Politikusok képzése Keszthelyen

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Politikus-képzés Keszthelyen az EGYM VITAL CENTER-ben

A SISZA Kommunikációs Intézet Politikusképző Iskolájának kihelyezett tagozata (PKI) 2011. március 5-én (szombaton) indul a Keszthelyen. A hetente, szombatonként 20-25 fős csoportokban folyó gyakorlati foglalkozások során a résztvevők képessé válnak önállóan politikai kampányok szervezésére, pártépítési feladatok elvégzésére, politikai kommunikációs és médiaszereplésekre.

Sokan úgy lépnek be a politika világába, hogy nincsenek megfelelő ismereteik, ezért vált szükségessé ennek a képzésnek az elindítása – vélekedett Szabó. – Az iskola 2008-ban kezdte munkáját és azóta már rengetegen jártak nálunk; többek között Tarlós István, Simon János, Fricz Tamás, Zárug Péter Farkas, Wittner Mária, Bogár László, Obersovszky Péter – sorolta Szabó Krisztina Mária, a SISZA Kommunikációs Intézet ügyvezető igazgatója.

Civilek, politikusok, polgármesterek, önkormányzati képviselők, politikai tanácsadók, kampányszakemberek, média munkások és leendő politikusok megismerkedhetnek a választási technikákkal, kampányszervezéssel, tanulhatnak pártépítést, politikai marketinget, szóvivői ismereteket, politikai kommunikációt, közszereplést, retorikát és beszédtechnikát, közvélemény-kutatást, önkormányzati vezetési ismereteket, stílusgyakorlatokat és pályázatírási ismereteket. A gyakorlatokat országosan ismert szakemberek és egyetemi oktatók vezetik.

„Itt politikusokat képzünk és nem szakértőket, ami teljesen egyedülálló szolgáltatás hazánkban.” Szabó kijelentette, hogy az egész politikusi szakma devalválódott amiatt, hogy sokan képtelenek helyesen megszólalni, vitázni és jól mozogni ebben a világban, emiatt is fontos ennek az iskolának a működése és az általa nyújtott szolgáltatások. Az intézet vezetője arról is szólt, hogy az országban működő politológiai szakok nem politikusokat képeznek, annak ellenére, hogy sokan azért választják ezt a szakot, hogy később ezen a pályán helyezkedjenek el, de ilyen célirányos képzést ők sem kapnak.

Szeretettel várják mindazok jelentkezését, akik már politikusok, vagy azok szeretnének lenni.

A képzés helyszíne: EGYM VITAL CENTER
8360 Keszthely, Lippay G. u 3.
(helyileg: a keszthelyi elkerülő úton)

További info: www.sisza.hu,
Tel: 70-2505840 vagy 30-9126964, 83/311 109

FISZ - Tábor

Hajrá Fiuk - Lányok! Irány a FISZ-tábor, a jobboldal újabb kiképző bázisa.
A Puszta-Harvard (Lakitelek Nép Főiskola) után itt a Balaton ("Fővárosi") Vital-magyar képzés.
Szélső-komcsiknak és árpádsávnyikoknak tandíj mentes képzés.
AT

Rudolf János képe

"komcsik" mitől

"komcsik" mitől szélsők?
nem értem..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel