Keszthely

Keszthely Hazavár - építsd a jövőd Keszthelyen!

Kedves Keszthelyi Fiatalok! Új projektünk keretében összesen 14 db felújított, alapvető eszközökkel felszerelt bérlakást biztosítunk a belvárosban, hogy ezzel is segítsük önálló életetek megkezdését.
A bérlakásokra várhatóan 2019 nyarától lehet pályázni - a felújítások elkészültét követően.
További információért látogass el honlapunkra: www.keszthely-hazavar.hu

Reuters Keszthelyen: Orbán családja és barátai felvásárolják a Balatont

Reuters Keszthelyen: Orbán családja és barátai felvásárolják a Balatont

A Reuters arról ír, hogy Orbán Viktor családja és barátai bekebelezik a keszthelyi Balatonpart legfontosabb ingatlanjait, közvetlenül akkor, amikor a kormány rengeteg pénzt tervez ott elkölteni.
Keszthely eddig is kivette a részét a nemzeti együttműködésből: a 2010-es kormányváltás után Simicska Lajos cége újította fel a főteret uniós pénzből, a 2014-es győzelem után pedig Tiborcz István cége cserélte ki a lámpákat uniós pénzből. De most még nagyobb dolgok vannak készülőben - ennek járt utána a Reuters.

Manninger-poszt: Nem kell technobuli Keszthelyre

Manninger-poszt: Nem kell technobuli Keszthelyre

Nem tetszik a keszthelyieknek, hogy náluk rendeznék meg a B.my.Lake fesztivált nyáron. Korábban Zamárdiban csapatták az elektronikus zene kedvelői, idén viszont már egy keszthelyi kemping adna otthont az eseménynek.

Idén a keszthelyi Zala kempingbe költözik a B my Lake Fesztivál

Idén a keszthelyi Zala kempingbe költözik a B my Lake Fesztivál

Augusztus végén megint megtartják a Balaton Sound kisöccsének tartott B.my.Lake fesztivált, de a hagyományoktól eltérően nem Zamárdiban, ha nem a tó túlsó végében: Keszthelyen, a Zala kempingben - amit történetesen éppen tavaly vett meg Tiborcz István baráti körének egy tagja.

Élő állatokat boncoltak a keszthelyi gimnazisták a biológia-szakkörön

Élő állatokat boncoltak a keszthelyi gimnazisták a biológia-szakkörön

Állatokat boncoltak fel egy keszthelyi gimnázium biológia-szakkörében, előfordult, hogy kiscsibéket élve daraboltak a diákok. A foglalkozásokra már 13 éves kortól jártak gyerekek, a szomszédos katolikus általános iskola tanulóit is bevonták. A szakkört vezető tanár hirtelen távozott az iskolából, a tankerület vizsgálatot indított, az állatvédők büntetőfeljelentést tesznek.

Közmeghallgatás Keszthely, október 29-én (csütörtök) 17.00 óra

M e g h í v ó

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-a és a Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete
Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 23/2014. (X. 22.) önkormányzati rendelet 37. §-a alapján Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete

2015. október 29-én (csütörtök) 17.00 órai

kezdettel

k ö z m e g h a l l g a t á s t

tart.

A közmeghallgatás helye: Városháza Díszterme (Keszthely, Fő tér 1.)

Keszthely, 2015. szeptember 14.

Minden eladó

A hotel helikont 1 milliárdért, a mólónál a hullámot 300 millióért, a sétálón gössert 150-ért, a stekéék helyét már 50-ért is, de akár a főtér sarkán a hambist is 10 milláért már viheted is..
És ez csak egy töredéke a kínálatnak.

A tagság is leokézta, hogy a keszthelyi pártbizottság élén Csótár András marad

Fidesz Magyar Polgári Szövetség keszthelyi csoportja hétfőn azt játszotta, hogy egy "tisztújító és küldöttválasztó" aktívát tart. Az állam vezetőinek utasítását a keszthelyi tagság sikerrel adta elő, látszatra így minden olyan mintha demokratikus lenne. A pártbizottság élén 2 évig ismét Csótár András, a róla jelentő "megbízható" elvtárs pedig ismét Nagy Bálint keszthelyi alpolgármester lett.

Eladták a keszthelyi közútkezelő telepét

A Pázmány Péter utca és a Zámor utca közti (14 teleknyi) területért a vevő 81 milliót fizetett. Ez telkenként 5,8millió, azaz az értékének közel a felét, harmadát fizették..

752 millióból (!) csak ilyenre sikerült a keszthelyi partszakasz

Az 5ezer m2 térburkolat értéke kb 50millió, így a többi 700 millióról viszont tippeljétek meg ti, hogy Ruzsicsék mégis mire is költhették el.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel