Megnyílik Hévíz első bölcsődéje

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Várhatóan szeptemberben, három hónappal az átadási határidő előtt, megnyílik Hévíz első bölcsődéje - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

A munkálatokhoz az önkormányzat uniós pályázaton 80 millió forintot nyert, amelyhez 25 millió forint önerővel járult hozzá. A támogatási szerződésben vállalt november 30-ai határidőhöz képest lényegesen korábban, várhatóan szeptemberben megkezdi működését az intézmény. A műszaki átadás július 20-án már megindult.

Az intézmény létrehozásán túl az önkormányzat azt is vállalta, hogy az alapszintű ellátáshoz szükségesnél nagyobb létszámú munkaerőt foglalkoztat. Ezzel lehetővé válik a családi nevelést támogató szolgáltatások elindítása és szervezésére, segítő szakemberek, fejlesztő pedagógus alkalmazása, valamint a szülők munkaidejéhez igazodó hosszabb és rugalmasabb nyitvatartási idő bevezetése.

Az építés mellett bölcsődei eszközök beszerzésére, műszaki cikkek, játékok, bútorok vásárlására is lehetőség nyílik, ezek nemsokára megérkeznek az intézménybe. Hévíz első bölcsődéjében két csoportban maximum 12-12 kisgyermek ellátását tudják majd biztosítani. A bölcsődével párhuzamosan átalakítják és bővítik a hozzá csatlakozó, már meglévő óvodát, ennek költségét teljes egészében az önkormányzat finanszírozza.

MTI

Döbbenetes!

Már vagy 20 éve meg kellett volna nyílnia, nem most!!!!! Ja és jó lenne, ha az Önkormányzat parkolóhelyet is csinálna hozzá, mert valahol meg kell majd állni, ha a város másik feléről odaviszem a kislányomat! Mert a Sugár utcában amiket kialakítottak parkolóhelyeket, az összes foglalt egész nap, ott állnak a butikokban, üzletekben dolgozók!!!
Mi az hogy!!! Még szép, hogy learatja Papp Gábor a babérokat Macskajancsik! A bölcsödével is jól fog járni, mert hiába lassan felnőttek a gyerekei, visszaíratja a böcsibe őket direkt módon, hogy ezzel is ötszörösen jól járjon és hogy a görbe orrotokba borsot törjön és tüsszögjétek tele Hévíz utcáit, ha már dolgozni nem akartok))))
Reméljük, hogy elődjét nem emlegeti, legalább a bölcsöde környéke ne fürödjön Unicumban, hát macskajancsik vagytok? Legalább a bölcsődébe ne legyen ivászat))
Kíváncsi lehetsz ténfergő terka, nézheted, ahogy a nagy polgármesteri megemlékezés elindul az átadón, visszaemlékszik arra, hogy az előd mennyit rakta egymásra a téglákat … óóó, ehhez zene kell majd!
Az avatásra azért nem ment el Papp Gábor képviselőként, mert minek menjen képviselőként, amikor tudta, hogy polgármester lesz?!?! Hát legalább ennyi józan logika legyen már a ködös tavi agyadban))))
Hajrá Macskajancsik!!!
Break News: Papp Gábor tilosban pecáztatja a képviselőit, hogy feleségét a kifogott, gőzölgő halakkal dühítse és szenvedtesse, pluszban az egész régi rendszert megalázza, hogy mindezt a média nyilvánossága előtt teszi. Ó, ez tényleg fájdalmas megtudni(( Szörnyű, felháborító, és mindez a mi pénzünkön, mi, mint helyi adózók. Döbbenetes!

De ez sem Papp Gábor

dicsősége, habár biztosan majd le szeretné aratni a babérokat, mint amikor a médiában kérkedett azzal a belvárossal, aminek az avatására, mint önkormányzati képviselő el sem ment.

Ennek a beruházásnak az összehozásában annyit vett részt, hogy az elhatározáskor feltartotta a kezét, mint egy képviselő a többi között.

Ahhoz képest kíváncsi leszek, mennyire fogja ünnepeltetni magát és lesz-e benne annyi becsület, hogy elődjét is megemlíti, akinek valamivel több szerepe volt a bölcsőde megvalósításában mint neki.

ideje

Már vagy 20 éve meg kellett volna nyílnia, nem most!!!!! Ja és jó lenne, ha az Önkormányzat parkolóhelyet is csinálna hozzá, mert valahol meg kell majd állni, ha a város másik feléről odaviszem a kislányomat! Mert a Sugár utcában amiket kialakítottak parkolóhelyeket, az összes foglalt egész nap, ott állnak a butikokban, üzletekben dolgozók!!!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel