Keszthely: lemond a Jobbikos

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Berki László, a Jobbik keszthelyi önkormányzati képviselője 5 hónapnyi munka után március 26-án egészségügyi okok miatt lemondott megbízatásáról.

Erről és az országos aláírásgyűjtésről tartott sajtótájékoztatót Selmeczy Zsuzsanna, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Alapszervezetének elnöke csütörtökön.

- Berki László lemondását követően a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, mint jelölő szervezetnek 30 napja van, hogy megnevezze a képviselő utódját. A Jobbik Választási Szabályzata alapján ezen jog az országos elnökséget illeti meg. Alapszervezetünk megtárgyalta a helyzetet, javaslatot is tett, de a végső döntés az elnökség kezében van - emelte ki a párt keszthelyi szervezetésenk elnöke.

Az országos aláírásgyűjtésről Selmeczy Zsuzsanna a következőket mondta: "Elindult országos aláírásgyűjtésünk is, mely május 15-ig tart. Olyan aktuális ügyekben kérdezzük a választópolgárok véleményét, melyek széles rétegeket érintenek, illetve az utóbbi hetekben borzolták a kedélyeket. A négy kérdéskör a férfiak 40 éves munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjba vonulása, az alapszintű internet hozzáférés ingyenessé tétele, egy esetleges ukrajnai háború esetén hazánk semlegessége, illetve az utóbbi hónapokban többszörösére nőtt bevándorlás miatt a határőrség visszaállítása, a menekültáradat hazánk általi finanszírozásának elutasítása. Az aláírásokat nyitvatartási időben Zeppelin téri irodánkban gyűjtjük, valamint jelen leszünk piacnapokon a piac Bem utcai bejáratánál."

Rudolf János képe

igazi titkok Vona Gábor führeretek életéből

Itt elolvasta, hogy ti NEM vagytok demokraták:
http://rudolfjanos.hu/node/64

Majd itt ország-világnak el is mondta (kurvanagy felfedezését!)
http://www.origo.hu/itthon/20120128-vona-nem-vagyunk-demokratak.html

ÉS PONTOSAN EBBŐL KÖVETKEZIK, HOGY TI NEM DÖNTHETTEK.
Ti a náci pártban (a főnök döntéséhez) csak birkaként bégethettek.

(magyarán saját magatok mondtatok le arról, hogy "hazátok" legyen -> "haza" ugyanis CSAK OTT van ahol jogotok is van, de nektek NEM kellenek jogok, ergo HAZÁTLANOK vagytok)

Ti vagytok a hazátlan hazafyak :)))))

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

náci

Náci a kedves édesanyád!!
Egy HAZAFIAS párt, amit az különböztet meg a kommunista, cionista hazug, országrabló, gátlástalan gyurcsótányista, kóhnce gáborista, fodor gabriellista alja mocskoktól, hogy a MAGYARSÁG érdekeit képviseli. Nem csak 8 általános, de sok egyetemista és egyetemet végzett támogatja és érzi magáénak ezt a pártot!!

Az atlag jobbikos a 8

Az atlag jobbikos a 8 altalanost sem jarta ki rendesen. A gettositott ciganyoknak tobb eszuk van, mint ezeknek.

ez még nem lenne baj..

untig elég lenne az is, ha az érzéseik pozitívak lennének.. (hisz nem lehet mindenki professzor)

RJ

talán inkább rád férne a művelődés

és elsősorban azért amit a magyar anyanyelvünk ellen elkövetsz. Igaz neked nem anyanyelved.A szervezet tíz fő alatti egység, az alapszervezet 10 fő feletti. Örülök , hogy művelhettelek ismét kis gyogyós.

Rudolf János képe

töki rosszat súgtak

egy szervezet önálló!
önálló azt jelenti, hogy saját maga dönt (azaz ti magatok szavazhatnátok)

ám a fenti cikkben az elvtársnő is jól mondja: ti csak javasolhattok, de dönteni majd a fürerek döntenek
kicsikiskomcsik :))))

/ehh.. régi szép idők.. mikor még a kisgazdák is felhőrdültek, hogy ők "nem alapszervezet".. igaz akkor a politikai pártok még kisgazda szinten sem ilyen hülyékből voltak../

10fő téma:
10 emberrel már pártot jegyzel be (Tökipárt!)- ám pl 1993 őszén a Fidesz Keszthely-Hévízen 5 fővel kezdett (én csináltam :)) )

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

töki

az , hogy egy szervezet hogy határozza meg magát az alapszabályzatában azt nem te mondod meg. Tehát nyugodj bele, hogy 10 fő alatt szervezet, 10 fő felett alapszervezet - még ha neked nem is tetszik. A magyar helyes -sírásoddal kapcsolatban pedig Lőrince csókoltat,

Rudolf János képe

Drága BIRKA Elvtárs!

még a fenti cikk is arról szól, hogy NEM ti szavaztok (arról, hogy titeket ki képviseljen) - hanem Zsuzsika házmesterelvtársnő javaslatára a megyei megélhetési és az országos führer dönt (mert ők jobban tudják, hogy nektek mi a jó, mint ti magatok)

Bakker hozzátok képest még a TSZ-eket szétverő kisgazdák is valódi atomtudósok voltak..

Házmesterelvtársnővel bééégeeees!
(mertha ha ott nem béégeeetsz, akkor kibasznak a picsába - nem úgy mint itt)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Rudolf János képe

"alapszervezet" :)

érdekes.. :)
rendes pártnál csak (helyi) "szervezetek" vannak, un. "alapszervezeteket" kommunistáink hoztak létre

Mi a különbség?
Ha "szervezet" vagytok, akkor a tagság dönt - ha viszont "alapszervezet" vagytok, akkor a tagság csak bólogat miközben a főnök dönt :))

Örülök, hogy leendő kommunistáinkat ismét művelhettem..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

tanulás

hááát aki Tőled tanul, nem hiszem hogy normális!!!!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel