Manninger: Nőnapi ajándék és aláírásgyűjtés

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Manninger Jenő, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje a keszthelyi piac bejáratánál elhelyezett Fidesz standnál várta szombaton a támogatókat, további aláírásgyűjtés céljából.

A nemzetközi nőnap alkalmából apró ajándékkal kedveskedett a hölgyeknek. Érdeklődésünkre elmondta: Estike virágmagot adott ajándékba a hölgyeknek, nem titkolva, hogy a Fidesz nevében az aláírásokat is gyűjtik, szeretnék ugyanis elérni, hogy minél többen támogassák a programjukat, aminek célja többek között a rezsicsökkentés, a családok védelme és a nyugdíjak megőrzése. Azt mondta, hogy bár sokan tudják, hogy már megvan a szükséges számú aláírás, mégis szeretnék, ha minél többen támogatnák aláírásukkal a programot. Március 15-ig tervezik a hasonló kitelepüléseket, majd a választás előtt frissült erővel kezdik újra, felhívva a figyelmet arra, hogy a választásokon is részt kell venni, hogy a Fidesz sikeresen szerepeljen.

monitormagazin.hu

Hányinger Jenő! Kérdezem,

Hányinger Jenő! Kérdezem, a templomokban mikor fogjátok az aláirásokat gyűjteni? Tőletek ez sem áll távol. A hatalomért, a jólétért, a milliárdokért mindent, ugye Jenő?

Tartalom átvétel Tartalom átvétel