Keszthelyen is lehet(ne) más a politika

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Egy feldíszített Karácsonyfa fogadta a sajtó képviselőit az LMP sajtótájékoztatóján

Egy feldíszített Karácsonyfa fogadta a sajtó képviselőit az LMP sajtótájékoztatóján. A fa alatt szimbolikus ajándékok hirdették a párt programjának pontjait. Akadálymentesített középületeket, szabad strandokat, vagyonfelélés és eladósodás helyett programot, jövőt, sikert, nyilvános átlátható városgazdálkodást, ingyenes parkolást és a lakosság képviseletét szeretnék megvalósítani az LMP képviselő jelöltjei.

Karácsony Gergely, az LMP országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót városunkban. A tájékoztató fő témája az LMP Keszthelyi Szervezetének nyílt kampánykasszája és a párt programja volt.

Az LMP közleményében elmondta:” Az LMP nagyon örül, hogy a megnehezített választási indulás ellenére is sikerült Keszthelyen minden körzetben hiteles képviselőjelöltet állítanunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az összes jelölt a civil életből jött, korábban egyik sem kötelezte el magát egyetlen politikai formáció mellett, de most elérkezettnek látta az időt, hogy az LMP színeiben részt vegyenek Keszthely jövőjének alakításában. Ha a választáson csak a jelöltek hitelessége és felkészültsége számítana, akkor az LMP – nek minden választókerületben komoly esélye lenne a győzelemre.”
Németh Áron Csaba, képviselőjelölt a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy az LMP programjában fontos társadalmi igényeket karol fel. Fontosnak tartják a szabad strandok kialakítását. „Az a célunk, hogy városokat és a természeti környezetünket visszaadjuk a polgároknak.” Karácsony Gergely, a párt országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy a szabad strand ügyének felkarolása szimbolikus cselekedet, ami tükrözi az LMP pártpolitikájának értékét.
Karácsony Gergely kiemelte, hogy az LMP a többi párttal ellentétben, sok embertől kér kevés pénzt, amiért cserébe korrupciómentes és hiteles politikusokat küld az önkormányzatba.
A nyílt, bárki által ellenőrizhető kampánykassza tartalma jelenleg még nem elegendő a párt kampányterveinek megvalósítására, de a jelöltek kérik a város polgárait, hogy támogassák a helyi csoport kampányát adományaikkal. „Az LMP vezetése a keszthelyi plakátok nyomdai kivitelezésével támogatja a helyi kampányt, de az állampolgárok segítsége is kell ahhoz, hogy Keszthelyen is más legyen a politika!” – áll a sajtóközleményben.

A mai napon pártaktivisták

tele plakátolták a várost, főleg a szavazókörzetek környékét.

A választás előtt 1 nappal kihelyezett plakátokon ez áll: Az ellenzék legesélyesebb jelöltje: Kovács Viktória (DK párt).

Természetesen ez nem igaz, minden felmérés szerint Zala megye 2. egyéni országgyűlési választókörzetében, Keszthelyen az ellenzék legesélyesebb jelöltje Dr. Weller-Jakus Tamás (Jobbik)

Ennyire mocskos lett a politika, valakiknek megéri a kb. 10 %-on álló jelöltet sok-sok pénzért reklámozni, hátha beveszik az emberek és pár szavazatot elvesznek a tényleg esélyes ellenzéki jelölt elől.

Ki fizette ezt a műsort?

98%-os feldolgozottságnál

98%-os feldolgozottságnál :
Manninger Jenő FIDESZ-KDNP 26 461 56.3 %
Dr. Weller-Jakus Tamás JOBBIK 12 982 27.62 %
Az ellenzék legesélyesebb jelöltje:
Kovács Viktória DK 3 943 8.39 %

Kovács Viktória DK hazug plakátai

Kovács Viktória Manninger szekerét tolta ezzel az ordas hazugsággal, ha ezen megy el itt a választás, remélem jövőre az önkormányzati választásokkor mindenki emlékezni fog rá és elzavarják Kovács Viktóriát!

Karácsonyfa-díszítéssel zárták Karácsonyék a kampányt

Húsvét után egy héttel legyen karácsony - ezt a poént próbálta még egyszer elsütni az MSZP és a Párbeszéd. Ha leesik a remény, nagy bajban vagyunk - mondta Molnár Gyula, mielőtt leesett volna a "remény" feliratú karácsonyfadísz.

http://hvg.hu/itthon/20180407_Karacsonyfadiszitessel_zartak_Karacsonyek_a_kampanyt

A jelenlegi

A jelenlegi középiskolások kétharmada külföldön szeretne dolgozni. Ezt tárta elénk a Magyarország 2025 elnevezésű akadémiai kutatás. A középiskolások egyharmada biztos benne, hogy külföldön fog letelepedni. Az nagyobb baj, hogy a megkérdezettek mindössze egyharmada akar felnőttként itthon élni. A kivándorolni szándékozók egyharmada még az Európai Uniót is elhagyná.

Zalai Hírlap

Az LMP megújítaná a helyi demokráciát
Karácsony Gergely, a Lehet Más a Politika kampányfőnöke sikernek nevezte, hogy Keszthelyen minden körzetben tudtak jelöltet állítani. Zalaegerszegen pedig a helyi politika megújításáról, átláthatóságáról beszélt.
2010. szeptember. 16. csütörtök | Szerző: Sámel József, MTI
--------------------------------------------------------------------------------
Csütörtöki sajtótájékoztatóján kiemelte: a Balaton-parti városban több célt szeretnének megvalósítani, egyebek között ingyenessé tennék a strandokat, s a parkolást. Úgy vélte, mindez vonzóvá tenné a várost, s a kieső bevételeket pótolná a vendégszám növekedés. Németh Áron Csaba hozzátette: az intézkedéseik szolgálnák a város jövőjét, a turizmus fejlesztését, de természetesen Keszthely egészét nézve kell megtenni az intézkedéseket.
Karácsony Gergely hangsúlyozta: az LMP nem csak szavakkal, hanem tettekkel is küzd a korrupció ellen, ezért nyílt kampánykasszát vezetnek, annak számait bárki megtekintheti, ellenőrizheti.
Karácsony Gergely csütörtökön Zalaegerszegen is járt, s sajtótájékoztatót tartott. Mint elhangzott, a Lehet Más a Politika szeretné a helyi önkormányzatoknál megújítani a politikát, nagyobb átláthatóságot biztosítanának például a közpénzek elköltésének.
A párt országgyűlési képviselője kifejtette: az a céljuk, hogy ahol képviselőjelöltet vagy polgármesterjelöltet tudtak állítani, legalább elérjék az országgyűlési választásokon mutatott eredményt, de abban bíznak, hogy akár jelentősen javítani is tudnak a szereplési arányon.

Fontosnak nevezte, hogy minden nagyobb városban, így Zalaegerszegen is legyen képviselőjük a testületben, hogy ezzel "megtörjék azt a politikát, ami az elmúlt húsz évben alakult ki országosan és a helyi közéletben".

Címkék: lehet más a politika, LMP, Karácsony Gergely

A HÍR FORRÁSA: KESZTHELYI

A HÍR FORRÁSA: KESZTHELYI TELEVÍZIÓ - SZABÓ CSILLA!!!!
Újságírói etika, hogy megjelölöm a hírforrásomat, ha mástól veszek át információt!
Tisztelettel: Szabó Csilla

Rudolf János képe

Szia Csilla

spec nem én illesztek ide be híreket, ám ha engeded 2 dolgot elmesélek:
1 - itt a beküldő tvkeszthely, tehát az aláírás fenn van és nem lenn.
2 - amúgy a helikonportálon eléggé régóta az az elv, hogy a forrásnak alul csak akkor kell feltűnnie, ha a forrásnak is van információs értéke, magyarán akkor kell kiírni a szerzőt ha az hazudik. Ugyanis ha tök hülyeséget ír, akkor tényleg van annak jelentősége, hogy ki követte el.
Máskülönben ahogy a kertévéknél is levágják a filmek végéről a stáblistát, a netes anyagokban sem jelentetik meg a forrást. /nézhetünk a témában vezető -igaz nem hazai- híroldalakat akár/
Szóval én azt gondolom örömmel kellene eltöltenie téged, hogy nincs alatta a neved :)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

??

EZEK KIK???

Rudolf János képe

Olyanok akik ebben a 20

Olyanok akik ebben a 20 évben sem hajtottak egy fillér közpénzre se, így most sem azért indulnak mert arra szorulnának rá.
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Megérkezett Jézuka, ingyen

Megérkezett Jézuka, ingyen szabad strand, ingyen parkolás, meg toronyóra láncostól!
Ígérni már ezek is tudnak!

Rudolf János képe

Ingyen több vendég, ingyen

Ingyen több vendég, ingyen több idegenforgalmi adó, ingyen több iparűzési adó, ingyen több közterületbérletidíj, stb.. stb.. ezeket Gabi miért nem sorolgatod hozzá?
Nyugi novemberben is lesz kajád
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel