy a te nagy bajod vörös szegfű !

A ti virágotok már elhervadt és savanyú a szőlő ,nem beszélve arról ,hogy hiteltelenek
vagytok !Semmi mást nem csináltok a tehetetlenkedésetekben ,mint gyalázkodtok !
Egyébként ismerjük a módszereiteket ,mert ez jellemző rátok !Olyanok vagytok ,mint a
beszorított róka a csirke ólba ,visszatámadtok ,ha rájönnek ,hogy dézsmálja az állományt !
Szerintem nektek fog dagadni a fejetek ,amikor a bíróságon kell számot adnotok a lopás,
csalás milliárdos dolgaitok miatt !Hamarosan újabb gaztetteitek kerülnek a nyilvánosságra !
Nagyon beszűkült agyad lehet és talán még a látásoddal is gondok lehetnek ,hogy nem
látsz az orrodnál tovább ! Javaslom ,hogy ne csupán a Népszabadságot olvasd ,mert létezik
más médium is !Megjegyezném ,hogy a te fajtád százszor szélsőségesebb ,mint amilyen
vádakkal illetitek a Jobbikot !Legalább ők nem lopták szét az országot ,ellenkezőleg
veletek !Ti még magatoknak is hazudtok !Ennyit a rohadásról !

legalább helyesen írd , ha már grószmagyarnak tartod magad

sze(K)fű! Szal ilyenek az echte magyarok - "anyanyelvi" szinten!

"Grósz" leszármazott !

"Szal" te sem dicsekedhetsz a szinteddel !?Minden mondatot nagybetűvel kezdünk ,még
a te szinteden is szal !Semmi közöm az általad bírálthoz ,de valószínű ,hogy mellé
ütésről van szó !Másban a szálkát magadban a gerendát sem ?Az írásaidról pedig csak
annyit ,hogy nem a te fejed termékével villogni nem túl korrekt dolog !Legalább tennéd
idézőjelbe ,ha másolsz !

szar ügy, ha

köpni-nyelni nem tudsz a tényektől, mi ? Legalább elolvasod - és ez a cél!

Na akkor !

A faszságaidat egyáltalán nem olvastam és nem is fogom ,mert látszik ,hogy egy földhöz ragadt sötét bunkó vagy és én is leszarlak !

Bukta van - cserépedény!

"Az írásaidról pedig csak
annyit ,hogy nem a te fejed termékével...."' Ezek szerint olvastad?

Látod - ennyire hülye vagy ! Egy mondatból bebuksz! Örülj, hogy élve hagynak.

Te agymosott barom !

Ki mondta ezt ?
Hazudtunk reggel délben meg este és nem csináltunk semmit négy évig !
Ezért nem olvasok el semmit és vastagon leszarlak a Gyurcsányoddal együtt !
A lelkedet is kilihegheted ,akkor sem !Hiteltelenek vagytok !

Bele a pofádba - csimpi:

Zorbán 2 év alatt többet elb*szott, mint gy.F. 8 alatt!

Így beszél a marháka:

"

"Politikusként még soha nem hazudtam." Orbán Viktor
A kormányképes alternatíváról
2011.04.30. 19:45
Egyrészt

Mit mondott: "Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

Mikor mondta: 1998. április 9.

Hol található meg: eredetileg a Magyar Nemzetben, Wikidézet
Ezzel szemben

Mit mondott: "egy igazán komolyan vehető (...) kormányképes erő van, ez pedig a Fidesz."

Mikor: 2009. július 12.

Hol mondta: HírTV

Hol található meg: A Sasfészekben
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: kormányzás diktatúra
Az egykulcsos adóval mindenki jobban jár
2011.03.01. 00:00
Egyrészt

Mit mondott: Mindenki jobban jár, mert az elmúlt húsz év legalacsonyabb jövedelemadóját vezetjük be.

Hol mondta: Parlament

Mikor mondta: 2010. 10. 18.

Hol található meg: fn.hu, Youtube
Továbbá

Szijjártó Péter: Az egykulcsos adóval mindenki jobban jár.

Mikor mondta: 2010. 10. 18.

Hol található meg: 168óra
Ezzel szemben a valóság

"Tehát az átlagkeresetnél (havi bruttó 202 921 forint) 3 848 forinttal csökkenne a nettó kereset. De az alacsony keresetűek zsebe sem vastagodna: például bruttó 90 ezer forintnál 1857 forint lenne a nettó bércsökkenés.”

Mikor: 2010. 10. 19.

Hol található meg: fn.hu
Továbbá

"Ez azt jelenti, hogy a mintában szereplő munkavállalók átlagosan negyven százalékának a bére veszít az értékéből akkor is, ha 5 százalékkal nő a bruttója.”

Mikor: 2010. 03. 07.

Hol található meg: index
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | 1 komment
Címkék: adócsökkentés realitás megszorítás
Szavazati jog a határon túli magyaroknak
2011.02.24. 10:04
Egyrészt

Répássy Róbert: "Bár elvileg lehetséges lenne, a Fidesz elképzeléseiben nem szerepel, hogy a kettős állampolgárság mellett szavazati jogot is adjon a határon túli magyaroknak. Ha a más országokban élő magyarok szavazati jogot kapnának, akkor leértékelődne a lakóhelyükön nekik járó választójoguk. Ez gyengítené ottani parlamenti képviseletüket, márpedig a budapesti országgyűlés nem fogja tudni megoldani az ő minden problémájukat. A kettős állampolgárság csak Magyarországon jelent jogokat vagy kötelességeket. Az állampolgár lakhelyén a másik – például román vagy szlovák – állampolgárság az irányadó.”

Mikor mondta: 2010. 05. 20.

Hol található meg: Origo
Másrészt

Semlyén Zsolt: Semjén Zsolt személyes véleménye szerint a határon túli magyaroknak meg kell adni a szavazati jogot.

Mikor: 2010.12.27

Hol található meg: KlubRádió
Továbbá

Kövér László: A törvényhozás többségének szándéka a választójogi törvény várható módosítása során arra irányul majd, hogy mindenféle diszkriminációtól mentesen létrehozzák a magyar állampolgárok számára a választójogot – jelentette ki Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) ülésén.

Mikor: 2011.01.20.

Hol található meg: MNO
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: kettős állampolgárság szavazati jog
Az Alkotmánybíróságról
2011.02.23. 00:00
Egyrészt

Mit mondott: "Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye."

Hol mondta: Riport az Indexen

Mikor mondta: 2007. június 29.

Hol található meg: Sasfészek
Továbbá

Ki mondta: Kósa Lajos

Mit mondott: "Az MSZP és az SZDSZ munkája túlmutat a tehetetlenségen - fogalmazott előadásában Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere, rámutatva: egészen egyszerűen nem hihető, hogy ennyire dilettánsak legyenek. Mint fogalmazott, a kormány többször is nyilvánvalóan alkotmányellenes határozatokat hoz, melyeket az Alkotmánybíróság sorra dob vissza."

Hol mondta: Fidesz Önkormányzati Képviselőinek Fóruma, Syma Csarnok

Mikor mondta: 2009. június 2.

Hol található meg: Reichkanzlei
Másrészt

Mit tett: Megszavazta a parlament a végkielégítéseket 98 százalékos különadóval sújtó javaslatot és az Alkotmánybíróság (Ab) jogköreit szűkítő, az utóbbi hetekben jelentős vitákat kiváltó törvénytervezetet.

Mikor: 2010. november 16.

Hol található meg: Hírszerző

Megjegyzés: a Fidesz pontosan azért szavazta meg a törvényt, mert az AB megsemmisítette a 98 százalékos adóról szóló előző törvényt. Tehát pontosan azért szűkítették az AB jogkörét, hogy kiskaput, mit kicsit, nagykaput hozzanak létre, hogy kibúvót találjanak a vastörvény elől.
Visszatánc?

Mit tett: Gulyás Gergely, az alkotmányelőkészítő eseti bizottság alelnöke szerint az Alkotmánybíróság visszakaphatja az ősszel elvett jogköreit.

Mikor: 2011. február 22.

Hol található meg: Index

Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: alkotmánybíróság
Gyurcsány Ferenc leidiótázása
2011.02.22. 12:57
Egyrészt

Mit mondott: Orbán Viktor valóban azt mondta Gyurcsány Ferencről, hogy "hülye, idióta, lássuk be"

Hol mondta: Kéri-féle zártkörű találkozó

Mikor mondta: 2008. 04. 30.

Hol található meg: Hírszerző
Ezzel szemben

Mit mondott: Ha ki is csúszott a számon ilyesmi, nem volt helyes ilyet mondanom. Senkiről sem helyes ilyen durván beszélni.

Mikor: 2008. 05. 24.

Hol található meg: stop.hu
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: gyurcsány
Ama bizonyos két pofon a Magyar Gárdának
2011.02.22. 08:55
Egyrészt

Mit mondott: Orbán kitért a Magyar Gárdára is. Azt mondta, ha kormányra kerül, úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket.

Mikor mondta: 2008. május 22.

Hol mondta: A Kéri-szemináriumon

Hol található meg: index

Ezzel szemben a valóság

Mi történt: Az eskütétel idejére Vona Gábor Jobbik-elnök levette zakóját és gárdamellényben tett esküt.

Mikor : 2010. május 14.

Hol található meg: Inforádió
Továbbá

Mi történt: Az egy évvel ezelőtt feloszlatott Magyar Gárdára emlékezve rendezvényt tartott a magát Magyar Nemzeti Gárdának nevező szerveződés vasárnap délután a budapesti Erzsébet téren.
A rendezvény alatt az Erzsébet térre többször is bevonultak a teljes védőfelszerelést viselő rendőrök, majd a beszédek alatt is megpróbáltak bejutni a térre, de a sorfalat álló emberek egymásba kapaszkodva megakadályozták őket.

Mikor: 2010. július 4.

Hol található meg: HVG
Továbbá

Mi történt: Megszakította a parlament ülését és rendkívüli házbizottsági tanácskozást hívott össze az Országgyűlés levezető elnöki posztját hétfő késő délután átvevő Ujhelyi István, amiért Vona Gábor, a Jobbik elnöke a betiltott Magyar Gárda mellényében tartózkodott az ülésteremben. Kövér László házelnök ezt megelőzően úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy "sajnos a házvezetés nem rendelkezik ezzel kapcsolatban eszközökkel". A szocialisták viszont rendőrt is hívtak, amiért az épületben több meghívott gárdamellényben jelent meg.

Mikor: 2011. február 14.

Hol található meg: Népszabadság

Megjegyzés: Tehát az MSZP próbált valamit tenni. A Fidesz tíz hónap után sem tudta megoldani ezt a problémát még a kétharmaddal, még a Parlamentben sem. Vona Gábor Gárda mellényben tette fel Orbán Viktornak a kérdéseit. Nemhogy két pofont nem kevert neki le, nemhogy bármit is tett volna az ügyben, de még viszonylag barátságosan válaszolt is Vona Gábor kérdéseire.

Szélviktor a Facebookon
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: magyar gárda
Két hét alatt rendet teszünk
2011.02.22. 08:32
Egyrészt

Mit mondott: Pintér hozzátette: beiktatását követően két héten belül már érdemi eredményeket lehet elérni.

Mikor mondta: 2010.5.3.

Hol mondta: Sajtótájékoztatón

Hol található meg: HirTV
Továbbá

Mit mondott: Az új kormány megalakulása után két héten belül érzékelhető javulás a közbiztonságban, mondta Orbán Viktor a Fidesz nemzeti konzultációjának első állomásán Ózdon.

Mikor mondta: 2010.5.11.

Hol mondta: Nemzeti "Konzultáción"

Hol található meg: Index
Másrészt

Ki mondta: Pintér Sándor

Mit mondott: Pintér Sándor szerint emiatt egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény és - mint fogalmazott - "nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más".

Mikor mondta: 2010.09.24.

Hol mondta: Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumán

Hol található meg: Privátbankár, Szentkorona Rádió
Továbbá

Mit mondott: Az ország nincs rosszabb állapotban közbiztonság szempontjából.

Mikor mondta: 2011. február 14.

Hol mondta: Magyar Parlament

Hol található meg: Youtube (6:32)

Megjegyzés: Ha Orbán Viktor csak azt merte mondani, hogy "Az ország nincs rosszabb állapotban közbiztonság szempontjából.", Tehát nem merte azt mondani, hogy "a közbiztonság jobb", akkor ezzel közvetve elismeri, hogy nem jobb. Ha pedig tíz hónap után nem javult a közbiztonság, akkor a két hetes rendbetétel hazugság. Nem csupán a precíz emberek számára, akik két hét után reklamálnának, hanem minden normális ember számára. Az említett intézkedések hatása nem látszik, tehát nem voltak jók.
És végül a teljesen ellentétes valóság

Ki mondta: Pintér Sándor

Mit mondott: 2011. január 1. és június 30. között a regisztrált bűncselekmények száma 207 942, míg a tavalyi év azonos időszakában 207 245 volt.

Mikor mondta: 2011. 08 . 03.

Hol mondta: Magyar Parlament

Hol található meg: Privátkopó
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | 1 komment
Címkék: közbiztonság
A médiatörvényről, és Magyarország megtámadásáról
2011.02.18. 14:44
Egyrészt

Mit mondott: "A médiatörvényt természetesen lehet és kell is kritizálni, és én ezt természetesnek veszem, de nem lehet sértegetni egy nemzetet! Én szeretném világossá tenni, hogy a magyar nép és a magyar kormány demokratikus elkötelezettségének kétségbevonása, megsértése a magyar népnek, szeretném…

És engedjék meg, hogy utaljak arra a hozzászólásra, amely azzal vádolta meg Magyarországot, hogy a diktatúra irányába mozdul el. Itt hallottam a saját fülemmel. Mi ellen tiltakoznak? Itt hallottam a saját fülemmel. Azzal fenyegettek, hogy diktatúra felé mozdul el Magyarország. Mi ez, ha nem a magyar nép megsértése? És ezt meg kell mondanom: a hazámat és Magyarországot itt is, mindig meg fogom védeni. Ez nem médiatörvény kérdése."

Mikor: 2011.01.19.

Hol mondta: Európa Parlament, Strasbourg

Hol található meg: kormany.hu, Youtube
Továbbá

Mit mondott: "A médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen. A támadást visszavertük. A támadók érveit nevetségessé tettük. Velünk nem fogják feltörölni a padlót, mint ügyefogyott és szerencsétlen elődeinkkel tették. Brüsszel nem Moszkva. Magyarország nem fogad el utasításokat az EU központjától."

Mikor: Országértékelő beszéd, 2011.02.14.

Hol mondta: Magyarország Parlamentje

Hol található meg: kormany.hu
És még

Mit mondott: "… Most arra a kérdésre, ha megengedi, nem térnék ki, mert egyfelől én ott voltam, másfelől, aki akarta, szó szerint hallhatta, hogy mi hangzott el az Európai Unió Parlamentjében. Ott alig volt szó a médiatörvényről. A médiatörvény egy bevezető mondat volt, ami után minden baloldali képviselő a leggyalázatosabb dolgokat mondta, a leggyalázatosabb dolgokat Magyarországról, a magyar demokrácia állapotáról, a magyarok demokrácia iránti elkötelezettségéről. (Folyamatos közbeszólások az MSZP soraiból, köztük: Ez nem igaz!) Egy országot nem lehet… Tudom, hogy önök ezt nem értik, ezt én megértem, de egy országot nem lehet sértegetni. (...) Magyarországot mindig minden körülmények között önbecsülésében meg fogjuk védeni. (Taps a kormánypártok soraiban.)"

Mikor: Országértékelő beszéd, 2011.02.14.,

Hol mondta: Magyarország Parlamentje

Hol található meg: gondola.hu, Youtube
A valóság

Daniel Cohn-Bendit: "A Zöldek, és én személyesen is, szeretjük Magyarországot."

Mikor: 2011.01.19.

Hol mondta: Európa Parlament, Strasbourg

Hol található meg: Entellektuel, Youtube
És még

Martin Schultz: "Ha azt gondoljuk, hogy egy törvény ezeket nem teljesíti, az a törvény kritikája, és nem a magyar nép kritikája."

Mikor: 2011.01.19.

Hol mondta: Európa Parlament, Strasbourg

Hol található meg: Youtube
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | 1 komment
Címkék: jogállam médiatörvény
A bankadóról
2011.02.06. 10:46
Egyrészt

Mit mondott: Az elmúlt esztendőben (...) először Európában mi vezettük be a bankadót.

Mikor: 2010.12.

Hol található meg: Facebook videó (9:55)
A valóság

Mit történt: A parlament 2004 novemberében fogadta el a hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások különadójáról szóló törvényjavaslatot, amely 2005. január 1-én lépett hatályba.

Mikor: 2004.11.

Hol található meg: Metropol, ma.hu

A különbség: Gyurcsány bankadója jóval mértékletesebb volt: "A pénzügyi cégek végül tudomásul vették a kormány azon igényét, hogy a két év alatt 30-30 milliárd forinttal járuljanak hozzá a költségvetéshez." Míg az Orbán-féle egy év alatt a sokszorosát veszi el a bankoktól: " az idei évben a banki különadó összesen 181,8 milliárd forintnyi bevételt jelentett a büdzsé számára."
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: bankadó
Orbán Viktor fogalomzavar-gyűjtemény
2011.01.15. 15:53

Ugyebár ez a blog egyfajta adatbázis, ahol Orbán "Szélkakas" Viktor különféle időpontokban elhangzott különféle nyilatkozatait gyűjtjök egybe, méghozzá tematikusan. Azokat a nyilatkozatait párosítjuk össze, amelyek ellent mondanak egymásnak. Tengernyi ilyen van. Ezen kívül van néháűny olyan eset, amikor egy nyilatkozaton belül mond ellent magának. De ezeket is a hagyományos formában gyűjtjük. Egy újabb jelenség, és Orbán Viktor szellemi képességeit és/vagy intellektuális becsöletességét jelzi, amikor egy mondaton belül mond ellent magának. Jellemzően fogalomzavarról van szó, azaz megpróbálja úgy átdefiniálni a szavakat, hogy azzal fogalmi önellentmondást visz véghez. Ezeket itt egy helyen csoportosítjuk, nem szedjök szét támákra.
Kiadáscsökkentés=nem megszorítás

Mit mondott: "Természetesen a kiadásokat csökkenteni kell. Bizonyos területeken a bevételeket növelni kell. De ez nem megszorítás."

Hol található meg: Galamus, Videa
Valóság>realitás

Mit mondott: "Nekünk a realitás kevés, mi nem érjük be az adott világ kereteivel, mi nemcsak a realitást, mi a valóságot is akarjuk"

Hol található meg: Sasfészek
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: fogalomzavar realitás valóság megszorítás költségcsökkentés
A közszolgálati hiradók diktatorikus szerkesztéséről
2011.01.04. 17:39
Egyrészt

Fidesz Közlemény: A Fidesz Kulturális Tagozata megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja azt a hatalmi arroganciát, amellyel Medgyessy Péter beleavatkozik a közszolgálati televíziók hírszerkesztésébe. Felszólítjuk a miniszterelnököt, hogy diktatórikus törekvéseit szüntesse be!
Hisszük, hogy a sajtószabadság olyan érték, amelyet minden józan értékrendű politikus és közszereplő alapvetőnek tart, és elfogadhatatlannak tartja a visszatérést a végrehajtó hatalom által közvetlenül irányított sajtó korába.

Mikor mondta: 2003. október 27.

Hol található meg: Reichkanzlei
Másrészt

Mit tett: Az új törvény szerint az országos kereskedelmi televíziók híradóiban nem haladhatja meg a 20 százalékot a bűnügyi tudósítások aránya, és 35 százalékra kell növelni a magyar zenék arányát a vezető országos rádiók műsoraiban.

Mikor: 2010.12.21.

Hol található meg: ATV
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: médiatörvény sajtószabadság hiradók
A közmédiumok összevonásáról
2010.12.15. 00:21
Egyrészt

Mit mondott: Riporter: Összevonják a közmédiumokat? Orbán: "Volna ennek bármilyen értelme? (...) Én úgy gondolom, hogy a médiarendszeren belül minden mozdulatot ötször-hatszor meg kell gondolni. Tehát semmilyen kapkodásra, összevonásra, szétválasztásra, átrendezésre itt, legalábbis rövidtávon föltétlenül szükség nincsen."

Hol mondta: Ma Reggel

Mikor mondta: 2010. február 8

Hol található meg:Sasfészek
Másrészt

Mit tett: Elfogadták a médiaalkotmány azon részét, amely a Nemzeti Hírközlési Hatóság és az Országos Rádió és Televízió Testület összevonásáról, illetve a közmédiát felügyelő kuratóriumok összevonásáról szóló. Még nem tudni mekkora hatalma lesz az új médiahatóságnak.

Mikor mondta: 2010.

Hol található meg: Index
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: médiák sajtószabadság
A magán-nyugdíjpénztárakról
2010.12.11. 20:25
Egyrészt

Mit mondott: A szabad élet legfőbb garanciája pedig a törvényes rend, éppen ezért a mindenkori kormány alapvető feladata, hogy a kiváltságok helyett polgárainak tulajdonát, a jogbiztonságot és a törvényességet védelmezze.

Hol mondta: "Nemzeti Ügyek Politikája", Fidesz Program, 2010.

Mikor mondta: 2010.

Hol található meg: Reichskanzlei
Továbbá

Mit mondott: Nem engedjük, hogy az állami nyugdíjak mellett szolgáltatást biztosító magán-nyugdíjpénztári rendszer megtakarításai veszélybe kerüljenek.

Hol mondta: Nemzeti Együttműködés Programja, 68. oldal

Mikor mondta: 2010.

Hol található meg: Reichstag

Aztán még

Mit mondott: "Hát azt, ha jól értem, amit a kormányálláspontként ismerhetünk, az arról szól, hogy maga a nyugdíjrendszer ebben a szerkezetben, tehát anélkül, hogy jelentős változásokat hajtanánk végre benne, körülbelül harminc évig még működőképes."

Hol mondta: Magyar Televízió Ma reggel

Mikor mondta: 2010. február 8.

Hol található meg: Sasfészek
Mi több

Ki mondta: Dr. Szakács Imre (Fidesz)

Mit mondott: Igaz-e a hír, miszerint a Kormány ellopja, de legalábbis időlegesen saját céljaira használja a magánnyugdíj-pénztári tagok levont járulékbefizetéseit?

Hol mondta: Reichstag

Mikor mondta: 2009.10.29.

Hol található meg: Reichstag

Megjegyzés: a Bajnai-kormány nem lopta el, még csak vissza sem tartotta a magán-nyugdíj pénztári befizetéseket. Egy évig, egy hónapig, egy hétig, egy napig sem. De a Fidesz akkor zúgolódott ezellen. Más szemében a nem létező szálkát is, sajátjában a gerendát sem. Hiszen:
Másrészt

Mit tett: "Egyetlen nap alatt két, a magánnyugdíj-pénztárakat érintő törvényt fogadott el a parlament, amelyek akár a pénztárak megszűnéséhez is vezethetnek. Az első 14 hónapra felfüggeszti a tagdíjak folyósítását, és a havi 30 milliárd forintot az állami nyugdíjkasszában tartja. A másik megszünteti a kötelező magánnyugdíj-pénztári tagságot, és lehetőséget teremt a visszalépésre az állami rendszerbe."

Mikor: 2010. 10. 25.

Hol található meg: Origo
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá! · 1 trackback
Címkék: nyugdíj
Népszavazás, "szeretlek is, meg nem is, tudod, így van ez..."
2010.11.20. 18:30
Egyrészt

Mit mondott: "A népszavazás érdekében fenn fogjuk tartani az utcáról érkező nyomást. (...) Győzelem esetén a magyarországi helyzet gyökeresen meg fog változni."

Mikor mondta: 2007. szeptember 17.

Hol mondta: Le Monde

Hol található meg: Magában a sasfészekben:)
Mitőbb

Mit mondott: "A népszavazás történelmi lehetőség. Magyarország történelmi lehetőség kapujában áll. Létrejöhet egy szövetség a középosztály és a leszakadó...emberek között."

Mikor mondta: 2007. október 16.

Hol mondta: sajtótájékoztatón

Hol található meg: Magában a sasfészekben:)
Továbbá

Mit mondott: "Van még egy tanulsága az Alkotmánybíróság döntésének, fűzte hozzá Orbán Viktor. Mégpedig az, hogy egy demokráciában általában a demokratáknak van igazuk. Egy demokráciában nem képzelhető el, hogy a kormány a saját programját egyetlen lehetséges útnak minősítse. Egy demokráciában mindig van más út, ha az emberek úgy döntenek.

Orbán Viktor meggyőződése szerint a népszavazás, az azt kedvezően elbíráló alkotmánybírósági döntés az erős Magyarországhoz vezető út egyik fontos állomása. „Akkor leszünk erősebbek, ha Magyarország polgári nem lesznek kiszolgáltatva a mindenkori hatalom önkényének. Közös döntést várunk, azt, hogy a legfontosabb kérdésekben végre a nép döntsön. Mindenkiben, akinek kétség van azt üzenjük: nem kell félni, nem fog fájni."

Mikor mondta: 2007. március 12.

Hol mondta: Fidesz elnökségi ülés

Hol található meg: Magában a sasfészekben:)
Sőt, még...

Mit mondott: Kiderült, hogy nem arról van szó, hogy ha egy kormány valamit eldönt, akkor kénytelenek vagyunk lenyelni és a következő választásokig várni négy évig, a két választás között nem tudunk beleszólni az életünkbe, hanem pont fordítva, nagyon komoly erőszakmentes, békés, alkotmányos eszköz van a magyarok kezében. Hogyha kell, kikényszerítsék azt, ami a saját érdekükben állónak látszik.

Mikor mondta: 2008. március 10.

Hol mondta: ATV

Hol található meg: Sasfészek
Valamint

Mit mondott: "...rendkívül fontos volt a népszavazás, mert azt a leckét adta mindannyiunknak, hogy a politikában az első helyen az emberek mindennapi élet... életét érintő kérdéseknek kell állniuk"

Mikor mondta: ?

Hol mondta: Ez nagyon Felcsútnak néz ki.

Hol található meg: Youtube video 1:35
Másrészt

Mit mondott: "A parlamentáris hagyományt szeretném folytatni Magyarországon. Ha elkezdünk népszavazást kiírni, mondjuk, az alkotmány kérdésében, akkor meg fogunk indulni az elnöki rendszer felé, és én ezt nem szeretném. Azért választják meg a parlamenti képviselőket, hogy a mindenkire tartozó fontos kérdésekben döntsenek, szerinte ezért csak kivételes esetekben kell népszavazást tartani."

Mikor mondta: 2010. július 23.

Hol mondta: ATV

Hol található meg: Heti válasz
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: népszavazás
A demokratikus rendszer leépítése
2010.11.02. 20:12
Egyrészt

Mit mondott: "A demokrácia eszméjével összeegyeztethetetlen módon 2002 után jog- és alkotmányellenesen elmozdították azokat, akik nem kívántak asszisztálni felelőtlen politikájukhoz. A PSZÁF, a KSH és a Magyar Energia Hivatal vezetői ismerhették meg elsőként, milyen is a szocialista kormány felfogása a jogállamiságról. Szász Károly, Mellár Tamás és Kaderják Péter hivatalból történő elmozdítása csak az első lépés volt a demokratikus intézményrendszer leépítéséhez vezető úton."

Hol mondta: "Nemzeti Ügyek Politikája", Fidesz Program, 2010.

Mikor mondta: 2010. március

Hol található meg: Reichskanzlei
Másrészt

Mit tett: "Július 1-jén Sólyom László köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára - hat évre - kinevezte Szász Károlyt a PSZÁF elnökévé."

"Lemondott Belyó Pál, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnöke. Június 11-től utóda - hat évre - Vukovich Gabriella, a KSH korábbi alelnöke lett. Matos Zoltán, a Magyar Energia Hivatal elnöke közös megegyezéssel június 30-i hatállyal lemondott tisztségéről. Utóda július 1-jétől Horváth Péter, a MOL Nyrt. korábbi üzletfejlesztésért felelős vezetője lett."

És még sokan mások követték őket, ahogy a cikkben össze is szedték a Fidesz sokkal gyorsabban, sokkal több helyre tette be a saját embereit.

Mikor: 2010.

Hol található meg: Népszabadság, Origo
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | 2 komment
Címkék: államapparátus diktatúra demokrácia
Jogállam, alkotmánybíróság
2010.11.02. 20:01
Egyrészt

Mit mondott: "a Fidesz képes lesz visszaadni a demokrácia iránti bizalmat, a törvényeknek járó tiszteletet és a tekintélyt az államnak. (...) A Fidesz által kínált válasz a joguralomra, a kiszámíthatóságra, az elszámoltathatóságra, a felelősségre, az írott jogszabályok és az íratlan erkölcsi parancsok mindenkori tiszteletben tartására, a felelősségteljes politizálásra és az emberek iránt érzett felelősségtudatra épül. (...) A jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét."

Hol mondta: "Nemzeti Ügyek Politikája", Fidesz Program, 2010.

Mikor mondta: 2010. március

Hol található meg: Reichskanzlei
Másrészt

Mit tett: (...) a Fidesz alkotmánymódosítással el akarja venni az Alkotmánybíróságtól a jogkört azokon a területeken, ahol népszavazásnak sincs helye, miután az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősítette a 2 millió forintnál nagyobb végkielégítésekre az állami szektorban kirótt 98 százalékos adót.

Mikor: 2010. november

Hol található meg: ATV

A pontosság kedvéért meg kell jegyezzük, hogy a Nemzeti Ügyek Politkája program fent idézett részét Navracsics Tibor írta, akinek a történtek után állítólag akadt is konfliktusa Orbánnal, ám a végén behódolt neki. A szélkakaskodás tehát teljes Orbánra és Navracsicsra nézve is.
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: jog jogállam alkotmánybíróság
A Robin Hood adóról
2010.10.14. 11:07

Itt ugyan nem Orbán Viktor, hanem László Tamás nyilatkozatával szembesítjük Orbán Viktort, de Fideszen belül van az ellentmondás, és Orbán Viktor is egyet kellett, hogy értsen vele annakidején.
Egyrészt

Mit mondott: Ez a törvény alkalmatlan arra, hogy a családok terheit csökkentsék - szögezte le a képviselő, kiemelve: az energiaszolgáltatók ugyanis áremeléseikbe bele fogják kalkulálni a cég plusz terheit.

Mikor mondta: 2008. szeptember 24.

Hol található meg: Reichskanzlei
Másrészt

Orbán Viktor bejelentette az energiaszektort súlytó adót.

A távközlési és a telekommunikációs szektortól már ebben az évben és a következő két évben, minden évben 61 milliárd forintot fogunk begyűjteni, az energiaszektortól három éven keresztül minden évben 70 milliárd forintot, és a kereskedelmi láncoktól három éven keresztül minden évben 30 milliárd forintot (...)

Mikor: 2010.10.14.

Hol mondta: Millenáris

Hol található meg: Sasfészek
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: belügy gazdaság adó
Az ideológiákról
2010.09.11. 14:38
Egyrészt

Mit mondott: ...lejárt az ideológiák kora, és eljött a józan észé...

Mikor mondta: 2010. 7. 22.

Hol mondta: A Parlamentben

Hol található meg: VG
Másrészt

Mit mondott: Riporter: Szeretne-e valamiféle ideológiát betenni az alkotmány preambulumába... Orbán: Minden ország alkotmányában van valamilyen értékeket rögzítő tételsor.. Épp azért van szükség az alkotmány elején néhány veretes, komoly mondatra, hogy mindenki érezze, hogy ebben a misében vagy ebben történetben ő is benne van.

Mikor mondta: 2009.11.25.

Hol mondta: MTV

Hol található meg: Index, Youtube
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Címkék: ideológia alkotmány
Megszavazta-e Orbán a 13. havi nyugdíj bevezetését?
2010.08.13. 09:52
Egyrészt

Mit mondott: A 13. havi nyugdíj bevezetését mi nem támogattuk.

Mikor mondta: 2009. márius 11.

Hol mondta: TV2

Hol található meg: Népszabadság, Reichskanzlei,Youtube (a válogatás legvégén van)
Másrészt

A Fidesz frakció megszavazta a 13. havi nyugdíj folyósítására vonatkozó törvényt.

Hol található meg: Magában a Barna házban
Továbbá

Orbán Viktor szerint a 14. havi nyugdíj is lehetővé válhat a Fidesz járulékcsökkentési programja révén.

Mikor mondta: 2006. január

Hol található meg:
NOL, Origo
Szélviktor a Facebookon
Brendel Mátyás | Szólj hozzá!
Arról, hogy Gyurcsány meghamisította-e a közérdekű adatokat
2010.08.13. 09:16
Egyrészt

Mit mondott: ...van Magyarország, egy olyan ország, ahol a vezetők hazudni szoktak, hiszen ezt csinálták éveken át. Bele a szemükbe. Meghamisították a költségvetési adatokat, fals adatokat adtak, csapdába csalták őket...

Mikor mondta: 2010. július 23.

Hol mondta: HirTV

Hol található meg: magában a sasfészekben

Mit mondott: ...Magyarországon meghamisították a közérdekű információkat...

Mikor mondta: 2011.01.20.

Hol mondta: EU-Parlament, Strassburg

Hol található meg: Youtube, (5:19 perc)
Másrészt

Az ügyészség legalább kétszer utasította el a Fidesz feljelentéseit a költségvetési adatok meghamisításának ügyében.

Értesz valamit ebből - zokni?

Ekkora marhák vagytok! Össze-vissza ugatnak, egyik nem tudja,mit hazudik a másik, a sok csicska és seggtörlő meg beszopja!

Vilcsi - kócsag.

KÖCSÖG !!!

Amennyiben belenézel a tükörbe meglátod a világ legnagyobb barmát !!!

LESZARLAK !

SOKSZOROSAN !!!

Nem úgy tűnik - egérke!

Na, figyu ide -lehet csomagolni:

Figyelem: feléledhet a Szovjetunió
Anton Bendarzsevszkij
2012. február 23., csütörtök

Megosztás:
Most már csak másfél hét választ el minket az orosz elnökválasztásokig, és ennek apropóján a Kitekintő egy cikksorozatban foglalja össze, mit ígér az öt elnökjelölt Oroszország számára. A kérdés közel sem érdektelen Magyarország számára sem, hiszen nem mindegy, hogy milyen bel- és külpolitikát folytat majd a világ legnagyobb országa, amely az elmúlt években vissza tudta szerezni a nagyhatalmi státuszát, és egyre többet szól bele a világ történéseibe. Első cikkünk ennek megfelelően a külpolitikáról szól.

Aztán összeszarhatod magad - Szibériában!

Veled együtt ezt is leszarom !

Sokszorosan !

közben azért forgasd ..

..a "Magyar Helyesírás Szabályzata" c. mesterművet. Rád fér. Amennyi ész lehet nálad, lenne bőven ennek is helye......

Anyádat forgasd a táncparketton !

A könyvet olvasni kell te pöcsfej ! Egyébként meg leszarlak !

olvasni?

Neked még sem sikerült. Az olvasás sem megy - nem csoda. Szóval, diszlexiás vagy.
Esetleg über-hun? ?Marha!

PÖCSFEJ !

Én legalább magyar vagyok ,te meg hazaáruló !Ezért szarlak le sokszorosan !
Forgasd anyádat pöcsfej !

te vagy magyar?

Ezzel a minimumot sem elérő helyesírással? Folytatni a sulit, mert megbux!

"Magyar Helyesírás Szabályzata"!

PÖCSFEJ !

Nem tudsz aludni a rossz lelkiismereted miatt ? Hazaáruló seggfej !
Forgasd anyádat !Leszarlak vastagon !

hahhihhehehúhúhúhúúúúúúú........

A magyarul nem tudó "echte-über mély- és ultra-magyar!" Fasza. Mennyi van még belőled?

ROSSZ HÍREM VAN: VELETEK

ROSSZ HÍREM VAN:
VELETEK ELLENTÉTBEN, MI EGYRE TÖBBEN, TI MEG ELMÚLTOK A VÖRÖS HAJNALOTOKKAL EGYÜTT VÉGLEG!!!!!
EZ VAN SEGGFEJ! FOGADD EL!
:-))))

Ezt is leszarom veled együtt !

sokszorosan !

Nem vagy tisztába azzal,

Nem vagy tisztába azzal, hogy kikből is álltok ! Hogy válogatott társaság vagytok azt nem egy alkalommal bizonyítottátok, ne remélj nagy jövőt magatoknak, magasan nem fogtok szárnyalni az biztos, akkor pedig mire való a felhajtás! Talán okosabb lenne, ha csendben meghúznátok magatok, és békésen a szebbjövő reményében elmélkednétek mi lesz ezután, a fejeteket okos dolgokon törnétek, mindsem elvakultan az átkos múltat sírjátok vissza !

a romantikus álmodozás korszaka

lejárt! Most az EB-bünti korszaka érkezik,mert a kormány annyira " hozzáértő",hogy ihaj!

A Jobbiknak nem volt alkalma szétlopni az országot, de így is szép büntető eljárásokkal dicsekedhet! Nem is lesz alkalma!

Ez pedig egy "forradalmi" tett -havi 2 millióért:

"Csökkennek a gyógyszertámogatások, bevezetik az útdíjat, leállítják a beszerzéseket. A szaktárca szerint egyébként minden rendben van a büdzsével."

AS Jobbik szétesik! Ez a természet rendje!

Tenálad pedig az a természet rendje ,hogy hazudsz !

Te előbb szétrohadsz ,mint hogy a jobbik szétessen !Bigott idióta !A fanatikusok
korán halnak !

hála istennek -

- jövőre akkor egy darab jobbikos sem rontja a levegőt.

Hála, de melyik

Hála, de melyik "istennek"?
A komcsi istennek?
Csak mert az Istent nagy "I"-vel írjuk, te komcsi pöcs!
Ja? Hogy ezt nem tanították a pártiskolában? Azt elhiszem! Azért a gyurcsány feri haverodra(szándékos a kis betű) még kipörgeted a répádat ugye?
Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy a MaSZoP+a DK egyre gyengül a Jobbikkal szemben!
Hoppá!
Nem lesz egy darab se? Álmodozz csak komcsi senki! Álmodozz!
Vége a "proletár (rém)uralomnak"! Ti meg mehettek a levesbe!
Hát röviden ennyit rólatok!

A gy.ferire ?

Majd a Katus masztizik Pápán !

Faszagyu !

Mire ez a magabiztosság ?

találgass!

A hírek szerint készül a betiltásotok, amely 2014-re kiteljesedik, így nem lesztek büdösek a parlamentben.
Azért ügyes csávó ez az Orbán.

Veled együtt ezt is leszarom !

Sokszorosan !

montam má,

hogy hejesírás, így e: "soxorosan" Buta vagy! leülhecc.

Itt van neked egy echte "hazafi" ( baz+)

Hazugság? Cáfold meg -amit persze nem tudsz, csak nyüszítesz.

No, lássuk a "hazafit":

Oszlopokat rugdosott ki a garázda fideszes

Elkeseredett a Fidesz sümegi elnöke, a Veszprém megyei közgyűlés tagja, mert nem került be a helyi képviselő-testületbe és frissen átadott szegélyzáró oszlopokat rugdosott a nemzeti ünnepen.
Garázdaság megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Fidesz sümegi elnöke, a Veszprém megyei közgyűlés tagja, Végh László ellen – értesült a Népszabadság. A rongálás ügyében elrendelt nyomozást viszont megszüntette a rendőrség. Végh László az előző önkormányzati ciklusban a Fidesz által vezetett sümegi önkormányzat alpolgármestere volt. Legutóbb azonban még a testületbe sem választották be. A helyi hírek szerint Végh nehezen viselte a kudarcot, s ennek többször is tanújelét adta.
Valószínűleg az indulat és az elkeseredés torkollott rongálásba tavaly október 23-án éjszaka, amikor az aznap ünnepélyesen átadott Fő utca három szegélyzáró oszlopát kirúgta. Legalábbis a rendőrség az eljárás során – a szemtanúk vallomása alapján – azt állapította meg, hogy ő volt a tettes.
A feljelentést Rátosi Ferenc, Sümeg polgármestere tette, mégpedig ismeretlen tettes ellen.
– Nagyon megdöbbentem, amikor kiderült, hogy egy fideszes vezető, ráadásul a megyei közgyűlés tagja volt az, aki a nemzeti ünnepen megrongálja azt a létesítményt, amelyet örömmel vett át a város – mondta érdeklődésünkre a sümegi polgármester. Hozzátette: azt még csak elnézte volna, hogy valaki ittasan vagy dühödten egyszer ilyen cselekedetre vetemedik, de mivel ez másnap is megtörtént, a rendőrséghez fordult. (A másnapi eset elkövetőjét a rendőrség nem tudta azonosítani.) Akkor még sejtelme sem volt róla, hogy ki lehet az elkövető.
Rátosi Ferenc megjegyezte: csak arra tud gondolni, a volt alpolgármesternek az nem tetszett, hogy az ő idejében megpályázott felújítást már egy másik önkormányzat adhatta át.
– Az ünnepségen külön megemlítettem az előző testület ez irányú érdemeit – tette hozzá a polgármester, aki szerint nem vet jó fényt a gyanúsított pártjára sem, hogy ilyen ember képviseli őket.

igen

ez az emberforma hozott mszmp-és!!komcsit fidesz polgármester jelöltnek
tönkretett mindent amit ért,a várost,a helyi fideszt,ami országosan sümegen bukta a legnagyobbat 2010-ben,az összes képviselőjüket,polgármesterüket kivágták,tönkretette a Vég a KÉSZ-t(Keresztény Értelmiségiek Szövetsége)is
igen, ő egy tipikus fideszes "hazafi"! , aki a csúcsra ért

"Magyarország megújul"(?) - a nagy lóf*szt!

Fideszes hátszél a közmédiás szerződéseknél.

Fidesz-közeliek gyártják a köztévé legismertebb műsorait és látják el kommunikációs tanácsokkal a közszolgálati médiumot.
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Népszava többszöri megkeresésére és perrel való fenyegetőzésére adott ki egyes szerződéseket, amelyekből a Magyarország, szeretlek! és a Maradj talpon! című tévéműsorok, illetve kommunikációs szerződések pénzügyi háttere derül ki. Az adatok azért fontosak, mert az alap az adófizetők pénzét költi. A megküldött szerződések hiányosak, de azért sok minden kiderül belőlük – írja a Népszava.

A Magyarország, szeretlek! című vetélkedőt a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Hung-Ister Zrt. gyártja, amelynek jelenlegi vezetője az MTVA tavaly februárban lemondott vezérigazgatója, Fazekas Csaba.
A műsor egyszeri költsége 37 millió 800 ezer forint volt, a Hung-Ister Zrt.adásonként további nettó 19 millió forintért készíti a vetélkedőt. A Népszava emlékeztet rá, hogy a Fábry Sándor februárban indult új show-műsora adásonként 18 millióba, a (különböző csatornákon feltűnő) Beugró adásonként 6 millió forintba, a a Csináljuk a fesztivált pedig 9 millió forintba kerül.

Maradj talpon 50 millióból

A Maradj talpon! című kvízműsort az MTVA korábbi vezérigazgató-helyettese, Závodszky Zoltán cége, a Show and Game Kft készíti.
A műsor egyszeri költsége 45 millió forintot tett ki, és további 5 millió forintot számoltak fel a tervezéshez és főcímhez kapcsolódó költségek miatt. A Maradj talpon! adásonként nettó 3,5 millió forintba kerül.

Mindkét műsor szerződése hosszabbítható – derül ki a Népszavának megküldött szerződésekből.

Várhegyi itt is felbukkan

Kommunikációs feladatok ellátásáért nehéz pénzeket szakít a közmédiától a Prestige Media reklámügynökség, amely Várhegyi Attila, az első Orbán-kormány államtitkárának cége.
A Prestige Media általános marketing-kommunikációs tanácsadásért havonta 787 ezer forintot, "karbantartásért", elemzésért negyedévenként 250 ezer forintot kap. "Kommunikációs felkészítés kommunikációs helyzetekben" óránként nettó 25 ezer forintot ér, a kríziskommunikációs helyzetek megoldására az "állandó készenlét" miatt havonta 100 ezer forint jár, közreműködői díjként pedig óránként 12 ezer 500 forintot fizet az alap. Kreatív tanácsadást óránként 25 ezer forintért biztosít a Prestige Media – számolt be a Népszava a szerződések alapján.

Várhegyi Attilát, a Fidesz korábbi pártigazgatóját 2002 őszén folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyon hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt jogerősen felfüggesztett egyéves börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A politikus emiatt lemondott parlamenti mandátumáról.

2011 novemberében derült ki, hogy a Miniszterelnökség is szerződött a Prestige Media reklámügynökséggel, amely „filmgyártás a Magyarország Alaptörvényének megalkotását előkészítő nemzeti konzultációhoz” címen 7,7 millió forintot kapott közpénzből.

Várhegyi Attila cégei az elmúlt években jó pár fideszes többségű önkormányzattal kötöttek kommunikációs szerződéseket.

MagyarLeaks: Nem kellett Kínának a Malév!

MagyarLeaks: Nem kellett Kínának a Malév!

Az atlatszo.hu birtokába került hivatalos levél szerint a kínai HNA Group, a Hainan Airlines anyacége már tavaly októberben lemondott a “Malév projektről” – ezt Adam Tan, a kínai óriáscég ügyvezető igazgatója írta meg Fellegi Tamás akkori nemzeti fejlesztési miniszternek.

*****

A kínai HNA Group holding a Hainan Airlines kínai légitársaság anyacége, a HNA mögött pedig a Grand China Airlines Holding áll, amelyben Soros György magyar származású amerikai üzletembernek is tulajdonrésze van. Sokáig a Hainan számított a csőd szélén táncoló magyar nemzeti légitársaság legesélyesebb vevőjelöltjének – Ven Csia-Pao kínai miniszterelnök magyarországi látogatásának idején a Demján Sándor tulajdonában lévő Magyar Tőketársaság a HNA Grouppal írt alá stratégiai megállapodást arról, hogy Magyarországot a kínai kapcsolatok “európai kapujává” tennék.

Mindez visszaköszön az atlatszo.hu birtokába került hivatalos levélben, amelyet Adam Tan, a HNA Group ügyvezető igazgatója írt Fellegi Tamás akkori nemzeti fejlesztési miniszternek 2011. október 28-án. Tan emlékezteti Fellegit, hogy a “Malév projekt” azzal indult, hogy a magyar miniszterelnök hivatalos látogatást tett a HNA Group-nál. A magyar állam, a Demján-féle Magyar Tőketársaság és a kínai HNA Group akkoriban abban gondolkodtak ugyanis, hogy légitársaságot hoznak létre a növekvő kínai igények kiszolgálására Európa felé.

Ez a közös szándék azonban meghiúsult, pedig a kínai fél Tan állítása szerint jelentős befektetéseket eszközölt, például szerződtették Martin Gausst, a Malév korábbi vezérigazgatóját is. A levélben Tan hosszan sorolja a tervezett együttműködést gátló tényezőket, ilyen volt például hogy “nem tehettünk ajánlatot a Malév alkalmazottainak”, vagy hogy az állami támogatások, amelyekben korábban megegyeztek a magyar féllel, “érvénytelenné váltak az EU korlátozásai miatt”.

Tan szerint azonban végsősoron nem is ezek az akadályok hiúsították meg az együttműködést, hanem a közösen elképzelt üzleti terv “túlzott optimizmusa” és a csatlakozó járatok veszteségessége, amelyek összességében “Demján úrral és jómagammal is beláttatták, hogy elviselhetetlenek a Budapest, mint Európa kapuja projekt költségei és kockázatai”. Ezért Adam Tan sajnálattal tájékoztatta Fellegit, hogy a továbbiakban a kínai fél nem kíván részt venni a Malév átszervezésére irányuló erőfeszítéseiben.

Jobboldal(on a f*asz)!

Káosz az egykori Csurka-cégeknél.

Stiklikkel működtette cégcsoportját Csurka István MIÉP-elnök. A hitelezőknek jó, ha fillérek jutnak.

Sikerrel bujdokol egykori kiadói hitelezői elől a szélsőjobboldali Magyar Fórum. A nemrégiben elhunyt Csurka István nevével fémjelzett lapot tavaly április óta – sorrendben immár a hatodik kiadó – a piliscsabai Klotildligeten bejegyzett A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány jelenteti meg. Csurka egyébként felszámolásba, végrehajtásba, perekbe dőlt romhalmazt hagyott maga után – már ami a MIÉP körüli cégekből és alapítványokból álló finanszírozóhálózatot illeti. Az író-pártelnök üzleti tevékenységére mindvégig a gyanú árnyéka vetült, mégis sikerrel kerülte el a felelősségre vonást.

Az előző lapkiadók bedőltek, leglátványosabban a még 2008-ban felszámolt Magyar Fórum Kft., amely kamatokkal számolva több mint százmillió forinttal tartozott az államnak az Antall-kormány idején elvállalt, s a megrendelő Állami Vagyonügynökség által hozomra kifizetett – soha el nem készült – privatizációs propagandafilm miatt. Perelte a kiadót fő tulajdonosa, az egykor Csurkának is politikai bázisául szolgáló akkori vezető kormánypárt MDF-et pénzelő Fórum (későbbi nevén Deák Ferenc) Alapítvány is, amely a kezdettől kikötött, de sosem látott osztalékát követelte. Az utóbb jogerősen megnyert pert azonban az MDF-es kurátorok döntése nyomán nem követte végrehajtás, mondván, ne lehetetlenítsék el „szegény Pista lapját”. Amikor pedig megkezdődött a felszámolás, a követelés már elévült, igaz, a kiadónak sem volt már egy vasa sem. Pontosabban egy igen: egyetlen vagyontárgya a Blaha Lujza téri egykori sajtópalota homlokzatán éktelenkedő neonreklám tartószerkezete volt, amit viszont drágább lett volna leszerelni, mint amennyit ócskavasként adtak volna érte.

Bedőlt a kiadó befektetése, a Magyar Fórum Borháza Kft. is, amelynek tervezett részvénytársasággá alakulása – és a kisbefektetők pénzének eltüntetése – miatt csalással vádolták Csurka Endre ügyvezetőt, a pártelnök fiát, akit azonban utóbb a bíróság bűncselekmény hiányában fölmentett. A borház 2006-ban egyszerűsített felszámolással szűnt meg, ami azt jelenti, hogy nem maradt pénz a hitelezők számára. Pedig az alapításkor az Erdért Rt. 52 millió forintos értéken apportált a cégbe két budapesti belvárosi ingatlant. Létezik még, de szintén felszámolás alatt áll a borházcégből bonyolult átalakulással kivált, egykor szintén ifjabb Csurka által vezetett Queen Rt. A fölszámoló cégnél a HVG-nek elmondták, a 15 milliós követelésállományt alighanem fedezi majd az ügyvédjük által visszaperelt csepeli ingatlan, amelyet „az előző cégvezetés” színlelt szerződéssel értékesített.

„Szegény Pista lapját” ugyanakkor a jelek szerint nem kellett félteni, még a Magyar Fórum Kft. csődje előtt talált új, majd még újabb kiadókat. Először a Magyar Út Körök Mozgalmat, majd a MIÉP-szóvivő Győri Béla, illetve MIÉP-közeli Bocskai István Szabadegyetemért Alapítvány tulajdonában álló B-Média Kft.-t, amely 2011-ben szűnt meg egyszerűsített felszámolással, később pedig a szintén Győri vezette Ady Endre Sajtóalapítványt. Utóbbi ügyében a korábbi MIÉP-es Szabó Lukács fordult az ügyészséghez, mondván, a Csurka-lap nem számolt el az újság veszteségének fedezésére az alapítványtól kapott több mint ötvenmillió forinttal. Csurka még mint az MDF alelnöke kilincselt 1993-ban az akkor Töröcskei István, jelenlegi fő államadósság-kezelő által vezetett Magyar Hitelbankban segítségért, állította Szabó. Az író akkor cáfolt.

A B-Média befektetése volt a jelenleg szintén felszámolás alatt álló Magyar Kép és Hang Zrt., amely a megszüntetett Pannon Rádió pótlására indítandó Rákóczi adó háttércégeként jött létre Dombovics Melinda, a pártelnök titkárnője vezetésével. A cég, illetve a soha nem működő rádió története hasonlít a borház befektetőtoborzásához: a Magyar Fórumban 2002–2003-ban közzétett felhívások az adakozókat – a részvényes kifejezést kerülve – általában „hangjegytulajdonosoknak” nevezték, és kérték, utaljanak pénzt a Csurka, illetve élettársa, a MIÉP-es pénzügyekre is rálátással bíró Papolczy Gizella által létrehozott Bocskai Alapítvány számlájára. De lehetett hívni emelt díjas telefonszámot is. A felajánlók okkal hihették, hogy egy majdani műsorszóró vállalkozásban lesznek résztulajdonosok, de a céget végül az alapítvány hozta létre, s egy ideig elnökölt benne ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész is. A felszámoló tájékoztatása szerint a Magyar Kép és Hang elleni procedúra hamarosan befejeződik, az egyszerűsített eljárásról szóló papírokat már postázták, vagyis pénz ott sem maradt. Hasonlóan járt egy másik adománygyűjtő is. A XI. kerületi Ifjúsági Front nevű szervezetet is vezető Dombovics irányította a 2010-ben szintén vagyontalanul felszámolt K.O. Média nevű céget, amely a MIÉP szellemiségéhez közeli webáruházat tervezett, voltaképpen azonban magánadományokat gyűjtött a 2005-ös romániai és szerbiai árvizek magyar károsultjai javára.

Az utolsó nagyobb bevétel az a 25 millió forint volt a MIÉP-es háttércsoportnál, amit még a Gyurcsány-kormány egyik utolsó határozatával utalt az állam a Magyar Igazságért, Jobb Magyarországért Alapítványnak. A pénz a Jobbikkal közös listán a 2006-os országgyűlési választásokon elért 2,2 százalékos eredmény alapján törvény szerint járt az elméletileg közös, de Csurka irányította alapítványnak.

legalább ha lenne

önálló véleményed valamiről akkor azt írnád le. Nem a Csurka mellett csak a portál lezüllesztése miatt írom, hogy a gépiesen bemásolásnak nincs értelme, ráadásul a forrás megjelenése nélkül gusztustalan is. Hidd el más is eltudja olvasni ezt eredetibe.
Az meg a portal kezelőjének a feladata lenne , hogy a gépes másolókat törölje, ha nem lenne elfogult.
Nem másoljatok hagyjátok meg a a portalt a ballibek csetelővonalának. A másolás nem csetelés.

ne sunyíts!

Neked a tartalom a gondod, nem a bemásolás - te fasz!

A témának van címe is! Majom!

Ez: - "Címlap » Jobboldal = irigység = nyomor"

Büdösbunkó

Anyáddal beszélj így. Egyébként most is azt mondom, hogy a véleményedet mond ne másolj, és ha nincs véleményed akkor kussolj, vagy tedd időzőjelbe.
tahó

NESZE -PARTASZT:

Ózd: 47 ezer helyett egymillió

A Fidesz-többségű ózdi önkormányzati képviselő-testület a napokban milliós jutalmat szavazott meg Fürjes Pál polgármester, Fazekas Zoltán alpolgármester és Vitális István kabinetfőnök (mindhárman Fidesz) számára. A kezdeményezés maguktól az érintettektől származott. Mindenesetre megpróbálták a neveket, az összegeket és a körülményeket elmaszatolni.
Figyelemre méltó, hogy ellenszavazattal csak a Jobbik két képviselője élt. Az MSZP, valamint a "függetlenek" megszavazták. Ál-demokráciában ál-ellenzék.
A jobbikos képviselők szóvá tették, hogy a jutalom indoklásában csupa olyan szerepel, amik az érintett fideszesek munkaköri alapfeladatai, amikért a fizetésüket felveszik. Ugyanakkor a fideszesek lesöpörték az asztalról a Jobbiknak azt a javaslatát, hogy a jutalmazás feltétele az eredményes munkahelyteremtés legyen Ózdon.
Ebből egyébként az is világossá vált, hogy a Fidesz alatt nem várható munkahelyteremtés, mert különben ezt a feltételt miért is ne fogadták volna el?
Különösen visszatetsző a jutalmazás Vitális István esetében, mert nemrégiben 300 ezerről 434 ezer forintra emelte a saját kabinetfőnöki illetményét. A 134 ezres fizetésemelés nem csak a katasztrofális helyzetben lévő Ózdon, és nem csak a mostani időkben feltűnő. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Vitális ezen túlmenőleg hat-hét politikai funkció betöltéséből is szedi a pénzeket.
Magyarázat gyanánt csak annyit mondott, hogy akinek ez így nem tetszik, az perelje be őt a bíróságon, ha tudja.
Megteheti, hogy saját magának emel, mert - mint ő maga is többször kijelentette - ő az igazi főnök a városban.
A Jobbik vérlázítónak tartja a milliós jutalmak osztását Ózdon, ahol az emberek nagy része mélyen a létminimum alatt nyomorog, a pozitív változás mindenféle reménye nélkül.

Amit bemásoltál

Amit bemásoltál azzal egyetértek, hogy vérlázító, attól te még egy büdösbunkó véleménynélküli másoló robot vagy. Ha analfabéta vagy és nem tudsz írni csak kijelölni akkor ne akarj véleményeket megismerni, hiszen neked sincs. Nincs értelme egy véleménycserére épülő oldalnak, ha hozzád hasonlók lapszemlévé züllesztik.Értsd már meg, hogy a gondolataid írd ide ami a helyieket érdekli, ez itt nem a lyukóvölgy.

cu(na)mira -paraszt!

Figyelj paraszt!

Melyik régióval foglalkozik a H.P.?

Vilcsi - paraszt?

Figyelj cigány!

ne másolj, hanem írj!
Vilcsi?

menekülő útvonalat keresnek a fideszesek!

Már a menekülőutat keresik a 2014-ben kibukó fideszesek.

Körvonalazódik a második Orbán-kormány által szorgalmazott államigazgatási reform utolsó szakasza: a kormányhivatalnokok felügyelete alatt működő járások szinte az összes feladatot elvonnák a városoktól, falvaktól, amelyek az iskoláikat és kórházaikat is elveszítik. A központosítás jelentős forráselvonással járhat, ami bosszantja ugyan a vidéki fideszes politikusokat, ám többen abban reménykednek, hogy a parlamenti létszám megfelezése után az új hivatalokban építhetik majd karrierjüket.

Parazitáék keveslik a 47.000-et?

Másolni én is tudok,nem baj ha másról szól.

Címlap
Varga József: A Bundesliga az álom, de télen nem volt tárgyalás
pepsifoci
Ezt már olvastad?
« 1 / 5 »

"Torghelléék üthetik egymást, az ETO magyarral fogott nagyot" - így igazolt az NB I krémje
Feltöltve: 2012, február 21 - 09:39 Frissítve: 2012, február 21 - 09:39
Nyomtatás | Cikk elküldése | Hozzászólások | RSS

Varga József elmondása szerint voltak olyan csapatok, amelyek érdeklődtek iránta a télen, de komoly tárgyalásig senkivel nem jutottak el, az pedig nagyon korán eldőlt, hogy nem vált klubot a holtszezonban. A labdarúgó egyszer nagyon szeretne a Bundesligában játszani, és amondó, ennek elérésében az is segíthetne neki, ha a válogatottban is a saját posztján játszhatna.
Megosztás a Facebook-on
0 hozzászólás

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Két Fradi-játékost vihetnek el az utolsó napokban - kattints!

- pepsifoci.hu - Sokan azt hitték, hogy Varga József eligazol Debrecenből a télen. Ez végül nem történt meg, és mint a középpályás azt a dehir.hu-nak elmondta, nagyon hamar eldőlt, hogy nem lesz klubcsere a holtszezonban.

– Voltak érdeklődők, de maradjunk annyiban, hogy komoly tárgyalást senkivel nem folytattunk – mondta a futballista, egyáltalán nem csalódott amiatt, hogy így alakultak a dolgok.

Varga arról is beszélt, a későbbiekben egyszer hova szeretné eljutni.

– Egyértelműen a Bundesliga az álmom. Egyszerűen lenyűgöz az a bajnokság. Mind a színvonala, mind a körítés, és az hogy remek játékosok játszanak ott, főleg az élcsapatokban. Modern stadionok vannak, mindenhol telt ház, szeretik a futballt, és az sem utolsó szempont, hogy a német csapatokkal kapcsolatban sohasem lehet olyat hallani, hogy milliárdos tartozást halmoznak fel, vagy hogy hónapokig nem fizetnek a játékosoknak. Ott tényleg minden adott ahhoz, hogy csak a focira koncentráljon az ember. Minden vágyam az, hogy egyszer a Bundesligában játsszam, természetesen a Bundesliga I-ben. Bár nem egyszerű történet, egy magyar játékosnak nehéz eladnia magát.

A középpályásnak azt is felvetették, segítene-e a helyzetén, ha a válogatottban a saját posztján szerepelne.

– Nyilván sokat számítana. Ha a saját posztomon szerepelnék nemzetközi meccseken, könnyebben fel tudnám hívni magamra a figyelmet és könnyebben elhinnék, hogy tényleg jó vagyok. De ez most egy ilyen helyzet, ami miatt persze nem panaszkodom, hiszen örülök, hogy egyáltalán játszhatom a válogatottban. Türelmesen várok, és ha egyszer a középpályán kapok lehetőséget, majd megpróbálok vele élni – mondta Varga.
Megosztás a Facebook-on

nagy zavarban lehetsz,

hogy még a témát sem találod el. Jaaaaaa....hogy nem találsz Kim Yong Viktort éltető cikkeket? Az más.........nyöszörögj csak.......

Fideszisztán! Ahol csak felfelé lehet " bukni"!

Új poszton a prémiumügy miatt lemondott BKV-vezé.r

Várszegi Gyula a négyes metró építését vezénylő cég vezetője lesz. Nem 8 milliót, hanem csak ennek hatodát keresi majd havonta.

Közpénz és annak elb.szása!

Orbánnak megéri: nyolcszáz pár láb aranyárban.

Az elmúlt egy évben a kormány és a labdarúgó szövetség több döntésével is jelentős összegeket juttatott a magyar labdarúgásnak. Eleinte az akadémiáknak folyósított célzott támogatással, majd a Magyar Labdarúgó Szövetségnek átengedett társasági adóforintokon keresztül. Idén elviekben stadionokat épít, mintegy százmilliárdért. Az MLSZ húsz milliárd forintot osztott szét első és alsóbb osztályú sportegyesületek között. Közben éves szinten százmilliókat szed be a legkisebb amatőr együttesektől.

HIRDETÉS

Hirdető neve: Orbán Viktor

Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű. Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam. Gáz van, de csak ha tüntetnek.
A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan.
Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Biztonsági berendezések: ABS, PPS, TEK.

Extrák:
- motortérben bordázott ékszíjjártó (erősen csúsztat),
- narancsillatú Wonderbaum,
- Lázárdetektor rendőrök ellen,
- belső tükrön egy kövér bolsi-balsai baba,
- kalaptartón bólogató kutya (cserélhető Schmitt fejjel),
- Index (zsebben),
- CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel-Messiás, Horváth Pista-Hej rugó, rugó, Zorán-Kell ott fenn egy ország.

Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.

Irányár: IMF hitelre deviza-károsultaknak féláron!
Jelige: Ámokfutó

Ui.: Majd' elfelejtettem: a csomagtartóban van tízmillió utas,velük nem kell foglalkozni.

trükközés a számökkal! Persze, hogy fideszes trükközés!

Matolcsy-féle játék a számokkal: 25 ezerrel többen dolgozunk?
2012. február 21. kedd 11:31:59

A legfrissebb adatokból Matolcsyék a számukra kedvező adatokat ragadták ki, ha azonban kicsit mélyebben nézzük meg az adatsorokat, akkor nem 25 ezer fős növekedés, hanem sokkal inkább létszámcsökkenés mutatkozik. Mfor.hu-háttér.

Mindent értek Uram !

Bocsánat ,hogy élek !

Háromszáz forintot ér Kövér ajánlása

Háromszáz forintot ér Kövér ajánlása 2012. február 18. szombat 22:06 | AN Forrás: Origo

Háromszáz forintot ér Kövér ajánlása

Budapest – Nem egészen félmillió forintot költött az adófizetők pénzéből az igazságügyi minisztérium fizetett bértollnokoknak, akik Kövér László aláírása fölé odakörmölték az új alkotmány ajánlóját, amit a házelnök lusta volt ezerötszázszor saját maga leírni. Egyelőre nem tudjuk, mi akadályozta meg a Sándor-palotában tartott fideszes aláírógépet, hogy besegítsen, de utánajárunk.

Néhány embernek hatalmas üzletet jelentett az új alaptörvény díszkiadása, úgy ázsiai módra: az önteltség, az arrogancia és az ostobaság emlékművének layoutjáért hárommilliót vett fel a Demokrata című fideszes szennylapot szerkesztő Bencsik András testvéröccse, Bencsik Gábor.

Míg tavaly március 15-én fizetett tapsoncokat kellett eleven díszlet gyanánt Orbán Viktor mögé állítani, most az derült ki, hogy nem akadt százötven önként vállalkozó, hazafias ember széles e kétharmad táján, aki hajlandó lett volna fejenként tízszer odavésni az ajánlást Kövér aláírása fölé.

A feladatra magánszemélyeket kellett felbérelni, tudta meg az Origo a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerződéseiből. A minisztérium hét tollnokot fizetett, a nyilvántartás szerint a legkevesebbet teljesítő huszonöt példányt írt meg 7500 forintért, míg sztahanovistából holtversenyben kettő is lett, ők bruttó 120 ezerért írtak szakmányban, hogy: „Tisztelt (név)! Magyarország Alaptörvénye 2012. január 1-én lép hatályba. Kérésére megküldöm Önnek a törvény szövegét. Üdvözlettel: Kövér László, az Országgyűlés elnöke”, amiből még lejön a tb és az adó.

A bérkörmöltetés az adófizetőknek összesen 427 500 forintba került; ezért az összegért 1425 alkotmányt láttak el házelnöki ajánlóval. Remélhetőleg egyikbe sem csúszott helyesírási hiba, hiszen akkor nem csak a bértollnokok, de Kövér is kezdheti újra az egészet. A magyar sajtó már ősszel feszegette, hogy az alaptörvény kézbesítése egyebek mellett a dedikálás nehézségeinek köszönhető.

Az alaptörvény díszkiadást tízezer forintért lehet megrendelni bármely önkormányzatban; a minden tekintetben abszurd árat a szervezők szerint az indokolja, hogy Kerényi Imre volt kommunista párttitkár, jelenleg az alaptörvény népszerűsítésével megbízott államtitkár ehhez a vállalkozáshoz rendelt történelmi festményeket darabonként 1,6 millió forintért. Ezen és Bencsik Gábor honoráriumán kívül Feledy Balázs képzőművészeti szakértő és Sipos Endre szerkesztő fejenként 760 ezer forintos tiszteletdíját is ki akarják termelni a végtermék eladásával.

Baloldali retorika !

F I G Y E L E M E L T E R E L É S ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Itt van neked - te teve:

Ózd: 47 ezer helyett egymillió

A Fidesz-többségű ózdi önkormányzati képviselő-testület a napokban milliós jutalmat szavazott meg Fürjes Pál polgármester, Fazekas Zoltán alpolgármester és Vitális István kabinetfőnök (mindhárman Fidesz) számára. A kezdeményezés maguktól az érintettektől származott. Mindenesetre megpróbálták a neveket, az összegeket és a körülményeket elmaszatolni.
Figyelemre méltó, hogy ellenszavazattal csak a Jobbik két képviselője élt. Az MSZP, valamint a "függetlenek" megszavazták. Ál-demokráciában ál-ellenzék.
A jobbikos képviselők szóvá tették, hogy a jutalom indoklásában csupa olyan szerepel, amik az érintett fideszesek munkaköri alapfeladatai, amikért a fizetésüket felveszik. Ugyanakkor a fideszesek lesöpörték az asztalról a Jobbiknak azt a javaslatát, hogy a jutalmazás feltétele az eredményes munkahelyteremtés legyen Ózdon.
Ebből egyébként az is világossá vált, hogy a Fidesz alatt nem várható munkahelyteremtés, mert különben ezt a feltételt miért is ne fogadták volna el?
Különösen visszatetsző a jutalmazás Vitális István esetében, mert nemrégiben 300 ezerről 434 ezer forintra emelte a saját kabinetfőnöki illetményét. A 134 ezres fizetésemelés nem csak a katasztrofális helyzetben lévő Ózdon, és nem csak a mostani időkben feltűnő. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Vitális ezen túlmenőleg hat-hét politikai funkció betöltéséből is szedi a pénzeket.
Magyarázat gyanánt csak annyit mondott, hogy akinek ez így nem tetszik, az perelje be őt a bíróságon, ha tudja.
Megteheti, hogy saját magának emel, mert - mint ő maga is többször kijelentette - ő az igazi főnök a városban.
A Jobbik vérlázítónak tartja a milliós jutalmak osztását Ózdon, ahol az emberek nagy része mélyen a létminimum alatt nyomorog, a pozitív változás mindenféle reménye nélkül.

Fideszes vezetés = közpénzszórás! PÉCS- az eladósodott!

Rákos Invest, C. C. Audit - pár név abból a listából, amelyet a Pécs Holding 2009 és 2011 közötti külső szerződései alkotnak. Nem csak ügyvédekre és médiára, könyvvizsgálatra és tanácsadásra is kellettek a milliók. A listán feltűnik a K&K produkció is. Nem ismerős?

A Pécsi STOP birtokába került a Pécs Holding külső szerződésinek listája az első három évre vonatkozóan. Korábbi cikkeinkben az ügyvédekre és médiára költött milliókról írtunk, de más szakterületek munkásaira is bőven jutott a városi apanázsból.

2009-ben a fideszes városvezetéssel egy időben jelent meg a Rákos Invest Pécsett. Pécs frissen megválasztott polgármestere két héttel széke elfoglalása után szerződött le a Fideszhez roppant közel álló céggel. A társaság havi másfél millió forintért végezte azt a munkát, amelyért egyébként egy városházi munkacsoportnak is kiadtak. A Rákos Invest 2009-ben bruttó 7,1 millió forintot vehetett fel.

Igazgatóságra, felügyelőbizottságra ebben az évben 8,5 millió jutott, Sulyokné Rádli Erzsébet, aki ekkor még nem volt a Holding munkatársa, félmilliót kapott.

A Holding 2009-es szerződései, nettóban:

Rákos Invest Kft. Városi ingatlanvagyon áttekintése, stratégiakészítés, projektek megvalósítása 6.160.200

Bauer István Üzletrészek értékelése, vagyonértékelés 2.359.925

Orosz Bertalan Könyvvizsgálat 2.945.030

Barna Attila munka-, vagyon- és tűzvédelmi feladatok 1.282.100

Harmat János Pécsi Rendezvényszervező Kft. vizsgálata 321.750

Advance SSC Kft. Tanácsadás konszolidáláshoz 804.375

Lex-Vero Biztonsági Tanácsadó Kft. Médiaház biztonsági átvilágítása 211.600

Igazgatóság, Feügyelő Bizottság tagjainak megbízási díja 8.505.000

Sulyokné Rádli Erzsébet HR foly.-ok átvizsgálása, 500.000

2010-ben a városházán akkor már ismerős név bukkan fel a Holdingnál: a Szebellédi István nevével fémjelzett C.C. Audit Könyvvizsgáló Kft. a városi vagyonkezelőnek is adott tanácsot szervezetfejlesztésre, bruttó 12,5 millió forintért. Náluk is jóval többet, bruttó 17 milliót kapott az MSB Zrt, amely forrásgazdálkodással kapcsolatban adott tanácsot a pécsi cégnek.

A Holding 2010-es szerződései, nettóban:

Barna Attila munka-, vagyon- és tűzvédelmi feladatok 1.263.000

Orosz Bertalan Könyvvizsgálat 2.947.000

Advance SSC Kft. Tanácsadás konszolidáláshoz 1.578.750

PRV Dunántúl Kft. Közbeszerzési tanácsadói tevékenység 3.789.000

Dr. Vesz Imre Könyvvizsgálat PIP és Pécsi Fürdő kiválása 842.000

Bauer István Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt-ben lévő részesedés értékének meghatározása 157.875

Országút Bt. PMJV önkormányzati úthálózatával, útüzemeltetésével kapcsolatos tanácsadói, műszaki közreműködői, műszaki szakértői feladatok ellátása 1.209.584

ELCO-2000 Kft Minőség és környezetirányítási rendszer kiépítése, közterület -gazdálkodás folyamatszabályozása 1.124.100

C.C.Audit Könyvvizsgáló Kft. Szervezetfejlesztési tanácsadás 10.570.000

MSB Zrt. Forrásgazdálkodáshoz kapcsolódó tanácsadás 14.397.316

Harmat János ITFK Kft. üzletrész értékelése 210.500

Kristály-Audit Kft. Közterületek és közterületi létesítmények üzemeltetési, karbantartási feladatainak ellátására kötött szerz. könyvv.vélemény készítése. 421.000

Gajárszky-Tóth Péter Tanácsadás őrzés-védelem témában 673.600

Marsalkó Péter Pécs Holding tevékenységét bemutató fotók 210.500

Visitatio Kft. Üzletviteli tanácsadás (PIP Zrt. és Pécsi Fürdő Kft. beolvadása) 210.500

Igazgatóság, Feügyelő Bizottság tagjainak megbizási díja 8.580.000

Csercsicsné Németh Ildikó Bérszámfejtési, munkaügyi tev. átmeneti időszakra 625.810

Gungl János PK Zrt.-vel kapcsolatos tanácsadás) 900.000

Dr. Kováts Eszter Közbeszezési tevékenység 1.000.000

Aranyosi Tímea Szakmai segítségnyújtás a vízkárok felmérésében 80.000

Kreiner Barbara Kintlevőség behajtás forg.csill.öv.-re vonatkozóan 174.109

Dr. Schneider Péter Kintlevőség behajtás forg.csill.öv.-re vonatkozóan 74.574

Szilasné dr. Weisz Mónika Kintlevőség behajtás forg.csill.öv.-re vonatkozóan 174.109

A 2011-es év egyik nagy változása, hogy az igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokra már csak fele annyi pénzt jutott, mint az ez előző években. A többi területen is érezhető volt a recesszió, a tanácsadóknak be kellett érnie a korábbinál jóval kisebb összegekkel, legalábbis az ügyvédekhez és a reklám/hirdetési költségekhez képest. A Duna Fejlesztési Kft. a biomassza energetikai hasznosításáról adott roppant praktikus tanácsokat a Holdingnak, kíváncsian várjuk egy ilyen erőmű építését, vagy biomassza üzemű buszok indítását Pécsett.

A Holding 2011-es szerződései, nettóban:

Buzási Zoltán PK Zrt. társtulajdonosával tervezett kivásárlási egyezség előkészítésében való részvétel 400.000

Orosz Bertalan Könyvvizsgálat 2.280.000

Advance SSC Kft. Tanácsadás konszolidáláshoz 1.250.000

Dr. Vesz Imre Könyvvizsgálat Vízmű Részvénykezelő Kft. és Pécsi Városüzemeltetési Üzletrészkezelő Kft. kiválása kapcsán 800.000

PRV Du. Kft. Közbeszerzési tanácsadói tevékenység 600.000

Barna Attila munka-, vagyon- és tűzvédelmi feladatok 900.000

AKTA Bt. Tanácsadás (hitelállomány, tervezés, beszámoló, konszolidálás) 740.000

Igazgatóság, Felügyelőbizottság tagjainak megbízási díja 4.920.000

Czúth József, Rakozov Éva Takarítás 840.000

Simon István Leányvállalati koordináció 550.000

Gungl János PK. Zrt.-re vonatkozó közlekedési-, műszaki szakértői vizsgálat 300.000

Duna Fejlesztési Kft. biomassza energetikai hasznosítására alkalmas koncepciókidolgozása 2.000.000
Sáling Kft. 100.000
Dr. Meskó és Békefi Mérnöki Kft. 60.000
Szocio-Gráf közvéleménykutatás 640.000
Tech-All Kft. tűzvédelmi szakértői díj 40.000
K&K produkció 600.000

A sorrendünkben utolsó megbízást teljesítő cég Kapitány Gergely nevéhez köthető. A volt Hír Tv-s riporter, illetve Páva Zsolt volt kampányfőnöke jelenleg havonta 500 ezer forint + Áfa értékben tanácsokkal látja el a városházát. Úgy látszik a Holdingnál is felfigyeltek szakértelmére...

Hashajtó hatása !

Rá megy az egészséged ,ha ennyi gyógyszert szedsz !

bravó!

Egy vasárnapi bővített mondat - tőled! Nem semmi!

Szedd össze magad!

Józsi !

Ember ennyit másolni az nem semmi ,amit te csinálsz az vicc !
A röhej csupán csak az ,hogy mindent a baloldali sajtó hazugságaiból merítesz !
Ez nem bravó Józsi !

Géza!

Tedd az ellenkezőjét baz+ -másolj be a "jobboldai"(?)(röhej!) sajtóból!

A másolással van gondod, vagy a hírhiánnyal?

Amit ide kapsz másolva, azzal messze egyetértek - azért van itt !

Eddig már nem jutottál el, mi?

Másolni minden hülye tud !/PLÁGIUM !/

A saját gondolatodat írnád ,akkor talán még érdekes is lenne ,de így ?
Mások gondolatával villogni egy kissé vicces és röhejes !Ilyen vagy te JÓZSI !

kaptál lehetőséget -majom!

Másolni nem megy - vagy tökös cikket találni? Avagy nem dícsérik halálra a felcsúti büdös parasztot?

"Büdös paraszt ?"

Akkor az te lehetsz !

Szedd össze magad!

Nagyon elhanyagolt vagy!

Összeszedtem !

Szívd le az elefántot a nagy pofáddal !

Zavarnak a tények ,mi ?

Ez márt csak így szokás a felcsúti paradicsomban!

El sem olvasom ,amit írsz !

Egyet ne felejtsél el ,hogy keverni mindenki tudna ,de jelenleg ennek nincsen itt az ideje !
Várd meg a választások előtti kampányt és akkor méresd meg magad ,aztán lehetsz akár
miniszterelnök jelölt is és majd eldönti a nép ,hogy akarnak e téged ,vagy sem !
Hidd el ezekkel a lázításaiddal csak kárt csinálsz az országnak és talán még magadnak is !
Legyél már annyira bölcs ,hogy felfogd ,semmi értelme folyton folyvást uszítani az
embereket főleg ilyen hangnemben ,ahogyan teszed !Semmi szükség nincsen erre ,még akkor
sem ,ha valóban neked van igazad !Elnézést nem kioktatni szerettelek volna ,csupán
próbáljunk meg egy közösséget megtisztelni avval ,hogy tisztességes hangnemben mondjuk
el a véleményünket bárkiről és bármiről !További szép napot kívánok neked tisztelettel !

Tartalom átvétel Tartalom átvétel