Megszüntették a hévízi gyógyfürdő gazdálkodását érintő nyomozást

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Bűncselekmény hiánya miatt a rendőrség két év után megszüntette a nyomozást a hévízi gyógyfürdő gazdálkodását érintő feljelentés kapcsán.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére megerősítésként annyit közölt: "a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást - mivel bűncselekmény elkövetése nem volt megállapítható - megszüntette". Az eljárás során felmerült költségeket "a hatályos jogszabály alapján a Magyar Állam viseli".

A nyomozás 2009 augusztusában indult a Sikeres Hévízért önkormányzati képviselőcsoport négy tagjának feljelentése nyomán. Papp Gábor, a Fidesz hévízi elnöke - jelenleg a város polgármestere - akkor azt közölte, hogy ismeretlen tettes ellen, csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés és hanyag kezelés gyanúja miatt tettek rendőrségi és ügyészségi feljelentést a gyógyfürdő gyanúsnak vélt gazdálkodása kapcsán.

A feljelentés előzményeként tett említést arról, hogy a Hír TV bemutatott egy műsort, amely szerint a gyógyfürdő három évének gazdálkodása visszásságokra utalt, egyebek mellett túlságosan magas volt a hitelállománya. Ezt követően a képviselőkhöz olyan adatok, dokumentumok jutottak el, amelyek "esetlegesen büntető törvényi tényállásokat kimerítő cselekmények (...) a csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés, hanyag kezelés elkövetésének lehetőségét vetik fel" - fogalmazott Papp Gábor.
Hegedűs Lajos, a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. akkori ügyvezető igazgatója a feljelentést alapvetően politikai támadásnak minősítette, mert a képviselőknek minden alkalommal módjuk volt betekinteni az intézmény irataiba, az elmúlt években pedig ők maguk is jóváhagyták az üzleti terveket és a hitelfelvételeket.

Az ügyvezető mandátuma 2012-ig szólt volna, de a 74 százalékban az állam, 25 százalék plusz egy szavazati aránnyal az önkormányzat tulajdonában álló társaság taggyűlése 2010 októberében leváltotta. Az indokok között Papp Gábor polgármester megemlítette a kórház ellen folyó vizsgálatot, a fürdőhöz tartozó kemping bérbeadásával kapcsolatos visszásságokat, valamint azt a másfél milliárd forintos pályázati összeget, amelyet hanyagság és a feladatok nem teljesítése miatt vont vissza 2010-ben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Az MTI úgy tudja: a rendőrség a Somogy Megyei Főügyészség felügyelete alatt két éven át tartó nyomozást szeptember 30-án zárta le. A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés büntette és más bűncselekmények gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyt vizsgálat során - többek között a számos szakértői vélemény miatt - csaknem 5,6 millió forint bűnügyi költség keletkezett.

Papp Gábor az MTI megkeresésére pénteken azt mondta, egyelőre tanulmányozzák a nyomozás lezárásáról kapott iratot, még kérdéses, hogy tesznek-e további lépéseket. Hozzátette, tudomása szerint még folyik egy másik nyomozás a korábbi vezetéshez kapcsolódóan, mégpedig a hévízi sportkör gyógyfürdő által támogatott labdarúgó szakosztályának gazdasági ügyeivel összefüggésben.

A Vághinét a Teréz Anyából ki ne felejtsétek!

Az Ő ügyével mi a helyzet?

Abből sem lesz semmi!

Ezek még egyetlen vádat nem tudtak alátámasztani!
Javaslom Papp Gábornak kezdje el csinosítani a masszőrkunyhóját, mert a végkielégítése nem lesz elég a kártérítésekre! A sok seggnyaló meg meg sem fogja ismerni, nemhogy segíteni!
Most nem hiszi el, pedig így lesz! Ezeknek az embereknek csak addig kell, amíg kitömi a zsebüket, utána ők fogják a legjobban köpködni!

poresz56 képe

Abből sem lesz semmi!

20 éve erre még nem jöttünk rá, reálisan szemlélve ezután se fog bekövetkezni, amit veled együtt oly sokan szeretnének.
Azok a seggnyalók mind lekötelezett (elkötelezett) párt független. Szegény "kádár" apánk, ha tudná mivé lett az ő által felépített kis Magyar-honunk.
Mentik a patkányok pénzüket a süllyedő hajóról mi, meg akik itt élünk ismét csak álmodozunk majd talán valaha jobb lesz.

www.porkolabgyorgy.hu
Amit írok az mindig a saját gondolataim, másoktól átvett gondolatokat se kell senkinek elfogadnia.

Egy kis büntetőeljárásjog

Megjegyzem és megerősítem, hogy a focival kapcsolatos ügyben folyik a nyomozás és ott igen valószínű, hogy áll a zászló a "prímásnak". A megszüntető határozatot meg ordítva meg kell fellebbezni.

Honnan vagy ebben ennyire biztos?

Ezt állítottátok a Gyógyfürdővel kapcsolatban is, a GAMESZ-szel kapcsolatban is, Bereczkynével kapcsolatban is, Árpi bácsival kapcsolatban is, egyik sem lett igaz! Akkor ez miért lenne igaz?
Ja, és a valószínű, az még nem valóság! Nagy különbség!

Egy kis "eljárásjog"! A fellebbezési jog már kétszer lejárt!! Ha eddig nem tették és nem tették, már késő! Tudod, vannak határidők, aki ezt elmulasztja, az....!

Vajon ez milyen eredményt hoz..

Papp Gábornak és társainak?
Amikor elgondolkodnak, hogy mit tettek ebben az évben azokkal az emberekkel, családokkal és egzisztenciákkal, azon is elgondolkodnak itt az új esztendő "kapujában", hogy most ők következhetnek! Felelniük kell azért, amiért embereket hurcoltak meg!!!

"Boldog" Új Évet feljelentők, reméljük lesz lehetőségük átélni a meghurcolt emberek helyzetét.

Nyugi !!!

Ezek is sorra kerülnek !!!

Minél előbb!!!!

Minél előbb!!!! Már Várjuk!!!!!!!!!!!!!

Minél előbb!!!!

Minél előbb!!!! Már Várjuk!!!!!!!!!!!!!

Azt ugyan meg!

De, megint kezdődik egy újabb! Csakhogy most visszanyal a fagyi! A Zala megyei Ügyészség újból Hévízen kutakodik... és nem az elmúlt évek eseményei miatt!

A főügyész barátnője a

A főügyész barátnője a Hotel Spa Hévíz vezetője...

És???

Szerinted elkenik? Megvan a megfelelő felügyelet is!

Lubickolás és leves

A hűtlen kezelés szintjén álló dolog olyan munkaerőt alkalmazni, mint aki a következő akciót kitalálta:

"Bath & Eat" 3 óra Tófürdő belépő és egy tányér meleg leves a Hévízi Gyógytó szállodája (Hotel Spa Héviz ****) Platán éttermében.
Érvényesség:2011.12.27-től 2011.12.30-ig 2700 Ft

Megjelent a tegnapi Szuperinfóban, remélem csak ott.

Értitek csórók? A bath az a 3 óra fürdőcske, az eat az meg egy tál leves. De legalább meleg. 4 napig ezt ehetitek.
Na ehhez kellet a fantázia, ez ám az akció. Mennyi a fizetése a marketingesnek, vagy ki adta fel ezt az alantas és primitív hirdetést?
Leves. Nem ám egy csésze forraltbor, rumostea vagy egy csésze forró leves közül választhat a kedves fürdővendég, például.
Egy tál meleg leves az egyszerűbb, az biztos van a konyhán, talán még egy rántotthúst is eszik utána.

De a nyomozósdinak nincs vége!

Szégyen és nevetséges, ha egy vezető tisztségviselő olyan szintre süllyed, hogy a szolgálati autóval SZEMÉLYESEN képes elődje esti elfoglaltsága után leskelődni!!!!

Ne hagyj minket

Ne hagyj minket tudatlanságban, miről van szó?

Ha nem érted...

akkor ne is értsd! Ennyire lassú vagy, vagy tetteted?
Akkor a gyengébbek kedvéért:

Lényeg hogy kisvárosunk egyik prominens személyisége kedvenc kávézójából miután elbúcsuzott a hölgykoszorútól és mielőtt hazaautózott kis családjához képes volt arra, hogy személyesen tekintse meg elődje kiknek a társaságában tölti az estéjét, kell-e neki netán rendőri kíséret, ha haza akar menni vagy egy ellenőrzés? Hátha beszalad a csőbe?
De emberke, hiába a lelkiismeretes kutakodás, lekésett!
Ha én annyira biztos vagyok a dolgomban, mit érdekelne az, hogy akit kiütöttem a nyeregből, hol, mit csinál?

Miért nem éted kocsog !!!

Azért nem érted mert kocsog vagy !!!

Aztán még rá is kérdez, vagy

kérdeztet! Hátha a beíró beugrik és végre lehet perelni! Nem sikerül! Ahhoz korábban kellene ám felkelni!
Érti az akiknek érteni kell és szégyellheti magát, aki még erre is képes!

nem értem

Hogy a fenébe lehetne beperelni, ha névtelenül írsz?

AZ IP cím beazonosítható!

Ezt egyszer már meg is próbálta az illetékes et. csak lyukra futott! Olyan személy állt a cím mögött, akire nem számított és nem mert vele ujjat húzni!

A hévízi közgazdasági osztályvezetői álláspályázatot

miért nem tették fel a KÖZIGÁLLÁS honlapra, ahol kötelező lenne az ilyen álláshirdetéseknek megjelenni? Bediné már megint miben mesterkedik? Olyan, mint a népmesében: Hirdetünk is meg nem is? Fél, hogy nála csak jobbak jelentkeznek? Aztán nem lehetne a "mellét" (bocs: mellkasát) verni azzal, hogy nincs a környéken okosabb rajta kívül? Tükröm, tükröm...

Bediné körüli rejtély...

Nem lehet, hogy most készítik elő Bediné előnyugdíjazásának megvásárlását december 31-ig, ami a Szarka iskolaigazgatónál több mint 5 Millió forintba került (persze nem tudták előre kiszámolni a dilettánsok és csak egy millával kevesebbet terveztek be). Bediné esetében sem lehet elég drága a városnak, hogy kifizessen érte pár milliót. Így legalább mindenki jól jár (csak a város adófizetóit nyúlják le megint). Papp Gábor is megszabadul a most már nyiltan ellene dolgozó szoci beépített bérenctől, Bediné meg számolgathatja a "jól megérdemelt" több százezres nyugdíja mellett a megyétől elperelt millióit. A hivatal is fellélegezhet, mert nem harsog a folyosó a hangjától és még mindig jobban jártak, mintha küldték volna, aztán itt is munkaügyi pert indítana meg egyéb feljelentgetéseket...

sok idióta

klaviatúra masztizni jártok ide a hp-re . Legközelebb 4 év mulva kell felkelni a fotelből és forradalmat csinálni. Addig meg csak ugassatok a karaván halad. Hiába a bősz netforradalom hogy a hp első négy cikkén Papp Gábort szidjátok, ajvékolásotok nem hallatszik az égig. A lakosság túlnyomó többségének tetszik ami van ti meg csak hergeljétek egymást. Az a pár elmebeteg idióta akiktől elvették a merőkanalat nem csinál nyarat. Nem a zsemle kicsi a pofátok nagy. Gyáva szarjankók vagytok, de lefőtt a kávé fiúk!!!

Bátor ember !

A stílusod az téged minősít ,így túl sokat nem lehet róla mit mondani !!!
Jó tanulást és kávézást kívánok !!!

Nem ez a stílusom

de akikhez szól azok ebből értenek.Ha veszed a fáradságot és visszaolvasod a sok fikázó beírást a sok negatív jajgatást akkor rájössz hogy ez mind attól a pár embertől van .Ez nekik szól. Amilyen az adjon Isten -- tudod. Normális emberekkel ahol tényeket lehet ütköztetni ott nem így beszélek. Itt egy éve elkezdett munkát akertak összevetni 16 év ámokfutásával. Majd 4 év mulva nézzétek vissza, hogy mit tettek az újak. A sok idióta beírás amire ez a valóban nem éppen kedves válasz szól nagyon választási kampány szagú . De fiúk , erre még várjatok egy darabig. Ha már most sokat lihegtek akkor kifulladtok a cél előtt. A folyón akkor kell átmenni ha odaérünk - mondta egy klasszikus.

poresz56 képe

//De fiúk , erre még

//De fiúk , erre még várjatok egy darabig.//
Erre várjunk vagy mi a fészkes fenére!

A mi polgink felesége se dolgozik talán sehol se mégis a család Bt-je már vagy 100 milliót megforgatott, mit gondolsz ezt csupa hazaszeretetből, településének szeretetéből?
//A folyón akkor kell átmenni ha odaérünk - mondta egy klasszikus.//

www.porkolabgyorgy.hu
Amit írok az mindig a saját gondolataim, másoktól átvett gondolatokat se kell senkinek elfogadnia.

Kár utólag magyarázkodni!

Ez a Te stílusod! Akinek nem ez a stílusa, az semmilyen körülmények között nem aljasodik le a számára negatív alakok szintjére.

Senki nem hasonlítja a 16 évet az egy év negatívumaival, csak összeveti, hogy ki mivel nyerte meg a választókat és azzal szemben mit és hogyan cselekszik!

Aki azzal hiteget, hogy felszámolja a mutyit és nem teszi, aki azzal hiteget, hogy megszünteti a barátok, bennfentesek, rokonok panamáit és nem ezt teszi, aki azzal hiteget, hogy elszámoltatja és felszámolja a szabálytalanul gazdálkodókat és nem teszi, mert nem lettek igazak az állítások, aki azzal hiteget, hogy felszámolja az egyszemélyes kabinetirodát és csökkenti a hivatali létszámot és éppen az ezzel ellentéteset cselekszi, aki azzal hiteget,hogy a helyi munkaerőt helyezi előtérbe és ezzel szemben pl. badacsonytomajról jár be naponta a portás, akkor? Nem kell itt 16 évet emlegetni elég ebből másfél év!
Melyik nem igaz a fenti felsorolásból?

Én is teljesen egyetértek

Én is teljesen egyetértek Veled, az nem mentesít senkit, hogy az elődje még rosszabb volt. Az egész országra jellemző, hogy a nagy ígérgetések után éppen az ellenkezőjét teszik. Mindenki bízott a mostani hévízi vezetésben, mindenki remélte, hogy egyenes úton járnak majd végre, nemcsak a haveroknak terem babér, de nem így lett. Nagy a csend a gyógyfürdő körül is, úgy látszik, aki meglapult, jól átvészelte a választási időszakot, most meg már ücsöröghet a nyugis, jól fizető, biztos helyén, ahonnan továbbra is bárki bármit ellophat, a nagyobbak bizniszelhetnek...stb. Korábban a szívem csücske volt Hévíz, most örülök, ha nem kell arra járnom.

Azért nem mindenki...

bízott a mostani vezetésben. Nagyon sokan , nagyon sok helyen figyelmeztettek a jövőre, de sajnos nem vették komolyan a figyelmeztetést.Rosszindulatú támadásnak állították be, de az élet igazolt!

Így igaz!

Még itt a Portálon is figyelmeztettek, csak a " Városvezetőink" című fotó sorozatra kell kattintani,és máris látjuk a stílust és a jövőt.Sajnos ez is beigazolódott.

Így igaz.

Kutyából nem lesz szalonna.

Bizony ez

mind így van.

Nem szidjuk a Papp Gábort...

mert már arra sem érdemesítjük!
Ez az ember és csapata nem szidásra lett érdemes, hanem már csak SZÁNALOMRA a kínlódásaikat látva és hallva!

A karaván halad? Merre barátom? A gödörbe, a csőd felé, de rohamosan!!!

Nem szidjuk a Papp Gábort...

mert már arra sem érdemesítjük!
Ez az ember és csapata nem szidásra lett érdemes, hanem már csak SZÁNALOMRA a kínlódásaikat látva és hallva!

A karaván halad? Merre barátom? A gödörbe, a csőd felé, de rohamosan!!!

Érdekes, hogy egy szó sem

Érdekes, hogy egy szó sem esik róla, hogy állítólag a környékbeli tőzeget behordják a tóba, amelyet egy darabig ott tárolnak, hogy megszívja magát-rohadjon, majd hévízi csodaiszapként eladják, közben a tőzeg behordásól meg csökken a tó vízhőmérséklete.

Erre már nem terjed ki a...

nagy környezetvédelmi harcos Füzesiné figyelme???!!!! Nem ér rá!!! Mással van elfoglalva ???!!!

Rábai alpolgármester

a havi kettőszázezerért mit szól hozzá? Vagy havi kettőszázért semmit.

Mintha a FIDESZ óvatosan kihátrálna Papp Gábor mögül!

Nem kellet volna a láncokat letépve a győzelemtől mámorosan őrült ámokfutásban szembemenni a kenyéradó gazdával!
Mit is gondolt ez a csacsi?

Vajon miért van ez így ?

Talán azért ,mert rájöttek arra ,hogy egy tudatlan köpönyegforgató karrierista !!!

Dr Hegedűs Lajosnak csak gratulálni lehet azért...

a nyílt, egyenes felszólalásáért, ami általa a közmeghallgatáson elhangzott.
Amíg ő emelt fővel távozhatott e fórumról, addig a megszólított "Urak és Hölgy" szégyellhetik magukat!
Lapítottak, mint az a bizonyos a fűben! Padig sok embernek okoztak, mint kiderült alaptalanul álmatlan éjszakákat és tettek tönkre családokat, megélhetéseket, egzisztenciákat!
Egyikőjükben sem volt cseppnyi megbánás,élen a Polgármesterrel,cseppnyi intelligencia, hogy önkritikát gyakorolva csak annyit mondjanak, ...bocsánat, tévedtünk!

Azért mert

a törvények ilyen liberálisak és tele vannak kiskapukkal azért még nem minden dolog egyenes. Ezért van kinn Hagyó ezért nem tudnak mit kezdeni lassan 20 éve az olajszőkítőkkel. Magyarországon 6 éve folyik a paprika hamisítási per közben Kínában a melamin botrány 5 fő felelősét agyonlőtték.Nem vizsgálták ki volt a fő felelős. Kínában ezek az emberek már nem reklamáltak volna elismerésért.Azért mert lepapírozták a dolgaikat azért még nem igazságos legfeljebb a ma érvényben lévő törvények szerint nem bűncselekmény. Ahogyan az se bűncselekmény ha vki nem vezet menetlevelet csak szabálysértés.Ha ezt állami tulajdonu autóval teszi és magáncélra használja az legfeljebb gusztustalan. De nehogy má lovaszsobrot emeljünk ezeknek a közpénzt elherdálóknak. He eszed lenne és felfognád hogy a te adóforintjaiddal jampizták körbe a fél világot akkor talán máshogy látnád. Na de állampolgári jogod hülyének lenni! Élj vele.

Ez a közmeghallgatás azt igazolta, hogy...

értsük, miért is nevetnek össze Polgármesterünk háta mögött?

Ennyit dadogni, ennyit mellébeszélni embert még nem hallottam!

Lehet szépíteni a dolgokat!

De ebben az esetben mindentől függetlenül Dr Hegedűs Lajosnak állt a zászló! Ebből a csatából ő került ki győztesen!
Ezt a vesztes félnek illendő lenne elismernie és illő módon kezelnie! No, ez nem megy azoknak, akiknek e téren hiányosságaik vannak!
Papp Gáborék pedig vesztettek, mint a többi feljelentéseikkel is!
Azt azért nem hiszed el, hogy minden feljelentésük azért bukott meg, mert nyomják szegény Papp Gáborékat!?

Ha figyelmesen olvasod a

rendőrségi közleményt akkor az áll benne "bűncselekmény nem volt megállapítható". Tehát nem az hogy ártatlan bárányok, hanem nem lehet bizonyítani ez ellenkezőjét. Mivel Magyarországon jogszolgálat van, és nem igazságszolgáltatás - mint Mátyás idejében - így ezek a "becsület lovagok" büntetlenek maradhatnak. Egyenlőre.
De hogy még pofátlanul hősködnek is az már a non plus ultra. Jön még kutyára kamion. Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni.Az nevet aki .... Addig jár a korsó... Lehet választani

Ha figyelmesen olvasod, akkor

rájössz, hogy nem mindegy, hogy "bizonyíték hiányában", vagy " bűncselekmény nem volt megállapítható"! Nagy a különbség!

Tudod? Nem mindegy, hogy sz..ba csapni, vagy csapba sz..ni!!!

Lehet magyarázkodni, de ezt a csatát elvesztették a kedvenceid és ez még csak a kezdet!

FIGYELMESEN OLVASTAM !

Amit leírtál azt is és megállapítottam ,hogy olyan szinten vagy mint a
védenced !!!

poresz56 képe

Lehet szépíteni a dolgokat!

Nem kell mellébeszélni!
Ki fizette ki a 600 ezres büntetést?
Ki fogja kifizetni az 5 milliós büntetést?
Kit vonnak felelősségre /akár börtönbe/ juttatnak ezért?

www.porkolabgyorgy.hu
Amit írok az mindig a saját gondolataim,másoktól átvett gondolatokat se kell senkinek elfogadnia.

Dr Hegedüs Lajos egy intelligens úriember !

A polgármester pedig pontosan az ellentéte és ez a baja ! Papp Gábor egyet nem vesz
észre ,hogy semmit nem ér a hatalma tudás nélkül ,amit már sorozatosan bizonyított .
Folyamatosan lufikat ereget és mindig kipukkad .Nem furcsa ez ? Ő és a körülötte
lévők mit mutattak fel ezidáig a mutyizáson kívül ? Azt tudom mondani ezek után ne
kérjen bocsánatot ,hanem tegye azt ,amit ilyenkor tenni illik ...,ha egyáltalán
fel tudja fogni mire gondoltam !

Fogalomzavarban

vagy barátom, vagy nem tudod mit jelent az a szó hogy úriember. Hegedűs ettől olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől. Nem is azért nevezték ki egyébként az nem is volt feltétel mert ha az lett volna és úriember lett volna akkor el se fogadta volna.
Valójában egy piti káposztatolvaj mint mindenki akit egy rohadt almával le lehet kötelezni. Szinte az összes közszereplő az elmúlt érában de sajnos ezek egy része még mindig ott van.Isten malmai lassan őrölnek. Olvastam én Sztálin temetésekor is , hogy Kossuth óta Sztálinra mondta a magyar hogy " apánk" aztán egy pár év és eltűntek ezek az újságírók. Már csak az ATV ujságíró klubjában lehet őket látni. Ennyit ezeknek az embereknek az úriember mivoltáról. És ez alatt értem az összes " hegedűst". Az első hegedűst a másodhegedűst és a brácsást is. Arról a sok botfülű rajongóikról nem is beszélek.

Miért, szerinted a Papp Gábor és társai úriemberek?

Miért is? Mert meghurcoltak mindenkit akik nem velük voltak és vannak, akiktől tartottak és tartanak, de az önkritika távol áll tőlük?

Az úriember, ha még magában fortyog is, beismeri a kudarcot, sőt a sorozatos kudarcokat még jobban, és képes akár a nyilvánosság előtt is megkövetni a nyertes félt.

Az úriember nem más tollával ékeskedik és nem vindikálja magának - belváros rekonstrukciója, bölcsőde - az elődje munkásságát, hanem elismeri azt, amit az előd alkotott, de nem folytatja azokat a hibákat - pl. mutyizás (pl.Rózsakert, Szarka - terület stb.) - amit az elődnek felrótt.

Felfogta? Talán?!

De, ha az élete múlna azon, hogy megtegye-e, akkor sem tenné meg, hisz mennyi feljelentést, sajtótájékoztatót, vádaskodást kellett előadnia azért, hogy megszerezze a hatalmat?! Átgázolt és átgázol mindenen és mindenkin!

Addig lehet átgázolni nindenkin ameddig hagyja a lakosság !

Hévíz lakosságát minősíti az ,hogy hagyja ezt a viselkedést !!!

Ezek után ...

egy normális demokratikus országban elzavarták volna csupán a töredékéért is !
Hitvány karrierista fajta ! A Berlusconi is azt hitte ,hogy a hatalma végtelen és
lám egyik napról a másikra eltüntették ,talán így lesz a Papp Gábor féléknek is
végük !Remélem nemsokára ,mert rámegy az ország ennek a sok éhenkórász telhetetlen
mohósága miatt ,mindenféle szakismeret és tudás hiány végett !

Azért csak nem hazudtolta meg magát...

a "tisztelt" testület! Egyik megszólított tagnak és magának Papp Gábornak sem sikerült felülkerekednie önmagán és Hegedűs Lajos felszólításának eleget téve nem tették meg azt a minimális elégtételt, hogy megkövessék azokat az érintetteket, akik vétlennek bizonyultak.
Szerintem még ők vannak felháborodva, hogy Hegedűs Lajos ki mert állni és nyíltan elmondta, amit Papp Gáboréknak kellett volna elmondani és beismerni, hogy hibáztak.

Mitől tudott volna felűl kerekedni ?

Az az ember tud felülkerekedni ,aki megfelelő intelligenciával rendelkezik és
beismeri ,hogy hibázott !!! Azt mondják , hogy erre születni kell !!!
Elmondhatom azt ,hogy a Hegedüs Lajos egy kulturált intelligens ember volt ,akit
méltatlanul váltottak le !!!Véleményem szerint a polgármester több alkalommal
túllőtt a célon és meg is lett az "eredménye" !

KÖZMEGHALLGATÁS HÉVÍZEN MA 17 ÓRÁTÓL

A BEIGÉRT NEGYEDÉVENKÉNTI KÖZMEGHALLGATÁS HELYETT KÖZEL EGY ÉVES CSÖND UTÁN VÉGRE KÖZMEGHALLGATÁST TART HÉVÍZ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE.
A KÖZMEGHALLGATÁS IDŐPONTJA: 2011. 11. 14. HÉTFŐ 17 ÓRA
HELYSZÍNE: POLGÁRMESTERI HIVATAL KONFERENCIATERME

A nyíltság, a korrektség és a tiszta jellem!

Azt kell, hogy mondjam, hogy ebben az országban valahogy évtizedek óta a felsoroltak - A nyíltság, a korrektség és a tiszta jellem! - valahogy sántítanak, furcsa értelmezést kapnak!
Ebben az országban évtizedek óta az életszínvonal, a bizalom valahogy nem hogy jobb lenne, hanem rosszabb! Vajon miért? Szerintem a torz mentalitás miatt! A rendíthetetlen hatalomvágy, a torz erkölcsi tartás, karrierizmus hajsza és a mértéktelen vagyonszerzés az ok! Vannak, akik a féceszüket megennék csak, hogy hatalomra jussanak! Az erkölcsi tartásuk egyeseknek (t. a kevés kivételnek!) egy kalap seize! De még is valahogy a kondér közelébe kerülnek! Hát az eredmény látható, érzékelhető! Ezektől fog „szebb jövő” létrejönni az országban!
Egy egyszerű,de törvénytisztelő, becsületes polgár.

Tisztelt Polgortárs !

Az Ön által leírtakkal szó szerint mindennel egyetértek és osztom meglátását !
Nagyon remélem vagyunk még páran ,akik így látják !
Őszinte tisztelettel : szintén egy becsületes ,törvénytisztelő polgár

Szeretném hallani, hogy Papp Gáborék, hogyan ...

adják elő a feljelentések "eredményeit"! Mivel magyarázzák meg, hogy a kampányban elhangzott vádakat nem támasztotta alá egy esetben sem a nyomozóhatóság!

Nem nagy égés ez????

Közmeghallgatás!

Nagy nehezen elhatározta a testület, hogy közmeghallgatást kell tartania!
Természetesen sikerült megint jogszabálysértéssel összehozni, mert a közzététel és az esemény között nincs meg a legalább 10 nap!

Csak azt tudnám minek a jegyző, a jogi iroda meg a kabinetiroda?
Tudom ez a kákán is csomó keresés esete, de a szabály, az szabály!

Kedves Polgármester Úr!

Ettől a hírtől többen röhögőgörcsöt, kevesebben sírógörcsöt kaptak! Ön melyik csoportba tartozik?

Ön melyik csoportba tartozik ?

A feljelentgetők csoportjába az örök vesztesek csoportjába és az egyik pártból a
másik pártba menők csoportjába ,ideológiai meggyőződés nélkül a pénzszerzés reményében !!!

Ezzel kapcsolatban Papp Gábor által...

tett sajtónyilatkozatánál még egy óvodás is jobban hazudik!
"......az igazgatónak - ha az ügyben némiképp közre is játszott - nem emiatt kellett távoznia". Akkor miért is? Mert amikor anno felvetették, hogy személyes bosszú a 600.000.-Ft-os pervesztés miatt, akkor, arra is azt mondta Papp Gábor, hogy nem az volt az ok, akkor erre az okra hivatkozott. Most ez sem igaz!
Akkor mi az igazság? Ennyire azért nem lehet feledékeny!
Szerintem jobban tenné, ha a nem kevés pénzért dolgozó sajtósát már lecserélné, mert hát természetesen a sajtós a hibás, aki írja a beszédeit és a sajtónyilatkozatait.
Ő nem emlékezhet ennyi idő elteltével, hogy miért volt olyan sürgető az első testületi ülésen azonnali hatállyal kirúgni dr. Hegedűs Lajost!

Az meg már a dedó szintjét sem éri el, amikor arra hivatkozik, hogy más szálon is van még nyomozás! Ne reménykedjen Papp Gábor, az sem lesz eredményes!!!!! Mint az eddig indított egyetlen feljelentése sem!

Hajrá Gábor!

Hajrá Gábor! Már egészen közel vagy ahhoz, hogy teljesen lenullázd magad!
Hévíz Téged érdemel!!!

HÉVÍZ IS OLYAN LETT SAJNOS ,MINT.... !

MAGYARORSZÁG ! DÖBBENETES !JÖTTMENTEK KARRIERISTÁK TUDATLANOK AKARJÁK MEGVÁLTANI
A VILÁGOT !EGYSZERŰEN BORZALOM ,AMI ITT VAN !!!HOVA LETTEK AZ ÉRTELMISÉGIEK ÉS
MIÉRT NEM PRÓBÁLJÁK MEG ELEJÉT VENNI ANNAK ,HOGY PRIMITÍV HATALOM MÁNIÁS EMBEREK
KERÜLHESSENEK EGYÁLTALÁN POZÍCIÓBA !EMBEREK ÉBREDJENEK MÁR FEL LEGYENEK SZÍVESEK,
MERT A BŐRÜNKRE MEGY A JÁTÉK !

Papp Gábor nyilatkozat..

A nyilatkozat azon része miszerint " ha a rendőröknek van igaza, akkor mi is örülünk, hogy a kórháznál minden szabályosan történt", egyenesen vérlázító és pofátlan. Hűen tükrözi a nyilatkozó jellemét!

:)

Szerintem tök jó fej!

SZERINTEM MEG ... !

A tök az helyes ,de fejnek nem nevezném !!!

KI?

A Hegedűs, aki kibabrált Papp Gáborral és elvbarátaival?

Remélem tök jó fejként megmutatja ezeknek a kisstílü .........nek, hogy ki nevet a végén!!!!!!!!!!!!!!! És ki fizet a végén!!!!!!!!!

Megérdemlik!!!!

Könnyid László

Könnyid László alpolgármester anno nagyon jóban volt Hegedűssel, együtt küldték Vancsurát, hová nem változott a világ, most meg Papp mellett üldögél.

Azt nem értem, miért csodálkoztok ezen?

Oda helyezkedik, ahonnan előnye származik.
A következő választások előtt majd megint keres, mint annyi mindenki itt Hévízen más "gazdát" magának!
Az ilyen emberek és Hévízen sok van belőlük, ha érdekeik úgy kívánják azt is letagadják, hogy egyáltalán ismerték a jelenlegi "uralkodó osztályt"!

Most adják a jobbnál jobb tanácsokat Papp Gábornak, de ha a tanácsok miatt is arra kerül a sor, még bablevest sem visznek neki.

Kaméleonok ezek mind !!!

A jelenlegiek nem a választókat képviselik ,hanem saját magukat és családjukat !!!
Az egész csak púder és a megélhetésükért csinálják ,azért nincsen közmeghallgatás !!!
A négy év így is eltelik szép lassan !

Mogorva képe

Ki az

Ki az, ki nem igy tesz,
S oda megy, ahol jó neki?
Ennek érdekében akár,
A törvényt is megszegi.

Másképp' lehet, ha jó neked,
Akár máshol másogy élhet,
De ne feledd széllel szemben,
Soha senki nem ereszthet!

Papp Gábor tegye meg a következő lépéseket azonnali hatállyal !

Fizesse meg az állam részére az általa okozott 5.6millió forint bűnügyi költséget !
Fizesse meg Dr. Hegedűs Lajos leváltott ügyvezetőnek anyagi és erkölcsi károkozást !
Számoljon be a megtévesztett választó polgároknak az eredményről és távozzon a közéletből !

Azért ennyire nem lehetsz naív!

Az ilyen típusú embernek, mint Papp Gábor és elvbarátai, nem sajátjuk sem az önkritika, sem a tévedés beismerése.
Az ebből adódó következtetések levonása meg mégúgy sem!
Szerintem a következő Monitorban meg fogja magyarázni, hogy hiába vannak jogerős döntések, akkor is nekik és csak nekik van és lehet igazuk! Aki ebből a végzésből mást olvas ki az idióta!

Veszített már egyszer pert Dr Hededüs Lajossal szemben ...!

Akkor is fizetnie kellett és remélem most is fizetni fog !!!Az angolnás szálloda építést is
megtorpedózta ,ahol szintén kárt okozott ! Több száz embernek lehetett volna munkája és
adóbevétele az országnak és Keszthely városának !

Nem hiszem, hogy ....

Hegedűs Lajos csak úgy simán, minden következmény nélkül tudomásul veszi, hogy megszüntették az eljárást vele szemben.
Biztos, hogy áll mögötte egy olyan jogász csapat, akik megtáncoltatják azokat, akiknek szerepe volt a meghurcoltatásában és munkahelyének elvesztésében!

De tegye is meg, hogy megtanulja mindenki, nem lehet következmények nélkül köpködni!
Reméljük, mindazok az emberek megteszik ugyanezt, akiket feljelentettek, meghurcoltak, aztán az eljárást mindegyikőjüknél bűncselekmény hiányában megszüntették

poresz56 képe

Papp Gábor tegye meg a következő lépéseket azonnali hatállyal !

600 ezres büntit a "GYŐZTES" csürhe-Janiék összedobták.
Kíváncsian várom az 5,6 milliót melyik nagyvezér meri magára vállalni? Talán TIHIKE?
Tippem van a hatalom részéről is, de talán másnak is lesz még véleménye.

www.porkolabgyorgy.hu

Ez jellemző!

Papp Gábor megmutatta mire képes!
Ekkora ismételt baklövés után már el kellene gondolkodnia, hogy rátermett-e arra, hogy egy várost vezessen?
Ezt az eredményt már nem lehet a politikai környezetre fogni!!! Másfél éve a mögötte álló FIDESZ uralkodik. Még ez sem volt elég, hogy megálljon a vád. No, ez ezért valamit mutat.
Az ebből következő kártérítéseket ki fogja megfizetni? A város adófizetői?
Nem, fizesse meg az, akiben a bosszú és a hatalom mindenáron elv munkálkodott, az pedig nem más, mint Papp Gábor!

Hévíz többet érdemel!

Nem csak Hévíz, Keszthely is

többet érdemelne. Miért van ez, hogy a jelenlegi polgármestereknek, akik a MIÉP- ből jöttek valahogy nem áll jól a szerep, nem áll jól az öltöny, nem tudnak még nyakkendőt kötni sem. Túl nagy a cipő.A politikai túlfütöttség nem elég.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel