Kaja helyett kettőskereszt meg rovásírás

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Szlovák címer

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Szervezete Kettős Keresztet állít a Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom előtt december 12-én 15.00-kor! A Keresztet megáldja ifj.Hegedűs Lóránt református lelkész. A párt keszthelyi szervezetének alelnöke, Almássy Roland elmondta azt is, hogy a nemzeti hagyományok őrzése /értsd: "mitikus magyar fajelmélet" szítása/ fontos feladatuk, ezért a jövő évben több rovásírású helységnévtáblát állítanak a keszthelyi utak mentén.

Tudatlanoknak: A mai Magyarország területén a rovásírást nem használták, rovásírásos emléket nem találtak. Amit ezek a szerencsétlenek terjesztenek az ugyanolyan betűírás, mint a latin, vagyis minden hangnak külön betűjele van. A magyar középkortól találtunk emlékeket, ezek közül körülbelül 30-40-ről jelenthető ki, hogy biztosan a rovásíráshoz tartoznak. Zömmel székelyföldi templomokban leltek rájuk – ezért is nevezzük székely rovásírásnak – illetve néhány emlék eredetije ma már nincs meg, de szerencsére egykor lemásolták őket, és a kézirat fennmaradt.

Fontos tudni, hogy az eredeti székely rovásírás nem jelölte a magánhangzók hosszúságát, vagyis az „a” és az „á” között nem volt különbség jelölési módban. Több rovásírás-ábécét használnak ma, hiszen többen is próbálkoztak az eredeti megújításával. Némelyik jelöli a hosszú magánhangzókat, némelyik nem. A hosszúságjelölés egyértelműen huszadik század végi hozzátétel. Például a XV. századi rovásírásos emlékek között még volt olyan is, amely a magánhangzókat csak szó végén jelölte vagy ha hosszúak voltak, a rövid magánhangzókat nem írták ki. Ez a sajátosság az írás eredetére utal, más arameus eredetű írásokra is jellemző, például a keleti türk rovásírásra.

Szegedi Csanád egy közleményben felveti, hogy a mi hun-magyar rovásírásunk rokonságot mutat az észak-európai rúnaírással…
Biztosan nem. Az balról jobbra halad, míg a székely rovásírás jobbról balra. A germán népek által használt rúnaírás – Nagy-Britanniában, német földön, Dániában, Norvégiában, legtöbb emlékét Svédországban – viszonylag késői fejlemény, ráadásul a latin íráscsaládba tartozik. A székely rovásírás sokkal inkább a török rovásírásokkal mutat kapcsolatot, ezeknek viszont nincs közük az északi rúnaíráshoz.

A rovásírást meddig használták? Szegedi Csanád szerint a XVII–XVIII. századig, mikor is a Habsburg hatalom tiltani és üldözni kezdte.
Nehéz megmondani, hogy meddig használták. Volt egy nagy fordulópont a rovásírás életében az 1500-as évek végén. Akkor megjelent egy székely rovásírásról szóló tankönyv, és egyre többen ismerték meg, illetve kezdték használni. A tankönyvecske nyomán készült ábécéket, bejegyzéseket a kutatók nem tekintik ugyanolyan autentikus használatnak, mintha valaki az apjától tanulta volna meg. Azt mondhatjuk, hogy mindig is használták, csak nem mindegy, hogy kik, illetve számít az is, hogy a felhasználó tankönyvből tanulta-e a rovásírást.

A huszadik század elején is volt egy virágkorszak, mikor a cserkészeknek kezdték tanítani, illetve a 80-as, 90-es években újra elkezdték használni, sőt táborokban tanítják, versenyeket is rendeznek, de ez megint nem ugyanolyan, mintha valaki az őseitől örökölte volna a használatát.
Hogy a Habsburgok üldözték volna a rovásírást, az új elem, régebben a katolikus papokat vádolták ugyanezzel, persze arra sem volt semmilyen bizonyíték – azt viszont tudjuk, hogy voltak katolikus papok, akik terjeszteni próbálták.
A Habsburgok pedig olyannyira nem üldözték a székely írást, hogy a leghosszabb emlék megőrzését éppen egy Habsburg katonatisztnek köszönhetjük, ő jegyezte le, s küldte el Bologna könyvtárába.

A Jobbik igyekezete szerint a székely-magyar rovás ABC és írás kötelező tananyaggá válna az iskolákban, sőt Szegedi Csanád azt is kezdeményezi, hogy a településnevek az útjelző táblákon rovásírással is szerepeljenek.
Nem kerül olyan rettenetesen sok energiába a rovásírás elsajátítása. Körülbelül egy-másfél óra. Azt, hogy sokkal többet foglalkozzanak ezzel az írással minden értelmes ember üdvözölné, mert akkor kevesebb hülyeséget lehetne róla beszélni.

Ráadásul a székely írás fennmaradásában óriási szerepe volt a magyar humanizmusnak, amikor az írásról tanulnak, ennek a kornak a hihetetlenül gazdag művelődéstörténeti vonatkozásairól kellene sokat beszélni. Az viszont, hogy rovásírással kiírják a helységnévtáblákra a települések neveit, meglehetősen anakronisztikus.
Manapság a rovásírás ugyanis egyértelműen egyfajta szélsőjobbos ideológia kifejezése, ami azért káros, mert a székely rovásírás nagyon sokan a szélsőjobbhoz kapcsolják. Persze elsősorban a szélsőjobb maga, miközben ez mindannyiunk kulturális öröksége.

valami nagy balhé lehet

jobbikoséknál , mert a honlapjuk már fél éve nem működik. Lehet , hogy Csuri a szájberguru és a nagyságos asszony összevesztek a koncon? Nyilvánvaló volt, hogy előbb utóbb egymást is meglopják . Két éhenkórász megélhetési "politikus".Saját civil munkájukban mindketten tehetségtelen emberek, a politika csinált belőlük valakit. De hát ez a sorsuk. Akikben volt valami tartás már mind otthagyta őket, vagy elüldözték. Politikai hullák.

Kétszínű

Gondolom, szemtől szembe jó nagyot nyalsz a Csurinak, hogy itt fikázod. Te kis gyáva genny!

végre

Végre,már csak ez hiányzott Keszthelyről..

Mondjuk a jobbik miért nem a KGBélát,hozza ide?
Vagy a pártvezért a Zázrivecz Gáborort?

Jobb lenne valami

Jobb lenne valami balliberális aki szétlopta, szétprivatizálta az országot, azok még a kastélyt is elmutyiznák valami külföldinek 1 euróért.

1 Euróért? Még

1 Euróért?

Még szerződésben garantálnák, ha nem lenne nyereséges, akkor kipótolnák, ahogy tették a közműszolgáltatóknál.Ezeknél mocskosabb, tolvaj banda nemigen van, fidesz hozzájuk képest kisiskolás!
Minél bal, annál nagyobbat csal!

Magyarul íródott a Biblia!

A történet onnan indul, hogy bő egy évszázada Asante Spiegelbutt professzor egy sivatagi barlangban egészen ősi papirusztekercseket talált. Néhány korai Biblia-töredék mellett hosszabb szövegek is előkerültek, de eleinte nem jött rá, milyen nyelven íródtak. Egy ott dolgozó munkatárs véletlenül láttam meg a tekercseket, és meglepve kiáltott fel: magyar nyelvű rovásírás volt rajtuk!

http://igazsagalca.reblog.hu/magyarul-irodott-a-biblia

Hát persze - mese hülyéknek !

Azt tudod, hogy az első neandervölgyi is maggyar volt ?

Sok, mesevilágban vegetáló barom !

Csak erre vártunk!

Attól lesz nekünk jobb, hogy végre ki van írva rovásírással is, hogy Keszthely. Most már az sem érdekel, ha a bank viszi a házat, ha már nem tudunk kaját venni, vagy befűteni.
Köszönjük Jobbik! Most már minden rendben lesz ebben az országban! Hajrá Pap Ervin, mert idegbeteg selmeczi Zsuzsika!

Te szerencsétlen, nem

Te szerencsétlen, nem vetted észre, hogy nem a jobbik, hanem a 2/3-os fidesznyik haverjaik vannak a kormányon, meg minden önkormányzat élén, hozzájuk szaladjál reklamálni.

A jobbik egy bal lik!

A jobbik egy bal lik! Selmeci művésznő a buta tekintetű

Mélymagyar barmok

Mélymagyar barmok

Nagyon szépen kérlek !

Magadat jellemezd !

Túlzásokba nem kellene esni

Ilyen alapon sok tevékenységet szembe lehetne állítani tényekkel. Mert pl. ki állt halántékra dugott pisztollyal azoknál, akik felelőtlenül belevágtak olyan beruházásokba, amelyek meghaladták képességeiket? ! Régen sem volt olyan, hogy egy fiatal házas erőn felül hatalmas családi ház építkezésbe kezdett, örült, ha egy lakás árát össze tudta szedegetni, innen-onnan, oszt a törlesztést pedig vállalta 25 évre!
Ja?! Ma már megnőttek az igények?! Ez ne legyen egy társadalom gondja!
Megnőtt a vásárlási kedv. Ez tény. Manapság minden erről szól. Vegyél, vásárolj, mert megérdemled! Ha lehet, újat, a régi már nem kell.
Kicsit jobban a földön kellene járni, és akkor nincs nagy zuhanás. Kisebb. Mert kétségtelen, hogy nem könnyű. De mikor volt az, az elmúlt 60 évet tekintve? Akkor, amikor egy kezdő fizetés kb. 1200 Ft volt, és egy lakás ára pedig 150ezer?
Mégsem akart senki 500ezres csodapalotát magának. Itt, ebben az országban.
Csak az, aki megfelelően volt sztárolva, hogy egy divatos szót használjak, de akkor ezt másként nevezték.
Nem a jobbik a felelős, inkább kutakodni kellene régmúlt rendszer fekete táskás emberei közt, akik kilóra hordták a hiteleket, hogy fenntartsák a "jólét" látszatát, nem törődve a következő nemzedék nyomorával. Ami akkor következett be, amikor mindezt kellett kezdeni vissza fizetgetni, az elkövetkezendő 300 évben is még, és a végtelenségig.
Tetszik tudni?!
Oszt nem egymás ellen áskálódni, hanem összefogva végre már megszüntetni a teljesen lehetetlen állapotot, ami itt több évtizede uralkodik, mindannyiunk nyomorára.

Csak erre vártunk

Nem, ettől nem lesz jobb. Annak főleg, aki anyagiakban méri a jólétet. Aki felvette a kocsira a hitelt, hogy szebb és jobb legyen mint a szomszédé, annak semmiképpen. De annak az egészséges lelkű magyar embernek mindenképpen, akinek mindez simogatja lelkivilágát, emeli méltóságát.

Mogorva képe

Sokat ér

Sokat ér a méltóságod,
Érdekelne miböl élsz?
Becsmérled a pénznek szagát,
A jövödtöl sosem félsz?

Jólét bizony, ha gazdag vagy,
Legjobb orvosod is lehet,
Nyomroból meg csak lesheted,
Mit a szomszéd pénzért vehet!

Lélek nincsen, ez csak képzet,
Tehetetlen buta világ,
Ma kell élned, s jól, ha lehet,
Mert sirodon nem lesz virág!

Csak erre vártunk!

Igazad van, ettől nem lesz jobb a hitelesnek, nem lesz jobb neked, de nekem jobb lesz. Ugyan én sem tudok ebből sem kaját, sem távhőt, sem semmit kifizetni, de jobb a lelkemnek. Igenis fontos nekem, hogy lássam: itt Keszthelyen is fontos valakinek hogy MAGYAR vagy és nem egyéb. Ez a "beruházás" meg sem közelíti a Főtér és a remek körforgalomra kifizetett pénzt. Nem igazán értem mi a problémád. TE tettél valamit a városodért?
Igenis én büszkén jövök be a városomba, örülök, hogy már el tudom olvasni rovásírással a legtöbb helységnevet. Csak ajánlom neked: olvass mást is, mit a Blikk.

Csak erre vártunk!

Igen! És másnak is fontos, hogy Magyar! Leszünk mi még egyre többen!
a Blikk-olvasók pedig - remélhetőleg - egyre kevesebben!

Az előttem szóló drága

Az előttem szóló drága magyar ember azt írja, itt Keszthelyen is fontos valakinek, hogy MAGYAR vagy és nem egyéb!
Ki az a valaki?
Ki az a NEM EGYÉB?

Hogy lehet valaki ennyire kretén bunkó, hogy emberekről azt mondja, hogy EGYÉB.

Egyébként nagyon élvezetes, hogy ilyen kifinomult magyarságtudatú MAGYAR kommentel - ettől szép az élet a neten.
Turul

-

Tisztelt Turul. Én vagyok az a valaki, aki magyarnak vallja magát és nem egyébnek. Az egyébre azt értettem, hogy nem Izraelből és Indiából származó hazánkfia. Nekik (legalábbis a többségnek) tuti nem fontos a magyarság. Biztosan Ön is tudja, hogy nekik konkrétan mi fontos. A kretén bunkóságot visszautasítom, szerintem az a kretén bunkó, aki ismeretlen emberekről ilyet állít. Az igaz, hogy vendégként írtam a hozzászólásomat, de akár regisztrálhattam volna turulként, vagy TURUL-ként, vagy akármiként, a véleményemen ez egyáltalán nem változtat. Mély tisztelettel: VENDÉG

Hogyan szereted turul ?

Háturul ?

Hogy ki

az a magyarságtudatú? Hát akik meg maradtak Keszthelyen a Jobbikban. Akik írástudók azokat már mind kinyírták.

Céltudat=megélhetés

A műveletleneket a legkönnyebb vezetni.Elég a fanatizálás,nem gondolkodnak,vakon hisznek a vezetőkben akiket felsőbbrendűnek éreznek,mivel ezek szellemileg kiemelkednek közülük,folyamatosan lázadnak az aktuális hatalom ellen.stb.De összességében a Jobbik jó ügyet is képviselhetne.Persze megfelelő emberek nélkül ez nem megy.Viszont akik csinálják jól megélnek belőle.Olyan mint a piramisjáték.Akik kitalálták jól keresnek,a többi meg kit érdekel?

Betrafáltál

Ezt tettétek időtlen idők óta! Nem gondolkodtatok, hisz elfogadtátok a nagy eszmét, amit vezetőitek úgy valósítottak meg, hogy zsákszámra hordták anno a hitelt. Ezt nyögjük immár több, mint 20 éve! Ez volt az ára az akkori nagy "jólétnek"!!!
Ti nem lázadtatok, mert nagyon is jó volt, hogy kivételezettek lévén hozzá jutottatok olyan dolgokhoz is, - mint utazás, gépkocsi kiutalás soron kívül, üdülőtelek Balaton mellett jelképes összegekért, stb. - melyek az átlag számára még csak álmaiban sem volt elérhető.
Úgy hogy, fogd be a pofád!!!!!!

Figyelj öcsi !

Juhász Oszi - naná, hogy jobbi-kos - elszámolt már az önkorményzati gépkocsi, pártcélokra való használatának útlevelivel ?
Tudod, azokkal, melyek hip-hopp egyszercsak eltűntek !

Hovű tűntek Volner rendezetlen adóügyeivel terhelt cégei ?

Csak kérdezem, ebben a nagy mélybíbor turulkodásban !

Az előttem szóló turul

Turul, mint labdajáték! Figyi! A hülye kérdéseidet a pályán tedd fel, játék közben. Mert ugye azt nem gondolja senki, hogy te a Szent Turul madár nevében hadovázol hülyeségeket?!
Kétes jellemed miatt választottad ezt a nicknevet nyilván. A blikkolvasó hadd asszociáljon. De pech, mert itt nem csak szennylapolvasók vannak. Nem csak valóságsó nézők. Nem csak sorozatnézők, nem csak idióták. te lovagolsz szavakon, miközben azt gondolod, hogy ezzel rátérsz a lényegre. Kretén bunkó pedig te vagy, és a hasonszőrűek.
Ha már jelzős szerkezetet használtál firkálmányodban. Még a madár- értékes élőlény - sem sz....ik a saját fészkébe! Te megteszed! Itt élsz, és mégis köpködsz. Vedd elő a másik útleveled, és húzz a .....a.

Gitt-egylet

Sajnos a keszthelyi Jobbik családi vállalkozás lett.Kicsit olyan mint Nemecsek gitt-egylete.Csak az a kérdés ki rágja a gittet?

Zsuzsika

meg a férje Csuri felváltva. Ha más is szeretné rágni akkor az bomlaszt és ki kell zárni. Továbbá ők fujják a passát szelet is.

le vagy maradva

egy körrel. Pap Ervin csak addig kellett a Jobbiknak míg nevével és elismertségével szavazatokat lehetett gyűjteni. Mikor már valószínűsíthetően elég támogató összejöt és csúszóágon )töredékszavazatok) biztosnak látszott egy képviselői szék, akkor hirtelen felcserélte a pártigazgató Szabó Gábor a befutó sorrendet. A munkanélküli Selmeczi lett a befutó akinek a férje Szabó Gábor üzletfele a nemzeti bolt egyik beszállítója. Pap Ervinnek csak a neve kellett, neki ugyis van munkája. Hogy feláldozta praxisának egy részét a politika oltárán? Aki korpa közé keveredik... A mór megtette..... Lehet választani.

poresz56 képe

le vagy maradva

De még te mennyire lemaradtál, nézd a korházunkat minden törekvő valamit elérni akaró orvos már nem itt dolgozik.
Papp Ervin maga választott és nem kell sajnálni, mert szerintem ő legalább megpróbálta a lehetetlent.
Képzeld csak el miért is nem a FIDESZT vagy az MSZP-t erősítette!?.
Ha figyeled, a nagy keszthelyi képviselőket egy se képvisel semmit, ha csak nem a saját érdekét. Egyedül Selmecziről azért ezt elmondani nem lehet.
Bizony lehet majd választani, de kiből milyen "matéria" az, amiből választhatsz akár te is.

www.porkolabgyorgy.hu

félreérted.

Az írás nem arról szól hogy vki sajnálná Ervint ellenkezőleg. Általad istennőként tisztelt Zsuzsika "nagyasszony" ahogy a kurucon emlegetik , kifurta Ervint aki népszerűségével szerzett szavazókat. Csak nem képzeled hogy Selmeczi aki a saját szavazó körzetében is megbukott ő szerzett egy képviselőnyi szavazatot a jobbiknak? Nyugodj meg , biztonságban vagy. Az eszedért nem fognak ellopni.

poresz56 képe

félreérted.

//Az eszedért nem fognak ellopni.//
Sajnos téged se!
Van aki eljátssza a hülyét,de te sajnos még arra is képtelen vagy.

Nekem nem sok közöm van a Jobbikhoz, pláne a Zsuzsikához, egyetlen párthoz se.

Te úgy tűnik valamelyik párt tagja vagy, ha csak nem a Gyenesi módit követed ahol még párttagnak se kell lenni ahhoz,hogy a Manningeri "Önkormányzati" PÁRTÚTON megtalálod a helyed.

www.porkolabgyorgy.hu

Miért nem költözöl

el Kínába ha neked Gyenessel kapcsolaltban állandóan a fikázás hangján kell beszélni. Sokunknak megfelel és büszkék vagyunk rá hogy itt élhetünk. Téged ugyis mindenki utál itt és hülyének tart. Menj oda ahol befogadnak .

poresz56 képe

Miért nem költözöl

Azért nem mert az én ŐSEIM mind itt éltek és nem vagyok hajlandó megtagadni őket.
Ez a fikázás csak azért van, mert tudom, akik itt megvetették lábukat gyüt-mentként /pl.:Szalóki és bandája semmit nem tettek azért, hogy akik itt születtek nekik is jobb legyen/.
Te ne büszkélkedj, mert valószínű azok táborát gyarapítod, akiknek nincs értékítélete.
A te fajtád valószínű annak tart /hülyének, butának stb./remélem, hogy csak itt éltetek és eltakarodtok innen.
Ha van még egy kis sütnivalód, akkor remélem, értesz is belőle!

www.porkolabgyorgy.hu

Ha nem jöttünk

volna ide "gyüttmentek" akkor még mindig csak egymással "barátkoznátok" és mindenki olyan lenne mint te. Az lenne a csúnya világ! Így legalább egy kis vérfrissítést hoztunk közétek -ezért van sok normális is itt. Persze te nem az vagy.

poresz56 képe

Ha nem jöttünk

Mi lett volna HA??
Sajnos a tapasztalatom nem azt mondatja velem, amivel te itt traktálsz bennünket, gyüt-ment ként, Ősi Gyenesdiásaikat.
Vér frissítés nélkül tény nem lenne értelme életünknek, sajnos olyanokkal frissítettünk, akik nem hoztak, hanem csak vittek tőlünk.
Remélem érted, amit írok?!
Normális??
Vajon ki az, aki elmondhatja magáról ilyen összefüggésekben, amire te itt célzol.
Mondhatnám te se vagy egészen komplett, de legyél abban a tudatban, hogy téged mindenki tisztel, szeret, és te hoztál Gyenesbe fényt, fejlődést, tudást, stb..

www.porkolabgyorgy.hu

Mogorva képe

Vizünket

Vizünket ne zavard, e nagy hajrába,
Inkább te menj haza messzi Ukrajnába!
Őseid? Itt? Nézd már mi a neved,
Giorgij voltál te, s talán grúz a leved!
Börtőrként osont, rácselőtt elődőd,
Falákában vonulva, csoprtba verődött!
Erre vagy oly' büszke? Fényezed itt magad?
Ettől bizony, Komám, csak a fejed dagad!

poresz56 képe

Vizünket

A helyesírásokat most hagyjuk, „versben” előadva meg különösen zavaró.
Lényeg!
Mindig is büszke voltam őseimre, mindegy, hogy Ukrajnából, Egyiptomból, Kínából származhatok.
Börtönőrként /Porkoláb/szívesen vigyáznék jó pár "madárra" akivel kénytelen kelletlen együtt kell éljek Gyenesdiáson.
Fényezni meg nem szoktam magam, arra itt vannak a kiváló politikusaink,"képviselőink".
Hát-apám-komám!
A te falkád meg messze elkerülöm.

www.porkolabgyorgy.hu

poresz56 képe

EZEN lehet csemegézni!!!

EZEN lehet csemegézni és okos dolgokkal kiegészíteni!

Tehát a magyarok múltja csodálatos, és semmi köze ahhoz, amit nekünk magyaráznak.

Igaz a mezopotámiai (zsidók beözönlése és Akkád birodalom létrehozása) és indiai esetek után az Ataisz szigetéről vándoroltak a szárazföld egészét meghódították, ebből született a Magyarországtól Japánig tartó Turul birodalom, akiknek mind testvérei vagyunk. Még Kína Újgur (Hunok ottani leszármazottai) részének is amely számát tekintve nagyobb mint a Kínaiak száma. Ebből jött létre a Szkíta birodalom, melynek legszebb időszaka Attila király Birodalma, mely a Földön a legnagyobb birodalom volt. Erőszakkal és cselszövéssel Attilát megölték. Egy kihegyezett kötőtűt döftek álmában az orrába.

Akkor a zsidók által tönkre tett Római Birodalom, amely a Szkíták délre vonulásából jött létre, a népet Etruszkoknak hívták, megint a zsidók tanácsára Konstantin császár által összehívott Niceai zsinat Jézus nyomdokában létrehozott kereszténységet indították el erőszakkal, hogy a hedonista Római Birodalom maradványait megmentsék. A pápák egyike Attila halálát követően meghamisította a naptárat, nagy időugrást belecsempészve. Így valójában Attila halála utáni jó száz évvel Árpád Atyánk jött visszafoglalni az Európa nyugati felétől az elrabolt 40 társszekérnyi arany kincseket. A Szent koronát azonban nem találták. Semmiféle nyugatra menekülésről szó sem volt. Természetesen innen látható, hogy a történelmünket teljes mértékben meghamisították, de leginkább elhallgatták.

Vajk akinek apja Géza is megszegte a Vérszerződést, Német-Római Császári 40 ezer fős nehézlovassággal verette le a magyarságot.

Ezt hazudják országalapításnak, amikor a magyaroké volt az egész Föld. A magyaroké volt az egyetlen nyelv, melyből primitív módon leegyszerűsítve jöttek létre más nyelvek. Magyaroké volt az írásbeliség.

Vajk aki a nevét is megtagadta nemzetét ott irtotta ahol csak tudta. Azok maradtak életben akik a mocsarakban, lápos-zsombékos vidékeken élték túl ezt a förtelmet. Irásbeliségünket, mely fára és agyagba volt legfőképpen róva, eltüzelték, porrá törték.

Az Anyahita által elkezdett feljegyzések az Arvisurák aranylemezeit azonban kimenekítették, és a Manysik őrizték.
www.porkolabgyorgy.hu

Majomország

Majd elfelejtetted

a Szalóki meg a Tihi monnyon le. A többit meg kimásoltad.

poresz56 képe

Majd elfelejtetted

Majd segítesz "TE" nevesincs majom-országbeli.
Tihikének nem kell lemondani,ha csak nem az ellopott milliárdjairól.
Szalóki meg úgy se mond le, mert nincs neki miről.
Manningert még kifelejtetted, ne hogy hiányérzete legyen "Ö" MONNYON LE!!!
www.porkolabgyorgy.hu

Miért nem jössz

el falugyűlésre és ott óbégasd el a sirámod.

poresz56 képe

Miért nem jössz

//el falugyűlésre és ott óbégasd el a sirámod.//
Hol élsz? Az már régóta nincs. Helyette a köz-meg nem hallgatás!
Röhej az egész te biztosan tudod, mert szokásoson csókos vendég vagy.20 év alatt kétszer ott voltam. Nem szívesen vették, még csak válaszolni se tudtak, így értelmetlen, csókos-buták gyülekezete az egész.
www.porkolabgyorgy.hu

Akkor közmeghalgatás

ha neked ez jobban tetszik. Mindenesetre többet érnél el, ha ott óbégatnád el világfájdalmadat és nem ott jajveszékelsz ahol az érintettek nem vesznek róla tudomást. Vagy lehet hogy neked már csak a klaviatúra maszti az egyetlen örömöd? Sivár egy élet lehet.Én a helyedbe belevizelnék a konnektorba.

Az!

Az neki! Sajnos nem tud a konektorba vizelni mert nem talál bele! Évek óta óbégat itt igazságról, bosszúról, és majd ha és hasonlókról, de egyszer nem tett valamit azért, hogy az állítólagos igazát orvosolják!

poresz56 képe

Az!

Látom már ketten is vagytok az érintettek közül. Ti vigyázzatok,mert az árammal nem lehet játszadozni,bár "Ti" még arra is képesek lehettek,hogy megmutassátok mennyire f...gyerekek vagytok.
Gyenesi észlények!
IGAZSÁG csak egyféle létezik!
Aki lop, csal, hazudik, annak felelni kell, ha nem most majd kicsit később, de nem kerülitek el ti se a SZÁMONKÉRÉST.
www.porkolabgyorgy.hu

nincs már neked

annyi hátra, hogy azt megérd. Egyébként se tudod, hogy kin mit is lehetne számonkérni hiszen nem is vagy beszámítható. Csak óbégatsz óbégatsz mint egy fába szorult féreg. Mindenkinek beugatsz ha semmi közöd hozzá akkor is

poresz56 képe

nincs már neked

// Mindenkinek beugatsz ha semmi közöd hozzá akkor is//
Ez tetszik a legjobban.Te biztosan nem kerülöd el a számonkérést.
Mihez is nincs közöm? Egy kicsit konkrétabban ha kérhetnélek.

www.porkolabgyorgy.hu

Nem ez kell!

A mai fiatalságnak nem nosztalgiás marhaság*
kell hanem, meg kell őket tanítani, helyesen
MAGYARUL! írni, olvasni és számolni! A 8.-ból
kijövő kölykök alig tudnak valamit..... Minek
akkor a rovásírás és egyéb marhaság! Ezek a
dolgok a múzeumokba és a könyvekbe valók!

*Ráadásul nem is tudnak azonosulni ezzel!

Helyes! Egyet

Helyes! Egyet értek!
Tanuljanak a gyerekek magyarul írni!

MAGYAR ROVÁSSAL !!!!!

Furcsa, de a globális mocskot terjesztő fertő nyelvet, az angolt mindenki erőltetné. Csak, hogy kérhessen egy Koka-Kólát' a Mekdonelds'-ben?
Az én gyrekemet előbb tanítom meg a rovásra, mint az angolra!
Az én fiamnak Hunyadi János, Zrínnyi Miklós, a Don-kanyari honvéd, a pesti srác a HŐS! Nem a pokemon, Pongo, Alekosz, Damu, Sthol Buci stb.
Az jó, a sok hungarofób, rovásfóbiás, konzumidióta, globalista hülyének!
Nesztek, egyétek azt!
Az a nektek való!

Inkább támadjuk meg

Inkább támadjuk meg Szlovákiát! Nagymagyarország Menyország! Ott nincs TESCO

Mi az a

Mi az a "Szlovákia"???
:-))))))))
Olyan nincs is!
Talán FELVIDÉKET akartál írni????

Megmondanád?

...Hunyadi János, Zrínnyi Miklós, a Don-kanyari honvéd, a pesti srác a HŐS...

A külföld majmolására, a "germanizmusra", sem a magyarul kifacsar angol szlengre
nincs szükség, de megmondanád, hogy ezekböl itt, hogyan fizeti a fiad a lakbérét,
a hitelét, és mit tud venni hétvégére ebédre?

(A Don-kanyarban ugyebár a náci németek mellett mentünk
harcba, az oroszok ellen. Mi is volt ebben a höstett?)

Elég, ha csak cimszavakkal, tömören válszolsz! Köszi elöre is!

Ennél rövidebben nem megy, sajnálom!

Kedves tájékozott barátom!

"A külföld majmolására, a "germanizmusra", sem a magyarul kifacsar angol szlengre
nincs szükség, de megmondanád, hogy ezekböl itt, hogyan fizeti a fiad a lakbérét,
a hitelét, és mit tud venni hétvégére ebédre?"

Írásod ezen részével nem foglalkozom, mert nem értem mi köze a "germanizmusnak" a vasárnapi ebédhez+ a lakbérhez+ a hitelhez! ???????????????
PASSZ!

A jelek szerint Te egy materialista ember vagy, akinek a erények (hősiesség, becsület, hit, akarat stb) nem sok mindent mondanak. Te szeretsz gyorsan élni, mivel lusta vagy sokat írni, olvasni. Csak címszavakban élsz, létezel! Ez is egy életforma, belátom. Bár a magaméhoz hasonlítva meglehetőasen sekélyes, és szánalmas, de tudod. Ha ez neked jó?
Bár a jelek szerint az olyan hősökért rajongasz, mint a Győzike, Sthol Buci, Damu, Alekosz, Béci stb. Csak hajrá! Ők az igazi "HŐSÖK"!
A Te dolgod. Sajnálom a fajtádat! De elég nagy az Isten állatkertje, nem? Mindeki elfér benne!!!

"(A Don-kanyarban ugyebár a náci németek mellett mentünk
harcba, az oroszok ellen. Mi is volt ebben a höstett?)"

Erre megpróbálok, számodra érthető nyelven válaszolni!
Tehát:

A náci Németországról annyit, hogy kizárólag ők voltak azok, akik Trianon felülvizsgálatának ügyében mellénk álltak!
Árulja már el valamelyik töri zseni, hogy ebben a helyzetben, vajon ki mellé kellett volna állni Magyarországnak? Persze, tudom! A nagy barátaink (Trianon óta) mellé! Franciaország, Anglia, USA.... Hát persze! Azok mellé, akik széttépték az 1000 éves országot!
Ha benneteket kirabol egy cigány banda, akkor ugye másnap a romajogokért fogtok tüntetni?
Aha, persze!
:-)

De vissza az eredeti kérdéshez:
Tény, hogy alapvetően egy németérdeket szolgáló, hódító háborúban vettünk részt. Fontos megjegyezni, hogy csupán fegyvertársként és nem főagresszorként! A hadviselésben illetve a háborúkat lezáró NORMÁLIS BÉKETÁRGYALÁSOKNÁL ez alapvető szempont! Mondom normális béketárgyalásoknál! Nekünk ilyen nem volt sem az I., sem a II. vh után!
A HŐSTETT nem abból állt, hogy támadtuk a muszkát, hanem abból, hogy a déli szárnyon elmenekülő olasz-román haderő, majd később, az északi szárnyon végrehajtott néemt visszavonulást követően, a MAGYAR KIRÁLYI HONVÉDSÉG vette át, és tartotta minden rejével a több, mint 300 km hosszú frtontszakaszt!
Tette ezt úgy, hogy sem a ruházatuk nem volt alkalmas az olykor -30, -35 celsius fokos hideg elviselésére, ráadásul a németek (a későbbi hadianyagveszteség csökkentés érdekében) elvették az értékes nehéztüzérségi, páncélelhárító eszközöket is. Mindezeken felül még a szállító kapacitásunkat minimálisra csökkentették azzal, hogy a járműveinket, azt a pár darab nehéz és közép harckocsinkat is elvitték, ami még maradt!
Gyakorlatilag kézi fegyverekkel kellett fedeznünk a visszavonulást a -30 fokban, nyári/átmeneti egyenruhákban, a 4-5-szörös túlerővel szemben!
Uriv térségében törték át elsőként a frontot ám az utóvéd harcok még 2,5 héten át tartottak.
Ilyen körülmények közt harcolni, kitartani igenis hőstett!
Aki azt állítja, hogy ez nem hőstett, az olyan minzha levizelné a magyar zászlót, vagy rász...a egy katona sírjára!
Eger és Szigetvár védői nézhettek szembe, ilyen túlerővel és technikai fölénnyel!
Gondolom ők sem voltak hősök ugye?
Az a gond, hogy a hozzátok hasonló, VV-n felnőtt, szocializálódott, ballib embereknek, az olyanok a hősök, mint akiket a VV-vel és hasonló szennyműsorokkal rájuk öntenek!
Hála Istennek, hogy az ilyen gondolkodású embereket összegyűjtő SZDSZ+MSZ(M)P már a múlté!
Kitartás!
Szebb jövőt!

A pontosítás

végett. Valszeg hiányoztál arról az óráról ahol ezt tanították és a történelem könyvedből is kitépték azt a lapot de.... Magyarország üzent hadat Szovjetúniónak . Tehát nem csak fegyvertárs hanem agreszor is volt. Tehát amikor köpköditek az itt lévő hősi emlékműveket -ami a halott katonák és nem a megszállók emlékműve- akkor gondoljatok arra hogy a Donnál lévő magyar katonák akik viszont megszállók voltak emlékművei is tiszteletet érdemelnek mert halottak. A halott katona a világon minden tisztességes államban főhajtást érdemel, mert PARANCSRA és nem magától adta az életét valamiért amihez semmi köze. Ha jó ha rossz.

Senki nem köpködte a hősi

Senki nem köpködte a hősi emlékműveket!
Csak ne közterületeken álljanak. Vigyék a helyi temetőbe, ahol senkit sem zavar. Mint Nagykanizsán. A ruszki emlékművet bevitték a az orosz sírkertbe, a temeteőbe. Mit ad Isten? 20 méterre van a német-magyar hősi síroktól és békében megférnek egymás mellett!
De az mégiscsak nonszensz, hogy a budapesti, SZABADSÁG-ról elhelyezett téren álljon a megszálló szovjet emlékmű. Ráadásul ott, ahol az ereklyés országzászlónak kellene állnia! Ráadásul rajta van egy önkényuralmi jelkép (sarló-kalapács), amely még az ügyészség szerint is egy mulasztásos törvénysértés tárgya. Jelenleg rendőrök vigyáznak rá! Remélhetően már nem sokáig!
Vigyék el a szoborparkba, hogy a sok komcsi tudjon mit koszorúzni, április 4.-n! És pont.

/ Valszeg hiányoztál arról az óráról ahol ezt tanították és a történelem könyvedből is kitépték azt a lapot de.... Magyarország üzent hadat Szovjetúniónak . Tehát nem csak fegyvertárs hanem agreszor is volt./

A hadüzenet része igaz, de a német hadműveletek már javában folytak, tehát mint utánpótlás, megerősítő erőként bocsájtkoztunk a harcokba, nem pedig első csapásmérő erőként jelentünk meg! Ez az agresszor definíciója a hadászatban!

Túl sok a szöveg!

Ha ennyit kell magyaráznod a dolgot az gyanús, mert tele gyűlölettel! Semmi használható nincs benne! Egyébként valóban egy racionalista vagyok, s valóban nem jelentenek nekem semmit az ilyen fiktiv dolgok mint: "erkölcs, hősiesség, becsület, hit", mert ezek relativ és nagyon is szubjektiv butaságok, de ezek ellenére a Győzikék oldalán sem állok! Tudod a világ nem csak fekete-fehér! A "hős őseid" meg aláírták a Trianoni szerződést úgy, hogy ne sírj!

A germanizmus és a kifacsart angolos szleng meg igenis sokkal jobban
bántja fülemet, mint ha valaki nem tudja, ki volt Hunyadi vagy Dózsa!
A mostani felpumpált "Aradi vértanúk" megemlékezés is csak képmutató,
elterelő hadművelet a valós problémákról, s miközben az átlagos euró
árfolyama 290.939 ft, te csak tűzd tele magad kokárdával, majd meglátjuk
jövőre miből fogod fizetni a megélhetésedet!

_______________________________________________________________________

Nem ez volt a téma de:
Megyjegyzésem: azért, mert a náci német mellénk állt a trianoni gondok
érdekében, ez még messze nem legitimizálja sem a politikájukat, sem a
tetteiket! A Don-kanyarban a magyar hadseregnek semmi kersnivaló nem
volt, ezért jól be is vetrék ott a magyrok pofáját! (Nem előszőr!)

Mesélj Te zseni! Milyen

Mesélj Te zseni!
Milyen "náci tettekről" akartál it értekezni?
Csak ne gyere nekem a holokauszttal, mert felpattintom az ereimet!
Milyen olyan dolgot tettek, amit más senki?
Mesélj!

Mogorva képe

Azért mert...

Ha rég' Stalin, népet írtott,
S a római megfeszített,
Messze nincs még jogod arra,
Legyen múltad, hasonló tett!

Te nem racionális vagy,

Te nem racionális vagy, hanem egy lelki halott!
Neked a szülid Marxot, vagy a Talmudot olvasták estimese helyett! A Te bajod!
Racionális? Hm!
Nem! Egy szánalomra méltó okostojás! Számold csak a svájcifrank hiteleidet!
Sem nekem, sem a gyerekemnek nincs hitelünk. És nem is lesz, mert nekem nem kell semmi olyan, amire nincs pénzem!

Náci Németo.:
Inkább 1000x az az ideológia, mint a bolsevizmus, vörös terror, vagy a cionizmus! Ez utóbbi 3 ugyanis, mind egy néphez kötehetőek!
Szamuely Tibor, Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Roth) Mátyás stb.
Az a helyzet, hogy a bankok élén szintén zenészek ülnek. Nem a nácik! Te nagyon okos!
Nem tetszik a bankok viselkedése? Menj a Wall streere, vagy Tel- Avivba panaszkodni!
Sahlom, Te szerencsétlen, racionalista!
Magyarok "pofája"? Te mi vagy? Nem érzed jól a magyarok közt? Akkor takarodj ebből az országból! A fenti két helyen várják az ilyenek, mint TE!
:-)

Tudod!

Remélem, hogy az ilyen beteges, nacionalista kirohanásoknak soha többet nem lesz talaja ez az ország! Lelki halott?! Hát persze! Lélek nincs! Ez csak a szellemileg gyenge alanyok végső menekülési kategóriája, mert nem tudnak uralkodni magukon! Olyan ez mint a vallás és a hit! Beírásodban is látható, hogy teljesen elveszítetted a fonalat, (rovásírás) és már régen nem a témáról beszélsz! Ez egyértelműen mutatja a fanatikus állapotodat! Azért ne csüggedj, fordúlj segítségért, mert a depresszió kezelhető a dolog!

Igen! Külföldön ha nagy mellénnyel, kiállunk valakik ellen
és beverik a "pofánkat" akkor bizony pontos a megfogalmazás!
A németnek is beverrék Sztalingrádnál! Egyébként abban (részben)
igazad van, hogy lassan nem érzem itthon jól magam! Már nincs
más csak az irígység, az ármánykodás, a feljelentés és bűnözés!
Ha nekem jól megy, és nincsenek gondjaim, akkor azonnal valamit
kitalál a "szomszéd", amivel árthat nekem, pedig csak egyszerűen
hülye az élethez! A legtöbben nem tudják elhinni, hogy nagyon jól
meg lehet élni itthon, bűnözés és politika nélkül is, csak
ész kell hozzá! (S még csak héberül sem kell tudnod....)
Ha valakinek tehát jól megy, akkor az csak lophatott?!

A legtöbb embernek a problémája az, hogy nem tud a tőkés
rendszerben megélni, s igy mindenkit hibáztatnak csak
önmagukat nem!! Most azok tépik legjobban a szájukat akik
1990 körül elindították a rendszerváltást! Most azt eszik
amit akkor főztek! Szerencsére, én mindig magam főztem....

Titkolt ellenállás delszöveg

Dalszöveg
Úgy jön majd, mint a szökőár,
Mint a tisztítótűz, ami a végén vár.
Nem lesz kegyelem, elsöpör mindent,
Ami régóta szunnyad itt bent.
Amit évszázadok sérelme,
Kelt majd újra életre.
Tomboló erő, ami bennem dúl,
Kitör majd egyszer, kiszabadul.
Aki ellenem lesz, megtudja, hogy vesztett,
Mert őseim haragja ölt bennem testet.

Úgy jön majd, mint a végítélet,
A bosszú, amit a gyűlölet éltet.
Eljön az idő, minden kiderül,
Előlem senki, senki nem menekül.
Mit belém fojtottak egyszer,
Ezer év sérelme ébreszti fel.
Tomboló erő, ami bennem dúl,
Kitör majd egyszer, kiszabadul.
Aki ellenem lesz, megtudja, hogy vesztett,
Mert őseim haragja ölt bennem testet.

Úgy jön majd, mint a végítélet,
A bosszú, amit a gyűlölet éltet.
Eljön az idő, minden kiderül,
Előlem senki, senki nem menekül.
Mit belém fojtottak egyszer,
Ezer év sérelme ébreszti fel.
Tomboló erő, ami bennem dúl,
Kitör majd egyszer, kiszabadul.
Aki ellenem lesz, megtudja, hogy vesztett,
Mert őseim haragja ölt bennem testet.

SZTEM NAGYON JÓ A

SZTEM NAGYON JÓ A SZÖVEG!
A ZENE SEM ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koncognom kell!

S álmodik a nyomor....

Csak 2 észrevétel: 1. Ha

Csak 2 észrevétel:
1. Ha nem érzed magad jól ebben az országban, akkor takarodj innen! Menj Tel- Avivba, számolgasd a hiteledet stb.
2. Az 1990-es dátummal kiraktad az irányjelződet!
Én nem 1990-től számolom Mo. mélyrepülését, hanem 1945. árpilis 4-től! Tűzd ki szépen a vörös csillagodat és ugorj a Dunába!
Jó főzőcskézést a bronzcipők mellett, Te "racionális zseni"!
:-)

Ui.:A rovásírás és a nemzet háborúi is egyaránt a magyar múltat képezik. Bármi, ami magyar itt elfér! Tehát TE NEM!!!
:-))))))))

S mi hol voltunk...

... a Honfoglalás előtt? Nem erőszakkal vettük bitrokba a Kárpátmedencét?
Nos, akkor várom, hogy mikor húzol el az őseid hazájába! Hol is volt az?
Etelközben? Az Uralnál? Jaj, csak nem Mongoliában....? Innen számold a
mélyrepülésedet te szerencsétlen, aztán húzhatsz vissza Indiába!
(A pereputtyot vidd magaddal!)

Miért kellene nekem

Miért kellene nekem anyukád hazájába mennem?
(India)
Egyáltalán miért mnejek innen bárhová? Te nem érzed magad jól itt!
Amint azt fentebb kifejtetted már!
Tehát, szevasz! Srgítsek csomagolni? Megrendelhetem neked a marhavagont?

Miért kellene nekem

Miért kellene nekem anyukád hazájába mennem?
(India)

Melyik "honfoglalásról"

Melyik "honfoglalásról" irkálsz Te itt?
Javasolnám Poresz felső írását olvasni. (Akkádok, szkíták stb)
Ha 896-ra gondolsz, akkor nincs miről beszélnünk, mert a jelek szerint olyan sötét van nálad, minta fekete macska seggébe!
3-as honfoglalás? Mond neked ez vmit?
Röviden: A HUN, az AVAR, a MAGYAR ugyanaz a nép, csak más-más korokban érkeztek. Ebben a sorrendben. A HUN azt jelenti (HUN-UNO) az "ELSŐ", az AVAR azt jelenti, hogy harcos nép, a MGYAR (MAHGAR), azt jelenti, hogy a tudás népe.
Az itt élők más-más neveken nevezték ugyanazt a népet, mert három külön időben jöttek, évszázadok különbségével.
Tudom, hogy neked mást tanítottak a pártiskolában, de ez van!
Ja, igen! A HUNOK birodalmába ezért tartozott az akkori Pannonia is, mert Attila lecsavarta a rómaiakat is. Bocs, de én erre büszke vagyok!
Abban az időben ki kapott békés úton hazát?
Más dolog, hogy mi megtartottuk, ellentétben a többi néppel! Minden ország vérben születik, ezt tanuld meg!

Mogorva képe

Érkeztek?

Érkeztek, tehát hajdan nem itt voltak,
Hazát maguknak, s nekünk bitoroltak!
Hát akkor ki is van mostanság ITThon?
Örülj, hogy megmaradt nekünk e "kishon"!

csak a tárgyilagosság kedvéért

Mikor ki támadott meg kit és a Don kanyarban volt honvédő háború?
Ez olyan mint most Irakba vívunk "honvédő háborút" az amerikaiknak az olajért. Sorolhatnám a Koszovói a Vietnami "békefentói" beavatkozásunkat, vagy a kalasnyikov ügyként elhíresűlt fegyverszállításokat az embargó alatti délszláv háborúba. Az56-os eseményeknél is kiszabadultak a börtönből a köztörvényesek és sima mészárlások is voltak ahol az ávóhoz besorolt két hónapos kiskatonákat mészároltak le(erről kiadott "fehér könyv"tele van ilyenekkel) amiről a történelem hallgat mint sok minden másról. Történelmünk - a tanított -szinte végig hazugság és csúsztatás mikor kineka szájíze szerint.

Kedves tájékozott

Kedves tájékozott barátom!
Van némi különbség Irak és a Don-kanyar között!
Irakba önként mennek, kalandvágyból, nagyon sok pénzért, a NATO zsoldosaiként!
A Donhoz vitték őket, ha nem mentek, agyon lőtték! Fizetség? Szerinted?????????????
NAGYON NAGY KÜLÖNBSÉGEK!
A náci Németországról pedig annyit, hogy kizárólag ők voltak azok, akik Trianon felülvizsgálatának ügyében mellénk álltak!
Árulja már el valamelyik töri zseni, hogy ebben a helyzetben, vajon ki mellé kellett volna állni Magyarországnak? Persze, tudom! A nagy barátaink (Trianon óta) mellé! Franciaország, Anglia, USA.... Hát persze! Azok mellé, akik széttépték az 1000 éves országot!
Ha benneteket kirabol egy cigány banda, akkor ugye másnap a romajogokért fogtok tüntetni?
Aha, persze!
:-)

De vissza az eredeti kérdéshez:
Tény, hogy alapvetően egy németérdeket szolgáló, hódító háborúban vettünk részt. Fontos megjegyezni, hogy csupán fegyvertársként és nem főagresszorként! A hadviselésben illetve a háborúkat lezáró NORMÁLIS BÉKETÁRGYALÁSOKNÁL ez alapvető szempont! Mondom normális béketárgyalásoknál! Nekünk ilyen nem volt sem az I., sem a II. vh után!
A HŐSTETT nem abból állt, hogy támadtuk a muszkát, hanem abból, hogy a déli szárnyon elmenekülő olasz-román haderő, majd később, az északi szárnyon végrehajtott néemt visszavonulást követően, a MAGYAR KIRÁLYI HONVÉDSÉG vette át, és tartotta minden rejével a több, mint 300 km hosszú frtontszakaszt!
Tette ezt úgy, hogy sem a ruházatuk nem volt alkalmas az olykor -30, -35 celsius fokos hideg elviselésére, ráadásul a németek (a későbbi hadianyagveszteség csökkentés érdekében) elvették az értékes nehéztüzérségi, páncélelhárító eszközöket is. Mindezeken felül még a szállító kapacitásunkat minimálisra csökkentették azzal, hogy a járműveinket, azt a pár darab nehéz és közép harckocsinkat is elvitték, ami még maradt!
Gyakorlatilag kézi fegyverekkel kellett fedeznünk a visszavonulást a -30 fokban, nyári/átmeneti egyenruhákban, a 4-5-szörös túlerővel szemben!
Uriv térségében törték át elsőként a frontot ám az utóvéd harcok még 2,5 héten át tartottak.
Ilyen körülmények közt harcolni, kitartani igenis hőstett!
Aki azt állítja, hogy ez nem hőstett, az olyan minzha levizelné a magyar zászlót, vagy rász...a egy katona sírjára!
Eger és Szigetvár védői nézhettek szembe, ilyen túlerővel és technikai fölénnyel!
Gondolom ők sem voltak hősök ugye?
Az a gond, hogy a hozzátok hasonló, VV-n felnőtt, szocializálódott, ballib embereknek, az olyanok a hősök, mint akiket a VV-vel és hasonló szennyműsorokkal rájuk öntenek!
Hála Istennek, hogy az ilyen gondolkodású embereket összegyűjtő SZDSZ+MSZ(M)P már a múlté!
Kitartás!
Szebb jövőt!

Eger és Szigetvár

Magyarországon van! A Don-kanyar nem!
Nem kerülte el valami a figyelmedet?

:)

De igen! Túl sok ebben az

De igen!
Túl sok ebben az országban, a magad fajta, konzum idióta, kozmolita!
Nem baj lesz még itt vékonyítás! :-)))))))))))))))))))))))))))))
Én ott leszek, de Te is!
Kérdés, hogy ki lesz a puska lyukas vége előtt!!!! Te, vagy én! Sztem Te!
:-)))))))))))))
Hunyadi Nándorfehérváron vívta ki a diadalt?
A magad fajta hungarofób szerint Belgrádban igaz? A Te gondolatmenetedet tekintve, nem is volt az didal, mert nem Mo.-n volt!
Ugye?
Hülye!!!!!!!

poresz56 képe

De igen! Túl sok ebben az

Élvezettel olvasom e nagy szellemi /történelmi/ visszatekintést, csak azt tudnám mindkettőtökről ki kik is vagytok valójában ,"egyáltalán" honnan szalajtottak benneteket,ide a Balaton nyugati csücskébe /sötét Zalába/.
Így”VENDÉ G-ként” nagyon könnyű, amit ide "írtok" ugyan úgy elszáll, mint ha semmit nem írtatok volna.
Mindezzel együtt névtelenül ,mindketten hiteltelenek vagytok. /számomra/
Vagy féltek?
Vajon mitől-kitől?

www.porkolabgyorgy.hu

Poresz! Leperegnek rólam az

Poresz!
Leperegnek rólam az ilyen beugrató írásaid!
Tudod 2006 ősze óta kicsit óvatosabbá váltam. Az anonimitásomnak megvan az oka!
Én ott voltam a fővárosvban 2006 őszén az utcán, aztán meg a Markóban!
Amíg Te mindezt a tvben nézted, ellenem eljárás indult, mert én nem a monitor előtt űlve probáltam tenni, hanem az utcán! 2 hónapja zárták le az ügyemet, felmentéssel, hála Gaudinak!
Neked csak ez jutott, de ha tenni kell, Te bezárkózol a szobádba. Én viszont megyek és teszem! Úgyhogy nekem Te ne akarj erkölcsi leckét adni az anonimitásról!
Ha majd Te is végig mész ezeken, majd utána okoskodj! Te elméleti ember vagy én meg gyakorlkati. Te ahhoz senki vagy, hidd el!

Öcsisajt!

A Don viszont soha nem volt Magyarországon!

Don

Most akkor, ki a hülye?

Amiről próbálsz itt, sikertelnül és ocsmány stilusban egy
szemétdombot összehordani, az a nagy-Magyaroszág idején volt.
A Donnál már régen nem voltak meg a területeink. Világosíts
már fel bennünket, hogy akkor ott mit kerestünk? Nagyon kevered
a dolgokat, mert csak hallomásból ismered a tényeket!

Akkor másold már ide a HUN

Akkor másold már ide a HUN birodalom térképét is légyszi!(http://vilagbiztonsag.hu/index_files/kepek/terkep/800px-Huns_empire%20attila.png) Abban renedesen benne van ez a rész is!
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy miért nevezeik a külföldiek Magyarországot HUNgáriának?
Mert nekik egyértlemű a HUN-MAGYAR kontinuitás!
Csak a "racionális", tökéletesen agymosott, magar állampolgársággal rendelkező hülyék, mint TE, csak Ti tagadjátok ezt!
Persze tudom! A pártsuliban mást mondtak, mi?
Finn-Ugor baromság mi?
Aha, ja! Csak azt nem tudom, hogy most miért nem azt mondják az országra, hogy FINgária?
Lehet, hogy a HUN-MAGYAR kontinuitásnak több érteme van, mint amit a Száray féle történelemkönyv tanít????????

Mogorva képe

Válaszod

Válaszod itt választékos,
Szellemileg fogyatékos!
Agyad ha van eszi majré,
Tarsolyodban a sok szajré!
Történelmünk kened vágod,
Indiából ősöd várod?

poresz56 képe

Öcsisajt!

Nagy szellemi NAGYSÁG! "VENDÉG" Úr!
//Világosíts már fel bennünket, hogy akkor ott mit kerestünk?//
Te is felvilágosíthatnál "TE" mit keresel itt és most!!
www.porkolabgyorgy.hu

Mogorva képe

Ködös

Válaszoljál! Ködösítesz?
Ezzel semmit nem hevítessz!
Mit kerestünk mi a Donban?
Ecseteld már címszavakban!

poresz56 képe

A különbségek egymást

A különbségek egymást és a nemzetünket erősítik.
Írta "nekem" egy számomra ismeretlen műszaki érdeklődésű barátom.

Felhívom a figyelmét az Arvisura részletre amit küldtem.
Tenisur a Sziriusz bolygó műszaki vezetője, aki többször járt a magyarok megsegítésére, és ez által az emberiség felemelésére, Mezopotámiában és Egyiptomban.
Igaz már több ezer éve. Ehhez képest a Doni háború egy kis "Csete-patté" volt.

Hogy melyikötök ködösít, azt megint nem én döntöm el.

Még egyszer az eredeti témához: Mezopotámia és Egyiptom és Gyenesdiás... most már világosodik bizonyára.
Az Arvisura nem más mint a Hunok (Magyarok) sok évezredes történeti leírása, melyet István király elöl egy testvér néphez menekítettek, aki tűzzel vassal irtotta az időtlen emlékeket és a régi írásokat. Karddal és fegyverrel teremtette meg az új világot, amelyben a magyar süket és buta nép volt. Így lettünk Európa védőbástyája, a Római bizniszkereszténység konca. (Mára mind a kereszténység amely a legnagyobb háborúkat vívta, gyarmatosított és népeket pusztított a szeretet jegyében, mind a demokráciának kikiáltott hazug rendszerek a csőd szélére vitték a világot. A Föld megmentése miránk magyarokra lett bízva, ja és a szíriusziakra. Persze így könnyebb!)
Az Arvisura kapható két kötetben mintegy 2100 oldalba összesűrítve, a Püski kiadó munkájaként, Bolyki János úr szerkesztésében.

Áljon itt egy részlet: http://apokrifirasok.network.hu/blog/apokrif-irasok-hirei/misztikus-vonatkozasok-foldonkivuliek-i

www.porkolabgyorgy.hu

Szerintem!

Te vagy valamelyik szekta tagja vagy, vagy csak egyszerüen szellemileg fogyatékos!
Arról beszélj, amit kérdeztek: mit kereset a magyar hadsereg a Don-kanyarnál?

Fentebb már leírták! Nem

Fentebb már leírták! Nem figyelsz?

Van aki

angolul tanul, van aki kínaiul és van aki héberül.
Én lőni.

Nagykőrösön nem lesz rovásírásos névtábla

Nem állítanak rovásírásos helységnévtáblát Nagykőrös határában, mivel a fideszes többségű képviselő-testület elutasította a jobbikos képviselő ötletét, írja a Baon.hu

A névtáblák kihelyezéséhez a jobbikos Dénes Dénes kérte a testület hozzájárulását. Körtvélyesi Attila alpolgármester átadott a jobbikos képviselőnek három rovással írt szavakat tartalmazó papírlapot és felkérte, hogy mutassa fel, melyikre jegyezték fel Nagykőrös nevét. A képviselő nem találta el, melyik a település rovásírásos neve.

"Ha ön sem tudja elolvasni, akkor kinek állítjuk? Akár latinul is kiírhatnánk. Nem látom a tábla kihelyezésének célját, értelmét" – válaszolt az alpolgármester.

A 12 tagú testület végül leszavazta az indítványt.

Mit gondoltok

Zsuzsikánk talán tudja olvasni? Egy éve még nem is hallott róla, mint sok minden másról. Munkanélküliként csak a karrier érdekelte és ennek mindent alárandelt. Embereket elveket harcostársakat. átgázolt mindenen és mindenkin. A legközvetlenebb munkatársát is kikezdi, ha érdekei úgy kívánják. Minél magasabbra repül - annál nagyobbat esik.Nem kell már sok , hogy kipukadjon a lufi .

poresz56 képe

Mit gondoltok

Követi Pálinkást, neki is lehet hasonló "karrierje".
www.porkolabgyorgy.hu

Ezzel jól laknak a mély

Ezzel jól laknak a mély magyarok és hülyíthetik a jónépet.

Rovásírásos helységnév – táblák Keszthelyen

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Alapszervezete is csatlakozott ahhoz az országos kezdeményezéshez, melynek keretében egyre több település határában rovásírással is olvasható egy – egy város vagy község neve. Keszthely határában két tábla hirdeti az ősi magyar betűkkel a Balaton fővárosának nevét.

Selmeczy Zsuzsanna, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Alapszervezetének elnöke elmondta, hogy ők is csatlakoztak a párt országos kezdeményezéséhez, miszerint rovásírásos helységnév - táblák is legyenek egy – egy település határában.

A tábla avatón Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei országgyűlési képviselője mondott beszédet, majd leleplezte a rovásírásos táblát. A táblaavató ünnepségen Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere is jelen volt.

A helységnév – táblát Tál Zoltán plébános áldotta meg. A rovásírásos táblák a tervek szerint több a városból kivezető út mentén láthatóak lesznek majd a jövőben. A székely – magyar rovással készült helységnév – tábla a Rovás Alapítvány által az egységes rovásos táblák állítására 2010 – ben indult mozgalom keretében készült.

tvkeszthely.hu

Junius képe

Magyarok ??

Figyeld utokor !
Itt ezt a gyülöletet, egymas undorat sugarzo hozzaszolas csokrot ! Belekötni betükbe, rosszul leirt szavakba, fö, hogy gunyolodni tudjak a masikon !
Kis összetartas, fegyelmezettseg, egymas iranti tisztelet, szeretet, segitökeszseg, a mult apolasa kulturalt keretek között, ami hianyzik .
Magyarok fel kellene am ebredni !!
Itt az idö !
Most vagy soha !

Mogorva képe

Hol élsz te vándor?

Hol élsz te vándor,
ki itt álmodozik?
Ki ma múltjában él,
Holnap elkárhozik!

poresz56 képe

Kaja helyett kettőskereszt meg rovásírás

Kaptam és a Helikonosok számára is elérhetővé teszem.

Kedves Szimpatizánsok!

Egy szép hagyomány folytatásaként,

a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Szervezete Kettős Keresztet
állít a Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom előtt december 12-én
15.00-kor!

A Keresztet megáldja ifj.Hegedűs Lóránt a Nemzet lelkésze!

Ott lesznek még a város egyházi vezetői, a Salve Regina kórus férfikara és
országgyűlési képviselők is.

Mindenkit szeretettel várunk!

Kérem, hogy az emailt küldje tovább ismerőseinek, szeretteinek!

Honszerető hitben adjon a Jóisten szebb jövőt mindnyájunknak!

www.porkolabgyorgy.hu

Ja, ha megládja....

Ezt most vettem észre a szövegben! Hát ha a leklész úr megáldja, az teljesen más dolog.....
Miért nem ezzel kezdted, valahogy kiemelve!

Most megyek és kiröhögöm magam, hogy
még mindig a középkorban élsz!

Helyes! Menj és röhögd ki

Helyes! Menj és röhögd ki saját magadat!!!!
:-)

poresz56 képe

Ja, ha megládja....

//Ja, ha megládja....// Tévedés vagy csak a szokásos figyelmetlenség.
Úgy tűnik nálad csak a "nagybetű" főleg kék szín a menő,azért a piros még jobban. látszana.
www.porkolabgyorgy.hu

Igen is, a Jobbiknak

sok-sok mindenben igaza van! Többek között, hogy nincs "elájulva" a FIDESZ-től és nem hajol meg előtte. Beigazolódni látszik sajnos, hogy megkapta a FIDESZ a 2/3-ot, mert most azt csinál, vagy éppenséggel azt nem csinálja, amit akar vagy nem akar és nincs kontroll.
Ha nincs a 2/3-ad eredményesebb a számonkérés, mert még mindíg nem lehet tapasztalni, hogy valakit is számonkértek volna. Csak azok ülnek előzetesben, akiknek a telhetetlenségét még elvbarátaik, az MSZP sem tűrhette tovább.
Azóta kit is tartóztattak le? Kinek zárolták a vagyonát? Kitől vették vissza a lopott holmit?
Naponta jelenik meg nyilatkozat "felfedezett" visszaélésekről, de kit zártak be, kinek zárolták a vagyonát, kit függesztettek fel parlamenti mentelmi joga alól, kit kértek számon, vagy csak kezdeményezték a számonkérését az elmúlt 8 év miatt?
Veres et, Gyurcsány et. Szekeres et. Lendvai Ildikó et.nő, Demszky et. Vaday et.nő és még sorolhatnám az elvbarátaikat, akik senki által nem zavartatva élvezik hanyag, felelőtlen ténykedésük gyümölcsét és élnek jól a megemelt képviselői tiszteletdíjukból, amig egyre több embernek gond az emberi módon való napi megélhetés.
Most Orbán Viktor levelet küld a nyugdíjasoknak? azt is megírja, hogy hogyan lehet havi 60-100ezer forintból idős, beteg emberként egyedül, vagy másodmagával megélni?
Bajnai Gordont miért nem számoltatja el végre a FIDESZ pl."liba" ügyben? Egy évvel ezelőtt Navracsics Tibor és Szijjártó Péter szinte minden parlamenti ülésen előhozakodott vele, most megvárják míg elévül a büntethetősége, akkor meg széttárják a kezüket, hogy elévült, mit tehetünk?!
A balatonöszödi kormányüdülőről szinte minden nap hallottunk az előző ciklusban, most ezen a nyáron kinek a tulajdonában üdültek a mostani hatalom birtokosai? Már nem fontos?
De sorolhatnám.....! No, ezért kell a Jobbik!!!!

Az nem tetszik, hogy mindezeket és hasonlókat kritikusan figyeli a Jobbik és nem fekszik le a FIDESZ-nek? Lehet, hogy egy kicsit többet magyarkodnak, mint az kellene, lehet hogy ez nem egészséges, de a politikában való kritikus megnyilvánulásaik többnyire helytállóak és kellenek, hogy tükröt tartsanak a FIDESZ elé!!!!!!!

Tisztelt

Tisztelt „Agyongy!”

Távol álljon tőlem, hogy kiábrándítsam Önt, én tiszteletben tartom elveit de egyet meg kell értsen! Ami most folyik az országban az már nem normális és ennek okozója a Fidesz, szekértoló segítője pedig a Jobbik! A 8 év ellenzéki gyűlölet politikájukat most öltik testekbe úgy, hogy kettősmércével mérlegelnek, a MI tolvajlásunk nem bűn a másiké megbocsáthatatlan! Igen büntessék aki elkövetett valamit, de kivételezés nélkül!
Világba kiáltják emberek neveit akikről még kisem derült a bűnösség, akik az Ő oldalukon korruptak azokról mélyen hallgatnak fondorlatokkal tisztába tesznek Őket, mondja meg milyen gonosz világ ez? Ezt kell támogatni a Jobbiknak ahelyett, hogy építgetné táborát az embereknek segítő és elfogatható tényleg jobbító politizálással?
Már többször elmondtam, és ezt Ön és mások is elfogadhatják tőlem: a gyűlölet békét nem hoz, csak háborút, a háború újból gyűlöletet és ez a láncolat akár véges is lehet!
Mert a hatalom amikor csak BITOROLJÁK nem szokott sokáig tartani, következnek azok akikkel elbántak és a háború kezdődik az elejéről!
Persze nem így kéne lenni, de míg a gonoszság, nem pedig a békesség a nagyobb úr, csak a hatalomszerzés a mindenható addig ennél jobbat ne várjunk. Sajnos ennek kiszolgáltatottjai elszenvedői mi a kisemberek vagyunk!
Amint láthatjuk akiket a Parlamentbe, és az Önkormányzatokba juttattunk jól elvannak nélkülünk, mit érdekli Őket, hogy élünk és miből élünk nekik megvan! „ OSZT JÓ NAPOT ”
Nem mondom, hogy nincs szükség a Jobbikra, de a jelen és a jövőbetekintő Jobbira, nem pedig a múltba vájkálóra és főleg nem a Fidesz testvér simogatóira, mert amit most csinálnak az nem mondható tükörtartásnak inkább tükörképnek!

Mindenben egyet értek

Önnel, magam is ezt a nézetet vallom, sajnálom, ha mást lehetett kiolvasni soraimból. A példálózásaimmal csak arra utaltam, hogy egy évvel ezelőtt mekkora csindrattattával emlegették fel a FIDESZ prominens személyiségei a kisember megnyúzóinak elhibázott döntéseit és etették a kisembereket, hogy ők lesznek a megmentők, most meg kiderül, - számomra előtte sem volt titok - hogy az egyik eb, a másik kutya.

A jobbiknak az lenne a feladata, hogy a FIDESZ elé az ilyen és hasonló dolgokban tartson tükröt.

Kedves Barátom! Örülök,

Kedves Barátom!
Örülök, hogy mi ketten legalább egyetértünk így kellene ennek működni azoknál is akik ma még a fáktól nem látják az erdőt. Bízzunk abban egyre többen lesznek akik fényesebben látják ami eddig homályos volt, noha éles látásukra korábban lett volna szükség kisebb lett volna a veszteségük !
Nagyon sok embernek nem működnek jól az érzékei, akkor döbbennek elkövetett hibájukra amikor zsebükön életkörülményeiken érzik az iszonyú szorítást!
Vitathatatlan nem könnyű eligazodni a sokfajta beszéd hallatán, aki hatalmon van fújja az igazát csak az Ő általa elgondolt intézkedések a jók, a gazdasági szakma hozzáértői pedig hihető logikával kimutatják a kormány hibás lépéseit.
De már az egyszerű ember is kezdi érteni és érezni valami nagy baj van, amikor eltulajdonítják megtakarításait, mindennek az árát emelik a csodás félrevezető új váltságadójukkal és az egykulcsos adóval, ami nekik hoz hasznot az országnak kárt nekünk pedig még alacsonyabb bért!
Azt hiszem mindenki várt valami jobbat, de sajnos kapta a zűrzavaros mát és a reménytelen jövőt!

kettős kereszt

A hagyományok őrzése nem " mitikus magyar fajelmélet"

A Habsburg elnyomás , a szovjet uralom és főleg a manapság tapasztalható neobolsevizmus alatt a magyarok mindíg gyűlölt nemzet volt. Az összetarttást csak a " túlélők " között lehetséges, míg a 45 után az ÁVH pribékjei, a rósenfeld, eisenbein, vagy az azt megelőző " dicsőséges" kuhn béla és a mostani kohen-mazihisz elnyomás ellen csak-csak szabad kicsit tiltakozni. A rabszolgáknak is szabad volt legalább gondolatban az elnyomóik ellen lázadni!!
Szebb Jövőt!

Valószínű a Jobbik is

Valószínű a Jobbik is jobban tenné ha a szembenállás az összevissza vádaskodásai a Gyurcsány a Szocik sértegetései helyett, az embereket érintő komoly dolgokkal foglalkozna! Ha még nem vette volna a Jobbik észre ezzel Ők a Fidesz megmondói, amivel nem maguknak hanem a nagy testvérnek tesznek szívességet ezért Őket fogják még jobban megutálni!
Ahogy érzékelem a Jobbik a múlt rendszerek elavult, már nem a mai kornak megfelelő politikájának hirdetésével erőlködik, ami abban a korban sem volt hibátlan és ez ma már senkinek nem kell! Ezzel és az ellenzék pártjai közötti gyűlölködésével, sikeresen fogyasztja még meglévő választótáborát, ha még ugyan nem késő próbáljon felelősen politizálni az embereket érintő dolgokkal foglalkozni! A Fidesz jelenlegi politikájával való egyetértés helyett míg van rá idő próbálja meg a másik utat járni, mert ahogy a nagytábor apadni kezd ami elkerülhetetlen, a Jobbik kistábora teljesen elfog fogyni.
Most lett volna a Jobbiknak alkalma táborának gyarapítására, ehelyett a tömegeket irritáló senkinek nem tetsző ötletekkel jön elő, mint ez a kettős kereszt, rovásírás és még nagyon sok más! Nem tudom rajtuk kívül ezekre gondolna-e valaki gyanítom senki ?
A kezdetkor ebben a pártban még látszott fantázia, de a sok alkalmatlan torzsalkodó vezetője, a múlt gyalázása, ami az embert már nem érdekli a volt vezetők elleni bosszú, a megbékélés helyett az állandó ütközések keresés, valami ellenvaló állandó tiltakozás a normálisan gondolkodókat kiakassza és ezzel meggyűlöltetik saját politikájukat!
Úgy gondolom a nagy Magyarkodásuk is csak látszat a feltűnés része és nem más!

Lám amit a Jobbikkal

Lám amit a Jobbikkal kapcsolatban saját meglátásom alapján némi visszafogottsággal leírtam, számomra igazolja nem álltam távol az igazságtól!
Mára a Pősze ügy kapcsán látható véleményemmel nem vagyok egyedül, már párton belül is észrevették, hogy a párt megnyilvánulásai a jövő képét az Ősmúltból merítve látják számukra elfogathatónak, a ma emberében ez az eszme döbbenetet kelt mintsem elfogadást.
Különösképpen ha állandó konfliktus kereséssel, mások kioktatásával emberek megbélyegzésével egyszóval a gyűlölködéssel párosul!
Pősze Lajos szerintem jól látta a belső folyamatokat számára elfogadhatatlan volt és lépett! Ez figyelmeztetés is lehet Vonáéknak!
Ennek a pártnak a képviselője megmerte mondani és tenni, hogy nem ért egyet azzal amit elveivel becsületével nem tud összeegyeztetni és más útra lép. Azt hiszem így volt becsületes!

De vannak képviselői egy másik pártnak is akik jóval többen vannak, nekik ami történik és ahogy történik még minden elfogadható! Lehet, hogy ott mások a regulák az Ő belsőjükben még a tudatot más erők működtetik, de ha valakiben létezik a becsület az előbb vagy utóbb, hogy ember maradhasson legyőz minden erőt és mindenféle regulát!

Valószínű az elindított folyamatok hatására, most érkezett el a megvilágosodás a megvezetett emberekbe!

Zsidózik a lelkem

Az antiszemitizmus az ostobák szocializmusa.

Rudolf János képe

A kutyafüle nem gyűlölt itt senki senkit

egészen az ipari forradalomig.
Mátyás király idejében pl totál nem volt jelentősége annak, hogy ki melyik nációból származik, hogy román vagy magyar, csak az volt a lényeges, hogy röghözkötött jobbágy volt-e az emberke vagy pedig egy egészen más nyelvet beszélő úr.
Az iparosítással azonban megjelennek a nincstelenek tömegei is, és ez így már probléma. Valahogyan kordában kell őket tartani. Miként?
A létező legegyszerűbb módszer, ha egyik hülyecsórót a másik hülyecsóróra uszítod. Régi elv, már az ókori rómaiak is alkalmazták, "oszd meg és uralkodj"
Node miként lehet egymásra uszítani őket?
Mondjuk haragudhatnának a nagyfülűekre is de akár görbelábúakra is, ám sokkal életszerűbb ha az alapján ugratod össze őket, hogy az egyik születésekor magyar nyelvet tanult meg a másik pedig románt a harmadik pedig szlovákot.
Első összecsapása ezeknek a szerencsétleneknek az 1848-as forradalmakhoz köthető, mikor előbb a horvát Jelacic, majd a szerb határőrök, később a az oláhok támadtak rá "forradalmi" seregeinkre királyuk utasítására. De mázlink volt, mert mondjuk amíg a hülye magyar vezetés felvette a kesztyűt, addig a lengyel származású Bem-apónak már volt annyi esze, hogy ez is csóró meg az is csóró..
No mindegy..
200éve még nem volt magyar, Festeticseknek nyalta a seggét, ma pedig hülyéje utálja a románt a szerbet meg a szlovákot akik pontosan ugyan olyan nyomorultak mint ő.
Ellenben amíg balhézik tök jól ki lehet fosztani.
Nácik itt Keszthelyen is felállítgatják gyűlöletjeleiket ám addig sem szólnak bele az ország dolgaiba. Hajrá hát turbómagyar! Kicsit kipusztulsz ugyan, de ez senkit se zavar. Csak a profit a haszon az mi lényeges.És ismerjük el sokkal olcsóbb hülyéket faji szövegekkel kajáltatni, mint valós kenyérrel ellátni. Szóval ez így tök olcsó, a létező legkevesebből kihozható, hajrá hát! /nem baj ha éhendöglesz, az a lényeg légy rá mindig nagyon büszke!/
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

És akkor

még nem is említetted a 150 éves (két emberőltős) török uralmat ahol aztán mindenki, mindenkivel "keverdett"!

No, ennyit a nagy magyarságunról,
s ezekről a tiszta fajú áriákról!

Rudolf János képe

Nem áldották meg a Jobbik keresztjét

Kettős keresztet állított Debrecenben a Jobbik, azonban egy lelkész vagy pap sem áldotta meg azt. Az egyik radikális felszólaló a rendezvény színhelyéül szolgáló Petőfi teret díszítő kék csillagokat kritizálta, mivel szerinte azok egy másik vallás jelképei.
MTI

Tartalom átvétel Tartalom átvétel