Közmeghallgatás Keszthely, október 29-én (csütörtök) 17.00 óra

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

M e g h í v ó

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-a és a Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete
Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 23/2014. (X. 22.) önkormányzati rendelet 37. §-a alapján Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete

2015. október 29-én (csütörtök) 17.00 órai

kezdettel

k ö z m e g h a l l g a t á s t

tart.

A közmeghallgatás helye: Városháza Díszterme (Keszthely, Fő tér 1.)

Keszthely, 2015. szeptember 14.

Tisztelettel

Ruzsics Ferenc
polgármester

Keszthelyen még egy lomtalanítást sem tudnak levezényelni

Nem tud valaki egy kisteherautót?
A szombatra meghirdetett lomtalanítást még szerda délutánra sem sikerült lezavarni.
Kéne egy kis segítség, a lomokat kisteherautóra pakolnám és a HUSZ Kft irodája illetve a polgármesteri hivatal elé borítanám, segítsünk impotens városvezetőiknek elhordani a lomokat!

Ez már botrány, fejeknek kell itt hullani

5 nap eltelt és még mindig nem sikerült elszállítani a lomokat, sok utca úgy néz ki, mintha csatatér lenne.
A lomisok éjjel-nappal rajzanak, szétdúlnak, zaklatnak, RUZSICS - HUSZ KFT szégyen ami itt megy miattatok !

Mit háborogtok itt?

Mit háborogtok itt? Megválasztottátok Ruzsicsot meg a szarházi bandáját, most szagoljátok a szemétdombjaitokat. Nem volt elég négy év a koszból bűzből szemétségből szemetekből még többet akartatok! Most nézzétek a cigányaitokat nektek kellett.Lepusztult és pusztul Keszthely Hévíz az egész Manninger birodalom. Dagadnak a zsebek, a haverok zsebei ti meg szívjatok megérdemlitek! Ezt akartátok birkák!

Keszthely a legbirkább város

16918 választásra jogosult polgárból 3142 szavazott Ruzsicsra, tehát ne általánosíts, hogy erre szavaztunk, még 20%-a sem a polgároknak.
Abban egyetértünk, hogy itt teljes leépülés, káosz, nyomor várható, cselédek leszünk a fideszes földesuraknál.

Egy egyszerű lomtalanítást nem tudnak megoldani, Amazon, vasútállomás felújítása késni fog, úgy ahogy nem készült el időben a buszállomás, balaton part, főtér, elkerülő út...

Nagy pénzekért, gyenge minőségben mentek a beruházások, késedelmes teljesítések miatti kötbérek pedig a zsebeket dagasztották a város kasszája helyett.

Egész nyáron nem tudták levágni a füvet a Libás strand körül, a fizető vendégek idén ismét a porban, méteres gazban parkoltak-szégyen.

LOMTALANÍTÁS = BARBÁRSÁG

Még egy szaros lomtalanítást sem tudnak itt rendesen megszervezni, szombatra volt meghirdetve a szállítás, ma kedd este van, 4 napos csúszásban vannak!
A lomisok 4 napja hajnaltól-éjszakáig járkálnak, túrnak zörögnek, zaklatnak, kérnek, követelőznek vasat, akkut, tollpárnát, fát, műanyagot...
A zsákokat szétszakítják, a dobozokat kiöntözik, bútorokat fejszével verik szét, üvegeket és egyéb törhető dolgokat összetörik naponta akár 10-szer is végigmennek újra és újra, az ember nem győz rendet rakni utánuk, bombázás után nem marad ilyen pusztítás.

Barbarizmus ami itt megy, ki ennek a felelőse, hogy ilyen megtörténhet a városban napokon át?

Hááá szedd össze párászt

Hááá szedd össze párászt!!!!!
Adta ki az ukázt a lomis, mikor rászóltam, hogy amit kiszórt legyen szíves tegye vissza a papírdobozokba, anyázva, fenyegetőzve viharoztak el, maguk után romokat hagyva.

Gratuálok Ruzsics, gratulálok HUSZ KFT !

Lomizási botrány Keszthelyen

Reggel mikor felébredtem, azt hittem szír migránsok vonultak végig az utcánkon, a lomtalanítási lomok széttúrva, az úttest közepére dobálva...
Tőlünk nyugatabbra ilyen helyzetbe azonnal repülne az ottani HUSZ Kft vezetője és az önkormányzattól is pár ember.
Most már 5 napos késéssel sem történik meg a lomok elszállítása, kaotikus állapotok vannak, agresszív lomisok szinte a nap 24 órájában pusztítanak.

HUSZ Kft : "Kevesen tudják, hogy a hulladéktörvény értelmében lopásnak számít, ugyanis amint kikerül az utcára a lom, az a begyűjtő szervezet tulajdonába kerül. Aki törvényt szeg azt 50-től 150 ezer forintig terjedő szabálységtési bírjággal sújthatják tettenérés esetén."

Más városban be is tartják a törvényeket, lomtalanítás alkalmával a rendőrök, közterület felügyelők járják a várost, hogy megakadályozzák a méltatlan körülményeket.

Ruzsics!!! Ne csak a pénzt szedd be, hanem teljesítsd a Rád eső kötelességeket is, tarts rendet!

FESTETICS MAUZÓLEUM

Megtekintettük, gratulálunk, mert csodálatos lett! Magunk részéről minden elismerésünk
mindazoknak, akik résztvevői voltak e nemes gondolatnak a megvalósításának, természetesen
beleértve maguknak a kivitelező dolgozóknak is, akik lelkiismeretes munkát végeztek!

Csodálatos lett a kripta...

Beteg, aki ezt kimondja, vagy leírja!

Mi csodálatos?
Az, hogy a rohadó csontok fölé odatalicskáztak 175 millió közpénzt?

Ez akkor, amikor volt "uraink" felépítették, hogy beletemetkezzenek, az is egy népellenes bűntény volt. Mert akkor is a népnek jutott kevesebb emiatt, horribilis pénzbe kerül, nehogy valaki azt mondja, hogy a saját zsebükből fizették!

Felújítani a "mostani uraink" ötletére, ennyiért, még nettó hazaárulás is. Ebben a csóróságban, ami most van.

Mi a nemes gondolat, az hogy ettől talán nem kevésbé mulandó, vagy előbb feltámad aki ott porlad?
Ugyanúgy megették a kukacok, mint aki fölött a legolcsóbb fakereszt mutatta pár évig, hogy ki fekszik ott lent.
Az igazi "nagyokra" ilyenek nélkül is emlékszik a történelem. Akinek ez kell hozzá, az nulla, helyi senki, így is, úgy is feledésbe merül a neve.

Nyugodtan dózert lehetett volna adni a "halálemlékműnek". Lehetne a helyén pár új parcella. Vagy bármi más, a legjobb természetesen az lenne, ha új bölcsire, óvodára, iskolára lenne szükség!

Tisztelt "hozzászóló"!

Mindenki annyit ér, amennyi a fejében van! Nagyon sajnálom azt, hogy önnek csak ennyi jutott ...!

Igazi proli mentalitás,

Igazi proli mentalitás, ösztönlény gondolkodás, jobban örülnél pár új parcellának, minek?
Ott az új köztemető, van hely bőven, hagytak maguk után annyit a Festeticsek, hogy tiszteletben és karban tartsuk a kriptájukat. Inkább a Te hozzátartozóid 'halálemlékműveit' kéne bedózerolni.

Festeticsek kriptája...

Egyetértek mindazokkal, akik kezdeményezték majd megvalósították, hogy a temetkezési hely - sok év után, - végre felújításra került. A Festetics Család igenis megérdemli, hogy sok-sok év múltán is emlékezzünk tetteikre, arra a sok és szinte felbecsülhetetlen értékre, amit Keszthely és Hévíz városokra hagytak!
Határozottan visszautasítok minden olyan véleményt, mely nyughelyüket megalázza, bemocskolja! Szégyelje magát, aki ilyet mert leírni hozzászólásában!!!

a fidesz propaganda

beindult....hajrá hulladékok

Fóbia

Javaslom önnek, forduljon orvoshoz, mert a fóbia egy betegség, amíg nem késő ...!

fóbia

fidesz
a legrosszabb fóbia
irány orvos igazad van

Tartalom átvétel Tartalom átvétel