Majdnem megölték a keszthelyi sütödést

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Kedd este három huszonéves fiatal szórakozni indult Keszthelyen, s autójukkal behajtottak a forgalom elől elzárt sétálóutcába. Miközben megpróbáltak megfordulni, nekiütköztek egy ház falának, és megrongálták az azon lévő klímaberendezést. A házban lakó helyi sütödés szemtanúja volt az esetnek, és rászólt a fiatalokra, akik ezért megverték.

Az egyik fiatal úgy megütötte a 44 éves férfit, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett. A fiatalok ezután elmenekültek, a helyszínen hagyva a vérző férfit.

A bántalmazó, a 21 éves H. Márió szerda reggel önként jelentkezett a keszthelyi rendőrkapitányságon, és mindenre kiterjedő, részletes beismerő vallomást tett. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást ellene.

végül is

Végül is mi lett az egészből? Mit kapott az elkövető??? Felháborító!

Semmit, azóta is vidáman

Semmit, azóta is vidáman éldegél a kis családjával segélyből, a mi pénzükből!
Mert mi olyan nagy lelkűek vagyunk, hogy annak is adunk segélyt, aki majdnem megöl valakit(aki dolgozik, adót fizet és eltartja ez a bűnözőt)

Cigánybűnözés

Kancigányt vernék szívlapáttal! Lehet?

Rudolf János képe

lebetegedtél..

azonban már se táppénzre, se orvosra nincsen lehetőséged...
így sajnos ki fogsz pusztulni.. (helyedre pedig az egészségesek, azaz pl a kancigány gyerekei fognak költözni)

ez van, csakis saját magadnak köszöheted, törödj hát bele!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Rudolf János képe

Tanuljatok: tuszik-hutuk

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Mi a közös az alábbi országokban?

Kanada, Szlovákia, Franciaország, Nagy-Britannia, Ausztria, Finnország, Magyarország stb., stb.

Ezekben az országokban az a közös, hogy egyre másra jelentik ki, hogy elegük van a bevándorlókból és a dologtalan cigányokból, akik mindenhol afrikai körülmények közt élnek (értsd, megeszi őket a kosz, az ürülék), bűnöznek és képteleneke elfogadni a többségi társadalom szabályait, törvényeit!
Lehet itt tuszizni-hutuzni (az higiiéniájukkal kapcsolatban stimmel is!), de egy a lényeg. Ezt Angela Merkel mondta ki: "A multikulti megbukott.” Javaslom elolvasni a HVG idevágó cikksorozatát!

Ez is ugyan olyan örökösökkel bír mint te.

Az Orbán Viktor kormányfővel jó kapcsolatot ápoló felcsúti polgármesternek a testvére és az alpolgármester is öt-öt trafikot nyert, az Auchanban árulhatnak a Népszabadság információja szerint.

A felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc testvére, Mészáros János fideszes önkormányzati képviselő, illetve Felcsút alpolgármestere, Mészáros László családi üzletei árulhatják a dohányt a francia tulajdonú Auchan áruházakban – írja a Népszabadság. A felcsúti Mészárosok évente így több százmilliós bevételhez juthatnak a trafikokból, számol be a lap.

http://www.origo.hu/itthon/20130619-a-felcsuti-polgarmester-testvere-es-...

Rasszista cigányok támadtak magyarokra, a magyarságuk miatt!

Ismét:
„Megöljük a magyarokat” - Cigányok vertek össze egy öttagú családot

2013. június 17. - 16:16

Szerkesztőségünket megkereste a Fülöpön élő Miklós Csaba és családja, akik arról tájékoztattak, hogy múlt szombaton egy születésnapi összejövetelt követően a szomszédságban élő cigányok kötekedni kezdtek, majd szerszámokat dobáltak át, szétverték az autójukat, s végül összeverték a család összes tagját, nem kímélve a beteg, 27 éves lányukat sem.

Miklós Csaba kérdésünkre elmondta: a két fiam születésnapját ünnepeltük, majd a vendégek fél 11 körül távoztak. Ekkor a szomszédságban élő cigányok kötekedni kezdtek, majd azt kiabálták, hogy „megöljük a magyarokat”. A szóváltást követően minden létező kezükbe akadó eszközzel elkezdtek dobálózni, villát, gereblyét, csákányt, kapát, húsklopfolót is hajigáltak a család felé. Majd verésre is sor került, a cigányok ütlegelni kezdték a két fiút, aztán a családfő, az édesanya és a fogyatékkal élő lány is kapott. Miklós Csaba hozzátette: az egyik fiamnak a feje is szétnyílt, a másiknak fejsérülésen kívül az egész testén zúzódások találhatók és eszméletét vesztette, és a lányom is elájult a verés következtében.

Miklós Csaba egyik összevert fia

Miklós Csabáné azt közölte: hívtam a rendőröket, ám a vonal folyamatosan foglalt volt. Kétségbeesésemben a helyi polgármestert is fölhívtam, mert tudtam, hogy polgárőr szolgálatot lát el aznap este. Ám a polgármester azt a választ adta, hogy várjuk meg a rendőröket. Éjjel 11 óra körül négy járőrautóval végül kiérkeztek a rendőrök, akik velünk beszéltek minősíthetetlen hangnemben, nekem azt mondták, hogy „maguk miatt mindig ki kell jönni, mert mindig részeg”. A sértett hölgy végtelen felháborodásának adott hangot, s lapunkkal közölte: soha nem fogyaszt alkoholt.

A szélvédőket is kiverték a cigányok

A család szerint mintegy 40-50 fősre duzzadt a támadó tömeg, mire a rendőrök megérkeztek. A családfő azt is hozzátette: amikor az eszméletét vesztett fiam felé tartottam, az egyik rendőr lefújt paprikaspray-vel. Ezután mindannyiunkat kórházba szállítottak, majd a sérüléseink ellátása után a Vámospércsi Rendőrörsre vittek, ahol tanúként hallgattak meg minket. Majd azt mondták: „örüljünk, hogy kiengedtek”.

A család tudomása szerint az elkövetők közül három fő van előzetesben.

http://szebbjovo.hu/hirek/%E2%80%9Emegoljuk-magyarokat%E2%80%9D-ciganyok-vertek-ossze-egy-ottagu-csaladot

Még az a szerencse, hogy a rendőrség, mindenben az áldozat mellé áll!
Még az a jó, hogy nincs cigánybűnözés!
Még az a szerencse, hogy csak a "bunkó magyarok olyan rasszista, fajgyűlölők"!

Rudolf János képe

Nekem tetszik!

tuszik-hutuk
szerbek-horvátok
stb..stb..
amíg egymást ölik tök sokat lehet rajtuk keresni!

Hajrá hülyemagyar!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Vajon ilyenkor

miért nem óbégatnak a Rudolf Jani féle cigányvédők, hogy "RASSZIZMUS VAAAAAAN"?

Rudolf János képe

hol?

nekem tök mindegy, hogy te hottentotta, piréz, vagy magyar vagy

egy hülye mind!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

amúgy

te cigány vagy?

mert úgy beszélsz a magyarokról, mintha te nem lennél az, de szégyellném is...

re

legközelebb, amikor a móra ferencben kitolatsz elém kis köcsög a volvóddal (1-2 hete volt), úgy hogy nekem van elsőbbségem, rá fogsz baszni.

csak szólok, te gyökér.

mit gondolsz, ki vagy te itt?

re //Re,Re-he-he he!//

Beszartál JANI!!
Még fenyegetni is merészkedsz?! Szégyeld magad és éljél azok között akikhez tartozol.
Persze a gyerekeid elött titkold a múltad.

re

szerintem ez Janinak szólt.....

Na mi a helyzet Jankó!

Pihentek egyet az uraddal? Épp kiszállt belőled?
Zsuzsi! Mi a helyzet a sitten? Még mindig az ágyba hozza az urad a teádat?

Rudolf János képe

Te FÉLSZ!

te be vagy szarva a cigányoktól

Nem véletlen mondom minden náci gyáva.. hogy NINCS bátor náci csak sok gyáva pöcs

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Nem Jani!

Én nem félek tőlük, hanem undorodom, ahogyan tőled is!
Én elhiszem, hogy te jól összejöttél velük a sitten, hogy tetszenek neked a sittes kancigányok, amikor ágyba viszik a teádat, de ez te dolgod!
Az már rég lejött itt mindenkinek, hogy egy 3 éves szintjén mozogsz, amikor az egyértelmű dolgokat akarod megfirkálni (lásd:cigánybűnözés), deattól,hogy a feketéről,dacosan azt állítod, hogy fehér, attól az még nem lesz igaz!
A 3 éves gyerek szokta azt játszani, hogy minden állítást azonnal ellenez! Nála érthető, mert neki az a dolga, hogy a számára kinyíló világ határait próbálgassák. Sajnos neked semmi mentséged sincs. Pontosan egy azért van. Egy komplett idiótának elnézhető a dolog! Hát ennek tudom dolgaidat!
A "gyáva nácik", "bátor antifák" kérdést is kifejtettem már! Az a helyzet, hogy még nem láttam egyetlen olyan baller demonstrációt, ahol a nyugger komcsik, libsik, szocik összebunyóztak volna az ott megjelent "nácikkal"! Általában, "nagyon bátran", a rendőrök háta mögül óbégatnak! Amikor pár kigyúrt skinhead, betyár, őrsereges stb. átnyomul a rendőrfalon, akkor a "hős antifák", 10-en 20 felé futnak! Hagyjuk már ezt a forradalmi dumát, hogy "gyáva nácikok", "bátor antifák". 60-80 évesekkel és taknyos orrú egyetemistákkal ne akarjatok harcolni, képzett bunyósokkal, focidrukkerekkel! Hidd el: Senkik vagytok!

Egy korábbi cikkükhöz

Egy korábbi cikkükhöz küldök fényképet az elkövetőről (Horváth Márió cigány származású egyénről), aki a mai napig bilincs nélkül, házi őrizetben, mosolygós arccal csücsül be a helyszíni szemle alkalmából a szomszédos étterembe.
Kíváncsi lennék, ha egy magyar ember verné szét egy cigány fejét vascsővel, ugyanilyen megengedő lenne-e az "igazságszolgáltatás".
Miután a sértett fél, hála Istennek, már jobban van, borítékolható, hogy az elkövetőt feloldozzák bűne(i) alól.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/112887/#ixzz2UhDzL3sj

Rudolf János képe

Ettől olcsóbb lesz a sör

és még a csajok melle is megnő

ÉLJEN!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Na végre!

Megjött Zsuzsi, a sittről!!!!!
Mi van, feltartott a férjed, a teával?
;-)

"Itt a szivárvány minden

"Itt a szivárvány minden színe.
Őket kis a f@szom hívta ide?
Legyen minden úgy, ahogy akarom:
Csak úgy, FEHÉR ALAPON!"
:-))))

Az elkövető neve: Bogdán József

http://www.youtube.com/watch?v=VMlU6LKVxRk&feature=player_embedded
Kedves Magyar adófizetők!
Ennek a korcsnak, ennek a trágyakupacnak a további életét Önök fogják finanszírozni! Az Önök adóforintjaiból etetik, itatják, szállásolják majd! Bár eddig is az adófizetőkön élősködött ez az ork! Semmi sem változik!
Egy ilyen fogva tartása kb. 40-50 milliót emészt fel (mai árakon számítva), 25 év alatt! Tisztelettel kérdezem: Ha már mindenáron el akarják költeni ezt a pénzt, ebben az ügyben, akkor miért nem adják ezt a gyászoló családnak? Ezt a nem is tudom, hogy mit, pedig mielőbb fel kellene akasztani egy hűvös hajnalon, a börtön udvarán. A 4 gyalulatlan deszkából ácsolt koporsó+a jeltelen sírba temetése, a temető árkában maximum 20 000 ft-ot emésztene fel. De azt én egyedül, zsebből kifizetném! Az nem kerülne egyetlen adóforintba sem! De ezek után még 35 évig még etetni, egy ilyent, állami pénzből? Az már több, mint sok!
Még a gödröt is kiásnám ennek az izének, aztán arccal lefelé elkaparnám (bár szerintem sokan jönnének lapáttal, hogy segítsenek ásni)!
Csak sajnos, még az ilyen embert sem lehet halálra ítélni, mert "mit szól majd az EU?"......

VBT után szabadon!

Ha asztalon hagyod az ebédedet és rátalál egy csótány és felcsipegeti, akkor ő azt hazudja, hogy az, az ő ebédje. Mert az az ő igaza!
Aztán, később kellően elszemtelenedik a csótányod és már meg sem várja, hogy a maradékot ott hagyd, hanem még mielőtt belemerítenéd a kanaladat az ételedbe, ő már pofátlanul előtted beleeszik a kajádba. Hiszen ekkor már azt hazudja, hogy az az ebéd csak is az ő ebédje!
Ezután, ha hagyod, ez csótány elkezdjen szaporodni, a te házadban, a végére már nagyon sokan lesznek. Nem érdekli őt és fajtársait, hogy azt a házat, te építetted a két kezeddel, a saját pénzedből. Ők azt fogják hazudni, hogy az mind az övék, csakis értük, nekik van! A kajával, a falakkal, a bútorokkal együtt!
Mondom: Ha, hagyod!!!!
Mindenki értse, ahogy akarja!

http://www.youtube.com/watch?v=YxjZHmy1Xp8
24 perc 24-től

Na, ezek se viking elkövetők voltak!

http://www.youtube.com/watch?v=Tv_h1cQv6Yw&feature=player_embedded#!

Mekeg-makog (5. perc környékétől targédia)! Olvasni sem tanult meg! De a segíly az járt neki! Naná!

Eközben a bal-lib sajtó:

"Vérszomjas gárdisták tartják rettegésben a vidék cigányságát .......!"
Hát kedves(?) raj/faj/jogvédő, szélső liberálisok! Akiben ez sem mozdít meg semmit, az nem ember!
Most azt mondja el nekem valaki:
Van, vagy nincs CIGÁNYBŰNÖZÉS?
Csak egy szót kérek!
Kérem szavazzanak!

sajnos

Az intézet mérései szerint a hosszabb távú trendeket figyelembe véve a Jobbik támogatottsága folyamatosan csökken.
Címkék
tárki, felmérés, pártpreferenciák, fidesz-kdnp, mszp, jobbik, együtt 2014, lmp

ez mai cikk...

Upsz, megint buktál! Nagyon megütötted magad?

Mellé lőttél, kis sapka!
Semmi közöm a Jobbikhoz! Sőt!
Hozzám képest a jobbik, a balszélen játszik!
Ki nem szarja le a Jobbik támogatottságát! Egész más a téma, hólapát!
Arról dumálj, amihez hozzá szóltál! Hogy a fent nevezett, felzárkóztatásra váró állatok, melyik bandába tartoznak? Csak nem a 'tezsvíreid?
A cigánygyilkosságok idején ti jajgattatok a leghangosabban, hogy "rasszizmus" van! Persze, ha egy cigó megver egy szírt, az semmi! Ha egy ork, megöl egy 11 éves MAGYAR gyereket, az semmi?
Ha egy ilyen pondró, olyan lapátnyéllel ront a magyarokra, amire azt írták, hogy "halál a magyarokra", az nem rasszista támadás?
Persze az is rendjén való, ha egy dakota páros beront egy 90 éves, borsodi nénihez, aztán megerőszakolják, kinyomják a szemét, megölik és kirabolják. Az is oké nálad?
Vegyél vissza, te kis rajvédő senki! A multikulti nem csak nálunk, de Németországban, Svédországban, Szlovákiában, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Kanadában is megbukott!!!
A cigóvédelem nem trendi!
Szóval azzal foglalkozz, amihez hozzászóltál, mert a Jobbik tökre nem tartozik a témához!

Rudolf János képe

Van téma?

ez biztos ez?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

hülye buzi.....

mint mindig...

megnézném az IP címed, kistáska

Miért nem akarsz

Miért nem akarsz személyesen találkozni?
Ahhoz beszari vagy?
Fotelhuszár!

Decotext - sírköves

Decotext - sírköves szerint rendben van, fröcsögve jobbikosozik itt mindig.

van - nincs

Nincs cigánybűnőzés, csak a bűncselekmények (erőszakos) 90 %-át cigányok csinálják. Ehhez a divatos fajvédelem még segítséget is nyújt! Ennyi! Nincs miről beszélni. Ha ezt valaki nem látja, az agyilag zokni!!!
Igazából az itt folyó vita lényegtelen. Az oldal tulajdonosa. mentora..... egy idióta! Vak!
Beszűkült látókörrel rendelkező senki! Véleménye 0.Admin tevékenysége, a FIZESS párt cenzúrájával egyenlő.
Mi a megoldás, ezen kéne agyalni, de amíg a fajvédelemmel tömik az emberek agyát és szégyenérzetet kényszerítenek ránk, ha a más típusú embert másképp látjuk (mert az,
a buzi, buzi, a hazudós, hazudós, cigány, cigány, a zsidó, zsidó......ja és a magyar, magyar)
Itt agyalás nincs, csak légüres tér. Azt javaslom, aki értelmes párbeszédet szeretne, csináljon egy másik " beszélgetős" oldalt! Itt a normális vélemény csak lejáratja magát!

Horváth Márió

Már kis városunkban is elképesztő dolgok történnek!
H.Márió apja Strici Pistike!
Kurvákat futtat-futatott.
A fehér Ford kesztyűtartójában mindig bennt volt a csőre töltött pisztoly.
A zsaruk nem tudtak vele mit kezdeni, végül elkapták! Sitten is ült.
Szíven is szúrták valamilyen balhéban, "hála" Istennek életben maradt.
Most mit várunk ezektől az emberektől?
Bízván abban, hogy szabadlábon védekezhet-lehet hogy a "sütödés" arab társai lerendezik a problémát!
Csak ez sem egyértelmű, a rendőrség lehet, hogy a nyomozás? után infót is szeretne kapni az arab maffiáról?
Szerintem városunkban sok további maffia is létezik, melyek jól adminisztrálják magukat!
Ezzel is kéne foglalkozni tisztelt Rudolf János!
Azért vannak becsületes cigányok is! Létszámuk sajnos egyre csökken!

Hogy te milyen kis simlis

Hogy te milyen kis simlis magyar-bunkó vagy!

Rudolf János képe

Tragédia van!

Itt kérem lenyomták a hülyeséget - borzalmas!
Javaslom menj a hunhir.hu -ra. Ott mindenkinek ugyanaz a véleménye.
Jah, hogy ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik ott senki sem gondolkodik?
Hát az pech.. (te úgysem beszélgetni akarsz, hanem csak versenyt fröcsögni)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Nyugi Zsuzsi!

Itt sem te vagy a "gondolkodó ember"!
Még mielőtt elcuppannál magadtól, sittes!

Anarchia

Továbbra is állítom, hogy van cigány-bűnözés, az elmúlt hetek gyilkosságainak nagy hányada cigány-elkövetőkhöz kapcsolható, néhány esetben az elkövetők kinézete alapján még Lombrosónak is igazat kellene adnunk.

Az érem másik oldala pedig: Most már nem csak szemkilövető Gyurcsányra lehet hivatkozni, hanem gyilkos Orbánra is, akinek rendőrei kényszervallatást követően péppé verve gyilkoltak meg egy terheltet Izsákon.

Az más kérdés, hogy a sem a szemkilövetés, sem az Izsáki agyonverés nem az éppen regnáló miniszterelnök közvetlen utasítására történt, de ha már a Fidesz annak idején szemkilövető Gyurcsányra hivatkozva is nyert választást, most adott muníciót az ellenzéknek is. Ráadásul az áldozat Romániai(Erdélyi?) magyar, akiknek sorsát a Fidesz - legalábbis kommunikációs szinten -,annyira magán viseli.(Amúgy csak szavazatok szintjén van rájuk szükség, egyre inkább ezt érzem...)

Az izsáki, Magyar Állam által elkövetett gyilkosságban ettől függetlenül vastagon benne van Orbán: Márpedig azért, mert az ő, és pártja kifejezett szándékára szűnt meg az a szabály, amely a gyanúsítotti kihallgatás kezdetétől lehetővé tette védőügyvéd jelenlétét.

A helyzet tehát az, hogy a "2 hét alatt rend lesz" ígérete ellenére egyre inkább sodródunk a teljes bűnügyi káosz és anarchia felé, de minél szigorúbban akar büntetni az Állam, annál több lesz a bűncselekmény. Ezt a látszólagos paradoxont kell feloldani, de nem úgy, hogy stadionokat építünk, 2 milliárdért használhatatlan Fő tereket alakítunk ki, miközben 4 millió embert döntünk mell-döngetve nyomorba.

Vitamin

Nincs

Nincs cigánybűnözés!
Ehhez hasonló 1-2ezer darab fotó található a napiszar oldalon napiraj rovatba, ahol cigányok feszítenek, pózolnak késekkel, kardokkal, lőfegyverekkel félelemkeltő módon!

CsatolmányMéret
8.jpg54.71 KB
7.jpg53.69 KB
6.jpg31.2 KB
5.jpg37.98 KB
4.jpg115.72 KB
3.jpg26.56 KB
2.jpg33.91 KB
1.jpg74.5 KB

Itt van egy pár pózoló!

Ha egy roma áll be ilyen pózba, akkor az már cigánybünözés?? Mi a különbség eközött a két fenyegető beállás között? Az, hogy ő nem roma hanem Papp László? Szerintem nincs roma bünözés, hanem társadalmi bünözés van! Amig az állam és a törvények olyanok amilyenek, addig mindig is lesznek olyan rétegek akik nem hajlandók beilleszkedni a rendszerbe! Amig a rendőrt meghorcolják, mert lőtt amikor fenyegették, addig nem lesz itt rend! Ezért viszont nem a kisebbség a felelős, hanem mi magunk és a törvényhozók! Félrértés ne essék! Én sem kedvelem a romákat, de ahogy élnek és ahogy viszonyulnak az ország többi részéhez az 100-ban a mi hibánk!
Itt kell megjegyeznem, hogy a Kádár rendszer sokkal hatékonyabban fékezte meg az ilyen "kivagyiságban szenvedő" pár embert! A rendőr bevitte a cigányt, jól elverték gumibottal és megmondták neki, hogy ha még egyszer..... Kész! Ahol régebben laktam ott mindegyik dolgozott, mint a kisangyal! (1960-as éa 1970-es években volt ez!)

Szerintem importáljunk 1-2 ezer USA rendőrt teljes felszereléssel.
Fogadjunk, hogy egy hónap alatt rend lenne! Ha szines, ha fehér, ha
akármilyen a bőrszine!

Mi a különbség?

Szerinted?
Segítek:
Papp Laci sportolt, nem bűnözött! Ő érmeket szerzett az országnak, nem börtönéveket magának!
Ha lenne bármi fingod is a sporthoz, akkor tudnád, hogy a ringben nincs helye az indulatnak. Az indulatos versenyzőt előbb megintik, aztán leléptetik, vagy laposra verik!
A boxban 1 embernek 1 a párja. A dakota harcosok falkában, túlerőben, sokszor hátulról támadnak (lásd Tony). A boxolónak ki kell állnia az erősebb ellen is, nem csak a gyengébb ellen. A mérkőzés végén kezet fognak és gratulálnak!
Hát ez nem kevés difi, a két kép között!
Ez elég sánta és erőltetett összehasonlítás volt, Deco!

"RETKESEK"

Üdv. Ezeket a retkeket,akasztofavirágokat már rég nyilvántartásba kellett volna venni,egytöl-egyig. A TEK meg összeszedhetné öket,azonnal.

Olyan, hogy

cigánybűnözés, nics. Bűnözés van. Kétségtelen, hogy egy leszakadó, kilátástalan helyzetbe került, tanulatlan, emiatt naponta megalázott, megfélemlített társadalmi csoport tagjai közül többen vetemednek arra, hogy megszegjék a társadalmi együttélés szabályait. Többen találnak menedéket az italban, kábítószerben, hiszen más örömük kevés van. Ezek a tudatmódosító szerek pedig olyasmire sarkallják őket, aminek következményeit felmérni nem tudják. Tudom, hogy ez nem mentség. Ilyen állapotú embereket én is messzire elkerülök. Meg kell tanulnunk ezzel együtt élni addig, amig nem találjuk meg a módját annak, amíg el nem jutunk odáig, hogy ezeket az embereket kivezessük ebből. Hányan vannak közületek, akik ezt megpróbálták? Beszélgettek velük, meséltek a gyerekeiknek, tiszta használt ruhát, megúnt háztartási gépet, tüzifát vittek nekik? Egyáltalán felméritek, hogy ők is emberek? Ugyanúgy fáj nekik az, ami nekünk.
Tartok tőle, nem sok gazdasági szakértő van köztetek, de egyszerű gondolkodással is felmérhető, hogy egy hatalmas potenciális munkaerő réteg lenne kinevelhető belőlük töleranciával, megvédve az országot a attól a probélmától amit pl. Németországban a török vagy Franciaországban a tuniszi vendégmunkások jelentenek.
Érdemes azon is elgondolkodni, hogy az un. fehérgalléros bűnözők micsoda kárt okoznak az országnak. Persze tudom, azt senki nem közvetlenül érzi, de higyjétek el, sokkal nagyobbat.
Ettől függetlenül Tonyért szakad a szívem és nagyon drukkolok neki, hogy felgyógyuljon.
Éva

Azzal egyetértek, hogy

Azzal egyetértek, hogy cigánybűnözés nincs, mert baromira nem vigasztalná a családját, ha Tonyt egy hófehér bőrű eszkimó verte volna agyon.
De fel kellene végre fogni, hogy azokat az embereket, akik ilyet tesznek nem kéne embernek tekinteni. És nem kellene folyton a "hátrányos helyzettel" takarózni. Az is elég épp elég beteg hozzáállás, hogy a piát és drogot "örömforrásnak" tekintik. Persze a piára/drogra mégis csak van pénzük a szegény szerencsétlen kilátástalanoknak.
Foglalkozni kell velük, de máshogy mint, amit eddig tettek értük, mert az csak tüneti kezelés, pótcselekvés és rohadtul nem oldja meg sem az ő sem a mi problémáinkat velük kapcsolatban.
Azért nem kellene folyton anyagilag segélyezni őket, mert hozzászoknak, ahogy ez történt az elmúlt évtizedek alatt is. Egyik kezükkel verik az asztalt segélyért, közben a másikkal pedig beverik a tisztességes emberek arcát, mert "a köcsög beszólt nekem, hogy miér' nem tudok viselkedni!". Szerintetek EMBER-nek lehet tekinteni az ilyet?! Mert szerintem kell lennie egy viselkedési minimumnak, amitől az EMBER ténylegesen EMBER lesz és nem csak egy folyton elégedetlen, erőszakos ösztönlény. (És a származás itt most teljesen mindegy!!!)
És érdemes elgondolkodni azon, hogy a "fehérgalléros bűnözők" is sokat tettek azért, hogy itt tartunk.

"Fehérgalléros bűnözők !"Ez a kulcs szó !

A fent említett címen kellene ELGONDOLKODNIA mindenkinek,mielőtt a fülke magányában
behúzza az X-et!Véleményem szerint tanulságos 23 évet hagytunk magunk után!
Remélhetőleg mindenki elnyeri egyszer méltó büntetését,aki ebbe a posványba juttatta
Magyarországot és Városunkat!Bízom abban,hogy lesz egyszer egy IGAZI ELSZÁMOLTATÁS!!!

Éva drága!

A gazdasági kár és a kioltott emberi életek között párhuzamot vonni ostobaság, tudatlanság, agymosottság és mérhetetlen cinizmus.
A cigánybűnözés sajnos nagyon is létező jelenség.
Csak azok szerint nem létezik, akik még nem tapasztalták meg közvetlen közelről.
A többi dolog, amit összehordtál a munkáról, a tüzifa vásárlásról pedig egyszerű baromság.
Annyi segélyt és pénzügyi támogatást kapnak, amennyit egy egész életében dolgozó, de munkanélkülivé lett magyar soha nem fog!
Nézd meg, hogy zsidi úton hány lakást építettek nekik adófizetői pénzen (100 milláért!) és milyen autók parkolnak előtte! Nem zsigulik, azt elárulom!
Több devizahiteles ismerősöm is van, akiknek frank alapú hitele van a lakásán és majd beleszakad a munkába, hogy el ne vigyék a feje fölül, de nemhogy lakást nem kap majd, ha esetleg az utcára kerülne, hanem a fennmaradó hitelt még a fizetéséből is letiltatnák!

Tudatmódosító szerek?
Arra honnan van pénzük? Enni nincs mit a családnak, de pia, cigi, fű az van?

Neked is csak azt tudom mondani, mint a futóbolond Rudolfnak, ha annyira sajnálod őket, fogadj magadhoz közülük valakit. Mutassatok már példát, könyörgöm! Te és a többi liberális is! Rajta, integráljátok őket!
Ugyanis ez több mint 600 éve nem sikerül. Sem nekünk, sem senkinek a világon!
Vegyél magadhoz egy hátrányos helyzetű családot és majd megtapasztalod, hogy ha a kisujjad nyújtod feléjük, akkor utána már az egész karod is kevés lesz.
Ha esetleg átvágnák a torkodat, azon se lepődj meg. A túlvilágon majd átértékeled a nézeteidet.
Tudod kétféle cigány létezik. Az egyik aki be tud illeszkedni, dolgozik, normális életvitelt folytat. No ezeket soha nem kellett integrálni, ment nekik maguktól ezért minden tiszteletem az övék! Ez kb. 2-3%
A másik, akikről fent szóltam. Őket soha nem fogod sem integrálni, sem munkára nevelni, viszont 100 Ft-ért bármikor lelkismeret furdalás nélkül agyonvernek.
Az észosztás helyett integráljátok őket ha tudjátok, próbáljátok meg, a labda nálatok pattog, én lepasszoltam.

Na látod,

már van egyetértés közöttünk, hiszen Te sem mondod, hogy MINDEN cigány bűnöző és én sem állítom, hogy arányaiban nem nagyobb számban követnek el bűncselekményt. Az integrálás nem arról szól, hogy eltartasz egy cigány családot, hanem az a lényege, hogy megpróbálod megmutatni egyes tagjainak, hogy ők is jogokkal és kötelezettségekkel egyenrangú polgárai lehetnek a közösségnek. És itt nyilván a kötelezettségeken van a hangsúly. Ez egy nagyon hosszú folyamat, nem a mi életünkben lesz eredménye, de előbb-utóbb igen. Keress rá a Kürt Alapítványra, ők jól csinálják. És jól csinálják azok a fiatal ismerőseim is, akik cigány gyereket fogadtak örökbe menhelyről. Én már ehhez 10 éve is öreg voltam, sajnos. Persze mindannyian liberálisok:))

Azon még kell dolgozzunk közösen, hogy a LIBERÁLIS nem szitokszó, és nem ellentéte a NEMZETI ÉRZELMŰ-nek. Ne Janiból indulj ki, ő szerintem inkább anarchista.
Éva

Lehet, hogy igazad van!

Már csak 400-500 év és talán sikerül "integrálni" őket!
Amióta itt vannak (most csak Zsigmond királytól számolom), jellemző rájuk, hpogy saját törvényeik alapján, önmagukat szegregálva (ha valami nem tetszik, odébb áll. Ha valamit megkíván, ellopja. Ha valaki beszól, bántalmazza/megöli.), kvázi a többségi társadalmon élve/élősködve léteznek.
Mennyire hosszú távra tervezzünk?
Én is tudok hivatkozásokat írni a neten:
Keressen rá a "csendőrség-cigányság" fogalomra a google-n!
Régen sem ment könnyebben a 'zintegráció more! Csak akkoriban még volt a törvénynek lehetősége, joga fellépni a csibészek ellen! De, ma....
A liberális szót maguk a liberálisok tették szitokszóvá!
Az eredeti liberálisok (a reformkorban) ugyanis valóban magasztos és tiszta eszméket fogalmaztak meg. Ezek, úgy ahogy meg is valósultak a 1990-re. Ekkor léptek színre a mai "liberálisok". Szabadság-Egyenlőség-Testvériség már volt. Ekkor jött a nagy ötlet: Most karoljunk fel olyan társadalmi problémákat, amelyek ugyan nem magasztosak, de jól lehet velük feltűnösködni!
Ezek a következők:
- melegek és aberráltak jogai
- drogliberalizáció
- cigányok jogai (kötelességeikről soha, egyetlen hangot sem)
- nemi identitások teljes összezavarása
- állami tulajdonok privatizálása, kiárusítása

Hol vannak ezek az igazi, nemzeti liberális szellemhez (ismét a reformkorban járunk) képest?
Hol van egy Pető Iván, egy Magyar Bálint, Fodor Gabuci, egy Kossuthoz és társaihoz képest?
Az eredeti liberális eszmék alapja Kossuthéknál éppen a nemzet önrendelkezéséről szólt. A magyar föld magyar kizárólagos magyar tulajdonba vételéről, nem a mindent kiráusításról. A "szent szólásszabadságról", nem a holo-gondolatrendőrségről. A vallások tiszteletéről, nem a Klubrádiós keresztény gyalázásokról Karácsonykor! Soroljam még? Vagy már érti miért vált szitokszóvá a liberalizmus, a nemzeti oldalon?
Ne keverje az eredeti fogalmat, azzal a mai "szabadelvű", erkölcsi fertővel, amelyet a Kuncze banda neve fémjelzett! Ezzel Kossuth Lajost és társait gyalázza, haló poraiban!
Talán ennyit a liberalizmus mai híveiről!
Abban viszont egyetértünk, hogy Rudolf Jani nem liberális, csak szimplán lökött!

Az előző véleménnyel

Az előző véleménnyel teljes mértékben egyetértek. Melléteszem, hogy a "liberalizmus" ma Európa sírásója. Ez a szitokszóvá silányult egykoron nemes eszme nem Kuncze, Magyar és Fodor találmánya. Ők csak tanítványai annak A MA MAGÁT AZ EURÓPAI ÉRTÉKREND letéteményeseinek hirdető szélsőbalos-anarchista népségnek, akiket Nyugat-Európában 1968 lázongásai vetettek a felszínre. Akik ma az EU vezető testületeiből osztják az észt és gyűlölködnek például Magyarország ellen. Fasisztáznak, rasszistáznak, homofóboznak, stb, stb. Lenne Orbán, vagy bárki más a helyében mindenféle -ista (fas-iszta, rasz-szista), ha mondjuk nagyon keményen fellépne beleértve a halálbüntetést is, ha kell a cigány vagy bármi egyéb rasszhoz, akár a magyarhoz tartozó bűnözök ellen. Pedig ami ma még késik, nem múlik. Ha a ma magát liberálisnak tituláló eszme nem bukik meg Európában (is) minél előbb, ennek a kontinensnek vége. A keresztény-zsidó kultúrkör alapját képező Ószövetség Törvények könyve pedig kimondja: "Szemet szemért, fogat fogért, életet életért". Vagy "aki férfival hál...lakoljon". Függetlenül attól, hogy fekete, kreol, vagy akár hófehér az elkövető bőrszíne.

ez egy Prohászka idézet:

"Vannak a világon járványok, a liberalizmus is ilyen, az ostoba pacifizmus is ilyen, amely a kardot a hüvelybe dugja, csak azért, hogy a többi nemzet annál biztosabban verjen agyon bennünket. Ne nézzük tétlenül ezeknek a járványoknak a tobzódását, nézzük meg, kiknek hiszünk. Bizony az ember nehezen küzd meg a butasággal. De nézzük, ki szidja Adolf Hitlert, Mussolinit, Ludendorffot?"

... gondolkodjatok el rajta, tényleg erre gondoltok?

Zsidó-keresztény....

Az mi? Az kb. olyan, mint a sinto-mohamedán, vagy az iszlám-buthista.
Maguk a zsidók tagadják Jézus Krisztus zsidó voltát. Kérdés, hogy miért ragaszkodnak ennyire a keresztények a Zsidó-Keresztény mítoszhoz.
Ez a törekvés a II. világháborút követően erősödött, tompítván a holoka(m)uszt miatt, a keresztényeket ért támadásokat!
Jézus Krisztus azért jött a földre, hogy elhozza hírt! Nevesül azt, hogy az Atya nem csak egy népet hívott el az üdvösségre, hanem minden embert, ez az ÚJ-szövetség, amelyet már minden emberre vonatkozik. Továbbá azért jött, hogy a vakok szemét felnyissa. Azok szemét, akik bár olvasták az Ószövetséget, mégis szándékosan félreértelmezték azt és azt tanították, hogy az Isten csak a zsidókkal kötött szövetséget. Ebből következően a többi ember csak goj, vagyis érdemtelen a Teremtő meghívására.
Azok, akik ma a "liberalizmus" eszméit hirdetik, magasról köpnek az Ó és az Újszövetségre!

A mai liberálisok azok leszármazottai, akik csak az Ószövetséget ismerik el. Mégis törvénybe iktatják a melegek házasságát. Szerintük ez a demokrácia, pedig az ősi törvénye(i)k alapján:
" Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az."
Mózes 3,22
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok."
Lev.20,13

Nos a liberálisok elvetik a halálbüntetést, de harcolnak több ezer éves törvénye(i)k ellen. Ez nem zavarja őket. Sőt! Felháborodnak, valaki számon kéri rajtuk. Mind emellett nagyon szeretik lobogtatni Jézus szeretet parancsát, ha a keresztények felmerik emelni a hangjukat a szélsőliberálisok aberrációs törvényei ellen.
A meleg tüntetéseken előszeretettel lobogtatnak Jézus arcokat, "neki is két apja volt" felirattal. De kikérik maguknak, ha valaki gyalázatnak nevezi az aberrált hajlamaikat!
Hagyjuk már ezt a "felvilágosult liberálisok" dumát!
A mai liberálisok szélsőségesebbek a neonáciknál! De folyton azt kiabálják, hogy minden szélsőség ártalmas!

Cohn Bendit, fő liberálisról ezt írja egy külföldi lap:
"1968-ban Danny Cohn-Bendit és barátai kívánta, hogy elpusztítsa a kapitalista rendszert, és lehetővé teszik a lányokat a férfi egyetemi kollégiumok. Mao és a kis piros könyvet, a marxizmus és a Ho Chi Minh jók voltak, és a teljesen indokolt anti-Vietnam mozgalom.”
„Az elnök az EU-parlament Herr Pöttering és a jó öreg Red Danny középpontjában állnak, a félretájékoztatásoknak."
http://tee2i.org/archive/200809
Most ott ül az EP-ben és Magyarországot támadja azért, mert szerinte itt nincs demokrácia.
Mondja ezt úgy, hogy '68-ban még a jelenlegi Európa és a kapitalizmus elpusztítása mellett tüntetgetett a barátaival. Molotov kotkélokkal dobált rendőröket. Persze a liberális gondolkodás szerint az szabadságharc volt, míg a magyarországi 2006-os események résztvevői mind a náci-csőcselékhez tartoztak. Budaházyt a mai napig úgy vegzálják, hogy semmit sem tudtak bizonyítani ellene. Cohn Benditről fényképek készültek, miközben rendőrökre támad, mégis szabad és az EP tagja és ő mondja meg a magyaroknak, hogy mi a tuti.
De, ha már a bibliai utálatosságoknál tartunk:
http://www.metacafe.com/watch/5919271/daniel_cohn_bendit/

A videóban többek közt azt taglalja ez a nagy liberális, hogy "Sokat drogozunk, és nagyszerű érzés, amikor egy ötéves lány elkezd vetkőztetni ". Bizony! Óvodai pedagógusként ilyen dolgokkal foglalta el magát a derék liberális vezér! Jaaa, hogy ez még belefér a liberalizmusba? Aki ezt állítja, annak azt kívánom, hogy egy ilyen „derék” liberális óvóbácsija legyen a gyerekének, unokájának!!!!!

Hát igen! Ha valakinek, hát neki minden erkölcsi alapja megvan arra, hogy Magyarországot bírálja!
Vagy mégsem?

De ne felejtsük el a baloldal prominenseit sem, mivel ők a nagy szövetségesek!

Sokszor elhangzik a baloldal azon vádja a csendőrséggel kapcsolatban, hogy megengedhetetlen, hogy a mai Magyarországon, bárki is pozitívan gondoljon, vagy nyilatkozzon a hajdani szervezettel kapcsolatban. Csupán azért, mert bár 95 évig remekül működött, az utolsó pár hónapban részt vettek a zsidók összegyűjtésében. A baloldal, a liberálisokal kiegészülve ,kórusban nácizik, ha szóba kerül a csendőrség. Az viszont egyetlen baloldali, vagy szélsőliberális megmondót sem zavarta, hogy a napokban, Szanyi kapitány Marosán Györgyhöz (kommunista tömeggyilkos mondta: „Mától kezdve lövünk!”) hasonlította magát. Amikor erre rákérdeztek egy tv műsorban, azt válaszolta, hogy "azért Marosán György mást is tett, ezen a mondaton kívül". Tehát hiba lenne csupán egy dolog miatt megítélni ezt az embert! Igen, Sanyi úr(?)! Bizony, hogy mást is tett! Be is tartotta az ígéretét!
Aztán 50 évvel később, pontosan a Szanyi féle, szintén baloldali kormány ismét a tömegbe lövetett!
Persze ez nem érte el az európai liberálisok és baloldaliak ingerküszöbét!
Hm, hogy lehet ez?
Értem!
Tehát a csendőrség (amúgy hasznos) 95 évét meg lehet bélyegezni 1 éves tevékenysége alapján (1944. március- 1945 március), de a Marosán vezette bosszúhadjárat nem lehet megítélni egy nyílt tűzparancs kiadása alapján!
Hát ez a baj a baloldali és liberálisok szemléletével. Kissé szelektív az erkölcsi ítélő képességük. Kettős mérce? Simán!
Most ugyanezen kettős mérce alapján kívánnak dönteni a Magyarország sorsáról Brüsszelben, szintén a liberálisok és a baloldaliak.
Gyakorlatilag ugyanazt a metódust követik, mint Trianonban. Előre megírt ítéleteket szeretnének felolvasni. Nem kell meghallgatni a "vádlottat". Úgy látszik, hogy ez a baloldal és a liberálisok demokráciája!

Összefoglalva tehát:
Nincs azzal semmi gond, ha egy pedofil hajlamú, terrorista liberális mocskolja Magyarországot. Sőt, az is rendben van, ha egy alkoholista szoCIONista, a magyarokat legyilkoló és megnyomorító Marosán elvtársához hasonlítva magát, kritizálhatja a jobboldalt.
Ám az, hogy a magyar jobboldalt meghallgatnák a saját véleményéről, az ki van zárva. Úgy látszik, hogy ez nem tartozik a híres, brüsszeli, liberális-baloldali demokráciához!!!
Hát csak ez a baj a liberálisokkal és a szövetségeseivel!

Olyan hosszan fejtegetted

hogy elveszett a tartalom.

Még hogy nem hallgatnák meg a jobboldalt? Emlékszem, kb. 1-1,5 éve Orbán napokig Cohn Benditnek osztotta az észt, és viszont. Magyar napok voltak Brüsszelben.

A liberalizmus kapcsán pedig had emlékeztesselek arra, hogy ha Bajnai nem lett volna liberális, akkor ma még mindig Bajnai lenne a miniszterelnök.

De kicsit hétköznapibb példával is élhetek: Szittya haverom - jogosan - elítéli a homokos felvonulásokat, keményen buzizza is őket. "Oszt" 3 sör és 1 unikum után- Fábry példaképetek után szabadon -, minden vágya az, hogy két perverz nővel - szavajárása szerint: leszbi luvnyákkal -, legyen együtt,mert attól a szittya magyar "f@sz" kétszer keményebb lesz."

Hát ennyit a kettős mércéről.(De mosolyoghatsz is!)

Vitamin

Hogy elvesztted a fonalat,

Hogy elvesztted a fonalat, azon nem csodálkozom!
Figyelj jobban! Olvasd el többször!!!!
Ha nem megy, az a téged minősít!

1. A lényeg elkerülte a

1. A lényeg elkerülte a figyelmedet! (alább olvashatod a listát)
2. Fábry egy ripacs! Honnan jött az neked, hiogy nekem ő lenne a "példaképed"?
3. A kettős mércét kifejtettem, ha nem érted, akkor azt vagy szándékosan nem akarod érteni, vagy a szellemi képességeid alapján, alkalmatlan vagy arra, hogy felfogd!
4. Bajnai annyira értett a kormányzáshoz, mint a libaneveléshez! Gá-gá-gá-gá....
5. Cohn Benditnek, az ő előéletével és abrrált hajlamaival semmi joga sincs ahhoz, hogy bárkit is kritizáljon! HA EZT NEM ÉRTED, AKKOR NO COMMENT!
6. Magyar napok? A legutóbb majdnem megütötte a lapos guta, amikor Szájer szót kapott, az amúgy Magyarországról szóló napirendi ponttal kapcsolatban, az EP-ben. Cohn BANDIT(A) féle perverzek demokrácia ennyi! Valakiről úgy vitatkozni, hogy az alany szót se kaphasson! Audiatur et altera pars!

Szépen hosszan fejtette ki

Szépen hosszan fejtette ki azt, amit röviden próbáltam megfogalmazni. Nem hiszem, hogy közöttünk bármiféle vitás kérdés lenne.

Abszolút nincs vita! Nem

Abszolút nincs vita!
Nem miattad fejtegettem, hanem a Vitamin féle lököttek kedvéért!
Ám láthatóan nem tudott figyelmesen olvasni, mert a lényeges kulcsszavak elkerülték a figyelmét!
Úgy mint:
- Pedofil liberális vezér.
- Kommunista, nosztalgikus, baloldali megmondó alkoholista.
- Kettős mérce!
- Hiteltelen külhoni és hazai kritikusok.
- Hamis Biblia értelmezés és szándékos félreértelmezés!
stb.....

Rudolf János képe

A börtönben

Sokkal durvábbnak tűnő arcok reggel
- kérsz kávét? - szólt az egyik
- ugye inkább teát kérsz? - szólt a másik
Hát végülis mindegy.. de nem ilyet nem mondhatok
Ha kávét kérek akkor az Egyiknek lesz pár perces elfoglaltsága, ha teát kérek akkor a Másiknak lesz néhány perccel rövidebb a börtön

Dzsekszon te meg úgy be vagy szarva. hogy ezt nem is érted, mi?

Lásd a palackos víz története (elsőként megijesztenek, hogy a csapiviz szar)
http://youtube.com/watch?v=V8UiuC0i6vs
Nagyon félsz Dzsekszon?
Már a csapvíztől is félsz Dzsekszon?

Pedig csak egy "termék" lettél Dzsekszon.
Az általad annyira szidott és gyűlölt multi egyik "terméke"..

Te is kezd azzal, hogy vizet kérsz.
Kávé vagy tea helyett csapvizet
Még annak a fél percnek is örülni fognak

Mert az emberek szeretnek jók lenni, jót tenni
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

ERRÖL IS BESZÉLJ

ERRÖL IS BESZÉLJ JANI!!!!!!
A férfinek azt üzeni, adja fel magát, a romákat arra kéri, ne bújtassák az erőszakos bűnözőt.

Kállai Csaba országos cigány fővajda közleményében azt írta, hogy sajnálattal hallja, hogy még mindig nem sikerült kézre keríteni a pécsi polgármester lányának támadóját. Folyamatosan figyelemmel kíséri az ügyet, és örül neki, hogy a cigányság egységesen lép fel ezen eset okán is, és reméli, mihamarabb kézre kerül a Pécsen garázdálkodó szatír.

Mint országos cigány fővajda felszólítja a szökésben lévő Nyerges Zoltánt, hogy mihamarabb adja fel magát. Egyben kéri a cigányságot, hogy ha valakinek tudta van arról, hogy ezt az embert ki bújtatja vagy hol húzza meg magát, azonnal adja fel a cigány nép érdekében. Minden cigány embert arra kér, hogy ezután is egységesen lépjenek fel a társadalmi igazságosság érvényesülése érdekében. A megtámadott kislánynak mihamarabbi felépülést, kitartást és sok erőt kíván – olvasható a bama.hu oldalon.

A lap arról is beszámol, hogy Nyerges Zoltánnak tulajdonképpen nem kihívás, amit most csinál. Amióta tavaly kijött a börtönből, valószínűleg ugyanígy él: gyalog jön-megy, ahol éppen tud, ott alszik, pénze nincs.

Páva Zsolt pécsi polgármester lányának támadóját, Nyerges Zoltánt alvilági körök is keresik. A televíziónak nyilatkozó férfi – aki nemrég szabadult tízéves börtönbüntetéséből – azt mondta, hogy olyan információik vannak a támadóról, amelyet nem akarnak megosztani a rendőrséggel.

Rudolf János képe

Egy kisebbség CSAK akkor van otthon a hazában

Ha a tagjai hibáznak, akkor sem a csoport szenvedi azt meg.
Mit jelent hát ez?
Hogy az a szöveg amit ide betettél -nem hülyéknek- azt jelenti: a cigányok úgy érzik nincsenek itthon ebben az országban.
Ha ugyanis itthon éreznek magukat, akkor egy tagjuk hibája okán nem kellene az egész kozosseguknek magyarazkodni.
És ez mindig kinek szégyene?
Hát neked
A betett szöveged tehát mire bizonyíték?
Arra, hogy ez a mai rezsim egy felfasiszta rezsim. Nem fasisztoid rendszerekben ugyanis ilyen szövegek nem születnek.
Ez van..
Örülök, hogy ismét művelhettek..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Neked ez a

népművelés a kényszerképzeted. Talán először neked kellene megtanulnod helyesen magyarul írni, mert zsengéid enyhén szólva is kihívásokkal küzdenek. Te nem félművelt vagy - mint amit hiszel magadról, hanem egy műveletlen kényszerképzetekkel terhelt kis buzi vagy. Lőrince csókoltat (tudod az a nyelvész prof).

márió

nem tud valaki facebook profilt mutatni vagy képet a márióról? kiváncsi vagyok a cigányra

Nem szabad, neki jogai

Nem szabad, neki jogai vannak(csak kötelessége nincs), még beperelne!
Ki volt a másik kettő?

márió

engem nem a jogai érdekelnek, hanem a profilja vagy a képe. :)

Rudolf János képe

Elég ha becsukod a szemed

Az igazi rémek ott laknak
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

R.I.P

:'(
Tony hiányzol!

honnan

tudod, hogy meghalt?????????????????????????

meghalt

meghalt a Tony...

Remélem sunyirudi

te liberálbolsefik féreg egyszer te is átérzed azt a gyászt amit a gyerekei és felesége érez és azzal akit a legjobban szeretsz. Felelős vagy ezért a folyamatos uszításaiddal képmutató csúsztatásaiddal hazugságaiddal !

Rudolf János képe

Felelős teérted vagyok

Hogy ide jutottál..
Még emberből vagy?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Elment, Isten vele

Szemet szemért, fogat fogért! Az első között szeretnék kitépni egy darabot abból a senkiből.........

re

komoly emberek meg azt mondják, hogy nem igaz, nem halt meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most akkor mi az igazság,

Most akkor mi az igazság, hogy van valójában, kórházban van még?
Más haláláról nem illik valótlanságokat állítani.

re

azt mondják olyanok, akik közel vannak a tűzhöz, hogy már sétálgat a folyosón, kihallgatták, és rövidesen hazajöhet....

a fél város s haláláról beszél, nem értem...

Szívem szakad érte,

remélem neked van igazad és felgyógyul, igaz a mondás, akinek halálát keltik, sokáig él:))

Tony-t nem a cigányok,

Tony-t nem a cigányok, hanem az R.J. féle balliberók ölték majdnem meg, ha ezek az aljas, sunyi, árokásó politikát folytató emberek, nem adnának lovat a cigánybűnözők alá, akkor ez sem következett volna be.

Rudolf János képe

"Balliberális" = sült hó

Ha majd sikerült a havat megsütnöd, akkor ne felejts el ismét szólni. (Aki liberális az JOBBOS)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Idefigyelj Jani,

én nem vagyok bennszülött zalai, de pár éve itt élek, szívesen tájékozódom a portálról, és sokat segített ehhez, hogy olvashattam az írásaidat. Kérlek fogadd el egy 63 éves öregasszony véleményét, vagy legalábbis gondolkodj el róla. Régebben sokkal tárgyilagosabban, tényszerűen közölted a véleményedet. Volt mondanivalód, tényekkel tudtad alátámasztani, korrektül fogalmaztál. Mostanában úgy látom, már csak a vita kedvéért mondasz valami épületes baromságot, boldogságot okoz, ha szétoffolhatod a blogokat - sokszor a sajátodat is. Jórészt ennek köszönhetően lassan élvezhetetlenné válik ez a portál. A hülye, ostoba hozzászólásokra nem kell válaszolni, minősíti magát az, aki írja, - mégha vendégként is. Vagyunk itt páran, akik tudnak gondolkodni, leszűrjük a következtetéseket, Bocs, hogy lejaniztalak, de adta magát a kuplé szöveg:))
Éva

Jobban van már?

Tud valaki valamit Tonyról?

Kedves Tony! Remélem, hogy

Kedves Tony!
Remélem, hogy a kómából fel fogsz ébredni és olvashatod sorainkat.Egész családunk nevében kívánom, gyógyulj meg!Rendkívül sajnáljuk a történteket, ha tudunk, bármiben segítünk Neked és családodnak.
És aki nem tudná, Tony katolikus keresztény:imádkozunk érte.

Hogy a bánatba jön ide,

hogy milyen vallású az áldozat? Ti már tényleg teljesen hülyék vagytok?

Rudolf János képe

?

szerinted Ferenc pápa minap miért éppen börtöntöltelékek lábát mosta?
link itt: http://hvg.hu/nagyitas/20130329_Foto_I_Ferenc_papa
--
bonusz kérdés: hol számít, hogy Tony keresztény, ha Ferenc pápa muszlimok lábát is megcsókolja?

.......

Remélem hogy egyszer el kell számolnod ezzel a sok uszítással amit csinálsz,szégyen hogy egy város levegőjét szívom veled te parazita.
És azt is remélem hogy Tony is majd elolvassa miket hordtál itt össze....
Jobbulást Tony Barátom!

Rudolf János képe

egyszerűsítsünk

Te megmosnád H. Marió lábát? Arról a H. Marióról van szó, aki megverte Tonyt.
És meg is csókolnád Márió lábát?
Mert Ferenc pápa megmosná és meg is csókolná.
Még akkor is megmosná és megcsókolná H. Márió lábát ha ő nem keresztény..

Na most te jössz drága műanyagkeresztényem.
Meséld is el légy oly jó, hogy miért is jársz te templomba?
Esetleg jó a buli, jó a társaság, vagy ragadt is valami ott rád.
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

re

én marió lábát 10 darabra törném Tony testvérei helyében. ahogy hallom le is jöttek páran.... nem véletlen futott széjjel a Horváth család gyenesben a hírek szerint....

a Tony fejét "véletlenül" széjjelverték vascsővel kisbarátom.
de nem erről nem szólnak a hírek, hanem arról, hogy ÚGY megütötték, hogy... milyen véletlen....

?

Annyira beteg vagy fejben hogy meg sem próbálkozik senki a gyógyításoddal....
Ott a tetten van a hangsúly de neked aki lófaszt se csinál csak a pofáját jártatja virtuálisan,osztva az észt de semmit nem cselekedve a közösségért,na az ilyennek felesleges bármit is írni.
A saját születésedből űzzél gúnyt mert az a legnagyobb teher neked.

Rudolf János képe

Ha a szavazatod kell, majd szólok

akkor majd buksidat dícsérgetve elérem, hogy imádjál is - igaz én meg akkor foglak téged hülyének nézni
Addig is kellemes húsvét hétfőt
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

szájadat mosd ki

Ön olyan mértékben aláz és sérteget bárkit hozzászólásaival már nem először, hogy a válaszom ennyi:a cipőm sarkán a sár többet ér , mint Ön.A továbbiakban válaszra sem méltó , bármit is ír,ugyanúgy, mint sok fórumon az uszító agyhalottak gyomorforgató ,helyesírásilag 0 hozzászólásai(ugatásai).Egyébként a stílus maga az ember.

Rudolf János képe

dehogy dehogy

csak szarul élitek meg, hogy a képmutatásosditok mögötti gyűlölködést kicikizem
mondjuk megértem - szar is lehet úgy keresztényesdit játszani, hogy közben kőbányát korbácsot kívánva versengtek egymással

De csinálhatjátok!
Úgy írtjátok az embereket ahogyan akarjátok, csak akkor nem kell templomba menni
Az ugyanis kicsit másról szól..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

"Feszítsétek meg! –

"Feszítsétek meg! – kiáltják a tőkések, akik páncélszekrényeikért reszketnek. Feszítsétek meg! – kiáltják a kispolgárok, a tisztek, az antiszemiták, a burzsoázia sajtólakájai, akik a polgári osztályuralom húsosfazekáért reszketnek."

— Rosa Luxemburg
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rosa_Luxemburg

Kudarc

Sem a három csapás törvény, sem a BTK jelentős szigorítása nem csökkentette a bűncselekmények számát, és 2 hét (illetve most már 3 év) alatt nem rend, hanem még nagyobb fejetlenség lett az országban.

A cigány-bűnözés MÉG erősen felülreprezentált, de nem sokáig, mert ahogy fogy a magyar, és szaporodik a cigány, a felülreprezentáció aránya csökkenni fog.
Szerintem a cigány-bűnözés rendszer szintű probléma, attól, hogy 5 év helyett 10 évre zárjuk be a cigánybűnözőt, az nem fog megszűnni, sőt, a börtönben esetleg még elvetemültebb, kigyúrtabb, veszélyesebb lesz, mint annak előtte. A szankciók szigorítása tehát nem szolgálja a megelőzést, ez bizonyított tény.

A megelőzés egyik humánusabb lehetősége szerintem az,hogy a cigányság leszakadt rétegeinek túlszaporodását kellene elérnünk , ami azért nem megy Viktoréknál, mert ők állandóan a születésszám -növelésről papolnak - "A babáknak kedvük támadt megszületni" -, és elméletileg nem rangsorolhatnak.
Ez esetben megelőzhető lenne, hogy az amúgy nyomorgó Bogdánék és Orsósék csak azért szüljenek a meglévő 4-5-6 gyerek mellé még néhányat a putriba, hogy az emelt összegű ellátásokra jogosultak legyenek. (Ennek az eszköze lehet a negatív családi pótlék, ami pl. a 3.gyerek után már nem többletet ad, hanem elvesz a juttatás összegéből.)

Nyilvánvaló, hogy ezt a javaslatot hivatalosan egyik politikai erő sem meri felvállalni, így aztán marad majd a maszatolás, és a növekvő létszámú cigánybűnözés.

Vitamin

Rudolf János képe

"Cigánybűnözésről" CSAK(!) nácik beszélnek

azok az 1bites emberek, akiknél a gyereket is a gólya hozza.
Örülök, hogy immár Vitamin elvtárs is eljutott erre a szellemi magaslatra.
Gratulálok.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

A hozzád hasonló

A hozzád hasonló liberális senkik meg agyon hallgatjátok!
Szerintetek, amiről nem beszéltek, az nincs is!
Ez igaz az SZDSZre, de a cigánybűnözésnél nem!
A rajvédők szerint, minden a reakcióval kezdődik! Tehát "az úgy volt, hogy vissza ütött"! 'Há világos!
Sajnos, a Jani féle agyhalottak nem képesek a valóságot érzékelni, csak a beléjük oltott baromság hajtja őket!
A Jani félék szerint nem az a gond, hogy valakit kómába vernek a rasszista cigányok, hanem az, hogy a sértett miért szólt a rongáló 'tezsvírekre. A másik fő problémája pedig a sértett vallása!
Szokás szerint, csak a lényeg nem érdekli Janinkat!
Megszoktuk!

Ne keseredjen

el, nem vagyok sem fidesznyik, sem elvtárs.
De ne rólam szóljon az írás.

Vitamin

szeretett Kádárod

idejében a viktimológia (áldozattan)és a bűnüggyel foglalkozó tudományágak még tanították ezt a fogalmat ami nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző - mint ahogy a fiatalkori bűnözés szerint se minden fiatal bűnöző - , hanem azt ,hogy vannak bűncselekmény típusok amik elkövetői többségében cigány emberek. Ilyen pl az uzsorázás, az öregezés , a kurvafuttatás a színesfém lopás a csicskáztatás a magyar emberek gyilkolászása stb stb.

Bűncselekmény típusok,

Bűncselekmény típusok, amit "fehér-Magyar" emberek követnek el.

Lopás, csalás, gyilkosság (magyar-cigány-zsidó) emberek gyilkolása halomra, uzsora (főleg banki) autó lopás, tömeges ÁFA és adó csalás. nemi erőszak...Tovább is van mondjam még?

A létező legsunyibb bunkósság a cigányozás, zsidózás, buzizás. Sajnos ezek az emberek nagyon sajnálatra méltóak. Egyetlen örömük van a gyűlölködés. Lumpen nyöszörgés, de nem hallatszik az égig. Túl éljük a sok fajankót.
Turul

Lombroso, mint lumpen?

Lombroso, mint lumpen?

" gyilkosság

" gyilkosság (magyar-cigány-zsidó) emberek gyilkolása halomra" mikor öltek meg itt egy zsidót is a származása miatt az elmúlt 50évben???
Szerencsétlen agymosott, 1 bites, a jobbikosok, gárdisták, hány embert vertek agyon, hányszor késeltek, hány nyugdíjast öltek meg, nyomorítottak meg fillérekért!
Hány gyerektől vették el a tízóraiját, hánytól zsarolták ki az értékeit veréssel, hányat vegzáltak az állomásokon.
Hány jobbikos, gárdista verekszik csoportosan szórakozóhelyeken, késelnek meg embereket, lopkodja le a köztéri fémszobrokat, temetői rézdíszeket?
Oldalakon át lehetne sorolni ezeket bűneseteket a nap mint nap megtörténő dolgokat, amiket nem jobbikosok, gárdisták, hanem a Te nagy kedvenceid, dédelgetettjeid csinálnak és nem megélhetésből, mert akkor nem vernék agyon azokat a nyugdíjasokat akiktől már megszerezték az értékeket, akiknek a 40-50évig tartó munkájából élnek segélyek formájában!

Magadra vetted amit írtam?

Magadra vetted amit írtam? Egy betűt nem írtam le a Jobbikról.
Akkor mégis telitalálat amit írtam?
Turul

re

arról érdekes, nem beszélnek a hírek, hogy vascsővel verték agyon Tonyt, nem úgy volt, hogy úgy megütötték... magyarul felfegyverkezve. Jó, ha megússza úgy, hogy nem lesz maradandó sérülése, állítóla túl van az életveszélyen. A Horváth família meg nagy hirtelen eltűnt Gyenesből.....

te meg véded EZEKET.
Ha valaki egybites, az te vagy te cigány Jánoska....

meg arról sem beszélnek, hogy Keszthelyen a rendőrség megítélése 30 helyet zuhant felmérések szerint, ugye.....

nem véletlen

Új infók?

Van valakinek új infója Tony -ról? Jobban van?

Melyik kórházban

Melyik kórházban ápolják?
A másik két elkövetőről lehet valamit tudni, vagy a rendőrség megelégszik, ha egy viszi el a balhét?
Mert azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy egyedül el tudott bánni vele, a másik kettő meg közben tétlenül nézte, ugyanolyan bűnrészesek-még ha nem is bántották(amit kétlek, mert ezeknek a csoportos bántalmazás a szokásuk), még sem olvasom sehol, hogy őket is bevitték volna kihallgatni, habár R.J. szerint a büntetés nem megoldás

Megdöbbenve olvasom az alábbi sorokat!

Nem ártana, ha tiszta fejjel visszaolvasnátok ezeket. Már amennyiben vagytok egyáltalán néha ilyen állapotban.

EZÚTON IS JOBBULÁST KÍVÁNOK TONY-NAK, REMÉLEM MARADANDÓ SÉRÜLÉS NÉLKÜL MIHAMARABB FELÉPÜL!

Mert most ez a legfontosabb, nem a cigányozás, zsidózás meg jobbikozás! Az elkövetők pedig sürgősen kapják meg méltó büntetésüket, hogy a követőiknek is elmenjen a kedvük a hasonlóktól!!!!

Rudolf János képe

Azzal azt hiszed megoldod? A fenéket oldod meg!

A szemet-szemért, az egész világot vakká teheti.
- Gandhi

RJ

Tisztelt Rudolf János!
Hivatkozik valamilyen egyházismeretekre:
Én is felsorolhatnék egyet-kettőt
BIBLIA
Szemet szemért, fogat fogért
Ha megdobnak kővel dobd viszza kenyérel.. stb
A Biblia egy kultúrtörténi emlék!
Minden ellentmondás megtalálható benne.
A Római Katolikus Egyház is alkalmazza ezt a demagógiát!
Az egyház is lefeküdt a jelenleg regnáló politikai hatalomnak!
pl:Orbán Viktor 50-ik születésnapjára hálaadó szentmisét celebrálnak Bp.-en
Ő a nemzetünk megmentője! Hamarosan a magyarság védőszentje!
Állitólag a Parlament épületét lebontatja, és Felcsúton fogja újból felállítatni!
Hamarosan Felcsút-Alcsút lesz az ország fővárosa!
Felcsútmány-Alkotmány neki tök mindegy!

Kérdés: Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?
Válasz: Isten nem akar Orbán Viktor lenni!
Az előző választások idején még az LMP-nek kampányolt!
Látszik, hogy áttolódott a Jobbikhoz!
Szíve lelke rajta! Mindenkinek van véleményszabadsága!
Én nem értek olyan vélemények egyet, hogy a városban egy-két embert likvidálni kéne, mert, akkor a város élhetőbb lene!(S.Zs)
Tanácsom: Képezze magát, olvasson sokat!

Gandhi?

Szintén zenész 'tezsvír!

Akkor nem is kell

Akkor nem is kell megbüntetni őket, akik adjunk nekik több segélyt, hisz ez csak egy gyerekcsíny volt!

Rudolf János képe

Persze meg kell büntetni

de megoldani ki fogja?
Vagy csak a büntetés számít, megoldás meg nem is lesz?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Te mit javasolsz?

Megoldásnak szerinted mi a jó? Nekem volna egy szuper ötletem. Kőbánya, kenyér és víz! Ha megtagadják a munkát, akkor meg korbács! Mondjuk ezért 10 év. Hidd el, hogy legközelebb ha hasonlóra gondolna valamelyik elkövető ezerszer meggondolná.....

Rudolf János képe

Ma ünnepled

azt az ácsgyereket, aki a megoldást immár 2ezer éve részletesen kidolgozta (abban sem korbács sem kőbánya.. )
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Csak az a baj, hogy a

Csak az a baj, hogy a hozzád hasonló rajvédők, mindig kidumálják, hogy csak az ácsgyerek híveinek kötelező jól viselkedni, a hiperpigmentált bőrszrkezettel rendelkezők, vagy a nagy orrú, pajeszos egyének pedig bármit tehetnek, hiszen ők nem állították, hogy mindörökké peace!
Ha pedig az ácsgyerek híve ellen tesznek, azzal meg is nem kell foglalkozni, mert neki kötelező a megbocsátást gyakorolni! Ugye?
Jani, te tényleg egy kretén vagy!
Jani!
Te ne hivatkozz Jézusra, csak ha hiszel benne!
Hiszel benne?
Mert nemrég még Sztálint, meg Kádárt és az ateista kommunizmust fényezted!

te az "ács gyereket"

ne vedd a szádra te fasiszta akinek "üzleti szempontból" az a jó ha emberek gyilkolásszák egymást . Te egy idegbeteg hülye vagy .

Rudolf János képe

Meggyőztél

látom te nem csak jól ismered, hanem még példát is mutatsz
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Mutasd meg,

hol zsidózott itt valaki?

Pont az a baj, hogy az elkövetők semmilyen méltó büntetést nem kapnak!
3-an voltak, egy magára vállalta a balhét, ráadásul az is szabadlábon védekezik.
Ahelyett, hogy a kóterban hűsölne, a másik két jómadárral együtt.
Közben egy ember kis híján meghalt.

És tudod mit?
Azért cigányozunk, mert az elkövetők azok voltak.
Ismét azok voltak, mint 100 esetből 99-szer.
Nem fogjuk befogni a szánkat, csak azért mert 1-2 libsi azt szeretné!

VENDETTA!

Tony, VENDETTA!!!!!

Nem szeretem a

Nem szeretem a szélsőségeseket, sem a jobb sem a baloldaliban!
Várom a felsorolásokat R.J.-től, hogy a jobbikosok, gárdisták, hány embert vertek agyon, hányszor késeltek, hány nyugdíjast öltek meg, nyomorítottak meg fillérekért!
Hány gyerektől vették el a tízóraiját, hánytól zsarolták ki az értékeit veréssel, hányat vegzáltak az állomásokon.
Hány jobbikos, gárdista verekszik csoportosan szórakozóhelyeken, késelnek meg embereket, lopkodja le a köztéri fémszobrokat, temetői rézdíszeket?
Oldalakon át lehetne sorolni ezeket bűneseteket a nap mint nap megtörténő dolgokat, amiket nem jobbikosok, gárdisták, hanem a Te nagy kedvenceid, dédelgetettjeid csinálnak és nem megélhetésből, mert akkor nem vernék agyon azokat a nyugdíjasokat akiktől már megszerezték az értékeket, akiknek a 40-50évig tartó munkájából élnek segélyek formájában!

Rudolf János képe

"Kóbor kutyák szavazzatok a sintérre"

az a jó, ha esik a hó.. hitelből veszünk ketrecet

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Rudolf János képe

Akkor tisztázzuk

nekem (üzletileg) az a jó, ha ti egymást írtjátok - és miért lennék én a pénzem ellensége?
5 éve még óránként 1000 forintra is alíg találtál melós, ma meg már az óránkénti 500Ft-on is tolonganak. És szó szerint néha összevesznek, hogy ki jöhessen.. kell hát ennél szebb vagy "jobb"?
Persze, hogy KELL!!!
Az lesz hát a "legjobbik" világ mikor már semmitek sem lesz.
Rajta hát, büdös az a cigány, öljétek csak egymást!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

nekem (üzletileg) az a jó, ha ti egymást írtjátok

tisztázzunk vmit! Nem egymást irtják a magyarok - te sunyi rohadék görény- hanem a cigányok gátlástalanul állami segédlettel rendőri ügyészi segítséggel jogvédő háttérrel irtják a magyart!
Ha majd a te szőke kékszemű gyerekeid irtják akkor is ez lesz a véleményed?
Egyébként ember vagy te? - üzletileg ? te görény!!

Rudolf János képe

"Feketevonat" -al járt az a cigány munkába

de elküldtétek őket, már nem kellenek..
Azzal te nem "ölted" meg őket?
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Nem kell, mert

...alul iskolázott!
Ki tiltotta meg neki, hogy tanuljon?
6 általánossal nem lehet osztályvezető főorvos!
Ma már lassan a takarítónőnek is kötelező lesz az érettségi!
Ki tehet róla, hogy nem tanult semmit?
Tudom, a "többségi társadalom szociális érzéketlensége..."
Mondjuk be lehetne állíttani megint néhány szerelvényt, ami munkába vinné a Márió féle bűnözőket. Olyan munkába, amely egyben szabaddá is tenné őket!!!
Erre a vonatra neked is veszek jegyet. Csak oda!!!!!

Janika lesz jobbik világ,

mert ami itt bűnözés terén folyik, az már tarthatatlan.

Tudod hogy kezdődik majd a rendcsinálás?
Úgy, hogy a hozzád hasonló uszító, hangulatkeltő jogvédőket elhallgattatjuk, mert kizárólag ti csináljátok a feszkót.
Nem a cigány, hanem ti, akik adjátok alájuk a lovat.
Most is jössz, és megmagyarázod, hogy nem is akkora baj, hogy agyonvertek egy embert.

Ti mondjátok a cigányoknak, hogy munka nélkül is meg lehet élni a segélyekből, mert majd mi "parasztok" eltartjuk őket.
Ti biztatjátok őket, hogy a lelakott putrijuk helyett bátran követeljenek újat, mert az nekik jár. Igaz, hogy dolgozó ember ebben az országban még nem kapott ingyen lakást, de a cigány az a szent tehén kategória.
Ti mondjátok nekik, hogy kiáltsanak rassziszmust, ha a rendőr igazoltatja őket, miközben jogsi nélkül, lejárt műszakis zsigulival (bocs újabban BMW-vel, Mercivel) közlekednek, amin soha kötelező biztosítás nem volt.
Ti tanítottátok meg őket arra, hogy nekik jogaik vannak.
De hol vannak a kötelességek? Azt mikor tanítjátok meg nekik?

Viharban leszakadt nagyfesz. távvezetéket joguk van lopni, -miközben a szabolcsban, zemplénben fél megyék vannak áram nélkül- de hogy hólapátot vett volna valamelyik a kezébe és kiásta volna a putriját, az nem fordult elő.
Nem érzed, hogy nagyon nagy baj van veletek, Janika?

Rudolf János képe

Helyes

te csak munkát követelsz (és nem fizetést) így én ezt csak támogatni tudom. Dolgozzatok csak minél többen (lehetőleg minél kevesebbért) annál "jobb" lesz a világ.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Jobban meg sem

Jobban meg sem fogalmazhattam volna, a legnagyobb baj az ilyen 'jogvédőkkel' van, akik lovat adtak alájuk, régebben nem is volt baj a cigánysággal, míg fel nem világosították őket, hogy neki csak jogaik vannak, míg a magyaroknak csak kötelességei!
Már csak azt kell kivárni, mikor koncolnak fel egy-két jogvédőt, vagy családtagjait.

Rudolf János képe

hüle

"Patrióta, aki jogot véd, nacionalista, aki jogot sért. A sovinizmus pedig a nemzeti tudat hiánya."
Illyés Gyula

lásd: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hazafis%C3%A1g

Illyés? A komcsik házi

Illyés?
A komcsik házi írója?
Ki mást is idézhettél volna, te féleszű!

Éretem már!

Nacionalista cigányok verték agyon az arab Tonyt!

Ekkora öngólt, öcsém...

Ne bántsátok ezt a

Ne bántsátok ezt a szerencsétlen HÜLYÉT (csürhe-Jani)úgy se érti annyira degenerált.

Addig örüljön,

amíg csak így bántjuk.
Ugyanis csordultig a pohár!

Rudolf János képe

Lesz még így se

6-8 éve biztos mondom, hogy eljön az idő amikor napi 2 dollárból fogtok nyomorgoni..
hát egyre "jobb"an közeledik - csak így tovább!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Én biztos nem.

Ugyanis világ életemben dolgoztam és mindig szépen megéltem.
Persze a családomtól is mindig ezt láttam és a gyerekeimnek is ezt tanítom.
Ez a különbség az én felfogásom és a te fajtád felfogása között.

Rudolf János képe

A munkának és a pénznek NINCSEN egymáshoz köze

már a parasztbácsi is tudta, hogy "aki dolgozik, az NEM ér rá pénzt keresni"
Amúgy meg ma tömegek dolgoznak pl a TESCO-ban néha 10-12 órákat is, és mégsem élnek meg belőle..
Sza téged átvertek..
De ettől persze te még dolgozhatsz, dolgozz is jó sokat. Hiszen valakinek csak ki kell termelni a mások profitját is..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!

Már megint ez az internaCI(pő)ONálés gyerek?
Te tényleg bele vagy zakkanva a csávóba!

H.Márió, neve alapján

H.Márió, neve alapján valószínű olasz a fiatalember.
A sütődés pedig egy irigy, náci, paraszt lehetett, aki nem hagyta a napi 12óra munkában megfáradt fiatalokat kikapcsolódni.
Rasszista sütődés, három fiatalra rátámadt, örüljön, hogy nem kellett kést használniuk a fiataloknak önvédelemből!
Milyen egy ordas világban élünk, éheznek itt az emberek, az egyedülálló irigy, náci nyugdíjasok meg dőzsölnek, nem csoda, ha minden héten megölnek egy-kettőt a szegény rászoruló megélhetési bűnelkövetők, felmenteni mindent, a gonosz irigy náci parasztokat meg elítélni!
Jó lesz így Janikám?

A neve alapján

valóban olasznak tűnik, de én ismerem ő indiai székely.Az hogy nekimentek annak a büdös parasztnak az meg jogos önvédelem volt mert az egész napi kábelégetésben és szobor szétfűrészelésben megfáradt dolgozókat kikapcsolódásukban megzavarta az az egy szem paraszt és ezért ijedtükben négyen jól agyonverték. Ezzel még nincs vége mert azóta is pszichológushoz kell járniuk úgy megviselték a történtek őket és ezért le is százalékolták mindet. Kártérítési összegről a bíróság később dönt.

Hogy konkrétum is legyen:

Tonyt verték meg, a gyros büfé tulajdonosát.
Aki pedig arab, így jobbikos -sőt bármilyen politikai- elfogultsággal aligha vádolható.
Mellesleg Tony egy közismerten békés ember, aki nem rájuk támad, hanem csak rájuk szólt.

Amit pedig a cigánybűnözők elkövettek egy bűncselekmény sorozat volt:
Közlekedési szabálysértés (de lehet bűncselekménynek is hívni, hiszen nem véletlenül mentek be a sétálóra mert elnéztek egy behajtani tilos táblát, hanem szándékosan, randalírozási céllal), garázdaság, 8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértés. Még jó, hogy nem volt náluk fegyver.
H(orváth) Márió pedig szabadlábon védekezik, ahelyett hogy a sitten rohadna a többi tetves között.
Ezért az akcióért az USA-ban helyből kapna vagy 10 évet.

Hát ennyit az eltérő kultúráról és ennyit a védenceidről, a nácizásról és a jobbikozásról.
Egy rosszindulatú sötét barom vagy Rudolf, de ezt most ismét beszoptad, mert megint a tények ismerete nélkül nyilvánítottál véleményt!

A video -amit alulra betettél- pedig oroszországban készült.
Nem is értem mi köze mindehhez.

De teszek ide én is valamit, hogy lássad kiket védesz:

az

ám szép világ, amikor a cigány öli az arabot.....

nesze Jánoska....

Rudolf János képe

Dehogy, ezt igy kell, ez a JOBBIK világ - amit a videón IS látsz


------------------------------
www.RudolfJanos.hu

?

Nem véletlenül rühellnek téged ennyien Keszthelyen...
Egy parazita vagy,a véleményed uszít,az a számomra érthetetlen hogy miért Tony-t és nem téged vertek meg.
Láttalak a választásokkor kígyóként osonni,bujkálni az általad leköpködöttek elöl....
De ez csak késik te szégyen.
Hozzád ki akart menni dolgozni?
Milyen munkát tudnál adni te,aki azzal a hulladék elszámoltató-rendszerrel is megbuktál?
Messziről ugatsz te bármilyen kétkezi munkát,leszólod itt azokat akik dolgoznak,milyen ember vagy?
Bocs,nem is ember.
A kutyámban a kullancs értékesebb mint te.

Rudolf János képe

hmm

a választásokon az összes(!) szavazókört végigjártam egy másik bizottsági taggal, miközben rajtunk kívül mindenki benn maradt a Főépületben. Ennyit a bújkálásról.
ami meg a szoftvercéget illeti - úgy, hogy immár 5 éve nem csináljuk- még most is veszik.

ha nincsen érved akkor személyeskedsz - szuper magar szokás
hajár csak így tovább!

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Hát itt tartunk? Már az

Hát itt tartunk?
Már az exsitteseknek is lehet cége?

.

Láttalak hogy járkáltál,egyáltalán tudod hogy miért fontoskodsz,szítasz viszályt,köpködsz emberekre meg rendszerekre?
Irigyled mert van aki fontos te meg nélkülözhető vagy,sőt,észre sem vesznek annyira jelentéktelen vagy mint ember mint közösségi tag,meg általában....
Keszthely szégyenei közé tartozol,azt hiszed okos vagy,de az okos és az olvasott nem azt jelenti,vannak tényleg némi észre utaló írásaid,de elpazaroltad a hulladék életed az irigykedésre...
Kíváncsi lennék ki az a dilettáns aki azért a szoftverért pénzt ad,amikor elkészült úgy-ahogy akkor is már elavult volt.

Rudolf János képe

A suzukik is "elavultak"

mégis ha atomtámadás érné az országot, akkor nem a volvommal indulnák útnak, hanem azzal amelyik biztosan elvisz. Az pedig az "elavult" suzuki. Merthogy a volvonál sosem tudni mikor makacsolja meg magát..
No a mi rendszerünk is ugyanilyen. Azaz nem csak átlátható, hanem még atombiztos is.
No kérlek ilyen rendszer meg még mindig nincsen egy se a piacon. (azaz mindegyik a bonyolultsága mellett rendre még adatot is veszt) Hát ezért veszik a miénket még mindig.
Ennyit erről.

Amúgy meg ez a topic NEM rólam szól.
Ha velem akarsz foglalkozni, akkor azt javaslom nyissál annak egy másik topicot. (volt már ilyen sokszor, már megszoktam, hogy időről-időre velem vagytok elfoglalva, és nem azzal amit mondok)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Sokat olvastam

Az írásaidat, a cigány bűnözés probléma! LÉTEZŐ PROBLÉMA! Nem mondom azt hogy 100 % az ö hibájuk mert a miénk is kár mondani hogy nem. Nagyon sokat tettünk az elmúlt 200 évben hogy ne szeressenek minket! De sajnos mára már ők alapjaiban nem akarnak alkalmazkodni.
Végig nézek az iskolákon akár Keszthelyen tele van de szó szerint tele van, cigányokkal!
Amivel semmi probléma nem lenne de az hogy egy 14-15 éves gyereknek félnie kell míg eljut az iskolájáig NEM NORMÁLIS! Szerintem aki keszthelyi mindenki tudja miről van szó úgy hogy nem is részletezném. A lehetőségük megvan tanulni tudom hiszen én fizetem meg mindenki más hogy tudjanak tanulni. De nem élnek vele ha eljutnak 9.dik osztályba ott vége van megbuknak 3-4 évig még járnak aztán kirúgják őket eközben a kedves diák társaikkal és azok ellen, nap mint nap bűncselekményeket követnek el amiről senki nem beszél, mert nem lehet! lehet hogy nehéz a háttere és egy tetves semmire kellő családja van de ha akarja megteheti! Hány cigány van aki diplomás, jól él dolgozik és normálisan neveli a gyermekeit?! Hány cigány van aki híres művész, zenész?! Mért ilyenek? Mert akarták!
Lehet nem volt segítségük de elérték mert küzdöttek érte! Pont ezért támogatja őket a kormány amivel nincs is baj a baj azzal van hogy nem élnek vele! Ha a tescoba dolgozol lehet nem élsz meg belőle de ha a családodból mindenki dolgozik akkor megélsz! Nem csak nekik nehéz nekünk is nehéz! Hozzá kell még tennem hogy senki nem kíváncsi a hülye írásaidra, mert abszolút csőből nézed a világot és azok is akik csak őket hibáztatják!
De a kialakult helyzetért 70 % ők a felelősek de nyugodtan kérdez meg egy normális cigányt amiből van sok! Elmondja neked ugyan ezt HOGY A SAJÁT FAJTÁJÁT SZÉGYENLI! Normális hogy nap mint nap megalázkodik a fajtája miatt? A rendőrségnek nagyon megvan kötve a keze ez ügyben ezért aztán őket sem lehet hibáztatni, mert a magad fajták miatt ha cigány követ el valamit az megélhetés miatt volt ha Magyar rohadjon meg és fizessen!
A jogot nem lehet tökéletesen megalkotni vannak hibái és itt lép törvénybe az hogy az embereknek alapvetően jónak kell lenniük! De persze nem azok.

Nem csak veled nem értek egyet hanem az összes cső látásúval sem, persze láttam itt is értelmes embereket! Nekik azt mondom kitartás!

A hozzászólásommal nem az uszítás volt a célom csak az hogy kicsit mindenki próbálja az érem két oldalát nézni! Találja meg mindkét oldalán a hibát és utána alkosson véleményt miután a saját oldalán is megtalálta!

Az esetről meg annyit hogy aki súlyos testi sértést követ el az semmilyen formában sehol nem védekezhet szabad lábon hisz magas a szőkés veszélye, vagy a további bűncselekmény elkövetésének veszélye! Nem értem hogy engedhetik!

Igen, a jobbik miatt ölték

Igen, a jobbik miatt ölték meg majdnem a sütödést, és a jobbik miatt vernek félholtra-holtra nyugdíjasokat pár forintért, és a jobbik miatt késelnek nap mint nap!
Gratulálok Janikám!

magyarellenes

a jancsika egy magyarellenes - pénzelt uszitó valami. keszthely szégyene.

a keszthelyi rendőrség is, hogy elengedi a cigányt.

ennyi

?

Mit várunk egy lmpésfaszjanitól???

Tartalom átvétel Tartalom átvétel