Manninger kampányol

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Térségi munkahelyteremtő beruházásokról, azokkal kapcsolatos pályázati támogatásokról, s út projektekről tartott sajtótájékoztatót Keszthelyen a Fidesz országgyűlési képviselője, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, Manninger Jenő.

Elmondta: a Nemzetgazdasági Minisztérium hárommilliárd forintos támogatásából mintegy száztízmillió jut Keszthely térségére, az összegből hatvannégy fő elhelyezkedését tudják támogatni az érintett vállalkozások, Keszthelyen, Zalacsányban, Gyenesdiáson, Hévízen és Reziben. Zala megye útügyi biztosaként elmondta: a régen megkötött koncessziós díjak miatt kevesebb forrás jut az utak felújítására, ennek ellenére a beruházások folyamatosak. A 71-es, 74-es és 76-os utakon egyaránt lesznek szakaszok, melyek a közeljövőben megújulnak. A munkálatok jövő tavasszal indulnak majd. Keszthely térségében a balatongyöröki szakasz, a Szépkilátó és a megyehatár közti rész kap új burkolatot. A tervek szerint Alsópáhok térségében is lesz útjavítás. A keszthelyi elkerülő szakasszal kapcsolatosan kiemelte: a Keszthely-Cserszegtomaj csomópont problémáit ismeri, ott több baleset történt. Véleménye szerint a biztonság mindennél, a szabványoknál is fontosabb, ezért kérte, hogy ott minél előbb változásokat eszközöljenek. Első körben sebességkorlátozó táblát helyeznek ki, majd körforgalom kialakítására is sor kerülhetne. Ezzel kapcsolatosan még egyeztetések zajlanak. Elmondta: szeptember 26-án átadják a hévízi elkerülő út első ütemét, ami a 75-ös főutat és az Alsópáhok-Hévíz pontot köti össze. Hozzátette: készülnek az újabb tervek is, ezek közül az egyik a Keszthely nyugati elkerülő, ami a várost Fenékpusztával kötné össze.

Tegyük helyére

munkahelyek téma:

1 - momentán EU-s pénzeket osztanak és NEM minisztériumit. (lásd nfsz oldalán) Azaz NEM a fidesz ügyes hanem az "EU adja", ebből következően ebben a fenti írásban most vagy a hűbéres-újságíró vagy a Jenő HAZUDIK. Az EU pénzét a Fideszének hazudja.

2 - összesen 64 fő elhelyezkedési támogatása SEMMI. NULLA, NUKU, NYISTA! Ebből a térségből ugyanis momentán több(!) 10ezer(!) munkahely hiányzik, ergo 64 hellyel a sajtó előtt még vergődni is megalázó..

Utak téma:

1 - egy kutyáról egy bőrt húzunk le, azaz egy utat egy alkalommal illő avatni. Ellenben hetente 2x sok-sok héten át újra és újra bejelenteni, hogy ugyanaz a 2km elkészült, csak szimpla üres DUMA.
Ezt a konkrét szakaszt amit most Jenő emleget egyszer -durván 1,5 hete - már bejelentették.

2 - Koncessziós téma tényleg nem szép téma, ám ez akkor sem takarja el azt a roppant kellemetlen valóságot (ha már pénzezel akkor légy igényes!), hogy nektek sincs egy büdös vasatok se. Még koncesszió nélkül sincs egy büdös vasatok se! Merthogy ezt is mind az EU-s pénzekből csináltátok..
Csakhogy ugye hülye etelközieknek az EU-t éppen szidni illik plusz még a 8évezés sem árt..

SUM: ezek egyike sem tényközlés!
MIND HAZUGSÁG = KAMPÁNY (azaz olyan vaker, ami a hülyék/idióták/etelköziek/stb.. számára készül)

RJ
Vettem ezzel védelmembe Keszthelyit..

vörös troll!

kommunista troll

Idióta

ha lenne eszed akkor nem az EU-t szidnád, hanem MÉG TÖBB pénzt követelnél pontosan az EU-tól

De te így hülyén vagy jó nekünk. Olcsóbb vagy.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

RJ

Agymosottoknak

A fideszes agymosó kettős beszéde: Itthon szidom az Uniót ezerrel -a birkáknak, hogy egybe tartsam őket, mindig kell valami ellenség -, ám az ő pénzén kampányolok, és osztogatok.

Szidom a liberális eszméket és ájtatos manót játszok, - kell a templomba járók szavazata-, ám orrba-szájba csalom az asszonyt, esetleg meg is verem (legfeljebb a komondorra és a libsi szomszédra fogom) - "oszt" fideszes alvezér módra hajkurászom a némbereket...Keszthelyen is....

Stadionokat építek a kopaszoknak és megalomániám kielégítésére - semmiképpen nem a minőségi foci miatt -, értelmetlen pazarlásom forrását a temérdek új adóból, és a megemelt ÁFÁ-ból fedezem.

Megemelem 60 %-al a rezsit, hogy utána melldöngetve 20 %-ot engedjek belőle, nem kis demagógiával körítve.

Megtiltom a kocsmákban a dohányzást, miközben a Trafik-mutyiban megengedem az ivást!

f65b

"De te így hülyén vagy jó nekünk. "

Mi az hogy "nekünk" ? Kik vagytok ti?
Áruld már el te anarchista hogy ki jó neked?

orrnehéz liberók az ő

orrnehéz liberók az ő kedvencei

nyehehe

április a ti hónapotok lesz, remélem...

majd aztán megnézem, milyen színre váltatok, ahogy gumicsizmás nagyparaszt cigány örömapátok szokta volt tenni....

RJ

Igazad van, aki baltással haverkodik nem is lehet európai ember!

narancs

troll..

egyre kevesebben vagytok lsd. index blogok és tsai, eltűnnek a trollok....

azt hiszed, nem tud majd jövőre voksolni a nép?

dehogynem.... majd aki előtt leaszfaltozzák az utat, oda szavaz....

ccc..

nyehehe

Milyen meglepő

Jé, milyen meglepő: a politikus kampányol:) Hát mi a faszt csinálna? Légy szíves menj már be a keszthelyi cukrászdába és lepődj már meg, hogy a cukrász a süticsinálás közben fagylaltot is mér. Jó?:)))
Te tényleg ilyen műhülye vagy? Hogy kiteszed ezt, hogy a Manninger kampányol? Tudom, hogy ki vagy: javaslat, hogy Te is csináld a dolgod, de sajnos nem csinálod, hanem szabadidődben az apró kis fakad cincálása helyett itt okoskodsz, amikor az agyad akkora, mint egy döglégyé. Ezek a kommunista kiposztolások már a múlté, ezzel a rohasztással már nem fogtok visszajönni, szegfűbe nyíló vöröscsillagosok. Vége nektek már, végre.

Decotext-sírköves az?

Decotext-sírköves az?

Bezzeg amikor az MSZP volt

Bezzeg amikor az MSZP volt hatalmon és a Mohácsi volt az országgyűlési, annyi minden épült, hogy elsorolni sem tudom, egy sem jut eszembe valamiért.

Pontosan erre játszanak,

hogy az emberek amnéziásak és elfelejtik, hogy ezek a beruházások mind az előző kormányok idejében kezdődtek.Annak idején a Manninger ellenzékiként ellenezte az elkerülő utat.

Kussolj te rohadt komcsi!

Most viszont végre befogod a pofád és nem lököd a komcsi szövegedet. Ha beleszakadsz, akkor is végleg eltűntök a süllyesztőbe az egész komcsi rendszereddel.

A fidesz által támogatott

A fidesz által támogatott trolloknak ezen szöveg alapján magas lehet az IQ-juk. ....zsák a foltját..... mondja a közmondás....

Fáj az igazság

és nincsenek ész érveid? Rád biztosan számíthatnak jövőre is.

te meg

egy unintelligens véglény vagy....

Te elmebeteg vagy, hogy

Te elmebeteg vagy, hogy szerinted kampányol. Legalább valami, valamennyit fejlődik és ezt elmondja egy sajtótájékoztatón. Azért mert Te egy sértődött komcsi lehetsz, nem kell vaknak lenni. A vörös idők végleg lejártak. Tudom, fájdalmas, de így van. Szeva.

remélem

a narancs idők is.....

Tartalom átvétel Tartalom átvétel