Versenyzongorát vásárolt Leader-pályázattal a hévízi önkormányzat

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Közel tízmillió forint értékű versenyzongorát vásárolt Hévíz önkormányzata egy Leader-pályázat támogatásának segítségével - tájékoztatta a hévízi városháza az MTI-t.

A fürdőváros képviselő-testülete még tavaly novemberben határozott arról, hogy csatlakozik a Zalai Dombhátaktól a Vulkánok Völgyéig Egyesület által elindított Leader Zenei Udvar hálózathoz. A kezdeményezésnek az a hosszú távú célja, hogy az ország minél több térségben alakítsanak ki legalább egy olyan helyszínt, ahol minden adottság, tárgyi és személyi feltétel adott komolyzenei programok, koncertek megtartására.
Hévíz kétmillió forinttal járult hozzá saját költségvetéséből a zongora beszerzéshez. A hangszer a napokban érkezett meg, a Városháza zenei rendezvényekre is használt dísztermében helyezték el.

Verseny zongora ?

Szegény Schmitt Pál is azt vett és az lett a vége ...! Én utoljára Cziffra Györgyöt hallottam a keszthelyi kastélyban
játszani, ami nekem egy életre szóló élmény maradt! Fischer Anni után ő volt a kedvencem, de sajnos egyik sincs
már közöttünk, a tudásuk az lenyűgöző volt.

?

Ebben most mi a szarakodni való, hogy vettek egy zongorát? Gratulálok hozzá.Jó dologra áldoztak!

Valóban

két szenzációs művész volt, nem is bírták egymást, Fischer Anni győzőtt, Cziffra azért ment el az országból:((

Cziffra György nagyon is jól döntött ...

Én is követni fogom nemsokára a szabad világba ..., amit itt hagyok "emléket az országról" még az ellenségemnek sem kívánom,
ami az elmúlt huszonöt évben történt és jelenleg is történik ...! Lopások, csalások, hazugságok tömkelege, amiből elég volt nekem
egy életre, nem beszélve a korrupcióról, ami egyenesen vérlázító! A generációmat totálisan kinyírták! Még mielőtt azzal vádolna
bárki is, hogy a rég múlt embere voltam az téved, mert soha nem vettem részt sem akkor, sem pedig a jelenlegi hatalmi "elit"
megmozdulásain és soha nem is fogok részt venni!

Jaj, de jó

alig várom, hogy végre valami normális, szinvonalas zenei rendezvény legyen Hévizen.

Öröm

Én is várom és sok szeretettel fogadom,hogy újra legyenek szép kivitelű rendezvények.Nagy dolog,ha a város tud vásárolni egy ilyen szép,értékes zongorát!Zné

Öröm.

Igen öröm,de lehet,hogy egy-két JÁRDA felújításnak több hasznát vennénk,esnek kelnek a vendégek,főleg egy kis szél utánn,amikor napokig nincs közvilágítás pl.Attila ut.Közel egy éve igérték a Zrinyi ut kétszáz méteres járda felújítását nem történt meg,pedíg a sokat emlegetett VENDÉG a borozókhoz nem repül ki,bizony aki oda megy az a zrinyit,vagy az Attilát használja.Az új orvosi ügyelet nem működhet mert nincs bútorra kétmillió forint.

Nincs DE!

Ismerjük már el, hogy jó a zongora, kell a zongora! Egy minőségi zongora még az unokáink idejében is használható, élvezhető lesz, nem lehet hasonlítani sem a járdával, sem egy bútorral! Vegyenek a orvosok bútort a saját rendelőjükbe, úgy gondolom !

Úgy gondolom.......

ÜGYELET-ről szólt a beírás,nem a saját rendelőről.OLVASNI,ÉRTELMEZNI,utánna irogatni!

miért az ügyeletet nem vállalkozásban csinálják?

mellesleg a rendelőben lévő bútorokat ők vették? a fogorvosi széket ki vette? 2800+ÁFA órabérért otthon ül részegen - mert különben minek neki sofőr ugye ha mindnek van jogsija amikor kéne akkor meg az ügyeletes nővér ásítozik, hogy éppen betegnél van , ami vagy igaz vagy nem. Bármelyik haver leigazolja utólag, ha balhé van hogy rosszul volt és nála volt éppen. Na de nehogy má' egy masszőr mondja meg neki hogy mit csináljon - nem-de?

Miért...

Tekervényes agyad van,Így tovább csak NEGATÍVAN,és te is a segítségükre szorulsz.

Egy francot!

Az egregyi weinberről "hazafelé tartó", sramlit óbégató Hans Jürgenék, a legkevésbé sem a járda rossz minősége miatt botorkálnak a 'széles járdán' (úttest).
Sokkal inkább azért, mert hazafelé, valahogy mindig a maligánra gömbölyödő talpú cipőjüket veszik fel!
Délután kidottózik a pereputtyal, hazafelé pedig, amikor már nincs több dottó, indul a Wlking Death mozgás!
Az autósok számára azért rakták ki a 40-es táblát, mert folyton a részeg, német zombikat kell kerülgetni az úttesten! Mi a szart keresnek ott? Minek iszik, aki nem bírja?
Majd most jön a borozó tulajok nagy ötlete: "Nosza, este 19 órától-reggel 7-ig, még a Zrínyi és Attila utcába is tilos legyen behajtani autóval! Nehogy megijesszék szegény, részegen botorkáló német vendégeket!"
A többi lakó? Ki nem szarja le? Azok nem lohálnak a weinbergen, jó kis euroért!!!!!

A megjelölt téma a zongora!

Igaz, hogy a zongora a téma- ...de minden hévízi ezekből az itt duhajkodókból él, az lenne az igazi kánaán, ha reggeltő estig és estétől reggelig mulatnának, ennének, innának legalább minimum két hétig valahányan!!!

A te fizetésedből

is hány inkubátort lehetne venni! Vagy hány hátrányos helyzetű gyereket lehetne taníttatni, ahelyett, hogy te magadra költöd! Aztán mennyivel jobb lenne az az országnak!!!!
Na, kb ilyen volt a zongora/járda hasonlatod, paraszt.

A te fizetésedből

is hány inkubátort lehetne venni! Vagy hány hátrányos helyzetű gyereket lehetne taníttatni, ahelyett, hogy te magadra költöd! Aztán mennyivel jobb lenne az az országnak!!!!
Na, kb ilyen volt a zongora/járda hasonlatod, paraszt.

De legalább zongorázni tudják a különbséget

a Vértes és a Papp között! :) Közben pedig semmivel sem különbek.

A járdák állapotát meg nem látja a hivatali autóból. Ha az út lenne ilyen göröngyös a hivatal és a lakása között, azt már rég kijavították volna.
A rehabilitációra szoruló, mozgásszervi panaszokkal érkező vendégekből akar megélni a város, a járdák állapota meg sok helyen még egészséges embereknek is életveszélyes, nemhogy azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, és/vagy idős emberek. Meg lehet nézni a Vörösmarty utcában a Bibó előtti dimbes-dombos járdát mellette árokkal! Kerekes székkel meg ne próbálja senki, mert pont az árok felé lejt!

ZONGORA

Téma a zongora, ha nem tudod a mondandódat kapcsolni valamelyest, legalább a zongorához, nyiss egy másik témát!

Jellemző!

Egy zongora, még ha versenyzongora is nem a művelődéshez kapcsolható?

Tartalom átvétel Tartalom átvétel