Tavaszi fesztivál Hévízen

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Hévízen, a Deák téren népművészeti kirakodóvásár és kézműves bemutatók várták a vendégeket. A délutáni ünnepélyes fesztiválnyitón Vértes Árpád polgármester hangsúlyozta, hogy a természet adta legjobb lehetőségekkel is csak egymással összefogva lehet élni. A kulturális fesztivál szép példája az együttműködésnek, hiszen megjelenik benne a város és környékének hagyományápolása, művészetteremtése, vendéglátása.

A konferenciával is egybekötött 3 napos rendezvény szakmai fórummal kezdődött, melyen a lokális marketing munka, a vidékfejlesztés, az önkéntesség témakörében folytattak eszmecserét a résztvevők.

A megnyitón díjakat is adtak át: a kamarai alapítvány díját a standok közti megmérettetésben a zalaapáti Szociális Foglalkoztató Kézműves Kht. nyerte.

A színpadon tánccsoportok váltották egymást, a helyi és az alsópáhoki általános iskolások, a Kiserdei Torna Klub Hévíz tagjai léptek fel. Szórakoztató produkciókban a hét végén nem lesz hiány: a vasárnap esti zárásig délutánonként a kistérség településeinek számos együttese vendégszerepel. A tavaszi fesztivál programjának szervezői igyekeztek vendégeknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakozást nyújtani. Az óvodások körében meghirdetett rajzpályázat munkáak kiállítása kapcsán várják a közönségszavazatokat, eredményhirdetés a vasárnapi záráskor lesz.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel