„Közép-Európai Pannónia” kitüntető oklevél Vértes Árpádnak

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

A Közép-Európai Club Pannonia Egyesület elnöke Budapesten ünnepélyes keretek között adja át az egyesület „Közép-Európai Pannónia” kitüntető oklevelét Vértes Árpádnak, Hévíz város polgármesterének, a közép-európai népek baráti kapcsolatainak ápolásában végzett kiemelkedő tevékenységéért.

A Közép-Európai Club Pannonia Egyesület (KEP) december másodikán délután öt órakor tartja hagyományos Törzsasztal Fórumát, melynek témája a kastélyok, várak helyzete, hasznosítása.

A program előadói között van Kovács Ferenc, országgyűlési képviselő, a Parlament Kastélyok Várak Albizottságának elnöke; Vas-megye Önkormányzat elnöke és dr. Virágh Zsolt művészettörténész, a Magyar Kastélyprogram Kht. ügyvezető igazgatója, a Magyar Kastélylexikon sorozat szerkesztője. A rendezvény keretében a Fertődi Eszterházy-kastély aktuális feladatairól ad tájékoztatást hg. Esterházy Antal. Az Eszterházy hercegi család feje, a KEP-elnöke a fővárosi Thomas Hotel Oliva Mediterrán Éttermében ünnepélyes keretek között adja át az egyesület „Közép-Európai Pannónia” kitüntető oklevelét Vértes Árpádnak.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel